hits

mars 2016

Love Your Body

Hei fine venner! 

I går hadde jeg meg en deilig økt med både jogge og gåtur (skal ikke skryte på meg at jeg jogger gjennom en hel økt, for det blir en del gåing mellom slaga, haha) i solen, etterfulgt av en fin yoga økt her hjemme. 

For ganske nøyaktig ett år siden fant jeg veien tilbake til Bergen etter 4 år på østlandet, og iløpet av de 4 årene gikk jeg gjennom mye tøffe tider helsemessig og når jeg da kom hjem igjen var jeg ganske skral, både fysisk og psykisk. Det var da jeg kjente at jeg måtte gjøre noe annerledes, noe som var godt for meg og for kroppen min...
Plutselig gikk det opp et lys for meg og jeg fant frem yoga matten og youtube, begynte så å følge en utrolig dyktig dame som delte sine videoer og tok det derfra.

Yoga ble en del av min redning for å få et sterkere sinn og en sterkere kropp! 
Det å legge bort fokus fra omverdenen og bare fokusere på pusten, fokusere på bevegelsen og fokusere på å gjennomføre det jeg bestemmer meg for på matten akkurat der og da. Det er en helt magisk følelse når du får det til!

Jeg ble så utrolig inspirert av de fine yoga bildene til Tine Monsen, at jeg måtte lage en ny bildeserie for å feire mitt år med yoga!

Jeg har skrevet litt før om min reise med yoga og det er så gøy å både kunne se på bilder og kjenne på kroppen at jeg har utviklet meg. Fordi det som er så digg er at det handler ikke om å få til det samme som alle andre, det handler om å få til det DU vil og det DIN kropp er i stand til og utvikle DEG selv! Og ikke minst det å finne den indre roen og styrken som kommer ved å praktisere yoga. 

Grunnen til at jeg gjør akkurat yoga er fordi det er en så utrolig bra treningsform for de med fibromyalgi, som jeg har, i tillegg hjelper det meg å koble ut, stresse ned og bare puste! - Når jeg pleide å bli kalt duracel kanin, sier kanskje det noe om tempoet og stressnivået jeg hadde før..

Akkurat denne posen her, er faktisk veldig fin å gjøre hver dag! Omvent L, eller halv håndstående om du vil, er en super måte å trene seg opp på veien til å stå på hender (Jeg er ikke helt der enda at jeg klarer å stå på hender uten å måtte ta til veggen)
Denne øvelsen styrker kjernemusklaturen, armleddene og armer, samtidig som du tøyer nakke og skuldre og får nytt oksygen til hjernen!
Så om du føler deg litt trøtt og slapp, finn en vegg, klatre opp og stå i omvent L, HUSK å puste og så får du deg en liten boost!Why do I love Yoga?
Kort fortalt fordi kroppen blir sterk innenfra og ut, og det gjelder ikke bare musklene, men hele kroppen og sinnet 
​♥

_____________________
Har du prøvd yoga? Del gjerne din erfaring med det!

 

Monki MakeupÆæææ, Sjekk ut det her!!!! Monki- den uberkule klesbutikken har nå lansert sin egen sminke og jeg må bare si at jeg digger digger digger dette!
Først og fremst, bare se på forpakningen her- de ser jo helt fantastisk ut!! Fargerike, iøyefallende og spreke- just the way I like it! 
Og jeg lover å resirkulere den fine forpakningen fremfor å legge den til i samlingen min selv om det er fristende... men den tiden er over og ut! haha

SAMSUNG CSC
Sponsede presseprodukter

Prisen på disse herlige produktene er faktisk veldig fine, så dette er noe som vil passe de fleste sin lommebok! Jeg tok også en tur innom Monki sist jeg var i byen for å sjekke ut de andre produkene fra kolleksjonen, og jeg må si jeg likte veldig godt det jeg så. Foreløbig har jeg ikke fått testet mer enn leppepennen og eyelineren og må si jeg ELSKER leppe pennen, nydelig farge og utrolig godt hold. Eyelineren var jeg ikke helt blown away av, den var litt vanskelig å legge, men så er jeg heller ikke noe særlig vant til å legge våt eyeliner, så skal teste den mer ut før jeg gir min fulle omtale!


Foto: Monki

Monki har gitt ut noen lekre og lekne bilder i forbindelse med lanseringen og disse bildene skriker jo nettopp det Monki ønsket å få frem med sin sminkekolleksjon:
?Vi elsker makeup på Monki, men først og fremst som et verktøy for å tilføre litt farge i livet. Makeuplinjen vår er som klærne våre, det handler mindre om å dekke til og mer om å vise seg frem og utforske sin egen personlige stil?, sier Beauty Concept Manager ved Monki, Minna Guan. 


Foto: Monki

Bare seee se gøyalt!!


Foto: Monki
Gleder meg villt til å teste ut produktene mer og lage en full makeuplook til dere- det blir ivertfall veldig sprekt og gøyalt! 


