hits

mai 2015

Reisevennlig!

Heisann dere!

Har dere hatt en bra helg? Hva har dere gjort på?

Her har det gått i organisering og pakking, litt yoga, avslapping og treffe folk som det snart blir lenge til jeg ser igjen!
Flytting er travle greier! Men jeg oppdaterer snapchat så ofte jeg kan, så om du ikke får nok av meg her inne, så får du gjerne legge meg til på snap - RockstarCharlie! =D

I dag har jeg tatt meg tid til å gjøre noe annet pakking og organisering og fikk knipset litt bilder!
Siden jeg er på reisefot, og ikke skulle ta så veldig mye med meg bort hit, for da er det jo enda mer å ta med hjem igjen, så ble det ikke mye gøy som fikk bli med i sminkepungen min. Men et par essensielle produkter måtte jeg nesten ta med og jeg tenkte å dele disse med dere i dag!

Disse produktene gjør at jeg får lagt en komplett makeuplook, uten å måtte ha med en drøss med produkter! 

Hud - Urban Decay Naked Skin Concealer, The Body Shop EVM powder foundation, BH Cosmetics Forever Nude Sculpt & Glow
Øyne - Urban Decay Naked2 Palette, Coleur Caramel Mascara
Bryn - ModelCo More Brows, The Body Shop Brow Pencil og en børste

Lepper - Urban Decay Sheer Revolution Lipstick 

Dette kontur kittet er helt genialt, her har du highligt, varm glød, kontur og blush i ett, og det ser helt fantastisk ut på huden!


Ingen mere dårlige bryn dager, jeg bytter litt på å bruke begge deler eller bare en av delene, men disse to gjør det helt ok å ha bryn som ser ut som de skulle tilhørt to forskjellige personer! Hehe

Så med dette i sminkevesken, har jeg alt jeg trenger når jeg er på tur! 

Har dere noen must haves når dere er ute og reiser?! 

Ønsker dere en nyyydelig søndagskveld videre! 
Mange klemmer

-Charlie

 

________________________
#Produkter #skjønnhet #sminke #flytting  

En stor dag!

God kveld kjære lesere! I dag er faktisk en litt stor dag for meg- fordi for nøyaktig 4 år siden i dag, satt jeg hjemme i stuen, hadde fått svar fra Art Complexion Makeupskole om at jeg hadde fått skoleplass og skulle starte min reise til å bli utdannet makeupartist. Det var da jeg fant ut at jeg skulle opprette denne bloggen. 

Planen med bloggen da, var å oppdatere de hjemme i Bergen på hvordan det gikk med meg på skolen i Oslo og hva jeg lærte.Lite visste jeg da at jeg skulle sitte her nå, 4 år senere, med en blogg som forsatt lever og med innhold som varierer fra alt i fra dagens makeup, til tutourials, videoer og tips innen, hud, hår og makeup, og med små innslag av meg og mitt.Jeg hadde hvertfall aldri sett for meg at iløpet av disse fire årene, skulle bloggen bli nominert til Årets Skjønnhetsblogger hele 4 ganger!!
Hvor den 3 ganger havnet på topp 10, som semifinalist og 1 gang helt oppe i topp 5, som finalist!!Ei heller ante jeg at Side2.no skulle bli min samarbeidspartner og at jeg skulle få være en av bloggerne i stallen deres.

Hvis du ikke har lest denne artikkelen, er det bare å klikke på bildet =)

Ingenting av dette hadde jeg klart å oppnå hvis ikke det hadde vært for dere fantastiske lesere, som har fulgt bloggen min, lest, kommentert og nominert!
Vit at jeg setter enormt stor pris på hver eneste en av dere!!
Jeg er så utrolig stolt, takknemlig og ydmyk og jeg gleder meg til å forsette å blogge for dere mine kjære venner! <3
 

Såå siden det er jubileum og greier, ble dagens makeup gjort med røde lepper og litt gull shimmer øyenskygge på øynene- må jo nesten det når det er bursdag! =D

*Bildedryss*

 

Dagens makeup består av:
Hud - Bella Pierre og The Body Shop Mineral Powder Foundation
Kinn - BH Cosmetics Forever Nude Sculpt & Glow Contouring Kit 
Øyne - Urban Decay Naked 2 Palette, Coleur Caramel Mascara Blue
Bryn - The Body Shop Brow Pencil og ModelCo More Brows

Lepper - The Body Shop Lip & Cheek Stain og Urban Decay Sheer Revolution Lipstick F-BombTusen tusen takk for at dere er innom og leser og kommenterer og inspirerer meg til å kunne inspirere dere ved å holde liv i bloggen! 

Lots and lots of love

- Charlie

___________________________

#skjønnhet #dagensmakeup #jubileum #bursdag #4år #blogger  

Throwback Thursday

Heisann dere! 

Det er jo torsdag og et typisk fenomen i bloggverden er å kjøre throwback thursday- så siden jeg er midt oppi flytting og ikke har rukket å gjøre noe nytt helt enda, så kjører jeg en liten throwback jeg også! =D 

Jeg hadde for en liten stund siden en uke med pasteller i fokus og det ble tre gøye looks i lilla, blå og grønn. Tenkte derfor å kjøre et lite tilbakeblikk på disse tre lookene for dere i dag.

*Bildedryss*

Se flere bilder av Tropical ExplosionSe flere bilder av Lime CrimeSe flere bilder av Pretty Pastel

Min favoritt av lookene er den blå, det var så gøy å leke med farger så håper dette kan være til inspirasjon for dere å leke dere med litt farger også!

Håper dere har en fantastisk uke! 
Jeg har store planer om å dele en ny fin look til dere i morra- så da må dere tune in =)

Stor klem fra meg <3

___________________________________________________

#skjønnhet #throwbackthursday #sminke #pastell #farger

Latley...

Heisann mine venner! 

Beklager så mye for mitt plutselige bloggopphold, men det har vært noen veldig travle tider for meg siden helgen.
Akkurat nå sitter jeg i Halden, som de av dere som følger meg på snapchat
(RockstarCharlie, legg meg gjerne til :) ) har fått med dere dro jeg hit fra Bergen i går! Som jeg har skrevet litt om før har jeg slitt mye med helsen, og siden det er i Halden jeg har bodd de siste 4 årene har jeg utredningen min og legetimer her borte og i dag har jeg vært på en ny runde med gastrioskopi for å se om de kan finne ut hvorfor jeg er og har vært sjuk så lenge. 

Jeg fikk heldigvis litt gode nyheter der i dag, de har funnet en mulig årsak til problemene mine og jeg har allerede startet opp med medisiner for dette og håper nå at det snart blir en friskere kropp på meg!

Utover det at jeg er i utredning, så har mange av dere fått med dere at basen min den siste tiden, har vært i Bergen hvor jeg da kommer fra. Jeg har vært hjemme med familien mens jeg har provosert kroppen for gluten i forkant av dagens undersøkelse, slik at jeg kunne få en endelig bekreftelse på om jeg har cøliaki eller om det er gluten intoleranse jeg har, i tillegg til disse andre greiene de sjekker meg for...
Men det er ikke bare derfor jeg har vært hjemme i Bergen, det er også fordi jeg nå flytter tilbake til Bergen etter 4 år her på østlandet.

Så nå er det mye som skal ordnes, 4 år med ting og tang skal pakkes ned og flyttes over fjellet, så jeg kommer til å få det travelt med dette fremover og derfor blir det nok litt hull i oppdateringer her desverre!
Men når jeg er ferdig flyttet om 2 uker- så lover jeg dere at det blir tilbake til normalen og vel så det, her på bloggen.

Kan fortelle dere at dere har både sminkevideoer, hårvideoer og fine makeuplooks og produkt anbefalinger i vente, og den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves- så stay with me, and more fun will come!!

Håper dere har hatt en fantastisk pinsehelg og får en nydelig uke videre! <3 
Og vit at jeg setter så utrolig stor pris på hver og en av dere som følger meg både via blogg, snap, insta og alt! Dere er best!

-Stay Fabulous

 

#skjønnhet #blogg #flytte #livet 

 

Dagens Makeup

Jeg ELSKER mineral makeup! 
Når det har gått en stund siden jeg bare har brukt ren mineralpudder på huden, og begynner å bruke bare pudderet igjen og ser hvor utrolig fint det blir på huden, så skjønner jeg ikke hvorfor jeg velger andre foundations!
Hehe, det er jo selvsagt fordi jeg vil teste andre ting av og til og gjerne ha andre resultater..
Men poenget er at mineral sminke, det er rett og slett tingen! Det blir SÅ fint og det er så deilig å ha på huden!

