hits

januar 2016

Jeg er helt overveldet!

Wow! Jeg må jo bare si tusen takk for responsen på mitt forrige innlegg
Det er noe med det å vite at man er flere i samme båt og ikke står alene i situasjonen, så det var veldig flott å få så mange fine støttemeldinger etter det innlegget.
Men for meg handler det mest om at dere som leser, skal få et ekte bilde på skjønnhet. Få se at det ikke bare er retusjerte og "perfekte" bilder å oppdrive blant skjønnhetsbloggere og makeupartister. At dere skal få se at vi er likestilt og som jeg skrev i forrige innlegget ikke skal føle dere dårligere enn noen andre pga av huden. 
Jeg lever og ånder for å inspirere og fremme ektehet, så det var så utrolig godt å høre alt det fine dere skrev både på innboks og i kommentarfeltet! 
Dere er så gode! ♥

Nå har jeg vært hos legen, fått en pillekur og krem som skal brukes sammen. Huden min kommer nok til å bli tørr og sår i prosessen for å få utdrive alle urenhetene samtidig som pillene skal ta knekken på betennelsene i huden. Det blir veldig spennende å se hvordan dette går! 
Men om huden min blir så stygg som jeg er blitt forberedt på at den kan bli, vil det naturlig nok bli litt mindre sminkebilder fremover. Jeg skal kjøpe meg et mineralpudder til å bruke når jeg har behov for å sminke huden litt på jobb og sånn, men ellers kommer jeg til å gå med huden bar fremover! 
Men det betyr ikke at jeg tar pause herfra- det betyr at det kanskje blir mer fokus på hår og outfit og negler fremover =) Det er jo gøy det også vel?!

Tenker også å kjøre litt spørsmål og svar og litt forskjellig annet snacks, så hvis det er noe spesielt du har lyst at jeg skal skrive om, eller lage video om fremover så skriiiik ut!

SAMSUNG CSC
Saints and Mortals Bukse - Carlings  / Sexy Shirt - StyleConnection / Klokke - Accessorize

Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb, så snakkes vi snart ♥

 *Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Selvtillit

Bildene jeg skal dele i dag, sitter det litt langt inne å dele faktisk, men jeg har snakket mye om temaet, jeg har vist dere lignende bilder før og jeg vet at mange føler en slags trøst i å se at flere sliter med disse problemene, og kanskje spesielt trøstende er det når en beautyblogger og makeupartist sliter med nettopp dette..?

SAMSUNG CSC

Lenge har jeg slitt med huden, jeg har i perioder finere hud og andre perioder skikkelig møkka dritt hud. Sistnevnte er tilfelle akkurat nå. Og denne gang er det ikke bare i ansiktet jeg har slitt.. Men det er ansiktet som er mest synlig, mest utsatt og for meg, vanskeligst å bli kvitt! Hvis noen lurer på hvorfor jeg er så nøye med hva jeg bruker av produkter, hvorfor jeg holder meg til spesifikke merker, ikke dynker huden i tette foundations og viser mye naturlig hudsminke- This is why!

Mye sminke vil tette porene og potensielt gjøre vondt verre når man har en slik hud som det jeg, og mange av dere har. Når huden min er som den er nå- går jeg uten sminke, så mye som mulig. Og hvis jeg tar noe sminke på, så passer jeg på å bruke ikke komedoniske produkter, som lar huden puste så mye som mulig mens sminken er på. 
Når det kommer til hudpleie, så er det uhyre viktig å passe på renserutinene, bruke milde og gjerne antibakterielle produkter som kan rengjøre betennelsen i huden.
I går skrev jeg om Konjac Sponges- og bare på den uken jeg har brukt de, har det blitt en god del bedre. I tillegg har jeg også behandlet huden min hos hudpleier, og fått renset porer og hatt på rensemaske.. På bildene jeg viser i dag, så er huden min allerede bedre enn den var for en uke siden. Dette er jo naturlig nok grunnen til at jeg heller ikke har vist noe særlig med sminkebilder på bloggen den siste tiden.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Men nå er det så ille, at jeg faktisk skal til legen, etter anbefaling fra hudpleier, med huden min. Urenhetene har spredd seg nedover halsen, jeg får utbrudd på brystet og på ryggen, og det er bare vonde røde kuler. Noen små, noen store og de er så så vonde! 

Jeg hadde forstått forandringen i huden om jeg hadde vært i tenårene og i utvikling med pubertet og så videre, men jeg er faktisk på vei mot 30årene og da er det mulig det er en ubalanse i for eksempel hormoner i kroppen... Så da får jeg bare vente å se hva legen har å by på av svar, for når jeg gjør de tiltak man kan med rett hudpleie og makeup- da må jeg ha mer hjelp til å få bukt med problemet.

Men så til poenget mitt da, for selv om jeg ser ut som dette, full i røde prikker og er sår i huden, så vil jeg gå frem som et godt eksempel til å faktisk gå med huden bar!
Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å vise hvordan dere kan sminke huden med en slik hud, men det aller aller beste er rett og slett bare å la huden hvile og la den puste.
Så da har jeg heller fylt i brynene og tatt på meg en leppestift- for bare det løfter selvtilliten og humøret, men det tar også fokuset litt bort fra de fæle røde prikkene!

SAMSUNG CSC

 

Så join meg gjerne med å gå med #hudenbar la huden hvile og puste og føl på at du er flott og fin, uten sminke, selv om du har urenheter! For det er faktisk ikke urenhetene som definerer deg!

Du er vakker uansett! ♥

SAMSUNG CSC

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

#skjønnhet #hudpleie #urenhud #akne #selvtillit #nesten #sminkefri 

Photosession gone wrong....

*Sukk*

Her snakker vi beautyblogger problems altså! Forleden dag så hadde jeg sminket meg, røffet til håret litt og tatt på meg en kul kjole og tenkte at jeg skulle få tatt litt kule bilder..

Så jeg går bort til vinduet, stiller meg opp og begynner å knipse i vei som vanlig. Men hver gang jeg sjekket kameraet for å se om jeg nailet utrykket jeg var ute etter så møtte noe sånn som dette meg...

SAMSUNG CSC

Jeg forsatte å knipse og tenkte at det bare var startvansker...

SAMSUNG CSC

Vel, la oss fokusere på øy... eh.. øret? Hrmf... 

SAMSUNG CSC

Begynner å bli smålig irritert her!

SAMSUNG CSC

" YES! Endelig et brukbart bilde- nå snur det vettu, nå blir det bra bilder! "

SAMSUNG CSC

... Eller ikke...

SAMSUNG CSC

Tar på meg litt lipgloss for å se om det kan piffe opp litt.... helt til jeg oppdager at lipglossen er sklidd ut over alt rundt leppen og ser helt jævlig ut...

SAMSUNG CSC

" Jeg gir opp! "

SAMSUNG CSC
(men syns faktisk det ene øyet mitt ble fint på det her bildet i det minste, haha)

Koz og klemz fra BlooperCharlie....

