hits

How To

The Mad Hatter

SAMSUNG CSC

Hello... it's me again!
Her kommer siste looken fra reprisekjøret mitt og det er min absolutt favoritt Halloween look av all time ♥ The Mad Hatter!

SAMSUNG CSC

Også denne looken, som flere av de andre jeg har vist dere, er dette gjort KUN med helt vanlig sminke og kostymet er bare klær og stæsj jeg har hatt liggende. Det eneste jeg kjøpte inn til dette kostymet var hårfarge sprayen- så hele kostymet kostet meg 189,- å lage. Passer fint for alles budsjett det her!

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har brukt til denne looken er som følger:

HUD - The Body Shop Fresh Nude Foundation + Lightening Drops og mettet med All in One Face Base, Matte Kajal White + Colourcrush Eyecolour 001 ? Sugar Glaze
KINN - Colourcrush Eyecolour 320- Grape Expectations  + 310- Berry Cheeky, 415- Midnight Flirt + 410- Blackcurrant Affair og 510- Something Blue
ØYNE - Colourcrush Eyecolour 320- Grape Expectations , 310- Berry Cheeky, 415- Midnight Flirt, 410- Blackcurrant Affair, 510- Something Blue, 115- Be my Clementine, 210- Bronze Bliss og 305- Berry Cute + Lip Liner Coral Crush og Matte Kajal White
BRYN - Lip Liner Coral Crush + Matte Lipstick 410 - Havana Red + Colourcrush Eyeshadow 210- Bronze Bliss
LEPPER - Matte Lip Liquid - 022 Paris Peony

How to - The Mad Hatter

SAMSUNG CSC

 • Start først med å blande i hop foundation til nesten helt hvit og påføre så over hele ansiktet, samt litt nedover halsen.
 • Rundt øynene skal det være mye sterke farger, for å få dem til å poppe skikkelig, la jeg i tillegg hvit matt kajal rundt hele øyet før jeg deretter dyttet på de skyggene som skulle være der.

SAMSUNG CSC

 • Først ut er knall rosa, den legges under ene øyet, på andre øyet blandet jeg rosa, kobber og oransje for å få en litt mer rust rød farge.
 • Under den knall rosa på første øyet la jeg også inn litt lilla og blendet sammen.
 • Restene av skyggen trakk jeg med opp i globallinjen.

SAMSUNG CSC

 • På selve lokket på første øyet, la jeg inn en lys rosa og blendet sammen med fargen i globalen.
 • På andre øyet la jeg turkis blå og blendet godt.
 • For å fikse på formen under øyet gikk jeg deretter inn med "viskelær teknikken" litt foundation på en kost, og visker ut og retter på linjene.
 • Deretter pudret jeg huden, så alt festet seg godt.

SAMSUNG CSC

 • For å få frem den intense hvite fargen, samt ha litt dimensjon, gikk jeg inn med matt hvit kajal igjen og fylte på i alle høyder i ansiktet, nett som med highlighter- dette gjøres på neserygg, panne, kinnben, hake og kjevepartiet.
 • Så for å sette dette på plass brukte jeg hvit lett skimrende øyenskygge over alt hvor jeg la den matte kajalen.

SAMSUNG CSC

 • For å skape dybden i kinnene, la jeg inn en dusere mørke rosa i ene kinnet og blendet nedover mot haken.
 • På andre siden brukte jeg en dus lilla - jeg dro også med meg restene og la fra meg litt farge i rammen av ansiktet oppe i pannen.
 • Samme fargene gjentok jeg på nesen i samme farge rekkefølge.

SAMSUNG CSC

 • For en litt skarpere kontur la jeg deretter inn en mer knall lilla rett under kinnbenet på ene siden og knall rosa på samme sted på andre kinnet.
 • Så tok jeg den turkis blå og swipet lett over haken.
 • Våtkanten på øynene fikk seg et lite touch av oransje lip liper før jeg gikk videre med samme fargen for å forme brynene.

SAMSUNG CSC

 • Her fylte jeg først i brynene som vanlig, gredde deretter igjennom og så begynte jeg å overdrive formen med å tegne "Hårstrøk" utenfor mitt naturlige bryn.
 • Dette forsterket jeg med oransje leppestift og så helt til slutt for å sette fargene i brynet, gikk jeg inn med en kobber øyenskygge på samme penselen.

SAMSUNG CSC

 • Leppene fylte jeg i med matt leppefarge i rosa - overdrev formen i forhold til mine naturlige, og lagde en litt ekstra spiss amorbue
 • Helt til slutt på makeupen tok jeg litt matt hvit kajal på en maskara kost og gredde gjennom vippene på undersiden for å fremheve disse!

SAMSUNG CSC

Så var det tid for å gjøre ferdig håret!!

På forhånd hadde jeg krøllet håret med den tynneste krøllstaven jeg har, samt at jeg preppet håret godt med både varmebeskyttende og en hold spray fra Kevin Murphy.

SAMSUNG CSC

For å få den nydelige oransje fargen brukte jeg Fudge Hair Art i fargen Coral Crush og sprayet over hele håret! Siste finish ble å utfrisere det med en friseringskam, for å få det enda større og litt mer brusete. Hello volume! ♥

Sååå på med hatt og resten av kostymet og looken ble komplett- SE så gøy!!! 

SAMSUNG CSC

Jeg har på meg 4 forskjellige sjal, knytt i sløyfer og knuter, over en playsuit fra H&M sin Coachella kolleksjon. Jakken er også fra H&M, hatten fra Accsessorize og hanskene fra Gina Tricot. Som sagt, alt bare ting jeg har kjøpt for lenge siden og hatt liggene.
For meg handler Halloween looks om det å bruke det man har og ikke alltid måtte kjøpe noe nytt, så er vi miljøvennlig, lommebokvennlig og kreativ- alt på en gang! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere likte innlegget og så må dere ha en fantaaaastisk Halloween feiring både i dag og eventuelt til helgen også!

Klem i fleng! ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Enchantress

SAMSUNG CSC

Happy Halloween folkens! 
Håper mange av dere har hatt en gøy feiring i helgen! Jeg fikk inn litt bilder inspirert av mine looks, blant annet Pumpkin looken og Mad Hatter som dere skal få bilder av litt senere i dag. Det var gøy å se! 
Jeg tok en fullstendig utypisk Halloween helg, bortreist på campingvognen med mine fine søstre, hvor alt annet enn blod og gørr og sminke sto på menyen. 
Etter veeeldig mye jobbing og et månedslangt mareritt med en visdomsjeksel som måtte opereres ut, og et smerteh***tte uten like i ettertid pga kompliksjoner, trengte jeg et seriøst avbrekk. Så da ble det 100% relaxmode, god mat, godt selskap og det gjorde ekstremt godt for kropp og sjel.
Fra i går startet nemlig en 11 dagers lang arbeidsuke, så her går det unna om dagen kan du siii. I tillegg til jobbing, er jeg jo også på boligjakt, så etter jobb i går var det visning og i morgentimene i dag har jeg sittet parat på telefonen med budgiving- det gikk ikke min vei i dag, så bolijakten forsetter!
Derfor, som dere kanskje skjønner, har jeg ikke rukket å produsere noe innlegg før nå, så da skal dere heller få to på rappen i dag! 

SAMSUNG CSC

Dagens look er The Blonde Enchatress, reprise fra i fjor, og en look som var utrolig gøy å lage! 

SAMSUNG CSC

How To - Enchantress

SAMSUNG CSC

 • Først ut- foundation, her har jeg gått for en som er hakket lysere en min hudtone, hele ansiktet, ører og hals dekkes.
 • Pudre så over med løspudder for å sette alt på plass.
 • Tid for bryn- og som vi alle vet det er tross alt bryndronningen Cara Delevingne, som spiller denne rollen, så her har jeg gått all in og virkelig fylt inn brynene maks- til og med jukset dem litt tettere i front.

SAMSUNG CSC

 • Deretter skal vi lage tidenes minst nøye smokey eye- kjør på med en sort kajal, som du deretter duser ut med en god og fluffy kost.
 • Etter det dytter du sort og grå skygge over slik at alt sitter som støpt. 
 • Dra så med deg litt skygge ned i "tårer" nedover kinnet, her har jeg blandet både sort og grå skygge for å skape littepitt dimensjon.

SAMSUNG CSC

 • Finn en grov og god svamp med hull i- jeg brukte en oppklippet bilvaske svamp her- får ikke håpe det var noe såperester i den, og dytt på litt grønn og sort farge rundt om i ansiktet, hovedsaklig i kinn og rundt munnen og litt oppover i pannen.
 • Så er det tid for  være litt kreativ vettu, tegne på symboler, som ikke betyr noenting som helst, men som ser utrolig kult ut! 
 • Vi skal ha tre rader av disse meningsløse symbolene i pannen og så to rader over kinnbena.

SAMSUNG CSC

 • Siste finish, inn med bilvaske svampen igjen og dytt på litt mer sort og grønt der du ser det trengs.
 • Litt farge på leppene er greit også- her har jeg brukt matt leppestift i nude og så dyttet jeg over litt sort skygge med fingen.
 • Finn frem masse smykker, her kom min massive samling av crap jeg aldri bruker veldig handy, tok bare på masse masse greier.
 • Til den kronelignende saken Enchantress har på hodet, tok jeg et smykke som hadde noe lignende form, så varmet jeg det med hårføneren og bøyet det til en form som var enda litt mer passelig (mens smykket var varmt hadde jeg det inni et håndkle så jeg ikke sku brenne meg)
 • Når kronen er festet dro jeg frem litt lugg, klinte på masse hårolje og litt hårspray så det skulle holde seg på plass i disse slyngete trådene...

Og Voila - FERDIG!

SAMSUNG CSC

Produktene til dagens look var som følger:
HUD - ​The Body Shop Fresh Nude Foundation, Loose Face Powder, på svampen Colourcrush Eyeshadow, Eyedefiner Green
ØYNE - Matte Kajal Black, Colourcrush Eyeshadow 015 og en grå som jeg ikke hadde nr på- oops! 
BRYN - 2 in 1 Gel liner Brown, Brow & Lash Gel
SYMBOLENE I KINN OG PANNE - Skinny Felt Liner + Loose Face Powder
LEPPER - Matte Lip Liquid Windsor Rose + Colourcrush 015

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Madness! 

Stay tuned for min store favoritt look senere i dag, nemlig The Mad Hatter ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Day Of The Dead

SAMSUNG CSC

Hello again, nå sitter jeg og har lunsj på jobben, men jeg spiste så fort at jeg rakk å slenge sammen dette innlegget for dere i tillegg! :) 
Dette er reprise på Day of The Dead looken fra i fjor, og det er en kjapp, enkel og grei look som kan gjøres i to variasjoner. 
Selv om den type munn jeg har laget her er noe jeg syns er vanskelig å få til, så virker det som om det er noe som er lett for de fleste andre enn meg, hehe og derfor kaller jeg looken enkel. Variasjonen er rett og slett med eller uten maske over øynene, så jeg viser full look først med sminken og så masken til slutt i bildeserien.

How To - Day of The Dead

SAMSUNG CSC

 • Start med å påføre foundation på huden, bruk en som var ganske lik din naturlige hudfarge og bygg opp god dekk i hele ansiktet.
 • Form så brynene kjapt med litt gel og brynsfarge.

SAMSUNG CSC

 • Bare på gøy går vi inn for en fargerik contouring, likt som forrige look, trenger ikke disse linjene å duses for mye ut.
 • Påfør shading under kinnben, i rammen av ansiktet og nesen.
 • Deretter videre til munnen som bare består av litt streker her og der.

SAMSUNG CSC

 • Først drar du en strak over selve leppen, så lager du streker ut ifra munnviken.
 • Etter det får du bare over med streker fra over leppen og ned til underleppen- ingen hokus pokus.
 • Sååå siden jeg er inne på glittermadness fylte jeg inn litt glitterskygge over de sorte strekene, det må ikke gjøres om du vil ha sorte streker :) 

SAMSUNG CSC

 • Samme glitter skygge påførte jeg langs shadingen i ansiktet, for å lage litt ekstra kontur og selvsagt få frem litt sparkle- igjen helt valgfritt
 • For å få frem enda litt mer dimensjon, påførte gjerne også highlight på alle høyder i ansiktet.

SAMSUNG CSC

 • Da var det over til øyne - her brukte jeg eyecolourstick og lagde en form som matchet formen på øynene i masken som skal på.
 • Når formen er fin duses kantene, til du er nøgd med overgangene.
 • Denne sticken er genial da den er perfekt som base for å få alt du putter over til å sitte som støpt, noe som er fordelaktig til en Halloweenfeiring.
 • Deretter påførte jeg en matchende glitter øyenskygge over hele formen, både over og under øyet.

SAMSUNG CSC

 • På midten av lokken og inn mot øyekroken påførte jeg en oransje farge for å få øyefargen til å poppe litt ekstra
 • Avslutningsvis er det på med maskara og en liten liner langs øvre vippelinje.
 • Helt til slutt påførte jeg også litt mattende pudder under øyne for å dekke litt ekstra godt.

SAMSUNG CSC

 • Håret satt jeg opp i en stram hestehale og for å gi en ekstra variasjon til looken hadde jeg en glitter maske fra H&M på.
  Med masken på kan man velge om man trenger å ha like mye produkt på både øyne og f.eks nese konturen, for om tiden er knapp kan man droppe øyesminken/konturene og bare lage munn og ha på masken, da går det hvertfall super kjapt!
 • Masken kostet 79,- på H&M - dette var jo i fjor, men jeg regner med det vil finnes noe annet bra lignende på Både H&M, Accesorize og andre lignende butikker. 
 • Resten av kostyme er bare en sort kjole og en blondetopp jeg hadde i skapet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her ser dere forskjellene med og uten maske- begge variantene er enkle og effektfulle og passe de aller flestes egenskaper når det kommer til sminke!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Håper dere likte looken, nå skal jeg løpe ned igjen på jobb og sette frem den nye Trend sminken som vi får inn for songen.
Om dere tar en titt på instagram, kan dere få en liten sniktitt på noe av det som kommer- for det er MYE fint! 
Just sayin ;) 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Halloweenlook - Entering Space

SAMSUNG CSC

Morniiiings, har dere det bra?! Guu dette er tidlig, spesielt med tanke på at jeg ikke fikk sove før i ett draget i natt og at jeg sto opp for snart en time siden. 
Nå begynner det å nærme seg Halloween helg for fult, da må man bare utnytte dagen helt, så derfor har jeg avtalt med to stykk som senere i dag skal få være modeller for meg og mine penselstrøk, slik at jeg får vist dere noen nye kreasjoner - og ikke bare i mitt fjes! Det håper jeg blir veldig bra, så da gjenstår det bare å finne tid til å redigere og ordne med bilder, inni den ellers alt for travle uken min! 
Heldigvis har jeg forsatt noen looks fra i fjor på lager, til å kjøre i reprise og dagens fjes er inspirert av litt galaxy, glittermadness og futuristiske tendenser, så hvis du ønsker å få til noe lignende kan du følge pictourialen videre i innlegget!

SAMSUNG CSC

How To - Galaxy Futurisma

Som ved alle andre looks, her er det helt vanlig sminke som brukes (produktinfo finner du lengre ned)
Vil bare nevne at det er ingen fasit for hva som er rett og galt verken i produkter du bruker eller måten å legge det på- det her er en fantasi look, så om du vil prøve deg på noe lignende er det bare å være kreativ og leke deg litt, det gjorde jeg :) 

 • Start med å blande foundationen med Lightening drops slik at den blir hvitest mulig og påfør i hele ansiktet, samt nedover halsen.
 • Pudre over huden med setting powder så det holder seg på plass.
 • Gå så videre med å legge øyeskygge primer over og under øynene, siden det skal øyenskygge sånn ca overalt, hehe.
 • For å få øyenskyggen til å sitte enda bedre brukte jeg eyecolourstick til å tegne opp et par linjer med, for så å feste med glitterskygge over etterpå, denne gir ekstra feste for skyggene, spesielt bra for skimmer og glitter, da det ikke alltid sitter like godt uten et godt feste under.

SAMSUNG CSC

 •  Start i innerkroken av øyet jobb deg nedover så langt du ønsker.
 • Gå så videre til skyggelegging i kinn og rundt nesen, her kommer contouring skills inn i bildet, bare uten å blende for godt

SAMSUNG CSC

 •  I pannen forlenget jeg formen jeg har på hårfestet og lagde en grønn og grå form nedover langs hele hårfestet og lot det møtes i en spiss fremme i pannen, her følger du bare din egen ansiktsform og hårfeste.
 • For å få inn litt mer farge la jeg en deilig oransje glitter skygge over øyenlokket, før jeg blendet det med litt grå øyeskygge i globalen og utover.
 • Så puttet jeg på masse highlighter i alle høydene i ansiktet, nesen, pannen, kinnben, haken og overleppen.
 • Jeg glemte å ta bilde av dette steget, men jeg tok også med meg litt skyggelegging av gropen på haken, under nesen og nedover halsen og kragebena, der gikk jeg også inn med highlighter for å fremheve skyggeleggingen.

SAMSUNG CSC

 • Fremhev brynene med noen sorte penselstrøk, før du deretter jobber inn litt glitterskygge på dem i tillegg.
 • Deretter kan du hente frem litt prikkedilla og bruke en eyeliner til å lage masse prikker overalt i skyggeleggingen- igjen la fantasien lede deg!
 • Da jeg var i New York i fjor, kjøpte jeg verdens minst hverdagslige grønne leppestift med masse glitter, og til denne lokken fikk jeg ENDELIG fikk den! 
 • Denne tok jeg først på som normale folk, før jeg brukte fingeren og blottet den inn i leppen ooog litt utenfor leppen.
 • Helt tilslutt la jeg litt mer eyecolour stick på våtlinjen, eyeliner på øvre vippelinjen og så et strøk med maskara!

SAMSUNG CSC

Vips- så såg jeg ut som et eller annet hentet inn i fra fremtiden! 

SAMSUNG CSC

Produktene jeg brukte for å få til denne looken er som følger:
HUD - Urban Decay All Nighter Foundation + The Body Shop Lightening Drops, NYX HD Studio finishing powder, The Body Shop All in One Face Base

KINN - Urban Decay Afterglow Highlighter- Sin, Gwen Stefani Palette - Fargen Serious, er den jeg har skyggelagt med Moondust Palette Fargen Magnetic, i ytre kinnben og prikkene er laget med Kat Von D Ink Liner

ØYNE - Urban Decay Primer Potion, The Body Shop eyecolourstick- Cairo Granite, Moondust Palette fargene Galaxy, Lightyear, Vega, Element og Lithium - disse fargene har jeg forsåvidt blandet litt overalt, både i pannen, rundt nesen og også i brynene, Maskara fra Kat Von D

BRYN - The Body Shop 2 in 1 Gel Liner + litt Moondust skygger, for det meste fargen Galaxy 

LEPPER - Urban Decay Vice Lipstick - Junkie sammen med bittelitt av øyenskyggen Serious, som jeg dyttet lett på midten av leppen og ut i leppekrokene

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kunne dette vært noe for deg i år?! 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Rockin Pumpkin

SAMSUNG CSC

Goood morning, 
Jeg kjenner det kribler intenst i fingrene etter å få laget nye makeuplooks til årets Halloween, spesielt når jeg får gjensyn med disse gamle lookene, håper jeg rekker å lage noe kult etter jobb i morra, før dagslyset forsvinner! 
I dag får dere et gjensyn med frøken gresskar- dette er kanskje en av de enkleste lookene jeg har laget, det er ikke mange podukter, ei heller mange steg for å få det til, så dette burde være bankers for de fleste å få til! 

SAMSUNG CSC
How to - Rockin Pumpkin

 • For å lage denne looken legger du først en hvit base i hele ansiktet, enten fettsminke eller vannfarge
 • Så bruker du en oransje øyenskygge til å dytte på over alt det hvite.
 • For å spare deg for tid og produkt, kan det være lurt å tegne opp de stedene du vet du skal ha sort, som øyne og munn, så slipper du å først legge hvit og oransje der for så å bare dekke det til igjen. 

 • Først la jeg en ca outline med den hvite fargen, deretter går du inn med en kajal og tegner opp munn og tenner, øyne og nesen.
 • Fyll så inn med sort fettsminke eller vannfarge og mett det tilslutt med sort skygge, så det våte holder seg på plass!

 • Når du er ferdig med alt det sorte, gå over det oransje for å lage litt dimensjon og tetthet på fargen.
 • For å få den rette oransje nyansen, blandet jeg sammen litt forskjellige oransje og gule øyenskygger og dyttet over med en beautyblender helt til jeg fikk den fargen jeg ønsket.
 • Her er ingen fasit, bare kjør på til du selv digger det!

Hvis jeg hadde hatt grønn hårfargespray, ville jeg satt håret opp i en høy topp og sprayet det grønt for å få stilken til gresskaret, men jeg hadde ikke det, så da fant jeg heller frem et skjerf jeg har laget i grønt og brukte det istede. Sort genser og skinnjakke og looken ble komplett som et litt rocka gresskar!

SAMSUNG CSC

Det enkle er ofte det beste ;)

SAMSUNG CSC

Gøysig, ikke sant?! 
Har du planlagt hva du skal være på Halloween enda? 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Colourful Scull

SAMSUNG CSC

Happy monday fintfolk! Har dere hatt en bra helg?
Jeg jobbet fulle dager både fredag og lørdag, hadde super koselig venninne kveld på lørdag etter jobb, og i går hadde jeg seriøs rydde og vaske dag i huset. Hadde egentlig planer om å gjøre årets første nye Halloween look, men jeg kom rett og slett ikke så langt. Da jeg satt og spiste sein frokost gikk det reprise av Norske Rotehjem på tv, noe som resulterte i at jeg fikk seriøs rotallergi, haha! Sååå hele huset ble vasket og shinet og jeg begikk meg nok en gang ut på et nytt rydde prosjekt på styling rommet.. Jeg blir bare aldri fornøyd innpå der, men skal jeg kunne kreere noe kule looks, og ikke minst ta imot kunder der resten av året, MÅ jeg ha ting på stell. Derfor gikk jeg skikkelig til verks og et nytt rydde og kaste prosjekt er nå igang. Ble ikke helt ferdig så jeg forsetter i dag etter jobb, kvitter meg med litt gammel drit som bare samler støv og som jeg tror jeg kommer til å få bruk for- men vi vet jo alle hvordan det egentlig er med slike ting ikke sant? 
Men nå prater jeg meg helt bort her- la oss komme tilbake til tema, nemlig Halloween looks - her får dere enda en deilig thowback!

SAMSUNG CSC

How To - Colourful Scull

SAMSUNG CSC

 • Start med å blande godt med hvitt i foundationen og fordel i hele ansiktet og halsen.
 • Deretter bruker du en svamp, velger deg noen farger og begynner å dytte på fargene der du vil ha dem.

 • Jeg la dem ganske tilfeldig rundt om i ansiktet, men jeg valgte bevisst å legge den mørkere blå og lilla under kinnbenet slik at det ble litt innhulet effekt der.

 • Når du er fornøyd med plasseringen av fargene begynner du å fylle i øyehulene med sort.
 • Deretter tegner du opp nesen og hvis du vil litt "hakk" rundt om i ansiktet. 
 • For at det skal settes godt på plass gå tilslutt over med matt sort øyenskygge over alle stedene der blir lagt sort.
 • Så er det klart for munn og tenner. Her la jeg inn ekstra med hvitt og fylte i med sort slik at det ser ut som tenner. 
 • Husk å mette våtkanten oppe og nede på øyet med sort farge, så det ikke kommer slike "hudhull" inni alt det sorte rundt øynene!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hva syns dere? 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Princess of Darknes

SAMSUNG CSC

Goood formiddag folkens! 
Det er fredag og bare èn uke igjen til Halloween begynner å feires rundt om, derfor får dere i dag dere denne vampyraktige halloweenlooken, litt småskummel og samtidig kjempeenkel å få til selv!

SAMSUNG CSC

How To - Princess of Darkness

Dette er enda en look gjort med helt vanlig sminke- det vil dere se på alle de neste lookene jeg poster, det er at jeg prøver å gjøre alt med sminke som de aller fleste gjerne har liggende, slik at det skal være mulig å lage det selv uten noe mikk makk. Kostymet er også helt enkelt, sinnsyke hæler, all black strømpebukse, skjørt, topp og jakke med hette!

 • For å lage denne looken, begynner du med å legge basen på huden i ansiktet, ørene og nedover halsen og brystet.
 • Sett det så med mattende pudder.
 • Deretter er det klart for shading, i rammen av ansiktet, halsen og krageben osv

 • For å få til de intense øynene, start med en rød kajal/lipliner under øyet og oppover i øyekroken og deretter dus ut liplineren slik at det blir som du ser på bilde 3 og 4.
 • For å få mer dybde og for å sette produktet på huden, gå inn med en matt kobber brun farge og dytt over hele lokket og blend godt ut.
 • Tilslutt kan du gå inn med sort i utterkan av lokket og under øyet, for så å blende dette sammen med de andre fargene på lokket.
 • Brynene tegnes på i mørk brunsort, deretter kan du gå over med en brynsskygge, jeg brukte en skimrende grå for å være litt crazy, hehe.
 • Overdriv gjerne formen, da ser det mer intenst ut.

 • For å lage "blodutredelser" rundt om i ansiktet, er det bare til å gå inn med lipliner igjen, her har jeg brukt en rød og en lilla.
 • Bruk en en tynn pensel til å mykne linjene litt med, deretter kan du fylle de linjene med matt mørkebrun øyenskygge for å skape mer dybde og "ektehet".

 • Leppene tegnes først opp med mørk lipliner ytterst og deretter rød lipliner og leppestift innpå leppen.
 • For å få øynene til å se ekstra sår ut, legg også rød lipliner på våtkanten. 
 • Maskara velger du selv hvor mye du vil ha på, jeg valgte å kun ha på de ytterste vippene for ikke å stjele oppmerksomhet fra looken. 

And thats it!!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Er dette en look du selv kunne gått for til Halloween?! 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Hello Halloween

SAMSUNG CSCHusker dere disse?! 
Vel, de av dere som er ny innpå her, har kanskje ikke sett dem før- så derfor tenkte jeg å kjøre et lite bildedryss nå med noen av de beste Halloween makeuplookene jeg har gjort til nå som en liten oppkjøring til det som skal kreeres i år- det blir gøy!!

Først ut skal dere få Lady in White og selvsagt sammen med en bildetutourial på hvordan dere kan gjenskape noe lignende selv!

SAMSUNG CSC

How to - Lady in White

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har brukt til denne looken er HELT vanlig sminke, sammen med litt fettsminke til ansikt i hvit. 

 • Start med å fukte huden med en illuminerende basekrem og gå deretter over med vanlig (lyst) foundation.
 • Blånd så hvit farge inn i foundation og legg i alle høydene i ansiktet, litt sånn som når du highlighter.
 • Deretter pudrer du over huden med transparent pudder for å sette det våte på plass.
 • Gå så videre til å skape skygge under kinnben.
 • For å få et "frostet" utseende på bryn brukte jeg en matt hvit kajal og tegnet over brynene.

 • For å få et godt underlag til øyenskyggen, legger du først en gull kajal over hele lokket, deretter hvit kajal nederst langs vippelinjen
 • Deretter går du over lokket med en gullfarget øyenskygge, så legger du en bronzet farge i globalen og blender alt jevnt og fint sammen.  
 • For å skape mer dybde kan du legge inn ekstra farge over kinnbenet og langs neseryggen, med den samme bronzeren som du brukte i globalen.
 • Deretter kan du kjøre på med herlig highlight i resten av ansiktet til du er fornøyd med mengden shimmer og glød.

 • Leppene tegnes opp og fylles i med lipliner og deretter går du over med shimmer highlight både rundt leppen og på leppen.
 • For ikke å glemme halsen og brystkassen, fremhev krageben og hals med samme farger som blir brukt i ansiktet. 

 • For å få litt grått i håret er det bare ti å spraye på med tørrshampo og bare la støvet ligge!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? 
Nest ut kommer en reprise på Princess of Darkness - rak motsetning til denne lyse looken her, stay tuned....