*Bildedryss*

Dagens Makeup består av:
Hud - Bellapierre og The Body shop Mineral Foundation Powder, BH cosmetics Forever Nude Sculpt & Contouring Kit
Bryn - The Body Shop Brow Pencil 
Lepper - Urban Decay Sheer Revolution Lipstick F - Bomb

Nå skal jeg straks avgårde ut på landet til min søster og der ute skal vi fixe i stand litt hår video og bilder til dere, så som skrevet i forrige innlegg, fyr løs om det er noe spesielt dere vil se eller om dere skulle lure på noe om hår! =)

Nyt resten av helgen my darlings <3

 

#DagensMakeup #Mineral #Makeup #Skjønnhet 

Den som spør, den får svar!

Heisann dere! 

Hvordan er fredagen deres? Mange som skal bort i langhelgen?
Jeg skal en tur ut til min søster på Stall i morra. (stedet jeg skrev litt om i påsken og hvor dette bildet ble tatt! )

Der blir det duket for litt kvalitetstid oss søstre i mellom og det gleder jeg meg masse til!

I tillegg, skal jeg få gjort unna noe det har vært stor etterspørsel av her den siste tiden -og det er hår videoer og bilder.

Jeg har vært ALT for lat på hårfronten hvor jeg enten bare har det i en ball på hodet eller lar det henge ned uten å gjøre noe med det.
MEN i helgen skal jeg mekke sammen litt videoer til dere hvor mine søstre skal få stå som hårmodeller. Da vil det bli video til de av dere med langt tykt hår og for dere som har tynnere hår i mellom lengde! Hurraaa! =D

Så hvis dere har noen spesifike ønsker til hvilke frisyrer dere vil se, fyr løs i kommentarfeltet! 

Ellers vil jeg bare ønske dere en nyyyydelig pinse og lang helg! Stooor klem fra meg <3

 

#skjønnhet #hår #frisyrer

 

NEW IN!!

Hei mine kjære! 

Det har blitt litt nye produkter på meg i det siste, jeg var så heldig å vinne i en konkurranse på Nordic Glaze sin Facebookside for litt siden, så da ble det litt nye godiser derfra å teste ut. Pluss at månedens Glossybox har ligget uåpnet ute hos min mor og jeg fikk den nettopp hit, så i dag har jeg tatt litt bilder av produktene og tenkte å dele dem med dere!

Fra månedens Glossybox kom der blant annet disse fine tingene, jeg har gitt vekk to av tingene som ble med, så dette er det som ble igjen.
Leppepensel i helt rett farge til meg og et vippeserum som jeg er veldig spent på. Jeg syns jeg har lange nok vipper fra før, så jeg tenkte faktisk å teste denne på brynene mine der hvor jeg mister hår, for å se om det gror tilbake der! I tillegg var der med den øyenskygge som jeg gledet meg til å teste...

Men den så slik ut.... Så jeg får dra frem den flytende antibacen min og røre sammen og presse den på plass, se om jeg klarer å redde den! 

SÅ til pakken fra Nordic Glaze- her var det masse fint og spennede fra Cuccio, Bellápierre, bh cosmetics og Sigma! Gleder meg masse til å teste disse ut!

Jeg har jo fra før noen lakker fra Cuccio som jeg digger, så blir spennende å se om disse blir like store favoritter som de andre. Fargene var hvertfall superfreshe!

bh cosmetics har jeg aldri prøvd før, så det blir utrolig spennende, her fikk jeg maskara og blush, highlight og contour kit!

Bellápierre Cosmetics har jeg foreløbig fått testet litt via Glossybox faktisk, og det jeg har prøvd hittil har vært utrolig bra, så nå har jeg skyhøye forventninger til dette pudderet og shimmeret. 

Sigma er jo et sånn typisk "Beauty Junkie" merke og siden jeg ikke er en mainstreem Beauty Junkie, så har jeg veldig lite fra Sigma fra før =P Men disse to, virker som noen godiser, kosten her tror jeg blir suveren til concealer og glossen, vel- bare fargen sier vel at jeg kommer til å like den, hehehe! 

Så det var de siste nyhetene i min sminkesamling, nå gleder jeg meg masse til å prøve dem ut og kunne gi dere omtaler senere! 

Ellers vil jeg tipse dere om at Nordic Glaze også har konkurranser og giveaways ganske ofte, og premiene der er utrolig nice!
Akkurat nå har de en Giveaway hvor du kan vinne blush, highlight og contour palette til deg selv og en venn- gå inn HER for å bli med!  

Har dere prøvd noen av disse produktene før? 

Talk soon my loves <3 

#NewIn #produkter #sminke #skjønnhet 

La sommeren komme

For jeg har funnet bikini! =D Wohooo! 

Jeg er så utrolig kresen på bikini, eller kroppen min er kresen, fordi den passer aldri inn i noen standard størrelses bikinier og jeg er alltid midt i mellom størrelsene.. En opp blir for stort og en ned blir for lite.. Dødsirriterende! Flere som har det slik eller?

Men i dag fant jeg to overdeler som faktisk passet bra nok til at de ble med meg hjem pluss at jeg fant en underdel som også satt fint! 
Så for å toppe det hele kjøpte jeg meg også en deilig bukse som blir perfekt i sommer, ja og så ankelsokker i fine farger.. hehe..

Så nå kan sommeren bare komme!

*Bildedryss* 


Deilig bukse fra Lindex 299,-

Bikinisett fra H&M  149,- for overdelen og 99,- for underdelen + ankelsokker 79,-

Bikinioverdel 249,- fra Bik Bok

Happy Face!

Har dere hatt en bra dag i dag?! <3

Lots of love!

 

#innkjøp #bikini #sommer #skjønnhet #mote

Bilde Redigering!

Hellu!

Idag tenkte å dele litt med dere hvordan jeg gjør det når jeg redigerer bilder til bloggen!
Fordi jeg kan ikke si at jeg ikke rører bildene mine, men jeg vil gjerne presisere at jeg ikke endrer hvordan jeg ser ut på bildene, nesa mi er skeiv og leppene er små og sånn er det bare!! 

Til redigering bruker jeg Adobe Photoshop Lightroom 4,4 som fulgte med Samsung kameraet mitt når jeg kjøpte det. Av og til bruker jeg også Pixlr for å legge til litt kule effekter på bildene - vanlig photoshop er for avansert for meg, hehe. 

Typisk det jeg pleier å gjøre når jeg redigerer et bilde er å justere på lys og farge, for å få frem sminken mer tydelig.
Hvis det er skikkelig bra lys ute, pleier jeg ikke å trenge å gjøre noe særlig med lys og farge og da er det som regel bare cropping av bildet jeg gjør. 

Når det kommer til å forbedre hudtonen og sånne ting, så er det noe jeg gjør ekstremt sjeldent. Ja hvis jeg har en monsterkvise som ikke helt passer i bildet, så kan jeg redigere den vekk, og det har hendt når jeg for eksempel har vist nærbilder av en leppestift, da har jeg gjerne fadet huden min slik at hår, porer og linjer ikke skal "forstyrre" fokuset på leppene slik som på bildet under.

Men til vanlige makeuplooks og how to guider så toucher jeg ikke over på huden min. Dette er rett og slett fordi jeg vil vise dere hvordan sminken faktisk ser ut på huden og så vil jeg fremme meg selv som en helt vanlig person og da hører "skavankene" mine med i beregningen!

Når jeg føler at et bilde trenger en liten ekstra piff, for eksempel et produkt bilde med kjedelig bakgrunn eller som da jeg gjorde yoga ute på den kjempe lite fotogene uteplassen her, så la jeg til litt gøye effekter i Pixlr.Ellers utenom det liker jeg ikke å redigere så mye fordi jeg vil at alt skal være så ekte og rett som mulig!  

