hits

FUN

Dette gir meg julestemning!

SAMSUNG CSC

God formiddag fininger! ♥

Har dere en bra førjulstid? 
Det er så sprøtt at det er 4 dager igjen til jul, denne tiden går så sykt fort!
Jeg husker da jeg var liten, så føltes det som om desember måned varte et helt år! 
Julaften kunne ikke komme fort nok, og når dagen endelig var her så gikk tiden sååå sakte og middagen varte lengre enn noe annet, men da tiden for pakkeåpning endelig kom så var all ventingen verdt det. 

Nå som vi er blitt voksen, så fyker desember av gårde og det føles som om vi ikke rekker noenting. Det er lett å bli oppkavet i "julestresset" og midt opp i all jobbing og juleshopping så glemmer man gjerne å nyte førjulstiden! 
Men i år har jeg prøvd å ikke bli dratt med i kaoset og selv om ikke snøen har kommet, snarere tvert i mot her jeg sitter å ser ut på trærene som nesten blåser overende, plussgrader og regn. Ikke mye som minner om jul annet enn julelysene som er hengt opp ute. 
Likevel, så er faktisk julestemningen her- fordi jeg har gjort det jeg kan for å ta den innover meg. 
Så om du enda ikke har fått julestemning, så tenkte jeg å komme med mine topp julesteminings tips, kanskje det vil hjelpe stemningen på vei hos deg også? 

Julemusikk

Det fins så utrolig mye god stemning i musikk, og for å piffe opp julestemningen, har jeg mekket sammen den ultimate julespillelisten på Spotify, med masse feelgood sanger fra både nåtid og noen skikkelig gode gamle slagere. På med anlegget og fyr løs musikken og jeg kan love deg en liten boost i julestemningen!

Julegaveshopping

I år har jeg vært utrolig strategisk når det kommer til handlingen, jeg startet tidlig med å lage lister og valgte ut fridagene mine til å gå til verks med handlingen.
Det kan fort bli veldig stressende å handle julegaver, så hvis man er litt forberedt så gjør det opplevelsen koselig, fremfor stressende. 
Istede for å tenke at man må og man skal og kave seg opp, så har jeg prøvd å tenke sånn- Hva vil gjøre denne personen glad?
Hva kan jeg gi som vil gi glede? For det handler ikke alltid om TING, det handler om gleden å gi, og man kan gi hva som helst! 
Så i år har jeg både kjøpt ting til de som har ønsket seg det, men jeg har også ordnet i stand et par ting som jeg håper vil gi utrolig mye glede. 

SAMSUNG CSC

Julegavepakking

Etter at man har fått dreisen på alle gavene, så skal de jo pakkes inn! Og med unntak av noen få butikker som lekebutikker og The Body Shop hvor jeg jobber, får man stort sett ikke noe pakket inn lengre. Men det gjør ikke meg noe, jeg elsker å pakke inn gaver ( heldigvis siden jeg nå om dagen pakker inn ca 100 gaver hver dag på jobb! )
I år gikk jeg til innkjøp av kjempefint papir på OBS! og masse fint glitrende bånd, noen ubrukelige til og fra lapper fra Nille, slengte på julespillelisten min, kakao i koppen og hadde en aldri så liten koslig stund for meg selv på kjøkkenet her hjemme. 

SAMSUNG CSC

Kakao

Apropos Kakao i koppen, dette er faktisk et must i juletiden og i år har jeg funnet verdens BESTE kakao! Den kan fåes litt forskjellige steder, jeg kjøpte min på Kremmerhuset til 119,- Du varmer bare melk og har i et par sjeer med kakao og rører sammen og vips, julestemning i en kopp!

SAMSUNG CSC

Kose genser og fargerike sokker!

Dette må jeg ha, en god strikkegenser til å holde varmen med og så noen fargerike juletematiserte sokker! I dag kjører jeg bare helt røde, men jeg har noen grå med isbjørn og nisseluer og noen grønne med julekuler også, så de går på rundgang. 

