hits

mars 2015

Omtale \\ Rituals Yogi Flow

God mandag og god påske alle sammen! 

Har dere det fint?!

I dag er det mandag og det betyr omtaledag her på bloggen og i dag skal jeg presentere et litt arti produkt for dere:
Nemlig en skummende dusj skum fra Rituals.

Den herlige saken ser sånn her utDa jeg testet den første gang ble jeg litt sånn perpleks, om jeg kan si det sånn.

Fordi, ja den lukter nydelig, ja du blir ren og huden blir fuktet og fin, men jeg kom liksom ikke helt overens med konsistensen.
Den minnet meg om noe helt annet enn dusj gel liksom.

SÅ kom jeg på det!
Og måtte derfor teste om det gikk an å bruke denne saken til det jeg følte at det måtte brukes til, så da bega jeg meg ut på det...

Hehe, jepp- jeg brukte den til å barbere beina med!

Konsistensen er nemlig dønn lik et barberskum, og uansett hvor digg den er i lukt og effekt, så fikk jeg meg selv ikke til å bli helt fortroelig med den som et produkt jeg skulle dusje med..
Men til å barbere beina med er den PERFEKT! Hehe, huden blir myk, lukter digg og barberingen går som en lek!Så om du er som meg, med ømfintlig hud og som blir nuppete og fæl etter bruk av vanlig barberskum til barbering- test ut denne!! =D Har du prøvd denne før?
Hva syns isåfall du om den?

Kos dere videre i påsken folkens!
Mange klemmer

 

#omtale #skjønnhet #rituals #dusj #barbering

Nye Negler!

God søndag venner! 
Har dere en fin påske sålangt?! 
Jeg nyter dagene sammen med familien, og slapper masse av! 

Forrige helg, før jeg dro over fjellet til Bergen, hadde jeg besøk av nydelige Celine som er negletekniker student ved Tone Lise akademiet i Oslo.
Hun skulle få leke seg litt med mine negler og la noen flotte lange gelenegler på meg, så jeg tenkte å dele med dere litt bilder fra prosessen og resultatet!

Det var utrolig deilig å få skikkelig manikyr og stell av negler og neglebånd og Celine er nøye og kjempeflink!Fargen hun valgte er nude og fin, samt at jeg fikk en finger på hver hånd hvor hun la fransk negl med hjerteform.Dette var andre gang hun la fullt sett med gelenegler, så jeg er utrolig imponert over resultatet og veldig fornøyd! 

Hvis du kunne tenke deg å få negler du også, så får du det til flotte student priser- så det gjelder å booke nå!
I tillegg til å holde på med negler er Celine også makeupartist, så du kan booke henne til både negler og makeup- ta gjerne en tur innom hjemmesiden hennes HER 
og facebooksiden hennes HER
Der kan du både booke timer, se prisliste og bestille produkter til hjemmebruk! 

Hva syns dere om resultatet?

Fortell meg gjerne hva dere driver med og hvilke planer dere har for påsken!! =)

GOD PÅSKE!

 

10 TIPS TIL PERFEKT AVKOBLING

Hei igjen mine kjære!

Da er første dag i påsken her, er det mange som gleder seg over det eller?

Det typiske for påsken er jo å dra på fjellet og stå på ski eller snowboard, nyte kvikklunsj, kakao og appelsiner på sitteunderlag i snøen mens solen steiker og gjør deg påskebrun.
Men det betyr jo ikke at dette er tilfellet for alle! Noen skal jobbe, andre skal bare slappe av etter skolemas og tjas- og de som ikke engang liker å gå på ski, må jo ha noe annet å gjøre.

Så i den annledning tenkte jeg at et par avkoblende velvære tips kunne passet bra i dag! :)

10 steg til perfekt avkobling

 • Tenn litt lys rundt om på badet
 • Finn frem en god bok eller et blad, eller sett på noe behagelig musikk
 • Tapp varmt og deilig vann i badekaret, strø i badesalt eller ha i badeskum og legg deg oppi

 • Ligg i vannet og kjenn at varmen brer seg i kroppen, hvis du har stive muskler og ledd er dette steget gull verdt
  - start med avspenning hvor du først spenner muskel for muskel før du slepper den.
  Begynn med føttene, spenn alt du har og hold i noen sekunder for så å slippe opp. På denne måten får du full avspenning i musklaturen.
  Forsett fra bena til baken, armer, fingre helt til du har gått gjennom hele kroppen.
 • Nå som du er avspent og varmen har myket deg opp er det tid for litt tøying, bøy deg fremover så du får tøyd bena og ryggen, tøy gjerne armene også før du legger deg ned i vannet igjen.
 • Nå er det blodsirkulasjon og fornying av huden som står for tur!
  Finn frem en god bodyskrub, hvis du har separat dusj og badekar kan du gjerne gå inn i dusjen, hvis ikke stell deg på badematten på gulvet.
  Fordel litt skrubb rundt om på kroppen, bruk aller helst en skrubbehanske eller børste og gå i gang med å skrubbe fra føttene og oppover til rumpe, mage, rygg, armer og brystet. Ved å begynne nederst på kroppen skal det visst være ekstra fordelaktig for blodomløpet som blir satt i gang! 
 • Gå oppi badevannet igjen og vask av bodyskrubben. Alt etter hvor utålmodig du er kan du nå bare ligge og slappe av i vannet så lenge du vil, lese bok, nyte musikken eller utføre mindfullness 

 • Når du blir lei av å ligge i vannet, er det opp og inn i dusjen, vask av badevann og skrubberester. Ta gjerne en ansiktskrubbings også når du først er i gang ;)
 • Ute av dusjen klapper du huden lett tørr, så mens du enda er fuktig i huden finner du frem en god bodylotion eller bodybutter. Igjen starter du ved føttene, smør dem godt inn og jobb deg oppover. Mens du smører deg inn, gi deg selv en lett massasje på legger, lår og armer, siden du er myket opp etter både badevannet og tøyingen så vil massasjen gi deg prikken over i'en på avspenning og avslapping i kroppen.
 • Helt til slutt legger du en deilig natt krem på ansiktet, før du kler på deg noe lett og deilig tøy som ikke stjeler all fuktigheten du nå har smurt deg inn med!

DIGG?! Ja det var det- for jeg gjorde alt dette i går og det føles sååå utrolig deilig og gå og legge seg etter en sånn her seanse, så om du har halvannen time å avse iløpet av påsken, anbefaler jeg å gjøre dette på det sterkeste! 

Håper dette var til nytte for dere og at dere får en avlsappende og deilig påske!

Påskekrim

Hellåå!

I går var det fest for side2 og siden jeg befinner meg i Bergen, ble det ikke noe fest på meg =P 

Meeen jeg gjorde noe annet festlig, for meg selv da vel og merke! God bok, varmt vann og deilige produkter. Jeg tok meg et etterlengtet og skikkelig digg bad i går kveld (stor forbedring fra den lille baljen jeg har hatt disponibelt før) og mens jeg satt oppi badet der endte jeg opp med å kjøre full hjemmespa! 
DET var digg det! Så da tenkte jeg at jeg skulle dele med dere noen flotte tips for fullstendig avkobling nå innmot påskeferien.

Boken jeg begravde meg i mens jeg nøt det varme vannet er den helt siiiiiinnsykt spennende Lars Kepler boken Stalker- hvis du ikke har lest denne eller noen av bøkene til Lars Kepler enda, så sier jeg bare løøøp og kjøp! De er helt insane bra- hvis du liker å lese krim da ;)

 

Akkurat nå sitter jeg barnevakt for mine nydelige nieser, det vil si bare den ene akkurat nå- for vi skal hente nummer 2 i barnehagen nå strax og når jeg er tilbake så skal jeg dele med dere disse flotte tipsene så tune innom ikveld for å få oppskriften for max avkobling!

Vi snakkes snaaart

 

SMINKEKOSTER

Hei mine venner! 
Utrolig kjekt at det var så god respons for mitt forrige innlegg- sinnet mitt ble satt i kok og det gjorde det tydligvis hos flere av dere også!

I dag har jeg funnet frem sminkekostene igjen, og det for å gi dere denne guiden på sminkekoster og hva de skal brukes til!
Det fins nemlig et hav av sminkekoster på markedet og det er forskjellige typer til alt mulig. I min samling har jeg 169 sminkekoster, men de færreste av dere trenger like mange som det jeg har!

Derfor har jeg plukket ut noen av de mest brukte børstene mine for å gi dere en oversikt på hva dere bør se etter når dere skal ut å handle sminkekoster, eller til deg som kanskje sitter med en haug koster du ikke vet hva du skal gjøre med!

La oss bare gå i gang!

Basemakeup børster 1. Foundation børste - denne er god for å fordele foundation inn i huden med for et lett og jevnt resultat
 2. Concealer pensel - til de små områdene som trenger ekstra dekk, over og under øynene og på urenheter
 3. Liten Stippling børste - denne kan også brukes på de samme områdene som over, stippling effekten gir et flawless resultat
 4. Stor Stippling børste - For et flawless resultat kan denne brukes på både foundation og pudder, sirkuler i hele ansiktet til produktet er jevnt fordelt
 5. Pudder kost - etter at du har lagt foundation, bør den settes med et pudder, til dette er denne store flotte pudderkosten perfekt til å gå over ansiktet med

Kinn

 1. Contouring børste - vil du ha den perfekte countouringen i kinna så gjør denne jobben helt perfekt!
 2. Rouge børste - rougen skal plasseres lett i kinna og til dette er denne kosten rett verktøy
 3. Highlight børste - denne kan du bruke til å enten legge highlight i pudderform over kinnbena, men den er vel så god til å pudre for eksempel under øynene etter foundation og concealer!

