hits

april 2016

Midnight Flirt

Hello darlings! 

Det er påtide med en litt gøyal, crazy og fargerik makeup! 

Her har jeg gått for en dramatisk look med masse farger på øynene, naturlig hud og brune lepper. Dette er SÅ utenfor min måte å sminke meg på, men det er jo nettopp da det er ekstra gøy, er dere ikke enig?
Jeg har helt flettedilla om dagen og har kjørt på med en rocka sveis med en såkalt mohawk braid på toppen og to tette fletter på siden og resten av håret bak hengende løs.

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Huden er sminket med Fresh Nude Foundation + Drops of Light Serum og Loose Face Powder for å matte ned og holde alt på plass.
I kinnene har jeg Honey Bronze Powder, Baked Bronzer 02 og Shimmer Waves 04- alt fra The Body Shop.

SAMSUNG CSC

På leppene har jeg brukt Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil Stark Naked og Sheer Revolution Lipstick- Liar

SAMSUNG CSC

Brynene er definert med 2in1 Smokey Gel Liner fra The Body Shop og vippene er definert med Super Volume Mascara Black oppe og Blue nede- også fra The Body Shop

SAMSUNG CSC

Den blå maskaraen under øynene er ikke veldig synlig, men når du kommer helt tett på så syns den lille detaljen, og det er jo litt gøy med sånne små detaljer utenom det vanlige!

SAMSUNG CSC

Brune lepper er en storfavoritt hos meg om dagen og jeg ser bare samlingen av forskjellige nude og brune lip linere vokse her hjemme, hehe..

Fargene på øynene i dag er en hel haug, og jeg har bare blandet sammen der jeg har følt fargene kunne passe i et litt Galaxy inspirert mønster.
The Body Shop Colourcrush Eyeshadow:
115 Be My Clementine 
310 Berry Cheeky 
405 Blueberry Night 
410 Blackcurrant Affair 
415 Midnight Flirt - Pearlescent
510 Something Blue 
Shimmer Waves 04 som highlight i øyekroken og noen gamle Shimmer Cube Farger som ekstra metallisk shimmer på lokket

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Dette vil du ikke gå glipp av!!!

Du kommer kanskje ikke til å tro meg, for dette har ALDRI skjedd før! 
Det kommer til å bli helt villt, det kommer til å bli kjempegøy og DU kommer til å vinne på det! 

The Body Shop har bursdag og feirer 40 år- og for en feiring det blir, fordi det feires nemlig med 40% avslag på ALLE varer- jeg tuller ikke, 40% avslag

Så hvis du noen gang skal gå bananas eller unne deg de tingene du aldri ellers unner deg- så er dette den rette helgen å gjøre det på!
Kom innom oss på The Body Shop- feir med oss våre 40år med gode verdier, aktivisme, Community Trade, naturlige ingredienser, motstand mot dyretesting, miljøvennlighet og ikke minst de fantastiske gode produktene!

Velkommen til bursdagsfest fredag og lørdag 29. og 30.4 ♥

SAMSUNG CSC

 

Keep it Cool

Hola Chicas!
Hva driver dere med i dag? Nå er det jo snart helg, så da passer det seg jo veldig fint at jeg deler videoen jeg lovet dere tidligere- her viser jeg steg for steg hvordan jeg legger den solkyssede makeupen jeg snakket med dere om i gårsdagens innlegg

Siden været er så fint i dag også, ble jeg megainspirert og kjørte på med en litt rocka flettesveis til den freshe makeupen!
Hope you like 

*Bildedryss*
videoen ligger lengre nede i innlegget

SAMSUNG CSC

Først kan jeg jo snakke litt om looken, håret var kjempeenkelt å gjøre, jeg delte rett og slett bare inn et parti på toppen av hode og lagde en såkalt Mohawk Braid bakover- men da ble jo håret på sidene seende helt tussete ut, så da flettet jeg dem bakover også! Etter at jeg var ferdig å flette, dro jeg litt å håret rundt om kring i flettene så de kommer litt utav fasong og blir litt mer røffe. 
Dette er enkle fletter, har du først lært deg å flette omvendt flette på deg selv, så mestrer du dette også.

SAMSUNG CSC

Makeupen er den samme som i går- enkel øyensminke, friske fargerike lepper og så har jeg jukset meg til solkysset hud!

SAMSUNG CSC

Litt mer up close...
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Den leppefargen ass- it's to die for!!

SAMSUNG CSC

Leppefargen er vel den eneste som er litt annerledes i dagens look, for i går brukte jeg Lip & Cheek Stain under Colourcrush Lipcolour, mens i dag brukte jeg Lip Liner 110 - Coral Blush

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SÅ- Da er det bare på sin plass å avslutte innlegget med videoen hvor jeg viser hvordan denne makeupen ble til! 
Og, hehe, soundtracket her- er litt utenom det vanlige- men jeg følte at når vi kryper nærmere sommer og hele looken min i dag er såpass crazy, så hørte det med å ha en litt gøy og crazy sang også! Enjoy!

*Snurr Film*

Nå er jeg veldig spent på hva dere syns! 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Easy Breezy

God morgen vakre venner!
Altså wæææ, kan virkelig dette været bli noe diggere!? Jeg blir bare så uendelig glad av dette godværet- er dere ikke enig?! 
Nå driver jeg å rigger i gang på kontoret til å spille inn en ny video til dere- så imens dere venter, slenger jeg ut et par bilder av mitt nesten-sommer outfit!
En deilig playsuit, paret med ullstrømpebukse for å holde varmen, hehe, og den ultrachille denim skjorten fra StyleConnection!

