hits

10 tips til lykkelig hud!

GOD morgen! 

Herlighet, i dag sto jeg opp kl 0630, jeg som er et sånt et B menneske som hater å stå opp tidlig når jeg ikke må... vel... det er jo faktisk egentlig ganske deilig å stå opp tidlig når man først bare har gjort det! Men når man opp tidlig, da er det noe av det verste i hele verden når vekkerklokka piper!MEN siden jeg våknet helt av meg selv, relativt uthvilt og ved godt mot så tenkte jeg å dele 10 små tips til lykkelig hud!
Enjoy! 

1. Bruk hudpleieprodukter, tilpasset din hudtype og hudtilstand.
2. Rens huden både morgen og kveld og bruk egen krem for dag og natt.
3. Ikke knip på kviser som ikke er klar- da blir huden mest sannsynlig mer betent og kvisen enda rødere, la den bli klar først og så kan du ta den.
4. En til to ganger i uken kan du bruke skrubb og maske, for en dyp rens og fornyelse av huden.

5. Drikk nok vann. I tillegg, hvis du legger en sitronbåt i vannet ditt hver morgen og drikker det, har det en god ut rensende effekt på hele kroppen! 
6. Spis mer ren mat, man blir hva man spiser sies det. Hvis du spiser mer mat som inneholder rene ingredienser isteden for mye halvfabrikat, vil huden din takke deg senere! 

7.  Få nok søvn! Og mens du ligger på puten om natten, hjelp huden enda mer ved å investere i et silkeputetrekk. Det er mye snillere mot huden din og stikker ikke av med all nattkremen som du har blitt så flink å bruke!
8. Vær ute i frisk luft! Sol, regn, vind og snø- alt dette er bra for oss, frisk luft er vel den beste medisin for det meste!

9. Når du nå først er ute, ikke glem solfaktor!! Enten det er sol ute eller ei, så kommer UV stråler og forurensning til på huden vår- så pass på å beskytt deg skikkelig, med enten solkrem eller solfaktor i dagkremen eller sminken din.

10. Se deg selv i speilet og smil til deg selv hver dag! Når du er lykkelig er huden din lykkelig! =D


Ønsker dere en nyyyyydelig dag verdens beste gjeng! 
Kjempeklem fra meg

 

#hudpleie #tips #10tips #smil #lykke #lykkelig #latter #skjønnhet

14 kommentarer

Fine tips jeg egentlig vet, men trenger stadig å bli minnet på !

Tone Irén: Ja det er jo ikke akkurat ukjent materiale dette, men godt å bli påminnet en gang i blant! =D

Du skriver så bra...skjønnhets tips e jo æ waaayyy past, men det er morsomt å lese bloggen din. Flink å finne bilder som passer på en humoristisk måte også. Æ blir i godt humør av å lese innleggene dine, og det e jo også bra for et gammelt skinn!! Ha en fortreffelig dag, jento mi! ;-) <3

Mamma: =D åååå no blei eg glaaa mamma! <3 hihihi

Fine tips! Jeg lurer ofte på om huden min hadde holdt seg fin og perfekt (kvisefri og mindre rødhet), om jeg hadde klart å rense huden hver eneste morgen og kveld, og aldri sove med sminke. Det får jeg nok aldri vite, siden jeg er alt for dårlig på det der.. Hehe..

Veronica S: =D Bare hyggelig! takk for at du tok turen innom ;)

Tiril: hehehehe, ja det er noe med det å pleie huden sin da ;) Merker det hvertfall med en gang hvis jeg har hoppet over å vaske vekk sminken bare en kveld- ny kvise morran etter.... bah!

Karoline Johannesen: så hyggelig at du likte dem! =)

Veldig mange bra tips her altså :) Hadde et lignende innlegg på bloggen for litt siden! Ser det var noe fra din liste som jeg hadde glemt å tatt med i min :) http://sofiemortensen.com/2015/03/27/my-top-10-beauty-tips/

Sofie M: så morsomt at vi hadde Så like tips da! :-P great minds think alike ;-) hehe

Skriv en ny kommentar