Øyne, Bryn og Lepper

 1. Smudger - Denne puten gir perfekt metthet når du påfører øyenskyggen. Dytt på øyenskyggen på lokket, da drysser det ikke
 2. Øyenskyggekost - Denne gjør samme nytten som puten, men hvis du foretrekker børste, er en flat fyldig kost som dette perfekt til påføring
 3. Liten øyenskyggekost - Når man skal legge øyenskygge på litt mindre areal, for eksempel langs vippelinjen over eller under øyet, er en smalere tett og god børste et must for et godt resultat

 1. Stor øyeskygge kost - Når jeg legger bare en farge, bruker jeg en stor fluffy øyeskygge kost, da kan jeg påføre fargen og blende den ut med samme kost
 2. Blender børste - Når man har påført øyenskyggen, er det viktig å blende ut kantene så det hele blir mykt og fint på lokket
 3. Liten Blender børste - Denne er også god på de mindre arealene, men også perfekt når du har lagt kajal og skal blende ut linjen

 1. Stor skrå kost - Denne store skråkosten er et must for å få perfekt definerte bryn
 2. Medium skrå kost - Denne er perfekt for å fylle i bryn og til å legge eyeliner
 3. Liten skrå kost - For å legge enda tynnere og mer definert liner kan du gå for en mindre skråkost
 4. Leppe pensel - Leppestiften er god å påføre rett på leppen, men av og til trengs en litt mer nøye påføring- da er det denne som gjør susen!
 5. Eyeliner pensel - Du kan bruke skråpensel og denne tynne eyelinerpenselen for å legge perfekt eyeliner!

Mine absolutt favoritt og mest brukte koster er de på bildet under:

Kostene mine er en god blanding fra Makeupmekka, The Body Shop, Zansuel, Smashbox og Zoeva og ja- jeg har kjøpt dem alle selv! 

For en smart oppbevaring av børstene mine har jeg rett og slett tatt vare på kokosmelk hermetikkbokser, vasket dem i oppvaskmaskinen og nå er de sminkekosteholdere!
Smart og billig ;)Håper denne guiden var litt til hjelp i jungelen av makeupkoster! 
Jeg vil forresten gjerne høre hvilken favoritter dere har! 


Har dere noen lure måter å oppbevare deres koster på, del det gjerne med meg! =)

Ha en fantastisk helg, vakre venner <3

 

#sminkekoster #makeup #skjønnhet 

JENTER

Jeg lurte lenge på om jeg skulle skrive om dette eller ei- men nå viser det seg at jeg ikke klarer å dy meg! 
Siden dette er en skjønnhetsblogg, appelerer jeg stort sett til jenter og fant derfor ut at- JA, dette er hvertfall riktig målgruppe, fordi jenter, i dag er det dere jeg vil snakke litt med!I dag legger jeg vekk sminkekoster og kosmetikkprodukter. Tema for dagens innlegg- Baksnakking!

Triggeren? min lille guilty pleasure, som er å se på Paradise Hotel.
Dette programmet er jo laget for drama, drama og atter drama -i mine øyne, og jeg har egentlig aldri fulgt med på serien,
Men de siste dagene har jeg sittet ganske klistret til skjermen og det med avsmak, sjokk og gjenkjennelighet.
Alle jenter har på et eller annet tidspunkt i livet opplevd dette med baksnakking, enten man har vært offer for det, stått for det selv, eller opplevd begge deler!

På Paradise Hotel har det denne uken har det kommet en ekstra jente inn på hotellet og det har satt i gang en virvelvind av skittkasting og barnslig og stygg oppførsel.
Noen av jentene har blitt omgjort til isdronninger som har tatt det til sin makt å gjøre sitt for å være mest mulig jævlig mot 2 av de andre jentene..

Jeg kjenner bare at minner fra ungdomskolen og videregående kommer skyllende tilbake og måten disse jentene behandler hverandre på er rett og slett forkastelig!
Selv om triggeren til det jeg skriver, er det som skjer i et teit program som går på tv, men fakta er at dette skjer mot jenter i hverdagslige settinger hver eneste dag overalt.

Jeg klarer ikke å forstå hvordan en person kan få seg selv til å kalle en annen, "psyko bitch, hore, falsk" osv basert på utseende og første inntrykk.
Nå er settingen på paradise tatt litt utav kontekst, da dette ikke er en normal situasjon, men det er jo ikke annerledes på skolen eller arbeidsplassen!

Hvis ene jenta i klassen enten får en bedre karakter enn en annen, får den kjekke gutten fremfor en annen, får muligheter i livet som den andre ikke får- så er det så lett for en gruppe jenter å samle seg sammen, plotte mot dette vedkomne og spy ut alt som fins av skjellsord og stygge kommentarer.
Deretter følger utfrysning og gruppen gjør sitt for å få nøytrale mennesker i samme omgivelser til å vende ryggen til den personen det gjelder.
Jeg klarer ikke å fatte hva som gjør at de i gruppen, syns dette er grei oppførsel. Hva er det som skjer oppi hode til den/de som baksnakker når de gjør det, hva godt gjør det for dem?

Ofte ligger misunnelse, usikkerhet og ensomhet bak, så ved å samle med seg et par individer for å skitsnakke den andre, får man kanskje en følelse av at en selv er bedre, får trygghet i gruppa og ikke lenger opplever ensomhet.
Men det varer jo ikke! Det ender jo opp med å slå tilbake mot en og baksnakkingen ender ofte i tårer og falske unnskyldninger... 

Tenk på jenta som opplever å bli baksnakket! Hun sitter gjerne igjen med en angst over om hvem andre er det som baksnakker?
Tanker som "Er det bare de i gruppa eller er det flere? Tror de på det stygge som blir sagt? Er det slik som de sier jeg er, at jeg virkelig er?" kommer snikende og det skaper utrolig mye dårlige følelser. 

Til deg som baksnakker, uansett hvilken grunn du gjør det for.
Om det er fordi en anna jente fikk gutten du drømte om, fikk bedre karakter eller kanskje det er i jobblivet at en fikk jobben fremfor deg eller fikk forfremmelse eller skryt for noe hun hadde gjort.
I stede for å ty til å slenge med leppa om at "de to blir aldri lykkelig sammen", "hun smiska skikkelig med læreren, så derfor fikk hun bedre karakter" eller "jævla drittkjerring, lurer på hvem hun har ligget med på sjefskontoret for å komme dit hun er nå!"
Gå heller inn i deg selv og finn ut hvorfor ble det utfallet slik, hva kan du gjøre for å forbedre deg selv ? Hvordan kan du nå de målene du setter deg her i livet?

Du kommer nemlig ikke lengre frem her i livet, ved å slenge dritt om andre- heller tvert i mot!

Til deg som blir baksnakket- Vær så snill og ikke ta det til deg, det er ikke noe galt med deg, du har ingenting å bevise for noen andre, vær deg selv og gjør din greie!Jenter, vær så snill- skjerpings! Baksnakking er IKKE greit! 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

STAY FABULOUS!

 

Love Your Feet!

Føtter! 
Tenker du noen gang over hvor mye føttene dine gjør for deg?
De bærer deg tross alt gjennom livet ditt! Hver gang du står og går bruker du føttene dine og som regel er de godt gjemt inni både sokker og sko.
Så hva gjør du for føttene dine?

I dag skal jeg ta for meg litt fotpleie med dere. Det er kanskje det mest glemte området på kroppen vår, ved unntak når sommeren nærmer seg og du febrilsk gjør alt du kan for å finpusse litt på føttene før du skal debutere dem i sandaler og gå barfot på stranden.
Men hvis du er litt grei med deg selv, og ikke minst føttene dine, så pass på å gi dem litt pleie et par ganger i mnd minst, gjennom hele året.
Da slipper du nemlig å panisk teste ut alle de groveste fotfilene (som forøvrig vil gjøre vondt verre) fra apoteket rett før sommer sesongen!

De fleste av oss har nok glemt bort både fotfil og fotkrem gjennom vinteren,
og hvis du er en av dem, kan du ha god nytte av tipsene jeg kommer med i dette innlegget!

Du trenger et par ting før du går i gang:
En bøtte eller balje til å ha vann og føtter oppi, noe godt å ha i vannet, enten du går får hjemmevarianten- grønsåpe, eller om du har et fotbadesalt.
Fotfil, neglefil og en neglebørste.
Skrubb til å skrubbe føttene med, enten det er bodyskrubb, fotskrubb eller en hjemmelaget variant med kokosolje og sukker f.eks.
Og tilslutt, hvis du er som meg og liker å ha en fresh farge på neglene, så finn frem det også!

Da går vi i gang! 