SAMSUNG CSC

Jeg har forresten fått mange spørsmål om denne neglelakken jeg har på meg både her og i andre bilder og videoer, og det er The Body Shop Colourcrush Nailcolour i fargen 310- Cupid Pink ♥

SAMSUNG CSC

Playsuiten er fra H&M - mener å huske at den kostet 149,- De oversized solbrillene er også fra H&M, men fra i fjor sommer.

SAMSUNG CSC

Boring Denim Shirt fra StyleConnection er på siste sjanse salg nå- så om du vil sikre deg den må du være rask!

SAMSUNG CSC

Okei folkens, da stikker jeg å steller meg foran kamera for å filme ny makeup tutourial til dere! 
Og dere- popp innom i kveld, I have some news you don't wanna miss out on!! 

Sunkissed

Hola beauties! 

Har dere en fin dag sålangt?! 
Nå som solen har strålt i flere dager i strekk kjenner jeg på lysten til å gå for en varmere solkysset makeuplook- og da er en gylden hud, med masse glød og friske lepper det jeg går for! Håret har jeg flettet bakover i to fletter og samlet i en hestehale bak, så det blir en litt røff og kul look på det. 
Og det ellers sorte antrekket, er spritet opp med den uber kule Palm Sweat fra StyleConnection. Jeg tror faktisk jeg nesten alltid går med fletter på håret når jeg har på denne jakken, men det er akkurat som om de to hører sammen, haha!

SAMSUNG CSC
 

Siden jeg er så utrolig blek og bruker flere måneder på å få en solkysset glød over huden min, har jeg i dag jukset meg til den! Hehehe

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av Fresh Nude Foundation fra The Body Shop, og blandet i foundation har jeg også et flunkende nytt og spennende produkt som heter Drops Of Light Brightening Serum, som jeg skal fortelle mer om senere- jeg blander da tre pump av foundation med 3 dråper serum og fordeler på huden. Da blir den glødende, men samtidig matt, porene blir mindre synlig og huden er deilig fuktet! 

SAMSUNG CSC

Så for å få frem den her etterlengtede solkyssede fargen, har jeg påført litt av Honey Bronze Gel med en stipple brush i rammen av ansiktet, under kinnben, rundt nesen og litt på haken. Så for å matte litt ned på de blankeste sonene i ansiktet, har jeg hatt på litt Loose Facepowder.
Denne komboen har vært helt perfekt på huden min, så jeg kommer til å lage en video hvor jeg viser hvordan jeg påfører det hele!
(EDIT- Videoen er ferdig og kan sees HER)

SAMSUNG CSC'

Jeg klarer ikke helt å legge vekk denne fantastiske Shimmer Waves paletten i korall farger, så hvis dere er lei av å se meg gnåle om denne, så må dere nesten bare komme innom meg på jobb (eller en annen TBS butikk såklart for de av dere som ikke holder til i Bergen) en dag så jeg kan få vist dere hvor utrolig fin den er på! For jeg har den selvsagt på meg i dagens look også, litt i kinnene over Sorbet Blush Florida Sunstar og også som en diskret øyenskygge.

SAMSUNG CSC

For litt ekstra varm glød i rammen av ansiktet har jeg litt Baked Bronzer for å forsterke effekten av Honey Bronze gelen.

SAMSUNG CSC

Ellers på øynene og bryn har jeg brukt Smokey 2 in 1 gel liner i brun og Define & Lengthen Mascara Brown på vippene.
Av en eller annen grunn glemmer jeg ALLTID å ta med maskaren på bildene jeg tar av produktene, men den er der altså...

SAMSUNG CSC

På leppene har jeg lagt et lett lag med Lip & Cheek Stain Dutch Tuplip og deretter et strøk av Colourcrush Lipcolour 105 - Coral Cutie

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg kjenner at jeg kommer til å bruke denne Honey Bronze gelen ganske mye fremover- men det gjelder å påføre den på rett måte for å få et fint og naturlig resultat, så det kommer veldig veldig snart en video på dette!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg avgårde til byn og treffe min fine lille søster for en kaffe og litt skravling før jeg skal på jobb, så hvis du er i Bergen og har lyst på litt sminketips, er det bare å poppe innom meg på The Body Shop Galleriet frem til kl 15 i dag! Håper dere får en fantastisk nydelig dag ♥ Klem i fleng

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Video \\ Glowing Skin with Urban Decay

God kveld mine fine ♥

Jeg pleier ikke å legge ut noe så sent som dette, men kanskje jeg treffer et par av dere kveldssurfere nå?
Nå har jeg jobbet såpass mange timer med denne videoen, så jeg klarer rett og slett ikke vente til i morra med å dele den med dere!I denne videoen viser jeg en fresh vår og sommer look med noen av godbitene fra sommer kolleksjonen til Urban Decay. Her får dere se hvordan jeg sminker huden min til å se frisk og glødende ut!
Håper dere liker videoen, gi meg gjerne en lyd på hva dere syns og om dere vil ha flere slike type videoer fremover, hvor jeg bare viser hva jeg gjør, uten å mase så mye =P hehehe

*Snurr film*
Husk å slå på full HD

Nå tenker jeg faktisk å hoppe til køys, sette på noe serie og sovne til det!
Håper dere har en nydelig mandagskveld ♥ Veldig glad i dere!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Glowing skin

Heisann og god mandag superstars!
Har dere det fint?! 

Jeg popper bare innom for å gi beskjed om at det snart kommer en ny video- hvor jeg viser hvordan jeg sminker huden til å bli glødende, frisk og fin med noen supre nye proukter!

Her har dere et lite bilde preview - så kommer videoen så fort jeg er ferdig å redigere ♥

SAMSUNG CSC

Følg gjerne med på snapchat forresten- der har jeg lagt ut en liten behind the scenes mystory ;)
Add me - RockstarCharlie -
 

Go With The Flow

Hei og goooood søndag my darlings! 

