hits

april 2015

Cinderella.. ella.. ella!

Forrige helg ble jeg oppringt- "Er du hjemme?! Jeg skal på Disney fest og lurte på om du kunne sminke meg"

Jada jeg var hjemme vettu, så min kjære fetter sku få bli dullet med og gjort om til en fra Disney universet.
Det at han er ca 2 meter høy og har str 48 i sko eller no, gjorde at det ikke var så lett å finne kostyme, men han endte på et fantastisk valg.
Askepott før hun ble prinsesse!

Hehehe, dette var mildt sagt en meget gøy sminkesession-

*Bildedryss* 

Huden ble sminketmed full dekk og så med lett markering av øynene med litt eyeliner og vipper

Syns det er litt gøy at han som mann, sitter helt dønn i ro, og det å legge både vipper, eyeliner inne langs vippelinjen og lipliner går som en lek! 

Nå skal det jo sies at han ikke er helt ukjent med å bli sminket/ha sminke på, med både teater og show hvor han kler seg ut som blandt annet Tina Turner, så har han jo litt øving i dette også, men likevel er det bra gjort og deilig for meg som sminker!

Litt skitt i ansiktet måtte vi også legge til..

Deretter var det tid for parykken..
Og så skautet! Hehehe, han ser fornøyd ut da?! 

"Oh yeah, jeg er bare fineste Askepott ever!"

And were done! 

Han er fra før av ganske høy, men med høye hæler ble han jo en kjempe og jeg ser enda mindre ut enn det jeg er, hahaha! =P

Hva syns dere?!

De andre på festen likte det tydligvis for han stakk av med "Beste Kostyme" denne kvelden, veldig gøy!
Så om dere skal på Disney Fest i helgen har dere kanskje fått litt inspirasjon nå?!

Ha en nydelig langhelg folkens! <3

#Disney #Askepott #Kostyme #Sminke #Skjønnhet #Gøy

Into The Galaxy

Go' kveld dere! =D 

I dag har sola skint som bare det og jeg tok meg faktisk en tur ut i solen og gjorde yoga! Hva har gått av meg liksom?! Haha, neida, gjør yoga med jevne mellomrom, men jeg tror jeg er den eneste som gjør yoga øvelser til topp 100 listen på spotify =P jeg er faktisk nødt til å ha sånn "rotete" og hurtig musikk for å klare å koble ut. Med en gang det blir satt på sånn rolig typisk yoga musikk så istede for å sone ut og meditere og greier, så blir jeg distrahert og roter gjennom hode og tenker på ALT mulig annet enn å fokusere på pust å trening.. Såe der står jeg da og gjør downwardsfacing dog og solhilsen til "Uptown Funk" og "All About That Bass" ! 

Men tilbake til tema daa- lekte litt med farger og flashies i dag, eller flash tattoos, fant bare ut at flashies var enklere å si!
I helgen la jeg den super freshe lakken fra OPI som jeg gjorde omtale av forrige mandag, på neglene og den har holdt kjempegodt, men jeg var litt lei, hatt den på i 2 omganger den siste uken så fant ut at jeg skulle sprite den opp litt.

Fant derfor frem 3 andre farger og en svamp, dyttet på hvitt, mørk lilla og burgunder rundt omkring på neglene, men det så litt rotete ut så da tok jeg et strøk med OPI lakken over flekkene jeg lagde, og DA ble det kult vettu!
Litt sånn Galaxy feeling, derav tittelen på innlegget.

Men nok skravling fra meg-

 *bildedryss* 

Jeg fikk ikke helt til dette med flash tattoene på første forsøk så den ene ble litt ødelagt, men blir nok bedre neste gang.Hva syns dere!? Var det kult med litt tilfeldige greier på gang på neglene eller?

Har dere hatt en bra dag i dag? Fortell meg gjerne hva dere bedriver tiden med!
Mange klemmer
 

 #Skjønnhet #FlashTatto #Flashies #Negler #Galaxy #Fargerikegreier 

Omtale \\ Smart Brush Cleansing Egg

God kveld dere!!
Det er jo mandag og hver mandag presenterer jeg et nytt produkt som skal omtales og i dag tenkte jeg å vise dere en liten genial sak kalt Smart Brush Cleansing Egg!

Forrige uke snopte jeg litt sminkenyheter og denne her var rett og slett helt fantastisk luddig!
Derfor fant jeg ut at jeg skulle vise dere hvordan den brukes i video og så gi en kort omtale i tillegg.

*Snurr Film* 

Produktet kan fås flere steder, har sett de på Ebay, men jeg kjøpte min på MakeupMekka.no den koster 59,- 
Som dere ser i videoen er den superlett å bruke, bare ha på litt rens på egget og jobb børsten inn i rensen og skyll godt av. Det som er så flott med dette egget er at det på en skånsom og effektiv måte kommer inn i alle hårene på børsten og renser godt, uten å slite på busten. Foundation og gel liner som ofte kan være vanskelig å få skikkelig av er lett som bare det å få bort ved hjelp av dette egget.

Så om du vil gi børstene en skikkelig rens, enkelt og greit, er dette en super liten sak å ha i samlingen! Jeg gir den 6 av 6 hjerter!

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

Har dere prøvd sånn her før?

Nyt mandagen videre godinger <3
Snakkes i morra! 

 

#omtale #mandag #skjønnhet #brushegg #makeupmekka #produkter #howto #makeupartist


 

Frykten tar deg...

Har dere opplevd det å være redd for noe?

Stort sett er man ofte redd for spesifikke ting som mørket, eller at det skal skje ulykker med de man er glad i. Noen er også redd for høyder, fugler og store forsamlinger..
Det er skumle greier dette med frykt og angst og det å ikke ha kontroll over en situasjon..
Men vi har vel alle noe vi er redd for antar jeg. 

I dag skal jeg gjøre noe jeg er veldig redd for.
Det høres helt bisarr ut, men jeg skal spise mat. Mat som i mange år plagde kroppen min, ga meg reaksjoner og som legen til slutt konkluderte med at jeg ikke lengre skulle spise.
I 5 år har jeg spist glutenfritt og de siste to årene har jeg også spist melkefritt, soyafritt, egg, ris, havre og hasselnøtt fritt -etter mange runder hos lege og ernæringsfysiolog. Men selv om jeg har sluttet å spise alle disse tingene i så mange år, så har jeg forsatt vært syk. Jeg har forsatt gått ned i vekt, vært så dårlig at jeg knapt nok klarer å spise det som er igjen på ja listen min og det å trene og være sosial har også blitt snevret inn på grunn av formen min som har vært så dårlig.
Jeg har mistet kontrollen over kroppen min. 

Dette har gjort at jeg har fått en slags frykt ovenfor mat. Jeg er redd for at maten jeg nå skal spise, skal gjøre meg sykere. Skal gi meg flere reaksjoner, gjøre meg kvalm, kanskje jeg til og med må kaste opp? 
Så når jeg har vært i besøk, være seg middagsbesøk, kaffebesøk, bursdagsbesøk, så har jeg blitt hun der alle andre må ta hensyn til. Hun som ikke kan spise de vanlige kakene, ikke kan spise middagen som var tenkt å bli laget. Melk i kaffen kan hun ikke ha!
Og skal hun spise noe her, så må alt være rent. Alt må være vasket og der kan ikke være en smule fra det vanlige brødet på fatet med det spesielle brødet.
Jeg har blitt hun som alltid har med seg egen mat og egen kake og som passer på at ikke noen bruker kakespaden fra bløtekaken, på kaken jeg har med.. 

Frykten for at maten alle andre kan spise og sporene etter denne maten på brødfjøler, stekepanner og kopper og fat skal gjøre at jeg blir dårligere har vokst seg stor. Større enn jeg har klart å ha kontroll over og derfor har jeg prøvd å ta kontrollen selv. Men det har slått tilbake. Behovet for å vaske redskaper, ha det rent på kjøkkenet, ikke blande smøret mitt med smøret ditt og passe på at når en stekepanne har blitt brukt til både melkeprodukter og eggeprodukter, så må det vaskes i flere omganger så jeg er sikker på at det ikke er noe rester igjen av det smøret eller egget, når jeg skal bruke stekepannen...

Det tar litt overhånd gjør det ikke?
Tvangstanker kalles det. Angst og frykt er det også.
Irrasjonelt, irriterende, frustrerende er også ord som kan beskrive dette.
Men det er en måte for meg å ha kontroll, på noe ihvertfall.. For hvis jeg vet at ikke det er spor av din mat på min mat, og hvis jeg likevel blir syk, så går det an å luke ut at kanskje maten ikke er årsaken til at jeg blir syk, og det er derfor jeg i dag skal gjøre det jeg skal.

I dag.. skal jeg spise mitt første måltid med gluten på 5 år.

(dette gjøres nå i samråd med lege for å provosere kroppen til eventuelle reaksjoner for å utelukke eller bekrefte cøliaki og andre matvareintolleranser og jeg skal spise gluten flere ganger om dagen de neste 4 ukene. Om en mnd skal jeg ta ny gastrioskopi for å se om de kan finne ut hva det er som gjør at jeg er syk i magen på 4 året nå.. Jeg har vært igjennom mye utredning allerede, fått ordnet noe og utelukket noe annet, så nå er det de siste leddene som gjenstår. Jeg har skrevet litt om min kamp for helsen noen ganger før, og hvis du vil oppdatere deg så kan du lese her og her)


#gluten #helse #glutenfri #glutenprovosering #cøliaki #utredning #sykdom #angst #frykt #tvangstanker

NYE INNKJØP!

Hellu igjen!

Forrige uke ble det litt handling på meg! Både hos The Body Shop, Makeup Mekka, Shop.Torhildkristine, Life og litt fra H&M.
Tenkte bare dele med dere hva jeg snopte meg =)

Endelig ble det noen flash tattoos på meg også! Gleder meg til å prøve de!To nye maskaraer og en lipliner måtte bli mine, jeg kjøpte en blå og en plommefarget maskara, elsker å bruke farget maskara nå som vår og sommer står for dør.