#Skjønnhet #sminke #gonewrong #foto #fail #trengerikkesimereomdensaken

 *Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Charlie Tester- Konjac Sponge

Har dere fått med dere disse svampene før?
Konjac Sponges tar virkelig av for tiden, og nå har Makeup Mekka- et av mine favoritt makeupmerker laget sin egen! Hurra! 
Jeg prøvde en sånn her sponge for en god stund siden, men da skjønte jeg ikke helt hva det var, jeg bare fikk det i Glossybox og så var det så lite info om den da, men nå er det blitt mer kjent og mer info å finne! Så da jeg fikk spørsmål om jeg ønsket å teste disse svampene for Makeup Mekka takket jeg gladelig ja! 

Greien med denne her svampen er at den renser huden din skånsomt og naturlig, du kan bruke den kun med vann eller sammen med ansiktsrens om du har behov for det, 
Konjac Sponges er 100% naturlige rensesvamper, laget av konjac fiber som er et revolusjonerende vegetabilsk fiber fra roten v Amorphophallus Konjac planten (puh, prøv å si det ordet raskt og høyt da =P haha)

SAMSUNG CSC

Anywho- Makeupmekka har nå produsert to forskjellige typer av svampen, den hvite som er for alle hudtyper, men spesielt god for sensitiv hud og en sort variant som er for en kombinert og uren hud. Den hvite er laget kun av konjac fiberne, mens den sorte også inneholder aktivt karbon/kull og ulike mineraler som absorberer overflødig fett på huden og dermed hindrer tilstopping av porer samt at den er med på å drepe bakterier i overhuden som forårsaker akne, med sine naturlige antioksidanter. 

SAMSUNG CSC

Det er alltid lett å bli skeptisk når det kommer sånne her nye og revolusjonerende produkter, men jeg er optimistisk, for etter å ha brukt svampene på min svært irriterte hud, i snart en uke, så har jeg faktisk merket forskjell! Jeg har byttet litt på å bruke svampene, så hver dag bruker jeg den hvite, og ca 2 ganger i uken bruker jeg den sorte.
For selv om jeg har akne, så har jeg det bare enkelte steder i ansiktet og ellers i huden er jeg veldig sensitiv! 

Et par kjappe fordeler med den her herligheten

◊ Ingen fargestoffer, ingen konserveringsmidler og heller ingen andre ingredienser! 
◊ 100% naturlig og nedbrytbar - kan kastes i matavfallet når den er oppbrukt 
◊ Eksfolierer huden = øker blodsirkulasjonen = fjerner døde hudceller = friskere og renere hud!
◊ Passer alle aldre og alle hudtyper
◊ Billig og grei og varer i ca 5 uker om gangen

Lurer du på hvordan du bruker denne? Sjekk ut denne kjappe videoen under =)


Produktet i videoen er sponset

Har du lyst å teste svampen selv? 
Den hvite svampen finner du her og den sorte finner du her og prisen- den er kun 69,- pr stk!

Har du prøvd sånne svamper før? Isåfall hva syns du om det? 

_____________________

 *Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Don't judge a book by its cover!

Veldig mange dømmer det yrket jeg er i. At det er flåsete, uviktig, overfladisk og at det skaper et press om å se bra ut osv...

Men på dager som i går, det er sånne dager hvor jeg virkelig skjønner hvorfor jeg har valgt å utdanne meg og jobbe innen skjønnhet.
Fordi, da får jeg bevise til alle de med fordommer at det handler ikke bare om å legge sminke og fikse litt hår for å se fin ut, følge trender eller kjøpe overstadig mye produkter!

Veldig ofte handler det om noe mye mer enn det. Noe meningsfullt og stort for veldig mange! 

Enten det er en brud hvor jeg får ta del i å få henne til å stråle på en av de største dagene i hennes liv, eller om det er den 14 år gamle jenta jeg tar av ørten lag med brunkrem og gårsdagens maskara, før jeg legger ny, passende makeup til og lærer bort mine beste triks eller om det er som det var i går hvor jeg bokstavelig talt fjerner halve manken til en og gjør henne helt ny på håret, fordi hun har kommet til et punkt i livet hvor hun har det bra etter å ha hatt det veldig tøft, og ønsket å gjøre noe stort, nytt og vågalt for å bevise for seg selv og de hun omgir seg med at dette er en ny epoke i hennes liv!

Det å få lov til å være med noen på en slik opplevelse, ta del i et annet menneskes store øyeblikk, det er en ubeskrivelig følelse, og jeg føler meg så beæret over å få lov til å ta del i disse flotte menneskenes liv på denne måten. Fordi det handler ikke der og da, om en trendy hår frisyre eller sminketeknikk. Det handler om det mennesket. Hvordan det menneske har det og hvordan vi med en ny sveis eller en annen farge på leppestiften, kan sette et uttrykk på det dette menneske føler, og det er ganske så himla fantastisk! 

SAMSUNG CSC

Fine Evi, før og etter!

SAMSUNG CSC

Først samlet jeg håret hennes i et strikk og klippet av ca lengden på det bak. Hun ønsket seg en lang bob, så jeg gjorde det kortere bak og lengre i front, men forsatt med såpass lengde at hun kan style håret. Evi har ekstremt tjukt hår, masse krøller, som hun liker å rette ut, og hver gang jeg har klippet henne så tynner vi det ekstremt mye. Denne gang, kom vi frem til å gå litt mer ekstremt til verks og lage en liten surprise i nakken hennes, som kun er synlig når hun har håret opp!

Jeg tok maskinen fatt og barberte henne rett og slett i nakken! Dette har jeg aldri gjort før, så det ble nytt for både henne og meg, men vi syns resultatet ble skam tøft og hun kledde det enormt godt!


.. og det ble LITT hår på gulvet kan du si...

SAMSUNG CSC

Se så fin hun er!! ♥

SAMSUNG CSC

Tusen takk for at jeg fikk leke med håret ditt Evi- du er tøffere enn toget! 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Makeover #Bliny #Hår

 

Stripping every day!

SAMSUNG CSC

...og nei- det er ikke den type stripping du først tenkte på!

Jeg snakker nå om den "nyeste" makeuptrenden som har blitt spådd å bli vårens hotteste sminketrend.
Men altså- come on! Er dette tull?! 

Stripping  (hvorfori all verden har de kalt det det?) er rett og slett en "ny" metode for å ta på seg solpudder slik at du får et fint og solkysset resultat!
Men altså- dette er jo slik man har tatt på solpudder i åresvis.. 

Det er viktig å tenke nytt, skape nye trender og fornye teknikker, men nå begynner det å bli litt småteit!
Da jeg gikk på makeupskolen så lærte vi om shading og highlight, som egentlig er akkurat det samme som contouring, men det var navnet contouring som ble hypet.
Kim K og hennes makeupartist frontet teknikken som om de fant den opp! 
Så kom strobing, dette er highlighting med krem highlighter, nå er det da baking, også en form for highlight, og stripping som er det store nye! 

Hva med å faktisk komme på noe NYTT?! Det her er jo bare gamle teknikker med nye, og rare, navn...
Kanskje jeg skal ta en teknikk som fins fra før, gi de et nytt navn så blir det ny hot trend også? 

Hva med å begynne med "Dusting" istede for blending av øyenskygge? Eller "Pinching" til påføring av rouge for å gjenskape det de gjorde i gamledager?
Nemlig å knipe seg røde i kinnene for å få frisk rød farge

SAMSUNG CSC

Jaja, litt tankespinn fra meg på morrakvisten! Hehe, men altså, er det bare meg eller er det flere som er enige med meg her?!

