hits

How to- Hår & Kropp

How To... Funky Braid

Goood morgen superstars!! 
I går var jeg søren meg i seng før midnatt, og i dag våknet jeg kl 0800, av meg selv... Begynner å bli gammel sa du?! hahahaha

Well, anywho... I går sto jeg på badet før jeg sku på jobb, og etter hårshowet som jeg jobbet på forrige lørdag, har jeg vært så full av ny inspirasjon etter alle de kule frisyrene de viste der, så jeg dro på med en firsyre inspirert av looken til danserne på showet! (skjekk gjerne ut innlegget her, og få masse kul ny inspirasjon)

SAMSUNG CSC

Mens jeg sto på badet og kreerte denne looken, så tenkte jeg at jeg ikke kunne være egen og holde det helt for meg selv hvordan jeg gjorde det...

SAMSUNG CSC

... derfor tok jeg noen kjappe bilder og la ut på mystory på snapchat, men jeg lagret dem også- sånn at jeg kan vise dere her hvordan dere gjør det!

SAMSUNG CSC

For å lage denne looken trenger du som følger:

- Litterann fletteskills, da det skal være to stramme omvendt parisafletter på hver side av hodet.
- Stylingkrem til å ha i håret du skal flette
- Små hår-gummistrikk og evt noen fliseklemmer
- Tupèringsbørste
- Hårspray

 • Start med å dele opp håret i 3 deler, og fest hver del i strikk så du har skillene helt stram når du skal flette.
 • Fordel litt stylingkrem i håret du skal flette og begynn å flette en stram flette på hver side av hodet. 
 • Forsett fletten litt forbi hodebunnen, men ikke flett fletten hele veien ned, fest med gummistrikk.
 • Delen i midten, som ikke er flettet, tupères godt for å få litt høyde og tekstur. Jeg hadde litt krøller i dette håret etter å ha hatt samme sveis bare med flette i midtpartiet dagen før, så om du vil ha ekstra tekstur kan du evt krølle eller kreppe dette håret.


 • Nå har du to fletter på hver side, høyde og teskstur i midten og for å samle dette til en frisyre som holder hele dagen, kan du enten sette fliseflemmer og hårspenner rundt midtpartiet slik at det holder seg slik, eller så kan du gjør som jeg gjorde og bruke flettene til å holde frisyren på plass.
 • Her testet jeg litt forskjelling og lagde først en knute med håret, men det ble så klumpete så jeg droppet det og gikk for å helt enkelt feste flettene over midtpartihåret med gummistrikk. 
 • Avslutt så med hårspray!

Kjempe enkelt, superkult og garantert til å gi deg litt oppmerksomhet! ​
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Makeupen til denne looken gjorde jeg veldig enkel, med naturlige øyne og en fargesterk leppe.

SAMSUNG CSC

Jeg brukte The Body Shop Colourcrush Eyecolour på øynene, 360- Gold Rosemance som highlight i innerkroken av øyet og litt ut på lokken over og under øyet. 215- Cocnuts about you i globalen, for å få litt dybde på blikket. Maskaraen er Doll Eyes fra NYX.
Brynene fylte jeg i med The Body Shop Colourcrush Eyecolour 320- Grape Expectations 

SAMSUNG CSC

På leppene la jeg den helt nye og dødslekre lip lineren fra Gwen Stefani x Urban Decay kolleksjonen, Firebird, som jeg kjøpte her om dagen! <3 ELSK!!
Over liplineren har jeg The Body Shop Colourcrush Lipcolour 240- Damson in Destress

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg fikk masse komplimenter for håret mitt denne dagen, og følte meg rett og slett superfresh! Så ta og test ut litt funky fletter du også, lek litt, få håret bort fra fjeset, ta på favorittleppestiften din, og feel fabulous, det er nemlig helt på sin plass!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg få i meg litt frokost og så starte forberedelsene til å dra på julebord med jobben! Ja.. du leste riktig, haha, vi har julebordet vårt nå! =P

Ha en helt fantastisk dag mine fine <3

Love you xoxo

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Easy half updo!

Hei hei fint folk! ♥

Ville bare poppe innom med en super enkel og fin frisyre som passer både deg med litt kortere hår og deg med god lengde på håret.

SAMSUNG CSC

For å lage denne looken trenger du bare noen små gummistrikk og evt en lett styling krem til å samle håret litt med.

