hits

Sheer Pleasure

Hei igjen my darlings!

Hehe, som jeg nevnte i forrige innlegg, så skulle vi jo ut på båttur, men det endte med en gåtur fordi pappa hadde vært så lur at han hadde glemt å slå av en strømbryter sist han brukte båten... såå der var ikke noe strøm! Hehe- men det ble en fin gåtur i skog og mark istede da :)

Nå er bildene jeg tok tidligere i dag av dagens makeup klare så da tenkte jeg å dele de med dere:

*Bildedryss*

På øynene brukte jeg en sort kajal som jeg duset utover vippelinjen, deretter dyttet jeg på en shimrende lilla og sort øyenskygge. Resten av øyet fikk et lett strøk med en lys shimrende farge og et swipe av en matt brun grå i globelinjen.På leppene, som også er grunnen til navnet på dette innlegget, prøvde jeg meg med flere forskjellige farger (som skal bli et annet innlegg senere, hehe) for å finne hvilken farge som skulle bli til denne looken. Leppestiftene er i en "Sheer" variant, som betyr at de er shimrende, glossy og med litt lettere pigmentering enn en matt leppestift! Jeg endte opp med å blande sammen de to nederste fargene og resultatet ble da en rosarødish farge som jeg likte veldig godt!

Vårlig og friskt!

Hud: Naked Skin foundation powder og concealer 
Øyne: 24/7 Glide on Eye Pencil, Moondust eyeshadow og Perversion Mascara 
Lepper: Sheer Revolution Lipstick

Hva syns dere?

#DagensMakeup #sneakpeek #skjønnhet
 

6 kommentarer

Kjempe fint! Pen du er :)

ÅH, så fine leppefarger! GLEDER meg til å lese om de i et eget innlegg :) Alle så egentlig veldig fine ut, men jeg tror nummer 1 må finne sin vei ned i sminkepungen min. Det er så vanskelig å finne en litt nude/ "hudfarget" leppestift som ser så fin ut på. De jeg har blir bare too much :)

Resten av looken var også kjempefin! Pen er du ^^

Ida Johanson: Åh så hyggelig at du syns =)

honestly magnificent view: Takk for det =)

Tattavkvinnene: Tusen takk søta <3

Ja den nr.1 har blitt flittig brukt her! Er egentlig ikke noe fan av nude leppestift på meg selv, men denne gjorde at jeg endret mening om det! Enig med deg- de fleste andre nude leppestifter blir too much!

Skriv en ny kommentar