Påfyll av mine faste varer fra The Body Shop, ansiktsvask og toner pluss dagkrem med solfaktor. BB creme og mineral pudder, facemist og håndkrem og så et nytt medlem i TBS familien, en kvit kajal som jeg gleder meg til å bruke under alle mine pastellfargede øyenskygger! =D

Fra MakeupMekka var det flash tatto, concealer, wipes og den mest geniale lille dingsen ever- brushegg til å rense kostene med! GENIALT! 
Omtale på denne vil komme veldig snart! 

I tillegg ble det også kjøpt inn en leppomade med solfaktor 15, et par nye solbriller, bomulpads og neglelakkfjerner.
Jah- når man går tom for noe så går man liksom tomt for ALT samtidig så det ble litt mye påfyll denne uken. Selv om det også ble litt som ikke var påfyll og bare "jeg hadde lyst på" ting, hehehe


Håper dere har nytt helgen! 
Fortell meg gjerne hva dere har drevet med- elsker å lese hva dere driver meg også <3

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

 

#skjønnhet #innkjøp #TheBodyShop #MakeupMekka #TorhildKristine #sminke #hudpleie #neglepleie

Fordi du fortjener det...

Forrige uke shoppet jeg litt, påfyll av både sminke og hudpleieprodukter som var gått tomme og litt annet snacks, både på nett og i butikk og jeg ventet da å få en pakke i posten i går med litt småting i. 
Overraskelsen var derfor stor da jeg gikk til postkassen og fant ikke bare den ventede pakken, men enda en pakke!
Spent og glad løp jeg opp igjen til huset og røsket opp pakken som hadde dumpet ned i postkassen.Inni pakken fant jeg dette!

Poginettie! Et lekkert handlenett Nettie syr selv og selger blant annet via House Of Monica

Jeg ble så glad og så rørt over den lille beskjeden som var med <3 Kvaliteten er helt nydelig og denne kommer til å bli flittig brukt av meg. Det er noe med det å ha noe som er unikt, hjemmelaget og med slik sjel i!

Dette var en utrolig hyggelig overraskelse og jeg ble såå glad!
Tuuuuusen tusen takk, Nettie <3

Nettie syr ikke bare handlenett, men både vesker i forskjellige størrelser, ryggsekk, bukse og jakker! 
Ta en sjekk på Facebooksiden hennes her og følg henne på Instagram her for oppdateringer! =)

Igjen, tusen takk for denne flotte overraskelsen, det gjorde faktisk hele dagen og helgen min å få dette <3 

 

____________________________

Vi snakkes senere mine kjære venner, da blir det en liten update på ukens innkjøp!

#overraskelse #pogibynettie #houseofmonica #handlenett #skjønnhet 

 

En regnværsdag...

Ute regner det, inne er det fyr i peisen.
Foran peisen sitter jeg med pledd og bok og halspastiller.
Formen i dag har vært skikkelig dårlig, med vond hals, ører og nakke og den velkjente følelsen av feber som sniker inn på kroppen..

I dag er det faktisk ekstra godt å være hjemme hos mor!
Så nå håper jeg at en rolig dag med litt kakebaking, peisforansitting og boklesing gjør susen på formen så jeg er frisk og rask til oppdateringer i morra!
Det er nemlig smikkfullt med ideer på notater som jeg har på mobilen, med planer for hva jeg skal vise dere av lure skjønnhets tips til hverdagen som jeg gleder meg til å vise dere! =)

Ha en nydelig fredag kjære flotte lesere! ♡
-Charlie

Earth Day!

I dag feires jordklodens dag! Og hos shop.torhildkristine.com får du frem til midnatt 50% avslag på alle ordinære varer!!! Wohoo!!
Økologisk, bærekraftig og ikke testet på dyr- dette liker vi!

Bildene er lånt fra Facebook siden til Torhild Kristine

Jeg er foreløbig uten Internett,  har kun mobilen min- men jeg måtte bare dele dette flotte tilbudet med dere! Jeg har handlet en del hos Torhild Kristine og elsker produktene jeg har derfra! :-) stikk innom og ta en titt- kanskje du finner noen godiser til deg selv, spesielt digg å kunne få det med 50% rabatt!

Vi snakkes når nettet er oppe igjen <3

-Charlie

Makeup Lesson \\ Hudmakeup

Heisann verdens beste lesere!!

Jeg får mange spørsmål om både produkter, hvordan bruke produkter og spørsmål om hjelp til hvordan legge både foundations og øyesminke.
Derfor tenkte jeg å komme med litt tips i forskjellige kategorier som dere flotte lesere sender inn spørsmål om!

I dag tar jeg for meg hudmakeup og kommer til å gå inn på hva som er forskjellen på produkter og hva de brukes til samt hvordan bruke de rett

1. Hva er primer og hvordan skal det brukes?

- Primer er en base krem som skal legges på før foundation, den er laget for å jevne ut hudtonen din og gjøre slik at makeupen setter seg bedre på huden og den gjør også at makeupen sitter lengre på huden. Primere kommer i forskjellige varianter, både for normal, tørr og kombinert/oljet hud. For best resultat bør du velge en primer tilpasset din hud.


Her for eksempel, bruker jeg en primer med litt shimmer i, den gir fukt og glød til huden slik at når jeg etterpå påførte BB creme, ble huden min enda mer fuktet og glødende.

2. Hva er forskjellen mellom BB creme, CC creme og Foundation?

- BB cream- også kalt Beauty Balm eller Blemish Balm, gir lett til medium dekk og jevner ut hudtonen og fukter og pleier huden mens du har den på. Brukes for hverdagslig hudmakeup og gir et duggfriskt resultat (jeg personlig ELSKER BB cream)
 CC cream- som står for Colour Corrective Cream er hakket lettere en BB cremen, og er laget for å nøytralisere hudtonen din, hvis du for eksempel har mye rødhet i huden eller har grå og gusten hud, så er CC cremen perfekt for å gjervne ut dette. Du kan bruke den alene eller du kan legge foundation over den etterpå om du behøver det. 
 Så Foundation da- dette er en heldekkende krem til ansiktet, jevner hudtonen og dekker ujevnheter. Den er tykkere i konsistensen enn de overnevnte kremene og kan brukes til lett, medium eller full dekk, alt etter hvilken type foundation du velger og hvordan du påfører den.  


Her har jeg på meg foundation som er ganske dekkende på første bildet og kun BB creme på det andre bildet. - du kan lese mer om disse lookene her

3. Hvordan finne rett farge i foundation?

- Når man skal finne rett foundation farge er det veldig mange som tester fargen på kjeven. Det er ikke nødvendigvis feil det altså- men det er hakket bedre å faktisk ta fargetesten på halsen rett nedenfor kjeven. Ansiktet eksponeres mer for sol og farge enn halsen gjør, og hvis du matcher foundationen til ansiktet ditt blir det fort at fargen du da velger er for mørk til halsen. Da går du enten rundt med skille, som er grusomt, eller så må du trekke foundationen nedover halsen. Så hvis du vil ha best fargematch, ta fargetesten på halsen! =)
Unntaket er deg med mørkere hudtone, ofte er huden lysere midt i ansiktet og det er denne fargen som vil bli finest å gå etter, så for å finne best fargematch her, kan du finne farge ved å ta stripetest på eplekinnet for eksempel. 


Her ser du at første fargen matcher huden bedre enn de to ytterste. Ved å legge opp flere forskjellige fargetoner ved siden av hverandre vil du lettere finne den perfekte matchen til din hud.

4. Jeg sliter med å få huden jevn og fin uten at det ser "kakete" ut på, hvordan unngå dette?

- Først må du sørge for at produktene du bruker er riktig til huden din. Hvis produktene kaker seg på huden, har du mest sannsynlig feil type foundation og/eller bruker for mye av den. Gode redskaper er også alfa omega, en god børste eller svamp til å jobbe produktet jevnt inn i huden vil gjøre stor forskjell i forhold til å for eksempel bare påføre med hendene. 
Men som først nevnt hudtype og sminke har mye å si, sørg for god hudpleie og balanse i huden og velg da foundationtype etter hvordan huden din er. Et godt tips er å gå innom en butikk/salong som tilbyr sminke og hudpleie veiledning slik at du kan få prøve produktet på huden før du kjøper det, da kan du være mer sikker på at du får både rett type og får tips til hvordan påføre det best :) 


5. Hvordan bruke contouring riktig? 

- Okei her må jeg ta et lite oppgjør, for det føles som om mange har misforstått dette med bruk av contouring. Vi er IKKE Kim Kardashian og trenger derfor ikke ta så hardt i med denne kontureringen. Meningen er å skape dybde, highligt og glød i ansiktet. Man kan også bruke contouring til å dempe og fremheve det vi ønsker å forbedre.
MEN den harde kontureringen som er vist frem overalt er til bruk for foto, film, sterkt lys og ikke til hverdags, jenter!
Når jeg gjør contouring er det liiite produkt om gangen og det er om å gjøre å blende dette godt inn i huden slik at det ser naturlig ut. Fordi vi skal jo se ut som oss selv under alt dette sparkelet vel?!
Til hverdags og fest lager jeg lett kontur på meg selv med et løst mineralpudder og en skråbørste. Denne er lett å jobbe med og smelter inn i huden, gir meg glød og det ser ikke ut som jeg har konturert, noe som er hele meningen!
(Se hvordan jeg gjør forskjellig type contouring på de tidligere innleggene mine, link under bildene.)


Contouring med lett gel, her


Den mest brukte med mineral pudder her og her


og en litt mer kraftig variant hvor jeg bruker en mørk foundation concealer til å konturere med her 

Husk at sminken skal forskjønne deg og ikke endre deg!

