hits

april 2017

Summer Vibes

SAMSUNG CSC

God morgen,

Nå sitter jeg og nyter litt frokost og kaffe, før jeg skal komme meg avgårde på trening. I dag skal jeg trene med PT, gruer og gleder meg, høhø! 
Det var forresten ikke meningen å bare forsvinne fra bloggingen i nesten 2 uker, uten noe varsel, men tida flyr, fortere enn jeg rekker å henge med, jeg jobber masse og da får jeg ikke så mye tid å stå foran kamera og deretter sitte foran dataen og fikse bilder og skrive tekst..
Det handler jo selvsagt også om at jeg er en smule ustrukturert og det er en av mine svakeste egenskaper, som jeg heldigvis er klar over, og jobber med saken :) 
I tillegg vil jeg liksom ikke produsere halvgjorte blogginnlegg, da vil jeg heller vente til jeg har tid til å gjøre ting skikkelig. Så heller kvalitet over kvantitet. Håper dere syns det er greit! 

Men såå over til dagens tema, nemlig "Summer Vibes"

SAMSUNG CSC

Er dere egentlig klar over at på mandag er det 1.mai?! Det er så drøyt, en måned unna sommeren liksom. Ikke at jeg føler våren har kommet skikkelig, for det lavet jo ned med snø her om dagen. MEN det har vært noen solskinnsdager, og en av disse solskinnsdagene, fikk jeg stilt meg opp foran kamera og knipset litt bilder. Eller rettere sagt, løpt frem og tilbake foran kamera for å trykke på selvutløseren til ett og ett bilde! 
Kamera mitt er ganske så ut datert og gammelt, så den funksjonen ved at jeg kan styre kamera med mobilen funker ikke lengre, så jeg må faktisk sette kamera i selvutløser, løpe bort og posere ta ett bilde, løpe tilbake og se om det ble greit og deretter gjøre på nytt, helt til jeg treffer. Bah... Jeg ønsker meg nytt kamera og en fotograf som kan hjelpe meg! Hehe

SAMSUNG CSC

Sko - Disney Vans

SAMSUNG CSC

Kjole - Carlings Stay Alexy 


SAMSUNG CSC

Solbriller - Monki

SAMSUNG CSC

Fanny Pack - Skinny Dip London


SAMSUNG CSC

Jeg gleder meg hvertfall veldig over at det nå er lysere tider, forhåpentligvis snart varmere dager, så jeg kan bruke alle de fine sommer klærne mine!

Håper dere har en helt nydelig torsdag alle sammen! ♥
Vi prates snart! 

Pappa <3

Kjære pappa,

Du har tatt oss med rundt om i verden, lært oss å gå, lært oss å stå på ski, lært oss å være selvstendig og tatt oss med på opplevelser ikke mange andre får iløpet av livet. Du stiller opp med råd, en hjelpende hånd og med din kunnskap når vi trenger deg og når vi tror vi ikke trenger deg. 

Som barn sier de aller fleste "Min pappa er bedre enn din pappa, min pappa er sterkere enn din pappa og min pappa kan bære hele verden!"
Men jeg vil egentlig påstå at da jeg sa disse tingene som barn, så hadde jeg litt rett, hehe, for selv om du faktisk ikke kan bære hele verden, har du virkelig bært din del, med barn og bonusbarn og barnebarn! Så til ære for deg, en liten trip down memory lane:


Vintrene på kvamskogen ♥
Selv om vi ikke var så veeeldig glad i å stå på langrenn, fikk vi lære oss dette først, før vi gikk videre til slalåm og deretter snowboard. 

Med skikongen som far, og campingvogn, hytte og så igjen campingvogn på kvamskogen var det opp å stå hver vinter, fra vi lå i pulk til vi kunne kjøre bil opp dit selv.
Enten det var kos i sofaen etter en lang julaften, slitne ben etter tråkking i dyreparken eller litt trøst når man hadde spist litt for mye is og kake på 17.mai, har litt trøst og armkroken din vært ledig.

Du har fulgt oss 4 jenter igjennom tenårene og heldigvis lært oss noen gode handymantriks på veien! 

