hits

Livet

Første gang for alt..

Reklame // Samarbeid med Frontline Acadamy Bergen 

Heheey! 
Nå sitter jeg her, i morgenkåpen, i leiligheten min, i arbeidskroken, med EL-peisen på full guffe og litt rolig musikk i bakgrunnen. 
Den nye tilværelsen er ganske diggbar, det må jeg bare meddele og hele denne måneden som har gått har bare bydd på masse spennende, hverdagslige og herlige førstegangsopplevelser! 
Alt fra min første innbetaling på lån og felleskostnader, første handling av mat for å fylle opp skapene, første klesvask når jeg endelig fikk vaskemaskin i hus... 
Det har blitt ganske mange førstegangsting, så jeg skal ikke ramse opp alle, hehe, for da blir vi bare sittende her i kveld! 
Men jeg skal ta dere med på en litt spesiell førstegangsopplevelse som jeg hadde midten av januar, som ikke har noenting med bolig å gjøre i det hele tatt!

Helt i starten av januar, sa jeg ja til å bli med på en videoinnspilling hvor jeg skulle trene på Frontline i Bergen.
En av mine beste venner jobber der og da spurte han pent om jeg ville være frontfigur for innspilling av denne videoen, som skulle ta for seg en nybegynner på en av timene hos dem, takket jeg nå bare ja, jeg, fordi jeg ville være en god venninne og tenkte ikke noe mer på hva det faktisk var jeg skulle begi meg utpå- så da jeg kom på treningssenteret fikk jeg meg ei litta overraskelse over at jeg skulle delta på en helt ekte, Brasiliansk Jiu-Jitsu time, sammen med andre folk som faktisk kunne dette her..
Menneh, jeg er ikke kjent for å backe ut når jeg får en utfordring servert, så i videoen under får dere se en passe flau og utrent Rockstar som er i full action på Jui-Jitsu...

Enjoy!

Hehe, jah, det var morro det her! Noen som kunne se at jeg var litt klein eller?! 
Som jeg sier i videoen, dette skal jeg absolutt prøve igjen, for fy søren så gøy det var, og hjelpes så sykt bra trening det er, jeg var støl på plasser jeg ikke ante det gikk an å være støl i nærmere en uke etterpå!
Men før jeg kan begi meg ut på flere timer må jeg bare bli ferdig med litt intens jobbing så jeg får tid å fokusere litt, for akkurat nå er jeg midt oppi noen intense jobbuker hvor jeg bare denne uken, skal klokke inn 52 arbeidstimer.. puh! 
MEN for å holde ut hardt arbeid, er det viktig å ha kroppen med på laget, så da passer det ypperlig at Frontline også har Yogatimer som jeg heldigvis rekker å benytte meg litt av, slik at jeg holder koken.

Om det sitter en liten Jiu-Jitsuer og kribler i deg også, kan ihvertfall denne newbien anbefale dette steder på det varmeste og hvis du er redd for å være nybegynner der aleine, får du si ifra til meg, så kan vi gå sammen ;) 

Kjøss og klem Ninja Charlie :-* 

Nå er det over

Den lange letingen....
De mange visningene...
De tapte budrundene...

Fordi denne gang var det JEG som vant budrunden!
Endelig kan jeg kalle meg huseier, jeg EIER min egen leilighet og akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser utover tingene mine i leiligheten min...

Det kribler så sykt i magen og det føles så sinnsykt RÅTT å sitte her akkurat nå. 
Det tok nesten ett år med aktiv leting på finn.no, intens sparing, 3 forskjellige banker for å få beste lånetilbud, 3 måneder med hyppige visninger og 6 tapte budrunder før det nå endelig ble min tur, nå rett før jul.
Da snakker man tidenes julegave til seg selv, hæ?!
heldigvis hadde jeg kjøpt ferdig alle julegavene før jeg la inn bud, for ellers hadde blitt noen skrale julegaver på alle andre, haha!

Det kjens utrolig godt og rart å sitte her nå, helt på egne bein, ny start, nytt år og en hel masse følelser flygende rundt i kroppen.
Men det er to følelser som stikker seg ekstra ut - 1. Stolthet og 2. Takknemlighet. 
For fy faen så stolt jeg er av meg selv!
Drit i janteloven, for dette har jeg jobbet så sykt hardt for, både fysisk og psykisk.
For hvis noen hadde sagt til meg for 3 år siden at jeg kom til å sitte her i dag, hadde jeg aldri trodd på det. Drømt om det ja, trodd på det? Nei.
Men nå sitter jeg altså her, etter noen tøffe år med sykdom, nav, arbeidsavklaring, psykolog, trening og rehabilitering har jeg kommet meg på beina igjen, tilbake i full jobb (og mere til) tilbake til et godt sted med meg selv og forbi min første og største milepæl her i livet.
Den andre følelsen, takknemlighet, er hinsides og går ut til så mange mennesker, men spesielt til min familie, mine venner og kolleger, som har stått ved min side, hjulpet meg og heiet på meg.
Jeg er så takknemlig for all støtte, alle kritiske innspill, alle tanker og meninger og input i denne prosessen og spesielt er jeg takknemlig for min far, som har latt meg bo hjemme hos han i nesten 3 år og som har gitt meg muligheten til å spare opp penger og dermed få til å gjøre dette. 
Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er. 

2017 ble et hektisk, lærerikt, spennende og fantastisk år,
2018 ser ut til å kunne bli enda bedre, for enda så blakk jeg er akkurat nå, har jeg aldri vært lykkeligere!

Godt nyttår alle sammen, måtte det nye året behandle dere fantastisk! ♥


#happyface 

Hva skjer'a Baghera?!

SAMSUNG CSC

Hei,
Husker dere meg? 

Det har vært altfor mye stille fra meg om dagen, dagene fylles opp og flyr avsted, og jeg har ikke klart å finne tid, motivasjon eller inspirasjon til å fylle sidene her på lenge. Det er litt sånn "ikke bit over mer enn du kan tygge" tilstander hos meg om dagen og det måtte faktisk en sykedag fra jobb til, for at jeg skulle kunne finne tid til å plukke opp datamaskinen, nedstøvet som den var stakkars. 

Så- hva skjer? Hvorfor er det så travelt? Hva er det som tar opp all tiden?
1. Jobb
2. Jobb
3. Jobb
4. Bolig jakten (ikke den som går på tv, men min egen bolig jakt)
5. Networking
6. Bittelitt sosialt samvær
7. Søvn og restitusjon

Jobbene mine:
Fra mandag til torsdag denne uken har jeg jobbet 39 arbeidstimer, litt på hver av alle mine tre jobber, som har resultert i 9, 10 og 12 timers arbeidsdager- ja og så litt visninger skvist inni der. Jeg er egentlig inne på en 11 dagers uke, jobbing hver dag fra mandag til neste fredag, men i dag sa kroppen stopp. Etter å ha vært forkjølet i ca 2 uker nå, toppet det seg i går kveld hvor stemmen min takket for seg, og i morges da jeg våknet var jeg så tett i alle kanaler at det ikke var annet å gjøre enn å kaste inn håndkleet. Jeg ringte sjefen, det var gøy uten stemme, såvidt jeg fikk presset frem ordene om at jeg måtte holde sengen i dag, så håper jeg at denne ene dagen med hvile får formen litt opp igjen slik at jeg er klar for resten av arbeidsuken!
Det er jo 1. desember, jul og kos og god stemning på jobb- så jeg har ikke tid eller lyst til å ligge å dra meg her hjemme! Hehe #workaholic

Flere spør meg hvor jeg jobber, selv om det burde være ganske obvious med tanke på de fleste produktbildene jeg legger ut bilder av, hehe, men jeg jobber på The Body Shop her i Bergen. Dette er min hovedjobb, som er 100% stilling. Der har det jo også vært ganske crazy days siden september, for da pusset vi opp butikken og fått en helt ny arbeidshverdag i den flotte nye butikken, elsk! ♥
Om bare 4 måneder, så har jeg faktisk jobbet i The Body Shop i 10 år- det er litt sykt å tenke på, men det er ikke rart at tiden flyr, for fy søren så gøy vi har det på jobb! Ved siden av The Body Shop jobben. har jeg også fått en ekstrahjelp stilling, så et par ganger i måneden finner dere meg i butikken REGN i strandgaten 66.
Her selger vi alt fra klær, sko, vesker, luer, til tilbehør, interiør og skjønnhetsartikler, det er kjempegøy å jobbe der, helt nytt for meg å jobbe med klær og sko- men kjempegøy å lære mer om denne verdenen også! Det var jo egentlig Janne & Julia jeg begynte på her i høst, men nå har de slått seg sammen med REGN, og fått begge konseptene inn i èn butikk, kjempespennende! 
Så forrige lørdag var det en aldri så liten lanseringsfest og det var jo en perfekt anledning for meg til å bli bedre kjent med de andre jeg jobber med og bli kjent med flere nye fjes, gøy! 

 
Bilder fra JuliaNyland.com

Sist men ikke minst jobber jeg i mitt eget lille firma, som freelance makeupartist og blogger, hvor sistnevnte har vært passelig fraværende..
Det er i hovedsak vår og sommer som er høysesong på freelance jobbingen, men i år har det kommet litt jobber nå på denne siden av året også, hvor jeg har sminket to ganger til forestilling av Hakkebakkeskogen med den fantastiske gjengen i Musikalløvene med Hanne Mellingen og Lykke Kristine Moen i teten, den jobben der var kanskje noe av det mest givende jeg har vært med på hittil <3 Utenom det var jeg med i et kanonbra sminketeam på et hårshow i regi av Think hairwear salongene i starten av november, tidenes travleste lørdag, haha! 
Denne lørdagen startet jeg med å først begynne å sminke ene modellen jeg hadde, deretter la jeg inn to timer med jobbing på The Body Shop, før jeg dro til Grieghallen og gjorde de andre modellene mine, deretter  løp jeg avsted til USF verftet for å få med meg tidenes konsert med Gabrielle og etter konserten løp jeg tilbake til Grieghallen for å se selve hårshowet og makeupen jeg var med å gjøre in action! Kjempegøy! ..og sist men ikke minst har jeg fått vært noen dager med i sminketeamet på Aber Bergen, skulle ønske jeg rakk å bli med flere ganger, men som dere kanskje skjønner, har det vært ganske fullt opp, hehe.Networking 
Sammen med 6 andre makeupartister har vi dannet et lite nettverk, vi har en facebookside, en instagram og egen snapchat konto.
Vi kaller oss Keeping Up With Muas. 
Vi har alle hver vår dag på snapchat kontoen, slik at du kan følge hvordan 7 forskjellige makeupartisters arbeidsdager kan se ut!
Følg oss gjerne på keepingup.muas på Snapchat.

I tillegg er jeg med i enda et nettverk, dette handler om matallergi da, siden jeg har melk og glutenallergi og da har jeg også en gang hver 14 dag ca. 24 timer på snapchatkontoen Allergimatsnap.
Legg gjerne oss også til, hvis du er gira på tips og oppskrifter fra den verdenen også. 

Boligjakten
Som sagt, ikke den som går på tv, selv om jeg faktisk meldte meg på- haha! (jeg var visst litt sent ute med påmeldingen) 
Altså, nå har jeg gått på jeg vet ikke HVOR mange visninger, snakket med 4 forskjellige banker for å få det beste lånetilbudet, står nå på uttallige megleres mailing lister, slik at de kan sende meg mail når noe i min prisklasse legges ut for salg og jeg sjekker finn.no slik som andre sjekker instagram! 
Når jeg scroller på facebook dukker det bare opp sånne eiendomsmegler reklamer og matvideoer fra Tasty og det sier vel litt om hvilke ting som opptar min hverdag om dagen, haha!

Men fra spøk til alvor, det er faktisk ganske intenst og energikrevende å lete etter bolig, du skal faktisk mentalt flytte inn i leiligheten før du byr på den, og hvis du går på fellesvisningen har du bare et halvt døgn på deg før det blir evt budgiving og da skal du bestemme deg utifra en visning på 20 minutt og gransking av prospekt, om dette er stedet du vil investere i. For dette er faktisk mitt livs største invistering så langt. 

Jeg har tapt noen budrunder på leiligheter jeg har vært SÅ klar for å kjøpe, til og med bygget leilighetene i The Sims for å liksom bo meg litt ekstra godt inn i dem og kjenne ekstra på om dette er rette stedet for meg. Og når man da står alene om bud på leiligheten og det er 3 minutter igjen av tidsfristen på budet ditt og det da plutselig kommer noen og smeller inn et bud og danker deg av banen... det er så intenst og utmattende atte hjelp! 
Nå har jeg bare i november, hatt to leiligheter i kikkerten som jeg har virkelig villet ha og måtte se gå til noen andre, så nå har jeg bestemt meg for å roe ned letingen, ta en liten pause, nyte julen og heller ta opp igjen jakten over nyttår.
For tross alt- jo lengre jeg bor her hjemme, jo mer får jeg spart i egenkapitalen, og det er bare positivt! 

Jah... Henger du forsatt med eller?
Hehe, det ble litt langt dette, men nå vet dere hvertfall hvordan det har vært siden september for meg.
Jeg har vært og er inni en boble, hvor jeg bare jobber alt jeg kan, sparer alle pengene jeg kan, for plutselig dukker MIN leilighet opp.
Den jeg skal kjøpe og den jeg skal bo i. Jeg må bare være litt tålmodig, ha is i magen, ikke stresse. 
Det er akkurat som med kjærligheten, når du minst forventer det- da dukker den opp! 

Så når du minst forventer det, dukker jeg opp igjen ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

We Rule The World

SAMSUNG CSC

God formiddag fineste! ♥

I morges fikk jeg sove alrarmfritt og våknet nesten bare av meg selv, hehe, telefonen på lydløs ringte, så jeg ble vekket av litt svak vibrering på nattbordet ved siden av meg. Men klokken var jo nesten 0900, så det gikk faktisk helt fint å våkne da. Jeg la meg vel i 00 draget i går og sovnet midt i en veldig spennende episode av Stranger Things, så straks jeg er ferdig å skrive med dere her nå, skal jeg skru på episoden og se ferdig mens jeg steker meg litt havre panniser, digg start på dagen med andre ord.

 

I går ble en helt annerledes start på dagen, og jeg kjenner nå at det å bli med på en budrunde på leilighet man virkelig vil ha, og så ikke få den tar litt på, ikke sånn at jeg er lei meg og har lyst å gi opp eller noe, tvert imot- for jeg vet at leiligheten jeg ser etter og har råd til, vil dukke opp etterhvert. Men jeg kjenner at jeg bruker helt enorme mengder energi, bare det å sitte og vente på at det innenfor den rammen av 30 minutter du har satt på budet ditt, kan det plutselig tikke inn en melding med et høyere bud, som du må høyne igjen og vente på nytt... og sånn går det helt til du når maxgrensen din og må gi deg. 
I går knivet jeg med noen som hadde betraktelig dypere lommer enn meg, og den som vant runden endte opp med å betale veldig veldig mye over takst, noe som er sjelden vare nå til dags- og SÅ bra var ikke den leiligheten, hehe.
Men herlighet så mye nerver som er i spinn og energi som brukes på dette, jeg holdt jo på med dette FØR jeg skulle på jobb i 8 timer på senvakt, det kjente jeg på kroppen altså!


Det er ikke akkurat flust med leiligheter å velge mellom heller, det ligger masse leiligheter ute, men de fleste er 100-200 000 over min prisklasse, for budsjettet mitt er jo ikke skyhøyt, jeg er jo bare meg og skal klare å betjene lånet uten å bo meg ihjel. 
Dette blir  også min første leilighet jeg kan kjøpe og min første gang på markedet alene.
For selv om jeg har bodd for meg selv siden jeg var 15 år- både på leiemarkedet og sammen med min forrige kjæreste i leiligheten som han eide. 
Så jeg har jo vært med på dette med visninger og budrunde og slikt før- men ikke til MEG, ikke for bare MIN skyld og da blir det en helt annen greie. 
Det er også det som er poenget - jeg vil vise meg selv og alle andre, at jeg klarer å stå på egne bein, at jeg kommer meg inn på markedet og kan eie mitt eget sted! Samfunnet i dag er nemlig ikke bygget opp for å være alene, man må være to, og ja jeg får hjelp av kausjonist til den biten jeg mangler i egenkapital, men jeg skal betjene lån og alt alene. 
Jeg har jo ikke tenkt å være en ensom staut resten av livet og gjøre alt aleine, men jeg har tenkt å bevise at det går an, at man forsatt kan være selvstendig, som kvinne, på egenhånd og ikke være avhengig av en mann/livspartner for å komme noe vei her i livet!

 

Så nå skal jeg riste av meg den tapte budrunden og jobbe på som en hest og fylle opp sparekontoen enda mer, mens jeg venter på at den neste leiligheten i min prisklasse skal dukke opp på markedet! 
 

Nyt dagen dere ♡

Mamma

Kjære mamma, gratulerer så masse med dagen! ♥
Ord blir fattig når man skal beskrive deg, du e det snilleste, varmeste, mest omtenksomme mennesket eg vet om og eg kan bare håpe og drømme om at eg en dag kan leve opp til en brøkdel av den du e.

I dag e det din dag, men av alle bilder eg gikk igjennom, fantes det mest bilder av deg som steller istand til alle vi andres dager, for ikkje bare var du mammaen til mine søstre og meg, du var også dagmammaen til alle barna i Skiftedalsvegen. Der ble du ansett som både den kule, men også litt skumle mammaen i gaten som man ikkje skulle kødde med. Fordi da fikk man ikkje smake den deilige sjokoladekaken du lager med Firkløver sjokoladekrem ♥

Det e mulig Fredrik og ser på deg som skummel av og til, men aller mest ser han på deg med rein begeistring og beundring, for du e nemlig super mamma og supermormor i alle våres øyne!

Fra bleieskift, til barneskole, ungdomsskole og videregående, skoleball, guttetrøbbel, bilkjøring, arbeidslivet, til å stå på egne bein- har du vist vei, vært en støtte og alltid vært et forbilde for oss! Hvis det e nokka i dette livet vi har blitt bortskjemt med, så e det kjærlighet fra deg, så då kan vi bare håpe at vi klarer å skjemme deg bort med litt av det samme ♥

Vi Elske dæ mamma ♥

TIng Skjer..

God morgen! ♥

I dag ble en deilig start på dagen, uten alarmer eller noenting og jeg fikk sove helt til kroppen min var klar for å våkne- for første gang på... husker ikke sist gang!
For brått har det snart gått en hel måned siden jeg skrev forrige innlegg- og et kryptisk innlegg som bare fikk folk til å sitte igjen som et stort spørsmålstegn! 
Det var ikke helt meningen, men steike meg for en måned dette har vært, and we are not done yet!

Okey, så for å ta det hele fra start så skal jeg endelig dele litt hva som har skjedd den siste tiden og nå som ting har roet seg biiiitelitt, så får jeg kanskje tid til å oppdatere litt mer jevnlig fremover, håper jeg!

La oss ta turen tilbake til torsdag 24.08, for det var der det hele startet.

Jeg våkner opp om morgenen og det kribler i magen, da først for bare èn ting, nemlig et jobb intervju til en bonus sidejobb, senere på dagen. Jeg har ikke gått på mange jobbintervju i mitt liv, noe som kanskje sier seg selv når jeg har jobbet i samme firma i snart 10 år- men jeg har holdt mange jobbintervju, så jeg vet jo hva det går i, ergo- kriblinger i magen.

Så mens jeg sitter der ved kjøkkenbordet, drikker kaffe og spiser frokost, tikker det inn en mail med en forespørsel om jeg vil bli med på tur for å delta på et makeup masterclass, i Helsinki!
Eehh- det ville jeg selvfølgelig og ringte inn på jobb for å se om jeg kunne få fri til å bli med, for turen var allerede uken etter!

Alt ordner seg og jeg hopper rundt av glede og tenker at NÅ, nå går det ikke an å få en bedre start på dagen!
Men så- mens jeg sitter på bussen på vei til jobb intervjuet, så tikker det inn enda en forespørsel; om jeg vil være gjestelærer på makeupskolen her i Bergen og lære elevene opp i deres aller første dag med øyeteknikker.
SÅKLART jeg vil det! 
Igjen tenker jeg at NÅ går det ikke an å toppe denne dagen, for nå har det kommet tre gode ting på rappen her. 

Jobbintervjuet går veldig bra, så da jeg gikk ut av dørene derfra var det bare å vente til over helgen for å høre om jobben ble min. 
Jeg sjekker mobilen idet jeg går ut og ser det har tikket inn en meldingsforespørsel på messenger. 

Skulle JEG få jobbe med sminke på ABER BERGEN!?!?!
Jeg trodde ikke mine egne øyne og svarte henne så fort "JA" som mulig, i håp om at hun ikke hadde spurt noen andre i påvente på svar fra meg! 

Asså denne dagen, jeg fløt på en rosa sky og lurte på om noen kunne vekke meg snart! Var dette virkelig? Eller var det bare en drøm slik som da jeg drømte jeg hadde støvsuget hele huset og ikke skjønte en dritt da jeg sto og tråkket i smuler på kjøkkenet...
Men neida, dette var på ekte, dette var muligheter som har falt min vei fordi jeg har stått på som en tulling for å komme meg på beina og tilbake i fullt gir! 

Så da var det bare til å stålsette seg og gjøre seg klar for doble dager med jobbing og masse nye gøye opplevelser og erfaringer!

Mandag - Lærerjobb på The Makeup Acadamy

Min første dag som lærer- dette var SÅ gøy og ikke minst lærerikt.

Tirsdagsmorgen - Aber Bergen 

Onsdag - fikk jeg jobben! ♥

Torsdag - 24 timers tur til Helsinki!

For en gjeng, for en tur og FOR en opplevelse!!! ♥

Fredag var det tilbake på jobb på The Body Shop, rett fra flyplassen, og siden den dagen har det gått i ett! 
Med bruder i helgene og full fart på The Body Shop- vi har nemlig pusset opp butikken (bilder kommer) og de siste ukene har dagene mine på jobb vart i 10 og 12 timer fleste parten av dagene. Så det er ikke rart tiden til å sette seg ned her og skrive har vært snever. 
Men nå blir det mer back to normal fremover og jeg gleder meg til det, men med 3 jobber pluss blogg, må det sjongleres litt, så jeg må bare finne en rytme som funker! 


Alle disse fine bildene er tatt av Åshild Ringhus

Håper dere vil forsette å følge med på den nye spennende tiden som kommer! 
Jeg setter stor pris på alle meldingene som har tikket inn om hva som skjer og har skjedd denne siste måneden ♥

Som alltid, følg med på Snapchat for å få siste oppdateringer, både privat og jobb!

xoxo 
-Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Courage

SAMSUNG CSC
God morgen! 

I dag poppet det opp et minne på Facebook fra to år tilbake og jeg klikket meg inn og begynte å se på bildene... 
Bildene var fra Thailandturen sammen med pappa, lillebror og lillesøsteren min.
Det var gode minner, jeg har mange gode minner fra den turen, men også mange tøffe minner. 

På denne tiden for to år siden sto jeg MIDT i den verste delen av angsten, jeg hadde nettopp begynt å gå til psykolog og hadde fått litt ord på følelsene mine, men forsatt sleit jeg helt enormt med å takle bare de minste tingene. Å gå noe sted alene var uaktuelt, gjøre noe alene var alt for skummelt, jeg hadde gruet meg noe vannvittig til den lange reisen helt ned til Thailand og prøvde faktisk febrilsk å få familien til å velge en destinasjon som var mye nærmere enn Thailand, bare så jeg skulle ha mindre angst for den lange flyturen. Idiotisk?! Ja. Glad for at ingen hørte på meg? Ja. 

SAMSUNG CSC
Det er ganske sprøtt å tenke tilbake på. Her var jeg på et ganske fælt tidspunkt i livet, angsten spiste meg opp innvendig, jeg var uthult og tynn og sleit med å spise, kunne ikke gjøre ting alene og sto på alle andre sine ben enn mine egne.
Når man står midt opp i det, er det som å være i en helt egen boble, man ser ikke annet enn sin egen fortvilelse og det føles som om man aldri skal bli kvitt den grusomme følelsen som er inni deg. 
SAMSUNG CSC
Jeg husker så utrolig godt dette stramme smilet jeg satte opp på bildene, for inni meg skriker kroppen, jeg er kvalm, svimmel, utrygg og føler meg helt jævlig.
Det siste jeg hadde lyst til var å smile.
SAMSUNG CSC
Jeg er så evig takknemlig for at jeg fikk støtte og motstand fra de rundt meg. Motstand i den forstand at de ikke lot meg "fore" angsten som det heter, og ble nødt å face my fears og komme meg gjennom dette! Pappa har vel vært den største påvirkningen til at jeg kom meg på plass igjen i hodet, da det var han som hjalp meg å finne psykolog og siden jeg faktisk bor i hans hus, så blir det naturlig at han utfordret meg mest til å komme gjennom dette! 

For å virkelig vise kontrast til samme dato for 2 år siden og hvor jeg var på det tidspunktet- er det ekstra gøy å si at i morgen drar jeg alene på roadtrip opp til Nordfjordeid for å delta på Malakoff festivalen. DET hadde jeg ikke sett for meg for 2 år siden. Og jeg er faktisk jævlig stolt! 

Poenget mitt er ikke bare, "se på meg så flink jeg har vært", men jo- litt det også, for det er viktig å erkjenne sine seire og gi deg selv anerkjennelse for alle kampene man vinner, store som små, og glede seg over hvor langt man har kommet! 
For selv om jeg av en eller annen grunn forsatt sliter med å ta bussen, så gjør jeg det likevel, og ansten får ikke lengre styre meg. 
Jeg er i førersetet av mitt eget liv og poenget mitt er at uansett hvor langt nede man føler seg på et tidspunkt i livet, så kommer det faktisk til å bli bedre!
Angsten er altoppslukende, men du kommer deg gjennom det!

#Courage 

If I can do it, so can you! ♥

SAMSUNG CSC
-Charlie

 

 

Siste innspurt!


Heisann, oisann!! 
Da er siste ferieuke her for min del, steike tiden har gått fort! 
Første uken av ferien ble jo som nevnt i forrige innlegg en real festuke og andre uken av ferien ble vel mer en sånn god samaritan og kvalitetstiduke ♥

Som dere vet, bor min beste venninne på østlandet, nærmere bestemt Hamar, og hvert år flyr eller toger jeg bort til henne for så å sitte på med henne når hun kjører over fjellet og hjem til Bergen i ferieukene hennes. I år var intet unntak, så tirsdag forrige uke satt jeg meg på et fly og et tog og dro på besøk.

Siden vi ikke skulle sette nesen vår mot Bergen før Torsdagen, klarte jeg å trumfe gjennom en liten harryhandel- Selvsagt til ingen ringere enn Charlottenbergs Shoppingsenter!!
Planen var egentlig å hamstre inn litt gluten og melkefri matstæsj, da jeg er vane med utvalget på Maximat på Nordby- ble jeg brått skuffa her! På Nordby selger de nemlig store kvantums pakker av blant annet mandelmelk, rabbattert slik at det koster kun 17,- literen. Men her på Charlottenberg, var det egentlig helt identiske priser som i Norge på gluten og melkefritt utvalg, så da ble det ikke noe hamstring av dette. Charlotte Berg = skuffa over Charlottenberg!
(klarte ikke dy meg)

MEN det ble ikke bare skuff, for kortet fikk brent seg litt likevel, på både sportshoppen, Carlings og godisfabrikken! 

Torsdag var det klart for roadtrip og Snopeguri 1 og 2 satt klar med smågodt og kanelgifler, klare for en 8 timers tur over fjellet i deilig vær! 

Underveis på turen meldte jeg med en av mine faste fjellturvenner og kom på at vi hadde en avtale om Stoltzen denne torsdagen, så da Karina hev meg av hjemme, ble det rett og slett å snu i døren og kjøre mot Sandviken og komme seg opp på fjellet! Etter 8 timer i bilen, en pose kanelgifler innabords, uten middag- var dette den hardeste Stoltzen turen på lenge! Men vi kom oss opp, selv om tiden min ble 4 minutter dårligere enn min beste tid... Såe- jeg sitter i treningstøy nå, klar for å stikke ut og trene etterpå, hehe. 

Sist ut på agendaen denne uken, var å sitte barnevakt for mine herlige tantebarn! ♥
Så fredag ettermiddag kjørte jeg ut i Øygarden og der ble jeg frem til i går ettermiddag. Ganske deilig å ha en helg uten fest og mrro, for denne uken blir det nok av det! 
Nå er det nemlig siste innspurt og klargjøring før jeg torsdag setter snuten mot Malakoff og min aller første skikelige festival opplevelse! 
Kjenner litt på at angsten kryper rundt, men jeg skal vise den hvem som er sjef!

-Nå skal jeg komme meg ut på trening! 
Nyt dagen ♥

-Charlie

Let the good times roll

SAMSUNG CSC
Ohoy godfolk! ♥
FOR en fest forrige uke ble, herlighet, hvor skal jeg begynne liksom! 
The Weekend på tirsdag, bursdagsbesøk for min nevø med pizza og kaker på onsdag, etterfulgt av VG lista med min fetter etterpå, så enda en bursdag på torsdag, denne gang min svoger som fylte 30 - HURRA! 
Fredag fikk jeg besøk av en aldeles herlig gjeng og vi stelte i stand Tapas og ansiktsmasker og kos før vi dro ut og hygget videre. 
Lørdag var det filmkveld på menyen med chips og brus i godt selskap, og i går fikk jeg også besøk av en venninne som bare skulle komme og ta det kuli og preikse sjit, før vi brått bestemte oss for en spontantur til byen, 20 minutter før siste buss gikk, mens vi satt der i slaskeklær og ingen sminke! 
Vi løp gjennom skapet, tørrshampo og sminken min, før vi løp til bussen og vips så hadde vi vært ute til alt stengte og satt oppe til kl 5 i uthuset her hjemme, vekket pappa gjorde vi og... hehehe, kjekt med ferie ja.. 

Men tilbake til fredagen! 
Det var også helt spontant at vi samlet oss en gjeng, min kjære fetter og noen andre fine venner. Vi snakket om å mekke sammen noe nachos, men så kom jeg på at jeg hadde mye gøy i kjøleskapet og at vi heller kunne lage tapas. Jeg har aldri laget tapas selv, men gjett om det ble suksess- i tillegg er alt gluten, melk og sojafritt. Derfor tenkte jeg å dele dette med dere, så det kanskje kan være til inspirasjon om dere eventuelt skal stelle i stand mat til noen med samme allergier!

SAMSUNG CSC

På menyen:
Kyllingvinger med salat
Oste Quesedias med Pico de Gallo fra Eldorado
TortillalefseChips med Mango Salsa fra Eldorado
Spanske Kjøttboller fra Firstprice med hjemmesnekra tomatsaus
Druer, honningrøstede nøtter, salsa og guaqemole.

SAMSUNG CSC

Først ut, kyllingvinger, ferdig i 500grams poser fra Prior, trenger bare å varmes i 15 minutter og så er de klar til å spises. For å få litt grønt innslag la jeg oppi noen crispsalatblader og cherry tomater. 

SAMSUNG CSC

Deilige friske druer til å knaske på ♥

SAMSUNG CSC

Tortillalefsechips - Jeg hadde en pakke med glutenfrie tortillalefser, disse er fra coop og kommer i pakke på 4 stk. Jeg hadde to stk igjen som vi tørrstekte i en panne og knakk i biter etterpå, servert med Mangosalsa fra Kiwi sitt sommer grill sortement.

SAMSUNG CSC

Oste quesedias med vegansk mozarella i glutenfrie tortilla lefser fra Bee Free, salsa og hjemmelaget guaccis - nom nom! 

SAMSUNG CSC

Spanske kjøttboller med tomatsaus - Disse kjøttbollene fra First Price smaker helt supert! De ble varmet i ildfast form i ovnen, mens min fetter mekket i hop en digg tomatsaus utav en boks hakkede tomater, litt oregano, chilli, salt, pepper og sukker. 
Han blandet alt i en kjele, stavmikset det hele og lot det få et lite oppkok på platen. 
Festmåltidet ble toppet med alternative mojitos- hehe, jeg hadde nemlig glemt å kjøpe tonic vann, så vi toppet dem med prosecco- det ble faktisk veldig godt!

SAMSUNG CSC

Å stelle i stand alt dette tok faktisk ikke mer enn 20 minutter og det ble kjempesuksess, så dette kan varmt anbefales!  
Vi toppet jo også kvelden med å ha litt spa feeling og kjørte på med deilige ansiktsmasker og fuktighetskremer før vi dro ut- noen fordeler fins det tross alt i å henge med en makeupartist og The Body Shopper, hehe!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#Squad 

Ah, det her har vært bare en helt nydelig uke og helg! ♥
Nå har jeg hatt en litt slack dag i dag, men jeg har likevel fått gjort unna en god del ting og tang før i morra, da drar jeg nemlig til Hamar for Karina og meg sin årlige roadtrip til fra Hamar til Bergen. 
Stay tuned!

Klem i fleng ♥ 
-Charlie

Lykkelig alene


Bildekilde
Happy sunday! 
Har dere hatt en fin helg? ♥
Dette har vært en innholdsrik helg- eller egentlig uke, for min del- med både venner og familie og hyggelige sammenkomster og musikkopplevelser og det hele. Føler jeg har fått en helt ny giv etter denne uken og det kjens ganske digg ut! 

Den siste tiden har jeg som jeg har nevnt før, vært litt inni en tenkeboble og tilbragt mye tid i mitt eget hode og jobbet med saker og ting som skal sorteres. 
Èn av tingene som jeg tenker mye på, er hvordan alle rundt meg etablerer seg mer og mer og har både kids og hus og hjem og gifter seg og kjøper campingvogn... Livene deres faller liksom på plass, mens jeg sitter her og ser på- ett år igjen til jeg fyller 30, bor hjemme hos pappa, kjører rundt i en skranglekasse fra '96 som sikkert snart detter fra hverandre og jobber så masse jeg kan for å tjene nok penger til å kunne etablerer meg på egenhånd.
Med et ekstra trykk på på egenhånd.

I to og et halvt år har jeg vært singel nå, og til tider er det både trist og ensomt, samt superdigg og befriende. 
Samfunnet vårt er nemlig ikke bygget opp til at vi skal være alene, og boligmarkedet er ihvertfall ikke laget for å stå i alene, men jeg akter å gjøre det likevel! 
Og hvis jeg skal komme meg dit jeg ønsker å komme meg til- så vil jeg klare det, uten å måtte hvile på en kjæreste som skal bli samboer alt for fort, bare for å komme meg raskere på boligmarkedet. Det får ta den tiden det tar, mens jeg sparer og jobber og står på.

Men så var det den her ensomheten som kommer snikende. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det til tider er litt ensomt å være singel, men jeg er heldig og har masse gode venner som jeg kan være sammen med, og dishe om alle de mislykkede datesene jeg har hatt iløpet av de siste to årene, hehe. 
 
Men skal liksom det å finne noen å være sammen med, være det evige svaret på lykken i livet? Eller klarer man å være lykkelig uten kjærligheten? 
For jeg har jo massevis av kjærlighet rundt meg, fra både venner og familie- og selv om man til syvende og sist vil ha den ene personen i livet som blir ditt alt og som du kan elske over alt på jord, så kan man liksom ikke gå rundt å surmule i mellomtiden heller! 

Og det er der jeg er nå. 
Jeg vil være lykkelig, jeg vil ha noen å være lykkelig sammen med, men det haster ikke å finne den store kjærligheten, for den kommer når den kommer! 
Dessuten er det er så mye jeg gjerne vil gjøre og oppleve og oppnå- før jeg skal ta på meg rollen av å både gjøre noen andre lykkelig og bli gjort lykkelig. 
Så mens jeg venter på at tiden skal bli inne for den slags, så må jeg skape min egen lykke! 

SAMSUNG CSC
I sikkert snart to måneder nå har jeg gått og lurt på hva jeg skulle gjøre med denne 3 ukers ferien min, som det nå faktisk bare er to uker igjen av! ettersom det jeg egentlig skulle i sommer ikke ble noe av og i går landet jeg endelig på avgjørelsen! 
Som jeg har snakket om mange ganger, er musikk en stor del av livet mitt, så derfor blir min ferie i år, min aller første skikkelige musikkfestival!
Ja, jeg var på Bergenfest i fjor, men det var bare dagspass for to av dagene, og man bor ikke på festialområdet. Det skal jeg nå! 
Jeg skal nemlig på Malakoff festivalen og der skal jeg få se to av mine aller største musikk favoritter, nemlig Biffy Clyro og Sondre Justad. 
Det er selvsagt et drøss med andre artister og band jeg gleder meg stort til å se, men de to førstnevnte, de er liksom helt spesielle. Biffy Clyro har jeg sett nærmest hver gang de har vært i Norge siden jeg fikk opp ørene for dem i 2009, og då jeg så dem på Bergen Fest i fjor hadde jeg frysninger over hele meg- så jeg gleder meg vilt til denne opplevelsen.
Så har vi Riv i Hjertet for eksempel, den sangen beskriver så utrolig godt hvordan jeg har hatt og har det. Det er nettopp det som Sondre synger "Æ vil kjenn at æ lev, æ vil kjenn at det riv i hjertet" det er sånn jeg føler det! Jeg vil oppleve, se, føle og kjenne på kroppen at jeg lever! 

Nå glorifiserte jeg kanskje voldsomt det å dra på en rockefestival i 3 dager, men det er slik det føles for meg. 
Enda mer spesielt kanskje, er at jeg faktisk tar denne festivalopplevelsen alene. 
Jada, det er kjentfolk som skal dit og jeg kommer til å treffe på dem og henge litt med de forskjellige folkene- men jeg drar dit alene.
I all hovedsak fordi alle som kunne tenkt seg å bli med, enten er bortreist på ferie eller skal stå på jobb, og i utgangspunktet hadde jeg virkelig ikke noe lyst å dra alene. Følte meg som Viggo Venneløs og tenkte at det ville føles kjipt å skulle dra på en festival uten å ha noen å dele opplevelsen med.. 
Men så tenkte jeg- hvorfor skal jeg belage meg på at ANDRE mennesker skal bidra til min lykke? Hvis det er noe jeg brenner for og ønsker og drømmer om, hvorfor skal jeg ikke bare kunne gjøre nettopp det jeg vil?! 
Ja- det er skiiiit skummelt, men samtidig, tenk for en opplevelse!? Og ikke minst, HER snakker vi eksponerings terapi mot angsten, hehe! 

Jeg trivest best med å være lykkelig, og hvem er det som sier at man ikke kan være lykkelig alene?!

 

Summer in The City

SAMSUNG CSC
Hey hey leserfjes!! ♥

Har dere det bra? Er dere på ferie eller er dere hjemme? 
Jeg gikk på ferie denne uken, etter å ha jobbet non stop de siste ukene var det ganske digg! I år reiser jeg ingen sted, så det har ikke føltes helt som ferie enda, jeg har liksom bare hatt litt fri! Men det begynner å synke inn nå etter 4 dager med fri, selv om agendaen har vært tjåka! 
Mandag var forsåvidt rolig og grei med trening og familietid, men tirsdagen gikk i ett banka kjør- og hele dagen ble toppet av en helt fantastisk konsertopplevelse med The Weekend ♥

Dette var jo omtrent en minifestival, for både Dårlig Vane, Cezinando og Bryson Tiller spilte før The Weekend kom på scenen. 
Konserten til The Weekend varte faktisk litt i korteste laget, men det var ganske så amazing så lenge det varte!
God stemning, dansing, fine folk og selvsagt musikken ♥ Det er faktisk lite som slår live musikkopplevelser! Jeg hadde med meg fine Evi på konserten og så traff vi et drøss med andre fine mennesker. Det er det som er så fint med sånne store arrangement i en liten by, er at man alltid treffer noen man kjenner og det blir god stemning!
Litt mindre god stemning når man er singel og det oppstår en Tinder Hotsptot hvor man går på 4 tidligere mislykkede dates iløpet av 10 min, men det får bli en annen historie, haha!