Håper dere likte dette innlegget, det kommer nemlig flere Makeup Lessons fremover hvor jeg tar for meg både øyne, lepper og bryn! =)

Lurer dere på noe mer er det bare å fyre løs i kommentarfeltet eller inboxen min, så skal jeg svare dere så godt jeg kan.

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)
 

#Skjønnhet #MakeupLesson #HowTo #Guide #tips #triks #hudsminke #contouring #foundation #bbcream #cccream #makeupartist #skjønnhetsblogger

NEW IN!!

Uh oh! 

Jeg har snopet igjen!!
Hvorfor må der være så mye fristende produkter på markedet og hvorfor må jeg ha de?!
Vel- jeg måtte bare....

Denne gang ble det litt handel hos Makeup Mekka, de hadde fått så mye nytt og fint, og her er det som snart dumper ned i postkassen min

Concealer HER , Cleansing Brush Egg HER, Flash Tattoo 1 HER og 2 HER alt sammen ble 237,- med frakt!

 

Har dere snopt noe gøy i det siste?

Vi snakkes senere lovies!


#Skjønnhet #newin #makeupmekka #shopping #nyheter #flashtattoo

Omtale \\ Hotter Than You Pink

Hello Hotties!

I dagens omtale er det neglelakken fra OPI som står for tur!
Denne snopte jeg meg sammen med litt annet snacks fra StyleConnection - se antrekket mitt her!

Fargen var faktisk ikke lik som på bildet på nettsiden i det hele tatt, men den er ENDA bedre!  
Jeg klarte ikke helt å fange fargen helt rett i kamera mitt heller, men den er skikkelig neon rosa, DØDSKUL!

Påføringen av denne går superlett, børsten er presis og gir fin mengde produkt på om gangen.
Lakken tørker også veldig fort og resultatet blir matt, men shiny!  

For best fargedekk trengs det to lag og med litt topcoat sitter det hele som smurt i mange dager!

Kort og godt en supergod neglelakk, som holder lenge og har tidenes kuleste farge! 

Denne får 6 av 6 hjerter hos meg! 

#skjønnhet #omtale #OPI #neglelakk #nails #rosa 

Feelgood

Happy Monday venner!

Er det ikke diiiigg med sånt vær?!
Har sittet ute i solsteiken i omtrent hele dag. Er ute hos min mor nå, og så kom ene søsteren min på besøk med verdens skjønneste nevøen min også- så da spiste vi vannmelon og preiket og koste oss i solen.

Tenkte bare å dele litt bilder fra gårsdagen som jeg ikke delte i gårsdagens innlegg- det var bare så god stemning på dagen og siden kameraet ikke ble med ut i solen i dag så bruker vi gårsdagen, hehe

Sol, rosa negler, iskald cola og shades

Gårsdagens makeup gikk i naturlig hud, knall rødoransjelepper og litt form og farge på bryna

Mamma mente på at dise rollerbladesene ble kjøpt da vi bodde i USA i '97- så det kan hende de er enda gamlere enn det jeg skrev i går! Haha

Skikkelig kul stil på meg ikke sant?! 

Senere i dag kommer det omtale- så da er det bare å tune inn igjen i kveld! 

Hva har dere gjort i dag da?! 


 

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

 

Shades of Blue

Hei igjen vakre venner!

Det er så sykt deilig med sol og varmegrader, kjenner jeg gleder meg enormt til sol, sommer og ferie! I tråd med det nydelige været tar man på seg nydelige klær og jeg følte for å vise dette frem i dag. For en liten stund siden snopte jeg jo litt hos Style Connection og en av godsakene jeg tok med meg derfra var en deilig denim skjorte.
Plutselig fikk jeg det for meg å gjøre outfit bilder, ikke at det er noe jeg har erfaring med, men denne skjorten var bare så fab at den måtte jeg vise dere!
Så jeg har kastet meg på bølgen og gjort Dagens Outfit til en egen kategori her på bloggen, dermed kan det plutselig dukke opp et og annet bilde av meg og mine klesvalg fremover. Håper dere liker det! 

Kjøpte meg nye solbriller her om dagen også- syns de var så kule med det fargede glasset.
De er fra Gina Tricot og kostet 79,- - ifall noen sku lure på det!

Denne skjorten har jeg hatt på ønskelisten lenge! Og jeg er så glad for at den var like kul som jeg hadde håpet på- Hvis du skulle få lyst på en selv så finner du den
HER


Så til slutt i min lille fotoseanse skulle jeg være morsom og ta gøye bilder av meg selv i slengdissen, men det ble med dette bildet, da jeg fikk litt småpanikk av en edderkopp som også hang på dissen og fant ut at den skulle krype over på meg, hahaha!

Hva har dere brukt helgen til?
Håper dere har vært masse ute i godværet og slukt litt D vitaminer, hehe!


Nyt resten av søndagen, så snakkes vi i morra til mandagsomtalen!

 

#DagensOutfit #StyleConnection #blå #redmylipst #sol #feelgood #skjønnhet

Latley...

...on Snapchat!

Plutselig har dagene flydd og når det først har gått en dag uten at man har fått blogget, så går det brått en til..
Det har vært en travel helg og selv om jeg ikke har rukket å sitte meg ned med dataen og blogget, har det gått varmt på MyStory på Snapchat!

Hvis du ikke følger meg enda er det bare å legge meg til : ROCKSTARCHARLIE heter jeg der, of course =P


Tidligere i uken hadde pappa bursdag, så da ble det kakebaking, gaveinnkjøp og finstas på til feiringen på fredag.

Søstrene mine og jeg kjøpte blomster til han så vi kunne plante i pottene har har ute på uteplassen! Så i går ble det opprøsking av gammalt ugress som sto i pottene og deretter masse planting ute i finværet.


Og når det først er fint vær så må det utnyttes, pappa fikk levert masse jord til å dekke over steinene på uteplassen nedforbi huset. 
Der fikk jeg jobbet med fiskebolle musklene mine og dro utover jorden. Helsikken for en jobb!!! Så en velfortjent dusjings, kakerester og kaffe før lillebror maste om å stå på rollerblades! Og det er ikke bare hvilke som helst rollerblades jeg har på heller, det er mine gamle fra da jeg var ca 10år!!! hahaha - morsomt at de har blitt tatt vare på og ikke minst at de faktisk forsatt passer! 

Det har vært en aktiv helg med andre ord, og hvis du vil få med deg flere snaps så er det bare å følge med på snapchat! Jeg legger til alle =) 


Har også rukket å ta litt bilder til et innlegg for dere litt seinere, så bare stay tuned for mer gøy i kveld! =) 

Håper dere har nytt været MAX dere også denne helgen <3
Lots of love

 

#snapchat #helg #skjønnhet #blogg 

Oooops!!

Altså- når man er skjønnhetsblogger og gjør mange makeuplooks, deretter tar mange bilder av seg selv for å lage inspirerende innlegg til dere flotte lesere, vel... så kan det jo ikke BARE gå bra med alle disse bildene! 

Tenkte derfor å dele noen bloopers bilder med dere her og nuh!!

*Enjoy*


__________________________________________

Her ser jeg vel egentlig bare skuffa ut... 

 

Har di tatt en drram, di var szå sztiilii!

Ehh.. Kom der et nys eller noe her?!
Selvutløseren fanger det selvutløseren vil! hehe

Her skjer det flere ting, autozoom som hoppet av og eh.. hva jeg driver med kan jeg ikke svare for egentlig...

Ved første øyekast ser dette ikke så gale ut, men se på øyene en gang til- skjeler vi litt her eller?!

And those eyes... them eyes are crazy - CRAZY EYES!

.............

Den ENE skjeve tannen jeg har fikk det jo her til å se ut som ALLE tennene mine er skjeve....

_____________________________________ 

Hehehehehehe
Håper du fikk deg en god latter på min bekostning- en god latter forlenger livet vettu! 

Lots of love

 

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

#bloopers #bilder #skjønnhet #gone #wrong #morsomt #funny #humor #gøy #sminke #remylips

10 tips til lykkelig hud!

GOD morgen! 

Herlighet, i dag sto jeg opp kl 0630, jeg som er et sånt et B menneske som hater å stå opp tidlig når jeg ikke må... vel... det er jo faktisk egentlig ganske deilig å stå opp tidlig når man først bare har gjort det! Men når man opp tidlig, da er det noe av det verste i hele verden når vekkerklokka piper!MEN siden jeg våknet helt av meg selv, relativt uthvilt og ved godt mot så tenkte jeg å dele 10 små tips til lykkelig hud!
Enjoy! 

1. Bruk hudpleieprodukter, tilpasset din hudtype og hudtilstand.
2. Rens huden både morgen og kveld og bruk egen krem for dag og natt.
3. Ikke knip på kviser som ikke er klar- da blir huden mest sannsynlig mer betent og kvisen enda rødere, la den bli klar først og så kan du ta den.
4. En til to ganger i uken kan du bruke skrubb og maske, for en dyp rens og fornyelse av huden.

5. Drikk nok vann. I tillegg, hvis du legger en sitronbåt i vannet ditt hver morgen og drikker det, har det en god ut rensende effekt på hele kroppen! 
6. Spis mer ren mat, man blir hva man spiser sies det. Hvis du spiser mer mat som inneholder rene ingredienser isteden for mye halvfabrikat, vil huden din takke deg senere! 

7.  Få nok søvn! Og mens du ligger på puten om natten, hjelp huden enda mer ved å investere i et silkeputetrekk. Det er mye snillere mot huden din og stikker ikke av med all nattkremen som du har blitt så flink å bruke!
8. Vær ute i frisk luft! Sol, regn, vind og snø- alt dette er bra for oss, frisk luft er vel den beste medisin for det meste!

