hits

februar 2017

Black Illusion

SAMSUNG CSC

God morgen og happy saturday!
Nå sitter jeg her med litt frokost en god kaffekopp og skal straks gjøre meg klar til litt jobbings!
Jeg kjenner at denne lørdagen kommer svært etterlengtet, helt siden torsdag har jeg følt meg en dag foran, så torsdag hadde jeg fredagsfølelse og i går lørsdagsfølelse, så i dag føler jeg egentlig at det er søndag- såe etter jobb i dag har jeg planer om å kapitulere og bare slappe max av!
Men før den tid- her kommer lørdagsoutfit og litt makeup inspo- både i sort hvitt og litt farger, for å matche overskriften og fargene i denne deilige lille playsuiten jeg snopte meg tidligere i uken.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dr.Denim har nemlig laget denne fab playsuiten med navnet Aurora - Black Illusion. Den er laget i et super digg mykt stoff, med Sustainable Fibers.
Feels good and looks good!

SAMSUNG CSC

Jeg elsker at den er såpass laidback, men forsatt fin og classy og du kan rocke den opp eller ned, alt etter hva du velger av tilbehør.
Men det som gjør at jeg digger den litt ekstra er den litt småfrekke åpningen i ryggen, hehe. 

SAMSUNG CSC

// Dr. Denim Aurora - Black Illusion - 499,-  //

SAMSUNG CSC

// Sko - Forever 21 //

Makeup
SAMSUNG CSC

Makeuplooken jeg la til denne, er super fresh naturlig hud sammen med den friskeste rosa leppestiften jeg har i samlingen.

HUD - The Body Shop CC Creme Bright Glow, Urban Decay Optical Illusion Primer, Urban Decay Color Correcting Fluid Color Corrector og Naked Skin Concealer
KINN - Urban Decay Afterglow Highlighter SIN, The Body Shop Shimmer Waves 04, Urban Decay Beached Bronzer og Makeup Forever Star Lit Liquid
BRYN - Urban Decay Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel
LEPPER - Urban Decay VIce Lipstick Menace (Matte) og litt Big Bang (Metallized) på midten av leppen. 

Jeg legger alltid inn direkte link til de produktene jeg vet kan kjøpes på nett, de som ikke er direkte link på, vil kunne finnes i vanlig butikk

SAMSUNG CSC

Close ups
SAMSUNG CSC

// Øredobber - Accessorize //

SAMSUNG CSC

Jeg er så fornøyd med denn playsuiten, spesielt fordi den kan brukes nå mens det er kaldt og kjipt ute, ved å enkelt velge en varm strømpebukse og en god jakke til, men også om våren og sommeren blir den super til bare legger, sandaler og en lekker dongeri jakke.
Har jeg nevnt at jeg gleder meg til våren og sommeren eller?!

SAMSUNG CSC

Nei, nå må jeg komme meg tilbake til morgenstellet, så jeg ikke kommer for seint på jobb!
Håper dere får en helt fabulous helg ♥

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit  #Playsuit #Carlings #CarlingsVestkanten #Makeup #UrbanDecay #TheBodyShop

Girlfriend

SAMSUNG CSC

Hey heeey! 
Vet ikke hvorfor, men jeg har bare max fredagsfølelse i dag, kanskje fordi jeg har fri fra jobb i dag og at solen i tillegg skinner om kapp med highlighteren min?! 
Hehe, anywho- dere husker forrige uke, da jeg var helt over meg av begeistring fordi jeg hadde funnet meg et par superfine jeans
Well- it happened again!!! Denne gang en supernice Girlfriend jeans! 

Altsåååå- jeg er ikke noe særlig på å vise frem rompa mi, fordi den er tilnærmet ikke eksisterende, men HALLO! I denne buksen fikk jeg jo skikkelig bootey! 

SAMSUNG CSC

Buksen er fra merket KARVE og den får du selvsagt hos Carlings! 
Jada, jeg vet at jeg nesten bare poster klær fra StyleConnection og Carlings, men det er bare så enkelt at disse butikkene lager klærne jeg digger!
Tidløse, trendløse og kule plagg! 


SAMSUNG CSC

Det jeg liker best med denne jeansen er at den sitter godt, fremhever det jeg liker og samtidig er løs og digg uten å bli hengslete eller stygg foran.
For det er ingen hemmelighet at slike bukser ofte kan se meget uflatterende ut i front.

SAMSUNG CSC

Etter at jeg ryddet ut klær som ikke lengre passer av skapet mitt og fant ut at jeg MED den nye jeansen jeg kjøpte forrige uke, eide hele 4 jeans, så tenkte jeg at det var ok å få inn en 5. jeans. Nå har jeg en perfekt samling, med både løse, stramme, lyse og mørke jeans - mangler bare et par svarte til å bruke på jobb nå, så er garderoben komplett! 

SAMSUNG CSC

LOVE LOVE LOVE

SAMSUNG CSC

Denne gang fikk jeg god hjelp av flinke Silje på Carlings på Vestkanten og jeg MÅ bare gi en liten shoutout til denne jenta! Så ta og sjekk ut den freshe instagram kontoen hennes HER for fin fin inspo til stil og klær! Se også hvordan hun stylet denne buksen med et par lekre pumps! 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? =D 

Nå skal jeg få gjort unna litt husarbeid her og så komme meg ut og nyte finværet! ♥
Ha en nyyyydelig dag alle sammen!

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #KARVE #Jeans #Carlings #CarlingsVestkanten

Dette blir for dumt!


Bah, nå blir jeg faktisk litt irritert! 
Er det èn ting jeg ikke savner med frisøryrket så er det all drittslengingen- for det er det jeg sitter å føler at dette her blir!
Snakke noen andre ned for å føle seg bedre med seg selv, det blir bare rett og slett for dumt!

