hits

mai 2017

All Night

SAMSUNG CSC

Gooood mandag dere! Har dere hatt en bra helg? 
Jeg er back @work og sitter nå i lunsjen og taster i vei her, for det er jo en ny uke og da passer det fint fint med en ny produktanbefaling eller hur?!
 
De siste ukene har jeg testet ut de nye Vice Liquid Lipsticks fra Urban Decay og dere vet hvor glad jeg er i leppeprodukter og spesielt fargesterke leppeprodukter som attpåtil holder hele dagen og hele natta!  

SAMSUNG CSC
Seeee så fine de er! Ah- to die for!
Etter at jeg fikk nyss i at det skulle komme Liquid Lipsticks har jeg saumfart Kicks her i Bergen etter dem, og endelig da de var kommet fikk jeg snopt med meg noen farger og falt instantly in love.
Disse herlighetene fins i 30 nydelige farger, prisen ekke så hakkanes gale heller- 185,- og kan kjøpes i utvalgte butikker eller på nett på Kicks.no.

Her ser dere hvilke farger jeg har fått so far, noe til enhver annledning i både myk matt og metallisk. 

SAMSUNG CSC
*greit å nevne så alt er på det rene- jeg har kjøpt Tryst og Trap Queen selv, og var så heldig og få tilsendt de tre andre fargene, så litt kjøpt og litt spons!

Jeg gjorde en kjapp look her om dagn,hvor jeg først har lagt et lag med Tryst og deretter gått over med Big Bang på midten av leppen, oppe og nede.

SAMSUNG CSC

Fargene er skikkelig klare og fine, sitter utrolig godt på og føles ikke uttørkende. 
Et lite tips til når man bruker Liquid Lipsticks er at når de omsider begynner å forsvinne, er det likegreit å ta fargen helt bort og så påføre ny, for jeg syns ofte det kan kake seg om man bare legger på igjen og igjen. Så mitt beste tips er å kun touche up èn gang- når det da begynner å gå bort igjen, er det best å fjerne helt og legge ny. For å fjerne syns jeg det går lettest av med ren kokos olje, så å ha litt av det på en liten krukke i vesken er helt supert.
Kokosolje funker dessuten også supert til å fukte leppene i samme slengen, så der har du dobbelfunksjon ;) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg er superfornøyd med disse og gleder meg til å få hendene mine på flere farger etterhvert.
Må bare vente på en ny tilbudskupong i posten fra Kicks klubb, hehehe! 

SAMSUNG CSC

Vel, nå er lunsjen min ferdig, så jeg skal løpe ned igjen og jobbe, før jeg i kveld må sette meg ned med regnskap og gjøre ferdig.. Jeg er ALLTID i siste liten med det hvert eneste år! Heldigvis får jeg litt hjelp i år av en som kan det, så jeg ikke sitter å drar meg i håret og klorer meg i fjeset, når jeg ikke skjønner noe! 

Hva skal dere gjøre denne uken mine fine?! 

Klem C

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Something Old

SAMSUNG CSC

Happy sunday superstars! 
Håper dere nyter siste timene av helgen og godværet, mens jeg sitter inne her litt og taster i vei på tastaturet! 
Jeg satt nemlig ute og har vært ute så mye som mulig i dag, siden jeg har jobbet på alle de andre finværsdagene, men jeg klarte ikke sitte stille og bare sole meg for dette innlegget drev å gnagde hjernen min så fælt at jeg måtte rett og slett bare gå inn og skrive litt nå, hehe.

Tidligere i uken kom jeg over et innlegg på min kjære venninne Emilies blogg hvor hun skriver om en kommentar hun fikk til et antrekksinnlegg hun hadde postet. Kommentaren gikk rett og slett ut på at vedkomne kalte henne EKKEL fordi hun gjenbruker plaggene sine. Altså WHAT?!
Jeg kjente at det kokte litt over, og jeg er glad Emilie svarte med innlegget hun skrev, fordi det eeeer så viktig at vi ikke blir en sånn generasjon som bare kan bruke tingene våre èn gang og så må vi ha nye. Jada, det er lukrativt for butikker at vi handler mer, men det er jo verken bra for lommebøkene våre eller for miljøet, og IHVERTFALL ikke for selvbilde til de unge og lovende. Skal det liksom ikke være greit å bruke favorittplaggene sine om igjen lengre? 
Hvor ble det av vintage kulturen? Var det bare en hype som forsvant?