I wanna know! Hva tenker du om dette?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Vixen Blogawards egen Leonardo Dicaprio!

Leonardo har vært nominert til Oscar 6 ganger og jeg har vært nominert til Årets Beautyblogg i Vixen 5 ganger. Men ingen av oss har hanket inn pokalen enda, så da er det jo litt spennende å se, hvem av oss klarer det først?! 
_________________________


©Lars Askheim/Canon

Fredag gikk som kjent Vixen blogawards av stabelen, det var helt ahmaaazing og jeg koste meg gløgg ihjel med fineste Agnes (vinner av årets beautyblogg) og Gilan (vinner av åretsbeautyblogg i fjor)! Disse to jentene fikk roet nervene mine max og jeg koste meg masse masse! I tillegg fikk jeg endelig truffet Pappahjerte og fruen, som er like kjekke og morsomme i virkeligheten! Jeg fikk også vært masse med fantastisk Kristin Gjelsvik og uberkule Katinka Sletten. Det ble masse hyggelige møter og selfies og prat med flere kjentsfolk og bloggere og jeg sitter igjen og er både starstruck, superhappy og fornøyd med en vellykket kveld! 

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder med kamera mitt denne kvelden, ble mest selfies og snapchat, haha! Men har fått låne fine bilder av Gilan, som hennes mann Farid O tok av oss iløpet av kvelden og så fikk jeg noen flotte bilder sendt av Canon fotografen Lars Askheim. Så da er det bare å kjøre i gang -

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC
Her gjør jeg meg klar til å dra bort til Hotel Continental for å bli stasjet på håret og få leke med Nyx makeup

SAMSUNG CSC
Får håret stasjet av flinke Adam&Eva frisører


©Lars Askheim/Canon

Et kult snapshot av Canon fotografen, mens jeg sitter å tester ut sminken fra Nyx!
Jeg fant ut at jeg skulle gå litt bananas og gikk for en dyyyp lilla leppe, enkle øyne med en grønn gel liner og lilla bryn for annledningen.
Det er jo tross alt Vixen- time to go crazy! Hehehe


©Lars Askheim/Canon

Da var det tid for sort og gull teppe foran presseveggen! 
Jeg blir bare ikke vant med denne poseringen og føler meg awkward til 1000 her! Hehe


©Farid Omer


©Farid Omer

Gilan hadde med seg et kamerateam denne kvelden, så det blir utrolig gøy og spennende å se hva som blir av det! 
Her mingler vi litt før vi får gå inn til selve utdelingen


©Farid Omer


©Farid Omer


©Farid Omer

Beautygirlsa, Gilan, meg Chioma og Agnes!


©Farid Omer

Elsker dette bildet! Det ser ut som det er sååå drama drama! 


©Farid Omer

Beautiful people!!

©Lars Askheim/Canon


©Farid Omer 

Litt morsomt det bildet over her, for hvis du ser i bildet under, nederst til høyre, så er det dette bildet vi tar av oss selv på bildet over! Haha!Og det samme skjer her, med Caroline Berg Eriksen!


©Caroline Berg Eriksen


©Lars Askheim/Canon

Og så til slutt, et lite snapshot i fra etterfesten på Baroque- her med min kompanjong fra helgen! Jeg må nesten komme med en ekstra takk til kompisen min Christian, i midten, for å ha blitt med meg til hovedstaden denne helgen på all galskapen! Han har støttet meg hele veien og jeg tror det var helt tilbake til sommerferien at vi planla denne turen her. Han har virkelig vært en super venn som har roet nervene mine og vært der for meg både i helgen og i tiden før. Gode venner er alfa omega og dette er en venn jeg er så glad for at jeg har! Tusen takk for turen, for støtten og for at du er en så grei. Whoop whooop! 

Takk for denne gang Vixen- vi sees til neste år! ♥

Size Does Matter!

Når du er skjønnetsblogger på tur, hvertfall på tur til Oslo der du skal være fjong og fin de fleste dagene, er det noen ting som er HELT nødvendige å få med seg! Men hvis man skal unngå å pakke ørtogførti bager så er det greit å få down sizet et par ting...

SAMSUNG CSC

Så her vil jeg påstå at størrelsen teller, nemlig de små størrelsene.  

SAMSUNG CSC

Jeg har vært på farten siden torsdag nå, og skal ikke hjem før sent i morra, og da er det essensielt å få med seg blant annet håndkrem, kroppskrem, shampo, balsam, dusjåpe, ansiktsvask og fuktighets produkter.. Skulle jeg tatt med med disse tingene, i full størrelse så hadde jeg jo trengt en egen koffert til alt sammen, men siden det fins noe så flott som small size produkter, er plassen i kofferten reddet! HURRA!

SAMSUNG CSC

This face and this hair, needs it's care!!

For ikke å være super uøkonomisk, for la oss være ærlig, det koster jo mye mer per milliliter med smallsize produkter, så er det lurt å ha de samme produktene i stor størrelse som små, slik at de produktene det er mulig å gjøre det med, overfører du bare fra de store til de små beholderne når det er tomt i de små!
Man får jo såklart også kjøpt tomme smallsize flasker og det går supert å bruke disse også, men så er det jo litt koselig med etikettene og sånn, haha! It's all about the looks liksom!  

Har du noen favoritter du bare MÅ ha med deg på tur?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

We are all winners!

Da er vixen blogawards over for i år, og jeg har hatt en helt fantastisk kveld og møtt masse flotte folk! Sjekk her for et større bildryss av hele kvelden!

Det ble flinke Agnes som stakk av med seieren i for årets beautyblogg 2015, det var velfortjent og jeg er veldig glad på hennes vegne!
Jeg er så stolt over å ha kommet så langt, hele veien til finalen, topp TRE i hele Norge i kategorien skjønnhet, og det har gjort meg supermotivert til å forsette å jobbe på, lære mer, bli flinkere og så til neste år!! DA!! Lykketallet mitt har tross alt alltid vært 16, så kanskje kanskje?! hehe!
Jeg skal ikke stikke under en stol at jeg hadde ønsket å vinne såklart, men som både Agnes, Gilan og jeg snakket om før utdelingen, så unnet vi alle hverandre å vinne. For selv om vi konkurrerte om den samme prisen, alle som beautybloggere alle som makeupartister, så har vi alle 3 vidt forskjellige bloggstiler og forskjellig publikum.
Det føles utrolig bra å ha hatt disse to ved min side i denne kåringen. Det viser at vi 3 har gitt dere et bredt spekter av beauty innhold, som tydligvis har falt i smak og det er veldig gøy. Jeg må jo bare få sagt tusen tusen takk til alle dere fantastiske lesere, venner og familie for stemmer, støtten og at dere har trua på meg! ♥

I mine øyne føles det som vi alle er vinnere, for det å komme til finalen, teten av norske bloggere utav over 20 000 nominasjoner, det er himla stort det! Så til alle andre finalister i går som ikke stakk av med seier i sin kategori, håper jeg dere anser dere som vinnere likevel! 
Sånn etter at man har grått litt i misunnelse og bitterhet fordi vi hadde lyst på pokal og goodiebag vi og, hehehe! 