1. Gi føttene et deilig fotbad, drikk en god kopp te eller kaffe og les i en bok, i et blad eller kos deg med anna gøy lesestoff her på bloggen min =D

2. Nå som føttene er god gjort litt i vannet, skrubb føttene med skrubben og skyll av. Nå har du fått fjernet døde hudceller, fått i gang litt blodsirkulasjon og nå som du har skrubbet først- trenger du neppe gå like hardt til verks med fotfilen etterpå! 

3. Finn deretter frem neglebørsten, vask og skrubb godt rundt tær og negler og skyll bena.

4. Fotfil tid! Klapp føttene litt tørr med et håndkle og fil over områder med hard hud- men ikke ta helt av! Fil litt i dag og litt neste uke og uken etter der..

5. Klipp og fil neglene og dytt ned neglebånd. Jeg gikk også løs med en god buffer og filte overflaten på neglen og ble da kvitt både rester av gammel neglelakk, sprekker og rugler i neglen og overflaten ble glatt og fin!

6. Spyl av føttene en siste gang, klapp dem tørr med et håndkle og smør deretter føttene med en god fotkrem og la det trekke godt inn.

7. Ta tilslutt frem en fresh og fin lakk og mal på neglene!

 Nå har du rene, mykere, friskere og flottere føtter -som med litt videre vedlikehold vil være klar for å møte både sommeren og resten av året!

 

Hadde ALDRI trodd jeg skulle dele bilde av føttene mine her på bloggen, men etter å ha stelt fint med dem, har jeg jo selv merket at føttene mine trives og de ser presentable nok ut så la gå!! Hehe

Da lurer jeg på- er du flink å stelle med dine føtter?
Når pleiet du dem sist?! 

Håper virkelig dere unner dere litt fotpleie - for det ER så digg!! Vi snakkes snart mine darlings! <3

#skjønnhet #føtter #fotpleie #velvære 

HVILKEN NEGLELAKKFJERNER ER BEST?!

OMTALE MANDAG!!!
For deg som er ny her, VELKOMMEN hit! Hver mandag kan du her, lese mine omtaler av ett eller flere produkter. WOHOO! 
Produktene jeg velger å skrive omtale om, er produkter jeg har testet godt og lenge for å kunne gi min ærlige mening.
Hvis du skulle ha noen ønsker for spesifikt produkt eller produktkategori du har lyst at jeg skal teste for å skrive om, så skrik ut i kommentarfeltet!
For deg som ikke er ny, velkommen tilbake! =) 

Denne mandagen er det, som dere ser på bildet, neglelakkfjerner som står for tur!
Jeg tenkte at det kunne være kjekt for dere å få ikke bare 1, men 3 forskjellige å lese om i dag!
Den siste tiden har jeg nemlig testet disse tre forskjellige neglelakkfjernere, fordi de lover at de er ekstra snille mot miljøet og mot deg!
Alle tre er fri for Aceton og andre stygge kjemikalier og skal både fjerne lakken effektivt, samtidig som hender og negler blir pleiet.

Holder de det de lover?! Forsett å les så skal du få svaret! 


Neglelakken som skal fjernes er lakken på bildet- et lag i hvit, deretter 3 forskjellige farger lagt på lagvis i ombre effekt og til slutt top coat!

HARMONI - Neglelakkfjerner 150 ml


kan kjøpes i alle Vita butikker og på vita.no

FJERNING AV NEGLELAKK 

Du må jobbe litt for det- men lakken kommer av som den skal etter litt gnikking.

DUFT

Okei, BLÆ! Denne var ikke noe god duft på, ja den var relativt mild, men den lukter rett og slett harskt! Heldigvis er det ikke noe som sitter igjen på hendene, men puh- de kunne spandert noe frisk duft oppi denne!

FUKT, PLEIE OG INGREDIENSER 

Hender og negler blir greit fuktet av oljen som er tilsatt i denne. Jeg vasket hendene med en gang etter fjerning av lakken, da forsvant også oljen, men huden ble ikke tørr etterpå. Så godt men ikke fantastisk.

PRIS 

Prisen er 35,- og det er virkelig ikke noe å klage på det!
Om du vil ha en billig fjerner, som ikke tørker ut hender og negler, men som lukter vondt og som du må bruke bittelitt ekstra tid på å få lakken av med- så er denne absolutt et godt nok kjøp!


MAKEUPMEKKA - Almond nail polish Remover 80ml


kan kjøpes på Makeupmekka.no og på showroomet deres i Oslo

FJERNING AV NEGLELAKK 

Lakken forsvinner på et blunk! Denne var super effektiv!

DUFT

Den lukter som en helt vanlig neglelakkfjerner- ikke noe godt, men heller ikke vondt og den er mild- så den havner litt over midt på treet i score.

FUKT, PLEIE OG INGREDIENSER
 
Denne er spekket med gode ingredienser, både aloevera, mandelolje, vitamin a, c, e og b5, men desverre så vises ikke det noe særlig på neglebånd og hendene altså. 
Det blir ikke knusktørt, men akkurat tørt nok til at jeg må ha på håndkrem etter bruk. Negleoverflaten derimot, tar til seg pleien og selve neglen er blank og fin, så på meg er det kun neglebånd og hender som ikke får tak på de gode ingrediensene.

PRIS 

Pr
isen er 29,- !! At denne er verdt pengene er det ingen tvil om!
Så lenge du har litt håndkrem tilgjengelig til å bruke etterpå sier jeg bare LØP OG KJØP!


THE BODY SHOP - Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover 100ml

Tilgjengelig i alle The Body Shop butikker og på Thebodyshop.no

FJERNING AV NEGLELAKK

Top score- lakken fjernes raskt og effektivt!


DUFT


Ingen neglelakkfjernere lukter jo egentlig godt, men denne er det nærmeste jeg kommer til en godluktende neglelakkfjerner!
Det er mild duft, og man kan faktisk kjenne duften av søtmandel oljen. 

FUKT, PLEIE OG INGREDIENSER 

Her får du virkelig en neglelakkfjerner som fjerner lakken og pleier hender og negler samtidig!
Med pleiende søtmandel og soya olje, føles hender og negler fuktet og fin etter fjerning av lakken.
De resterende ingrediensene i lakken er også veldig fine, ingen skadelige kjemikalier  så tomler opp for det!

PRIS 

Prisen er 119,- og den er litt i stiveste laget, men til gjengjeld så sparer du inn igjen pengene på å slippe å bruke masse håndkrem etter bruk!
Likevel skulle jeg gjerne sett at prisen lå under hundre lappen, men i og med at det er andre flasken av denne jeg bruker opp nå- så må jeg nok si at denne kjøper jeg gjerne igjen, selv om prisen er stiv!

Min favoritt av fjernerne, er The Body Shop sin! Den fjerner lakken utrolig raskt, negler og hender blir fuktet og det er ingen vonde lukter.

Eneste ulempen er at jeg ikke har TBS butikk i nærheten, så når jeg er tom får jeg ikke tak i ny med en gang.
Makeupmekka har kun ett utsalgssted i Oslo, siden jeg ikke bor i Oslo så blir det å bestille på nett og når jeg brått er tom, så gidder jeg ikke vente i 3-7 dager på å fjerne neglelakken! 
Nei, den fjerneren som er mest tilgjengelig, er den som scoret lavest, men som absolutt gjør det den skal for en grei penge. 
Siden jeg har ikke bare 1, men 2 Vita butikker i gåavstand fra meg, så tar jeg turen dit og slenger med meg deres helt greie neglelakkfjerner til 35,-

 

 

Likte du denne testen?! Vil du se flere tester som dette?! 
Skrik ut i kommentarfeltet så jeg vet hva dere vil lese om til neste gang, men ta gjerne turen HER for å se tidligere omtaler først =)  

SØNDAG <3

Hallaien! Har dere en fin søndag sålangt?
Søndag dere, det er virkelig en av de beste dagene i uken spør du meg!
Søndag er jo hviledagen, etter en hel uke med jobb eller skole, eller for noen av dere jobb OG skole!
Selv om søndagen er hvile dag så er det også en dag hvor de fleste av oss gjerne tar husvasken og virkelig står på for å shine hus og hjem.
Jeg gjør en sånn mellomting, startet dagen med litt klesvask og rydding og vasking her og der, før jeg slappet av litt, tok en laaang dusj, slappet av litt til og nå har jeg akkurat gjort ferdig en skikkelig omgang ryddings inne på sminkerommet!

Hver søndag tar jeg en god vask av alle sminkekostene mine, med både shampo og for de kostene med naturhår, balsam også.
Kostene bør vaskes minst en gang i uken, gjerne oftere for de kostene som brukes på kremprodukter, så de kostene renser jeg med en antibakteriell rensespray etter hvert bruk, mens kostene jeg bruker til tørre produkter gjerne får stå frem til søndagsvasken.  
Er du flink å rense kostene dine?

Husk å slå på 1080p HD =)

Som dere ser i videoen her, renser jeg kosten, klemmer ut vannet og så snurrer jeg den mellom hendene, dette gjør jeg med alle de store kostene. På den måten får du ut mye av vannet og den tørker fortere!
Før jeg legger ned på håndkle for å tørke, samler jeg hårene slik at formen holder seg fin. Er du snill og pleier kostene dine godt, vil de holde med deg i åresvis!
Min eldste kost er 7 år gammel og like fin!! Jeg tok også et ekstra tak i dag og spisset alle kajaler, liplinere, concealer penner og øyeskyggepenner.
Dette er viktig å gjøre for å fjerne bakterier OG det er også viktig å rense spisseren- så her kommer antibac sprayen inn i bildet igjen.De ser jo også mye finere ut når de er nyspisset! 