9. Når du nå først er ute, ikke glem solfaktor!! Enten det er sol ute eller ei, så kommer UV stråler og forurensning til på huden vår- så pass på å beskytt deg skikkelig, med enten solkrem eller solfaktor i dagkremen eller sminken din.

10. Se deg selv i speilet og smil til deg selv hver dag! Når du er lykkelig er huden din lykkelig! =D


Ønsker dere en nyyyyydelig dag verdens beste gjeng! 
Kjempeklem fra meg

 

#hudpleie #tips #10tips #smil #lykke #lykkelig #latter #skjønnhet

Burde jeg bli fornærmet nå?!

Forrige uke gikk det varmt i kommentarfeltet på Oscar Valles innlegg om "Dette hater menn at damer går med"

Her tok han frem både klær, sminke og sko som menn ikke liker at kvinner bruker og det fikk sinnene til å koke rundt om i landet.
Blant punktene han nevnte kom både røde lepper, farger i hår, løse bukser og store skjorter frem som ting menn ikke liker at damer bruker...


(bilde lånt fra Oscar Valles blogg)

Da jeg leste dette kom jeg til å tenke på at mye av dette er jo jeg glad i å bruke og ha på meg!

Shit- her har jeg jo BÅDE rosa og blått hår!

Dette er jo kanskje den mest brukte buksen jeg eier!

Denne skjorten kan jeg få spisemage i uten å tenke over det engang...

Og den røde leppen, er jo omtrent min signaturlook!
Så... Burde jeg bli fornærmet nå da eller?!


 

NEI selvfølgelig ikke!!

__________________

Jeg ble faktisk litt sjokkert over at folk ble så hissige på han i det innlegget, ja han kunne spart seg for "Frem med puppa, inn med magen" kommentaren, men altså- et sånn her type innlegg er jo ikke skrevet som retningslinjer som må følges, og det gjelder jo ikke alle menn i hele verden, men noen av de!
I tillegg skrev han jo et oppfølger innlegg med "Dette elsker menn at damer går med" 

Så jeg vil si- ta sånn her innlegg med en klype salt!
Vi damer kler oss generelt ikke opp for å please mannfolka, men oss selv. Men det hender jo at man skal på date eller har lyst å ta seg litt ut for disse her skapningene av det motsatte kjønn og da syns jeg at slike lister er litt morsomme å titte litt på! For vi bryr oss jo litt om hva de her mennene syns også da ;)

Jeg kommer definitivt ikke til å legge vekk mine røde leppestifter, favorittbukser eller noe annet plagg fordi en mann ikke syns noe særlig om det.
Når jeg kler på meg så tar jeg på meg det jeg føler meg vel i og den sminken jeg syns jeg ser bra ut med.

Og dessuten, når det kommer til stykket så er det nå engang sånn at han som er gla i deg, han godtar deg for den du er, uansett klesplagg ;) 

#skjønnhet #meninger #mannfolk #damer

Makeup Wanties

Noen flere som kjenner seg igjen i dette eller?! 

Hehe, jeg har virkelig ALT jeg trenger og VEL så det i min sminke...eh.. holdt på å si pung, men jeg har koffert og hyller fulle av makeup så jeg får vel kalle det samling!
MEN likevel så er det alltid noe nytt man har lyst på- for jeg ELSKER å teste ut nye ting!
Jeg skal ikke kjøpe meg noe nytt helt enda- men jeg har sett meg ut et par wanties og tenkte å dele dem med dere!

Fra The Body Shop, står disse herlighetene øverst på ønskelisten


Fra før har jeg 2 Velet stick, men jeg kjenner at pink og coral også må bli med i samlingen etterhvert! EVM pudderet er nettopp gått tomt, så må snart ha nytt og så var det disse to kajalene, helt nye, ser utrolig spennende ut- de må jeg jo bare teste! =D 

__________________________

Fra Torhild Kristine Shop er dette det jeg ønsker meg

Den lip lusture ser bare såå fin ut, så den må bli min en dag! Jakten på den perfekte foundation og maskara går vel aldri over, og jeg har lest utrolig bra omtaler av de her to, så de vil jeg også prøve! Lip lineren, lipjunjkie som jeg er må jeg vel bare ha denne fargen en gang!

__________________________

Siden man nå endelig kan få Urban Decay i Norge er dette noen av tingene jeg sikler på derfra

Primer potion fikk jeg prøve av en vennine og der var jo bare dødsgod!! Men jeg må bruke opp de ørten primerne jeg har fra før, før denne blir min!
Foundationen har jeg lyst å prøve, den blir også skrytt opp i skyene så vil gjerne teste den og se hva huden min syns om den!
Og så var det palettet da, aaahhmagad, se på de fargene!! MÅ testes!!

__________________________ 

Nordic Glaze har også litt godsaker jeg kunne tenke meg å prøve

Bellapierre Mineral Lipstick har jeg to av fra før og de er bare ELSK! Sigma Beauty Travel kit har jeg lyst på fordi de kommer i søt minivariant, jeg liker alt som er mini og så er de laget på syntet hår og det er jo det jeg liker aller best.
Når det kommer til BB cremen fra Bellapierre så ble jeg bare så sjokket over prisen! DEN DER, den BØR være insane bra og drøy til å være verdt prisen. Så den har jeg lyst å teste bare for å se om den er verdt den sinnsyke prisen! Hehehe

__________________________

Hva er deres makeup wanties?

Hvis dere har noen av produktene jeg har nevnt over her skrik ut om hva dere syns om de! 

//dette er ikke noe annonsegreier,
bare jeg som sikler på masse godiser på nettet! =D


 #Skjønnhet #wanties #produkter #ønskeliste

ET ENKELT OG BEVISST VALG!

God mandagskveld kjære fine lesere!

Hvordan har dagen deres vært?
Blir litt sein oppdatering fra meg her i dag, jeg har rett og slett holdt på med noe i hele dag, men nå har jeg endelig landet for kvelden!

I dag er det jo mandag og hver mandag pleier jeg å gjøre omtale av et eller flere spesifikke produkter.
Men i dag tenkte jeg å omtale en felles ting som ALLE produkter jeg kjøper og bruker har til felles.
Det er et lite merke som følger produktene og merkene jeg velger å bruke og det er :

crueltyfreepetalogo 

Jeg er veldig opptatt av at produkter jeg bruker ikke skal være testet på dyr, av den enkle grunn at det er fullstending unødvendig!
Min forfengelighet skal ikke gå utover en søt liten kanin eller mus og nå som teknologien har kommet så langt som den har så kan produkter testes på syntetisk hud fremfor de stakkars små dyrene!

Så hvis du er like opptatt av det som jeg er og liker å lese om produkter som er både vennlig mot lommeboken og dyrene så har du kommet til den rette bloggen! 

Vi som forbrukere har en mulighet til å påvirke markedet nettopp ved å kjøpe produkter som vi vil bruke og hvis vi kjøper produkter som ikke tester på dyr, vel da er håpet om at de kjedene som forsatt tester skal få opp øynene og slutte med dette tullet!

Hvis du vil vite mer om dyretesting og hvilke produkter som er testet og ikke tstet, kan du lese mer om det på Noahs JA og NEI lister, Dyrevern.no og på Dyrevennlig.org

Du kan også laste ned en app slik at du har tilgjengelig informasjon når du er ute og shopper- les mer om det HER

The Body Shop er jo min absolutte favorittbutikk, det er nok ikke til å legge skjul på engang! Og her kan jeg handle 100% dyrevennlig!

Rå Organics Skincare er både dyrevennlig, økologisk og fra Norge- bedre blir det vel ikke?!

crueltyfreepetalogo 

Torhild Kristines nettbutikk og salong fører KUN økologiske produkter og her er heller ingening dyretestet!

Makeup Revolution- Billig, bra og dyrevennlig!

Gjør du også bevisste valg når du handler kosmetikk?!
Hva er dine tanker rundt dyretesting?

#skjønnhet #dyretesting #ikketestetpådyr #favoritter #dyrevennlig #makeupartist 

HVILKEN LIKER DU BEST?

Hei igjen vakre venner!! 

Nå bugner første del av bloggfeeden min med bilder av meg her =P så dette blir siste i rekken før dere får litt anna lesestoff!
Men grunnen er rett og slett at jeg har hatt sminke look maraton hele helgen. Det vil si at jeg har vist frem 3 looks, med samme farger i utgangspunktet, men med forskjellige produkter, mengde og dekkevne.Så for å få sammenlignet litt kommer her en oppsummering, hvor jeg viser alle lookene, side om side slik at dere kan se forskjellene og likhetene.
I tillegg hadde det jo vært gøy om dere stemte på hvilken look dere likte best!Målet mitt med å vise dere dette er jo både for å vise at man kan gjøre det enkelt eller litt mer avansert når man skal sminke seg med de samme fargene.
Men mest av alt gjorde jeg dette fordi jeg vil jo gjerne håpe at jeg kan bidra til å vise at man ikke alltid trenger å gå for full dekk til hverdags. Jeg vet mange jenter sliter med selvbildet, har for eksempel mye uren hud eller andre grunner til at de bruker veldig mye sminke i hverdagen.

Jeg har nemlig heller ikke noe fin hud, den er uren, ujevnt pigmentert og jeg har store synlige porer. Men likevel, med bruk av rette produkter, går jeg selv for den varianten som er mest naturlig når jeg sminker meg. Både fordi jeg føler meg mest som meg selv med bare en lett fremheving av mine beste trekk, men også fordi jeg vil gå frem som et godt eksempel på at man ikke MÅ ha på seg 3 lag av hver sort for å kunne gå ut døren! Istede for å alltid fokusere på hva man vil skjule med seg selv, kan man heller fokusere på å fremheve det man liker! ____________________________________________________

Hvis du enda ikke har sett dem, så kan du se dem her :
Del 1 - Full dekk
Del 2 - Medium dekk
Del 3 - Naturlig 

Håper dere likte innleggene jeg har kommet med i helgen!
Fortell meg som sagt gjerne hvilken look dere likte best, hvordan dere liker å sminke dere selv og hvorfor! =D

Nyt søndagen videre!!

