hits

mars 2012

under 2 timer igjen av konkurransen om produkter og makeover verdi 500,-

Vinneren blir trekt kl 21 i kveld, hvis du har lyst å være med i trekningen gå inn på denne linken og bli med i trekningen! 

 

http://rockstarcharlie.blogg.no/1331740843_vinn_makeover_og_prod.html

 

Vinneren får 250,- i produkter fra The Body Shop og en personlig makeover til verdi av 250,- med ønsket sminke sammen med meg!

 

Og husk, denne gang gjelder det for The Body Shop Oslo City og premien får du i morgen!

 

Xoxo

 

-Charlie-

 

 

 

VINN MAKEOVER OG PRODUKTER SAMLET VERDI 500,- FRA THE BODY SHOP

 

     VINN MAKEOVER OG PRODKTER TIL SAMLET VERDI AV 500,- Nå har du mulighet til å vinne makeover  til verdi 250,- samt produkter til 250,-

 

Lørdag 17.03 står jeg klar på The Body Shop Oslo City for å ta imot 1 hedig vinner av makeup som jeg legger på deg og valgfrie produkter.

 

Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

 Hva er The Body Shop sine Makeupkoster laget av?

1)      Geitehår

2)      Syntetisk Nylon

3)      Resirkulert Plast

 

Send inn ditt svar i kommentarfeltet på bloggen, vinneren vil bli trekt på fredag 16.03 kl 21 så følg med for å se om det ble deg!

NB! Da konkurransen er i sammarbeid med The Body Shop på Oslo City må du kunne møte der 17.03for å motta premien

Oppussing av bloggen!

Det begynner å komme seg nå- er ikke helt ferdig, jobber med bakgrunn bilde nå- og litt mer på menyen under headeren, men trenger litt hjelp så videre oppdateringer blir gjort i morra! 

Kommer snart en konkurranse også folkens så følg med!
..hvem enn dere er :)

 

-Charlie- 

Nutriganics Drops Of Youth

 

Drops Of Youth er et serum som du kan bruke som et tilleg i dagkrem eller serum, eller alene på huden før påføring av dagkrem.
Produktet lover å forsterke hudens fornyelsesprosess, den naturlige prosessen som finner sted når de øverste hudcellene erstattes med de nye som befinner seg under hudens overflate. Dag for dag avdekkes hud som ser jevnere og sunnere ut.

Og nettopp denne lovnaden har jeg opplevd nå etter en mnds jevnlig bruk hver morgen og av og til kveld også- har huden min blitt mye friskere, mer fuktet, jevnere og den ser sunnere og mer glødende ut!
Jeg er strålende fornøyd 6 av 6 poeng fra meg!
Har du prøvd denne?
Kommer du til å prøve den?

 

Bildet hentet fra www.Thebodyshop.no

Oppdatering av bloggen!

Da er jeg endelig tilbake med tid til bloggen- holder på med en liten oppdatering, skrift, oppsett, bilder og kategoriene får en liten oppussing- nå skal det bli enklere å finne frem til de forskjellige innleggene ved å legge dem mer riktig i kategorier.

Så senere i dag skal jeg legge inn et nytt anbefalingsprodukt + en HOW TO, på looken som jeg lagde på Angelin i fjor, (det første makeupinnlegget mitt)

 

STAY TUNED! 

xoxo
-Charlie-