hits

mai 2016

Det enkle er ofte det beste

Hallais! 

Har dere det fint eller?! Nå har det brått gått nesten en uke siden jeg oppdaterte sist, men det blir rett og slett litt sånn av og til at jeg trenger å logge litt av og komme asjur med ting i heimen og livet, og siden jeg ikke blogger så mye om alt annet hva jeg gjør- siden dette tross alt ikke er en hverdags blogg, så føler jeg liksom ikke for å poppe innom for å skrive at jeg har støvsugd og vasket hele huset og hva jeg lagde til middag! 
(Sånt får dere heller sett på snapchat! haha) I tillegg har det blitt mye jobbing og lite tid til å lage makeuplooks og innlegg som jeg kan dele, men i dag dere! I dag fikk jeg endelig litt tid til å ordne både hår og sminke til en ny look til dere fine folk! ♥

Jeg sier ofte at det enkle ofte er det beste, og det gjelder på så mange aspekter i livet, men også i sminken. Nå som solen skinner og sommeren er over oss liker jeg å holde det enkelt og effektfullt! Så det er nettopp det dagens makeup er!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

I dag har jeg valgt en duggfrisk hud, med lett bronzing og glød i kinn, øyenskyggeliner i brunt og en rosa leppe.

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har bruk i dagens look er alle fra The Body Shop.
Jeg er litt sånn at jeg liker å vise en hel makeuplook fra en og samme merke ofte, slik at man kan se mest mulig av de gode produktene i merket jeg viser. 
Noen ganger blander jeg favorittprodukter fra forskjellige merker sammen også, men liker å vise alt hva ett merke har og tilby om gangen, om dere skjønner!

SAMSUNG CSC
Så i dag har jeg brukt et par nyheter fra The Body Shop i tillegg til et par gamle gjengangere

Hud- Fresh Nude Foundation sammen med nyhetene Honey Bronze Drops of Sun ♥ Baked Bronzer og Instamatte Compact 
Øyne- 2in1 Smoky Gel Liner sammen med Colourcrush Eyecolour 245 - Coco Deluxe og Define & Lengthen Mascara Brown.
Lepper- Lip Liner BLushing Pink og Colourcrush Lipstick 205- Passionate Pink

SAMSUNG CSC

Jeg ELSKER hvordan den fine brunfargen på Coco Deluxe henter frem grønnfargen i øynene mine, dette er virkelig en øyenskygge for oss grønnøyde!
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så må jeg også skryte litt av Drops of Sun- den gir et så fiiiint solkysset resultat på huden- video med denne kommer! 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om looken?

SAMSUNG CSC

Håper dere nyyyter solen fininger! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram* 

Smokey Delight

Heeei på dere! Har dere en fin dag?! ♡

Jeg tenkte jeg skulle poppe innom og dele litt mer up close bilder og detaljer rundt makeupen jeg gjorde på 17.mai!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Huden er sminket med Urban Decay Naked Skin Ultra Weightless Definition Liquid Makeup, Weightless Complete Coverage Concealer, The Body Shop Drops Of Sun, Urban Decay Beached Bronzer og Afterglow Highlighter Fireball. Som siste finish for at huden skal holde seg matt hele dagen, har jeg på De-slick Setting Spray.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På øynene brukte jeg først Primer Potion fra Urban Decay og deretter frger fra XX Vice Ltd Reloaded Paletten.

SAMSUNG CSC

Fargene jeg har brukt er 501 langs hele vippelinjen, Anonymous på resten lokket og opp til bryn, Midnight Cowboy i innerkroken av øyet og Laced og Suspend i globallinjen og under øyet for å skape dybde.Langs vippelinjen la jeg også The Body Shop Carbon Smokey og så et strøk av Super Volume Mascara og brynene er formet med Smoky 2 in 1 Gel Liner og Urban Decay Brow tamer.

Leppene er tegnet opp med 24/7 Glide-on Lip Pencil Stark Naked og deretter Naked Ultra Nourishing Lipgloss i fargen Walk of Shame.

