hits

Tropical Explosion

I dag har jeg lekt litt med farger igjen- men denne gang med farger som jeg sjeldent bruker selv, men som er utrolig kul å leke litt med, nemlig blått! 

Blå øyenskygge er liksom den store stygge ulven i sminkeskrinet og man enten elsker eller hater å bruke det.
Derfor skal jeg i dag vise dere at blått kan være ganske hot!

*Bildedryss*Hud: Urban Decay Naked Skin Concealer, The Body Shop EVM Powder Foundation, Honey Bronze Highlighting Dome
Øyne: Urban Decay Naked 2 Palette, The Body Shop Colourcrush Eyecolour, Matta Kajal, Instablur Eyeprimer, Coleur Caramel Mascara Blue
Bryn: ModelCo More Brows og The Body Shop Browdefiner
Lepper: Urban Decay Sheer Revolution Lipstick- Anarchy
Syns det er veldig gøy å eksperimentere med å ta bilder i forskjellige lys, og med solen skinnende utenfor har det blitt mye leking med sollyset i dag, effekten av makeupen syns jeg kommer ekstra godt frem i sterkt lys!


Hva syns dere om å bruke blått? 
Hot or Not?!

Håper solen har skint hos alle dere også i dag, jeg har vært masse ute i dag, derfor kommer dagens innlegg veldig sent! Men hvis dere har vært ute og nytt været dere også, så har dere nok ikke sittet her inne og ventet på ny oppdatering før nå som kvelden faller på likevel ;) 

vi snakkes i morra med ny sminkelook og inspo <3

#DagensMakeup #Pastell #blå #tropisk

16 kommentarer

som jeg alltid sier, nydelig som alltid. du kler virkelig alt, virker det som. blå fargen fremhevet øynende dine veldig for meg. blikkfang. kjempe vakker.

Klem. :)

føler at blå er den fargen du brukte som øyenskygge når du var 12 år og ikke særlig flink, og at man derfor får et "dårlig forhold" til den fargen. Men dette var kjempefint!

Hot, hot, hot ^^Bruker alle slags farger hele tiden, mer eller mindre vellykket :P

Hot!! Kjempe kult å bruke farger!!! Sprekt

Enig med Emilie S, men etterhvert har man jo plukket opp noen tips for hvordan man kan legge det på en finere måte. Men frykten for at det skal se ut som at jeg har fått meg en real blåveis gjør at jeg som regel styrer unna blått, dessverre.

hallusination: Tuuuusen takk kjære deg <3

Tonje: Wohoo- takk takk! =)

emilie s: Jepp enig med deg der! Og til den eldre generasjonen så er blå øyenskygge en stor hyllest til 80 tallet og det er jo for mange med litt srkekk og gru! hehe

Men kjekt du likte denne måten å bruke blått på ;)

Drømmelakken: Bra! alltid flott å variere litt med farger =D selv om det går skeis noen ganger- er jo forsåvidt da man lærer ;)

Marta Alise: Tusen takk =D Ja er gøy å leke litt med farger ;)

May: Tusen takk <3 =D

Karina: Ja ser den altså! Kanske jeg sku ha gjort en How To guide på den her looken, så kan man se at det går bra å bruke blått også ;) Når jeg sminker meg med blått pleier jeg som oftest å legge hudmakeupen etter øyemakeupen, sånn at i fall det drysser blått under øyet så er det ikke så farlig, tar det bare vekk med sminkefjerner og så sminker jeg huden etterpå =)

WOW! Dette var jo virkelig hot! Personlig bruker jeg aldri blått, jeg synes ikke jeg kler det. Men du ser jo helt rå ut med det, øynene dine kom skikkelig godt frem :) Og med de knalle leppene ble det bare sykt fint! ^^

Tattavkvinnene: Wiii tusen takk!! =D Ja blått er en vanskelig farge- men hvis man treffer rett nyanse og påføring så kan du nok se smashing ut med blått du også! =D <3

Skriv en ny kommentar