Folkens, det fins så mange konsepter for forksjellige ting her i verden og frisøryrket er intet unntak, nå takket være nytenkende mennesker!
Jeg snakker om frisørsalongenes drittslenging rettet mot gjengen i Cutters.

For å nevne et par utsagn jeg har hørt og lest:

- De kan jo umulig gjøre en god jobb på 15 minutter?
- Er det skikkelige frisører som jobber der da?
- Kan ikke helt forstå hvordan en skal komme inn i en salong, og klippe seg uten vask. Noen av kundene som kommer inn har masse voks i håret, noen kommer også inn med hår som ikke har blitt vasket på en stund!
- Hva med arbeidsstilling? Man blir jo helt ødelagt av å klippe så fort og så mange vel? 

Surmulere uttaler seg i blant annet disse artiklene:
- Forskjell på en Lada og en BMW
- Bransjetopp sammenligner frisørkonsept med McDonalds

SAMSUNG CSC

For det første Cutters er et sted man stikker innom for å klippe håret. KLIPPE håret, ikke for å bli dullet med, få hodebunnsmassasje, føne i fall eller få de nyeste fargetrendene. Vil man ha den luksusen, så går man i en tradisjonell frisørsalong og får det man betaler for. 
Det gjør du hos cutters også- du får en god klipp, på 15 minutter, eller mer- for de har uttalt (og jeg har opplevd selv) at om det kommer en i stolen med ønske om en frisyre som tar lengre tid å klippe enn 15 minutter, så bruker de såklart den tiden det tar! 
Det er ikke som om at det står en timer på bordet og når de 15 minuttene er over så er det opp og ut, ferdig klippet eller ei! 
Asså, hallo! Hva er det folk tror liksom?! 

Jeg kan skjønne at man kan irritere seg over konkurrenter, men her er det ikke snakk om bare det- her er det snakk om å drittslenge for en lav sko og snakke ned til de grader og det er IKKE greit! 

For det andre- Cutters skaper en arbeidsplass som er tilrettelagt for de som ikke kan jobbe i en tradisjonell frisørsalong pga allergier for eksempel! 
Jeg kjenner flere frisører som har måtte slutte å jobbe på grunn av allergi og astma mot de kjemiske behandlingene man foretar i en salong.
Hos Cutters kan de som har denne skjebnen forsette å jobbe med det de elsker! Hvor fantastisk er ikke det!?!
Og for ikke å glemme at de også bidrar med veldedig arbeid med donasjoner til Kreftforeningen og  gratis klipp på blant annet Kirkens Bymisjon 1 gang i måneden.
Hvordan det blir for frisøren å klippe så kjapt og så mange iløpet av en dag, vel det kan ikke jeg uttale meg om, men de uttaler selv at de har god oppfølging og teknikker for å sikre frisørenes helse og de følger alt av lover og reglementer, så da tror jeg nok de har en god gjennomføring på akkurat dette.

SAMSUNG CSC

Kan vi ikke heller hylle dem for at de skaper et tilbud både til de kundene som ønsker det enkelt og greit, som ikke trenger eller ønsker den hårvasken eller den kuren, som trenger at det går kjapt unna og koster akkurat passe. Og for at de skaper arbeidsplasser til de som ikke kan jobbe i tradisjonelle salonger!

De gangene jeg har skullet bare klippe håret mitt, har jeg med glede benyttet meg av Cutters og jeg har vært fornøyd HVER gang, mer enn 15 minutter brukte de også, uten at jeg følte at jeg "stjal" tiden til frisøren eller neste kunde i køen. 
Når jeg skal ha farge og klipp og litt mer stæsj- ja, da stikker jeg innom en annen frisørsalong og betaler det det koster der!

Lik Cutters på Facebook her

Thumbs up for nytenkning og innovasjon! 
Buuuu til drittslenging og uthenging!Sånn- tankespinn done! 
-Over og ut-

Selvtillit!

Hva er selvtillit?
Hvorfor har vi dårlig selvtillit?
Hva kan vi gjøre for økt selvtillit hos oss selv og hos de rundt oss?

Dagens tema, er nettopp dette! 
I går var jeg på et kjempeflott jentemøte hvor selveste Kristin Gjelsvik var talsperson for dette med jenter og selvtillit, og som alltid var det utrolig oppløftende og motiverende å høre på.

Majoriteten av jentene satt under hele møtet og nikket og sa seg enig i budskapet til Kristin, som i bunn og grunn handlet om det å godta oss selv og de rundt oss og at vi skal hylle vår unikhet og ikke basere hvem man er på utseende! HURRA!! HEIA HEIA, jeg kunne ikke vært mer enig og det var godt å se at de flotte unge jentene der både var enig og kommenterte etterpå at det var nettopp dette de trengte å høre!
For det er der det har gått så innmari feil blant dagens unge... Pga alle påvirkninger som vi får fra blant annet media, kjendiser og ikke minst bloggere, er synet på oss selv helt forvrengt! Som Kristin sa, når ble det unormalt å være normal?

Når vi blir pepret med inntrykk om hvor "normalt" det er å bare gå inn på nærmeste klinikk og bare fylle i litt restylane her og litt botox der og mens vi er igang- hvorfor ikke ta en liten butt lift?!

 Det er så sykt! Det er så makabert og det er så FEIL! Det må ikke bli slik at det er det som er normen, for man kan ikke kjøpe seg til eller operere seg til bedre selvtillit. Det kommer faktisk bare innenfra og det må jobbes med, for det er ikke noe som kommer gratis.
Men man kan ikke alltid gjøre den jobben helt alene! Vi må stå sammen, vi må verne om de vi har rundt oss og hvis vi ser noen som sliter, så må vi rett og slett gå i oss selv litt og tenke hva man kan gjøre for å hjelpe vedkommende. 