-Elsker disse navnene UD har på produktene sine, haha!

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? 

Ha en nyyyyydelig dag mine fine ♡

Uken som gikk

Steike meg for en uke det var som gikk! fra mandag til mandag gikk det slag i slag og jeg har virkelig fått kjenne på det å være i full gang igjen!

SAMSUNG CSC

Det begynte med mandag i forrige uke- da hadde jeg noen avtaler og mellom avtalene ble det en tur opp Løvstakken for å få inn litt trim.
Mandagkveld ble det bestemt at jeg skulle på spontantur til Oslo for å få se et av mine favorittband dagen etter! #Yolo haha

Tirsdagen gikk jo fort unna, med reising bort til Oslo, litt farting i sentrum før en helt fantastisk konsert.
Onsdag var det opp tidlig for å fly tilbake til Bergen slik at jeg rakk jobb kl 11! Da jeg landet på Flesland fikk jeg en telefon med spørsmål om jeg kunne stille opp og jobbe på Gullruten på fredagen- og det kunne jeg virkelig ikke si nei til!
Så da jeg kom på jobb ble det å planlegge og klargjøre til fredagen med en gang, fordi siden jeg har verdens beste arbeidsplass- så sponset nemlig The Body Shop meg med goodiebags til å ta med til alle som kom til Beauty Loungen og med masse fin fin sminke til å bruke på alle.

SAMSUNG CSC

Torsdag var det jobbings på TBS først og så brukte jeg hele kvelden på å pakke kittet mitt og gjøre klart til fredagens jobb!
Når fredagsmorgen kom, var det opp og hoppe og avgårde til Scandic Ørnen for å gå igang. Monster produksjon hadde virkelig stelt i stand et utrolig bra arrangement med beauty loungen, der det var frisører som ordnet hår og egne stasjoner for oss makeupartister. Jeg hadde med meg mine to fine kollegaer og sjefer fra TBS, Monica og Tonje- de lakket litt negler delte ut goodiebags, sto for god stemning og hjalp meg med å vaske koster og hente kaffe til meg. Fordi etter første personen jeg fikk i stolen litt før kl 11, gikk det slag i slag frem til kl 1715! Jeg rakk verken se hvilke andre folk som jobbet rundt meg eller hvilke kjendiser som sto rundt om, haha! Men tiden fløy og jeg hadde det kjempegøy! Fikk sminke utrolig masse inspirerende mennesker som jobber både i produksjon, redaksjon i tv, pluss et par kjendiser, hihi!

Etter at jeg fikk pakket ned sakene mine, var det bare å fly hjemover, skifte og hive innpå noe mat før jeg dro inn igjen til sentrum for å få med meg selve Gullruten! Det var så gøy, jeg traff masse spennende mennesker- det var nesten litt surrealistisk å være med på det hele, bare så utrolig gøy! Det var også en etterfest etter utdelingen som jeg tok turen innom i en liten time, men det måtte bli med det fordi jeg skulle opp 0630 på lørdag for å jobbe med brud.
Så da var det bare å komme seg hjem, pakke om kittet- rengjøre koster og komme seg iseng etter en helt utrolig fantastisk spennende dag!

Lørdagen startet da 0630, heldigvis hadde jeg pakket alt klart kvelden før, så da var det bare å ta en rolig morgen, spise frokost og så kjøre avgårde til dagens brud. Jeg er så ydmyk og takknemlig over å få være med på en så viktig dag for noen, så det ble en fin fin morgen med hår og sminke på den nydelige bruden. Da jeg kom hjem fikk jeg slappe av et par timer, spist lunsj og hive innpå mer kaffe før min søster og mannen kom for å droppe av kidsa, for de sku på fest. Og siden det var utkledningsfest så ble det til at jeg dro frem sminkekostene igjen og ordnet henne og klippet håret på min svoger. 
Såå gikk resten av kvelden i å passe kids og det er jo en god jobb i selg sjøl, haha!