Godt du har hatt et bra lager av arbeidsdresser liggende, hehe

Ferieturer har det heller ikke vært manko på- vi har fått sett store deler av verden, og bodd i både Malaysia og Usa. I sommerferiene reiste vi gjennom store deler av Europa. Du har fått oss med via fly, men mest via bil, og de lange fine bilferiene har lagt fra seg mange gode minner! 

En ekstra minnerik ferie var denne til Thailand, virkelig en opplevelse for livet! 

Tenk så heldig vi er som har en pappa som deg ♥ 

SAMSUNG CSC

Det har blitt noen flere lys på kakene etterhvert, pappa, og flere skal det bli!Helt til slutt har vi deg i ditt ess, i snøen, på fjellet i godvær- samme som du er akkurat nå.
Gratulerer så mye med dagen, fine pappaen min! ♥

Sunset Lover

Hola my loves,

Da er videoen endelig oppe og går her på bloggen! 
Jeg har laget en varm og glødende look, med inspirasjon fra soloppgang og varme- kjenner jeg gleder meg veldig til skikkelig vår, sol og snart sommer ♥

 

*Snurr Film*

I forrige video viste jeg dere det nye konturkittet til The Body Shop og i denne videoen viser jeg hvordan dere kan bruke dette palettet til både ansikt, øyne og lepper. Dere vet jo hvor glad jeg er i å bruke produkter til mer enn det egentlig er tenkt for å brukes til, hehe, så jeg ble veldig glad da dette kittet kom, da har man liksom alt man trenger på èn plass! 

Alle produktene i videoen er fra The Body Shop, men det er ikke en sposet video :)

Håper dere liker looken, nå må jeg fly ned på jobb igjen ♥

Vi snakkes senere i kveld!

-Charlie

 

I've got a crush on you

SAMSUNG CSC
Happy monday kveld leserfjes!! 

Har dere hatt en fin helg, hva har dere gjort på? 
Jeg hadde jobbehelg, og ettersom vi har fått inn litt ny makeup på jobb ble det seff litt leking med fargene til jobbfjeset, og jeg ble rett og slett så nøgd med looken min i helgen at jeg bare må begynne uken med å dele den med dere! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her har jeg gått løs med Instaglow CC creme, Shiso White BB creme og Contour Palette på huden.

SAMSUNG CSC

På øynene har jeg brukt Coral Crush Lip Liner sammen med Down To Earth Eyecolour 130 og laget en eyeliner av.
Vippene har fått et lett lag Super Volume Mascara.

SAMSUNG CSC

Brynene er markert med 2 in 1 gel liner og Brow Gel og leppene har fått Matte Lip Liquid Paris Peony på. 
En super kjapp og enkel look med et bittelite Pop of Colour!
Alle produktene er fra The Body Shop :)

SAMSUNG CSC

Håret har jeg knepet opp krøllene mine på, sammen med Killer Curls av Kevin Murphy. I tillegg har det fått seg en shimrende dusj med denne deilige nye sprayen, som jeg skal snakke litt mer nøye om senere. Jeg vant den i en konkurranse på facebook i regi av Kevin Murphy og ble SÅ glad da jeg fikk beskjed om at jeg hadde vunnet! Dere vet jo hvor mye jeg elsker ting som shimrer! Dessuten bruker jeg jo resten av Blonde serien fra Kevin Murphy så det passet perfekt å få denne med i samlingen. 

SAMSUNG CSC

Lukter såååå godt og håret får veldig fin glans med den!!! Men som sagt, nøye omtale om den litt senere.

SAMSUNG CSC
Just nuh holder jeg på å laste opp en ny makeupvideo til dere- den kommer på tubern i kveld og så poster jeg den her på bloggen i morgen :)

Håper dere nyter kvelden- så kan dere glede dere til ny makeup video veldig snart ♥

- Charlie

Verdens BESTE kake!