Denne helgen ble ganske så bra for min del, for i går- gikk jeg jammen meg ut på byn! 
Say whaaaat?!
Haha, jeg kom på at jeg faktisk ikke hadde vært ute i hele år, med unntak av afterpartyet etter Vixen Blogawards i Oslo i januar.. Så etter å ha hatt en vellykket dag på jobb, deretter dratt rett i bursdag til min niese, så kjente jeg mens jeg kjørte den timen det tok å kjøre hjem, at solen som skinte og den gode musikken på "anlegget" i bilen fikk meg i skikkelig dra ut stemning! Da jeg kom hjem sjekket jeg med noen venner av meg hvem som skulle ut- og fant ut at en av mine beste venninner var ute med noen jenter fra jobben, så da kastet jeg meg rett og slett bare på! 
Kvelden ble veldig bra og jeg møtte masse fine folk ute! Selv om kvelden ble avlsuttet med at en fyr dultet borti en øl og sølte over hele meg, så jeg ble kliss våt og stinket øl, gjorde det liksom ikke noe fordi dagen og kvelden hadde bare vært så utrolig flott! 
Konklusjonen er at noen ganger må man bare go with the flow and good things will happen ♥

SAMSUNG CSC

Været er bare helt fantastisk her i dag også, så jeg har lekt meg litt foran kamera og tenkte å vise dere den kule tricot jumpsuiten jeg kjøpte fra H&M Coachella kolleksjonen. 
SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

Den er utrolig comfy og er jo full i spreke og freshe farger, så jeg kunne nesten ikke ha den her på uten å slå fra meg et par yoga poseringer!


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så om ikke den blir brukt til noe mer enn litt utenom det vanlige outfitbilder her, så funker den som bre juling til å gjøre yoga i, haha! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg sitte meg ut i finværet litt og nyte en deilig hjemmelaget iskaffemocca! 
Håper dere nyyyter dagen og har hatt en fab helg ♥

Lots of love!!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Coachella

Gooood LØRDAG! 
Har dere fått med dere årets Coachella kolleksjon hos H&M?! 
Jeg var bare på en liten svipptur innom H&M hvor jeg bare skulle ha meg en ny svart bukse til å bruke på jobb- menneh... Jeg kom ut av butikken med ALT annet enn nettopp det.. Hehe- her er litt av hva jeg har snopt meg

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Dette mønsteret er bare så FAB! Dere har jo allerede sett meg i jakken i samme mønster- så gjett om ikke jeg bare måtte ha kjolen i samme mønster også! 
Kimonoen er fra vanlig kolleksjon hos H&M til 149.-

SAMSUNG CSC

Det blir ikke noe Coachella Festival på meg, men om jeg skulle ha dratt dit hadde dette definitivt vært en look jeg ville gått for.
Natrulig makeup, hår som bare har fått tørke fritt i vinden og en sprek, comfy og lekker kjole.

SAMSUNG CSC

Det var et par andre plagg som måtte bli med hjem til garderoben- bare sjekk den jumpsuiten da! Den var så langt ifra noe jeg ville ha gått med, men herlighet så behagelig den var, så om ikke annet så tror jeg at jeg har fått meg et nytt yoga outfit! Haha!


Tilbehøret her ble ikke med meg hjem, men står definitivt på ønskelisten- så får vi bare se om lommeboken lar meg gå tilbake for mer senere... 

SAMSUNG CSC

Men denne kjolen dere, 179,- !!! Og den er sååå digg å gå med! Så hvis du liker spreke farger som meg, løp og kjøp sier bare jeg!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens naturlige makeup består også bare av noen enkle produkter- Naked Skin Ultra Weightless Liquid Makeup på huden, sammen med den nye deilige Beached Bronzer i kinn og Afterglow Highlighter- Sin, som highlight, fra Urban Decay på huden. Alt sammen fås hos Kicks.no

SAMSUNG CSC

Brynene er definert med Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel fra Urban Decay og på vippene har jeg et par strøk med Define & Lengthen Mascara fra The Body Shop. På leppene har jeg et strøk av Lip & Cheek stain Dutch Tulip.

SAMSUNG CSC

Har dere sikret dere noen godbiter fra kolleksjonen?!

__________________________

Nå skal det jobbes, vi snakkes senere fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Video \\ Lip Kit

Hey heeeey!

I dag har jeg min første fridag på veldig veldig lenge og det ER så deilig! 
Jeg våknet av meg selv kl 0730, men lå og brukte god tid på å våkne helt og sto ikke opp før 0830! Og etter det har jeg vært vanvittig produktiv - for vet dere hva eller?! Jeg har smelt sammen en ny liten video til dere, med mine elskede Lip & Cheek Stains. Tenkte at nå har jeg brukt de så masse at det jammen meg var på tide å vise dere hvordan det er jeg påfører de! Og vet dere hva annet eller!? Fra jeg startet filmingen, lastet den på dataen, redigert, lagret og lastet opp her nå, har det gått nøyaktig 2 timer- det er helt syyykt hvor stor forskjell utstyret gjør på denne typen arbeid.. Så jeg må jo da bare konstatere at jeg er veldig fornøyd med min nye data!!

Men nok mas- nå er det på høy tid med en ny liten video...

*Snurr FIlm*

 

Hva syns dere om videoen?! Vil dere se mer av slike korte og enkle videoer, eller liker dere bedre når jeg forklarer mer nøye steg for steg?

________________________________

Nå skal jeg ut i finværet og ta noen flere bilder, her brukes fridagen min hjemme på å få unna mest mulig på en gang, hehe! 

Snakkes snart my loves ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Pump up the Colour!

Hei igjen  mine fine ♡

Nå er dagens  makeup bilder klare og jeg tenkte å dele produkter og fremgangsmåte med dere i dette innlegget!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Husker dere innlegget Fly Away her om dagen? Vel, det er egentlig den samme looken på øynene i dag, bare med farger istede for den brune lineren!