SAMSUNG CSC

♦ Del opp ønsket skill og ta tre små deler av håret på hver side av skillen.
♦ Lag små snurrefletter utav hver av de tre delene og fest strikk i enden så ikke snurren går opp.
♦ Trekk de snurrede delene bak og fest på midten bak med et strikk til.
♦ Løsne så strikkene fra delene og du er klar!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Easy peasy!

SAMSUNG CSC

Ha en nydelig dag mine fine 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

DIY- PASTEL HAIR

Helg igjen allerede!! 
Tiden løper avgårde som bare det og det er nå kun 13 dager igjen til jul!!! Oh my.... jeg har jo bare såvidt det er begynt på julegaver, hehe, ops! 

Men istede for å handle julegaver da, så har jeg holdt på med en steg for steg guide til hvordan jeg farget håret mitt lilla! Det er en enkel og ikke permanent metode, så da kan jeg trygt anbefale dere hvordan dere kan gjøre dette helt selv! 

SAMSUNG CSC

Det er et par forutsetninger for å få det til å bli et bra resultat og det er som følger:

 • Lyst hår, gjerne behandlet- for da vil pigmentene kunne feste seg i håret bedre
 • Jevn farge på håret om du ønsker et helt jevnt resultat
 • Ikke alt for skadet hår, da vil fargen fort se blass ut

For å gjøre dette selv trenger du også et par redskaper:

 • Paintbox fargene du vil ha, samt "whiter shade of pale" som gjør fargene om til pastell fremfor knallfarger
 • En skål til å blande fargene i
 • Hansker og plastforlie
 • Fargebørste og fargekam

SAMSUNG CSC

Første steg er å vaske håret med shampo, 2 ganger og ikke ha i balsam. Håndkletørk håret og gre forsiktig gjennom håret slik at alle floker er borte.
Del opp håret i ønsket seksjoner, om du skal ha litt forskjell i fargen. Jeg har delt håret i to og har en litt mørkere farge under og en lysere på toppen.

SAMSUNG CSC

Nå som håret er delt opp så er du klar for påføring. Ta seksjoner av håret, fordel fargen jevnt over alt med fargepenselen. Når du har fordelt fargen godt, bruk fargekammen og gre gjennom seksjonene for å være sikker på at alt håret er dekket med fargen. Pensle over mer farge om nødvendig.

SAMSUNG CSC
Pakk så håret inn i plastfolie. Dette vil gjøre at fargen jobber seg bedre inn i håret.
Gå så videre til neste seksjon med hår og fordel farge med penselen, kam over og jevn ut fargen. Pakk tilslutt alt håret inn i plastfolie og la det virke i 6-30 minutter.
Jo lengre du lar det virke, jo mer farge og holdbarhet får du. 

SAMSUNG CSC

For å fylle minuttene med noe vettugt, kan du gjøre som meg og ta en ansiktsmaske imens du danser til musikken på radioen og koser deg!

SAMSUNG CSC

Skyll tilslutt ut fargen godt, du vet at du er ferdig å skylle når vannet ikke lengre er farget, fordel balsam i håret og skyll ut.

SAMSUNG CSC

Tørk håret og style slik du ønsker! 

SAMSUNG CSC

Voila!*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

3 ENKLE FESTFRISYRER

God morgen! 
Disse bildene hadde jeg planer om å dele med dere i går kveld etter jobb. Men da jeg kom hjem litt før kl 20, ble det rett i matfatet for så og sitte barnevakt for min lillebror og da var det kveldsmat, bading og legging- så plutselig var klokken nesten 22 og da var jeg helt kaputt og gikk da faktisk rett å la meg selv, hehe!

Men bedre sent enn aldri og frisyrene jeg har til dere her i dag er av den super enkle typen som passer både til fest og hverdags. Hvis du er en av de som kanskje må gå rett fra jobb til julebord, med liten tid til å legge makeupen og få på festantrekket, kan disse tre enkle frisyrene være fin inspirasjon til nettopp deg!

1. Løst hår med dyp sideskill

Denne er jo fantastisk enkel, sleng over litt ekstra hår i skillen din så du får en dyp sideskill, ta litt tørrshampoo med volum i røttene og frisyren holder seg slik hele kvelden. 
Dette er lett, fint og tar null tid! Men hvis du har noen ekstra minutter å avse kan du gjerne ta en krøllstav og lage litt krøller i håret også!