Realiteten er at det er tøft å være ung, men det er også tøft å være voksen. Det er utfordringer hele veien, men det er ved å jobbe med dem, vi blir sterkere individer, ikke ved å ta den raske utvei.
For å komme seg gjennom livet må man se det store bildet, man må skjønne at det fins mer her i livet enn hvordan man ser ut- for når det kommer til stykket, så har ikke det en dritt å si! 
Jeg liker så godt sitatene på The Body Shop plakatene med Ruby Doll, fordi det er rett og slett spot on!


BIldekilde

Vi må dra oss selv litt utav denne overfladiske boblen og gå tilbake til det som er viktig!
For hvem er egentlig du? Hva gjør deg til et bra menneske? Hvorfor liker folk deg? 
Du er unik, det du gjør for de rundt deg, viser omsorg, medmennesklighet, den glede du gir, det smilet du bærer og den humoren du har- det er DET man bør ta i betraktning. Ikke hvor smal midje du har eller hvor pen du er! For det spiller ingen rolle! 

Hvis du sliter med selvbildet ditt, ta deg en titt i speilet- ta en grundig titt, hva er det du tenker om deg selv? Hva sier du til deg selv når du ser på deg selv?
Veldig mange svarer med å nevne sine negative sider som omhandler utseende. Hva man er misfornøyd med og hva man vil endre. Men drit i det, slutt å se ned på deg selv! 
Begynn med det motsatte- se på deg selv og si hva du liker! 
Ikke fokuser bare på utseende, men piff gjerne deg selv opp med å fortelle deg selv hvor snill du er, hvor god du er til å lage mat eller til å tegne og  for all del komplementer deg selv for ditt unike og fine utseende- i tillegg!
Jobb med å finne ting du liker med deg selv, og så sier du disse tingene til deg selv, hver dag, helt til du begynner å ta det innover deg! 

Og til deg som har en venninne som rakker ned på seg selv, snakk henne opp, hjelp henne på veien til bedre selvtillit. Ta også en runde på hvordan du snakker om deg selv og andre, rundt dine venner. For selv om du kanskje ikke tenker det der og da, kan det at du rakker ned på deg selv eller andre, bidra til at en av de som er rundt deg, rakker ned på seg selv igjen og da har vi den evige dårlige runddansen gående.

For å oppsummere litt- la oss ta et steg UT av overfladiskhet, hylle unikhet og ta en titt på de gode egenskapene til hverandre, fremfor utseendet.
Snakk hverandre og oss selv opp, se lengre enn til nesetippen og vær med på å påvirke til økt selvbilde for andre og deg selv!


Så får vi håpe at medie Norge tar følge snart og slutter å proppe oss med budskapet om at vi ikke er gode nok som vi er- for vi er MER enn gode nok som vi er ♥

SAMSUNG CSC

Vil du lese mer om dette temaet, sjekk gjerne også ut disse innleggene
#SELVTILLIT
Den stygge andungen
Styggen på ryggen
NEI for faen!
HJELPER DET EGENTLIG Å SETTE NED FOTEN?!
Har det gått for langt?!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Selvtillit 

Brow Game

SAMSUNG CSC

Hey heeey! 
I dag tenkte jeg å snakke litt om bryn- jeg ELSKER bryn, de er jo på en måte rammen til ansiktet vårt! Det er så gøy å både sminke, farge og forme dem og jeg gjør dette på både venner og familie og kunder på jobb. Men mine egne bryn... De har jeg ikke alltid vært like flink å tenke på. De har nå bare vært der, lyse, ustelte og uregjerlige!
Helt til jeg oppdaget Brow Rehab Bergen. Dit dro jeg i flere omganger i fjor, fra sensommer til vinter og fikk farget, nappet og vokset dem i fin farge og fasong. Det var bare så sykt digg å bare overlate det til noen andre, slippe å ordne med dem selv og rett og slett bare få meg litt selvpleie- gjort av noen andre, haha! 
Det er ganske underlig at jeg har latt meg selv gå rundt med kjipe bryn så lenge, når jeg digger å fikse andre sine bryn. Jeg drev nå bare å fylte i dem litt, med enten blyant eller skygge og latet som om de lyse hårene som vokste villt ikke var der. Men nå- nå er det blitt andre tilstander og jeg har endelig begynt å ta vare på brynene mine skikkelig.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SLIK så brynene mine altså ut første gang jeg la meg ned hos brynstylisten på Brow Rehab. Asså... jah.. Hva skal jeg si?!

SAMSUNG CSC

Nå var jo ikke dette det beste bildet, fordi lyset var helt grusomt, men dere ser ihvertfall hvor lite pen brynene mine var...

SAMSUNG CSC

Rome wasn't buildt in a day- men så mye bedre ble brynene mine etter bare èn runde. Etter den første turen ble det 5 turer til og så har jeg spart nå i noen mnd, hvor jeg ikke har gjort annet enn å bruke en olje med masse Castor Oil i, slik at jeg kan få enda litt fyldigere og fine bryn. Så mens jeg sparer (både hår og penger, haha, de vokser jo ikke på trær!), farger jeg dem bare selv og napper noen få hår her og der.
Og dere kan jo bare se hvordan brynene mine ser ut nå i forskjell!! 

SAMSUNG CSC
Jeg fyller litt i dem med brynsgel og buster dem til mer i front nå slik at de ser ekstra fyldig ut, men nå er det virkelig ikke mye som skal til for at brynene mine ser fab ut og jeg er så glad for at jeg brukte den tid og de pengene for å få litt bedre has på dem.

