hits

Konkurranser \\ Giveaways

Lyst på en ny deilig sommerduft!?

sponsede produkter
SAMSUNG CSC

Hei på dere!!! 

Ah, nå lukter det så digg på badet og av meg! Haha! 
På jobben har vi nå endelig fått inn sommer limited edition duften, i fjor var det Mojito og i år er det Pinita Colada- og jeg mener det! AH MAH GAD! 
Den lukter så sykt digg, ser fresh ut, føles utrolig deilig på huden og er bare den perfekte sommerduften!

SAMSUNG CSC

Nå før helgen fikk jeg med meg disse herligheten hjem og har brukt dem hver dag siden og er helt hektet! 
Dusjsåpen er en deilig kremet gel konsistens med fukgivende honning samt naturlig ekstrakt av både kokosnøtt og ananas.
Bodyscruben er beriket med både Marulaolje, Babassuolje, Soyaolje, Kokosolje, naturlig ekstrakt av kokos og ananas og skrubbekornene er laget av knuste kokosskall. Jeg er så glad i den deilige konsistensen på Body Sorbet - så det er denne jeg har brukt mest av kremene, fordi den er lett i konsistensen og inneholder både honning, sesam olje og kjølende Aloevera, så den er ekstra god når man blir litt varm og solbrent om sommeren!

SAMSUNG CSC

Bodybutteren er litt rikere i konsistensen og passer bedre når man er litt tørrere i huden, men den er skikkelig digg å bruke på leggene etter at man har barbert dem, gir et super glansig og fint utseende på beina, holder fukten i 24 timer og har både Shea smør, Soyaolje og Brazilnut olje som fuktgivere. Dødsdigg!

SAMSUNG CSC

Derfor tenkte jeg at en av dere fine lesere kan FÅ en slik en deilig 200ml Pinita Colada Body Butter av meg!
Keen på det eller!? Da er det bare å skrike ut i kommentarfeltet at du er med, så velger jeg en av dere innen tirsdag ♥

Nå skal jeg synke ned i sofaen og lese boken min, har blitt helt hektet på Lars Keplers nye bok- Playground.
I morra er det ny dag og ny uke med masse jobbing! Ha en herlig søndagskveld fineste ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Thebodyshop #Konkurranse #Giveaway #bodybutter

Vinn Urban Decay Gwen Stefani Palette!!

God morgen fineste!! 
Vet dere hva?! Nå syns jeg at det var på tide med en ny konkurranse og denne gang klinker jeg til med Gwen Stefani Eyeshadow Palette fra Urban Decay som premie! Denne Paletten var en del av hennes limited edition samarbeid med Urban Decay og den paletten er nå utsolg- men hvis det var noen av dere som ønsket seg denne og som ikke fikk sjansen, har dere sjansen!!! 

SAMSUNG CSC

Jeg tenkte denne gang å kjøre konkurransen via Instagram- nå er det ikke langt unna til jeg når 1000 følgere på instagram kontoen min, så jeg tenkte rett og slett at jeg skulle plukke ut en av dere fine følgere der til å vinne paletten etter at 1000 tallet er rundet!

På min instagram får dere se bilder av makeuplooks, makeup produkter, behind the scenes når jeg er ute og jobber og bittelitt trening og mat- så mye likt som her på bloggen, bare inkludert et par ekstra småting!

Det du trenger å gjøre er bare å følge meg på instagram og skrive i kommentarfeltet at du er med, om du allerede følger meg på instagram, så er det bare å like og del innlegget og kommentere under!Når 1000 følgere passeres så trekker jeg en vinner, og går dette over stokk og stein og mange melder seg på- så er det muligheter for ekstra premier ;) 

LYKKE TIIIIIL!!! ♥

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

VINNER AV CHRISTMAS GIVEAWAY DEL 3!!

GOOOOOOD JUL!!!

Da er julaften her, pinnekjøttet er på kok, gavene er plassert under treet og tv'en er på med juleprogram! 

Ute stormer det med vind og regn, men her inne her det så julete og kosete at været får bare være som det er, selv om litt frost og snø ikke hadde skadd.
Vi får heller bare være takknemlig for dagen i dag, god mat og godt selskap.

Jeg håper jo også at jeg kan gjøre noen litt ekstra glad i dag, for det er nemlig tid for å kåre siste vinneren av Christmas Giveaway! 
Nok en gang tok jeg hjelp i random.org og kommentarene som tikket inn via blogg og facebook er blitt tatt med og denne gang var vinneren Kamilla! 