VEL- jeg vil ikke være med på laget, overforbrukslaget that is, dere ser meg titt og ofte gjenbruke mine plagg, både fordi jeg elsker dem, har investert i dem og at dem sitter så perf at jeg må gå med dem igjen og igjen og igjen! 
Så da tenkte jeg i den ånd å poste neon av mine favoritt gjenbruksplagg!

THE BOMBER

SAMSUNG CSC

Denne jakken, altså- jeg kommer ikke over for et kupp den var og forsatt er! Jeg kjøpte den for ni år siden til 50 kr på Gina Tricot, sluttsalgsstativet, fordi ingen andre ville ha den.

SAMSUNG CSC

JEG ELSKER DEN! 

SAMSUNG CSC
THE MAXIDRESS

SAMSUNG CSC

Enda et kupp, igjen fra Gina Tricot for 6 år siden, 79,- kostet den og den brukes hvert år fra våren til sensommeren. Den begynner kanskje å bli litt sliten i fargen, men jeg har ikke funnet en eneste slik kjole som har kunnet erstatte denne, så det får vi løse med litt klesfarge i maskinen, når jeg gidder... høhø..

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

THE JACKET

SAMSUNG CSC

Her kommer kuppene på rekke og rad, men altså denne! Jeg fant den på sluttsalg stativ på en butikk som skulle legges ned, førpris 1300,- 
Hva betalte jeg? 100,- i 2006- så denne babyen er nå rukket og bli 11 år gammel, og den blir bare kulere og finere jo eldre og mer slitt den blir ♥

SAMSUNG CSC
THE DENIM JACKET
SAMSUNG CSC

Hmm, nå som jeg går igjennom alle disse plaggene oppdager jeg hvor mye gode kjøp jeg gjorde på Gina Tricot før, fordi her kommer jammen et plagg til derfra gitt! 

SAMSUNG CSC
Min elskede denim jakke, den har vært med meg i 7 år og kan brukes til hva som helst, kjole, jumpsuit, bukser - you name it!

SAMSUNG CSC

THE JEANS

SAMSUNG CSC

Ahh.. her kommer en liten godbit fra favoritt butikken min Carlings. Mine elskede røde Lee Scarlett Jeans som jeg kjøpte for 7 år siden. 
Disse har ikke dere sett så mye her inne, fordi jeg har hatt en sånn anti jeans periode, men etter litt om og men har jeg endelig snapped out of it og begynt å gå med jeans igjen. Disse har også måtte ligge på vent i skapet fordi de rett og slett ikke har vært passe på en stund, men jeg har hatt trua, spart på dem og jammen sitter dem ikke som støpt igjen nå! 

SAMSUNG CSC

Er så fornøyd med at disse nå er brukanes igjen, så det blir ikke siste gang dere se meg gå med dem for å si det sånn! 

SAMSUNG CSC

Vel, det var en koselig liten tur down memory lane med noen av mine høyst elskede klesplagg.
Moralen i det hele er at det er HELT okei å bruke klærne dine igjen og igjen og igjen, enten du er toppblogger, kjendis eller bare en vanlig jente på gaten. Den her "kan kun brukes èn gang" mentaliteten er helt hårreisende, så neste gang du skal ut av døren for hvilken som helst grunn, kle deg opp i dine favoritt plagg, gå med den samme kjolen på fest mange ganger, bruk jeansene dine til de detter fra hverandre! 

SAMSUNG CSC

Og, drit langt i dem som griner på nesen når de ser deg i samme outfit igjen, det er de som har et problem.

Nå stikker jeg ut i solen igjen ♥
-Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Puh!!


DA var vi endelig over i en ny uke, med nye oppgaver og fokus! Forrige uke ble både fantastisk, hektisk, morsom, stressende, koselig og tankefull, så jeg tenkte rett og slett å bare ta en liten recap her.