SAMSUNG CSC

Disneyfilmer

Det blir ikke jul uten Disney, og der tror jeg de aller fleste er enig. Da vi var små fikk vi alltid en disney film i julesokken hver julemorgen. Så vi kunne spise julegodter og se film mens mamma forberedte til middagen. Jeg kjenner bare tanken på minnet av dette gir meg julestemning ♥

Røde Julelepper

Ja, altså- jeg er jo faktisk skjønnhetsblogger, så dette punktet er jeg nødt å ta med! Hehe, i år har jeg lagt mitt elsk på den klare røde Lip Defineren og Matte Lip Liquid Sydney Amaryllis over, dette blir en kjempefin julerød farge og holder seg på i timesvis!

SAMSUNG CSC

... og sist men ikke minst den ultimate julestemnings boosteren!

Juleverksted

Hvert år de siste tja... 6 årene, om jeg ikke tar helt feil, så har jeg hatt tradisjon med å lage juleverksted. Her inviterer jeg søstrene mine og et par gode venninner og setter sammen et helt utrolig koselig juleverksted hvor vi lager alt mulig digg godis, som både spises der og da men som også legges under noen juletrær. Årets juleverksted går av stabelen i morgen, så nå skal jeg skrive handleliste til alt vi trenger og så skal det handles inn etter jobb i morgen.
Jeg slenger med et par bilder av fjorårets juleverksted, så kanskje dere skjønner hvorfor dette er det ultimate julestemnings boosten!

Håper dette kunne være til inspirasjon for dere som ikke har fått den store stemningen enda! Og til deg som har masse julestemning, fortell meg gjerne hva som gir nettopp deg julestemning!


Husk å ta vare på hverandre, spre glede og ikke stress ♥ Mange varme juleklemmer sendes deres vei!

PS.
Noe som også hører julen til er semifinalen i Vixen Blogawards, hvor jeg er nominert og trenger din stemme for å komme videre til finalen- Dere kan stemme hver 12. time frem til 31. desember og jeg blir veeeeldig glad om dere vil ta dere tiden til å slenge inn en stemme eller to. Bare trykk HER - så kommer dere rett innpå til avstemmingen ♥ Takk!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

 

 

Festlige Favoritter

SAMSUNG CSC
God helg fininger ♥

Har dere hatt en bra uke så langt?
Jeg våknet mandag morgen med piggtråd hals og en grufull forkjølelse på vei, trodde virkelig jeg fikk min dose da jeg ble sjuk før Halloween, men guess again!  Nå har jeg hatt fri i dag og i går, så jeg har brukt tiden til å restituere sånn at jeg blir fort frisk, spille Sims 4, haha, ooog i tillegg har jeg også fått testet ut min nye ringlight fra Skatush
Aldri så dumt at det ikke er godt for noe, ikke sant? 
Jeg har ikke knipset noe nye bilder av meg selv, jeg er så hoven rundt nesen etter å snytt meg hundreognitti ganger de siste dagene, derav bruken av arkivbilde på toppen her, men jeg fikk knipset litt bilder av mine festlige favoritter!
Så la oss ta et lite bildedryss på deilige, glitrende og festlige godsaker ♥  

SAMSUNG CSC

Først ut har vi disse herlige mini toalettmappene, fra H&M - disse er perfekt til å ha leppestifter, leppomader, hårstrikk og fliseklemmer i.
På den måten har du alt smått nips naps samlet på ett sted i vesken, og du trenger ikke å grave i evigheter for å finne de småtingene som ellers alltid forsvinner i veskenes store sorte gap.

SAMSUNG CSC

En annen fantastisk mappe, er den litt større Unicorn mappen fra StyleConnetion- her får man plass til litt mer og er den perfekte mappen å ha et touchup kit til sesongens festligheter oppi.
Det perfekte Touchip kittet jeg har med meg består av Fresh Nude Cusion Foundation, Honey Bronze Highlighting Dome, EyeColour Stick, Matte Lip Lipstick, mini Perversion Mascara og mini DryShampoo fra Morrocan Oil.