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Pretty in Purple

SAMSUNG CSC

Yess yess, da er jeg tilbake med flere bilder av håret og dagens makeuplook til dere! 

Farger har så utrolig mye å si på humøret, hvertfall humøret mitt, og det er helt klart at det å sette farge på tilværelsen gjør meg hakket mer lykkelig! 
Derfor er det en meget fargerik Rockstar dere får kikke på i dag, med lilla og rosa hår og lilla og rosa makeup- wohoo! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det er jo en stund siden sist jeg gjorde en How To guide, så jeg har mekket sammen ei aldri så litta bilde tutourial av øyemakeupen min, og så får dere et lite bildedryss med friske bilder av alt det her lengre nedover!

*ENJOY*

SAMSUNG CSC

Dagens look er gjort med pastell øyenskygger, og det er jo ikke alltid like lett å få frem skikkelig godt pigment, derfor tenkte jeg å vise dere hvordan dere enkelt får best utnyttelse av en pastellfarge i denne lille bildeguiden!

1. Legg en matt kajal i hvit over hele lokket og blend ut overgangen til huden med fingeren.
2. Dytt på pastellfargen med en svampekost for å mette fargen godt inn i den hvite basen.
3. Legg så litt skygge i globalen, her har jeg gått for en lilla tone som bare er hakket mørkere en den lyse lilla fargen, og blend overgangene godt.
4. For å få fargene enda mer intens, tegn langs vippelinjen med sort kajal, pass på å få fargen helt inn til vipperoten (tightlining) slik at det ikke blir "hull".
5. For mer intens sort farge kan du gå over med en flytende liner over kajalen, avslutt så med maskara.

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har brukt i dagens look er som følger:


Matte Clay Foundation (Foreløbig ikke tilgjenelig i nettbutikk, men fins i alle fysiske butikker)
Face Contouring Palette Light
Baked-To-Last Bronzer
2-In-1 Smoky Gel Liner & Brow Definer Brown
Lip & Cheek Stain - Bright Peony - (lepper) & Pink Hibiskus (kinn)
Colourcrush Shine Magenta De Rouge
Matte Kajal - White
Super Volume Mascara Black

SAMSUNG CSC

Så var det sveisen da! Vi er jo inne i festialsommertid og da hører det jo med med litt morsomme flettefrisyrer, så da måtte jeg jo nesten vise dere dette!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På topplokket har jeg flettet tre fletter bakover, deretter har jeg flettet disse tre flettene sammen bak og festet med små gummistrikk! 

SAMSUNG CSC

Må si jeg syns dette blei skikkelig fint og en fin variasjon i fra den her dutten jeg pleier å ha på toppen av hodet! 

SAMSUNG CSC

Jeg skulle gjerne blitt og kjatret enda mer med dere, men nå må jeg faktisk løpe til bussen så jeg rekker jobb!! Om dere vil sikre dere noen gode kupp i dag, så vet dere hvor dere finner meg!
Håper dere får en helt nyyyydelig torsdag fineste ♥
- xo Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Green Eyed Monster

SAMSUNG CSC

Hey sweet peas! Vet dere hva eller?! Jeg har rukket å mekke sammen en liten How To guide! 
Asså, nå slår jeg på stortrommen på bloggingen, hehe, håper iallefall dette veier litt opp for mitt fravær i det siste- for dere vet, den som venter på noe godt, venter ei forgjeves ;)

SAMSUNG CSC

Dagens makeup guide viser en lett og fin grønn eyeliner! Jeg satt og så MyStory filmen til MakeupMalin på snapchat - jeg kaller det film, for den storyen er jo en mil lang, og jeg elsker det! ♥ Så jeg ble rett og slett så inspirert av hennes lekre grønne liner i går, atte jeg også ville ha! 
Så da jeg satt meg ned for å sminke meg græbbet jeg tak i kameraet og knipset litt bilder. 
Jeg ser nå i ettertid at lyset på bildene ble litt køddent, men dere ser hvertfall hva som skjer og hvordan man går frem og det er jo tross alt det viktigste!

Lez Do Dis
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
And your DONE!​


SAMSUNG CSC

En super enkel look med frisk og lett sminket hud, perfekt til helgens festligheter!

SAMSUNG CSC

Halve håret er trekt opp og bak i strikk, mens resten av håret henger løst bak, elsker å ha håret slik!
Outfit er det siste nye jeg kjøpte fra StyleConnection før nettbutikken stengte ned ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om looken?! 
Er det noe spesielt dere vil jeg skal lage makeup guide på?! Hyl ut i kommentarfeltet i såfall!

Nå er det matlging på gang og så er det off to work! ♥
Ha en nyyydelig dag verdens beste leserfjes!

//Charlie

Down to Earth

SAMSUNG CSC

Hola darlings! 

Nå er det pinadø ikke lenge til avreise! Jeg kjenner reisenerver som det ljomer og pulsen min går i 190- og enda er det to dager igjen, herlighet- kommer til å være et vrak på fredag, haha! 
Selv om jeg gleder meg max til å ankomme New York og til å ha denne fantastiske solo ferien min, så gruer jeg meg også til å fly- alene! Men det kommer til å gå kjempefint, jeg får bare ta noen puste øvelser og gjøre masse yoga før jeg drar, så kanskje jeg klarer å roe meg ned litt! 

Men- over til det som dagens innlegg skulle handle om! Nemlig makeuplooken jeg viste dere i går, i dag har jeg med litt produktinfo og en liten steg for steg guide på hvordan du lager looken- wohoo! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC
Endelig har The Body Shop lansert øyenskygge paletter hvor man kan lage trykke ut øyenskyggene og personalisere fargene man ønsker.
Foreløbig er det kun ferdige paletter, men det vil etterhvert komme single skygger som man kan bytte ut fargene med! 
Jeg har kjøpt meg den i Smokey Brown og det er den jeg skal vise dere i dag!

SAMSUNG CSC

Denne paletten består av en matt brun, to skimrende lysere toner og en mørk brun skimret farge. Prisen er bare 279,- og den er også 100% vegansk.

SAMSUNG CSC
For å skape denne looken gjør du så her:
1. Start med å prime lokket med en eyeshadow primer, deretter dytter du på første fargen over hele lokket, her har jeg brukt den matte brune for å skape dybde i blikket før jeg går videre med shimmer fargene.
2. Med en fuktig pensel dytter du så på med valgfri skimrende farge, jeg gikk for den nede til venstre i paletten, når penselen er fuktig får du en ekstra metallisk og skimrende effekt utav fargen.
3. Deretter er det tightlining langs øvre våtkant, da får ser vippene tettere ut og et skarpere blikk.
(sorry for de blurry bildene på 3. og 4. kamera mitt klikket litt underveis)

SAMSUNG CSC

4. Deretter er det tid for liner, her brukte jeg en gel liner for å få en presis og fin linje
5. Avslutt med maskara! Hvis du er så uheldig som meg og klarer å grise- så husk å bare la flekkene tørke helt og så bare børster du dem av med en øyenskygge kost eller tørr q-tip.

SAMSUNG CSC

Jeg ønsker å ha en veldig glødende hud og mørke lepper i en rustrød farge, så da la jeg et skimrende solpudder i rammen av ansiktet, The Body Shop Baked Bronzer 02 og over kinnben og nesetipp la jeg Honey Bronze Highlighting Dome 01. På leppene la jeg en matt brun lipliner og deretter gikk jeg over med en mørk rød leppestift, Lip Liner 002 Beech og Colourcrush Lipcolour 125 Crazy Sexy Crimson. 
 
SAMSUNG CSC
And VOILA- Looken er komplett! 

SAMSUNG CSC

Så fikset sveisen som jeg viste dere i forrige innlegg og tok på meg favorittjakken og gikk ut i finværet og poserte for kamera, hehe!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere likte looken, nå må jeg stikke ned på jobben- så snakkes vi litt senere! 
Klemmer fra nervevraket, hehe 

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Hårstyling #Hår #Makeup #Sminke #Outfit

Cool Girl

SAMSUNG CSC

Hey superstars! 
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra både jobb og muskelterapi, i dag startet dagen kl 06 og arbeidsdagen 0730- og selv om jeg er desidert et B menneske som elsker å sove lenge så er det faktisk helt fantastisk å stå opp før fuglene fiser og ha en tidlig start på dagen, for jo tidligere du starter, jo tidligere er du ferdig! Nå kan jeg derfor nyte resten av dagen og slappe av og gjøre meg klar til avreisen på fredag. TENK det- om bare TREEE dager sitter jeg på flyet på vei til New York, det her helt heelt sykt! 

Anywho- På lørdag fikset jeg håret på en ny måte og da kom det brått inn melding via snapchat om hvordan jeg hadde laget denne frisyren, og om ikke jeg kunne lage en tutourial av nettopp denne sveisen. Det er jo klart jeg kan!! Så nå har jeg gjort det og her er den!!

SAMSUNG CSC

Start med å dele opp håret skrått over øret på begge sider og fest i strikk. seksjoner deretter håret på toppen av hode i to, enten med midtskill eller din naturlige skill. og så ignoererer vi den ekstremt stygge etterveksten min! 

SAMSUNG CSC

Fest det løse håret på ene siden i strikk så ikke hårene blander seg, og flett en omvendt parisaflette tett mot skillen hele veien ned.
Før du fester strikken, dra litt i fletten så den blir løsere i lengdene og fest så strikken. Gjenta på andre siden av hodet.

SAMSUNG CSC

Nå har du to fletter på toppen av hodet, og det er jo kult nok det- men enda kulere er det å snurre fletten sammen og feste i en liten dott på hver side av hodet. Jeg har sett flere ulike eksempler på to dotter på hodet i sommer, så dette er min vri på den sveisen. Det er rett og slett bare å snurre sammen fletten til en passende ball og fest med strikk og evt spenner om du trenger det og VOILA, your done!

SAMSUNG CSC

Jeg syns frisyren er gøyal, ungdommelig og praktisk! Og for å understreke ungdommelig, så ble jeg faktisk spurt om legitimasjon på butikken på lørdag, haha, made my day! 

Såh- her er et noen snaps til av frisyren sammen med dagens makeup og outfit. Mer detaljer av sminken kommer senere, må bare mekke sammen bildene så skal dere få dem servert! 

*Bildedryss*
SAMSUNG CSC

Jeg har enda ikke gått lei Coachella jakken min og så har jeg fått helt dilla på den nye sports BH'en fra H&M og har en som jeg bruker til hverdags og en som jeg faktisk trener med. Den er bare så sykt digg å ha på, så jeg bruker nesten bare den om dagen, syns det er så kjipt å ha på vanlig BH nå, haha!

SAMSUNG CSC

Meen, jeg er ikke så vågal at jeg gikk på jobb sånn her altså- jeg slengte på meg en lang singlet over først, hehe
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det ble også etterlyst mer dramatisk makeup- og jeg er jo glad i å innfri ønsker, derfor kommer det mer bilder av makeupen, en liten tutourial og detaljer i neste innlegg, så stay tuned!
SAMSUNG CSC

Og husk- Det er bare å skrike ut om det er noe dere ønsker jeg skal vise, enten hår, makeup eller outfit! 


SAMSUNG CSC

Ha en fantastisk nydelig dag my loves ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Hårstyling #Hår #Makeup #Sminke #Outfit

Happy Skin in 30 days!

SAMSUNG CSC
Hei fineste!! Det er helg, og helgen er den perfekte tida til å ta litt ekstra vare på seg selv og i dag skal det handle om å ta vare på huden!
God hudpleie gjør virkelig underverker, og for en med trøblete hud er det alfa omega å ha et godt hudpleie regime. 
Nå som vi går fra èn årstid til en annen er det fort gjort at huden vår kommer i ubalanse, så derfor tenkte jeg å dele med dere min oppskrift på hvordan få huden i balanse og oppnå happy skin in 30 days!

SAMSUNG CSC

Først litt fakta- huden fornyer seg hver 28 dag- så for å få et optimalt hudpleieresultat er det viktig å pleie huden med samme hudpleieserie i minst 28 dager for å se det rette resultatet på huden. Noen ganger vil du se resultatene fortere, men om du ikke opplever noe endring etter 28 dager, da kan det være du må bytte noen ut noen av produktene. En annen ting som ikke alle tenker på er at når du starter på ny hudpleieregime, er det viktig å huske på at man kan oppleve endringer som for eksempel mer urenheter iløpet av de første ukene. Dette er fordi du nå er i gang med en renseprosess som huden ikke har vært vant til og da vil det naturlig nok komme frem urenheter som har ligget i underhuden.

Et par viktige punkt til:
Om du er usikker på hudtype og hud tilstand, kan du få en hudpleie analyse for deretter å finne en hudpleieserie som passer din hud.
Det viktigste er å ha gode renseprodukter og pleieprodukter, samt en god maske er absolutt å anbefale,- her kan du finne en som går spesifikt på eventuelle problem områder. For spesielle hudtilstander fins det ekstra produkter og redskap man kan bruke i hudpleierutinen for å hjelpe huden i gang.

SAMSUNG CSC
Daglig rens- Nutriganics Foaming Facial Wash \ Sminkefjerner - Camomile Silky Cleansing Oil \ Ukentlig skrubb - Vitamin C Glow Boosting Microdermabrasion

Hver morgen:

 • Rens huden med ansiktsvask i lunket vann- om du bruker for varmt vann vil du strippe huden din for fuktighet og etterlate huden tørr og stram- da vil huden prøve å kompensere med å lage egen fuktighet, som resulterer til økt talgproduksjon som igjen resulterer i mer oljet hud og tørrere hud.
 • Etter rens er det lurt å bruke en alkoholfri toner- toneren er laget for å nøytralisere PH verdien i huden din, fjerne siste rest av skitt og smuss i huden og forberede huden på påføring av pleieprodukter.

SAMSUNG CSC
Toner - Aloe Calming Toner \ Essense Lotion - Drops of Youth Essense Lotion \ Drops of Youth Concentrate

 • Ved en hudtilstand som krever ekstra pleie, kan man med fordel gå over med en essence lotion, denne vil tilføre ekstra fuktighet og pleie til huden din, redusere synlighet av porer og gjøre at du trenger mindre produkt på huden etterpå.

SAMSUNG CSC

 • Ved en hudtilstand som det jeg har, fuktfattig, akne, aknearr og 25++ legger jeg også til et serum til å jobbe mot disse problemområdene.
  Her har jeg et serum med plantestamceller, som jobber med blant annet fornyelsen av huden for å gjenopprette balansen i huden.

SAMSUNG CSC

 • Påfør så øyekrem/øyegel rundt øynene ? her er det viktig å velge rett produkt til det du trenger, hvis du er plaget med hovne øyne og ringer under øynene kan en øyegel gjøre underverker for deg. Er du tørr og har mer tydelige linjer, bør du gå for en krem.

SAMSUNG CSC
Øyekrem - Oils of Life Intenseley Revitalizing Eye Cream-Gel

 • Avslutt med dagkrem og husk halsen!

SAMSUNG CSC
Dagkrem - Vitamin C Glow Boosting Moisturiser 

Hver kveld:

 • Rens huden med ansiktsvask i lunket vann- hvis du har brukt makeup kan du fjerne dette med sminkefjerner først og deretter rense huden med vask.
 • Forsett med toner og eventuelt essence lotion
 • Deretter er det pleieprodukt til øynene
 • Avlsutt med nattkrem- det er ofte forskjell på dag og nattkrem, en dagkrem inneholder ofte beskyttende ingredienser for å beskytte huden din mot ytre påvirkninger som forurensning, solen osv om dagen, mens en nattkrem inneholder legende ingredienser for å reparere det som huden utsettes for om dagen. Nattkremer er ofte rikere på fuktighet og siden huden tar til seg 4 ganger mer pleie om natten vil du få ekstra utbytte av de gode ingrediensene i nattkremen.

SAMSUNG CSC
Serum for fuktighet og klarhet - Drops of Light Pure Health Brighteing Serum \ Nattkrem - Tea Tree Night Lotion \ Punktbehandling - Tea Tree Oil

En til to ganger i uken:

 • Etter at du har renset huden, skrubber du huden med en skrubb tilpasset din hudtype og tilstand. Skrubben fjerner døde hudceller, skitt og smuss på huden samt at den øker blodsirkulasjonen som igjen gjør at huden jobber bedre med fornyelse og renselse.
 • For å forsterke pleien etter skrubb er det lurt å bruke en maske, enten du trenger en som renser og fjerner urenheter eller om du trenger en som pleier og fukter. Masken virker enda bedre på huden din når den er nyrenset og skrubbet, så gjør gjerne dette samtidig.
 • Fuktmasker kan gjerne brukes oftere om du har tørr hud, da kan du gjerne erstatte nattkremen med fuktmaske noen ganger i uken til huden din er bedre fuktet.

SAMSUNG CSC
Rensemaske - Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Ekstra redskap:

 • Hvis du har en tørr og livløs hud kan du gjerne bruke redskaper sammen med pleieproduktene dine, da fins det forskjellige ansiktsmassasje redskap som du kan bruke sammen med serum, olje eller krem for å øke blodsirkulasjonen i huden din og gjøre at produktene vil trekke bedre inn i huden.
 • Hvis du har urenheter kan du bruke skure pads sammen med ansiktskrubben din for å få en dypere rens.
 • Om du har blackheads fins det en blackhead remover som du bruker for å fjerne disse, bruker du denne er det viktig å bruke den på nyrenset og varm og fuktig hud.
 • I tilelgg har jeg alltid stående tea tree oil til å bruke som punktbehandling når jeg får utbrudd av urenheter, det er den ultimate livredder når en kvise kommer uanmeldt! 

SAMSUNG CSC
Skurepad - Facial Buffer \ Rensesvamp - Soft Facial Buffer \ Pore renser - Blackhead Remover \ Massasje verktøy \ Twin Ball Facial Massager 

Jah- så da håper jeg at det var noen som lærte noe nytt og fikk innspill på noe nyttig! Å følge disse stegene, har for meg gjort underverker for huden min i allefall, så om huden din er i ubalanse, kan det kanskje være en ide å teste ut noen av disse stegene.

SAMSUNG CSC

En liten huskis som jeg bruker er at om du kan gå èn dag uten å ha noe på huden din, og huden din ikke verken er tørr eller overstadig oljet- da vet du at hudepleien din virker! 

Nå skal jeg gå og gjøre meg klar til årets familie sommerfest hvor alle i vår "mine-dine-våre" familie kommer til oss for en hyggelig hurramegkveld! 
Håper dere nyter helgen og koser dere max max ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #hudpleie #hudpleietips #thebodyshop

Princess

SAMSUNG CSC

Helluu dere! 
Har dere hatt en bra helg?! ♥
Denne helgen gikk så fort atte hjelpes! Jeg jobbet omtrent hele forrige uke, så uken fløy forbi- fredag hadde jeg fri, så da vasket jeg hele huset og på kvelden satt jeg barnevakt for min lillebror. Lørdag morgen hadde jeg brud og forlover som skulle styles langt utpå landet, pluss 3 hoder som skulle klippes! Etter en hel dag på farten skulle vi attpåtil ha en koselig bursdags feiring, med grilling, party telt og god stemning her hjemme, så da var det bare å sette fra seg utstyret, hive meg i dusjen og få på feststemning.
Som vanlig ble jeg utpå kvelden stående på kjøkkenet og komponere godsaker til å fylle glassene med, og jeg kom på en skikkelig god vri på Mojito- nemlig å toppe den med grapefruit brus istede for club soda, mmmm! Det ble snadder!!
Da klokken var halv to krøp jeg nærmest i sengen og etter bare noen små timer med søvn var det tidlig opp igjen søndag for å gjøre oss klar til å dra i dåp. 
Så da jeg kom hjem fra det, var det rett i koseklærne og så forsvant jeg fra verden i noen timer med film og kos. Da jeg sluknet for kvelden sov jeg i hele 9 timer, før jeg måtte opp for å gjøre meg klar til jobb!

Men før jeg dro på jobb så lagde jeg en ny look til dere- dette har vært min go to look siste uken, elsker den! Og håret, hehe, inspirert av en viss isprinsesse, med omvendt flette fra topp til bunn! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Med disse herlige produktene på plass, blir looken komplett!

SAMSUNG CSC

Hud- Instaglow CC Creme, Honey Bronze Drops of Sun i kinn og rammen av ansiktet, Fresh Sorbet Blush -Florida på eplekinn, Highlighting Dome 01 på alle høydene i ansiktet, Baked Bronzer 02 i kinn, EVM Powder all over og All in One Face Base på og rundt øynene. 
Øyne- Smokey 2in1 Gel Liner Brown til å tightline og legge såvidt litt langs ytre vippelinje + Colourcrush 215- Coconuts About you til å duse langs vippelinjen og Define & Lengthen Mascara
Bryn- Bittelitt Smokey 2in1 Gel Liner Brown i front av brynet for å bare fylle i tomrommet + Brow & Lash Gel
Lepper- Lip Liner Beech og Honey Bronze Highlighting Dome 01

SAMSUNG CSC

Cluet er å få det lit å se så lite sminket ut som mulig, ingen klumper eller noe, så jeg har gredd gjennom vippene med en ren børste etter påføring av maskara. Og brynene har bare såviiiidt det er fått bittelitt farge, ellers er det bryngel for å buske til fronten og for å holde alt på plass.

SAMSUNG CSC

Og så til leppene, my god jeg elsker denne fargen! Det er superlett å få til- se bare her

SAMSUNG CSC

Voila! 

SAMSUNG CSC

Skal så lite til og så ser det smashing ut, OG det holder på leeenge! LOVE! 

SAMSUNG CSC

Så denne looken handler om å se så naturlig ut som mulig, samtidig som øynene får lett definering og leppene får farge. 

SAMSUNG CSC

Så til håret da, jeg elsker fletter! Og det er super hot i år, samt utrolig praktisk om sommeren!
Jeg har gått sånn her i flere dager på håret nå- Jeg tupèrer først et parti med hår i front, før jeg startet på omvendt pariserflette fra toppen av hodet og bakover. Når jeg passerer rett over øret, begynner jeg å dra fletten mot siden, slik at den ender helt ute på venstre side og legges ned over skulderen. 
Her om dagen var det en søt jente på et par år, som ble helt satt ut da hun så fletten- "Prinsesse!" sa hun og pekte på den! "Prinsesse ELSA!" hehe

SAMSUNG CSC

Jeg fletter fletten helt stramt først, fester den med strikk og så til slutt drar jeg i hver del for å få den til å bli løsere, da ser håret mye fyldigere ut!

SAMSUNG CSC

You like?!

Nå tenkte jeg å hive meg i dusjen og så begynne på en aldri så liten video innspilling! Det har vært litt lite av det i det siste syns jeg, så er det noe spesielt dere har lyst å se? 

Sjekk gjerne også ut
- Vinn Urban Decay + Gwen Stefani Eyeshadow Palette
- Silence The Icons
Makeovertime 
B a someBody

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #blogg #skjønnhetsblogg #thebodyshop  #skjønnhet #hår #hårstyling #flette

Mohawk Braid

Hei og god kveld mine fine! ♥

Denne dagen har bare flydd av sted! Jeg gjorde egentlig klart dette innlegget tidligere i dag og tenkte at jeg skulle blogge ferdig i lunsjen på jobb, men det har bare gått i ett i hele dag, så jeg har ikke rukket noenting før nå! 
I dag tenkte jeg bare å vise dere en superkul og lett frisyre som er perfekt nå på sommeren når du vil ha håret vekk av ansiktet, men forsatt vil ha det litt mer spenstig enn en dott på toppen av hode eller en tradisjonell hestehale!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Slik gjør du:
- Del inn det håret du ønsker å flette på toppen av hodet
- Spray litt tørrshampo i bunnen for å få litt ekstra volum, tupèr fronten om nødvendig
- Start med å flette en utovervendt flette bakover og ta med deg hår etterhvert som du jober deg bakover hodet, flett fletten hele veien ned og fest med et strikk
- Dra deretter i fletten så den blir løsere, hele veien oppover til du har fått den slik du vil
- Til slutt samler du resten av håret i en høy hestehale, gre bakover eventuelle hårtuster og spray med hårspray så det blir stramt og rent på sidene
- Jeg pleier alltid å la det være to tuster igjen rett over ørene, slik at det blir litt finere til ansiktet mitt, men det er opp til en hver om det trengs

SAMSUNG CSC

And thats it! ​

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Superlett og cool frisyre som passer både til hverdags og til fest! 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?!

Sjekk gjerne også ut
- Vinn Urban Decay + Gwen Stefani Eyeshadow Palette
- Au Naturel
- Makeovertime 
- B a someBody

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #Hår #Hårstyling

Perfekt 17.mai sminke

God kveld mine fine! 
Tidligere i dag lovet jeg dere jo et innlegg om 17.mai sminke - men så har dagen flydd avgårde med masse jobb, så nå har jeg endelig fått satt meg ned og skrevet ferdig innlegget.

Jeg viser en veldig enkel makeup, som passer både til bunad og til andre fine antrekk til den store feiringen!
Fokuset er på makeup som holder godt på en dag hvor man gjerne er lenge ute og skal spise masse pølse, is og kaker!

SAMSUNG CSC

Slik gjør du:

- Start med å legge en god primer over hele ansiktet og jobb deretter inn foundation

SAMSUNG CSC

Til basen har jeg Instablur Primer som jevner ut huden og porer og gjør at makeupen sitter bedre og lengre på huden.
Over primeren har jeg Extra Virgin Minerals Foundation med SPF 25 - så beskytter du huden mot UV stråler mens du er ute og nyter dagen.

SAMSUNG CSC

- Deretter er det å prime øyelokket slik at øyenskyggene sitter som støpt hele dagen igjennom

Her bruker jeg Urban Decay Eyshadow Primer Potion Anti Aging - siden jeg tross alt drar litt på åra, haha

SAMSUNG CSC

- Så er det tid for basefargen, en matt lys skygge

Jeg bruker det nye Vice palettet fra Urban Decay og første farge ut er Anonymous

SAMSUNG CSC

- Deretter jobber jeg inn litt dybde i globallinjen og under øyet og duser skyggene godt.

SAMSUNG CSC

- Her la jeg fargen Laced og blendet godt
- Til slutt gikk jeg inn med Suspend langs vippelinjen og duset ut for å møte globallinjen

SAMSUNG CSC

- Tid for maskara, her valgte jeg en som helt enkelt bare definerer vippene, i brun farge så ikke det blir for hardt.

Maskaraen er Define & Lengthen fra The Body Shop 

SAMSUNG CSC

- Siste finish på øynene er bryna, og her grer jeg bare gjennom og former med en farget brynsgel fra Urban Decay

Så over til kinn og lepper- Her hadde jeg fokus på litt varme og glød til ansiktet og et leppeprodukt som dere nå kanskje har sett veldig mye her inn i det siste, nemlig long lasting Lip & Cheek Stain fra The Body Shop- for med denne på kan du spise pølser og is og kaker uten å tenke på at du spiser av deg leppefargen i første bit! I kinnene har jeg Beached Bronzer fra Urban Decay og favoritten min Shimmer Waves 04 fra The Body Shop.

SAMSUNG CSC

- Under kinnben og i rammen av ansiktet legges bronzer

SAMSUNG CSC

- Over eplekinn legges Shimmer waves

- I tillegg la jeg den lyseste fargen i paletten i øyenkroken og øverst på kinnben, neserygg, over leppen og under brynet for ekstra highlight og glød

SAMSUNG CSC

- På leppene blandet jeg to farger av Lip & Cheek Stain, for å få en lett og fin rosa farge. Jeg tok den også på med en beauty bud- da sank den rett inn i leppen og ga et perfekt resultat!

SAMSUNG CSC

And Voila enkel og fin 17.mai sminke! 

SAMSUNG CSC

I morgen får dere se 3 fine antrekk som alternativ til oss uten bunad- her har jeg også lagt på litt andre farger på leppene for å skape litt variasjon.
Så følg med for 3 forskjellige fine 17.mai antrekk og 2 enkle frisyre variasjoner i neste innlegg! 