Gratulerer så masse!! En ekstra julepakke vil komme din vei ♥

SAMSUNG CSC

Ønsker dere en herlig, fantastisk og fin fin jul alle sammen  ♥ ♥ ♥ Jeg er kjempeglad i dere alle sammen :-**Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

ÅRETS SISTE CHRISTMAS GIVEAWAY!!

Da er det duket for den siste giveawayen denne julen! 

Samme som de to andre, er alt du trenger å gjøre å kommentere at du er med! Men jeg blir selvsagt veldig glad hvis du vil følge meg på Youtube, Snapchat RockstarCharlieFacebook og Instagram =D Det er morro morro!

Her er ukens premie!!!

Hvis du vil ha den- gi et lite pip i kommentarfeltet ♥

SAMSUNG CSC

Denne gang vil vinneren bli trukket på selve julaften, så da gjelder det å komme innom og sjekke ut om du er den heldige vinneren av en ekstra julepakke i år!
(selv om den kommer litt etter jul da..)

 Så da vil jeg bare si lykke til, ha en nydelig kveld og jeg er veldig glad i dere og setter stor stor pris på dere alle og enhver ♥ ♥ ♥*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

VINNER AV CHRISTMAS GIVEAWAY DEL 2!!

GOD KVELD VAKRINGER!

Litt sen update i dag, men har vært busy bee med farging av hår, klipping av hår, matlaging og sjokoladespising etter gårsdagens juleverksted! 
My oh my, så mye god sjokolade vi lagde i går, da jeg inviterte to av søstrene mine og våre sisters from another mister, eller hva vi nå skal kalle dem =P 
Fullt hønsehus, kakling, pizza, sjokoladeproduksjon og latter fylte gårsdagen- mer om det litt senere!

For nååå mine venner, er det på tide å avduke vinneren av forrige ukes Christmas Giveaway! Igjen er det random.org som har bestemt hvilken kommentar som skal vinne premien, og denne gang var det kommentar nr.1 som stakk av med seieren! 

Gratulerer så masse til deg- bloggeren av Trollblomst.blogg.no =) Du vil snart få en mail av meg =)

SAMSUNG CSC

Neste giveaway kommer ut på bloggen kl 20 i kveld- så pass på å stikk innom og sleng fra deg en kommentar så er du med i trekningen av julens siste giveaway!

- snakkes veldig snart ♥*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

CHRISTMAS GIVEAWAY!!!!

Daaa var det klart for 2. giveaway denne julen! 
Så hvis du vil få denne herlige pakken hjem i posten er det eneste du trenger å gjøre å slenge en liten kommentar i kommentarfeltet under om at du er med! =) 

SAMSUNG CSC

Samme som forrige uke, vil jeg såklart oppfordre deg til å følge meg på facebook, instagram, youtube og snapchat for å være oppdatert på siste nytt, men det er ingen krav ;) 
Da er det bare å ønske dere lykke til!!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

VINNER AV CHRISTMAS GIVEAWAY!!

God morgen dere!! ♥

Har dere hatt en fin helg?! 
Jeg er bare innom her på morgenkvisten for å dele med dere hvem som vant forrige ukes Christmas Giveaway!!! 

SAMSUNG CSC
Tusen takk til alle som ble med og gratulerer så masse til deg Nina!! ♥

Til dere som ikke vant denne gangen kommer det en ny sjanse om veldig få strakser, denne ukens giveaway er nemlig oppe på bloggen kl 1200- så da er det bare å poppe innom igjen og melde seg på i kommentarfeltet =)

Snakkes senere ♥
Veldig glad i dere!!!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


CHRISTMAS GIVEAWAY!!!!

Nå som julen nærmer seg er det alltid kjekt å være litt ekstra snill og hyggelig mot andre og siden dere alltid er så snill mot meg vil jeg være snill mot dere!

Sååå over den siste tiden har jeg samlet opp litt produkter og gjort klar til en aldri så liten ukentlig giveaway nå frem til jul! Er ikke det gøy?! 
Jeg har 3 pakker å sende og først ut er en herlig liten pakke med noe godt til hender, lepper, ansikt og kroppen! 

Har du lyst på disse godisene? 
Du trenger ikke gjøre noe mer enn å skrive i kommentarfeltet at du vil ha pakken og så legge igjen e-postadressen din så jeg kan kontakte den som vinner! 
Vinneren trekkes og publiseres på neste mandag! =)

SAMSUNG CSC

♥Jeg vil jo selvsagt oppfordre til å følge meg på diverse sosiale medier, men det er ingen krav for å bli med i trekningen.♥ 
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Ha en fantastisk mandagskveld videre alle dere fine!!! ♥♥♥


GIVEAWAY!!!!