SAMSUNG CSC

Og så en liten closeup, til mine favoritt highlighting produkter- her ser dere storfavoritten Honey Bronze Highlighting Dome fra The Body Shop.
Den er bare pur perfeksjon og den lille hendige størrelsen, gjør den perfekt å ha med i partyvesken.
I tillegg har jeg tatt med Shimmer waves 04 og Brush on Sunlight, også fra The Body Shop, i tillegg til de herlige Afterglow Highlighterne Sin og Fireball fra Urban Decay.

SAMSUNG CSC

Jeg kan ikke ha et festlighetsinnlegg uten å vise frem litt leppestifter- og her kan dere se de super lekre Vice Lipstick fra Urban Decay. 
Mine favorittfarger er BigBang, Cruel, Jawbreaker og Backtalk.

SAMSUNG CSC
Sammen med leppestiftene har vi noen fantastiske metalliske og glitrende Eyelinere - Heavy Metal ACDC og Spandex, og Razor Sharp Chaos og Fireball

SAMSUNG CSC

Når man skal ut på festligheter, trenger man jo noen festlige vesker og jeg har to stykk som går på rundgang. 
Først ut har dere den megasøte og uberkule Cupcake bag fra StyleConnection.

SAMSUNG CSC

Denne har blitt flittig brukt, til tross for at den såvidt bare rommer mobilen, kortholder og et par meget nøye utvalgte tuchup makeupprodukter.
Men igjen, det som er deilig med denne vesken er at du ikke KAN ta med deg hele utvalget du likevel ikke rekker å bruke anyways, så når du skal ut og danse, så kan du det, selv med vesken på!

SAMSUNG CSC

Da jeg var i New York i høst, gikk jeg ut med denne vesken på shopping ene dagen og ble stoppet midt på gaten, inni butikker, i kaffekøen, overalt! 
av jenter som ville se på vesken, ta bilde av den spurte hvor den var fra og som komplimenterte den. 
Så Kristin fikk god og fin internasjonal omtale den dagen, haha ♥

SAMSUNG CSC

Og apropos New York - mitt kanskje desidert beste kjøp der borte- er denne vesken! 

SAMSUNG CSC

Da jeg gikk inn på Aldo ikke langt fra Union Square, og denne sto inni hyllen lengst inne i butikken og ropte på meg, da skjønte jeg at denne måtte jeg faktisk bare ha! Den er bare så meg på alle mulige måter, hehe! 

SAMSUNG CSC

Sånn- det var alt for denne gang! 
Skal se og få filmet en ny video og knipset noen fine makeuplooks når formen er på topp igjen, så untill next time...

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke

It's that time again...

SAMSUNG CSC

Hey hå nydelige mennesker!!!
I dag er det 1. desember, wow- føles som om november varte i sånn 5 sekunder før den var omme! 
Men det er helt greit, nå er det jul folkens, og det er så gøy så gøy!! Jeg holder på å lage en julegave, hvor jeg måtte leite litt gjennom bildene mine og da bladde jeg meg gjennom en haug finfine bilder som ikke ble helt som de skulle, hehe.
Sånt blir det jaggu innlegg av vettu- for her kommer en helt ny rekke med bloopers bilder!!! 

Værsågod

__________________

Har blitt så sykt flink på å posere til sminke bilder...

SAMSUNG CSC
Det er skikkelig inn å se sløv ut nemlig, jeg lover! 

SAMSUNG CSC

Fikk også vite at det ser dødsfint ut om du blåser litt lett gjennom leppene idet man tar bildet, da ser leppene skikkelig fine ut..

SAMSUNG CSC

.. men det er liksom ikke meningen at man faktisk skal kunne se at du blåser luft ut gjennom leppene da.. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg tar jobben min veldig seriøst, okei?!