Nå skal jeg ut og møte fineste Emilie for en kaffe! ♥
Laterz!! 

Ready set go!

Hei fineste!
NÅ er nervene i taket! Jeg sitter akkurat nå i frisørstolen og blir stylet på håret, har sminket meg litt og skal sminke meg ferdig når håret er ferdig.
Dette blir utrolig gøy og jeg føler meg så sykt heldig som får være med på alt dette!

Uansett hva som skjer i kveld så er jeg så sykt takknemlig for å ha kommet så langt som dette! De to andre finalistene er kjempeflinke så det blir utrolig spennende å se hvem av oss som stikker av med pokalen i kveld. Håper dere har det fint! Mer updates kommer senere♡
SÅÅ glad i dere!

Instagræm

Hehe, jeg ble gjort oppmerksom på måten jeg sier Instagram på her for litt siden. Jeg har liksom aldri tenkt over det før nå!

Når jeg uttaler ord som egentlig er engelske, på norsk, så sier jeg dem på engelsk. Ikke noe skarre R i Instagram her nei.. Men det jeg derimot sier er- og prøv å hør dette for deg, tenk engelsk, Instagr... og så -æm. Insta-græææm, uttaler jeg det visst! Haha, alt mulig folk rundt oss kan legge merke til og gjøre at vi legger merke til hos oss selv og andre.

Hvordan uttaler du instagram? Sier du det på den fornorksende måten eller på engelsk?

Vel, uansett da- siden vi snakker om instagram, tenkte jeg å dele noen av de kuleste instagram bildene jeg har hatt i det siste! 

*Bildedryss*

Creative


Makeup & Hairstyles


Black & WhiteOutfit

Nå skal jeg se om jeg får meg noen ekstra minutter med søvn før dagens begivenheter, sov knapt 3 timer i natt så hadde vært fint å få litt ekstra søvn!

Ha en nydelig fredag mine fine, og husk, følg med på mystory på snapchat for updates gjennom dagen :)

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Get Ready With Me

God morgen fineste! 
Nå er jeg i full fart på vei ut dørene og avgårde til et frokost event her i Oslo, så tenkte det var perfekt å dele denne videoen med dere! 
Det er en get ready with me video- hvor jeg har filmet på en litt annerledes måte. Jeg filmer inn i speilet, mens jeg sitter på gulvet å sminker meg og fikser håret og har lyst å gi dere følelsen av å liksom sitte på gulvet sammen med meg! Håper dere liker videoen! :)

*Snurr Film* 

Hvis dere vil følge med på hva som skjer iløpet av dagen og kvelden med Vixen Blogawards er det bare til å følge med på snapchat! Der skal jeg oppdatere så ofte jeg bare kan :)

Nå må jeg løpe! Snakkes senere ♥

Here we go!

Helluuu ♡
Ville bare poppe innom og oppdatere dere- Nå sitter jeg nemlig på flyet, oppe i luften midt mellom Bergen og Oslo!

Hvis det gikk an å ta og føle på nervene og spenningen som går gjennom kroppen min nå så hadde det vært et solid håndtak! Haha!
Jeg gleder meg kjempemasse til en flott helg i iskalde Oslo, og til den store begivenheten VixenBlogawards, som er imorgen. Men jeg er også Sjitnervøs nå, hehe! Har heldigvis med meg en god tjommi som moralsk støtte, ellers hadde jeg nok vært totalvrak akkurat nå!

Uansett utfall for imorgen, så gleder jeg meg helt enormt til en morsom kveld og til å treffe alle de flotte bloggerne som er med! Vi snakkes litt senere ♡ lots of love ♡

Rush Of Pink

Hallaien! Jeg måtte bare poppe innom med dagens makeup! 
Jeg er nemlig inne i en sånn "teste ut leppestiftfarger jeg vanligvis ikke går med" fase, og jeg blir like overrasket for hver ny farge jeg tester.
I dag har jeg på meg en dus og fin rosa farge, som er perfekt som hverdagsleppestift!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Resten av makeupen er helt naturlig, med friske farger i kinn og en skimrende brun farge over lokket kombinert med en klassisk sort liner.

SAMSUNG CSC

HUD- The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer, Fresh Nude Foundation og Lightening Shade Adjusting Drops 
KINN- Fresh Sorbet Blush - Cuban Watermelon
ØYNE- Colourcrush Eyecolour 205- Caramel Flirt og 360- Gold Rosemance
LEPPER- Colourcrush Lipcolour 230- Rush of Pink

SAMSUNG CSC

Jeg har virkelig forelsket meg i denne foundationen, forresten. Den gir huden en fin naturlig dekk med et veldig duggfriskt resultat. 
Syns huden ser skikkelig sunn og fin ut med den på!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det gjelder å komme seg ut av gamle vaner og prøve noe nytt, så oppdager man plutselig nye favoritter! Nå må jeg løpe på jobb, vi snakkes senere fininger ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Desire

Heisann fineste! Da er det klart for en ny How To guide, med en ny og sprek look!
Her har jeg gått for brune lepper, sammen med gullaktige øyne og en blå liner på våtlinjen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Start med å legge primer på huden, før du legger foundation og concealer og så gjør en lett contouring under kinnbena og i rammen av ansiktet.

SAMSUNG CSC

Fremhev så kinnene med en kremrouge i rosatoner. Før du legger øyenskygge, påfør Eyeshadow primer for et holdbart resultat. 
Øyenskyggen som brukes er en flerfarget skygge, med både gull, bronze og brunt som jeg har blandet og deretter påført over hele øyet og duset godt opp i globalen og ut forbi øyet. Innerst i øyekroken legges en skimrende highlight i varme toner for å komplementere gulltonene på skyggen.

SAMSUNG CSC

Maskaraen til denne looken er brun, for å ikke få et for hardt uttrykk på øynene. Jeg har fylt i brynene med en lilla maskara, men du kan godt fylle i dine egne bryn med naturlige farger, hehe. Tegn opp leppen med en brun lipliner og fyll i med en matchende leppestift. 
For et litt mer spennende uttrykk tegn på en grønnblå kajal på våtlinjen.

SAMSUNG CSC

Pudre så over huden for å sette alle produktene på plass så det holder seg slik hele dagen! 

SAMSUNG CSC

Voila!

SAMSUNG CSC

Som dere ser har jeg lagt øyenskyggen utover øyets form, samt under øyet. Dette gir blikket et skikkelig løft, men cluet her er å duse godt. Det skal være jevne overganger slik at det bare fader over i huden, for harde kanter vil gi motsatt effekt!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

For bare noen måneder siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle bruke brun leppestift, men det er rart hvordan man plutselig får øynene opp for å gjøre noe helt nytt, bare du prøver det ut et par ganger! Så for deg som tenker at leppestift ikke er noe for deg- test det bare ut! Gå med det hjemme en dag du ikke skal noe og bare kjenn på hvordan det føles å gå med. Plutselig finner du ut at det fantes en farge du kunne bruke også! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produkter brukt til denne looken:
HUD- The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer, Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup og Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer
KINN- Zao Mineral Cooked Powder 322- Chocolate og The Body Shop Highlighting Dome 02
ØYNE- Makeupstore Marble Microshadow - Amber og The Body Shop Colourcrush Eyecolour 360- Gold Rosemance
LEPPER- Zuii Lip Liner - Spice og Zao Matte Lipstick 486 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! Er dette en look dere kunne gått for?!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Sneak peek!