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

Hvordan vi sminker oss \\ del 3

Happy Sunday!!!  Har dere det bra?!

Hva har dere gjort denne helgen?!

Jeg har gjort et makeuplook maraton her på bloggen, og dere som har fulgt med har fått med dere to looks allerede. Om du først nå tuner inn så går dette utpå at jeg har vist 3 sminkelooks, med samme fargeutgangspunkt, men med 3 forskjellige dekkevner, mengde og produkter.

Innledningsvis kalte jeg dem, full dekk, medium og naturlig.
Fredag la jeg ut del 1 med full dekk, i går kom del 2 med medium dekk og i dag er det del 3 med den mest naturlige varianten. 


Less is more spør du meg og personlig er dette looken jeg går for.

*Bildedryss*

Når det kommer til fremgansmåte har jeg gjort veldig likt i påføringen, men hvis dere har sett de to andre innleggene ser dere at stegene blir ferre for hver gang.
Men det som går igjen er at jeg begynner med å fordele baseproduktet jevnt over ansiktet, jobber det inn med børste, legger på ekstra dekk der det trengs, i mitt tilfelle under øyne og rundt nesen. Deretter pudrer jeg lett for så å gå inn med lett konturering. 
Som nevnt før, kontureringen gjøres med et mineralpudder slik at det smelter fint inn i huden uten å bli synlig og i tillegg er jeg superlett på hånden når jeg tar på for det skal bare bittelitt til. Målet er å varme opp ansiktet og skape lett kontur.


Til denne looken bruker jeg Shimmer Waves fra The Body Shop, jeg rett og slett bare "siwper" kosten over de 3 øverste fargene, blandet sammen og deretter påfører dette over eplekinn som rouge.

Brynene markeres med brynsblyant og duses deretter ut med skråpensel.

Siden dagens look er naturlig, men leppene forsatt skal være rød, har jeg gått for Velvet Stick fra The Body Shop, den er matt, gir lett til medium dekk på leppene.
(kan bygges opp til full om du ønsker det også, men det er ikke målet her og nå) 

Dette er jo min signaturlook, hudmakeup, leppe og bryn makeup, and thats is! Elsker å gå sånn her- uten noe på øynene- men vi skal ha på LITT mer...

Før øyenskygge legger jeg litt eye primer på lokket, deretter legger jeg en lys shimmerfarge over hele lokket opp til bryn og duser godt.
For å markere vippelinjen litterann bruker jeg en brun kajal og tegner i ytterkant for deretter å duse denne linjen ut.

Deretter finner jeg frem Shimmer Waves igjen, bruker rougebørsten (kan bruke en mindre kost om du vil det) og blander alle fargene sammen på kosten og "swiper" over hele lokket til fargen ser fin ut. Avslutt med maskara og vi er ferdig! 

Ved å bruke Shimmer Waves på denne måten får man en fin definering av øyet, uten å bruke tid på å legge 3 forskjellige øyenskygger. Ved hjelp av kajal linjen, festes noe farge på den og resten på lokket og da ser det ut som man har brukt tid på å legge masse forskjellig! Enkelt, effektivt og lekkert!

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

Hva syns dere?! 

I neste innlegg skal jeg legge opp bildene fra de forskjellige lookene så dere kan se forskjellene og likhetene side om side, sååå hadde det jo vært gøy med avstemming på hvilken dere liker best!

Update- se alle lookene her
Del 1 - Full dekk
Del 2 - Medium dekk  
Hvilken likte du best? Se her! 


Sees litt senere loves! <3 

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

Hvordan vi sminker oss \\ del 2

Hellååå!

Har dere en fin helg så langt?
Denne helgen har jeg sminkelook maraton, for deg som ikke har fått det med deg - kommer det denne helgen 3 looks, med 3 forskjellige styrker.
Fargene jeg bruker er de samme, men dekkevnen, mengde og produkt varieres. Det for å vise forskjellige måter vi kan sminke oss på, med de samme fargene, men med forskjellig dekkevne og produkter. GØY! =D 

I går viste jeg dere del 1, hvor jeg dekket huden mye og brukte mer produkter på øyne og leppe- sjekk ut looken HER  om du ikke allerede har sett det.

Så da kjører vi i gang del 2- med medium dekkevne og mengde på produkter. 

*Bildedryss* 

I dag brukte jeg samme metode som i går, men med lettere produkter. I går brukte jeg mye mer dekkende krem foundation, mens i dag bruker jeg en lett mineral foundation, både i flytende og pudder. 

Først påførte jeg foundation i høydene av ansiktet, for så å jobbe det inn i hele ansiktet. Deretter pudret jeg huden med et lett mineralpudder før jeg gikk videre til å påføre en lett concealer under øynene. (ja denne kan brukes over pudder, spesielt mineralpudder)

Deretter var det kontur i kinn og rammen av ansiktet og rouge over eplekinn!
MERK! Kontureringen jeg bruker er veldig lett på hånden, bittelitt bare for å gi farge og glød til ansiktet og produktet jeg bruker til dette er et mineralpudder i en mørkere nyanse enn huden min. 

Nå som huden er klar er det tid for bryn! Her fylte jeg inn med en brynsblyant før jeg duset ut linjene med en skråpensel.

På leppene påførte jeg leppestiften rett på leppen, før jeg brukte en ren finger og dyttet leppestiften godt inn i leppen. Da smelter produktet godt inn i leppen, resultatet blir matt og ser mindre "påført" ut.

Jeg elsker å gå uten maskara og produkt på øynene, men dere skal få se meg med øyenskygge på også =P men jeg hadde lett bare gitt meg der til vanlig!

Nå er det klart for øyenskygge, så her primet jeg først lokket med eyeprimer. Deretter brukte jeg en lys shimmer øyenskygge over hele lokket og opp til brynet.
Deretter tegnet jeg litt brun kajal langs vippelinjen og duset ut linjen før jeg påførte en kobberbrun over den dusete linjen. Henger dere forsatt med?! =)
Neste steg ble en gullshimmer øyenskygge over lokket og helt til slutt duset jeg sammen alle fargene med en blenderkost.

Så tegnet jeg på litt sort kajal langs vippelinjen, denne duset jeg ut med en skråpensel med matt sort skygge på, slik at det ble en liten vinge til avslutning.
Til slutt på med maskara og looken er komplett!


'

Som dere ser er looken veldig lik som i går, men med litt lettere styrke. I morgen kommer den aller mest naturlige varianten, igjen med de samme fargene, men mindre dekk og enklere fremgangsmåte!

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)Hva syns dere om looken?
Likte dere denne eller gårsdagens bedre?!

Update- se alle lookene her
Del 1 - Full dekk
Del 3 - Naturlig  
Hvilken likte du best? Se her! 

Vi snakkes i morra venner, nyt lørdagen!! <3

 

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

Favoritter \\ Mars

Mars er over og hele denne mnd har jeg prøvd masse nye produkter og fått meg noen favoritter! 

En deilig blanding av hud, hår og kroppsprodukter og selvsagt litt sminke! =D

Til håret havnet den nye limited edition Batiste tørr shampoen blant favorittene! Den lukter bare helt sykt digg og jeg syns at Batiste sine tørrshampoer rett og slett er best!
Rå organics Skincare shampoen og balsamen fra serien Villvind, er dødsgod for hodebunnen min! Jeg hadde tidligere psoriasis over hele hodebunnen, og blir lett sår og tørr i hodebunnen nå, så denne har virkelig gjort underverker for hodebunnen min. 
Når jeg bruker de lar jeg shampoen virke litt i håret mens jeg vasker kropp og ansikt, da kjenner man at de kjøler huden og og bare jah, du merker at de funker =P 

Hud og kropp har disse herlighetene stått øverst. Den nye deoen fra Sanex er så god! ENDELIG en deo jeg ikke får brannsår under armene av, HURRA!
Bodybutteren fra den nye Fuji Green Tea fra The Body Shop og Body Misten i Mango- mmmmmMMmmm! DIGG DIGG DIGG!
Til hudpleie har Marina Miracle produktene blitt flittig brukt, les omtalen min om de her, huden min har trivdes godt med disse godisene!
Jeg er glad i farger og denne uken har neglene mine fått hver sin farge alle sammen og for å få neglelakken til å sitte lengst og best mulig er Top Coaten fra Seche Vite helt fantastisk!! Sjekk ut neglene mine her! 

Til slutt har vi sminken! Instablur Eyeprimer fra The Body Shop sammen med Naked 2 paletten min fra UD har vært gode venner.
Brynene har blitt glad i Brynsblyanten fra The Body Shop og leppene har forelsket seg i Velvet stick fra The Body Shop!
Til slutt må jeg rope ekstra hurra for Royal Lip Tinties Lip butteren min som reddet leppene mine etter at jeg klarte å bli solbrent på dem forrige helg!Mange godiser fra Mars mnd altså- har dere testet noen av de samme produktene?
Fortell meg gjerne hvis dere hadde noen favoritter fra mars!

HUSK å følge med litt senere i dag, da kommer nemlig del 2 av "Hvordan vi sminker oss", sjekk del 1 her, hvis du ikke allerede har sett det ;)

#Favoritter #skjønnhet #sminke #hudpleie #kroppspleie 

Hvordan vi sminker oss \\ del 1

God fredagskveld dere!

Som lovet i forrige innlegg, kommer nå del 1 av helgens makeup looks.
Alle tre lookene dere skal få se nå i helgen er med samme farger, bare i forskjellig mengde. 
Det blir sminket hud med lett contouring og friske kinn, med brunlige toner på øyenskyggene og røde lepper.  

Denne første looken er den kraftigste av de tre.
Her har jeg brukt flere forskjellige bruntoner på øynene, lagt både kajal og liner, masse maskara, mye dekk på huden, synlig konturering samt lepper med både lipliner og leppestift.  