SAMSUNG CSC

Føler også at jeg har fått SKIKKELIG teken på å ta outfitbilder..
Da skal jo både ansikt, hår og kropp fungere i en slags harmoni og alt jeg kan se er - NAILED IT!!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det til høyre her var sånn nesten litt kult, menneh- fikk jo ikke med all teksten på ryggen av jakken i bildet da.. det var jo ikke helt topp!

SAMSUNG CSC

BLINKSKUDD! haha! 
SAMSUNG CSC

Når du drar på ferie, så er det liksom litt obligatorisk med fine ferie bilder- men det hjelper ikke når fotograf og "modell" ikke samarbeider så godt

SAMSUNG CSC
Fra parken i New York ♥
Til Miami Beach..

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC__________________

Såh- håper der fikk trekt på smilebåndet denne fine torsdagen!
Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb- så snakkes vi snart mine fine ♥

- Love, love, kiss kiss -

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Bloopers

You are Such a Poser!

Lokaltid 1415

SAMSUNG CSC

Hehehe, dere vet at for hvert fine bilde som blir publisert har man mest sannsynlig minst 10 som ser helt forjævlig ut! Hahaha! 
Vel, det er intet unntak her for å si det sånn!

Tenkte det ville være litt morsomt å ta en titt på noen av de mislykkede bildene jeg har posert for de siste par dagene

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC
"Bare står her og fikser håret, helt tilfeldig"

SAMSUNG CSC
"Tar du bilde no?!"

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Ser ut som han baki bildet der ville være med på morroa også!

SAMSUNG CSC
"Har du tatt bildet enda?!"

SAMSUNG CSC

"Det blåser litterann"

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
"Skal eg se mot kamera eller ut mot byen?"

SAMSUNG CSC
Armene er liksom alltid bare i veien...

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
"eeeh.."

SAMSUNG CSC
Så var det disse armene då..

SAMSUNG CSC
And this face...


Stor takk til min personlige tourguide og fotograf Matthew! :) hehehe

Jaja- heldigvis ble det noen vellykkede også, de kommer litt senere, nå skal vi kjøre avgårede til flyplassen og så bærer det hjemover..
Det var mye jeg fikk gjort på denne uken, men også et par ting jeg ikke rakk, så dette blir definitivt ikke siste gang jeg kommer hit! 
Steike meg for en fantastisk tur jeg har hatt og som de fleste andre som har besøkt byen, vil jeg absolutt anbefale alle å dra hit.

Vi snakkes igjen i Norge ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

 

Bildene ingen har sett.. før nå!

SAMSUNG CSC

God mandag superstars! 
Hvordan går denne ukens første dag for dere?! Her pøøøser det ned, jeg er trøtt i fleisen og kjenner at det er tøft at dette er siste dag i ferien min...
Så for å lette litt på stemningen har jeg gått en runde i bildene mine og funnet frem noen saftige bloopers bilder som hvertfall fikk meg til å trekke litt på smilebåndene denne grå mandagen.

*Bildedryss*

Antrekksbilder
Dette er og forblir en vanskelig kategori for meg- alltid er det minst 90% fuck-up bilder når jeg tar antrekksbilder og de få som funker, de funker stort sett bare til nøds! Haha! 

SAMSUNG CSC

"Kjøpt meg ny t-shorte- viktig å vise hele motivet på ryggen, ja og vaskelappen da..."

SAMSUNG CSC
De første bildene i en antrekkserie er alltid bare kleine poseringer..

SAMSUNG CSC

Helfigurbilder- der både ansikt, håret, bena, armene og positur skal være i harmoni- det skjer typ aldri her!

SAMSUNG CSC

Vær, vind og høye sko man ikke klarer å gå i...

SAMSUNG CSC

Hehe, her tok jeg ørtogførti bilder før jeg landet på ETT som funket! 
Jeg tar bilder med selvutløser, så da er det ikke bare bare å få til å fange det rette øyeblikket!

