hits

Graphic Paradise

Hello my darlings!!
Hva driver dere med i dag!?

Jeg er rundt på masse ærend i dag og da er det så digg å kle seg i noe som er fresht, fargerikt og ikke minst comfy! Og hva er vel bedre til å dekke all of the above kriteriene enn klærne fra shop.Styleconnection.no
Dagens outfit består nemlig av den fresheste joggisen ever- Graphic Paradise ♡

Sko - H&M (fra 2014)
Solbriller - Kapphal

Slut Drop Tank Top - StyleConnection

Den er bare så fresh og så god å gå med, at jeg bare måtte innom her og dele noen snaps av denne veldig utypiske blogg outfiten -men så liker jo jeg å være litt utypisk så da passet det greit inn her hos meg ;-)

Nå har jeg fått slurpet i meg en kjapp kopp kaffe og delt dette med dere, så nå må jeg løpe ut av dørene igjen på neste ærend! Vi blogges ♡

(...det var jo en veldig typisk bloggeting å si da men la gå....)

3 kommentarer

Så utrolig fine bilder og kul jogge dress søta :* ønsker deg en fin dag og en god helg i morgen :D

Ahh, jeg elsker den joggisen - har selv buksa, og den er så digg! :) Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i overdelen? Vurderer å kjøpe den også, og den sitter helt perfekt på deg!

Linn L.: Ja ikke sant den er digg?! Oh, tusen takk for det :)
Jeg har str S på overdelen og M på underdelen. jeg er 160 høy og bruker stort sett S og XS i alle overdeler fra både Style Connection og andre steder. Underdelene fra StyleConnection er ofte veldig små i livet, så jeg har noen få ting i S- men alt jeg kjøper fremover i underdeler er i M :)

Skriv en ny kommentar