hits

How To.. Vaske Sminkekoster

DA er første video klar!! =D

Den andre videoen jeg holder på med er nok ikke klar før til helgen, men det overlever dere vel? =)

 

Det jeg skal vise dere i dag er rett og slett hvordan dere vaske sminkekostene deres! 
Dette gjør jeg minst en gang i uka- og oftere på de kostene som jeg bruker til våte produkter- her skal ikke bakterier få gro! ;)

Enjoy!
Husk å sette på Hd kvalitet ;)  

-Charlie

 

#Video #Vlog #HowTo #Vaske #sminkekoster #rent #shampo #makeup #makeupartist #skjønnhet #skjønnhetsblogger

9 kommentarer

Veldig fint innlegg! Vasket faktisk akkurat mine istad :D litt jobb når man har bortimot 100 børster >.<

maritaextensions: Takk, ja jeg vasket de jeg har brukt denne uken nå! woho, endelig en som er like kostegal som meg? =P skjønner godt hva du mener fordi jeg har bortimot 200 stk nå :P så da er det greit å bruke noen få hver uke og vaske dem ofte så slipper man alle på en gang ;) hihi
Men når jeg gjør makeup jobber så blir det fort å bruke nesten alle og da må alle vaskes etterpå:P

Åh, så bra å høre jeg ikke er alene, haha x) Nei, det er faktisk veldig smart! Pleier å gjøre det selv og, men føler liksom at siden alle ligger på samme sted (har en skuff til de) så blir de møkkete selvom jeg ikke bruker alle. Kanskje jeg bare er sær, men ja. Liker ikke bakterier i sminken min x)

maritaextensions: hihi, nei du er ikke alene ;) ja jeg er helt enig med deg der- hadde mine ligget sammen hadde jeg også vasket alle ;) men hvis du tar en titt på "velkommen inn" innlegget mitt- så ser du at jeg har alle kostene stående seperat- og de jeg bruker har egen beholder sånn at de ubrukte alltid står ubrukte ;)

ahaa, dette har jeg fundert på lenge, for har en fundation kost som jeg ikke har vaske på et halvt år..men nå skal jeg vaske den med en gang. Tusen takk for det supre tipse charlotte. :) klem.

Det er kjempe smart! Har lyst på noe sånt selv.. For er litt rotete å bare ha de sånn som jeg har mine nå.. Kan jeg spøre om hvor du kjøpte holderene dine? :)

maritaextensions: Holderne jeg har kostene mine oppi er sånne kokosmelk bokser som jeg har maskinvasket to ganger XD og de plast holderne til makeupen har jeg kjøpt litt rundt om på både jysk, glitter, tgr og søstrene grene! =)

Hahaa åja xD Men bedre enn ingenting da! Har noen større glass jeg kanskje kan bruke selv :D

maritaextensions: Hehe ja :P men jeg har sett at Søstrene grene har kommet med noen kule kaffekopper uten hank- sooom jeg har kommet frem til at kan bli noen perfekte kosteholdere XD

Skriv en ny kommentar