___________________________________

Nå skal jeg ut på nattåpent på Oasen for å kjøpe ny krølltang- min kortsluttet her om dagen etter at jeg hadde krøllet alt håret på ene siden! Er det ikke typisk?! Heldigvis fikk jeg krøllet resten av håret med rettetangen min, men jeg har brudestyling på lørdag og da er det krise å ikke ha utstyret på plass! Etter det blir det rett hjem i seng så jeg får ladet batteriene til en lang og fin dag på jobb på Gullruten i morgen!

Ha en fantastisk kveld så lenge ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


How To... Flerfarget Eyeliner

Gudd mornings superstars, har dere det fint?! 
Nå har jeg satt sammen bildene med hvordan jeg legger min fargerike eyeliner til dere!! Så da er det bare å finne frem sminkekoster, kajaler og øyenskygger og lek litt med farger sammen med meg! 

SAMSUNG CSC

 • Start med å legge en god primer på lokket og forsett deretter med å legge på en base skygge. Her har jeg valgt en lys skimmerfarge
 • Begynn deretter med første kajalen og legg ifra innerkroken av øyet og opp til ca midt på lokket, her valgte jeg rosa kajal

SAMSUNG CSC

 • Forsett til neste farge, her valgte jeg lilla, og tegn fra der den rosa linjen stopper og videre ned til litt før slutten av vippelinjen.
 • Der forsetter du med den siste fargen, her har jeg valgt turkisblå, denne fargen trekker jeg også litt ut forbi vippelinjen til en vinge.
 • For å få en fin avslutning på vingen tegner jeg den på mens øyet er åpent, da unngår man at den forsvinner i "knekken" når du åpner og lukker øyet.
 • Nå er det tid for å blende sammen linjene og sette de med øyenskygge. Start med den rosa, legg en rosa skygge over den rosa kajalen og dus linjen litt inn i den lilla linjen. 
 • Gå så videre til en lilla øyenskygge, dus den litt inn i den rosa linjen slik at overgangen fades sammen og forsett videre mot den turkise linjen.
 • Så til slutt setter du den turkise linjen med en lik øyenskygge, dus den litt inn i den lilla og forsett så ut i vingen.
 • Avslutt med å legge en tynn sort eyeliner helt tett nedi vippelinjen. Dette vil gi den fargerike eyelineren en kontrast og fargene vil stå enda mer frem.

SAMSUNG CSC

 • Jeg har litt tunge øyelokk, og for å skape mer dybde i blikket legger jeg en matt brun skygge i globallinjen og duser godt ut.
 • I innerkroken av øyet la jeg et ekstra lag med baseskyggen på fuktig pensel, den lyse med skimmer, for å få en skarpere highlight der. 
 • Tilslutt avslutter jeg med godt med maskara, både oppe og nede.

SAMSUNG CSC

Produktene jeg brukte til denne looken var:
Urban Decay Eye Primer Potion Anti Aging - her
The Body Shop Colourcrush Eyeshadow 360- Gold Rosemance, 310- Berry Cheeky, 410- Blackcurrant Affair & 510- Something Blue og brynene fylte jeg i med 320- Grape Expectations - her 
The Body Shop Eye Definer Pink & Purple - her
Makeupstore Eyepencil Ocean Breeze - her
The Body Shop 2 in 1 Gel liner - her
NYX Doll Eye Mascara - her
ingen av linkene er sponset, det er bare for å gjøre det lettere for dere å finne frem om dere vil teste ut noe ;) 

SAMSUNG CSC

Jeg pleier å variere looken med å la vær å ha maskara på vippene under og å bruke lysere eller mørkere matt skygge i globalen. Her kan man såklart varierer slik man selv ønsker! 

SAMSUNG CSC

For å la øynene få fokuset er resten av makeupen tonet ned, med myke rosa lepper, friske fersken kinn og ikke fullt så crazy bryn som jeg vanligvis har når håret er nyfarget, hehe!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper du fant litt inspirasjon i måten å legge en fargerik eyeliner på og som alltid -skrik ut om du lurer på noe! 

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg ut i Nordhordaland for å besøke mamsen litt <3 
Veldig glad i dere alle sammen!

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Desire

Heisann fineste! Da er det klart for en ny How To guide, med en ny og sprek look!
Her har jeg gått for brune lepper, sammen med gullaktige øyne og en blå liner på våtlinjen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Start med å legge primer på huden, før du legger foundation og concealer og så gjør en lett contouring under kinnbena og i rammen av ansiktet.

SAMSUNG CSC

Fremhev så kinnene med en kremrouge i rosatoner. Før du legger øyenskygge, påfør Eyeshadow primer for et holdbart resultat. 
Øyenskyggen som brukes er en flerfarget skygge, med både gull, bronze og brunt som jeg har blandet og deretter påført over hele øyet og duset godt opp i globalen og ut forbi øyet. Innerst i øyekroken legges en skimrende highlight i varme toner for å komplementere gulltonene på skyggen.

SAMSUNG CSC

Maskaraen til denne looken er brun, for å ikke få et for hardt uttrykk på øynene. Jeg har fylt i brynene med en lilla maskara, men du kan godt fylle i dine egne bryn med naturlige farger, hehe. Tegn opp leppen med en brun lipliner og fyll i med en matchende leppestift. 
For et litt mer spennende uttrykk tegn på en grønnblå kajal på våtlinjen.

SAMSUNG CSC

Pudre så over huden for å sette alle produktene på plass så det holder seg slik hele dagen! 

SAMSUNG CSC

Voila!

SAMSUNG CSC

Som dere ser har jeg lagt øyenskyggen utover øyets form, samt under øyet. Dette gir blikket et skikkelig løft, men cluet her er å duse godt. Det skal være jevne overganger slik at det bare fader over i huden, for harde kanter vil gi motsatt effekt!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

For bare noen måneder siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle bruke brun leppestift, men det er rart hvordan man plutselig får øynene opp for å gjøre noe helt nytt, bare du prøver det ut et par ganger! Så for deg som tenker at leppestift ikke er noe for deg- test det bare ut! Gå med det hjemme en dag du ikke skal noe og bare kjenn på hvordan det føles å gå med. Plutselig finner du ut at det fantes en farge du kunne bruke også! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produkter brukt til denne looken:
HUD- The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer, Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup og Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer
KINN- Zao Mineral Cooked Powder 322- Chocolate og The Body Shop Highlighting Dome 02
ØYNE- Makeupstore Marble Microshadow - Amber og The Body Shop Colourcrush Eyecolour 360- Gold Rosemance
LEPPER- Zuii Lip Liner - Spice og Zao Matte Lipstick 486 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! Er dette en look dere kunne gått for?!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

ENKEL JULESMINKE!

Hey hey!! Har dere en fin helg sålangt?! ♥
Jeg kom akkurat fra jobb og gjør meg klar for en skikkelig familie helg, først er det å sitte barnevakt for min lillebror i kveld, med film, godis og kos og i morra er det ut til min eldste søster og feire ene niesen min sin bursdag- så da blir det enda mer kaker og godis og brus! 

Til denne helgens sminkelook, ville jeg vise dere en enkel og naturlig sminke- for selv om jeg er glad i å gå med masse farger og har more is more som motto noen ganger, er det fint å vise litt variasjon til de av dere som vil ha det helt enkelt, men likevel effektfullt! 

SAMSUNG CSC

Til denne looken gikk jeg for et tynt lag foundation for å jevne hudtonen sammen med en frisk fersken rouge i kinnene.
På øynene la jeg en lys kremfarget skimmer farge over hele lokket og innerst i øykroken la jeg litt highlight med glitter.

SAMSUNG CSC

Brynene ble gredd med litt brynsgel og vippene fikk et lite lag med brun maskara. 
På leppene gikk jeg for en helt natulig og fin sheer leppestift. 

Denne looken passer kjempefint til festsesongen og er ypperlig for deg som ikke liker å bruke noe særlig sminke, men har lyst å gjøre litt utav det likevel! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om du har lyst å sprite looken opp litt ekstra, så kan du pare den naturlige looken med et par knallrøde lepper!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva liker du best å bruke?*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Pink Punk

God morgen fineste ♥ utrolig gøy at dere likte gårsdagens innlegg så godt! Jeg har aldri hatt så mange klikk på ett innlegg før på bloggen, så jeg var helt mindblown i går mens jeg så at tallene stadig krøp oppover! 
Det er helt tydelig at dere liker at jeg spriter bloggen opp med litt skjønnhetshumor, så det blir definitivt mer av den typen innlegg fremover! Gøøøy! 

På mandag viste jeg dere en ny dagens makeup og i dag kommer bildene med steg for steg hvordan jeg gjorde looken og hvilke produkter jeg brukte.

SAMSUNG CSC

Produktene jeg brukte i denne looken:

Hud- Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup
Kinn- The Body Shop EVM Foundation 405 og Brush On Sunlight (fins kun i butikk)
Øyne- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti Age, Gwen Stefani Eyeshadow Palette, 24/7 Glide-On Lip Pencil Blackmail og Nilens Jord Extensions Mascara
Bryn- Urban Decay Brow Tamer
Lepper- Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil Stark Naked og Sheer Revolution Lipstick Rapture

SAMSUNG CSC

 • Start med å påføre basemakeupen, foundation, bronzing og rouge.
 • Gre gjennom bryn med brow tamer
 • Påfør Eyeshadow Primer og start med å påføre første skygge- her gikk jeg for Bathwater over hele lokket før jeg gikk inn med Harajuku.
 • Blend øyenskyggen godt med en blenderbrush
 • Deretter er det klart for eyeliner- i dette tilfellet brukte jeg lipliner i fargen Blackmail 

SAMSUNG CSC

 • Gå deretter inn med en tynn pensel med fargen Punk over eyeliner linjen, legg også litt farge langs nederste vippelinje så den blir knyttet til linjen oppe.
 • Legg også litt dybde i globallinjen, til dette brukte jeg også fargen Punk på en blender brush.
 • For å lysne opp innerst i øyekroken legg fargen Pop og dra den med fra øyekroken og under øyet også. 
 • Påfør så et eller to lag maskara.
 • Tegn opp leppene med lipliner og gå til slutt over med leppestift. For en mer dramatisk look kan du velge en mer fargesterk leppestift om du vil!

SAMSUNG CSC

And your done!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♥ Ha en fabelaktig nydelig dag mine venner! Massevis av kjærlighet fra meg ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Silver Lining

Heei hei! 

Tenk, nå er det straks helg igjen- første søndag i advent er på søndag allerede og julebord og fest sesongen er i full gang.
Forrige uke ga jeg dere en dramatisk look med smokey eye og mørke lepper, og i dag vil jeg vise dere en ny fest look med en dramatisk liner og klassisk rød leppe!

 • Til å begynne med la jeg foundation og løspudder på huden som base.
 • Deretter la jeg primer på øyet før jeg gikk på med den første øyenskyggen, en lys shimmer farge.
 • Lineren er hovedfokuset på øynene denne gang, så her startet jeg med en gel liner på skråpensel og jobbet den sakte men sikkert til en kraftig liner
 • For å få det til å bli så likt som mulig på andre øyet, se rett frem i et speil og tegn på en hjelpelinje før du fyller den helt i. 

 • Deretter gikk jeg inn med en grå skygge for å fremheve globallinjen og skape dybde i blikket.
 • For ekstra farge og komplement til øyenfargen, la jeg inn en fersken skygge på midten av lokket og duset opp mot globalen.
 • Til å fylle i bryn brukte jeg brow gel på en skrå børste, fylte i underkant av øyet og gredde gjennom med en tom børste for å fordele fargen over hele brynet.

 • Man kan enten gå for en sort dramatisk liner, eller gjøre slik jeg gjorde for å få det til å bli enda mer festling, nemlig å legge glitterliner over den sorte.
 • På med maskara og øynene er ferdig!
 • I kinnene la jeg lett contour i underkant av kinn, opp langs pannen og ned under haken og over kinnbena frisket jeg opp med skimmerkuler i friske farger.

 • Leppene skal være markerte og synlig rød, derfor la jeg først inn en lip liner langs hele leppen, den jobbet jeg da inn med en pensel for å få godt hold.
 • Deretter var det på med leppestift før jeg helt til slutt gikk over med penselen igjen.
 • På denne måten får du jobbet produktet godt inn i leppen og det vil også sitte ekstra godt og lenge!Så da var det bare å fikse håret, kle på seg festklærne og du er ready to go!Om du vil gjøre looken enda mer dramatisk kan du fint legge sort kajal på våtlinjen for et mer smokey og intenst blikk!

Siden jeg bare skal på jobb i dag, blir det ikke festkjole i dette innlegget, men tenker å vise dere mitt julebords antrekk iløpet av helgen!Skal du på noen julebord eller julefester i år?!
Kom forresten innom litt senere for å se 3 enkle frisyrer som passer fint til festsminken!

 Ha en helt nydelig dag mine venner!
Veldig glad i dere!!! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

MORE IS MORE

Heiiii!!!!

I går lovet jeg dere en ny makeuplook med steg for steg for hvordan å legge den perfekte festmakeupen!
Jeg liker jo å levere på det jeg lover- så her er looken og steg for steg finner dere under første bilde!
Denne looken er inspirert av 1920 tallet, med mørke lepper, øyenskygge som er lagt høyt opp over øyet og med paljett belagt luehatt som prikken over i'en. 

Nå som det er mørkere ute og festsesongen er godt i gang, så er det bare til å kjøre på med lepper og øyne, som tittelen sier "More is more" og det går helt fint å ha dramatiske øyne og en sterk leppe! Dette er jo noe av det beste med høsten og vinteren, man har enda mer spillerom på makeupen og kan dra på litt ekstra, så slå deg løs og ha det gøy med sminken! 

 • Start med å legge basen på huden. Jeg la foundation og pudder, bronse i kinn og highlight over kinnben, neserygg og amorbuen over leppen
 • Derretter fylte jeg i bryn med brynspenn og gredde over med farget brynsgel. 
 • For å få øyenskyggen til å virkelig poppe frem, la jeg først øyenskygge primer på lokket, før jeg dyttet på den første øyenskyggen, jeg brukte farge nr 4 i paletten. 

 • Jeg ville overdrive formen utforbi øyet, så for å få en presis form la jeg et visittkort fra nedre vippelinje og skrått ut, deretter dro jeg med meg øyenskyggen ut forbi øyet langs kanten av kortet. 
 • Deretter la jeg på den andre fargen, nr 2 i paletten, i globallinjen og duset det godt ut.
 • Så dro jeg fram kortet igjen for å legge eyelineren i linje med skyggen, her brukte jeg gel eyeliner for enkel og presis påføring
 • Tilbake til farge nr 2- den la jeg også under øyet.
 • For å skape enda mer dybde og dramatikk til looken, la jeg farge nr 3 fra paletten- en dyp skimrende blå, i global linjen.
 • Her er cluet å duse godt så så linjene ikke blir for harde, men at du forsatt får den dramatiske formen!  

 • Så var det tid for maskara og lepper.
 • Jeg tegnet først på leppen med dyp matt lip liner og gikk deretter over leppen med en leppepensel med litt leppomade på.
 • Til slutt slapp jeg håret løst og tok på luehatten for å gjøre looken komplett! 

På neglene la jeg 2 lakker, først en dyp blå og deretter en gull shimmer lakk.

Pigmentet på øyenskyggene i denne paletten er helt RÅ! SE så tydelig fargen kommer frem! Og for ikke å snakke om påføringen, de er fløyelsmyke, blender seg godt sammen og er nydelig å duse ut og jobbe med. Vil også bare legge til at jeg ikke redigerer bildene mine med annet enn lysjustering og farge korrigering hvis det trengs, så du får se sminken så rett som det går an, med huden min slik den er, og øyenskyggene akkurat som de er, så ingen fading, blurring eller annet "juks" i photoshop!


 

Produktene jeg har brukt til dagens look er 
HUD- The Body Shop Fresh Nude Foundation blandet med Lightening Shade Adjusting Drops og DMKC powder
KINN- The Body Shop Baked Bronzer 02 og Brush On Sunlight
ØYNE- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, The Body Shop Eye Palette Swinging Silver, Smokey 2 in 1 gel liner og Nilens Jord Extensions Mascara
BRYN- The Body Shop Brow Definer og Urban Decay Brow Tamer 
LEPPER- Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil Blackmail
NAILS- The Body Shop Nail Clour Shade 680- Blue Abyss og Nail Sequins Gold

Hva syns dere om looken? 

 Ha en helt nydelig dag folkens! Veldig glad i dere!!! ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

____________________________________________________________________________________________________
#Skjønnhet #Dagensmakeup #FestMakeup #1920 #Dramatisk #Sminke #TheBodyShop #TheBodyShopJul #UrbanDecay

 

Makeup Lesson \\ Brow Fix -del1

Hellu hellu!!

Da er det endelig på tide med en ny makeuplesson!
Jeg har tidligere hatt en makeuplesson på øyemakeup og hudmakeup, så i dag tar jeg for meg bryn.
Det vil bli to deler av bryn lesson, rett og slett fordi det fins så mange forskjellige gode måter å forme og fylle i bryn på, så i dag tar jeg for meg 3 forskjellige teknikker og så vil dere få noen fler i neste makeup lesson.Først ut er bryns blyant. Her bruker jeg Brow Definer 03 fra The Body Shop, man kan også bruke en skrå kost for å duse ut blyanten, og i tillegg er det lurt å ha en børste til å gre gjennom brynet med.

1. Først starter jeg med å tegne i små strøk i underkant av brynet. Dette er for å fylle i der som det mangler fylde og for å få en fin linje på brynet. 
Her er det også viktig å ikke begynne helt fremme i brynet, for å unngå for hard linje helt fremst.
2. Deretter grer jeg gjennom brynet for å fordele fargen.

3. Over til halen, her grer jeg først hårene nedover for å finne den naturlige høyden på brynet. 
4. Så tegner jeg fra høyden og utover i halen med blyanten.

5. Igjen, over med børsten for å fordele fargen og for å gre hårene i riktig form.

6. Avslutningsvis går jeg over med en brynsgel for å forsikre om at hårene holder seg på plass hele dagen! 

Det som er viktig når man bruker en brynsblyant, er å være lett på hånden og ikke tegne på for hardt. Det skal jo tross alt se ut som hår og ikke en påtegnet strek når du er ferdig! 

Neste ut i dag er bryns skygge. Her har jeg kittet fra Glo Minerals sammen med en skråbørste fra The Body Shop.

1. Her bruker jeg litt samme teknikk som med blyant, start litt bak i brynet og påfør skygge fra underkant og opp mot høyden av brynet.
2. Gre deretter håret i halen nedover

3. Og fyll i fra høyden og ned i halen.

4. Deretter med restene på kosten, gå frem og fyll  i fronten av brynet, samt i overkant av brynet om du skylle trenge ekstra fylde der. 
5. Avslutt med brynsgel, enten blank eller med lett farge.

Når man bruker brynsskygge er det viktig å finne en farge som ser naturlig ut og som ikke er for varm i fargen. Less is more, så hvis du vil ha naturlig utseende bryn er det bittelitt produkt på om gangen som gjelder. Og såklart en lett hånd i påføringen!
Sist ut i dette innlegget, er farget bryns gel. Her har jeg to forskjellige, en fra Makeup Mekka og en fra Model Co. Førstnevnte er en lett farget gel, så den er fin å bruke alene om du er så heldig å ha rett farge og form på brynene dine og bare vil ha hårene gredd fint på plass, men den er også ypperlig å bruke som avslutning på brynene når du har fylt dem i med som jeg har gjort over her, med blyant eller skygge.
Den andre er en godt farget brynsfarge, med små fibre i seg, for å både gi deg et resultat av fyldigere og mer markerte bryn.1. Jeg viser dere her den fra Model Co. Her strarter jeg igjen, ikke helt fremme, og grer meg bakover i brynet. 
2. Denne typen brynsprodukt er perfekt for å få den litt bustete bryns effekten. Så jeg grer hårene litt oppover og ut.
3. Helt til slutt bruker jeg det som som er igjen på kosten og grer igjennom fronten av brynet. Igjen, anbefaler jeg å avslutte i front, og bare bruke restene som er igjen på børsten, da får du finest fordeling på de fremste hårene.
Hvis du begynner der, er det fort å få alt for mye produkt på kosten, og når brynene er for markerte i front ser man let veldig streng ut, og det vil vi jo ikke?!

Med farget brynsgel er det viktig å passe på mengden, begynn heller med lite produkt og bygg på. Det er fort gjort å få for mye på og da ser vi ut som sinnataggen istede for Cara Delevingne!

 

Håper dere syns denne guiden var grei, skrik ut om det er noe spesielt dere vil se til neste bryn makeup lesson!

Nå er det forresten bare få dager igjen til å nominere dine favorittbloggere til Vixen Blog Awards, og jeg blir så uendelig glad og takknemlig hvis du skulle ville nominere min blogg til årets beautyblogg ♥

Vi snakkes snart my loves!
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

____________________________________________
#skjønnhet #makeuplesson #howto #bryn #guide

Life's Too Short To Be Bland

GOD HELG dere!!
Hva er planen denne helgen?!

Jeg er ute hos min mor akkurat nå, her skal vi grille sammen med min søster og svoger og to av tantebarna mine. ♡

I dag følte jeg for å leke litt med farger i sminken og la en flerfarget eyeliner I gull, fersken og blå.
Jeg fant også ut at jeg ville dele med dere hvordan jeg lager denne typen eyeliner, siden jeg nå har vist en del looks på bloggen med nettopp denne teknikken!

Så uten noe mere mas..

*Bildedryss*

Produktene jeg har brukt til looken

Leppene ble knall knall rosa fordi... vel.. hvorfor ikke?! ☆

Først startet jeg med å tegne med hvit kajal langs vippelinjen.

Deretter dyttet jeg på gull fargen innerst i øyekroken og dro litt ut mot midten av lokket.
Fra midten og utover la jeg den ferskenfargede.

Og helt ytterst la jeg den blå. Deretter duset jeg fargene sammen, påførte litt sort kajal helt nederst ved vipperoten og deretter på med maskara. 

På neglene klarte jeg som vanlig ikke å velge bare en farge og kjørte på med 4 forskjellige ☆

Etter 90 talls innlegget mitt hvor jeg lagde fletter i håret, fikk jeg helt dilla på å lage de, så da ble det fletter i dag igjen!

Hva syns dere?

Veldig gøy om dere prøver dere på denne eyeliner teknikken og deler med meg på snapchat! -RockstarCharlie

Nyyyt fredagen venner ♡♡♡

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#makeup #howto #skjønnhet #negeler #hårstyling #dagensmakeup

How To \\ Longlasting Red Lips

FREDAG!!! 
Solen skinner og det er første fredag i juni måned! Det er litt deilig det!

Siden det nå er helg så tenkte jeg å vise dere en kjapp og enkel video på hvordan få leppestiften til å sitte som et skudd, og det lenge!  

Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at jeg digger å bruke sterke farger på leppene så det er intet unntak i denne videoen her! 

*Snurr Film*  

Det du trenger for å få langvarig leppestift selv er:

 1. Leppeskrubb og leppomade - lag selv slik jeg gjorde her
 2. En Leppe pensel
 3. Lip Liner
 4. Lip Stain
 5. Leppestift 

Håper dere likte videoen og at dere nyyyyter fredagen videre! 
Nå skal jeg hive på meg arbeidsklær og arbeidslyst og begynne å bære ned masse esker og bager og ting og tang til garasjen, slik at det er klart til å lastes på hengeren i morra!
Dette blir god trim, ned og opp 4 etasjer uten heis x antall ganger- hehe, wish me luck ;)

Helgeklemmer i fleng!! <3

-Charlie

__________________________________________________________
#Skjønnhet #lepper #redlips #HowTo #video #guide #flyttekaos  

Pretty Pastel

Heisann!

Etter tre dager med møkkaform, bestemte jeg meg for at i dag fikk formen bare gå en annen plass å plages, fordi jeg hadde bedre ting å ta meg til enn å bruke enda en dag i senga! For de av dere som følger meg på snapchat (rockstarcharlie) så har dere sett stort sett sengeteppet mitt, litt sjølsympati godis og serie maraton på samsung tableten min, på mystory! I dag hadde jeg ikke tid til det, snart 17.mai og greier, skal jo inspirere dere med fine sminkelooks og da har man ikke tid til å ligge flat ut =P
Og utenom det så måtte jeg hente pappa på jobb i dag, så vi fikk kjørt å hentet hans nye bil.. meeen mer om det på mystory, følg meg der om du ble nysgjerrig nå! Hehe..

SÅ til tema for dagen! Pretty Pastel avslører kanskje hva slags makeup look jeg skal vise frem? 
Joda, det er pastell øyenskygge! Men det blir mer enn bare bilde av hvordan jeg så ut i fleisen i dag, det blir også en aldri så liten How To også.Pastell øyenskygger dere! Flere enn meg som har opplevd at de er en smule plagsom å påføre?
Fine, duse og delikate de ligger i sin øyeskygge beholder. 
Du kommer bed børsten din og dypper ned, for så å påføre på lokket ditt..
Men hva skjer? Det kommer jo ingen pigment?! Det bare drysser bort med en gang du skal duse ut linjene!!
Whyy oh whyyy my pretty pastel?! 

- Det er ikke til å stikke under en sminkestol at det kan være et rent kaos å få på pastell øyenskyggene til å bli fine på lokket, uten at de drysser og MED det faktiske pigmentet, så for å gjøre jobben lett som en lek skal jeg vise dere hva dere må gjøre!!

Trikset for å få en lys. pastell øyenskygge til å virkelig sitte på lokket og få fargen til å poppe frem, er så enkelt som å tegne lokket med en hvit kajal først!
Jeg brukte denne nye fra The Body Shop, fordi den er myk nok til at jeg bare kan tegne over hele lokket slik som på neste bilde.

 

1. Start med å tegne hvit kajal over hele øyelokket og dus de ytterste kantene med en tom pensel, da slipper det å bli noe harde kanter når øyenskyggen kommer på.

2. Deretter er det på med pastellfargen, den dytter jeg på overalt hvor jeg har tegnet med kajalen.

3. For å få fargen til å poppe enda mer, legger jeg en sort liner ytterst langs vippelinjen, og en mørkere lilla under øyet. 

4. Så er det på med maskara. For å være litt ekstra gøyal hadde jeg på meg blå maskara under og sort over.Produktene jeg brukte til denne looken:

Hud: Urban Decay Concealer og Powder Foundation
Øyne: The Body Shop Brow Pencil, Instablur Eyeprimer, ColourCrush EyeShadow, Matte Kajal hvit, Urban Decay 24/7 Eye Pencil, Perversion Mascara og Coleur Caramel Mascara 04 Blue
Lepper: Urban Decay Sheer Revolution Lipstick- Liar

Faktisk litt uvant for meg å sminke meg på denne måten, men syns det ble en ganske kul look! 


Hva syns du? =)


#skjønnhet #dagensmakeup #howto #pastell 

How To \\ Get That Glow

Hei igjen vakre vesner!

Nå som sommeren står for dør er det jo litt fint med glødende hud og frisk og fin makeup, er dere ikke enig?
I dagens How To guide tar jeg dere gjennom en super enkel, frisk og glødende makeup! 

*Bildedryss*

Til denne looken brukte jeg disse produktene til hudmakeupen min:
BB creme, concealer, Face Gel, Highlighting Dome og Mineral pudder.1. Først startet jeg med å legge et lag med BB creme for å jevne ut hudtonen og dekke urenheter.2. Deretter klemte jeg ut litt av Tinted Face Gel på hånden, fordelte i en god blender børste og fordelte lett rundt i ansiktet.

Gelen er veldig drøy, så pass på å ikke ta på for mye om gangen! 

3. Når jeg hadde lagt gelen i ansiktet, blendet jeg den godt inn i huden i ytterkant av ansiktet, trakk med meg litt farge nedover halsen og med siste lille rest, fordelte jeg litt over nesen og haken også.

4. Deretter la jeg Highlighting Dome, rett på kinnbenet, deretter bare jevnet jeg produktet inn i huden med fingrene. 

5. Fant ut at jeg ville prøve denne på øynene også, så da la jeg litt produkt over lokket og duset det ut med en blender kost.