SAMSUNG CSC

Jeg sier jo alltid at sminke skal være noe som er gøy og her har Monki virkelig truffet spikeren i hodet! Kolleksjonen er leken, full i krutt og utfordrer deg til å være kreativ- again, just the way I like it!

SAMSUNG CSC

Har dere testet ut denne sminken enda? Hva syns dere isåfall?!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Brush on Sunlight

God påskedag alle sammen! Håper dere koser dere i fleng med påskegodis, kvikk lunsj, skiturer og det som er!
Jeg har såkalt asfalt påske- skulle jo på fjellet og stå på ski, men det har jo bare regnet jo! Men kanskje det blir en dagstur i morgen- jeg håper på det!

I går skinte solen litt immelom slagene med regn og da fikk jeg knipset litt bilder av et av mine favorittprodukter om dagen- nemlig Brush on Sunlight fra The Body Shop. Denne highlighteren er såååå fin og gir en så utrolig nydelig glød!
Det er dritvanskelig å få et godt bilde av highlighter, men nå fikk jeg det litt til når solen kom og skinte på- så da ville jeg bare vise dere hvor fin den er.

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Check this out!!

SAMSUNG CSC

Hihglighteren er plassert på toppen av kinnbenet, langs brynet og rett over neseryggen og amorbuen på leppen. 
Under highlighteren har jeg en lett bronzer, som egentlig også har en del highlight i seg, så den blir ikke så mørk og oransje- dritlekker er den!
Det er Baked Bronzer 02 fra The Body Shop.

SAMSUNG CSC

Slik ser herligheten ut ♥SAMSUNG CSC

Resten av makeupen består av Urban Decay Naked Skin foundation, The Body Shop Loose Powder, The Body Shop 3in1 Brow Definer, Urban Decay Brow Gel på bryn og vipper og på leppene har jeg The Body Shop Colourcrush Lipcolour 201- Redhot Rasberry

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva er deres favoritt highlighter?

Lots of løøøøv ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Picture Perfect?!

Hæppi påske alle sammen! 
Har dere det fint?! Jeg har brukt denne dagen på å stå opp tidlig, vaske masse klær og sortere gjennom en eske med maaaasse gamle bilder og ting, hehe, sjekk ut my story på snapchat - Rockstarcharlie

Men sant, siden det er påske, og de aller fleste chillern og er på hytta, sitter og slækker og de ferreste av dere trenger noe sminke tips eller hårtips for i dag liksom. Så da tenkte jeg at det er likegreit å bare forsette den stemningen med å ta det kuli og ha det koselig, med å dele noen aldeles "lekre" bilder... 
Jepp- du gjettet riktig- Blooperbilder! Woohooo! 

*Bildedryss*

Jeg vet ikke med dere, men jeg flirer meg halvt ihjel når jeg ser slike bilder av andre, og av meg selv forsåvidt, så håper dere får trekt litt på smilebåndet av mine mindre heldig vinkler, hehehe- Enjoy!

Klassikeren- blunke idet bildet taas..

SAMSUNG CSC

Asså- her er håret mitt så sinnsykt nyfarget at det gløder av hodebunnen min, og ørene mine er også veldig delikat farget i rosa... 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Haha, hele øyet ser ut til å vrenges.. haha!

SAMSUNG CSC

Liiite heldig vinkel, og-- hva skjer med leppen min på dette bilde?!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og så var det outfitbilder da...

Jeg begynner å få greit taket på å få fine bilder up close, sånn utenom de dere har sett ovenfor her, men altså outfit bilder dere! Klar over hvor sykt vanskelig det er å få bra til? Alt skal liksom være riktig, posisjonering av kroppen, ansikt, håret og så skal jo klærne ligge riktig på og! Kanskje jeg skal melde meg på poseringskurs? Haha

SAMSUNG CSC

I denne bildeserien skulle jeg vise den nye buksen min, det endte med å bli ETT brukbart bilde.. haha, og aner ærlig talt ikke hva jeg prøver å vise i dette bildet....

Så var det den berømte fokuseringen...

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her er bare alt feil- foruten at det ser ut som jeg holder på å drite på meg i ansiktet, er alt jeg gjør med kroppen her på bærtur og gjør at jeg ser enda lavere ut enn det jeg er... uff...  
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Men idet minste går ikke mine dårlige forsøk på å ta fine bilder helt til waste, for da blir det sånn her fine innlegg!

SAMSUNG CSC

Håper dere har en stråååålende påske ♥

Sjekk gjerne ut de andre Bloopers seriene
Oooops!
Et bilde sier mer enn...
På dager som denne...
Photosession gone wrong..

Talk laterzz!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Golden Girl

Goood morgen!!

Vet dere hva? SOLEN SKINNER!!!! Jeg våknet i morges i 7 tiden, til kvitrende fugler og strålende sol, fy søren så deilig! 
Mindre deilig at jeg skal tilbringe nesten hele dagen inne i dag, men skitt au- vi har store vindu på jobb og butikken er på gateplan, så får litt følelsen av å være ute i solen da, hehe.