SAMSUNG CSC

Huden er sminket med The body shop Fresh Nude Foundation, Sorbet Blush, Loose Face Powder, litt highligt fra Baked Bronzer og litt kontur med Bronzing Powder 05.

SAMSUNG CSC
Til øynene brukte jeg fargene på bildet under, så hvis du vil gjøre denne looken selv gjør du som følger:

1.Tegn langs vippelinjen med den lilla kajalen- dra den litt utover i en vinge

2. Tegn fra midten av øyet med den rosa kajalen, ut over den lilla

3. Mett den lilla kajalen med lilla øyenskygge og gjør det samme med den rosa linjen med rosa skygge


4. Trekk så den rosa skyggen videre fra slutten av vingen og inn over globallinjen og soft linjen lett med en blenderkost så ikke linjen blir alt for hard.

5. Bruk en lys øyenskygge eller løspudderet til å mette resten av øyelokket og bland sammen de to gule fargene og dytt i øyenkroken for et gøyt lite pop av farge!

6. Avslutt med blå maskara


For engangs skyld har jeg nude lepper til en makeuplook og siden jeg har velt dilla på lip stains er det det jeg har brukt også i dag, men i en deilig nude farge paret med en nude lipliner.


Det jeg gjør for å få en perfekt look på leppene er å tegne opp leppen med liplineren først. Deretter bruker jeg en ren finger og dytter på lipstainen over leppen.

SAMSUNG CSC

And Voila! Looken er komplett!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg må si jeg liker fargen på denne lyse og naturlige lipstainen, jeg som egentlig er em sucker for knalle leppefarger...men tror dette vil være en kombinasjon dere får se mer av fremover!


SAMSUNG CSC

Håper dere likte teksttourialen i dag- jeg lover å komme med mer pictourials og video tutourials fremover også! 

Er det en spesiell look du vil se? Bare fyr løs i kommentarfeltet med ønsker ♡

Nå skal jeg løpe tilbake på jobb! Snakkes senere :-*

Coming soon...

Helluuu!
Har dere hatt en bra helg?!

I dag da jeg sto opp fikk jeg skikkelig lyst å være kreativ og leke med masse farger - så da gjorde jeg det!
Jeg sitter i skrivende stund på bussen på vei til jobb, så det betyr at dagens makeup kommer litt senere, men ville bare dele dette lille preview bildet av dagens look (med litt instagram filter på)  frem til jeg har fått gjort ferdig innlegget!

Ha en fin dag videre så lenge ♡

Fly away..

.. det er nesen så jeg kan det- fly away, med denne winged eyelineren!! 
I dag er det fredag, det er helg, da er det lov å gå litt bananas, så i dag har jeg kjørt på med vågal eyeliner, gule øyenskygger og en enkel ombre leppe!
Alt for å matche min episk kule nye jakke- herlighet den er bare sååå kul!
Gikk litt crrrazy på shopping her om dagen, det blir mer om det i et annet innlegg.. =P
SAMSUNG CSC
SÅ over til dagens look- her var cluet en glødende frisk hud, brynene er gredd tydelig opp og bak, leppene er tegnet opp med lipliner, fylt i med lip stain og highlightet i midten av leppen med highlighteren jeg også har i kinnene. For å bare være litt utenfor boksen har jeg blandet sennepsgul og gull øyensygge i øyekroken, både som blikk fang, for å komplementere øyefarge og til å matche jakken såklart!

SAMSUNG CSC
Gøysig?! Jeg syns det! Viktig å være litt leken, litt utenfor boksen og ikke slik som alle andre.

SAMSUNG CSCFrisyren har fått en liten vri på de nå super populære flettene, irriterer meg litt over at det er blitt så poppis med disse fettene, fordi da blir jeg "mainstreem" når jeg går med dem! Haha- så da måtte jeg twist it up litt og samlet de i en flette bak istede for å bare forsette flettene ned på hver sin side

SAMSUNG CSC

Deilig å ha håret vekk fra ansiktet, i en annen frisyre enn hestehale!

SAMSUNG CSCDagens makeup består av The Body Shop Fresh Nude Foundation, Loose Face Powder, Shimmer Waves 04, og Baked Bronzer på huden.


Øynene har fått litt Smokey Gel Liner Brown sammen med Colourcrush Eyecolour 215- Coconuts About you, på resten av lokket har jeg lagt 110- Sand By Me og i øyekroken blandet jeg 101- Golden Girl, 190- Sunshine Love og 240 Gogeous Gold. Vippene er definert med Define & Lengthen Mascara Brown og brynene farget med 3 in 1 Brow Definer og gredd opp med Brow Gel.

På leppene har jeg først tegnet opp me Lip Definer Hot Date og deretter fylt i med Lip & Cheek Stain Deep Berry. Så for å skape litt ombre effekt har jeg dyttet på litt av den lyseste fargen i highlighteren Shimmerwaves 04. SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Jakken er fra den nye Coachella kolleksjonen til H&M og kostet 299,-

SAMSUNG CSC
Nå er det avgårde på jobb! Så da prates vi plutselig ♥ Glad i dere!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram* 

Typisk meg!

Helluuu! 
Hva gjør dere på? Har dere det bra?! 
Jeg drev å pratet med min beste venninne og min søster her om dagen, om ting som jeg er litt fanatisk på og som er sååå typisk meg!
Så ymtet min bestis på at dette kunne jo blitt et interessant blogginnlegg, og nå får dere nok en gang en annledning til å humre litt av meg og mine tåpeligheter..

SAMSUNG CSC

Vi har vel alle våre ting som vi gjør, noen ting er helt normale, andre ting kanskje litt mer nevrotiske slik som noen av mine teite tvangstanker!