Makeup looken jeg har på meg på bildene kan dere finne steg for steg guide til HER 

2. Høy hestehale 

Høy hestehale er både fint og enkelt, og hvis du tar en liten del av håret, snurrer det rundt der strikken er synlig og fester med en liten spenne så ser hestehalen mye penere ut også. Her igjen kan du også hvis du har 5 minutter- bruke en krølltang til å lage liv i håret som kommer ut i hestehalen.
For at frisyren ikke skal bli for hverdagslig, har jeg brukt en børste til å samle alle småhår i front bakover slik at det er "rent" rundt ansiktet. Med denne frisyren får makeupen og antrekket ditt mye oppmerksomhet så det passer veldig bra hvis du vil vise frem nettopp dette!

3. Easy Bun

En fin dott på toppen av hodet er både klassisk og fint. For å lage "dotten" litt ekstra pen, kan du først snurre håret slik som på bildet over før du da surrer det rundt strikken og fester med spenne. 

Likt som med hestehalen vil denne frisyren gi fokuset på makeupen og antrekket.

Hvis du vil pynte denne frisyren enda mer til kan du sette i spenner med perler eller stener på. Det er også veldig fint med litt diskret hår glitter sprayet på.

Nå som jeg har vist noen veldig enkle frisyrer, tenkte jeg å lage noen litt mer avanserte å vise dere også- høres det greit ut? 

Nyt, nyt og nyyyyyt helgen mine venner ♥
Masse klemmer

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Hair Talk!

Heisann dere!

Får så dårlig sammvittighet over å ikke ha tid til å lage nye ting nå i denne flyttingen, meeen jeg har jo mye bra i arkivet også!
Tenkte derfor å dele med dere denne hårvideoen som jeg lagde for en stund siden, jeg syns disse frisyrene og tipsene er noe som passer ypperlig nå til sommerfrisyrene så da er det bare til å skru på lyden, sette videoen på HD kvalitet og høre på meg bable litt om produkter og vise noen enkle og fine frisyrer!

*Snurr Film* 

 

Masse klemmer fra meg! <3

______________________
#Hårstyling #Vlog #Video #Hårprodukter #hår #skjønnhet 

10 TIPS TIL PERFEKT AVKOBLING

Hei igjen mine kjære!

Da er første dag i påsken her, er det mange som gleder seg over det eller?

Det typiske for påsken er jo å dra på fjellet og stå på ski eller snowboard, nyte kvikklunsj, kakao og appelsiner på sitteunderlag i snøen mens solen steiker og gjør deg påskebrun.
Men det betyr jo ikke at dette er tilfellet for alle! Noen skal jobbe, andre skal bare slappe av etter skolemas og tjas- og de som ikke engang liker å gå på ski, må jo ha noe annet å gjøre.

Så i den annledning tenkte jeg at et par avkoblende velvære tips kunne passet bra i dag! :)

10 steg til perfekt avkobling

 • Tenn litt lys rundt om på badet
 • Finn frem en god bok eller et blad, eller sett på noe behagelig musikk
 • Tapp varmt og deilig vann i badekaret, strø i badesalt eller ha i badeskum og legg deg oppi

 • Ligg i vannet og kjenn at varmen brer seg i kroppen, hvis du har stive muskler og ledd er dette steget gull verdt
  - start med avspenning hvor du først spenner muskel for muskel før du slepper den.
  Begynn med føttene, spenn alt du har og hold i noen sekunder for så å slippe opp. På denne måten får du full avspenning i musklaturen.
  Forsett fra bena til baken, armer, fingre helt til du har gått gjennom hele kroppen.
 • Nå som du er avspent og varmen har myket deg opp er det tid for litt tøying, bøy deg fremover så du får tøyd bena og ryggen, tøy gjerne armene også før du legger deg ned i vannet igjen.
 • Nå er det blodsirkulasjon og fornying av huden som står for tur!
  Finn frem en god bodyskrub, hvis du har separat dusj og badekar kan du gjerne gå inn i dusjen, hvis ikke stell deg på badematten på gulvet.
  Fordel litt skrubb rundt om på kroppen, bruk aller helst en skrubbehanske eller børste og gå i gang med å skrubbe fra føttene og oppover til rumpe, mage, rygg, armer og brystet. Ved å begynne nederst på kroppen skal det visst være ekstra fordelaktig for blodomløpet som blir satt i gang! 
 • Gå oppi badevannet igjen og vask av bodyskrubben. Alt etter hvor utålmodig du er kan du nå bare ligge og slappe av i vannet så lenge du vil, lese bok, nyte musikken eller utføre mindfullness 