Nå er jo ikke jeg sånn kjempeopptatt av trender, men er det èn trend jeg digger- så er det dagens bryns trend, nemlig naturlige, stelte og litt "bushy" brows. Paret med en fresh farge på leppene så er min signaturlook komplett iallefall!

SAMSUNG CSC

Så om brynene dine er litt i villede- kan jeg varmt anbefale en tur til en brynstylist, få litt orden på dem og vedlikehold selv (eller forsett å gå til brynfixing om du har råd til det)

SAMSUNG CSC
Vet at jeg har brukt det her bildet før- men jeg liker det så godt, haha

Hvordan steller dere brynene deres? 
Har dere testet Brow Rehab eller andre steder som er bra? 

Nå må jeg komme meg til fysio- så snakkes vi litt senere, da blir det skikkelig girl talk ♥

Les gjerne også:
Helsen før Fashion
Det har skjedd et mirakel
Let's Go Backstage
So Fabulous
Eeezy

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #BrowRehab #Bryn 

Something New!

SAMSUNG CSC

God morgen folkens, har dere hatt en fint helg?!

Nå er det ny uke, nye muligheter og alt det her!
Det begynner å bli litt nye tilstander her hjemme iallefall, for hele helgen har gått til å rydde, organsiere og få ut gammel drit.
Jeg har gjort om på stylingrommet mitt - igjen! Haha, blir liksom aldri fornøyd, men nå kommer det seg. Nå har jeg nemlig endelig fått på plass noen nye skap til å putte alle styling artiklene mine inni slik at det blir rene og fine overflater. Så tømte jeg klesskapet mitt for en hel rad med tråkorger, da ble det brått en svær sekk med klær som skal gis vekk, og den høye kommoden min med sminke i fikk nå plass inni skapet. Dermed ble det brått en god del mer gulvplass! Så fort jeg er 100% ferdig med alt her inne så skal dere få nye freshe bilder! 

Og så har jeg jobbet litt med treningsmotivasjonen i helgen... En ting som pleier å hjelpe når motivasjonen er lav, er å bare kle meg i treningstøy med en gang jeg står opp, da blir det jo sånn at hver gang jeg går forbi et speil og ser meg selv i treningstøy, så føler jeg jo at jeg nesten må komme meg på trening! For om jeg bare ender opp med å gå rundt i treningsklær uten å faktisk gå og trene, så ser jeg bare for meg denne videoen..

 

Så i går da jeg sto opp, slengte jeg meg i treningstøyet og gikk hele dagen og mannet meg selv opp til å komme meg på trening- det tok sin tid, for klokken ble 1830 før jeg endelig karret meg avsted på trening. Det ble en god økt på hele kroppen, så jeg kjenner det nå de gangen jeg har gått opp og ned trappene her hjemme, at dette blir en hard dag på jobb, hahaha! 
Men det er deilig å være igang. Så jeg skal forsette med å bare stå opp og gå rett i treningstøyet, prøve på å komme meg avgårde før 70% av dagen er omme- men èn dørstokkmil om gangen...

Vel, nå må jeg svinge makeup kostene litt og komme meg avgårde til jobb! 
Tytes på senere ♥

Les gjerne også:
Det har skjedd et mirakel
Let's Go Backstage
So Fabulous
Eeezy

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

Helsen før fashion!

SAMSUNG CSC

Good mornings!
Den siste halvanna måneden har jeg slitt utrolig mye med musklene i beina og ryggen, og det kommer jo av travle dager og masse jobbing og høyere belastning på kroppen, enn den har vært vant til. Pluss at jeg er en smule utrent om dagen, ikke vært så flink å passe på med treningen og det er jo bare å skyte meg selv i foten, for trening er faktisk noe jeg er nødt til å gjøre! 
MEN jeg er bevisst, jeg SKAL komme igang igjen og begynte så smått nå forrige uke og ta tak. 
Er liksom bare den der eviglange dørstokkmila, men når du først er over den, så går det unna! 

SAMSUNG CSC

Men, selv om jeg ikke har fått prioritert trening like mye som før, er det andre ting som er lett å prioritere og det er noe så basic som fottøy! 
På mine to turer til USA i høst kjøpte jeg med meg 6 par ergonomiske og gode joggesko. Alle i forskjellige farger og utforminger, slik at jeg kan gå og stå på jobb med et godt underlag! 
Og gode sko- trenger ikke være kjipe, de jeg har kjøpt er alt fra plain ensfarget til fargerik og sprakende og dere har sett meg sprade rundt i dem i diverse innlegg den siste tiden. Men jeg tenkte ihvertfall å vise dere en kombinasjon her- fordi selv om man gjerne vil ta på seg et par hæler og at det får deg til å føle deg litt ekstra fin, og jeg sier ikke at man aldri kan gå med hæler, men på jobb i 8 timer med hard belastning på bena- er ikke noe digg for verken beina eller ryggen din. 
Men hvem har sagt at ikke et par freshe jobbesko kan brukes til en fin kjole eller et skjørt?! 

SAMSUNG CSC

I går tok jeg den helt ut, og gikk for disse skikkelig typisk treningsskoa, og satte dem sammen med favvis kjolen min og en lekker bomberjakke. Her gikk fargene igjen i hverandre og det så faktisk bare rett og slett fresht ut. Og så var det max behagelig! 

SAMSUNG CSC

Da jeg var på Oslo Runway så jeg plenty folk som løp rundt på hæler og så flott og fin ut, mens jeg løp rundt i joggesko med fine blomster på! 
Det gøyeste med det var jo at jeg faktisk fikk masse komplimenter for skoa, samtidig som jeg ikke fikk vondt i bena ÈN eneste gang iløpet av de 10-12 timene jeg var på farten på hver av de dagene.