Men før jeg stikker avgårde vil jeg dele en fargerik og frisk makeup med dere-

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Flerfarget eyeliner er forsatt min favoritt om dagen, så denne gang dro jeg på med noen nye farger, tenker det får være måte på hvor mange ganger jeg skal dra den gule, rosa og lilla og den rosa lilla og blå versjonen, så her er det gul, gull, grønn og turkis!

SAMSUNG CSC

Knall rosa lepper for å skape en fin kontrast og sjekk bryna da folkens, jeg har testet en ny og lysere farge, syns faktisk det ble ganske fint!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I kinnene har jeg på meg en killer highlighter, som jeg selvfølgelig ikke klarte å få noe bra frem på bildene- så hvis noen har tips til hvordan jeg kan ta bra bilder av highlight, skrik ut, I need tips!

SAMSUNG CSC

Håret har jeg krøllet med medium størrelse krøllstav, fikk litt sånn 70-talls vibes av denne sveisen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produktene i dagens look er 
The Body Shop Fresh Nude Foundation og All in One Face Bace på huden.
I kinnene og rammen av ansiktet har jeg The Body Shop Baked Bronzer 02 sammen med Brush on Sunlight over kinnbena
Øyene er gjort med The Body Shop Eye Definer Gold & Green - her og Makeupstore Eyepencil Ocean Breeze - her
The Body Shop Colourcrush Eyeshadow 101- Golden Girl, 240- Gorgeous Gold, 605- Sweet Pea & 510- Something Blue - her 
Brynene fylte jeg i med 3 in 1 Brow Definer fra The Body Shop, i den lyseste fargen
The Body Shop 2 in 1 Gel liner - her
NYX Doll Eye Mascara - her

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! =D

Ha en fantastisk dag fininger <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Cutters

Mornings my darlings!

På søndag var jeg en tur i byn og satt hårmodell for den kuleste klippe sjappen i byen! Hvorfor kaller jeg det ikke bare frisørsalong tenker du?
Vel- det er fordi dette ikke er en vanlig frisørsalong, dette er en innovativ, tidsbesparende og prisfornuftig salong som bare klipper håret ditt! 
Ikke noe mer muss og fuss- du stikker inn, klipper håret, får litt styling i det om det trengs og du er ferdig!

Og prisen?! Den er 299,- Alltid!

SAMSUNG CSC

Sammen med to andre fine damer satt jeg modell for litt klippgjennomgang for de ansatte i salongen. Tidligere på dagen hadde de hatt flere herremenn innom også, men jeg var ikke der da, så de ble ikke foreviget på kamera som disse fine damene ble ;) hehe

Først ut, skulle de vise en klipp som er veldig poppis om dagen, nemlig den rette avklippede lengden.

SAMSUNG CSC

Slik så modellen ut før hun fikk en liten trim på sveisen!

SAMSUNG CSC

Og etterpå så hun slik ut- Super fresh!!

SAMSUNG CSC

Deretter var det tid for en massiv forandring! Denne modellen hadde gått fra rødt og svart og alt mulig farger i håret, med avfarging og bleking og det som er så som dere kanskje ser er håret hennes helt ødelagt i lengdene. Ingen fylde, ingen glans i håret- men bare sjekk ut hvor lekkert resultatet ble!!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her klippes de første lengdene av....

SAMSUNG CSC

Siste finish....

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håret hennes ble sååå fint! Og spør du meg, kledde hun det utrolig bra.
Bare sjekk hvor glansfullt det ble- ah, LOVE it!

SAMSUNG CSC

Til slutt var det min tur- og vi glemte å ta før bilde, hehe, så ble bare etterbilder.
Som dere ser, er det blitt sent og mørkt, derav den grusomme bildekvaliteten på de siste bildene, men hey- man får bare jobbe med det lyset man har!

SAMSUNG CSC

Jeg fikk trimmet av litt slitte tupper og løftet litt på lengdene enkelte steder så ikke alt er like langt, da blir det litt mer liv i håret og det blir ikke så tungt rundt ansiktet mitt. Ansiktet ble også åpnet fint opp ved å skråklippe sidene mine godt.

SAMSUNG CSC

Elsker måten Natalie, som er frisøren som har klippet meg de to siste gangen nå, klipper håret mitt på- hun skjønner det liksom bare!

SAMSUNG CSC

Masse hår endte opp på gulvet i Cutters salongen på søndag! 

Må bare anbefale alle dere som ikke går til frisøren for noe mer enn bare en klipp, for dere som ikke trenger å vaske håret og få hodebunnsmassasje, for dere som ikke trenger en brazilian blow out og for dere som vil at det skal gå kjapt, billig og bra for seg- stikk innom Cutters og klipp håret, du vil ikke angre!

Følg Cutters på Facebook og Instagram!