Alt i alt en helt nydelig dag! Nå gleder jeg meg max til neste musikkopplevelse ♥
Nå skal jeg på trening og når jeg kommer tilbake får dere en ny video - wohooo! 

xoxo Charlie
(Tinderhjerte =P )

Fra hat - til nesten elsk!

Goood fredag godtfolk! 
I går jobbet jeg til midnatt og var hjemme kvart på ett om natten, lure meg hadde selvsagt en klesvask som måtte henges opp før jeg kunne legge meg, og enda lurere meg hadde satt opp muskelterapi klokken 0900 etterfulgt av trening kl 1100, dagen etter å ha jobbet nattåpent. Noen ganger lurer jeg på om hjernen min bare flyter rundt inni hode som en suppe og ikke som en funkerende svamp, men skitt la gå- jeg tåler å være litt trøtt! 
Uansett, en god treningsøkt gjør virkelig susen for en trøtt og sliten kropp, det er ihvertfall helt sikkert. I hvertfall når man etter en helt time med god innsats får en deilig runde med alt for mange burpees, bare sånn på gøy! Skal gi deg gøy jeg.... 

Hehehe- men ja, nå skal jeg ikke snakke meg bort, men jeg skal faktisk snakke om trening! 
Fordi jeg har jo som dere vet Fibromyalgi, og i den sammenheng er det viktig for meg å holde kroppen sunn og frisk og sterk. 
Jeg har hatt en helt grei balanse på å gå i muskelterapi og trene litt yoga og litt fjellturer og litt sånn småstyrke innimellom, men aldri 100% konsekvent. 
Rett og slett fordi jeg syns styrketrening har vært DRITAKJEDELIG og fordi jeg ikke har visst om jeg gjør øvelsene rett. Så glemmer jeg å telle hvor mange repetisjoner jeg tar, glemmer å puste, så detter det bare helt ut for jeg får det liksom ikke til, gir opp og bare dropper det. 

Men nå har det vært litt andre boller de siste 7 ukene, for jeg har nemlig fått meg personlig trener!
Hils på Tobias - også kjent som mannen med kjeppen, haha! Tobias er èn av to trenere i PT duoen T&C Personlig Treining  og har iløpet av de siste 7 ukene fått meg opp og ut 2 ganger i uken.
Iløpet av disse ukene har jeg gått fra å ikke vite hvordan jeg gjør benkpress og såvidt klare å holde stangen den første gangen, til å nå løfte 30KG i benkpress- DET er gøy! 


#ObligatoriskSpeilselfie =P

Jeg har jo alltid likt å trene, men aldri likt styrketrening, og jeg har jo tidligere gått til personlige trenere på treningssentre, fått litt øvelser og oppfølging men aldri klart å faktisk vedlikeholde det. Tobias har virkelig jobbet med å få inn gode teknikker på alle øvelsene jeg gjør, og gitt meg alternative øvelser for å lære meg teknikkene og bevegelsesmønsteret slik at når jeg skal løfte med stang og vekter- så gjør jeg det skikkelig og skadefritt! 
DET er så viktig det! Spesielt når man trener forebyggende for sykdom, er det ekstra viktig å ikke trene på seg skader og dette er Tobias veldig opptatt av. Nå er jeg jo bare såvidt begynt, men allerede hatt utrolig god effekt av treningen, jeg er sterkere, har mer overskudd, sover bedre OG jeg har lyst til å trene på egenhånd i tillegg til de to øktene i uken jeg trener med Tobias! 

Det som er ekstra superdigg med denne treningsduoen er først og fremst at de er superhyggelige og det er alltid god og avslappet stemning på trening i tillegg til at de ikke holder til på et treningsstudio! 
De holder nemlig til på Kronstad Helsepark og har en treningssal hvor man får trene alene sammen med den man har som PT. 
Så om man ikke liker å gå rundt på et treningsstudio og føle på alle øyne som stirrer (selv om sikkert ingen egentlig stirrer, så er det den følelsen liksom..) 
Man får være i fred, fokusere på treningen og det å få til alle øvelsene.
Og så er det utsikt til et herlig bakeri med ferske bakevarer som man kan belønne seg med etterpå om man vil, haha! Mer om styrketrening, øvelser og sånn kommer etterhvert som jeg nailer det mer selv, nå ville jeg først bare introdusere disse utrolig flinke gutta og fortelle om det supre sommer tilbudet de har gående for øyeblikket! 

Sjekk ut facebooksiden demmes for mer info om tilbudet!

Whoop whoooop! Daaa er det bare å ta med seg en venn og komme seg på trening! 
Nå, tar jeg velfortjent helg ♥ Nyt den kjære fine lesere!

-xo Charlie

Dette drømmer jeg om..

SAMSUNG CSC
Happy humpday! 
Vi er midt i uken, det er èn arbeidsdag igjen av uken før jeg tar helg og jeg kjenner at det trengs litt ny inspirasjon og fine bilder her på bloggen! 
Den siste tiden har jeg vært liiitterann i nedi en dump, og for å komme meg opp av dumpen, er jeg nødt til å snu tankemønsteret. Det er kun jeg som kan gjøre noe med om jeg er lykkelig eller ei, og akkurat nå føles det som om noen har snappet teppet ut fra under beina mine- så da må jeg rett og slett gå og stelle meg på et anna teppe! 
For at jeg ikke skal synke dypere ned i dumpen, er jeg nødt å bare gjøre det jeg tror og håper funker, og det er noe så "enkelt" som at jeg må fylle hodet mitt med ting som gjør meg glad og som motiverer meg til å se lyset på andre siden av tunellen.
Derfor tenkte jeg i dag å ta et lite dypdykk i hva det er som står høyest på drømmelisten min om dagen, hva jeg gleder meg til fremover og hvilket mål jeg jobber mot! 

This is what I dream of...

Sol og varme

SAMSUNG CSC

Altså dette Bergensværet... Føler omtrent på vinterdeperasjon her, vi er i slutten av juni og må bruke jakke og skjerf når vi går ut- og paraplyen, den kan vi heller ikke gå uten! Puh... Jeg drømmer meg vekk i fine bilder av sol og sommer alle andre steder og varmer meg på det, mens jeg venter og håper på at sommeren vil komme til Bergen også etterhvert, sånn at jeg kanskje kan få bruk for bikinien min i år...

Føtter i sand

SAMSUNG CSC
Såå.. Om sommeren omsider kan bestemme seg for å ta turen, drømmer jeg om å kunne sette føttene i litt sand og vasse i vannkanten...

Latter

SAMSUNG CSC

Kosekveld, med venninner, noe godt i glass og god stemning, det er helt uslåelig. 
Når bestevenninnen bor på andre siden av landet og de to andre bestisene har fullt opp med mann og barn og hus og hjem, (hardt å være den eneste single og barnløse i gjengen, haha) så blir det ikke ofte vi får samlet gjengen. Men i sommer, skal jeg fly over fjellet og hente hjem Karina
(bildet) for vår årlige roadtrip hjem fra østlandet hvor hun bor. Og når vi alle er i Bergen igjen, blir det samling av alle mine fine og da skal lattermusklene få jobbe ♥

God Mat

Matvraket kan jo ikke gå sommertiden i møte uten å drømme om deilige sommerretter og nye smaker- god mat skal oppleves både selvlaget og ute på restaurant.

Musikk opplevelser

Når det ikke er planlagt noe eksotisk reise denne sommeren, får man oppleve det man oppleve kan på hjemmefronten, derfor drømmer jeg meg vekk i sommerens musikkopplevelser her i Bergen og omeng! Å dra på en god konsert er så utrolig fantastisk og er noe jeg vil oppleve så mye som mulig!
Først på ønskelisten står Malakoff, aldri vært på den festivalen og har foreløbig ingen å dra med, hehe, så kan være det blir solotur slik jeg gjorde med Bergenfest i fjor- man treffer alltid noen- kjente eller ukjente og gøy blir det garantert. Favorittbandet Biffy Clyro skal tross alt spille ♥  
Faktisk så har jeg bursdag den helgen, hehe- så kanskje jeg får guilt trippet noen til å bli med for å feire meg, haha!
Etter det er det Highasakite som står på agendaen 17.8 på Bergenhus Festning, sist jeg så dem var Bergenfest i fjor og det var magisk, jeg gleder meg MAX


New York


Bildekilde

Bare et liiite hopp fra de andre tingene jeg drømmer om? hehe, vel New York blir det, bare vet ikke helt når enda. 
Til jul samlet vi familien på spleiselag og har startet med sparing til tur for mine to eldre søstre og meg selv, så iløpet av høsten håper vi å gå mellom skyskraperne og over Brooklyn Bridge ♥
(blant annet, hehe)

SAMSUNG CSC

Et lite bildedryss fra solo turen min til New York i september i fjor ♥

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å dele dette med to av de fineste menneskene jeg vet om i hele verden!

SAMSUNG CSC

My place

Sist, men ikke minst og helt på toppen av min drømmeliste, er det å skaffe meg min egen leilighet.
Mitt sted, ingen andre å ta hensyn til, privatliv, et krypin til å utfolde mine kreative ønsker innen interiør og ikke minst til å få følelsen av optimal selvstendighet!
I alt for mange år har jeg vært avhengig av at noen andre skal hjelpe meg for å bo og leve, enten det har vært en samboer og kjæreste, eller nå som jeg "snylter" på papsen. Jeg er utrolig heldig og takknemlig for at jeg har muligheten til å bo slik jeg gjør i dag, men herreminn, jeg blir jo 29 år om en knapp måned. Jeg har ikke lyst å bo hjemme til jeg blir en peppermø!! 
Nå som jeg er tilbake i fra sykdom og drit og tilbake i full jobb igjen for første gang på 6 år, med en inntekt det faktisk går an å leve av, er det sparemodus for ALT det er verdt. Drømmen er at innen ett år skal jeg sitte som eier av noe jeg kan bo i!
I den sammenheng drømmer jeg jo litt om hvordan det skal se ut i denne kåken jeg skal bo i, og da jeg kom over denne reportasjen her om dagen, om den mest fargerike fantastiske leiligheten, fikk jeg endelig et skikkelig bilde på hvordan jeg vil ha det. 
Så da avslutter jeg dette innlegget med masse deilig, deilige farger!Bildekilde
Tenk å bo så fint!
Jeg gleder meg!

SAMSUNG CSC

Okei, nå kjente jeg meg veldig mye mer lykkelig, bare ved å ha sittet her og sett på fine minner fra i fjor og drømt meg vekk i fine bilder til inspirasjon av tiden som kommer.. 

Håper det er fint med dere mine fine, nå skal jeg rydde litt i klesvasken før jeg kryper til køys og så lover jeg litt sminke og hår bilder i morra ♥
- xo Charlie

 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Moments vol. 2

SAMSUNG CSC

Ny uke, ny måned og ny spilleliste! 

Men først skal jeg prate bittelitt om mitt forrige innlegg og noen av kommentarene som har kommet inn.
Først og fremst må jeg bare si takk til alle kommentarer som har kommet, for jeg hadde sett for meg en skittstorm og masse krasse kommentarer, men det var rett og slett det rake motsatte, og det gjør meg veldig glad! Godt å se at flere i bransjen føler på det samme - sammen er vi sterke! 

Så vil jeg bare poengtere noe som flere kommenterte og det er det at jeg kaller frisøryrket en beskyttet tittel. Det gjør jeg ikke, for jeg vet at det fins mye useriøse og ikke utdannede praktiserende der ute. Men jeg vil set the record strait fordi som jeg skrev i innlegget, poengterer jeg at frisøryrket er en MER beskyttet tittel enn makeupartist, nettopp fordi man har en lengre utdannelse og et fagbrev når man er ferdig. Utdannelsen er også en del av den videregående utdannelsen og derfor anser jeg det som et MER beskyttet yrke. Helt beskyttet er det jo ikke. De ferreste yrker er vel det. 
Men poenget nådde uansett frem og det er det viktigste for meg. Så takk for støtten og takk for alle kommentarer :) 

_______________________________

NUH- over til dagens tema!
Jeg er en liten smule musikknerd og etter jeg flyttet fra et musikkrikt miljø i Halden hvor musikk var en stor del av det sosiale livet der, har jeg ikke fått like stort utløp for min musikk interesse som før. Så da må jeg ta det utover dere, haha!
For litt siden så jeg ferdig siste episode av Big Little Lies, og hvis du ikke har fått det med deg enda så er den serien bare HELT fantastisk! 
Men foruten en intenst spennende mini serie, så var det en annen ting jeg bet meg merke i fra første episode, nemlig den helt fantastiske sammensetningen av musikk! Det tok ikke lang tid før jeg gikk på Spotify, søkte opp spillelisten til serien og derfra lagde jeg min egen liste.
Spotify har begynt med en sånn fin greie at når du lager deg en spilleliste, så foreslår de sanger som ligner de sangene du allerede har i listen, så da jeg hadde lagt opp en haug av favorittene fra Big Litte Lies listen, kom det også opp mye andre bra forslag og brått har jeg fått meg et par nye favorittartister og band.

SAMSUNG CSC

Spillelisten har jeg kalt Moments vol.2 - da jeg fra før har en liste som heter Moments, fylt med mange av mine all time favoritter og musikk som får deg til å FØLE. 
Nettopp det skjer når jeg hører mange av disse sangene og derfor ble det en oppfølger liste til den første Moments listen. 

Så er jeg bare nødt å snakke om en av de aller største favorittene jeg kom over mens jeg satt og komponerte listen min. 
La meg introdusere ettmansbandet Shakey Graves fra Austin Texas! 
Her var det mye bra stemningsmusikk, i en herlig mix av blues, folk og rock & roll. Just the way me likes it! ♥
Kjekk er han også, hehe


bildekilde
Favoritt sangen er foreløbig The Perfect Parts, masse kult gitarspill, trommer, rusten stemme og bare jah.. Den låta har alt.
Sjekk gjerne ut mer fra Shakey Graves her! Kanskje han kan bli superstor her i Norge og så kommer han og spiller på en av våre mange fine festivaler?! DET hadde vært helt rått!

SAMSUNG CSC

Vel, nå har jeg nerdet meg nok her- håper det er litt til inspirasjon å få litt diverse fra meg og ikke bare siste innkjøp fra sminkeverdenen hele tiden.
Har du serie og musikktips er det også bare til å fyre løs i kommentarfeltet!

Snakkes i morra! 
Klem C

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Pappa <3

Kjære pappa,

Du har tatt oss med rundt om i verden, lært oss å gå, lært oss å stå på ski, lært oss å være selvstendig og tatt oss med på opplevelser ikke mange andre får iløpet av livet. Du stiller opp med råd, en hjelpende hånd og med din kunnskap når vi trenger deg og når vi tror vi ikke trenger deg. 

Som barn sier de aller fleste "Min pappa er bedre enn din pappa, min pappa er sterkere enn din pappa og min pappa kan bære hele verden!"
Men jeg vil egentlig påstå at da jeg sa disse tingene som barn, så hadde jeg litt rett, hehe, for selv om du faktisk ikke kan bære hele verden, har du virkelig bært din del, med barn og bonusbarn og barnebarn! Så til ære for deg, en liten trip down memory lane:


Vintrene på kvamskogen ♥
Selv om vi ikke var så veeeldig glad i å stå på langrenn, fikk vi lære oss dette først, før vi gikk videre til slalåm og deretter snowboard. 

Med skikongen som far, og campingvogn, hytte og så igjen campingvogn på kvamskogen var det opp å stå hver vinter, fra vi lå i pulk til vi kunne kjøre bil opp dit selv.
Enten det var kos i sofaen etter en lang julaften, slitne ben etter tråkking i dyreparken eller litt trøst når man hadde spist litt for mye is og kake på 17.mai, har litt trøst og armkroken din vært ledig.

Du har fulgt oss 4 jenter igjennom tenårene og heldigvis lært oss noen gode handymantriks på veien! 

Godt du har hatt et bra lager av arbeidsdresser liggende, hehe

Ferieturer har det heller ikke vært manko på- vi har fått sett store deler av verden, og bodd i både Malaysia og Usa. I sommerferiene reiste vi gjennom store deler av Europa. Du har fått oss med via fly, men mest via bil, og de lange fine bilferiene har lagt fra seg mange gode minner! 

En ekstra minnerik ferie var denne til Thailand, virkelig en opplevelse for livet! 

Tenk så heldig vi er som har en pappa som deg ♥ 

SAMSUNG CSC

Det har blitt noen flere lys på kakene etterhvert, pappa, og flere skal det bli!Helt til slutt har vi deg i ditt ess, i snøen, på fjellet i godvær- samme som du er akkurat nå.
Gratulerer så mye med dagen, fine pappaen min! ♥

Verdens BESTE kake!

Jeg vet jeg vet, jeg er skjønnhetsblogger, men altså - min andre lidenskap her i livet foregår på kjøkkenet og denne kaken ble så god atte HJELP!
Og nå har jeg plaget alle mine følgere på snapchat siden lørdag med fristende kakebilder og videoer, så da er det rett og slett bare påtide at jeg nå deler oppskriften på denne nydeligheten!

På snapchat i går la jeg ut orginaloppskriften, som det ble tatt flittig screenshots av, men så har jo vi laget den gluten, melk og soyafri siden jeg ikke tåler dette. Jeg sier vi, fordi min nåværende roomie kom med oppskriften og vi lagde den sammen på lørdag med de endringene som måtte til for at jeg kunne spise den. Det ble rett og slett braksuksess og gleder meg allerede til å bruke denne oppskriften som base til å teste ut flere gode varianter og kaker! Nå har jeg skrevet oppskriften om i min lille egenkomponerte oppskriftsbok, så da er jeg klar til å dele videre med dere!

Sjokoladekake med sjoko-bringebærmousse

Ingredienser
Sjokoladebunn:

Sjoko-bringebær mousse

 • 200 g Sjokolade (vi brukte 120g Plamil 87% og èn plate med Ichoc Milkless)
 • 1 gelantinblad
 • 100 g sukker
 • 3 SS vann
 • 1 egg
 • 2 eggeplommer
 • 1 pakke Cocos Whip
 • 1 pakke frosne bringebær (tint i kjøleskap)
 • ferske bringebær til pynt (valgfritt)
 • revet limeskall til pynt (valgfritt, men veeeldig godt, så anbefales)

Slik gjør du
Kakebunn

 • Forvarm ovnen til 180 grader og finn frem bakepapir, plastfilm, kakeform 22-24 cm i dm og en bakeplate.
 • Grovhakk sjokoladen og smelt over vannbad
 • Når sjokoladen har smeltet tilsetter du smøret og lar det smelte sammen
 • Ta bollen vekk fra vannbadet og tilsett eggeplommene og pisk sammen- avkjøl på benken
 • Pisk deretter eggehvite og sukker til stiv krem - du skal kunne snu bollen uten at det detter ut 
 • Vend så litt av eggehvitene sammen med sjokolademassen, bruk slikkepott og vend forsiktig så du beholder luftigheten, bland så i resten av eggehvitene inn i sjokolademassen, fremdeles forsiktig
 • Når alt er jevnt blandet, brer du deigen over en bakepapirkledd bakeplate, lag gjerne form etter kakeformen du skal bruke etterpå. Høyden på bunnen skal være ca 1 cm. Stek i ca 20 minutter midt i ovnen på over og undervarme.
 • La kakebunnen avkjøle helt før du legger den inn i kakeformen, som du kler med plastfilm

Sjoko-bringebær mousse

 • Lag bringebærpurè ved å først stavmikse de tinede bringebærene og sil ut mesteparten av frøene. Du skal sitte igjen med ca 250g bringebærpurè.
 • Grovhakk sjokoladen og smelt i vannbad
 • Imens legger du gelantinen i bløt i en stor bolle med kaldt vann i ca 5 minutter, rett før bruk skal denne smeltes enten over vannbad eller i mikro- men den må IKKE koke.
 • Mens gelantinen bløtes og etter sjokoladen er smeltet, koker du opp 3 SS vann og sukker til 121 grader, bruk steketermometer. Det hadde ikke vi, så vi bare sjanset på at når sukkeret var helt smeltet i vannet og det hadde boblet litt så var den klar.
 • Pisk det hele egget og eggeplommene sammen og tilsett sukkersirupen i en tynn stråle mens du pisker kraftig. 
 • Nå smelter du gelantinen og tilsetter i røren, deretter pisker du på lav hastighet i ca 5 minutter. 
 • Etter lettere krampe i armen tilsetter du sjokoladen og rører sammen.
 • Så skal du piske opp kokos kremen, den skal bare få en jevn og fin konsistens, og så tilsetter du bringebærpurèen.
 • Vend bringebær kokoskremen inn i sjokolademassen og du har nå en deilig bringebær smakende sjokomasse
 • Hell dette over bunnen, som nå ligger inn i den plastkledde kakeformen og sett i fryseren i MINST 3 timer, før servering må kaken stå i kjøleskapet i ca 1 time. 

Før servering pynter du med bær og melis eller med raspet limeskall - den friske syrlige limen komplementerer denne kaken HELT perfekt!Oh my gaaad- j kjenner jeg er litt trist over å ha spist opp det aller siste kakestykket i kveld, men tro meg, det blir ikke lenge til neste kake, for pappa har bursdag om bare 10 dager, så da får jeg sjans til å teste ut en variant av denne som jeg tror kommer til å bli ut av en annen verden!!! ♥

Følg meg gjerne på snap, RockstarCharlie, for deilige mat og kakeoppskrifter i tillegg til sminke og skjønnhet, hehe

Nå tar jeg kveld, god natt mine venner!

//Charlie

 

Jeg er èn av de 143 000

SAMSUNG CSC

I dag kom jeg over en artikkel på VG som fikk det til å koke litt i blodet, og kjenner at jeg trenger å heve stemmen litt. 
For min egen del og for de andre 142 999 det er snakk om.

De 143 000 det i dag er snakk om er mottakere av arbeidsavklaringspenger. 

This is my story

Jeg har som jeg har snakket litt om før fibromyalgi, den diagnosen fikk jeg for over 10 år siden og mye har skjedd på disse 10 årene. 
På den tiden studerte jeg for å bli frisør, men pga fibromyalgien klarte jeg ikke den tøffe belastningen som det yrket er og ble sykemeldt. 
Ett helt år gikk jeg hjemme, fortvilet over at min store drøm om å bli frisør ble knust i fillebiter. Siden jeg var såpass ung, hadde jeg egentlig krav på omskolering og da sykemeldingsperioden var på vei til å ta slutt og jeg hadde funnet studieretningen jeg ønsket, satt jeg klar på møte hos NAV for å finne ut av veien videre. Den gang het AAP attføring, og det var meningen at jeg skulle over på dette frem til eventuell studiestart. Saksbehandler sa den gang til meg at jeg burde finne meg noe å gjøre i mellomtiden, en deltidsjobb som kunne fylle dagene mens vi ventet på svar på omskolerings søknaden. Pågående og målrettet som jeg er, fant jeg meg en deltidsjobb innen den yrkesretningen jeg ville studere nå som frisør var ute av bildet. Hudpleie og sminke- det var neste mål, skolen jeg ville gå på var plukket ut og jobben jeg kunne ha før studiene og mens jeg studerte var klar. 

Nytt møte hos NAV hvor jeg engasjert forteller hva jeg har klart å utrette og saksbehandler sitter med store øyne og et smil om munnen, klapp på skulderen og "SÅ BRA!!" etterfulgt av "Du klarer deg jammen utmerket på egenhånd, så flott og så flink du er! Da ønsker jeg deg lykke til videre"
Case closed.

Søknad på omskolering avslått- hvorfor? Fordi jeg har pågangsmot og driv til å få ting til selv.
Men jeg sto jo forsatt tomhendt i forhold til utdannelse. Fullført VG1 og thats it. Avsluttet læretid etter knapt 1 år pga sykdom. Og jobben jeg hadde skaffet meg, var på 1 vakt i uken- ikke fulltid. Forvirret, rådvill og intetanende godtok jeg det avlsaget jeg fikk, for jeg regnet med at det ikke var noe mer jeg kunne gjøre med saken.

Heldigvis, jobbet jeg ræven av meg, fikk tilbud om full stilling etter bare 4 måneder og plutselig var jeg daglig leder en måned etter at jeg fylte 20 år.
Som daglig leder fikk jeg mulighet til å regulere arbeidet litt selv, slik at jeg fikk kroppen til å henge med. Arbeidet innebar ikke like mye fysisk styrke som frisørbransjen så jeg klarte meg utrolig bra med tanke på fibromyalgien. I tillegg gjorde jeg på egenhånd de tiltakene som skulle til for at kroppen skulle holdes i sjakk og både trente aktivt og gikk til muskelterapaut og kiropraktor jevnlig- på egen regning.

3 år i fullt arbeid og jeg kjente behovet for en utdannelse komme krypende. Drømmeskolen sto forsatt og ventet på meg og høsten 2011 satt jeg på skolebenken, på andre siden av landet, klar for å utdanne meg til makeupartist. Dette var et intenst år, det gøyeste, mest krevende og spennende året jeg har hatt hittil i mitt liv. Ved siden av skolen jobbet jeg i samme firma, deltid så mye jeg kunne, i tillegg til å ta på meg oppdrag for å lære mer om bransjen og skape et navn som makeupartist. Oppå det hele bodde jeg veldig langt unna og hadde 5 timer om dagen til pendling mellom hjem og skole/arbeid. Fibromyalgien holdt jeg fint i sjakk, forsatt ved trening og behandling. I can do this. Viljestyrke, stahet, store drømmer og ambisjoner. 

Noe skjedde i kroppen iløpet av det året og jeg skjønte ikke hva det var. Jeg hadde vondt, i magen, sterke smerter og jeg var hyppig hos legen for å prøve å finne ut av hva det var. Siden smertene kom i magen, var det første som ble forsket ut, matintoleranser og det er et så langt kapittel at jeg kan holde det til å si at jeg fra før av hadde glutenallergi og oppå det fikk melkeallergi. Ett problem mindre, men forsatt store smerter i magen..
Skolen var ferdig, jeg gikk ut av skolen som nr. 2 i kullet vårt, nest best på karakterene, jeg var stolt og glad og sliten. Glad for å endelig ha en utdannelse, betalt for den selv, jobbet og stått på! I DID IT! 

Etter skolen, forsatte jeg med jobbingen, både freelance og hos The Body Shop. Og med pendlingen, den var liksom ikke til å komme unna så jeg ble vant til det, Men det var likevel noe som murret i kroppen og etter å ha jobbet og stått på i ett år etter endt utdannelse sa det gradvis mer og mer stopp. Jeg ble først 20% sykemeldt og jobbet alt jeg kunne utover det. Deretter 30%, så 50%, 80% og tilsluttt 100%
To år i utredning og de hadde endelig oppdaget hva som var galt. Jeg hadde endometriose og skulle få operasjon for å fjerne dette. Problemet var at jeg hadde brukt opp året med sykemelding på å jobbe så mye jeg maktet samtidig, så da det var tid for operasjon, måtte derfor rett over på arbeidsavklaringspenger, AAP, som det kalles. Siden jeg skulle opereres og det var forventet så og så lang tid i restutisjon fikk jeg AAP søknaden innvilget kjapt og uten noen humper i veien. Fordi jeg hadde en fysisk sykdom, som ingen kunne argumentere på. 

Etter endt operasjon var jeg fullstendig nedbrutt. jeg veide 46 kilo, jeg var utslitt, endelig hadde legene funnet hva som var galt og nå som operasjonen var over, kunne jeg ENDELIG fokusere på å bli helt frisk og på å komme meg tilbake til jobb, fulltid. Jeg hadde jo trossalt utdannet meg fordi jeg ønsket å jobbe, ikke fordi jeg ønsket å gå hjemme! 

Sårene på magen grodde, smertene var borte og neste steg på veien var å klare å legge på meg igjen, trene meg opp og komme meg tilbake på jobb.
Men av en eller annen grunn klarte jeg ikke å komme meg ut av døren. En uro og ekstremt dårlig følelse vokste inni meg. Den hadde fått vokse og gro lenge. Lengre enn jeg var klar over og jeg skjønte det ikke før det var for sent.. For oppi all pendling, jobbing, skole og sykdom hadde jeg truffet på den berømte veggen. "BOOM" rett i veggen. Og veien videre skulle vise seg å være tøffere enn den jeg hadde gått gjennom til nå, 
Fordi brått var det ikke bare en fysisk sykdom jeg kunne skilte med, jeg hadde klart å tilføye en psykisk tilstand oppå det hele. 

Som et tiltak i restitusjonen fra operasjonen fikk jeg komme til hos et rehabeliteringssenter hvor jeg skulle trene og ha samtaler og jobbe med å bli frisk. 
Dette var et flott tiltak jeg fikk gjennom NAV, fordi jeg gikk på AAP og fordi jeg hadde vært igjennom fysisk sykdom. På Frisk klinikken trente jeg hver dag, og etter 4 uker ble det også iverksatt praksis på en arbeidsplass slik at jeg skulle prøve å komme meg i arbeid. Det var her den psykiske knekken kom til syne for fullt og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg gråt for å klare å komme meg ut av dørene for å stå i 1,5 timer på den jobben. Det var helt krise. Det var alt for tidlig! 
Men det var ingen som skjønte hvorfor, jeg skjønte det ikke og det eneste klinikken så på, var vekten min. At jeg var undervektig og lurte på om jeg hadde en spiseforstyrrelse.

Jeg dro til legen min gråt og forklarte hvordan jeg følte det og han sendte en henvisning, DPS. For å få en psykisk vurdering.
Tanken på at det skulle være noe i veien med psyken min oppå det hele knuste meg fullstending, jeg klarte ikke å godta det. Jeg som skulle være så sterk, klare meg selv, alt jeg hadde oppnådd til nå- hvordan kunne jeg slite psykisk?!
På dette tidspunkt var det gått ett år siden operasjonen, ett år i restitusjon og jeg var forsatt ikke bedre, jeg følte meg jo egentlig verre!
Så jeg flyttet hjem. Jeg dro fra østlandet, kom tilbake til Bergen, familien min, vennene mine. De var like forvirret som jeg var. Hva hadde skjedd med Charlotte?!

Brev i posten, avslag på søknad om å komme til på DPS. De mente det ikke lå noe alvorlig psykisk til grunn så, da får pasienten klare seg selv. Igjen.
Da tok pappa affære og hadde fått anbefalt en psykolog, i privat sektor. Jeg fikk time bare to uker etter. Der fikk jeg beskjed om at jeg hadde utviklet panikkangst og agorafobi, som følge av årene med stress, sykdom, uvitenhet over sykdom og møtet med veggen. Hun fortalte meg at jeg hadde krav på å få hjelp i offentlig sektor nå som jeg hadde fått en diagnose, men jeg orket ikke tanken på å skulle gå tilbake på venteliste og vente på hjelp. Nå hadde jeg vært nede alt for lenge. 4 år var gått siden alt startet, og nå ville jeg bare få orden igjen.

På NAV mente saksbehandler at jeg måtte på et tiltak, komme meg sakte men sikkert tilbake i jobb. Jeg var enig i målet, nemlig komme meg tilbake på jobb og visste jo at jeg ville tilbake til min gamle jobb. Der jeg visste hva jeg kunne, det jeg hadde utdannet meg til for å jobbe med. DIT skulle jeg.
Pga fibromyalgi diagnosen og min nå nye psykiske diagnose, ble jeg satt på et tiltak. På dette tiltaket skulle jeg lære å sosialisere med andre mennesker, jeg skulle ta personlighetstester for å finne ut hvor jeg ville og kunne jobbe, lære hvordan man skrev CV og søknad og jeg skulle også få spille brettspill, gå på tur og ha det morsomt med de andre på tiltaket.

Dette var et flott tiltak, for de som trengte denne type tiltak!
Problemet var at her skodde NAV ALLE under ÈN kam. Det fins et hav av forskjellige psykiske lidelser, og min gikk utpå angst og da jeg kom på dette tiltaket hadde jeg fått hjelp av psykologen, god hjelp og var på god vei til å bli klar til å teste ut arbeid igjen.
Dette tiltaket var for langt mer syke mennesker enn jeg var, og det ble helt feil for meg å være der. Jeg følte at jeg satt på skolenken igjen, hvor jeg var 10 år eldre enn alle andre i klassen, for å gi det et eksempel. Dette ble helt feil. Men NAV hadde arrangert dette, dette var eneste tiltak som var tillagt for det halvåret og hvis jeg ikke deltok her, ville jeg miste stønaden min.

Jeg ville jo jobbe- psykologen min var enig i at jeg var klar for å jobbe og at nå var målet å finne ut HVOR mye jeg klarte å jobbe. Om jeg ville klare full jobb eller bare deltid. I dette tiltaket ville det ta 8 uker før det  var snakk om å tre inn i en praksis plass og jeg følte jeg tok opp plassen til noen som fortjente og trengte å være der. Men NAV hadde bestemt at sånn her måtte det bli for at jeg skulle ha stønad. 

Jeg var i dialog med The Body Shop og de sto med åpne armer klare for å ta meg imot og etter å ha registrert adressen min hjem til pappa ble jeg heldigvis flyttet til et annet NAV kontor, med ny saksbehandler hvor jeg ringte inn og sa at "jeg vil i praksis, jeg vil jobbe, jeg er klar for å jobbe og jeg har en jobb som er klar for meg" Etter et par samtaler frem og tilbake fikk min nye saksbehandler meg ut av tiltaket og på plass i praksis, på min gamle jobb. Nå var målet å finne ut hvor mye jeg var i stand til å jobbe. 
Etter ca 6 mnd i praksis, fant vi en arbeidsmengde som passet meg, jeg ble ansatt igjen og begynte endelig å LEVE og JOBBE ordentlig. 

Nå, ett år etter det igjen, er jeg så godt som tilbake i fullt arbeid, jeg har akkurat skrevet under på endt AAP, Jeg er FRISKEMELDT. 
Så godt som det lar seg gjøre da, jeg har forsatt fibromyalgi og vil ha det resten av livet, men med trening og behandling og enkle tilrettelegginger på arbeidsplassen klarer jeg meg helt fint. Jeg har forsatt angst, men jeg har lært å takle den, takket være psykologen jeg gikk til. 

Jeg er idag èn av de 143 000 i statistikkene til NAV, men om 2 uker er jeg ikke det lengre, da er min periode over. 
Men har NAV gjort noe for at jeg nå er der jeg er?! 
NOPE, det er det alle i mitt støtteapparat, arbeidsgiver, meg selv og psykologen som har gjort. NAV har gått med på de forslagene jeg selv har kommet med. Jeg fant ut av det på egenhånd, fordi jeg er heldig, jeg visste hva jeg ville og hadde et mål jeg ville nå. Det er det ikke alle som har.

Poenget mitt er, hadde ikke jeg vært fysisk syk oppe den psykiske tilstanden, hadde jeg ALDRI fått hjelp så fort. Du må tydligvis være synlig syk for at du skal få hjelp. Og nå som de strammer inn enda mer på hvem som skal få hjelp, blir det enda vanskelig for de som allerede er langt nede psykisk.
Tiltakene NAV har å komme med er IKKE gode nok. Det er ikke stort nok. Det er for få båser, som man må passe inn i og hvis man ikke passer inn, så detter man ut. Dette er en av mange grunnet til at mange unge syke går for lenge på AAP. I tillegg må det stilles høyere krav til hvem det er som ansettes i NAV. Kompetanse er nøkkelen, og når de fleste saksbehandlere sitter der med fordommer mot hvem som egentlig er syke nok, og skal ta en vurdering basert på synsing, helt uten kompetanse, så er det bound to go wrong. 

Du skal være så jævlig sterk for å være syk i dette landet, særlig om du er psykisk syk. At de nå strammer inn på tiltakene, ja, jeg kan se hva de vil frem til- de vil ha ut "snylterne" men i prosessen, så rammer dette også de som faktisk er reelt syke. 

NAV må gjøre noe annerledes for å lykkes med å få flere ut av stønad og inn i arbeid. De må ut av boksen, jeg har ikke fasiten, men det jeg vet er at de gjør nå ikke funker godt nok!


Det hjelper ikke å bare bli strengere på kravene, når de ikke klarer å hjelpe de som allerede er i systemet i dag... 

 

#Lifehack

God kveld folkens!
Nå tenkte jeg å bare poppe innom og komme med en super timesaving #Lifehack

Tidsklemma, det er jo noe jeg tror alle kan kjenne seg igjen i, så om man kan gjøre ting som sparer tid og gjør livet litt enklere- jah da er jeg all for it.

Akkurat som jeg liker å kunne bruke en blush til både kinn, øynene og lepper - 1 ting, flere bruksområder = spart penger og spart tid, hurra!

Denne kvelden handler det om å spare tid på badet om kvelden. Jeg tror vi alle har vært der at det siste vi egentlig orker er å begynne å fjerne sminke, pusse tenner, rense ører og you name it når klokken nærmer seg bedtime.
Så hva om man bare kan gjøre alt dette samtidig?

Derfor har jeg begynt å kvelds dusje! Da sparer jeg tid om morran og jeg slipper dette ritualet med å bruke sminkefjerner og stå over vasken og splæsje vann overalt. I tillegg har jeg med meg tannkosten inn og kjører både kroppsvask, sminkefjerning og tannpuss- alt på en gang. Digg.

#Yourwelcome

#PressPause

SAMSUNG CSC

"Hvorfor er du så stille?
"Du er jo så utadvent og prater jo alltid, har det skjedd noe, er du lei deg?"

Dette er noe jeg gjerne får høre når jeg samles i vennegjengen, eller med søstrene mine og familien.

Nei, jeg er verken lei meg ei heller har det hendt noe og det er derfor jeg er stille.
Jeg tar innover meg inntrykk, observerer, lytter eller soner ut. Nyter samværet og nyter å være stille. 
For ja, jeg er utadvendt og prater mye. Jeg prater omtrent hele dagen lang- når jeg er på jobb.
Der møter jeg nye mennesker omtrent hvert 5.minutt, gjerne hyppigere. Praten går i ett og jeg koser meg, er sosial, lærer og lærer bort. Engasjerer meg, deltar, yter og er på, hele dagen! 
Arbeidsdagen min er et eneste stort sosialt treff, så når jeg logger meg ut fra jobb og drar hjem, hender det at jeg har gitt det jeg har å gi for den dagen, så om jeg da har noe jeg skal etterpå, være med venner, i familie besøk eller lignende, så er det så deilig å bare være stille. Være den som kan ta innover meg inntrykk, høre på andre og ikke være den som har noe å si hele tiden. 

I dag da jeg kom hjem fra jobb kjente jeg at behovet for å koble ut kom over meg, så jeg laget meg en rask middag og gikk opp på rommet, la meg på sengen og suste igjennom de siste episodene av Greys Anatomy som jeg ikke hadde sett. Jeg trengte rett og slett å sette hjernen litt på pause. 
For jeg blir av og til ganske sliten av å høre min egen stemme gjennom en hel dag, haha! 

Dette tror jeg de fleste som jobber i service bransjen kjenner seg igjen i, det å få lov å bare trekke seg unna, være stille, ikke by på noe, bare koble av og #PressPause et lite øyeblikk. 
Det er viktig, og det er bra! Vi trenger å restituere, på samme måte som musklene må slappe av etter en hard treningsøkt, trenger også hjernen å bare få slå seg av og reboote før en ny dag kommer. 

Det har vært ganske hektisk denne måneden, mye jobbing, mye tankespinn, mye som skjer. Det er spennende, det er gøy, det er bra og jeg digger det!
Men i dag, tar jeg en pause og soner ut. 

