hits

februar 2016

#BloggerProblems

Hehe, hei igjen! 
Nå sitter jeg klar- klokken er knapt blitt fire, festen begynner kl 19... Jeg har mildt sagt GOD tid... Det er det jeg kaller #bloggerproblems.. For når vi skal noe og har lyst å vise frem antrekk, sminke og hår på bloggen før en går ut-  må vi passe på å få dagslyset med oss og da gjerne starte fixinge litt tidligere enn ellers, og ihvertfall nå på denne årstiden hvor dagslyset ikke varer så lenge!

Jeg går veldig sjeldent ut egentlig, men når jeg gjør det så kaster jeg gjerne bare på meg noe enkelt, sminker meg enkelt, parer det med en kul leppestift og røffer til håret litt. Fix, ferdig, minst mulig stress.. I dag tror jeg at jeg topper null stress skalaen litt vel godt, haha, for nå har jeg jammen rukket å ikke bare kle meg og stasje meg ferdig, jeg har også rukket å ta bilder, kjøre de gjennom Lightroom og fått de opp på bloggen. 
Siden jeg var så sprek og våknet kl 8 i morges, kjenner jeg at jeg kanskje skal ta meg en strekk på sofaen før jeg stikker avgårde, for det har jeg jo faktisk tid til også, hahaha! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har klinket til og snopet meg enda en sånn billig kjole fra H&M - den koster bare 179,- 
SAMSUNG CSC

Frisyren fra i går er switchet up med å ha midtpartiet løst og krøllet, og så har jeg forsatt to fletter inntill hodet på hver side.

SAMSUNG CSC

Og til makeupen i dag har jeg slått på stortrommen og satt på punktvipper! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så var det og en viktig ingrediens før en skal ut av døren- SMIL! 
Ikke bare til kamera, hehe, men til deg selv- det gjør underverker for selvtilliten!

SAMSUNG CSC

Hva skal dere i dag da darlings? <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

How To... Funky Braid

Goood morgen superstars!! 
I går var jeg søren meg i seng før midnatt, og i dag våknet jeg kl 0800, av meg selv... Begynner å bli gammel sa du?! hahahaha

Well, anywho... I går sto jeg på badet før jeg sku på jobb, og etter hårshowet som jeg jobbet på forrige lørdag, har jeg vært så full av ny inspirasjon etter alle de kule frisyrene de viste der, så jeg dro på med en firsyre inspirert av looken til danserne på showet! (skjekk gjerne ut innlegget her, og få masse kul ny inspirasjon)

SAMSUNG CSC

Mens jeg sto på badet og kreerte denne looken, så tenkte jeg at jeg ikke kunne være egen og holde det helt for meg selv hvordan jeg gjorde det...

SAMSUNG CSC

... derfor tok jeg noen kjappe bilder og la ut på mystory på snapchat, men jeg lagret dem også- sånn at jeg kan vise dere her hvordan dere gjør det!

SAMSUNG CSC

For å lage denne looken trenger du som følger:

- Litterann fletteskills, da det skal være to stramme omvendt parisafletter på hver side av hodet.
- Stylingkrem til å ha i håret du skal flette
- Små hår-gummistrikk og evt noen fliseklemmer
- Tupèringsbørste
- Hårspray

 • Start med å dele opp håret i 3 deler, og fest hver del i strikk så du har skillene helt stram når du skal flette.
 • Fordel litt stylingkrem i håret du skal flette og begynn å flette en stram flette på hver side av hodet. 
 • Forsett fletten litt forbi hodebunnen, men ikke flett fletten hele veien ned, fest med gummistrikk.
 • Delen i midten, som ikke er flettet, tupères godt for å få litt høyde og tekstur. Jeg hadde litt krøller i dette håret etter å ha hatt samme sveis bare med flette i midtpartiet dagen før, så om du vil ha ekstra tekstur kan du evt krølle eller kreppe dette håret.


 • Nå har du to fletter på hver side, høyde og teskstur i midten og for å samle dette til en frisyre som holder hele dagen, kan du enten sette fliseflemmer og hårspenner rundt midtpartiet slik at det holder seg slik, eller så kan du gjør som jeg gjorde og bruke flettene til å holde frisyren på plass.
 • Her testet jeg litt forskjelling og lagde først en knute med håret, men det ble så klumpete så jeg droppet det og gikk for å helt enkelt feste flettene over midtpartihåret med gummistrikk. 
 • Avslutt så med hårspray!

Kjempe enkelt, superkult og garantert til å gi deg litt oppmerksomhet! ​
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Makeupen til denne looken gjorde jeg veldig enkel, med naturlige øyne og en fargesterk leppe.

SAMSUNG CSC

Jeg brukte The Body Shop Colourcrush Eyecolour på øynene, 360- Gold Rosemance som highlight i innerkroken av øyet og litt ut på lokken over og under øyet. 215- Cocnuts about you i globalen, for å få litt dybde på blikket. Maskaraen er Doll Eyes fra NYX.
Brynene fylte jeg i med The Body Shop Colourcrush Eyecolour 320- Grape Expectations 

SAMSUNG CSC

På leppene la jeg den helt nye og dødslekre lip lineren fra Gwen Stefani x Urban Decay kolleksjonen, Firebird, som jeg kjøpte her om dagen! <3 ELSK!!
Over liplineren har jeg The Body Shop Colourcrush Lipcolour 240- Damson in Destress

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg fikk masse komplimenter for håret mitt denne dagen, og følte meg rett og slett superfresh! Så ta og test ut litt funky fletter du også, lek litt, få håret bort fra fjeset, ta på favorittleppestiften din, og feel fabulous, det er nemlig helt på sin plass!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg få i meg litt frokost og så starte forberedelsene til å dra på julebord med jobben! Ja.. du leste riktig, haha, vi har julebordet vårt nå! =P

Ha en helt fantastisk dag mine fine <3

Love you xoxo

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

How To... Flerfarget Eyeliner

Gudd mornings superstars, har dere det fint?! 
Nå har jeg satt sammen bildene med hvordan jeg legger min fargerike eyeliner til dere!! Så da er det bare å finne frem sminkekoster, kajaler og øyenskygger og lek litt med farger sammen med meg! 