På bildene under kan dere se forskjellen fra de forskjellige stegene- Skal ikke så mye til, men oi for en forskjell det utgjør!!For å gi litt liv til bryn og lepper brukte jeg disse produktene for å fullføre looken:
Brow Definer, Gel Liner, Lip & Cheek Stain, Colourcrush Lipcolour og Super Volume Maskara.

Alle produktene er fra The Body Shop.
Highlighting Dome og Face Gel er sponsetHva syns dere?! 

<3 

#HowTo #Makeuplook #Glød #Frisk #SommerLook #Skjønnhet

Makeup Lesson \\ Øyemakeup

Hellu igjen folkens! 
Hadde jo tenkt å få dette innlegget ut for noen timer siden, men min far sku ha meg til å hjelpe han å sjøsette båten rett etter det forrige innlegget jeg postet, så gikk jo ikke det helt knirkefritt, som dere som følger meg på snapchat fikk se! Deretter kom min søster med minien hennes, som jeg sitter barnevakt for og han har jeg akkurat fått puttet til sengs- sååå NÅ kommer innlegget jeg lovet dere tidligere i dag! :) 

Jeg har startet opp med en ny kategori til dere, hvor jeg tar opp spørsmål og problemstilliger som dere ofte kommer med. 
Forrige gang tok jeg for meg hudmakeup og i dag går vi videre til øyemakeup!

1. Ser at det fins primer til huden og egen til øynene, trenger jeg begge?

- Både ja og nei. En primer til ansiktet har som regel sin funksjon i forhold til hudtype, og huden vi har rundt øyeområdet er helt annerledes enn huden vi har i ansiktet. Derfor fins det egne produkter som er til bruk for øynene, både i form av primere, concealere og kremer osv. Så om du bruker primeren til ansiktet på øynene så vet jeg ikke hvordan det vil virke på huden din, for å være ærlig.
Men du ikke spesifikt ha en eye primer for å legge bra øyenskygger- du kan nemlig også bruke concealer som underlag og få veldig godt resultat med det.
En eyeprimer vil nok kunne gi hakket bedre resultat i form av holdbarhet, men se an behovet ditt selv, hvis du bruker mye øyenskygger og vil ha frem både farger og holdbarhet- Ja, invester i både og.
Men om du ikke bruker særlig mye øyenskygger, trenger ikke nødvendigvis begge typen primere, men ikke bruk ansiktsprimeren på øynene, bare for sikkerhets skyld!

2. Skulle gjerne hatt noen tips til grønne øyne, og hvordan en kan bruke sterke farger - men unngå "blåveis-looken"

-  Til grønne øyne finner du litt farge tips lengre nede på siden her, ellers har jo også jeg grønne øyne så er bare titte litt gjennom "Dagens Makeup" kategorien her og finne litt inspirasjon =) 

Sterke farger uten å oppnå blåveis effekten ja, hehe. Her går det på underlag, ha godt feste til skyggene, og bruk påføringsmetoden som er beskrevet i punkt 3. Da unngår du dryss som ofte er denne blåveisen.

Ellers kan du også prøve å legge øyensminken først, da kan du grise så mye du bare vil, tørke det vekk når du er ferdig og så legge hudmakeupen til slutt! 
Du kan også teste sånn som på bildet under her hvor jeg legger 3 forskjellige fargede kajaler over vippelinjen for så å legge samme farge øyenskygge over kajalen.


Se hele denne looken HER

3. Hvordan påføre øyenskyggen uten at det striper seg og blir ujevnt?

- 1. bud er underlag- da går vi litt innpå det spørsmålet ovenfor her, hvorvidt man trenger eyeprimer. Hvis du har problemer med at skyggen striper seg vil en eyeprimer kunne hjelpe til med å forhindre dette! 
2. bud er redskap- bruk gode børster/svamper til påføring slik at man får satt fra seg rikelig med pigment på lokket og duset kantene så alt blir blendet og fint.
3. bud er påføringsmetode! Hvordan du legger fra deg produktet har også mye å si. Veldig mange tar en kost og "swiper" øyenskyggen på lokket. Da fester det seg ikke særlig godt, det drysser mer og det holder ikke noe lenge. Det beste er å dytte øyenskyggen på lokket for å sette fra seg produktet ordentlig i underlaget. Da drysser det mindre og det holder lengre.
 


4. Jeg får ikke til overgangen på øyenskyggene når jeg legger flere farger- HJELP!

- Invister i en god blenderkost for det første! Godt redskap er halve jobben! Så nå du går i gang med flere skygger, dytt på en farge og blend ut, deretter neste farge og blend ut. Blendingen er superviktig for at alt skal se mykt, jevnt og fint ut. I tillegg, når hver og en farge er blendet godt hver for seg så smelter de automatisk inn i hverandre når de kommer sammen på lokket. Så få inn en god teknikk på blending når du legger skyggene, øv deg på en og en farge og så kan du bygge på med flere farger etterhvert!


5. Eyeliner er så vanskelig, kan du vise hvordan jeg får det til?

- Eyeliner er og forblir noe vanskelige greier... Hvis du ikke lærer deg å jukse da!
Når jeg legger eyeliner alene, kan du banne på at jeg bommer på noe. Den blir ujevn, for mye på ene siden, for lav på den andre...
MEN jeg har funnet ut av en enkel måte å få til nærmest perfekt eyeliner hver gang- En aldri så liten jukselinje laget med kajal! 
Jeg bruker en myk kajal, i samme farge som det eyelineren skal være (jeg har jo en tendens til å legge i alle mulige farger..) legger over vippelinjen og former den til.
For om man bommer litt med kajalen, så er det så lett å bare ta en q tip eller en tom pensel jevne den på plass igjen, uten å ødelegge for resten av makeupen. Men hvis man bommer med eyelineren så er det mye vanskeligere og en større redningsaksjon om man bommer med den.
SÅ tegn opp langs vippelinjen med en kajal, dus ut linjen, form den slik at den passer ditt øye og SÅ mine venner, tar du eyelineren rett over kajal linjen og resultatet blir perfekt!  

Et par andre tips når det gjelder å legge kajal/eyeliner- lær deg øyeformen din og påfør den ytterste linjen mens øyet ditt er åpent! Fordi om du legger den på lokken når det er igjen, så kan den se aldeles perfekt ut, men så åpner du øyet og linjen kan plutselig få en knekk og det ser bare rart ut.. Det er jo logisk nok fordi øyet vårt har folder og linjer som er glattet ut når øyet er igjen, men som kommer frem når øyet er åpent. Derfor er det best å påføre lineren med et åpent øye slik at du ser at du ikke får den i øyets naturlige folder/linjer.
Og så det siste tipset- når det kommer til å lage "vingen"  er det veldig greit å gå etter underøyet ditt. Der underøyet møter overøyet, er et perfekt utgangspunkt for din 
vinge. 


6. Hvilke farger kan jeg bruke når jeg har brune øyne? 

- Akkurat de fargene du liker og vil bruke! =)

Før i tiden var det veldig "regelbestemt" hvilke farger man skulle bruke til den og den øyenfargen. Vi fikk fargeanalyser som fortalte oss om vi var vinter, vår, sommer eller høst og skulle da kun bruke fargene tildelt din årstid..
I dag er det ikke like regelbestemt lengre- ja disse analysene er gode pekepinner om man står helt tom og ikke aner hvor man skal begynne, men jeg er litt der at hvis DU liker en farge og hvis DU føler deg vel med denne fargen- være seg klær eller sminke. Så syns jeg du skal kunne bruke denne fargen!
Selvsagt fins det farger som får spesielt brune øyne til å "poppe" ekstra frem - derfor skal jeg dele et enkelt og greit bilde med dere under som har en fin oversikt. 

Men jeg vil ikke at du/dere skal føle dere låst til denne fargefordelingen, fordi selv om øyet ditt kler èn farge, så kan resten av deg kle en annen. Så lek litt, våg å utforsk litt hva du liker og bruk de fagene som faller deg inn! Håper dere fikk litt nytte av disse tipsene! 
Ha en fantastisk helg videre så snakkes vi i morra <3  

#Skjønnhet #MakeupLesson #HowTo #Guide #tips #triks  #makeupartist #skjønnhetsblogger

Makeup Lesson \\ Hudmakeup

Heisann verdens beste lesere!!

Jeg får mange spørsmål om både produkter, hvordan bruke produkter og spørsmål om hjelp til hvordan legge både foundations og øyesminke.
Derfor tenkte jeg å komme med litt tips i forskjellige kategorier som dere flotte lesere sender inn spørsmål om!

I dag tar jeg for meg hudmakeup og kommer til å gå inn på hva som er forskjellen på produkter og hva de brukes til samt hvordan bruke de rett

1. Hva er primer og hvordan skal det brukes?

- Primer er en base krem som skal legges på før foundation, den er laget for å jevne ut hudtonen din og gjøre slik at makeupen setter seg bedre på huden og den gjør også at makeupen sitter lengre på huden. Primere kommer i forskjellige varianter, både for normal, tørr og kombinert/oljet hud. For best resultat bør du velge en primer tilpasset din hud.


Her for eksempel, bruker jeg en primer med litt shimmer i, den gir fukt og glød til huden slik at når jeg etterpå påførte BB creme, ble huden min enda mer fuktet og glødende.

2. Hva er forskjellen mellom BB creme, CC creme og Foundation?

- BB cream- også kalt Beauty Balm eller Blemish Balm, gir lett til medium dekk og jevner ut hudtonen og fukter og pleier huden mens du har den på. Brukes for hverdagslig hudmakeup og gir et duggfriskt resultat (jeg personlig ELSKER BB cream)
 CC cream- som står for Colour Corrective Cream er hakket lettere en BB cremen, og er laget for å nøytralisere hudtonen din, hvis du for eksempel har mye rødhet i huden eller har grå og gusten hud, så er CC cremen perfekt for å gjervne ut dette. Du kan bruke den alene eller du kan legge foundation over den etterpå om du behøver det. 
 Så Foundation da- dette er en heldekkende krem til ansiktet, jevner hudtonen og dekker ujevnheter. Den er tykkere i konsistensen enn de overnevnte kremene og kan brukes til lett, medium eller full dekk, alt etter hvilken type foundation du velger og hvordan du påfører den.  


Her har jeg på meg foundation som er ganske dekkende på første bildet og kun BB creme på det andre bildet. - du kan lese mer om disse lookene her

3. Hvordan finne rett farge i foundation?

- Når man skal finne rett foundation farge er det veldig mange som tester fargen på kjeven. Det er ikke nødvendigvis feil det altså- men det er hakket bedre å faktisk ta fargetesten på halsen rett nedenfor kjeven. Ansiktet eksponeres mer for sol og farge enn halsen gjør, og hvis du matcher foundationen til ansiktet ditt blir det fort at fargen du da velger er for mørk til halsen. Da går du enten rundt med skille, som er grusomt, eller så må du trekke foundationen nedover halsen. Så hvis du vil ha best fargematch, ta fargetesten på halsen! =)
Unntaket er deg med mørkere hudtone, ofte er huden lysere midt i ansiktet og det er denne fargen som vil bli finest å gå etter, så for å finne best fargematch her, kan du finne farge ved å ta stripetest på eplekinnet for eksempel. 


Her ser du at første fargen matcher huden bedre enn de to ytterste. Ved å legge opp flere forskjellige fargetoner ved siden av hverandre vil du lettere finne den perfekte matchen til din hud.

4. Jeg sliter med å få huden jevn og fin uten at det ser "kakete" ut på, hvordan unngå dette?

- Først må du sørge for at produktene du bruker er riktig til huden din. Hvis produktene kaker seg på huden, har du mest sannsynlig feil type foundation og/eller bruker for mye av den. Gode redskaper er også alfa omega, en god børste eller svamp til å jobbe produktet jevnt inn i huden vil gjøre stor forskjell i forhold til å for eksempel bare påføre med hendene. 
Men som først nevnt hudtype og sminke har mye å si, sørg for god hudpleie og balanse i huden og velg da foundationtype etter hvordan huden din er. Et godt tips er å gå innom en butikk/salong som tilbyr sminke og hudpleie veiledning slik at du kan få prøve produktet på huden før du kjøper det, da kan du være mer sikker på at du får både rett type og får tips til hvordan påføre det best :) 


5. Hvordan bruke contouring riktig? 

- Okei her må jeg ta et lite oppgjør, for det føles som om mange har misforstått dette med bruk av contouring. Vi er IKKE Kim Kardashian og trenger derfor ikke ta så hardt i med denne kontureringen. Meningen er å skape dybde, highligt og glød i ansiktet. Man kan også bruke contouring til å dempe og fremheve det vi ønsker å forbedre.
MEN den harde kontureringen som er vist frem overalt er til bruk for foto, film, sterkt lys og ikke til hverdags, jenter!
Når jeg gjør contouring er det liiite produkt om gangen og det er om å gjøre å blende dette godt inn i huden slik at det ser naturlig ut. Fordi vi skal jo se ut som oss selv under alt dette sparkelet vel?!
Til hverdags og fest lager jeg lett kontur på meg selv med et løst mineralpudder og en skråbørste. Denne er lett å jobbe med og smelter inn i huden, gir meg glød og det ser ikke ut som jeg har konturert, noe som er hele meningen!
(Se hvordan jeg gjør forskjellig type contouring på de tidligere innleggene mine, link under bildene.)


Contouring med lett gel, her


Den mest brukte med mineral pudder her og her


og en litt mer kraftig variant hvor jeg bruker en mørk foundation concealer til å konturere med her 

Husk at sminken skal forskjønne deg og ikke endre deg!

Håper dere likte dette innlegget, det kommer nemlig flere Makeup Lessons fremover hvor jeg tar for meg både øyne, lepper og bryn! =)

Lurer dere på noe mer er det bare å fyre løs i kommentarfeltet eller inboxen min, så skal jeg svare dere så godt jeg kan.

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)
 

#Skjønnhet #MakeupLesson #HowTo #Guide #tips #triks #hudsminke #contouring #foundation #bbcream #cccream #makeupartist #skjønnhetsblogger

10 tips til lykkelig hud!

GOD morgen! 

Herlighet, i dag sto jeg opp kl 0630, jeg som er et sånt et B menneske som hater å stå opp tidlig når jeg ikke må... vel... det er jo faktisk egentlig ganske deilig å stå opp tidlig når man først bare har gjort det! Men når man opp tidlig, da er det noe av det verste i hele verden når vekkerklokka piper!MEN siden jeg våknet helt av meg selv, relativt uthvilt og ved godt mot så tenkte jeg å dele 10 små tips til lykkelig hud!
Enjoy! 

1. Bruk hudpleieprodukter, tilpasset din hudtype og hudtilstand.
2. Rens huden både morgen og kveld og bruk egen krem for dag og natt.
3. Ikke knip på kviser som ikke er klar- da blir huden mest sannsynlig mer betent og kvisen enda rødere, la den bli klar først og så kan du ta den.
4. En til to ganger i uken kan du bruke skrubb og maske, for en dyp rens og fornyelse av huden.

5. Drikk nok vann. I tillegg, hvis du legger en sitronbåt i vannet ditt hver morgen og drikker det, har det en god ut rensende effekt på hele kroppen! 
6. Spis mer ren mat, man blir hva man spiser sies det. Hvis du spiser mer mat som inneholder rene ingredienser isteden for mye halvfabrikat, vil huden din takke deg senere! 

7.  Få nok søvn! Og mens du ligger på puten om natten, hjelp huden enda mer ved å investere i et silkeputetrekk. Det er mye snillere mot huden din og stikker ikke av med all nattkremen som du har blitt så flink å bruke!
8. Vær ute i frisk luft! Sol, regn, vind og snø- alt dette er bra for oss, frisk luft er vel den beste medisin for det meste!

9. Når du nå først er ute, ikke glem solfaktor!! Enten det er sol ute eller ei, så kommer UV stråler og forurensning til på huden vår- så pass på å beskytt deg skikkelig, med enten solkrem eller solfaktor i dagkremen eller sminken din.

10. Se deg selv i speilet og smil til deg selv hver dag! Når du er lykkelig er huden din lykkelig! =D


Ønsker dere en nyyyyydelig dag verdens beste gjeng! 
Kjempeklem fra meg

 

#hudpleie #tips #10tips #smil #lykke #lykkelig #latter #skjønnhet

Hvordan vi sminker oss \\ del 3

Happy Sunday!!!  Har dere det bra?!

Hva har dere gjort denne helgen?!

Jeg har gjort et makeuplook maraton her på bloggen, og dere som har fulgt med har fått med dere to looks allerede. Om du først nå tuner inn så går dette utpå at jeg har vist 3 sminkelooks, med samme fargeutgangspunkt, men med 3 forskjellige dekkevner, mengde og produkter.

Innledningsvis kalte jeg dem, full dekk, medium og naturlig.
Fredag la jeg ut del 1 med full dekk, i går kom del 2 med medium dekk og i dag er det del 3 med den mest naturlige varianten. 


Less is more spør du meg og personlig er dette looken jeg går for.

*Bildedryss*

Når det kommer til fremgansmåte har jeg gjort veldig likt i påføringen, men hvis dere har sett de to andre innleggene ser dere at stegene blir ferre for hver gang.
Men det som går igjen er at jeg begynner med å fordele baseproduktet jevnt over ansiktet, jobber det inn med børste, legger på ekstra dekk der det trengs, i mitt tilfelle under øyne og rundt nesen. Deretter pudrer jeg lett for så å gå inn med lett konturering. 
Som nevnt før, kontureringen gjøres med et mineralpudder slik at det smelter fint inn i huden uten å bli synlig og i tillegg er jeg superlett på hånden når jeg tar på for det skal bare bittelitt til. Målet er å varme opp ansiktet og skape lett kontur.


Til denne looken bruker jeg Shimmer Waves fra The Body Shop, jeg rett og slett bare "siwper" kosten over de 3 øverste fargene, blandet sammen og deretter påfører dette over eplekinn som rouge.

Brynene markeres med brynsblyant og duses deretter ut med skråpensel.

Siden dagens look er naturlig, men leppene forsatt skal være rød, har jeg gått for Velvet Stick fra The Body Shop, den er matt, gir lett til medium dekk på leppene.
(kan bygges opp til full om du ønsker det også, men det er ikke målet her og nå) 

Dette er jo min signaturlook, hudmakeup, leppe og bryn makeup, and thats is! Elsker å gå sånn her- uten noe på øynene- men vi skal ha på LITT mer...

Før øyenskygge legger jeg litt eye primer på lokket, deretter legger jeg en lys shimmerfarge over hele lokket opp til bryn og duser godt.
For å markere vippelinjen litterann bruker jeg en brun kajal og tegner i ytterkant for deretter å duse denne linjen ut.

Deretter finner jeg frem Shimmer Waves igjen, bruker rougebørsten (kan bruke en mindre kost om du vil det) og blander alle fargene sammen på kosten og "swiper" over hele lokket til fargen ser fin ut. Avslutt med maskara og vi er ferdig! 

Ved å bruke Shimmer Waves på denne måten får man en fin definering av øyet, uten å bruke tid på å legge 3 forskjellige øyenskygger. Ved hjelp av kajal linjen, festes noe farge på den og resten på lokket og da ser det ut som man har brukt tid på å legge masse forskjellig! Enkelt, effektivt og lekkert!

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

Hva syns dere?! 

I neste innlegg skal jeg legge opp bildene fra de forskjellige lookene så dere kan se forskjellene og likhetene side om side, sååå hadde det jo vært gøy med avstemming på hvilken dere liker best!

Update- se alle lookene her
Del 1 - Full dekk
Del 2 - Medium dekk  
Hvilken likte du best? Se her! 


Sees litt senere loves! <3 

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

Hvordan vi sminker oss \\ del 2

Hellååå!

Har dere en fin helg så langt?
Denne helgen har jeg sminkelook maraton, for deg som ikke har fått det med deg - kommer det denne helgen 3 looks, med 3 forskjellige styrker.
Fargene jeg bruker er de samme, men dekkevnen, mengde og produkt varieres. Det for å vise forskjellige måter vi kan sminke oss på, med de samme fargene, men med forskjellig dekkevne og produkter. GØY! =D 

I går viste jeg dere del 1, hvor jeg dekket huden mye og brukte mer produkter på øyne og leppe- sjekk ut looken HER  om du ikke allerede har sett det.

Så da kjører vi i gang del 2- med medium dekkevne og mengde på produkter. 

*Bildedryss* 

I dag brukte jeg samme metode som i går, men med lettere produkter. I går brukte jeg mye mer dekkende krem foundation, mens i dag bruker jeg en lett mineral foundation, både i flytende og pudder. 

Først påførte jeg foundation i høydene av ansiktet, for så å jobbe det inn i hele ansiktet. Deretter pudret jeg huden med et lett mineralpudder før jeg gikk videre til å påføre en lett concealer under øynene. (ja denne kan brukes over pudder, spesielt mineralpudder)

Deretter var det kontur i kinn og rammen av ansiktet og rouge over eplekinn!
MERK! Kontureringen jeg bruker er veldig lett på hånden, bittelitt bare for å gi farge og glød til ansiktet og produktet jeg bruker til dette er et mineralpudder i en mørkere nyanse enn huden min. 

Nå som huden er klar er det tid for bryn! Her fylte jeg inn med en brynsblyant før jeg duset ut linjene med en skråpensel.

På leppene påførte jeg leppestiften rett på leppen, før jeg brukte en ren finger og dyttet leppestiften godt inn i leppen. Da smelter produktet godt inn i leppen, resultatet blir matt og ser mindre "påført" ut.

Jeg elsker å gå uten maskara og produkt på øynene, men dere skal få se meg med øyenskygge på også =P men jeg hadde lett bare gitt meg der til vanlig!

Nå er det klart for øyenskygge, så her primet jeg først lokket med eyeprimer. Deretter brukte jeg en lys shimmer øyenskygge over hele lokket og opp til brynet.
Deretter tegnet jeg litt brun kajal langs vippelinjen og duset ut linjen før jeg påførte en kobberbrun over den dusete linjen. Henger dere forsatt med?! =)
Neste steg ble en gullshimmer øyenskygge over lokket og helt til slutt duset jeg sammen alle fargene med en blenderkost.

Så tegnet jeg på litt sort kajal langs vippelinjen, denne duset jeg ut med en skråpensel med matt sort skygge på, slik at det ble en liten vinge til avslutning.
Til slutt på med maskara og looken er komplett!


'

Som dere ser er looken veldig lik som i går, men med litt lettere styrke. I morgen kommer den aller mest naturlige varianten, igjen med de samme fargene, men mindre dekk og enklere fremgangsmåte!

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)Hva syns dere om looken?
Likte dere denne eller gårsdagens bedre?!

Update- se alle lookene her
Del 1 - Full dekk
Del 3 - Naturlig  
Hvilken likte du best? Se her! 

Vi snakkes i morra venner, nyt lørdagen!! <3

 

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

Hvordan vi sminker oss \\ del 1

God fredagskveld dere!

Som lovet i forrige innlegg, kommer nå del 1 av helgens makeup looks.
Alle tre lookene dere skal få se nå i helgen er med samme farger, bare i forskjellig mengde. 
Det blir sminket hud med lett contouring og friske kinn, med brunlige toner på øyenskyggene og røde lepper.  

Denne første looken er den kraftigste av de tre.
Her har jeg brukt flere forskjellige bruntoner på øynene, lagt både kajal og liner, masse maskara, mye dekk på huden, synlig konturering samt lepper med både lipliner og leppestift.  

For meg er dette skikkelig fest sminke, men for ganske mange er dette også en måte å sminke seg på til hverdags! 
Personlig syns jeg det er alt for mye å kjøre på så heftig til hverdag, da makeupen blir veldig synlig på huden, og som dere kanskje har merket (hvis dere har fulgt bloggen en stund) så liker jeg det aller best hvor man er sminket uten å SE sminket ut. Men det er etter min smak, mens mange jenter føler de er nødt til å sminke seg så mye for å føle seg vel og det respekterer jeg. 
Men jeg håper likevel at gjennom de neste to lookene, vil dere se at less is more og at denne typen makeup kanskje kan spares til når det er kveld og når man skal på noe spesielt.

Så uten noe mer moralpreken fra meg- kjør *Bildedryss* 

Først startet jeg med å legge en highligter krem på huden. Deretter påførte jeg foundation på høydene i ansiktet før jeg blendet det godt inn i huden.
Under øynene og over urenheter la jeg et ekstra lag med produkt, før jeg jobbet det inn i huden med beautyblender.

Før jeg forsatte med pudder, sprayet jeg litt facemist over huden. Da smelter foundationen godt inn og huden blir lett fuktet og forfrisket!
Til kontur bruker jeg nesten alltid et mineral løspudder i en mørkere nyanse, da dette smelter godt og fint inn i huden, slik at kontureringen ser naturlig ut.
Det er også mye enklere å jobbe produktet inn i huden, uten at det blir flekkete og alt for mye, når man bruker mineralpudder. Så avlsuttet jeg med rouge og en ny sprits av face misten. 

På tide å fylle i de hullete og ujevne brynene mine! Dette gjorde jeg med en brynsblyant og duset ut med en skråpensel etter påføringen.
For å tegne opp leppene, startet jeg med et kryss over amorbuen, før jeg fylte i hele leppen og jevnet ut med en pensel. Deretter påførte jeg leppestift og jevnet også den ut med en leppe pensel. 

Før øyenskyggen kommer på, skal det primes, så jeg påførte en eyeprimer. Deretter gikk jeg inn med en lys skimmer skygge og påførte over hele lokket.
Deretter tegnet jeg inn med en brun myk kajal, langs vippelinjen. Denne linjen duset jeg deretter ut til en vingeform utenfor øyet, trakk den også under øyet.
For å sette kajalen på plass gikk jeg over med en kobberbrun øyenskygge over linjen. Globallinjen fikk en matt gråbrun skygge og selve lokket fikk litt gullshimmer. For å jevne alle linjer sammen gikk jeg over med en matt lys skygge ynder brynsbenet og under øyet. 

Helt til slutt gikk jeg inn med kajal på våtlinjen oppe, også kalt "tightlining" når man gjør dette får man et mer intenst blikk og vippene ser tettere ut! 
DET liker vi jo!

Se bare her for en forskjell det gjør!!

Avlsuttningsvis la jeg en kajal linje helt ytterst langs vippelinjen, så tok jeg en skråkost med sort matt skygge på og dro linjen med meg ut i en liten vinge.
Så på med maskara og VOILA!  Følg meg gjerne på facebook og instagram =)Hva syns dere?! 

Update- se alle lookene her
Del 2 - Medium dekk
Del 3 - Naturlig  
Hvilken likte du best? Se her! 

Ha en fantastisk fredag, det fortjener dere!! 

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

How To \\ Orange Bliss

Heeeei! 

Ah det er så digg med soool! I dag har ikke været vært like skitzo som de andre dagene, så håper på samma goværet i morra, for da skal jeg ut å nyte snøen på Kvamskogen, med ski eller brett på bena! DIGG!

Tilbake til tema- Dagens Makeup består av en lekker oransje øyenskygge, med en mørk oransje liner, sort maskara og burgunder lepper.
How To do it?

Værsågod!! 

Start med en øyeskygge primer og påfør på øyelokkene

Finn deretter frem farger til lokket og lineren. Jeg brukte en Brun kajal og gikk over med den oransjerøde fargen fra Makeupstore over linjen.

Først påfører du øyenskyggen over lokket og duser kantene fint.
Så bruker du kajalen til å tegne helt nede langs vippelinjen.
Deretter Bruker du en tynn pensel, drar kajal linjen utover i en fin spiss før du går over samme linjen med den oransje øyenskyggen.

Så påfører du maskara og leppefarge og VOILA!

Hva syns dere?!

Sjekk ut hvordan jeg la basemakeupen til denne looken HER

Håper dere nyter de siste dagene med ferie! 
Det skal hvertfall jeg gjøre- for til uken skal jeg nemlig starte med å spise mat jeg ikke tåler for å fremprovosere reaksjon.. blæææ som jeg gruer med!
MEN det må gjøres..

Vi snakkes i morra loves

 

#HowTo #Makeup #dagensmakeup #Farger #oransje 

How To \\ Hverdags Makeupen

Hallaiiis! 