SAMSUNG CSC

Så dagens tips, pass på bena dine og sett helsen foran fashion- eller gjør som meg, kombiner helsen med fashion, ja.. og seff- en lekker farge på leppene, hehe!

Ha en superduper fredag! ♥

//Charlie

Les gjerne også:
Det har skjedd et mirakel
Let's Go Backstage
So Fabulous
Eeezy

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit#Antrekk #Helse #Fashion 

Det har skjedd et mirakel!

SAMSUNG CSC

RockstarCharlie har nemlig ordna sæ JEANS! 
Jepp- jeans dere, skikkelig bukse med lommer foran og bak, Diesel merke over coinpocketen og hele pakken!
Jeg som regelrett BOR i tights, kjoler og skjørt har nå gått helt ut av komfortsonen og kjøpt meg par gode bukser!

SAMSUNG CSC

Sånn går det når selgerne vet å trikse frem rett fit, form og størrelse! 
For er det noe jeg er kresen på, så er det hvordan et par jeans sitter på kroppen.
Ikke skal det stramme der eller der, men DER må det sitte godt, og så må man kunne bevege seg, uten å føle noe blir skvist osv osv.. 

SAMSUNG CSC

Haha, den stakkars fyren på Carlings syns nok jeg er et ubesluttsomt mareritt, men etter å ha fått meg inn i prøverommet, hvor jeg etterhvert har testet gaaanske så mange forskjellige jeans- så fant vi endelig en modell jeg trivdes i gitt, 30% avslag på den var det også! 

SAMSUNG CSC
\\ Blonde BH - Lindex \\ Sexy Shirt - StyleConnection \\  Jeans fra Diesel - Carlings \\

SÅ- et mirakel har skjedd, jeg har på meg jeans og er nå ganske så happyface!

SAMSUNG CSC

Nå er det fishcakes til middag og så skal jeg på jobb! 
Kos dere gløgg resten av torsdagen honey buns! ♥

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #Diesel #Jeans #Carlings #CarlingsVestkanten

 

Eeezy

SAMSUNG CSC

God morgen darlings!
Den siste uken har vært crazy busy- etter Oslo turen forrige uke var det jo rett tilbake på jobb og så har jeg hatt masse å gjøre utenom, så da ble det brått ingen tid til å laste opp nye innlegg! Men jeg har ikke ligget på latsiden altså, for jeg har laget flere looks, tatt bilder av det og gjort klart slik at jeg kan vise dere litt deilig makeup inspo!

SAMSUNG CSC

Så først ut- har vi denne looken, asså dere vet meg og leppestifter! Denne paletten har nå blitt flittig brukt og det er spesielt èn farge som brukes igjen og igjen. Det er den nydelige oransje røde EZ som jeg da seff har på meg på bildene her.
Me LOVES this colour, den er så ren og klar og fin og sitter super godt på leppen. Det er en semi matt farge, så den både holder lenge på uten å føles tørr!

SAMSUNG CSC

Når man kjører røde lepper så sterkt som dette, syns jeg alt annet kan få være så minimalt som mulig. 
Her har jeg bare brukt litt primer, concealer, blush og highlight på huden og så fylt lett i brynene og lagt ett strøk med maskara.

SAMSUNG CSC

Dagens makeupprodukter består av:
HUD - Urban Decay Optical Illusion Complexion Primer og Naked Concealer
KINN - The Body Shop Shimmer Waves 04 og Afterglow Highlighter -Sin
ØYNE & BRYN - The Body Shop Lash Hero Mascara og 2 in 1 Gel Liner og Brow & Lash Gel på brynene
LEPPER - Urban Decay VIce LIpstick -EZ
ps. Når jeg legger inn lenker, så legger jeg inn slik at du lett skal kunne finne produktene om du ønsker å vite mer, men det er ikke alle produkter som fins i nettbutikker, derfor blir noen stående uten direkte link. 


SAMSUNG CSC

Denne looken gir meg skikkelig vårfølelse, men når jeg tenker på at vi faktisk er over halvveis i februar allerede, så er det jo ikke så lenge igjen til våren faktisk er her! 

Nå skal jeg gjøre meg klar her, ut på noen ærend før jeg skal holde sminkekurs på jobben i kveld! 
Hva bedriver dere dagen med i dag da fininger? ♥

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #TheBodyShop #UrbanDecay #Makeup

Let's go Backstage

//Samarbeid med Redken

Hey hey!! 
Da var det blitt fredag igjen folkens, altså - nesten midten av februar allerede, er det meningen at det skal gå så fort?! 
Haha, vel, det føles helt rart at det er fredag, ettersom jeg var i Oslo fra mandag til onsdag kveld, så følte jeg liksom at det var helg da på en måte, men så er det brått helg nå, men jeg skal jo jobbe i morra, så da blir liksom dagene helt snudd på hodet for meg!
Jeg må si jeg føler meg ennå nesten litt hung over etter denne turen, men WOW, for en opplevelse! 
Å få gå rundt backstage, se alt som skjer med både hår og makeup, for så å se resultatet på runwayen etterpå. Det var SÅ spennende og gøy!
Jeg har jo tidligere jobbet på slike show som enten påkleder av modeller, eller som makeupartist, og da har jeg jo kun fått se èn del av prosessen, her fikk jeg gå rundt og observere alt jeg ville. Virkelig utrolig kult! 


Frisøren over her- Harlem har gjort hår på utrolig mange store og viktige visninger, der den siste var å style modellene på Victorias Secret!!
Så det var skikkelig kult å se han "live" - ekstra kult at han også er fra Halden, my home away from home! 
(Bodde der jo tross alt i 4 år! ♥)

SAMSUNG CSC

Her sitter fantastiske Maya Vik og blir sminket litt, hun hadde nemlig musikkinnslaget på visningen til Veronica B. Vallenes.