SAMSUNG CSC

 • Start med å legge en god primer på lokket og forsett deretter med å legge på en base skygge. Her har jeg valgt en lys skimmerfarge
 • Begynn deretter med første kajalen og legg ifra innerkroken av øyet og opp til ca midt på lokket, her valgte jeg rosa kajal

SAMSUNG CSC

 • Forsett til neste farge, her valgte jeg lilla, og tegn fra der den rosa linjen stopper og videre ned til litt før slutten av vippelinjen.
 • Der forsetter du med den siste fargen, her har jeg valgt turkisblå, denne fargen trekker jeg også litt ut forbi vippelinjen til en vinge.
 • For å få en fin avslutning på vingen tegner jeg den på mens øyet er åpent, da unngår man at den forsvinner i "knekken" når du åpner og lukker øyet.
 • Nå er det tid for å blende sammen linjene og sette de med øyenskygge. Start med den rosa, legg en rosa skygge over den rosa kajalen og dus linjen litt inn i den lilla linjen. 
 • Gå så videre til en lilla øyenskygge, dus den litt inn i den rosa linjen slik at overgangen fades sammen og forsett videre mot den turkise linjen.
 • Så til slutt setter du den turkise linjen med en lik øyenskygge, dus den litt inn i den lilla og forsett så ut i vingen.
 • Avslutt med å legge en tynn sort eyeliner helt tett nedi vippelinjen. Dette vil gi den fargerike eyelineren en kontrast og fargene vil stå enda mer frem.

SAMSUNG CSC

 • Jeg har litt tunge øyelokk, og for å skape mer dybde i blikket legger jeg en matt brun skygge i globallinjen og duser godt ut.
 • I innerkroken av øyet la jeg et ekstra lag med baseskyggen på fuktig pensel, den lyse med skimmer, for å få en skarpere highlight der. 
 • Tilslutt avslutter jeg med godt med maskara, både oppe og nede.

SAMSUNG CSC

Produktene jeg brukte til denne looken var:
Urban Decay Eye Primer Potion Anti Aging - her
The Body Shop Colourcrush Eyeshadow 360- Gold Rosemance, 310- Berry Cheeky, 410- Blackcurrant Affair & 510- Something Blue og brynene fylte jeg i med 320- Grape Expectations - her 
The Body Shop Eye Definer Pink & Purple - her
Makeupstore Eyepencil Ocean Breeze - her
The Body Shop 2 in 1 Gel liner - her
NYX Doll Eye Mascara - her
ingen av linkene er sponset, det er bare for å gjøre det lettere for dere å finne frem om dere vil teste ut noe ;) 

SAMSUNG CSC

Jeg pleier å variere looken med å la vær å ha maskara på vippene under og å bruke lysere eller mørkere matt skygge i globalen. Her kan man såklart varierer slik man selv ønsker! 

SAMSUNG CSC

For å la øynene få fokuset er resten av makeupen tonet ned, med myke rosa lepper, friske fersken kinn og ikke fullt så crazy bryn som jeg vanligvis har når håret er nyfarget, hehe!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper du fant litt inspirasjon i måten å legge en fargerik eyeliner på og som alltid -skrik ut om du lurer på noe! 

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg ut i Nordhordaland for å besøke mamsen litt <3 
Veldig glad i dere alle sammen!

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Pink Waves

Hellu dere! 

Nå sitter jeg på vei til jobb og blogger fra bakerste sete i bussen! Veldig greit å kunne jobbe litt på vei til jobben, hehehe

I dag vil jeg dele noen nye bilder av en av mine favorittlooks- nemlig flerfarget eyeliner. Denne har jeg gjort Enn god del ganger før og fått masse spørsmål om jeg kan lage tutorial på den. Så i dag har jeg tatt bilder mens jeg la på steg for steg og tenker å få gitt dere en How To guide iløpet av morgendagen 👌

Imens kan dere få se på litt bilder fra da jeg gjorde denne looken for en uke siden!

SAMSUNG CSC
Jeg digger hvordan disse fargene får det grønne i øynene mine til å virkelig stå frem!
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Krøller er forsatt i vinden og denne gang har jeg brukt den største krøll staven for å få store og fine lokker i håret. Det gjør også at man ikke ser like godt ujevnheter i hårfargen når den falmer ut 😉
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Hva syns du om looken? 

Nå er jeg straks fremme på jobb- blogges senere fininger ♡

Gå mot strømmen!

Jeg har alltid ment at det å gå sin egen vei og stå på sine egne holdninger og verdier er veien å gå! 
Ikke føye seg i mengden, ikke gjøre som alle andre, men ta egne valg!

I dag vil jeg snakke om et tema jeg ser det går litt varmt i for tiden, dette innlegget har jeg gått og kokt på en stund, fordi jeg ikke helt har visst hvordan jeg skulle ordlegge meg for å få frem budskapet på best mulig måte. I går fant jeg de manglende ordene og i dag fikk jeg tiden til å sette meg ned og faktisk skrive dette innlegget ferdig!

For noen uker siden kom jeg over en annen bloggers utsagn om det å fikse på utseende. Det er helt klart og tydelig at det er et stort tema om dagen om utseende press, og nå mer enn noengang går dette presset ut på å bruke kosmetiske inngrep til å fikse på utseende. 
"ALLE" gjør jo det, så da er det jo det vi andre må gjøre også eller?! 