___________________________

Er du flink å sette hjernen på pause? Hva gjør du for å koble ut?

Am I still alive?!

SAMSUNG CSC

Shit, denne dagen asså!
Haha, huff- det er litt sånn at jeg lurer på om jeg lever enda!
Dagen startet nemlig med at jeg skulle være flink og trene litt før jeg skulle til fysio og løse opp min låste rygg og setemusklatur, så jeg karret meg avsted på trening kl 10. Jeg sliter så vannvittig med startvansker på den her treningen om dagen, så i dag tenkte jeg at en deilig time med pilates ville være en god idè. Det var det jo forsåvidt også, in the long run, men steike meg for en heftig time det ble! 
Det var rett og slett en hel time hvor magemusklene skulle brenne og riste og min relativt utrente kropp fikk jo sjokk av å plutselig skulle aktivere ALT av muskler på en gang.
"Lur" som jeg var, stilte jeg meg jo også langt fremme så jeg skulle få god plassering til speilene, slik at jeg kunne passe på at jeg gjorde øvelsen riktig. Men langt fremme betyr også nærmest instruktøren, som ikke var flau med å pushe meg, yngste deltager på dagens time...
Hun serverte meg tung vektskive og bare "Du klarer denne vekten til øvelsene du" 
Men altså- looks can be deceiving, ja, jeg er jo ung og ser jo relativt trent ut, men med fibromyalgi kropp og kink i ryggen, var liksom ikke dette helt det jeg hadde planlagt for denne liksom "deilige" pilates timen!
Meen konkurranse menneske som jeg er, kunne jeg jo ikke la vær å ta i når instruktøren pushet meg, så jeg kjørte på alt jeg hadde og da timen var ferdig følte jeg at jeg ikke lenger hadde beina på jorden- skjelver faktisk litt enda i musklaturen, haha.

Da jeg var kommet meg hjem, fått i meg litt næring og byttet om til en halvtime hos fysioen, tenkte jeg at i dag ble det ikke så hardt der, fordi nå var jeg jo myket opp i kroppen etter å ha trent først! 
Men nei... Her var det godt og stramt likevel og jeg fikk mildt sagt mørbank av fysioterapauten. "Jeg er ikke særlig snill med deg nå.." Sa han der han hadde albuen plantet i rompeskinken min, samtidig som han dyttet fra med beina i veggen for å komme dypere inn i min pinnestramme setemuskel. Jadda! 

Så nå sitter jeg her, i sofaen og føler som om jeg svever i rommet. Det er vondtgodt og gjør godt, men akkurat nå føler jeg at jeg har vært gjennom en kjøttdeigkvern.
Gleder meg med skrekkblandet fryd til å være full i gangsperr og øm i "rauen" i morra! 

SAMSUNG CSC

Nå tenkte jeg å redigere ferdig litt makeup og outfit bilder til dere, så blir det en ny litt mer positiv post om litt, hehe!

Håper dere har en helt fantastisk strålende dag ♥

 

Selvtillit!

Hva er selvtillit?
Hvorfor har vi dårlig selvtillit?
Hva kan vi gjøre for økt selvtillit hos oss selv og hos de rundt oss?

Dagens tema, er nettopp dette! 
I går var jeg på et kjempeflott jentemøte hvor selveste Kristin Gjelsvik var talsperson for dette med jenter og selvtillit, og som alltid var det utrolig oppløftende og motiverende å høre på.

Majoriteten av jentene satt under hele møtet og nikket og sa seg enig i budskapet til Kristin, som i bunn og grunn handlet om det å godta oss selv og de rundt oss og at vi skal hylle vår unikhet og ikke basere hvem man er på utseende! HURRA!! HEIA HEIA, jeg kunne ikke vært mer enig og det var godt å se at de flotte unge jentene der både var enig og kommenterte etterpå at det var nettopp dette de trengte å høre!
For det er der det har gått så innmari feil blant dagens unge... Pga alle påvirkninger som vi får fra blant annet media, kjendiser og ikke minst bloggere, er synet på oss selv helt forvrengt! Som Kristin sa, når ble det unormalt å være normal?

Når vi blir pepret med inntrykk om hvor "normalt" det er å bare gå inn på nærmeste klinikk og bare fylle i litt restylane her og litt botox der og mens vi er igang- hvorfor ikke ta en liten butt lift?!

 Det er så sykt! Det er så makabert og det er så FEIL! Det må ikke bli slik at det er det som er normen, for man kan ikke kjøpe seg til eller operere seg til bedre selvtillit. Det kommer faktisk bare innenfra og det må jobbes med, for det er ikke noe som kommer gratis.
Men man kan ikke alltid gjøre den jobben helt alene! Vi må stå sammen, vi må verne om de vi har rundt oss og hvis vi ser noen som sliter, så må vi rett og slett gå i oss selv litt og tenke hva man kan gjøre for å hjelpe vedkommende. 

Realiteten er at det er tøft å være ung, men det er også tøft å være voksen. Det er utfordringer hele veien, men det er ved å jobbe med dem, vi blir sterkere individer, ikke ved å ta den raske utvei.
For å komme seg gjennom livet må man se det store bildet, man må skjønne at det fins mer her i livet enn hvordan man ser ut- for når det kommer til stykket, så har ikke det en dritt å si! 
Jeg liker så godt sitatene på The Body Shop plakatene med Ruby Doll, fordi det er rett og slett spot on!


BIldekilde

Vi må dra oss selv litt utav denne overfladiske boblen og gå tilbake til det som er viktig!
For hvem er egentlig du? Hva gjør deg til et bra menneske? Hvorfor liker folk deg? 
Du er unik, det du gjør for de rundt deg, viser omsorg, medmennesklighet, den glede du gir, det smilet du bærer og den humoren du har- det er DET man bør ta i betraktning. Ikke hvor smal midje du har eller hvor pen du er! For det spiller ingen rolle! 

Hvis du sliter med selvbildet ditt, ta deg en titt i speilet- ta en grundig titt, hva er det du tenker om deg selv? Hva sier du til deg selv når du ser på deg selv?
Veldig mange svarer med å nevne sine negative sider som omhandler utseende. Hva man er misfornøyd med og hva man vil endre. Men drit i det, slutt å se ned på deg selv! 
Begynn med det motsatte- se på deg selv og si hva du liker! 
Ikke fokuser bare på utseende, men piff gjerne deg selv opp med å fortelle deg selv hvor snill du er, hvor god du er til å lage mat eller til å tegne og  for all del komplementer deg selv for ditt unike og fine utseende- i tillegg!
Jobb med å finne ting du liker med deg selv, og så sier du disse tingene til deg selv, hver dag, helt til du begynner å ta det innover deg! 

Og til deg som har en venninne som rakker ned på seg selv, snakk henne opp, hjelp henne på veien til bedre selvtillit. Ta også en runde på hvordan du snakker om deg selv og andre, rundt dine venner. For selv om du kanskje ikke tenker det der og da, kan det at du rakker ned på deg selv eller andre, bidra til at en av de som er rundt deg, rakker ned på seg selv igjen og da har vi den evige dårlige runddansen gående.

For å oppsummere litt- la oss ta et steg UT av overfladiskhet, hylle unikhet og ta en titt på de gode egenskapene til hverandre, fremfor utseendet.
Snakk hverandre og oss selv opp, se lengre enn til nesetippen og vær med på å påvirke til økt selvbilde for andre og deg selv!


Så får vi håpe at medie Norge tar følge snart og slutter å proppe oss med budskapet om at vi ikke er gode nok som vi er- for vi er MER enn gode nok som vi er ♥

SAMSUNG CSC

Vil du lese mer om dette temaet, sjekk gjerne også ut disse innleggene
#SELVTILLIT
Den stygge andungen
Styggen på ryggen
NEI for faen!
HJELPER DET EGENTLIG Å SETTE NED FOTEN?!
Har det gått for langt?!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Selvtillit 

Something New!

SAMSUNG CSC

God morgen folkens, har dere hatt en fint helg?!

Nå er det ny uke, nye muligheter og alt det her!
Det begynner å bli litt nye tilstander her hjemme iallefall, for hele helgen har gått til å rydde, organsiere og få ut gammel drit.
Jeg har gjort om på stylingrommet mitt - igjen! Haha, blir liksom aldri fornøyd, men nå kommer det seg. Nå har jeg nemlig endelig fått på plass noen nye skap til å putte alle styling artiklene mine inni slik at det blir rene og fine overflater. Så tømte jeg klesskapet mitt for en hel rad med tråkorger, da ble det brått en svær sekk med klær som skal gis vekk, og den høye kommoden min med sminke i fikk nå plass inni skapet. Dermed ble det brått en god del mer gulvplass! Så fort jeg er 100% ferdig med alt her inne så skal dere få nye freshe bilder! 

Og så har jeg jobbet litt med treningsmotivasjonen i helgen... En ting som pleier å hjelpe når motivasjonen er lav, er å bare kle meg i treningstøy med en gang jeg står opp, da blir det jo sånn at hver gang jeg går forbi et speil og ser meg selv i treningstøy, så føler jeg jo at jeg nesten må komme meg på trening! For om jeg bare ender opp med å gå rundt i treningsklær uten å faktisk gå og trene, så ser jeg bare for meg denne videoen..

 

Så i går da jeg sto opp, slengte jeg meg i treningstøyet og gikk hele dagen og mannet meg selv opp til å komme meg på trening- det tok sin tid, for klokken ble 1830 før jeg endelig karret meg avsted på trening. Det ble en god økt på hele kroppen, så jeg kjenner det nå de gangen jeg har gått opp og ned trappene her hjemme, at dette blir en hard dag på jobb, hahaha! 
Men det er deilig å være igang. Så jeg skal forsette med å bare stå opp og gå rett i treningstøyet, prøve på å komme meg avgårde før 70% av dagen er omme- men èn dørstokkmil om gangen...

Vel, nå må jeg svinge makeup kostene litt og komme meg avgårde til jobb! 
Tytes på senere ♥

Les gjerne også:
Det har skjedd et mirakel
Let's Go Backstage
So Fabulous
Eeezy

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

Hva er det å ha nerver for?!

Go' etterermiddag folkens!
Hvordan har dere det denne mandagen?

Jeg har det både kjempebra og helt grusomt samtidig!
Etter en deilig helg med å stå på ski har jeg max gangsperr, men det er den kjempebra biten.. Akkurat nå befinner jeg meg på Flesland- skal en liten tur til Oslo og det gleder jeg med så utrolig masse til!
Samtidig, er det også grunnen til at jeg har det helt grusomt...
Av en eller annen grunn har jeg helt ekstreme reisenerver.
Dette varierer litt fra gang til gang når jeg reiser, men i dag kjenner jeg virkelig angsten gripe tak.
Det er jo faktisk ikke noe å være nervøs for, jeg skal jo fly den mest vanlige strekningen som fins i et behagelig flysete hvor det til og med er rom for en liten powernap.
Selv om jeg vet alt dette, vil ikke kroppen spille på lag og jeg har målt puls jevnlig på mellom 105 og 130. ( takk Samsung gear for oppdatering )

Jeg er klam i hendene, jeg skjelver, magen vrenger seg og jeg er svimmel..

MEN- jeg sitter her, klar for å fly, klar for å utfordre angsten og gjøre det som kroppen vil at jeg helst skal la være å gjøre.
For om jeg ikke utfordrer denne dumme angsten og gjør de tingene jeg har lyst å gjøre, så blir jeg aldri kvitt den. Kanskje jeg aldri heller blir kvitt angsten, men forskjellen nå i forhold til ja, si bare et halvt år siden, nå VET jeg nå at disse symptomene som kroppen kaster etter meg, er nettopp det, symptomer av angsten og ikke at noe er galt.
Derfor har jeg nå klart å finne meg et par metoder for å takle angsten når jeg er på reisefot.

1. Comfy klær! Å føle at klær strammer på når hele kroppen er i spenn er u-digg.

2. Mat! Jeg sliter alltid med å få til å spise gjennom hele dagen før avreise, derfor spiser jeg små måltid og så ofte jeg klarer. I tillegg har jeg alltid med meg noe nøtter og gjerne et eple på turen, lett å spise, og lett å fordøye.

3. Drikk nok vann! Jada, dette høres veldig selvfølgelig ut, men når jeg er nervøs er blæren hyperaktiv, dermed må jeg mye oftere tømme den og da er det lett å bli dehydrert om man ikke fyller på- så drikk godt!

4. Pust... Her kommer yogatreningen godt med, der har jeg lært å puste dyyyypt og det er nettopp det jeg sitter og gjør nå, det roer pulsen betraktelig (nå er den faktisk på bare 88)

5. Musikk! Takk og lov for Spotify, her fins det masse forskjellige lister med anti stress og anti anxiety musikk. Men for meg er det en spilleliste som gjelder, nemlig samlingen av all musikken til Philter. Den musikken er helt magisk og siden en av mine beste venner introduserte meg for bandet så får jeg en sentimental good feeling når jeg hører på dem.

Og så til et av de viktigste punktene for at jeg skal takle angsten-

6. Si det! Fortell noen hvordan du har det! Om du skal fly, si det til personalet at du er nervøs. Eller snakk med en venn før du drar.
Det at jeg har skrevet ned disse punktene nå, det at jeg forteller dere dette, har allerede hjulpet.

Ingenting blir bedre av at du sitter stille og lider, så få det ut, si det til noen og jeg lover at du føler deg lettere til sinns.

Nå nyter jeg det nyeste albumet som Philter slapp nylig, mens jeg kjenner at angsten slipper taket litt og litt.
Takk for at dere leser ♡

Sees over fjellet!
-Charlie

Stuebytte

Hola my darlings, hvordan har dere det?

Akkurat nå sitter jeg mett, god og utkjørt i beina og nyter en deilig kokosbolle sammen med en kopp kaffe etter en enkel og grei hot dog middag.
I dag har jeg nemlig foretatt et lite stuebytte og byttet bort leppestift med leppomade og stort hus med liten campingvogn! 
Dagen i dag har nemlig gått til å stå på ski på Kvamskogen- ett av mine favorittsted i verdenen.

Det er noe magisk som skjer når man kommer opp hit. Alle stressmoment sleppes idet man setter føttene i snøen, og det å bo i en liten campingvogn, er noe av det koseligste jeg vet!
Helt fra jeg var baby har familien vår reist opp hit. På Kvernavollen Camping.
Først hadde vi campingvogn i maaange år, før vi oppgraderte til hytte i noen år. Etter et lite opphold fra fast bosted her oppe er familien nå på plass igjen på campingplassen med både vogn og spikertelt og det er SÅ koselig! 
Pappa har tatt seg en tur til Alpene for å stå på ski i en uke, så da dro jeg opp hit med min lillebror på 10 år. 


Lillebror fornøyd og glad - pluss selfiequeen nedenfor!Vi har akkurat kommet inn etter noen timer i bakkene, varmet opp litt til vi får stått en full dag i morra, så nå er det å slappe av litt først og så skal vi dra bort til NAF'en - en kiosk som har vært her i alle år, som nå har blitt til landhandel butikk, der skal vi kjøpe litt lørdagsgodis til kvelden. 

Vet ikke om det helt går an å sette ord på følelsen av nostalgi, kos og avslapping som dette stedet gir- men hvis du har hatt et sted hvor du har vært, hver eneste vintersesong fra du kunne ligge i pulk, til du kunne stå på egne ski og til du i voksen alder kunne reise dit selv, da vil du forstå!
Dette stedet har så mange morsomme minner og jeg er så glad for at min lillebror også får vokse opp med campingvognlivet og ski på beina, selv om han ble med på det litt senere i livet enn mine søstre og meg. 

Nå gleder jeg meg max til en avlsappende lørdag med familien, jah- for både min tante og onkel og to av fetterne mine har jo hatt samme oppvekst, og dermed kjøpt vogn her oppe de også, så ikveld samles vi nok for litt sosialisering ♥

DETTE folkens, DET er livet!Nyt helgen, klem fra meg!

Superdigg Havrebrød - Gluten og Melkefritt

SAMSUNG CSC

God tirsdag folkens, har dere det fint?! 

Jeg vet ikke hva som har slått inn hos meg, men i dag har jeg tatt husvasken til et nytt nivå- jeg tar jo det vanligvis en gang i uken, hvor det støvsuges, tørkes støv og shiner badene. Men i dag tok jeg HELT av, det begynte med at jeg skulle tømme oppvaskmaskinen, og sto og så inn i skapet og bare-
"shit så uorganisert det var her da gitt!"
Så da begynte jeg å flytte litt på fat, skåler og glass- men mens jeg gjorde dette så oppdaget jeg at det var en goood stund siden sist det hadde blitt vasket inni skapene og jeg fikk ikke meg selv til å plassere nyvaskede glass og fat inn i skitne skap..
Så da tok jeg rett og slett ut alt, vasket grundig og satt på plass, i litt mer system. Deretter fikk jeg tømt oppvaskemaskinen...

Da jeg våknet i morges, lå jeg og surfet litt på mobilen, mens jeg funderte på om jeg skulle lage ny patch havrepannekaker til frokost i dag, men da kom jeg over denne oppskriften fra coop Prix. Så etter at jeg hadde vasket inni skap og tømt oppvaskemaskinen, tok jeg fatt på litt brødbaking og mens brødet sto og god gjorde seg i ovnen i 50 minutter, tok jeg fatt på resten av kjøkkenet. Alle fronter på skuffer og skap ble vasket ned, olje og fettrester fra viften over stekeplatene ble shinet før jeg deretter gikk løs på støvtørking og gulvvasking på kjøkkenet og i stuen. 

Da brødet var ferdig kastet jeg i meg en porsjon varmt ferskt brød sammen med en banan og litt honning- asså OH MY GOD! Det var så digg! 
Vet ikke om det var det at det var fylt med energigivende snadder, men jeg tok da altså vaskeferden min videre til vaskerommet, vasket en hel haug med klær, vasket til og med vaskerommet før jeg tok meg av badet. Asså nå er det så rent og det lukter SÅ digg i hele huset. Deilig grønnsåpe duft sammen med nybakt brød lukt blir ikke stort bedre enn dette ♥ 

Dere som følger meg på snapchat vet jo at jeg egentlig forbeholder mat og oppskriftsgreier til nettopp snapchat, så før dere lurer på om jeg har gått fra beautyblogger til husmor og bakeblogg, så kan dere trygt slappe av. Det var bare det at det rant inn et par meldinger om at jeg bare MÅTTE dele oppskriften på dette brødet på bloggen, og når dere ønsker dere noe av meg- så innfrir jeg. 
I tillegg så benyttet jeg sjansen til å snikskryte av min iherdige vaskeinnsats i dag, hehehe

Men nå skal jeg slutte og bable og komme med det dere faktisk ønsket dere- oppskriften på dette deilige bakverket.

SAMSUNG CSC

Du trenger:

Tørrvarer-
125 gram Havremel (jeg bare maler havregryn til mel)
125 gram Grov Melmix fra Semper
100 gram Sukker (ta mer eller mindre alt etter hvor søtt du ønsker brødet)
80 gram Havregryn
3-4 ts Bakepulver
1/2 ts Salt
 1 ts Vanlijepulver
valgfritt: Hakkede mandler og pekannøtter 

SAMSUNG CSC
Våtvarer-
2,5 dl Plantebasert melk - jeg har gått for mandel og kokosmelk
2 egg 
100 gram Melkefritt smør
200 gram Fryste bær - jeg brukte bjørnebær og bringebær. 

SAMSUNG CSC

Slik gjør du:

1. Sett ovenen på 180 grader
2. Bland alt det tørre sammen - spar noen havregryn og evt hakkede nøtter til å ha som topping på brødet.
3. Smelt smøret og avkjøl litt
4. Mål opp melk og ha i eggene og pisk lett sammen
5. Bland melk og eggeblandingen med det tørre og rør til jevn røre, deretter har du i det smeltede smøret og rører alt sammen
6. Finn frem brødform og kle med bakepapir.
7. Dekk bunnen av formen med litt røre og deretter strør du i bærene.  Jeg gjorde det i to lag, først mesteparten i bunnen deretter litt mer røre og så resten av bærene før du har på siste rest av røren.
8.  Topp brødet med ønsket mengde nøttestrø og havregryn og stek brødet midt i oven i 50 minutter.

Ta brødet ut av oven og skjær deg en deilig slice og NYT- for dette var superdigg

SAMSUNG CSC
Jeg hadde litt mye topping på- så neste gang blir jeg å blande mer av nøttene og grynene i selve røren.

SAMSUNG CSC

Seeee så deilig!! 

Jeg skar opp brødet i biter og la i fryseren, så har jeg det liggende til å kunne ha med som lunsj på jobb, helt perfekt. 
Så kanskje i morra da, så blir det nye pannekaker igjen, hehehe.

Nei, nå kjente jeg at jeg ble sulten igjen gitt- så får vel gå og lage noe middag. 
Vi snakkes litt senere, jeg var nemlig på en liten shoppe runde i helgen og tenkte å vise dere godsakene! 

// Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Husmorbloggforendag #Blogg #Glutenfritt #Melkefritt #Bakeglede

Sleeping Beauty

SAMSUNG CSC

Skulle tro jeg hadde ravet i år og dag, men en todagers fra torsdag til fredag, vel- det gikk visst hardt utover kroppen! 
Er det sånn det føles å bli gammel?!
 

Som jeg skrev i innlegget på søndag sov jeg jo helt til klokken 13, og gikk å la meg i skapelig tid på kvelden, fikk til og med sove nesten med en gang!
Likevel presterte jeg i går å sove forbi alle alarmer og våknet kl 11 mandags formiddag- jeg jobber fast hver mandag fra 12-18, så da hadde jeg nøyaktig 22 minutter på meg til å komme meg ut dørene for å nå bussen 11:28.  På mirakuløst vis klarte jeg å både dusje, lage frokost og kaffe til å ha med på bussen, pakke lunsj, sminke meg akkurat nok til at det var greit før jobb og kaste på meg klær før jeg løp av sted. Dessverre var bussen ekstremt on time i går, så idet jeg sto på andre siden av veien for busstoppet, kjørte bussen avsted... 
MEN slaget var ikke tapt, for det går en buss bare 4 minutter senere- den bruker bare litt lengre tid og så må man bytt buss halvveis, men å komme 4 minutter forseint var totalt innafor, så jeg sendte melding til jobben og ga beskjed- null stress!

Bussen kommer, jeg setter meg ned, drikker kaffen min, spises havregrøten min- Livet er bra.
Kommer til terminalen hvor det skal byttes buss, der jeg ser at det kommer en annen buss som også går til sentrum, den hadde avgang et helt minutt før den jeg hadde planer om å ta- så jeg tenkte
"HEI! Da blir det bare 3 minutter for sent på jobb!" 


Jeg hopper på og idet bussen kjører ut av terminalen og tar til HØYRE i rundkjøringen og ikke til venstre som er mot sentrum, skjønner jeg at jeg har gått på en smell.. Og den var ikke rent liten heller, bussen jeg satt på skulle nemlig innom ALLE bakveier og brukte hele 30 minutter fra terminalen jeg var på og inn til sentrum, så da kom løpene inn dørene på jobb var klokken rukket å bli 12.20!!! 
Jeg beklaget meg såklart alt jeg kunne, og det var ingen problem fordi det hadde vært så rolig på jobb, og så sier hun -
"Meeen du vet at du egentlig begynte kl 11 i dag sant!?" 

Godt mandagen er over! XD 

 

Vixen Blogawards!!


Hola my loves!, håper dere har en helt fantastisk helg!

Jeg er MILDT sagt sleten i poteten i dag, etter en heidundranes Oslo tur fra onsdag til i dag. Jeg lot pcen stå igjen hjemme, og fikk dermed ikke blogget underveis, så da tenkte jeg å kjøre et lite recap av helgen nuh!
På torsdag var det nemlig duket for Vixen Blogawards og i den anledning dro jeg med meg min søster og kusine og fløy over fjellet og bort til østlandet.
Vi bodde på Majorstuen hos min gode venn Christian, som var med meg på awarden i fjor. Vi kunne jo ikke gjøre det annerledes i år, og min søster har hatt så innmari lyst å bli med flere ganger nå, så da var det helt perfekt at vi endelig fikk det til å klaffe!

Vi girlsa ankom ganske sent onsdag kveld, så da satt vi bare og så på film og pratet første kvelden.
Torsagen dro vi til inn til den fantastiske sjappen til Kristin Gjelsvik, StyleConnection og fikk endelig tatt en titt på den fresheste butikken i hele Oslo.

SAMSUNG CSC

Extra gøy var det at også fine Alexandra Flaa kom innom samtidig som meg så da hadde vi tre et herlig lite bloggmeetup i butikken til Kristin, max kos! 

SAMSUNG CSC

Vi hygget litt for lenge, for plutselig var klokken litt for mye og vi måtte skynde oss avsted, da hjalp det jo flott at jeg klarte å sette oss på feil trikk så vi mistet en god halvtime av tiden til å gjøre seg klar -Stresset.no! 


Lykkelig uvitende på feil trikk...

Vel, for min søster og kusine gjorde det ikke så mye med tiden, men jeg skulle jo rekke å spise mat, ordne håret, kle meg og sminke meg før jeg måtte dra ned igjen til Grand Hotell innen kl 19... De skulle jo sitte og slappe av i leiligheten med Christian frem til etterfesten, så de hadde jo kjempegod tid. Heldigvis var de super girls og hjalp meg å både pakke veske og alt slik at jeg med krølltang, sminkekoster, nylakkede negler og stressnivå 100, fikk kommet meg utav dørene til rett tid, puh!

Vixen Blogawards blir jo bare større og større for hvert år, og det kommer flere kjendiser og presse og lille meg blant alle disse store menneskene, så blir det fort veldig overveldende. Heldigvis var noen av de første jeg støter på da jeg ankommer hotellet fine Peter og Christina (aka Pappahjerte og Konatil) og FOR noen fine folk asså ♥ Hele kvelden holdt vi i hop sammen med Kristin og Dennis og nykommeren Charlene, som også var semifinalist i årets beautyblog. Utrolig kos! 

Hehe -da jeg sto å ventet på tur til å gå foran presseveggen kom Stian Blipp gående rett mot meg og jeg vettu, hilser og bare
"Hei Stian, Shit- jeg hilser jo på deg som om vi kjenner hverandre, menneh- du kjenner jo ikke meg, vi er jo bare Bergensere begge to.. og eh.. så er jo du kjendis liksom.."
Han lo, tok meg i hånden, hilste og ga meg en klem, haha, hyggelig type- så da later vi som at vi kjenner hverandre nå, eller- jeg later som! 

Nå tenkte jeg å bare kjøre et deilig bildedryss fra resten av kvelden!Jeg hadde kun med meg et polaroid kamera, så da lånte jeg litt bilder fra Vixen - foto: Christian Zervos.


foto: Christian Zervos.


foto: Christian Zervos.
Så må jeg jo si at jeg syns det er ekstra gøy at i det nok en gang blir tatt bilde av at jeg tar en selfie med en av de store bloggerne! 
I år var det Kristin og meg sin selfie som ble foreviget, i fjor var det Caroline Berg Eriksen og meg, haha!


Og her kommer et deilig polaroid bilde dryss!

#SquadGoals 


#Girlsa 

#Solbrent Dennis, hahaha!
#Nattmat #DeliDeluca

Og så- helt til slutt, må jeg gi en shoutout til min beste kompis Christian, som i år igjen stiller opp, denne gang med husly for oss jenter på tur!
Jeg er så utrolig heldig som har en så god venn som deg ♥

WOW! Dette oppsummerer kvelden ganske så godt, jeg kjenner jeg blir glad av å se på alle disse fine bildene, ELSKER polaroidkamera og instant bilder! 

Takk for denne gang Oslo, venner og Vixen- Gleder meg allerede til neste år!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #VixenBlogawards #Vixen #FUN

To new beginnings...

SAMSUNG CSC

Godt NYTTår mine fine ♥ Hvordan har dere det? Håper dere har hatt en helt fantastisk feiring av det nye året! 

Steike meg- ett år har gått forbi og et nytt år er igang. Det føles DIGG!! 
Jeg gikk ut av 2016 med en liten sosiale medier pause, hvor verken instagram eller bloggen har blitt oppdatert siden julaften. 
Kjente at jeg trengte å ta skikkelig pause, la julen komme over meg, være med venner og familie, slappe av etter vanvittig mye jobbing de siste månedene og rett og slett bare la hele dette året som har gått få synke inn. For det er litt av et år vi har lagt bak oss. 
For min del har det vært en berg og dalbane og en utrolig tøff, men fin reise fra å ha vært langtidssyk til å komme meg på beina, finne meg sjøl og finne ut hva jeg vil fremover!

Nyttårsforsettet mitt for 2016 gikk utpå å få flere opplevelser, hvor hvis jeg fikk en mulighet til å gjøre noe, så lenge det ikke gikk i veien for noe eller noen, så skulle jeg bare hive meg ut i det og just DO it! 
Det ble jammen meg et år med mye just do its - hehe, derfor tenkte jeg å rett og slett kjøre en liten recap av året 2016 og noen av dets høydepunkter! 

 

SAMSUNG CSC

Det er alltig gøy å se tilbake og se hvordan man har utviklet og forandret seg, så her får dere 2016 i forskjellige hår og makeup looks 

SAMSUNG CSC

Litt utpå våren takket jeg farvel med de lilla og rosa lokkene og fant tilbake til mitt blonde hår..Det var litt vemodig, men ganske digg å ikke måtte vedlikeholde fargen en gang i måneden!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Når fargene i håret forsvant, tok jeg det utover sminken i stede, mye gøyere, hehe! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Da sommeren kom, kastet jeg meg på barbert nakke trenden, men det var mest fordi det håret som var nederst i nakken der var av boss kvalitet, så da er det ikke noe å spare på- PLUSS, at det var sykt digg med luft i nakken

SAMSUNG CSC

Andre trender som ble lekt med var fletter, i alle mulige former og varianter..

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så til min favoritt tid året - Halloween!! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Mad hatter looken var definitivt favoritten min av alle Halloween lookene, så nå gleder jeg meg bare til Halloween 2017!! 

SAMSUNG CSC

Ellers i Livet i 2016..
Januar 2016- en liten bildesamling fra Vixen Blogawards og alle de fine folka jeg tilbragte denne kvelden med ♥
Nå er det jo bare litt over to uker til neste runde med blogawards og jeg gleder meg max til å møte disse godingene igjen!

I sommer gikk jeg også HELT utenfor komfortsonen og dro på BergenFest alene! Her snakker vi å teste seg selv, men det var SÅ gøy!
Dette er noe jeg anbefaler alle å teste ut en gang, fordi det var utrolig befriende og du åpner deg mer opp til å møte nye mennesker!

Det ble også masse fjellturer, Yoga på toppene og i september gikk jeg StoltzenOpp løpet, hvor jeg tok ny personlig rekord opp bakken med 17 minutter og 53 sekunder, wohooo!


2016 har også bydd på masse nye og gøye jobber, alt fra fotoshoots, nydelige bruder, hårshow til musikkvideoer!

Etter en stor jobb jeg hadde i august, fikk jeg gjennomført kanskje det største jeg noengang har gjort, nemlig å pakke sakene og reise ALENE til New York i en uke. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Virkelig en opplevelse for livet- som jeg faktisk snart skal få dele med to av mine fine søstre ♥


SAMSUNG CSC
Alt i alt kjenner jeg at dette året har vært det mest begivenhetsrike så langt i mitt voksne liv og nå kjenner jeg at jeg gleder meg max til hva 2017 har å by på!

Sååå hva blir årets nyttårsforsett? 
Vel, jeg har fått streng beskjed av min beste venninne Karina, at jeg ikke kan få lov å kalle meg RockstarCharlie uten å faktisk kunne spille et instrument.
Så i år blir nyttårsforsettet å leve opp til navnet mitt! 


Syns det var helt på sin plass å starte og avlsutte dette innlegget med koselige bilder av Karina og meg, her fra gårsdagens nyttårsfeiring med fabelaktig ukulele spilling fra meg, haha, nå fikk vi faktisk feiret både inngangen og utgangen av 2016 sammen! 

2017- I'm ready for you! 

Lots of love ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke

 

Den stygge andungen

SAMSUNG CSC
God morgen!
I dag poppet det opp et minne på facern med et innlegg jeg skrev for to år siden, jeg klikket meg inn og leste og kjente at jeg rett og slett skulle ta en liten reprise, for her skrev jeg et par ting som vi alle har godt av å bare ta et lite gjensyn med.

10.12.2014
"Skjønnhet
Hva er skjønnhet?
Hvor kommer skjønnhet fra?

Ikke nødvendigvis fra et beauty produkt eller sminke. (yes, I said that!)

Skjønnhet er noe du er, har og alltid vil ha! 
Men i dagens samfunn så blir vi fortalt at skjønnhet er noe du må skaffe deg, noe du må fixe på noe for å få.
Det er jeg helt uenig i! 

Ja dette er en skjønnhetsblogg, ja denne bloggen handler mest om produkter og sminke looks, hårfrisyrer og ja jeg viser tips til diverse looks og skjønnhetsritualer.
Men det er nettopp derfor jeg skriver akkurat dette! 

Du trenger ikke noe ekstra for å være vakker, du er allerede vakker! 
De produktene jeg bruker og viser er noe jeg bruker fordi det gir meg glede, det er gøy, min hobby, gir velvære, det forskjønner det man allerede har, 
men jeg vil presisere at det ikke er noe du må ha for å bli vakker, for å få skjønnhet! 

Så hva er skjønnhet og hvor kommer det fra?
Min mening er at skjønnhet kommer i fra glede, latter, velvære, humor, vennskap, godhet og personlighet!
Når du har det godt så vises det på deg og du utstråler da din indre skjønnhet.
En ting som jeg jobber mye med, med meg selv, er å gjøre positive ting, ting som gjør at jeg får det bra- en av de tingene er å blogge, en annen ting er å høre på musikk, lage mat eller gjøre noe godt for noen andre. 
Ved å gjøre noe godt for deg selv og for andre så får du det godt og hva skjer når vi har det godt?

Gjør noe godt for deg selv, gjør deg selv glad, gjør andre glad- vær deg selv, ikke la noen fortelle deg at du ikke er vakker og ikke tro at du må endre deg selv for å være vakker!
Skjønnhet det kommer innenfra og du er allerede så skjønn ♥"

______________________________________

Jeg kjente at vi trengte en liten påminnelse på nettopp dette, spesielt nå i disse tider- hvor plastic fantastic er større enn noen gang! 
Her forleden fikk jeg opp en reklame midt i fleisen, "Den perfekte julegaven til venninne, søster eller mor" og så med bilde av en med leppeinjeksjoner og tilbud på diverse inngrep. "Kjøp gavekort til noen du er glad i" 
Nei vettu hva!! Hvis noen hadde gitt meg gavekort på et kosmetisk inngrep til jul, da hadde jeg faen ikke trodd de var mye glad i meg altså! 

Presset i dagens samfunn er alt for stort, det er ALT for mye fokus på utseende, jeg kjenner jo på det selv og det er litt derfor jeg også etterhvert har begynt å ha et annet fokus her på bloggen. Selv om jeg hele tiden har fremmet skjønnhetsprodukter og looks, med dette budskapet i bunn, så føler jeg likevel at hvis denne bloggen bare skal være side opp og side ned med bilder jeg poserer på og viser frem sminke på, så hadde jeg bare blitt drita lei av meg selv! 
Siden jeg er så heldig å ha en plass på et nettverk som side2.no og bloggen min da har mulighet til å nå ut, så vil jeg bruke muligheten til å nå ut til deg som kanskje sitter der og tviler på deg selv og føler at utseendet ditt hemmer deg på et eller annet vis. 

Det høres kanskje teit ut, men vet du hva? Det hjelper å bli eldre!
Ikke bare fordi du får fokus på andre og litt mer viktige ting her i livet, enn at du syns at nesen din er stor eller leppene for små. Men det er en annen viktig faktor å huske på- du er ikke ferdig utviklet enda!
Hvis jeg visste da jeg var 20 år, smålubben og på mitt aller mest usikre tidspunkt hittil i livet, at jeg 8 år senere kom til å få en nese som var mindre potet, et ansikt som var litt lengre og ikke minst at jeg skulle klare å få bort alle ostekakene jeg hadde trøstespist og som lå fint rundt hoftene. 
Kom disse tingene fordi jeg la meg under kniven og opererte nesen mindre eller sugde vekk fettet? 
NEI! Disse tingene kom fordi jeg, ja første faktor var at jeg sluttet å spise en hel ostekake alene, midt i uken, hver uke.. Men for det andre, jeg ble eldre! 
Jeg har vokst, ansiktet mitt har endret seg, blitt mer voksent, kroppen min har endret seg, blitt mer voksen. Nesen har falt litt mer på plass i ansiktet, fordi jeg har latt den få sin naturlige utvikling...

Then.. and now..

SAMSUNG CSC

Kjære venn, du som er så ung og vakker og fin akkurat som du er! Ikke tukle med ansiktet eller kroppen din, du er ikke ferdig utviklet! 
Det er så mye som kan skje, og som skal skje med kroppen din i ten og tyveårene, jeg har ikke bikket 30 enda, men det skjer sikkert en hel del endringer der også som vi skal være glad for at skjer.

Den aller største endringen som skjer etterhvert som vi vokser til, det er tryggheten, tryggheten vi får på oss selv etterhvert som vi blir eldre.
Men den biten stopper opp, om du går hen og prøver å operere vekk usikkerhetene dine. 
 

Husk at du er unik, det fins bare en som deg- og du er fin nok som du er ♥

SAMSUNG CSC

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #skjønnhet #skjønnhetspress #Usikkerhet #Selvtillit

Styggen på ryggen!

SAMSUNG CSC

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne med dette innlegget, men jeg har gått og grublet så lenge, så nå må jeg sette ord på det jeg føler. Det pleier jo å hjelpe.

Noen ganger føler man seg bare dritt og dårlige følelser baller på seg. Enten om det handler om det fysiske utseende eller om det handler om en følelse man får inni seg av diverse grunner.

Den siste tiden har jeg kjent på dette på begge måter.
En faktor er den ekstreme skjønnhetshysteriet som herjer, liker ikke å innrømme det, men det har gått inn på meg. 
Jeg har tatt meg selv i å se meg i speilet, legge merke til aldringstegnene og mislike endringene som skjer med hår, hud og kropp. Den ene bloggeren etter den andre viser oss sine før og etter bilder etter injeksjoner og operasjoner og jeg ser også dette på folk rundt meg og lurer på om det er dette som er fremtiden vår? 
Er det slik at ingen av oss skal godta oss selv for den vi er og at vi bare skal gå og "fixe" på alt vi er misfornøyd med? Skal det være så enkelt? Skal dette være fasiten? Handler det liksom alltid om utseende og hva vi møter i de første sekundene vi ser på oss selv eller andre? Eller fins det noe mer?
Jeg håper det, for det er det jeg velger å tro på- jeg måtte bare grave litt for å finne frem selvtilliten min igjen.

Den andre faktoren handler faktisk om dating- for der spiller utseendet en veldig stor rolle og i dagens samfunn, en enda større rolle enn før.  
For en stund siden traff jeg en fyr, dette med kjærlighet og dating nå om dagen er faen meg vanskelig altså. Enten jeg har møtt noen fra Tinder eller in real life, så begynner det først og fremst med utseende.

På Tinder er vi nesten som i en katalog, eller- det er ikke bare nesten, det ER en katalog. Bla videre til neste side hvis du ikke liker det du ser. 
Utseende, utseende og atter en gang utseende. Speil speil på veggen der- hvem er vakrest på Tinder?