Søndag morgen ble jeg vekket av min fine nevø- så alt alt alt for tidlig, jeg hadde enda ikke fått sovet ut etter all jobbingen, så jeg var passe sleten da jeg dro meg ut av sengen i 07 tiden.. kl 15 skulle jeg nemlig være på location til fotoshoot, så hadde virkelig behov for søvnen jeg ikke fikk- men her var det bare å kjøre på! Locationen vi var på var helt fantastisk og jeg gleder meg villt til å vise dere bilder- i tillegg fikk vi oss godt med trim der vi bar rundt på utstyr opp i skauen ved løvstakken! 

Mandag morgen var det opp tidlig igjen for å gjøre dag to av fotoshoot, denne gang i studio, så litt mindre slitsomt, hehe! 
Det ble utrolig mye kule bilder og vi ble til og med ferdig en halvtime før tiden! Men jeg var ikke helt ferdig å jobbe enda, for det var noen som ikke hadde fått klippet seg før 17.mai så da ble både pappa, lillebror og beste tjommi klippet fin før jeg kastet inn håndkleet for uken, 


PUH! Jeg er jammen glad for at jeg elsker jobben min, haha! 
Men nå blir det ganske rolig en liten stund fremover- sånn at det blir tid å restituere litt også etter alt som har skjedd denne uken! Men ah!! FOR en uke! Gøy, fantastisk, slitsomt og enda mere gøy! Jeg føler meg så heldig som får drive med det jeg elsker å gjøre!


Måtte bare slenge med dette nydelige bilde fra ene locationen på søndag- det er jammen ikke feil å jobbe i omgivelser som dette her altså!

Nå skal jeg drikke opp kaffen min og komme meg på jobb- vi snakkes litt senere! ♥
 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Hurra for 17.mai!!

Gratulerer med dagen fint folk!

 

Titter bare kjapt innom for å ønske dere en nydelig feiring og håper alle har en flott dag, med masse is og kaker, champagnefrokoster og det som er! 
Jeg har hatt en veldig rolig start på dagen, sov til ni og sto opp og drakk kaffe, ryddet i makeupkittet mitt etter all jobbingen i helgen frem til og med i går og deretter hoppet jeg i dusjen og begynte å stelle meg. Siden jeg er så glad i å dandere og gjøre ting fint, så lagde jeg meg en enkel men fin 17.mai frokost til meg selv og har hørt på 17.mai sending på radioen og kost meg masse sålangt i dag! Nå har jeg nettopp tatt litt bilder av dagens antrekk og sminke og så skal jeg straks stikke ut av huset, treffe litt venner og nyte dagen. 
Kos dere masse i dag fine venner ♥

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC
I dag går jeg for lang kjole med fint mønster, så jeg kan late som det er litt bunad - til neste år skal jeg ha enten festdrakt eller bunad altså!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Håret er trukket bak fra ansiktet i to snurrefletter på hver side som jeg har festet i strikk i bakhodet og sminken er en lett lett smokey i blå og bruntoner for å matche fargene i kjolen. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Helt nederst langs vippelinjen har jeg lagt 501 fra urban Decay Vice paletten- jeg virkelig elsker denne fargen!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Mer detaljer om produktene jeg har brukt kommer senere- nå skal dagen nytes!

SAMSUNG CSC

Ønsker dere en herlig 17.mai feiring videre fineste ♥

 

For oss uten bunad!

Hæppy lørdag folkens! 
Tiden flyr! Det er 3 dager til 17 mai, og jeg som ikke er en heldig eier av bunad, står alltid med det samme dilemmaet hver 17.mai, eller dåp, eller konf og lurer på hva i all verden jeg skal gå med... Og jeg regner med jeg ikke er alene om det! Men i år har jeg vært litt tidligere ute og fått satt sammen tre alternativer som er fine å bruke til alle slike annledninger! 