Derimot hvis jeg vil skape en effekt med bilder, sånn som i headeren min, eller i profilbilde og sånn, så er det jo gøy å leke litt med sort hvitt, farger og kontraster.
Så her er litt bilder jeg har lekt meg med- og her er det forsatt bare fargene og lyset jeg har gjrot noe med, ikke noe retouch på hud eller noe sånn! =)

*Bildedryss*

Hehe, dette bildet syns jeg ble litt freaky!
Jeg har delt ansiktet på midten og satt inn samme bildet men speilvendt slik at ansiktet mitt ble helt symmetrisk. Det ser jo helt rart ut!
Og så har jeg lekt med å gjøre bildet svart hvitt, men beholde farge på øyne og leppe.

Dette bildet har jeg tatt i sterkt sollys så orginalbildet er ganske kult i seg selv. Her har jeg lagt på litt bokeh og et varmt farge filter i Pixlr

Sort hvitt med ekstra kontrast.

Dette bildet er også tatt i veldig bra sollys, og fargene er orginalt veldig sterke, men her på dette bildet har jeg skrudd opp vibrance for å få blåfargen til å bli enda mer knall!

Så det bildet jeg syns er kulest, det er halvdelen til det øverste bildet, bare med øyet som farge og resten sort hvitt! 

Hva syns dere? =) 

#Redigering #Foto #skjønnhet

Colourful Mind

Hei mine venner! 
Så utrolig kjekt å få så god respons på #Usminket innlegget mitt i går, det varmer mitt <3 og jeg blir så glad for at dere kan se deres egen og andres naturlige skjønnhet også!

I dag følte jeg for å beholde den naturlige tonen og gikk for en nøytral makeup med bare litt gloss, maskara og et strøk med farge på brynene. 
I tillegg så er jeg kledd som en fargeklatt i dag, så da blir det for heavy å kjøre på med masse sminke også ;)Har dere forresten noen gang tenkt over hvor hvordan farger kan påvirke oss?
Det er ihvertfall jeg veldig opptatt av, og det er som regel når jeg har det kjipest at jeg kler meg med mest farger, fordi det har en tendens til å snu om på hele formen og humøret! Farger skaper så mye varme og glede, og heldigvis for det!! 

Dagen for meg i dag, startet ganske kjipt... De av dere som har fulgt meg lenge vet at jeg har trukket et litt kortere strå helsemessig enn de fleste andre og at jeg for tiden er inne i en utredning hvor jeg blant annet provoserer gluten, som jeg ikke tåler... Og nå har jeg holdt på med dette i ca 4 uker og de siste dagene har jeg hatt så mye smerter, vært helt tom for energi og formen har bare vært generelt mye på bånn.
Morgenen i dag var ikke noe morsom, så etter å ha snakket på tlf med de som skal utføre gastrioskopien på meg neste uke, fikk jeg nå beskjed om å stoppe å spise gluten fordi jeg har blitt så dårlig. Så da var det å snu kostholdet igjen, og håpe formen snur like raskt!

Men så er det jo noe med dette å ikke la seg bryte ned av kjipe ting, for så lenge det er noe som er utenfor din kontroll, ikke noe du der og da kan gjøre noe med, så handler det om å akseptere situasjonen og gjøre det beste utav det!
En måte for meg å gjøre det på er å omgi meg med farger,  og da er det mest effektive å kle meg eller sminke meg i farger! Så da er det det jeg har gjort i dag og nå føler jeg meg mye bedre! :) 
 

*Bildedryss* Man lærer virkelig hvordan man skal holde hode høyt, kjempe litt ekstra og gjøre det beste utav situasjoner når utfordringer banker på døren!

Det var dagens filosofiske hjørne, sammen med litt dagens outfit, makeup og negler hehe! 

Har dere hatt en bra dag? Mange som gleder seg til enda en langhelg nå til helgen?!

Lots of love
 

#Dagensmakeup #Dagensoutfit #DagensNegler #DagensForm #Farger #Gir #Glede

#USMINKET

I dag kom bladet alle snakker om, i butikkhyllene! Jeg løp bort på Kiwien på hjørnet rett etter frokost, for å få mitt eget kopi av dette bladet, sånn at jeg kunne lese mer om hva alle andre snakker om, fordi det har florert av både positivitet rundt bladet, men også utrolig mye kritikk!Jeg må si at jeg er sjokkert over mange av de kritiske kommentarene jeg har lest til nå!
Er vi virkelig så overfladiske blitt og så usikre på oss sjøl at vi ikke tåler å se vakre kvinner stråle i sitt naturlige utseende?

Har vi glemt at det handler om å være trygg på oss sjøl, glad i oss sjøl uansett hvordan vi ser ut? Det er ikke utseende vårt som definerer oss som menneske.
Du er ikke en dårligere kvinne selv om du har urenheter eller ikke er str 36 med trent sprettrumpe!
Hvis man går rundt og er ulykkelig fordi man sammenligner seg med alle andre kommer man ingen vei.. Poenget med #Usminket slik jeg ser det, er jo nettopp dette som redaktøren sier i lederen av bladet.

Nei vettuhva!
Jeg hyller Det Nye for dette eksemplaret og jeg hadde LETT stilt opp i bladet usminket og MED min urene hud, som forøvrig har blitt mye bedre med rett hudpleie rutiner, mine bryn som både mangler hår og har helt forskjellig form og hudtonen min som er gul noen steder, rød andre steder og vanlig lys ellers!Det er ikke disse tingene som definerer meg som person!! 
Her på bloggen er jeg opptatt av å vise dere hvordan vi kan forskjønne oss selv med både makeup og hudpleie og jeg håper ikke dere føler at makeup er noe dere MÅ ha for å kunne føle dere vel. Da må jeg jobbe hardere for å fremme den naturlige skjønnheten, fordi det er noe alle har og noe jeg syns alle burde lære seg å ha en glede av! 

Så damer og jenter, vær så snill og husk på dette:

- Du er vakker og unik!
- Du er deg og ingen andre- så slutt å sammenlign deg med andre! 
- Slutt å fokuser på dine "dårlige sider", det er nok garantert bare du som syns de sidene er dårlige!
- Fokuser alltid på det du syns er fint med deg selv, finn minst 3 ting du liker med deg selv og neste gang du ser deg i speilet- vil jeg at det er disse tingene du skal se på!
- Bruk makeup som en måte å fremheve det du liker ved deg selv og bruk det fordi du har lyst og det er gøy, ikke fordi du MÅ! 
- Smil til deg selv og vær glad i deg selv for den du er og la kvinnene i bladet være glad i seg selv for den de er! 


Her er jeg, slik jeg ser ut akkurat nå!

 #Usminket2015 #DetNye #Skjønnhet

-Stay Fabulous <3

 

Spring News fra Urban Decay

//Produktene er sponset

Det er maaandag!! Og mandag betyr omtale her på bloggen og i dag vil jeg introdusere dere for noen deilige nyheter ifra sminkeverdenen!  

For en liten stund siden fikk jeg tidenes pakke i posten fra Urban Decay! 
Nå som våren står for dør, er det mye nye produkter som lanseres hos de fleste merkene og Urban Decay er intet unntak!

Her er de flotte produktene jeg fikk, foundation, concealer, øyenskygge og leppestifter!

Nye Ultra Definition Powder Foundation!
Denne er faktisk helt nydelig, føles fløyelsmyk på huden, dekker godt og kan brukes både tørr og våt!
Du kan bygge opp ønsket dekkevne med forskjellig påføring, så den dekker fra lett og opp til full dekk.

Jeg bruker først et lag med svampen som jeg påfører jevnt over hele huden, deretter sparyer jeg huden med facemist for å fukte den. Da smelter foundationen kjempefint inn i huden. Når første lag er tørt, går jeg over med en pudderkost med bare litt produkt på.
Resultatet av denne metoden gjorde at huden min så flawless ut, den dekker godt- uten å se ut som jeg hadde et tonn med makeup på!
Huden føltes heller ikke tett og det SÅ helt fantastisk ut. Jeg syns jeg faktisk så litt photoshoppet ut med det på! HahaWeightless Complete Coverage Concealer Denne er dødsgod! Konsistensen på denne er helt spesiell. Den gjør at den trekker fort inn i huden og gir et godt og dekkende resultat som man kan bygge på til ønsket dekkevne. Concealeren dekker urenheter og ujevnheter i huden helt suverent.
Endelig en Concealer som føles bra på huden, ser bra ut på og holder hele dagen, er perfekt i fargen OG som dekker uten å se for heavy ut! Moondust Eyeshadow - WOW sier bare jeg, FOR et pigment! Glitteret er utrolig finkornet noe som gir en så utrolig kul effekt og på bildet under har jeg laget en kjapp liten liner med denne skyggen.Sheer Revolution Lipstick - så var det leppestiftene da! OH MY! Dette var rett og slett et nydelig produkt, utrolig deilig å påføre, leppene ble godt pigmenterte og fuktet som bare det! Det var akkurat som om leppene fikk av god klem med fuktighet og det varer kjempelenge!
LOVE!!! - og du, de fargene da!