Leppestiftene fikk seg også en rens hvor jeg kuttet av ytterste lag på alle leppestiftene mine.Er du flink å passe på sminkehygienen?Det er jo mye mer fristende å bruke dem når de ser så fine ut syns du ikke?

Jeg må nok innrømme at jeg er en leppestift og sminkekoster'oholiker og har en ganske stor samling av dem nå etterhvet!!
Men godt utstyr er jo halve jobben så for meg er det essensielt å ha gode koster, gjerne 3-4 av hver av de ekstra gode kostene! 


Et utvalg av noen av kostene mine... tror jeg skal telle dem senere og se hvor mange jeg har nå =P sist jeg talte hadde jeg rundt 100 stk.. hehe

Iløpet av uken som kommer nå, skal jeg gjøre et innlegg om noen av mine favoritt koster og hvilke jeg bruker til hva.
- Så det er absolutt en guide verdt å få med seg!

*Stay tuned*

Hva gjør du på denne søndagen? =)

Nå skal jeg gå i gang med middagen, før det blir film og slækking resten av kvelden! 
Vi tytes i morgen vakringer- da er det som dere vet "Omtale Mandag", så husk å ta turen innom!!

#Sminke #skjønnhet #rengjøring #Sminkehygiene #Sminkekoster #leppestift #makeupartist #beautyblogger

Dagens Makeup \\ Fun in The Sun

God morgen!! i dag våknet jeg kl 06.15- på en lørdag! Hva er vitsen med det liksom?! Haha
Vel- det ga meg god tid til å ordne med dagens innlegg i det minste!  
I går tok jeg med meg kameraet mitt ut i solen og lekte litt med skygger og lys og syns det ble noen ganske kule bilder av det.
Så uten noe mere mas fra meg....

*Bildedryss* 

Jo nærmre vi kommer sommeren, jo mindre makeup bruker jeg! 
Når jeg da først bruker makeup-
så kan vi liksågodt kjøre på med en knall eyeliner som i dag, for å gjøre litt "statement" !

Jeg gjorde dagens makeup veldig enkel- først blandet jeg sammen litt forskjellige lyse farger som jeg hadde på øyelokket og opp til brynet. Deretter brukte jeg lipliner og tegnet opp lineren, som jeg da mettet med en matt rosa øyenskygge. For å definere vippelinjen brukte jeg matt sort skygge helt nede langs vippene før maskara. 

Dagens makeup består av:
Hud- DMKC Foundation, Colour Caramel Powder, Makeup Revolution Bronzer, The Body Shop Cheekcolour
Øyne- Makeup Revolution Eyes Like Angels Palette + UD Naked2 palette, The Body Shop Lipliner og UD Perversion Mascara
Bryn- The Body Shop Browdefiner Pencil og Makeup Mekka Brow Gel

Lepper- The Body Shop Lip&Cheek Velvet Stick og Royal Apothec Lip Tinties


Hva syns dere?!
Kunne du brukt denne makeuplooken selv? 

Nå skal jeg stå ordentlig opp- har allerede spist frokost og drukket masse kaffi, så nå får jeg vel gå i gang med noe husarbeid eller noe sånn at tiden går litt! 
Hva skal dere i dag?!

Måtte dagen bli like fantastisk som det dere er!!! <3
Mange klemmer
 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #DagensMakeup #Sol #Sminke

Sneak Peek \\ Dagens Makeup

God fredagskveld mine kjære!
Har dere hatt en fin dag sålangt? Jeg tok med med rosa eyeliner og kamera ut i solen og knipset litt bilder i dag. Elsker å ta sånne bilder hvor lyset fra solen og skygger får leke i samme bilde. 
Jeg har nettopp fått bildene over på pcn, så mens jeg sorterer dem og cropper dem sammen til noen kule bilder for dere så får dere en liten sniktitt på hva mer som kommer!
Mer bilder kommer snart! 

XOXO


 

THE BEST KIND OF SHOPPING...

...IS THE ONE YOU DO AT HOME! 

For en stund siden skrev Kristin et innlegg hvor hun hadde bilder av litt av det nye som skulle komme inn på nettbutikken hennes og i dag var endelig dagen her!
Det tok ikke lang tid fra jeg så på Facebook feeden at nettbutikken var oppdatert, før jeg var inne på StyleConnection.no med en full handlekurv av godiser!

Her kan dere se hva jeg snopte meg- ja det ene paret med sokker har faktisk bilde av snop! LOVE IT! Nå gleder jeg meg stort til å få ny pakke i posten!Og denne gangen ble det en neglelakk med i pakken, så da blir det skjønnhetsrelatert shopping ;) hihi

Ha en fantastisk dag vakre mennesker!!
Vi snakkes senere!

Lots of LOVE!

 

How To \\ Ombre Nails

Sol inne sol ute, soooool deilig soooool! 
Jeg blir så glad når været er fint og værmeldingen sier at det skal være sånn her resten av uken. Håper det er deilig sol hos hver og en av dere også!

I tråd med det fine været, ville jeg være fin på neglene og som jeg skrev i forrige innlegg elsker jeg knalle farger på neglene og helst rosa og oransje, så i dag tenkte jeg Jatakk- BEGGE DELER!

Det er så enkelt å få til en todelt neglefarge, alt du trenger er hvit base, en svamp og to farger som ser smashing ut! 

Here is how to do it:

- Start med å lakke neglene med den hvite basen og la den tørke helt
- Påfør fargene du skal bruke på svampen og la det trekke lett inn i svampen
- Dytt deretter svampen over neglen til du er fornøyd med farge resultatet!
- Avslutt med top coat og VOILA!  Hva syns dere!?

Ha en fantastisk dag videre fininger <3 
 

 

50 SPØRSMÅL - og svar

Heisann fininger!! 
I dag følte jeg for å dele litt av meg selv =P 
Det har vært så poppis med disse 50 spørsmål innleggene, så da måtte jeg nesten herme litt!

Her får dere 50 kjappe om meg: 

 

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 

Handleliste til litt handel over svenskegrensa!

2. Hva har du alltid i vesken? 

Hehe, minst 5 forskjellige leppestifter, mobil, lommebok, kalender, antibac, håndkrem og nøkler3. Hva bestiller du på kafé? 

KAFFE! eller hvis jeg ikke er kaffetørst iste eller brus =P


Dette er forøvrig en kaffe latte jeg laget selv her hjemme med deilig mandelmelk og litt cappucinodryss

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 

Blogg.no såklart, et par blogger jeg leser fast, side2.no og typ nyhetssider, vg, ba, dagbladet osv.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?

Mamma eller en av mine to storesøstre! 6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?

Rosa og hvit

7. Kan du bytte olje på bilen? 

Jeg kan fylle og peile olje- men bytte den, det får verkstedet gjøre!

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 

Jeg har hatt katt 2 ganger, men er så allergisk, så det var jo bare å skyte meg selv i leggen!
Jeg elsker dyr og er heldigvis mindre allergisk mot hunder, så det skal jeg ha meg en dag. 

 9. Har du noen piercinger? 

Ikke nå lengre- jeg hadde i navlen, men den vokste ut og nå har jeg et stygt arr istede.. 

10. Norge på sitt beste?

HVA er vel finere enn en skikkelig solskinnsdag i Bergen?!

11. Hva gjør deg lei deg?

Sykdom.. Uønsket, ikke noe å gjøre noe med, sykdom...
Så bli jeg lei meg når noen rundt meg har det vondt og når de gamle blir forsømt! 

12. Hva gjør deg glad? 

SOL! Farger! Glade mennesker, musikk, vennskap, tantebarna mine- åh det er så mye jeg blir glad av!


13. Hva er drømmejobben din? 

Jeg har en liten drøm om å bli lærer på skjønnhetsskole!

14. Abonnerer du på et ukeblad?

Abonnerer på Style, Stella og iform - sistnevnte var i et svakt moment over telefon, hvor jeg skulle få et lekkert super undertøy sett! Rart hvordan man i et svakt øyeblikk takker ja til sånne ting!


15. Hva var det siste du kjøpte? 

Fanta på glassflaske og tre pakker Fria glutenfritt brød

16. Liker du kinesisk mat?

Jeg får ikke spist så mye av det da jeg er allergisk mot gluten, soya, melk, havre, ris og egg blant annet- Men FØR jeg ble allergisk! ah, fried everything! Yes please!

17. Når var du i kirken sist? 

Påsken i fjor, da min nevø ble døpt! 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 

Karina, min bestis, dro meg med til Hafjell så vi kunne stå på ski og snowboard! Fantastisk!

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 

Ja, men jeg husker fint lite av det! haha- vel jeg kan le nå, siden det er så mange år siden.

