hits

Velvære Mandag

//Sponset produkt

God mandagskveld! 
Håper dere har hatt en bra helg og en fin start på uken =)

Jeg pleier alltid å starte uken med en mandagsomtale, så i dag tenkte jeg å vise dere noe som bare er helt perfekt for årstiden vi nå er i.
I kveld har nemlig høst/vinter været ruvet utenfor med sterke vinder, haggel og piskende regn om en annen. Ettersom jeg plutselig har begynt å befinne meg på treningssenter for å trene om dagen, så falt det seg bare helt perfekt å legge såre og slitne muskler under varmt og godt vann med litt godsaker oppi, etter dagens økt!
Om du ikke har skjønt det enda så er det disse godsakene jeg tenkte å omtale i dag!

Forrige uke var jeg på Jule event hos The Body Shop og i goodiebagen vi fikk med oss, lå blant annet denne herlige saken - Frosted Plum Bath Frizzies.
(Sjekk ut mystoryen min på snapchat hvis du vil se hvordan de ble når jeg tok dem i badevannet! *Frizzzzz* hehe) 

Så etter en hard treningsøkt, fylte jeg badekaret med vann, slukket lyset på badet og tente opp i stearinlys. Håret ble kuret med Monoi oljen og i badetvannet var da som sagt Frosted Plum Bath Frizzies. 

Det var morsomt å se på hvordan den frizzet idet den traff vannet og i tillegg fikk vannet en melkeaktig lavendelfarge. Duften var også veldig diskret og kjempedeilig! Så hvis du ikke er den som liker de sterkeste luktene i badevannet, så kan jeg absolutt anbefale denne til deg! Det er 10 frizzy'er i boksen og den koster 249,- Dette er limited edition også, så gjelder å være førstemann til mølla! 

Så utover at den er morsom å se på mens den oppløser seg, lukter digg og gir vannet litt farge - er det ikke så mye mer å si enn at det bare er å nyte et deilig bad. Det fortjener du!

Hvis du ikke er den heldige innehaver av badekar- så kan du alltids gjøre slik jeg gjorde i fjor, før jeg fikk meg badekar, les mer om det her... hehehe

Hva enn du gjør på i kveld, pass på å unne deg selv litt velvære, det gjør så godt!

Snakkes i morra fininger ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_________________________________________________________
#skjønnhet #mandagsomtale #Produkt #omtale #Velvære #TheBodyShop

 

12 kommentarer

Hehe...jeg får beklage hvis treningen jeg drar deg med på ødelegger kroppen din..men du får se det positive i det, da er ett bad ekstra deilig etterpå =D

Ikke savnet badekar siste par mnd før NÅ...men jeg får sørge for å ha det neste bolig jeg flytter til =D

Koselige bilder:) deilig Med litt egenpleie:) dessverre blir det for sjelden:)

Så utrolig deilig :)

Sofie Caroline Nilsen: Ja ikke sant!? viktig å sette av litt tid til egenpleie =) Ha en nydelig kveld =)

Christian: Hehehe, går heeeeelt fint! =D for som du påpeker, det blir et ekstra bad ;)

Som jeg skrev i innlegget- du kan jo teste ut hvordan jeg fikset mangelen på badekar, bare til å sjekke ut innlegget jeg linket til, hehehehe

missmommy.blogg.no: Ja jeg prøver å sette av tid tid egenpleie så ofte som mulig! Det er fort gjort at det blir sjelden i en travel hverdag, men det er så viktig å huske å gjøre noe godt for seg selv! Man får så mye igjen for det =)

lisarorvik: Mhm =) Føles skikkelig godt nå etterpå =)

Absolutt! Vi trenger det!!

SÅ deilig! så fantastisk godt ut med et bad nå. Men har ikke badekar lenger dessverre :/ får heller ha spa dag eller noe en dag denne uken, hehe. Fristet sånn nå ;-P

ellers så den bade firkanten fra The Body Shop veldig god og morsom ut :-D

Anonym: JA! Du bør prøve å få til litt spa en dag i uken, det gjør så utrolig godt! Jeg har sovet som en stein og våknet mindre støl etter treningen og relativt opplagt i dag! =)

Hei!

Har du noen erfaring med Makeup Revolution? Hvis ja, er det er merke du kan anbefale videre? :)

Skriv en ny kommentar