Nå skal jeg mørbankes litt hos muskelterapauten 🙈

Snakkes snart 💖

Casual Cool

God mandag superstars!! 
Har dere tatt dere påskeferie nå, eller skal dere jobbe de siste dagene nå frem til onsdag?
Det skal jeg, så nå sitter jeg og er straks klar for å dra på jobb- men først må jeg jo vise dere litt hår, makeup og outfit!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Jeg driver forsatt å venner meg til å være "normal" på håret igjen, hehe- så jeg kompenserer med å få inn mest mulig farge i makeupen om dagen, så kjører flerfarget eyeliner og rosa lepper. Siden uniformen på jobb er sorte klær, får jeg ikke brukt så mye farger der heller, da må jo fjeset få gjennomgå!

SAMSUNG CSC

Kjøpte meg nye bukser på H&M her forleden, har virkelig fått dilla på den her type bukse, som er høy i livet, litt vid over hoftene og smal nede.
Syns det gir en så fin figur og så er det super chill å gå med! Parer du buksene med en stram topp og et par høye heler er du Cool and Casual!

SAMSUNG CSC

Håret et veldig basic- rettet ut litt med en liten sideskill. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hvis du vil se hvordan jeg legger flerfarget eyeliner kan du sjekke ut dette innlegget her!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Hva syns dere?! 

Håper dere har en fantastisk påskeferie, og til dere som må jobbe- husk at det er jo helligdagstillegg, som igjen betyr ekstra cash! 
Snakkes senere my loves <3 

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Favoritter Produkter - Februar

God morgen dere!
Shit, denne gang er jeg seint ute med denne videoen altså- men bedre sent enn aldri sååe jah- her er sammendraget av mine favoritter fra februar!

*Snurr Film*
husk å slå på full HD

Produktene er fra 
The Body Shop
Urban Decay
Makeup Mekka

Nå skal jeg komme meg avgårde på jobb! 
Hva gjør dere på denne første dagen i påskeferien? <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

A little Surprise!

Goood freedag fineste! 
I går hadde jeg en herlig kunde innom og vi ville leke litt med litt skjulte farger i håret hennes. Når håret er sluppet ned ser man såvidt at det skjer noe i tuppene, og så med en gang man løfter litt i håret får man seg en liten overraskelse!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Slik så håret hennes ut før vi gikk i gang!

SAMSUNG CSC

Jeg delte vekk en seksjon av det øverste håret hennes, og la deretter felt med farger inn i håret, med blått og lilla.
Fargene jeg brukte var OSMO Colour Psycho Wild Cobalt og Wild Cerice.

SAMSUNG CSC

Og slik ble resultatet!!

SAMSUNG CSC

Utgangspunktet hennes var fargebehandlet, hvor hun tidligere har hatt blonde striper og deretter farget over med minicolours. 
Hun lå på en 6-7'er med forskjellige striper i håret, derfor ble også fargene jeg la, selv om det kun var to forsjellige, så ble de enda mer forskjellige i håret hennes utifra hvordan fargen hennes var. Så vi fikk både lilla, burgunder, blå og turkis fargetoner! 

SAMSUNG CSC

Det som er så fint er at når håret er nede så ser du bare et delikat og forsiktig fargespill, men med en gang hun løfter på håret og setter det opp litt får man masse gøy fargespill!
 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hvis du også bor i bergensområdet, og ønsker å få litt gøye farger i håret, er det bare til å ta kontakt med meg! :)

Hva syns dere om forandringen?

Masse klemmer <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Hvordan er det å være makeupartist!?

Hei fininger og god mandag! 

I dag tenkte jeg å snakke litt om et av de mest stilte spørsmålene jeg får- nemlig hvordan det er å være makeupartist.
Hva skal til, hvordan blir man det? Hva slags jobber gjør man? Hvilke priser tar man? Hvor kjøper man sminken? Hva skal til, hvordan blir man Makeupartist?

En ting som bare må avklares med en gang og det er de som ønsker å bli makeupartist fordi de tror det handler om at de skal sminke seg selv så fint hele tiden. De av dere som tenker slik- det er mye bedre å ta billigere kurs som gjelder for akkurat dette, for eksempel kan du booke deg en makeupartist til å ha et personlig kurs med deg. Som makeupartist bruker du egentlig minimalt med tid til å sminke deg selv, fordi du er for opptatt med å sminke alle andre! 
Dessuten er det å utdanne seg til MUA veldig dyrt, krevende og ikke "noe man bare gjør"!  

Makeupartist er desverre ikke en beskyttet tittel, så hvem som helst kan kalle seg det, mange tar enkle sminkekurs og kaller seg deretter makeupartist...
Skal du gjøre det "skikkelig" kan du ta skole på ett år hvor du lærer deg alt grunnleggende innen faget, hvor du får teater, film, tv, spfx, beauty, foto, show osv med i pakken- fordelt på ett helt skoleår. Der fins også flere varianter på et halvt år, og så har du også de skolene hvor du kun lærer beauty faget, da blir så en Visagist eller Beauty Makeupartist.