Jeg var 13 år og hadde vært ute med vennene mine på den lokale badeplassen og jeg skulle bare sykle rett hjemom for å tømme blæren. Da jeg skulle sykle over veien, hadde jeg ikke sett meg ordentlig for, plutselig var der en bil der og *bom! kræsj!* sa det, og jeg lå på bakken. I relativt sjokktilstand og frustrert over at jeg var så pissetrengt og at dette nå gjorde at jeg måtte holde meg enda lengre, ble jeg liggende i veien med fullstendig sjokkladet latterkrampe. Da ambulansen kom husker jeg hvor irritert jeg var over alle duppedingsene jeg måtte ha på, nakkekrage og noe greier rundt hoftene og beinet og de skulle jo trykke alle veier på magen, mens alt jeg tenkte var hvor JÆVLIG jeg måtte tisse!

På veien til sykehuset kom jeg med masse rare utsagn noen av de hvor er vi nå?! og har vi sirenen på?! kuuult! hehehe 
(gjenfortalt av min venninne som satt på)
Vel fremme på sykehuset og etter masse tester, (hvor den ene var ultralyd rett over blæren for å sjekke at jeg ikke hadde indre blødninger, ingen hensyn til at jeg holdt på å sprekke altså! =P) fikk jeg omsider lettet på trykket i blæren- over 4 timer etter at jeg opprinnelig hadde behov..

20. Hva er det rareste du har spist?

Struts! Det var i Italia og smakte...spesielt!

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 

Alt fra 15 min til 1 time. Kommer an på hva jeg skal og hvor lenge jeg har slumret med vekkerklokken!
Hvis du vil se hvordan jeg gjør meg klar med både hår sminke og kaffebehovet på under 10 min kan du se her 

22. Banner du ofte?

Ehem, ja... OG det er ikke noe fint! 
Men jeg er et resultat av en nordlenning og en bergenser, so its in my DNA!

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?

ca 2 uker, og det var ganske mye mer luksus enn jeg hadde trodd.
Vi sov jo bare i teltet, og det var på en campingplass, så dusj og do var tilgjengelig pluss at vi hadde et eget sånn partytelt hvor vi hadde stoler og bord, kjølebag og grill som sto på utsiden. Så det ble ganske nice!  

24. Hvor mange søsken har du? 

Jeg har tre søstre og en bror- både hel, halv og ste, men det spiller ingen rolle! FAMILY <3

25. Hva slags utdannelse har du?

Jeg er utdannet makeupartist og har neeesten frisørutdannelse, har gått 1 år på frisørskole og ett av to år i lære, men måtte gi meg da jeg fikk fibromyalgi.
 

26. Hvor mange steder har du bodd? 

Oi, ehm har bodd ganske mange steder!
I utlandet: Malaysia og Usa 
I Norge: Foldnes, Anglevik, Møvik, Ågotnes og Knarrevik, alt dette er forskjellige steder på Sotra, utenfor Bergen, hvor jeg kommer fra.
Så har jeg bodd på Søreide, Danmarksplass, Fyllingsdalen, Askøy, Nordhordaland og nå i Halden.. 27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 

Det må nok være bena mine

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?

Magen og armene, fordi det er her det er mest synlig at jeg gikk fra 60 til 80kg for så å ramle ned til 47kg og opp igjen til mer normalvekt... men men, jeg er som jeg er og klærne er laget for å brukes! =P

29. Er det viktig å feire bursdager? 

JAA! Og helst i Disney eller annet tema! Tema er bra, kake er et must og bursdagspakkesanger er gøy gøy gøy!

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?

Jeg har ikke tatt vare på selv, men jeg tror mamma har klart å ta vare på de supersøte draktene vi hadde da vi bodde i Malaysia

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 

Når internett er nede og jeg ikke får blogget!

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 

Jeg har alltid med meg en halvliter flaske som jeg fyller med vann mange ganger om dagen. 

33. Når legger du deg om kvelden? 

Mellom 23 og 01. 

34. Favorittfag på skolen?

Moped faget må være favoritten! Hvem vil ikke lære seg å kjøre moped i skoletiden?! 

35. Potetgull eller smågodt? 

BEGGE DELER!

36. Siste filmen du så? 

Boyhood

37. Det mest romantiske du har gjort? 

Jeg er ikke romantisk, og tror kanskje det mest romantiske jeg har gjort var å kjøpe roser- til meg selv =P
38. Den perfekte vertinnegaven er? 

Vin slår jo aldri feil, men et deilig velværeprodukt perfekt å gi!

39. Hva stod det på den siste SMSen du fikk? 

:-*

40. Har du vært i avisen? 

Ja, noen få ganger faktisk, ene var noe greier med klassen vår på barneskolen, husker ikke hva. Så var det da jeg ble påkjørt.. hehe
og sist da to klassevenninner og jeg stakk av med beste dame lag i NM frisering, da vi gikk på frisørskolen. 

41. Et sitat du liker? 

Alle monner drar, sa musa da han pessa i havet! (sagt på nordlandsk)

42. Hvilken farge liker du best på neglene?

Hva som helst som er KNALL og spesielt rosa og oransje! 
43. Hvem er forbildet ditt? 

Mamma, mine søstre og pappa- alle er mine forbilder på hvert sitt felt!

44. Er du forfengelig? 

Både ja og nei! Jeg kan fint gå i baggy klær, uten sminke og med sjuskete hår, men jeg må være ren og ha på meg deo!

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 

Reise og oppleve USA enda mer! Etter å ha bodd der og feriert der så har jeg så lyst å oppleve mer, det er så forskjellig fra stat til stat og det hadde vært så kult å oppleve alt fra is og snø til sommer og sol og de forskjellige kulturene som er der.

46. Har du vært gift eller forlovet? 

Nope!

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 

Det blir nok klær- unner meg gjerne ett par nye sko i året, hvis de skoene jeg hadde fra før har gått i stykker!

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 

Både ung OG gammel, hehe. Som kronisk syk har tiden stått litt stille og jeg føler meg ikke eldre enn 20 sånn egentlig, men på dager hvor helsen bare er teit føler jeg meg 100 år gammel.

49. Hvilke uvaner har du? 

Jeg er en siste liten person og jeg HATER det! 

Hvis det gjelder jobb og avtaler og sånn så kommer jeg presis altså, men når det kommer til å  gjøre oppgaver, betale regninger, bestille legetime, sånne ting- venter jeg alltid til siste liten og det er veldig dumt- for meg! 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?

Hive meg i dusjen!

                                                                           

Veldig gøy å svare på masse random spørsmål, og forhåpentligvis gøy for dere å bli litt bedre kjent med med! =P
Avslutter med dette bildet, fra en deilig sommersdag! 

Og ønsker dere en nydelig dag videre <3 

Throwback Monday

Internett ruteren vår har takket for seg og jeg river meg i håret av frustrasjon!
Men vi får kanskje ny i morra så da kommer jeg sterkt tilbake da!

Sååå imens Internett svikter- bruker vi mobil blogg og tar et dykk i arkivet!

Fotograf og styling: Mariann Grønsberg
Makeup og hår: meg

Jeg ELSKER dette bildet- selv om det er et bilde av meg selv, hehehe

*selvopptatt moment* 😜

Mariann fikk virkelig til å kapre et så kult øyeblikk, så det fortjente definitivt et lite tilbakeblikk!

Hva syns dere?

Håper mandagen deres ikke har vært like blå som min =P

LOTS OF LOVE!!

MAKEOVER TIME!!

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN VAKRE, FLOTTE KVINNER! 

I dag vil jeg hedre min beste venninne! Hun har vært hos meg her i Halden denne helgen og vi har hatt det kjempegøy, koslig og morsomt!
Dette er en dame som ikke er bare er flott på utsiden, men på innsiden er hun også bare helt fantastisk!
Vi er født med en knapp måneds mellomrom, våre mødre gikk gravide sammen, så vi er rett og slett født og oppvokst sammen, og bestiser har vi vært fra dag 1!

Ettersom vi har blitt voksne har vi flyttet mye rundt begge to- da jeg stakk over fjellet til Halden for 4 år siden, hadde hun allerede bodd i Ås i ett år for å studere.
Da hun hadde gjort ferdig bachelor graden sin der, stakk hun videre til Nederland i ett år for å ta master, og nå har hun da kommet hjem til Norge fått seg jobb og eget hus i Hamar! Men ingen avstand er for stor for oss og vennskapet trumfer antall kilometer.

For noen helger siden var jeg hos henne i Hamar, da sto vi på ski og snowboard på Hafjell, så denne helgen var det hun som kom til meg for litt skikkelig jentehelg med hårfarging og klipping, litt sminking og bare masse kosligheter!

Slik så hun ut før og etter- Vakker er hun uansett, men med litt farging av ettervekst og oppfriskning av fargene i lengdene, stussing av fliser og ny oppklipp sammen med litt frisk sminke ble smilet hennes litt bredere ihvertfall ;)

*Bildedryss*Klippe klippe!!!Style style!!!

....OG VOILA!!

Jeg lagde litt lette og tilfedlige bølger og krøller i håret hennes for å fremheve oppklippen og gi litt liv til håret.

Er hun ikke søøøt?! =D

Karina bruker ikke mye sminke til vanlig, så jeg gikk ikke helt bananas på henne. Litt fargerik øyenskygge og en enkel lipgloss var godt nok!

Hva syns dere?!  


*Bestis Selfie*

Håper dere har hatt en flott helg, denne solstrålen gjorde ihvertfall min helg helt fantastisk! 