SAMSUNG CSC

Men jeg hadde det i det minste litt gøy da!

SAMSUNG CSC

Når andre skal ta bilde av deg
"Skal jeg ta et bilde av deg mens du står her, på konsert med ditt favorittband!?" 
Spurte han så fint og tok DETTE bildet! 

Closeups
Dette er vel den type bilder jeg tar mest av, for å få frem sminken jeg gjør. Men det blir ikke alltid like vellykket å holde styr på øyne og munn og vinkel på hode...
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

På bildet til høyre hadde jeg klumset litt med kamera fordi det ville ikke ta bilde når jeg kom for nærmt linsen, så i et litt irritert øyeblikk klarte kamera og fokusere og "KNIPS" foreviget dette finne bildet!

Den fine autofokus funksjonen- når den ikke funker...

SAMSUNG CSC

Maskara bilder er alltid like flatterende!
SAMSUNG CSC

Og så.. To the grand finale-
min beste venninne sa faktisk at jeg aldri burde vise dette bilde til noen, fordi det ble såpass ille..
Men det er jo nettopp derfor jeg har disse innleggene!!

Så her, versågod, my finest blooper moment!


SAMSUNG CSC

Så- om du en dag skulle føle deg litt mindre flatterene- vel da kan du bare huske på dette flotte bildet av meg!
Ha en super duper dag mine fine! ♥

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #bloopers #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #fail #bilder #foto #blogg

 

 

Typisk meg!

Helluuu! 
Hva gjør dere på? Har dere det bra?! 
Jeg drev å pratet med min beste venninne og min søster her om dagen, om ting som jeg er litt fanatisk på og som er sååå typisk meg!
Så ymtet min bestis på at dette kunne jo blitt et interessant blogginnlegg, og nå får dere nok en gang en annledning til å humre litt av meg og mine tåpeligheter..

SAMSUNG CSC

Vi har vel alle våre ting som vi gjør, noen ting er helt normale, andre ting kanskje litt mer nevrotiske slik som noen av mine teite tvangstanker!

Lets just do this....

Samlemani..
Dette ble jaggu et blogginnlegg for en liten stund siden, hvor jeg viser dere min gale samling av embalasjen til sminken min!
Jeg var flink og kvittet meg med embalasjene fra det innlegget, men jeg er stygt redd for at det begynner å bli en ny slik samling... Skjerpings Charlie!!

Dorull feil vei..
Hvis dorullen er på feil vei, så MÅ jeg snu den, og for ordenskyld så slenger jeg med et illustrasjonsbildeRyddig kunde
Mulig jeg er miljøskadet etter å ha jobbet i butikk i 8 år, hvor jeg på stille sommerdager kunne stå med linjal og sette opp alle produktene i hyllen helt DØNN! 
Så når jeg er kunde i butikker selv, spesielt kosmetikk butikker, så rydder jeg ofte i oppsetningen mens jeg går og plukker det jeg skal ha! 
Når jeg tar med meg en flaske tørrshampo så blir det jo hull i oppsettet, så da trekker jeg frem produktet bak slik at alt er fint på linje igjen...

Sminke
Det er ikke nok å bare ha sminken ståene fint og ryddig på sin plass, nei jeg organiserer sminken min etter merke og så etter produkter.. 
Altså i makeupsamlingen min finner du alt fra Urban Decay fint satt opp for seg selv, alt fra The Body Shop for seg osv. Så innenfor merkene står produkter som er lik i lag- paletter, linere, foundations osv.. Og i leppestift holderne min, kan det faktisk ikke tillates at flere forskjellige merker deler en holder, nei, kun de samme merkene får stå sammen- og de står selvfølgelig i ordnet fargekoding..