Tar du en titt på topplisten i bloggNorge om dagen er det veldig mye plastikk å se og lese om. Jeg blir rett og slett dårlig. 
Bloggeren jeg kom over, snakket om presset hun følte på ovenfor å nå ligge nærmt toppen, men foreløbig med et utseende som ikke var fikset på og at hun kjente på presset om å fikse på seg selv siden alle andre hadde gjort det.. 
Det var da hun sa at når hun ble eldre, så kom hun kanskje til å fixe på noe, ta litt botox når hun ble 30 eller noe sånn.

Jeg kjente jeg ble så utrolig skuffa! Lei meg over at en av de få som ikke har fikset på noe, som har en stor blogg, med masse unge jenter som forguder henne, som har henne som sitt aller største forbilde, sier at hun egentlig syns det er helt greit å fylle i litt botox når hun blir gammel!

Ja, for man er tydligvis skikkelig gammel når man er 30, og har et enormt behov for å se så mye yngre ut når man er 30... WTF?! 

Og så.. Leser jeg om enda en toppblogger som bretter ut om hvordan hun skal operere kroppen sin! Jeg blir så dårlig! KOM IGJEN jenter! 
HVA er greien?! Får du ikke nok oppmerksomhet? Får du ikke nok likes? Hva higer du etter?! 

Det som irriterer meg så grenseløst er tankeløsheten her, glemmer de helt at de har tusenvis av påvirkelige øyne rettet på seg? Glemmer de at de følges og forgudes opp og ned i mente og at når de står frem og normaliserer og snakker om plastiske endringer som det mest naturlige i verden, glemmer de hvor stor påvirkningsgrad de har til kroppspresset, til å fucke med påvirkelige jenters selvbilde?! 

"Jeg gjør dette for meg selv, fordi jeg har et lavt selvbilde!" Ja okei, greit at du har dårlig selvbilde, men du ser helt forbanna fantastisk ut slik du ser ut og når du da, med din flotte kropp går ut mot dine tusenvis av lesere og forteller om at du må endre på din utrolig flotte kropp, hva tror du det får andre jenter til å føle om seg selv da? Og hvis du virkelig gjør dette for deg selv og ditt eget selvbilde, kunne du ikke bare holdt det for deg selv da? 
Nei.. for det generer jo ikke noe trafikk på bloggen å la sånne ting gå forbi i stillhet.. alt for klikk, cash og likes eller hur?

Men takk og lov for at det også finnes noen på toppen som går mot strømmen, og jeg ble så uendelig glad over innlegget til Kristin Gjelsvik i går.
Har du ikke fått det med deg enda? Ta en titt og se videoen hun la ut og hør nøye etter! 

Denne dama får virkelig sagt det, og det hun sa om når man som kvinne får et barn, en liten jente, en som ligner på deg slik du så ut før du la deg under kniven. Hva skal du fortelle denne jenten når hun lurer på hvorfor dere ikke ligner og hvorfor mamma endret på utseendet sitt!?
Kristin traff spikeren på hode det og jeg er så glad for at hun bruker sin blogg til å formidle noe fornuftig og bra! 

Men så- hva har jeg å komme med i denne tematikken da? Det er jo noe jeg har sagt uttallige ganger før, men det kan visst ikke sies ofte nok- så nå sier jeg det igjen!
Jeg ligger langt ifra topplisten, men har likevel en stemme som når ut til et knippe av dere. En trofast skare som leser og følger og sender meg meldinger på både snap og her i kommentarfeltet. Så har jeg også de som bare tilfeldig detter over bloggen min når den en og annen gang er å finne på forsiden hos Side2.no. 

Som skjønnhetsblogger, rosa blogger, sminkeblogg- hva du enn vil kategorisere meg som, er dette en sak som står mitt hjerte så utrolig nær! 
Jeg babler mye om sminke, om hudpleie, hår og dill som har med utseende å gjøre. Men det er her jeg går mot strømmen blant mange av mine medbloggere i samme kategori. Fordi jeg ønsker å fremme den naturlige skjønnheten. Jeg vil inspirere dere med å vise den bare hud, uten sminke, full i kviser og forsatt vise at man er vakker og flott og fin! Et av mine mest leste innlegg er det innlegget jeg viser og snakker om akneproblemet mitt... 

Jeg mener det er så uhyre viktig, og stor mangelvare for den saks skyld, å stå frem som et eksempel med en uredigert og naturlig måte å snakke om skjønnhet på. Fordi skjønnhet handler ikke bare om den siste moten, om produkter og om fillers og plastiske endringer.. 
Skjønnhet er deg det! Uten noe mer... og det er der det blir så forbaska mye misforståelser!

Jeg kommer aldri til å legge meg under kniven, jeg kommer aldri til å fronte fillers her på bloggen og jeg kommer heller ikke til å begynne å redigere huden min på bilder for at det skal se penere ut når det publiseres. Det her er ikke noe magasin, det her er en skjønnhetsblogg hvor jeg vil vise dere jenter der ute at dere er fin akkurat som dere er, men hvis dere vil leke litt med sminke, ha det gøy og lære nye teknikker så kom og lek med meg!
Men jeg kommer aldri til å fronte et ideal om at du skal være nødt å endre på deg selv og jeg kommer aldri til å fortelle deg at du er nødt til å sminke deg på den eller den måten for å se finere ut..

Du er fin akkurat som du er, ferdig snakka!


 

 

 

Think Hair Wear Trend Spot 2016

God formiddag fine venner!! 
På lørdag var jeg på Scandic Ørnen her i Bergen for å jobbe på et hårshow i regi av Think Hair Wear. Planen var egentlig at jeg skulle gå rundt og ta bilder og hoppe litt inn på makeupen og hjelpe til hvis det ble behov. Det ble for å si det sånn behov! Hehe, jeg måtte ta avbrekk i sminkingen for å gå rundt og ta litt bilder, for vi sto omtrent non stop og sminket fra kl 14 til 23! Men fy søren så GØY!!!
 