Hey heeeey!! ♥

Nå er jeg på vei ut døren til muselterapauten, gleder meg til å få knadd og løsnet opp i knuter og anspenthet.
Tenker jeg spenner meg litt ekstra om dagen med all spenningen rundt Vixen Blogawards! Ikke bare rundt selve prisen, men hva skal jeg gå med? Hvordan skal jeg sminke meg, hehe og ikke minst når jeg skal møte alle de andre flinke og profierte bloggerne!! Jeg kjenner jeg er starstruck bare ved tanken, hahaha! 
Jeg har skrevet litt med Pappahjerte og avtalt selfieorama og high fives, og gleder meg til det! Han har jo nettopp fått sin helt egen fanpage og kan dermed beskrives som ekte kjendis! Så jeg må jo bare lære meg å te med blant kjendisene =P hehehe
Husker en helt vanlig dag på jobb rett før jul, da fikk meg en liten starstruckhet da jeg så hvem som plutselig to i kassen min og skulle handle- jo det var Kristin Gjelsvik fra StyleConnection det!
Jajaja- nei, så det blir spennende og kjempegøy dette her! 

Jeg har akkurat blitt ferdig med å sette sammen bilder til makeuplooken jeg gjorde i går- men rekker ikke skrive alt som hører til bildene før jeg skal løpe ut døren, så derfor slenger jeg ut en sniktitt nå og så får dere en splitter ny How To guide når jeg er hjemme igjen- Grei deal?!  Vi snakkes om litt ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Look Out

Heiiii ♥

Dere er så fine, vet dere det?! 
På fredag er det den store prisutdelingen, Vixen Blogawards og jeg begynner å gjøre meg klar for avreise til Oslo på torsdag.
Den eneste grunnen til at jeg faktisk skal dit, det er på grunn av dere! Fordi dere kommer innom her, leser, kommenterer og for at dere valgte å nominere meg til årets skjønnhetsblogger. I år var det bare 5 som gikk videre til semifinalen og dere stemte og stemte og sendte meg til finalen og topp 3 i år. 
Jeg vet ikke om dere vet hvor mye det betyr for meg, men dere skal vite at det betyr så himla mye og jeg er så innmari takknemlig for hver og en av dere og jeg føler jeg ikke kan få sagt det nok!!

Mange av dere har lagt meg til på snapchat og sender meg så koselige meldinger der, både med randomness og med spørsmål og ønsker i forhold til sminke.
Det er så utrolig koselig at dere vil at jeg skal få ta del i deres liv, deres sminkeutfordringer og alt som dere skriver om til meg, det er en ære!

Så igjen, tusen tusen takk for at dere er innom her. Det er på grunn av dere at jeg forsetter å blogge, forsetter å lære og utvikle min blogg og det er på grunn av dere at jeg står på slik jeg gjør. Dere er bare best! 

I dag skinner solen og temperaturen er litt høyere, det gjorde at jeg fikk lyst å ta litt freshe outfit bilder i dag!
*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♦ Genser - HM ♦ Shorts - Bik Bok ♦ Strømpebukse - Cubus ♦ Skjerf - Bik Bok ♦ 
♦ Hatt - Bik Bok ♦ Sko - Din Sko ♦ Strømper - noe jeg fant i en skuff her hjemme ♦


SAMSUNG CSC

Jeg har også tatt bilder av en ny makeuplook- så det vil komme en How To guide så fort jeg er ferdig å sette sammen bildene.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ha en strålende mandag mine venner, kjempeglad i dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Naturligvis!

De siste dagene har jeg lest litt forskjellige artikler om hva som blir de nye trendene for 2016, og jeg personlig jubler! 

I en artikkel på Side2.no snakker ekspertene om at det vil komme mer av det naturlige, både hva gjelder produktene, med høyere etterspørsel av naturlige og økologiske produkter, (wohoooo) men også i hvordan resultatet av makeupen din blir. Mer naturlig, mindre dekk og mer ekte!

I året som gikk kunne vi se mengder av contouring, strobing, baking og overdreven opptegning av leppene..
Misforstå meg rett, jeg sier ikke at dette ikke er gode teknikker å bruke, men hjelpes meg- ikke HVER dag og fordi du bare skal på butikken!

Som stor forkjemper av å fremme ditt eget naturlige, vakre, flotte utseende, forskjønne det du har og ikke bare fokusere på å dekke og skjule og endre det du er misfornøyd med, så er det nettopp det å lære seg å være fornøyd med hvordan du faktisk ser ut, for til syvende og sist, så skal all sparkelet faktisk av på slutten av dagen..

En annen ting jeg vil poengtere angående disse makeup trendene er at de faktisk IKKE ser så fine ut i virkeligheten, alltid! 
La oss ta for oss Baking- Dette er jo da å legge mengder løspudder over foundation, concealer eller highlighter, som du lar sitte på huden en stund før du børster bort overflødig produkt. Resultatet blir et matt og holdbart, samtidig glødende og flott highlightet utseende. "Picture Perfect" blir du. Men det er nettopp det som er nøkkelordet, picure! For dette ser fantastisk ut på en scene til show eller catwalk i sterkt lys, eller til fotoshoot, men er ikke like egnet til en hverdagslook! I hvertfall ikke hvis du har urenheter, linjer eller tørr hud- da vil det vil rett og slett fremheve alt av linjer og nupper i huden! 

For ikke å nevne contouring, JA- gjort veldig jevnt og fint vil dette se smashing ut, men når du maler hele ansiktet ditt i mørke og lyse streker for så å blende dette i hop, så ser du ikke naturlig ut i virkeligheten. Det ser nok smashing ut på en youtube video eller et bilde på instagram, men når du møter en på gaten sminket slik, så er det sminken du ser! 

Jeg elsker sminke, elsker å leke og eksperimentere, men mitt hovedfokus, både på meg selv, her på bloggen og på instagram- er at den makeupen jeg viser, faktisk er like fin i virkeligheten som den blir på bloggen!

Med viten å vilje velger jeg å Ikke redigerer bildene mine i photoshop, for å jevne ut linjer eller porer og slikt. Det jeg gjør, er å justere lys og farger til rette, ellers er alt slik det ser ut. Dette er for at dere som vil prøve looks jeg viser selv, faktisk skal få et resultat som er likt utgangspunktet! Og for å vise at man ser flott ut selv om man kan se linjer, porer, kviser osv. Fordi i virkeligheten- kan man ikke fjerne det i photoshop og jeg ønsker å fremme god selvfølelse like mye som jeg ønsker å inspirere og lære bort!

SAMSUNG CSC

Jeg viser mer enn gjerne teknikkene som er poppis, fordi det er gøy å eksperimentere og så mange av dere spør og vil lære, men jeg viser de slik at de ser fine ut på mer enn bare et bilde! 