//Samarbeid med Rå Organics Skincare

På en helt vanlig tirsdag midt i august, så syns jeg det passet med å gjøre noe litt koselig- er dere ikke enig at det passer fint?!

Tidligere i år fikk jeg nemlig prøve noen helt fantastiske produkter fra merket Rå Organics Skincare, utenom ansiktsmasken som jeg forsatt har litt igjen av, så er hver eneste dråpe av hvert produkt brukt opp og huden og håret min elsket virkelig disse produktene! 

Men det var ikke bare for deres gode praktiske egenskaper, at disse produktene falt i smak, det var også på grunn av verdiene bak selve produktene og merkevaren.
Som mange av dere vet, liker jeg det best når produktene er naturlig, gjerne økologisk, med lokale ingredienser og selvsagt- ikke testet på dyr!
Rå organics skincare går innom alle disse kriteriene og da blir jeg så glad, og når produktene at på til er fabelaktig gode så er det stormende suksess i min bok!
Hvis du vil vite enda mer om produktene kan du lese litt mer om det her =)


Denne skrubben er forresten noe av det mest fantastiske jeg har prøvd EVER!! Just sayin...

Derfor ble jeg enda gladere, da de tok kontakt med meg igjen og ville at jeg skulle dele en helt super giveaway med dere, mine fantastisk lesere!!
Det er nemlig så enkelt som at hvis du går inn på instagram og følger @råorganicskincaresandvika@råorganicskincaregjøvik eller @råorganicskincare 
(eller bare gjerne alle tre fordi det øker vinnersjansnene) 
Så er du med i trekningen av produkter til en verdi av 3000,-
JA, du leste riktig TRE TUSEN KRONER, det er ganske mye deilige produkter det!!

Jeg har gjort det veldig enkelt for dere, det er nemlig direkte link til de respektive instagramkontoene i navnene over her, så bare klikk dere inn, follow, follow og follow - så er dere med i trekningen!
It's as simple as that! 

Vinneren blir kåret tirsdag 1. september,- blir det deg?!

Vi tytes senere my loves <3 
-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Giveaway #RåOrganicsSkincare #Konkurranse #Instagram #skjønnhet

KONKURRANSE \\ Vinn Makeover

God kveld vakre vesner!!

Jeg har bare lyst å dele en utrolig flott konkurranse med dere!
Nydelige Chioma har akkuat nå en konkurranse på bloggen sin,
hvor du kan vinne en makeover på Gimle Parfymeri,
som er et av Norges eldste og mest ekslusive parfymerier!
DET er jo spennende eller hva?!


Bildet er lånt fra Chioma sin blogg =)

Det krever ikke mye for å bli med, du trenger bare skrive i kommentarfeltet hennes hvorfor du fortjener å vinne,
så stikk innom HER for å melde deg på konkurransen =D
Men skynd deg å meld deg på, for siste frist er i dag ;)

Ha en fantastisk kveld da dere <3 

      

#konkurranse 

Vinnerne av Giveaway!!

Hei søte, snille gode lesere!

NÅ har jeg saumfart kommentarfeltet og plukket ut 4 heldige vinnere av hver sin liten pakke!
I tillegg var det mange av dere som hjalp meg med å finne antrekk til VIxen Blogawards så da har jeg valgt ut en av dere også til å få en liten takk for hjelpen gave!Takk for hjelpen til  Therese!
Du tipset meg om å bruke et annet belte og en blonde topp under jumpsuiten istede for vanlig sort topp, siden utringningen er så dyp.
Det var nettopp dette jeg gjorde og følte meg super i antrekket mitt! 
Tusen takk for hjelpen - snart dukker det opp en liten pakke til deg <3

Så over til giveawayen jeg hadde i helgen

Denne gang valgte jeg vinnere utifra lojalitet, jeg har sett dere flere ganger i kommentarfeltet og setter så utrolig stor pris på at dere kommenterer her hos meg
så de av dere som snart får en epost av meg er:

Hallusination
Karina
Nemine
Tonje 

 Tusen takk kjære venner! <3

 

 

#Giveaway #vinnere #Finalist #Vixen #VixenBlogawards #TusenTakk

AvSLUTTET!! Til verdens beste lesere \\ Giveaway!!

Vet dere, dere er faktisk de beste leserne i verden!
Jeg sitter her forsatt full av glede og ikke minst takknemlighet over ukens begivenhet!
Det er pga alle dere at jeg kom helt til finalen i årets skjønnhetsblogg på Vixen Blogawards og takket være dere at jeg sitter her i dag, full av ny inspirasjon,
motivasjon og glede over bloggen og veien fremover!