16. mai hadde jeg siste arbeidsdag i en rekke på 9 smikkfulle dager på rad, hvor jeg både jobbet på The Body Shop, med venner og familie som skulle freshes til 17.mai, i tillegg fikk jeg presset inn 4 gode treningsøkter.
Tirsdagen startet dagen med at jeg skrev et innlegg som skapte stort engasjement og jeg fikk både flotte og rørende kommentarer inn, sammen med et par stikkende ord! 
Planen var å dedikere et eget innlegg til dette 18. mai, men jeg rakk det ikke fordi det var rett igang med mer jobbing og forberedelser til helgens store jobb, hvor jeg fikk æren av å style min fine venninne og kollega til bryllupet sitt. I tillegg til å etterpå være del i teamet på kjøkkenet hvor vi lagde mat og serverte 80 flotte mennesker.

Det har rett og slett vært fantastisk innholdsrikt og travelt de siste 14 dagene, noe som innebærer litt lite vedlikehold her, men nå har jeg et lite avbrekk til å sette med ned her med dere sammen med spaghetti og pølsemiddagen min- for dette kan jeg faktisk ikke la vær å skrive om! 


- Kjære CharlieBitch - vet ikke om vi er navnesøstre, eller om du bare velger å kalle deg bitch varianten av Charlie siden jeg er Rockstaren- men uansett, jeg syns det er interessant at du kaller et av de mest påkledde plaggene for trashy, det er vel det aller siste det er, men at du bruker ordet fattigslig er utrolig dømmende! For vet du hva- jeg er ikke rik, jeg har akkurat fått meg full jobb etter mange år på NAV pga sykdom og jeg sparer nå for harde livet for å finne meg et skikkelig sted å bo- så for meg, økonomisk, er det å finne en billig variant av en festdrakt helt essensielt. Og der er jeg neppe alene!
Grunnene for å kjøpe en festdrakt er mange, men økonomi er nok en vesentlig grunn for mange.
Jeg sier heller ikke at jeg ikke akter å støtte norske syersker, selv om det faktisk ikke BARE er de som syr bunader og bunadstilbehør- det gjøres mye av dette i det store vide utland, men det er en helt annen diskusjon... 
Og så til dere begge, Christian og CharlieBitch- det å slenge ut barnearbeid kortet er rett og slett helt tullete. Jeg liker ikke å uttale meg om saker før jeg faktisk har fakta, så jeg tok kontakt med Sparkjøp og selv om dere velger å trekke konklusjoner fra det blå, så liker jeg å ha fakta på bordet. 

Svar fra markedsjefen til Sparkjøp:
"I kontrakten med leverandør utelukkes barnearbeid i produksjon av våre festdrakter.
Sparkjøp har personlig vært på fabrikk hvor alle forhold ble sjekket, i tillegg må fabrikant signere kontrakt på at arbeidsforhold og arbeidstider overholdes, også alle tester på vask og krymp." 

SAMSUNG CSC
Vi var alle hoppende glad for den tilbakemeldingenSå må jeg oppklare den setningen hvor jeg skriver at jeg ønsker et tradisjonelt plagg og at det gir meg en tilhørlighetsfølelse til Norge. 
Sparkjøp er en norsk kjede, så jo, jeg vil absolutt mene at en festdrakt herfra, er det nærmeste jeg kommer den tradisjonsrike tilhørligheten Bunaden har for oss. Fordi målet er å få meg bunad, og dermed vil den følelsen om tradisjon og min tilhørlighet til Nordnorge være komplett, MEN frem til da vil det nærmeste jeg kommer være en festdrakt som ligner en bunad. DET var poenget i den setningen.

SAMSUNG CSC
Når både min søster, niese og meg selv har festdrakter med like mønstre og detaljer så skaper vi jo også egne tradisjoner frem til bunadene kommer i hus!

_______________________________

Så må jeg ta med en setning til, for det var noen setninger som kom inn som understreker poenget jeg ville frem til i utgangspunktet og det er at det skal være HELT forbanna greit å bruke festdrakt og folk må slutte å være så fordomsfull og stygge med hverandre!

"Jeg har kjøpt likens selv, og ettersom jeg bor i tradisjonelle Trøndelag så har jeg gruet meg litt til 17. mai mtp at jeg ikke har bunad. Føler allikevel det samme som deg - at denne er fin, og at jeg absolutt burde bære den med stolthet. Takk for at du skreiv dette innlegget!"