Min utdannelse tok jeg på Art Complexion Makeupskole i Oslo- du kan lese mer om det her

Her er en av de tidligere lærerne mine, Trude og jeg en av mange flinke makeupartister for Trinny & Susannah oppdrag Norge

Både imens du går skole og etter skolegang, er det lurt å bli med på oppdrag, gjerne som assistent for en makepartist eller stylist, og knytte kontakter med studenter på bl.a. fotograf, stylist og design skoler. Her er det store muligheter for å bli med på et team og knytte viktige kontakter for fremtidige betalte oppdrag. Man lærer også utrolig mye på å gjøre slike jobber, så det er bare å hoppe i det!

Du må også beregne deg på å jobbe mye gratis, hvor lærdom og bilder til portfolio er betaling- dette er en del av nettverksbyggingen din. Men du skal ikke alltid jobbe gratis, og blir du booket til å gjøre jobber for en aktør igjen og igjen, så pass på at du får det du fortjener etterhvert! 

Skal du lykkes som makeupartist må du brenne for faget, jobbe hardt, stå på, være frempå, vite hvilken retning du vil gå og forså at dette ikke er en 8-16 jobb! ;)

Hva slags jobber gjør man?

Dette er veldig forskjellig i forhold til hvilken retning man velger og ønsker å gå for. For å "break it down" litt, fins det forskjellige kategorier man gjerne holder seg til:
Beauty - i denne kategorien jobber man typisk med bruder, fotoshoots, for magasin og/eller i parfymeri og frisør/skjønnhetssalonger.
Teater/Scene/Film - her er det å jobbe med teater sminke, på for eksempel DNS, eller operaen- her kreves det ofte at man også har frisørutdanning, kan jobbe med parykkmakeri og spesialeffekter.
Film/TV - dette er de som står bak kulissene på nrk, tv2 og sminker programledere, nyhetsankere og skuespillere. Her kreves det også ofte utdanning innen frisør. Til film er det en stor fordel med spfx i tillegg. Det er såklart forskjellig fra produksjoner og om det er storfilm eller mindre produksjoner, men jo mer erfaring du har innen alle områder jo større sjans er det for å jobbe med dette. 

Det går helt fint å være en som jobber med alle de forskjellige retningene, eller så kan man velge å spesialisere seg innen en eller to grener.
Her kommer det med å bli med på oppdrag under studietiden inn som en viktig del av prosessen, for da får du mulighet til å bli med å se hvordan det gjøres, lære fra de beste i bransjen og finne ut hva som er passende for deg å jobbe med!

Priser

Dette er den vanskelige biten, det man skal huske på er at du har betalt ganske mye for denne utdannelsen, du kjøper inn produkter som du tar med deg for å kunne jobbe. Du bruker x antall timer på å forberede deg til et oppdrag, i tillegg bruker du x antall timer på selve oppdraget og deretter x antall timer i etterarbeid, med å rengjøre kittet og alle kostene dine. 

Dette er kanskje den mest undervurderte biten med det å være makeupartist, og folk som vil at du skal jobbe for de, tenker ofte KUN på de timene du skal stå på selve oppdraget og glemmer alt arbeidet du har før og etter!
"Det skal jo bare være litt sminke på" er en kjent replikk.. Men uansett hvor lite sminke du skal legge, skal du ha rett lønn for jobben! 
Du skal skatte og betale moms for dette, du skal dekke utgiftene dine OG du skal ha noe å leve av etterpå. Du gjør det ikke for gøy, du gjør det for ditt levebrød! 

Hvis du vil se hvordan jeg har lagt meg i pris kan du sjekke prislisten min her - dette er prisen eksklusiv moms.

Kjøp av produkter

"Hvor kjøper man sminken og hvilke sminke er bra å bruke?" Blir jeg ofte spurt om. Dette varierer også selvsagt fra hvilken retning du skal jobbe innen, men også hva slags personlige preferanser man har. Jeg har bygget mitt kit opp fra mine preferanser om dyretesting, hvor jeg kun ønsker å jobbe med Cruilty Free produkter. Jeg jobber stort sett bare med beauty og har derfor kjøpt mine produkter fra forskjellige makeupmerker som jeg liker og som jeg har erfart fungerer fint til foto, show, bruder og personlig kursing bl.a.

Der fins også en butikk i Oslo som heter Visage, her kan man handle alt fra a til å innen makeup, både beauty, spfx og teater. Så endel av produktene mine er også herfra.


Merkene jeg jobber mest med er The Body Shop, Urban Decay, Makeup Mekka, DMKC og NYX. 

Hvordan er det å være makeupartist?

Så hvordan er det da å jobbe som makeupartist? 
Det er innmari hardt arbeid og ufattelig gøy! Jeg ELSKER jobben min og er utrolig glad for å ha funnet min kategori som jeg ønsker å jobbe med. 
Som nevnt et det stort sett beauty jeg gjør- men jeg kan også gjøre litt innen enkel spfx og teater (sjekk Halloween makeupene jeg gjorde i fjor her)
Jeg jobber for The Body Shop og har det som min hverdags jobb, så driver jeg bloggen og Freelancejobbing utenom. For meg passer det ikke å kun jobbe freelance og leve kun av det, det å finne ut av hva som funker for deg tidlig, er lurt så du ikke går på en smell økonomisk! 

