hits

Don't judge a book by its cover!

Veldig mange dømmer det yrket jeg er i. At det er flåsete, uviktig, overfladisk og at det skaper et press om å se bra ut osv...

Men på dager som i går, det er sånne dager hvor jeg virkelig skjønner hvorfor jeg har valgt å utdanne meg og jobbe innen skjønnhet.
Fordi, da får jeg bevise til alle de med fordommer at det handler ikke bare om å legge sminke og fikse litt hår for å se fin ut, følge trender eller kjøpe overstadig mye produkter!

Veldig ofte handler det om noe mye mer enn det. Noe meningsfullt og stort for veldig mange! 

Enten det er en brud hvor jeg får ta del i å få henne til å stråle på en av de største dagene i hennes liv, eller om det er den 14 år gamle jenta jeg tar av ørten lag med brunkrem og gårsdagens maskara, før jeg legger ny, passende makeup til og lærer bort mine beste triks eller om det er som det var i går hvor jeg bokstavelig talt fjerner halve manken til en og gjør henne helt ny på håret, fordi hun har kommet til et punkt i livet hvor hun har det bra etter å ha hatt det veldig tøft, og ønsket å gjøre noe stort, nytt og vågalt for å bevise for seg selv og de hun omgir seg med at dette er en ny epoke i hennes liv!

Det å få lov til å være med noen på en slik opplevelse, ta del i et annet menneskes store øyeblikk, det er en ubeskrivelig følelse, og jeg føler meg så beæret over å få lov til å ta del i disse flotte menneskenes liv på denne måten. Fordi det handler ikke der og da, om en trendy hår frisyre eller sminketeknikk. Det handler om det mennesket. Hvordan det menneske har det og hvordan vi med en ny sveis eller en annen farge på leppestiften, kan sette et uttrykk på det dette menneske føler, og det er ganske så himla fantastisk! 

SAMSUNG CSC

Fine Evi, før og etter!

SAMSUNG CSC

Først samlet jeg håret hennes i et strikk og klippet av ca lengden på det bak. Hun ønsket seg en lang bob, så jeg gjorde det kortere bak og lengre i front, men forsatt med såpass lengde at hun kan style håret. Evi har ekstremt tjukt hår, masse krøller, som hun liker å rette ut, og hver gang jeg har klippet henne så tynner vi det ekstremt mye. Denne gang, kom vi frem til å gå litt mer ekstremt til verks og lage en liten surprise i nakken hennes, som kun er synlig når hun har håret opp!

Jeg tok maskinen fatt og barberte henne rett og slett i nakken! Dette har jeg aldri gjort før, så det ble nytt for både henne og meg, men vi syns resultatet ble skam tøft og hun kledde det enormt godt!


.. og det ble LITT hår på gulvet kan du si...

SAMSUNG CSC

Se så fin hun er!! ♥

SAMSUNG CSC

Tusen takk for at jeg fikk leke med håret ditt Evi- du er tøffere enn toget! 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Makeover #Bliny #Hår

 

18 kommentarer

Helt enig i det du skriver. Frisøryrket er mer enn bare klipp og farg. Kjempefint resultat ble det på den jenta, utrolig kult. Du er veldig flink :-)

Så kult det ble! Frister veldig å barbere nakken nå. ;)

Det ble kjempe fint!Så flink du er :)

Så fint det ble! :-D

Du e minst like flink med saks og kam, kosmetikk og pensler som med penn(tastatur) og ord! Men æ syns det e litt trist, nei...veldig trist at folk skal føle sæ nødt til å forsvare det yrkesvalget de tar!!!Ønsker at folk skal slutte å kritisere andres valg, alle kan ikke gjøre på det samme, eller være heilt lik, heldigvis, for det hadde vært gudsjammerlig kjedelig!! Stå på, snuppa mi og alle andre, gjør det dokker elsker eller elsk det dokker gjør! Vi lever i en fri verden! Evi blei tøff på håret! Klem!

*its cover ;)

Mina: Ooops, I stand corrected! ;) Takk! hehe

Nina Maria: Takk for det :)

sofienyg: Takk, så kjekt du syns det =)

AnneAndersen: Tusen takk! Hyggelig å høre =D

Hilde: Takk for det! Hihih, gøy å leke litt ;)

Becca Alexandra: Jepp det ligger mye mer i det enn folk tror!
Takk for det =)

Mamsen: Tusen takk mamsen! :-*
Ja, e synd man må forsvaret yrkesvalget.. Men eg e stolt over mitt yrkesvalg og håper alle andre e det også =)

kjeeempe vakkert. jeg vil også ha mønster på mitt shaiva hode.. :c men ble suuuper fint.

hallusination: Tusen takk!! Ja, hvorfor ikke!? ;)

Har utrolig tykkt hår selv og min frisør gjore det samme. En herlig følelse av å alltid ha "luft" i nakken

Kathrine: Ja, det er jo genialt når man har så tjukt hår, fordi det syns jo ikke når håret er nede uansett! ;)

Skriv en ny kommentar