Etter at jeg flyttet tilbake til Bergen har det ikke blitt så mange slike makeupjobber, fordi det skjer rett og slett ikke noe særlig mye her i byn, så det var et hærlig friskt pust å få bli med på dette. Hele makeupteamet besto av flotte og dyktige jenter - jeg er så utrolig imponert! Frisyrene på showet var helt RÅ, her snakker vi kreativitet og dyktighet på høyeste nivå! 
 
Åh, det er så gøy med show atte hjelp! Selv om jeg var så sliten på siste makeupen at jeg sto og skalv i hele kroppen, så var det bare deilig sliten. For det er dette jeg vil drive med, det er dette jeg elsker å gjøre! Oi, nå ble det mange utropstegn her, men dette var bare en så utrolig gøy kveld og showet var helt AMAZING, så skroll dere gjennom bildene nedover her og snurr filmen i bunnen av innlegget
*Be Inspired*
SAMSUNG CSC
 
SAMSUNG CSC 
Makeup stasjonen min bestående av mine must have produkter!
SAMSUNG CSC
Makeupartistene Michelle, Charlotte, Karen og Karoline - her er vel kanskje et av de få øyeblikkene vi rakk å sitte! Resten av kvelden gikk i ett banka kjør og tiden fløy så fort at vi merket ikke hvor lenge vi faktisk holdt på!
SAMSUNG CSC
Flinke frisører in action! SAMSUNG CSC
Highlight on fleek!
SAMSUNG CSC
Makeupartister Karoline Skog og Kristine Mo
SAMSUNG CSC
Makeupartist moi! =P hehe
SAMSUNG CSC
Generalprøve med den utrolig dyktige sangeren sangeren Lise ZosaSAMSUNG CSC
Påkledning av modeller- og i noen av guttas tilfeller, avkledning! Sjekk videoen nederst for bilder av det! Hehehe - Hadde for å si det sånn, ikke noe imot å være makeupartisten som måtte smøre inn litt brystkasser i bodylotion nei.. kan ikke si at det var noe å klage på! Haha!
SAMSUNG CSC
Litt venting før de skal på- i midten er min gode vennine Arleen, som er frisør på Think Hair Wear Knarvik, det var hun som tok meg med på dette!
Ved siden av henne sitter hennes modell Bjørn og en av de andre modellene Odin Oddekalv som jobber for REGN og Utetrend. Viktig å dele informasjonen man har ;)
SAMSUNG CSC
De fleste av modellene hadde fargerikt hår, så det er absolutt forsatt i vinden å være litt crazy med hårfargen- Hilsen hun med det rosa og lilla håret!
ja meg altså..
 
Her er alle spente rett før de skal på!SAMSUNG CSC
Flinke makeupartister - Kristine Mo, Charlotte Lovise og Karen- Karoline og Michelle er nede på gulvet og har touchups på modellene før de går på! Showet kan du se i videoen under her-
 
*Snurr film*
husk å slå på full hd kvalitet


SAMSUNG CSC
Vel overstått show- SKÅL! 
__________________________
Håper dere likte innlegget og at dere ble litt inspirert av de kanonkule frisyrene fra showet! Jeg er ihvertfall super giret og hadde det helt utrolig kanongøy! Så- nå skal jeg ta med meg alle utropstegnene mine og gjøre meg klar for ukens første sminkekurs.
 
Love you <3
 
*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Busy Lady!

God morgen mine fine! <3 
- ja jeg vet det er langt forbi morgen nå, men jeg sto opp for en times tid siden og da er det forsatt morning for meg!

Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og slurper i meg kaffe kopp nummer to og nyter et par timer med ro etter den crazy travle uken jeg har hatt! 
Hele forrige uke var jeg opptatt med jobbing, og fy så deilig å kunne si det! Jeg jobbet både på jobben på The Body Shop, og i tillegg hadde jeg en fotoshoot med tre modeller, en brudemesse hvor jeg sminket modeller til brudekjolevisning, kunder og kommende bruder ute på Knarvik senter. Også i går, på toppen av en travel uke, var jeg en del av makeupteamet på Think Hairwear sitt fantastiske hårshow! WOW, for et show- fy søren for en gøy jobb og steike meg så sliten jeg er i dag! Men det er en god type sliten, en fornøyd type sliten. Det ble jobbing fra kl 14 til et stykke over midnatt og så var det etterfest etterpå, jeg var hjemme ca halv fire og sov til over 11, hehe. Kjenner det godt på kroppen i dag ja!
Det kommer et stort bildedryss fra showet senere og litt andre gøye bilder - men i første omgang bittelitt behind the scene snaps fra uken

Ah, jeg gleder meg sånn til å vise dere flere bilder- så nå skal jeg gå rett i gang med bilde utvelgelse! 
Og du- jeg oppdaterer hele tiden på snapchat når jeg er med på slike gøye ting, så følg meg gjerne på snap- RockstarCharlie
Akkurat nå er det litt snadder eyecandy av noen av de flotte herre modellene fra showet i går som ligger på mystory- just sayin.. =P

Vi snakkes senere superstars- Love love love!
 *Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Dressup!

God morgen og happy valentinesday! ♥

Jeg har akkurat stått opp og slukt min første kopp med kaffe. Utsikten min i dag er helt nydelig, nemlig rett ut på snøfylte bakker og skitrekk!

I går sto jeg på Flesland for å hente min far som har vært og kost seg en uke i alpene på ski. Mens jeg ventet, ringte min fetter meg og etter å ha komt frem til at jeg kjenner 4 stk som de siste 3 ukene har vært i alpene og kost seg på ski, så var det pinadø vår tur!