SE PÅ DE FARGENE! Jeg døde litt for så å gjenoppstå når jeg åpnet beholderene og så de freshe fargene! Hehehe

LOVE LOVE LOVE- disse var desidert det beste med HELE pakken! 

Så hvis du bor i Oslo ta turen innom Kicks Oslo City eller Steen og Strøm for å se på alle disse nydelige produktene, ellers finner du de også på Kicks.no

Noen av dere som har rukket å teste ut disse produktene enda?

Vi snakkes litt senere loves!
 #urbandecay #skjønnhet #sminke #newin

Når man ikke har bunad...

.... så blir skapet saumfart og endevendt etter noe som kan duge til den store nasjonaldagen!

Det skal jo være fint, men ikke for fint og ikke for lite fint heller. Så skal det jo være litt ordentlig, kanskje ikke så fargesprakende som jeg liker det og helt svart, vel- det blir for kjedlig eller?!

Flere enn meg som kjenner seg igjen? Hehe huff.. Nå har jeg prøvd uttallige antrekk og kombinasjoner, tror jeg har funnet ut av det nå, men så ubesluttsom som jeg er så har jeg vel ombestemt meg i morra igjen!

Men håret og sminken, det tror jeg blir som dette, enten med fletten hele veien ned, eller med hestehale på siden med flette i luggen. 

Sminken gidder jeg ikke gjøre så mye utav, det er jo meldt øs pøs regnvær i morra, så jeg vil minimere rennende maskara og flekkete foundation ved å bare forme bryn, arge leppene og ha på litt mineralpudder på huden! 

Er dere klar for dagen i morra? Hvor skal du feire?
Er du så heldig at du har bunad å bruke eller blir det vanlige penklær? 

Ønsker dere en fantastisk 17.mai i morra dere!

Stor klem fra ubesluttsomme meg, hehe 
(til neste år håper jeg å ha spart opp nok til en bunad, så jeg slipper å tenke på hva jeg skal ha på, hehe)

__________________________

#17mai #nasjonaldag #outfit #klær #skjønnhet #sminke #hår #ubesluttsom 

Lime Crime

Hallo mine kjære! 
Dagen før dagen i dag ja! Er dere klar for 17.mai nå? Bunad, pentøy, frisyren og sminken klar? 
Jeg tenker jeg setter håret opp i noe som tåler regnet og sminker meg lett, så jeg ikke ender opp med strimler av sminke rennende ned kinnene i morra- kommer en liten inspo til det senere i dag :)

Men først, tenkte jeg å dele mitt siste tilskudd i pastell øyensminken som har jeg har lekt med denne uken! Se den lilla her  og den blå her
I går gikk jeg for grønt er skjønt og her skal dere få se hvordan det ble...

*Bildedryss*

For å lage denne looken, brukte jeg den hvite kajalen først over hele lokket for å deretter legge på den grønne pastell fargen.
I Global linjen har jeg brukt en matt grå blandet med mørkegrønn fra Naked paletten og en helt lys skimrende farge under brynsben og i øyekroken.

Under øyet har jeg lagt  mørk grønn som jeg dro videre langs vippelinjen ut i en vinge. Og fra øvre vippelinje har jeg brukt en matt sort skygge og tonet utover vippelinjen for å møte den grønne under øyet, ut i vingen. 

Her er produktene jeg har brukt til denne looken

Hud: The Body Shop EVM powder foundation, Moisture White BB creme, Honey Bronze Highlighting Dome
Øyne: The Body Shop Instablur Eye Primer, Matte Kajal, Colourcrush Eye Colour, Urban Decay Naked 2 Palette, 24/7 Eye Pencil og Perversion Mascara
Bryn: Model Co More Brows
Lepper : Urban Decay Sheer Revolution Lipstick - F-Bomb

Hva syns dere?!

_________________________________________________
#Dagens #Makeup #Skjønnhet #Pastell #Farger

Sneak Peek \\ Dagens Makeup

Heiiii!

Okei, nå har jeg faktisk litt dårlig samvittighet- oppdateringene mine blir jo bare seinere og seinere på kvelder her!
Men som jeg sa i går- når solen skinner i Bergen så er man ute! Hehe, og jeg har vært på farten i hele dag og rakk først å legge dagens makeup for noen få timer siden.
Deretter måtte jeg nesten ha meg noe middag og lagde litt taco, så nå er jeg så kaputt at jeg rett og slett venter til i morra med å gå gjennom alle bildene, men fant disse to i full fart og tenkte å dele med dere en liten snik titt!

Jeg har holdt meg i pastell hjørnet i dag igjen, og dagens look ble med en lekker grønn farge! 
I morra lover jeg et heidundrande fargesprakende bildedryss og produktbeskrivelser! 

GOD FREDAG mine vakre venner!! <3 Dere er best!

Lots of love!

___________________________________

#Dagens #Makeup #Sneakpeek #skjønnhet 

Tropical Explosion

I dag har jeg lekt litt med farger igjen- men denne gang med farger som jeg sjeldent bruker selv, men som er utrolig kul å leke litt med, nemlig blått! 

Blå øyenskygge er liksom den store stygge ulven i sminkeskrinet og man enten elsker eller hater å bruke det.
Derfor skal jeg i dag vise dere at blått kan være ganske hot!

*Bildedryss*Hud: Urban Decay Naked Skin Concealer, The Body Shop EVM Powder Foundation, Honey Bronze Highlighting Dome
Øyne: Urban Decay Naked 2 Palette, The Body Shop Colourcrush Eyecolour, Matta Kajal, Instablur Eyeprimer, Coleur Caramel Mascara Blue
Bryn: ModelCo More Brows og The Body Shop Browdefiner
Lepper: Urban Decay Sheer Revolution Lipstick- Anarchy
Syns det er veldig gøy å eksperimentere med å ta bilder i forskjellige lys, og med solen skinnende utenfor har det blitt mye leking med sollyset i dag, effekten av makeupen syns jeg kommer ekstra godt frem i sterkt lys!


Hva syns dere om å bruke blått? 
Hot or Not?!

Håper solen har skint hos alle dere også i dag, jeg har vært masse ute i dag, derfor kommer dagens innlegg veldig sent! Men hvis dere har vært ute og nytt været dere også, så har dere nok ikke sittet her inne og ventet på ny oppdatering før nå som kvelden faller på likevel ;) 

vi snakkes i morra med ny sminkelook og inspo <3

#DagensMakeup #Pastell #blå #tropisk

Pretty Pastel

Heisann!

Etter tre dager med møkkaform, bestemte jeg meg for at i dag fikk formen bare gå en annen plass å plages, fordi jeg hadde bedre ting å ta meg til enn å bruke enda en dag i senga! For de av dere som følger meg på snapchat (rockstarcharlie) så har dere sett stort sett sengeteppet mitt, litt sjølsympati godis og serie maraton på samsung tableten min, på mystory! I dag hadde jeg ikke tid til det, snart 17.mai og greier, skal jo inspirere dere med fine sminkelooks og da har man ikke tid til å ligge flat ut =P
Og utenom det så måtte jeg hente pappa på jobb i dag, så vi fikk kjørt å hentet hans nye bil.. meeen mer om det på mystory, følg meg der om du ble nysgjerrig nå! Hehe..

SÅ til tema for dagen! Pretty Pastel avslører kanskje hva slags makeup look jeg skal vise frem? 
Joda, det er pastell øyenskygge! Men det blir mer enn bare bilde av hvordan jeg så ut i fleisen i dag, det blir også en aldri så liten How To også.Pastell øyenskygger dere! Flere enn meg som har opplevd at de er en smule plagsom å påføre?
Fine, duse og delikate de ligger i sin øyeskygge beholder. 
Du kommer bed børsten din og dypper ned, for så å påføre på lokket ditt..
Men hva skjer? Det kommer jo ingen pigment?! Det bare drysser bort med en gang du skal duse ut linjene!!
Whyy oh whyyy my pretty pastel?! 

