hits

NYE LEPPESTIFTER - Omtale

Heisann!

I dag har jeg fått satt sammen bilder og omtale om de 7 av 24 leppestift fargene jeg har testet fra den nye serien til The Body Shop, Colourcrush Lipcolour.Først litt info:

Det er 24 nye farger og de er delt inn i 3 fargefamilier
Rosa nyanser - med 9 forskjellige flotte, friske og sterke farger
Røde nyanser - 6 forskjellige sterke og knall farger
Natur nyasner - 9 forskjellige naturlige og nude farger

The Body Shops nye leppestifter er fylt med pigment av høyeste kvalitet som er knust og blandet med en dråpe av den næringsrike kirsebæroljen og selvsagt dekket med hærlig Marulaolje fra Community Fair Trade i Namibia.

Leppestiftene er en drøm å påføre, glir lett og fint på og gir kjempefin fargedekk og de sitter overraskende lenge på før du må fylle i mer farge.

Det går faktisk ikke an å ikke nevne Community Fair Trade programmet når jeg først skal gi omtale av disse leppestiftene.
Marulaoljen The Body Shop kjøper, kommer fra kvinnekooperativet Eudafano Women`s Co-Operative, dette bidrar til at 5000 kvinner får en rettferdig og stabil inntekt.
Kooperativet har etablert sin egen fabrikk, utelukkende eid og drevet av kvinnene. Handelen har gitt dem høyere status og deretter større påvirkningskraft i lokalsamfunnet.
Marulaoljen utvinnes fra den modne frukten på marulatreet, som er et vanlig tre i Namibia.

Det hele er bare vinn vinn, stabilt arbeid og god lønn til kvinnene og deilig fuktighet til leppestiftene- uten å måtte hogge ned noe skog eller ta noe fra naturen som ikke kommer tilbake.
Jeg syns personlig at det alene er en god grunn til å kjøpe sminken til The Body Shop- fordi denne fantastiske oljen fins i nesten alle sminkeproduktene deres!

Colourcrush Lip Colour har den nette pris av 139,-
Igjen en god grunn til å teste dem ut!

Her er de forskjellige fargene med navn, bilde og nr: Her kommer fargene jeg har testet ut!
 
De første fargene ut i dag er:
230 Rush Of Pink, som er en dus nude farge og den hører til i rosa familien. Fargen er også matt og silkemyk i påføringen. Litt blek til meg, men jeg vil tro den passer deg som har rødt hår og porselenshud og de med brunt hår og litt oliven hud.
315 Coral Kiss, en frisk hverdagsfarge- semimatt, passer absolutt alle!
305 Golden Flirt, er veldig fin- den skimrer en del så den kan også gå til fest, vil også anbefale å bruke en rosa lip liner under og denne over- det blir smashing!

Jeg satt disse fargene sammen rett og slett fordi de alle ble veldig like på meg, naturlige, lyse og nude.

 

Favoritt blandt de 3 er nr 315 Coral Kiss- perfekt farge til hverdagsbruk og den passet mine farger da den har litt frisk oransje i seg.

Neste farge ut er 105 Coral Cutie -dette er favorittfargen uten tvil!
Den er matt, litt tørrere i konsistensen enn de andre, så den blir veldig fargesterk og fin, hvis du også legger en rosa base i form av stain eller lip liner under blir denne fargen en knall og super fresh rød, rosa, oransje! LOVE IT!   

Generelt er jeg veldig gla i farger med oransje i seg så det er ikke rart denne topper favoritt listen min! 

Farge 230 Rush Of Pink er en hverdagsrosa, litt kald farge, litt shimmer- akkurat nok til at det ikke blir for mye for deg som ikke er vane med leppestift.
Den er søt og diskre og passer de fleste. 

Så kommer 205 Passionate Pink- enda en favoritt i min liste!
Den er matt men fuktig så du får fin glans selvom den ikke skimrer. Frisk farge og jeg bruker den gjerne til alle annledninger. 

 

Tilslutt kommer denne dype lilla rosa- 240 Damson in Distress. Denne er for deg som er litt vågal, ypperlig farge nå mot høstmoten og passer vel som til naturlig makeup som jeg har her og til smokey eyes. 

Dette var alle fargene jeg har testet ut så langt fra The Body Shop- som sagt er det 24 farger, men disse 7 representerer noe for en hver smak og om du vil se hvilke andre farger som fins og vil finne en som passer deg så stikk innom nærmeste The Body Shop butikk å få deg en Lip Over og finn din favoritt! 

  • Hvilken farge syns du var finest?
  • Hva syns du om omtalen?
  • Har du prøvd noen av fargene fra Colourcrush serien?

Ha en fin fin søndag videre!!

Klemmer fra
-Charlie-

#TheBodyShop #Colourcrush #Lipcolour #Leppestift #Makeup #Makeupartist #Omtale #Bloggtips #Skjønnhet #Beautyblogger 

17 kommentarer

Så utrolig fine farger og leppestifter! :D Kjempe bra innlegg!

Linnbaddabing

Linnbaddabing

Wooooah... masse nydelige farger og bilder ;-) 125 er hot hot hot!!! :-D

Hei!

Jeg har nettopp startet meg en salgsblogg der jeg selger klær som ikke får plass i garderoben min. Så om du er glad i klær og lave priser så ta deg gjerne en tur innom. Ha en fin dag videre forresten !

Alexxyy er navnet :)

MKLA: ja ikke sant de er fine!? :) tusen takk for det! :)

Kjempe bra innlegg!<3

Likte veldig godt #105 og #230 :)

Så mange fine farger :)

Ingenting å si på prisen ihvertfall! Likte veldig godt den siste fargen; den kommer til å bli utrolig populær i høst!

Iselin: Ja ikke sant! og dette var jo bare de jeg har rukket å teste ut, er jo maaange fler! :)

Sunniva Hiis Bergh: ja den har jeg brukt masse denne siste uken, sikker på den kommer til å havne i mange sminkepunger nå i høst ja og prisen er som du sier ingenting å si på! :)

Mange fine farger, og et veldig bra innlegg. Jeg elsker leppestifter, så jeg må definitivt skaffe meg noen av de :)

takk for fin kommentar! :-) ja jeg er kjempefornøyd med disse stiftene og det eeer så mange fine farger å velge mellom! du får si ifra hvilken du ender opp med selv da ;)

Så mange fine frager og leppestifter! fine bilder og fint innlegg også:D

msul: Ja jeg elsker disse :D takk for det :)

Aww Utrolig fine farger ♥

Skriv en ny kommentar