Så vi pakket ned ski og klær og fylte opp Starletten (ja det er en type haugammel bil) og dro til Kvamskogen.

Så nå sitter vi her, med hver vår kaffekopp og skal snart ut i den strålende solen og få kost oss i bakkene!

Men så var det over til i kveld da, da er det jo den store "datedagen" så siden jeg allerede har vist dere noen antrekk med tilhørende frisyre, så kommer siste look ut nå. Denne looken er mer pyntet enn de andre og passer ypperlig for deg som gjerne vil stæsje deg litt ekstra for din kjære, eller for deg selv, i kveld!

*Bildedeyss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I denne looken har jeg på, som dere ser, en stram kort kjole. Denne er superlekker til å vise frem litt former og mønsteret på kjolen gir illusjonen av en mer timeglassfigur- ikke feil det!!


SAMSUNG CSC

Håret har jeg samlet i en knute bak og festet med spenner. Jeg samlet bare helt enkelt litt av håret fra sidene foran og samlet dem bak. Da har du brått en enkel halvoppsats i håret!


SAMSUNG CSC
Kjolen er fra H&M og kostet 179,- den fins i flere andre variasjoner og farger.


SAMSUNG CSC
Håper disse innleggene med outfit og hår har falt i smak og håper dere nyyyter denne dagen, uansett hva dere gjør utav den!

Nå skal jeg komme meg ut i bakkene! Snakkes verdens fineste gjeng ♥

See through!

God morgen! Det er fredag og det er SOOOOL! Åh, det er så utrolig oppløftende med sol, spesielt etter flere uker med møkka vær med regn og storm om en annen..
Så da er det så fantastisk når solen endelig popper frem og gir oss ny giv og energi! 

I går viste jeg dere to antrekk som passer til helgen og i dag tenkte jeg å dele litt flere bilder. Denne stylen er litt mer sassy enn gårsdagens look og dette er en av mine personlig favoritt styles. 

SAMSUNG CSC

Håret er krøllet og henger løst, leppene er knallrøde og øynene har fått en litt dristig liner. 
sjekk gjerne ut hvordan jeg lager krøllene i denne videoen.

SAMSUNG CSC

Disse buksene er amaaazing og så utrolig komfortable, og kan styles både fint og hverdagslig. Men for å gjøre de mindre hverdagslig- for det er jo ikke det vi er ute etter i dag, så er det er ganske lekkert å kombinere dem med en skjorte som gjerne er litt see trough slik som jeg har gjort i dagens look! 

SAMSUNG CSC
Buksen er fra H&M - vet ikke om de har inne denne fargen nå, men har sett at de hele tiden fyller på med forskjellige bukser på det bordet jeg fant disse og de koster bare 199,- !!!!! Jeg har samme buksen i sort også, perfekt fit og perfekt pris!

SAMSUNG CSC 

SAMSUNG CSC

Denne skjorten arvet jeg av min lillesøster, så aner ikke hvor den er fra, men der fins mange forskjellige see trough skjorter der ute som går an å handle inn.
Blant annet min favoritt Sexy Shirt fra Styleconnection- den hadde passet nydelig til dette! 

SAMSUNG CSC

Her har jeg vært litt sassy og åpnet en knapp og viser pittelitt kløft. Cluet her er å ikke vise too much, siden skjorten er litt see trough, er det først og fremst vikitg å velge rett farge på bh-en - Her har jeg gått for en hudfarget bh- som blir nærmest usynlig til denne skjorten, da ser man ikke at den er gjennomsiktig før man kommer veldig nær ;) 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? Er dette en look som kunne funket for deg? 

Neste look ut, er hakket mer pyntet- så bare forsett å stay tuned! ♥ 

*Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Look at me, I'm Lookin at you!

Valentines helgen nærmer seg! Har du lagt noen planer enda?
Del gjerne med meg om du skal noe gøy! :)
Jeg skal som jeg nevnte i dette innlegget ut og spise med venner og bare kose oss i hverandres gode sleskap.

Uansett hva du skal i helgen, jeg har lyst å komme med litt inspirasjon til what to wear og har hatt en liten fotosession i sola i dag. 
Skal servere dere 4 antrekk og 3 frisyrer, og jeg er forsatt hekta på en av årets største hårtender, nemlig krøller!

2 antrekk kommer nuh! så får dere de andre på løpende bånd nå inn mot helgen.

*Bildedryss* 

SAMSUNG CSC

"Dutt" på toppen av hodet er så fresht syns jeg, og når hele håret er krøllet så blir det hakket mer gøyalt. Paret med et par funky solbriller og knallrøde lepper så blir dette god knall!

SAMSUNG CSC

Buksen jeg har på meg i dag er vel det jeg vil snakke mest om, jeg har den på i begge outfitene, det er bare genseren som varierer, så da slengte jeg med begge lookene i samme innlegg! Jeg ELSKER slike bukser, de er perfekte til enhver annledning og det kommer bare an på hva du har til den om den blir pen, cool eller relaxed!  

SAMSUNG CSC

Jeg har tidligere vist dere den sammen med Sexy Shirt fra Styleconnection, og det er virkelig en favoritt kombo til denne buksen, men den er også superkul til en litt stram magetopp. Nå på denne tiden av året egner det seg best med en litt tjukkere langarmet topp og jeg har her valgt en langarmet polo. Er det skikkelig kaldt ute så kan man varmes litt ekstra ved å ha på ullstrømpebukse under buksen, noe jeg alltid gjør nå på denne tiden av året. Ellers blir det her freeezing! 
Går an å kle seg litt smart, selv om man vil være kul, hehe

SAMSUNG CSC

Det jeg liker så godt med denne typen bukse er at den gir deg veldig fine former. Siden den er høy i livet og løs over rumpe og lår, gir det en illusjon av smalere midje og større hofter og det er jo veldig fint for oss som ikke har så mye av nettopp det! 