Klær
Organiseringen min går ikke bare utover sminken, nei klærne legges/henges opp i kategorier i skapet! Skjorter for seg, cardigans for seg, kjoler og jumpsuits for seg- helst fargeordnet, men det er ikke alltid helt gjennomførbart! Og når jeg tar ut noe og for å prøve og ikke ender opp med å bruke det likevel så kan det ikke bare henges på plass vilkårlig, nei alt skal inn på sin faste plass... meeeen ofte gidder jeg ikke henge det på plass med en gang, så da havner det i en haug på sengen istede- haha!
Ingen som sier at man alltid er så ryddig selvom man er (organiseringsfreak)

Kniven i "feil" hånd
Selv om jeg er høyrehendt, så klarer jeg ikke å spise med kniv og gaffel i "rett" hånd, så jeg spiser keivhendt. MEN når jeg smører på skiven så har jeg kniven i høyre, det er bare når gaffelen kommer inn i bildet at jeg må snu om!

Lister, lister, lister!
Så er det en ting som jeg visstnok er viden kjent for blant mine venner og familie og det er listene mine....
Jeg har X antall notatbøker, fulle av lister og notater- som jeg forøvrig egentlig aldri bruker, men jeg må liksom skrive ned ting likevel!
Eneste listen jeg bruker er handlelisten- og den er jeg ganske nazi på- det holder liksom ikke bare å skrive ned hva som er tomt av varer i heimen og så stikke på handletur.. Her det skal først noteres ned hva som må handles inn, og hvis det er nå snakk om ukeshandling så skal jo en del ting handles, og det er da jeg ikke klarer å la vær- jeg mååå organisere listen min! Så da skriver jeg en ny handleliste, etter at jeg har fått ned hva som mangler, hvor jeg så skriver produktene opp etter kategori- Frukt og Grønnsaker, Kjølevarer/Meieri, Tørrvarer, Husholdningsartikler, Kjøttvarer osv! 
Uff- det høres så OCD ut som du får det, men det er jo sååå mye lettere å gå og handle når handlelisten er perfekt organisert!

jeg unnskylder meg med at mamma sier at hun også er sånn og at jeg er arvelig belastet- om det gjør faktum noe bedre vet jeg ikke! haha

Jaja, det var de mest typisk meg tingene vi diskuterte i denne omgang, håper ikke jeg har noen verre ting som de tar opp med meg senere!
Fyll gjerne kommentarfeltet med dine typisk deg ting! =D

Snakkes senere mine fine ♥

Picture Perfect?!

Hæppi påske alle sammen! 
Har dere det fint?! Jeg har brukt denne dagen på å stå opp tidlig, vaske masse klær og sortere gjennom en eske med maaaasse gamle bilder og ting, hehe, sjekk ut my story på snapchat - Rockstarcharlie

Men sant, siden det er påske, og de aller fleste chillern og er på hytta, sitter og slækker og de ferreste av dere trenger noe sminke tips eller hårtips for i dag liksom. Så da tenkte jeg at det er likegreit å bare forsette den stemningen med å ta det kuli og ha det koselig, med å dele noen aldeles "lekre" bilder... 
Jepp- du gjettet riktig- Blooperbilder! Woohooo! 

*Bildedryss*

Jeg vet ikke med dere, men jeg flirer meg halvt ihjel når jeg ser slike bilder av andre, og av meg selv forsåvidt, så håper dere får trekt litt på smilebåndet av mine mindre heldig vinkler, hehehe- Enjoy!

Klassikeren- blunke idet bildet taas..

SAMSUNG CSC

Asså- her er håret mitt så sinnsykt nyfarget at det gløder av hodebunnen min, og ørene mine er også veldig delikat farget i rosa... 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Haha, hele øyet ser ut til å vrenges.. haha!

SAMSUNG CSC

Liiite heldig vinkel, og-- hva skjer med leppen min på dette bilde?!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og så var det outfitbilder da...