Forrige innlegg viste jeg dere hvordan jeg la den perfekte 17.mai sminken, så i dette innlegget får dere to fine frisyrer og tre fine antrekk til annledningen!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Antrekk 1

Dette antrekket er veldig fint, det er en lang kjole, men med høy splitt på begge sider og skjørtet på kjolen har masse blomsterdetaljer i et gjennomsiktig stoff slik at det ikke blir like tungt som en maxikjole. Til denne kjolen er det fint med en blazer om ikke varmegradene er helt tilstede,- her har jeg gått for en kremhvit. Da blir det klassisk, pent og pyntelig!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Antrekk 2

Her er det litt mer cool twist over antrekket, hvor jeg har valgt en hvit tettsittende blondekjole og paret sammen med en dongrijakke.
SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne frisyren er kjempeenkel, her har jeg bare samlet litt hår i front og laget en snurreflette på hver side av hodet og festet med strikk i bakhodet, så har jeg samlet en seksjon til med hår og laget en snurreflette i fra bakhodet og ned. Tilslutt har jeg satt alt sammen i en lav hestehale, men på grunn av snurreflettene blir det hakket mer spennende enn bare en hestehale!
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Antrekk 3

Nå er det på tide å bli enda litt mer leken i stilen, så her har jeg gått for en gøyal mønstret kjole!

SAMSUNG CSC

Håret er samme på det første og siste antrekket- løst, med deler av frontpartiet snurret i snurreflette og samlet i bakhodet, noe som er veldig enkelt og ypperlig for de som ikke har helt dreisen på fletting.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Alle kjolene jeg har vist her i dag har en ting til felles og det er at de dekker brystpartiet, det gir antrekkene et mer anstendig preg, så selv om to av kjolene er kortere så er de forsatt fin å bruke til både 17.mai! 
Da jeg tok disse bildene hadde vi jo tropevær og 25 grader, nå er det jo ikke meldt like varmt, så jeg ville nok paret antrekkene med et par strømpebukser og siste kjolen hadde fått en blazer alla den samme som i første antrekket. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva skal du gå med på 17.mai? :)

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


Perfekt 17.mai sminke

God kveld mine fine! 
Tidligere i dag lovet jeg dere jo et innlegg om 17.mai sminke - men så har dagen flydd avgårde med masse jobb, så nå har jeg endelig fått satt meg ned og skrevet ferdig innlegget.

Jeg viser en veldig enkel makeup, som passer både til bunad og til andre fine antrekk til den store feiringen!
Fokuset er på makeup som holder godt på en dag hvor man gjerne er lenge ute og skal spise masse pølse, is og kaker!

SAMSUNG CSC

Slik gjør du:

- Start med å legge en god primer over hele ansiktet og jobb deretter inn foundation

SAMSUNG CSC

Til basen har jeg Instablur Primer som jevner ut huden og porer og gjør at makeupen sitter bedre og lengre på huden.
Over primeren har jeg Extra Virgin Minerals Foundation med SPF 25 - så beskytter du huden mot UV stråler mens du er ute og nyter dagen.

SAMSUNG CSC

- Deretter er det å prime øyelokket slik at øyenskyggene sitter som støpt hele dagen igjennom

Her bruker jeg Urban Decay Eyshadow Primer Potion Anti Aging - siden jeg tross alt drar litt på åra, haha

SAMSUNG CSC

- Så er det tid for basefargen, en matt lys skygge

Jeg bruker det nye Vice palettet fra Urban Decay og første farge ut er Anonymous

SAMSUNG CSC

- Deretter jobber jeg inn litt dybde i globallinjen og under øyet og duser skyggene godt.

SAMSUNG CSC

- Her la jeg fargen Laced og blendet godt
- Til slutt gikk jeg inn med Suspend langs vippelinjen og duset ut for å møte globallinjen

SAMSUNG CSC

- Tid for maskara, her valgte jeg en som helt enkelt bare definerer vippene, i brun farge så ikke det blir for hardt.

Maskaraen er Define & Lengthen fra The Body Shop 

SAMSUNG CSC

- Siste finish på øynene er bryna, og her grer jeg bare gjennom og former med en farget brynsgel fra Urban Decay

Så over til kinn og lepper- Her hadde jeg fokus på litt varme og glød til ansiktet og et leppeprodukt som dere nå kanskje har sett veldig mye her inn i det siste, nemlig long lasting Lip & Cheek Stain fra The Body Shop- for med denne på kan du spise pølser og is og kaker uten å tenke på at du spiser av deg leppefargen i første bit! I kinnene har jeg Beached Bronzer fra Urban Decay og favoritten min Shimmer Waves 04 fra The Body Shop.

