hits

Frisyre \\ Fest Flette

Heisann dere!

I dag tenkte jeg å vise dere en super enkel frisyre som jeg har brukt i åresvis til treningsfrisyre- hehe, men som jeg har gjort meg litt mer flid med nå og gjort om til en lekker fest frisyre!  

Det er ikke mer hokus pokus enn å lage en enkel parisaflette som du begynner med fra helt i front og fletter ned til bakhodet og fester med strikk slik at du får en hestehale på slutten.For å gjøre det litt penere har jeg krøllet håret som kommer ut i hestehalen og dradd ned noen tilfeldige hårfliker ved ørene samt tatt en liten del av hår og snurret rundt strikken så den ikke er synlig.

Frisyren tar ingen verdens tid å lage og ser fresh og kul ut og passer perfekt om du har lyst å gjøre litt mer stas på håret enn en vanlig heste hale =)

Hva syns du?
Er dette noe du kunne brukt som fest frisyre? 

 

-Charlie


#Frisyre #Nyttår #Makeupartist #Look #Dagens #Flette #Skjønnhet #skjønnhetsblogger

18 kommentarer

tsv: Takk for det! :)

Nydelig :D Tror kanskje jeg prøver meg på noe lignende i morgen.

Flott! Godt nyttår! Sjekk gjerne ut bloggen min :)

Synes den frysyren var kjempe fin, veldig grei også siden da har man håret litt unna ansiktet når man skal spise, drikke og feste ut kvelden :)

// nytt innlegg, check it out :) \\

Ååprateda, jeg digger bloggen din sånn serr?! Du er drit kul<3 ta gjerne en titt innom bloggen min http://sweetblogglife.blogg.no

oi, det så sykt fint ut :) Du kledde det ihvertfall :)

Veldig fin :) Kunne aldri fått det til selv da.

Cathrine eide

Cathrine eide

Dette blei min nyttårsaften frisyre! :D

Kjempe fin blogg, har brukt den til hjelp og stemt på deg. :)

Veldig stilig! Skjønner ikke hvordan du får det til jeg! Fletter sliter jeg utrolig mye med og selv med Youtube-hjelp går det liksom ikke! Jeg får til den snurrefletten din da, hihi! Den er så søt ^^ Jeg må vel rett og slett bare øve mer, helt til det sitter in fingrene :)

I dag har jeg forresten fått sett på pakken jeg vant hos deg! Har vært hjemme hos mamma i jula og den kom ikke frem før jeg dro. Du kan tro jeg har gått å trippet og gleder meg :) Så tusen takk for de fine produktene! Mamma var her da jeg pakket opp og jeg tror nesten jeg må gi henne den boksen med body-butter, eller se om de har igjen i noen butikker i Oslo. Hun forelsekt seg helt i lukten, og det skjønner jeg godt! Den lukter jo helt amazing <3 Gleder meg også til å prøve ut den glitter-lineren! Tror den blir veldig til fest :D

Tusen takk nok en gang, for gaven, inspirasjonen og for at du deler kunnskapen din med oss! OG godt nyttår <3

Karoline Johannesen: Tusen takk, det er en veldig enkel og fin frisyre så det er bare å prøve ut! ;)

Woah: Godt nyttår!! :)
Hva er blogg adressen din da, så skal jeg ta en titt?

Charlotte Sandeman: Takk for det! Ja jeg liker best å ha håret vekk av fjeset og så er det kjekt å ha noe ant enn hestehale hele tia ;)

Christina Fridén: Tusen takk! Veldig kjekt at du liker det jeg har å tilby ;) er meg selv og jobber for å levere gode tips til dere lesere ;)

Skal ta turen innom bloggen din også!

yasmin sari: Takk for det! Jeg digger å ha håret mitt slik og sitter med samme frisyre akkurat nå :P

Emilie Lybekk: Takk for det, men øvelse gjør mester vettu ;) <3

Cathrine eide: Tusen takk for det! Hver stemme betyr utrolig mye for meg- så nå er det bare å vente og se om jeg klarte å komme meg til finalen i år! =O *spent*

Utrolig gøy at du valgte dette som nyttårsfrisyre!! =D =D =D
Jeg hadde også håret mitt slik på nyttårsaften =D

Tattavkvinnene: Takk for det søte, ja fletting er noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske, men var ikke spesielt flink de første årene jeg prøvde meg =P så øvelse gjør mester ;)
Ja snurrefletten er genial, hihi og det er så gøy at den har blitt så populær- jeg har fått masse tilbakemeldinger på flere lesere og venninnene mine at de bruker den! =D

Åh, så bra det falt i smak!! Det tok også litt tid før jeg fikk sendt premiene, for jeg måtte ut å skaffe litt flere produkter etter at jeg valgte flere vinnere =P hehe
Elsker den eple serien og kjøpte meg faktisk parfymen da jeg var i Sverige og shoppet for litt siden =P (de hadde ikke den i norge)
Jeg vet ikke om det er flere body buttere igjen i butikkene, den ble fortest utsolgt etter det jeg har fått med meg, men de hadde noen flere produkter på nettsidene til The Body Shop, og der var det 50% avslag nå også =D
Har glitter lineren selv også og den er så fin! både alene og over sort eyeliner =D

Tusen takk for at du leser og kommenterer her hos meg! syns det er sååå koselig hver gang du kommenterer! <3
Gleder meg til å komme med mer tips og triks i løpet av året som er foran oss og GODT Nyttår til deg også! <3

Skriv en ny kommentar