hits

It's All Over Now

jah... da var Halloween over for i år da! Har dere hatt en bra feiring? 

Jeg feiret med beina høyt, noe godt i glasset, en film og masse godis, etter en vellykket jobbhelg! For i år ble det sminking av kunder til Halloween og siden dere allerede har fått se The Green Monster, ville jeg dele to looks til med dere.

Scary Clown

Til denne looken brukte jeg fremgangsmåten jeg gjorde på meg selv da jeg lagde Colourful Skull, og så la jeg inn klovne øyne, nese og munn.

Pirate Skeleton

Når man skal på piratfest, så kan man jo ikke bare komme som en vanlig pirat! Det er jo mye kulere å komme som et pirat skjelett!! 

Det som var så utrolig kult med årets Halloween looks, var at alle disse 3, vant hver sin første plass for beste kostyme på arrangementene de var på!

#Winniiiing!!!!

Hehehe, men det er virkelig utrolig kjekt, når man har brukt henholdsvis 4, 3 og 2,5 timer på å lage disse lookene, at de pinadø stikker av med seieren. Artig for dem og veldig stas for meg! 

Så for å runde av årets Halloween, får dere se en liten recap av årets sminkelooks på bildet under her!

OG hvis dere vil vende tilbake og se på Halloween lookene til inspirasjon for utkledning til enten nyttårsaften eller karneval eller hva, så finner dere nå alle lookene i egen kategori i menyen! Håper dere har likt det dere har fått se i år, så etter mange ønsker om det, kan jeg love at vil det til neste år, vil komme noen mindre skumle varianter også, hehe.

Nå skal jeg rydde i kaoset på makeup rommet, vaske koster og svamper og det som er.. 
Nyt søndagen videre dere, og husk- i morra på mandagsomtale og siden det er ny måned er det tid for ny månedens favoritter video, så pass på å stikk innom i morra også ♥

Setter kjempestor pris på dere alle sammen! ♥
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_____________________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke #Farger

8 kommentarer

Så kult og så flink du er, sikkert stor tålmodighet også:). Ha en koselig søndag:):)

Maren: Tusen takk for det! =) Ja det krever en del tålmodighet det der! Men det er så gøy å se hvordan det blir etterhvert som man holder på =D
Ha en fin fin søndag du også!

Utrolig kult. Du ee vanvittig flink og jeg er veldig glad for at du tok utfordringen. Nå får vi begynne research til neste års halloween. Må jo sørge for å vinne neste år også :) hehe

Du e kjempeflink, jenta mi!! En kunstner!! <3 :-) (y)

Christian: Takk for det! =) Ja, vi må kline til til neste år også =D

mamsen: Tuuusen takk :-* <3

Så morro at de ale vant priser for kostymene sine! må nok ha vært den super stilige sminken de fikk påført av deg ;-D du er virkelig flink til effekt sminke må jeg si :-D

Bergensergenser: Ja det var utrolig morro! =D Tusen takk for fine ord, det setter jeg kjempestor pris på =D

Skriv en ny kommentar