Jeg begynner å få greit taket på å få fine bilder up close, sånn utenom de dere har sett ovenfor her, men altså outfit bilder dere! Klar over hvor sykt vanskelig det er å få bra til? Alt skal liksom være riktig, posisjonering av kroppen, ansikt, håret og så skal jo klærne ligge riktig på og! Kanskje jeg skal melde meg på poseringskurs? Haha

SAMSUNG CSC

I denne bildeserien skulle jeg vise den nye buksen min, det endte med å bli ETT brukbart bilde.. haha, og aner ærlig talt ikke hva jeg prøver å vise i dette bildet....

Så var det den berømte fokuseringen...

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her er bare alt feil- foruten at det ser ut som jeg holder på å drite på meg i ansiktet, er alt jeg gjør med kroppen her på bærtur og gjør at jeg ser enda lavere ut enn det jeg er... uff...  
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Men idet minste går ikke mine dårlige forsøk på å ta fine bilder helt til waste, for da blir det sånn her fine innlegg!

SAMSUNG CSC

Håper dere har en stråååålende påske ♥

Sjekk gjerne ut de andre Bloopers seriene
Oooops!
Et bilde sier mer enn...
På dager som denne...
Photosession gone wrong..

Talk laterzz!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Crazy Weird Shit I do...

Hehehe, vi har vel alle våre ting som vi gjør, ting som er litt rart, ting vi ikke nødvendigvis roper høyest om at vi gjør fordi vi innerst inne vet at det er litt teit det vi gjør?!
Vel, jeg håper hvertfall jeg kan si vi og ikke bare jeg i dette tilfellet..

I går da jeg drev å ryddet, kom jeg over min wierd greie.. og fant ut at dette må jeg slutte med! Og nettopp derfor skal jeg dele dette, fordi da er jeg nødt å gi meg med det, hehe


Bilde lånt herfra

Du vet den følelsen når du kjøper et nytt produkt. Et produkt pakket i en litt fin og eksklusiv eske? 
Du tar produktet ut av esken og hvis det for eksempel er snakk om en fin dagkrem da, noen ganger bruker du kanskje esken, til å ha krukken med krem i en liten stund til.
Men så blir du lei av å ta krukken ut og inn av esken hele tiden. Dermed er krukken for seg selv på badet, og den fine esken? Går den i søpla? Nei.... Den går i samlingen....

La meg presentere samlingen...

SAMSUNG CSC

Samlingen av TOMME esker til fine produkter!!!! Hahaha, huff!!! ER det mulig?! Jeg har samlet på helt tomme esker, produktet er tatt ut og i bruk, men esken, som er minnet om produktet da det var helt nytt, har fått bli igjen gjemt i en skuff sammen med alle andre esker... 
Nå var den skuffen blitt til tre skuffer og jeg fant ut at nei, NÅ er det på tide å slutte med dette! Hva i all verden skal jeg med disse eskene? Ja, de er fine å se på, men jeg kommer jo ALDRI til å få bruk for de!? Så nå har jeg tatt et oppgjør med meg selv og besluttet meg for å kaste disse eskene nå en gang for alle! 

SAMSUNG CSC

Hvis ikke det er noen andre syke samlere der ute som har lyst på de da?! =P

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Har du noe crazy wierd shit, du gjør?!

____________________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Feelgood

Happy Monday venner!

Er det ikke diiiigg med sånt vær?!
Har sittet ute i solsteiken i omtrent hele dag. Er ute hos min mor nå, og så kom ene søsteren min på besøk med verdens skjønneste nevøen min også- så da spiste vi vannmelon og preiket og koste oss i solen.

Tenkte bare å dele litt bilder fra gårsdagen som jeg ikke delte i gårsdagens innlegg- det var bare så god stemning på dagen og siden kameraet ikke ble med ut i solen i dag så bruker vi gårsdagen, hehe

Sol, rosa negler, iskald cola og shades

Gårsdagens makeup gikk i naturlig hud, knall rødoransjelepper og litt form og farge på bryna

Mamma mente på at dise rollerbladesene ble kjøpt da vi bodde i USA i '97- så det kan hende de er enda gamlere enn det jeg skrev i går! Haha

Skikkelig kul stil på meg ikke sant?! 