SAMSUNG CSC

- Under kinnben og i rammen av ansiktet legges bronzer

SAMSUNG CSC

- Over eplekinn legges Shimmer waves

- I tillegg la jeg den lyseste fargen i paletten i øyenkroken og øverst på kinnben, neserygg, over leppen og under brynet for ekstra highlight og glød

SAMSUNG CSC

- På leppene blandet jeg to farger av Lip & Cheek Stain, for å få en lett og fin rosa farge. Jeg tok den også på med en beauty bud- da sank den rett inn i leppen og ga et perfekt resultat!

SAMSUNG CSC

And Voila enkel og fin 17.mai sminke! 

SAMSUNG CSC

I morgen får dere se 3 fine antrekk som alternativ til oss uten bunad- her har jeg også lagt på litt andre farger på leppene for å skape litt variasjon.
Så følg med for 3 forskjellige fine 17.mai antrekk og 2 enkle frisyre variasjoner i neste innlegg! 

___________________________________

Nå skal jeg ut på nattåpent på Oasen for å kjøpe ny krølltang- min kortsluttet her om dagen etter at jeg hadde krøllet alt håret på ene siden! Er det ikke typisk?! Heldigvis fikk jeg krøllet resten av håret med rettetangen min, men jeg har brudestyling på lørdag og da er det krise å ikke ha utstyret på plass! Etter det blir det rett hjem i seng så jeg får ladet batteriene til en lang og fin dag på jobb på Gullruten i morgen!

Ha en fantastisk kveld så lenge ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


Gullruten Beauty Lounge

Heyyy superstars!!

Denne dagen har bare flydd avgårde, og jeg har jobbet omtrent fra jeg sto opp til nå for å bli klar til morgendagen! 
Det som skjer er at jeg i morgen tidlig skal opp og hoppe, dra inn til byn med masse deilig The Body Shop makeup og hele pakken og rigge til i Gullruten Beauty Lounge! 
Hvor kult er ikke det? 

GULLRUTEN BEAUTY LOUNGE ? TIME TO SHINE!

Gullrutens Beauty lounge blir å finne på Hotell Scandic Ørnen, og er åpen for alle fredag 13. mai mellom 11.00 og 15.30 Bli festklar sammen med våre samarbeidspartnere fra Moroccanoil og The Well. Tilbudet er gratis. Bestill time ved å sende mail til BEAUTY@MONSTERMAIL.NO

Det skal være makeupartister fra både Face Stockholm, Face It og så meg fra The Body Shop! Wohooo! 
Og enda gøyere- jeg har med 100 goodiebags som skal deles ut og to flotte damer som skal lakke litt negler og skape god stemning!
Åh, som jeg gleder meg!

Skal du på Gullruten i år så må du jo booke time hos meg så skal jeg make you so fabulous! Jeg har med meg både sminke, neglelakk, bronzing til armer og legger og masse deilige dufter- så her er det bare å komme og nyte litt pampering!Skal du på Gullruten i år? Eller skal du sitte hjemme og se det på tv?! 

Følg med på snapchat for live oppdateringer - RockstarCharlie ♥

Ha en herlig kveld!

 

 

You Only Live Once

Yolo, det ligger faktisk mye i det utsagnet altså -og jeg kjenner at jeg først nå skjønner hvordan det er å virkelig leve livet!

Det siste året har vært en ganske stor reise for meg personlig, hvor jeg sakte men sikkert finner tilbake til mitt gamle og samtidig nye jeg.
Der jeg tar med meg de erfaringene jeg har gjort hittill i livet og jobber med å utvikle meg selv til en ny og bedre utgave av meg selv!
Derfor har jeg bestemt meg for at når muligheter byr seg, så sant det ikke går utover noe annet, så skal jeg bare si JA til mulighetene- embrace it!
Det kan være både små ting, store ting - det kan være hva som helst!