 • Når du blir lei av å ligge i vannet, er det opp og inn i dusjen, vask av badevann og skrubberester. Ta gjerne en ansiktskrubbings også når du først er i gang ;)
 • Ute av dusjen klapper du huden lett tørr, så mens du enda er fuktig i huden finner du frem en god bodylotion eller bodybutter. Igjen starter du ved føttene, smør dem godt inn og jobb deg oppover. Mens du smører deg inn, gi deg selv en lett massasje på legger, lår og armer, siden du er myket opp etter både badevannet og tøyingen så vil massasjen gi deg prikken over i'en på avspenning og avslapping i kroppen.
 • Helt til slutt legger du en deilig natt krem på ansiktet, før du kler på deg noe lett og deilig tøy som ikke stjeler all fuktigheten du nå har smurt deg inn med!

DIGG?! Ja det var det- for jeg gjorde alt dette i går og det føles sååå utrolig deilig og gå og legge seg etter en sånn her seanse, så om du har halvannen time å avse iløpet av påsken, anbefaler jeg å gjøre dette på det sterkeste! 

Håper dette var til nytte for dere og at dere får en avlsappende og deilig påske!

Love Your Feet!

Føtter! 
Tenker du noen gang over hvor mye føttene dine gjør for deg?
De bærer deg tross alt gjennom livet ditt! Hver gang du står og går bruker du føttene dine og som regel er de godt gjemt inni både sokker og sko.
Så hva gjør du for føttene dine?

I dag skal jeg ta for meg litt fotpleie med dere. Det er kanskje det mest glemte området på kroppen vår, ved unntak når sommeren nærmer seg og du febrilsk gjør alt du kan for å finpusse litt på føttene før du skal debutere dem i sandaler og gå barfot på stranden.
Men hvis du er litt grei med deg selv, og ikke minst føttene dine, så pass på å gi dem litt pleie et par ganger i mnd minst, gjennom hele året.
Da slipper du nemlig å panisk teste ut alle de groveste fotfilene (som forøvrig vil gjøre vondt verre) fra apoteket rett før sommer sesongen!

De fleste av oss har nok glemt bort både fotfil og fotkrem gjennom vinteren,
og hvis du er en av dem, kan du ha god nytte av tipsene jeg kommer med i dette innlegget!

Du trenger et par ting før du går i gang:
En bøtte eller balje til å ha vann og føtter oppi, noe godt å ha i vannet, enten du går får hjemmevarianten- grønsåpe, eller om du har et fotbadesalt.
Fotfil, neglefil og en neglebørste.
Skrubb til å skrubbe føttene med, enten det er bodyskrubb, fotskrubb eller en hjemmelaget variant med kokosolje og sukker f.eks.
Og tilslutt, hvis du er som meg og liker å ha en fresh farge på neglene, så finn frem det også!

Da går vi i gang! 

1. Gi føttene et deilig fotbad, drikk en god kopp te eller kaffe og les i en bok, i et blad eller kos deg med anna gøy lesestoff her på bloggen min =D

2. Nå som føttene er god gjort litt i vannet, skrubb føttene med skrubben og skyll av. Nå har du fått fjernet døde hudceller, fått i gang litt blodsirkulasjon og nå som du har skrubbet først- trenger du neppe gå like hardt til verks med fotfilen etterpå! 

3. Finn deretter frem neglebørsten, vask og skrubb godt rundt tær og negler og skyll bena.

4. Fotfil tid! Klapp føttene litt tørr med et håndkle og fil over områder med hard hud- men ikke ta helt av! Fil litt i dag og litt neste uke og uken etter der..

5. Klipp og fil neglene og dytt ned neglebånd. Jeg gikk også løs med en god buffer og filte overflaten på neglen og ble da kvitt både rester av gammel neglelakk, sprekker og rugler i neglen og overflaten ble glatt og fin!

6. Spyl av føttene en siste gang, klapp dem tørr med et håndkle og smør deretter føttene med en god fotkrem og la det trekke godt inn.

7. Ta tilslutt frem en fresh og fin lakk og mal på neglene!

 Nå har du rene, mykere, friskere og flottere føtter -som med litt videre vedlikehold vil være klar for å møte både sommeren og resten av året!