Brått så er det faktisk gått veldig lang tid siden forrige "Dagens Makeup" så da tenkte jeg at nå var det jammen på tide! 
Så ikke bare skal dere få se noen snapshots av fleisen min, dere skal også få se hvordan jeg gjør det når jeg legger min typiske hverdags sminke!

La oss gå i gang:

Først starter jeg med å rense og klargjøre ansiktet med krem.
Så går jeg på med en dagkrem som har litt shine i seg, så jeg får en fin glød under basemakeupen.
Kremen legger jeg i høydene i ansiktet, over kinnben, haken, neseryggen, pannen og over leppen.
Så påfører jeg BB creme jevnt over hele ansiktet.

Deretter går jeg over med et transparent løspudder for å sette basen på plass.
For å få produktene til å smelte godt ned i huden, samt tilbringe god fukt og glød i huden- sprayer jeg min favoritt ansiktsmist over og lar det trekke inn. 

Så er det tid får å få varme og glød til ansiktet og her bruker jeg mineralpudder foundation i ca 4 nyanser mørkere enn min naturlige farge. Da får jeg lagt en fin contouring i ansiktet og siden det er mineralpudder, smelter det perfekt inn i huden. 
På bilde nr 2 kan du se hvor jeg legger denne fargen, under kinnbena, haken, opp langs tinningen og langs neseryggen. 
 

Rougen legger jeg fra eplekinn og bakover langs kinnet. I tillegg, når jeg sminker meg som i dag- utn maskara ellr øyenskygge, så bruker jeg alltid å legge litt av rougen opp over øyenbrynsbenet- da får jeg litt farge og glød til øynene!

Når brynene skal markeres, bruker jeg litt forskjellige produkter og varierer mellom brynspudder, blyant og gel. Denne krem gelen er også helt nydelig til brynene og spesielt nå som jeg har masse hull i brynene, fordi håret mitt har funnet ut at det bare skal dette av der... , så dekker denne hullene og er lekende lett å påføre!

Til leppene er denne Velvet stick blitt en stoooorfavoritt! Den er spesielt utviklet for å matche din hudtone og reagerer med PH verdien i din hud, så den blir en egen og personlige rosa/burgunder farge, ah I LOVE IT!! 

Tada fiks ferdig! =) 
Det hender at jeg bruker maskara også altså- men jeg har ganske lange vipper og siden jeg også har "tungt brynsben" så tar vippene ani brynsbenet og som regel resulterer dette i avsmittet maskara og at jeg ser kjempeteit ut etter en dag hvor jeg ikke sjekker speilet hvert femte minutt... så jeg har rett og slett ikke giddet å bruke maskara, jeg kjører på med fresh hudmakeup, bryn og lepper og det er godt nok for meg!


Produktene jeg har brukt er :
The Body Shop Wonderblur, Bottega Verde Base Trucco, The Body Shop Tea Tree BB Cream,
DMK Cosmetics Powder, Vitamin C Face Spritz, The Body Shop EVM mineralpowder, The Body Shop Cheek Colour,
Makeup Revolution Aqua Brow Tint og The Body Shop Velvet Stick Universal.

Hva syns dere?!
Hva er deres favoritt makeup til hverdags?

BIG HUGS


#HowTo #DagensMakeup #hverdag #Skjønnhet
 

SMINKEKOSTER

Hei mine venner! 
Utrolig kjekt at det var så god respons for mitt forrige innlegg- sinnet mitt ble satt i kok og det gjorde det tydligvis hos flere av dere også!

I dag har jeg funnet frem sminkekostene igjen, og det for å gi dere denne guiden på sminkekoster og hva de skal brukes til!
Det fins nemlig et hav av sminkekoster på markedet og det er forskjellige typer til alt mulig. I min samling har jeg 169 sminkekoster, men de færreste av dere trenger like mange som det jeg har!

Derfor har jeg plukket ut noen av de mest brukte børstene mine for å gi dere en oversikt på hva dere bør se etter når dere skal ut å handle sminkekoster, eller til deg som kanskje sitter med en haug koster du ikke vet hva du skal gjøre med!

La oss bare gå i gang!

Basemakeup børster 1. Foundation børste - denne er god for å fordele foundation inn i huden med for et lett og jevnt resultat
 2. Concealer pensel - til de små områdene som trenger ekstra dekk, over og under øynene og på urenheter
 3. Liten Stippling børste - denne kan også brukes på de samme områdene som over, stippling effekten gir et flawless resultat
 4. Stor Stippling børste - For et flawless resultat kan denne brukes på både foundation og pudder, sirkuler i hele ansiktet til produktet er jevnt fordelt
 5. Pudder kost - etter at du har lagt foundation, bør den settes med et pudder, til dette er denne store flotte pudderkosten perfekt til å gå over ansiktet med

Kinn

 1. Contouring børste - vil du ha den perfekte countouringen i kinna så gjør denne jobben helt perfekt!
 2. Rouge børste - rougen skal plasseres lett i kinna og til dette er denne kosten rett verktøy
 3. Highlight børste - denne kan du bruke til å enten legge highlight i pudderform over kinnbena, men den er vel så god til å pudre for eksempel under øynene etter foundation og concealer!

Øyne, Bryn og Lepper

 1. Smudger - Denne puten gir perfekt metthet når du påfører øyenskyggen. Dytt på øyenskyggen på lokket, da drysser det ikke
 2. Øyenskyggekost - Denne gjør samme nytten som puten, men hvis du foretrekker børste, er en flat fyldig kost som dette perfekt til påføring
 3. Liten øyenskyggekost - Når man skal legge øyenskygge på litt mindre areal, for eksempel langs vippelinjen over eller under øyet, er en smalere tett og god børste et must for et godt resultat

 1. Stor øyeskygge kost - Når jeg legger bare en farge, bruker jeg en stor fluffy øyeskygge kost, da kan jeg påføre fargen og blende den ut med samme kost
 2. Blender børste - Når man har påført øyenskyggen, er det viktig å blende ut kantene så det hele blir mykt og fint på lokket
 3. Liten Blender børste - Denne er også god på de mindre arealene, men også perfekt når du har lagt kajal og skal blende ut linjen

 1. Stor skrå kost - Denne store skråkosten er et must for å få perfekt definerte bryn
 2. Medium skrå kost - Denne er perfekt for å fylle i bryn og til å legge eyeliner
 3. Liten skrå kost - For å legge enda tynnere og mer definert liner kan du gå for en mindre skråkost
 4. Leppe pensel - Leppestiften er god å påføre rett på leppen, men av og til trengs en litt mer nøye påføring- da er det denne som gjør susen!
 5. Eyeliner pensel - Du kan bruke skråpensel og denne tynne eyelinerpenselen for å legge perfekt eyeliner!

Mine absolutt favoritt og mest brukte koster er de på bildet under:

Kostene mine er en god blanding fra Makeupmekka, The Body Shop, Zansuel, Smashbox og Zoeva og ja- jeg har kjøpt dem alle selv! 

For en smart oppbevaring av børstene mine har jeg rett og slett tatt vare på kokosmelk hermetikkbokser, vasket dem i oppvaskmaskinen og nå er de sminkekosteholdere!
Smart og billig ;)Håper denne guiden var litt til hjelp i jungelen av makeupkoster! 
Jeg vil forresten gjerne høre hvilken favoritter dere har! 


Har dere noen lure måter å oppbevare deres koster på, del det gjerne med meg! =)

Ha en fantastisk helg, vakre venner <3

 

#sminkekoster #makeup #skjønnhet 

Uren hud \\ What to do!?

Denne uken har jeg fått flere henvendelser fra dere lesere ang uren hud og hva jeg anbefaler for å redusere kviser, porer og matte ned oljet hud.
Jeg har fått gitt litt anbefalinger til dere i kommentarfeltet og på inbox, men jeg tenkte rett og slett å skrive litt om dette, da jeg selv sliter med mye av de samme hudproblemene som dere spør om. Så nå håper jeg dette kan være til hjelp for flere av dere der ute!

Det første bud er å bruke rigtig hudpleie!
Gå gjerne til hudpleier/kosmetikk forretning og få en hudanalyse slik at du får valgt de rette produktene for DIN hud!

5 kjappe tips til å hjelpe huden din på vei: 

1. Rens huden hver morgen og kveld! - bruk både en ansiktsvask og en ansikts toner. 
Rensen fjerner sminke, skitt og smuss fra huden og toneren tar med seg siste rest av rensen, nøytraliserer ph verdien i huden og klargjør den for videre påføring av produkter.

2. Skrubb og plei huden et par ganger i uken. - ved å skrubbe huden, fjerner du døde hudceller, får igang blodpumpen og får en dypere rens ned i tette porer og over kviser og urenheter. Samme dag som du skrubber, er det en fordel å bruke en god ansiktsmaske som reduserer og jobber med betennelser i huden samt roer ned og pleier huden.

3. Fukt med rett balanse! - det er veldig viktig å finne utav om du har oljet hud eller kombinert hud. En typisk tilstand er å ha både oljet og tørr/dehydrert hud, og da er det viktig å ha riktig type fuktighet til din hud- igjen der kommer det å få en konsultasjon/hudanalyse gjort inn. 

Det typiske for en uren hud er at porene er større hos oss, enn hos en som ikke har uren hud. Så når du finner hudkremer er det lurt å finne en som IKKE tilstopper porene dine, men som pleier huden og matter den ned gjennom dagen.
En annen ting som er veldig viktig er å bruke en egen nattkrem. Dagkremer er bygget opp og laget for å beskytte huden din om dagen, mens en nattkrem er bygget opp og laget for å reparere og pleie huden om natten- så det er ikke et ekstra produkt som er blitt laget for at du bare skal bruke mer penger ;)
Hvis du er som meg og har oljet OG tørr hud, så kan du f.eks ha en mattende krem om dagen og en fuktivende krem om natten. 

4. La huden få tid! - "Rome was not buildt in a day" og det samme går for huden din. Det tar tid for den å komme i balanse, og jeg har sagt det før, men sier det igjen!

La huden få minst 28 dager med dine nye hudpleie produkter og rutiner før du går lei. Huden har en syklus hvor den fornyer seg ca hver 28 dag, og iløpet av disse 28 dagene er det helt normalt at huden gjerne kommer med ekstra urenheter. Dette er fordi du nå tilfører rutiner som skal få bukt med hudproblemene, og hvis du har hatt mye underliggende urenheter- så er det disse som nå kommer opp til overflaten.

5. Kriseredning! - Dette er et produkt som jeg ALLTID har stående. Nemlig Tea Tree oil. Dette er et genialt og naturlig produkt som man tar direkte på kvisen og den vil da jobbe med den akutte betennelsen, roer ned huden og tørker ut kvisen.
Så når du har en ildrød jævel midt i fleisen, er denne med på å få den bort litt kjappere ;)  
I tillegg fins der flotte produkter som gjør at huden ser bedre ut med en gang, samtidig som den får god pleie, som primere og BB Creme. 

Nå har jeg brukt en kombinasjon av produkter fra The Body Shop og Rå Organic Skincare og huden min ser veldig mye bedre ut nå enn for en mnd siden.
I dag startet jeg dagen med å følge alle stegene nevnt over, med både rens, skrubb og maske, deretter fukt og tea tree oil.

Jeg vil gjerne vise dere et før og etter bilde med og uten sminke. 

Jeg har noe som heter underhudsakne, ifølge hudpleier, og derfor har jeg ikke så mye utav de hissige røde urenhetene, men det ligger i underhuden og det er hovedsaklig i kinnene det sitter hos meg. Ellers har jeg mye porer, både store og små samt tørr OG oljet hud. 

PENT?! not so much! Så det jeg gjør når jeg sminker meg, for å både dekke OG pleie huden min, er at jeg bruker en BB creme som inneholder Tea tree når jeg sminker huden, og et rent mineralpudder over. Da får huden min puste og jeg risikerer ikke å få mer urenheter pga sminken. 

Ferdig sminket ser jeg da slik ut:


Produktene jeg brukte:
Nutriganics Wonderblur
Tea Tree BB Cream
Extra Virgin Minerals Powder
Natures Minerals Blush (utgått produkt)
Brow Definer Pencil
Lip & Cheek Velvet Stick 
Alt fra The Body Shop =) 

For å unngå å tette huden når du skal sminke deg, pass på hvilke ingredienser som er i produktenene du bruker. 
Unngå mineraloljer (også kalt parafin og petrolium i ingredienselisten) og produkter med mye talkum i seg.
Fokuser heller på pleiende ingredienser, lette fuktgivere, aktive ingredienser som Tea Tree og Sink i sminken.
Mineralmakeup er også virkelig å anbefale for denne typen hud!

Håper dette var til hjelp for dere som også sliter med urenheter, da dette har vært noe som har fungert helt topp for meg og min hud!

Spør gjerne om det er noe du lurer på!

Lots of love!

 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #hudpleie #howto 

 

5 minute makeover \\ Fra Morratryne til Fresh!

Hehe, I fail!!
Jeg gjorde nettopp en super kjapp video med en makeuplook som tar deg fra morratryne til ikke fullt så morratryne på få minutter-
UTEN å ha trykket ordentlig på REC sååe... ble ikke mye video av det!
er det muuulig!?


Vel- jeg prøver igjen i morra, fordi denne looken er så enkel å gjøre, tar null tid og ikke trenger du masse greier for å få det til heller, så jeg får tease dere med litt bilder og heller spille inn ny video i morra, hvor jeg skal dobbelsjekke at jeg faktisk filmer, hehe, og så får dere se hvordan dere enkelt kan sminke dere kjapt og fint uten å bruke for mye tid om morran! =)Produktene jeg brukte:
The Body Shop Tea Tree BB Creme - i hele ansiktet
The Body Shop Shimmer Waves - over kinn og øyne
The Body Shop Lightening Touch - på øyelokk og under øyet
The Body Shop Lip & Cheek Stain - leppene
Urban Decay Perversion Mascara - vippeneSå nå kan alle dere som har dårlig tid om morningen som trenger noen kjappe tips til fresh makeup, glede dere til videoen er klar! =)

#Morratryne #makeup #look #makeuplook #TheBodyShop #UrbanDecay #BBcreme #makeupartist #skjønnhetsblogger #skjønnhet

DIY \\ Lip Scrub

Hallaien!

I dag vil jeg vise dere verdens enkleste DIY!!
Nemlig leppeskrubb!

På denne tiden av året tror jeg alle vil kjenne seg igjen i tørre lepper, sprukne lepper og døde hudflak på leppene som vi ender opp med å bite eller dra av som gjør at vi da sitter igjen med såre lepper som blør litt og når huden endelig fornyes igjen så har man et nytt lag med hudflak...
DIGG? Nei..
LØSNING? Jepp- her er den! 

Du trenger:
ikke gå og kjøpe noe- vi skal bruke ingredienser alle har i hjemmet sitt 

 • Olje - Kokos olje eller oliven olje (jeg bruker kokos fordi det lukter og smaker digg)
 • Honning 
 • Sukker

 • en skål til å blande 
 • og en liten krukke til å ha skrubben i

THATS IT! =D

How To make it:

Jeg brukte ikke noe spesifik mål, jeg bare tok en klæsj av hver av ingrediensene og blandet i en skål til massen ble godt blandet og litt fast i konsistensen.
Når alt var blandet hadde jeg det over i en liten glasskrukke og satt i kjøleskap hvor den nå er holdbar i ca 2 uker =)

(Hvis du trenger noe å gå etter så kan du ta ca 1 ts olje, 1/2 ts honning og 1-2 ts sukker bruk SS om du vil lage masse på en gang) How To use it:

For super digge, myke og friske lepper-
- Ta en liten dert av skrubben du nettopp lagde
(it feels so nice to make things =D )
- Fordel skrubben over leppene og skrubb godt i ca 30-60 sek.
- Ha varmt vann på en klut eller bomullspad og rens bort skrubben
- Påfør gjerne litt god leppomade, eller faktisk bare litt kokosolje :) 

Leppene dine er nå strålende fornøyd, fri for tørre hudflak, du har fått i gang blodsirkulasjonen så leppene dine har også fått en friskere naturlig farge!

Your welcome ;) 

Hvis du ønsker å lage skrubb til ansiktet eller kroppen er det like enkelt! Denne leppeskrubben kan også fint brukes i ansiktet, og hvis du blander i litt knust havsalt istede for sukker, så har du en knasende god bodyscrub! Lekende lett!

Har du prøvd å hjemmelaget skrubb før? 
Kommer du til å prøve denne?

Håper dere likte innlegget- så snakkes vi snart! <3

 PS-
Jeg ønsker å bli bedre kjent med deg som leser bloggen min- så da blir jeg kjempeglad om du går inn HER og sier hei!  

-Charlie

#DIY #leppeskrub #kokosolje #sukker #honning #skjønnhet #lepper #skjønnhetsblogg #makeupartist 

How To.. Melt My Heart

Hei igjen! 

Her kommer How To Guiden jeg lovet dere! =)

Det er helt enkelt, og ikke noe kunstverk, men en helt enkel hverdagsmakeup- som alle kan klare!

This is how to do it: 

 • start med å legge primer på lokket
 • bruk en myk kajal, jeg brukte brun, men du kan velge hvilken farge du vil
 • tegn langs vippelinjen, fra ytterkant til innerkanten av øyet, trenger ikke være noe bein linje, den skal duses utTil venstre ser du hvordan det ser ut når du har tegnet på linjen, til høyre ser du hvordan linjen blir når du duser ut linjen =) 

 • tegn over øyet med kajalen og bruk en smudger børste og dus linjen

 • finn frem en farge du har lyst å bruke, gjerne en som passer til kajalen
 • bruk en god blender børste, påfør på hele lokket og dus ut kantene på øyenskygge

 • under øyet brukte jeg en lett concealer for så å ta på mascara 

 • tilslutt påførte jeg en glossy fersken farget leppestift 

Alle produktene er fra The Body Shop <3
InstaBlur Eye Primer 
Carbon Eye Definer, Brown
Colourcrush Eyecolour - Melt My Heart 
Lightening Touch 03
Super Volume Mascara
Colourcrush Shine 18 

Jeg har fått utrolig mange forespørsler om hvordan legge enkel makeup til hverdags- denne looken er veldig enkel og gjør litt mer av seg enn når du gjør det samme bare med èn øyenskygge. 
Det å bruke kajalen i bunn gir litt mer dybde til blikket samtidig at det gir litt mer liv til øyenskyggen! 
Som sagt, du kan bruke en annen farge på kajalen, lilla, blå, grønn om du vil og matche det med øyenskyggen!  
Dette får ALLE til- prøv selv da vel! =) 

Håper dere likte gudien!
Til uken får jeg noen nye produkter i posten som jeg skal få vise dere, da blir det omtaler, bilder og video og glede seg til! =D

Nyt kvelden videre!

-Charlie

#makeup #howto #makeupartist #makeuplook #thebodyshop #beauty #skjønnhet #skjønnhetsblogg 

How To.. Sneak Peek

 

Heisann dere fantastiske lesere!
 
Har dere savnet ansiktet mitt denne uken?
Det er ganske bevisst at jeg ikke har vist annet en produktanbefaling denne uken- jeg har nemlig vært sjuk og hatt to munnsår på en gang, masse urenheter og monster poser under øynene, så jeg har ikke vært mye fin å se på den siste uken!  

Men nå begynner huden min å roe seg så da fant jeg ut at jeg skulle gjøre en liten How To til dere i dag!

Har fått lagt bildene over på dataen nå så da gjenstår det bare å sette sammen bildene til dere så kommer How To.. guiden iløpet av dagen :)  

Mens dere venter deler jeg et bilde av hva det er dere skal få se- det er helt enkelt en hverdagslig makeup som krever lite megi gir mye! =)Sees senere <3

 

-Charlie 

 

#Makeup #HowTo #Skjønnhet 

THE PERFECT SKIN \\ MAKEUP TECHNIQUE

Hei dere,

I dag tenkte jeg å vise dere en flott måte å få lagt en perfekt hudmakeup- på en mindre perfekt hud!
Jeg har ikke verdens fineste hud akkurat- jeg har mye porer, er tørr og oljete og i tillegg har jeg underhuds akne.  
Derfor er jeg streng med hva jeg bruker av hud produkter og hva jeg bruker av makeup produkter.
Noen ganger kan jeg ikke bruke annet enn mineral pudder, bare for at huden min skal roe seg ned og da er det en spesiell teknikk jeg bruker for å få huden min til å se "perfekt" ut!Jeg bruker et  mineral løs pudder som er helt rent, uten talk, alkohol, oljer eller noe- rent er tingen!

Slik gjør jeg:
1. Renser huden og fukter den godt
2. Påfører ett lag med mineralpudder over hele ansiktet
3. Sprayer på med face mist og lar det trekke inn i huden.
4. Legger et nytt lag mineralpudder, enten over hele ansiktet eller på visse områder som trenger mer dekk
5. Sprayer på med face mist igjen, lar den trekke inn i huden.
6. Påfører enda et lag mineralpudder der jeg trenger mer dekk
7. Sprayer enda et lag med face mist.

3 lag med pudder og mist er som regel nok- men noen ganger trenger jeg enda ett lag.
Ja det høres mye ut, men siden det er rene mineraler så vil det smelte helt perfekt inn i huden og du vil forsatt kunne se hudstruktur gjennom makeupen.
Samtidig får huden puste 100% og jeg ser til gjengjeld frisk og fin ut i huden =)
Vinn vinn! 

Hva syns dere?
Har dere prøvd denne teknikken før?


Og dere- nå er det kun få dager igjen til å stemme på din favorittblogger til Vixen Blogawards- så hvis du mener jeg fortjener en plass i finalen som årets skjønnhetsblogger så setter jeg utrolig stor pris på om du vil avgi din stemme ved å klikke under her =)

Tuusen takk til dere som allerede har stemt! <3

-Charlie 

SMINKETABBER \\ SLIK REDDER DU FESTSMINKEN

Vi gjør dem alle sammen...
Irriterer oss over dem alle som en...

Lurer du på hvordan du kan slippe unna?

Her viser jeg 5 sminketabber vi alle gjør- og redningen for dem! 

 

1. Grise Maskara i øyenskyggen

Den perfekte øyenskyggen er lagt- bare et lag maskara som mangler og det er da det skjer!
Du kommer ani huden med maskarakosten og midt i den nydelige øyenskyggen du har lagt på er det nå sorte flekker...


Løsningen:
Hva enn du gjør- bruk ikke vann eller sminkefjerner og ta det vekk med.
VENT til flekken er helt tørr, ta en q-tips og fyll på litt av øyenskyggen du brukte på den, børst deretter over flekkene med q-tipen og VOILA!


The flekk is gone! =D 

2. Grise Maskara på Hudmakeupen

Her er det samme som over, flott makeup gjort og huden din stråler som aldri før!
Og DER kommer flekken fra maskarakosten på huden...


Igjen- VENT til flekken tørker, påfør litt av basemakeupen din på en q-tips og visk bort flekken =)


Om du får litt for mye baseprodukt på, så tar du bare en ren q-tip og jevner over med! 

3. Får ikke nok Maskara innerst ved vipperoten

Dette er et typisk problem for oss med lyse øyevipper.
Et lite parti helt innerst langs vipperoten forblir lyst og uansett hvor mye du børster over og underifra så forblir det partiet uten maskara...Løsningen:
Bruk en god pensel, påfør litt sort matt skygge- eller gel eyeliner, eller maskara på kosten, og mal over der hvor du mangler farge.


Enkelt og greit 

4. Klumpete Maskara og uregjerlige vipper

Arh- enten maskaraen begynner å synge på siste verset eller du bare var uheldig i påføringen, klumpete maskara er noe av det minst flatterende som finnes!
Hvis vippene dine atpåtil velger å stå til hver sine retninger, eller en klyse med vipper vil være gode venner og klistrer seg sammen...! 


Hvordan unngå dette?
Jo det er lekende lett!
Enten du får tak på en engangs maskarabørste eller  er smart og tar vare på en gammel maskarabørste som du bare vasker ren og fin, så er det nettopp dette som er cluet- en ren børste til å gre gjennom vippene på både før og etter påføring av maskara.

Sånn- da slipper du både klumper og vipper som er uregjerlige.
 

5. Leppestifter som blir til lipliner

 Dette er det ultimate irritasjonsmomentet!
Typisk scenario: du er på en eller annen festlig sammenkomst og har på deg en fresh leppestift, og du både har tegnet opp med lipliner, hvorpå fylt i leppen med liplineren og deretter påført leppestiften, med leppekost.
Og LIKEVEL etter litt drikke eller mat eller et kyss fra drømmeprinsen, så er det forsvunnet litt farge, og du kan banne på at du sitter igjen med en hakkete litt sånn lipliner aktig linje rundt leppen og ser ut som noe som var kult på 90' tallet...


Løsningen på dette?
Enkelt det også- Bruk en Lip Stain!!

En lip stain blir der den skal til den diskret fader bort- UTEN å bli til lipliner strek! Halleluja! =D
Om du vil kan du gjerne ha en leppestift over lip stainen, så når leppestiften har forsvunnet så har du lip stainen igjen under!Håper dere fant disse skjønnhets SOS tipsene nyttig og kanskje dere får bruk for dem til årets nyttårsfest makeup?

Ha en fin juletid videre kjære flotte lesere!

 -Charlie

  


 

#Makeup #Tips #Skjønnhet #Sos #Sminketabber #Tabbe #løsning #Øyne #lepper #Mascara #Skjønnhetsblogger #Semifinalist #Vixen 

How To.. Christmas Delight

Heisann!


I dag har jeg vært så heldig å få skrive et gjeste innlegg på Makeup Revolution Bloggen!
Tenkte også å dele det samme innlegget her på bloggen =)

I dagens innlegg skal jeg vise dere en enkel og fin makeup som passer både til julebord, juleball eller andre fine tilstelninger som kommer nå på denne tiden av året.

Det trenger nemlig ikke alltid å være «Smokey Eyes» for at det skal passe nå på vinterstid, så dagens look er lys of fin, med fokus på vippelinjen, bryn og leppene.

Til denne looken har jeg brukt Ultra Eyeshadows Palette- Eyes Like Angels og Ultra Blush Palette Hot Spice

1.     -  start med å legge en lys base over hele lokket- jeg har brukt «Cream»

 

2.      -  deretter legger du en lys brun under øyet og trekker linjen ut og opp langs vippelinjen over øyet- her brukte jeg «Award».

3.       - så skal vippelinjen og globalen markeres- til dette brukte jeg fargen «Choc».
  Bruk en god blender børste og dus det hele så det blir jevnt og fint.

4.       - for å bringe litt mer lys og shimmer til øyet, legg «Pearl Necklace» i inner kroken av øyet og ut mot midten av øyelokket.


5.     -  for å fremheve og gi ekstra blikkfang, legg tilslutt «Molton Chocolate» ytters langs vippelinjen over og under øyet.

6.      -  avslutt med maskara som passer dine vipper- jeg brukte Amazing Lengths Mascara.

Når øyene er såpass lett sminket er det fint å gjøre litt stas på huden og leppene!
For å lage litt fin highlight la jeg den lyseste fargen i Blush Palette over kinnbena, neseryggen, rundt amorbuen på leppen og rett under brynene

Og på eplekinnene gikk jeg for denne fargen!

I tillegg så valgte jeg å legge den samme fargen på leppene og avslutte med Amazing Lip Gloss Coral.
Når du legger rouge på leppene er det bare å bruke en ren finger og dytte rougen lett over leppene og avslutte med gloss!
Kjempe enkelt og fint og dette passer alle =)

Håper du likte looken!

 

VIL DU STEMME PÅ MEG TIL ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG
I VIXEN BLOGAWARDS
?

<3

-Charlie


 

#Skjønnhet  #Makeup #HowTo #MakeupRevolution #MUR #Norge #BeautyBlogger #Vixen #Semifinalist #Skjønnhetsblogger #Makeupartist

How To.. Smokey Eyes til Julebordet!

Nå er det den tiden av året hvor julebord og smokey eyes er gjengangsord, derfor tenkte jeg å gjøre en enkel og fin smokey eyes i lilla som passer perfekt til julebordet og ellers i vintersesongen!