Så når muligheten om å ta en spontan tur til Oslo for å se et av mine favoritt band bød seg, så kunne jeg ikke annet enn å hive meg med og få meg enda en ny opplevelse tikket av i boken!


Det ble ikke mye tid til å finne på noe i Oslo før vi skulle gå til konserten, men når jeg først er i Oslo- så er det to ting jeg MÅ få gjort!
Nemlig å si hei til min fine venninne Ida og stikke innom Urban Decay og handle litt- hehe
Jeg hadde en time å slå ihjel før vi skulle dra til konserten, så da rakk jeg å gå fra slottsparken bort til Visage, ta en rask kaffe med Ida før jeg dro innom Oslo City og handlet på Urban Decay og deretter dro tilbake til hotellet for å gjøre meg klar. Frøken effektiv må jeg si! =P

Men altså- jeg kunne kjøpt opp hele Urban Decay standen i butikken!!! Det er så mye gøy der! Nå har jeg jo mesteparten av alt det gøye- men det er forsatt en og annen ting jeg ikke har anskaffet meg som jeg kjenner at må investeres i etterhvert, haha!

Etter en super rask dusj og litt påfyll til makeupen var det ut av dørene og avgårde mot Spektrum. Vi gikk litt i bakgater bort dit så vi fikk sett litt annet enn bare Karl Johan på veien og da kom vi frem til et veldig kjent "hotell" hehehe


Hehehe- jeg klarte bare ikke dy meg =P​

Så var det klart! Inn i spektrum for å nyte fantastisk musikk!

Jeg knipset ikke så mye bilder faktisk, jeg la ut noen få videoer på My Story og tok et par bilder- men jeg var mest opptatt av å bare ta inn alle intrykkene, nyte musikken, føle den gode viben og se på alle menneskene! Det er noe magisk over en sånn her konsertopplevelse- å se utover folkemengden på gulvet og hvordan bevegelsen gjennom folk gikk til musikken, ah! Det var bare helt unikt og flott å se på. For ikke å glemme å snakke om den fantastiske musikken! Mumford and Sons leverte så til de grader- altså FOR en stemme!!! Jeg satt igjen og var ganske målløs etter konserten, det var bare helt utrolig flott og magisk og alt på en gang!

På veien tilbake til hotellet gikk vi gjennom Karl Johan og det var skikkelig fint i kveldslyset og temperaturen var varm og digg!

Det ble en ganske tidlig start på dagen, fordi jeg måtte rekke tilbake til Bergen for å begynne på jobb kl 11, så etter noen knappe timer med søvn var det opp og hoppe og hive i seg litt kaffe og ta flytoget tilbake til Oslo Lufthavn. 

Slik så forresten hotell streik frokosten ut! De vanlig spisende kunne forsyne seg med litt bakevarer som var levert, men gluten og melkeallergiske meg kunne ikke velge i så mye annet enn frukt- men jeg klarte meg fint på det :)Hehe- på vei inn på flyet hadde vi så fin utsikt, så måtte bare knipse et bilde! haha!Oppsummert var dette bare en helt super tur- skulle gjerne fått mer tid i Oslo og fått truffet flere av vennene mine der borte, men jeg planlegger en tur over nå snart. så da blir det litt mer tid :) Og da skal jeg også ta med meg kamera så det blir litt bedre bilder enn disse mobil bildene!

Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb- Så kommer det et innlegg litt senere med tips til 17.mai - så stay tuned!

Ha en nyyydelig dag fine venner ♥

Video \\ Lip & Cheek Stain

Hei fineste!!

Nå sitter jeg med bittelitt nerver i magen- fordi jeg veldig spontant skal på en aldri så liten Oslo tur i dag! Er så utrolig plagsomt å ha reisenerver- men de gir seg heldigvis så fort flyet er oppi luften. 

Så mens jeg skal nyte en dag i Oslo for så å dra på konsert med Mumford and Sons i kveld, kan dere kose dere med en video hvor jeg viser Lip & Cheek Stain og hvordan du tar den på både lepper og kinn!