SAMSUNG CSC

Over til variant nr to- her har jeg klint til med en fargerik og fresh løsstrikket og loosefit genser som jeg har stappet litt nedi buksen foran.

SAMSUNG CSC

Her får man illusjon av enda lengre bein- whoop whoooop! Og det hjelper jo såklart å ta på seg et par sko med litt hæl på.

SAMSUNG CSC

Buksen kjøpte jeg forresten på Carlings, de har den i butikk nå og koster 299,- 
Genserne er fra H&M og Bik Bok fra i fjor, men de har alltid noe lignende inne. 
Skoene er fra Din Sko, kjøpt for hvertfall 3 år siden, men de også har alltid inne noe som ligner på denne tiden av året! 

SAMSUNG CSC

Denne looken blir hakket mer cool relaxed, for det trenger jo ikke være stivpyntet, selv om man skal ut! 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? Er dette noe dere kunne gått for? :) 

Stay tuned for more looks to come ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Rocksteady

SAMSUNG CSC

I går lekte jeg litt med de nye produktene fra Urban Decay sitt samarbeid med Gwen Stefani, og jeg ELSKER produktene! 
Jeg ligger for tiden langflat hjemme med feber og vond hals, og i går var jeg så lei av å se det trøtte tryne mitt at jeg fant ut at jeg hvertfall skulle prøve å se litt fin ut, selvom jeg følte meg helt grusom! Så da fant jeg frem alle produktene fra kolleksjonen og fikk kjørt en test av de.

SAMSUNG CSC

Jeg må først skryte hemningsløst av Blush Paletten, for her snakker vi highlight on fleek! En utrolig deilig konsistens på både blush og bronzere og ikke minst highlighten i paletten. Denne er virkelig noe jeg kommer til å bruke mye fremover! SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Brow Box var også helt fantastisk! Lett å påføre, perfekt farge og et holdbart resultat! 

SAMSUNG CSC

Denne looken er jo også helt super til Valentines, med naturlig øyensminke og røde lekre lepper ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere har en fin dag, mine fine! Nå skal jeg gå og lage meg noe middag og deretter synke ned i sofaen igjen og håpe på bedring av formen! 

*Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Video \\ Cool & Curly

Jess jess! Da er videoen endelig up and running! 

Håper dere liker denne gudien på hvordan dere kan krølle håret for å få et slikt resultat!

*Snurr Film*

Husk å slå på HD kvalitet
Kvaliteten ble litt kornete enkelte steder, men frem til jeg har fått lyssetting på plass må jeg bare jobbe med det jeg har av dagslys, så håper dere klarer å se forbi det ;) 

Hva syns dere om videoen?! Keen på flere sånne videoer?! 

♥♥♥

SAMSUNG CSC

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*


F*ck Valentines... Vi er single!

Hehe, dette (tittelen på innlegget) er navnet på et hyggelig happening jeg skal på på selveste Valentines Day i år!

Jeg vet ikke, kanskje det er meg, kanskje det er de jeg har vært i forhold med, kanskje det er en god blanding? Men jeg har egentlig aldri feiret Valentines. 
Med unntak av da jeg var 8 år, da bodde familien min i Katy, like utenfor Houston Texas. Til Valentines Day der borte hadde vi alle med oss hver vår boks som vi kunne samle inn Valentineskort i. Mener å huske det var en sånn regel om at alle måtte gi kort og til mange så ingen følte seg utenfor og sånn.. Så da ble man sittende før dagen og skrive masse kort til de i klassen så man kunne legge i boksene deres. Husker det var mye glitterpenner og klistremerker med godlukt på og sånn. Hadde vært gøy om jeg fant igjen den esken med kortene jeg fikk, men den er vel long gone nå etter alle de gangene jeg har flyttet iløpet av årene som har gått!

AVSPORING much? Hehehe, vel, back on track- jeg tenker å kjøre litt Valentines inspirerte innlegg, både for deg som har tenkt å feire med din utvalgte, så du kan få litt inspirasjon til sminke, negler, outfit osv. samtidig blir dette fin inspirasjon til deg som eventuelt skal gjøre noe ala det samme som meg, bare samles en god vennegjeng, dra ut og spise og hygge uten noen romantiske baktanker! 

Så la oss kicke off det hele med denne looken her! 

SAMSUNG CSC

Her har jeg krøllet håret med den minste krøllstaven jeg har fra Cortex. Det tok ca 40 min å krølle, så lot jeg håret bli helt kaldt før jeg friserte det ut. 
Mitt hår er langt og medium tjukt,  for meg tok det da ca 60 min å få denne looken fra start til ferdig. Men til gjengjeld har du fantastiske krøller i mange dager etterpå!

SAMSUNG CSC

Antrekket jeg har valgt i dag er den fantastiske Sexy Shirt fra Styleconnection, og her kan man selv velge om man vil gå for bukse eller skjørt til. 
Jeg syns ihvertfall at  det er superlekkert å kombinere den med en litt løs highwaist bukse, med skjorten oppi og et par lekre høye hæler.
Da er man cool, relaxed og litt sexy i samme slengen, perfekt til både date med kjæresten eller til å rocke kvelden for din egen del!

SAMSUNG CSC

Sminken er enkel, med fokus på leppene, her i en frisk og nydelig fukisha rosa farge!

SAMSUNG CSC

 Hva syns dere?! Kunne dere testet ut slike krøller i håret? 
Jeg har nemlig holdt på med en video med hvordan jeg lager disse krøllene, så tenkte å dele den med dere så fort den er ferdig redigert! 

Vi snakkes litt senere mine fine ♥

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Pure Perfection

Har sagt det før, og sier det igjen- noe av det fineste jeg vet er en helt flett ny leppestift! Det er så vakkert, fint og nydelig! ♥
Når leppestiften da i tillegg kommer fra Urban Decay, laget i samarbeid med Gwen Stefani- da vettu, DA er det the shit! 