- Kjære deg, jeg håper du bar drakten din med like stor glede og stolthet som det vi gjorde! 

SAMSUNG CSC

-Takk for meg-
..i denne omgang, hehe..

 

JEG FØLER MEG SÅ FIN!

SAMSUNG CSC

God morgen!
I morgen er det 17. mai, og aldri før har jeg gledet meg mer til vår nasjonaldag som nå. Grunnen er jo litt overfladisk kanskje, men skitt samma, jeg bryr meg ikke. For på dagen i morgen, når jeg står opp, dusjer og kler meg, så kler jeg meg stolt og fornøyd, og jeg kommer til å føle meg finere enn finest. 
Bare da jeg sto i butikken og prøvde drakten på, og i går da jeg hadde strøket skjorten og skulle sjekke at alt satt som det skulle, følte jeg meg bare utrolig fin! 
 

Min nye og første festdrakt er på plass og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jakten på festdrakt har pågått i nesten to år, min søster og jeg hadde bestemt oss for å kjøpe festdrakt, mens vi sparer til Nordlandsbunad. Den er ikke akkurat billig, så da må vi spare en stund og da vi fant ut at festdrakt var et fint alternativ mens vi sparte opp til bunad, så ville vi kjøpe lik slik at vi kunne ha det som "familiefestdrakt". 

Vi har googlet og letet og ENDELIG landet vi på en drakt vi syns var skikkelig fin, og som ikke minst passet lommeboken!
Men mens vi googlet og letet med søkeordet "festdrakt", kom vi over noen innlegg på forum hvor noen var usikker på om de ville å gå ut med sine festdrakter fordi de er redd for å bli sett ned på av folk rundt seg, at de ikke er gode nok og fine nok.
Det fikk blodet til å bruse i meg! 
Her er et lite utdrag fra ett av disse forumene- Kvinneguiden, der en lurer på om hun skal kjøpe seg festdrakt, men er redd for fordommer fra venninnene sine.


Er dette på ekte?! 
Syns folk virkelig at det er fattigslig og trashy å ha på seg en rimelig festdrakt?! 
For meg handler det om stolthet til landet, øsnket om et tradisjonelt plagg og tilhørlighet. Og da er det samma F om det er med bunad eller festdrakt! 
Jeg ønsker meg bunaden som hører til slekten min, nemlig Nordlandsbunaden og skal ha den når jeg har spart lenge nok. I mellomtiden ikler jeg meg min nye festdrakt, med den aller største selvfølge og stolthet! Det syns jeg alle dere andre som har, eller tenker på å kjøpe en festdrakt- uansett hvilken grunn det er til at man velger en festdrakt fremfor bunad eller bare en vanlig penkjole, burde kunne føle også!  

Vi må slutte å være så fordomsfulle!!​
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Her følte jeg meg bare SÅ fin og fikk en helt spesiell følelse i kroppen av å ha på denne drakten!
Jeg gleder meg sånn til i morgen og til alle andre anledninger hvor jeg kan ha på meg drakten!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Drakten min er fra Sparkjøp, jeg kjøpte også skoene mine der. Drakten kom i en helhet med skjorte til, men den var litt stor til meg så jeg kjøpte en skjorte utenom også. Totalsummen på drakten, ekstra skjorte OG sko landet på 1948,-
Det var det jeg hadde råd til! Men jeg er super fornøyd og føler meg helt fantastisk i drakten!
Det syns jeg alle andre burde kunne føle seg også, når de tar på seg det de skal ha på seg, på vår nasjonaldag. ♥

SAMSUNG CSC
Ønsker dere en helt fantastisk feiring på 17.mai!

Klem i fleng

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Moments vol. 2

SAMSUNG CSC

Ny uke, ny måned og ny spilleliste! 

Men først skal jeg prate bittelitt om mitt forrige innlegg og noen av kommentarene som har kommet inn.
Først og fremst må jeg bare si takk til alle kommentarer som har kommet, for jeg hadde sett for meg en skittstorm og masse krasse kommentarer, men det var rett og slett det rake motsatte, og det gjør meg veldig glad! Godt å se at flere i bransjen føler på det samme - sammen er vi sterke! 