*Snurr film*
 

Hva sa dere i dag da? 

Klem i fleng ♡

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


Fun in the sun

God morgen folkens!
Har dere hatt en bra helg? Hva har dere gjort på?

Her ble det en helg med spontane hendelser, så istede for å kulan hjemme på lørdagskvelden, fikk jeg mulighet til å joine en god venninne på a-ha konsert. Og når det er strålende sol og varmt vær her i Bergen, så går man på konsert når muligheten byr seg altså! For å være enda mer spontan fikk vi en av mine beste kamerater til å bli med- bare 30 min før konserten begynte, fordi vi plutselig satt på 1 ekstra billett.
Selv om jeg ikke er noe super a-ha fan, så var det en flott konsert, mange gode minner i de gamle slagerne og avslutningen med Take On Me og et helt magisk fyrverkeri gjorde virkelig hele opplevelsen altså! Så istede for at min kjære venninne skulle gå på dette alene, endte vi opp med å bli tre gode venner på konsert! Helt fantastisk! 

SAMSUNG CSC

Tidligere på dagen, før det ble konsert og gøy, hadde jeg en aldri så liten fotoseanse her hjemme- med tema 17.mai og sånn- det kommer et innlegg på det senere. I rett 17.mai stemning så måtte jeg jo spise litt is! Når man ikke kan spise melk, gluten eller soya blir det ikke bare bare å få spise kroneis- så da må man kjøpe inn de rette ingrediensene og lage selv- så det gjorde jeg da altså i går!

Planen var jo å få et arti stemningsbilde med is spising i 17.mai antrekk og greier, men for hvert bilde jeg tok av at jeg skulle spise den her isen jo verre ble det! Går det egentlig an å se noe lunde fin ut når spiser is eller?! Haha!!

SAMSUNG CSC

Så jeg fant ut at enkelt smile bilde med isen ved siden av meg fikk duge!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg gå igang med redigeringen av bildene jeg tok i går- så dere kan glede dere til 3 forskjellige looks til 17.mai og andre festigheter som mai og juni har og by på! 

Ha en helt fantastisk nydelig søndag fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


 

Badass

SAMSUNG CSC

Happy saturday peeps!
Jeg er helt forvirret på hvilken dag det er om dagen altså.. Jeg vet at det er lørdag, men pga helligdagen på torsdag så blir jeg helt mindf*cked og henger ikke helt med, men det er fri i dag og enda en fridag i morra så det er vel egentlig ikke noe annet som spiller noe rolle, hehe!

Er det ikke deilig at det er så varmt ute? Våknet av omtrent tropevarme på rommet mitt (bor i murhus og solen steiker på den delen jeg har rom om morgenen, så det forklarer nok saken) og nå er det litt overskyet ute, noe som betyr perfekt outfit bilde vær! 

Dette outfitet her er faktisk fra forrige uke da.. jeg har bare ikke postet bildene før nå! Solen forsvant liksom etter jeg tok disse bildene og da passer det bare ikke å dele et outfit som dette når vinden uler og regn, haggel og sludd laver ned fra himmelen... SÅ da ventet jeg bare til solen meldte sin ankomst igjen og nå er det jo perfekt vær til å gå med dette outfitet! Whop whooop!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Video og flere bilder av hår og makeup til dette outfitet finner du HER

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Antrekket består av den ultradigge og kule Coachella H&M jakken min, Bukse fra H&M, solbriller fra ALDO og topp fra Bik Bok.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Enkelt, kult, comfy og selfølgelig- fargerikt! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg benytte det perfekte bildetagingsværet og ta noen bilder av potensielle 17.mai antrekk! 
Hva gjør dere på denne fine helgen?

Mange klemmer ♥

My Precious

SAMSUNG CSC

Hallaien goinger! 