SAMSUNG CSC

Slik så Backstage rommet på Sentralen ut, her kom alle modeller for hår og makeup og negler.
Det som er skikkelig gøy er at i hver av de kategoriene, fantes det tidligere medstudenter fra Art Complexion, makeupskolen jeg gikk på!
Det er så gøy at de flotte jentene jeg gikk på skole sammen med har lykkes i bransjen i etterkant, for de som har vært på jobb her er blant de flinkeste av de flinke!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her er klassevenninne og Senior Art Director i Adam og eva, Inger Lise Moa i full sving, hun hadde ansvaret for hårstylingen på Cathrine Hammel  visningen!

SAMSUNG CSC

Det var utrolig mye flotte frisyrer på alle visningene, og det var Adam og Eva frisører og Redken produkter som sørget for flawless looks!

SAMSUNG CSC

Her blir Salem og jeg, en av de andre RedkenHero Bloggerne, stylet for dagen! Det som var ekstra gøy var at for nøyaktig 2 år siden, var det samme hårstylist som jeg fikk der, som stylet håret mitt til Vixen Blogawards første gang jeg var finalist til årets skjønnhetsblogger. Det var gøy! 
Da visste jeg at jeg kom til å bli fornøyd med stylingen, for jeg ble så fin sist gang ♥

SAMSUNG CSC

På makeupsiden, her kriblet det i hendene mine etter å få lov å bli med å jobbe, haha! Men det var veldig gøy og inspirerende å bare se på. Her var det makeupartist Sissel Fylling som var key makeupartist og jeg bare elsker arbeidet hennes.

SAMSUNG CSC

Denne nydelige smokey eye looken er ren, klassisk og veldig i vinden - eget trend segment innlegg kommer senere ;)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her er en annen Art Complexion medstudent, hun gikk året etter meg, og fyyy søren for en dyktig makeupartist hun her er!! 
Akkurat nå, er hun på New York Fashion Week og jobber, det sier litt ♥ I tillegg, driver hun sammen med en av mine lærere fra Art Complexion, bloggen Transparent by Hesvik/Eide.
Jeg mangler bilde av henne i arbeid, men siste Art Complexion venninne som også var på plass er flinkeste Celine som gjorde negler.
Altså- Art Complexion represent liksom!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her er en av mine absolutt favorittlooks fra makeupfronten, skikkelig Pop of Colour, me LOVE!

SAMSUNG CSC

Makeup By Sissel Fylling

SAMSUNG CSC

Jeg føler meg så heldig og takknemlig som har fått bli med på dette- gleder meg virkelig til å vise dere resten senere, for nå sitter jeg å jobber litt med å sette sammen videomateriale fra visningene, jeg tenkte det er mye morsommere å se litt live action istede for bare bilder uten å se noe sammenheng, eller hur?

Men først, skal jeg en tur til fysioterapauten for en ny runde med mørbank, hehe.
Snakkes senere darlings! ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #OsloRunway #Redken #Sponset 

Oslo Runway

Hola!!
Hvordan har dere det?
Herlighet, kan ikke TRO hvor kjapt de siste 48 timene har gått, er det mulig?!

Forrige innlegg ble jo bare sånn super kjapt fra flyplassen om mine nervøse angstnykker, og så fikk jeg aldri skrevet noe mer da jeg var kommet over fjellet!
Og nå er jeg altså på vei tilbake igjen til Bergen!

Anywho- som de av dere som følger med på snap og insta har fått med dere, men kanskje dere andre ikke har skjønt en shait- jeg har vært på Oslo Runway!!!
Sammen med to nydelige svenske bloggere og to andre norske bloggere har vi vært #redkenhero disse to dagene og blitt stæsja på håret av Redken frisører og fått være med backstage til visninger og også fått sett så mange visninger vi klarte å få med oss disse to dagene.

Det har vært altså sååå hektisk, så utrolig gøy og ikke minst inspirerende å få se nye kolleksjoner og frisyrer og makeuplooks. Det kribler i hele meg etter å få oppdatert dere skikkelig, så nå skal jeg hjem, sove ut og så setter jeg meg ned i morra og går gjennom alt av bilder og video- for jepp, jeg har filmet masse! Så jeg kan få vise dere hvor mye flott og gøy og inspirerende som er i vente for 2017.

Nå sitter jeg klar for å fly hjem, godt fornøyd og med litt mindre flyskrekk enn sist tur- heldigvis :-)

Snakkes igjen fra mellom de syv fjell ♡

Hva er det å ha nerver for?!

Go' etterermiddag folkens!
Hvordan har dere det denne mandagen?

Jeg har det både kjempebra og helt grusomt samtidig!
Etter en deilig helg med å stå på ski har jeg max gangsperr, men det er den kjempebra biten.. Akkurat nå befinner jeg meg på Flesland- skal en liten tur til Oslo og det gleder jeg med så utrolig masse til!
Samtidig, er det også grunnen til at jeg har det helt grusomt...
Av en eller annen grunn har jeg helt ekstreme reisenerver.
Dette varierer litt fra gang til gang når jeg reiser, men i dag kjenner jeg virkelig angsten gripe tak.
Det er jo faktisk ikke noe å være nervøs for, jeg skal jo fly den mest vanlige strekningen som fins i et behagelig flysete hvor det til og med er rom for en liten powernap.
Selv om jeg vet alt dette, vil ikke kroppen spille på lag og jeg har målt puls jevnlig på mellom 105 og 130. ( takk Samsung gear for oppdatering )

Jeg er klam i hendene, jeg skjelver, magen vrenger seg og jeg er svimmel..