For å lage denne looken brukte jeg:

 • Extra Virgin Minerals, en contour farge og en hudfarge
 • Eye Definer shade 14
 • Colourcrush Eye Colour 410- BlackcurrantAffair, 310- Berry Cheeky, 320- Grape Expectations og 360- Gold Rosemance
 • 2 in 1 Gel Liner Black som liner og Brown til brynene
 • Lightening Touch 00- Til Highlight over kinnbenet, leppen og langs neseryggen
 • Super Volume Mascara Black
 • Colourcrush Lip Shine 14

Alle produktene er fra The Body Shop <3 

 

How To do it:

Start med å legge en fin base på huden, jeg har brukt helt lett og natrulig hud med mineralpudder i hele ansiktet og et mørkere mineralpudder som kontur i kinnene.
Nå er det over til øynene! 

1. Bruk Eye Definer 14 og tegn over lokket, dus ut med en tom kost - Dette vil gi et godt og holdbart underlag til øyenskyggen
2. Påfør Colourcrush 410 i dyttebevegelser over der kajalen er lagt  - Jeg ga formen en vinget avslutning utenfor vippelinjen


3. Dytt litt Colourcrush Eyecolour 310 over midten av øye lokket - dette er for å gi et lite popp av ekstra farge i den ferdige looken
4. Finn frem Eye Definer igjen og tegn opp under øynene - husk og knytt fargen over øyet, til linjen under øyet!


5. Bruk en smal kost og påfør Colourcrush Eyecolour 320 langs hele linjen.
Den samme fargen har jeg også lagt i globallinjen med en god løs kost til å duse alle kanter med.
6. Finn frem den lyse 360, denne skal påføres innerst i øyekroken, over og under øyet og under brynet.
7. Deretter legges 2 in 1 Gel Liner langs vippelinjen og et par gode lag med maskara og løsvipper legges på!

Helt til slutt er det litt Colourcrush Shine på leppene i en lett og fin rosa tone.

Voila!
Flotte Charlotte Aursand er nå klar for julebord!

Hva syns du?
Skal du på julebord i år?
Er det en speisell look du vil at jeg skal vise til julebord/vinter sesongen?  

Ønsker dere en god helg, kjære lesere! 

-Charlie 

 ____________________________________________________________________________________________________________________________________
#Howto #Makeup #Sminke #Julebord #Festsminke #Lilla #SmokeyEyes #Makeupartist #Beautyblogger #Skjønnhet #TheBodyShop 

How To.. 2time Lips

God lørdag kjære lesere! 

Dagens makeup er helt naturlig hud og en leppe litt utenom det vanlige!
Dere vet jo hvor glad jeg er  i farger, og å blande de og å bruke de sammen- Så dagens leppe består av to gøye farger og dette er hvordan du bruker de: 

 • Finn frem en lip liner
 • Bruk liplineren og tegn rundt din naturlige leppekant
 • Ta deretter frem en ren leppebørste
 • Bruk leppepenselen og dus ut liplineren slik at du får en litt ombre effekt 

 • Så er det bare å finne frem 2 leppestifter
 • Jeg har valgt en rosa og en oransje og påføre den ene fargen oppe og den andre nede!


hehehe 

 

Ønsker dere en nyyydelig helg! 
Vil også bare nevne at jeg er i gang med en ny video - så stay tuned! ;)

 

 -Charlie

_____________________________________________________________________________________________________________________________________
#Leppestift #Farger #TheBodyShop #DagensMakeup #HowTo  

Contouring \\ Del 3

DA mine felles sminke elskende venner er det klart for 3 del av "Contouring Lessons"

I dag tar jeg for meg en variant som er litt mer krevende enn de to andre jeg har vist dere, < Lesson 1 og Lesson 2 her >
Nå skal jeg først dekke huden med en base for deretter å legge en mørk krem concealer og deretter en lys BB creme som skal jevnes sammen og settes med pudder.

Før jeg går i gang med guiden vil jeg gjerne bare gå igjennom et par ting ang hvorfor og hvordan man bruker Contouring!

 1. Konturering også kalt Contouring eller shading og hihglighting brukes for å definere ansiktet og gi form, dybde, glød og lys til ansiktet.
   
 2. Vi bruker denne teknikken for få frem formen på ansiktet ditt etter påføring av base/foundation, da vi kan se litt dø og flate ut i ansiktet når det blir "malt" i en farge.
  Ved å bruke lys/highlight så kan du fremheve og ved å bruke skygge/controur så kan du dempe det du vil skal være mindre fremtredende i ansiktet.
  "Regelen" går slik at vi tar på lys på høyden i ansiktet vårt; toppen av kinnben, øyebrynsben, fronten av pannen, nesen osv, mens skyggen går i underkant av lyset.
  Etter min mening så passer den metoden jeg skal gjennomgå i dag, mest til når du skal noe spesielt, f.eks bryllup, fest, fotoshoot.. da den krever mer produkt og ikke er noe som bare tar 5 minutter å gjøre.
   
 3. Det finns uttalige forskjellige måter å gjøre contouring på, så selv om ikke man alltid går like hardt til verks som med en nærmest svart foundation og hvit highlight, så bruker man konseptet "contouring" til og med når man gjør den vanlige solpudder og rouge rutinen!
   
 4. Konturering kan også brukes til å "jukse" litt, gi en illusjon av smalere nese og høyere kinnben f.eks - passer jo fint til fest eller foto når vi vil ta oss ekstra bra ut ;)
   
 5. MEN jeg vil gjerne få presisere det at verken jeg eller du ER Kim Kardashian, så selv om hun var en av de som gjorde den ekstreme Contouring varianten populært så må du huske at du ikke har 10+ kameraer og lys spotter rettet mot deg hele dagen og har derfor ikke bruk for så mye "polstring" som vises i mange tutorials om "hvordan sminke deg som Kim Kardashian..."
   
 • og så en liten huskis til slutt; sminke skal ikke endre hvordan vi ser ut, den kan være med å forskjønne utseendet vårt, og dempe en og annen skavank vi selv mener at vi har, men som de fleste andre ikke enser eller bryr som om at vi har.
  Her er vi jenter veldig harde mot oss selv og det er alt annet enn nødvendig!
  Vi må ikke glemme at vi skal jo ikke ha alt dette sparkelet på hele tiden og huske på at vi er vakre uten sparkel også! =D
  så- det var dagens preken fra en som har sminke som yrke, men som ikke er redd for å gå uten den fra tid til annen! 


Vel, da var det vel nok preken fra meg- så da er det bare å gå i gang med guiden! 

På bildene i dag har jeg allerede gjort huden klar på ene siden av ansiktet, sånn at det ser ut som jeg er skikkelig skeiv i ansiktet på ene siden helt til siste bildet =P 
På denne måten ser du hele tiden hva hvert steg gjør i forskjell. 

 • Som alltid har jeg renset ansiktet og påført fuktighetskrem
 • Deretter begynner jeg med en god face mist og deretter Instablur primeren der hvor jeg har porer og linjer
 • Den lyse basen jeg bruker i dag er favoritten min Moisture White BB creme, du kan gjerne bruke en hvilken som helst BB creme eller lett foundation til de første stegene
 • Den mørke fargen er en ganske tykk og kremet concealer og til dette steget kan du bruke en mørk farget concealer eller fondation, men det er viktig at den er litt tykk i konsistensen.

____________________

 • Jeg starter med å legge Moisture white lett over hele huden, jeg gjør dette for å ha en base å "jobbe" de to andre fargene på 

 • Deretter tegner jeg opp med den mørke fargen der hvor jeg vil skape dybde
 • Hvis du lurer på hvor du skal legge den i ditt ansikt, så kan du kjenne under kinnbenet der det naturlig går innover under benet, det er der du skal plassere linjen, jeg legger også farge på kjevebenet i tinningen og opp langs hårfestet i pannen, i globalen på øyet og ned langs nesebenet

 ______________________

 • Nå tar jeg frem face misten igjen og en BeautyBlender svamp, jeg fukter svampen litt med et par spray av facemisten, dette fordi at det skal være lettere å jobbe den mørke fargen utover på uten at den blir flekkete på huden
 • Jeg dytter svampen langs strekene jeg har tegnet for at det skal blendes jevnt og godt inn i huden
 • Og når du ser på bilde nr 3 så ser du hvordan linjen har gått fra en hard strek til en dus skygge 

 • Deretter går jeg videre til under kinnbenet og videre til alle strekene er blendet inn i huden

 • Til området over øyet og langs nesen så klemmer jeg svampen sammen så den blir litt flatere og smalere til disse områdene

 • Nå kan du tydelig se hvordan ansiktet har fått dybde igjen i forskjell fra hvor "flatt" det såg ut på de første bildene
 • Men det skal jo ikke være så tydelige skygger så nå er det klart for den lyse fargen.
 • Jeg bruker Tea Tree BB Creme, du kan gjerne bruke en annen lys foundation/BB creme/Concealer- bruk det som funker til din hud og hudtype

 • Jeg påfører den på alle høydene, over nesen og opp mot pannen, rett under brynet, over kinnbenet og over linjen på kjeven
 • Bruk en god blender kost og start å bland fargene sammen, jeg bruker sirkelbevegelser på kosten og begynner fra kinnet og jobber meg videre

 • Nå kan du se at alt begynner å se mye jevnere ut og lys og skygge ligger på de naturlige stedene i ansiktet
  ___________________ 
 • For å unngå at produktene sklir av huden så setter jeg det med pudder og bruker et lyst matt pudder til de lyse områdene og et matt solpudder til de mørke

 • For å få litt ekstra glød til huden bruker jeg et skimrende solpudder på til slutt-
 • Da er det bare å smile til seg selv i speilet og påføre fra eplekinnene og bakover kinnbenet, et lett brush over øyet og nesetippen og så er det klart!


 • Ferdigstille med litt farge på bryn og lepper og et strøk med maskara og looken er komplett!

Hva syns du?
Var denne guiden nyttig?
Bruker du Contouring, isåfall si gjerne hva du gjør!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, ris og ros i kommentarfeltet- da blir jeg sååå glad! =)
<Eller bli med på spørsmålsrunden jeg har som varer ut i dag!>

Tusen takk for at nettopp du leser bloggen min og så vil jeg bare  ønske alle en nydelig søndag videre! 
Og så blir jeg veeeldig glad om du har lyst å nominere bloggen min til årets skjønnhetsblogger ved å trykke på knappen under =) 

-Charlie


____________________________________________________________________________________________________________________________________

#Controuring #Makeup #HowTo #Sminke #Skjønnhet #BeautyBlog #TheBodyShop

How To.. Do a Blue Liner

Hei hei!

Vil gjerne vise dere en super rask og enkel måte å legge liner med øyenskygge på!

Du kan bruke hvilken som helst farge på lineren og på øyenskyggen- jeg har gjort blant annet >denne< og >denne< looken med dette prisippet, bare brukt andre farger!

This is how to do it:

1. Tegn med kajalen langs vippelinjen
2. Åpne øyet for å se hvordan "vingen" blir og tegn den opp så den passer ditt øye
3. Finn frem ønsket øyenskygge og dytt på med en tynn skrå pensel
4. Forsett å dytt på fargen til hele linjen er dekket 


5. Bruk gel liner på en tynn pensel og legg helt tynt rett i kant med vippelinjen
6. Dette er for å gi dypde langs vippene og forsterke fargen som du har valgt på eyelineren
7. Åpne øyet for å gjøre avslutningen på vingen

8. Finn frem en maskara som du syns er god!
9. Påfør maskara
10. Det var det! =) Hva syns du?
 Prøvd dette selv?

Ønsker dere en fiiin dag!
Nå skal jeg snart avgårde og hente sminken som jeg kjøpte fra >Torhild Kristine Nettbutikken< gleder meg utrolig mye til å teste ut produktene!

snakkes senre
-Charlie 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

#HowTo #Liner #Colour #ColourCrush #TheBodyShop #Makeup #Makeuplook #Beauty #Beautyblogg #blogg 

Contouring \\ Powder To The People

Hei kjære lesere!

I dag er det søndag og DET betyr en ny Contouring Lesson! =) HURRAA!!!

Jeg har fått mye forespørsler angående Contouring og  har kommet frem til at søndager skal bli contouring dager så langt det lar seg gjøre, litt variasjon blir det, men når det kommer nytt om contouring så er det søndager det skjer!
JIPPIII!
Siden søndag er en dag vi ofte er hjemme og slæpper off, så kan vi liksågodt bruke dagen på å øve litt med sminken vår.

Så da er det bare å gå i gang! =)
Dagens Contouring er en enkel og naturlig variant, som kan gjøres raskt og som ikke er så "synlig" - vi må nesten starte litt rolig før vi går inn på disse heftige veldig dekkende variantene, få litt teken på det og så gå videre =) 


Lesson Two, Face Contouring With Powder 

Produktene til dagens look er:

All In One InstaBlur, Moisture White BB Cream, Tea Tree BB Cream 01, All In One Face Bace 03, EVM Powder Foundation 408, Brush on Radiance og Brush on Sunlight!

 

1. Finn frem InstaBlur
2. Start Med å smøre Instablur der hvor du har evt porer eller linjer som du vil jevne ut
(annen primer kan fint brukes, kommer an på hudtype, jeg har kombinert hud med ganske mye porer og da er denne perfekt, er du veldig tørr i huden velg en primer med fuktighet) 


3. Finn frem Moisture White BB Cream (eller en annen lys BB cream/lett foundation/Concealer som passer til huden under og over øynene)
4. Smør BB Creamen (eller det produktet du bruker) Over og under øyet, nesen, haken - der du ønsker å ha det litt lysere
(Er du usikker kan du ta en titt på DETTE innlegget, hvor jeg har laget en face map for hvor det lyse skal ligge) 

 


5. Finn frem Tea Tree BB Cream
6. Forel litt produkt rundt om i andisiktet 


7. Bruk en god børste og jobb BB creamen godt inn i huden
8. Jeg bryker sirkel bevegelser og dytte bevegelser for å få produktet jevnt og fint på huden
9. Finn frem All In One Face Base (eller et annet mattende og middels dekkende pudder)
10. Pudre godt så huden blir matt og fin12. Finn frem EVM Powder foundation
(eller et annet matt foundation pudder)
13. Ta et kort, visa kort, eller ark og hold det intill huden i underkant av kinnbenet

14. Nå tar du en skrå børste og jobber den mørke pudder foundationen langs kortet og forsatt under kinnbenet
15. Nå har du en ganske tydelig kant som skal gi fin dybde i ansiktet når vi er ferdige

 16. Ta en ren børste, helst en skrå eller en som er godt å bruke til kinn partiet
17. Begynn å børste langs den kanten som vi lagde med kortet og dus den til den "smelter" inn i resten av makeupen19. Tilbake til børsten som har produkt på seg, ikke ta på mer bare bruk det som er fra da du lagde første linjen. Nå skal du føre kosten fra under kinnben, opp langs tinningen og ned igjen i en 3 talls form og til langs kjevebenet.
20. Hvis det er behov gå til den rene kosten og dus linjene nok en gang.


20. Påfør litt nytt produkt på kosten og børst lett over øyenbrynsbenet og utover til tinningen på begge sider
21. Finn frem en litt smalere kost og lag en linje ned langs nesebenet, dus godt! Dette vil gi en illusjon av smalere og rettere nese =)


På tide med litt farger og glød!


23. Finn frem Brush On Sunlight
24. Påfør produktet på kosten, smil til deg selv i speilet og legg rougen på eplekinnet -
den ballen som samler seg i fjeset når du smiler ;)
25. Jeg bruker alltid å gå over med pudderkosten til det matte pudderet og bare jevne over rundt rougen, samt matte ned litt til hvis det trengs

  26. Nå er det klart for Brush On Radiance- Highlihgteren altså
 27. Denne skal legges over kinnbenet - bak rougen og over skyggen 
 28. Over øyenbrynsbenet og gjerne et lett strøk over nesen, haken og munnen SÅ med dette er du nå ferdig malt, med fin naturlig dekk, friske kinn, og flott highlight på de rette plassene i ansiktet
ja jeg har hoppet over et par trinn og gått videre til å gjøre øyenbryn og ta på litt leppefarge, mens dere ikke såg på ;) 


Så da gjenstår det bare å fikse litt på håret og posere litt for kamera og så var denne Contouring Lesson'en over!Hva syns du?
Var dette en grei tutorial?
Lærte du noe?

Si gjerne hva du syns, still spørsmål om du har noen eller bare si hei og hå!

PS: 

Det har kommet mange spørsmål om jeg kan gjøre en video på Contouring og jeg kan gledelig meddele at det kommer det også! 
Jeg må bare manne meg opp til å høre min egen stemme på film og så lære meg et par film klippings tips- så hvis dere har tips er det baaare å komme med de! =)

Ønsker dere en super søndag, håper dere likte denne guiden og så sees vi snart igjen! <3

God klem
-Charlie 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

#Controuring #Makeup #HowTo #Sminke #Skjønnhet #BeautyBlog #TheBodyShop

How To... Forme Bryn

I dagens How To.. guide vil jeg gå gjennom hvordan jeg former bryn på en rask og enkel måte!

Etter at The Body Shop lanserte 2 in 1 Gel Liner har jeg vært frelst og bruker den brune fargen til å ordne brynene mine med!

So- This is How To do it:


Kort forklart:

 

Fyller du i brynene dine?
Var dette hjelpsomt for deg?
Hva er ditt beste bryns tips?
 

Kommentarfeltet er ditt! =) 

-Charlie

 photo badge-nomineacuter-rosa1_zpsec3c33ed.gif

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

#Bryn #HowTo #Sminke #Makeupartist #Beauty #Blogg #BeautyBlogger #Produkter #Tips #TheBodyShop 

Contouring \\ Keep That Glow

Heisann dere! 

Det har vært mange forespørsler angående contouring etter at jeg har gjort det på et par av innleggene mine.
Flere har da etterspurt både metode og produkter jeg har brukt.
SÅ da tenkte jeg at hvorfor ikke gjøre et par utfyllende innlegg om nettopp dette?!

Jeg har tenkt å gå gjennom litt forskjellige teknikker og produkter over flere innlegg - fordi det finnes rett og slett et HAV av forskjellige måter å gjøre contouring på! 

I dagens innlegg vil jeg gå gjennom en enkel contouring som gir fin glød i huden og er perfekt for deg som vil beholde sommergløden (eller for sånne som meg som aldri fikk noen glød- og dermed må jukse på litt glød =P )

 

Lesson one, Glowing Face Controur :

Produktene til dagens look er -


Moisture white BB (Finnes kun i utvalgte butikker), Honey Bronze Gel, Lightening Touch 03, Extra Virgin Minerals 102 og Honey Bronze Powder 03.
Alle produktene fåes i alle The Body Shop butikker, utenom BB cream og Honey Bronze Gel fås også i nettbutikken så la ved link =)
 

 • Start med nyrenset og fuktet ansikt
 • Finn frem BB cream, eller ønsket base
 • Fordel i ansiktet • Bruk en god børste og jobb produktet jevnt inn i huden • Finn frem Honey Bronze Gel og fordel i ansiktet der hvor du vil skape dybde og glød • Her har jeg påført under kinnben og langs kjeven, opp langs pannen, over globallinjen på øyet og nedover langs nesen


 • Ta frem en ren børste, med god buffer effekt og begynn å jobb den gelen inn i ansiktet
 • Her er det snakk om at produktet skal "forsvinne" inn i basen din, men at du sitter igjen med et resultat som gir dybde og glød i ansiktet

Jeg bruker den rosa børsten, men de som ikke har denne kan fint bruke en annen børste som den jeg viser bak den rosa =)


 • Da er det til for å legge på highlight og da bruker jeg en god mengde av Lightening Touch
 • På siste bildet ser du hvor jeg har lagt denne- grunnen til at jeg har lagt produktet her er fordi jeg ønsker å gi lys og fremheve disse delene av ansiktet

Denne er meget tynt flytende i konsistensen, så for å få en litt sterkere dekk lar jeg produktet sitte på huden i ca 60 sek. før jeg jobber det utover, da dekker det mer =) 

 • Nå er det tid for å "sette makeupen på plass" med pudder.
 • Start med å legge et godt lag lys pudder under øynene, og jobb deretter over de andre stedene i ansiktet hvor du har lagt Lightening Touch
 • Deretter går du over med Bronzing powder der hvor du la Honey Bronze Gel
 • Nå sitter makeupen godt på og du får et jevnt og naturlig resultat og litt ekstra glød i ansiktet!

Beklager dårlig bilde, kameraet mitt gikk tom for strøm og måtte gå over til mobilen =/
Voila!-Siden jeg nesten må ha på meg bryn og lepper før jeg føler meg klar så får vi slenge med et bilde med det også da! =)

 

Hva syns du?
Var denne guiden nyttig for deg?
Hva vil du se i neste Contouring Lesson?


Ris, Ros og eventuelle spørsmål- jeg elsker tilbakemeldinger så her er det bare å fyre løs i kommentarfeltet! =)

Ha en nydelig søndag videre!

-Charlie
 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

#Controuring #Makeup #HowTo #Sminke #Skjønnhet #BeautyBlog #TheBodyShop

Dagens Makeup / Nude Skin & Plum Lips

Kjære flotte Beautyloverz! =D

I dag skinner sola, det er frost på bakken og lufta er frisk!
Da hører det nesten med å vise en frisk makeuplook, eller hva?

Jeg er hele tiden på jakt etter den perfekte base, fordi HUDEN er så utrolig viktig, både hvordan vi steller med den i hudpleierutinene og hvordan vi pøser på med sminken.

For tiden tester jeg ut en ny BB creme, den er også fra The Body Shop, ferdig farget og ikke slik som All In One BB Creme <-Link til omtalen av den BB cremen/

Denne BB cremen er mer et hudpleie produkt og dekkevnen og fargen på denne passer huden min perfekt, så det er denne jeg bruker for øyeblikket.
/omtale og informasjon om denne kommer såklart etterhvert/

SÅ i dag vil jeg vise dere hvordan jeg legger en fin base makeup, glødende kinn og fylte lepper- min favorittlook for tiden!
Enjoy:

Produktene for i dag:

/disse er topp 5 produkter for huden og du kan lese det innlegget her/
 

1.

 • Start med ditt eget usminka, nyrensa og fukta ansikt
 • Påfør noen prikker over kinn, nesa, haka og panna 

 • Gjevn ut kremen med rene hender
 • Rundt øya har vi veldig tynn hud, så bruk helst en børste her så du ikke drar for mye i den tynne huden

2.

 • Når kremen er jevnt fordelt bruk et mineralpudder og dekk et lett lag over hele ansiktet
 • For tiden tester jeg INIKA, for myBeauty.no, dette er et flott pudder som dekker godt, så det trengs bare et tynt slør over huden

3.

 • I tråd med mineral så er jeg stor fan av Pure Colors /link til inlegg om produktet/ mineral bronzer- som gir en naturlig flott glød i kinnene
 • Start med mest farge rett under kinnbenet, for å lage en fin kontur av ansiktet følger jeg "3" tallet- fra siden av panna, ned under kinnben og videre ned under kjeven.


4. 

 • Så er det tid for friske kinn- favoritten for tiden er Brush On Sunlight fra The Body Shop sammen med Limited Edition kosten fra Leona Lewis kolleksjonen!
 • Påfør fargen rett over solpudderet, på toppen av kinnbenet og ta runden med 3 tallet også her
 • I tillegg drar jeg kosten lett over øyenlokkene for å gi litt frisk glød der, uten å ta på øyenskygge

5.

 • Lightening Touch, for å lysne området under øynene- denne gjør at du ser friskere og mer våken ut!

6. 

 • Bryn- her legger jeg først et strøk med bryngel fra Makeup Mekka
 • Denne har et hint av brunfarge i seg, så jeg trenger ikke mye ekstra farge når jeg skal forme bryna mine.
 • Bruker Slanted Brush Mini, med brynsskygge på og bare definerer lett i underkant av brynet der jeg ønsker litt ekstra fylde og farge
 • Det er viktig å passe på at du legger fargen på mens brynsgelen forsatt er fuktig, når du gjør det mer gel først!7.

/"rumle rumle rumle"  glemmer alltid hvor lang tid det tar å lage blogg innlegg, så her måtte det litt påfyll i magesekken til før neste steg/

 • Brødet er Semper gluten og melkefritt fra Rema 1000, Peanøtt smør fra Peter Pan Creamy og Juicen er multivitamin begge kjøpt på Nordby Supermarked 


tihi

8.

 • Mett og god- klar for lepper!
 • Den fineste fargen for høst og vinter Colourcrush 240 - Damson In Distress
 • Her legger jeg den veldig presist og nøye på leppen for så å gå over med fintern og "blotte" den inn i leppa, som jeg kaller det
 • Dette er for å ta bort overflødig farge, smelte den godt inn i leppa så den sitter, men også for at den ska se litt mindre "påført" ut, den blir med ett litt mer hverdagslig når du gjør det slik.

VOILA! Ferdig!


 • Om du vil ha maskara på deg så må du gjerne det, jeg liker å gå uten når jeg gjør denne looken :)
 • Det jeg liker med denne looken er at du får en frisk og jevn hud, glød i kinn og farge på leppene, samtidig som du faktisk kan se huden min gjennom sminken. Det blir ikke som en "maske" og da er jeg fornøyd! 

 

Er DU fornøyd?
Vil du prøve ut denne looken?

Tusen takk for at du leser bloggen min,
Jeg setter utrolig pris på ris og ros i kommentarfeltet,
 Så ønsker jeg deg en strålende søndag videre!

klemmer fra 
-Charlie- 

 En, To... Ti / Smokey Eyes By Me

Hei igjen kjære lesere!

Forrige uke lagde jeg en smokey eye look med gull og blå toner så nå kommer en How To.. Guide til å gjøre det selv!

Ekke det fint?! 

Jeg har delt den opp i 10 ledd så håper jeg den er duganes å følge:

Produktene i dagens look er:

 • Lightening Touch 00 og 03
 • Eye Definer 13 Shade Burnished Amber
 • Eye Definer 10 Brilliant Blue
 • Colour Crush Eyeshadow 101 Golden Girl
 • Colour Crush Eyeshadow 105 Oh, Honey
 • Colour Crush Eyeshadow 510 Something Blue og 515 Blue Over You
 • Colour Crush Eyeshadow 015 Moonlight Kiss og 215 Coconuts About You
 • Super Volume Mascara 01 Black og 03 Blue

1.

 • Start med å legge Eye Definer 13 / eller en annen lys kajal / under øyet og litt forbi vippelinjen samt oppe i innerkroken av øyet
 •  Rydd litt med Q-tips om du griser litt 

2.

 

 • Legg Eye Definer 10 / eller en annen myk blå kajal/ over hele lokket.
 • Bruk EyeShadow Brush til å fordele kajalen gjevnt utover lokket.
 • Er du usikker på hvor langt ut du skal få formen, åpne øyet og stopp formen slik at den såvidt er synlig når du ser rett frem.

3.

 • Fyll Smudger kosten med farge, mørk blå på en side og lysere blå på den andre
  /hvorfor svampe kost? fordi svampkost avgir tett og godt pigment/

 • Dytt først på den mørkeblå fargen
 • Snu kosten og dytt deretter den lyseblå over ca halve den blå formen - lysest innerst, mørkest ytterst

4.

 • Bruk Blender Brush og jevn ut overgangene i globallinjen
 • Dytt på lys skygge, jeg har Golden Girl 101, i innerkroken av øyet der hvor kajal 13 ligger.

5.

 • Nå skal vi lage en V form fra globalen og ned mot vippelinjen- på venstre øye i bilde 1 og 2 har jeg gjort ferdig.
 • start med øyet halvveis oppe så ser du lett hvor du skal legge formen- den skal være akkurat synlig i globalen når øyet er oppe.
 • når du har funnet formen lukker du øyet og fyller streken tett og fin

 • Åpne øyet igjen, legg kajalen fra vippelinjen og tegn en rett strek utover slik at den møter streken fra globalen
 • lukk øyet og fyll inn vippelinjen over ca halve øyelokket, helt tett ned i roten på vippenene.