SAMSUNG CSC

Her ser dere bilde av Rocksteady og Firebird - to av, hold deg fast, ÅTTE nye leppestift farger som kommer i et begrenset opplag i slutten av februar.
I tillegg til dette, kommer det også Brow Box, med to allsidige brynsfarger og en voks til å forme med. Men det er ikke alt, i boksen kommer det også en mini pinsett, to små vinklede børste og et forstørrelses speil! All you need for perfect brows ♥

SAMSUNG CSC

Trodde du det var alt? There's more!!!! Det lanseres nemlig også 6 stk lip linere og så kronen på verket, en Blush Palette med hele 6 nydelige nyanser av blush, highlight og bronzer så du kan lage de perfekte looks, alt i fra casual til rød løper!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se så fiiiine!! Gwen Stefani har virkelig satt sitt preg på denne kolleksjonen og har vært med ihvert eneste ledd av produksjonen av fargevalg og embalasje.
Embalasjen er jo helt tydelig inspirert av hennes stil og kjærlighet for sorte og hvite prints og antikke gulldekorasjoner, se bare på UD| Gwen Stefani merket, det ser SÅÅ lekkert og eksklusivt ut!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produktene lanseres i slutten av februar, og da har jeg tenkt å sikre meg flere av liplinerne og leppestiftene!
Prisene er ganske fine også- Blush Palette ha en veil. pris på 445,-  det er bare 74,- per blusher, så det er absolutt en fin pris. Leppestiftene er 185,- Liplinerne 170,- og Brow Box 310,-  Høres ikke det greit ut da?! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
//Sponsede presseprodukter

Noen flere som er spente på denne kolleksjonen?! Har dere sikret dere øyenskygge paletten enda? 

Gleder meg til å vise dere masse fine looks med disse produktene!! Nyt søndagen videre fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Ting går ikke alltid som planlagt!

Hei fineste ♥

I går var virkelig bare tidenes møkkadag! Haha, ALT gikk gale og hvis jeg skulle ramset opp alle de andre små tingene som gikk på skeive i går, hadde vi blitt sittende her i hele dag! Men det var jo i hovedsak min fantastiske start på dagen som bare satt standarden for at dette ikke var dagen og det rundet seg fint av da jeg satt og skulle redigere videoen jeg spilte inn i går og pc'n kræsjet hele ÅTTE ganger mens jeg holdt på! Så da var det bare å lukke ned og gå og legge seg!
I dag tør jeg ikke åpne programmet engang, så da tenker jeg å bare dele bildene av håret og så kommer det en how to video når jeg ikke har like mye tekniske problemer! 

Så without any further ado, kjør *Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Jeg har krøllet håret med min Cortex Professional krøllstav og brukt den minste av de fire stavene som følger med og krøllet alt håret.
Elsker de fine bølgene som blir med denne, og ved å gi noen av lokkene litt mer og noen litt mindre tid rundt staven så får man fin variert spenst på krøllene!
Nå som hårfargen min er såpass utvasket hjelper det med litt tekstur i håret, da syns det ikke så godt at det er på tide å friske opp fargen, hehe

SAMSUNG CSC

Og så har jeg på meg mitt nyeste røverkjøp! Chunky Knit genser fra StyleConnection, ren perfeksjon, den er så myk og god denne genseren!

SAMSUNG CSC

Nuff said ;)

SAMSUNG CSC

Jeg bare elsker de fine krøllene som blir med den tynneste staven, og det er uendelig mye fint man kan gjøre med håret når det er krøllet slik. 
Enten kan du bare ha det rett ned som jeg har, eller sette det opp i en fluffy hestehale, eller en fin half updo! 

SAMSUNG CSC
Jeg skal få kommet med flere bilde eksempler på frisyrer fremover, men nå skal jeg gå og ta meg av hårfargen min og få frisket den opp litt! 

Vi snakkes senere, dere! ♥

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Ny header!

Hey hå! 

DET var jammen på tide eller hur?! 
Har fixet meg en ny header, veldig enkel, men håper dere liker den!
Men hvis det sitter noen der ute som er supergod på headere og mener de kan lage en mye bedre til meg, så får dere bare skrike ut :) 

SAMSUNG CSC

Anywho- jeg må bare blåse fra meg, for jeg har jo bare hatt TIDENES start på dagen, hjelpes meg... 
Jeg driver for tiden å jobber litt med videoer, og planlegging av litt ymse kule greier som jeg skal kunne poste her på bloggen fremover, og i dag satt jeg meg ned på gulvet, rigget til for å lage en ny "inn i speilet video" hvor jeg krøller håret med den minste staven i krøllstavsamlingen og skulle vise noen kule romantiske krøller.. 
Idet jeg er ferdig å filme første sekvens hvor jeg har krøllet håret, går jeg ned for å ta meg en ny kopp kaffe slik at jeg kan la krøllene bli helt kald før jeg filmer videre med utfrisering og styling. 

Idet kaffemaskinen har fylt opp kaffekoppen min, ringer min far meg "din bror har blitt syk og må hentes på skolen, kan du være en engel og ta deg av det"
Snill som jeg er sier jeg såklart ja, men så ser jeg ut vinduet og angrer straks! Det laaaver ned og mitt nykrøllede hår står nå i fare! 
Det har snødd gaaaanske så mange cm med snø i natt og bilen min er begravd, så først må jeg starte bilen og få igang defrosting og så må jeg finne kost til å skufle av all snøen... Mens jeg står og holder på begynner det i tillegg å hagle og jeg ser at krøllene begynner å bli fuktig der de stikker ut under hetten på jakken.
Jeg hiver meg i bilen og begynner nedfarten fra huset og kjenner at det er passe glatt i underlaget under snøen, dette kan bli spennende på vei opp igjen etterpå!