Fortell meg gjerne hva dere har gjort på i helgen!
Ha en hærlig søndag videre! <3

Mange klemmer fra oss!

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #Makeover #bestevenner

Sneak Peek \\ Makeover

Haalloen!! 
Nå har vi holdt på hele dagen med hår og sminke, Karina- min bestis er her og hun skulle få ny hårfarge, hårklipp og litt sminke på i dag!
MEN den ene fargen hun hadde med seg var det tydligvis noe galt med da den var tynn som vann og farget tok ikke i håret- så da måtte vi ut på tur og kjøpe ny farge og så tok bare alt mye lengre tid enn det skulle! Sååå nå har jeg akkurat fått tatt siste bilder av henne og må bare gå over og redigere sammen så dere kan få et lite før og etter bildedryss i morra!

Mens dere da venter i spenning så kjører jeg et lite sneak peek bildedryss for dere!

Stæsj!

Karina nyter en deilig kjærlighet, mens jeg konser om å klippe =P

Ferdig farget endelig- så nå var det bare stylingen!

Jeg kjøpte ny kjole da vi var ute for å kjøpe hårfarge =P jeg syns den bare var insane awsome!!

To stk bestiser!!! 

Verdens vakreste Karina miiin! <3

Så i morra skal dere få et ordentlig før og etter bilde! 
Håper dere har en fantastisk lørdag kjære venner.

 

 

NYE INNKJØP!

GOOood formiddag! 
Jeg sto opp for en time siden, men har ligget våken siden kl 9 =P Men altså hallo, det er lørdag og da står man ikke opp tidlig, hvis man ikke må ;)
Så sitter nå med en deilig kopp kaffe og ser på Catfish på MTV. Den serien er så utrolig nervepirrende og spennende og gøy! hehe

Vel jeg sitter her og venter på at resten av huset skal våkne =P Som jeg fortalte i går så har jeg besøk av min beste venninne og hennes favoritt ting å gjøre er å sove lenge. Leeeeenge! hehe, så da får jeg bare vente i tålmodighet på at hun skal komme seg opp!

Hun skal nemlig få en liten makeover i dag, håret hennes skal farges, frisyren skal stusses og sååå skal jeg legge makeup på henne.
OG dere skal få ta del i det hele med både før, under og etterbilder!

Så mens vi venter på at dovendyret skal stå opp, så vil jeg dele mitt siste innkjøp med dere!

Tok en tur innom Vita og dro med meg gratismagasinet, 3 pakker med bomullpads, 2 fine mini lakker OOOG den nyeste limited edition Batiste tørrshampoen, den lukter btw- super digg!

Hva har dere på planen i dag da lovelies?

Snakkes senere  - KISSES!!
 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #innkjøp 

SPRING IS IN THE AIR!!

ÅÅH- jeg ELSKER At solen har skint enda en ny dag, og i dag var det skikkelig vår stemning ute! 
Jeg stakk ut en liten tur tidligere i dag og det var faktisk så varmt at en god genser var nok i den deilige vårsolen!! Bare tanken på at det fremover bare skal bli varmere og finere i været OOOOH happy times!! =D

Vel, jeg ble hvertfall et eneste stort happy face av all denne deilige solen, så håper virkelig du også har hatt en strålende dag så langt!Denne fredagen vil jeg dedikere til mine favoritter fra februar måned, og senere i dag kommer mitt favoritt menneske på besøk og henne får dere hilse på i morra! =D  I februar, og hittill denne måneden ikke minst, var de produktene du ser på bildet over, mine store favoritter!

Til øynene gikk det i Urban Decay- både Naked 2 palettet, 24/7 Eye Pencil og Perversion Mascara ble flittig brukt.
Huden ble pleiet av Rå Organic Skincare Sevje dagkremen, The Body Shop Wonderblur og Tea Tree BB cream
Leppene ble farget og pleiet av The Body Shop Velvet Lip & Cheek Stick og Royal Tint Lipbalm og neglene ble stort sett prydet av denne nydelige rosa lakken fra Cuccio!

Har du hatt noen favoritter fra februar?! 
Del det gjerne med med =D Jeg elsker å høre hva dere liker av produkter!

Nå skal jeg gjøre meg klar til å få besøk av min beste vennine! GLEDER MEG!
Hva skal dere i helgen da?? 

Vi snakkes i morra mine vakre venner!!

LOVE LOVE LOVE YOU!

 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #omtale #produkter #favoritter 

Uren hud \\ What to do!?

Denne uken har jeg fått flere henvendelser fra dere lesere ang uren hud og hva jeg anbefaler for å redusere kviser, porer og matte ned oljet hud.
Jeg har fått gitt litt anbefalinger til dere i kommentarfeltet og på inbox, men jeg tenkte rett og slett å skrive litt om dette, da jeg selv sliter med mye av de samme hudproblemene som dere spør om. Så nå håper jeg dette kan være til hjelp for flere av dere der ute!

Det første bud er å bruke rigtig hudpleie!
Gå gjerne til hudpleier/kosmetikk forretning og få en hudanalyse slik at du får valgt de rette produktene for DIN hud!

5 kjappe tips til å hjelpe huden din på vei: 

1. Rens huden hver morgen og kveld! - bruk både en ansiktsvask og en ansikts toner. 
Rensen fjerner sminke, skitt og smuss fra huden og toneren tar med seg siste rest av rensen, nøytraliserer ph verdien i huden og klargjør den for videre påføring av produkter.

2. Skrubb og plei huden et par ganger i uken. - ved å skrubbe huden, fjerner du døde hudceller, får igang blodpumpen og får en dypere rens ned i tette porer og over kviser og urenheter. Samme dag som du skrubber, er det en fordel å bruke en god ansiktsmaske som reduserer og jobber med betennelser i huden samt roer ned og pleier huden.

3. Fukt med rett balanse! - det er veldig viktig å finne utav om du har oljet hud eller kombinert hud. En typisk tilstand er å ha både oljet og tørr/dehydrert hud, og da er det viktig å ha riktig type fuktighet til din hud- igjen der kommer det å få en konsultasjon/hudanalyse gjort inn. 

Det typiske for en uren hud er at porene er større hos oss, enn hos en som ikke har uren hud. Så når du finner hudkremer er det lurt å finne en som IKKE tilstopper porene dine, men som pleier huden og matter den ned gjennom dagen.
En annen ting som er veldig viktig er å bruke en egen nattkrem. Dagkremer er bygget opp og laget for å beskytte huden din om dagen, mens en nattkrem er bygget opp og laget for å reparere og pleie huden om natten- så det er ikke et ekstra produkt som er blitt laget for at du bare skal bruke mer penger ;)
Hvis du er som meg og har oljet OG tørr hud, så kan du f.eks ha en mattende krem om dagen og en fuktivende krem om natten. 

4. La huden få tid! - "Rome was not buildt in a day" og det samme går for huden din. Det tar tid for den å komme i balanse, og jeg har sagt det før, men sier det igjen!

La huden få minst 28 dager med dine nye hudpleie produkter og rutiner før du går lei. Huden har en syklus hvor den fornyer seg ca hver 28 dag, og iløpet av disse 28 dagene er det helt normalt at huden gjerne kommer med ekstra urenheter. Dette er fordi du nå tilfører rutiner som skal få bukt med hudproblemene, og hvis du har hatt mye underliggende urenheter- så er det disse som nå kommer opp til overflaten.

5. Kriseredning! - Dette er et produkt som jeg ALLTID har stående. Nemlig Tea Tree oil. Dette er et genialt og naturlig produkt som man tar direkte på kvisen og den vil da jobbe med den akutte betennelsen, roer ned huden og tørker ut kvisen.
Så når du har en ildrød jævel midt i fleisen, er denne med på å få den bort litt kjappere ;)  
I tillegg fins der flotte produkter som gjør at huden ser bedre ut med en gang, samtidig som den får god pleie, som primere og BB Creme. 

Nå har jeg brukt en kombinasjon av produkter fra The Body Shop og Rå Organic Skincare og huden min ser veldig mye bedre ut nå enn for en mnd siden.
I dag startet jeg dagen med å følge alle stegene nevnt over, med både rens, skrubb og maske, deretter fukt og tea tree oil.

Jeg vil gjerne vise dere et før og etter bilde med og uten sminke. 

Jeg har noe som heter underhudsakne, ifølge hudpleier, og derfor har jeg ikke så mye utav de hissige røde urenhetene, men det ligger i underhuden og det er hovedsaklig i kinnene det sitter hos meg. Ellers har jeg mye porer, både store og små samt tørr OG oljet hud. 

PENT?! not so much! Så det jeg gjør når jeg sminker meg, for å både dekke OG pleie huden min, er at jeg bruker en BB creme som inneholder Tea tree når jeg sminker huden, og et rent mineralpudder over. Da får huden min puste og jeg risikerer ikke å få mer urenheter pga sminken. 

Ferdig sminket ser jeg da slik ut:


Produktene jeg brukte:
Nutriganics Wonderblur
Tea Tree BB Cream
Extra Virgin Minerals Powder
Natures Minerals Blush (utgått produkt)
Brow Definer Pencil
Lip & Cheek Velvet Stick 
Alt fra The Body Shop =) 

For å unngå å tette huden når du skal sminke deg, pass på hvilke ingredienser som er i produktenene du bruker. 
Unngå mineraloljer (også kalt parafin og petrolium i ingredienselisten) og produkter med mye talkum i seg.
Fokuser heller på pleiende ingredienser, lette fuktgivere, aktive ingredienser som Tea Tree og Sink i sminken.
Mineralmakeup er også virkelig å anbefale for denne typen hud!