6

 • Om du har Carbon Defineren, kan du fint bruke Line Softener enden som er på kosten, jeg velger å bruke selve Line Softener kosten som jeg har utenom, fordi den har en litt spissere tupp
 • begynn å myke ut kajalstreken i globalen og langs vippelinjen slik at den blir myk og fin i overgangene

7.

 • Så finner du en matt brun skygge og Slanted Brush
 • Dytt på den bryne skkyggen over globalen
 • Dette er for å få en enda mykere form, siden jeg er så lys blir det veldig hardt med sort skygge så da velger jeg å legge til litt brunt.
 • Bruk Blender Brush og bland inn den brune skyggen i den sorte kajalen. 

8.

 • Nå er det tid for Highlight og "viskelær"
 • Lightening Touch 00, en ren Blender Brush og 105 Oh Honey
 • Legg noen prikker med Lightening Touch rett under brynet
 • Bruk den rene kosten og bland inn i huden
 • Det som skjer nå er at du kan "viske" bort litt av den mørke skyggen om du har fått formen litt for høyt på øyet eller grist litt.

 • Så legger du 101 Oh Honey på børsten, dytt på der du har lagt Lightening touch, samt fyll på litt i innerkroken av øyet.
 • Bland sammen med kosten til det blir mykt og fint

9. 

 • Fyll i kajal på våtlinjen over og under
 • Bruk Lightening Touch /ikke 00/ som passer din hudtone- jeg har 03 og "visk" vekk om du har grist litt under øyet og om du vil rette litt på formen
 • Legg noen prikker med fargen på huden der du skal viske bort, ta en ren Q-tips og rull over og dra bort det som ikke skal være der! GENIALT!
 • Her har jeg lagt litt lightening touch rett under V formen for å få en enda rettere avslutning på formen.

10.

 • Avslutt så med å legge blå maskara på undervippene
 • Og sort på overvippene
 • Så blir det litt ekstra spennende!

 •  Hel til slutt la jeg Colourcrush 220 på leppene- en lett og fin rosa farge


Hva syns du?
Var denne How To.. guiden lett å følge?

 

Nå skal jeg gjøre meg klar til å dra i middagsbesøk- Så da vil jeg bare ønske dere en fiiiin lørdag!

OG hvis du syns jeg fortjener det- ikke glem at hver 12 time kan du avgi din stemme til den du vil skal bli årets skjønnhetsblogger (meg?)

klemmer fra
-Charlie-

#Sminke #Makeup #TheBodyShop #SmokeyEyes #HowTo #beautyblogger #skjønnhet #skjønnhetsblogger #Vixenblogawards#semifinalist #stempåmeg #stem 
 

How To... Scrubadub ya' lips -Sugar Scrub Makeup Mekka

God formiddag kjære lesere! 

Nå sitter jeg på min daglige tur med toget fra Halden til Oslo for å jobbe!
Perfekt annledning til å vise dere et flott produkt jeg snopte meg for en liten stund siden og hvordan man kan bruke det!

Sugar Scrub fra Makeup Mekka, en skikkelig god leppeskrubb, med sukker som fjerner døde hudceller på leppene - Hvorfor skrubbe leppene spør du?
Les <her> for innlegget mitt ang leppeskrubbings! 

Slik går du frem:

 

 • Start med tørre lepper som trenger pleie og kjærlighet
 • Finn  frem leppeskrubben...
 • Klem ut litt produkt på håndflaten din
 

 • Så bruker du en finger til å påføre utover leppene
 • Masser så lett med fingeren slik at du kjenner at skrubben jobber og tar tak i tørre og døde hudceller!
 • Gnikk og gnu litt...
 • Fukt tørkepapir eller en vaskeklut med middels varmt vann og stryk over slik at du får med deg skrubbrestene

 • Finn frem en supergod leppefukter - jeg har valgt Vitamin Lip Gloss fra The Body Shop med mint - masse vitaminer og masse fuktighet, og mintsmak/lukt! 
 • Påfør fukten på leppene.... • Og VOILA! SKrubbet, fuktet og fine lepper i en fei! 

Lyst på en skrubb selv?
Du får kjøpt den <her>  kjempefin pris 49,- og god kvalitet- full omtale av produktet kommer snart!

Vitamin glossen får du kjøpt i The Body Shop butikker til 149,-

Ha en fantastisk dag alle sammen! 

Ps. Jeg har ikke glemt at jeg lovet dere en blå look i dag- det kommer litt senere i kveld ;) 


-Charlie <3

27.02.2013

Dagens makeup er en naturlig makeup- men hvorfor skal naturlig makeup bare bestå av brun?
Nei- jeg vil legge til litt farger, farger som gjerne fremhever mine grønne øyne litt!

Jeg sto faktisk med to blåfarger som er kjempefine og som jeg ikke har vist dere enda!
Men plutselig hadde jeg byttet dem ut med en rosa og en brun hehe..
Da skal dere heller få blå i morgen! 

 • På huden har jeg brukt Extra Virgin Mineral Powder Foundation fra The Body Shop
 • Samt at jeg har blandet All In One Concealer og pittelitt BB Creme som jeg har lagt under og på øyet samt rundt nesevingene 
 • under kinnbein og i "3 tallet" har jeg lagt Honey Bronzer 03 oså fra The Body Shop 


 • Deretter har jeg gått inn med lys skimrende base skygge fra Colour Crush
 • Deretter bruker jeg en blender brush, denne fra Makeup Mekka, og duser inn en frisk skimrende rosa 
 • Husk å blende kantene godt så det ikke blir harde overganger


 • Deretter er det Coconuts About You - en matt brun som jeg legger i global med blender brush
 • Og så samme farge med en tynnere blender pensel under øyet
 • Da blir det mykt og fin harmoni mellom fargene

 • Så har jeg gått inn med Eye Definer Black

 • Som jeg softer ut så det blir en myk liner, og så metter jeg kajalen med sort matt skygge

 • På med maskara
 • Prøv å få minst mulig maskara på undervippene, da mister man effekter av den brune skyggen under øyet!

 • For å få leppestiften til å sitte best mulig påfører jeg et strøk på leppene og blotter den inn i leppen med fingrene
 • Jeg bruker Colourglide 60 som er en skikklig fin rød oransje leppestift 

 

 

Så sånn har jeg sett ut i dag- hvordan har du sett ut i dag? =)

-Charlie

How To...Dagens Makeup Love Me Som Lavender

Som dere sikkert skjønner driver jeg forsatt å tester meg gjennom de nye øyenskyggene fra The Body Shop, Colour Crush.

Dagens look er inspirert av 60 tallet med pastell på lokket og en mørkere markering i globalen samt tykk liner over øyet.

Hope you like:

 • Først la jeg Colourchrush 401 Lavender Love over hele lokket

 • Deretter gikk jeg inn med 410 Balckurrant Affair i globalen.
 • Linjen la jeg mens øyet var åpent for å finne rett form.
 • Så duste jeg linjen godt ut så fargene blendet seg fint sammen.


(Var så tidlig på an i dag at jeg ikke fikk noe dagslys med bildene, så det ble desverre ikke helt optimale bilder i dag, men håper dere kan se bort i fra det)

 • Deretter la jeg en ganske tykk liner med Makeup Mekka sin Luxe Cream Liner
 • På med maskara


 • All In One Cheek Colour 07


 • Vitamin Lip Gloss Cocoa på leppene


 • På huden har jeg kun All In One BB Creme 01 alene
 • Vanligvis legger jeg All In One Face Bace 03 oppå for mer dekk og matthet, men i dag ville jeg gå for en mer duggfrisk og naturlig hud.
 • Og sånn ble det!


Så hva syns du?!

Håper alle har en koslig lørdagskveld!
 

Forsatt god helg kjære lesere!

-Charlie

Dagens Makeup - Melt My Heart

Jeg lovet dere en How To guide som jeg satt meg ned nå for å ordne til dere, men bildene ble tatt så fort og makeupen ble lagt enda fortere i går så jeg syns rett og slett ikke bildene ble bra nok til å legge ut her desverre! 
Har jo lyst å inspirere dere til å gjøre freshe looks, så da tok jeg veto på at jeg skulle lage en ny look i dag tidlig så dere skulle få no å se på i kveld likevel!

Kl 0531 var det bare å komme seg opp av sengen og sette på kaffen, fyke gjennom badet og spisefrokost-drikkekaffi-mens-man-sminkerseg-og-knipsebilder i en fei !

 det ble ikke step by step på lineren siden jeg har vist dere det allerede <her>

Dagens makeup består da av :

 • BB cream All In One 01 - fra The Body Shop
 • All In One Face Bace 03 - fra The Body Shop
 • All In One Cheek Colour 07 som contour og 01 i eplekinn - fra The Body Shop
 • Colourcrush Eyeshadow Melt My Heart og Be My Clementine - fra The Body Shop
 • Makeup Mekka Lux Creme Liner - fra Makeup Mekka 
 • Super Volume Mascara - fra The Body Shop
 • Vitamin Lipgloss Lyche - fra The Body Shop

 • På øyet la jeg Melt My Heart over hele lokket og opp i globalen
 • Så dyttet jeg på litt Be my clementine på midten av lokket -noen som har skjønt hva min favorittfarge av disse nye skyggene er enda?! =P • Frem med lineren som skal testes ut

 • Fylte en tynn pensel fra Zanzuel med lineren

 • Tegnet over vippelinjen fra innerkroken til ytterkanten og lagde en vinge utover

 • Gjenta på andre øyet
 • Som du ser holder jeg underøyet helt fritt for farge og skygge 

 • Så er det jo fredag og da ble det løsvipper i tillegg til maskara

 • Ferdig og litt småtrøtt i fleisen - kl var jo trossalt bare 0615 her.. hehe..

 • Hvor fin er ikke disse øyenskyggene?! 
 • Melt My Heart og Be my clementine smelter perfekt sammen spør du meg!

 • Jeg liker lineren veldig godt også! 
 • Godt pigmentert og lett å jobbe med

 • Sånn smile litt og late som jeg var klar for å møte dagen - kl 0645 måtte jeg løpe til toget! 
 • Rakk å lukke øya litt der heldigivisog nå skal jeg straks løpe i sengen og hente inn litt søvn!

-Så hva syns du?! 
-En look du kunne tenke deg å prøve?

Sees igjen i morra kjære lesere og jeg blir forresten som alltid kjempeglad for å våkne opp til tilbakemeldinger fra dere!
God natt! 

-Charlie 

How To...Natural Eyeliner

Hei!

Jeg lovet dette innlegget tidligere i uken, men har rett og slett ikke fått tid før nå til å sette det sammen, håper du tilgir meg og liker innlegget godt nok til at det var verdt å vente på ;)

Det jeg viser i dag er hvordan jeg legger en dagligdags eyeliner:

 • Starter med Carbon Definer 02 Brown
 • Ser ned i motsatt hjørnet og legge fra vippelinjen og opp mot midten 
 • Ser ned i det andre motsatte hjørnet og tegner fra inner kroken og opp mot midten.
 • Sørg for å komme helt inntill vipperoten med kajalen
   
 • TIPS når du bruker øyet på denne måten, ved å se ned, til siden, rett frem osv så "popper" vippelinjen mer ut og det blir lettere å få tegnet helt i vipperoten!

 • Nå ser linjen ut som på bilde 1
 • Se rett frem og lag en fin avlsutning fra vippelinjen, da ser øyet mer åpent ut
   
 • TIPS det er ingen krise om linjen ikke er på millimeteren jevn, den skal duses straks!  • Nå tar jeg i bruk en Line Softener, om du ikke har en egen slik så fins det på andre enden av Carbon Definerern ;) så den er fin å ha!
 • Soft ut hele kajal linjen slik at den blir jevn og fin

 • TIPS dette gjør jeg for å få en base til Eye Lineren, du får også en mal slik at du ikke trenger å være redd for å gjøre en ugjenv linje!

 • Nå har jeg funnet frem Liquid Liner 03 Taupe, jeg bruker denne fargen fordi den ikke er så hard til en dag look, men dette kan fint gjøres med sort farge også!
 • Se ned og legg lineren inntill øyet, istede for å tegne en strek over hel øyet går jeg inn og dytter den på i små seksjoner
 • Avslutningen lager jeg når øyet er åpent, da kan jeg også se om det er "hakk" noe sted langs linjen og rette på det.

 • TIPS når du legger liner er det i hovedsak når øyet er åpent at den skal se finest ut, avhengig av hvilken øyeform du har og hvordan øyebrynsbenet møter vippelinjen er det viktig å se rett frem men du tegner avslutningen på lineren sånn at den passer perfekt til DITT øye! 1-2-3 ferdi!

 

Hva syns du?

 

-Charlie

How To...Make Me Up Some Liner!

Hei kjære lesere!

Da har jeg endelig fått satt sammen en guide til dere, håper det faller i smak!

Til denne looken har jeg lagt base med Moisture Primer, Extra Virgin Mineral Liquid Foundation og All In One Face Fase 
På øynene har jeg lagt en to tone naturlig skygge, Eye Colour 13 Vanilla som base farge over hele lokket og Colourcrush Coconuts About You i globalen og under øyet
 • Start med Carbon Definer black
 • Tegn opp langs vippelinjen, på midten og jobb ut til inner og ytre øyekant
 • Se ned i motsatt hjørne mens du tegner ned langs innerkanten av øyet
 • Gjenta for ytterkanten av øyet- se ned i motsatt hjørne- og tegn oppover fra slutten av vippelinjen mot midten av øyet

 • Gå over hele øyet med kajalen
 • Lag en tynn vinge ut fra slutten av vippelinjen


 • Tegn fra slutten av vingen og innover mot øyet
 • Her er det lurt å ha øyet åpent for å se at du treffer linjen riktig
 • Se ned og juster litt til du har rett form
 • Se rett frem og fyll i tomrommet

 • Neste steg er å mette kajalen så den ikke smitter av iløpet av dagen
 • Jeg har brukt en skråbørste fra Makeup Mekka og sort matt øyenskygge fra The body Shop 
 • Se ned og mett langs hele linjen du har tegnet med kajalen

 • Sørg for at avslutningen på vingen er tynn og fin
 • Gå såvidt inn under vippelinjen på undersiden av øyet slik at øvre og nedre øye blir knyttet sammen

 • Påfør maskara og ta bort evt kajalrester i kroken av øyet
 • Gjenta på andre øyet

 • Så var det resten av ansiktet, her har jeg tatt på Cheek Colour 01 fra eplekinn 
 • På leppene har jeg Colourglide Lip Colour 66


 • Her har jeg dratt på med en dristigere rød leppe med Colourglide 52


 • Håret opp eller håret ned?


 • Hva syns du ?
 • Hva liker du best, rød eller lys oransje leppe?
 • Var denne How To... Guiden nyttig?

I morra skal jeg vise dere en litt mer naturlig liner!
Håper dere likte denne guiden, så blir jeg som vanlig kjempeglad for tilbakemeldinger!

-Charlie 

How To...Dagens Makeup 60's Style

Her kommer  dagens makeup How To... Guide

I dag har jeg latt meg inspirere av det gode 60'tall, da tykk liner og perlemor skygger og nude lepper hadde sin storhetstid.
Jeg har valgt å gå for 60's møter 2013 og gjør looken mye mer nøytral og hverdagslig.

Hope you like:

Basen:

Samme som i dette innlegget <her>

Øyne: 

 • Start med å legge Oh Honey over hele lokket opp til bryn
 • Forsett med å dytte på  Berry Cute over lokket, husk å dus linjene

 • Bruk en tynn pensel og tegn opp en linje langs globalen med fargen Coconuts About You
 • TIPS: for å finne denne linjen se rett frem i speilet og legg børsten der hvor lokket møter brynsbenet, over den linjen lager du streken.
 • Blend denne godt ut, men ukke gjør den større
 • Før blender kosten under øyet også så du får litt dus bruntone under øyet også

 • Nå skal vi tegne liner, dette er enklest med en god og myk kullsort blyant, så jeg har Carbon Definer Black
 • Start på midten av lokket og jobb deg innover i øyet kroken og utover til vippelinjen din stopper
 • TIPS for å komme skikkelig til i innerkroken av øyet, snu hodet litt og tipp det litt bakover, slik at du ser på deg selv skrått ned i speilet, tegn
  derreter i øyekroken.- ehm.. hvis det var forståelig, kan lage et innlegg om det senere! 
 • Bruk så Moonlight Kiss på en slanted brush og soft ut linjen ved å dytte skyggen over, da METTER du kajalen og den vil ikke smitte av
 • i ytterkanten av øyet lager du en bitteliten svipp ut slik at linjen ikke blir "butt" 
 • Forsett med slanted brush på undersiden av øyet, tett opp til vippelinjen slik at under vippene får god fylde og definasjon

 • Jeg velger å kun bruke maskara uten løsvipper til denne looken for å holde den moderne og ikke autentisk 60'talls
 • Gre gjennom vippene med vippebørste og gre deretter undervippene slik at de får en liten touch med maskara også uten at det blir for mye

Lepper: • På leppene har jeg Lip Line 11 Beach over hele leppen først
 • Deretter bruker jeg Colourglide Lip Colour 66 over
 • Ta et papir og blott av overflødig farge 
 • Avslutt med Vitamin Lip Gloss med Mango


 • Tuper håret litt og lag en lav hestehale
 • Sett på et søtt diskret hårbånd og du er klar!

 • Hva tror du?!
 • Ser du hint av 60'tall i denne looken?

Jeg blir som vanlig veldig glad for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tusen takk for at du stakk innom :)

 

-Charlie

How To...Dagens Makeup Colour Me Smokey

Hei alle sammen!

I dag skinte solen og da fikk jeg lyst til å leke med masse farger, så jeg dro på med en skikkelig fargerik smokey eye!

Her kommer How To...
Enjoy!

1. Base

Basen ble lagt med Moisture Primer, Extra Virgin Minerals Liquid Foundation, All In One Face Base og Baked Bronzer i kinn og i "3 tall" i rammen av ansiktet

 
 • Start med Primer, smør den godt inn i huden
 • Legg noen prikker med foundation i fordelt i ansiktet
 • Jobb den inn i huden med en god børste • Gå over huden med Face & Body Brush med All In One Face Base så huden blir matt og fin
 • Legg Baked Bronzer først over kinnbena, så over rammen av ansiktet i klassisk 3 tall form

2. Øyne

Fargene jeg har brukt  er Colour Crush 105 Oh Honey, 115 Be my clementine, 310 Berry Cheeky og 410 Backurrant Affair blandet 015 Moonlight kiss

 • Start med 105 Oh Honey på hele lokket opp til brynsbenet
 • Gå over med 115 Be my clementine over hele lokket • Påfør Berry Cheeky med en Slanted Brush i globallinjen og under øyet
 • Bruk Blender Brush og soft linjene ut  

 • Bland 410 Backurrant Affair blandet 015 Moonlight kiss og påfør med Slanted Brush i glaballinjen
 • Dus linjene godt • Så er det tid for eyeliner, legg rundt hele øyet og våtkanten og soft den inn med 015 Moonlight kiss på Slanted Brush
 • På med evt løsvipper og så maskara

 • På leppene har jeg lagt Lip Liner 13 over hele leppen og Vitamin Lip Gloss Watermelon over
 • På toppen av kinnbeinet under øyet og oppover siden av øyet har jeg også brukt 105 Oh Honey som Highlighter, funket kjempebra! Så sånn ble det!

 • Hva syns du?
 • Kunne du tenke deg å sminke deg slik? 
 • Har du noen ønsker til andre looks jeg kan lage til dere?!

Alle produktene til denne looken finner du hos The Body Shop

Jeg benytter meg kun av enkel lysredigering via photmobucket.com

 (noen av bildene har et grønt skjær i seg da disse bildene ble tatt med mobilen... i mørket... med blitz.... i nøden spiste fanden fluer!)

Tusen takk for alle som stikker innom bloggen min og det er kjempehyggelig med kommentarer!

-Charlie

Hudpleierutine- Produktene fra myBeauty.no

Hei dere!

Nå har jeg brukt Ole Henriksen og Murad produktene i 1 uke så tenkte å gi dere en update på hvordan det går!
Siden det bare har gått en uke vil jeg ikke avgi ferdig omtale, det kommer først etter 28 dagers bruk,
men jeg vil vise dere hvordan produktene skal brukes og litt hva jeg syns sålangt!

1. Murad EnergizingPomegranate Cleanser
Denne skummende ansiktsvasken brukes hver morgen og kveld og skal fungere både som vask og toner  


Jeg bruker den sammen med Soft Facial Cleansing Sponge fra The Body Shop, bare våter svampen og pumper skummet på svampen og renser.


(skum er ikke bare gøy for barn, er lov å tulle litt ikke sant!?)

Når man vasker ansiktet med svamp/klut fremfor bare hendene kommer man mye dypere i porene og får fjernet sminke og smuss fra ansiktet på
en skånsom og effektiv måte! Bare skyll av med vann og vri opp svampen når du ferdig og la den tørke fritt.

2. Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub
Denne skrubben er for alle hudtyper, og skal gi huden en grundig skrubb og ny og forfriskende glød, med 2 ganger i ukens bruk


Skrubben skal påføres generøst på fuktig hud og jobbes inn i huden med sirkelbevegelser, jobb i 1-2 minutter før den skylles av.


Jeg masserte først med fingrene og så gikk jeg grundigere til verks med The Body Shop sin Facial Buffer, da kommer du mye dypere i porene
med skrubben, skyll av skrubben, og skyll av svampen og la den tørke fritt.

3. Ole Henriksen Pick Me Up Face Mist
Denne sprayen er for normal til kombinert hud og fungerer som en toner som du både kan spraye rett på huden, eller ta på en pad før påføring.

Jeg sprayet den rett på huden, kjenner at den svir pittelitt, det skal den gjøre også.

4. Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster
Dette serumet skal på rett etter toner og før fuktighetskrem, for å jobbe dypere i huden med tilskudd av masse vitamin C og for å motvirke aldring


Påfør en liten mengde på hendene og masser i sirkelbevegelser oppover i ansiktet og nedover halsen, klapp det så inn i huden

5. Ole Henriksen Herbal Day Cream SPF 15
Denne dagkremen er for normal til kombinert hud og inneholder SPF 15 som skal beskytte deg mot solstråler og forrurensning samt gi god
fukt og beskyttelse ved hjelp av vitaminer og antioksidanter, kamfer og cammomilleHer påfører jeg en "dott" i hvert kinn, på haken og på pannen og den skal masseres inn i huden med sirkelbevegelser, opp og utover, dette for å
booste blodsirkulasjonen. (jeg tok litt mye på, så måtte bare ta bort litt med en pad)
Den gir mye fuktighet, men lukter litt mye- skulle ønske de hadde gått for less is more på duft, men det fordamper etterhvert som kremen smelter..

6. Nutriganics Smoothing Eye Cream 
Jeg fikk ikke denne fra myBeauty, men jeg fant ikke noe øyekrem som jeg syns passet meg så da viser jeg dere denne som er min favoritt øyekrem
Den inneholder babassu olje og aloevera, som er fuktighetsgivende og pleiende for den tynne huden rundt øynene og virker oppstrammende.
I tillegg inneholder den små lysreflekterende partikler som gjør at huden under øynene ser jevnere og mer glødende ut.


(uff så synlig misfargen i huden min syntes her, men skitt au, sminker meg etterpå)

Øyekrem skal kun prikkes lett på huden under øyet, eller nærmere bestemt øye benet. Huden rett under og over øyet har en fin egenskap, nemlig
å trekke til seg det den trenger av fuktighet av det du legger på øyebenet. Så er ikke noe vits i å kline på øyekrem over hele øyet.

7. Ferdig og klar for dagen!


Sånn, da var de nok et usminket og (alt for) ærlig bilde av ansiktet mitt! 
For de som gikk glipp av det sist gang, fulgte det også med en visning av hvordan jeg legger base makeup for å sjule mine pigment forskjeller, les <her>

Ellers, hva syns dere?

 • Har du prøvd noen av disse produktene før?
 • Hva bruker du av hudpleieprodukter 
 • Og hva er din hudpleie rutine?

Ha en fin fin kveld dere!

-Charlie 

How To... Vaske Makeupbørster

God formiddag!

Jeg var så opptatt i hele går med å rydde og vaske og organisere i makeupkittet at jeg ikke rakk å lage dette innlegget før nå, jeg blir alltid like
forbauset over hvor lang tid det tar å rengjøre koster og sorterei makeupen- men det må gjøres og deilig er det når all makeupen er renset og sortert
og alle børstene er rene og pene! 


Slik ble det! 

Men det er ikke det dette innlegget handler om-
Vi skal snakke om rengjøring av børster! 

Å vaske makeupbørstene er noe mange ofte glemmer at må gjøres, så her kommer noen gode grunner til å vaske børstene gjevnlig:

 • Bakterier bygges opp i børsten, spesielt ved våte produkter som foundation og leppeprodukter, så hvis du bruker den samme kosten over lang tid uten å vaske den, vokser det bakterier i kosten som du påfører i makeupen din og så i ansiktet hver dag og det kan gi deg blant annet uønskede urenheter i huden.
 • En børste som er full i pigmenter og pudder/skygge vil gjøre påføring av nye produkter vanskeligere, fargene blir ujevne og det kan se flekkete ut fordi børsten allerede er full så den klarer ikke ta opp mer produkt. - igjen en tanke på bakterier... samme børste i flere produkter... sprer bakterier...
 • Ettersom børsten blir brukt om og om igjen kan det også bli en "build up" av produkt i børsten og da kan hårene knekke og da vil børsten stikke og bli ubehagelig å bruke.

Hvordan vasker man børstene?

 • Man kan enten bruke Zalo, eller en shampoo - der fins også egne børste shampoer.
 • Jeg liker også å ha balsam på børstene etter vask for at de skal bli ekstra myke og gode, og det gjør også at de holder formen mye lengre

 • Ta litt vann på børsten - pass på at du ikke får vann over skaftet der limen sitter, da kan det løsne og børsten kan begynne å miste hår
 • Dypp tuppen av børsten i shampo og jobb den inn i kosten med sirkelbevegelser i håndflaten • Skyll godt av med vann og gjenta samme prosedyre om du skal ha balsam på
 • Klem vannet ut av kosten og samle/form busten slik den skal være og la den ligge og tørke på et håndkle

Hvor ofte bør man vaske børstene?

 • 1 gang i uken, om du bruker børstene hver dag 
 • 2 ganger i mnd, om du ikke bruker dem så ofte
 • Jeg foretrekker å vaske dem hver uke uansett!

 

Er du flink å vaske børstene dine?!
Hvor ofte vasker du dem?

 

-Charlie 

How To... "NoMakeup" Look

En av trendene i år er å sminke seg usminket.
Det er superlett å gjøre og du føler deg faktisk ganske fresh!

Her er min How To.. med to forskjellige sluttresultater, Naturlig leppe og Rød Leppe

Naturlig:

Produkter til looken:

 • All in One BB Creme 01
 • All In One Concealer 01
 • All In One Face Base 03
 • Baked Bronzer 02
 • Colourglide Shine Lip Colour 10

 • Påfør base, BB creme eller en farget dagkrem er perfekt å bruke for denne duggfriske looken
 • Jobb produktet godt inn i huden og påfør evt consealer på urenheter, ujevne farger eller lignende • Jobb et lett mattende pudder over huden 
 • Gå over med en bronzer som ikke er for mørk og som inneholder mye glød
 • Legg den over kinnben og lett i rammen av ansiktet i et 3 tall (se bildet under)


 • (jadda skikkelig fint illustrert) etter at jeg har lagt "3 tallet" så bruker jeg restene på kosten og swiper over nesen, globallinjen og haken
  Da får du gløden jevnt over hele ansiktet
 • Så kan du blotte på en lett nude leppestift og så er du ferdig! • Eller så kan du forsette med maskara:

 • Til denne looken er det viktig med liten mengde produkt
 • Påfør et lett strøk maskara på vippene og gre godt igjennom vippene

 • Så om du vil ha freshe røde lepper til looken går du videre til å påføre lipliner over hele leppen og dus linjene godt
 • Deretter påfører du med leppepensel øsnket leppestift 

Produkter til denne looken: • All in One BB Creme 01
 • All In One Concealer 01
 • All In One Face Base 03
 • Baked Bronzer 02
 • Super Volume Mascara
 • Lip Liner 13
 • Colourglide Lip Colour 60

 • Hvilken look er din favoritt?!