- Det er ikke til å stikke under en sminkestol at det kan være et rent kaos å få på pastell øyenskyggene til å bli fine på lokket, uten at de drysser og MED det faktiske pigmentet, så for å gjøre jobben lett som en lek skal jeg vise dere hva dere må gjøre!!

Trikset for å få en lys. pastell øyenskygge til å virkelig sitte på lokket og få fargen til å poppe frem, er så enkelt som å tegne lokket med en hvit kajal først!
Jeg brukte denne nye fra The Body Shop, fordi den er myk nok til at jeg bare kan tegne over hele lokket slik som på neste bilde.

 

1. Start med å tegne hvit kajal over hele øyelokket og dus de ytterste kantene med en tom pensel, da slipper det å bli noe harde kanter når øyenskyggen kommer på.

2. Deretter er det på med pastellfargen, den dytter jeg på overalt hvor jeg har tegnet med kajalen.

3. For å få fargen til å poppe enda mer, legger jeg en sort liner ytterst langs vippelinjen, og en mørkere lilla under øyet. 

4. Så er det på med maskara. For å være litt ekstra gøyal hadde jeg på meg blå maskara under og sort over.Produktene jeg brukte til denne looken:

Hud: Urban Decay Concealer og Powder Foundation
Øyne: The Body Shop Brow Pencil, Instablur Eyeprimer, ColourCrush EyeShadow, Matte Kajal hvit, Urban Decay 24/7 Eye Pencil, Perversion Mascara og Coleur Caramel Mascara 04 Blue
Lepper: Urban Decay Sheer Revolution Lipstick- Liar

Faktisk litt uvant for meg å sminke meg på denne måten, men syns det ble en ganske kul look! 


Hva syns du? =)


#skjønnhet #dagensmakeup #howto #pastell 

Talk About Beauty!

//Samarbeid med
Talk About Beauty 

Mandag dere- det betyr omtaler her på bloggen
-Og i dag skal jeg gi omtale av en omtale side!

Spennende?! 

Det har nemlig nettopp blitt lansert en egen kosmetikk nettside, Talk About Beauty.
Her kan vi som forbrukere både lese og gi våre omtaler og likes til skjønnhetsprodukter vi bruker og har brukt.
Her kan man gjøre research på produkter man ønsker å kjøpe, se hva andre syns om dem og hvor varen selges til beste pris!

Siden er superlett å bruke og hvis du vil ha egen bruker kan du enkelt koble den opp til facebook.
Når du er klar med profilen din, et er bare til å søke på siden etter et produkt eller merke, som du enten vil lese omtaler om eller gi omtaler om! 

Du kan enten bare trykke jeg liker og være ferdig med det, eller så kan du skrive omtale i tillegg.Det som også gjør denne siden til et genialt sted å være og bruke, er at når man liker eller omtaler et produkt, så samler man opp poeng. Disse poengene kan senere bli brukt til å få rabattkoder, gavekort, gode tilbud og produktprøver!

 Dette kan vi like ikke sant?!

Jeg har nå, i ekte mandagsomtale form, sittet og saumfart siden og skrevet masse omtaler allerede, om produkter jeg liker og ikke liker. Fordi det er lov å si fra om produkter som ikke holder det de lover også- det er jo halve vitsen med å omtale et produkt, komme med ærlige meninger- slik at andre kan få nytte av det om de skulle vurdere å kjøpe det samme produktet!

Her kan dere se de siste produktene jeg har skrevet omtale for:


Hva tror dere? Er dere like begeistret som jeg er?

Vel- før jeg runder av skal jeg nevne enda en bra ting med siden og det er konkurranse!
Vi liker konkurranser gjør vi ikke?!
Det fungerer nemlig slik at det skal kåres en skjønnhets ekspert- dette blir da den personen som har gitt flest omtaler iløpet av mai måned og denne personen vinner både heder, ære og fine premier! 

Fortell meg gjerne hva dere syns om konseptet! 

Vi snakkes my darlings <3 

#konkurranse #omtale #TalkAboutBeauty #skjønnhet

Slår du følge?

Det er mange måter å holde seg oppdatert på alt som blir publisert her hos meg.
Hvis du vil gjøre meg kjeeempe glad kan du følge meg via flere forskjellige sosiale medier og det er bare å klikke på bildet eller i lenkene under så kommer du til de rette plassene:
instagram

Her får dere se bilder av meg på privaten, i jobb, blogg og alt mulig annet som jeg finner på å ta bilder av, legge filter på og hive ut på instafeeden! 

facebook

Dette er facebook siden til bloggen, samt meg som makeupartist, så her finner dere info om priser for booking, portfolio bilder, samt at jeg publiserer innleggene fra bloggen her! 

Youtube

Når tekst kommer til kort må jeg sette kamera på film og vise dere det jeg har på hjertet!
Så her poster jeg videoene mine, der får du tutourials, tips og triks i "levende live" ;)
 

bloglovin

Hvis du virkelig vil følge med og få epost når jeg publiserer noe nytt, kan du følge meg med bloglovin!

                                           

Så har vi såklart selveste snapchat, hvor jeg deler alt mulig fra a til å!

Hvis du også har en blogg her på blogg.no- så kan du følge meg der så dukker innleggene mine opp i newsfeeden din. Hvis du legger meg til får du gjerne gi et pling i kommentarfeltet, så kan jeg følge deg tilbake! =)

 

Tusen takk for at du leser bloggen min! Jeg setter enormt pris på hver og en av dere!! 

LOTS OF LOVE

#skjønnhet #makeupartist #følgmeg #follow #instagram #facebook #youtube #bloglovin #blogg.no

Lipstick Love

Jakten på den perfekte leppestiften! 
Noen som følger meg der eller?

Jeg får ofte spørsmål om leppestifter, hvilken type, hvilket merke hvordan farge..
Det er jo veldig en smak sak hva du liker å ha på leppene dine, men hvis du liker konsistensen av myk leppomade og vil ha en fin farge på den- vel da har du kommet til den rette guiden i leppestift jungelen!

I dag tar jeg for meg 4 farger, som egentlig vil passe hvem som helst, enten du liker en av de eller alle sammen. Dette er en leppestift som er spekket med fuktighet og akkurat passe mengde farge til at de går fint til hverdags og så klart også til fest!  

I gårsdagens makeup blandet jeg sammen to av disse fargene og kom frem til en farge jeg syns var smashing, så i dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere dem hver for seg!

Først ut er den naturlige nude fargen. Jeg er egentlig ikke noe fan av nude leppestift, men denne likte jeg utrolig godt fordi den gav faktisk liv til leppene mine, noe jeg ikke er vant til fra en nude leppestift!
Hvis du ikke er av de som liker de aller mest farge sprakende typene da er denne fargen perfekt til deg også!

Denne heter Sheer Revolution- Liar og er fra Urban Decay

Neste ut er også relativt nude, men med hint av lillarosa og gir derfor litt mer farge enn den første. Denne syns jeg passer for absolutt alle!

Fargen heter Sheer Revolution- Rapture.

Neste ut er for de mer fargeglade! Perfekt for meg med andre ord, hehe!

Du kan legge denne i et lett lag for bare et hint av knallrosa, eller gjør som jeg, påføre et godt lag så det blir ekstra pigmentert!

Fargen heter Sheer Revolution- Anarchy!

Den siste fargen går også i det fargesprakende hjørnet og er perfekt for deg som liker den klassiske røde leppestiften, bare i en mer glossy variant!

Jeg syns denne fargen er skikkelig lekker! 

Fargen heter Sheer Revolution- F-Bomb! 

Her kan du se alle fargene sett mot hverandreFant du deg en favoritt?

Min er helt klart den rosa- Anarchy!

Håper søndagen deres har vært like nydelige som det dere er <3

Vi snakkes i morra my loves!

#skjønnhet #makeup #leppestift

 

Sheer Pleasure

Hei igjen my darlings!

