hits

Love Your Feet!

Føtter! 
Tenker du noen gang over hvor mye føttene dine gjør for deg?
De bærer deg tross alt gjennom livet ditt! Hver gang du står og går bruker du føttene dine og som regel er de godt gjemt inni både sokker og sko.
Så hva gjør du for føttene dine?

I dag skal jeg ta for meg litt fotpleie med dere. Det er kanskje det mest glemte området på kroppen vår, ved unntak når sommeren nærmer seg og du febrilsk gjør alt du kan for å finpusse litt på føttene før du skal debutere dem i sandaler og gå barfot på stranden.
Men hvis du er litt grei med deg selv, og ikke minst føttene dine, så pass på å gi dem litt pleie et par ganger i mnd minst, gjennom hele året.
Da slipper du nemlig å panisk teste ut alle de groveste fotfilene (som forøvrig vil gjøre vondt verre) fra apoteket rett før sommer sesongen!

De fleste av oss har nok glemt bort både fotfil og fotkrem gjennom vinteren,
og hvis du er en av dem, kan du ha god nytte av tipsene jeg kommer med i dette innlegget!

Du trenger et par ting før du går i gang:
En bøtte eller balje til å ha vann og føtter oppi, noe godt å ha i vannet, enten du går får hjemmevarianten- grønsåpe, eller om du har et fotbadesalt.
Fotfil, neglefil og en neglebørste.
Skrubb til å skrubbe føttene med, enten det er bodyskrubb, fotskrubb eller en hjemmelaget variant med kokosolje og sukker f.eks.
Og tilslutt, hvis du er som meg og liker å ha en fresh farge på neglene, så finn frem det også!

Da går vi i gang! 

1. Gi føttene et deilig fotbad, drikk en god kopp te eller kaffe og les i en bok, i et blad eller kos deg med anna gøy lesestoff her på bloggen min =D

2. Nå som føttene er god gjort litt i vannet, skrubb føttene med skrubben og skyll av. Nå har du fått fjernet døde hudceller, fått i gang litt blodsirkulasjon og nå som du har skrubbet først- trenger du neppe gå like hardt til verks med fotfilen etterpå! 

3. Finn deretter frem neglebørsten, vask og skrubb godt rundt tær og negler og skyll bena.

4. Fotfil tid! Klapp føttene litt tørr med et håndkle og fil over områder med hard hud- men ikke ta helt av! Fil litt i dag og litt neste uke og uken etter der..

5. Klipp og fil neglene og dytt ned neglebånd. Jeg gikk også løs med en god buffer og filte overflaten på neglen og ble da kvitt både rester av gammel neglelakk, sprekker og rugler i neglen og overflaten ble glatt og fin!

6. Spyl av føttene en siste gang, klapp dem tørr med et håndkle og smør deretter føttene med en god fotkrem og la det trekke godt inn.

7. Ta tilslutt frem en fresh og fin lakk og mal på neglene!

 Nå har du rene, mykere, friskere og flottere føtter -som med litt videre vedlikehold vil være klar for å møte både sommeren og resten av året!

 

Hadde ALDRI trodd jeg skulle dele bilde av føttene mine her på bloggen, men etter å ha stelt fint med dem, har jeg jo selv merket at føttene mine trives og de ser presentable nok ut så la gå!! Hehe

Da lurer jeg på- er du flink å stelle med dine føtter?
Når pleiet du dem sist?! 

Håper virkelig dere unner dere litt fotpleie - for det ER så digg!! Vi snakkes snart mine darlings! <3

#skjønnhet #føtter #fotpleie #velvære 

14 kommentarer

Kan ikke si jeg er flink å pleie føttene mine nei ... Synes de er stygge og jeg liker generelt ikke føtter, så de blir liksom litt forsømt hehe

Jeg er så dårlig til å pleie føttene mine at det er helt utrolig! Jeg burde ha pleid føttene mine ihvertfall 1 gang i uken, men gjør jeg det? Nei! Så sløv er jeg!

Ååå jeg elsker å bruke Kime skrubben på føttene! <3

åå, takk for inspirasjon til å ta bedre vare på føttene! Begynte med dette for noen uker siden, men har helt glemt å fortsette! Nå skal jeg jammen ta meg et bad og pleie føttene :)

Jeg er så dårlig på fotpleie. Jeg hater føtter haha

Kjempebra innlegg! Det er helt klart at man glemmer føttene nå som det har vært vinter og man trenger kanskje en liten påminnelse i ny og ne. Selv er jeg mye flinkere å pleie de på sommeren enn på vinteren :)

Klem <3

http://sofiemortensen.com

paavei: Hehehe, ja ser den, er lett å føle på at føtter er ekle og da lar de være godt gjemt i sokker og sko! Har følt det sånn lenge med mine føtter og- men fant ut at jeg måtte gjøre noe med det og begynte å gi meg sjøl litt fotpleie :)

Caroline: Kanskje du får bruke dette som en puff til å starte da? :) hehe

Eli Kristina: Ja den er helt nyyydelig på føttene og de blir umiddelbart mykere =D

Tina Muni: Godt å høre at du er flink å ta vare på føttene! =D Tommel opp og klapp på skulderen! Føttene dine vil takke deg ;) hehe

Egeo: Ja mange har den innstillingen til føtter desverre- men med litt stell så er de ikke så mye å hate lengre ;)

Sofie M: Tusen takk for kommentaren din! <3
De fleste av oss er nok flinkere å pleie føttene når sommer og vår er i luften, har selv vært sløv på dette før og det har resultert i føtter som jeg ikke vil vise noe særlig frem når sommeren kommer så i år gikk jeg til verks mye før ;)

Jeg er generelt dårlig til å stelle med meg selv.. Går til voksing hver femte uke, ellers tar jeg meg sjeldent tid til megselv slik. Men å steller eller bli stelt) føtter er så herlig følelse når man er ferdig!

Jeanette Marie: Ja føttene er liksom så lett for å glemme bort, men er definitivt et av de beste stedene på kroppen å få stelt, enten noen gjør d for deg eller du gjør det selv! =)

Skriv en ny kommentar