Så da tenkte jeg det var på tide å takke dere skikkelig og vil derfor holde en giveaway til dere =)
Jeg har satt sammen 4 pakker så alt du trenger å gjøre er å skrive navn og epost i kommentarfeltet, 
og hvis det er en pakke du har veeeldig lyst på er det helt lov å skrive hvilken du vil ha! =)
Tusen takk til dere fordi dere leser bloggen min, stiller spørsmål, kommer med tilbakemeldinger og sist men ikke minst fordi dere sendte meg helt til finalen i Vixen!
Jeg er evig takknemlig og lover dere en blogg fylt av skjønnhetstips og triks, nye looks, How To, omtaler og masse masse mer fremover- så det er bare å glede seg og følge med videre!

Love you all <3

 

#Giveaway #Finalist #Vixen #VixenBlogawards #TusenTakk

VINNEREN AV GIVEAWAY!!

HERLIGHET SÅ GØY DET ER Å HOLDE GIVEAWAY!

Jeg mener- å få lov å glede et annet menneske på den måten!
Skulle virkelig ønske jeg kunne gi en pakke til hver og en av dere, for det har virkelig kommet inn masse flotte kommentarer og grunner til hvorfor man skal få en ekstra pakke å legge under treet i år!  

Den heldige vinneren denne gangen er:

Veronika Raanes 

Gratulerer til deg! 
Sender deg en mail straks så du kan få denne søte pakken i posten!

Til dere som ikke fikk pakke denne gang- så ønsker jeg dere bare en riktig god jul og vil bare si takk for at dere tok turen innom bloggen min for å bli med på giveawayen dere skal ikke se bort ifra at det kommer flere pakker som kan gis ut snart! =)

 

-Charlie

#Giveaway #Vinner #Sminke #Makeup #Skjønnhet #Semifinalist #Vixen #VixenBlogAwards 

GIVEAWAY! - avsluttet

Har du lyst på en liten beautypakke før jul? 
Da er du på rett plass for jeg har nemlig en stk fin fin liten gavepakke å dele med en av dere!
Jeg kan røpe så mye som at det er sminke som er i pakken, men siden det snart er jul så er det jo gøyest om det er en overraskelse hva som befinner seg inni selve pakken? 
For å vinne denne, trenger du egentlig ikke gjøre noe stort annet enn å skrive at du vil ha den i kommentarfeltet- hvis du har en god grunn for hvorfor DU bør vinne den så er det helt lov å skrive det også!
PS. husk epost adresse så jeg kan kontakte den heldige!

Helt frivillig er det også om du vil dele innlegget, like siden min på facebook eller følge meg på instagram.

Og hvis du vil stemme på meg til Årest Skjønnhetsblogg i Vixen Blogawards, så er det også helt lov og jeg blir kjempe kjempe kjempeglad! =)

_______________________________

<3

 

Masse lykke til! <3
-Charlie

 

 

#Giveaway #Sminke #Makeup #Skjønnhet #Semifinalist #Vixen #VixenBlogAwards 

VINNERNE ER KLARE!!

Hei kjære venner! 

Da har jeg lest om og om igjen, på alle svarene og klarte omsider å velge 1. plass 2. plass og 3. plass!
Det var skikkelig vanskelig for jeg syns alle fortjente å få sine ønsker besvart, men jeg har ikke premie nok til alle, så jeg har valgt en hovedvinner og du får ønskene dine besvart i en egen video! =D

Dere to andre- jeg kommer til å lage en egen 5 Kjappe video hvor begge deres ønsker blir presentert på deling :)

Og til alle dere andre- TUSEN TAKK for at dere ble med og jeg håper at det blir premie nok at jeg skal få besvart så mye som mulig av ønskene deres i tiden fremover i Omtaler, Dagens Makeup, How To innlegg og i 5 Kjappe vidoer!

Det var veldig gøy å gjøre denne konkurransen så det kommer definitivt flere! 

GRATULERER TIL
Dere får snart en epost av meg! =)

 

Nå skal jeg gå i gang og lage den første videoen og ha den klar innen de neste dagene =)
Ønsker dere en fantastisk helg videre kjære lesere! 

-Charlie

____________________________________________________________________________________________________________________________________
#Konkurranse #Giveaway #Vinnere #Skjønnhet #TheBodyShop
 

GIVEAWAY \\ 5 KJAPPE - konkurransen!

Heisann dere flotte mennesker! 