Lets just do this....

Samlemani..
Dette ble jaggu et blogginnlegg for en liten stund siden, hvor jeg viser dere min gale samling av embalasjen til sminken min!
Jeg var flink og kvittet meg med embalasjene fra det innlegget, men jeg er stygt redd for at det begynner å bli en ny slik samling... Skjerpings Charlie!!

Dorull feil vei..
Hvis dorullen er på feil vei, så MÅ jeg snu den, og for ordenskyld så slenger jeg med et illustrasjonsbildeRyddig kunde
Mulig jeg er miljøskadet etter å ha jobbet i butikk i 8 år, hvor jeg på stille sommerdager kunne stå med linjal og sette opp alle produktene i hyllen helt DØNN! 
Så når jeg er kunde i butikker selv, spesielt kosmetikk butikker, så rydder jeg ofte i oppsetningen mens jeg går og plukker det jeg skal ha! 
Når jeg tar med meg en flaske tørrshampo så blir det jo hull i oppsettet, så da trekker jeg frem produktet bak slik at alt er fint på linje igjen...

Sminke
Det er ikke nok å bare ha sminken ståene fint og ryddig på sin plass, nei jeg organiserer sminken min etter merke og så etter produkter.. 
Altså i makeupsamlingen min finner du alt fra Urban Decay fint satt opp for seg selv, alt fra The Body Shop for seg osv. Så innenfor merkene står produkter som er lik i lag- paletter, linere, foundations osv.. Og i leppestift holderne min, kan det faktisk ikke tillates at flere forskjellige merker deler en holder, nei, kun de samme merkene får stå sammen- og de står selvfølgelig i ordnet fargekoding..

Klær
Organiseringen min går ikke bare utover sminken, nei klærne legges/henges opp i kategorier i skapet! Skjorter for seg, cardigans for seg, kjoler og jumpsuits for seg- helst fargeordnet, men det er ikke alltid helt gjennomførbart! Og når jeg tar ut noe og for å prøve og ikke ender opp med å bruke det likevel så kan det ikke bare henges på plass vilkårlig, nei alt skal inn på sin faste plass... meeeen ofte gidder jeg ikke henge det på plass med en gang, så da havner det i en haug på sengen istede- haha!
Ingen som sier at man alltid er så ryddig selvom man er (organiseringsfreak)

Kniven i "feil" hånd
Selv om jeg er høyrehendt, så klarer jeg ikke å spise med kniv og gaffel i "rett" hånd, så jeg spiser keivhendt. MEN når jeg smører på skiven så har jeg kniven i høyre, det er bare når gaffelen kommer inn i bildet at jeg må snu om!

Lister, lister, lister!
Så er det en ting som jeg visstnok er viden kjent for blant mine venner og familie og det er listene mine....
Jeg har X antall notatbøker, fulle av lister og notater- som jeg forøvrig egentlig aldri bruker, men jeg må liksom skrive ned ting likevel!
Eneste listen jeg bruker er handlelisten- og den er jeg ganske nazi på- det holder liksom ikke bare å skrive ned hva som er tomt av varer i heimen og så stikke på handletur.. Her det skal først noteres ned hva som må handles inn, og hvis det er nå snakk om ukeshandling så skal jo en del ting handles, og det er da jeg ikke klarer å la vær- jeg mååå organisere listen min! Så da skriver jeg en ny handleliste, etter at jeg har fått ned hva som mangler, hvor jeg så skriver produktene opp etter kategori- Frukt og Grønnsaker, Kjølevarer/Meieri, Tørrvarer, Husholdningsartikler, Kjøttvarer osv! 
Uff- det høres så OCD ut som du får det, men det er jo sååå mye lettere å gå og handle når handlelisten er perfekt organisert!

jeg unnskylder meg med at mamma sier at hun også er sånn og at jeg er arvelig belastet- om det gjør faktum noe bedre vet jeg ikke! haha

Jaja, det var de mest typisk meg tingene vi diskuterte i denne omgang, håper ikke jeg har noen verre ting som de tar opp med meg senere!
Fyll gjerne kommentarfeltet med dine typisk deg ting! =D

Snakkes senere mine fine ♥

Ny start!

Ååååh som jeg ELSKER våren! 
Alt blir liksom bra, uansett hvor kjipt noe føles, så er det bare fantastisk når man kan se ut, se solen skinne, høre fuglene kvitre og blomstrene stikke seg opp fra bakken..
Det føles liksom som om man får en ny start, man trykker på reset knappen, og så går man i gang! For å feire den nye starten har jeg eeeendelig fått meg ny data!! Herlighet at det er mulig å ha holdt ut med det trege droget av en maskin jeg har jobbet på frem til nå... Men i skrivende stund sitter jeg på min splitter nye fantastiske Asus, endte faktisk opp med å kjøpe en ROG pc, altså en gaming pc! Haha, ikke fordi jeg skal game, men fordi den hadde så sinnykt bra minne og prosessor slik at jeg kan kjøre både video og foto redigering samtidig og uten å rive av meg håret i frustrasjon for at hvert bilde bruker mellom 10 og 20 sekunder på å bli klart for å redigeres. Argh, jeg kommer til å leve lengre nå om jeg slipper frustrasjonen fra den gamle pcn min!

Så for å markere våren og ny start enda mer, har jeg laget en ny header, som er lysere og friskere til å matche årstiden. ♥
og som jeg fikk redigert og lastet opp på NULL KOMMA NIKS! Ah! Elsk! Haha

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om den nye headeren?

Ha en nydelig dag mine fine venner :-* 

 

Loving that spring feeling!

...Selv om jeg ikke føler våren elsker meg tilbake her jeg sitter med feber og piggtråd hals! 