Men så var det denne fyren da, jeg møtte han ikke på Tinder, møtte han faktisk på en jobb. Jeg var ikke på jobben for å finne kjærlighet akkurat, så ble litt overrasket over å treffe noen, ha det morsomt, ha felles interesser og bli sjarmert sånn på den måten. 
Det var koselig, det var enkelt og det var så komfortabelt. Jeg kunne være meg selv fra første sekund, tulle og tøyse og brydde meg fint lite om utseende. For denne fyren kom ikke med NOEN av de typiske "sleezeball" bemerkelsene. 
For første gang på jeg vet ikke hvor lenge, følte jeg meg genuint likt av det motsatte kjønn. For MEG, min personlighet, min væremåte og med den bagasjen jeg har.  Ikke at det trengs en mann til for å få bekreftelse på at man er en bra person, men det er jo litt ekstra fint da, for vi ser jo alle etter en partner å dele livet med etterhvert- og når man har vært singel lenge, så er den bekreftelsen noe man gjerne glemmer at man ønsker, helt til man får den igjen. 
Så da levde jeg litt i sus og dus en stund, hadde det utrolig fint, følte meg selvsikker, følte meg bra, angsten var omtrent forduftet og alt gikk på skinner. 

Helt til det ikke gjorde det lenger. Det var plutselig bare over.
I motsetning til en klassisk Tinderdate-avslutning som som oftest bare blir en slags fading, (hvor man bare slutter å svare den andre personen litt etter litt, er litt fraværende og fader dem sakte med sikkert ut til de forhåpentligvis tar hintet og skjønner at man ikke er keen- og nei, den metoden der er faktisk ikke okei!) fikk jeg faktisk bare plutselig beskjed på at nei, nå ville han ikke mer.
Men det var alt jeg fikk. " Jeg vil ikke mer, men vet ikke hvorfor" 

Alle de tingene jeg hadde følt meg selvsikker over, ble trukket ut under meg som når noen trekker pluggen ut av støpselet.
Jeg sto igjen og lurte på hva i all verden det var som var feil med meg, så derfor begynte jeg å lete etter feilene mine, og sakte men sikkert, snakket meg selv ned, til det jeg så igjen var et speilbilde av en uattraktiv kvinne, som var kjedelig og som ikke var god nok. 

__________________
 

Når du lar slike negative tanker få vokse og gro over tid, er det utrolig hva du klarer å gjøre mot deg selv, og det er virkelig ikke noe kjekt. 
Så jeg fant ut at det var på tide å dra seg selv utav driten, komme seg opp og videre og grave ned disse negative tankene. 
For de har ikke noe godt for seg, verken for meg, eller for noen andre!

En ting som alltid er oppløftende for meg er å snakke med mamma, så jeg dro ut til henne en tur og vi pratet sammen om alt mulig. 
Også dette med skjønnhet, aldring og det evige jaget etter å se så himla perfekt ut hele tiden. Gjør vi disse tingene for oss selv, for berømmelse, for det motsatte kjønn?! Hvorfor dette evige jaket mot et perfekt ytre?! 
Det er jo noe jeg har skrevet mye om, hvor jeg frontet den naturlige skjønnhet og heier på at vi skal elske oss selv for den vi er og at hvordan du ser ut ikke er det som definerer deg. Så nå skjønte jeg at jeg måtte si disse tingene til meg selv.
Selv om det gikk skeis med den fyren, så betyr jo ikke det at jeg ikke er god nok! Det er heller ikke utseende mitt som definerer meg som person, det er ikke hvordan jeg ser ut som skal avgjøre om du liker meg eller ikke.
Det er hvem jeg er, hva jeg står for og hvordan jeg oppfører meg som avgjør hvem jeg er! 

SAMSUNG CSC

Som mamma så fint sa "Æ ser nu ut som æ gjør, så enten får de nu lik mæ førr den æ e, eller så kan de vær fri!" 

Og det er faktisk så enkelt, dere. 
Enten det er for en potensiell kjæreste, vennene dine eller deg selv- husk nettopp dette- DU er bra nok som du er, uansett hvordan du ser ut! 


Hvis du vil nominere bloggen min til Årets Beauty Blogg i Vixen Blogawards, så kan du stikke innom HER og nominere :)

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Selvbilde #kjærlighet #dating #tinder

Klarte ikke legge den fra meg!

Hei fininger!
Den siste uken har jeg vært helt oppslukt, både med jobbing, men også med den nyeste boken fra Lars Kepler- Kaninjegeren!

Lars Kepler er pseudonym for Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril. De har gjort braksuksess med sine 5 andre bøker i serien om kriminaletterforskeren Joona Linna og nå er den 6. boken endelig å få tak i hos bokhandleren.
Jeg har gått nærmest hver dag siden den ble sendt til trykken i Norge, og fulgt med når den havnet ut i butikkene, for den ble sluppet i Sverige for noen uker siden. Jeg har såklart lest alle de andre bøkene i serien, i tillegg til den frittstående boken Playground.

Jeg er en sucker for en god krim roman, og det er stort sett bare det jeg faktisk leser. Mine andre favoritter er blant annet Harlan Coben og John Hart, men Kepler... arh; de er helt sinnsyke! Hvert eneste ledige minutt jeg har hatt siden jeg kjøpte boken forrige torsdag, har jeg satt meg ned med boken og lest. Derfor har jeg heller ikke tatt meg tid til å lage noe nye looks å presentere på bloggen, hehe, så jeg må bare unnskylde, jeg klarte bare ikke legge boken fra meg!

Under her kan du lese det som står på baksiden av boken og hvis det fenger deg så er det bare å løpe til butikkhyllene og skaffe deg boken.

Jeg kan love deg en intens lesning, fra første side blir du fenget i plottet! Du får et innblikk i de forskjellige karakterenes liv og roller, og du får også bli med inn i Kaninjegerens psyke og jeg kan bare si deg én ting- dette er ikke en bok for den sarte. Enkelte kapittel og setninger gjorde meg faktisk uvel- men det var så hinsides spennende at jeg måtte bare lese videre, selv om jeg syns det var mye grusomt. Men hele plottet er så godt skrevet, så spennende og fengende at jeg får ikke anbefalt denne boken - og de andre i serien forsåvidt, nok!

 Har du ikke lest disse bøkene enda? Da er du in for a treat!
De andre bøkene i serien i kronologisk rekkefølge: Hypnotisøren,  Paganinikontrakten, Ildvitnet, Sandmannen, Stalker og nå Kaninjegeren.


Skjermdump fra CappelenDamm.no

Hvis du et en krimnørd som meg- sjekk ut disse bøkene altså!

Nå skal jeg ta en bitteliten pause fra krim og lese en roman jeg fikk til bursdagen, Bienes Historie, så pulsen min kan roe seg og de syke hendelsene fra Kaninjegeren kan legges litt lengre bak i minnet. Hehe.

Dette var jo veldig lite typisk beautyblogger av meg å anmelde en bok, men altså- når jeg kommer over noe bra, måtte det være seg leppestift, foundation eller en bok; så vil jeg dele mine anbefalinger! Denne tiden av året er jo tross alt den perfekte tid å sette seg i sofaen, med pledd, noe varmt i en kopp, fyr i peisen og med en god bok i fanget- er dere ikke enig?!

Nå skal jeg svinge meg rundt og få unna noen ærend! Vi prates snart mine fine ♡

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Livet #Høst #Kos #Bok #CappelenDamm #Blogg

En annen verden!

SAMSUNG CSC

God morgen!
Ja, jeg sto nettopp opp, så da er det morgen for meg..
Nå er jeg så trøtt atte hjeeelp! Jet lag er virkelig den verste delen med å ha hatt en deilig ferie i Miami, og den sitter så salig denne gangen også- så nå håper jeg at jeg snart klarer å riste det av meg.

Jeg må bare beklage at jeg ikke har vært innom her på en uke nå- men jeg følte jeg måtte oppdatere dere når det gjaldt orkanen, da jeg fikk så mange meldinger rundt det, men etter at alt var ok, så fant jeg ut at jeg rett og slett skulle nyte resten av ferien og ikke jobbe noenting, men nå er jeg back on track og tenkte å dele litt deilige bilder med dere!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her er hotellet- Hilton Cabana Miami Beach - det er jo bokstavelig talt RETT på stranden!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det var jo litt utenfor sesong, så strendene var omtrent helt tomme, kjempedeilig!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Litt forfriskninger måtte til på stranden!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Føtter i sand... verdens beste følelse!

SAMSUNG CSC

Anbefaler virkelig sterkt en tur i sol og varme på denne tiden av året, så man har litt varmt å gå på før vinteren kicker inn!

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Shopping på Lincoln Road Mall

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

FOR en ferie da dere! Ingenting gjør ferien mer komplett enn en liten orkan midt i oppholdet.. Uff, den orkanen var stygg, tok masse liv og skapte en del ødeleggelser.. Heldigvis for oss, ikke i det området i var i- vi fikk bare en god storm og måtte holde oss inne, men det var mye verre andre steder, så vi var veldig heldig!

Dagen etter orkanen var nesten alt tilbake til normalen, enkelte butikker holdt stengt og det var forsatt litt lite igjen i vannhyllene på matbutikkene, men ellers var alt bra igjen. Solen kom frem, varmen var solid og dagen ble tilbragt på stranden før det ble en liten tur inn til Lincoln Roal for litt shopping.

Skal ta en runde med innkjøpene senere, men nå skal jeg komme meg opp og ut i finværet, så vi snakkes senere!
Hva skal dere gjøre på i dag da fineste?

Love ya ♥

__________________


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #Miami #Storm #Orkan #Spennende

Dødsorkanen

Lokal tid 16.32


Hey hey, 
Nå renner det inn med meldinger og spørsmål om hva som skjer og hvordan det går, og jeg har til og med snakket med Nettavisen for å oppdatere dem med hvordan det står til her borte. Orkanen er på full vei innover USA og slik det ser ut på nyhetene så treffer den rett på Bahamas før den går videre nord innover Florida.

Vi er på nordsiden av Miami Beach, og det ser ut til at vi slipper unna de verste vindkastene. Det regner godt ute og vinden uler i bygningen, men området her er på valgfri evakuering- det vil si at de som ønsker kan dra, men at vi er helt trygge her- så lenge vi holder oss inne. Ifølge vindmålinger så er det forventet at vi blir truffet med vindkast på mellom 60 og 100 km/t her i området, og det tar seg mest opp mellom kl 17 og 22 lokal tid.

 
Dagen hittil har da altså bare bestått av å rydde på hotellrommet, organisere i kofferten og maten og sånn, sovet litt, trent litt og slækket foran tv skjermen og gumlet på godis... 
Så det ser ut som vi ikke lider noe annen nød enn at vi kjeder oss, og det er helt greit!
Skal definitivt mye heller kjede meg enn å være redd for livet altså! For på de områder hvor orkanen virkelig treffer hardt har både hjem og liv gått tapt og det er helt grusomt..
Bryr meg heller ikke om at ferien ble forstyrret av mother nature- det er sånn som skjer og som er utenfor vår kontroll, for så lenge vi forsetter å være trygg så er alt helt greit!

Oppdatering følger om noe skulle endre seg! ♥

__________________


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #Miami #Storm #Orkan #Spennende
 

Spenning i luften!

Lokal tid 08.29
 

SAMSUNG CSC

Good morning superstars!! 
Har dere en fin uke sålangt? 

Jeg har vært våken nå i ca 2 timer, fått i meg litt kaffe og frokost og sett over bildene fra første dagen her borte. 
Dagen i går startet helt perfekt, med fantastisk vær og tempratur og bare fryd og gammen! Det ble solings og badings på stranden, som er bokstavelig talt RETT utenfor hotelldøren,- vi går bare gjennom lobbyen, ut til bassenget, forbi solsengene og så er vi rett på stranden. Det er så luksus at jeg vet ikke hvor jeg skal snu meg! Elsker dette stedet, det er bare helt perfekt! 

Men så er det jo en hake med alt da, idyllen blir brått avbrutt av at det er meldt storm, ikke bare litt storm heller, men orkan på skala 3-4! Ikke at jeg har så god peiling på disse skalaene, men slik som det snakkes om det på nyhetene her borte og på måten folk her både evakuerer, stenger og barrikaderer butikkene, flyplassene stenges og butikkene raides for vann og mat- sååå skal jeg innrømme at jeg er bittelitt nervøs akkurat nå...Hotellet har lagt et skriv i lobbyen om at de setter sikkerheten aller først og skulle det bli behov for å evakuere oss så får vi beskjed, men enn så lenge er vi trygg inne på hotellet, så da stoler jeg på det og så får det heller bli en innedag i dag! 
Så får vi krysse fingrene for at orkanen mister styrken sin på veien fra Jamaica og Haiti over hit, eventuelt at den skifter kurs og forsvinner videre ut i havet...

 Dere får følge med på snapchat for oppdateringer, såfremt vi ikke mister internettet i stormen, tv signalene skurret allerede i går kveld, og da blåste det jo bare litt i forskjell til hva som er forventet, høhø.. Alt jeg kan si er at dette blir nok et interessant døgn! 

Wish me luck ♥

__________________


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #Miami #Storm #Orkan #Spennende

Take me away..


Bildet lånt herfra 
Hey hey, dette er så sykt, nå sitter jeg faktisk å skriver til dere fra MIAMI!!! Det er helt villt å være her, og siden jeg var så jetlagged i går at jeg sovnet før klokken rakk å bli 8 på kvelden her borte, så fikk jeg ikke sånn veldig mye utav dagen i går annet å bare lande litt og handle litt mat. 
Men før jeg maser i vei, jeg må bare få si tusen, tusen takk for så ekstremt mye flotte tilbakemeldinger på forrige innlegg- jeg ante ikke at det kom til å komme så mye fin respons, både i kommentarfeltet her, på inboksen min og på facebook. Jeg er rett og slett helt overveldet! Dere er så gode! ♥

Å snakke åpent om det tema er tydeligvis noe som treffer der ute og hvis det kan være til inspirasjon for flere, så tenker jeg å skrive litt mer om veien til hvordan jeg klarte å komme over kneiken og hva jeg gjør for å holde meg over den.  
Å dra til andre siden av verden to ganger på en måned er definitivt en ekstrem måte å jobbe mot angsten på, haha, men det virker og det er det som er helt herlig! Nå er jeg på denne turen rett og slett fordi jeg var skamheldig og fikk hoppe på en tur, da en annen ikke kunne bli med og jeg tilfeldigvis hadde fri på de rette dagene- og siden mottoet mitt for 2016 er og har vært at - Når en mulighet byr seg, så lenge den ikke går utover noe/noen, så skal jeg si ja!! 
Siden det var så utrolig i siste liten, så er det derfor jeg ikke har skrevet noe om denne turen noe sted før jeg faktisk var kommet bort her.

Nå har jeg akkurat våknet etter å ha sovet ut, forhåpentligvis all jetlag, og sitter å planlegger hva dagen skal fylles med. Det er litt sånn spenning i luften fordi orkanen som herjer i Haiti og Jamaica er på vei denne retning, så folk er litt sånn on edge her. Såå det kan enten bli å oppholde seg på hotellrommet mens stormen herjer, eller så blir det ut og oppleve og knipse bilder. Det er jo ikke noe tvil om hva jeg vil da, haha! 
Jeg har aldri vært her før og skal hjem igjen allerede på lørdag, så hvis noen av dere har tips til hva man kan finne på, steder man MÅ se og sånn- så hyl ut!

Nå skal jeg få i meg noe frokost, jeg var såklart ute i går og skaffet meg et par av de sykt gode melk og soyafrie yoghurtene som jeg ikke fikk nok av da jeg var i New York, og det sammen med litt glutenfri granola blir dagens frokost. 
Som sist jeg var på tur- følg med på snapchat- RockstarCharlie , der oppdaterer jeg så mye som mulig og så skal jeg få tatt noen fine bilder å dele med dere her senere! 
Love ya ♥

Litt stemningsmusikk må til- hehe

__________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #Miami #stemning 

Denne kampen, den vant jeg!

SAMSUNG CSC

La meg starte med å si at dette innlegget har sittet langt inne å dele og det kjennes både tøft, flaut, vanskelig, men også deilig og befriende skrive disse ordene.
Jeg har mange ganger hatt lyst å åpne opp og snakke om dette i bloggen, slik at flere kan forstå, slik at kanskje noen som føler det likens vil føle seg mindre alene, vise hvordan det går an å leve livet, samtidig som du hindres i å leve det slik du egentlig vil- men jeg har ikke vært klar, jeg har ikke vært ferdig, jeg hadde ikke skjønt det enda, men nå- nå har jeg skjønt det, jeg har knekt koden og vunnet kampen, kampen mot angsten! 

For de av dere som kjenner meg personlig og de av dere som har fulgt bloggen lenge, har nok fått med dere de tøffe helsemessige årene jeg hadde i 2013 og 14, delvis også inn i 2015- men det året var starten på oppturen og nå i 2016 har jeg endelig nådd toppen- den første toppen iallefall!

Da jeg ble sjuk i kroppen, skjedde det også sakte men sikkert et par ting i tankene og hodet, og etter å ha vært igjennom diverse lange utredninger, forskjellige allergi dietter, mage operasjon, rehabilitering, sykemeldinger og nav- oppå det at jeg bodde på andre siden av landet fra familie og venner, gikk jeg mer og mer inn i meg selv og ble mer og mer bekymret, redd og engstelig. Engstelig for de hjemme, engstelig for samboeren når han dro på natteskift på jobb, enstelig for å ta toget, engstelig for å gå på butikken og enstelig for å bli sjuk igjen og for å aldri bli helt bra, engstelig for om jeg kunne returnere i jobben min og engstelig for hva folk syns om meg...
Jeg visnet bort, gikk masse ned i vekt, og oppførte meg annerledes. Folk trodde gjerne jeg var overlegen, lat, uinteressert- men sannheten var at inni meg var det full panikk, for alt og ingenting og jeg gjorde alt jeg kunne for at det ikke skulle syntes på utsiden, for at jeg skulle se normal ut for alle rundt meg, og det stjal all min energi. 

SAMSUNG CSC
Tidlig på våren i 2015 flyttet jeg hjem til Bergen og da jeg kom hit fikk jeg det raskt mye bedre, men forsatt sleit jeg med en ubeskrivelig angst som jeg ikke skjønte noe utav. Jeg turte ikke kjøre gjennom tuneller, offentlig transport var no go, og det å dra alene noested var nærmest umulig for meg. Jeg måtte manne meg opp en halv dag bare for å gå på butikken og handle..  
Det handlet også mye om å ha angst for å bli dårlig igjen, kvalm og det å måtte kaste opp,- mens jeg kjørte bil, satt på bussen eller var noe sted, fordi dette var ekkelt og flaut og jeg skammet meg. Dette kom av at da jeg var syk var det å være ekstremt kvalm en del av min hverdag og en stor medvirkende faktor til at jeg gikk så mye ned i vekt.. Så nå som jeg var blitt fysisk friskere, var jeg redd for tilbakefall, redd for å spise mat andre tilberedte i tilfelle det kunne være noe jeg ikke tålte i det, og jeg ble en kjip kontrollfreak på kjøkkenet...
Da jeg panisk begynte å gråte en gang fordi min svoger hadde ville hjelpe til med å kutte opp noe grønnsaker og jeg ikke hadde fått vasket ned hele kjøkkenet og sjekket for potensielle allergener først, skjønte jeg at dette ikke gikk lengre, noe måtte gjøres og det var jeg som måtte gjøre det, for det var i mitt hode, en bryter ikke var helt på plass! 

SAMSUNG CSC
Etter en del research fant jeg en god psykolog som tok meg varmt imot og hjalp meg med å skjønne hva som foregikk i hodet mitt, hvor angsten kom fra og hvordan jeg skulle takle den. Konklusjonen hennes var panikkangst og agorafobi, og bare det å få et ord på de forvirrende tankene og følelsene var en stor lettelse. Det å høre at "Dette er helt normalt, det er ikke noe galt i at du har det slik!" og "Dette kommer til å gå bra" fra en fagperson gjorde at jeg klarte å slappe mer av. 

De fleste som også noengang har slitt med angst, vet de at eneste måten å bli kvitt denne typen angst på- er å utfordre den!
Så kuren mot angsten var eksponeringsterapi- skummelt som faen, men jeg begynte i det små og har etterhvert tatt større og større steg, jeg har vært utrolig heldig som har hatt så mange gode folk rundt meg, som har støttet meg og som har hjulpet meg.
Men for litt siden kom jeg til konklusjonen om at jeg faktisk ikke hadde klart meg selv, jeg hadde lent meg på andre mennesker hele tiden, og hele tiden hatt noen som kunne "redde" meg hvis situasjoner skulle være ukomfortabel.
Derfor fant jeg ut at jeg måtte rett og slett stå på HELT egne ben. Jeg måtte utfordre meg selv på helt nye nivåer, og den utfordringen måtte være så grand, så stor og så mindblowing at hvis jeg gjennomførte det, ville jeg nå en slags topp av mestringsfølelse og kanskje dermed ville jeg overvinne angsten. 

Så det var nettopp det jeg gjorde! 
Første store utfordringen jeg ga meg selv etter at jeg var ferdig med småting som kjøring av buss, gjennom tuneller og det å gå på butikken, dra på treningsturer alene- enten på fjellet eller på treningsstudio, var å gå på Bergen Fest alene. Dette gikk strålende og ja, selv om angsten kom krypende og jeg måtte ta et par pusteøvelser på de deilige utedassene, så gikk det jo bra og jeg klarte å sitte igjen etterpå med en lykkerus og mestringsfølelse og mersmak! Deretter sto det en stor jobb foran meg, en jobb på reise, med ukjente mennesker, lange dager og stort ansvar hvilende på mine skuldre. 
Med litt utfordringer og småangst gikk jobbuken strålende og jeg fikk en opplevelse for livet- så da bestemte jeg meg for å gi meg selv den ultimate utfordringen- samt opplevelsen jeg kunne komme på! Nemlig en solo ferie- til New York! 
Da jeg bestilte turenk, kjente jeg først på en ellevill glede, så kom angsten, sommerfugler i magen og litt mer angst oppå en annen.
Jeg skulle reise alene, jeg skulle bo med ukjente mennesker og jeg skulle oppleve en storby jeg aldri hadde vært i før, helt alene!

Jeg var jo kjempeheldig og kom godt overens med roomien min og hadde han som personlig tourguide flere av dagene, samt at jeg traff noen norske venner den ene dagen, men jeg fikk også vandret alene, gått meg vill, tatt subwayen og lært meg masse om hvor ting var og hvordan jeg skulle takle meg selv oppi det hele. Mange har også spurt meg hvilke typisk turist ting jeg opplevde og når jeg ikke gjorde så mange av de iløpet av den uken, lurte de på hva i all verden jeg har brukt tiden min på der borte- men jeg brukte mesteparten av tiden på å bare gå rundt, se oppleve, ta inn inntrykk og kjenne på at JEG KLARER MEG! 
Det var en helt uvirkelig reise, og det er rart, fordi det høres så klisje ut når andre sier "jeg trenger å finne meg selv!" Men vet dere, det var nettopp det jeg også trengte, jeg trengte å gå meg vill og jeg trengte å finne meg selv igjen- og nå har jeg funnet meg, ikke den gamle meg, men den nye meg. Den meg som har opplevd 28 år med forskjellige ting, på godt og vondt. Og jeg skal ikke si at jeg er helt kvitt angsten, for da jeg tok bussen til jobb hin dagen snek den seg innpå litt igjen, men jeg har lært meg hvordan jeg skal håndtere den, jeg har lært at det ikke er noe farlig, at jeg må puste og fokusere utover på omgivelser og ikke inn i mitt egen tankespinn. 

Angst er forskjellig for alle, og jeg unner virkelig ingen å ha det, men når man først har trukket det strået, fått denne forferdelige følelsen innover deg, så er alt jeg kan si at når du endelig knekker din kode- da sitter du igjen som et sterkere menneske! 
For det kommer til å gå bra, du kommer til å overvinne det og du kommer til å få det fint igjen ♥

SAMSUNG CSC

Nå har jeg komt meg over en stor kneik, og er klar for å utfordre meg selv videre, oppleve nye ting og vokse på opplevelser og erfaringer.
Livet har mye å tilby, på godt og vondt- men det handler om å lære seg å leve livet på best mulig måte og nå skal ikke lenger noe som kun foregår inni hode mitt få lov å styre mitt liv lengre- nå har jeg tatt tilbake kontrollen og det føles så innmari digg!

 

Take me back!

SAMSUNG CSC

Hola og god mandag kjære fine lesere!!

Herlighet, denne frøkna er bare så på bærtur jet lagget atte hjelp! Natt til i går sov jeg 14 og en halv time, men i natt fikk jeg bare sovet 3 timer, lå våken til kl 0330 og skulle opp og på jobb kl 0630... Nå er jeg hjemme igjen fra jobb og sliter alvorlig med å holde meg våken selv med 3. kopp kaffe for dagen, så blir jeg bare tyngre og tyngre i kroppen og ser at det blir hardere å snu døgnet igjen enn først antatt.. Men jeg må bare holde ut til i kveld, så får jeg prøve å legge meg litt tidlig og helle sove godt ut før jobb i morra.

Det er så rart å være hjemme igjen nå, se ut vinduet og ikke se store bygninger eller høre folk snakke amerikansk til meg på gaten og fremmede som sier "have a good one!" Bare fordi de vil ønske deg en god dag! 
Kulturforskjellene her og der er enorme, og selv om det er utrolig godt å være hjemme, så savner jeg New York allerede! 
Så mye faktisk at jeg allerede driver å leter etter tid til en ny tur- for det skjer, så snart jeg har spart opp litt penger igjen, hehe.

Men imens jeg drømmer meg vekk til mer opplevelser, tenkte jeg å dele med dere et siste bildedryss fra denne deilige turen min, så tenkte jeg å komme med et aldri så lite innkjøpsinnlegg i neste post, for jeg har jo seff snopet litt deilige godsaker mens jeg har vært over dammen. 

*Bildedryss*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På tur i Brooklyn Bridge Park ♥

SAMSUNG CSC

Se så fint da!!! Utsikten fra Brooklyn over til Manhattan, ordet Concrete Jungle har fått en helt ny mening for meg, det er så vakkert, så stort, så spennende!
Selv om jeg alltid har vært en jente som har trivdes best på landet, på fjellet, i norsk natur og frisk luft, så tok denne byen virkelig pusten a

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her kan du til og med se Empire State Buiding gjennom brobena!

SAMSUNG CSC

Så måtte det jo bli en tur over selve Brooklyn Bridge også.

SAMSUNG CSC

Matthew hadde faktisk aldri gått over broen, selv om han har bodd i Brooklyn og New York i over vel et tiår tilsammen, så da var vi to glade turister på tur denne dagen, i fantastisk sol og 30 varmegrader! (Ja, han angret bittert på valget av helsort antrekk og jeans, haha)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Utsikt mot frihetsgudinnen var det også!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg tror jeg kunne stått der i timesvis og bare sett... men det var jo så mye mer jeg måtte se før jeg dro!
Så siste dagen, bare noen timer før jeg skulle dra til flyplassen, hadde jeg meg en siste liten ekskursjon, da gikk turen til East Village område (tror hvertfall det var det, haha) for å handle litt mere deilige gluten og melkefrie bakevarer. Jeg visste jo ikke hva slags mat jeg kom til å få på flyet, så for å være sikker kjøpte jeg med meg både skones og litt søt bakst som jeg kunne kose meg med. Og jammen var det bra jeg fylte opp med greier, for jeg kunne ikke spise noe annet enn frukten på flyet og med 10 pund i matpenger til de 24 timene jeg hadde på reise, ble det ikke akkurat noe festmåltid på flyplassen heller. 
Så istede koste jeg meg med kaffe og scones og donuts og banabread fra Erin McKenna's Bakery ♥ mmmmm!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg fant enda mer gatekunst som jeg bare syns var så imponerende.. tenk at hjemme i Bergen så males det bare over, selv når det er skikkelig kunstnerisk.. En ting er tægging av random ræl, men når det faktisk betyr noe, står for noe, så blir det malt over! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hehe, så mens jeg gikk der da, i gatene og tok bilder, så sto det en gruppe arbeidere og fulgte med og bare "Skal du ta bilde av oss også?!" og jeg bare "Ja, altså hvis dere vil det så kan jeg såklart det!" Så da fikk jeg et blinkskudd av den her blidfisen på veien også!

SAMSUNG CSC

Og så kom jeg på at jeg har jo helt glemt å vise dere hvordan det så ut utenfor der jeg bodde hele uken! 

SAMSUNG CSC

Her er opp gaten fra utenfor bygningen..

SAMSUNG CSC

Og her er ned gaten, hehe- ikke noe WOW faktor, men utrolig koselig og urbant. På kveldene hadde de barbeque på fortauet med boomblastere og funky musikk. En helt unik og spesiell stemning, som ikke kan beskrives med ord, men som rett og slett må oppleves!
En annen ting om må oppleves var den mega koselige, åpennårdetpassereieren-kaffe og boksjappen nedi veien. Her gikk jeg nesten hver morgen, nesten hver fordi det ikke var alltid han som drev stedet hadde kommet seg opp av sengen til å åpne sjappen i tide, for å kjøpe kaffe og høre en strofe eller to fra musikken de spilte fra en gammel platespiller.

SAMSUNG CSC

Utenfor den ene morgenen satt denne karen, han så rimelig lost ut, og jeg prøvde å slå av en prat og spurte om det var greit at jeg tok bilde, og han kunne fortelle at han på en måte var her på ferie, reisende fra en liten bygd i Texas. Hehe, vet ikke helt hva han mente med "på en måte ferie" for han utdypet det ikke, men syns det var helt greit at jeg tok bilder iallefall. 

SAMSUNG CSC

Slik så det ut inne, i vinduet der var det ett enkelt bord med en krakk foran, slik at man kunne sitte der med kaffen og jobbe litt mens man kikket utav vinduet på forbipasserende. 

SAMSUNG CSC

Utenfor sto en bokhylle, her kostet alle bøkene en dollar og man kunne enten kjøpe, selge eller bytte til seg bøker.

SAMSUNG CSC

Så koselig ♥

 

SAMSUNG CSC

Enda litt mere gatekunst...

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og så- jeg måtte bare ta det med, fordi da jeg bodde i Texas for 20 år siden, så skolebussen HELT kliss lik ut. Ingenting er endret, polstringen i setene er make, bussformen, fargen, ALT, helt likt! Det bragte tilbake masse minner og nostalgiske følelser...

SAMSUNG CSC

Og helt til slutt, en meget fornøyd meg, utenfor på trappen med mine deilige bakevarer fra Erin McKenna's og klar for avreise hjem igjen til Norge. 

Steike meg for en tur, for en opplevelse og for noen inntrykk og minner jeg har fått.
Gleder meg allerede til neste tur, når enn den måtte bli ♥

Nå skal jeg komme meg opp av sofaen min, pakke ut av kofferten, handle inn middag og komme igang med litt arbeid- ferien er over og hverdagen er igang!
Håper dere har en helt fantastisk strålende dag!

Love love love ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 
 

Max uflaks!!

SAMSUNG CSC

Heeey, hvordan har dere det?!
Altså er det MULIG å ha så dårlig reisekarma som det jeg opplevde i går?! De av dere som følger meg på snapchat fikk se en passe sleten, oppgitt og sur Charlie i går, med endeløse snaps av forsinkede fly og kjipe ventetilstander på flyplasser..Jeg mener det, 24 timer på reisefot, 3 knappe timer søvn i et flysete, 4 fly, 3 av dem forsinket som dermed resulterte i at jeg måtte bli booket om 3 ganger og fikk laaange ventetimer på flyplassene, 10 pund i matpenger som kompensasjon og på toppen av det hele- ingen bagasje da jeg kom frem....
Den opprinnelige turen min skulle rundt 11-12 timer, det skulle være to fly og 2 timers mellomlanding og så skulle jeg være fremme i Bergen kl 10 på morgenen i går- så du kan tro jeg var passe oppgitt og sliten da jeg dumpet inn dørene her et halvt døgn senere enn planlagt! Da jeg kom hjem satt jeg her og var bare helt mutt en stund, tenkte på om jeg skulle bestille meg noe mat på døren eller om jeg bare skulle gå og legge meg, så jeg tok en dusj og gikk for sistnevnte. Nå har jeg fått sovet ut, håper jeg, for jeg våknet pinadø kl 13!! Det er over 13 timer med søvn på meg det! Men sånn sett så tok jeg vel egentlig bare igjen den søvnen jeg ikke fikk mens jeg var på reise.
Så nå sitter jeg her, hjemme alene, venter på bagasjen som endelig har dukket opp på Flesland og på at forvirringen av både forskjellige tidssoner, klima og kultur skal gå over- for jeg har en skikkelig utavmegsjæl følelse her jeg sitter med alle inntrykkene jeg har fått på denne ferien min..   

Nei, så nå skal jeg ha meg en kopp kaffe til, så skal jeg sette sammen et deilig siste bildedryss til dere fra de siste dagene mine i den fantastiske byen ♥
Jeg kjenner nesten jeg har hjertesorg over å ikke være der lenger, det var så flott, så stort, så spennende og så utrolig masse mer jeg hadde lyst til å få se- men da kan jeg spare det til neste gang istede ;)

Snakkes snart mine fine ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

It's A Beautiful Day

Lokaltid 16.30

SAMSUNG CSC

Steike, det er jammen meg den siste fulle dagen min her nå! Tiden har flydd, skrittene jeg har gått er mange og opplevelsene store! 
Jeg har såklart ikke lyst å reise hjem, men det må jeg jo... hehe- imens skal jeg kose meg mest mulig den siste tiden jeg har igjen, så da blir det lite prat og masse bilder i dagens innlegg, med bilder fra gårsdagens tur til Coney Island og Brooklyn Prospect Park.

*Bidedryss*

SAMSUNG CSC

Det var helt vanvittig fint vær og sykt varmt i går, det er det i dag også forsåvidt, men det var virkelig den perfekte dag å dra til Coney Island på, ikke var det så mange folk heller så det var super chill.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg klarte ikke dy meg, måtte ha minst ett yoga bilde fra denne turen, og dette ble den perfekte plassen å ta det på, hehe.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Sjekk han her poserer til bilde jeg tok da! 

SAMSUNG CSC
Og så tok vi denne, fy søren, her snakker vi sug i magen! 
Pulsen min gikk fra 82 - 149 etter å ha tatt denne, haha!

SAMSUNG CSC

Så avsluttet vi dagen med en liten stroll i parken, hvor vi til og med spottet en liten filminnspilling med Chris O'Dowd fra Bridesmades.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Wheeere's Charlie?!

SAMSUNG CSC

Hehe, nå har jeg spist mat, slappet av litt etter å ha vært på Brooklyn Bridge tidligere, så nå skal jeg inn til Manhattan og shoppe litt! 
Snakkes senere ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

Blonde in The City

Lokaltid 09.11

SAMSUNG CSC

God morgen!
Herlighet for en dag det ble i går... Først låser jeg meg ute da jeg dro for å kjøpe kaffe i går morges- uten telefon, så jeg måtte banke på døren til noen i første etasje hørte meg og låste opp! Flaut! Så for å toppe det hele klarte jeg å havne på ville veier da jeg dro til byen alene.
Jeg skulle nemlig ha min første alene dag i sentrum og endte opp med å rote meg fullstendig vekk. Sulten og sliten og med masse handleposer spurte jeg om hjelp til å finne rett subway, og fikk perfekte forklaringer til det jeg oppdaget var den feile subwayen... Totalt brukte jeg nesten 3 timer fra jeg skjønte at jeg hadde gått meg bort til jeg kom meg på rett spor igjen, så dermed ble det verken tatt noe bilder og jeg fikk egentlig bare gjort unna shopping i èn av de 5 butikkene jeg hadde planlagt å stikke innom i går. Så i dag kuler jeg an litt, om det blir en ny tur inn til byen så blir det evt i ettermiddag en gang, bare for å gå rundt i Union Square, der jeg er kjent og ikke rote meg vekk alle andre steder, hehe. Nå går turen ut for å kjøpe litt kaffe- med mobil og nøkler, så skal vi til Coney Island etterpå, det blir gøy! 

Husk å følg med på snapchat - Rockstarcharlie for å få med dere det som skjer, når det skjer! (eller når jeg får koblet opp til wifi i det minste, høhø)

Håper dere har det fiiint og at de deilige finværsdagene som er hjemme nå behandler dere bra ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

By The Way

Lokal tid 17.00

 

SAMSUNG CSC

Hallaien!! 
Da var enda en dag kommet midtveis, ca 20 000 skritt er loggført og dagens utflukt tok oss til Central Park, Upper East Side og The MET og Harlem.
Her snakker vi kontraster folkens, fra å rusle i behagelige Central Park og bli forelsket i det søteste ekornet og nyte grønne og stille omgivelser, til å gå gjennom rikmannstrøket på Upper East Side for så å ta subwayen til Harlem og gå gjennom gatene der. Klasseforskjellen er så stor, stemningen og alt er fullstendig annerledes, selv om områdene er ganske nær hverandre. Jeg forsetter å bli overveldet over alle inntrykkene og kjenner meg så utrolig takknemlig for at jeg har muligheten til å ta denne reisen, oppleve alt jeg får oppleve og se alt jeg får se. 
Nå har jeg faktisk vært her siden fredagkveld, og enda ikke gått på en eneste shopping runde, i går kjøpte jeg meg en trenings klokke og et par småting på Rituals, men utenom det har jeg mer enn nok med å bare se- se på alt som er så utrolig annerledes enn det er der hjemme. Høre på mennesker snakke, se folk sove på gaten, alle fargene som omgir oss her, alle kontrastene... Wow, er alt jeg kan si, og at jeg definitivt skal tilbake her igjen! 

Tenker bare å kjøre igang et bildedryss i dag også, håper dere liker de.

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg falt pladask for dette søte ekornet som drakk av en liten dam på bakken for så å posere litt for meg mens jeg knipset bilder.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

These shoes are made for walkin...

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg gikk store deler av tiden i parken i dag og bare, "denne plassen har jeg sett på Gossip Girl!!" Hehehe

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

The Famous steps!

SAMSUNG CSC

Litt kunst måtte vi jo få med oss også! 

SAMSUNG CSC

Elsker intensiteten i blikket på denne statuen!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og.. eh- denne statuen, vel.. hehehe
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vel ute på gaten igjen, kom vi over et kult utstillingsvindu med masse gamle colaflasker fra overalt i verden.

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

'SAMSUNG CSC

Ooog enda et bakeri med gluten og melkefrie varer- hehe, jeg kommer til å forspise meg på søtsaker og bakevarer her borte!

SAMSUNG CSC

Og så avsluttet vi dagen i Harlem

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Alt i alt, enda en stor inntrykksfull dag, og etter å ha slappet av litt i leiligheten nå, skal vi snart ut og spise litt. 


Untill next time.... XOXO Gossip Girl

Hihi, klarte ikke dy meg! 

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 
 

Concrete Jungle

Lokal tid 18.03

SAMSUNG CSC

Hvor skal jeg begynne?! 
Vel, nå har jeg fikset meg et adapter i det minste- så nå er jeg tilbake på laptopen og har fått sett gjennom de to første dagene med bilder, mens roomien min kokkelerer på kjøkkenet. Det er helt sykt luksus for meg å få maten laget og servert, haha! 
I dag har vi gått rundt i over 5 timer, og fått med oss Lower East Side, Soho, West Village, Little Italy, Chinatown and Union Square! 
Jeg bor i Brooklyn, i en leilighet med 3 andre, men det er Matt, som dukker opp på snapchat og i noen av bildene her, som jeg kjenner. Han er stand up kompiker og har jobbet 12 år på hotell så han har super peiling på alle steder som er verdt å sjekke ut og har vært en helt super tourguide disse to dagene. Det som er så digg med å bo utenfor byen er at jeg lærer mye mer om mange flere steder og får sett mye mer, vi tar subway og jeg har kjøpt meg eget Metrocard, så jeg føler jeg får en litt mer utfoldet opplevelse.
I dag og i går har det handlet mest om å bare gå rundt og se- men utover uken nå blir det litt shopping, jeg skal teame meg opp med en jente, kanskje fler, og stikke innom Sephora og mange andre steder og finne noen perler ifra både sminke, hår og kles verdenen- i det minste håper jeg det, hehe! 
Men så i første omgang, et lite bildedryss av de siste to dagene!