Nå er givewayen for konkurransen avsluttet og jeg har lest som en gal gjennom alle svar som har kommet inn for å finne en vinner!
Det kom så utrolig mye bra inn at jeg har bestemt meg for å legge til to trøstepremier!! 
Dermed vil hovedvinneren få sine spørsmål besvart i en egen 5 Kjappe video og de to ekstra vinnerne vil få en 5 Kjappe video på deling - og jeg skal ordne premie til alle 3 ;)

Det har vært utrolig gøy å se hva dere ønsker å vite mer om innenfor skjønnhet og mange ting har gått igjen hos flere av dere, så til alle som ikke kom med som vinnere denne runden så skal jeg prøve å få besvart dere alle i innlegg fremover og håper dere vil forsette å følge meg! =)

Responsen har vært helt enorm så nå gleder jeg meg til å kjøre flere konkurranser inn mot jul- for jeg kan love dere at dette ikke blir den siste! =)

TUSEN TAKK FOR DELTAKELSEN ALLE SAMMEN!Så snart jeg har klart å plukke ut 3 vinnere så får dere vite mer! =)

-Charlie


 


_________________________________________________________________________________________________________________________________

#Konkurranse #Giveaway #TheBodyShop #Premie #Trøstepremie 

SISTE SJANSE \\ GIVEAWAY!! Varer til lørdag 29.11

Heisann! 
Vil gjerne minne dere på giveaway konkurransen

Hittil har det kommet mange helt fantastisk bidrag og det blir tøft å velge bare en vinner, så tror kanskje det må bli et par trøste premier også!!!
<3 <3 <3
- men hvis du også vil ha muligheten til å vinne en flott goodiebag som jeg har satt sammen fra The Body Shops nye produkter så gå inn HER og bli med! <3

Trekker en vinner i morra =)
Lykke til!!

 

-Charlie

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

#Konkurranse #giveaway #TheBodyShop #Jul #jul2014 #Skjønnhet

GIVEAWAY!

Nå er det påtide med en liten giveaway igjen, syns ikke dere også?!

For noen uker siden var jeg i Oslo på juleverksted hos The Body Shop og der fikk vi sette sammen en kurv med flotte produkter som vi kunne ta med oss hjem!
Selv om jeg hadde lyst på alt selv, så hadde mer lyst til å dele og har satt sammen noen herlige produkter som en av dere lesere kan få kose seg med!

For å være med i trekningen om fin fine produkter så vil jeg høre fra deg;

Hva du ønsker at jeg skal ta med i min neste video med 5 Kjappe!


Hva som helst innenfor hår, sminke, kroppspleie, hudpleie, negler..
Alt innen skjønnhet! =)
Ja også må du legge igjen eposten din slik at jeg kan ta kontakt med den heldige vinneren!

Den med det/de beste forslaget vinner rett og slett en goodiebag med go'saker!
Enkelt og greit!

 

Hvis du ikke har fått med deg hva 5 Kjappe er så kan du se her 

 

Kommentarfeltet er herved åpnet- så fyr løs med ønsker og DU er med i trekningen og får en liten førjulsgave!! =)

Velger ut en vinner på lørdag 29.11! 

-Charlie

____________________________________________________________________________________________________________________________________
#Giveaway #Konkurranse #Produkter #Skjønnhet #TheBodyShop #Glede #Gave 

Vinnere av Goodiebag!!!

Dette har vært kjempegøy, og jeg vil si tusen takk til alle som deltok!

Sånn her engasjement diver meg til å kjøre flere give aways senere også!

Så da er det duket for å annonsere vinnerne av denne runden!

 

Slik foregikk trekningen: Hver deltaker fikk et nummer, det var 41 påmeldte og nummerne ble satt fra 1-41 basert på tidspunkt for deltakelse. Deretter brukte jeg random.org til å velge ut 2 vinnere for meg!

Og de heldige 2 er

 

 

 

Charlotte Aursand og Thea Hille!

GRATULERER!!!

☆☆☆☆☆☆☆☆

 

 

 

Jeg tar kontakt med dere for adresse så jeg kan få sendt premien!

- AVSLUTTET! KONKURRANSE \\ Vinn en Goodiebag! - AVSLUTTET!

Dere vet jo at jeg elsker sminke, og handler gjerne inn flere eksemplarer når jeg finner noe jeg liker, det har jeg gjort nå også og det har blitt en aldri så liten goodiebag med gode produkter!

SÅ da tenkte jeg at en av dere flotte lesere skulle få sjansen til å vinne nettopp denne! :) 

Alt du trenger å gjøre er å like denne siden og dele innlegget om konkurransen! 
Easy peasy- sleng gjerne med en kommentar i kommentarfeltet at du har meldt deg på!

Vinneren kåres på søndag!
(PS hvis det er veldig stor pågang, så fins der kanskje en ekstra premie til en ekstra vinner- så del og bli med!) 