Hehe, som jeg nevnte i forrige innlegg, så skulle vi jo ut på båttur, men det endte med en gåtur fordi pappa hadde vært så lur at han hadde glemt å slå av en strømbryter sist han brukte båten... såå der var ikke noe strøm! Hehe- men det ble en fin gåtur i skog og mark istede da :)

Nå er bildene jeg tok tidligere i dag av dagens makeup klare så da tenkte jeg å dele de med dere:

*Bildedryss*

På øynene brukte jeg en sort kajal som jeg duset utover vippelinjen, deretter dyttet jeg på en shimrende lilla og sort øyenskygge. Resten av øyet fikk et lett strøk med en lys shimrende farge og et swipe av en matt brun grå i globelinjen.På leppene, som også er grunnen til navnet på dette innlegget, prøvde jeg meg med flere forskjellige farger (som skal bli et annet innlegg senere, hehe) for å finne hvilken farge som skulle bli til denne looken. Leppestiftene er i en "Sheer" variant, som betyr at de er shimrende, glossy og med litt lettere pigmentering enn en matt leppestift! Jeg endte opp med å blande sammen de to nederste fargene og resultatet ble da en rosarødish farge som jeg likte veldig godt!

Vårlig og friskt!

Hud: Naked Skin foundation powder og concealer 
Øyne: 24/7 Glide on Eye Pencil, Moondust eyeshadow og Perversion Mascara 
Lepper: Sheer Revolution Lipstick

Hva syns dere?

#DagensMakeup #sneakpeek #skjønnhet
 

Sneak Peek \\ Dagens Makeup

Heisann!

Popper bare kjapt innom for å dele en liten snik titt på dagens makeup!

Jeg har drevet å testet litt nye produkter, freshe farger på leppestifter og kommer til å lage en fin oversikt til dere litt senere, men nå blir jeg dratt med ut på båtur med pappa og min søster, så da rakk jeg ikke å gjøre meg ferdig med alle bildene, derfor får dere disse to nå og resten litt senere <3

Hva skal dere i dag? =)

#DagensMakeup #sneakpeek #skjønnhet

Favourite Makeuplooks

Det er jo HELG!
Fredag, solen skinner (akkurat nå i det minste, selv om det blåste og regnet og sluddet i ste) og fajitas med biff står på menyen!

Tenkte da i riktig helgeånd å inspirere dere med noen av mine favoritt sminke looks, kanskje det hjelper deg å velge ut sminken hvis du skal ut i kveld eller bare har lyst å pynte deg litt!

*Bildedryss*

Psst- vil du se flere bilder og fremgangsmåter for lookene, er det bare å klikke på bildet så åpnes en ny fane med innlegget!Håper dere fikk litt inspirasjon til helgens sminke! Nå skal jeg hive meg rundt med litt handling og ordning i heimen! 

Ønsker dere en fantastisk helg vakre venner!!! <3

 

#skjønnhet #helg #sminke #throwback #inspirasjon  

 

Noe av det fineste...

... må være helt nye leppestifter! 
Rett i fra pakken, ubrukte, fargesterke leppestifter- de ser jo bare rett og slett majestetisk ut, syns ikke du også?

I går fikk jeg en helt fantastisk pakke i posten med masse fine vår nyheter fra Urban Decay og jeg er forelsket!

Disse fire leppestiftene er noe av det som befant seg i pakken, tenkte å dele litt flere bilder med dere litt senere, men nå etter at jeg lastet inn disse bildene fra kameraet, måtte jeg bare laste opp dette og vise dere med en gang! 

Gled dere til mer bilder og omtaler senere <3 

Vi snakkes snart loves!!

#urbandecay #skjønnhet #sminke #newin
 

Why Not!

Why Not!

Det var akkurat det jeg tenkte der jeg sto med en lilla og en blå maskara, og lurte på hvilken jeg skulle bruke i dagens makeup.
Så kom jeg på- jeg kan jo bruke begge! 

Resultatet ble sånn her:

*Bildedryss*På venstre øyet la jeg en lilla øyenskygge som eyeliner sammen med plummefarget maskara på de øvre vippene, og blå på undervippene.

På høyre øyet la jeg en blå øyenskygge som eyeliner og hadde blå maskara på de øvre vippene, og plummefarget på undervippene.

På leppene blandet jeg sammen en rosa og en korallfarget leppestift for å få en mellomtone av de to.

Syns det ga et interessant utrykk og jeg liker jo å gå litt mot strømmen så da passet dette meg ypperlig!

Produktene jeg har brukt til denne looken er alle fra den økologiske nettbutikken som jeg er så glad i å bruke opp alle pengene mine på- shop.torhildkristine.com 
(og btw ingen av linkene her er annonselinker, if I like it- I link it )

HUD:
Coleur Caramel Compact Foundation Stick og Compact Powder, Zao Concealer Stick og Zao Mineral Cooked Powder i kinnene.
Øyne:
Zao Pearly Eyeshadow 112 og 115 og Coleur Caramel Long Eyelashes Mascara 02 Plum og 04 Blue
Leppene:
Coleur Caramel lipstick 206 og nvey eco Advanced Care Lip Colour 370

Ja noen av produktene på bildet ser litt maltrakterert ut, og det er fordi sist jeg var ute og flydde, ble kofferten min borte i bagasje utleveringen og da sas leverte den på døren min hadde halvparten av innholdet i denne paletten blitt knust....
Så da var det frem med flytende antibac og så rørte og presset jeg skyggene og rougen på plass igjen- men det er et tips vi kan snakke om senere. Hadde du kunne gått sånn her? Eller nøyer du deg med en farge om gangen? =)

Håper dere har hatt en strålende dag <3

Følg meg gjerne på facebook og instagram =)

#DagensMakeup #Skjønnhet #FargerikMakeup #Økologisk #Bærekraftig #TorhildKristine #Zao #nveyeco #ColeurCaramel

Sneak Peek \\ Dagens Makeup

Hei vakreste!! 

I dag har jeg jobbet iherdig med masse bilder, deilig sminke og fargerike øyne!
Været ute har kommet med alle sesonger på en gang og det er skikkelig innevær- så i dag har jeg en ny Dagens Makeup til dere- med en artig liten vri.

Akkurat nå holder jeg på med vasking, middag og bilderedigering- alt på en gang, så ville bare dele en liten sniktitt av looken, og så kommer flere bilder og produktbeskrivelser så fort jeg er ajour med alt jeg holder på med =)


Vi snakkes snart mine venner <3

#DagensMakeup #SneakPeek #Skjønnhet


 

How To \\ Get That Glow

Hei igjen vakre vesner!

Nå som sommeren står for dør er det jo litt fint med glødende hud og frisk og fin makeup, er dere ikke enig?
I dagens How To guide tar jeg dere gjennom en super enkel, frisk og glødende makeup! 

*Bildedryss*

Til denne looken brukte jeg disse produktene til hudmakeupen min:
BB creme, concealer, Face Gel, Highlighting Dome og Mineral pudder.1. Først startet jeg med å legge et lag med BB creme for å jevne ut hudtonen og dekke urenheter.2. Deretter klemte jeg ut litt av Tinted Face Gel på hånden, fordelte i en god blender børste og fordelte lett rundt i ansiktet.

Gelen er veldig drøy, så pass på å ikke ta på for mye om gangen! 

3. Når jeg hadde lagt gelen i ansiktet, blendet jeg den godt inn i huden i ytterkant av ansiktet, trakk med meg litt farge nedover halsen og med siste lille rest, fordelte jeg litt over nesen og haken også.

4. Deretter la jeg Highlighting Dome, rett på kinnbenet, deretter bare jevnet jeg produktet inn i huden med fingrene. 

5. Fant ut at jeg ville prøve denne på øynene også, så da la jeg litt produkt over lokket og duset det ut med en blender kost.

På bildene under kan dere se forskjellen fra de forskjellige stegene- Skal ikke så mye til, men oi for en forskjell det utgjør!!For å gi litt liv til bryn og lepper brukte jeg disse produktene for å fullføre looken:
Brow Definer, Gel Liner, Lip & Cheek Stain, Colourcrush Lipcolour og Super Volume Maskara.

Alle produktene er fra The Body Shop.
Highlighting Dome og Face Gel er sponsetHva syns dere?! 

<3 

#HowTo #Makeuplook #Glød #Frisk #SommerLook #Skjønnhet

Er det noe du prøver å fortelle meg?

//Produktene er sponset

Det satt jeg nesten og følte litt på da disse produktene kom i posten denne uken. Hehehe...

Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at jeg er uhyre bleik, så det passet jo egentlig veldig bra å få disse deilige produktene nå!Hos The Body Shop kan du fra denne uken av få noen flotte nyheter, elsker nye produkter og elsker produkter som gir glød! Noe disse definitivt gir!