*BIldedryss*

SAMSUNG CSC

Dette er rett borti høgget fra der jeg bor- det er så utrolig masse kul street art, tror nesten jeg blir å poste et eget innlegg med bare det etterhvert!

SAMSUNG CSC

På vei opp til M train, denne går over bakken og så har du L train som går under bakken. 
I dag tok vi den som går over bakken så jeg fikk se utsikten mot byen på vei innover.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg føler liksom alt bare er så kult og urbant, det er så utrolig inspirerende å se på!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

China town

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Her sitter jeg max lykkelig med ene boksen med godsaker som jeg har handlet i dag- hehe, altså, de fleste som drar på ferie bruker gjerne penger på shopping og ting de kan ta med seg hjem, jeg bruker lykkelig mine penger på ting jeg kan spise! I dette tilfellet, Donuts og bananbrød fra det glutenfrie og veganske bakeriet Erin McKenna's Bakery. Som er et bakeri for sånne som meg- med gluten og melke allergi, og såklart for veganere. 
Her får man alt man bare kan drømme om i et tradisjonelt bakeri, bare at her trenger jeg ikke drømme, her kan jeg kjøpe hva jeg vil, og alt kan jeg spise!
Det var helt magisk godt og uttrykket i fjeset mitt her tror jeg beskriver følelsen ganske bra! Så om du er glutenfri og eller vegansk, eller melkefri- dette stedet bør du sjekke ut! 

SAMSUNG CSC

Jeg kjøpte også en sånn her, en type skones med vegansk mozzarella, cherrytomater og masse digge urter! 

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

Her er bare noen av de mange gatene vi har gått gjennom i dag, bakerst i bildet der ser du Empire State Building.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

...og så et par godbiter fra gårsdagen

SAMSUNG CSC

Her var vi ved Times Square og litt forskjellige steder i midten av Manhatten.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Liten lunsjpause i parken.

SAMSUNG CSC

Vi stakk også nesen innom Chelsea Market

SAMSUNG CSC
Alt her inne var så sykt fint å se på- her var det dog ikke noe jeg kunne spise, hehe.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hadde så sykt lyst på en av disse capsene, eller bare alle!! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Haha- only in New York, at du ser noen lage en grill utav en handlevogn liksom!

SAMSUNG CSC

"Charming Charlie" - That's me allright! 
SAMSUNG CSC

Det var alt for i dag tenker jeg- jeg er bare så overveldet av intrykk- det er så sykt spennende her, gleder meg masse til å se mer, men nå skal jeg faktisk ha meg en powernap før det blir en liten tur ut igjen etterpå.
Jeg har forresten både spist superdigg middag og gomlet i meg en donut mens jeg har skrevet dette innlegget, haha!

Vi snakkes veldig snart! Lots of love ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Hårstyling #Hår #Makeup #Sminke #Outfit
 

Gooo Time!!

Folkens!!!
Nå skjer det!!! Nå sitter jeg på Flesland klar for avgang, først til London og etter 5 ventetimer på Heathrow, går turen videre til JFK!!! Dette er så sykt, JEG skal til New York liksom! Ti tusen sommerfugler i magen er en underdrivelse, herlighet som jeg gleder meg! Dere får update via snapchat så langt det lar seg gjøre, og så oppdaterer jeg bloggen når jeg kommer frem ♡
Veldig glad i dere!

Det er faktisk litt sykt, men jeg matcher koffertene mine, haha!

I'm So Exited

SAMSUNG CSC

Oh lord! Denne uken, det skjer så mye, det er så villt! Eller det er jo egentlig neste uke som bli aller mest utrolig, men denne uken lades opp til neste uke med forberedelser og jeg holder på å dø av spenning for denne jobben jeg snart skal gjøre! 

Nå skal jeg straks dra og treffe kunden min, så vi kan avtale litt før mandagen kommer og vi går igang. 
Møtet vårt skal finne sted på Flesland før hun flyr avgårde til USA, og før jeg busser inn til byn på jobb- så det er travelt, det er mye planlegging, masse spenning og fy søren som jeg gleder meg! 

Dere skal seff få mer info- men akkurat nå måtte jeg bare få ut litt sommerfugler fra magen med å dele en ørliten bit med dere! 
Jeg hater egentlig når andre bloggere driver å teaser sånn her, men istede for å tease dere for 3 måneder siden da jeg ble booket på denne jobben, så er det mer innafor å nevne det nå som det bare er en knapp uke til vi går igang- så dere skal ikke få sitte så alt for lenge på pinebenken.
Nå løper jeg ut av døren, for å rekke møtet, vi snakkes litt senere

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

DA VAR DAGEN HER!

SAMSUNG CSC

Jah, det er jo uungåelig at denne dagen kommer, dagen hvor jeg ifølge kallenderen blir ett år eldre! 
Da jeg var yngre var det alltid stas å ha bursdag, telte ned dagene flere uker i forveien og kunne ikke vente med å få bli ett år eldre.
Men jo eldre jeg blir jo lengre unna vil jeg at bursdagen skal være, haha! 
Neida, det er utrolig koslig med bursdag, en hel dag hvor jeg får masse koselige meldinger, snaps og det som er, men jeg syns også tiden går alt alt alt for fort! NÅR skjedde det at jeg havnet i slutten av 20 årene liksom?! Jeg føler meg forsatt som om jeg er i starten av 20 årene, men ifølge kalenderen, har jeg nå bare to år til hvor jeg kan si at jeg er i 20årene! 

SAMSUNG CSC

Jaja, tiden går og vi blir eldre og klokere og alt det her, så jeg plages ikke av å bli eldre, for alder er jo bare et tall, det er jo hvordan man er som person og hva man gjør i livet som har noe å si! 

SAMSUNG CSC

Ikke det at et innlegg med masse bilder av meg selv på bloggen er så veldig viktig eller definerende av meg som person, men jeg tok disse bildene her om dagen, tenkte å skrive et innlegg med dagens makeup, kom aldri så langt- så da slenger jeg dem inn i dette lille "gratulerer med dagen til meg selv" innlegget, haha! =P 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I går feiret jeg med et lite knippe av gode venner og familie, den siste dagen min som 27åring, og stelte i stand med både grillmat og litt godt i glassene! 
Knipset litt bilder av det også, så skal ikke se vekk fra at det plutselig dukker opp noen bilder av det og! 
Jeg koste meg iallefall glugg ihjel og er så glad for at jeg har så fine folk rundt meg ♥

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg ta på meg kjole! Må jo tross alt være litt fin på bøørsagen, så skal jeg ut å handle litt med bestis Karina, før det blir kaffe og kaker litt senere i dag! Selv om det kanskje ikke er så gøy å bli eldre, så er det hvertfall gøy med bursdag, hihi!

Hva gjør dere på i dag da fininger?

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Bursdag  #Sminke #DAgensmakeup

How To Be Single

SAMSUNG CSC

Nå stikker jeg fingrene mine uti farvann som jeg ikke vanligvis skriver om igjen- merker at jeg driver å gjør det mer og mer om dagen, men har man skrivelyst så har man skrivelyst! Og jeg kan tenke meg at det av og til faktisk er litt kjekt å lese om noe annet enn sminke og skjønnhetstips hele tia?
Vel, uansett- tenkte å komme med et innlegg om en artikkel jeg leste her om dagen på side2.no om 6 fordeler ved å være singel. 

De fleste bloggerne jeg følger er i faste forhold, og mange av de som ligger på topplisten er også det- og deler både bilder og hendelser fra sine liv med sine partnere. Det er flott og fint det altså, jeg finner masse inspirasjon og glede i å lese om det men så savner egentlig også å lese litt om den andre siden.
For første gang i mitt voksne liv er jeg faktisk singel selv og har vært det i litt over ett år nå. Da jeg var 17 ble jeg sammen med min første ordentlige kjæreste og vi holdt sammen i over 4 år, og så gikk jeg egentlig veldig rett inn i et nytt forhold - så summa summarum var jeg i fast forhold i ca 9 år tilsammen. Iløpet av de 9 årene skjedde det jo som det gjerne gjør iløpet av nesten et tiår veldig mye, og jeg vokste sammen med de jeg var sammen med og ble en veldig sånn forholdsjente. Livet mitt handlet om å gjøre den andre glad og så glemte jeg meg selv, og når det hele var over igjen så satt jeg liksom der og bare "hvem er jeg nå?!" så iløpet av det året som nå har gått har jeg lært utrolig masse om meg selv og hva jeg ønsker å gjøre med livet mitt! 

SAMSUNG CSC

- Litt tilbake til artikkelen, jeg skal ikke gjengi hele- men tenkte å komme med mine erfaringer med nettopp det de lister opp som fordeler med å være singel!

Vennskap- venner er viktig, gjennom hele livet, både mens du er singel og etter du har etablert deg med en partner- og etter jeg flyttet hjem til Bergen har jeg fått tatt opp kontakten igjen med mange av mine venner fra før jeg flyttet og det er så fint! Når man er singel føler jeg faktisk at man setter litt ekstra pris på vennene sine, fordi det er faktisk de man tyr til når det er noe man trenger å snakke om eller vil ha noen å være med. I et forhold så har man jo kjæresten i som regel umiddelbar nærhet- men når det ikke er der, så er det godt å vite at man har venner som er der! Både at de er der for meg, men at jeg også kan være der for de og støtte om det er noe.


Eneste ulempen jeg har er at de fleste venninne mine er i forhold da, hehe, med familier og etablerer seg og styrer på, så jeg har ikke noen wingwoman venninne å dra ut med når jeg en sjelden gang finner på det! Haha!

Egentid- Kanskje noe av det viktigste jeg har opplevd etter jeg ble singel er å verdsette egentiden, det å bare tenke på seg selv litt, ta hensyn til seg selv og gjøre akkurat det en selv vil. Fort gjort at det høres veldig egoistisk ut, men vet du hva- alle burde være litt egoistisk om det å tenke på seg sjøl litt av og til! 
Nå bor jeg jo ikke alene, men sammen med papsen og lillebror, så jeg har nok av folk rundt meg til enhver tid og må ta hensyn til og hjelpe til- så er ikke sånn at det har blitt helt meg meg meg her heller. Men når jeg da først har huset for meg sjøl, kan slappe av med den maten jeg har lyst å spise, se den filmen jeg har lyst å se på og ikke ta hensyn til noen andre enn meg selv- den tiden er så sykt digg og jeg verdsetter den utrolig høyt! 
Så er det noe med det å lære seg å kose seg i sitt eget selskap og like å være litt aleine!

SAMSUNG CSC

Utfordringer- Et av mine store mål har vært å bli mer spontan, oppleve mer, lære mer og være mer åpen - hvordan blir man det?! Vel, ved å si ja til ting! 
Som jeg har nevnt før, har jeg hatt en greie med meg selv at hvis det dukker opp en mulighet, hva det enn måtte være- så lenge det ikke er noe som står i veien for denne opplevelsen, f.eks hvis det koster penger man ikke har, eller at man jobber eller har andre avtaler som ikke kan byttes på, så skal jeg bare kaste meg ut i det og bli med på det! Her får man bruk for begge de to øverste punktene og det er både å kunne dra på opplevelser med venner, men også det å ta steget til å dra på opplevelser på egenhånd! Takket være det har jeg fått oppleve Thailand hvor jeg fikk kjørt både ATV i jungelen og vannscooter, gått mitt første motbakkeløp, dratt på roadtrips, sittet på bakpå en motorsykkel, fått flere store musikkopplevelser og jeg har testet ut å dra på tinderdates- hehe- mer om det en anna gang!
En av de siste store tingene jeg utfordret meg selv med å gjøre var å dra på Bergenfest- Alene! Jeg traff jo folk som jeg kunne være med når jeg først var der, men jeg kom dit og gikk derfra alene, og det var en utrolig spesiell følelse å ha gjort noe sånt.
Når man er et kjærestepar så har man jo kjæresten til å gjøre slike ting med, men som singel så gjelder det å gå litt ut av komfortsonen og utfordre seg selv til å oppleve ting man ellers gjerne ikke får opplevd!


Ny partner- Hvem skal bli den neste store kjærligheten?! Vel, når man er singel og ikke er desperat på jakt etter den nye store forelskelsen, men tar det litt lungt og heller faktisk fokuserer på å finne ut hva du faktisk ser etter i en ny partner. Så har jeg troen på at man klarer å finne den man virkelig ser etter til slutt! For etterhvert som man dater, treffer nye mennesker OG tilbringer tid med seg sjøl, så finner man ut hva man vil ha i en partner og ikke minst hva man ikke vil ha! 
Et par ting jeg har lært meg er at JEG skal være like viktig for den andre, som det den er for meg og hvis en person virkelig er interessert i deg, så gjør den faktisk en innsats for å tilbringe tid med deg. Hvis du er den som jager etter å få være med vedkommende og bare får vage svar om at det ikke passer å treffes, men aldri et alternativ til å treffes en annen gang- så er faktisk ikke vedkommende så interessert i deg!Finn lykken - Et siste punkt er det å være lykkelig! Fordi jeg tror det at for å kunne være ordentlig lykkelig i et forhold, må du finne ut hva som gjør deg lykkelig ellers i livet også- for hvis du har det bra med deg selv og tingene du gjør på egenhånd, da vil jeg tro at når man da kommer sammen med et annet menneske, så blir lykken dobbelt så stor! 

Så finn ut hva du liker, hva som gjør deg glad og oppsøk disse tingene- vær lykkelig med deg selv og kos deg med å bare være deg- fordi det kommer tidsnok det her med kjærligheten!


______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Livet #Skribling #singelliv #Singel

Skaper minner sammen

God søndag superstars! 

Da har jeg kommet hjem igjen, heldigvis like hel- for hjelpe meg det ble en dramatisk start på turen hjem fra Hamar hvor jeg har vært siden torsdag...
Etter jobb på onsdag hadde jeg min siste bit med ferie for sommeren og den skulle tilbringes hos bestis på Hamar, hvor hun bor. I går var agendaen å kjøre sammen over fjellet hjem til Bergen slik vi gjør hver sommer, men allerede bare en timestid ut i turen, kunne det jammen blitt full stopp!

Vi hadde passert Gjøvik med ca 20 minutter og kjørte på vei 33 mot Fagernes- der ser vi, til begges store forskrekkelse, en semitrailer komme kjørende- I VÅRT KJØREFELT! Den holdt på å ta en forbikjøring av ikke mindre enn TRE biler samtidig, og dette kom han ikke til å rekke nå som vi kom kjørende. 
Sekundene dette tok gikk kjempesakte, vi rakk begge å risikoanalysere alt rundt oss og eneste utvei var å bremse helt opp og kjøre så langt ut av veibanen som mulig uten å havne i den skrå grøften på siden av veien, slik at den idioten av en trailersjåfør kunne passere uten å meie oss ned på veien. 
Fy søren for en følelse, det var helt jævlig! Vi hadde begge så mye adrenalin og sjokk i kroppen at vi måtte bare kjøre til nærmeste busstopp og gå ut av bilen og riste løs og puste litt. Jeg hadde anstrengt meg så mye at jeg fikk kramper i beina! 
Følelsen av å se traileren komme rett mot deg, i en 80 sone, hvor det ikke er nok plass på siden av veien til at man kan kjøre av, men at man må velge grøften for å unngå å påkjørt.. Heldigvis er bilen til venninnen min en liten knøtt så vi klarte å skråstille oss slik at vi ikke havnet ned i skråningen på siden av veien iallefall, og det gikk jo bra, men etter sjokket så ble jeg rasende!! 
Forrige uke da jeg også var på roadtrip, ble vi vitne til en annen trailer sjåfør som kjørte svin og tok farlige forbikjøringer og som også havnet i samme situasjon som det jeg og Karina havnet i nå- hvor bilen som kom i mot måtte bråbremse og hive seg ut i veien for å unngå kollisjon. 

Etter at vi hadde roet oss litt ble det en passe hissig telefon til politiet med beskrivelse av hendelsen, traileren og hvor vi var. Håper virkelig de fikk stoppet fyren og gitt han en salig reprimande for å skape farlige trafikksituasjoner! 

Uansett- sett vekk i fra den hendelsen, har vi hatt en fantastisk helg sammen, med både grilling, mas og kjas, kos i solen og en heller kald opplevelse med innvielse av Comic Swim Suit badedrakten min, som jeg hittil bare hadde brukt på land! Haha! Tenkte derfor å dele et lite bildedryss med dere fra denne fine helgen - og en artig video fra vårt lille badeeventyr! 

*Bildedryss*

Første kvelden besto av skravling, grillings, kaffekos og marshmellows

Andre dag ble det tur ned til Mjøsa, se Skibladner dampe forbi og vasse litt i vannet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så fikk Karina den "geniale" ideen om at vi sku kveldsbade i Mjøsa- og dere som følger meg på snapchat fikk jo med dere den artige badeturen vår!
Tenkte jeg måtte dele den her også, spesielt siden jeg klarte å få med på film at badenymfen Karina faktisk trynte på vei ut i vannet! Hahahaha! 

'

*Snurr Film*

Jeg var ikke sånn dødsfornøyd med det kalde vannet, så her ser dere en stk kald Charlie etter dukkerten- for selv om det ikke er med på film, så tok jeg også noen svømmetak uti vannet, det var obligatorisk for å kunne kalle det å bade før jeg gikk opp på land.

Men er litt usikker på hvor god ide dette egentlig var, for i dag sitter jeg inne med piggtråd hals, hoster som en tulling og feber som suser i kroppen.. 

Rett etter badingen tok vi turen på butikken, tømte hyllene for snop og chips og dro hjem til henne og koste oss med en ny serie på Netflix "Stranger Things"

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har en slik god og ekte veninne, og enda bedre er jo at vi har kjent hverande hele livet, så det er ingen som kjenner meg så godt som nettopp henne og vi kan være oss selv på alle nivå, i hverandres selskap.
Me love you long time ♥

___________

Nå skal jeg pleie den elendige formen min med en lang dusj, en stor kopp te med sitron og ingefær og bare slappe av resten av dagen.
Men tune inn litt senere- jeg har en liten GIVEAWAY på vei!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #StyleConnection #Bading #sommer #Ferie #Vennskap #bestevenner 

Livet er fint

Det er fredag og i dag har jeg nytt dagen i solen her med min beste venninne i Hamar! ♡
Vi har gått tur i domkirkeparken, sett Skibladner gli forbi utpå Mjøsa, gikk tur videre langs strandlinjen inn til Hamar sentrum, spist is, spilt spill og slappet av i solen på verandaen her.
Max kos!
Vi tar turen over fjellet i morra, det har liksom blitt en tradisjon at jeg kommer over hit, for å sitte på med henne når hun skal hjem til Bergen på sommerferie. Så har vi oss en roadtrip hvor vi koser oss i hverandres selskap og sære humor!

Aah, men jeg må bare si- det er på dager som dette, hvor solen skinner, selskapet er upåklagelig og tiden bare flyter av sted mens man hygger, at man kan kjenne på at livet er ganske så fint ☆

Ønsker dere en herlig helg!
Lots of løøøøv ♡

I'm Back!

Steike! Da har jeg akkurat fått landet litt etter en lyntur av en liten ferie!
Jeg har roadtrippet litt på Norges østland og har nå lagt bak meg 1687km og over 24 timer i bil, men fy søren så koselig og gøy det har vært! 


Masse gode venner har blitt besøkt på denne lynturen, klarte til og med å skvise inn litt familie tid, da min far var på campingferie med litt flere familiemedlemmer. Så nå har jeg fått masse påfyll av gode klemmer av familie og venner, samt litt deilige allergimatvarer fra sverige. 
Planen var faktisk å blogge underveis på turen, jeg hadde gjort klart noen bilder og alt, men jeg kjente at jeg rett og slett bare trengte å koble ut og nyte turen fremfor å sitte med hodet trøkt ned i data og mobil. Snapchat har derimot blitt oppdatert med jevne mellomrom, så mange av dere har fått fulgt meg på turen likevel! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Utrolig nok, etter bare 4 dager på tur hadde jeg helt utrolig masse meldinger og mail å gjennomgå, så etter at jeg sov dødslenge i morges, våknet 1140! haha, fikk i meg noen etterlengtede kopper kaffe, har jeg bare sittet her på dataen og jobbet meg gjennom alle henvendelsene! 
Så derfor tenkte jeg oppdatere dere med litt kjappe snaps fra turen, og så skal jeg gå gjennom litt nye blogg bilder så dere skal få servert iløpet av kort tid! ♥
Håper dere nyyyter dagene, del gjerne hva du gjør i ferien- elsker å høre hva dere driver med! 

Veldig glad i dere ♥

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Ferie #Blogg #Skjønnhet #Skjønnhetsbloggerpåtur #Kaffe #Kaffeelsker #NorgeRundt #Norge #Vakkert #Roadtrip

Helt Magisk!

Årh!!! Opplevelsene jeg hadde i går dere, fy f*en så lykkerus jeg fikk! 
Musikk er som nevnt veldig viktig for meg, og å få live musikkopplevelser er helt forbanna magisk! Det var derfor jeg kastet meg over dagspassene for i går og lørdag, da Bergen Fest slapp bilettene. 
Planla ikke å dra med noen, jeg bare booket bilettene fordi jeg skulle ikke gå glipp av dette! Hehe!


Slapp av, nå skal jeg ikke bytte felt og bli musikkblogger, men jeg må faktisk bare dele dette med dere, fordi det var så stort og det var helt fantastisk! 

Helt siden jeg oppdaget Biffy Clyro i 2009, takket være min søster som introduserte meg for dem, så har jeg digget de, og jeg kan nesten alle de rare og fantastiske sangene dems på rams! 
De har spilt flere konserter i Bergen siden da og jeg har vært på alle jeg kunne gå på, så når jeg så at de skulle være headliner til gårsdagens åpning av BergenFest, måtte jeg bare skaffe meg pass. 
De andre artistene som spilte hadde jeg ikke så mye kjennskap til, foruten Band of Horses, som også er utrolig bra, men gjett om det ble mye bra konsertopplevelser og god musikk som nå har blitt nye favoritter i min bok. Isreal Nash og Vintage Trouble og det mindre kjente Hage, hadde utrolig mye bra å by på. 

Vintage Trouble vet virkelig hvodan skape stemning og sangeren kom ned blant publikum og både sang og danset og lagde max god stemning!Da Band of Horses dro igang "Funeral" ble det all sang fra hele Plenen og det var et magisk øyeblikk!

Men så når det endelig var tid for siste konserten, Biffy Clyro- jeg skalv i kroppen og var spent som bare det, og kjente på en så fantastisk følelse jeg ikke vet om jeg klarer å forklare! De er så utrolig awesome live atte hjelp! Selv om jeg dro alene til festivalen, traff jeg jo såklart mange kjente som jeg menget meg med på de forskjellige konsertene, men på Biffy konserten måtte alle dra før den var ferdig, så jeg sto der alene, midt i crowden, sang med og nøt musikken og tok så mange bilder at jeg tømte batteriet på telefonen min, hehe. 


Som jeg nevnte, har jeg delt opplevelsen av Biffy Clyro med min mellomste søster, så det var veldig rart å ikke ha henne med, men jeg filmet og tok masse bilder og sendte henne slik at hun fikk ta litt del i konserten likevel :) 

Men asså, fy søren, jeg er helt in aw- det var så sinnsykt magisk! Og enda bedre, så annonserte de fra scenen at de kommer tilbake til Bergen i høst! 
Da blir det jammen enda en konsert på meg altså! 

Nå står neste musikkopplevelse for tur på lørdag hvor favoritter som Astrid S, Highasakite og Milky Chance - for å nevne noen, står for tur. Jeg tror ikke at Biffy Clyro opplevelsen blir slått, men jeg tipper det blir ganske close. GLEDER MEG! 

Noen av dere som skal på Bergen Fest, eller som har like stor kjærlighet for Biffy Clyro som meg?

 

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#LoveMyJob

Hey hå! 
I dag fikk jeg endelig tak på bildene fotografen tok på innspillingen av musikkvideoen i forrige uke, og som lovet tenkte jeg å dele de med dere! 

Flotte flinke folk som har medvirket til dette!
Regi & Klipp: Benjamin Langeland
Idè: Benjamin Langeland & Jens Erik Aasmundseth
Prod.ass: Dag Håvar Lie
Setfotograf og logistikk: Andreas Michael Steinsvik
Sminke og hår: Charlotte Ariel Berg

Medvirkende: 
Prest: Thomas Anthun Nielsen
Ung gutt: Aleksander Turøy
Voksen gutt: Ole Petter Hvidsten Knarvik
Gorilla: Seb Vognstølen
Elefant: Eirik Strønen Søfteland
Krokodille: Kristoffer Karlsen
Gris: Erik Aasen
Kanin: Jens Erik Aasmundseth

Bandet!

En fokusert BenjaminTightlining av øyet, var virkelig ikke noe poppis blant gutta! Haha- men de klarte seg gjennom det!

De andre gutta var blitt gjort så fine, så da var det gøy å få leke litt med Thomas og gjøre han litt fæl! 

Det ble helt utrolig mye flotte sekvenser og gleder meg villt til å se det ferdige resultatet neste uke! 

Jeg kjenner jeg er utrolig takknemlig for å få lov til å jobbe med det jeg brenner for, og for at det er så utrolig mye forskjellig jeg kan gjøre!

Gleder meg til å kunne dele videoen med dere når den slippes ♥

Nå skal jeg gå og gjøre meg klar, for om 3 timer åpnes dørene til Bergen Fest hvor jeg skal i dag! Wohoo!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Moments

SAMSUNG CSC

God morgen fineste! 

Da var nok en ny uke over oss- jeg syns tiden flyyyyr avgårde nå som det brått er blitt sommer! 
På onsdag allerede starter BergenFest, og jeg skal både på onsdag og lørdag, ah, gleder meg som en unge! Føler det bare var noen få uker siden jeg kjøpte biletter, men det er jo over 3 måneder siden!

Musikk er veldig viktig for meg, og jeg har en veldig variert musikksmak med alt i fra rock til pop til indie og det som er. Eneste du ikke finner i mitt musikk bibliotek er hard metall, det er ikke helt min greie, men omtrent alt mulig inbetween er diggbart. 
Det som treffer meg aller mest er beats som får deg til å føle musikken, både med tekst og takt og instrument. 
Jeg leter konstant etter ny musikk å høre på, så her om natten (kan ikke si her om dagen, fordi det var faktisk ganske så sent) fikk jeg et kreativt innfall og da må jeg ha musikk! Så jeg satt i gang med å lete etter noe nytt og fint å høre på, noe som fikk meg til å føle, noe som fikk meg til å utforske videre på kreativiteten.. 

SAMSUNG CSC

Det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal starte når man leter etter ny musikk, men en måte er jo å sjekke ut hva vennene dine hører på. Jeg har koblet opp spotify til facebook, så alle vennene mine fra face som bruker spotify- jeg snoker på musikksmaken deres, just so you know, haha! 

Men jeg kom over utrolig mye bra musikk den natten og med litt nye innspill fra andre, og litt fra mine personlige favoritter, ble brått en ny spilleliste med foreløbig 108 sanger og over 6 timer med godsaker til ørene og sjelen, til! 

Introducing...Hvis du likte noe av det som var på listen her, eller om du mener det er noe som bør legges til -del det gjerne med meg! Og det er bare til å følge spillelisten om du vil ♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og gjøre meg klar til jobb! Hva skal dere til med i dag da?

________________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Uken som gikk

Steike meg for en uke det var som gikk! fra mandag til mandag gikk det slag i slag og jeg har virkelig fått kjenne på det å være i full gang igjen!

SAMSUNG CSC

Det begynte med mandag i forrige uke- da hadde jeg noen avtaler og mellom avtalene ble det en tur opp Løvstakken for å få inn litt trim.
Mandagkveld ble det bestemt at jeg skulle på spontantur til Oslo for å få se et av mine favorittband dagen etter! #Yolo haha

Tirsdagen gikk jo fort unna, med reising bort til Oslo, litt farting i sentrum før en helt fantastisk konsert.
Onsdag var det opp tidlig for å fly tilbake til Bergen slik at jeg rakk jobb kl 11! Da jeg landet på Flesland fikk jeg en telefon med spørsmål om jeg kunne stille opp og jobbe på Gullruten på fredagen- og det kunne jeg virkelig ikke si nei til!
Så da jeg kom på jobb ble det å planlegge og klargjøre til fredagen med en gang, fordi siden jeg har verdens beste arbeidsplass- så sponset nemlig The Body Shop meg med goodiebags til å ta med til alle som kom til Beauty Loungen og med masse fin fin sminke til å bruke på alle.

SAMSUNG CSC

Torsdag var det jobbings på TBS først og så brukte jeg hele kvelden på å pakke kittet mitt og gjøre klart til fredagens jobb!
Når fredagsmorgen kom, var det opp og hoppe og avgårde til Scandic Ørnen for å gå igang. Monster produksjon hadde virkelig stelt i stand et utrolig bra arrangement med beauty loungen, der det var frisører som ordnet hår og egne stasjoner for oss makeupartister. Jeg hadde med meg mine to fine kollegaer og sjefer fra TBS, Monica og Tonje- de lakket litt negler delte ut goodiebags, sto for god stemning og hjalp meg med å vaske koster og hente kaffe til meg. Fordi etter første personen jeg fikk i stolen litt før kl 11, gikk det slag i slag frem til kl 1715! Jeg rakk verken se hvilke andre folk som jobbet rundt meg eller hvilke kjendiser som sto rundt om, haha! Men tiden fløy og jeg hadde det kjempegøy! Fikk sminke utrolig masse inspirerende mennesker som jobber både i produksjon, redaksjon i tv, pluss et par kjendiser, hihi!

Etter at jeg fikk pakket ned sakene mine, var det bare å fly hjemover, skifte og hive innpå noe mat før jeg dro inn igjen til sentrum for å få med meg selve Gullruten! Det var så gøy, jeg traff masse spennende mennesker- det var nesten litt surrealistisk å være med på det hele, bare så utrolig gøy! Det var også en etterfest etter utdelingen som jeg tok turen innom i en liten time, men det måtte bli med det fordi jeg skulle opp 0630 på lørdag for å jobbe med brud.
Så da var det bare å komme seg hjem, pakke om kittet- rengjøre koster og komme seg iseng etter en helt utrolig fantastisk spennende dag!

Lørdagen startet da 0630, heldigvis hadde jeg pakket alt klart kvelden før, så da var det bare å ta en rolig morgen, spise frokost og så kjøre avgårde til dagens brud. Jeg er så ydmyk og takknemlig over å få være med på en så viktig dag for noen, så det ble en fin fin morgen med hår og sminke på den nydelige bruden. Da jeg kom hjem fikk jeg slappe av et par timer, spist lunsj og hive innpå mer kaffe før min søster og mannen kom for å droppe av kidsa, for de sku på fest. Og siden det var utkledningsfest så ble det til at jeg dro frem sminkekostene igjen og ordnet henne og klippet håret på min svoger. 
Såå gikk resten av kvelden i å passe kids og det er jo en god jobb i selg sjøl, haha!

Søndag morgen ble jeg vekket av min fine nevø- så alt alt alt for tidlig, jeg hadde enda ikke fått sovet ut etter all jobbingen, så jeg var passe sleten da jeg dro meg ut av sengen i 07 tiden.. kl 15 skulle jeg nemlig være på location til fotoshoot, så hadde virkelig behov for søvnen jeg ikke fikk- men her var det bare å kjøre på! Locationen vi var på var helt fantastisk og jeg gleder meg villt til å vise dere bilder- i tillegg fikk vi oss godt med trim der vi bar rundt på utstyr opp i skauen ved løvstakken! 

Mandag morgen var det opp tidlig igjen for å gjøre dag to av fotoshoot, denne gang i studio, så litt mindre slitsomt, hehe! 
Det ble utrolig mye kule bilder og vi ble til og med ferdig en halvtime før tiden! Men jeg var ikke helt ferdig å jobbe enda, for det var noen som ikke hadde fått klippet seg før 17.mai så da ble både pappa, lillebror og beste tjommi klippet fin før jeg kastet inn håndkleet for uken, 


PUH! Jeg er jammen glad for at jeg elsker jobben min, haha! 
Men nå blir det ganske rolig en liten stund fremover- sånn at det blir tid å restituere litt også etter alt som har skjedd denne uken! Men ah!! FOR en uke! Gøy, fantastisk, slitsomt og enda mere gøy! Jeg føler meg så heldig som får drive med det jeg elsker å gjøre!


Måtte bare slenge med dette nydelige bilde fra ene locationen på søndag- det er jammen ikke feil å jobbe i omgivelser som dette her altså!

Nå skal jeg drikke opp kaffen min og komme meg på jobb- vi snakkes litt senere! ♥
 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

You Only Live Once

Yolo, det ligger faktisk mye i det utsagnet altså -og jeg kjenner at jeg først nå skjønner hvordan det er å virkelig leve livet!

Det siste året har vært en ganske stor reise for meg personlig, hvor jeg sakte men sikkert finner tilbake til mitt gamle og samtidig nye jeg.
Der jeg tar med meg de erfaringene jeg har gjort hittill i livet og jobber med å utvikle meg selv til en ny og bedre utgave av meg selv!
Derfor har jeg bestemt meg for at når muligheter byr seg, så sant det ikke går utover noe annet, så skal jeg bare si JA til mulighetene- embrace it!
Det kan være både små ting, store ting - det kan være hva som helst!

Så når muligheten om å ta en spontan tur til Oslo for å se et av mine favoritt band bød seg, så kunne jeg ikke annet enn å hive meg med og få meg enda en ny opplevelse tikket av i boken!


Det ble ikke mye tid til å finne på noe i Oslo før vi skulle gå til konserten, men når jeg først er i Oslo- så er det to ting jeg MÅ få gjort!
Nemlig å si hei til min fine venninne Ida og stikke innom Urban Decay og handle litt- hehe
Jeg hadde en time å slå ihjel før vi skulle dra til konserten, så da rakk jeg å gå fra slottsparken bort til Visage, ta en rask kaffe med Ida før jeg dro innom Oslo City og handlet på Urban Decay og deretter dro tilbake til hotellet for å gjøre meg klar. Frøken effektiv må jeg si! =P

Men altså- jeg kunne kjøpt opp hele Urban Decay standen i butikken!!! Det er så mye gøy der! Nå har jeg jo mesteparten av alt det gøye- men det er forsatt en og annen ting jeg ikke har anskaffet meg som jeg kjenner at må investeres i etterhvert, haha!

Etter en super rask dusj og litt påfyll til makeupen var det ut av dørene og avgårde mot Spektrum. Vi gikk litt i bakgater bort dit så vi fikk sett litt annet enn bare Karl Johan på veien og da kom vi frem til et veldig kjent "hotell" hehehe


Hehehe- jeg klarte bare ikke dy meg =P​

Så var det klart! Inn i spektrum for å nyte fantastisk musikk!

Jeg knipset ikke så mye bilder faktisk, jeg la ut noen få videoer på My Story og tok et par bilder- men jeg var mest opptatt av å bare ta inn alle intrykkene, nyte musikken, føle den gode viben og se på alle menneskene! Det er noe magisk over en sånn her konsertopplevelse- å se utover folkemengden på gulvet og hvordan bevegelsen gjennom folk gikk til musikken, ah! Det var bare helt unikt og flott å se på. For ikke å glemme å snakke om den fantastiske musikken! Mumford and Sons leverte så til de grader- altså FOR en stemme!!! Jeg satt igjen og var ganske målløs etter konserten, det var bare helt utrolig flott og magisk og alt på en gang!

På veien tilbake til hotellet gikk vi gjennom Karl Johan og det var skikkelig fint i kveldslyset og temperaturen var varm og digg!

Det ble en ganske tidlig start på dagen, fordi jeg måtte rekke tilbake til Bergen for å begynne på jobb kl 11, så etter noen knappe timer med søvn var det opp og hoppe og hive i seg litt kaffe og ta flytoget tilbake til Oslo Lufthavn. 

Slik så forresten hotell streik frokosten ut! De vanlig spisende kunne forsyne seg med litt bakevarer som var levert, men gluten og melkeallergiske meg kunne ikke velge i så mye annet enn frukt- men jeg klarte meg fint på det :)Hehe- på vei inn på flyet hadde vi så fin utsikt, så måtte bare knipse et bilde! haha!Oppsummert var dette bare en helt super tur- skulle gjerne fått mer tid i Oslo og fått truffet flere av vennene mine der borte, men jeg planlegger en tur over nå snart. så da blir det litt mer tid :) Og da skal jeg også ta med meg kamera så det blir litt bedre bilder enn disse mobil bildene!

Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb- Så kommer det et innlegg litt senere med tips til 17.mai - så stay tuned!

Ha en nyyydelig dag fine venner ♥

Fun in the sun

God morgen folkens!
Har dere hatt en bra helg? Hva har dere gjort på?

Her ble det en helg med spontane hendelser, så istede for å kulan hjemme på lørdagskvelden, fikk jeg mulighet til å joine en god venninne på a-ha konsert. Og når det er strålende sol og varmt vær her i Bergen, så går man på konsert når muligheten byr seg altså! For å være enda mer spontan fikk vi en av mine beste kamerater til å bli med- bare 30 min før konserten begynte, fordi vi plutselig satt på 1 ekstra billett.
Selv om jeg ikke er noe super a-ha fan, så var det en flott konsert, mange gode minner i de gamle slagerne og avslutningen med Take On Me og et helt magisk fyrverkeri gjorde virkelig hele opplevelsen altså! Så istede for at min kjære venninne skulle gå på dette alene, endte vi opp med å bli tre gode venner på konsert! Helt fantastisk! 

SAMSUNG CSC

Tidligere på dagen, før det ble konsert og gøy, hadde jeg en aldri så liten fotoseanse her hjemme- med tema 17.mai og sånn- det kommer et innlegg på det senere. I rett 17.mai stemning så måtte jeg jo spise litt is! Når man ikke kan spise melk, gluten eller soya blir det ikke bare bare å få spise kroneis- så da må man kjøpe inn de rette ingrediensene og lage selv- så det gjorde jeg da altså i går!

Planen var jo å få et arti stemningsbilde med is spising i 17.mai antrekk og greier, men for hvert bilde jeg tok av at jeg skulle spise den her isen jo verre ble det! Går det egentlig an å se noe lunde fin ut når spiser is eller?! Haha!!

SAMSUNG CSC

Så jeg fant ut at enkelt smile bilde med isen ved siden av meg fikk duge!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg gå igang med redigeringen av bildene jeg tok i går- så dere kan glede dere til 3 forskjellige looks til 17.mai og andre festigheter som mai og juni har og by på! 

Ha en helt fantastisk nydelig søndag fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


 

My Precious

SAMSUNG CSC

Hallaien goinger! 

Da var vi brått uti mai måned dere, har ikke tiden bare gått helt vanvittig fort de siste par månedene? Det er nesten så jeg føler hver måned har vart i en uke og så er vi pinadø over i neste allerede. Men det er utrolig deilig, for nå kryper vi nærmere sol og sommer for hver dag som går, og det er så innmari fantastisk!!
Hele april måned har gått i ett banka kjør og etter å ha tatt et overblikk på kalenderen så hadde jeg faktisk bare TO dager iløpet av HELE april hvor jeg ikke hadde noe på agendaen. At jeg skulle begynne å jobbe skikkelig igjen var visst ikke noe tull- for brått var kalenderen full og måneden raste av gårde! 
Det har vært utrolig deilig og kjempegøy å ha så mye å gjøre, men det har også vært hakket over stressnivået jeg ønsker akkurat nå, så i dag har jeg meg en ordentlig fridag! Er det noe jeg har lært av å ha vært igjennom det jeg har med kroppen min de siste årene, er det å ta seg et pust i bakken av og til, lytte til kroppen, holde bittelitt igjen sånn at man har noe å gå på, for det er ikke kult å møte veggen! 