*Hint til hva som fins i goodiebagen*

- Noe som gir flotte vipper
- Myke Lepper
- Snarvei til "Smokey Eyes"
- Myk hud med mer!

Jeg har vist dere produktene i blant annet  innleggene til lookene under


 
Lykke til kjære venner! :) 

Fredags klemmer fra meg!

VINNEREN AV GIVE AWAY!

Hei alle flotte lesere!

Da har jeg telt opp stemmer, likes og delinger- random.org hjalp meg bestemme og vinneren er trukket!

 

Tusen takk til alle som deltok på give awayen, vinneren denne gang ble Cecilie Hovland! GRATULERER!!
Kjempegøy at det var så mange som ble med! 

Stay tuned- Dere som har fulgt med en stund vet at fredager er gode dager, så plutselig kommer det en ny happy friday! =D

 

Ha en nydelig kveld videre!
Og takk for at dere følger bloggen min! =)

 

Klemmer fra
-Charlie <3 

Har du lyst å vinne?

Hei alle sammen, jeg forsetter give awayen frem til onsdag kveld!! 
Kommentarer fra dette og forrige innlegg teller med! :) 

REPOST fra fredag da jeg la den ut!

" IIIIT'S FRIIIIDAAAY! 

og da pleier jeg jo i god fredagsånd å sette i gang konkurranser og/eller giveaways! 

Jeg har snopt inn til dere litt goodies fra Makeup Mekka og i samme slengen fikk jeg med meg en kjempefin rouge palett som jeg kunne gi til dere flotte lesere!
Er de ikke snille?! Jeg syns det var veldig hyggelig! =)

Goodiesne i dagens giveaway består av et sett løsvipper, to neglelakker som jeg har vist dere <her> og <her> og denne flotte paletten, jeg tipper man kan bruke dem som øyenskygge også!SÅ hva må DU gjøre for å få disse herlighetene?!

 • Lik Facebooksiden til Makeup Mekka <her>
 • Lik Facebooksiden min <her>
 • Del innlegget om konkurransen fra facebooksiden 
 • Legg igjen i kommentarfeltet at du er med
 • OG DU ER MED (husk epostadresse) ! LYKKE TIL! 

Ha en nydelig kveld!

-Charlie

Give away!

IIIIT'S FRIIIIDAAAY! 

og da pleier jeg jo i god fredagsånd å sette i gang konkurranser og/eller giveaways! 

Jeg har snopt inn til dere litt goodies fra Makeup Mekka og i samme slengen fikk jeg med meg en kjempefin rouge palett som jeg kunne gi til dere flotte lesere!
Er de ikke snille?! Jeg syns det var veldig hyggelig! =)

Goodiesne i dagens giveaway består av et sett løsvipper, to neglelakker som jeg har vist dere <her> og <her> og denne flotte paletten, jeg tipper man kan bruke dem som øyenskygge også!SÅ hva må DU gjøre for å få disse herlighetene?!

 • Lik Facebooksiden til Makeup Mekka <her>
 • Lik Facebooksiden min <her>
 • Del innlegget om konkurransen fra facebooksiden 
 • Legg igjen i kommentarfeltet at du er med
 • OG DU ER MED! LYKKE TIL! 

Ha en nydelig helg alle sammen!

-Charlie

VINNERNE AV SMINKEKONKURRANSEN!

Hei igjen!

Da har jeg endelig fått avgjort hvem som vinner konkurransen denne gang!
Fikk en del fine bidrag nå siste dagene av konkurransen!

3.  2.  1.  

Jeg hadde 3 premier laget denne gangen og 3.plass går til


 Cecilie som har laget smokey eyes! 

2. plass går til
Linn med nydelige lilla smokey eyes!

 

1. plass går til Marthe Helene som sendte inn flere flotte bidrag!!

 

 

Dette var kjempemorro og nå blir det nok kjempemorro for dere også da vil vanke en fin liten premie til hver av dere i posten! :)

(dere må bare sende meg fullt navn og adresse!)

Tusen takk til alle som sendte inn bidrag- selv om dere ikke vant denne gang kommer det plutselig flere konkurranser å bli med på!

Ha en nydelig tirsdagskveld alle sammen!

-Charlie
 

SISTE SJANSE! Konkurranse!!

Hei kjære lesere, 

I DAG OG I MORGEN ER SISTE SJANSE TIL Å SENDE INN DITT BIDRAG! VINNERNE TREKKES UT MANDAG (25/02) KVELD! 

Nå begynner det å komme inn litt forskjellige looks, men jeg vil at enda flere skal bli med!! =) 


For de som ikke har hørt om konkurransen før dette innlegget, her får du reprise!