MEN- jeg sitter her, klar for å fly, klar for å utfordre angsten og gjøre det som kroppen vil at jeg helst skal la være å gjøre.
For om jeg ikke utfordrer denne dumme angsten og gjør de tingene jeg har lyst å gjøre, så blir jeg aldri kvitt den. Kanskje jeg aldri heller blir kvitt angsten, men forskjellen nå i forhold til ja, si bare et halvt år siden, nå VET jeg nå at disse symptomene som kroppen kaster etter meg, er nettopp det, symptomer av angsten og ikke at noe er galt.
Derfor har jeg nå klart å finne meg et par metoder for å takle angsten når jeg er på reisefot.

1. Comfy klær! Å føle at klær strammer på når hele kroppen er i spenn er u-digg.

2. Mat! Jeg sliter alltid med å få til å spise gjennom hele dagen før avreise, derfor spiser jeg små måltid og så ofte jeg klarer. I tillegg har jeg alltid med meg noe nøtter og gjerne et eple på turen, lett å spise, og lett å fordøye.

3. Drikk nok vann! Jada, dette høres veldig selvfølgelig ut, men når jeg er nervøs er blæren hyperaktiv, dermed må jeg mye oftere tømme den og da er det lett å bli dehydrert om man ikke fyller på- så drikk godt!

4. Pust... Her kommer yogatreningen godt med, der har jeg lært å puste dyyyypt og det er nettopp det jeg sitter og gjør nå, det roer pulsen betraktelig (nå er den faktisk på bare 88)

5. Musikk! Takk og lov for Spotify, her fins det masse forskjellige lister med anti stress og anti anxiety musikk. Men for meg er det en spilleliste som gjelder, nemlig samlingen av all musikken til Philter. Den musikken er helt magisk og siden en av mine beste venner introduserte meg for bandet så får jeg en sentimental good feeling når jeg hører på dem.

Og så til et av de viktigste punktene for at jeg skal takle angsten-

6. Si det! Fortell noen hvordan du har det! Om du skal fly, si det til personalet at du er nervøs. Eller snakk med en venn før du drar.
Det at jeg har skrevet ned disse punktene nå, det at jeg forteller dere dette, har allerede hjulpet.

Ingenting blir bedre av at du sitter stille og lider, så få det ut, si det til noen og jeg lover at du føler deg lettere til sinns.

Nå nyter jeg det nyeste albumet som Philter slapp nylig, mens jeg kjenner at angsten slipper taket litt og litt.
Takk for at dere leser ♡

Sees over fjellet!
-Charlie

Stuebytte

Hola my darlings, hvordan har dere det?

Akkurat nå sitter jeg mett, god og utkjørt i beina og nyter en deilig kokosbolle sammen med en kopp kaffe etter en enkel og grei hot dog middag.
I dag har jeg nemlig foretatt et lite stuebytte og byttet bort leppestift med leppomade og stort hus med liten campingvogn! 
Dagen i dag har nemlig gått til å stå på ski på Kvamskogen- ett av mine favorittsted i verdenen.

Det er noe magisk som skjer når man kommer opp hit. Alle stressmoment sleppes idet man setter føttene i snøen, og det å bo i en liten campingvogn, er noe av det koseligste jeg vet!
Helt fra jeg var baby har familien vår reist opp hit. På Kvernavollen Camping.
Først hadde vi campingvogn i maaange år, før vi oppgraderte til hytte i noen år. Etter et lite opphold fra fast bosted her oppe er familien nå på plass igjen på campingplassen med både vogn og spikertelt og det er SÅ koselig! 
Pappa har tatt seg en tur til Alpene for å stå på ski i en uke, så da dro jeg opp hit med min lillebror på 10 år. 


Lillebror fornøyd og glad - pluss selfiequeen nedenfor!Vi har akkurat kommet inn etter noen timer i bakkene, varmet opp litt til vi får stått en full dag i morra, så nå er det å slappe av litt først og så skal vi dra bort til NAF'en - en kiosk som har vært her i alle år, som nå har blitt til landhandel butikk, der skal vi kjøpe litt lørdagsgodis til kvelden. 

Vet ikke om det helt går an å sette ord på følelsen av nostalgi, kos og avslapping som dette stedet gir- men hvis du har hatt et sted hvor du har vært, hver eneste vintersesong fra du kunne ligge i pulk, til du kunne stå på egne ski og til du i voksen alder kunne reise dit selv, da vil du forstå!
Dette stedet har så mange morsomme minner og jeg er så glad for at min lillebror også får vokse opp med campingvognlivet og ski på beina, selv om han ble med på det litt senere i livet enn mine søstre og meg. 

Nå gleder jeg meg max til en avlsappende lørdag med familien, jah- for både min tante og onkel og to av fetterne mine har jo hatt samme oppvekst, og dermed kjøpt vogn her oppe de også, så ikveld samles vi nok for litt sosialisering ♥

DETTE folkens, DET er livet!Nyt helgen, klem fra meg!

So fabulous!

SAMSUNG CSC

Gooood morning superstars!!
Klokken er akkurat bikket 10 og jeg har vært oppe i to timer, spist frokost, drukket kaffe, ryddet i mappene på pcn, ryddet i epost og nå sittter jeg her med dagens første innlegg- hvem som har skutt meg med sånn organiseringskule, jeg er jo neatfreak nr 1 denne uken!

Vel, en annen ting jeg freaker helt ut på- er verdens fineste veske som jeg fikk av Kristin Gjeldsvik før Vixen Blogawards. Asså- denne vesken er bare livet! SÅ skam lekker, kul og handy- alt på en gang, me LOVES!

SAMSUNG CSC

Jeg har brukt den flittig allerede både til fest og hverdags og den fresher virkelig opp ethvert antrekk!