Jeg vet jeg vet, jeg er skjønnhetsblogger, men altså - min andre lidenskap her i livet foregår på kjøkkenet og denne kaken ble så god atte HJELP!
Og nå har jeg plaget alle mine følgere på snapchat siden lørdag med fristende kakebilder og videoer, så da er det rett og slett bare påtide at jeg nå deler oppskriften på denne nydeligheten!

På snapchat i går la jeg ut orginaloppskriften, som det ble tatt flittig screenshots av, men så har jo vi laget den gluten, melk og soyafri siden jeg ikke tåler dette. Jeg sier vi, fordi min nåværende roomie kom med oppskriften og vi lagde den sammen på lørdag med de endringene som måtte til for at jeg kunne spise den. Det ble rett og slett braksuksess og gleder meg allerede til å bruke denne oppskriften som base til å teste ut flere gode varianter og kaker! Nå har jeg skrevet oppskriften om i min lille egenkomponerte oppskriftsbok, så da er jeg klar til å dele videre med dere!

Sjokoladekake med sjoko-bringebærmousse

Ingredienser
Sjokoladebunn:

Sjoko-bringebær mousse

 • 200 g Sjokolade (vi brukte 120g Plamil 87% og èn plate med Ichoc Milkless)
 • 1 gelantinblad
 • 100 g sukker
 • 3 SS vann
 • 1 egg
 • 2 eggeplommer
 • 1 pakke Cocos Whip
 • 1 pakke frosne bringebær (tint i kjøleskap)
 • ferske bringebær til pynt (valgfritt)
 • revet limeskall til pynt (valgfritt, men veeeldig godt, så anbefales)

Slik gjør du
Kakebunn

 • Forvarm ovnen til 180 grader og finn frem bakepapir, plastfilm, kakeform 22-24 cm i dm og en bakeplate.
 • Grovhakk sjokoladen og smelt over vannbad
 • Når sjokoladen har smeltet tilsetter du smøret og lar det smelte sammen
 • Ta bollen vekk fra vannbadet og tilsett eggeplommene og pisk sammen- avkjøl på benken
 • Pisk deretter eggehvite og sukker til stiv krem - du skal kunne snu bollen uten at det detter ut 
 • Vend så litt av eggehvitene sammen med sjokolademassen, bruk slikkepott og vend forsiktig så du beholder luftigheten, bland så i resten av eggehvitene inn i sjokolademassen, fremdeles forsiktig
 • Når alt er jevnt blandet, brer du deigen over en bakepapirkledd bakeplate, lag gjerne form etter kakeformen du skal bruke etterpå. Høyden på bunnen skal være ca 1 cm. Stek i ca 20 minutter midt i ovnen på over og undervarme.
 • La kakebunnen avkjøle helt før du legger den inn i kakeformen, som du kler med plastfilm

Sjoko-bringebær mousse

 • Lag bringebærpurè ved å først stavmikse de tinede bringebærene og sil ut mesteparten av frøene. Du skal sitte igjen med ca 250g bringebærpurè.
 • Grovhakk sjokoladen og smelt i vannbad
 • Imens legger du gelantinen i bløt i en stor bolle med kaldt vann i ca 5 minutter, rett før bruk skal denne smeltes enten over vannbad eller i mikro- men den må IKKE koke.
 • Mens gelantinen bløtes og etter sjokoladen er smeltet, koker du opp 3 SS vann og sukker til 121 grader, bruk steketermometer. Det hadde ikke vi, så vi bare sjanset på at når sukkeret var helt smeltet i vannet og det hadde boblet litt så var den klar.
 • Pisk det hele egget og eggeplommene sammen og tilsett sukkersirupen i en tynn stråle mens du pisker kraftig. 
 • Nå smelter du gelantinen og tilsetter i røren, deretter pisker du på lav hastighet i ca 5 minutter. 
 • Etter lettere krampe i armen tilsetter du sjokoladen og rører sammen.
 • Så skal du piske opp kokos kremen, den skal bare få en jevn og fin konsistens, og så tilsetter du bringebærpurèen.
 • Vend bringebær kokoskremen inn i sjokolademassen og du har nå en deilig bringebær smakende sjokomasse
 • Hell dette over bunnen, som nå ligger inn i den plastkledde kakeformen og sett i fryseren i MINST 3 timer, før servering må kaken stå i kjøleskapet i ca 1 time. 

