hits

Gjør noe fint for deg selv! \\ Oppfordring fra wa2wo

Heisann dere! 

I går fikk jeg ikke laget noe innlegg til dere- for de av dere som kjenner meg eller har fulgt bloggen min lenge har gjerne fått med seg at helsen min ikke er min beste venn for tiden og at jeg er i utredning for å finne ut hva det er som tuller seg i kroppen...
(hvis du ikke skjønner hva jeg babler om så skrev jeg et veldig personlig innlegg om dette tidligere i år som du kan lese her > om du ønsker det =) )
Anywho- jeg har akkurat fått plass på Frisk Klinikken og skal gå der hver dag fremover og jobbe mot en bedre og friskere hverdag- så etter en krevende første dag på klinikken så var jeg rett og slett helt skutt i går og fikk ikke gjort noe innlegg.

Det jeg fikk gjort derimot var å titte innom en av favorittbloggerne mine Jeanette Walayat, som driver bloggen wa2wo.blogg.no - og i går la hun ut et kjempe flott innlegg om det å gjøre noe spesielt for seg selv og kom med denne oppfordringen:

____________________________________________ 


er hun ikke nydelig?!

_________________________________________________

Jeg tok henne rett og slett på ordet, så da jeg kom hjem fra klinikken i dag, fant jeg frem en kjole i skapet som jeg aldri har fått brukt, men som jeg syns er helt nydelig og som har verdens deiligste stoff OG den er kjøpt i Australia, så tror ikke jeg møter noen jeg kjenner som har lik! hihi 
Nå har jeg gått rundt og flottet meg i kjolen og følt meg kjempebra!
selv om formen ikke er så kjempebra 

Det er utrolig hvor lite som skal til for at man føler seg litt bedre med seg selv!


Tusen takk Jeanette for oppfordringen <3

Jeg ønskerderfor å bringe oppfordringen videre til dere andre også- om det så er å ta på deg det fineste du har i skapet eller om det er å ta en deilig ansiktsmaske, et fotbad eller bare en lang deilig dusj med en god dusjsåpe :)


Det skal ikke så mye til-gjør noe fint for deg selv, jeg lover- det føles veldig bra!

 

*Bildedryss*

 

 Ønsker dere en fantastisk dag videre kjære lesere <3
Stor klem fra meg

-Charlie

___________________________________________________________________________________________________________________________________

#FeelGood #Oppfordring #Skjønnhet #Helse #Beauty #Blogg #DagensOutfit  

10 kommentarer

Emilie: Tusen takk for det <3 :)

åhh, for et nydelig innlegg vakre vakre deg! Nå smeltet jeg helt her! Er så glad for at du tok utfordringen, at det hjalp deg til å føle deg bedre og jeg håper du finner ut av hva som tuller seg rundt i kroppen. Det er ikke noe morro og ha det slikt . Sender deg mange gode klemmer<3 Fantastisk kjole på deg!

wa2wo.blogg.no: Tuusen takk!! <3
Var veldig givende å gjøre noe så enkelt, men så effektfullt!
Veldig kjekt at du likte innlegget =)

Ja jeg håper også de snart finner ut av det- men er heldigvis endelig igang med rehabilitering, mens jeg venter på at utredningen skal bli ferdig =)

Mange klemmer tilbake! <3

Elise Karlstrøm Bjørnstad: Takk for det! =)

Hun er herlig hu der altså! tok en herlig ansiktsmaske i helgen, og følte meg bedre, hehe. Ellers skal jeg huske på dette, og ta på meg en fin kjole en dag ;D

andelly: Ja jeg elsker bloggen hennes, har fulgt den i mange år =)
Ja det å ta en ansiktsmaske er jo å gjøre noe fint for deg selv det ;)
Men det var gøy å play "dressup" også!

Skriv en ny kommentar