Håper dette var til hjelp for dere som også sliter med urenheter, da dette har vært noe som har fungert helt topp for meg og min hud!

Spør gjerne om det er noe du lurer på!

Lots of love!

 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #hudpleie #howto 

 

Morning Fixup \\ Hår og Makeup på under 10 min!!

God morgen!! Fy søren så deilig med enda en dag der solen stråler =D 

I dag tenkte jeg å rett og slett kjøre en reprise på hvordan gå fra morratryne til super fresh, på under ti minutter! Det er jo alltid poppis med tips på den fronten! =DJeg ser at jeg har fått mange nye lesere den siste tiden, så da tenkte jeg at hvis ikke dere har sett denne enda, så får dere sjansen nå! =D

*Snurr Film- igjen* 

Produktene jeg brukte i videoen:
The Body Shop Tea Tree BB creme 01, Lightening Touch 03, Shimmer Waves 01, Lip & Cheek Stain 03 og Urban Decay Perversion Mascara 

Håper dere likte videoen og at det gjør det lettere for dere med tidsklemme om morran, kanskje dette kan være til inspo for morgendagens morning?

De berømte snurreflettene mine, kan du forresten se hvordan jeg lager HER - er du utålmodig så kan du spole til 3.27 minutter uti videoen :)

Vi snakkes senere i dag loves <3

 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #vlog #video #howto 

Dagens Makeup \\ Golden Crush

Hei igjen dere!
Nå har jeg kommet inn igjen etter turen min! Det gjorde veldig godt å få litt sol på kroppen og bevegelse i leddene =)
Jeg lovet dere litt bilder av dagens makeup og frisyre i forrige innlegg- så her kommer de!


*Bildedryss*


Frisyren jeg gikk for, var for å lage en ny vri på den hverdagslige hestehalen.
Så jeg delte inn håret på toppen av hodet og lagde en parisaflette, deretter trakk jeg alt opp i en hestehale.
For å gjemme strikken snurret jeg fletten rundt strikken, og surret deretter resten av håret rundt og festet i en tilfeldig ball. 

Makeupen består av Urban Decay øyeprodukter og The Body Shop hud og leppemakeup.
Her påførte jeg først Primer Potion, som min kjære svigerinne lånte meg, så blandet jeg sammen 4 av fargene fra Naked 2 paletten, 24/7 Glide on  Eye Pencil og Pervercion Mascara 

 
Denne looken passer fint til når som helst syns jeg!

Håper dere har hatt en nydelig dag! <3

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #dagensmakeup 

Ubuden Gjest

Det er en fin vårdag i dag er det ikke?! 
Solen skinner og vinden står nesten helt stille og det er utrolig deilig!
Det gjør noe med oss mennesker når sola skinner, er du ikke enig?

Nå som solen stråler, har jeg tenkt å gå meg en tur, få litt frisk luft og bevege meg litt- det er jo så utrolig forfriskende og digg!
Og i dag trenger jeg det eksta fordi jeg i dag har en ubuden gjest på besøk,- "Fibrotrollet" som jeg liker å kalle det, har dukket opp og det er ikke en jeg vil invitere inn for å si det sånn, så da tar jeg meg turen ut istede!

Det at jeg har fibromyalgi er ikke spesielt synlig for omverdenen. Og på dager hvor smertene suser rundt i kroppen, prøver jeg å motivere meg selv til å gjøre positive ting og gjøre ting som gjør meg glad, fremfor å grave meg ned med smertestillende og slækking på sofaen.
(joda, jeg lar meg selv slappe av en del altså- men jeg gjør ikke BARE det)
Faktisk bruker jeg ingen faste medisiner, jeg velger å trene, spise godt og gå i behandling med fysio og kiropraktor i stede, noe som holder meg for det meste i sjakk.
 
Da jeg våknet kl 9 i dag og det kjentes ut som jeg hadde en betongmasse sittende på ryggen, dro jeg frem yogamatten mens jeg traktet kaffe og gjorde et par øvelser.
Det hjelper litt på å få strekt ut og satt i gang systemet litt, selv om det gjør j**** vondt- men som jeg alltid sier, vondt skal vondt fordrive!
En annen ting jeg liker å gjøre er å sminke meg, ordne meg litt på håret og ta på meg favorittplaggene mine.
Dette er den materielle delen av meg- hvor jeg fresher meg opp og føler en positivitet over å se bra ut og dette gjør at jeg dermed føler meg litt bedre.  
For å gi meg selv en skikkelig piff, hiver jeg på noe gøy og motiverende musikk på ørene og går ut en tur!  

Så det er akkurat det jeg har tenkt å gjøre nå! Jeg har knipset et par bilder av dagens og makeup- som kommer ut senere idag, men siden jeg unnet meg favorittplagget mitt så knipset jeg bilde av det også, så mens dere venter på dagens makeuplook up close så får dere dette bildet som smakebit! 


som bildet på veggen bak meg sier: Dont let anyone ever dull your sparkle! og fibrotrollet får ikke dulle min sparkle heller!

Denne fantastiske genseren snopte jeg meg forresten fra StyleConnection.no =D

Vi snakkes litt senere i dag kjære venner! Nå tar jeg med meg denne teite verkende kroppen og stikker ut i sola!
Nyyyyt dagen!

 

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #fibromyalgi #fibrotrollet #outfit 

SMINKE PÅ TRENING \\ TEIT eller GREIT?!

Helluu dere, hvor digg er det ikke at solen skinner i dag?!
Elsker følelsen av at våren kommer og at tiden fremover blir lysere og varmere!!  

Men dere! I dag kom over en artikkel hvor overskriften lød som følger 
"
Keeping up appearances: how to keep your face flawless during a workout"


(foto: Getty Images)

Det å se bra ut på trening har blitt diskutert mye om på diverse medier, både i form av motepress, kroppspress og at vi skal se flott og fresh ut til alle tider!
Butikkene bugner over av flotte treningsklær og man kan velge og vrake i dyre merker hos sportsbutikken, men også billigkjeder som H&M og Gina Tricot har et godt utvalg av treningsklær som skal få deg til å se kul og flott ut på trening.

Det at mote og skjønnhetspress har krøpet seg inn i treningssenteret syns jeg ikke er greit!
Jeg ser ikke på treningssenteret som et sted hvor jeg har behov for å vite noe om siste mote, treningssenteret skal være et sted hvor man går for å trene, for å holde på god helse, ikke for å se et mote og skjønnhetsmagasin i levende live! 

Når det gjelder trenings tøy- syns jeg det er viktig å velge tøy som rent teknisk er bra for deg å trene i, med stoff som puster og som ikke gjør at svettelukten henger igjen- så for meg spiller det ingen rolle hva slags merke klærne verken du eller jeg trener i har.
Det er derimot et poeng at nytt treningstøy, spesielt i friske og spreke farger kan være med på å gi deg en piff og motivasjon til å trene og det er jo bra!

Men så er det jo slik at noen bruker like mye tid på å gjøre seg klar og fin for trening som de bruker på å gjøre seg klar til fest!
Hvorfor er det slik?! Du skal jo bare på trening, brenne noen kalorier, bygge litt muskler, svette og bli godt sliten.
Hvorfor trenger man å se så himla stæsja ut for dette?!  

Artikkelen åpnet med:
"Keeping fit can be a competitive business. But for some, how many miles you can run or how many more inches you can shave off your upward-facing dog pose is only half the battle: the other race concerns who looks best doing it. And I?m not just talking washboard abs or your new Lucas Hugh leggings. As anyone who?s tried working out with a full face of make-up on will know, staying flawless while being soaked in sweat is about as easy as a session of Hardcore Abs at Barry?s Bootcamp. But there are a few tricks to save gym bunnies everywhere. Who?ll be the fittest and the fairest of them all?" 

Jeg kjente jeg ble litt irritert av den innledningen, fordi jeg syns det appellerte til presset om det å se best ut og ha siste mote i tøyet... 
Når det gjelder sminken, så tenker jeg litt sånn som med stoffet på treningstøyet ditt-
Hvis du trener i feil stoff, vil ikke huden din få puste, svettelukten blir sittende i klærne og huden din kan bli irritert.
På samme måte blir det hvis du har på deg et tykt lag med foundation, bronzer, rouge osv. Da tetter du jo igjen porene, og når du svetter får ikke huden din puste, og dette kan resultere i irritasjon og urenheter i huden... 

Men på en annen side tenker jeg også litt på dette med motivasjonen da, er det slik at på lik linje med nytt og fresht treningstøy, så kan det å ha på seg sminke- som igjen får deg til å føle deg vel, være en slags motivasjon? 
Isåfall vil jeg påstå at det burde være alt med måte!  


jeg har ingen problem med å se slik ut på trening- litt BB creme, leppomade og brynsgel.