Hvis du har like hvite bein som meg, men har lyst å sprade i kortere kjoler nå før solen har satt sine spor på deg, er Honey Bronze Tinted Leg Mist perfekt for deg også!
Det er bare til å spraye på og jevne ut, la det tørke og voila! Fargen smitter ikke av og sitter på til du dusjer den av igjen.Til ansiktet har der kommet en ny Honey Bronze Face Gel, den er helt matt og kan brukes alene, over din foundation, eller du kan blande den i din foundation for en litt mørkere hudtone når du blir brun om sommeren- Genialt!

I tillegg har der kommet Highlighting Domes, ah se sååå fin den er! Den fins i tre ulike nyanser og gjør highlighting til en lek, bare påfør rett på huden der du vil ha den, jevn litt ut med fingrene og du vil ha frisk og glødende hud på sekunder.

 

Jeg gikk i gang med testingen av produktene med en gang, hehe, så dagens makeup er med både Face Gel og Highlighting Dome- flere bilder og en liten "How To" kan du sjekke ut HER!

Har dere fått kloa deres i disse deilige produktene enda?
Eller har dere noen andre sommer glød favoritter? Del med meg da vel! =)

Vi snakkes senere mine kjære!! <3

#TheBodyShop #HoneyBronze #NewIn #SummerGlow #Glød #Frisk #LoveIt 

Thirty Days..

.. Er liksom det magiske tallet på å endre noe med hud, hår og kropp tydligvis! 
Jeg maser jo ofte om å bruke minst 28 dager på nye hudpleierutiner og det er jo nesten 30 dager. Og nå som jeg driver å forgifter kroppen min med gluten etter 5 år uten, fikk jeg også beskjed av legen om å holde på med det i 30 dager. Så da fant jeg ut at jeg samtidig skal gjøre noe skikkelig bra for kroppen min også i disse 30 dagene.  

Siden jeg har fibromyalgi i tillegg til dette foreløbig ukjente greiene som feiler magen min, er jeg nøye på å holde kroppen i aktivitet. Siden jeg ikke er i form til å drive med vanlig trening på et treningssenter har jeg en rekke hjemmeøvelser som jeg har fått av fysioterapauten min. Men det kan bli litt kjedelig med disse øvelsene i lengden så jeg har sittet og speidet youtube etter yoga øvelser.
Yoga er perfekt for meg, så lenge jeg tilpasser øvelsene til hva jeg makter å gjøre, før jeg ble syk gikk jeg også på yoga på treningssenter, så jeg har litt baseøvelser inne.
Forrige uke datt jeg over youtube kanalen Yoga With Adriene og har satt sammen et program til meg selv basert på mange av øvelsene hun viser i videoene sine.

Dette er gode øvelser som styrker den indre musklaturen, mye god uttøying og balanse øvelser.Nå som det har vært så mye fint vær, har jeg tatt med meg matten min ut og gjort yoga i solen mens jeg hører på favoritt treningsmusikken min på spillelisten Work It Out på Spotify. Hehe, ikke akkurat vanlig yoga musikk, men det er det som funker for meg!

Det jeg liker med yoga er at jeg både får en god treningsøkt, men det er så mange andre gode fordeler som uttøying og økt blodsirkulasjon, noe som er ypperlig for fibro kroppen, i tillegg er det avslappende og jeg får jobbet med pusten og det er bare utrolig deilig etterpå!Så selv om jeg spiser meg sjøl dårlig av denne teite gluten, så skal jeg hvertfall gjøre det jeg kan for å holde kroppen min glad ellers! 

Flere enn meg som er yoga frelst?! =D

#skjønnhet #yoga #helse #fibromyalgi  

April Favoritter

Heisann!

Brått så var april måned forbi og mai er i gang- herlighet som tiden flyr!
Men det er egentlig ganske deilig at vi snart har sommeren her, så tiden kan få lov å fly litt til før jeg vil at den skal gå saaakte så vi får nyte deilige sommerdager!

Anywho i dag er det jo mandag, og mandag betyr omtale her på bloggen.
Tenkte derfor å komme med mine favoritt produkter fra april i dagens omtale. 

Iløpet av april snopte jeg meg litt nye produkter som raskt fikk status som favoritter- deriblant noen fantastiske maskaraer fra shop.torhildkristine.com, på bildet over har jeg på meg fargen 02 Plum sammen med en lilla øyenskygge fra Zao lagt som liner. I tillegg kjøpte jeg 04 Blue, som jeg også syns er fantastisk fin. Disse kommer til å bli mye brukt fremover. Syns det er så fint med farget maskara mot øyefargen min, og i tillegg er det litt mer spennende enn svart og brun maskara. 

I tillegg kjøpte jeg meg den superlure Smart Brush Cleansing Egg fra Makeup Mekka og den nye hvite kajalen fra The Body Shop. 
Se video og les omtalen min om  Brush Egg HER.
Kajalen fra The Body Shop er fløyelsmyk i påføring og jeg har noen lekre looks som jeg skal vise dere med denne i kommende innlegg- så det er bare å glede seg!
Ellers var det Makeup Revolution Ultra Brow Gel som også har vært en av mine favoritter iløpet av April - sjekk videoen jeg lagde om den HER 


Nå som det har vært mange solfylte dager har jeg passet ekstra på å beskytte huden, her er det Aloe Soothing Moisture Lotion med SPF 15 og Extra Virgin Minerals Powder som har stått for den jobben. Den nye Invisible Cover Mineral Concealeren fra Makeup Mekka har blitt brukt for å dekke urenheter og blåhet under øyne og rouge paletten jeg har satt sammen med alle blusherne jeg har fra The Body Shop,har blitt flittig brukt for farge og glød til ansikt og øyne (jepp jeg swiper ofte rougen over øyelokket, da slipper jeg å ta på øyenskygge og rougen gir nok farge og glød til lokket så det ser ut som jeg har tatt meg tid til å legge øyenskygge ;) )

Såh- det var mine favoritter! Har dere hatt noen favoritter i det siste? 
Og bare sånn FYI- ingen av linkene jeg har lagt inn her er annonse eller sponset, jeg bare syns det er hendig å linke videre til produkter jeg anbefaler når de er tilgjengelig på nett, slik at hvis det er noe dere har lyst å lese mer om eller kanskje kjøpe selv så er veien dit, mye enklere =) 


Har dere ellers hatt en bra helg og start på uken?
Jeg har bare holdt på med masse praktiske greier i dag, papirarbeid og planlegging av tiden fremover, men jeg har også planlagt et par kule makeup looks til dere, så pass på å poppe innom igjen, for masse fin inspirasjon denne uken <3

#skjønnhet #omtale #favoritter #april #mai #sommer #anbefaling #sminke #hudpleie #TheBodyShop #TorhildKristine #MakeupMekka #MakeupRevolution  

In The Summertime...

HEI!
Har dere hatt en fin langhelg?!  

Ååå det fine været som har vært denne helgen har gjort at jeg leeeengter til sommer og varmegrader!I år skal jeg faktisk på ordentlig 2 ukers utenlandsferie for første gang på alt for mange år, så i dag har jeg brukt litt av kvelden her på å sitte og sikle etter fine ting på nettet! 
Bikinier, maxikjoler, jumpsuits, tilbehør... Åh som jeg gleder meg til å fylle på litt i garderoben med klær som er egnet for sydentemperaturer...

Her er litt av det jeg har tittet på i dag

Jeg ELSKER jumpsuits! Noe av det diggeste som fins å ha på er disse løse flagrende og fine plaggene her! Disse er alle fra H&M 


Bikinier jah- her er jeg egentlig utrolig sær, disse er alle i form og farger som jeg liker, spørsmålet nå er vel bare hvordan de faktisk ser ut på.. 
Har planer om en aldri så liten tur ut i morra for å se om jeg finner noe som kan være passende- så da får vi se om passformen er like bra som jeg håper!

Maxi og strand kjoler! Om sommeren bor jeg i maxikjoler og jumpsuits, enkelt og greit fordi det er ett plagg og en hel outfit i ett. Slipper å tenke på å matche over og underdel og så videre, bare hive på seg denne ene fine kreasjonen og du er klar! 

Miiihii som jeg gleder meg til det blir varmt og ikke minst til jeg skal på ferie! wohooo!

Har dere begynt å planlegge sommeren og ferie enda?! 

