hits

NYE INNKJØP!

Hellu igjen!

Forrige uke ble det litt handling på meg! Både hos The Body Shop, Makeup Mekka, Shop.Torhildkristine, Life og litt fra H&M.
Tenkte bare dele med dere hva jeg snopte meg =)

Endelig ble det noen flash tattoos på meg også! Gleder meg til å prøve de!To nye maskaraer og en lipliner måtte bli mine, jeg kjøpte en blå og en plommefarget maskara, elsker å bruke farget maskara nå som vår og sommer står for dør.

Påfyll av mine faste varer fra The Body Shop, ansiktsvask og toner pluss dagkrem med solfaktor. BB creme og mineral pudder, facemist og håndkrem og så et nytt medlem i TBS familien, en kvit kajal som jeg gleder meg til å bruke under alle mine pastellfargede øyenskygger! =D

Fra MakeupMekka var det flash tatto, concealer, wipes og den mest geniale lille dingsen ever- brushegg til å rense kostene med! GENIALT! 
Omtale på denne vil komme veldig snart! 

I tillegg ble det også kjøpt inn en leppomade med solfaktor 15, et par nye solbriller, bomulpads og neglelakkfjerner.
Jah- når man går tom for noe så går man liksom tomt for ALT samtidig så det ble litt mye påfyll denne uken. Selv om det også ble litt som ikke var påfyll og bare "jeg hadde lyst på" ting, hehehe


Håper dere har nytt helgen! 
Fortell meg gjerne hva dere har drevet med- elsker å lese hva dere driver meg også <3

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

 

#skjønnhet #innkjøp #TheBodyShop #MakeupMekka #TorhildKristine #sminke #hudpleie #neglepleie

6 kommentarer

åh, såå mye fint! hvor er flash tattooesene fra?

krist.in: Takk, MakeupMekka er de fra :)

Mange fine innkjøp :)

du tar deg råd til å unne deg ting, det er bra. veldig mange fine produkter. jeg tar meg ikke råd til å unne meg noe i det hele tatt nesten. Kos deg masse med de nye produktene.

Klem fra meg. <3

hallusination: Ja det er liksom litt gleden min i all elendigheten med helsen, hehe! Man får ta de gledene man kan få eller hur? ;)

klemmer tilbake! <3

Ingrid: Ja det er deilig med litt nytt! =)

Skriv en ny kommentar