Jeg tok noen nye antrekksbilder før jobb her om dagen, og har ikke rukket å dele dem med dere enda! 
Nå som jeg sitter INNE i dette fantastiske nydelige været, tenkte jeg å muntre meg selv opp og slenge litt inspo deres vei, med å dele disse antrekks, hår og makeupbildene!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av 
The Body Shop Fresh Nude Foundation, Loose Face Powder, Shimmer Waves 04, og Baked Bronzer på huden.
Øynene har fått litt Smokey Gel Liner Brown sammen med Colourcrush Eyecolour 215- Coconuts About you og Define & Lengthen Mascara Brown.

SAMSUNG CSC

Brynene er definert med Brow Definer og Leppene med Lip & Cheek Stain Bright Peony

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håret er festet i en dott på toppen av hodet og så har jeg krøllet det nederste håret med den minste Cortex Krøllstaven min.

SAMSUNG CSC

Når antrekket på jobb er helt sort, syns jeg det er gøy å bringe inn litt farger, som med noen funkye solbriller og ved å ha en knallfarget leppestift!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har virkelig forelsket meg i å bruke lysere maskara på øynene, siden jeg er såpass lys kan det fort bli litt hardt på meg med sort maskara og nå som det blir lysere ute blir også makeupen min lysere. Syns forøvrig også at brun maskara komplementerer øyefargen min ganske bra OG gir meg et litt yngre utseende!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Antrekket mitt består forresten av StyleConnection Skater Skirt, Must Have Tee og den nesten vintage 8 år gamle bomberjakken min fra Gina Tricot!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

You like?! 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Retusjert eller Ekte?!

Hei på dere!!

Etterhvert som jeg har blogget nå i snart 5 år- så har både posering skills og bildetaking skills blitt noe bedre- jeg har også lært en ting og to om redigering av bildene mine for at sminken skal komme best mulig frem. Her har jeg også testet ut litt forskjellige program og kommet frem til at Lightroom programmet som hørte med kamera mitt er helt fantastisk! 
Jeg har skrevet litt om hvordan jeg redigerer bildene mine før, og hva jeg bevisst gjør og ikke gjør med bildene mine. 
Hvis du ikke har fått med deg mine tidligere innlegg om dette, så kan jeg break it down til at jeg kun velger å redigere lys, farger og skarphet på bildene mine.
Ofte så forsvinner mye farger når man tar bilder og for at det skal se så likt ut som virkeligheten har jeg redigert bildene deretter.

Men det er en ting jeg har tviholdt litt på etter at jeg lærte meg å redigere med Lightroom, og det er at jeg ikke redigerer huden min på noen måte.
Ja, den ser hakket finere ut på bildene når jeg øker eksponeringen av lys, men jeg har valgt å ikke blurre den ut, fjerne kviser, jevne ut linjer og porer og slikt.
Igjen fordi jeg vil at det skal se så virkelighets riktig ut som mulig- og fordi jeg ønsker å appellere til du der hjemme- hverdagsjenta som vil teste sminken jeg anbefaler og lookene jeg viser og jeg vil at det du ser på skjermen fra bloggen min, skal kunne reflekteres i det du gjør når du prøver samme look selv!
Fordi når vi går ut døren så er det jo faktisk #nofilter på oss. Det er nettopp den varianten jeg vil fronte her på bloggen også!

Hvis jeg blurrer ut huden min, så ser du jo ikke om foundationen jeg har på meg FAKTISK ser så fin ut som jeg sier at den gjør? Eller om produktene legger seg i linjer og porer og alt sånn som de fleste av oss har? 
Jeg innbiller meg at det er mer ekte å riktig, ihvertfall med den profilen jeg ønsker å fremstille- men så er jo spørsmålet, hva vil dere egentlig se?
Perfekt redigert hud og mer estetisk pene bilder, eller mer ekte og realistiske bilder? 

For å sette det opp mot en annen så har jeg redigert ett bilde slik jeg pleier, med kun lys, farge og klarhet- og det andre har jeg gått over huden med den magiske blurre penselen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

For å ikke virke som en vinglepetter her- jeg er ikke ute etter å endre mine egne prinsipper, for de står jeg ved- jeg syns vi skal tørre og være oss selv, være naturlige, kunne gå uten sminke, ikke føle at vi må redigere oss selv!
MEN jeg er oppriktig interessert i å høre hva DU som leser min blogg, enten du poppet innom for første gang nå, eller om du er fast leser- hva du syns! Hva er det du ønsker og foretrekker å se -Retusjert eller Ekte?!

Spent på å høre hva dere syns! ♥

Preview!

Hellu dere! 

I dag tenkte jeg bare å kjapt teste ut de forskjellige produktene jeg fikk fra Urban Decays sommer kolleksjon- som kommer i nettbutikken til Kicks i morgen btw.
Det gikk fort i svingene i dag, så jeg klæsjet egentlig bare på noe, og så testet jeg en annen ny maskara som bre ble helt kriiise på vippene mine, så lat som dere ikke ser dem! Haha!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg gikk løs på både One & Done, 4 skygger fra paletten -Asphyxia, Hot Pants, Suspend og Midnight Cowboy, Waterline, Beach Bronzer og to av highlighterne- Sin og Fireball! 

SAMSUNG CSC

Jeg er super fornøyd med det jeg bare slengte på i full fart, og highlighterene er jo bare amazeballs! Mer omtaler kommer senere- men ville bare veldig kjapt oppdatere dere! Snakkes snart ♥

Calling Haugesund!!