-Charlie

 

Perfekt Base Makeup

Vil dere vite en hemmelighet?!

Jeg har en egentlig en ganske ugjevnt pigmentert hud!
For noen år siden fikk brukte jeg helt feil hudpleie og fikk allergisk reaksjon på huden med følgene akne, utslett og ugjevn farge på huden.
Nå som jeg er vinterblek vises det ikke så aller verst, men om jeg får litt farge blir det veldig synlig, så jeg ar alltid god solfaktor og har ikke for
vane å sole meg ;)

Gjennom de siste fem årene har jeg da brukt riktig hudpeie på huden, vært hos hudpleier og fått huden behandlet med blant annet krystallsliping og
nå har hudproblemene mine normalisert seg mer eller mindre. Forsatt er jeg veldig ømfintlig, men så lenge jeg bruker rett hudpleie og makeup så
holder huden min seg bra. 

Jeg tenkte å vise dere hvordan jeg ser ut i huden (iik) og hvordan jeg legger den perfekte base på huden min!


Som dere ser, det er ikke den verste huden, men pigmenteringen er ujevn, jeg er rødlig over kinnene og over nesen, gulaktig rundt munnen og så
har jeg små arr etter aknen rund kjevepartien og oppover kinnet samt sprengte blodkar rundt nesen og det ene kinnet. (vises ikke så godt på bildet)

Siden det bare er fargene som ikke er gjevn, vil jeg dekke til dette, men jeg syns det er finest når huden likevel kan synes og gløde gjennom makeupen
så derfor bruker jeg ikke veldig dekkende makeup, men jeg holder meg til All In One makeupserien fra The Body Shop. Omtale om produktet kan dere lese her

 

 • Først påfører All in One BB creme 01 i små prikker gjevnt over ansiktet og blender den utover med en god børste,
  her bruker jeg en fra Studio Stipple Brush e.l.f. siden Blusher Brush kosten min som jeg vanligvis bruker er til vask ;)
 • Når den er blendet godt inn bruker jeg All In One Concealer 01 under og øver øyet, rundt nesetippen og blender det med samme børste • Deretter påfører jeg All In One Face Base 03 med Sun Lusture Kabuki Brush i sirkelbevegelser i hele ansiktet, for å matte ned huden
 • Så avslutter jeg med litt bronzing i kinnene og rundt rammen av ansiktet med Baked Bronzer 02 for å få litt glød i ansiktet igjen
 • Det er veldig viktig å tilføre noe farge i kinnene enten en bronzer eller rouge for å ikke bli seende blek og ensfarget ut i ansiktetSå da var hemmeligheten bak my true face avslørt, jeg personlig elsker denne basen, da den dekker pigmenteringen min, uten at huden blir alt
for dekket og ser for sminket ut.

 • Hva syns du?
 • Hva er din favorittbase?
 • Har du prøvd noen av disse produktene selv?

Blir som alltid kjempeglad for kommentarer!

Ha en fin fredagskveld!

-Charlie 

How To...Fylle i Leppe

Hei dere!

Her kommer en rask leppe :

 • TIPS: For å få best resultat når du skal legge en leppe bør du gi den en lett skrubbings først!
  Om du har egen leppeskrubb gi den en omgang med denne og litt leppomade før du starter, ellers kan du også bruke en mild ansiktsskrub
   
 • Tegn opp leppen med lip liner i den fargen du ønsker
 • Fyll i hele leppen med lineren

 • Blend ut linjene med en leppepensel

 • Påfør gloss
 • TIPS: om du heller vil bruke leppestift for å få en mer festlook kan du enkelt ta leppestift i stede for gloss og påfør med leppekosten! • FERDIG!

Hva syns du?!

 

Produktene jeg har brukt er som vanlig favoritten All in One ansikt og kinn, BB Creme, Face Base Consealer og Cheek Colour
På øynene har jeg to naturfargete mineral øyenskygger fra The Body Shop fra noen år siden som desverre er utgått, og Liquid Eyeliner Black 01

 

Nå er det bare i dag og i morgen igjen til å stemme på årets skjønnhetsbloger, på Vixen Blogawards.
Vil du stemme på meg? Det hadde betydd utrolig mye for meg å få din stemme!
Gjør det enkelt i bildet under!

Tusen takk!
-Charlie

 

How To...Dagens makeup- Naturlig + Lips!

Hei, her om dagen la jeg ut et innlegg om naturlig makeup, tenkte å kjøre en reprise men med en annen leppestift!

Here it goes:

 

 • legg en lys base farge over hele lokket og opp til brynet - Jeg har brukt øyeskyggepalett Boho Beauty fra summer trend 2011 
 • bruk en blende kost og legg en matt lys brun farge i globalen- ytterst til innerst-jeg har brukt Blender Brush 
 • om du syns det er vanskelig å finne globalen, åpne øyet og før penselen over der hvor vippene treffer lokket


 • Legg en brun kajal langs vippelinjen-Carbon definer 02 Brown har jeg brukt
 • Tips: det er lettere å legge linjen helt i vipperoten og rett plassert når øyet er litt åpent
 • der vippelinjen stopper legger du en tynn vipp utover
 • soft linjen med en tynn duse kost/svamp-Line Softener er fin til dette

 • Dytt på Liquid Liner over kajal streken-Her bruker jeg Liquid Liner 03 Taupe
 • igjen mens øyet er oppe for et nøyaktig resultat til din øyeform
 • gå i ytterkant av vippelinjen og lag en tynn vipp utover
 • gre gjennom vippene og påfør maskara-Super Volume Mascara 01 Black er min favoritt!


 • jeg har påført All in one Cheek colour 01 i kinnbena, den er frisk og fin og passer til en naturlig makeup
 • på leppene påførte jeg Colourglide Shine 12

Andre produkter:

 • Hud- All in one BB cream 01 + All in one Face Bace 03
 • Bryn- Brow and Liner kit 02

hva syns du?

 ...er jeg verdig tittelen som årets skjønnhetsblogger?
Isåfall kan du stemme på meg her 
How To...Dagens makeup- Naturlig

Hei, håper dere har en fin lørdag!


Har jobbet med en ny How To.. denne gang med naturlig sminke, da det ikke er alltid man føler for heftig liner, smokey eyes osv, men likevel ønsker
å forme øyne og bryn litt og ha på rouge og leppestift, så her kommer da en naturlig look til dere!

(og jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger!) 

 • legg en lys base farge over hele lokket og opp til brynet - Jeg har brukt øyeskyggepalett Boho Beauty fra summer trend 2011 
 • bruk en blende kost og legg en matt lys brun farge i globalen- ytterst til innerst-jeg har brukt Blender Brush 
 • om du syns det er vanskelig å finne globalen, åpne øyet og før penselen over der hvor vippene treffer lokket


 • Legg en brun kajal langs vippelinjen-Carbon definer 02 Brown har jeg brukt
 • Tips: det er lettere å legge linjen helt i vipperoten og rett plassert når øyet er litt åpent
 • der vippelinjen stopper legger du en tynn vipp utover
 • soft linjen med en tynn duse kost/svamp-Line Softener er fin til dette

 • Dytt på Liquid Liner over kajal streken-Her bruker jeg Liquid Liner 03 Taupe
 • igjen mens øyet er oppe for et nøyaktig resultat til din øyeform
 • gå i ytterkant av vippelinjen og lag en tynn vipp utover
 • gre gjennom vippene og påfør maskara-Super Volume Mascara 01 Black er min favoritt!

 • jeg har påført All in one Cheek colour 01 i kinnbena, den er frisk og fin og passer til en naturlig makeup
 • på leppene påførte jeg Colourglide Shine 10

Andre produkter:

 • Hud- All in one BB cream 01 + All in one Face Bace 03
 • Bryn- Brow and Liner kit 02

hva syns du?

 ...er jeg verdig tittelen som årets skjønnhetsblogger?
Isåfall kan du stemme på meg her 


-Charlie-

Not only for the 80's - Blue Eyeshadow

Her om dagen da jeg sto og gjorde meg klar for jobb og holdt på med den naturlige makeupen:

- En lys base over øyet og lys brun skygge i globalen  og skulle til å gå videre til øyestreken...

Da fikk jeg innmari lyst på noe fargerikt!

Det ble slik:

Produktene jeg brukte til denne looken:

 • Summer Trend 2011 palett Boho Beauty
 • Carbon Definer Blue
 • Spring Trend Shimmer Cube 
 • Liquid Line 01 Black
 • Brow & Liner Kit 02
 • Super volume Mascara 01 Black
 • All in One Cheek Colour Maccaroon 
 • Colourglide Shine 12
 •  Når man har en fargerik liner som her så kan det også være fint om man har den "naturlige basen" først, hvertfall når du skal gå slik
  til hverdags! 
 • I tillegg er det fint med kontraster, så jeg la en rouge som passet den lysbrune skyggen- All in One Cheek Colour Maccaroon og så brukte jeg
  en god og rød Colourglide Shine 12 for å bryte alt opp! 

Da ble det slik:
Siden dette var spontant og rett før jeg skulle ut døren, så rakk jeg ikke ta bilder underveis, men det er veldig enkelt hvordan jeg har gjort det:

 • Påfør lys base og evt en lys brun matt skygge i globalen, dus godt
 • Ta en blå (eller hvilken som helst annen farge om du vil) kajal- gjerne en som er litt myk og tegn fra inner øyet og ut
 • Dus denne linjen slik at du får en fin tykk øyestrek og deretter mett streken med en skygge i samme farge som kajalen
 • Til denne blå la jeg også en tynn tynn øyestrek med Liquid liner helt langs vipperoten for å gi fylde til vippene
 • På med maskara og en flott farge på leppene! 
 • Ferdig!

 

Hva syns du?

 

Ha en fin helg!

-Charlie

How To...Smoke & Fire Eyes

Her kommer en av mine favoritt makeup looks!

Denne farge komboen lærte jeg av en som har lært meg mye om makeup, tips og triks og som motiverte meg til å gå videre med makeupartist utdannelsen
Han heter Karim Sattar og var The Body Shops internasjonale makeupartist frem til i fjor.

Så her er min vri på looken, håper jeg kan inspirere noen av dere!  

 • Legg en cerise rød eller rosa lip liner, jeg har TBS Lip Liner 13
 • Tegn fra vipperoten og litt oppover lokket
 • Bruk Blender Brush og påfør en kobber brun, jeg har den fra TBS Shimmer cube palette 06
 • Tips: bruk litt fukt på kosten, gjerne en face mist da dette gir makeupen litt mer hold, pluss at fargene blender seg bedre, jeg har TBS Vitamin C spritz
 • Dus fargene godt sammen opp mot global og inn i øyekroken


 • Tegn langs vipperoten med en myk brun kajal, jeg har valgt TBS Carbon Definer 02 Brown
 • Bruk Slanted Brush og påfør en sjokolade brun farge over streken langs vippelinjen, dus sammen og avslutt med en tynn vinge på slutten


 • Dytt på Liquid Liner, jeg har TBS Liquid Liner 03 Taupe, langs kajal streken helt nede i vippelinjen
 • Tips: det som er viktig å huske på når man bruker rosa og rød toner på lokket er å tilføre naturfarger, for at det ikke skal se sårt ut
 • Så gå over med en lys brun farge i globalen og dus godt
 • Avslutt med Super Volume maskara!
 • Tips: jeg legger stort sett aldri maskara på nedre vippelinje, jeg lar heller det "smitte" litt ned for så å gre godt gjennom vippene med en børste.
  Ofte når man har maskara oppe OG nede kan øye fort se veldig "dradd" ut, det kan også gjøre så du ser eldre og mer sliten ut så styr unna mye maskara nede ;) 
Andre makeup produkter til looken:

 • All in one BB cream 01 + All in one Face base 03
 • Limited Edition winter trend Dazzling Rocks i kinnene
 • På leppene blandet jeg både lip liner smudget over hele leppen og to leppestift farger og avsluttet med gloss
 • Tips: når man legger full makeup kan det være greit a ha en liten huskeregel, jeg bruker å tenke på 2 av 3 
  det vil si, om jeg har brunt på øynene og brunt i kinnene blir det veldig fort flatt og kjedelig å følge på med brunt på leppene også- så da tar jeg
  kontrast farger der.
  Eller om du har rosa/lilla farger på øyne og lepper er det greit å bryte med brunt/fersken farger i kinnene.
  Ja du skjønner tankegangen!
  2 av 3- fint å huske på! 

Var dette nyttig?

 

-Charlie-

Tørr vinter hud- NEI takk!

Hei på dere!
Her kommer et aldri så lite hudpleie tips! 

Når det er overgang fra sommer og (litt) varme til høst og vinter med regn og snø og vind og is så er det naturlig at huden vår oppfører seg litt annerledes.
Mange blir tørrere i huden på denne tiden av året og da gjelder det å fukte huden godt med riktig pleie!


Min hud pleier som regel å bli tørr, sprekke og flasse på enkelte partier.
Så til gjengjeld prøver huden febrilsk å lage fuktighet, men da lager den jo talg og olje, så man få en oljet og tørr hud!
Dårlig kombo...!

SÅ i år har jeg funnet frem til en deilig fuktighetsmaske-
Aloe Protective Restoring Mask!

Denne kan du bruke såkalrt som en maske et par ganger i uken:

 • Rens huden godt
 • Påfør masken i et godt lag på nyrenset hud 
 • La den sitte i 20 min 
 • Rens av og avslutt med dag eller nattkremen din.

Eller slik jeg har gjort - bruke den som overnight treatment:

 • Rens huden godt på kvelden
 • Påfør masken i et godt lag på nyrenset hud- husk halsen!
 • La den være på over natten - huden vår jobber mye mer om natten og tar da opp mye mer næringstoffer og pleie
  enn den gjør på dagen
 • Rens masken av om morgenen etter 

Aldri før har jeg hatt så fin vinterhud!

 
Du kan enten gjør overnight treatment et par ganger i uken, eller om du har veldig tørr hud, gjør det hver dag i en periode, for så å trappe ned til et par ganger i uken.

Jeg er på min 2. uke med behandlingen og huden har blitt så utrolig mye mykere! 


HUSK!
En velpleiet hud har alt og si for å se frisk og sunn ut i huden, og for dere som er opptatt av at makeupen skal sitte fint, hudpleierutinene er da alfa omega for best resultat!  

Har du prøvd denne masken, eller andre fuktmasker? 
 

-Charlie-

How To- Look fra årets Winter Trend!

For en uke siden lanserte The Body Shop årets Limited Edition Winter Trend!

Trenden består av flere fantastiske produkter-2 sett øyeskyggepaletter- Monstone og Copper
4 nye Colourglide Lipcolours
4 nye Eyedefinere
2 farger i The Sparkler
1 sett Dazzling Rocks som er bronzing og highlight kuler i ett
1 helt ny kost, Slanted Kabuki Brush- selvsagt med deilig syntetisk nylon

- Fra før har jeg lagt på base med All in One produktene og Dazzling Rocks på kinnbein

- Bryna er ferdig fylt i og Eye Colour 13 på øyelokket som en matt lys base.


Her er det jeg bruker til looken: 
*Winter trend Smokey Eye Palette - Moonstone
*Liquid Eyeliner 03
*Vitamin C Face Spritz
*Blender brush, Eyeshadow brush og Smudger

- Jeg påfører farge 4 i paletten, på Blender Brush og sprayer kosten med Face Spritz 
(da får man enda mer utav fargepigmentene i skyggen og det drysser mindre)

- så finner jeg frem Liquid Liner og dytter på noen prikker i ytterkant av lokket


 

- Her gjelder det å være rask (derfor har jeg klargjort kosten med farge og spritz) med å dytte på skyggen og blende inn skyggen i lineren

- Blend godt skyggen og lineren sammen, fra lokket og opp mot globallinjen

- Husk at det skal være dust og mykt i overgangene 


 - Gjenta på andre øyet, klargjør kosten med farge, prikk på lokket og blend

- Jeg lot det være et lite lyst parti igjen inne i øyekroken

 - Da er vi klar for mellomfargen, nr 3 i paletten som jeg påfører Smudger og sprayer med Spritz

- Dytt denne på midten av lokket

- Gå da til farge 2, spray på Spritz og dytt på i øyekroken og blend så over globalen og opp under brynsbenet

- Blend helt til alle linjene blir myke og fine 

 

- Da er det tid for lepper! 4 fantastiske farger å velge mellom, jeg elsker rødt så jeg velger å ta den rødeste!

- Først påfører jeg Lip & Cheek Stain, den gir et rosa slør på leppne som også gjør at leppestiften ser mer pigmentert ut og sitter lengre på

- Så er det på med Colourglide Shine 12, den er myk som en leppomade og er helt sinnsykt god å ha på leppene!
 og ikke minst kjempefin!

 Sånn ble det da! 
Hva syns du?

- Følg med senere i uken kommer enda mer looks og mer produktinfo! Stay tuned! 

-Charlie-

All in One BB Cream tips!

Hei!

Her kommer en gudie på hvordan jeg påfører All In One BB creme:

1. Påfør små prikker med kremen rundt om i ansiktet
2. Blend inn i huden med Blusher Brush - du kan bruke større eller mindre kost om du vil, dette er min favoritt!
3. Når Cremen er gjevnt fordelt på huden, påfører jeg All In One Concealer under øynene, over nesebenet, på siden av nesen og litt på panne og hake-
dette for å lysne opp ansiktet litt og dekke over rødheter


4. Blend ut med samme kost som du brukte til BB Creme og evt bruk fingrene til å dytte concealer ekstra godt inn i huden
5. All In One Face Base kommer nest ut- Bare for å matte litt ned i T-sone og over kinnben så rougen jeg skal ha på blir jevn og fin!

En oppsummering av produktene jeg har påført:

HUD:
All in One BB Creme 01 + All in One Concealer 01 + All in One Face Base 035 + Baked Bronzer 02 + All In One Cheek Colour 01

ØYNE:
Eye Colour 13- påført over hele øyet og opp til bryn
Shimmer Waves- blandet alle farger med Blender Brush og  lagt i global og softet utover  
Liquid Liner 03- blendet med Slanted Brush og Shimmer Waves over vippelinjen  
Eye Brow & liner Kit 02- for å definere bryn
Super Volume Mascara 

BØRSTER:
Blusher Brush + Face & Body Brush + Slanted Brush + Blender Brush + Eyeshadow Brush + Slanted Kabuki Brush 

Resultat:

 

-Har du prøvd de nye All in One produktene til The Body Shop?
-Hva er dine favoritter?

Vil du nominere meg til årets skjønnhetsblogg?
Gå innpå www.Vixen.no for å nominere


-Charlie-
 

Hudpleie Rutiner

Hvordan er din hudpleie rutine?
Renser du hver morgen og kveld? 
Fukter huden med dagkrem, nattkrem, serum? 

Vi får bare tildelt en hud, så det er så utrolig viktig at vi passer på den og gir den riktig pleie.
Tenkte å dele med dere noen tips fra min hudpleie rutine:

Min hudtype er kombinert, jeg er både litt tørr men kan også bli lett oljet i huden og jeg har begynt å få mine første aldringstegn:

1. Rens2. Skrubb3. Maske4. Toner


- Når man er ca i midten av 20årene kan huden begynne å vise tegn på aldring, det gjør nettopp min hud, så jeg bruker en ansikts rens i en hudpleieserie for de første aldringstegnene, Nutriganics, som er en økologisk sertifisert serie fra The Body Shop. Rensen vasker skånsomt bort urenheter, smuss oljer og sminke i huden, samtidig som den mykgjør, frisker opp og glatter ut huden.

- En gang i uken bruker jeg en skrubb med høyt konsentrat av vitamin C fra Camu Camu bær, skubbpartikler fra knuste mikropartikler og fukt fra sheasmør.

- Masken som jeg bruker etter skrubben (også en gang i uken) er i Nutriganics serien igjen, det er en fuktighetsgivende og oppstrammende leiremaske som renser godt i dydben samtidig som den jobber med fuktighet og aldringstegnene.

- Til slutt bruker jeg en forfriskende toner.
Når vi renser huden, endres PH verdien i huden, så for å nøytralise PH verdien bør man bruke en toner, den er også med på å lukke porene og klargjøre huden for påføringen av kremer.

 5. Øyekrem6. Dagkrem7. Nattkrem8. Ansikt spray
-
Øyekrem er kjempeviktig! Huden rundt øyepartiet er så tynt at der har ikke dagkremen din noe å gjøre, så for å få riktig fukt og beskyttelse rundt øyet legger jeg et par prikker med Nutriganics øyekrem og lar huden trekke dette til seg

- Deretter påfører jeg Aloe Vera Day Cream i resten av ansiktet. Denne gir huden min riktig fuktghet iløpet av dagen. Den er kjølende lett og fin.

- Om natten tar huden til seg ekstra mye av virkestoffene i kremen du påfører, så her legger jeg Nutriganics Night Cream for å gi masse fukt og pleie til de første aldringstegnene. Rik og god  økologisk nattkrem!

- Ansiktvann er min store avhengighet- jeg bruker Vitamin C Face Spritz, spesielt når jeg legger makeup, den gir masse vitamin C til huden og er kjempedelig å spraye seg meg opptil flere ganger gjennom dagen for å holde på fukten, gløden og gi friskhet til huden!

Så her har du min hudpleie rutine, håper du fant noe nyttige tips til din egen hudpleie rutine! 

 

Smokey Eyes

Poster en rask how to - dirty smokey eyes, som er looken jeg gjorde til fotoshoot med Mari Vaagan

 

 

1. Påfør fuktighetskrem på nyrenset hud og la den trekke inn.
2. Legg på primer, med eller uten glød

3. Bruk svamp eller kost og påfør All in One face base jevnt over hele ansiktet og påfør deretter Cheek Colour 04 lett i eplekinnene

..
4. Legg den Kajalen over hele øyelokket, såvidt opp til global
5. Bruk Eyeshadow Brush og dytt på den sorte øyenskyggen slik at det dekker all Kajalen
6. Dypp blender brush i den grå skyggen og dus i over ytterkantene opp mot øyebryn
7. Påfør masse maskara, gre gjennom vippene så der ikke blir klumper

8. Tegn opp hele leppen med en nude lip liner
9. Påfør Colourglide Shine 01 og VOILA!  

 

Sunkissed Glow

Nå er solen begynt å titte frem og da ønsker vi å gløde litt ekstra!
En enkel måte å få frem litt glød i ansiktet etter den lange kalde vinteren hvor solen har vært borte lenge er å bruke et fint solpudder og en fresh rouge- nå skal jeg vise dere en look som er enkel å lage og som passer fint til både hverdags og fest denne våren!

 

Start med å legge hud, lett dekk og riktig tone til huden din er viktig
Jeg bruker Primer og Mineral Liquid Foundation 

 

Til denne looken bruker jeg Shimmer Cube 06 fra The Body Shop og Eye Colour 13

- Begynn med å legge Carbon Definer 02 Brown på øyelokket tett langs vippelinjen
- Ta den gråbrune fargen i paletten og dus over der du har lagt kajalen og over hele lokketTOP TIPS:
Spray lett med Vitamin C face mist på kosten etter du har dyppet kosten i skyggen, da sitter skyggen enda bedre på lokket og du får en ekstra metallisk look.

 

- Deretter legg bronzefargen midt på lokket for å skape liv i blikket
- Legg så den mørkebrune skyggen og legg den helt ytterst i øyet i en sidelengs V form for å skape dybde

- Blend fargene sammen med en Blender Brush og bruk restene av farge på kosten og dus litt under øyet for å få en helhet på øyeformen
- Tilslutt lpåfør Eye Colour 13 rett under brynet for å åpne blikket og få en highlight uten shimmer- Påfør maskara

Jeg velger å ikke bruke Liner på denne looken for å holde den mer naturlig, men om du vil rocke den opp og få et mer intesivt blikk kan du selvsagt legge en liner.

 

Så tilbake til huden og den "Sunkissed" looken

- Bruk et matt solpudder. Jeg bruker Bronzing Powder 03 fra The Body Shop
- Påfør først under kinnbenet og bruker restene fra kosten i et 3 tall fra pannen ut i kinnet og ned under haken, gjenta på andre siden av ansiktet
- For å få enda mer glød bruker jeg Baked Bronzer 02 fra The Body Shop oppå det matte pudderet med samme bevegelse


TOP TIPS:

For å bryte med alt det brune bruker jeg Baked Cheek Colour 01 i eplekinnene og et lite "swipe" over øyenbrynsbenet.
På denne måten får du ekstra glød og farge til ansiktet og øynene

 

- Helt til slutt bruker jeg en rosa gloss!

Hva syns du? 

 

xoxo

-Charlie-

Highlighting

Har tidligere skrevet et innlegg om produktene for Highlighting, nå tenkte jeg å legge ut bilder av resultate vedhighlight og skyggebruk til ansiktet: ENJOY!

Step 1 


Det første du må gjøre er å påføre Primer og Foundation for å få en perfekt hudtone- Huden er det viktigste du gjør, har du fått til en bra hud makeup- så blir det andre bra også ;) 
Her har jeg brukt en fuktighetsgivende mineral foundation for å dekke og fukte huden mest mulig.

                   
Primer Moisture It-179,-
EVM Liquid Foundation 105 -269,-

Step 2Her er en ferdig look med forklaring av øyenmakup på tegningen og hvordan jeg har gått frem for å legge skygge og highlight i ansiktet.


Matte og dekke hud :All in one Face Base 02-219,- 
Skygge Bronzing Powder 03-169,-
Highlight :Brush On Radiance -219,-


Her kan du se hvordan skygge og Highlight jobber sammen både på kinnben, over nesen og munnen.

Step 3


Og her er den ferdige looken!


EyeColour 13 og 10  -119,-
Carbon Black EyeDefiner  -109,-
Brow & Liner kit 03   -198,-
Eyedefiner 05 White   -99.-
Cheek Colour 02  -139,-

NY FARGE  Colourglide Shine   -139,-

 

(Prisene kan variere)


Hudpleie

Er du flink til å ta vare på huden din?

Det er uansett en veldig viktig faktor når det gjelder å legge makeup!

Vi har bare en hud- så det er kjempeviktig å ta vare på den, ikke bare for sminken sin skyld, for det er jo ikke alle som ønsker å bruke sminke, men for å beskytte mot skadelige ytre påkjenninger som frie radikaler, forurensning osv.

Så her kommer 3 enkle trinn til en sunnere og friskere hud!

 

Trinn 1:

Velg en rens som passer for din hudtype.
Det er veldig mange forskjellige typer på markedet og alle har en virkning for din hudtype eller hudtilstand.
Rens ansiktet morgen og kveld.

Eksempler på renserprodukter:
Cleansing gel, Foam wash, Cream Cleanser, TonerHusk å bruke ansikts vann/toner etter rensen for å nøytralisere PH verdien i huden din, hjelpe med å lukke porer og forberede huden på å motta kremer og evt sminke og andre ytre påkjenninger

Trinn 2:

Masker og skrubber
Disse brukes som regel 1-2 ganger i uken, mitt tips er å bruke maske etter at du har skrubbet huden.
Da er den ny renset for døde hudceller og mer mottakelig for det masken har å tilby av pleie til huden din.

Eksempler på produkter:
Cleansing mask, Deep Cleansing mask, Warming mud mask, Moisture mask osv
Exfoliating scrub, Microdemabration scrub, Gentle scrub osv
Trinn 3:

Fukt huden din.
Her gjelder det også å finne noe som passer til din hudtype eller tilstand.
Det som er viktig er at kremen din beskytter huden- så jeg anbefaler deg å ha en krem med solfaktor da den beskytter deg blant annet mot UV stråler når solen titter frem og mot forurensning når kulden trer til.

Eksempler på fuktighetsprodukter:
Daycream , Serum, Nightcream

Dagkrem bruker du hver dag over et evt serum.

Serum er til for å nå i dybden av huden din, reparere, fukte eller tilføre glød- der fins mange varianter. 
Nattkrem brukes om natten, nattkremen har som regel ekstra av det huden din trenger da huden vår jobber best om natten, fri for påkjenninger utenifra.