For meg er dette skikkelig fest sminke, men for ganske mange er dette også en måte å sminke seg på til hverdags! 
Personlig syns jeg det er alt for mye å kjøre på så heftig til hverdag, da makeupen blir veldig synlig på huden, og som dere kanskje har merket (hvis dere har fulgt bloggen en stund) så liker jeg det aller best hvor man er sminket uten å SE sminket ut. Men det er etter min smak, mens mange jenter føler de er nødt til å sminke seg så mye for å føle seg vel og det respekterer jeg. 
Men jeg håper likevel at gjennom de neste to lookene, vil dere se at less is more og at denne typen makeup kanskje kan spares til når det er kveld og når man skal på noe spesielt.

Så uten noe mer moralpreken fra meg- kjør *Bildedryss* 

Først startet jeg med å legge en highligter krem på huden. Deretter påførte jeg foundation på høydene i ansiktet før jeg blendet det godt inn i huden.
Under øynene og over urenheter la jeg et ekstra lag med produkt, før jeg jobbet det inn i huden med beautyblender.

Før jeg forsatte med pudder, sprayet jeg litt facemist over huden. Da smelter foundationen godt inn og huden blir lett fuktet og forfrisket!
Til kontur bruker jeg nesten alltid et mineral løspudder i en mørkere nyanse, da dette smelter godt og fint inn i huden, slik at kontureringen ser naturlig ut.
Det er også mye enklere å jobbe produktet inn i huden, uten at det blir flekkete og alt for mye, når man bruker mineralpudder. Så avlsuttet jeg med rouge og en ny sprits av face misten. 

På tide å fylle i de hullete og ujevne brynene mine! Dette gjorde jeg med en brynsblyant og duset ut med en skråpensel etter påføringen.
For å tegne opp leppene, startet jeg med et kryss over amorbuen, før jeg fylte i hele leppen og jevnet ut med en pensel. Deretter påførte jeg leppestift og jevnet også den ut med en leppe pensel. 

Før øyenskyggen kommer på, skal det primes, så jeg påførte en eyeprimer. Deretter gikk jeg inn med en lys skimmer skygge og påførte over hele lokket.
Deretter tegnet jeg inn med en brun myk kajal, langs vippelinjen. Denne linjen duset jeg deretter ut til en vingeform utenfor øyet, trakk den også under øyet.
For å sette kajalen på plass gikk jeg over med en kobberbrun øyenskygge over linjen. Globallinjen fikk en matt gråbrun skygge og selve lokket fikk litt gullshimmer. For å jevne alle linjer sammen gikk jeg over med en matt lys skygge ynder brynsbenet og under øyet. 

Helt til slutt gikk jeg inn med kajal på våtlinjen oppe, også kalt "tightlining" når man gjør dette får man et mer intenst blikk og vippene ser tettere ut! 
DET liker vi jo!

Se bare her for en forskjell det gjør!!

Avlsuttningsvis la jeg en kajal linje helt ytterst langs vippelinjen, så tok jeg en skråkost med sort matt skygge på og dro linjen med meg ut i en liten vinge.
Så på med maskara og VOILA!  Følg meg gjerne på facebook og instagram =)Hva syns dere?! 

Update- se alle lookene her
Del 2 - Medium dekk
Del 3 - Naturlig  
Hvilken likte du best? Se her! 

Ha en fantastisk fredag, det fortjener dere!! 

#skjønnhet  #makeup #makeuplook #howTo #redmylips

Hvordan vi sminker oss

Hei hei hei!!! 

Nå mot helgen liker jeg å vise litt sminke til dere og de neste 3 dagene skal dere få 3 forskjellige sminkelooks!
Det fins nemlig mange måter å sminke seg på og jeg er sikker på at hver og en av dere som leser har en egen metode dere bruker.

Tenkte derfor å ta for meg 3 eksempler på type makeuplooks, lage en how to guide for alle 3 og vise dere forskjellene sett opp mot hverandre. Blir ikke det bra?!
1. Naturlig -Jeg vil vise naturlig hud, med naturlig øyensminke og naturlig leppe sminke
2. Medium -Her går jeg litt mer til verks og dekker litt mer, tar på litt mer på øynene og leppene
3. Full dekk -Nå snakker vi full dekk, komplett øye makeup og leppemakeup

Målet med dette?
Vise forskjellene, komme med tips til hvordan få de 3 forskjellige til å se best ut på hver sin måte og så vil jeg gjerne ha en avstemming på hva dere syns ser best ut og høre hvordan dere liker best å sminke dere.

Her kan dere se noen eksempler på forskjellige grader av makeup- naturlig, medium og full!


Så de neste 3 dagene må dere passe på å komme innom, første look ut er den med full dekk, siden det er fredag, og så jobber vi oss bakover mot den naturlige!
Looken kommer senere i dag!

Update- se alle lookene her
Del 1 - Full dekk
Del 2 - Medium dekk
Del 3 - Naturlig  
Hvilken likte du best? Se her! 

Vi snakkes senere i dag <3

#skjønnhet #makeuplooks #forskjeller #sminke #dekkevne

NÅR MAN ER UBESLUTTSOM......noe jeg stort sett er, men spesielt når det gjelder hva jeg skal ha på meg og hvilke farger jeg skal bruke. Og når man er alt for glad i farger, blir det vanskelig å bare velge en...

Sååå da valgte jeg heller alle =P

Først vil jeg bare vise dere hvordan det står til med geleneglene jeg fikk lagt for 3 uker siden! 
Som jeg skrev i dette innlegget, la flinke Celine negler på meg, hun er negletekniker student ved Tone Lise Akademiet og jeg var modell for hennes andre fulle sett med gele negler og de har holdt seg så fine! Foruten den ene neglen på venstre pekefinger som har knekt, er alle forsatt kjempefine og de ser forsatt ganske bra ut selv om de har vokst en del utover neglen.
Jeg er nøye med å file dem og vedlikeholde formen og nå har jeg endret de fra lange og smale til litt kortere og med en rett tupp. 

SÅ over til dagens neglefarger!

Jeg startet med å legge Base coat på alle neglene før jeg gikk i gang med å legge en og en farge på fingre og tær, deretter avsluttet jeg med top coat!

Høyre hånden fikk fargene på bildet over og ser slik ut:Venstre hånden som fikk disse fargene, ser sånn her ut:

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

GØY!!!

Føttene som har fått seg både fotbad, filing og litt krem ble også fornyet med friske farger

Stikk gjerne inn her og les om gode tips for å pleie føttene nå før sommer sesongen!

Hva syns dere?! 
Flere som liker å bruke farger og gjerne en av hver, på neglene?!

Håper dere har en fantastisk fargerik dag mine kjære!!

#Skjønnhet #negler #farger #fargerik #ubesluttsom #GØY #hender #føtter

 

Beautiful or Average?

Vi damer er alt for flinke til å rakke ned på oss selv, se på oss selv i speilet og peke ut våre egne feil og mangler.
Det er det på tide at vi gjør noe med!
Det er ingen hemmelighet at man er sin egen største kritiker, både i ferdigheter og utseende- ingen er så streng mot noen som vi er mot oss selv.
Hvorfor er det egentlig slik?

Jeg kom over en video i dag, fra den nye kampanjen til Dove.
Ikke at jeg er noe voldsomt begeistret for produktene fra Dove- men derimot budskapene de kommer med, er både sanne og treffer meg midt i hjerteroten.
Ta en titt på den videoen her:

Da filmen først begynte å rulle tenkte jeg,
"Lett, at jeg hadde gått gjennom Avrage døren. Fordi det er jo ikke noe spesielt med meg som gjør at jeg kan gå gjennom Beautiful døren! Der er det damer som Jessica Alba og Mila Kunis og andre vakre superstjerner og modeller som skal gå."
Men så utover i filmen så endret tankemønsteret mitt seg og jeg tenkte "Hvorfor skal ikke jeg kunne gå gjennom Beautiful døren? Visst pokker skal jeg kunne gjøre det!"

Hva sitter du igjen å tenker nå?
Tenker du på deg selv som gjennomsnittlig eller tenker du på deg selv som vakker?

Hun ene i videoen kom med et godt poeng "velger jeg utifra hva omgivelser bombarderer meg med at jeg skal akseptere? eller velger jeg utifra hva jeg virkelig tror?" 

Som en del av kampanjen ble 6400 kvinner spurt om hvordan de ser på skjønnhet i seg selv og i andre kvinner.
Hele 96 prosent av kvinnene svarte at de ikke ser på seg selv som vakker, mens 80 prosent svarte at alle kvinner er og har noe vakkert ved seg.

Er ikke det litt bakvent da? Vi kan svare at vi syns alle kvinner er vakre, men vi selv er unntaket- for vi er jo ikke vakker?!

Jo viss er du vakker!
Jeg er vakker, du er vakker, mamma og mine søstre og venninner er vakre!
Vi må virkelig slutte å se ned på oss selv, vi må godta den vi er og vi må innse at det er helt greit å ha litt tro på seg selv og ha god selvtillit!

Det var også en som sa "Beautiful is a great word, so why not see what's on the other side of that?!"
Jeg kunne ikke vært mer enig. Livet er mye mer spennende når man går gjennom det med glede og troen på seg selv. 

Så kom igjen damer, nå vil jeg høre hva dere syns!

Beautiful eller Average

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

#chooseBeautiful #Skjønnhet #selvtillit #glede #damer #kvinner #girlpower

NOE Å BRYNE SEG PÅ

Disse bryna altså...Hvis noen spør hvilke 3 sminke produkter jeg ikke kan leve uten så er det leppestift, BB creme og brynfixerne mine.
Spesielt nødvendig er brynsproduktene! For mine bryn er noen skikkelig irriterende smådjevler. Av ukjent årsak så mister jeg hår i brynene mine litt oftere enn man skal i forhold til naturlig hår syklus. Det er spesielt det ene brynet som er skikkelig ille og akkurat nå har jeg mistet så mye hår i det brynet at det ser rett og slett helt på bærtur ut!