Før servering pynter du med bær og melis eller med raspet limeskall - den friske syrlige limen komplementerer denne kaken HELT perfekt!Oh my gaaad- j kjenner jeg er litt trist over å ha spist opp det aller siste kakestykket i kveld, men tro meg, det blir ikke lenge til neste kake, for pappa har bursdag om bare 10 dager, så da får jeg sjans til å teste ut en variant av denne som jeg tror kommer til å bli ut av en annen verden!!! ♥

Følg meg gjerne på snap, RockstarCharlie, for deilige mat og kakeoppskrifter i tillegg til sminke og skjønnhet, hehe

Nå tar jeg kveld, god natt mine venner!

//Charlie

 

Trenger ikke være så vanskelig!

SAMSUNG CSC

Heey! 
God onsdag alle sammen, har dere hatt en fin uke sålangt?! 
Jeg har en kjempefin liten nyhet til dere i dag- nytt produkt + video, HURRA!!! 

Forrige uke kom der inn enda en nyhet i sminken vår på jobb og jeg tenker først- det var søren meg på tide og litt sånn velkommen etter, høhø! 
MEN sett vekk i fra at det er litt sånn etter alle andre begynte med det, så har The Body Shop ENDELIG kommet med sitt helt eget Contour Palette og jeg ELSKER det!
Husker dere at jeg viste dere det nye øyeskygge systemet til The Body Shop? Dette palettet er nemlig i samme system, så du kan klikke ut og bytte om og sette sammen slik du vil ha det.
Jeg tenkte jeg skulle ta en tom 8'er palette og sette sammen til den ultimate palette med farger for både øyne, bryn, kinn og highlight.
For ikke bare kan du bruke kontur kittet til å konturere med, men du kan bruke hver av fargene til øyneskygge eller brynsskygge om du vil. 
Det er sånn jeg liker det vettu- så i dag har jeg mekket ihop en fin fin video, hvor jeg viser hvordan jeg bruker denne herligheten! 

De fleste tenker nemlig at konturering er så himla vanskelig, men jeg tenkte å vise dere hvor enkelt det kan gjøres- for man trenger ikke å "go all Kardashian" bare fordi det heter Contour Palette ;) 

*Snurr Film*

Kostene jeg brukte i videoen er Eyeshadow Blending BrushPointed Highlighter Brush og Angeld Blush Brush.

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! 

Nå skal jeg løpe ut på litt ærend, og så er jeg tilbake litt senere i kveld! Nyt dagen fininger- nå skinner jo faktisk solen også ♥

 

Takk

Jeg er målløs..

Tusen takk for responsen på forrige innlegg!
Da jeg satt meg ned for å skrive det innlegget, tenkte jeg etter å ha lest gjennom det de første par gangene, at dette innlegget var alt for langt til at noen gidder å lese det.
Veldig kjekt å se at jeg tok feil.

Mange kommentarer har rent inn, både her og på facebook, innlegget har blitt delt av mange og jeg sitter igjen og føler meg ekstremt takknemlig!
Tenk så heldig jeg er som har så mange som støtter meg og som heier på meg!

Som jeg har skrevet flere ganger nå, jeg er heldig; heldig fordi jeg har et enormt støtteapparat i familie og venner og heldig fordi jeg har denne plattformen og dermed har mulighet til å nå ut til mange.
Det er det ikke alle som er like heldig å ha, og noen av kommentarene jeg har fått inn, er fra dere andre 143 000 i statistikken. Mange av dere har ikke opplevd det samme resultatet som det jeg har og det er utrolig tøff lesing. Men jeg er veldig glad for at dere deler, for kanskje det kan bidra til at noe skjer? Hvis flere snakker ut, hever stemmen sin og forteller hvordan de vil ha det! 
Jeg har akkurat fått svart på alle kommentarer som har kommet, tusen takk for deres meninger, tanker og personlige historier ♡

Jeg heier på dere alle sammen!
Takk for at dere også heier på meg, sammen er vi sterke ♡