Min arbeidsuke er stort sett satt opp til noen faste dager i uken på jobb hos The Body Shop og da jobber jeg når som helst i åpningstidene til butikken. Når jeg da gjør freelance jobber, være seg en brud, et personlig makeupkurs, fotoshoot eller som de siste ukene har bestått mye av,- show, da jobber jeg ofte i helgene, både lørdager og søndager, i de timene som jobben tar og det er ofte ganske mange timer! Bloggingen gjør jeg innimellom alt dette når jeg ser at jeg har tid og ofte har jeg med meg kamera på jobb for å kunne dokumentere det jeg driver med, slik at jeg kan lage sånne innlegg som dette til dere :)

SAMSUNG CSC

På show starter man mange timer før showet for å rekke gjennom alle modeller, for de skal ha både håret gjort, sminken gjort, prøving av klær og generalprøver, alt dette tar masse tid, selv om showet kun varer i fra noen få min til et par timer.
underveis på et show, må du passe på for det skal gjerne fylles på med leppestift, pudder og lipgloss om modellene skal gå flere ganger og med flere shift. 

På fotoshoot, da kan dagen begynne når som helst på dagen, det kommer an på om man skal stå i stuido eller ut på location. En består også av mange timer, hvor du først legger looken som skal være og så jobber med touch ups iløpet av shooten. Eller om det skal gjøres flere looks underveis er det gjerne av og på med ny sminke. Er man på location kan man ofte være nødt å sminke ute, da er det greit å ha med en krakk eller noe som modellen kan sitte på når du sminker så du ikke får helt på bærtur arbeidsstilling! 

Bruder og kurs er det jo oftest opp til når det passer for kunden, så her tilpasser jeg meg til det kunden vil. Da kommer jeg som oftes hjem til kunden, men kurs kan jeg også holde her hjemme. 
Til bryllup- noe som er en enormt stor ære for meg å ta del i, er det viktig å huske på at dette skal foreviges, dette er mest sannsynlig en av de største dagene i dette menneskets liv, og da skal alt være perfekt! Så her kreves det at du vet hva du gjør på når det kommer til sminken og at du lytter til hva bruden vil ha! 

Personlige makeupkurs er nettopp hva tittelen sier, et kurs, tilpasset kunden, hvor jeg lærer fra meg hvordan kunden kan sminke seg selv. 
Her tar jeg med litt basic hudpleie og deretter hvilken sminke som passer, teknikker, makeupbørster, farger osv.

Dette er bare kjempe kjempegøy og jeg brenner virkelig for denne jobben og for det å lære bort det jeg selv lærer. Og så er det en ting som er viktig å vite og huske på- du blir ALDRI utlært i dette faget! Det er alltid noe nytt å lære seg, og det gjelder virkelig ikke å være høy på seg sjøl og tro at du er best i verden. Selvtillitt er viktig og bra, men ha respekt for dine kollegaer og ta til deg lærdom og inspirasjon fra andre- det er så utrolig viktig!

Ah, ja.. jeg kan jo mase på i en evighet om dette, men håper dere har fått et lite innblikk i hvordan dette yrket er! Jeg kan jo ikke si så mye om hvordan det er å jobbe i film og teater, når jeg ikke har jobbet så mye med det, men jeg har flere kollegaer i de feltene, så om du lurer på noe mer innen dette er det bare å spørre, så skal jeg bringe spørsmålene videre :)

Håper dere likte innlegget- nå skal jeg fly ut av dørene og komme meg på jobb!
Husk å følge meg på snapchat hvis du vil få med deg hva som skjer, når det skjer og masse annet randomness fra livet mitt, både jobb og privat!
Snakkes senere <3 Veldig gla i dere!

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

 

Underlining

Goood mornings! 
Denne frøkna våknet kl 0730 i dag.. på fri lørdagen min, eneste dagen hele uken jeg har kunnet sove uten å ha alarmer på, sovnet ikke før ca kl 0200 heller vettu, så ble både fortumlet og irritert da jeg våknet så tidlig, og ikke fikk sove igjen!
Bah.. men men, det aldri så det ikke er godt for noe, for da fikk jo jeg oppdatert dere tidlig i dag også! 

Looken jeg skal vise dere i dag er perfekt hvis man ikke har så mye synlig øyelokk til å legge skygge på for eksempel, eller hvis man bare vil gjøre noe litt utenom det vanlige! Her har jeg nemlig lagt alle fargene under øyet istede for oppå!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Til denne looken valgte jeg å ikke gjøre noe annet enn å ha en lys matt skygge på øyelokket og helle har all fokus og farge under øynene.
Man kan fint ha litt skygge i globalen, eller en eyeliner strek over øyet også.