SÅ i dag startet jeg dagen hos min fantastiske muskelterapaut for en god knaings av rygg og nakke, deretter slang jeg meg på sofaen og kikket litt på tv- herlighet så lenge siden det plutselig er siden jeg bare satt og glodde på tv, haha! Men så ble jeg litt rastløs og hoppet opp av sofaen for å gjøre noe, for etter å ha hatt et såpass høyt tempo i en hel måned er det noe med det der å klare å ta det med ro og bare slappe av, kjede seg litt til og med! Men jeg er fast bestemt på at dagen i dag ikke skal bli fylt opp med noe som helst annet et avslapping, venninnekos og matlaging. 
For de av dere som følger meg på snapchat, vet at det ikke bare er beauty greier jeg brenner for, men min andre kjærlighet her i livet er nemlig å tilbringe tid på kjøkkenet. Derfor tenkte jeg å ta dere med inn dit i dagens innlegg, vise dere litt av hva jeg liker å gjøre når jeg kobler av.. 
 

*My Precious*

SAMSUNG CSC

Kaffe...

Fins det noe som er så digg som en god kopp med kaffe? 
Joda det fins sikkert mange ting, men kaffe er søren meg digg- og få ting er bedre på en varm solskinnsdag enn en forfriskende iskaffe.
Så vet dere hva?! I dag skal dere faktisk få en oppskrift av meg,- på verdens diggeste Iskaffe Mocca, og enda en bonus -den er melkefri!

Lets do dis!

1. Start med å fylle opp et glass med isbiter
2. Mål deretter opp ca 2dl mandelmelk (eller annen melk om du vil)

3. Hell melk og isbiter over i en blender
4. Ha deretter i kaffe og rør godt
 Jeg bruker Starbucks VIA Iced Coffe pulver, men det er jo ikke verdens letteste sak å oppdrive her til lands,
så du kan fint bruke en espresso shot eller to, eller lage en liten kopp med veldig sterk kaffe.

5. Kjør i gang blenderen til alt sammen er godt blandet, isen knust og det hele har en slush konsistens
SAMSUNG CSC
6. Finn frem sjokolade saus, vanlig sånn som du har på isen er supert, denne fra Hershey's er litt ekstra rik på smaken og jeg syns den er veldig god!
Hell sjokoladesausen i glasset mens du vrir på det, slik at sjokoladen renner nedover glasset. naaaaaam!!!  

SAMSUNG CSC
7. Hell så iskaffen over i glasset

SAMSUNG CSC
And your done! 

SAMSUNG CSC
Herlig forfriskende melkefri skjønnhet, klar til å nytes ute i solen på denne deilige, deilige fridagen! 

SAMSUNG CSC

Mmmm... SNADDAAAR!!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg nyte denne dyrebare fridagen, egentid ass- det er sterkt undervurdert, høyst nødvendig og så såå viktig å ta seg tid til..

Ha en fantastisk nydelig dag alle sammen, og send meg gjerne en snap om du tester ut Iskaffen, det er alltid så gøy når dere sender meg snaps!
Veldig glad i dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Go With The Flow

Hei og goooood søndag my darlings! 

Denne helgen ble ganske så bra for min del, for i går- gikk jeg jammen meg ut på byn! 
Say whaaaat?!
Haha, jeg kom på at jeg faktisk ikke hadde vært ute i hele år, med unntak av afterpartyet etter Vixen Blogawards i Oslo i januar.. Så etter å ha hatt en vellykket dag på jobb, deretter dratt rett i bursdag til min niese, så kjente jeg mens jeg kjørte den timen det tok å kjøre hjem, at solen som skinte og den gode musikken på "anlegget" i bilen fikk meg i skikkelig dra ut stemning! Da jeg kom hjem sjekket jeg med noen venner av meg hvem som skulle ut- og fant ut at en av mine beste venninner var ute med noen jenter fra jobben, så da kastet jeg meg rett og slett bare på! 
Kvelden ble veldig bra og jeg møtte masse fine folk ute! Selv om kvelden ble avlsuttet med at en fyr dultet borti en øl og sølte over hele meg, så jeg ble kliss våt og stinket øl, gjorde det liksom ikke noe fordi dagen og kvelden hadde bare vært så utrolig flott! 
Konklusjonen er at noen ganger må man bare go with the flow and good things will happen ♥

SAMSUNG CSC

Været er bare helt fantastisk her i dag også, så jeg har lekt meg litt foran kamera og tenkte å vise dere den kule tricot jumpsuiten jeg kjøpte fra H&M Coachella kolleksjonen. 
SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

Den er utrolig comfy og er jo full i spreke og freshe farger, så jeg kunne nesten ikke ha den her på uten å slå fra meg et par yoga poseringer!


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så om ikke den blir brukt til noe mer enn litt utenom det vanlige outfitbilder her, så funker den som bre juling til å gjøre yoga i, haha! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg sitte meg ut i finværet litt og nyte en deilig hjemmelaget iskaffemocca! 
Håper dere nyyyter dagen og har hatt en fab helg ♥

Lots of love!!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Love Your Body

Hei fine venner! 

I går hadde jeg meg en deilig økt med både jogge og gåtur (skal ikke skryte på meg at jeg jogger gjennom en hel økt, for det blir en del gåing mellom slaga, haha) i solen, etterfulgt av en fin yoga økt her hjemme. 

For ganske nøyaktig ett år siden fant jeg veien tilbake til Bergen etter 4 år på østlandet, og iløpet av de 4 årene gikk jeg gjennom mye tøffe tider helsemessig og når jeg da kom hjem igjen var jeg ganske skral, både fysisk og psykisk. Det var da jeg kjente at jeg måtte gjøre noe annerledes, noe som var godt for meg og for kroppen min...
Plutselig gikk det opp et lys for meg og jeg fant frem yoga matten og youtube, begynte så å følge en utrolig dyktig dame som delte sine videoer og tok det derfra.

Yoga ble en del av min redning for å få et sterkere sinn og en sterkere kropp! 
Det å legge bort fokus fra omverdenen og bare fokusere på pusten, fokusere på bevegelsen og fokusere på å gjennomføre det jeg bestemmer meg for på matten akkurat der og da. Det er en helt magisk følelse når du får det til!

Jeg ble så utrolig inspirert av de fine yoga bildene til Tine Monsen, at jeg måtte lage en ny bildeserie for å feire mitt år med yoga!

Jeg har skrevet litt før om min reise med yoga og det er så gøy å både kunne se på bilder og kjenne på kroppen at jeg har utviklet meg. Fordi det som er så digg er at det handler ikke om å få til det samme som alle andre, det handler om å få til det DU vil og det DIN kropp er i stand til og utvikle DEG selv! Og ikke minst det å finne den indre roen og styrken som kommer ved å praktisere yoga. 

Grunnen til at jeg gjør akkurat yoga er fordi det er en så utrolig bra treningsform for de med fibromyalgi, som jeg har, i tillegg hjelper det meg å koble ut, stresse ned og bare puste! - Når jeg pleide å bli kalt duracel kanin, sier kanskje det noe om tempoet og stressnivået jeg hadde før..

Akkurat denne posen her, er faktisk veldig fin å gjøre hver dag! Omvent L, eller halv håndstående om du vil, er en super måte å trene seg opp på veien til å stå på hender (Jeg er ikke helt der enda at jeg klarer å stå på hender uten å måtte ta til veggen)
Denne øvelsen styrker kjernemusklaturen, armleddene og armer, samtidig som du tøyer nakke og skuldre og får nytt oksygen til hjernen!
Så om du føler deg litt trøtt og slapp, finn en vegg, klatre opp og stå i omvent L, HUSK å puste og så får du deg en liten boost!Why do I love Yoga?
Kort fortalt fordi kroppen blir sterk innenfra og ut, og det gjelder ikke bare musklene, men hele kroppen og sinnet 
​♥

_____________________
Har du prøvd yoga? Del gjerne din erfaring med det!

 

Hvordan er det å være makeupartist!?

Hei fininger og god mandag! 

I dag tenkte jeg å snakke litt om et av de mest stilte spørsmålene jeg får- nemlig hvordan det er å være makeupartist.
Hva skal til, hvordan blir man det? Hva slags jobber gjør man? Hvilke priser tar man? Hvor kjøper man sminken? Hva skal til, hvordan blir man Makeupartist?

En ting som bare må avklares med en gang og det er de som ønsker å bli makeupartist fordi de tror det handler om at de skal sminke seg selv så fint hele tiden. De av dere som tenker slik- det er mye bedre å ta billigere kurs som gjelder for akkurat dette, for eksempel kan du booke deg en makeupartist til å ha et personlig kurs med deg. Som makeupartist bruker du egentlig minimalt med tid til å sminke deg selv, fordi du er for opptatt med å sminke alle andre! 
Dessuten er det å utdanne seg til MUA veldig dyrt, krevende og ikke "noe man bare gjør"!  

Makeupartist er desverre ikke en beskyttet tittel, så hvem som helst kan kalle seg det, mange tar enkle sminkekurs og kaller seg deretter makeupartist...
Skal du gjøre det "skikkelig" kan du ta skole på ett år hvor du lærer deg alt grunnleggende innen faget, hvor du får teater, film, tv, spfx, beauty, foto, show osv med i pakken- fordelt på ett helt skoleår. Der fins også flere varianter på et halvt år, og så har du også de skolene hvor du kun lærer beauty faget, da blir så en Visagist eller Beauty Makeupartist.

Min utdannelse tok jeg på Art Complexion Makeupskole i Oslo- du kan lese mer om det her

Her er en av de tidligere lærerne mine, Trude og jeg en av mange flinke makeupartister for Trinny & Susannah oppdrag Norge

Både imens du går skole og etter skolegang, er det lurt å bli med på oppdrag, gjerne som assistent for en makepartist eller stylist, og knytte kontakter med studenter på bl.a. fotograf, stylist og design skoler. Her er det store muligheter for å bli med på et team og knytte viktige kontakter for fremtidige betalte oppdrag. Man lærer også utrolig mye på å gjøre slike jobber, så det er bare å hoppe i det!

Du må også beregne deg på å jobbe mye gratis, hvor lærdom og bilder til portfolio er betaling- dette er en del av nettverksbyggingen din. Men du skal ikke alltid jobbe gratis, og blir du booket til å gjøre jobber for en aktør igjen og igjen, så pass på at du får det du fortjener etterhvert! 

Skal du lykkes som makeupartist må du brenne for faget, jobbe hardt, stå på, være frempå, vite hvilken retning du vil gå og forså at dette ikke er en 8-16 jobb! ;)

Hva slags jobber gjør man?

Dette er veldig forskjellig i forhold til hvilken retning man velger og ønsker å gå for. For å "break it down" litt, fins det forskjellige kategorier man gjerne holder seg til:
Beauty - i denne kategorien jobber man typisk med bruder, fotoshoots, for magasin og/eller i parfymeri og frisør/skjønnhetssalonger.
Teater/Scene/Film - her er det å jobbe med teater sminke, på for eksempel DNS, eller operaen- her kreves det ofte at man også har frisørutdanning, kan jobbe med parykkmakeri og spesialeffekter.
Film/TV - dette er de som står bak kulissene på nrk, tv2 og sminker programledere, nyhetsankere og skuespillere. Her kreves det også ofte utdanning innen frisør. Til film er det en stor fordel med spfx i tillegg. Det er såklart forskjellig fra produksjoner og om det er storfilm eller mindre produksjoner, men jo mer erfaring du har innen alle områder jo større sjans er det for å jobbe med dette. 

Det går helt fint å være en som jobber med alle de forskjellige retningene, eller så kan man velge å spesialisere seg innen en eller to grener.
Her kommer det med å bli med på oppdrag under studietiden inn som en viktig del av prosessen, for da får du mulighet til å bli med å se hvordan det gjøres, lære fra de beste i bransjen og finne ut hva som er passende for deg å jobbe med!

Priser

Dette er den vanskelige biten, det man skal huske på er at du har betalt ganske mye for denne utdannelsen, du kjøper inn produkter som du tar med deg for å kunne jobbe. Du bruker x antall timer på å forberede deg til et oppdrag, i tillegg bruker du x antall timer på selve oppdraget og deretter x antall timer i etterarbeid, med å rengjøre kittet og alle kostene dine. 

Dette er kanskje den mest undervurderte biten med det å være makeupartist, og folk som vil at du skal jobbe for de, tenker ofte KUN på de timene du skal stå på selve oppdraget og glemmer alt arbeidet du har før og etter!
"Det skal jo bare være litt sminke på" er en kjent replikk.. Men uansett hvor lite sminke du skal legge, skal du ha rett lønn for jobben! 
Du skal skatte og betale moms for dette, du skal dekke utgiftene dine OG du skal ha noe å leve av etterpå. Du gjør det ikke for gøy, du gjør det for ditt levebrød! 

Hvis du vil se hvordan jeg har lagt meg i pris kan du sjekke prislisten min her - dette er prisen eksklusiv moms.

Kjøp av produkter

"Hvor kjøper man sminken og hvilke sminke er bra å bruke?" Blir jeg ofte spurt om. Dette varierer også selvsagt fra hvilken retning du skal jobbe innen, men også hva slags personlige preferanser man har. Jeg har bygget mitt kit opp fra mine preferanser om dyretesting, hvor jeg kun ønsker å jobbe med Cruilty Free produkter. Jeg jobber stort sett bare med beauty og har derfor kjøpt mine produkter fra forskjellige makeupmerker som jeg liker og som jeg har erfart fungerer fint til foto, show, bruder og personlig kursing bl.a.

Der fins også en butikk i Oslo som heter Visage, her kan man handle alt fra a til å innen makeup, både beauty, spfx og teater. Så endel av produktene mine er også herfra.


Merkene jeg jobber mest med er The Body Shop, Urban Decay, Makeup Mekka, DMKC og NYX. 

Hvordan er det å være makeupartist?

Så hvordan er det da å jobbe som makeupartist? 
Det er innmari hardt arbeid og ufattelig gøy! Jeg ELSKER jobben min og er utrolig glad for å ha funnet min kategori som jeg ønsker å jobbe med. 
Som nevnt et det stort sett beauty jeg gjør- men jeg kan også gjøre litt innen enkel spfx og teater (sjekk Halloween makeupene jeg gjorde i fjor her)
Jeg jobber for The Body Shop og har det som min hverdags jobb, så driver jeg bloggen og Freelancejobbing utenom. For meg passer det ikke å kun jobbe freelance og leve kun av det, det å finne ut av hva som funker for deg tidlig, er lurt så du ikke går på en smell økonomisk! 

Min arbeidsuke er stort sett satt opp til noen faste dager i uken på jobb hos The Body Shop og da jobber jeg når som helst i åpningstidene til butikken. Når jeg da gjør freelance jobber, være seg en brud, et personlig makeupkurs, fotoshoot eller som de siste ukene har bestått mye av,- show, da jobber jeg ofte i helgene, både lørdager og søndager, i de timene som jobben tar og det er ofte ganske mange timer! Bloggingen gjør jeg innimellom alt dette når jeg ser at jeg har tid og ofte har jeg med meg kamera på jobb for å kunne dokumentere det jeg driver med, slik at jeg kan lage sånne innlegg som dette til dere :)

SAMSUNG CSC

På show starter man mange timer før showet for å rekke gjennom alle modeller, for de skal ha både håret gjort, sminken gjort, prøving av klær og generalprøver, alt dette tar masse tid, selv om showet kun varer i fra noen få min til et par timer.
underveis på et show, må du passe på for det skal gjerne fylles på med leppestift, pudder og lipgloss om modellene skal gå flere ganger og med flere shift. 

På fotoshoot, da kan dagen begynne når som helst på dagen, det kommer an på om man skal stå i stuido eller ut på location. En består også av mange timer, hvor du først legger looken som skal være og så jobber med touch ups iløpet av shooten. Eller om det skal gjøres flere looks underveis er det gjerne av og på med ny sminke. Er man på location kan man ofte være nødt å sminke ute, da er det greit å ha med en krakk eller noe som modellen kan sitte på når du sminker så du ikke får helt på bærtur arbeidsstilling! 

Bruder og kurs er det jo oftest opp til når det passer for kunden, så her tilpasser jeg meg til det kunden vil. Da kommer jeg som oftes hjem til kunden, men kurs kan jeg også holde her hjemme. 
Til bryllup- noe som er en enormt stor ære for meg å ta del i, er det viktig å huske på at dette skal foreviges, dette er mest sannsynlig en av de største dagene i dette menneskets liv, og da skal alt være perfekt! Så her kreves det at du vet hva du gjør på når det kommer til sminken og at du lytter til hva bruden vil ha! 

Personlige makeupkurs er nettopp hva tittelen sier, et kurs, tilpasset kunden, hvor jeg lærer fra meg hvordan kunden kan sminke seg selv. 
Her tar jeg med litt basic hudpleie og deretter hvilken sminke som passer, teknikker, makeupbørster, farger osv.

Dette er bare kjempe kjempegøy og jeg brenner virkelig for denne jobben og for det å lære bort det jeg selv lærer. Og så er det en ting som er viktig å vite og huske på- du blir ALDRI utlært i dette faget! Det er alltid noe nytt å lære seg, og det gjelder virkelig ikke å være høy på seg sjøl og tro at du er best i verden. Selvtillitt er viktig og bra, men ha respekt for dine kollegaer og ta til deg lærdom og inspirasjon fra andre- det er så utrolig viktig!

Ah, ja.. jeg kan jo mase på i en evighet om dette, men håper dere har fått et lite innblikk i hvordan dette yrket er! Jeg kan jo ikke si så mye om hvordan det er å jobbe i film og teater, når jeg ikke har jobbet så mye med det, men jeg har flere kollegaer i de feltene, så om du lurer på noe mer innen dette er det bare å spørre, så skal jeg bringe spørsmålene videre :)

Håper dere likte innlegget- nå skal jeg fly ut av dørene og komme meg på jobb!
Husk å følge meg på snapchat hvis du vil få med deg hva som skjer, når det skjer og masse annet randomness fra livet mitt, både jobb og privat!
Snakkes senere <3 Veldig gla i dere!

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

 

Gå mot strømmen!

Jeg har alltid ment at det å gå sin egen vei og stå på sine egne holdninger og verdier er veien å gå! 
Ikke føye seg i mengden, ikke gjøre som alle andre, men ta egne valg!

I dag vil jeg snakke om et tema jeg ser det går litt varmt i for tiden, dette innlegget har jeg gått og kokt på en stund, fordi jeg ikke helt har visst hvordan jeg skulle ordlegge meg for å få frem budskapet på best mulig måte. I går fant jeg de manglende ordene og i dag fikk jeg tiden til å sette meg ned og faktisk skrive dette innlegget ferdig!

For noen uker siden kom jeg over en annen bloggers utsagn om det å fikse på utseende. Det er helt klart og tydelig at det er et stort tema om dagen om utseende press, og nå mer enn noengang går dette presset ut på å bruke kosmetiske inngrep til å fikse på utseende. 
"ALLE" gjør jo det, så da er det jo det vi andre må gjøre også eller?! 

Tar du en titt på topplisten i bloggNorge om dagen er det veldig mye plastikk å se og lese om. Jeg blir rett og slett dårlig. 
Bloggeren jeg kom over, snakket om presset hun følte på ovenfor å nå ligge nærmt toppen, men foreløbig med et utseende som ikke var fikset på og at hun kjente på presset om å fikse på seg selv siden alle andre hadde gjort det.. 
Det var da hun sa at når hun ble eldre, så kom hun kanskje til å fixe på noe, ta litt botox når hun ble 30 eller noe sånn.

Jeg kjente jeg ble så utrolig skuffa! Lei meg over at en av de få som ikke har fikset på noe, som har en stor blogg, med masse unge jenter som forguder henne, som har henne som sitt aller største forbilde, sier at hun egentlig syns det er helt greit å fylle i litt botox når hun blir gammel!

Ja, for man er tydligvis skikkelig gammel når man er 30, og har et enormt behov for å se så mye yngre ut når man er 30... WTF?! 

Og så.. Leser jeg om enda en toppblogger som bretter ut om hvordan hun skal operere kroppen sin! Jeg blir så dårlig! KOM IGJEN jenter! 
HVA er greien?! Får du ikke nok oppmerksomhet? Får du ikke nok likes? Hva higer du etter?! 

Det som irriterer meg så grenseløst er tankeløsheten her, glemmer de helt at de har tusenvis av påvirkelige øyne rettet på seg? Glemmer de at de følges og forgudes opp og ned i mente og at når de står frem og normaliserer og snakker om plastiske endringer som det mest naturlige i verden, glemmer de hvor stor påvirkningsgrad de har til kroppspresset, til å fucke med påvirkelige jenters selvbilde?! 

"Jeg gjør dette for meg selv, fordi jeg har et lavt selvbilde!" Ja okei, greit at du har dårlig selvbilde, men du ser helt forbanna fantastisk ut slik du ser ut og når du da, med din flotte kropp går ut mot dine tusenvis av lesere og forteller om at du må endre på din utrolig flotte kropp, hva tror du det får andre jenter til å føle om seg selv da? Og hvis du virkelig gjør dette for deg selv og ditt eget selvbilde, kunne du ikke bare holdt det for deg selv da? 
Nei.. for det generer jo ikke noe trafikk på bloggen å la sånne ting gå forbi i stillhet.. alt for klikk, cash og likes eller hur?

Men takk og lov for at det også finnes noen på toppen som går mot strømmen, og jeg ble så uendelig glad over innlegget til Kristin Gjelsvik i går.
Har du ikke fått det med deg enda? Ta en titt og se videoen hun la ut og hør nøye etter! 

Denne dama får virkelig sagt det, og det hun sa om når man som kvinne får et barn, en liten jente, en som ligner på deg slik du så ut før du la deg under kniven. Hva skal du fortelle denne jenten når hun lurer på hvorfor dere ikke ligner og hvorfor mamma endret på utseendet sitt!?
Kristin traff spikeren på hode det og jeg er så glad for at hun bruker sin blogg til å formidle noe fornuftig og bra! 

Men så- hva har jeg å komme med i denne tematikken da? Det er jo noe jeg har sagt uttallige ganger før, men det kan visst ikke sies ofte nok- så nå sier jeg det igjen!
Jeg ligger langt ifra topplisten, men har likevel en stemme som når ut til et knippe av dere. En trofast skare som leser og følger og sender meg meldinger på både snap og her i kommentarfeltet. Så har jeg også de som bare tilfeldig detter over bloggen min når den en og annen gang er å finne på forsiden hos Side2.no. 

Som skjønnhetsblogger, rosa blogger, sminkeblogg- hva du enn vil kategorisere meg som, er dette en sak som står mitt hjerte så utrolig nær! 
Jeg babler mye om sminke, om hudpleie, hår og dill som har med utseende å gjøre. Men det er her jeg går mot strømmen blant mange av mine medbloggere i samme kategori. Fordi jeg ønsker å fremme den naturlige skjønnheten. Jeg vil inspirere dere med å vise den bare hud, uten sminke, full i kviser og forsatt vise at man er vakker og flott og fin! Et av mine mest leste innlegg er det innlegget jeg viser og snakker om akneproblemet mitt... 

Jeg mener det er så uhyre viktig, og stor mangelvare for den saks skyld, å stå frem som et eksempel med en uredigert og naturlig måte å snakke om skjønnhet på. Fordi skjønnhet handler ikke bare om den siste moten, om produkter og om fillers og plastiske endringer.. 
Skjønnhet er deg det! Uten noe mer... og det er der det blir så forbaska mye misforståelser!

Jeg kommer aldri til å legge meg under kniven, jeg kommer aldri til å fronte fillers her på bloggen og jeg kommer heller ikke til å begynne å redigere huden min på bilder for at det skal se penere ut når det publiseres. Det her er ikke noe magasin, det her er en skjønnhetsblogg hvor jeg vil vise dere jenter der ute at dere er fin akkurat som dere er, men hvis dere vil leke litt med sminke, ha det gøy og lære nye teknikker så kom og lek med meg!
Men jeg kommer aldri til å fronte et ideal om at du skal være nødt å endre på deg selv og jeg kommer aldri til å fortelle deg at du er nødt til å sminke deg på den eller den måten for å se finere ut..

Du er fin akkurat som du er, ferdig snakka!


 

 

 

Busy Lady!

God morgen mine fine! <3 
- ja jeg vet det er langt forbi morgen nå, men jeg sto opp for en times tid siden og da er det forsatt morning for meg!

Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og slurper i meg kaffe kopp nummer to og nyter et par timer med ro etter den crazy travle uken jeg har hatt! 
Hele forrige uke var jeg opptatt med jobbing, og fy så deilig å kunne si det! Jeg jobbet både på jobben på The Body Shop, og i tillegg hadde jeg en fotoshoot med tre modeller, en brudemesse hvor jeg sminket modeller til brudekjolevisning, kunder og kommende bruder ute på Knarvik senter. Også i går, på toppen av en travel uke, var jeg en del av makeupteamet på Think Hairwear sitt fantastiske hårshow! WOW, for et show- fy søren for en gøy jobb og steike meg så sliten jeg er i dag! Men det er en god type sliten, en fornøyd type sliten. Det ble jobbing fra kl 14 til et stykke over midnatt og så var det etterfest etterpå, jeg var hjemme ca halv fire og sov til over 11, hehe. Kjenner det godt på kroppen i dag ja!
Det kommer et stort bildedryss fra showet senere og litt andre gøye bilder - men i første omgang bittelitt behind the scene snaps fra uken

Ah, jeg gleder meg sånn til å vise dere flere bilder- så nå skal jeg gå rett i gang med bilde utvelgelse! 
Og du- jeg oppdaterer hele tiden på snapchat når jeg er med på slike gøye ting, så følg meg gjerne på snap- RockstarCharlie
Akkurat nå er det litt snadder eyecandy av noen av de flotte herre modellene fra showet i går som ligger på mystory- just sayin.. =P

Vi snakkes senere superstars- Love love love!
 *Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Ny header!

Hey hå! 

DET var jammen på tide eller hur?! 
Har fixet meg en ny header, veldig enkel, men håper dere liker den!
Men hvis det sitter noen der ute som er supergod på headere og mener de kan lage en mye bedre til meg, så får dere bare skrike ut :) 

SAMSUNG CSC

Anywho- jeg må bare blåse fra meg, for jeg har jo bare hatt TIDENES start på dagen, hjelpes meg... 
Jeg driver for tiden å jobber litt med videoer, og planlegging av litt ymse kule greier som jeg skal kunne poste her på bloggen fremover, og i dag satt jeg meg ned på gulvet, rigget til for å lage en ny "inn i speilet video" hvor jeg krøller håret med den minste staven i krøllstavsamlingen og skulle vise noen kule romantiske krøller.. 
Idet jeg er ferdig å filme første sekvens hvor jeg har krøllet håret, går jeg ned for å ta meg en ny kopp kaffe slik at jeg kan la krøllene bli helt kald før jeg filmer videre med utfrisering og styling. 

Idet kaffemaskinen har fylt opp kaffekoppen min, ringer min far meg "din bror har blitt syk og må hentes på skolen, kan du være en engel og ta deg av det"
Snill som jeg er sier jeg såklart ja, men så ser jeg ut vinduet og angrer straks! Det laaaver ned og mitt nykrøllede hår står nå i fare! 
Det har snødd gaaaanske så mange cm med snø i natt og bilen min er begravd, så først må jeg starte bilen og få igang defrosting og så må jeg finne kost til å skufle av all snøen... Mens jeg står og holder på begynner det i tillegg å hagle og jeg ser at krøllene begynner å bli fuktig der de stikker ut under hetten på jakken.
Jeg hiver meg i bilen og begynner nedfarten fra huset og kjenner at det er passe glatt i underlaget under snøen, dette kan bli spennende på vei opp igjen etterpå!

Lillebror er hentet og vi er på vei opp den fryktede bakken og idet jeg når midten av bakken begynner hjulene å spinne.. Faen.. Inn med bremsen og analysere omgivelsene. Jeg ber min bror gå det lille stykket som gjenstår opp bakken og komme seg inn, for dette kan ta sin tid. And indeed it did! Sist dette skjedde pumpebremset jeg meg veien ned bakken og rundt den lille svingen som er i enden av bakken og fikk parkert, no stress. Denne gang, not so much. Det er alt for glatt og jeg ender opp med å skliiiii bakover, ikke noe hjelp i den såkaldte ABSen eller manuelle pumpebremsingen min, her er det kjelketilstander og null kontroll. Bilen sklir ut av veien i svingen på bakken og jeg kommer meg ikke av flekken. Helvette! Ingen er hjemme i husene ved siden av (noe jeg straks egentlig var glad for) jeg ringer pappa, stresset og forbanna for at jeg måtte ut å kjøre for å hente lillebror i dette været og med min gamle bil, for han kunne jo bare gått hjem er jo bare noen 100 meter!!! *dampen står regelrett ut av ørene på meg* Hehe, huff..

Pappa ringer naboen som er ute og brøyter og får han til å komme og hjelpe meg. Så jeg flekker på håndbrekken og går ut av bilen for å sjekke tilstanden på hvordan jeg står. Og det er da det skjer. Før jeg får tatt et par skritt foran bilen så sklir jeg, og jeg tuller ikke når jeg sier det var sånn fly opp i luften og lande rett på rygg, ræv og hode samtidig! (det er nå jeg er glad ingen av naboene var hjemme og kunne se min lille flygning midt i bakken) 
Der lå jeg på bakken, illsint og stresset og med en deilig skallebank som vokser, her felte jeg faktisk noen frustrasjon og smerte tårer, ER det mulig?!
Etteret par sekunder selfpity og fury, rullet jeg meg over og fikk satt meg opp og derreter reist meg og forsiktig plassert meg på beina igjen. Underlaget under snøen var nemlig KLINK is! Heldivis rakk jeg å børste av meg mest mulig av snøen på strømpebuksene mine og jakken før naboen kom som en reddende engel og fikk hjulpet meg løs med bilen så jeg fikk parkert i bunnen av bakken. 

Jeg karrer meg forsiktig opp bakken til fots og kommer inn i huset, forsatt ganske sint, forslått og våt, så ser jeg meg i speilet. Det var de krøllene.... 

MEN alt for å fullføre prosjektene jeg starter, satt jeg meg ned krøllet de ødelagte krøllene opp igjen, fikk på kameraet og filmet ferdig det jeg hadde planlagt. 
Om det ble like bra som jeg hadde sett for meg gjenstår og se nå som videoen er ferdig å laste seg inn i redigeringsprogrammet! Hehehe, uff... Vel, jeg klarer å le av det nå, for jeg så sikkert helt utrolig komisk ut der jeg både sto fast i bakken med bilen og deretter lå der langflat sjøl i strømbebukse, boots og en svær jakke med noen rosa tuster stikkende ut under hetten!

Håper virkelig dere har hatt en mykere start på dagen enn meg! ♥

Hilsen den forslåtte sinnataggen!

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

My Place

Endelig! 
Endelig har jeg fått meg et lite fristed, hvor jeg kan gå for å slappe av, gjøre yoga, ha oversikt over alle klærne mine og bare rømme litt vekk til.
Masse gulvplass, et lite krypinn under skråveggen, sofa på den bakerste veggen i rommet med tv benk og tv i hjørnet, 3 store speildører som gjemmer et fantastisk walk in skap, virkelig det perfekte rom for mitt forbruk. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her kan jeg tusle inn når det passer meg, tenne i lys, sette på en video med Yoga with Adriene på youtube og bare kose meg!
Nytt år, nye muligheter og alt det der liksom ;)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

__________________________
#yoga #chill #relax #fristed 

Slik var mitt 2015

2015 var på mange måter et år hvor den store ballen begynte å rulle. Hvor tingene skulle begynne og falle på plass for meg og hvor jeg skulle få en ny strart.
Så da blir 2016 det året hvor jeg bruker alt jeg lærte i 2015 til å få det som begynte å falle på plass til å faktisk falle på plass! 
Jeg fikk mange nye og store opplevelser iløpet av 2015 og tenkte derfor å gå gjennom de med dere!

Januar

I januar i fjor var høydepunktet Vixen Blogawards, hvor jeg for første gang var kommet videre til finalen som årets skjønnhetsblogg. Før utdelingen fikk vi dra på et VIP vors, bli stylet på håret, sminket og fotografert av selveste Marcel Lelienhoff! På vorset her var også tv2 sitt innspillingscrew og filmet til Bloggerne, så da fikk jeg også mine to sekunder på fame i en episode på tv! hahaha!

Februar

Jeg ble Side2.no blogger! 
Dette var virkelig et stort lyspunkt for meg dette året! Det ga meg en bekreftelse på at det jeg gjør med bloggen faktisk blir sett og satt pris på, så jeg er kjempestolt og veldig ydmyk for denne muligheten. 


Les hele saken HER

Mars

Dette var en måned hvor det skjedde mye på privaten.. 
Etter 4 år som samboere fant kjæresten min og jeg ut at vi trengte en pause, jeg hadde forferdelig hjemlengsel og forholdet oss i mellom var gått fra kjærester til venner for lenge siden. Vi ble enige om at jeg skulle dra hjem til Bergen først for en periode så vi fikk tid å kjenne etter på hva vi trengte hver for oss.

April

Vel hjemme i Bergen, med skinnende sol og ny giv, begynte jeg så smått å flette antrekksbilder inn i bloggen!
Bare på en litt annen måte enn en typisk Dagens Outfit post på hvilken som helst annen blogg, hehe!

Mai

Velkommen Yoga til mitt liv!
Jeg har alltid likt yoga, og det siste tiåret har jeg gjort yoga med jevne mellomrom i rykk og napp, men aldri kontinuerlig over tid. Men det begynte jeg med da jeg kom tilbake til Bergen. 


Juni

Vi hadde så mye fantastisk flott vær på i både mai og juni, så det ble veldig masse Yoga ute i solen!
Progresjonen min var ganske enorm på kort tid og jeg fant utrolig mye styrke, glede, avkobling, avspenning, smertelindring og mental trening i å drive med yoga jevnlig.

Juni ble også måneden jeg offesielt flyttet tilbake til Bergen. I slutten av mai dro jeg tilbake til Halden for å pakke resten av sakene mine og få de over fjellet. 
Heldigvis hadde samboeren min og jeg et så godt vennskap både før vi ble sammen og i slutten av forholdet at de rundt oss omtalte det som den mest fornuftige og snille breakupen ever! Hehe, men det var godt at vi fikk avsluttet det på en fin måte og at vi begge satt igjen med følelsen av at det ble til det bedre! 

Juli

Jeg fikk æren av å gi denne flotte damen en real makeover! Det var dødsgøy! Flere bilder kan du se i dette innlegget.
Like etterpå dro vi på ferie til Thailand! 

Min aller første tur til THAILAND!!!!!

SAMSUNG CSC

Paradis på jord, sier bare jeg! OG så hoppet jeg i havet, og badet der som filmen The Beach ble spilt inn! wohooo! 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

August

Var ute hos mamma en dag det var kokende varmt og jeg hadde kledd på meg alt for mye klær! 
Jeg spurte om mamma hadde en shorts eller noe jeg kunne låne mens jeg var der, og da gikk hun og fant frem et lite blast from the past- rettere sagt slutten av 90 tallet.

Jeg klarte jo selvsagt ikke dy meg, så det ble Dagens Outfit og Dagens Makeup bilder her på bloggen- sjekk ut resten av innlegget her

September

Iløpet av sommeren drev jeg å gikk opp et fjell som heter Stoltzekeiven. Hvert år arrangeres det motbakke løp opp dette fjellet og jeg var så dristig at jeg meldte meg på! 
Første gang jeg noensinne var med på noe løp av noe slag og så velger jeg opp det bratteste fjellet i hele Bergen! Haha! 
Men jeg kom meg opp- jeg slo min beste tid opp og hadde mestringsfølelse herfra og til månen!!! 


Oktober

Den store Halloween måneden! Her ble det mye looks både på meg selv og på kunder, det var helt sinnsykt gøy og gleder meg allerede til neste sesong!


November

Denne måneden fikk jeg vite at dere herlige fantastiske lesere nok en gang hadde nominert meg til årets skjønnhetsblogg!! 
Jeg var i ekstase og nå sitter jeg bare med nerver i magen for å se om dere har sendt meg til finalen i år også ♥

I november starter fest sesongen og jeg kickstartet det med denne makeuplooken- se how to guide her

Desember

Denne måneden fikk jeg rekordhøye lesertall på innlegget mitt om ting vi kvinner gjør! Veldig gøy å se at det slo såpass an hos dere og flere kommenterte at de kjente seg igjen. 
Til slutt ble det også denne måneden jeg ble helt ny på håret, etter flere måneder med tenking og grubling bestemte jeg meg for å få farger i håret.
Jeg startet i det små, med pasteller og endte opp med knall rosa og lilla hår! 

SAMSUNG CSC

Oi, oi, oi for et år! Veldig kjekt å sitte å se tilbake på året på denne måten, spesielt Thailand turen, det tror jeg må være et av de største opplevelsene i hele mitt liv!

Har dere summert opp året? Fortell meg gjerne om dine største opplevelser fra året som gikk!
Så snakkes vi snart- veldig glad i dere ♥

01.01.2016

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!!!!

I dag valgte jeg å skrive datoen som tittel- rett og slett for å skrive datoen i det nye året for første gang! Det blir alltid like mye krøll hvert nyår når man skal skrive under på dokumenter og slikt, så da var det best å bare begynne å øve med en gang, hehehe..

SÅ!! Hvordan var deres feiring? Håper dere hadde det fint og at formen i dag ikke er for ille!
Her var det rolig feiring sammen med min beste venninne Karina, dere som følger meg på snapchat, fikk jo ta litt følge i vår trivelige aften med vår ekstremt interne og sære humor, hehehe! For oss ble det hvit feiring, altså med alkoholfritt sprudlevann og vin, rett og slett fordi vi ikke gadd å være fyllasjuk i dag og fordi da måtte vi ordnet med transport og greier og da blir det alltid bare stress. Dessuten med henne ved min side trenger vi ikke noe alkohol for å kose oss og ha det gøy, for det har vi alltid uansett! 

Nyter utsikten til alt det fine fyrverkeriet alle naboene hadde kjøpt inn...

Vi gikk ut og så på fyrverkeriet like før midnatt, fra den ene altanen vår, og hadde perfekt panorama utsikt, riktig så fint og koselig var det da ja, med sprudlende hylleblomst drikke i hvert vårt glass!

kl. 00.15 - Fyrverkeriet er still going strong utenfor!

Helt perfekt nyttårsaften! 

___________________________________________________________________________


Tusen takk for 2015- og nå gleder jeg meg til et nytt og spennende år i 2016.
Tusen takk til alle dere som følger bloggen min, til alle dere som kommenterer og sender meg fine bilder og meldinger på snapchat ♥
Dere er så gode og virkelig de beste leserne jeg kunne håpet for!
Kjempeglad i dere alle sammen! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Charlie og Sjokoladefabrikken

God morgen!! Tenk nå er det bare TO dager igjen til jul! Herlighet, tiden har virkelig flydd forbi! 
Er dere i mål med alle gaver eller er det noen som skal ut og panikkhandle i dag? Hvis du mangler noen gaver får du noen gode gavetips her som du enkelt kan lage selv!