Personlig ser jeg ingen grunn til å ha på seg full foundation, øyenskygge, leppestift osv, for så å løpe på mølla og svette så sminken renner, huden blir tett og ikke får puste!
Men skal jeg være helt ærlig så hender det at jeg dukker opp med litt sminke på trening, borstett fra hvis jeg skal på spinning eller annen hard trening,
da fjerner jeg sminken og renser huden godt før og etter!
Men om jeg skal på yoga eller bare trene lett, så lar jeg gjerne dagens makeup være på og frisker kanskje til og med opp med litt leppomade før jeg går inn i salen.

Hvorfor gjør jeg dette? 
Fordi jeg ikke har noe fin hud, og jeg har lyst til å føle meg vel!
Hvis jeg føler meg vel- blir jeg glad.
Hvis jeg er glad når jeg skal på trening, ender jo det opp med at jeg får en god treningsøkt, og det er jo bare bra- for meg! Poenget mitt med alt dette er at det er for meg selv jeg går på trening, det er for min egen del at jeg trener- for å få en bedre helse
(...da jeg har trukket et litt kortere strå enn de fleste andre på den fronten! )
Det er for min egen motivasjon jeg tar på meg treningstøy med litt farger og som sitter godt på kroppen, og det er for min egen del at jeg evt fresher huden min litt før trening. 

Men det jeg sitter å lurer litt på er hvor mange er det som gjør disse tingene for seg selv, og ikke for å være fin foran de andre på treningssenteret? 
Har presset om å se bra ut gått for langt når man planlegger hvilken makeup som passer til treningstøyet?! 

Hva mener du?
Er sminke på trening teit eller greit? 

 #Skjønnhet #Skjønnhetsblogger #Makeupartist #debatt #sminke

 

Omtale \\ Rå Organic Skincare

Hei igjen fininger!

1. februar startet jeg med ny hudpleieprodukter fra Rå Organic Skincare og har nå testet dem i i over 28 dager og er derfor klar for en skikkelig omtale!
Jeg har skrevet et par innlegg gjennom februar om produktene, og du kan lese intro innlegget HER og underveis innlegget HER 

 

Til min hudtype er det Sevje serien som har vært min kompanjong i februar måned.
 Min hudtype:

Sensitiv, stedvis dehydrert, stedvis oljet, underhudsakne i kinn og mye og store porer.
(Høres ikke det hyggelig ut?! blæ..)

Hva trenger huden min?
Fuktighet, men ikke med for tunge oljer 
Mattende effekt- men ikke for uttørkende
Snille ingredienser som behandler urenheter, lukker porer, men holder huden fuktet og samtidig matt.
Ikke den enkeleste kombinasjonen akkurat- og dette har resultert i at jeg bruik 2 forskjellige dagkremer og nattkremer som jeg har brukt spottvis der jeg trengte den individuelle pleien.Serien er utviklet for kombinert/fet hudtype og produktene inneholder da som navnet tilsier sevje, jojobaolje som er fuktgivende og pleiende samt Alpha bisabol som virker antibakteriel, roer irritasjoner og fremmer heling av huden.

Rensemelken har jeg brukt ca 2 ganger per uke, denne skrubber huden og bidrar til å fjerne fortetninger i porene og skal dempe irritasjoner.

Denne kremete masken er laget av jojobaolje, leire og sevje fra bartrær og er utrolig deilig på huden.
Masken absorberer overflødig talg og virker bakteriehemmende, uten å tørke ut huden. Jeg har brukt denne 1-2 ganger i uken.Kombinasjonen av sevje og jojoba bidrar til å hjelpe huden med å holde på fuktigheten og balansere talgproduksjonen. Kremen trekker kjemperaskt inn i huden og roer huden godt. Denne har jeg brukt både morgen og kveld.


Hvordan produktene har virket:

Jeg elsker hvert eneste produkt i serien og det samme gjør huden min. 
På disse 28 dagene har huden min blitt betydelig bedre!
Underhuds aknen min er mye mindre hissig, jeg har fått renset tilstoppede porer og som en ekstra bonus har porene mine blitt synlig mindre på flere områder i ansiktet. 
Jeg har forsatt mye underliggende urenheter som trenger tid på å bli bedre, men det fins ingen mirakelkur for problem hud, det tar tid og må holdes ved like. Så jeg skal forsette å bruke produktene, pleie huden min og gradvis få en synlig bedre hud! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet jeg har fått etter bare 28 dager og gleder meg til å se hvor mye bedre huden blir etterhvert som tiden går! :) 

Denne serien får 6 av 6 hjerter hos meg! 

Har du prøvd disse produktene?
Hvis du har problemhud, prøvd ALT, men ikke dette merket enda- så vil jeg definitivt anbefale deg å prøve det! 

Håper dere likte omtalen, og at mandagen har behandlet dere bra!

 

NYHETER!

//Sponsede produkter

God morgen folkens!

Da var mandagen her igjen, ny uke- nye produkter!
Mandag er som dere vet omtale dag, og jeg har gjennom hele februar testet en ny produktserie som dere får omtale om senere i dag.
Men først vil jeg introdusere to nye produkter som du finner i hyllene fra i dag av!

The Body Shop lanserer i dag to helt nye proudkter i Nutriganics hudpleie serien, Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask og Wonderblur!
Jeg fikk disse i posten for to uker siden og har testet dem hver dag siden da og jeg er frelst!


Bouncy Sleeping Mask (329,-) er en utrolig deilig maske som du påfører på nyrenset ansikt om kvelden og vasker av på morgenen.
Den er spekket med fuktighet og stamceller fra Edelweiss-planten som hjelper på å bevare hudens elastisitet.
Dette er en serie som er laget for oss som har begynt å få de første tegn til aldring.

Konsistensen er utrolig deilig gele aktig og trekker godt inn i huden.
Når du påfører masken bør du utføre denne lille massasje-rutinen på deg selv i to runder, dette for å stimulere lymfesystemet, øke blodsirkulasjonen og for bedre absorbering av masken. I tillegg er det utrolig digg å med litt ansiktsmassasje!Wonderblur  (289,-) er laget for påføring etter dagkremen din og før makeup.
Dette lette blur-produktet glatter umiddelbart ut hudens struktur og reduserer fremtoningen av fine linjer og porer, så når du påfører makeupen din vil huden din se utrolig jevn og fresh ut!

Jeg brukte Wonderblur på huden før påføringen av denne makeupen- du kan se hvordan jeg lagde looken HER

Som jeg har sagt før gir jeg alltid ny hudpleie 28 dager før jeg vurderer dem, så omtale av masken kommer så snart jeg har brukt den lenge nok! =)
 Da er det bare å stay tuned folkens! 

Nå skal jeg straks ut å gå en tur, bevege meg litt etter all popcorn og godis jeg har stappet i fleisen iløpet av helgen, og for ikke å glemme de 3 glutenfrie kanel giflene jeg akkurat nå har stappet i meg =P 
Hvis du har lyst å få med deg litt mer av meg privat så er det bare til å legge meg til på Snapchat, RockstarCharlie 

Vi snakkes senere i dag <3 

LOVE YOU ALL!!

Disney Fest!

Helluuuu! 
Har dere hatt en fin helg??


I dag er det rett og slett inne vær- herlighet så kjipa stemning det er når det regner og snør om en annen, blåser og det bare er vått og grått!
Da er det jammen fint for meg at jeg har en skikkelig ryddejobb foran meg i dag! Som jeg nevnte i går, så var jeg på Disney Bursdagsfest.
OG surrehue som jeg er, måtte jeg rive ut det meste fra klesskapet mitt, prøve og forkaste så det nå ser ut som en bombe har gått av i skapet!
Sminkerommet ser ikke noe bedre ut, så det blir rydding og vasking på agendaen de neste timene.

Som lovet får dere et lite bildedryss av mitt kostyme for kvelden.
Etter mye frem og tilbake og prøving av klær sto det mellom en blond Jasmine eller Elsa, og jeg bestemte meg selvsagt i siste liten og fikk det derfor alt for travelt da jeg gikk i gang med stylingen, bare to timer før festen startet =P

Endelig fikk jeg bruk for kjolen som jeg hadde spart på i skapet, siden ballet i 9.klasse!! (haha!!)
Jeg presset meg inn i den, og det var jo selvsagt snøring bak, så siden jeg var alene hjemme brukte jeg hvertfall 30 min bare på å få på meg kjolen.
Håret som skulle festes og flettes sammen med mitt, tok hvertfall 1 time og da hadde jeg bare 15 min på å gjøre sminken før jeg løp ut døren!
Ja og så lagde og spiste jeg middag inni alt sammen også, så jeg ble selvsagt litt sen til festen, for jeg måtte også kjøre en god halvtime for å komme frem.
Haha, uff- story of my life liksom!

But I made it! =P Og det var kjempekoslig! Alle var utkledd og det var alt fra Snøhvit, til Ariel, Cruella Deville og B-gjengen.
Det ble spilt masse gøy musikk fra forskjellige Disney filmer, Disney Quiz og kjempemorsomt og høylytt brettspill!

Siden jeg hadde det så travelt før jeg dro, ble bildene av kostymet mitt tatt først etter at jeg kom hjem og da hadde hår og sminke vært utsatt for både vind og regn, men skitt au.

Charlie tuning in to Elsa fra FrozenVel- nå får jeg ta for meg dette rotet! Huff...

Vi sakkes litt senere!!

Hva har dere gjort i helgen?!