SAMSUNG CSC

Teknikken til denne makeupen er akkurat den samme som jeg brukte til denne looken. Forskjellen er som dere ser, at fargene er lagt under i stede for over. 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC
Produktene jeg brukte:
The Body Shop Fresh Nude Fundation -her, Fresh Sorbet Blush 025- Cuban Watermelon -her og Loose Face Powder 02 -kun i butikk
Urban Decay Eye Primer Potion Anti Aging - her
The Body Shop Eye Definer Gold, Pink & Purple - her og Colourcrush Eyeshadow 360- Gold Rosemance, 240- Goreous Gold, 310- Berry Cheeky, 410- Blackcurrant Affair - her
NYX Doll Eye Mascara - her
På leppene blandet jeg The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick 40- Poppy Red -her med Colourcrush Shine 18- Sunset Romance -her og blottet av på papir så det skulle bli en litt gjennomsiktig og matt finish.

SAMSUNG CSC

Dette er en enkel look, som alle kan klare og som krever lite, men gjør mye utav seg! 

SAMSUNG CSC

Det er fort gjort å tenke at det bare er de øvre øyelokkene som kan lekes med, men det er likefullt mulig å gjøre noe under øynene også! Enten det er fordi det ikke syns når man har noe på overlokket, eller om det er fordi man vil gjøre noe nytt! Prøv selv- det er enkelt og gøy!

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! Noe du kunne tenke deg å prøve?

Nå skal jeg hive meg i dusjen, få i meg noe mat og møte en venninne på senteret for å dille litt! Snakkes senere my loves <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

The New Me!

Hellooo again! 
Da har jeg løpt rundt ute og inne i huset her og knipset noen bilder så jeg kan få vist dere mitt nye hår! Jeg er utrolig spent på å høre hva dere syns, ettersom 95% av alle har kommentert hvor kult mitt crazy rosa og lilla hår var, som jeg faktisk hadde hatt i over 14 uker! Det føles litt nakent å ikke ha det slik lenger, og jeg skal ikke si at det ikke blir noe crazy farger igjen plutselig, men tenkte å være sånn her en stund ihvertfall, for jeg likte dette også veldig veldig godt!

Så da er det bare å fyre løs... *Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ja, så da har jeg altså blitt blond og grå i håret! Bunnfargen er en kald ask farge, og tuppene er skikkelig grå!
Mitt naturlige hår er så vanvittig gyldent at den ikke ble fullt så kald så den skulle bli i bunnen, men det blir fikset med en liten minicolour når vi gidder, hehe.

SAMSUNG CSC

Nå som håret er såpass nedtonet, blir det helt naturlig for meg å kjøre på med farger på makeupen, så i dag lagde jeg en bronze eyeliner og en burgunder leppe i flere toner. Her mikset jeg både lipliner, leppestift og forskjellige øyenskygger for å få denne effekten!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

For å få den highlighten i leppen har jeg brukt min favoritt øyenskygge- The Body Shop Colourcrush Eyeshadow 360- Gold Rosemance og dyttet på midten av leppen med fingeren. Dette gir en kul 3D effekt!

SAMSUNG CSC

I utkanten av leppen har jeg brukt, lip liner, leppestift og dyp lilla øyenskygge. Hmm- kaskje jeg bare skal lage en tutourial på dette senere?

SAMSUNG CSC

SÅÅ! Hva syns dere?! 

Lots of love <3
 

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

No more miss Pink lady

Good morgen fineste! 
I går gikk det siste av den rosa hårfargen min i vasken til friøsren.. Ny farge ble lagt i og nå har jeg en helt ny look!
Det føles utrolig rart, men det var veldig på tide å gjøre noe nytt for fargene var, som dere kan se på bildet, grusomme nå! Vi hadde ingen plan når vi satt i gang, annet enn at det sku bli nytt, gjerne med noe crazy colours, men så endte vi på noe helt annet, noe jeg ikke så for meg i det hele tatt...

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Her var det blondt, gult, grønt, rosa, lilla og blått rundt om kring i håret.

Lets do this!
Det ble en god runde i vasken med utrensing av fargen. Når man har brukt slike semipermanente farger skal det IKKE bleikes bort!!
Da låser du fargen i håret og det blir omtrent umulig å få det ut igjen, så hvis du ikke har tålmodighet til å gradvis vaske de ut av håret med shampo hjemme, bør du få det renset hos frisøren. Min frisør i dag er mine gode venninne Arleen, som jobber på Think Hair Wear i Knarvik!

SAMSUNG CSC

Håret ferdig renset, mine blonde lokker er synlig igjen, men det var forsatt et veldig grønt skjær igjen i tuppene, så for å få dekket det og gitt meg en fin farge sto vi i tenkeboksen leeeenge, før en ide poppet i hodet på Arleen. 

SAMSUNG CSC

Så da var det bare å gå i gang!

SAMSUNG CSC

Her kan du se utgangspunktet, midt i prosessen og resultatet!