Jeg tenkte som så at jeg skulle gi dere en utfordring og håper dere vil være med, fordi dette kan bli kjempemorro! 
Jo flere som er med jo flere kommer til å vinne, så enkelt er det!

Denne utfordringen er som følger:

 • Finn en look blant <How To...> innleggene
 • Kopier eller lag din vri på looken- bruk den sminken du har og gjør det beste utav det- det er ikke noe krav at du skal være makeupartist eller noe dette er bare for gøy! (og for at dere skal vinne fine premier)
 • Ta et bilde av resultatet, ett med øynene oppe og ett med øynene igjen
 • Send det til meg på charlotte.b.88@live.com eller i inbox på facebook (Charlotte Ariel Berg) eller her i blogginbox om det er lettere for deg!

Vil du være med?! 
Jeg syns du skal!

Gleder meg til å se DITT bidrag! 

 Tenkte å legge ved bilde av premiene jeg har laget til- jeg har laget 3 premier, om det blir mange som melder seg på så lager jeg flere premier! =)

Du kan såklart sende flere bidrag, jo flere bidrag du sender jo større er vinnersjansene ;) just sayin! 

Så hva venter du på?
Hiv deg rundt med sminkekostene og kos deg, så sender du resultatet til meg! =)

-Charlie 

Konkurranse!! Se her, dette blir kjempemorro!!

Okei, fredagen er vel teknisk sett over, men jeg har ikke lagt meg enda, så da er det forsatt fredag og jeg er nok en gang i humør for en giveaway!

Jeg tenkte som så at jeg skulle gi dere en utfordring og håper dere vil være med, fordi dette kan bli kjempemorro! 
Jo flere som er med jo flere kommer til å vinne, så enkelt er det!

Denne utfordringen er som følger:

 • Finn en look blant How To... innleggene
 • Kopier eller lag din vri på looken- bruk den sminken du har og gjør det beste utav det- det er ikke noe krav at du skal være makeupartist eller noe dette er bare for gøy! 
 • Ta et bilde av før og etter resultatet, ett med øynene oppe og ett med øynene igjen
 • Send det til meg på charlotte.b.88@live.com

Konkurransen kommer til å gå i en uke-altså frem til 08.01 -så har dere god tid på dere! =)

Vil du være med?! 
Jeg syns du skal!

Gleder meg til å se DITT bidrag!

Linker til noen av mine How To... looks:

How To... Rainbow Dream

How To...Sunkissed Glow

How To...Smokey Eyes

How To...Smoke & Fire Eyes

How To...Not Only For The 80's -Blue Eyeshadow

How To...Naturlig Makeup

How To...Spring Crush

How To...No Makeup Look

How To...Gull og Grønne Skoger

How To...Colour Me Smokey

How To...60's Style

 

GOD helg! 

-Charlie

Vinneren av Goodiebag!

Da er konkurransen avsluttet og ved hjelp av RANDOM.ORG har kommentar nr 15 blitt valgt ut som vinner denne gang! 


Gratulerer så masse til Julie:


Du vil snart få en mail.

Tusen takk til alle som var med denne gang! Og takk for masse hyggelige kommentarer, det setter jeg stor pris på!! 
Bare til å følge med, det komme flere konkurranser! :)

 

-Charlie 

KONKURRANSE! Vinn Goodiebag! - Avsluttet

Hei kjære lesere!

Det er FREDAG og jeg er i det gavmilde hjørnet igjen og tenkte å ha en ny konkurranse!Du kan vinne en fin goodiebag som jeg har satt sammen med forskjellige godiser og alt du trenger å gjøre for å bli med er å like facebooksiden min her 
og skrive i kommentarfeltet at du er med!

No biggy!  

Hvem er med?!

- Husk epost/blogg adresse i kommentarfeltet
- konkurransen avsluttes på søndag! 

- Legg meg gjerne til som venn! :)

-Charlie

Vinnerne av The Sparkler!

Hei alle sammen! 

Først og fremst vil jeg bare si tusen takk til alle som deltok!
Fikk masse fine, morsomme og rørende kommentarer på denne konkurransen!

Må si det ikke var lett å velge bare to, men til alle dere som ikke vant denne gang, følg med videre for det vil garantert komme flere sjanser til flotte premier! :)

såååå......

THE WINNERS av hver sin sparkler til å skinne året gjennom med: ADINA - byadinajb.blogg.no - The Sparkler Dazzling Copper til deg for å skinne litt på tilværelsen :)

og IRENA - The sparkler Enchated Gold til deg med et ønske om god bedring og et godt nyttår!

 

Igjen, tusen takk for alle som ble med og for mange fine kommentarer! 
Dette var gøy så føølg med- more fun to come!