Det er jo litt sånn at hver vår kommer denne naturlige trenden tilbake igjen, i litt forskjellige variabler, så jeg håper jo at den naturlige trenden blir å se videre i året også. 
Da tenker jeg spesielt bevisstheten for produktene, for det er jo viktig å vite hva man maler seg i fleisen med og hva det inneholder! 
Så jeg sier hipp hurra til bevissthet over naturlig og økologiske produkter- det pleier jo også å henge i hop med ikke dyretestede produkter og da blir hvertfall jeg veldig glad! 

SÅ- vil du se mer av sminke og produkter som er snill mot huden, snill mot naturen og ikke minst snill mot dyrene?
Vil du se mer av sminkelooks, som faktisk vil se fin ut i virkeligheten og ikke bare på et instagrambilde med filter på?
Ønsker du å få enkle tips og triks som funker som de skal?

Da er det bare å følge meg videre ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Braided Ponytail

Hæppy søndag alle sammen! Har dere hatt en bra helg?!
Nå har jeg sittet med redigering i hele gårkveld og i hele formiddag og har endelig litt nytt godis å dele med dere! 
Jeg har laget en video med en super kul ny vri på hestehalen-

*Snurr Film*

Jeg kommer med en til video en av de neste dagene, det blir en Get Ready With Me video- hvor jeg først viser sminken og så denne frisyren. 
Men for å gjøre et enkelt ville jeg også ha en egen video med bare frisyren. 

Fortell meg gjerne hva dere syns om videoen og gi den en tommel opp om dere liker det dere ser! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så snakkes vi senere fininger ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Easy half updo!

Hei hei fint folk! ♥

Ville bare poppe innom med en super enkel og fin frisyre som passer både deg med litt kortere hår og deg med god lengde på håret.

SAMSUNG CSC

For å lage denne looken trenger du bare noen små gummistrikk og evt en lett styling krem til å samle håret litt med.

SAMSUNG CSC

♦ Del opp ønsket skill og ta tre små deler av håret på hver side av skillen.
♦ Lag små snurrefletter utav hver av de tre delene og fest strikk i enden så ikke snurren går opp.
♦ Trekk de snurrede delene bak og fest på midten bak med et strikk til.
♦ Løsne så strikkene fra delene og du er klar!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Easy peasy!

SAMSUNG CSC

Ha en nydelig dag mine fine 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Doin my own thing!

God fredag mine kjære!!! ♥
Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på IKEA med mamma, min søster og nevø. Der flyr jo som vanlig timene og etterpå var det avgårde på Lerpold for å handle inn litt hårprodukter. Nå som det har vert frost og vindstille, har det blitt innført datokjøring her i Bergen for å minste eksosutslipp, jeg har såklart oddetallskilt på bilen min, og for å komme til Åsane herfra, må jeg gjennom bomring sonen som jeg da idag ikke har lov å kjøre.. Så istede for å kunne bruke toppen 20 minutter ut dit, ble det nærmere 50 minutter for å kjøre om Arna for så å komme frem... Typisk... Da jeg var komt tilbake i området her ble det å fly videre på posten for å sende avgårde en pakke og derfra videre til å fylle opp min veeeeldig tomme bensintank!! Men men- nå er jeg hjemme og alle ærend er gjort så DA kan jeg vise dere dagens makeup, hår og outfit!

*Bildedryss* 

SAMSUNG CSC

Det er jo så in for tiden med denne dotten oppå hodet og jeg liker jo egentlig ganske godt å gå med håret sånn, og gjorde det lenge før det ble "in" ..
Derfor, for å ikke bare "følge strømmen", følte jeg idag for å gjøre min egen lille vri på denne frisyren!

♦ Først begynte jeg med å lage en høy hestehale av håret på toppen av hodet
♦ Deretter tok jeg et lite parti av hår og surret rundt strikken for å skjule den
♦ Så flettet jeg 3 løse fletter utav håret som kom ut i hestehalen.
♦ For å gi det hele et litt mer edgy og kult utseende dro jeg ut litt av håret i flettene slik at det ble mer røft og tilfeldig!

Jeg syns resultatet ble ganske kult- kjempelett å gjøre var det også!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Makeupen i dag ble både innenfor og utenfor min komfortsone. Innenfor med at det er naturlig hud, lett sminkede øyne og utenfor komfortsonen med en så dyp farge på leppene at den nesten er sort! Jeg digger jo å bruke farger på leppene, så dette ble en ny vri for meg, men syns det ble veldig kult til den ellers rolige sminken i dag.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Brynene er tegnet opp med lilla kajal og lilla øyenskygge. 
Lineren over øyet er med en rosalilla øyenskygge og maskaraen er brun.

SAMSUNG CSC

Dagens makeup er som følger
Hud- The Body Shop Fresh Nude Foundation blandet med Lightning Shade Adjusting Drops
Kinn- The Body Shop Fresh Sorbet Blush og Natures Minerals 07 til contour (utgått ptodukt) 
Øyne- Urban Decay Eletric Palette med fargen Jilted som liner og Nvey Eco Brown Mascara
Bryn- The Body Shop Eyedefiner Purple og Colourcrush Eyecolour 320- Grape Expectations 
Lepper- Urban Decay 24/7 Glide-on Lip Pencil i fargen Blackmail

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens outfit består av ull innerst, hehe, og så har jeg på meg favoritt skjorten min fra StyleConnection- Sexy Shirt Black over en enkel grå lang singlett.
Den klassiske sorte tightsen er på og paret med heimestrikka ull labber og røffe boots.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så da var min dag oppsummert og dokumentert hehe, hvordan har deres dag vært og hva skal dere i kveld?

Nå skal jeg smyge meg opp til mitt lille krypinn og montere litt stæsj som jeg kjøpte på IKEA! Wohoo!! Følg gjerne med på snapchat ;)

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

It's too fucking cold to look pretty!

SAMSUNG CSC

Nå er det så kaldt ute at vi (eller ihvertfall jeg) pakker oss inn i ullundertøy, flere jakker og svære skjerf og luer og hansker, så å tenke på å se fin ut da er litt glemmesak! 

SAMSUNG CSC

Men, jeg prøver litt likevel, for jeg nekter å la skinnjakken henge nå selv om det er vinter, for den er så himla kul! Haha, heldigvis er denne jakken ganske stor, så jeg har plass til å ha på meg en annen jakke under den og et kingsize skjerf for å holde ekstra varme.

Husker da jeg bodde i Halden og jobbet i Oslo, da tok jeg toget til og fra, og på morran så var det sååå kaldt i vognen på toget, så da brukte jeg faktisk dette skjerfet som pledd, fordi det er så svært! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men selv om det er bitende kaldt ute, så er jeg ikke sur! Nei, jeg er glad som bare det fordi det er sooooool! 
Haha, når jeg tenker meg om, så har jeg blitt en sånn skikkelig Bergenser som snakker alt for mye om været, etter at jeg flyttet tilbake til Bergen... Kanskje jeg må døpe om bloggen til værsyk blogg fremfor skjønnhetsblogg? Hehehe, neida =P Jeg skal prøve å snakke om noe annet en været på en stund nå! 
Kanskje for eksempel en kul makeuplook nå til helgen? Ja det var en god ide- så popp innom senere da, så skal dere få litt helgesminke og hår godis!