Da var vi brått uti mai måned dere, har ikke tiden bare gått helt vanvittig fort de siste par månedene? Det er nesten så jeg føler hver måned har vart i en uke og så er vi pinadø over i neste allerede. Men det er utrolig deilig, for nå kryper vi nærmere sol og sommer for hver dag som går, og det er så innmari fantastisk!!
Hele april måned har gått i ett banka kjør og etter å ha tatt et overblikk på kalenderen så hadde jeg faktisk bare TO dager iløpet av HELE april hvor jeg ikke hadde noe på agendaen. At jeg skulle begynne å jobbe skikkelig igjen var visst ikke noe tull- for brått var kalenderen full og måneden raste av gårde! 
Det har vært utrolig deilig og kjempegøy å ha så mye å gjøre, men det har også vært hakket over stressnivået jeg ønsker akkurat nå, så i dag har jeg meg en ordentlig fridag! Er det noe jeg har lært av å ha vært igjennom det jeg har med kroppen min de siste årene, er det å ta seg et pust i bakken av og til, lytte til kroppen, holde bittelitt igjen sånn at man har noe å gå på, for det er ikke kult å møte veggen! 

SÅ i dag startet jeg dagen hos min fantastiske muskelterapaut for en god knaings av rygg og nakke, deretter slang jeg meg på sofaen og kikket litt på tv- herlighet så lenge siden det plutselig er siden jeg bare satt og glodde på tv, haha! Men så ble jeg litt rastløs og hoppet opp av sofaen for å gjøre noe, for etter å ha hatt et såpass høyt tempo i en hel måned er det noe med det der å klare å ta det med ro og bare slappe av, kjede seg litt til og med! Men jeg er fast bestemt på at dagen i dag ikke skal bli fylt opp med noe som helst annet et avslapping, venninnekos og matlaging. 
For de av dere som følger meg på snapchat, vet at det ikke bare er beauty greier jeg brenner for, men min andre kjærlighet her i livet er nemlig å tilbringe tid på kjøkkenet. Derfor tenkte jeg å ta dere med inn dit i dagens innlegg, vise dere litt av hva jeg liker å gjøre når jeg kobler av.. 
 

*My Precious*

SAMSUNG CSC

Kaffe...

Fins det noe som er så digg som en god kopp med kaffe? 
Joda det fins sikkert mange ting, men kaffe er søren meg digg- og få ting er bedre på en varm solskinnsdag enn en forfriskende iskaffe.
Så vet dere hva?! I dag skal dere faktisk få en oppskrift av meg,- på verdens diggeste Iskaffe Mocca, og enda en bonus -den er melkefri!

Lets do dis!

1. Start med å fylle opp et glass med isbiter
2. Mål deretter opp ca 2dl mandelmelk (eller annen melk om du vil)

3. Hell melk og isbiter over i en blender
4. Ha deretter i kaffe og rør godt
 Jeg bruker Starbucks VIA Iced Coffe pulver, men det er jo ikke verdens letteste sak å oppdrive her til lands,
så du kan fint bruke en espresso shot eller to, eller lage en liten kopp med veldig sterk kaffe.

5. Kjør i gang blenderen til alt sammen er godt blandet, isen knust og det hele har en slush konsistens
SAMSUNG CSC
6. Finn frem sjokolade saus, vanlig sånn som du har på isen er supert, denne fra Hershey's er litt ekstra rik på smaken og jeg syns den er veldig god!
Hell sjokoladesausen i glasset mens du vrir på det, slik at sjokoladen renner nedover glasset. naaaaaam!!!  

SAMSUNG CSC
7. Hell så iskaffen over i glasset

SAMSUNG CSC
And your done! 

SAMSUNG CSC
Herlig forfriskende melkefri skjønnhet, klar til å nytes ute i solen på denne deilige, deilige fridagen! 

SAMSUNG CSC

Mmmm... SNADDAAAR!!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg nyte denne dyrebare fridagen, egentid ass- det er sterkt undervurdert, høyst nødvendig og så såå viktig å ta seg tid til..

Ha en fantastisk nydelig dag alle sammen, og send meg gjerne en snap om du tester ut Iskaffen, det er alltid så gøy når dere sender meg snaps!
Veldig glad i dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*