DØDSIRRITERENDE!  

Derfor bruker jeg mye forskjellige produkter til brynene mine, og veksler mellom å bruke pudder, blyant, gel, fargegel og krem. Jeg har besluttet meg for å slutte å bruke kjemisk brynsfarge, da det kanskje kan være en av grunnene til "bryn avfallet" mitt. (hår avfall på hode, bryn avfall på bryna?) Og siden brynene mine er super lyse må jeg markere dem litt og ordne på fasongen da, siden de er fullstendig ujevne. 

Vel, slik ser da altså brynene mine ut akkurat nå! 

Som dere ser har de helt forskjellig form og spesielt dette brynet er verst!

OG slik som dette ser jeg ut når prøver å kamuflere mine ujevnheter..


Hvis jeg hadde vært idiot og overnappet brynene mine kunne jeg forsått hvorfor de ser ut som dette, men jeg har spart brynene mine i over ett år nå- kun nappet hårene som vokser utenfor brynsformen.. Til og med brukt sånn serum for å øke hårveksten, uten at det hjalp i det hele tatt.. så jah.. 

Har dere opplevd noe lignende før? 
Jeg tar gjerne imot tips om dere har noen! =)

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

 

#Skjønnhet #bryn #krise 

 

NYHET!! \\ Fuji Green Tea

// sponsede produkter

Wohooo!! Nye produkter!! =D
Det liker vi, ikke sant?!

I dag er butikkene endelig åpne igjen og hos The Body Shop kan dere fra i dag av snope denne fantastiske serien de nettopp har lansert!

__________________________________________________

Jeg fikk disse produktene i posten for en stund siden og jeg elsket de fra første stund! Lukten er helt nydelig og det er virkelig en duft og en serie som absolutt har manglet hos The Body Shop frem til nå! 
Body butteren er spesielt en favoritt hos meg, den er fløyelsmyk og trekker fort inn i huden, samtidig som den gir superdigg fuktighet!

Her er produktene jeg fikk, Body Butter, Eu de Cologne, Body Scrub og Bath Tea med Bath Infuser

Bade produktene er både digg og litt artige- det at badesaltet og grønnte blad er blandet sammen og skal brukes i badekaret inni en sånn stor te dings er super søtt! Ah, dette er virkelig en serie dere burde sjekke ut! Stikk innom nærmeste The Body Shop- få en demo på produktene, kanskje du digger dem like mye som meg og får deg en ny favoritt?! 

For mer info om produktene og priser stikk inn her og les mer om de :)

Ha en nydelig dag!! <3

#Skjønnhet #omtale #TheBodyShop #nyeprodukter #elsk #loveit #fujigreentea

Omtale \\ Marina Miracle

// Sponsede produkter

Godkveld vakre venner!! 

Da er det tid for mandags omtalen og dag er det Marina Miracle ansiktsoljer som skal ut i ilden!

Gjennom hele mars har jeg testet to oljer fra Mirana Miracle- Herbal Face Oil og Argan Night Serum.
Som jeg har presisert mange ganger før så er det viktig å la nye produkter får minst 28 dager på huden for å få utfylt sin fulle effekt, da huden har en egen syklus på 28 dager, derfor var det helt perfekt å starte med disse oljene 1.mars og bruke helt til nå, før jeg kom med omtalen.

Produktet ser sånn her ut, hendige søte flasker som er lett og bruke OG som virkelig tåler en støyt. Jeg var livredd da jeg fikk dem, siden de er i glass, fordi jeg er passe slepphendt og mister alltid ting på gulvet, og glass pluss fliser på gulv pleier som regel ikke å være en god kombo, men gjett om disse har tålt å dette i gulvet flere ganger! =D 

Min hudtype er kombinert og i ubalanse og jeg har gjentatte ganger skrevet her på bloggen om hudtypen min og hvilke utfordringer jeg har med den.
Sensitiv, mye porer og underhudakne, oljet og dehydrert samtidig! 
I tillegg så nærmer jeg meg jo 30 og da kommer der jo etterhvert litt linjer og sånn i ansiktet da, så disse to oljene har virkelig hatt noe å bryne seg på!

La meg introdusere hverdags oljen - Herbal Face Oil.
Denne kan brukes hver dag, morgen og kveld, alene eller sammen med andre produkter.
Jeg har hatt en mattende dagkrem oppå denne til min hud. 

Oljen lover blant annet å gi god balanse med dyp fuktighet, jevne ut hudtonen og linjer, samt være forebyggende på stresset og irritert hud.

Så har vi denne herligeheten her - Argan Night Serum.
Den skal brukes ca annenhver dag om -kvelden, så de dagene du bruker denne skal du ikke bruke den andre. 

Dette serumet er spekket med godsaker og lover blant annet å gi huden ny glød og fornyelse, redusere linjer og gi huden dyptgående pleie og fuktighet.

Så hvordan har det virket for huden min?

Jeg er utrolig fornøyd! Huden min er tydelig forbedret både med tanke på urenheter og glød. 
De første to ukene fikk jeg mye utbrudd på huden, kviser poppet opp overalt og jeg begynte å lure på om jeg ikke tålte produktene, men forsatte å bruke dem fordi det tross alt tar tid for huden å fornye seg. 
Jeg gjorde heldigvis rett i det, fordi nå har jeg så fin hud som jeg ikke har hatt på lenge og urenhetene mine og underhudsaknen er blitt synlig forbedret! Begge tomlene opp for det!! 

Herbal oljen syns jeg lukter litt sterkt, men det er bare i påføringen, deretter fordamper lukten. Argan serumet derimot lukter heeelt fantastisk!
Oljene trekker raskt inn og blir ikke fettete på huden i det hele tatt. 
I forhold til glød, fuktighet og spenst syns jeg de har gjort jobben veldig godt, men jeg sliter forsatt med enkelte dehydrerte områder på huden, så der trenger jeg nok en annen type fuktighet enn det disse gir. 
Utover det syns jeg de holder det de lover! 

Det jeg liker spesielt godt er ingrediensene og det at det er norsk produsert. Jeg blir litt sånn ekstra glad når noe er naturlig, norsk og effektivt! Hehe

Total score vil jeg gi dem 5 av 6 hjerter, hvor eneste trekket er lukten på Herbal oljen og det at de ikke klarte å dekke behovet på den dehydrerte delen av huden min.

Slik ser huden min ut i dag, nyrenset og fuktet med Argan Night Serum

For mer info om produktene, stikk innom hjemmesiden til Marina Miracle her

Håper dere likte omtalen!

Ha en nydelig kveld

#omtale #marinamiracle #ansiktsolje #hudpleie #skjønnhet

Ny uke, ny måned, ny start!

Heisann dere!

Denne mandagen føltes veldig sånn.... hva skal jeg si... ny?! Åpen for muligheter og nye ting, nye tider..
Mars måned er forbi, påsken er over og en ny uke har startet. Det er mye som skjer for meg for tiden, og denne uken starter jeg blant annet med å spise mat som jeg ikke har kunnet spise på flere år pga intoleranser og allergier. Skal starte med havre og så ris denne uken og neste uke er det gluten som står for tur. Jeg både gruer og gleder meg. Gleder meg i tilfelle det går bra å spise det igjen, TENK på alt det gode jeg ikke har kunnet spist alle disse årene! Og så gruer jeg meg i tilfelle kroppen forsatt ikke vil ha dette og at jeg ender opp med å få skikkelig reaksjoner.. uff.. gluten skal jeg jo teste i 6 uker og det er 5 år siden sist jeg spiste det, så det kan jo bli mildt sagt interessant! Men skal bli godt å finne utav om jeg faktisk har cøliaki eller ikke!

Men nok mas om det! Dagen i dag startet jeg og min lillesøster med å pakke vekk påskepynt, rydde, vaske og shine hele huset til pappa, så det er derfor jeg er sent ute med dagens innlegg.
Nå som alt er strøkent, rent og fint passet det meg ypperlig å sette meg ned ved bordet og oppdatere dere litt!

Denne uken kan dere glede dere til å lese om en ny produktserie som lanseres denne uken på The Body Shop, omtale av to fantastiske oljer fra Marina Miracle som jeg har testet gjennom hele mars mnd, favorittproduktene mine gjennom hele mars og litt skriblerier og inspirasjon på sminkefronten! 

Så da er det baaare til å tune in for å få med dere siste nytt!

Vi snakkes veldig snart! xoxo

#ny #mandag #livet

 

StyleConnection \\ Shopping!

Denne nettsiden er farlig!
Helt seriøst! Og nå kjører Kristin tilbud og har 30% avslag på ALT i nettbutikken- da ryker det i kortene altså, jeg er nesten litt glad for at mange av produktene på ønskelisten var utsolgt, haha!

Men noen goodies som jeg har hatt liggende på ønskelisten lenge, ble det likevel. Derfor lagde jeg en aldri så liten collage av det jeg snopte meg, kanskje det kan være til inspirasjon for deg? =)

Hotter Than You Pink HER , Notebook - Neon Pink HER

Happy Socks - Galaxy HER , Key Cap - Doll HER

Favorite Skirt HER Boring Denim Shirt HER

 ooog Bag - Galaxy HER

 I tillegg til dette fantastisk tilbudet med 30% avslag, så skal hun velge en av de handlende kundene til å vinne en tur for 2 til New York- det er bare helt insane!!!
Les mer om det på bloggen hennes her

Jeg tror jeg hadde dødd på meg om jeg hadde vunnet det altså!
Men jeg er uansett fornøyd med å motta enda en hærlig pakke fra StyleConnection- spesielt når det er tilbud, hihi!