God morgen mine skjønne! ♥

DA var det jammen fredag igjen og enda bedre- solen skinner og den skal visst skinne helt til tirsdag, det er jo bare helt fantastisk!
Nå sitter jeg som vanlig og slurper i meg litt kaffe, før dagen går i gang, i dag jobber jeg på The Body Shop her i byn, men i morra dere, vet dere hvor jeg skal? Jeg skal til Haugesund, nærmere bestemt Amanda senteret og jobbe på The Body Shop der i noen timer med makeupen!! DET blir gøy! Så hvis noen av dere fine er i området i morra mellom 12 og 16- kom innom og hils på da vel!! Alltid så hyggelig å se dere som sitter der ute og leser ♥

Nå som solen titter frem og vårfølelsen stormer på måtte jeg bare dra frem dongri jakken min! Siden uniformen på jobb er svar, så blir det sort kjole, men det sorte blir ikke fullt så kjedelig når man piffer opp med en kul jeans jakke!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

Jeg har fullstendig dilla på naturlig makeup, med glødende og highlightende hud, nærmest usminkede øyne og en sterk leppe!

SAMSUNG CSC

På øynene har jeg bare såvidt det er markert med litt kajal som jeg har duset godt ut, og deretter har jeg faktisk bare brukt brynsgelen til Urban Decay på vippene istede for maskara, da blir de definert og løftet, men det ser helt naturlig ut!

SAMSUNG CSC

Så bare elsker jeg den oransje røde komboen av Lip & Cheek Stain med Lip Definer fra The Body Shop! 

SAMSUNG CSC

Så testet jeg ut en ny sveis, hvor jeg delte opp håret i en høy og en lav hestehale, flettet begge halene og deretter samlet flettene inn i hverandre, da ble det liksom en lang heste hale flette, hehe.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men nå er det avgårde kåre!
Vi snakkes plutselig mine fine- og hvis du skal innom Amandasenteret i Haugesund i morra- Kom og si hei, da blir jeg sååå glad! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Graphic Paradise

Hello my darlings!!
Hva driver dere med i dag!?

Jeg er rundt på masse ærend i dag og da er det så digg å kle seg i noe som er fresht, fargerikt og ikke minst comfy! Og hva er vel bedre til å dekke all of the above kriteriene enn klærne fra shop.Styleconnection.no
Dagens outfit består nemlig av den fresheste joggisen ever- Graphic Paradise ♡

Sko - H&M (fra 2014)
Solbriller - Kapphal

Slut Drop Tank Top - StyleConnection

Den er bare så fresh og så god å gå med, at jeg bare måtte innom her og dele noen snaps av denne veldig utypiske blogg outfiten -men så liker jo jeg å være litt utypisk så da passet det greit inn her hos meg ;-)

Nå har jeg fått slurpet i meg en kjapp kopp kaffe og delt dette med dere, så nå må jeg løpe ut av dørene igjen på neste ærend! Vi blogges ♡

(...det var jo en veldig typisk bloggeting å si da men la gå....)

I just died and went to Urban Decay heaven!

#sponsede presse produkter

SAMSUNG CSC
Dette sto på innsiden av esken jeg fikk produktene i, og måtte bare knipse et bilde av det- fordi det er virkelig slik jeg også ser på sminke!

I går fikk jeg bare tiiidenes start på dagen da jeg var på posten og hentet en svær pakke fra Urban Decay med nyheter som snart kommer i butikken! 
Jeg kjenner at jeg får en like bra start på dagen i dag bare fordi jeg lager denne posten om produktene og får se dem helt ferske her igjen, haha!

SAMSUNG CSC

Urban Decay klatrer høyere og høyere i rangstigen hos meg og jeg forelsker meg gang på gang i deres produkter! Med tanke på at jeg først oppdaget dette merket for halvannet år siden, så har kolleksjonen min vokst betydelig- såklart fordi jeg pressegaver slik som dette er, men jeg handler også en del produkter fra UD i tillegg, fordi de er så sinnsykt gode! Ikke bare er de gode på selve produktet, men sjekk ut embalasjen her da! Oh... my....!!

SAMSUNG CSC

Litt om hva som kommer i sommer kolleksjonen her- 
Vice LTD Reloaded - er en øyeskygge palette laget for å feire deres 20 års jubileum, med 20 helt sinnsykt fine øyenskygger! 
For å feire deres 20 års makeuphistorie, så fins der vintage skygger som går langt tilbake i tid kombinert med must haves fra nåværende kolleksjon, samt noen få helt nye nyanser og flere kult favoritter fra tidligere paletter- så vi kan trygt si at denne paletten har alt! For ikke bare det, den har et stort speil og med sprett opp funksjon når du trykker på knappen på siden, så gøy! hehe! Og for ikke å glemme den nydelige juvel delen- ah! Rett og slett perfeksjon...

Prisen på denne herligheten lander på 550,- og kommer i et super begrenset opplag, så her gjelder det å være rask!

Ellers til øynene ser dere to penner her- de er laget i 24/7 Eye Pencil formulaene, hvor den ene er orginal og den andre er waterline.
Heartless er en lett frost-rosa liner som du kan bruke til hva du vil, enten som eyeliner, i øyekroken, under brynet- hvor som helst du vil lysne og markere for en glødende look!
Walk of Shame- er i en allsidig nude farge som umiddelbart gir deg et mer våkent og åpent blikk når du tar en på vannlinjen! Kan ellers brukes hvor som helst for en naturlig highlight. Disse herlighetene havner på kl 170,- pr stk  (jeg må også bare nevne disse navenene! ELSKER det!)

SAMSUNG CSC

I tillegg vil det komme noen helt nydelige highlightere Afterglow Highlighter, disse kommer i 3 nyanser, Sin, Aura og Fireball, og prisen er 260,- pr stk
For å komplementere highlightingen vil du jo gjerne også ha litt varme og skygge- da kommer Beached Bronzer inn i bildet i to forskjellige nyanser Sunkissed og Bronzed.