 

Hadde ALDRI trodd jeg skulle dele bilde av føttene mine her på bloggen, men etter å ha stelt fint med dem, har jeg jo selv merket at føttene mine trives og de ser presentable nok ut så la gå!! Hehe

Da lurer jeg på- er du flink å stelle med dine føtter?
Når pleiet du dem sist?! 

Håper virkelig dere unner dere litt fotpleie - for det ER så digg!! Vi snakkes snart mine darlings! <3

#skjønnhet #føtter #fotpleie #velvære 

Frisyre \\ Fest Flette

Heisann dere!

I dag tenkte jeg å vise dere en super enkel frisyre som jeg har brukt i åresvis til treningsfrisyre- hehe, men som jeg har gjort meg litt mer flid med nå og gjort om til en lekker fest frisyre!  

Det er ikke mer hokus pokus enn å lage en enkel parisaflette som du begynner med fra helt i front og fletter ned til bakhodet og fester med strikk slik at du får en hestehale på slutten.For å gjøre det litt penere har jeg krøllet håret som kommer ut i hestehalen og dradd ned noen tilfeldige hårfliker ved ørene samt tatt en liten del av hår og snurret rundt strikken så den ikke er synlig.

Frisyren tar ingen verdens tid å lage og ser fresh og kul ut og passer perfekt om du har lyst å gjøre litt mer stas på håret enn en vanlig heste hale =)

Hva syns du?
Er dette noe du kunne brukt som fest frisyre? 

 

-Charlie


#Frisyre #Nyttår #Makeupartist #Look #Dagens #Flette #Skjønnhet #skjønnhetsblogger

How To... Enkel oppsetning!

Hei igjen dere! 

Tidligere i dag viste jeg dere hvordan føne inn volum og hold til håret<link til innlegget
- og nå skal jeg vise dere hva som enkelt kan gjøres når du har litt hold i håret fra før av!

Denne frisyren passer like fint til hverdags som til festligheter og kan røffes opp eller tones ned alt etter som =)

This is How To do it:

 • Del av et parti i fronten og sett det i en klype (her kan du selv velge hvor mye du deler av, jeg tok alt håret som er foran øret)
 • Samle resten av håret i en hestehale som festes til siden- For ordens, skyld festet skal være på den samme siden som du delte av luggen på =)
 • Hvis det er behov gre gjennom håret slik at alt håret er fint samlet. 


 • For at det ikke skal være så stramt så bruket jeg en hånd og "dytter" litt i håret, sånn at det sitter litt løsere, hehe hvis det gikk an å forstå =P
 • Så frem i fronten- del håret i to deler

 • Begynn med å legge håret om hverandre og på samme måte som du vil flette en parisaflette, så henter du inn hår til hver bit jo lengre ned du kommer
 • Nå har du en lang fin snurr, denne drar jeg litt i så den ikke blir heeelt stram

 • Fest en fliseklemme/spenne/hårnål- whatever it is you call it- i enden av snurrefletten.
 • Før snurrefletten bak og rund hårstrikken slik at strikken blir gjemt
 • Fest så spennen inn under snurren og bruk evt en til spenne så det hele sitter godt
 • Du kan fint bruke frisyren som den er nå- elller gå videre til stegene under =)

 • Nå lager du en flette av det håret som er i hestehalen
 • Fest et gummistrikk beregnet på hår, i enden av fletten

 • Ta grep om enden på fletten og dra den opp mot bakhodet
 • Fest en spenne eller to i den første "bøyen" av fletten og forsett å legg fletten rundt hestehalen

 • Sett inn en spenne eller to til der du måtte trenge det til ditt hår 
 • Når du har lagt ned hele fletten rundt hestehalen og spent fast så er du ferdig! 


Hva syns du? 
Har du prøvd noe lignende før?
Si hva du syns eller spør hvis du lurer på noe, jeg blir super happyface av kommentarer! =)

Nå skal jeg gå i gang med fredagstaco (jah skikkelig typisk, I know =P) og pønske ut en kul makeuplook til dere for i morra!
Vi sees!  

Fredagskos fra meg!

 photo badge-nomineacuter-rosa1_zpsec3c33ed.gif

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________#Hårstyling #Frisyre #HowTo #StegforSteg #Blogg #BeautyBlogg #Skjønnhet 

How To... Volum i Håret

Hola Chicas! =)

NÅ er faktisk helgen over oss igjen- Så da må jeg jo slenge med litt supre helge stylings tips!!