Flere bilder kommer senere, men dere ser vel sånn noe lunde hvordan det ble eller? Nå skal jeg sminke meg og gjøre meg klar til jobb, og før jeg stikker skal jeg knipse litt bilder av det nye håret i dagslys- så bare vent litt så blir det flere bilder av håret snart ;) 

Klem i fleng <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Beauty Shoot

God morgen, har dere det bra?!
Jeg føler virkelig at tiden bare raser av gårde, plutselig har vi trådd inn i våren og lysere tider og jeg skal ikke legge skjul på at det er forbaska deilig!

Hele forrige uke røk til med å ligge i feber sus og dus, og når lørdagen kom og feberen endelig slapp taket var det rett på dobbeljobbing. Først på Body Shop og så videre på et nytt show sammen med den utrolig dyktige gjengen på Think Hair Wear! Jeg tok desverre ikke kameraet mitt med meg denne gangen, men hvis jeg får tak i noen bilder som ble bedre enn mine mobil bilder, så skal jeg dele de med dere.
Søndag og i går gikk også vekk i masse jobb, og plutselig er det tirsdag og snart midten av uken =P hehe

ANYWHO... Husker dere for noen uker siden at jeg nevnte at jeg hadde vært med på en fotoshoot? 
Vel- nå har jeg fått 3 bilder av den første modellen, og jeg må jo bare si at bildene ble utrolig flotte! Så nå skal jeg ikke mase mer og så skal dere få se på litt deilig beauty bilder...

Photographer/Retoucher: Jonn Schlemayer
Model: Camilla Sindre
MUA: Charlotte Berg

Photographer/Retoucher: Jonn Schlemayer
Model: Camilla Sindre
MUA: Charlotte Berg

Photographer/Retoucher: Jonn Schlemayer
Model: Camilla Sindre
MUA: Charlotte Berg

Modell: Camilla Sindre
Makeup og hår: Charlotte Berg
Foto:
Jonn Schlemayer © 2016 All Right Reserved

http://facebook.com/jonnschlemayer
Instagram: @jonnschlemayer

Modell: Camilla Sindre
Makeup og hår: Charlotte Berg

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Ting du kan finne på når du er syk!

Blæ! Nå har jeg ligget langflat siden tirsdag, full i feber, vondt i hodet og alt det sjitet som hører med!
Da har det blitt mye dødtid.. og jeg vet mange andre der ute ligger langflat i disse dager de også, og der finnes et par ting som man kan finne på, som er litt morsommere enn å måtte avlyse masse jobber, for å ligge hjemme!

Mesteparten av tiden man er syk tilbringes fort på mobilen, såklart mellom slagene hvor du ligger og sover og svetter av deg feberen.
Jeg hadde veldig hodepine og øresus, så det å ha på tv'n ble bare slitsomt, dermed ble jeg liggende å trykke på denne dingsen...

Her er det nemlig masse underholdning -for når du er ferdig å lese alt som er av nettaviser og blogger og sladder, så kan man endelig ta seg tid til litt sånn dill man ellers ikke gidder!

...som for eksempel å gi alle kontaktene dine på snapchat egne personaliserte navn, med emojis og det hele!

Når du er ferdig med det, kan du gå gjennom bildene dine- slette, organisere, putte i mapper osv

Jeg pleier å ta masse screenshots når jeg sitter å surfer på nett, hovedsaklig av mat, oppskrifter og fine inspirerende bilder av frisyrer, makeup og yoga!
Eller hvis jeg ser noe hysterisk morsomt - da går det i "Funny Shit" mappen 😄
Sånn som f.eks disse bildene...

Andre ting man kan finne på når man er syk er å spise masse trøstemat- her har jeg vært litt sunn ene dagen med mango, ananas og kiwi salat- viktig med c vitaminer. Og så gitt fullstendig f! en annen dag med pannekaker med maaaasse sjokoladesaus og melis på 😋

Og så - sist men ikke minst- leke med alle de forskjellige gøye ansiktene på snapchat 😂 rart hvordan tiden flyr med disse enkle underholdningstipsene!

Så selv om det er kjedelig å være syk, kjipt å måtte avlyse oppdrag og ikke få jobbet, så er det viktig å bruke tiden på noe litt kjekt! 😊

Hva gjør dere på, utenom å sove, når dere er syke?

Love is in the air....

God ettermiddag lovelies ♡
Ikke meningen å plutselig bli borte i mange dager, men jeg ligger flatt ut med feber og drit og da har det ikke blitt mye blogginspirasjon gitt!

I dag tok jeg meg på en tur på butikken for å handle inn litt påfyll av c vitamin mat, og på vei hjem igjen plukket jeg med meg innholdet i postkassen.
Denne månedens Glossybox hadde ankommet og jeg skyndte meg hjem for å åpne den.

"Love is in the air" står det på esken...
"Jaha", tenker jeg, "er det det da gitt?!"
Så åpner jeg esken, ser på innholdet og holdt nesten på å le meg ihjel. Jeg vet ikke om Glossybox har gjort dette med vilje eller om det er tilfeldig men altså... hehehehe!

Tog du an?! 😂

Hva tror du? Med vilje eller tilfeldig?

-Charlie