Senere i dag kommer det omtale- så da er det bare å tune inn igjen i kveld! 

Hva har dere gjort i dag da?! 


 

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

 

Oooops!!

Altså- når man er skjønnhetsblogger og gjør mange makeuplooks, deretter tar mange bilder av seg selv for å lage inspirerende innlegg til dere flotte lesere, vel... så kan det jo ikke BARE gå bra med alle disse bildene! 

Tenkte derfor å dele noen bloopers bilder med dere her og nuh!!

*Enjoy*


__________________________________________

Her ser jeg vel egentlig bare skuffa ut... 

 

Har di tatt en drram, di var szå sztiilii!

Ehh.. Kom der et nys eller noe her?!
Selvutløseren fanger det selvutløseren vil! hehe

Her skjer det flere ting, autozoom som hoppet av og eh.. hva jeg driver med kan jeg ikke svare for egentlig...

Ved første øyekast ser dette ikke så gale ut, men se på øyene en gang til- skjeler vi litt her eller?!

And those eyes... them eyes are crazy - CRAZY EYES!

.............

Den ENE skjeve tannen jeg har fikk det jo her til å se ut som ALLE tennene mine er skjeve....

_____________________________________ 

Hehehehehehe
Håper du fikk deg en god latter på min bekostning- en god latter forlenger livet vettu! 

Lots of love

 

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

#bloopers #bilder #skjønnhet #gone #wrong #morsomt #funny #humor #gøy #sminke #remylips

Burde jeg bli fornærmet nå?!

Forrige uke gikk det varmt i kommentarfeltet på Oscar Valles innlegg om "Dette hater menn at damer går med"

Her tok han frem både klær, sminke og sko som menn ikke liker at kvinner bruker og det fikk sinnene til å koke rundt om i landet.
Blant punktene han nevnte kom både røde lepper, farger i hår, løse bukser og store skjorter frem som ting menn ikke liker at damer bruker...


(bilde lånt fra Oscar Valles blogg)

Da jeg leste dette kom jeg til å tenke på at mye av dette er jo jeg glad i å bruke og ha på meg!

Shit- her har jeg jo BÅDE rosa og blått hår!

Dette er jo kanskje den mest brukte buksen jeg eier!

Denne skjorten kan jeg få spisemage i uten å tenke over det engang...

Og den røde leppen, er jo omtrent min signaturlook!
Så... Burde jeg bli fornærmet nå da eller?!


 

NEI selvfølgelig ikke!!

__________________

Jeg ble faktisk litt sjokkert over at folk ble så hissige på han i det innlegget, ja han kunne spart seg for "Frem med puppa, inn med magen" kommentaren, men altså- et sånn her type innlegg er jo ikke skrevet som retningslinjer som må følges, og det gjelder jo ikke alle menn i hele verden, men noen av de!
I tillegg skrev han jo et oppfølger innlegg med "Dette elsker menn at damer går med" 

Så jeg vil si- ta sånn her innlegg med en klype salt!
Vi damer kler oss generelt ikke opp for å please mannfolka, men oss selv. Men det hender jo at man skal på date eller har lyst å ta seg litt ut for disse her skapningene av det motsatte kjønn og da syns jeg at slike lister er litt morsomme å titte litt på! For vi bryr oss jo litt om hva de her mennene syns også da ;)

Jeg kommer definitivt ikke til å legge vekk mine røde leppestifter, favorittbukser eller noe annet plagg fordi en mann ikke syns noe særlig om det.
Når jeg kler på meg så tar jeg på meg det jeg føler meg vel i og den sminken jeg syns jeg ser bra ut med.

Og dessuten, når det kommer til stykket så er det nå engang sånn at han som er gla i deg, han godtar deg for den du er, uansett klesplagg ;) 

#skjønnhet #meninger #mannfolk #damer