SAMSUNG CSC

Sååå vil dere også finne et fantastisk nytt hudprodukt One and Done- som er en multitaskende krem- en kombinasjon av hudkrem og foundation. Den dekker godt, glatter og jevner ut huden og gir et nydelig resultat! Denne lover til og med å forbedre huden over tid når du bruker den- så denne gleder jeg meg ekstremt mye til å teste ut! Pris blir 325,-

SAMSUNG CSC

Highlighterne ser bare så sykt fine ut og bronzeren er delikat og fin- teksturen er dødsdigg!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Urban Decay ass! Vet ikke om det er så mye som kan måle seg med dem når det kommer til innovativ, nyskapende, spennende og ikke minst høy kvalitets cruilty free sminke!!!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg gå og leke litt med disse nye fine herlighetene her! 

Snakkes senere ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Spring Feeling

Hola friends!!

Nå sitter jeg på lunsjrommet og knasker i meg litt mat samtidig som jeg kan dele disse bildene med dere fra dagens makeup! Er så deilig å bare kunne redigere og laste opp bilder hjemme fra dataen, for så å skrive innlegget ferdig mens jeg er på farten. Takk og lov for smart telefonen sier bare jeg!! 

Nå er jo våren her! Selv om solen glimter med sitt fravær idag så klinker jeg til med en glødende og vårfresh makeup og tenkte å dele med dere hva jeg har gjort for å oppnå denne looken!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Som dere ser er det less is more som er cluet her, og fokuset et på en naturlig frisk hud og fargesterke lepper i en super digg rosa farge!
SAMSUNG CSC
Noen av nøkkel produktene til denne looken er avbildet under her, det er Baked Bronzer 02 i kinn, Shimmer Waves 03 over kinnben,  brynsben,  nesetippen, øyekroken og amorbuen! Øynene er lett definert med Brow & Liner gel i brun, duset sammen med en matt og en lettshimret brun øyenskygge. Til slutt er leppene er tegnet opp med Lip Definer og fylt i med mitt nye favoritt produkt Lip & Check stain!All produktene er fra The Body Shop, siden jeg tross alt er på jobb der i dag -så må jeg jo nesten representere den fine makeupen vi har ;)SAMSUNG CSC

Og jeg bare eeeeelsker denne lekre fargen Bright Peony- den er sååå frisk og fin!!


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå har jeg brukt disse produktene som jeg nevnte over veldig mye i det siste, så jeg tenkte rett og slett å lage en video, hvor jeg viser dere kjapt og enkelt hvordan lage den perfekte dugg friske og glødende makeupen -som passer ypperlig for de lyse tidene vi nå går i møte! Høres ikke det greit ut?


SAMSUNG CSC

Men nå må jeg komme meg tilbake på jobb- håper dere likte looken- og som alltid, skrik ut om dere vil at jeg skal vise noe spesielt eller la dere har spørsmål! 

Looove ♡♡

 

Busy Bee!

Heii dere!!

Sorry for min litt fraværendehet om dagen, plutselig har jeg helt sykt mye å gjøre om dagene, jeg jobber hver dag, både med The Body Shop og Freelance jobbing så det blir litt mellomrom her inne av og til- men jeg vil ihvertfall komme med litt dagens makeup bilder og inspirasjon til dere, så kommer det snart en ny Video og en ny How To guide- bare hold ut med meg litt til, så skal jeg få alle ballene jeg har i luften til å falle i orden!

SAMSUNG CSC

Dagens makeup er fotografert, bildene er redigert, så nå skal jeg bare sette på tekst så får dere en ny vårfrisk makeuplook iløpet av dagen!

SAMSUNG CSC

Så driver jeg å gjør litt yoga hver dag, og i dag er det uttøying av bein etter lange dager på jobb og masse gåing på agendaen! 
Det trenger ikke være sånn at man kler seg om i treningstøy hver gang man skal gjøre litt bøy og tøy, det er bare bra å gjøre litt forskjellige poser gjennom hele dagen for å holde blodpumpen i gang ;) 

SAMSUNG CSC

Nå må jeg løpe til jobb- så tenker jeg å få postet dagens makeup i lunsjen min senere, hehe, HEI hvor det gåååår!

Glad i dere <3 

Dutch Tulip

Hei fine leserfjes! 

Nå sitter jeg igjen på bussen, og blogger på vei til jobb! Har funnet ut at det er en veldig bra måte å få tiden på bussen til å gå fort!

I dag sminket jeg meg med to av de nyeste tilskuddene i sminke samlingen min, nemlig enda en Lip & Check stain sammen men en ny Lip Definer- og det ble seende slik ut...

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCJeg eg så utrolig fornøyd med fargen og holdbarheten på disse to! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Prisen er det heller ikke noe å klage på, lineren koster 129,- og stainen ligger på 159,- er jo nærmest gitt vekk! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Bright Peony

God fredag!! 

Da var vi kommet til første april allerede -noen som har blitt lurt i dag?! 😅 

Jeg syns mars fløy avgårde fortere enn noen annen måned, men det er vel så greit,  for nå er vi enda nærmere sol og sommer!

I dagens makeup look, har jeg latt meg inspirere av de lysere tidene som kommer og sminket meg i friske fersken toner i kinn og på øyne, for så å bryte der med en superfresh rosa leppefarge! 💋

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Den superfreshe leppefargen er en lekker nyhet fra The body shop- nemlig en av de lekre fargene fra den splitter nye Lip & Check stain serien! Fargen jeg har på meg er "Bright Peony" 

Jeg elsker Lip Stains, fordi de sitter så utrolig godt på, lenge, uten å smitte av!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! 😀

Hvis du vil prøve en av de nye fargene, kom gjerne innom meg på The Body Shop i Bergen i dag eller i morra 😉 eller så kan du besøke en av de andre flotte butikkene våre og få prøve de på!

Nå skal jeg straks hoppe av bussen og begynne på jobb- så vi snakkes senere mine fine 😘