#skjønnhet #wanties #ønskeliste #sommer #klær #kjoler #jumpsuits #bikini  

Makeup Lesson \\ Øyemakeup

Hellu igjen folkens! 
Hadde jo tenkt å få dette innlegget ut for noen timer siden, men min far sku ha meg til å hjelpe han å sjøsette båten rett etter det forrige innlegget jeg postet, så gikk jo ikke det helt knirkefritt, som dere som følger meg på snapchat fikk se! Deretter kom min søster med minien hennes, som jeg sitter barnevakt for og han har jeg akkurat fått puttet til sengs- sååå NÅ kommer innlegget jeg lovet dere tidligere i dag! :) 

Jeg har startet opp med en ny kategori til dere, hvor jeg tar opp spørsmål og problemstilliger som dere ofte kommer med. 
Forrige gang tok jeg for meg hudmakeup og i dag går vi videre til øyemakeup!

1. Ser at det fins primer til huden og egen til øynene, trenger jeg begge?

- Både ja og nei. En primer til ansiktet har som regel sin funksjon i forhold til hudtype, og huden vi har rundt øyeområdet er helt annerledes enn huden vi har i ansiktet. Derfor fins det egne produkter som er til bruk for øynene, både i form av primere, concealere og kremer osv. Så om du bruker primeren til ansiktet på øynene så vet jeg ikke hvordan det vil virke på huden din, for å være ærlig.
Men du ikke spesifikt ha en eye primer for å legge bra øyenskygger- du kan nemlig også bruke concealer som underlag og få veldig godt resultat med det.
En eyeprimer vil nok kunne gi hakket bedre resultat i form av holdbarhet, men se an behovet ditt selv, hvis du bruker mye øyenskygger og vil ha frem både farger og holdbarhet- Ja, invester i både og.
Men om du ikke bruker særlig mye øyenskygger, trenger ikke nødvendigvis begge typen primere, men ikke bruk ansiktsprimeren på øynene, bare for sikkerhets skyld!

2. Skulle gjerne hatt noen tips til grønne øyne, og hvordan en kan bruke sterke farger - men unngå "blåveis-looken"

-  Til grønne øyne finner du litt farge tips lengre nede på siden her, ellers har jo også jeg grønne øyne så er bare titte litt gjennom "Dagens Makeup" kategorien her og finne litt inspirasjon =) 

Sterke farger uten å oppnå blåveis effekten ja, hehe. Her går det på underlag, ha godt feste til skyggene, og bruk påføringsmetoden som er beskrevet i punkt 3. Da unngår du dryss som ofte er denne blåveisen.

Ellers kan du også prøve å legge øyensminken først, da kan du grise så mye du bare vil, tørke det vekk når du er ferdig og så legge hudmakeupen til slutt! 
Du kan også teste sånn som på bildet under her hvor jeg legger 3 forskjellige fargede kajaler over vippelinjen for så å legge samme farge øyenskygge over kajalen.


Se hele denne looken HER

3. Hvordan påføre øyenskyggen uten at det striper seg og blir ujevnt?

- 1. bud er underlag- da går vi litt innpå det spørsmålet ovenfor her, hvorvidt man trenger eyeprimer. Hvis du har problemer med at skyggen striper seg vil en eyeprimer kunne hjelpe til med å forhindre dette! 
2. bud er redskap- bruk gode børster/svamper til påføring slik at man får satt fra seg rikelig med pigment på lokket og duset kantene så alt blir blendet og fint.
3. bud er påføringsmetode! Hvordan du legger fra deg produktet har også mye å si. Veldig mange tar en kost og "swiper" øyenskyggen på lokket. Da fester det seg ikke særlig godt, det drysser mer og det holder ikke noe lenge. Det beste er å dytte øyenskyggen på lokket for å sette fra seg produktet ordentlig i underlaget. Da drysser det mindre og det holder lengre.
 


4. Jeg får ikke til overgangen på øyenskyggene når jeg legger flere farger- HJELP!

- Invister i en god blenderkost for det første! Godt redskap er halve jobben! Så nå du går i gang med flere skygger, dytt på en farge og blend ut, deretter neste farge og blend ut. Blendingen er superviktig for at alt skal se mykt, jevnt og fint ut. I tillegg, når hver og en farge er blendet godt hver for seg så smelter de automatisk inn i hverandre når de kommer sammen på lokket. Så få inn en god teknikk på blending når du legger skyggene, øv deg på en og en farge og så kan du bygge på med flere farger etterhvert!


5. Eyeliner er så vanskelig, kan du vise hvordan jeg får det til?

- Eyeliner er og forblir noe vanskelige greier... Hvis du ikke lærer deg å jukse da!
Når jeg legger eyeliner alene, kan du banne på at jeg bommer på noe. Den blir ujevn, for mye på ene siden, for lav på den andre...
MEN jeg har funnet ut av en enkel måte å få til nærmest perfekt eyeliner hver gang- En aldri så liten jukselinje laget med kajal! 
Jeg bruker en myk kajal, i samme farge som det eyelineren skal være (jeg har jo en tendens til å legge i alle mulige farger..) legger over vippelinjen og former den til.
For om man bommer litt med kajalen, så er det så lett å bare ta en q tip eller en tom pensel jevne den på plass igjen, uten å ødelegge for resten av makeupen. Men hvis man bommer med eyelineren så er det mye vanskeligere og en større redningsaksjon om man bommer med den.
SÅ tegn opp langs vippelinjen med en kajal, dus ut linjen, form den slik at den passer ditt øye og SÅ mine venner, tar du eyelineren rett over kajal linjen og resultatet blir perfekt!  

Et par andre tips når det gjelder å legge kajal/eyeliner- lær deg øyeformen din og påfør den ytterste linjen mens øyet ditt er åpent! Fordi om du legger den på lokken når det er igjen, så kan den se aldeles perfekt ut, men så åpner du øyet og linjen kan plutselig få en knekk og det ser bare rart ut.. Det er jo logisk nok fordi øyet vårt har folder og linjer som er glattet ut når øyet er igjen, men som kommer frem når øyet er åpent. Derfor er det best å påføre lineren med et åpent øye slik at du ser at du ikke får den i øyets naturlige folder/linjer.
Og så det siste tipset- når det kommer til å lage "vingen"  er det veldig greit å gå etter underøyet ditt. Der underøyet møter overøyet, er et perfekt utgangspunkt for din 
vinge. 


6. Hvilke farger kan jeg bruke når jeg har brune øyne? 

- Akkurat de fargene du liker og vil bruke! =)

Før i tiden var det veldig "regelbestemt" hvilke farger man skulle bruke til den og den øyenfargen. Vi fikk fargeanalyser som fortalte oss om vi var vinter, vår, sommer eller høst og skulle da kun bruke fargene tildelt din årstid..
I dag er det ikke like regelbestemt lengre- ja disse analysene er gode pekepinner om man står helt tom og ikke aner hvor man skal begynne, men jeg er litt der at hvis DU liker en farge og hvis DU føler deg vel med denne fargen- være seg klær eller sminke. Så syns jeg du skal kunne bruke denne fargen!
Selvsagt fins det farger som får spesielt brune øyne til å "poppe" ekstra frem - derfor skal jeg dele et enkelt og greit bilde med dere under som har en fin oversikt. 

Men jeg vil ikke at du/dere skal føle dere låst til denne fargefordelingen, fordi selv om øyet ditt kler èn farge, så kan resten av deg kle en annen. Så lek litt, våg å utforsk litt hva du liker og bruk de fagene som faller deg inn! Håper dere fikk litt nytte av disse tipsene! 
Ha en fantastisk helg videre så snakkes vi i morra <3  

#Skjønnhet #MakeupLesson #HowTo #Guide #tips #triks  #makeupartist #skjønnhetsblogger

Øyne i Fokus

Hei verdens beste lesere!!

Har dere hatt en bra langhelg så langt?! =)

Jeg sitter akkurat nå og jobber litt med en ny Makeup Lesson til dere!
Forrige uke hadde jeg fokus på hudmakeup og denne uken er det øynene vi skal gå litt mer innpå.

Så hvis du lurer på hvilke øyenskygger du kler- hvordan legge perfekt eyeliner og et par andre tips og triks for å få øye makeupen til å gå som en lek- popp innom igjen i kveld så skal jeg dele noen lure tips med dere!  

Vi snakkes snart!! <3

#Skjønnhet #MakeupLesson #HowTo #Guide #tips #triks #øyne #liner #øyenskygge #makeupartist #skjønnhetsblogger