I dag blir det fokus på hårsveisen, i morra en lekker makeup og på søndag er det ny runde med Contouring Lesson- 
Så masse snacks å glede dere til!

Dagens How To... er en rask og enkel måte å føne volum til håret, så uten noe mere mas, this is how to do it:

Produktene jeg har brukt til dette er de som du ser på bildet- Kevin Murphy Body Builder og Anti Gravity Spray
Skummet er med på å blåse opp håret når du føner det, slik at volumet holder seg godt og sprayen har varmebeskyttelse i seg samt at den gir fin tekstur og hold på håret. 

 • Start med nyvasket håndkletørket hår
 • Bruk en god børste til å føne med 
 • Fordel skum på børsten og fordel jevnt i hele håret
 • Gre gjennom håret en ekstra gang så er du sikker på at alt er jevnt fordelt

 • Spray Anti Gravity over hele håret
 • Børst gjennom håret
 • Føn lett over hele håret til det begynner å bli litt tørt

 • Gre nå alt håret til ene siden slik som på bildet, og føn nedenfra og opp
 • Gjenta på andre siden
 • Når du gjør dette så får du godt volum bunnen av
 • Bøy hodet frem, eller still deg med hodet ned og føn fra nakken og oppover- bruk børsten å gre håret, nå får du godt volum i bakhodet også!
 • Så er det opp igjen med hodet og blås med hårførneren mens du rister på hodet så håret faller naturlig på plass!

 • Hello Volume- How are you today?!
 • Nå kan du ta litt Wild Argan Solid Oil og fordele jevnt i håret
 • Jeg tar en bit i hånda, varmer oljen opp mellom begge hender og så fordeler jeg i håret fra tuppene og oppover
 • Gre gjennom håret og samle det til en side, lage ønsket skill eller style håret med et lett oppsett f.eks =)

 

Super lett og holdbar måte å få inn litt volum og tekstur i håret på og det er dessuten perfekt som base til å sette opp håret.
Jeg har laget en enkel oppsett og tenkte å dele det med dere senere i dag!  

 

Hva syns du om denne guiden?
Lærte du noe nytt?
Håper dere uansett har en superfin fredag, så sees vi litt senere i dag! =)

-Charlie

 photo badge-nomineacuter-rosa1_zpsec3c33ed.gif

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

#Hårstyling #Volum #Frisyre #TheBodyShop #WildArganOil #KevinMurphy 

Såpestykke + Flytende Skrubb = Magi!

Oi oi oi! 
Jeg tror jeg fant på verdens lureste triks nettopp!

Jeg driver å tester produkter fra Wild Argan Oil serien til The Body Shop og gjort det i en mnd nå. 
Må bare si at jeg er henrykt over disse produktene og om mulig enda mer henrykt over det jeg gjorde med skrubben og såpestykket i dag!
(holder på med utfyllende omtale innlegg om alle produktene, men måtte bare dele dette supre trikset med dere før omtalen er klar!) 

Det er snakk om disse her to produktene her:Først så brukte jeg såpen, den skummer kjempegodt og den ruglete teksturen på ene siden av såpen gjør godt til blodsirkulasjonen mens du holder på.
Så tok jeg fatt i skrubben, siden skrubbehansken min var til vask, brukte jeg først bare hendene, men da blir ikke skrubbingen like grov.

Det var da jeg kom på det!

Jeg fant frem såpestykket igjen, brukte den ruglete siden og gikk over der jeg hadde lagt på skrubb på huden.
Hva skjedde så?
- JO skrubbekornene la seg inn i ruglene på såpestykket og jeg fikk en skikkelig skrubbings med perfekt hardførhet!
Og bonusen av ruglene på såpestykket?
- En skikkelig runde på blodsirkulasjonen!

Ahmahgad! hehe, dette var bare så digg!
Jeg er myk som en baby på huden og nå lukter det skikkelig digg av både meg og badet!

(Så for å ta det uten all min begeistring i setningene, hehe! ) Slik gjør du: 1. Gå inn i dusjen og la vannet renne, godt og varmt, hehe
 2. Bruk såpestykket en rask runde over hele kroppen, da blir det litt mykere og kan ta opp skrubbekornene
 3. Ta frem skrubben, fordel litt skrubb rundt om, jeg la litt på armene, magen og bena
 4. Så tar du frem såpestykket igjen, bruk den ruglete siden rett over et område med skrubb og så er det bare å skrubbe løs!
 5. Skyll av såpen og deg selv og voila- supersmooth bloodpumping skin!
 6. BONUSTIPS: Når du er ute av dusjen - tørk deg bare lett og smør inn bodylotion/bodybutter mens du forsatt er godt fuktig i huden, da trekker den bedre inn, du trenger ca halvparten av normalmengde og dermed har du kremen din lengre!  