I god juletradisjon så hadde jeg juleverksted her på søndag, med to av søstrene mine og to beste venninner. Da var det duket for sjokolade laging og kos jeg kom faktisk på i går, at dette er det tiende året på rad jeg holder på med konfekt laging! Jeg ble introdusert for det av min første kjæreste og hans familie, og så tok jeg det med meg videre og har selv holdt disse juleverkstedene de siste 5 årene og utvidet med andre konfekt typer! 

SAMSUNG CSC

Sånn som disse kulene her! Det er pistasjipan- altså pistasjnøtter kvernet til mel og blandet med melis, olje og vann, trillet til kuler og dyppet i sjokolade og så før sjokoladen stivner drysset over med jorbær kakedryss. Dette er bare den mest utrolige deilige kombinasjonen og det er farlig enkelt å overspise seg på disse! 

Her er godgjengen, vi sitter her og fyller dadler med hjemmelaget marsipan, før de skal dyppes i sjokolade. Dette er den faste oppskriften og gjengangeren etter første gang jeg ble introdusert for konfektlaging, og det er virkelig tidenes mektigste godis, men åååå så godt det er!  

SAMSUNG CSC

Selv om dadlene ser ganske disgusting ut før vi har fått dyppet de i sjokolade, hehehe! 

SAMSUNG CSC

Jeg hadde jo da planer om å lage risgrøt og være skikkelig julete til mat, men ble visst nedstemt av noen som ønsket seg noe salt og med kjøtt... 
Og siden Peppes ligger rett nedi svingen fra her jeg bor, så var jeg ikke vond å be om å bestille pizza fremfor å lage grøt, hehehe.

SAMSUNG CSC

Etter mat var det full produsksjon igjen- her sitter jeg å lager klar fyllet til bounty sjokolade, se så konsentrert! Haha! 

SAMSUNG CSC

Min søster Cecilie, hadde med seg en sjokolade fontene, den var gøy, morsom og sinnsykt grisete! 

Jeg lagde melkefrie sjokolader, så jeg hadde egen sjokolade smeltet over vannbad, som var mye mindre grisete, hehe

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mmmmmmm Sjokolaaaaadeeeee!!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg glemte helt å ta bilder av bountyen vi lagde, jeg var vel for opptatt med å spise den, haha! 
Det som ble produsert var ihvertfall Pistasjipansjokoladejordbærkuler, Marsipan daddel trekt med sjokolade og Bounty sjokolade! Skikkelig nam nam!
Dette er super fine julegaver å gi videre i enten fine cellofanposer eller hjemmelagde papiresker eller tomme syltetøyglass.
Eller så kan man bare spise de selv, hehe.

SAMSUNG CSC

Jeg har ofte pleid å lage min egen sjokolade fra bunn, med kakao smør og kakaomasse, men det tar en del tid, så for å være tidsbesparende har vi brukt ferdig mørk sjokolade og til melkefri godis brukte vi Plamil melkefri sjokoladeplater. All godisen er også glutenfri og eggfri! 
                    
SAMSUNG CSC

Glade og fornøyde sjokolade makers! Tusen takk for en herlig og latterfull dag og kveld jenter ♥

SAMSUNG CSC

Ha en nydelig dag fininger! Og husk å meld dere på Christmas Giveawayen! ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

I'M DONE!

Du vet du får en bra dag når du våkner med en så salig kink i nakken at du har lyst å begynne å grine, så du står en halvtime i dusjen under glovarmt vann mens du tøyer og bøyer for å myke deg opp og bruker mengder av tigerbalsam som dagens "parfyme"...


Når du endelig har kommet deg utav kinken nok til å fungere halvveis, begynner du å gjøre deg klar til jobb.
For god stemning setter du på nrk p3 appen og hører på lørdagsrådet, spiser frokost, drikker kaffe og sminker deg samtidig for å være effektiv. På den måten rekker du å ta litt bilder av sminken, for å poste på bloggen, før du skal fly ut dørene!
 
Men så... mens du sitter der og endelig er fornøyd med eyelineren du har lagt, så kjenner du at du har noe på øyet... Du leiter i speilet etter det "ettellerannet" som plager øyet ditt, men finner ingenting. Og attpåtil driver radio appen og tuller seg så den hopper frem og tilbake i programmet du hører på... 


Etter å ha blunket noen hundre ganger og gravd innpå øyet uten å finne noe, kjens det likevel greit ut. Neste steg er å kle deg til jobb, fikse håret og nå er du klar for å ta bilder. Men lyset ute vil det annerledes.. det er for mørkt ute til å få bra nok lys på bildet og så for å toppe det hele vil ikke kameraet være på lag i dag heller! Det kommer en merkelig lyd fra det og så står det "system failure" på skjermen... 

Det beste bildet du fikk tatt i dag ble slik...

SAMSUNG CSC
Litt synlig at jeg er oppgitt over dagen sålangt?!

Det tilsynelatende usynlige, men maks tilstedeværende ettellerannet du har på øyet, nekter å slippe tak, så du blir nødt å vaske av all sminken, og kaste på deg nytt i full fart, som ikke blir LITT like fint som det du hadde på først.. Men shitt på- hakke tiiid!
Etter mye okk og ve kommer du deg endelig ut døren og avgårde på jobb, og mens du går fra bilen og inn til jobben så høljer det ned og du har ikke paraply!  


Omsider er du ferdig på jobb og det er nå duket for kaffe og kaker (du ikke kan spise siden du ikke tåler gluten, melk og egg) hos et familiemedlem som har bursdag. Når besøket er ferdig er du så snill at du er med din fetter for å hjelpe han med julegavene!

Du kjenner deg nå litt sulten og tar med deg en banan i vesken fra fruktskålen, og tenker det blir bra som etter jobb, etter besøk og etter shopping snacks!
Etter en og en halv sinnsykt effektiv time er dere ferdig med både helgehandel og alle julegavene, og dere går fornøyd til bilen.
Nå er blodsukkeret på 0 og du gleder deg over at du har en banan å fylle opp blodsukkertanken med -og graver etter den nedi vesken...

Der blir du møtt av deilig klissete bananmousse fordi innholdet i vesken din har skviiist bananen...


#Storyofmylifetoday #badday #canonlygetbetter #seeyoutomorrow

#KjærePappa

I dag fikk jeg en melding med link til en video og et spørsmål om jeg hadde lyst å dele videre.
En sterk video laget av CARE, med et sterkt innhold som ga meg frysninger langt inn i hjerteroten- dette nøler jeg ikke med å ville dele videre!

Bildet er herfra

Jeg er en datter, mine søstre er også døtre og mine nieser er døtre, så sjansene for å møte på den rette gale gutten/mannen en der...

"1 av 5 døtre i Norge er blitt utsatt for vold av en partner. Døtre i alle aldre, i alle land og i alle samfunnslag er i risikosonen."
-Care Norge-

Jeg har vært heldig og har selv aldri vært utsatt for vold av en partner. Men det er så mange jenter og kvinner som blir utsatt for dette hver eneste dag. 
Du kan gjøre noe for å unngå at noen som står deg nær, blir utsatt for vold, og èn veldig enkel ting som du kan gjøre er å se denne filmen og dele den videre!

Bevissthet har stor makt! Så hvis vi alle bare er litt mer bevisst - kan det være en måte å minske volden på..
Vær så snill og del videre, vern om de du har rundt deg, bry deg, vær observant og si ifra hvis du mener noe ikke er som det skal være!

Bildet er herfra

CARE arbeider for kvinners rettigheter og for å bekjempe underliggende årsaker til fattigdom og sosial ulikhet. Dette krever et helhetlig, målrettet arbeid innenfor flere områder. Følg Care Norge på facebook og youtube !

 

Mye kan skje på ett år..

Det er ganske vannvittig hvor mye som kan skje iløpet av ett år.. 
I dag poppet det opp et sånn minne på facebook siden min, og der kom det opp et innlegg fra denne datoen i fjor. Jeg klikket innpå det og leste hva jeg hadde skrevet i 8 tiden på morgenen den 24.11.2014.

Det er ikke ofte jeg skriver personlig her på bloggen, helst fordi jeg har lyst at det bare skal handle om skjønnhet og tips og triks, men jeg føler også for å dele litt av meg ved enkelte annledninger, fordi bloggen er jo en del av meg og jeg er jo en del av bloggen. 

Så- hva skjedde for ett år siden? Du kan gjerne lese hele innleget her hvis du har lyst å henge med på hva jeg snakker om.
For ett år siden var jeg inne i kanskje en av de tøffeste periodene i mitt liv. Jeg slet med helsen, jeg slet med meg selv, jeg slet med vekten og jeg hadde hjemlengsel..
Jeg var inne i et rehabiliterings program for å trene opp kroppen min, samtidig som jeg var kasteball i helsesystemet for utredning av hvorfor jeg forsatt gikk rundt med kronisk kvalme og smerter i magen, selv etter operasjonen i april som liksom skulle fikse problemet!
Trening og kvalme hører jo ikke særlig godt sammen, men jeg var med på det jeg klarte og lærte ganske mye av å være der, så selv om det var grusomt mens det sto på så sitter jeg her nå og har gode tanker om den tiden likevel.

Men hva mer har skjedd? Hvordan går det med helsen? 
Det har skjedd ganske mye og det går veldig mye bedre med helsen! Det er så sykt deilig å endelig kunne si! 
Iløpet av det året som har gått, fikk jeg endelig den rette undersøkelsen gjort hos indremedisiner, som fant ut en ganske enkel og ufarlig grunn til hvorfor jeg har slitt så mye med kvalme de siste årene. Jeg har hatt en kronisk betennelse mellom spiserøret og magesekken, så nå har jeg fått medisin for det og har hatt en helt ny hverdag siden! DET er så sinnsykt deilig! 

Utover helsegreier, tok 4 år på østlandet slutt! Jeg hadde veldig hjemlengsel, forholdet til kjæresten hadde for lengst gått fra kjærlighet til vennskap og vi valgte å avslutte forholdet, så da var det helt rett å dra hjem igjen til Bergen og familie og venner etter det.
Så i mars i fjor pakket jeg sammen det mest nødvendige og tok min lille gamle Toyota Starlet over fjellet og hjem igjen til der jeg hører til. Det er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt på lenge. Bare det å komme hjem, ha mamma og pappa og søskene mine i ganske umiddelbar nærhet har vært noe jeg virkelig trengte.

Deretter begynte det å skje bra ting med bloggen- jeg ble signert her hos Side2.no og det har vært helt utrolig bra! Flere av dere fantastiske folk poppet innom her og jeg føler jeg begynte å virkelig blogge! Ikke bare legge inn sporadiske innlegg i ny og ne, men å ha fast innhold og hyppige oppdateringer. Noe jeg forsatt jobber med og ønsker å bli enda bedre på.
Nå har dere fineste til og med sendt meg til semifinalen til årets Beautyblogg, så noe rett må jeg visst gjøre? =)


Så for å ta resten av året i kort fatning, så vi ikke blir sittende her med dette innlegget resten av dagen- 
- Tilfriskningen er på god vei, med rette medisiner og rett behandling.
- Jeg er hjemme igjen i Bergen og nyter tid med familien og venner!
- I sommer dro jeg på min første utlandsferie på 6 år, sammen med min far, lillesøster og bror- til THAILAND!!! Min første tur dit og det var fantastisk!!
- Jeg kom igang med gode treningsrutiner, så på sensommeren meldte jeg meg på mitt første løp, Stoltzekleiven Opp, slo min personlige rekord opp fjellsiden der og mestringsfølelsen av å bli med på dette var helt utrolig!
- Yoga har blitt en viktig del av tilværelsen, noe som har hjulpet meg mye, spesielt med tanke på fibromyalgien.
- Nye og gamle venner har kommet inn i livet og det føles bare utrolig bra!
- Som sagt, bloggen går oppover med Side2 og Vixen Blogawards- det blir veldig spennede å se hvor dette går videre!
- Og det siste nye var å begynne å jobbe litt igjen. Etter 1,5 år i sykdomspermisjon, har jeg endelig begynt å jobbe i gamlejobben min hos The Body Shop- ganske sykt å tenke på at det i mars er 8 år siden jeg begynte å jobbe der! Så det ligger liksom i blodet mitt å stå på jobb der, og det føles helt fantastisk være tilbake. 

Hvor veien går videre nå blir spennene å se, jeg ønsker jo å komme tilbake i full jobb, vinne Vixen Blogawards, kjøpe ny bil, egen leilighet og litt sånne ting, hehehe..
Men for første gang i mitt liv har jeg ikke en spesifik plan for hva som skjer fremover! Nå skal liksom bare brikkene få falle litt på plass av seg selv, mens jeg følger vinden, lærer og opplever på veien..

Livet er bra, spennende og gøy, og jeg gleder meg til hver ny dag! ♥40 Spørsmål!

God morgen fininger! ♥

Nå er det en god stund siden sist jeg gjorde slike spørsmål, de er jo så morsomme å svare på og responsen fra dere når jeg svarer på disse har vært så bra før, så da tenkte jeg at det ville være morsomt å dele med dere i dag.
Er jo litt kjekt å bli litt bedre kjent, i og med at dere for det meste får skjønnhetstips og generelt lite om meg som person. Så da er det gøy å dele litt en gang i blant!1. Hvor gammel er du om 5 år?

Oi, da er jeg visst 32! 

2. Hvem har du vært med i minst to timer i dag?
Det var i går da jeg begynte å svare på spørsmålene.. i dag har jeg jo bare vært alene siden det er så tidlig på dagen, hehe

I dag har jeg vært med min gode venn Chrsitian i ca 2 timer, dere så han sist som The Green Monster, her på bloggen og i dag har han vært innom her og fått klippet håret litt! 

3. Hvor høy er du?

Jeg er hele 160cm høy/lav, hehe

4. Hvem var den siste personen du ringte?

Det var min venninne Marion.

5. Hvem var den siste personen som ringte deg?

Da jeg ringte Marion, så tok hun ikke telefonen, så da ringte hun meg opp igjen! Hehe

6. Hvilken film så du sist?

Haha, jeg så noe så kleint som The Duff - Huffameg, mens jeg så den merket jeg at jeg virkelig er blitt for gammel til slike filmer! 

7. Hva stod i den siste tekstmeldingen du fikk?

"Sender du meg epost adressen din? kiss kiss " 

8. Foretrekker du å ringe eller tekste?

Tekste!! Jeg liker egentlig bare å snakke i telefonen med mamma, søstrene mine og et knippe av venninnene mine, som jeg ellers ikke får sett så ofte. 
Ellers blir jeg veldig glad for å bli kontaktet via mail, sms eller messenger, hehehe

9. Hva er ditt favorittsted? 

Først må jeg si hjemme hos mamma! Ingenting er herligere enn å komme hjem til mor <3
Utover det så er det så mange fine steder i verden, men høyt på listen troner Thailand og San Fransisco!

10. Hvilket sted liker du minst? 

Venterommet på legekontoret! 

11. Hva irriterer deg aller mest i hverdagen? 

Folk som sniker i kø! Enten det er i kø på butikken, i kø for å komme seg på offentlig transport, eller idioter som legger seg heeeelt fremst i bilfelt som går fra to til ett sånn at det stopper opp.. Hva med å bare snu seg og se når folk lager luker du kan slippe inn i lenge før feltet du ligger i smalner inn, fremofor å tvinge deg helt frem og presse deg ut sånn at flyten i trafikken stopper opp?! 


12. Hva er det siste bildet du tok med telefonen?

 Et bilde av min nye avhengighet- en kopp med te fra TeTøsene

13. Har du noen kjæledyr?

Nei, jeg skulle ønske jeg hadde en hund! Men det skal jeg ha på et eller annet tidspunkt =)

14. Når stod du opp i morges? 

Sto opp 0740, er vel sånn helt greit det eller? 


15. Hvor er du om 10 år? 

Om ikke annet så er jeg hvertfall 10 år eldre! Jeg aner rett og slett ikke! Så mye har skjedd de siste årene at jeg rett og slett nå er på en helt ny kurs i livet og jeg er i dag på et helt annet sted enn jeg så for meg for bare 5 år siden, såe.. alt kan skje, men forhåpentligvis har jeg funnet meg noen å dele livet med, har drømmejobben, en hund, kanskje noe kidz? 


16. Chips eller godteri?

Ehh, jatakk begge deler! Men helst hver for seg.. hehe


17. Hvilket klipp på YouTube fikk deg til å le sist? 

Denne videoen er så sann! 

18. Hva er din beste egenskap? 

Min beste egenskap må vel være at jeg er snill. Jeg vil bare at alle rundt meg skal ha det bra og gjør derfor alt jeg kan for at det skal være sånn!


19. Hva er du dårligst til? 

Oi, hehe, tørr jeg innrømme det da? Jeg kan være et skikkelig rotehue.. glemsk, surrete og vimsete.. Men jeg er klar over det i det minste, selvinnsikt er greit å ha oppå de dårlige egenskapene i det minste!

20. Hva er du iført når du sover? 

Stort sett truse og topp, men nå som det er kaaldt ute, blir det gjerne et par ull labber og en digg og stor trøye! 

21. Hvem ringer du til når du er forbanna?

Vel, det kommer an på hvem som har gjort meg forbanna det! Men stort sett en av søstrene mine eller mamma ringer jeg til om det er noe.

22. Hva er den største premien du har vunnet?  

Hmm.. Jeg vant et gavekort på eleven.no på 500,- for litt siden, hehe

23. Hva er det rareste du noen gang har spist?

Tror det må være struts! Fikk smake det da jeg var på ferie i Italia.

24. Har du noen piercinger? 

Ikke nå lengre, jeg hadde i navlen, men kroppen min ville ikke ha den der, så den vokste ut... og nå har jeg et kjempe stygt arr der i stede! 25. Hva hører du på akkurat nå?

Nrk p3- fast lytter!

26. Hvilken is er din favoritt?

Hjemmelaget Pistasjis med sjokolade biter i <3 <3 <3 åh, det er så himmelsk godt! Men tror det er den dyreste isen å lage, for den er laget med malte pistasjnøtter, kokoskrem, ren vanilje og hvis jeg ikke husker helt feil agavesirup, sjokoladebiter og melis. Men sååå verdt det da! Og så er den egnet for veganere og melk og egg allergikere =D

27. Kan du skifte olje på en bil? 

Nei, desverre! Skulle ønske jeg var hakket mer handywoman enn det jeg er altså!

28. Liker du kaffe? 

 OM jeg liker kaffe?? De av dere som følger meg på snapchat vet kanskje litt for godt hvor mye jeg liker kaffe!!!29. Hva foretrekker du å drikke til frokosten? 

 Kaffe!! Og vann eller appelsin juice.

30. Norge på sitt beste? 

 Norge om sommeren er jo det fineste som fins! Men jeg er også veldig glad i en god vinter oppi fjellene i Norge, med ski eller snowboard på beina!

31. Hva er det siste du kjøpte? 

 Litt kjedelig å fortelle om handelen i dagligvaren jeg gjorde sist, men av gøye ting så var det siste jeg kjøpte en skikkelig haul på The Body Shop som dere kan se på bildet under!32. Har du noen gang vært innlagt på sykehus? 

 Ja, to ganger faktisk.. Første gang var jeg 13, da hadde jeg vært på den lokale badeplassen der hvor jeg vokste opp, og skulle bare sykle rett hjem (5 minutter unna) for å tømme blæren, før jeg skulle henge videre med vennene mine. Men så var jeg litt ivrig, syklet over veien uten å se meg skikkelig for og deeer kom der en bil... Så da måtte jeg pent vente med å tømme blæren til etter at jeg hadde blitt sjekket, scannet og fått ultralyd (over min veldig fulle blære) på sykehuset, så først etter over 4 timer siden jeg opprinnelig hadde behov, ble jeg trillet til et toalett på sykehuset. hehe, huff! Jeg kan heldigvis le av episoden nå, og det gikk veldig bra med meg, ingen knekte bein eller noe! 
Andre gang var i arpil i fjor, etter mange år med sykdom fant legene endelig ut av en del av hva som hadde gjort meg så dårlig de siste årene. Da var jeg inne og fikk en kikkhullsoperasjon i magen for å fjerne vev som vokste der det ikke skulle vokse. Nå er jeg veldig mye friskere og på vei tilbake til topp!

33. Snakker du andre språk enn norsk? 

 Snakker engelsk såklart, bodde ett år i Texas da jeg var 8, så jeg snakker vel mer amerikansk enn engelsk.
Ellers kan jeg kafè fransk, spansk og tysk (som betyr at jeg kan gjøre meg forstått når jeg skal bestille mat i de gitte landene) 

34. Hvilken dessert liker du best? 

 ALLE!!! hehe, det er ikke til å stikke under en stol at jeg er en godtemums uten like og jeg elsker alt som er søtt og godt! 
Men hvis jeg må komme på en favoritt så må det være is. For uansett hvor mett man er så har man alltid plass til is! 

35. Banner du mye? 

 Hehehehe, huff- guilty as charged! Jeg er da halvt nordlenning og halvt bergenser, så det ligger vel kanskje litt i blodet mitt?! 

36. Hvilke gode nyheter fikk du sist? 

Det er det letteste spørsmålet å svare på- for det var såklart da jeg fikk beskjed i forrige uke om at dere fantastiske lesere hadde nominert meg til Årets Beauty Blogg i Vixen Blogawards!!! 

pssst! hvis du trykker på bildet så åpner det seg en ny fane som gjør at du kan gi meg en stemme så jeg når til finalen i år også =D

37. Eier du noen verdifulle smykker? 

 Nei, ikke av verdi som i at de koster mye. Men jeg bærer en nydelig ring som jeg fikk i bursdagsgave av min skjønne niese for 2 år siden. Den betyr mye for meg fordi hun plukket den ut spesielt til meg <3

38. Hva foretrekker du å bruke penger på?

 Her tror sikkert alle at jeg kommer til å svare sminke! Men det er faktisk noe så kjedelig som MAT! hehehehe
Og sååå kommer hudpleie, hårpleie og sminke.

39. Fortell tre ting som leserne ikke vet om deg!

1. Når du søker etter meg på Facebook, så kommer jeg opp som Charlotte Ariel Berg. 
Veldig mange har kommentert til meg at jeg har et så fint navn, hehe, men jeg må nok skuffe dere der, fordi jeg heter ikke Ariel. 
Det er nemlig et resultat av en drikke lek med noen venninner på en hyttetur for 5-6 år siden, hvor vi i denne leken fikk tildelt hvert vårt Disney navn- jeg fikk da tildelt Ariel.
For å gjøre det hele ekstra internt og morsomt skrev vi alle våre Disney navn inn på Facebook. Selv om alle andre har tatt vekk navene sine, så har min søster og jeg behold våre, så hun har Fomle og jeg Ariel som "mellomnavn"
En annen grunn til at jeg har beholdt navnet, foruten at jeg syns det faktisk klinger ganske greit i navnet mitt, så er det ingen andre som heter Charlotte Ariel Berg på Facebook og da er det veldig lett, når jeg treffer nye folk som vil legge meg til, å finne meg på Facebook!

2.  Min mor er nordlansk og min far er bergenser, så da jeg var liten hadde jeg en smule dialekt forvirring, så jeg snakket med nordlandsk tonefall og vekslende skarre og rulle R. Den dag i dag, sier jeg for eksempel ikke t-skjorte med skarre R selv om jeg snakker helt bergensk.

3. For 7-8 år siden veide jeg ca 30kg mer enn det jeg gjør i dag.
Da jeg ble obs på at jeg hadd "eeest godt ut" som min farmor sa til meg.. så satt jeg meg et mål om å slanke meg 10kg. 
Sakte men sikkert iløpet av 8mnd hadde jeg kvittet meg med hele 15 kg og var egentlig fornøyd med det! Men så fikk jeg glutenallergi og når jeg sluttet å spise gluten raste jeg ned 8kg til. Så gikk det litt tid og jeg utviklet melk og egg intoleranse og i tillegg slet jeg meg flere andre helseproblemer samtidig, og dermed mistet jeg enda mer vekt og gikk rett og slett fra overvekt til undervekt... Nå jobber jeg for å holde meg på normalvekt skalaen! 


40. Hva er dine planer for helgen? 

 I helgen skal jeg jobbe med en bloggvideo som jeg holder på med til dere!!! Og så skal jeg være med venninner og bli fin på vin og såå skal jeg spise brunost for første gang på snart 3 år, da jeg driver å provoserer melke intoleransen min i disse dager! Å guuud som jeg gleder meg til å sette tennene mine i varme nystekte glutenfrie rundstykker med fløtemysost fra Tine på!

 Fortell meg 3 ting om dere selv da?! Det blir gøy!

Nå skal jeg løpe avgårde på jobb! Håper dere får en helt fantastisk dag!! 
Veldig glad i dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

It's Go Time!

Shit! Dagen er her! Dagen hvor jeg skal ha nummer på magen og bli timet på veien opp den bratteste fjellveien her i byn-
Stoltzekleiven Opp!

Nå har jeg stått opp tidlig, spist god frokost, gjort klar litt frukt og snacks til når jeg kommer ned fra fjellet igjen og laget en fet spilleliste til å ha på ørene på veien opp.

Det er helt spacet, jeg har skikkelig sommerfugler i magen og gruer og gleder meg, noe som er veldig rart, fordi det er jo ikke som om at jeg går dette løpet for å vinne noe ( jeg er uansett 10 minutter tregere opp der enn hun som holder rekorden)
Men tror det må være fordi jeg aldri har vært med på noe form for løp før og ikke vet hva jeg har i vente..


.
'Men jeg syns det er spennende å være med på dette da, og man blir filmet når man kommer på toppen, haha, så dere kan faktisk sitte å se på live sending og se meg komme heseblesende oppover der, en eller annen gang rundt 1215 i dag =P
(regner med ca den tiden siden jeg har pleid å gå opp på ca 20 min og starttiden min er 1158, blir skikkelig drit om jeg får mye dårligere tid i dag, haha)

Sjekk ut livesendingen HER


Jeg krysser fingrene for bra tid opp fjellet i dag og at jeg ikke kapitulerer på veien eller noe sånn, haha! Wish me luck! 

Ønsker dere en helt fantastisk nydelig helg, verdens fineste gjeng ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Jeg er ...

God søndag vakringer!
Hvordan er formen etter helgen? Har du vært ute på sprell eller hatt en rolig innehelg?
Jeg har vært barnevakt for lillebror og en kamerat av han siden i går, så jeg var tidlig oppe og lagde frokost til gutta før jeg satt meg ned med en kopp kaffi for å oppdatere meg på dagens medier. Der kom jeg innpå bloggen til Ida Wulff med et innlegg med masse gøye setninger om henne. I samme innlegget skrev hun at hvis det var noen med blogg som leste det innlegget, så utfordret hun til å svare på de samme setningene hun hadde svart på!

Sååe- da tenkte jeg å gjøre nettopp det! 

*Enjoy*

I vennegjengen er jeg: hun snille -Som flyr til andre siden av landet, for å sitte på i bilen når bestevenninnen skal kjøre bilen over fjellet..
Hun som står klar med saks og fargekam når det gikk skeis med hjemmefargen og kjøkkensaksen..
Hun som kjører bil, buss eller tog så langt som det trengs, når det trengs og som alltid er tilgjengelig på telefonen for en prat! 

På date er jeg: et stort spørsmålstegn. Hvordan funker dette dating greiene egentlig?! 

I familien er jeg:  igjen den snille og så er jeg den som lager maten (mest fordi da vet jeg hva som er i den, i og med at jeg ikke kan spise gluten, melk, egg eller soya. Men bortsett fra hos mamma, mamma er god og fixer alt! <3) 

På jobb er jeg: min egen sjef på den ene jobben, noe som gjør meg ekstremt produktiv og hardtarbeidende, men oooogså litt for flink til å utsette enkelte oppgaver, typ sånne som krever at man scanner kvitteringer inn på dataen for å arkivere i 10 år...
På jobber der jeg er ansatt av andre, så er jeg veldig pliktoppfyllende og hardtarbeidende, ambisiøs og alltid blid! :) 

På skolen er jeg: heldigvis ikke å finne lenger, siden jeg var ferdig der for 3 år siden! 

På toget er jeg: utkoblet fra verden rundt meg og innkoblet i enten utsikten eller en bok med musikk på ørene, eller i en serie på paden!

I telefonen er jeg: mye lysere i tonefallet enn jeg er til vanlig -spesielt hvis jeg snakker med arbeidsgivere/kunder/selgere/diverse andre som jeg ikke kjenner personlig.. 

På melding er jeg: den som uttrykker mer med emojis enn tekst!  

På Tinder er jeg: ikke så ofte.. men hvis jeg kjeder meg så er det jo fint tidsfordriv å swipe litt, spesielt om det skulle dukke opp en bra match! (hvis det hadde gått an, ville det vært en uskyldig engel emoji etter denne setningen her)

På Facebook er jeg: den som poster mer statuser med oppdateringer av bloggen enn noe annet. Hva jeg spiser til frokost, tenker på eller gjør på er ikke interessant verken for meg å skrive eller for andre å lese om! (derimot får man se nok av dette på my storyen min på snapchat i stede, høhø, -tok nettopp et bilde av frokosten min og la ut der =P )

Om morgenen er jeg: trøtt... og nødt til å ha i meg frokost omtrent idet minuttet jeg kommer meg opp av sengen! Og så må jeg ha kaffi til!  

På fest er jeg: hun som kommer for sent fordi hun har sminket og stasjet alle rundt seg og derfor såvidt rukket å ordne seg sjøl..
Noe som resulterer i at nye fjes på festen som spør hva jeg jobber som og jeg svarer "jeg er makeupartist" alltid ser på meg og svarer "hm! interessant, du ser ikke ut som det i det hele tatt!"
- nei... men alle vennene mine ser ut som at jeg er det...

På naschpiel er jeg: aldri med... rett og slett fordi jeg sovner lenge før det er på tide med nasch...

På byen er jeg: alltid å finne på dansegulvet!

På møter er jeg: tidlig ute, kledd ordentlig og uansett hva møtet gjelder så er jeg alltid litt nervøs for ett eller annet. 

Hjemme alene er jeg: kledd i comfy clothes, med null sminke og håret samlet i en dott.

I diskusjoner er jeg: den som lytter.. jeg er sjeldent aktiv i en diskusjon selv, jeg syns det er mest interessant å observere andre som diskuterer, få med meg begge sider av saken det gjelder og så være med på konklusjonen av diskusjonen med perspektivet fra begge sider..
Kanskje jeg burde ha blitt sånn meklingperson istede for makeupartist og blogger?

Når jeg pynter meg: er jeg ekstremt ubesluttsom! Kjole eller skjørt? Shorts eller bukse? Eller tights? Hmmm... blå eyeliner eller grønn? Lilla eller blå maskara? Rød lepper? eller oransje, eller kanskje lilla er best i dag? .... at jeg noensinne kommer meg utav døren liksom?!

Som overnattingsgjest er jeg: sjelden å se egentlig.. jeg liker best å være den som varter opp andre og blir så fortumlet når andre skal stelle i stand noe for meg.. omså det bare er at jeg får en ferdig oppredd seng for å sove i. I tillegg så har så mange needs i matveien at jeg føler meg veldig til bry når andre blir "utsatt" for å måtte ta hensyn til mat allergiene mine ved frokostbordet dagen etter..

På eksamen er jeg: den som er sist ferdig og med størst krampe i armen etterpå
- eller først ferdig fordi jeg ikke skjønte en dritt av hva oppgavene gikk ut på og dermed måtte hoppe over halvparten av dem..
sistnevnte gjelder da forøvrig når det var matte eksamen... 

Bak rattet er jeg: syngende! Musikken på full guffe så jeg (og evt noen stakkars passasjerer) ikke hører stemmen min, hehe.. 

På stranda er jeg: hun som aldri går lengre ut i sjøen enn at vannet rekker til brystet (vannskrekk) ....


... og trygt oppe av vannet igjen er jeg hun som gjør yoga i sanden -fordi det faktisk er helt fantastisk digg!

Hvis du også har blogg og har skrevet et lignende innlegg, så send meg gjerne link! Og hvis du har blogg, men ikke skrevet et sånt innlegg enda- DO IT! =) 

Nå kan dere forresten glede dere masse til uken som kommer! Det blir nemlig sminkevideoer med how to, litt produkt nytt og noen supre skjønnhetstips å finne her på bloggen, så stay tuned!

Vi snakkes senere i dag venner <3

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Funfacts #Livet #Skjønnhet 

Viewpoint

Heisann!!

Nå har jeg nettopp hatt en fantastisk fotoshoot med de lekre nye klærne mine fra StyleConnection, så det er bare å glede seg til freshe bilder av det snart!
Jeg må benytte meg av å ha fotograf i hus, altså min søster Ingrid, før hun stikker avgårde til Kristiansand for å studere- så jeg gleder meg til å dele bildene med dere senere.

Før den tid vil jeg dele litt flere bilder fra et helt nydelig sted vi besøkte i Thailand.
Hvis du noensinne drar til Phuket, og skal oppholde deg i nærheten av Kata eller Karon så må du besøke dette stedet.
Det heter Karon Veiwpoint og rett nedenfor er det en fantastisk restaurant som heter Heaven, hvor du får utsøkt mat, mens du kan nyte utsikten over hele Kata og Karon området. Og hvis du kommer på ettermiddagen i 18 tiden så kan du sitte og se på solnedgangen mens du spiser, rett og slett helt fabelaktig!

*Bildedryss*

 

Solnedgangen fra utsiktspunktet <3

Utsikt over hele Kata og Karon

 

På restauranten Heaven- og maten var nettopp det, heavanly good!

Så var det bloggeren på tur.... heheheKjolen min er fra Bik Bok i fjor, jeg har bare brukt den en gang før denne ferien, men gjett om den skal brukes mer fremover!!

Utsikten var rett og slett breathtaking!

Vi snakkes snart mine venner <3

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Sommer #Ferie #Thailand #Utsikt #Natur #Vakkert 
#Outfit #Skjønnhet

Paradis på jord!

Hallo igjen mine vakre venner!! 

Da er jeg hjemme i Norge igjen, etter en helt fantastisk ferie i Thailand! Jeg har ikke ord for hvor flott denne ferien har vært og hvor utrolig godt det gjorde for kropp og sinn å få dra på denne turen.

Nå sitter jeg her hjemme igjen, ved kjøkkenbordet med kaffien min og bare mimrer tilbake til alle de gode opplevelsene.
Det var èn opplevelse som var spesielt flott og det var turen vår til Phi Phi Islands, så jeg vil gjerne dele noen bilder fra den turen med dere!

*Tidenes Bildedryss*

Yoga på stranden dere... det er så bliss som det går an å få det!Her ser dere båtene vi dro ut med, noen skikkelig drog av noen speebåter, som gikk FORT med sine 750 hester!


Ingrid koser seg i vind og bølger i båten...
Jeg derimot, sitter livredd og klamrer meg fast! Haha, men jeg klarte å tvinge frem et lite smil til bildet her!

Jeg har veldig vannskrekk og i starten av båtturen var det veldig mye bølger.. og båten den kjørte FORT.. såe var en smule redd der jeg satt!

 

Vel fremme på første øy, hvor Ingrid og jeg gikk og utforsket litt! 

Vi møtte denne tøffe karen!

Vi kjørte så videre og var innom Monkey Island, her gikk vi ikke i land, men fikk se på det flotte dyrelivet fra båten

Sååå søte!

"Smile to the camera"

Her kjørte vi forbi noen grotter...

... før det bar videre inn i denne bayen, dette er faktisk et av locationene fra filmen The Beach!

 

Og i denne bayen, skulle det bades fra båten!

Alle hoppet uti vannet... 

Og jeg satt der og tenkte for meg selv at jeg ikke kunne la vannskrekken min holde meg i fra en slik once in a lifetme opplevelse.. så jeg stålsatte meg og bestemte meg for å gjøre noe jeg aldri før har gjort! Så nå kan jeg si at jeg har badet i samme vann som Leonardo Dicaprio!

Deretter bar det videre til selveste The Beach- Maya Krabi

Det var bare helt ekstremt vakkert der!

Hehe, her følte jeg meg mye tryggere i vannet, for her kunne jeg stå :PMin nydelige søster og meg

Til slutt dro vi videre til denne søte lille øyen...

Her er vi og koser oss hele gjengen!

Det er virkelig bare en ting å si og det er at jeg skal tilbake hit en gang! Herlighet for en opplevelse, vakrere omgivelser skal man virkelig lete lenge etter!
Ah, jeg er bare så takknemlig for å ha fått oppleve dette..

Nå skal jeg hoppe i dusjen og så er det ut til min eldste søster for å feire bursdag.
Vi snakkes senere venner! 

Lots of love

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Sommer #Ferie #Thailand

Vacation Time

Hei alle sammen!! 

Har dere det bra?! Er du på ferie? Hjemme og jobber? Vil gjerne høre hva dere driver med!

Nå er straks min andre dag her i Thailand over og etter å ha sovet av oss jet laggen så har vi i dag hatt en flott tur på Kata Beach, før vi dro tilbake på resorten, spiste middag og så dro vi på shopping i Patong! 

Tenkte å dele et litt med dere på hvordan vi har det så langt...

*Bildedryss*

Min søster og jeg drakk fra en kokosnøtt mens lillebror lekte seg i sjøen

Føtter i sand.... en helt nydelig følelse!Yoga på stranden, yess yess- dette har jeg gledet meg masse til å gjøre og det var så deilig å få lekt litt i sanden!Tilbake på hotellet og få litt mat i magenKlar for shopping!Fikk låne en tralle til å frakte varer og lillebror tilbake til rommet, haha! 

I morgen blir det å utforske en ny strand og Down Town Phuket,- herlighet så deilig det er med ferie!
Ønsker dere en nyyydelig kveld <3

Langdistanse klemmer fra meg

#Sommer #Ferie #Thailand #Skjønnhet 

 

Summertimes

Hei mine venner!! 
Har dere det bra?! Hvordan er sommeren deres så langt?

Forrige uke var vi virkelig heldige og fikk noen skikkelige sommerdager, med nydelig vær og god stemning! 
Derfor har det blitt noen dager med opphold fra meg. Jeg har nytt solen og samvær med firbeinte, venner og familie og på mandag dro jeg over til Hamar for å besøke min beste venninne og sitte på med henne over fjellet og hjem igjen her til Bergen. Så da tenkte jeg å dere et lite bilde dryss fra Snapchat de siste dagene før det blir litt beauty innlegg nå inn mot helgen.

*Bildedryss*


Først ble det litt kos i solen med både firbeinte, venner og familie. 

Så ble det å fly til Hamar for å så ta turen tilbake til Bergen i bil.

Bare for å gjøre turen litt mer innholdsrik tok vi en overnatting på Furulund Pensjonat før vi kjørte videre til Bergen.Her overnattet vi også i oktober i fjor, da vi tok turen fra Bergen til Hamar. Det var skikkelig leirskole feeling, med hver vår enkeltseng, brettspill og koselige omgivelser.


Så ble vi sultne og fant ut at det var lurt å kjøpe engangsgrill og pølser. Men vi hadde ikke noe redskaper og da gikk Karina til skogs og fant oss hver vår pinne til å grille pølser med. Vann til å slukke grillen med hadde vi også glemt, så da måtte vi gå noen hundre meter ned til et vann, fylle på min tomme iste flaske og hennes colaboks for å få vann til å slukke med! Hehehehe

Nå er vi begge vel hjemme igjen og hvis du vil se mer bilder og video fra turen vår, så får du bare legge meg til på Snapchat- Rockstarcharlie, så får du se!

I morra blir det litt skjønnhetsrelatert stoff her igjen, så da er det bare å tune inn igjen da! :)

Klemmer i fleng!
-Charlie

#Livet #Snapchat #Skjønnhet #Sommer

My Kind Of Candy!!