Noen av dere som også har benyttet eller skal benytte seg av dette fantastiske tilbudet?

Ha en strååååålende søndag mine kjære!


#shopping #StyleConnection #tilbud #loveit #ææææææh! hehehe

DET KAN SKJE SELV DEN BESTE....

... Er et sånn standard utrykk vi ofte hører når vi dummer oss ut, tråkker i salaten, esser på leggen- ja du skjønner tegningen!

Vel denne gangen ble jeg nødt å si det til meg selv, for gjett om jeg har lært leksa mi nå!

I går var jeg på Kvamskogen med pappa, lillebror, min tante og onkel og en haug av fettrene mine.
Vi sto på ski og koste oss og solen strålte på høyt plan.
En perfekt dag i solen, skibakken og det var bare fantastisk fra ende til annen!

MEN- det var en viktig ting som manglet og det er noe som jeg er så uhyre nøye med ellers... Jeg klasker meg i panna over min egen idioti, for jeg vet jo bedre enn dette!! Jeg er tross alt utdannet til å vite bedre enn dette!!! *sukk*

Om morran da jeg stelte meg før vi skulle gå, smurte jeg meg fornøyd inn med solfaktor 25. Solen var sterk allerede på morgenen og siden det ikke var en sky å se, måtte jeg passe på. Jeg blir nemlig brent bare jeg ser ut vinduet og solen skinner...
vel kanskje ikke så fort da, men du skjønner hva jeg mener... =P 

Sååå hva tror dere jeg hadde glemt?!
Solfaktor på leppene!
Herrlighet at det er mulig.... Går det an å være så dum?
Jepp! Det gjør det, for akkurat nå sitter jeg her med hovne, røde, sviende og pulserende lepper! De eeeer så solbrente atte jah..! 

Jeg går frem som skrekkens eksempel og med oppfordringen til dere andre- IKKE GLEM SOLFAKTOR PÅ LEPPENE!Ironien i det hele er jo at de faktisk ser ganske flotte ut nå =P
haha fyldige og fin, til forskjell fra mine normalt ganske små lepper- men altså AUuu!
 jeg bare håper nå at den halve literen med leppomade jeg har brukt siden i går, gjør at jeg slipper unna store blemmer og sår på leppene etterhvert... 

De er hakket mindre hovne i dag, men forsatt er leppene røde og såre. Så dere, gjør dere selv en tjeneste og invester i en god leppomade med solfaktor i.
Det skal jeg gjøre så fort butikkene åpner igjen, og jeg skal aldri, ALDRI! gå ut i solen uten å beskytte leppene igjen!

 

#solbrent #au #skjønnhet #husksolfaktor #lepper

How To \\ Orange Bliss

Heeeei! 

Ah det er så digg med soool! I dag har ikke været vært like skitzo som de andre dagene, så håper på samma goværet i morra, for da skal jeg ut å nyte snøen på Kvamskogen, med ski eller brett på bena! DIGG!

Tilbake til tema- Dagens Makeup består av en lekker oransje øyenskygge, med en mørk oransje liner, sort maskara og burgunder lepper.
How To do it?

Værsågod!! 

Start med en øyeskygge primer og påfør på øyelokkene

Finn deretter frem farger til lokket og lineren. Jeg brukte en Brun kajal og gikk over med den oransjerøde fargen fra Makeupstore over linjen.

Først påfører du øyenskyggen over lokket og duser kantene fint.
Så bruker du kajalen til å tegne helt nede langs vippelinjen.
Deretter Bruker du en tynn pensel, drar kajal linjen utover i en fin spiss før du går over samme linjen med den oransje øyenskyggen.

Så påfører du maskara og leppefarge og VOILA!

Hva syns dere?!

Sjekk ut hvordan jeg la basemakeupen til denne looken HER

Håper dere nyter de siste dagene med ferie! 
Det skal hvertfall jeg gjøre- for til uken skal jeg nemlig starte med å spise mat jeg ikke tåler for å fremprovosere reaksjon.. blæææ som jeg gruer med!
MEN det må gjøres..

Vi snakkes i morra loves

 

#HowTo #Makeup #dagensmakeup #Farger #oransje 

INNERST I EN FJORD, PÅ TOPPEN AV ET FJELL!

På et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu...! 

Og det er ikke LITT kødd engang! Hahaha- jeg tilbringer dagene på Stall hos min søster Cecilie, med mann og unger.
De bor -som tittelen beskriver, bokstavelig talt helt innerst i en fjord sånn ca midt i fjellet og hvis du ikke visste at det gikk en vei hit, hadde du ikke trodd at noen bodde her.
I tilfelle du tror jeg overdriver, så slenger jeg med et lite bildet tatt fra toppen av fjellet på andre siden av fjorden her, tok med en pil på det huset jeg befinner meg i! 

Sååå som omgivelsene her tilsier, er det liksom ikke helt duket for å gidde å sminke seg og fikse håret noe særlig så i dag har vi gjort på koselig påsketing og vært litt ute i det skitzofrene været vi har her. Snø, sol, regn, vindstille, full blås- alt på en gang!
Men det har bare vært kos kos og avslappende her i dag, så da kommer det et lite bildedryss fra meg i dag!

Vi har malt på keramikk kopper og sittet oppå bordet =P

Kidden har skjønt hvordan vi voksne lager kaffen vår =P Haha

Så gikk vi ut en tur...

...og opp til Flor'n til alle geitene og et par sauer!
Der var det også kommet noen små søte geite beibiser som både Cecilie, Linea og jeg syns var koslig å holde og klappe på.


Fredrik derimot, var litt mer skeptisk! Hahaha!

Stakkar liten, han var sååå skeptisk og grein og sto på, men klappet og koste på de søte små likevel! 

Sååå var det opp i en av traktorene på tunet og late som om jeg kjørte den!

Nå var det Linea sin tur til å være skeptisk heheHadde planer om å posere litt og være tullete oppå planet her, men fikk latterkrampe i stede..=P 
i tillegg så var det så skarpt lys at de bildene vi tok ble bare helt hvite! 
Vel vel- "Grasiøse" opp og ned av lasteplanet bilder er vel gøyere enn poseringer i joggisen?! hihi

Til slutt var det inn i varmen, og full slæpping off.
Linea koste seg med film på padden, og Cili og jeg lagde pannekaker til middag!Nå ligger vi alle plassert i hver vår sofa og glor på tv. Det har vært en herlig påskedag her på Stall!

Hvordan har dere det mine kjære venner?
Fortell meg gjeerne hva dere gjør denne påsken!

Mange klemmer

 

#påske #hverdag #kos #skjønnhet #skjønnhetsblogger 

How To \\ Hverdags Makeupen

Hallaiiis! 

Brått så er det faktisk gått veldig lang tid siden forrige "Dagens Makeup" så da tenkte jeg at nå var det jammen på tide! 
Så ikke bare skal dere få se noen snapshots av fleisen min, dere skal også få se hvordan jeg gjør det når jeg legger min typiske hverdags sminke!

La oss gå i gang:

Først starter jeg med å rense og klargjøre ansiktet med krem.
Så går jeg på med en dagkrem som har litt shine i seg, så jeg får en fin glød under basemakeupen.
Kremen legger jeg i høydene i ansiktet, over kinnben, haken, neseryggen, pannen og over leppen.
Så påfører jeg BB creme jevnt over hele ansiktet.

Deretter går jeg over med et transparent løspudder for å sette basen på plass.
For å få produktene til å smelte godt ned i huden, samt tilbringe god fukt og glød i huden- sprayer jeg min favoritt ansiktsmist over og lar det trekke inn. 

Så er det tid får å få varme og glød til ansiktet og her bruker jeg mineralpudder foundation i ca 4 nyanser mørkere enn min naturlige farge. Da får jeg lagt en fin contouring i ansiktet og siden det er mineralpudder, smelter det perfekt inn i huden. 
På bilde nr 2 kan du se hvor jeg legger denne fargen, under kinnbena, haken, opp langs tinningen og langs neseryggen. 
 

Rougen legger jeg fra eplekinn og bakover langs kinnet. I tillegg, når jeg sminker meg som i dag- utn maskara ellr øyenskygge, så bruker jeg alltid å legge litt av rougen opp over øyenbrynsbenet- da får jeg litt farge og glød til øynene!

Når brynene skal markeres, bruker jeg litt forskjellige produkter og varierer mellom brynspudder, blyant og gel. Denne krem gelen er også helt nydelig til brynene og spesielt nå som jeg har masse hull i brynene, fordi håret mitt har funnet ut at det bare skal dette av der... , så dekker denne hullene og er lekende lett å påføre!

Til leppene er denne Velvet stick blitt en stoooorfavoritt! Den er spesielt utviklet for å matche din hudtone og reagerer med PH verdien i din hud, så den blir en egen og personlige rosa/burgunder farge, ah I LOVE IT!! 

Tada fiks ferdig! =) 
Det hender at jeg bruker maskara også altså- men jeg har ganske lange vipper og siden jeg også har "tungt brynsben" så tar vippene ani brynsbenet og som regel resulterer dette i avsmittet maskara og at jeg ser kjempeteit ut etter en dag hvor jeg ikke sjekker speilet hvert femte minutt... så jeg har rett og slett ikke giddet å bruke maskara, jeg kjører på med fresh hudmakeup, bryn og lepper og det er godt nok for meg!


Produktene jeg har brukt er :
The Body Shop Wonderblur, Bottega Verde Base Trucco, The Body Shop Tea Tree BB Cream,
DMK Cosmetics Powder, Vitamin C Face Spritz, The Body Shop EVM mineralpowder, The Body Shop Cheek Colour,
Makeup Revolution Aqua Brow Tint og The Body Shop Velvet Stick Universal.

Hva syns dere?!
Hva er deres favoritt makeup til hverdags?

BIG HUGS


#HowTo #DagensMakeup #hverdag #Skjønnhet