 

HURRA! 


Happy and soft hugs 
-Charlie 

// Sponsede produkter

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

#TheBodyShop #Kroppspleie #Skrubb #Skjønnhet #SoftSkin #Superdigg #HowTo

Hairstyle \\ On the Side

Hei alle flotte lesere! =)

Tenkte å legge inn et innlegg om frisyren jeg gjorde til denne makeup looken 

Den var veldig lett å lage, men jeg var så dum å ikke tok bilder underveis mens jeg gjorde den så dere får klare dere med illustrasjonsbilde og forklaring ;)

Slik gjør du:

 • Start med å dele inn håret i front med en kraftig sidesill
 • Del inn håret fra siden og skrått bakover- slik jeg har forsøkt å vise på tegingen =P 
 • Nå får du litt hår som henger fra siden av hodet og bak i bakhodet og så en hel haug med hår i den kraftige sideskillen.
 • Det håret setter du opp i en strikk så det er vekk av veien

Neste gang lover jeg å ta bilder, da jeg virkelig ikke har teken på å tegne i paint, hahaha!

 • Så tar du litt Wild Argan Solid Oil og fordeler i håret som henger ned 
 • Deretter tar du to hårdeler ( som når du skal flette) snurrer dem rundt hverandre, plukker opp nytt hår og snurrer rundt, helt til du kommer nedover i bakhodet
 • Fest med en liten strikk

 • Resten av håret skal krølles, enten du bruker rettetang, bølgetang eller krøllstav som jeg brukte
 • Jeg fordelte først litt mer Wild Argan Solid Oil i håret og deretter krøllet jeg det
 • Her tok jeg annenhver krøll innover og utover slik at det ble tilfeldig og fint

Argan Solid Oil er virkelig helt fantastisk og passer ypperlig til å fordele i håret før styling da håret samler seg fint og har god glans og faktisk får et fint hold, så du trenger ikke mye styling produkter etterpå- her hodlt det med litt hårspray!Hva syns du? =)

-Charlie

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

#DagensHår #Skjønnhet #Sminke #Hårstyling #Look #Makeup #Colourcrush #WildArganOil #TheBodyShop

Hairstyle \\ Upside Down

Heisann kjære lesere! 

Tenkte å vise dere hvordan dere kan lage opp ned fletten som jeg viste i dette innlegget !
Jeg fikk ikke helt til å stå opp ned med hue og ta bilder samtidig så da fant jeg noen fine illustrasjons bilder på denne nettsiden !

Here we go!

 • For å lage frisyren startet jeg med å fordele et ganske godt lag av Wild Argan Solid Oil i hele håret
 • Deretter deler jeg inn håret på toppen av hodet (det som ikke skal flettes) og setter det bort.
 • Så er det bare å stelle seg opp ned og begynne å flette!


Tok meg friheten til å redigere bildene sammen og oversette beskrivelsen til norsk, med beskrivelse til hvordan jeg har gjort denne frisyren =)

 • Nå tar du det håret som du satt vekk til å begynne med, børster det bakover og fester det sammen med håret som er flettet, til en høy heste hale
 • Deretter finner du frem noen spenner, surrer håret et par runder rundt hestehalen og fester det opp slik at det blir en fin tilfeldig ball på toppen
 • Avslutt med å gre bakeover hår som stikker ut med litt olje, et lite spray med hårspray hvis det trengs and your good to go! =)Så hva syns du?!
Har du prøvd denne frisyren? 
Hvis ikke, vil du prøve nå? =) 

Elsker å få ris eller ros- kommentarfeltet er ditt! 

Klemmer fra
-Charlie 

Dagens Hairdo - Crazy

...og så kommer håret =P

Jeg har brukt volum mousse i håndletørt hår som jeg har fønet inn i håret.
For ekstra volum bøy deg fremover og føn håret undenifra.

Deretter har jeg brukt rettetangen til å lage bølger!
Og da ble det slik: wohoo- morro med krøller =D 

Håper alle sammen har hatt en strålende søndag! 

Klemmer 
-Charlie