-Charlie- 

KONKURRANSE! Vinn The Sparkler!

KONKURRANSE!!

 • Hvem skal stråle og skinne mest til nyåret?
 • Blir det deg?


(bildekilde- trykk på bildet)

Jeg er i det gavmilde hjørnet i dag, i og med at det er jul og nyttårstider og alt det her!

Så i den annledning lodder jeg ut 2 stk The Sparkler fra The Body Shop, 1 stk Dazzling Copper og 1 stk Enchanting Gold (den rosa er ikke med i årets kolleksjon)


Denne herligheten kan du bruke til å skinne i håret, over ansiktet når makeupen er lagt, på kroppen, på klærne- ja hvor enn du vil!
Den dufter hærlig av lett kirsebærblomst og gir et mykt slør av nydelig skimmer!

Hva må du gjøre?

 • skriv i kommentarfeltet hvilken du ønsker deg og hvorfor du skal vinne!

 

Enklere blir det ikke!

Om 3 dager (02.01.2013) trekker jeg ut en heldig vinner av hver sin Sparkler så følg med på bloggen når jeg annonserer vinnerne!

 

 

 

 

 

Og så vil jeg bli kjempeglad om du stemmer på bloggen min som årets skjønnhetsblogg, Vixen Blogawards
Det kan du gjøre HER eller på ikonet under: Ha en nydelig søndag!

-Charlie-

Vinneren av Makeover og produkter fra The Body Shop

Vinneren er trekt og det ble Helene 94 !

sender du kontakt info til meg i innboks?! 
Tidspunktet for å komme til The Body Shop Oslo City  er mellom 11 og 19 i morgen 17.03

Skriv gjerne i meldingen når det passer deg å møte! 

:)

VINN MAKEOVER OG PRODUKTER SAMLET VERDI 500,- FRA THE BODY SHOP

 

     VINN MAKEOVER OG PRODKTER TIL SAMLET VERDI AV 500,- Nå har du mulighet til å vinne makeover  til verdi 250,- samt produkter til 250,-

 

Lørdag 17.03 står jeg klar på The Body Shop Oslo City for å ta imot 1 hedig vinner av makeup som jeg legger på deg og valgfrie produkter.

 

Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

 Hva er The Body Shop sine Makeupkoster laget av?

1)      Geitehår

2)      Syntetisk Nylon

3)      Resirkulert Plast

 

Send inn ditt svar i kommentarfeltet på bloggen, vinneren vil bli trekt på fredag 16.03 kl 21 så følg med for å se om det ble deg!

NB! Da konkurransen er i sammarbeid med The Body Shop på Oslo City må du kunne møte der 17.03for å motta premien

Vinnere Av Colourglide Shine

Først vil jeg si tusen takk for deltakelsen alle sammen!! Hele 59 stk var med i trekningen, det gjør at det går an å ha flere konkurranser! (så følg med blir en overraskelse rundt Valentine ;) )
 

Da har jeg trekt ut 3 vinnere, alle fikk hver sitt nr og så ble det trekt tre nr og de heldige er........:
Jenny får sin favoritt 05

Eirin får sin favoritt nr 06

Karina får sin favoritt 04

Hvis alle kan sende meg kontakt info på inbox meldingl:

- Epost
- Fullt navn
- Adresse

 GRATULERER SÅ MASSE!!! :)

 

Xoxo

-Charlie-

Vinn Vinn Vinn! Nye Colorglide Shine Lip Colour fra The Body Shop

Jeg har gleden av å presantere de nyeste Lip Colour'ene fra The Body Shop- nemlig Colorglide Shine!
Dette er 5 nye farger som skinner litt ekstra, i naturlige og flotte farger som du enten kan bruke som de er eller dra på med lip liner på hele leppen for en mer dramatisk look.
De er spekket med glans og fuktighet og kjennes ut som silke på leppene!  

Vil du også ha en slik? 
Nå har du sjansen, alt du trenger å gjøre er å skrive i hvilken som er din favoritt i kommentarfeltet og så trekkes 3 heldige til å vinne sin favoritt!
Konkurransen avsluttes søndag 15.01.12 og de tre heldige blir annonsert i eget innlegg med informasjon :) 


Nedenfor har jeg laget en look til hver av fargene, så ta en titt og finn din favoritt!

Colorglide Shine 01:Colorglide Shine 02:Colorglide Shine 04:


Colorglide Shine 05:Colorglide Shine 06:

på bildene har jeg kun brukt selve leppestiften, ingen lip liner slik at du kan se hvordan fargen blir på.

Fant du en favoritt?http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/kategoriene/arets-skjonnhetsblogg/