Talk laterz 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #beauty #dagensoutfit 

Today is a good day, to have a good day!

Hallais! 

Nå har jeg nettopp ramlet inn dørene her hjemme etter jobb, fått middagen i magen, hentet pakke i posten (som jeg skal skrive litt om senere!!) og nå sitter jeg her og gliser! 

Gliser fra øre til øre fordi dere er så steikanes fantastisk! 
Mens jeg var på jobb i dag, har det tikket inn en mail ifra Vixen, om at dere, verdens beste lesere har stemt meg videre til FINALEN som årets skjønnhetsblogger! 
Det føles så sinnsykt fantastisk og jeg er så utrolig stolt, glad og over the mooon happy shnæppi! TUUUUSEN millioner takk for all støtten og for alle som har stemt!!! 

SAMSUNG CSC

Nå ble det mange utropstegn her, hehe, men vettu hva, dette er så gøy og SÅ stort for lille meg!
Ble faktisk så glad at jeg spanderte en tur til frisøren på meg selv rett etter jobb, hehe, sånn at jeg er fin og fresh på håret til utdelingen neste helg.
Kan jo ikke komme der med flisete og tørre tupper vettu =P

Valget av salong denne gang ble noe helt nytt og spennende! Den siste havannen uke har jeg nemlig fulgt med på instagram kontoen til en ny salong i Bergen som heter Cutters. Det startet med at de hadde likt noen av mine bilder, så da begynte jeg å snike på bildene deres også. Etter litt søking på både facebook og hjemmesider ble jeg rett og slett veldig nysgjerrig på denne salongen og fant ut at jeg ville vite mer! Derfor tok jeg turen innom i dag og fikk fikset på sveisen og pratet litt frisyre inspo til neste helgs big happening.

Det som er så kult med dette konseptet, utenom det utrolig kule designet i salongen, er at det går raskt, med god kvalitet og til en rimelig penge! Du betaler kun 299,- for klipp, uansett om du er dame eller herre, klippen er gjort på ca 15 minutter og så kan du gå ut døren igjen, fin på håret og uten masse dill. Her får du det du trenger, enkelt og greit! 
Hun som driver stedet har lang erfaring fra yrket og har tidligere jobbet i en av Bergens fremste salonger og jeg følte hun forsto hva jeg ville med håret med en gang. 
Klippen ble kjempefin, akkurat slik jeg ville ha den, så dette blir definitivt et sted jeg kommer til å besøke igjen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Syns virkelig konseptet deres er utrolig kult, og kule nye ting det syns jeg bør deles, så om du bor i Bergen, eller bare er på besøk i Bergen, stikk opp i gaten på vei opp til Fløybanen og få deg en kjapp og fin hårklipp!
 
Stikk gjerne inn og les mer om Cutters på hjemmesiden deres og følg de gjerne på Facebook her :) 

Så tytes vi på senere my loves!!  Kjempe masse mye glad i dere 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Raspberry Crush

Åååh, tenk det! ENDA en solskinnsdag! Jeg blir i så ubegripelig godt humør av solen, og da som sikkert flere av dere også- speiselt på denne tiden av året når det ellers er så mørkt ute! Så nå sitter jeg her på kjøkkenet og nyter en deilig Nicecream før jeg skal avgårde på jobb. (se MyStoryen min snapchat hvis du lurer på hva det er, hehe)

I dag følte jeg for en frisk og leken makeup look, og fikk da en perfekt annledning til å vise dere min nyeste leppestift!

SAMSUNG CSC

Fargen heter 201 Redhot Raspberry og er fra The Body Shop sin Colourcrush Lipcolour serie. 
Det er en godt pigmentert, og fuktig leppestift, som gir masse farge, glans og fukt til leppene.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Resten av dagens makeup er som følger
Hud- The Body Shop Fresh Nude Foundation blandet med Lightning Shade Adjusting Drops
Kinn- The Body Shop Fresh Sorbet Blush og Natures Minerals 07 til contour (utgått ptodukt) 
Øyne- The Body Shop Colourcrush Eyecolour 360- Gold Rosemance over hele lokket, Carbon Eyedefiner Blue som liner og Nvey Eco Vibrant Blue Volume Mascara
Bryn- The Body Shop Eyedefiner Purple og Colourcrush Eyecolour 320- Grape Expectations 
Lepper- The Body Shop Eyedefiner Pink og Colourcrush Lipcolour 201 Redhot Raspberry

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Topp 5 Produkter - Desember

Hei hå og happy mandag!!! Solen skinner og alt er fryd og gammen! 

Ville bare vise dere mine topp 5 favorittprodukter fra forrige måned.
Denne gang har jeg begrenset meg ned til bare 5 produkter så vi ikke blir sittende i det lange og det brede =P

*Snurr Film*

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

My Place

Endelig! 
Endelig har jeg fått meg et lite fristed, hvor jeg kan gå for å slappe av, gjøre yoga, ha oversikt over alle klærne mine og bare rømme litt vekk til.
Masse gulvplass, et lite krypinn under skråveggen, sofa på den bakerste veggen i rommet med tv benk og tv i hjørnet, 3 store speildører som gjemmer et fantastisk walk in skap, virkelig det perfekte rom for mitt forbruk. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her kan jeg tusle inn når det passer meg, tenne i lys, sette på en video med Yoga with Adriene på youtube og bare kose meg!
Nytt år, nye muligheter og alt det der liksom ;)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

__________________________
#yoga #chill #relax #fristed 

Darkness

Siden jeg konstant klager over at det er så dårlig lys og at jeg ikke får tatt fine bilder eller spilt inn bra nok videoer fordi det ar så lite dagslys nå for tiden og jeg ikke har alt utstyr som trengs for å få fint nok lys så får jeg tenke som så at man tager hvad man haver!

Derfor fant jeg i går frem den ene lille fotolampen jeg har og kjørte den opp på full guffe, mens det ellers var mørkt i rommet jeg satt i- så ble det noen litt annerledes Dagens Makeup bilder av det!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av: 
Hud- Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup og The Body Shop Shade Adjusting Drops Lightening
Kinn- Zao Mineral Cooked Powder 344 som contour og The Body Shop Highlighting Dome 02 som rouge
Øyne- Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette- fargen Blonde over hele lokket og fargen Danger som eyeliner, Maskaraen er fra Nvey Eco i fargen Vibrant Blue
Bryn- Long Eyelashes Maskara 02 Plum 
Lepper- Urban Decay 24/7 Glide-on Lip Pencil Blackmail og Matte Revolution Lipstick After DarkSAMSUNG CSC

____________________________
Akkurat nå så skinner faktisk solen, så tenkte å benytte meg av dagslyset og gjøre klart for et nytt innleg med bra belysning, hehehe

#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #mørketid 

Slik var mitt 2015

2015 var på mange måter et år hvor den store ballen begynte å rulle. Hvor tingene skulle begynne og falle på plass for meg og hvor jeg skulle få en ny strart.
Så da blir 2016 det året hvor jeg bruker alt jeg lærte i 2015 til å få det som begynte å falle på plass til å faktisk falle på plass! 
Jeg fikk mange nye og store opplevelser iløpet av 2015 og tenkte derfor å gå gjennom de med dere!

