hits

Dagens Makeup \\ Gult er kult!

Jeg elsker nye sminke produkter, det å få leke med nye farger og konsistenser - se hvordan de virker på huden og hva resultatet blir!

Nytt i makeup kittet mitt  er to kule øyenskygger i gull gul og dyp matt gul og en lip & cheek stain i rød med litt shimmer.

Lip & Cheek stain er blitt mitt favoritt leppeprodukt for tiden, når du tar den på "synker" fargen inn i leppen og blir matt og dekkende uten å smitte av, den kan legges i flere lag for en sterkere farge, legge en leppestift over for ekstra farge og/eller en gloss over! :)
I LOVE IT!

Produktene får du hos din nermeste The Body Shop butikk og ser ut som dette:

*Bildedryss* 

Colourcrush Eyeshadow 240 Gorgeous Gold, 190 Sunshine Love og Lip & Cheek Stain 03 Rasperry 

 

Har du prøvd disse produktene?

Jeg har hvertfall fått 3 nye favoritter =)

- Charlie 

 

#Makeup #Makeupartist #NewIn #Thebodyshop #colourcrush #lip&cheekstain #yellow #red

20 kommentarer

Åh, så nydelig! Kjempe fint :D

Så nydelig makeup! du kledde den faregen virkelig godt!

Legg meg gjerne til som bloggvenn!

Så fint det var :)

Sykt kult!! Har prøvd å legge ut sminketips selv, men bildene blir alltid så dårlige.. Hvordan får du bra lys, og bra vinkler når det gjelder sminke bilder? :-)

Så kult! Et dypt blikk. Ha en fin torsdags kveld/natt :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Åååh, elsker gult!! Så utrooolig pene øyne du hadde!

Om du føler du kan ta deg tid til det, så hadde det vært koselig om du tok en titt innom min blogg og la igjen en liten kommentar! Jeg er en jente på 18 år som nettopp har flyttet inn i en leilighet i Tønsberg sammen med kjæresten min, så jeg blogger litt om akkurat dette :-) Jeg har ikke så mange lesere enda, men jeg prøver iherdig å skaffe meg flere, så om du vil hjelpe meg med akkurat dette så hadde jeg satt enormt stor pris på det! :-D Ha en fin kveld videre!

Lip & Cheek Stain har vært en av mine favoritter veldig lenge, hvertfall på sommeren :)

Øyeskyggene var veldig fine til deg!!

Karina Larsen: Tusen takk :)

Caroline: takk for det :)

livjudit: Takk for det! har virkelig forelsket meg i denne fargen! :)

Da har jeg addet det som bloggvenn ;)

Andrea Hagen: Takk! :)

elise86: Så hyggelig du syns det :)

Cecilie Kristoffersen: Heisann, takk for det!
Jeg tar alltid bildene med naturlig dagslys (så langt det lar seg gjøre hvertfall) enten står jeg i vinduet og får dagslyset der eller så går jeg ut på verandaen og henter frem lyset, passer på at ikke kameraet lager skygge i ansiktet og så knipser jeg i vei. Jeg gjør alltid positurer fra begge sidene av ansiktet, både i profil, halvprofil og front, og så klipper jeg til bildene etterpå :)
Håper det var greit svar! :)

Urte: Heis Urte, takk for fin kommentar! Har sett innom bloggen din og lagt deg til som venn! :)

Mhea Melby: Heisann, takk for fin kommentar! :) har tittet innom bloggen din og lagt deg til som venn, så kan vi følge med hverandre ;) Lykke til med videre blogging ;)

Jeanette M: Takk for det! :) Ja har brukt lip & cheek masse! men ble enda mer nå som den røde fargen kom! hehe

Skriv en ny kommentar