God morgen!
Eller, for meg er egentlig det ikke så god morgen helt enda, jeg ER så morragretten i dag atte hjelp! 
I går, før min søster og jeg badet i deilig sol her hjemme, var vi på helsehuset og fikk tatt oss noen vaksiner som må til, før vi skal dra på ferie.
Jeg hadde ikke tatt noen vaksiner siden ungdomskolen og måtte derfor oppdateres på alt, pluss ta hepatitt vaksine. Stikket i armen gikk fint, resten av dagen i går gikk fint, litt støl i armen der jeg fikk både stivkrampe og alt mulig ant greier, men forsatt ved godt mot og god form!

MEN så... I morges, før fuglene feis, våknet jeg i feberaktig sus og vanvittige smerter i begge armene! Skjønte ingenting og bare "hva F***?"
Så kom jeg jo på at det var dette hu dama som satt vaksinen sa kunne skje og seff måtte det bli sånn med meg! Så nå har jeg sittet våken og drukket kaffi, prøvd å tenke hapy thoughts og der kommer dagens innlegg inn! 

De fleste som kjenner meg og en del av dere faste lesere har fått med seg at jeg ikke kan spise en del ting. Mer spesifikt så spiser jeg ikke melk, egg, gluten eller soya.
I tillegg pga litt andre helseplager som jeg har spiser jeg veldig sunt, rent og uten for mye tilsetningsstoffer, da det gjør ting verre for meg. Så jeg pleier å kalle det at jeg er påtvunget sunn =P hehe

MEN noe godt unner jeg meg, og jeg tenkte å dele med dere hva det er jeg som oftest tyr til når jeg er fysen på noe ant enn bare frukt og bær som godis!

Disse her barene er freaking amazing! Spesielt den som heter Caffe mocha- det er brownies med kaffesmak liksom! Pekan og ingefær troner også høyt som favoritter så de fikk også bli med på bildet. Det her er jo egentlig ikke snop da, det er rawfood barer, som smaker som snop. Så de er sunne da, men så dyre at jeg kjøper dem og spiser dem som snop! Jeg drikker ikke noe særlig mye brus, men jeg er veldig gla i drikke med smak! Så enten spriter jeg opp litt isvann med frukt eller bær, eller så drikker jeg te.
Både varm og kald te er namme namm og favorittene mine er Clipper teene. De har masse gode smaker og så er ingrediensene rene og gode, samt at det er fairtrade.
Innafor! MEN så ikke dere tror at jeg er DEN sunnhetsfreaken, HER mine venner, er min store svakhet! Sjokolade....
Her er utvalget jeg hamstret med meg fra Sverige før jeg flyttet fra Halden. Den hvite og den som er alternativ til melkesjokolade var nye for meg og jeg ble ganske så happy når jeg fant disse! De tre andre er ganske mørke, men utrolig gode og jeg kunne spist en hel plate om gangen hvis det ikke hadde vært for prisen.
Den gjør at man rasjonerer. Veldig. Her hjemme i Norge tror jeg prisen ligger på fra 40,- alt etter hvor du kjøper dem. og for 100g så er det en stiv pris.

Om høsten og vinteren når regn og høst stormer ruver, så pleier jeg å bruke kakao smør og kakao masse og lage min egen sjokolade... mmmm!! Her lages det marsipan og pistasjipan kuler, de dyppes i hjemmelaget sjokolade og dyppes i bringebærkakedryss =D

Hjemmelaget Bounty sjokolade og pistasjipankuler med bringebær! Nå kjente jeg at jeg ble i mye bedre humør! Hehehe, sjokolade altså! Det er virkelig noe av det beste som fins, er dere ikke enig?

Hva er deres favoritt godis da?!

-Charlie

__________________________________________________
#skjønnhet #snop #godteri #godis #sjokolade #raw #rawfood 

Øvelse gjør mester...

Det er sol, det er varmt, det er 21 juni.
Den internasjonale yogadagen! Da kunne jeg nesten ikke la dagen gå uten å gjøre litt yoga selv.
Øvelsen jeg øvde på i dag var å stå på hodet, først med bena hvilende på albuen, før jeg deretter løftet dem videre opp og ut.
Det var sykt tungt, sykt vanskelig, tok mange forsøk - men jeg fikk det endelig til, og det var fordi jeg øvde på det!!

Det heter seg at øvelse gjør mester!
Og det gjelder jo uansett hva det er du ønsker å mestre, enten det er sminke, trening eller jobb!
Den eneste måten å nå målene dine på er å øve og jobbe på!

Så mitt budskap i dag, er ikke bare å vise dere at jeg fikk til å stå på hode, men at uansett hva målet ditt er, ikke gi opp, øv, stå på og til slutt vil du nå målet ditt!

Håper dere har hatt en nydelig helg, vakre venner <3

-Charlie

________________________________________________
#Yoga #Inspirasjon #Trening #Helse #Skjønnhet

Perfekt start på dagen

Sommeren er her! 
Det er bare det at Bergen ikke har skjønt det helt ennå....

MEN tidligere i dag, kom solen snikende, og på hjørnet av huset ble det perfekt varme og da løp jeg ut med yoga matten min og kjørte en deilig økt, midt i solsteiken!

Det er faktisk definisjonen på en perfekt start på dagen, spør du meg!
Jeg har hatt så utrolig god effekt av å drive med yoga fast ca annenhver dag nå de siste 3 mnd.
Effekten kjens spesielt godt på fibromyalgien og i tillegg har jeg fått en og annen synlig muskel og det er jo ikke å forakte!

Jeg er ingen yoga ekspert, men følger som jeg skrev i mitt forrige yoga innlegg, videoene til Adriene på youtube og har lært masse av det.

 

Så da prøver jeg meg frem båe med å kjøre programmene hun viser, men også å blande sammen øvelser til mitt eget opplegg. 

Tenkte da også å dele med dere 10 fine fordeler med å drive med yoga!

1. Du får bedre fleksibilitet og blir mykere

2. Holdningen din blir bedre

3. Du bygger muskler og styrker hele kroppen

4. Balansen din blir bedre


5. Øker blodsirkulasjonen din

6. Hjelper deg å fokusere

7. Løsner spenninger i kroppen

8. Beroliger kroppen og hele systemet ditt

9. Forbedrer søvnen din

10. Og sist men ikke minst, gjør deg lykkeligere! :)

Ha en nydelig søndag videre mine venner! 
Sjekk gjerne ut dette innlegget, med bilder av antrekk og makeup fra i går <3

Masse klemmer

-Charlie

___________________________________
#Skjønnhet #Helse #Yoga #Fibromyalgi 

Frekke Folk!

Hei mine venner!
DA er jeg omsider kommet meg over fjellet med flyttelass og hele pakken og er klar til å vie dere min fulle oppmerksomhet igjen.
Det ble brått helt stille her i helgen, meningen var å gjøre litt makeup looks og vise dere litt gøy før flytteinnspurten, men så skjedde det noe maks ubehagelig og utrolig kjipt!

Siden leiligheten jeg skulle flytte fra, var i 4 etasje og ute heis, så skulle vi lagre alle tingene mine i over natten nedi garasjen. Slik at når bilen med hengeren kom dagen etter, var det bare å lempe over fra garasjen og oppi hengeren. 
Derfor bar jeg ned nesten alt jeg eide, med unntak av verdisaker, pakket og klart, stablet fint og greier inn i garasjen, lukket porten og låste den.

Lite visste vi, at naboen ikke hadde låst sin garasje - men det var det nemlig noen andre som fant ut av!
Tingene mine hadde stått i garasjen i under ett døgn og iløpet av det halve døgnet har noen frekke jævler tatt turen inn i naboens ulåste garasje, klippet seg gjennom gitteret og tatt turen inn til mine ting...

Alle esker var blitt åpnet og gjennomsøkt, ting lå slengt rundt både i vår garasje, men også i naboens. Frekkingene hadde faktisk løftet flere esker og bager inn der og tømt ut innholdet, så bilder fra barndommen og gamle dagbøker lå slengt rundt...
Snowboardbagen min var blitt slengt avgårde og de hadde åpnet den og tatt ut den ene skoen og plassert skibrillene mine på et bord, men ikke tatt med seg brettet mitt.
Det hele så bare utrolig rart ut og det var så mye rot at jeg ikke klarte å se hva som eventuelt var blitt borte. 

Etter noen lange timer med omigjen pakking og rydding, kom jeg på ting som manglet, og nå som jeg er kommet hjem og har begynt å pakke ut så kommer jeg på flere og flere ting som er borte og det er ikke reint lite heller...

Men de fleste ting kan erstattes og det er ikke det at tingene mine er borte som er det verste. Men følelsen av at noen frekke fremmede, har rotet gjennom alle tingene mine, tatt på de, gjennomsøkt de, sett på bildene mine, funnet navnet mitt... Følelsen av at noen har gjort innbrudd ikke bare i tingene mine, men i privatlivet mitt også. Det er ingen hyggelig følelse!

Så nå sitter jeg her i Bergen, ferdig flytta, noen ting fattigere, men med en uhyggelig erfaring rikere!
Og så håper jeg at min eks nabo ikke lar garasjen sin stå ulåst flere ganger! 

- Charlie

 

______________________________
#blogg #hus #hjem #innbrudd  

Latley...

Heisann mine venner! 

Beklager så mye for mitt plutselige bloggopphold, men det har vært noen veldig travle tider for meg siden helgen.
Akkurat nå sitter jeg i Halden, som de av dere som følger meg på snapchat
(RockstarCharlie, legg meg gjerne til :) ) har fått med dere dro jeg hit fra Bergen i går! Som jeg har skrevet litt om før har jeg slitt mye med helsen, og siden det er i Halden jeg har bodd de siste 4 årene har jeg utredningen min og legetimer her borte og i dag har jeg vært på en ny runde med gastrioskopi for å se om de kan finne ut hvorfor jeg er og har vært sjuk så lenge. 

Jeg fikk heldigvis litt gode nyheter der i dag, de har funnet en mulig årsak til problemene mine og jeg har allerede startet opp med medisiner for dette og håper nå at det snart blir en friskere kropp på meg!

Utover det at jeg er i utredning, så har mange av dere fått med dere at basen min den siste tiden, har vært i Bergen hvor jeg da kommer fra. Jeg har vært hjemme med familien mens jeg har provosert kroppen for gluten i forkant av dagens undersøkelse, slik at jeg kunne få en endelig bekreftelse på om jeg har cøliaki eller om det er gluten intoleranse jeg har, i tillegg til disse andre greiene de sjekker meg for...
Men det er ikke bare derfor jeg har vært hjemme i Bergen, det er også fordi jeg nå flytter tilbake til Bergen etter 4 år her på østlandet.

Så nå er det mye som skal ordnes, 4 år med ting og tang skal pakkes ned og flyttes over fjellet, så jeg kommer til å få det travelt med dette fremover og derfor blir det nok litt hull i oppdateringer her desverre!
Men når jeg er ferdig flyttet om 2 uker- så lover jeg dere at det blir tilbake til normalen og vel så det, her på bloggen.

Kan fortelle dere at dere har både sminkevideoer, hårvideoer og fine makeuplooks og produkt anbefalinger i vente, og den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves- så stay with me, and more fun will come!!

Håper dere har hatt en fantastisk pinsehelg og får en nydelig uke videre! <3 
Og vit at jeg setter så utrolig stor pris på hver og en av dere som følger meg både via blogg, snap, insta og alt! Dere er best!

-Stay Fabulous

 

#skjønnhet #blogg #flytte #livet 

 

Thirty Days..

.. Er liksom det magiske tallet på å endre noe med hud, hår og kropp tydligvis! 
Jeg maser jo ofte om å bruke minst 28 dager på nye hudpleierutiner og det er jo nesten 30 dager. Og nå som jeg driver å forgifter kroppen min med gluten etter 5 år uten, fikk jeg også beskjed av legen om å holde på med det i 30 dager. Så da fant jeg ut at jeg samtidig skal gjøre noe skikkelig bra for kroppen min også i disse 30 dagene.  

Siden jeg har fibromyalgi i tillegg til dette foreløbig ukjente greiene som feiler magen min, er jeg nøye på å holde kroppen i aktivitet. Siden jeg ikke er i form til å drive med vanlig trening på et treningssenter har jeg en rekke hjemmeøvelser som jeg har fått av fysioterapauten min. Men det kan bli litt kjedelig med disse øvelsene i lengden så jeg har sittet og speidet youtube etter yoga øvelser.
Yoga er perfekt for meg, så lenge jeg tilpasser øvelsene til hva jeg makter å gjøre, før jeg ble syk gikk jeg også på yoga på treningssenter, så jeg har litt baseøvelser inne.
Forrige uke datt jeg over youtube kanalen Yoga With Adriene og har satt sammen et program til meg selv basert på mange av øvelsene hun viser i videoene sine.

Dette er gode øvelser som styrker den indre musklaturen, mye god uttøying og balanse øvelser.Nå som det har vært så mye fint vær, har jeg tatt med meg matten min ut og gjort yoga i solen mens jeg hører på favoritt treningsmusikken min på spillelisten Work It Out på Spotify. Hehe, ikke akkurat vanlig yoga musikk, men det er det som funker for meg!

Det jeg liker med yoga er at jeg både får en god treningsøkt, men det er så mange andre gode fordeler som uttøying og økt blodsirkulasjon, noe som er ypperlig for fibro kroppen, i tillegg er det avslappende og jeg får jobbet med pusten og det er bare utrolig deilig etterpå!Så selv om jeg spiser meg sjøl dårlig av denne teite gluten, så skal jeg hvertfall gjøre det jeg kan for å holde kroppen min glad ellers! 

Flere enn meg som er yoga frelst?! =D

#skjønnhet #yoga #helse #fibromyalgi  

Frykten tar deg...

Har dere opplevd det å være redd for noe?

Stort sett er man ofte redd for spesifikke ting som mørket, eller at det skal skje ulykker med de man er glad i. Noen er også redd for høyder, fugler og store forsamlinger..
Det er skumle greier dette med frykt og angst og det å ikke ha kontroll over en situasjon..
Men vi har vel alle noe vi er redd for antar jeg. 

I dag skal jeg gjøre noe jeg er veldig redd for.
Det høres helt bisarr ut, men jeg skal spise mat. Mat som i mange år plagde kroppen min, ga meg reaksjoner og som legen til slutt konkluderte med at jeg ikke lengre skulle spise.
I 5 år har jeg spist glutenfritt og de siste to årene har jeg også spist melkefritt, soyafritt, egg, ris, havre og hasselnøtt fritt -etter mange runder hos lege og ernæringsfysiolog. Men selv om jeg har sluttet å spise alle disse tingene i så mange år, så har jeg forsatt vært syk. Jeg har forsatt gått ned i vekt, vært så dårlig at jeg knapt nok klarer å spise det som er igjen på ja listen min og det å trene og være sosial har også blitt snevret inn på grunn av formen min som har vært så dårlig.
Jeg har mistet kontrollen over kroppen min. 

Dette har gjort at jeg har fått en slags frykt ovenfor mat. Jeg er redd for at maten jeg nå skal spise, skal gjøre meg sykere. Skal gi meg flere reaksjoner, gjøre meg kvalm, kanskje jeg til og med må kaste opp? 
Så når jeg har vært i besøk, være seg middagsbesøk, kaffebesøk, bursdagsbesøk, så har jeg blitt hun der alle andre må ta hensyn til. Hun som ikke kan spise de vanlige kakene, ikke kan spise middagen som var tenkt å bli laget. Melk i kaffen kan hun ikke ha!
Og skal hun spise noe her, så må alt være rent. Alt må være vasket og der kan ikke være en smule fra det vanlige brødet på fatet med det spesielle brødet.
Jeg har blitt hun som alltid har med seg egen mat og egen kake og som passer på at ikke noen bruker kakespaden fra bløtekaken, på kaken jeg har med.. 

Frykten for at maten alle andre kan spise og sporene etter denne maten på brødfjøler, stekepanner og kopper og fat skal gjøre at jeg blir dårligere har vokst seg stor. Større enn jeg har klart å ha kontroll over og derfor har jeg prøvd å ta kontrollen selv. Men det har slått tilbake. Behovet for å vaske redskaper, ha det rent på kjøkkenet, ikke blande smøret mitt med smøret ditt og passe på at når en stekepanne har blitt brukt til både melkeprodukter og eggeprodukter, så må det vaskes i flere omganger så jeg er sikker på at det ikke er noe rester igjen av det smøret eller egget, når jeg skal bruke stekepannen...

Det tar litt overhånd gjør det ikke?
Tvangstanker kalles det. Angst og frykt er det også.
Irrasjonelt, irriterende, frustrerende er også ord som kan beskrive dette.
Men det er en måte for meg å ha kontroll, på noe ihvertfall.. For hvis jeg vet at ikke det er spor av din mat på min mat, og hvis jeg likevel blir syk, så går det an å luke ut at kanskje maten ikke er årsaken til at jeg blir syk, og det er derfor jeg i dag skal gjøre det jeg skal.

I dag.. skal jeg spise mitt første måltid med gluten på 5 år.

(dette gjøres nå i samråd med lege for å provosere kroppen til eventuelle reaksjoner for å utelukke eller bekrefte cøliaki og andre matvareintolleranser og jeg skal spise gluten flere ganger om dagen de neste 4 ukene. Om en mnd skal jeg ta ny gastrioskopi for å se om de kan finne ut hva det er som gjør at jeg er syk i magen på 4 året nå.. Jeg har vært igjennom mye utredning allerede, fått ordnet noe og utelukket noe annet, så nå er det de siste leddene som gjenstår. Jeg har skrevet litt om min kamp for helsen noen ganger før, og hvis du vil oppdatere deg så kan du lese her og her)


#gluten #helse #glutenfri #glutenprovosering #cøliaki #utredning #sykdom #angst #frykt #tvangstanker

En regnværsdag...

Ute regner det, inne er det fyr i peisen.
Foran peisen sitter jeg med pledd og bok og halspastiller.
Formen i dag har vært skikkelig dårlig, med vond hals, ører og nakke og den velkjente følelsen av feber som sniker inn på kroppen..

I dag er det faktisk ekstra godt å være hjemme hos mor!
Så nå håper jeg at en rolig dag med litt kakebaking, peisforansitting og boklesing gjør susen på formen så jeg er frisk og rask til oppdateringer i morra!
Det er nemlig smikkfullt med ideer på notater som jeg har på mobilen, med planer for hva jeg skal vise dere av lure skjønnhets tips til hverdagen som jeg gleder meg til å vise dere! =)

Ha en nydelig fredag kjære flotte lesere! ♡
-Charlie

Latley...

...on Snapchat!

Plutselig har dagene flydd og når det først har gått en dag uten at man har fått blogget, så går det brått en til..
Det har vært en travel helg og selv om jeg ikke har rukket å sitte meg ned med dataen og blogget, har det gått varmt på MyStory på Snapchat!

Hvis du ikke følger meg enda er det bare å legge meg til : ROCKSTARCHARLIE heter jeg der, of course =P


Tidligere i uken hadde pappa bursdag, så da ble det kakebaking, gaveinnkjøp og finstas på til feiringen på fredag.

Søstrene mine og jeg kjøpte blomster til han så vi kunne plante i pottene har har ute på uteplassen! Så i går ble det opprøsking av gammalt ugress som sto i pottene og deretter masse planting ute i finværet.


Og når det først er fint vær så må det utnyttes, pappa fikk levert masse jord til å dekke over steinene på uteplassen nedforbi huset. 
Der fikk jeg jobbet med fiskebolle musklene mine og dro utover jorden. Helsikken for en jobb!!! Så en velfortjent dusjings, kakerester og kaffe før lillebror maste om å stå på rollerblades! Og det er ikke bare hvilke som helst rollerblades jeg har på heller, det er mine gamle fra da jeg var ca 10år!!! hahaha - morsomt at de har blitt tatt vare på og ikke minst at de faktisk forsatt passer! 

Det har vært en aktiv helg med andre ord, og hvis du vil få med deg flere snaps så er det bare å følge med på snapchat! Jeg legger til alle =) 


Har også rukket å ta litt bilder til et innlegg for dere litt seinere, så bare stay tuned for mer gøy i kveld! =) 

Håper dere har nytt været MAX dere også denne helgen <3
Lots of love

 

#snapchat #helg #skjønnhet #blogg 

Beautiful or Average?

Vi damer er alt for flinke til å rakke ned på oss selv, se på oss selv i speilet og peke ut våre egne feil og mangler.
Det er det på tide at vi gjør noe med!
Det er ingen hemmelighet at man er sin egen største kritiker, både i ferdigheter og utseende- ingen er så streng mot noen som vi er mot oss selv.
Hvorfor er det egentlig slik?

Jeg kom over en video i dag, fra den nye kampanjen til Dove.
Ikke at jeg er noe voldsomt begeistret for produktene fra Dove- men derimot budskapene de kommer med, er både sanne og treffer meg midt i hjerteroten.
Ta en titt på den videoen her:

Da filmen først begynte å rulle tenkte jeg,
"Lett, at jeg hadde gått gjennom Avrage døren. Fordi det er jo ikke noe spesielt med meg som gjør at jeg kan gå gjennom Beautiful døren! Der er det damer som Jessica Alba og Mila Kunis og andre vakre superstjerner og modeller som skal gå."
Men så utover i filmen så endret tankemønsteret mitt seg og jeg tenkte "Hvorfor skal ikke jeg kunne gå gjennom Beautiful døren? Visst pokker skal jeg kunne gjøre det!"

Hva sitter du igjen å tenker nå?
Tenker du på deg selv som gjennomsnittlig eller tenker du på deg selv som vakker?

Hun ene i videoen kom med et godt poeng "velger jeg utifra hva omgivelser bombarderer meg med at jeg skal akseptere? eller velger jeg utifra hva jeg virkelig tror?" 

Som en del av kampanjen ble 6400 kvinner spurt om hvordan de ser på skjønnhet i seg selv og i andre kvinner.
Hele 96 prosent av kvinnene svarte at de ikke ser på seg selv som vakker, mens 80 prosent svarte at alle kvinner er og har noe vakkert ved seg.

Er ikke det litt bakvent da? Vi kan svare at vi syns alle kvinner er vakre, men vi selv er unntaket- for vi er jo ikke vakker?!

Jo viss er du vakker!
Jeg er vakker, du er vakker, mamma og mine søstre og venninner er vakre!
Vi må virkelig slutte å se ned på oss selv, vi må godta den vi er og vi må innse at det er helt greit å ha litt tro på seg selv og ha god selvtillit!

Det var også en som sa "Beautiful is a great word, so why not see what's on the other side of that?!"
Jeg kunne ikke vært mer enig. Livet er mye mer spennende når man går gjennom det med glede og troen på seg selv. 

Så kom igjen damer, nå vil jeg høre hva dere syns!

Beautiful eller Average

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

#chooseBeautiful #Skjønnhet #selvtillit #glede #damer #kvinner #girlpower

Ny uke, ny måned, ny start!

Heisann dere!

Denne mandagen føltes veldig sånn.... hva skal jeg si... ny?! Åpen for muligheter og nye ting, nye tider..
Mars måned er forbi, påsken er over og en ny uke har startet. Det er mye som skjer for meg for tiden, og denne uken starter jeg blant annet med å spise mat som jeg ikke har kunnet spise på flere år pga intoleranser og allergier. Skal starte med havre og så ris denne uken og neste uke er det gluten som står for tur. Jeg både gruer og gleder meg. Gleder meg i tilfelle det går bra å spise det igjen, TENK på alt det gode jeg ikke har kunnet spist alle disse årene! Og så gruer jeg meg i tilfelle kroppen forsatt ikke vil ha dette og at jeg ender opp med å få skikkelig reaksjoner.. uff.. gluten skal jeg jo teste i 6 uker og det er 5 år siden sist jeg spiste det, så det kan jo bli mildt sagt interessant! Men skal bli godt å finne utav om jeg faktisk har cøliaki eller ikke!

Men nok mas om det! Dagen i dag startet jeg og min lillesøster med å pakke vekk påskepynt, rydde, vaske og shine hele huset til pappa, så det er derfor jeg er sent ute med dagens innlegg.
Nå som alt er strøkent, rent og fint passet det meg ypperlig å sette meg ned ved bordet og oppdatere dere litt!

Denne uken kan dere glede dere til å lese om en ny produktserie som lanseres denne uken på The Body Shop, omtale av to fantastiske oljer fra Marina Miracle som jeg har testet gjennom hele mars mnd, favorittproduktene mine gjennom hele mars og litt skriblerier og inspirasjon på sminkefronten! 

Så da er det baaare til å tune in for å få med dere siste nytt!

Vi snakkes veldig snart! xoxo

#ny #mandag #livet

 

INNERST I EN FJORD, PÅ TOPPEN AV ET FJELL!

På et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu...! 

Og det er ikke LITT kødd engang! Hahaha- jeg tilbringer dagene på Stall hos min søster Cecilie, med mann og unger.
De bor -som tittelen beskriver, bokstavelig talt helt innerst i en fjord sånn ca midt i fjellet og hvis du ikke visste at det gikk en vei hit, hadde du ikke trodd at noen bodde her.
I tilfelle du tror jeg overdriver, så slenger jeg med et lite bildet tatt fra toppen av fjellet på andre siden av fjorden her, tok med en pil på det huset jeg befinner meg i! 

Sååå som omgivelsene her tilsier, er det liksom ikke helt duket for å gidde å sminke seg og fikse håret noe særlig så i dag har vi gjort på koselig påsketing og vært litt ute i det skitzofrene været vi har her. Snø, sol, regn, vindstille, full blås- alt på en gang!
Men det har bare vært kos kos og avslappende her i dag, så da kommer det et lite bildedryss fra meg i dag!

Vi har malt på keramikk kopper og sittet oppå bordet =P

Kidden har skjønt hvordan vi voksne lager kaffen vår =P Haha

Så gikk vi ut en tur...

...og opp til Flor'n til alle geitene og et par sauer!
Der var det også kommet noen små søte geite beibiser som både Cecilie, Linea og jeg syns var koslig å holde og klappe på.


Fredrik derimot, var litt mer skeptisk! Hahaha!

Stakkar liten, han var sååå skeptisk og grein og sto på, men klappet og koste på de søte små likevel! 

Sååå var det opp i en av traktorene på tunet og late som om jeg kjørte den!

Nå var det Linea sin tur til å være skeptisk heheHadde planer om å posere litt og være tullete oppå planet her, men fikk latterkrampe i stede..=P 
i tillegg så var det så skarpt lys at de bildene vi tok ble bare helt hvite! 
Vel vel- "Grasiøse" opp og ned av lasteplanet bilder er vel gøyere enn poseringer i joggisen?! hihi

Til slutt var det inn i varmen, og full slæpping off.
Linea koste seg med film på padden, og Cili og jeg lagde pannekaker til middag!Nå ligger vi alle plassert i hver vår sofa og glor på tv. Det har vært en herlig påskedag her på Stall!

Hvordan har dere det mine kjære venner?
Fortell meg gjeerne hva dere gjør denne påsken!

Mange klemmer

 

#påske #hverdag #kos #skjønnhet #skjønnhetsblogger 

Påskekrim

Hellåå!

I går var det fest for side2 og siden jeg befinner meg i Bergen, ble det ikke noe fest på meg =P 

Meeen jeg gjorde noe annet festlig, for meg selv da vel og merke! God bok, varmt vann og deilige produkter. Jeg tok meg et etterlengtet og skikkelig digg bad i går kveld (stor forbedring fra den lille baljen jeg har hatt disponibelt før) og mens jeg satt oppi badet der endte jeg opp med å kjøre full hjemmespa! 
DET var digg det! Så da tenkte jeg at jeg skulle dele med dere noen flotte tips for fullstendig avkobling nå innmot påskeferien.

Boken jeg begravde meg i mens jeg nøt det varme vannet er den helt siiiiiinnsykt spennende Lars Kepler boken Stalker- hvis du ikke har lest denne eller noen av bøkene til Lars Kepler enda, så sier jeg bare løøøp og kjøp! De er helt insane bra- hvis du liker å lese krim da ;)

 

Akkurat nå sitter jeg barnevakt for mine nydelige nieser, det vil si bare den ene akkurat nå- for vi skal hente nummer 2 i barnehagen nå strax og når jeg er tilbake så skal jeg dele med dere disse flotte tipsene så tune innom ikveld for å få oppskriften for max avkobling!

Vi snakkes snaaart

 

JENTER

Jeg lurte lenge på om jeg skulle skrive om dette eller ei- men nå viser det seg at jeg ikke klarer å dy meg! 
Siden dette er en skjønnhetsblogg, appelerer jeg stort sett til jenter og fant derfor ut at- JA, dette er hvertfall riktig målgruppe, fordi jenter, i dag er det dere jeg vil snakke litt med!I dag legger jeg vekk sminkekoster og kosmetikkprodukter. Tema for dagens innlegg- Baksnakking!

Triggeren? min lille guilty pleasure, som er å se på Paradise Hotel.
Dette programmet er jo laget for drama, drama og atter drama -i mine øyne, og jeg har egentlig aldri fulgt med på serien,
Men de siste dagene har jeg sittet ganske klistret til skjermen og det med avsmak, sjokk og gjenkjennelighet.
Alle jenter har på et eller annet tidspunkt i livet opplevd dette med baksnakking, enten man har vært offer for det, stått for det selv, eller opplevd begge deler!

På Paradise Hotel har det denne uken har det kommet en ekstra jente inn på hotellet og det har satt i gang en virvelvind av skittkasting og barnslig og stygg oppførsel.
Noen av jentene har blitt omgjort til isdronninger som har tatt det til sin makt å gjøre sitt for å være mest mulig jævlig mot 2 av de andre jentene..

Jeg kjenner bare at minner fra ungdomskolen og videregående kommer skyllende tilbake og måten disse jentene behandler hverandre på er rett og slett forkastelig!
Selv om triggeren til det jeg skriver, er det som skjer i et teit program som går på tv, men fakta er at dette skjer mot jenter i hverdagslige settinger hver eneste dag overalt.

Jeg klarer ikke å forstå hvordan en person kan få seg selv til å kalle en annen, "psyko bitch, hore, falsk" osv basert på utseende og første inntrykk.
Nå er settingen på paradise tatt litt utav kontekst, da dette ikke er en normal situasjon, men det er jo ikke annerledes på skolen eller arbeidsplassen!

Hvis ene jenta i klassen enten får en bedre karakter enn en annen, får den kjekke gutten fremfor en annen, får muligheter i livet som den andre ikke får- så er det så lett for en gruppe jenter å samle seg sammen, plotte mot dette vedkomne og spy ut alt som fins av skjellsord og stygge kommentarer.
Deretter følger utfrysning og gruppen gjør sitt for å få nøytrale mennesker i samme omgivelser til å vende ryggen til den personen det gjelder.
Jeg klarer ikke å fatte hva som gjør at de i gruppen, syns dette er grei oppførsel. Hva er det som skjer oppi hode til den/de som baksnakker når de gjør det, hva godt gjør det for dem?

Ofte ligger misunnelse, usikkerhet og ensomhet bak, så ved å samle med seg et par individer for å skitsnakke den andre, får man kanskje en følelse av at en selv er bedre, får trygghet i gruppa og ikke lenger opplever ensomhet.
Men det varer jo ikke! Det ender jo opp med å slå tilbake mot en og baksnakkingen ender ofte i tårer og falske unnskyldninger... 

Tenk på jenta som opplever å bli baksnakket! Hun sitter gjerne igjen med en angst over om hvem andre er det som baksnakker?
Tanker som "Er det bare de i gruppa eller er det flere? Tror de på det stygge som blir sagt? Er det slik som de sier jeg er, at jeg virkelig er?" kommer snikende og det skaper utrolig mye dårlige følelser. 

Til deg som baksnakker, uansett hvilken grunn du gjør det for.
Om det er fordi en anna jente fikk gutten du drømte om, fikk bedre karakter eller kanskje det er i jobblivet at en fikk jobben fremfor deg eller fikk forfremmelse eller skryt for noe hun hadde gjort.
I stede for å ty til å slenge med leppa om at "de to blir aldri lykkelig sammen", "hun smiska skikkelig med læreren, så derfor fikk hun bedre karakter" eller "jævla drittkjerring, lurer på hvem hun har ligget med på sjefskontoret for å komme dit hun er nå!"
Gå heller inn i deg selv og finn ut hvorfor ble det utfallet slik, hva kan du gjøre for å forbedre deg selv ? Hvordan kan du nå de målene du setter deg her i livet?

Du kommer nemlig ikke lengre frem her i livet, ved å slenge dritt om andre- heller tvert i mot!

Til deg som blir baksnakket- Vær så snill og ikke ta det til deg, det er ikke noe galt med deg, du har ingenting å bevise for noen andre, vær deg selv og gjør din greie!Jenter, vær så snill- skjerpings! Baksnakking er IKKE greit! 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

STAY FABULOUS!

 

Ubuden Gjest

Det er en fin vårdag i dag er det ikke?! 
Solen skinner og vinden står nesten helt stille og det er utrolig deilig!
Det gjør noe med oss mennesker når sola skinner, er du ikke enig?

Nå som solen stråler, har jeg tenkt å gå meg en tur, få litt frisk luft og bevege meg litt- det er jo så utrolig forfriskende og digg!
Og i dag trenger jeg det eksta fordi jeg i dag har en ubuden gjest på besøk,- "Fibrotrollet" som jeg liker å kalle det, har dukket opp og det er ikke en jeg vil invitere inn for å si det sånn, så da tar jeg meg turen ut istede!

Det at jeg har fibromyalgi er ikke spesielt synlig for omverdenen. Og på dager hvor smertene suser rundt i kroppen, prøver jeg å motivere meg selv til å gjøre positive ting og gjøre ting som gjør meg glad, fremfor å grave meg ned med smertestillende og slækking på sofaen.
(joda, jeg lar meg selv slappe av en del altså- men jeg gjør ikke BARE det)
Faktisk bruker jeg ingen faste medisiner, jeg velger å trene, spise godt og gå i behandling med fysio og kiropraktor i stede, noe som holder meg for det meste i sjakk.
 
Da jeg våknet kl 9 i dag og det kjentes ut som jeg hadde en betongmasse sittende på ryggen, dro jeg frem yogamatten mens jeg traktet kaffe og gjorde et par øvelser.
Det hjelper litt på å få strekt ut og satt i gang systemet litt, selv om det gjør j**** vondt- men som jeg alltid sier, vondt skal vondt fordrive!
En annen ting jeg liker å gjøre er å sminke meg, ordne meg litt på håret og ta på meg favorittplaggene mine.
Dette er den materielle delen av meg- hvor jeg fresher meg opp og føler en positivitet over å se bra ut og dette gjør at jeg dermed føler meg litt bedre.  
For å gi meg selv en skikkelig piff, hiver jeg på noe gøy og motiverende musikk på ørene og går ut en tur!  

Så det er akkurat det jeg har tenkt å gjøre nå! Jeg har knipset et par bilder av dagens og makeup- som kommer ut senere idag, men siden jeg unnet meg favorittplagget mitt så knipset jeg bilde av det også, så mens dere venter på dagens makeuplook up close så får dere dette bildet som smakebit! 


som bildet på veggen bak meg sier: Dont let anyone ever dull your sparkle! og fibrotrollet får ikke dulle min sparkle heller!

Denne fantastiske genseren snopte jeg meg forresten fra StyleConnection.no =D

Vi snakkes litt senere i dag kjære venner! Nå tar jeg med meg denne teite verkende kroppen og stikker ut i sola!
Nyyyyt dagen!

 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #fibromyalgi #fibrotrollet #outfit 

Disney Fest!

Helluuuu! 
Har dere hatt en fin helg??


I dag er det rett og slett inne vær- herlighet så kjipa stemning det er når det regner og snør om en annen, blåser og det bare er vått og grått!
Da er det jammen fint for meg at jeg har en skikkelig ryddejobb foran meg i dag! Som jeg nevnte i går, så var jeg på Disney Bursdagsfest.
OG surrehue som jeg er, måtte jeg rive ut det meste fra klesskapet mitt, prøve og forkaste så det nå ser ut som en bombe har gått av i skapet!
Sminkerommet ser ikke noe bedre ut, så det blir rydding og vasking på agendaen de neste timene.

Som lovet får dere et lite bildedryss av mitt kostyme for kvelden.
Etter mye frem og tilbake og prøving av klær sto det mellom en blond Jasmine eller Elsa, og jeg bestemte meg selvsagt i siste liten og fikk det derfor alt for travelt da jeg gikk i gang med stylingen, bare to timer før festen startet =P

Endelig fikk jeg bruk for kjolen som jeg hadde spart på i skapet, siden ballet i 9.klasse!! (haha!!)
Jeg presset meg inn i den, og det var jo selvsagt snøring bak, så siden jeg var alene hjemme brukte jeg hvertfall 30 min bare på å få på meg kjolen.
Håret som skulle festes og flettes sammen med mitt, tok hvertfall 1 time og da hadde jeg bare 15 min på å gjøre sminken før jeg løp ut døren!
Ja og så lagde og spiste jeg middag inni alt sammen også, så jeg ble selvsagt litt sen til festen, for jeg måtte også kjøre en god halvtime for å komme frem.
Haha, uff- story of my life liksom!

But I made it! =P Og det var kjempekoslig! Alle var utkledd og det var alt fra Snøhvit, til Ariel, Cruella Deville og B-gjengen.
Det ble spilt masse gøy musikk fra forskjellige Disney filmer, Disney Quiz og kjempemorsomt og høylytt brettspill!

Siden jeg hadde det så travelt før jeg dro, ble bildene av kostymet mitt tatt først etter at jeg kom hjem og da hadde hår og sminke vært utsatt for både vind og regn, men skitt au.

Charlie tuning in to Elsa fra FrozenVel- nå får jeg ta for meg dette rotet! Huff...

Vi sakkes litt senere!!

Hva har dere gjort i helgen?! 

 

Nye tider \\ Blitt Side2 blogger

HEIIIII!!
Nå kan jeg endelig avsløre hva jeg skrev om for en stund siden om spennende tider!
Nå er den spennende tiden endelig her!!

For en stund siden ble jeg kontaktet av nettavisen og side2 for å snakke om et mulig samarbeid.
Dette var for meg ikke noe tvil om å si ja til og kontrakten ble signert ganske så umiddelbart! 

Så nå er det da altså et faktum- jeg er blitt side2 blogger!! =D 
Det blir vel ikke egentlig noe forandring her på bloggen, annet enn at designet er annerledes og at det står side2 på toppen av siden og reklamebanneren som rammer bloggen.
Innholdet mitt vil forsatt være det samme- masse omtaler, tips, triks, videoer og looks med produkter som jeg liker og velger å skrive om. Men jeg skal jo såklart bli bedre og etterhvert som jeg blogger så lærer jeg jo også hvordan å bli bedre til det! 

Jeg gleder meg utrolig mye over dette samarbeidet og ser på dette som et stort steg videre i bloggverdenen for min del. 
Da jeg opprettet bloggen min for snart 4 år siden, var det jo bare for å oppdatere de hjemme i Bergen med hva jeg gjorde på makeupskolen, men brått så ble bloggen min til noe større, bedre og gøyere! 

Vil bare si tusen takk til hver og en av dere lesere for at dere følger med meg og er her inne, stiller spørsmål og kommenterer!
Dere er min motivasjon og inspirasjon til å blogge og pga dere har jeg fått denne muligheten til å bygge bloggen min til noe større- DERE ER BEST! <3

Vi snakkes snart vakre venner <3

 

Internett er nede!

I dag våknet jeg til skinnende sol og et Internett som ikke funker!
Så da jeg satt klar med bilder fra morgenen fikk jeg ikke lastet opp innlegget pga den manglende kontakten mellom pc og nettverk. Så da sitter jeg her med mobilen for å oppdatere dere!

Så hvis du har lyst på litt mer innholdsrik oppdatering fra meg i dag så kan du følge meg på snapchat! =D

Så snart Internett er oppe og går igjen blir det nytt innlegg!
Stay tuned mine kjære venner <3

-Charlie