Januar

I januar i fjor var høydepunktet Vixen Blogawards, hvor jeg for første gang var kommet videre til finalen som årets skjønnhetsblogg. Før utdelingen fikk vi dra på et VIP vors, bli stylet på håret, sminket og fotografert av selveste Marcel Lelienhoff! På vorset her var også tv2 sitt innspillingscrew og filmet til Bloggerne, så da fikk jeg også mine to sekunder på fame i en episode på tv! hahaha!

Februar

Jeg ble Side2.no blogger! 
Dette var virkelig et stort lyspunkt for meg dette året! Det ga meg en bekreftelse på at det jeg gjør med bloggen faktisk blir sett og satt pris på, så jeg er kjempestolt og veldig ydmyk for denne muligheten. 


Les hele saken HER

Mars

Dette var en måned hvor det skjedde mye på privaten.. 
Etter 4 år som samboere fant kjæresten min og jeg ut at vi trengte en pause, jeg hadde forferdelig hjemlengsel og forholdet oss i mellom var gått fra kjærester til venner for lenge siden. Vi ble enige om at jeg skulle dra hjem til Bergen først for en periode så vi fikk tid å kjenne etter på hva vi trengte hver for oss.

April

Vel hjemme i Bergen, med skinnende sol og ny giv, begynte jeg så smått å flette antrekksbilder inn i bloggen!
Bare på en litt annen måte enn en typisk Dagens Outfit post på hvilken som helst annen blogg, hehe!

Mai

Velkommen Yoga til mitt liv!
Jeg har alltid likt yoga, og det siste tiåret har jeg gjort yoga med jevne mellomrom i rykk og napp, men aldri kontinuerlig over tid. Men det begynte jeg med da jeg kom tilbake til Bergen. 


Juni

Vi hadde så mye fantastisk flott vær på i både mai og juni, så det ble veldig masse Yoga ute i solen!
Progresjonen min var ganske enorm på kort tid og jeg fant utrolig mye styrke, glede, avkobling, avspenning, smertelindring og mental trening i å drive med yoga jevnlig.

Juni ble også måneden jeg offesielt flyttet tilbake til Bergen. I slutten av mai dro jeg tilbake til Halden for å pakke resten av sakene mine og få de over fjellet. 
Heldigvis hadde samboeren min og jeg et så godt vennskap både før vi ble sammen og i slutten av forholdet at de rundt oss omtalte det som den mest fornuftige og snille breakupen ever! Hehe, men det var godt at vi fikk avsluttet det på en fin måte og at vi begge satt igjen med følelsen av at det ble til det bedre! 

Juli

Jeg fikk æren av å gi denne flotte damen en real makeover! Det var dødsgøy! Flere bilder kan du se i dette innlegget.
Like etterpå dro vi på ferie til Thailand! 

Min aller første tur til THAILAND!!!!!

SAMSUNG CSC

Paradis på jord, sier bare jeg! OG så hoppet jeg i havet, og badet der som filmen The Beach ble spilt inn! wohooo! 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

August

Var ute hos mamma en dag det var kokende varmt og jeg hadde kledd på meg alt for mye klær! 
Jeg spurte om mamma hadde en shorts eller noe jeg kunne låne mens jeg var der, og da gikk hun og fant frem et lite blast from the past- rettere sagt slutten av 90 tallet.

Jeg klarte jo selvsagt ikke dy meg, så det ble Dagens Outfit og Dagens Makeup bilder her på bloggen- sjekk ut resten av innlegget her

September

Iløpet av sommeren drev jeg å gikk opp et fjell som heter Stoltzekeiven. Hvert år arrangeres det motbakke løp opp dette fjellet og jeg var så dristig at jeg meldte meg på! 
Første gang jeg noensinne var med på noe løp av noe slag og så velger jeg opp det bratteste fjellet i hele Bergen! Haha! 
Men jeg kom meg opp- jeg slo min beste tid opp og hadde mestringsfølelse herfra og til månen!!! 


Oktober

Den store Halloween måneden! Her ble det mye looks både på meg selv og på kunder, det var helt sinnsykt gøy og gleder meg allerede til neste sesong!


November

Denne måneden fikk jeg vite at dere herlige fantastiske lesere nok en gang hadde nominert meg til årets skjønnhetsblogg!! 
Jeg var i ekstase og nå sitter jeg bare med nerver i magen for å se om dere har sendt meg til finalen i år også ♥

I november starter fest sesongen og jeg kickstartet det med denne makeuplooken- se how to guide her

Desember

Denne måneden fikk jeg rekordhøye lesertall på innlegget mitt om ting vi kvinner gjør! Veldig gøy å se at det slo såpass an hos dere og flere kommenterte at de kjente seg igjen. 
Til slutt ble det også denne måneden jeg ble helt ny på håret, etter flere måneder med tenking og grubling bestemte jeg meg for å få farger i håret.
Jeg startet i det små, med pasteller og endte opp med knall rosa og lilla hår! 

SAMSUNG CSC

Oi, oi, oi for et år! Veldig kjekt å sitte å se tilbake på året på denne måten, spesielt Thailand turen, det tror jeg må være et av de største opplevelsene i hele mitt liv!

Har dere summert opp året? Fortell meg gjerne om dine største opplevelser fra året som gikk!
Så snakkes vi snart- veldig glad i dere ♥

01.01.2016

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!!!!

I dag valgte jeg å skrive datoen som tittel- rett og slett for å skrive datoen i det nye året for første gang! Det blir alltid like mye krøll hvert nyår når man skal skrive under på dokumenter og slikt, så da var det best å bare begynne å øve med en gang, hehehe..

SÅ!! Hvordan var deres feiring? Håper dere hadde det fint og at formen i dag ikke er for ille!
Her var det rolig feiring sammen med min beste venninne Karina, dere som følger meg på snapchat, fikk jo ta litt følge i vår trivelige aften med vår ekstremt interne og sære humor, hehehe! For oss ble det hvit feiring, altså med alkoholfritt sprudlevann og vin, rett og slett fordi vi ikke gadd å være fyllasjuk i dag og fordi da måtte vi ordnet med transport og greier og da blir det alltid bare stress. Dessuten med henne ved min side trenger vi ikke noe alkohol for å kose oss og ha det gøy, for det har vi alltid uansett! 

Nyter utsikten til alt det fine fyrverkeriet alle naboene hadde kjøpt inn...

Vi gikk ut og så på fyrverkeriet like før midnatt, fra den ene altanen vår, og hadde perfekt panorama utsikt, riktig så fint og koselig var det da ja, med sprudlende hylleblomst drikke i hvert vårt glass!

kl. 00.15 - Fyrverkeriet er still going strong utenfor!

Helt perfekt nyttårsaften! 

___________________________________________________________________________


Tusen takk for 2015- og nå gleder jeg meg til et nytt og spennende år i 2016.
Tusen takk til alle dere som følger bloggen min, til alle dere som kommenterer og sender meg fine bilder og meldinger på snapchat ♥
Dere er så gode og virkelig de beste leserne jeg kunne håpet for!
Kjempeglad i dere alle sammen! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*