Lillebror er hentet og vi er på vei opp den fryktede bakken og idet jeg når midten av bakken begynner hjulene å spinne.. Faen.. Inn med bremsen og analysere omgivelsene. Jeg ber min bror gå det lille stykket som gjenstår opp bakken og komme seg inn, for dette kan ta sin tid. And indeed it did! Sist dette skjedde pumpebremset jeg meg veien ned bakken og rundt den lille svingen som er i enden av bakken og fikk parkert, no stress. Denne gang, not so much. Det er alt for glatt og jeg ender opp med å skliiiii bakover, ikke noe hjelp i den såkaldte ABSen eller manuelle pumpebremsingen min, her er det kjelketilstander og null kontroll. Bilen sklir ut av veien i svingen på bakken og jeg kommer meg ikke av flekken. Helvette! Ingen er hjemme i husene ved siden av (noe jeg straks egentlig var glad for) jeg ringer pappa, stresset og forbanna for at jeg måtte ut å kjøre for å hente lillebror i dette været og med min gamle bil, for han kunne jo bare gått hjem er jo bare noen 100 meter!!! *dampen står regelrett ut av ørene på meg* Hehe, huff..

Pappa ringer naboen som er ute og brøyter og får han til å komme og hjelpe meg. Så jeg flekker på håndbrekken og går ut av bilen for å sjekke tilstanden på hvordan jeg står. Og det er da det skjer. Før jeg får tatt et par skritt foran bilen så sklir jeg, og jeg tuller ikke når jeg sier det var sånn fly opp i luften og lande rett på rygg, ræv og hode samtidig! (det er nå jeg er glad ingen av naboene var hjemme og kunne se min lille flygning midt i bakken) 
Der lå jeg på bakken, illsint og stresset og med en deilig skallebank som vokser, her felte jeg faktisk noen frustrasjon og smerte tårer, ER det mulig?!
Etteret par sekunder selfpity og fury, rullet jeg meg over og fikk satt meg opp og derreter reist meg og forsiktig plassert meg på beina igjen. Underlaget under snøen var nemlig KLINK is! Heldivis rakk jeg å børste av meg mest mulig av snøen på strømpebuksene mine og jakken før naboen kom som en reddende engel og fikk hjulpet meg løs med bilen så jeg fikk parkert i bunnen av bakken. 

Jeg karrer meg forsiktig opp bakken til fots og kommer inn i huset, forsatt ganske sint, forslått og våt, så ser jeg meg i speilet. Det var de krøllene.... 

MEN alt for å fullføre prosjektene jeg starter, satt jeg meg ned krøllet de ødelagte krøllene opp igjen, fikk på kameraet og filmet ferdig det jeg hadde planlagt. 
Om det ble like bra som jeg hadde sett for meg gjenstår og se nå som videoen er ferdig å laste seg inn i redigeringsprogrammet! Hehehe, uff... Vel, jeg klarer å le av det nå, for jeg så sikkert helt utrolig komisk ut der jeg både sto fast i bakken med bilen og deretter lå der langflat sjøl i strømbebukse, boots og en svær jakke med noen rosa tuster stikkende ut under hetten!

Håper virkelig dere har hatt en mykere start på dagen enn meg! ♥

Hilsen den forslåtte sinnataggen!

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Dagens Makeup \\ Line it up!

Da jeg skrev tittelen på dette innlegget sang jeg "Line it up" i melodien til "Light it up" fra Major Lazer, hehe!

Jeg holder på med Månedens favoritter video til dere og som vanlig tar programmet 100 år, så da ser det ikke ut som jeg får ut videoen før i morgen. Så da tar jeg å poster looken jeg tenkte å vise dere i morra, i dag istede og så går alt sin fine gang! 

Denne makeupen gjorde jeg forrige uke, før huden min hadde rukket å bli helt kokko på akne kuren, fordi nå flasser jeg som en tulling og alt som heter sminke svir på huden. Så like greit å bare la vær.. 

Dagens makeup består av en kraftig liner, rosa og lilla bryn og nude lepper! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Hud makeupen består av The Body Shop Fresh Nude Foundation og Lightening Drops for å tilpasse huden. 
I kinnene har jeg The Body Shop Highlighting Dome 02 - bare ELSKER den lille dingsen!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

På leppene har jeg brukt The Body Shop Colourcrush Lipcolour 315 Coral Kiss
Eyelineren er The Body Shop Smokey 2 in 1 Gel Eye Liner Black
Øyenskyggene er The Body Shop Colourcrush Eyecolour 360- Golden Rosemance og 215- Coconuts About You
Brynene har jeg farget med The Body Shop Eyedefiner Pink og Purple og satt med Colourcrush Eyecolour 310- Berry Cheeky og 320- Grape Expectations

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns du?! Er det helt crazy med fargerike bryn eller er det ikke litt gøy sånn egentlig?

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Lets just have a laugh!

I dag har jeg behov for å le litt og da passer det flott å finne frem litt godbit bilder som det her!
Av og til mens jeg surfer rundt i det vide internettet, detter jeg over slike bilder, da tar jeg screenshot og lagrer i en mappe på mobilen min kalt "Funny Shit" 

Så i tilfelle flere av dere har behov for å le litt i dag, så le litt sammen med meg =)

 

Kjenner du deg igjen i noen av disse typiske beauty problemstillingene?!


________________________________________


________________________________________
________________________________________

________________________________________

________________________________________


________________________________________

________________________________________

________________________________________


________________________________________
 Hehehe, grei start på dagen humre litt til disse bildene sammen med en kopp kaffe! Nå Skal jeg få meg litt frokost og gå i gang med månedens favoritter video, vi snakkes litt senere mine fine ♥