SAMSUNG CSC

Til gårsdagens makeuplook tok jeg også et par outfit bilder og da var bare denne vesken en absolutt nødvendighet for å gjøre looken komplett!

SAMSUNG CSC

Stay Sparkle Sweater - Carlings
Comic Skirt - StyleConnection
Veske - StyleConnection
Thermal Tights - Cubus


SAMSUNG CSC
Har du sett en freshere veske?! 
Det som jeg digger aller mest med denne vesken, utenom den fantastiske blåfargen, er størrelsen- for den er liten og handy med god plass til både mobil, lommebok, kamera og til og med en liten flaske vann og pose nøtter- jupp jeg har testet ut, hehe! 
Og på vixen blogawards gikk jeg jo rundt med et klumpete polariodkamera- som hadde perfekt plass oppi vesken.
Jeg prøvde også å finne noe bilder av meg selv fra Vixen, med vesken, men det var visst ikke å oppdrive.

Tusen hjertelig takk for årets fineste gave Kristin ♥ 
SAMSUNG CSC

Nå skal jeg slurpe i meg siste rest av kaffen min og gjøre meg klar for å få litt mørbank i fysio for andre gang denne uken! 
Hva skal dere gjøre på i dag my loves?

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Antrekk #Outfit #StyleConnection #Carlings

Optical Illusion

//Inneholder et sponset produkt

SAMSUNG CSC

God kveld my loves! 
Har dere hatt en fin dag? 

I dag skal jeg endelig komme med en ny fresh makeuplook til dere! Føler det er evigheter siden sist jeg satt meg ned og sminket meg sånn som dette!
Ikke så rart når jeg har gått forkjøla og full i allergier siden slutten av oktober sånn at ansiktet mitt har vært helt hovent og ikke akkurat spesielt happy for å få noe sminke på seg- men nå begynner det endelig å lette opp litt!

Som jeg nevnte i går, var jeg å snopet litt nye sminkeprodukter i helgen og de måtte jo prøves ut og det er nettopp det jeg viser i dagens innlegg.
I tillegg fikk jeg tilsendt en ny primer fra Urban Decay så da fikk jeg testet den sammen med den nye All Nighter foundationen demmes. 
 

SAMSUNG CSC

La meg introdusere flytende photoshop! Disse to produktene glatter ut huden og minimerer og dekker til både porer og ujevnheter, sitter som støpt på huden og gir max dekke. For meg er det jo veldig uvant å ha så dekket hud, men det er jo veldig fint til fest og når du trenger at sminken holder til det ytterste!

SAMSUNG CSC

Optical Illusion (sponset)  er en helt ny primer fra Urban Decay som reduserer fine linjer samt minimerer synligheten av porer og etterlater huden silkemyk og med en porselensaktig tekstur- veldig fornøyd med denne! Den gir glød, samtidig som huden holdes matt og med et hint av rosa farge, lysner den huden lett før du legger makeupen på slik at den gir en slags optisk slør av spredt lys- derav navnet Optical Illusjon. Denne føler jeg også kan brukes alene om du bare vil gi huden din et lite piff uten å ha noe mer sminke over, så gleder meg til å teste denne under flere forskjellige founationtyper for å se de forskjellige resultatene. 
I dag brukte jeg All Nighter Liquid Foundation over for max dekke- og den sitter enda som støpt på huden min, forsatt matt og fin over 8 timer etter at jeg sminket meg. Det eneste man bør være obs på med denne founationen, er at den er veldig matt og tørr i konsistensen, så den egner seg best til en kombinert og oljet hudtype, 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består ellers av mye lilla og rosa toner, både på øyne og lepper og jeg virkelig elsker disse farge sammensetningene- spesielt elsk er det på den nydelige lilla leppefargen fra Vice Lipstick Vintage kolleksjonen, altså OMG for en farge!!

SAMSUNG CSC

All makeup i dagens look består av 
HUD
Optical Illusion Complexion Primer, All Nighter Liquid Foundation og Naked Skin Concealer 
KINN -
Gwen Stefani Blush Palette - blanding av fargene Cherry og OC samt Afterglow Highlighter i fargen Sin på kinnben og neserygg
ØYNE -
Naked Palette 3 - fargene Limit, Nooner og Dust. Eyeliner er lagt med 24/7 Glide on Lip Pecil i fargen Blackmail og deretter Heavy Metal Glitter Eyeliner Junkshow og maskara fra Kat Von D
LEPPER -
Vice Vintage Lipstick - Plague

SAMSUNG CSC

Jeg elsker jo linere som dere vet, og spesielt når de glitrer, så dette blir nok en mye brukt look fremover! 
I tillegg har jeg tatt med meg litt av lineren under øyet og koblet ut i vingen. Det gir en lett smokey look under øyet, samt at denne fargekomboen virkelig komplementerer grønne øyne. Siden lineren er såpass skrikende har jeg latt resten av øyemakeupen være i duse matte rosa og lillatoner.

SAMSUNG CSC

Så må vi snakke litt om denne leppefargen, Plague- altså, shiny, kremete og illuminerende, den er helt RÅ!!! 

SAMSUNG CSC

Den har liksom både lilla, rosa, grått og blått i seg og forandrer seg litt i forskjellige lys. Denne skal det lekes masse med fremover!
Jeg så nemlig en look på Ruby Rose hvor jeg tror denne fargen har blitt brukt- så jeg tenkte jeg skulle gjøre en versjon av samme looken- bare til å glede seg =D  

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om looken? 
Har dere ønsker for looks må dere bare hyle ut ♥

Nå skal jeg rett og slett hive meg i badekaret en tur, før jeg tar meg en liten økt på yogamatten. Snakkes i morra my darlings!

//Charlie

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #UrbanDecay #Makeup