Så vil jeg bare poengtere noe som flere kommenterte og det er det at jeg kaller frisøryrket en beskyttet tittel. Det gjør jeg ikke, for jeg vet at det fins mye useriøse og ikke utdannede praktiserende der ute. Men jeg vil set the record strait fordi som jeg skrev i innlegget, poengterer jeg at frisøryrket er en MER beskyttet tittel enn makeupartist, nettopp fordi man har en lengre utdannelse og et fagbrev når man er ferdig. Utdannelsen er også en del av den videregående utdannelsen og derfor anser jeg det som et MER beskyttet yrke. Helt beskyttet er det jo ikke. De ferreste yrker er vel det. 
Men poenget nådde uansett frem og det er det viktigste for meg. Så takk for støtten og takk for alle kommentarer :) 

_______________________________

NUH- over til dagens tema!
Jeg er en liten smule musikknerd og etter jeg flyttet fra et musikkrikt miljø i Halden hvor musikk var en stor del av det sosiale livet der, har jeg ikke fått like stort utløp for min musikk interesse som før. Så da må jeg ta det utover dere, haha!
For litt siden så jeg ferdig siste episode av Big Little Lies, og hvis du ikke har fått det med deg enda så er den serien bare HELT fantastisk! 
Men foruten en intenst spennende mini serie, så var det en annen ting jeg bet meg merke i fra første episode, nemlig den helt fantastiske sammensetningen av musikk! Det tok ikke lang tid før jeg gikk på Spotify, søkte opp spillelisten til serien og derfra lagde jeg min egen liste.
Spotify har begynt med en sånn fin greie at når du lager deg en spilleliste, så foreslår de sanger som ligner de sangene du allerede har i listen, så da jeg hadde lagt opp en haug av favorittene fra Big Litte Lies listen, kom det også opp mye andre bra forslag og brått har jeg fått meg et par nye favorittartister og band.

SAMSUNG CSC

Spillelisten har jeg kalt Moments vol.2 - da jeg fra før har en liste som heter Moments, fylt med mange av mine all time favoritter og musikk som får deg til å FØLE. 
Nettopp det skjer når jeg hører mange av disse sangene og derfor ble det en oppfølger liste til den første Moments listen. 

Så er jeg bare nødt å snakke om en av de aller største favorittene jeg kom over mens jeg satt og komponerte listen min. 
La meg introdusere ettmansbandet Shakey Graves fra Austin Texas! 
Her var det mye bra stemningsmusikk, i en herlig mix av blues, folk og rock & roll. Just the way me likes it! ♥
Kjekk er han også, hehe


bildekilde
Favoritt sangen er foreløbig The Perfect Parts, masse kult gitarspill, trommer, rusten stemme og bare jah.. Den låta har alt.
Sjekk gjerne ut mer fra Shakey Graves her! Kanskje han kan bli superstor her i Norge og så kommer han og spiller på en av våre mange fine festivaler?! DET hadde vært helt rått!

SAMSUNG CSC

Vel, nå har jeg nerdet meg nok her- håper det er litt til inspirasjon å få litt diverse fra meg og ikke bare siste innkjøp fra sminkeverdenen hele tiden.
Har du serie og musikktips er det også bare til å fyre løs i kommentarfeltet!

Snakkes i morra! 
Klem C

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

RESPEKT FOR FAGET!God kveld mine venner 💚

Har dere en bra uke sålangt? Jeg har akkurat landet i sofaen, etter jobb og middag, så nå får jeg endelig skrevet ferdig dette innlegget jeg snakket om i forrige post. 

Nå kommer jeg nok garantert til å tråkke på noen tær, men jeg føler egentlig at både mine og flere av mine kollegers tær har blitt tråkket på allerede, så jeg føler for å heve stemmen og si ifra, for jeg syns faktisk ikke dette er greit! 

For å ta et par eksempel som kanskje flere kan relatere seg til så dere skjønner hvor jeg vil hen:
Om du skal begynne å trene og går inn for å hyre en personlig trener eller om du skal pusse opp i huset ditt og skal hyre inn folk til å gjøre arbeid du ikke selv kan gjøre, vil du ikke at den du hyrer inn, faktisk skal ha den kompetansen du betaler for? Spesielt når man besøker en profesjonell brudesalong?

Det er nemlig dette som plager meg, folk som utfører arbeid og tar betalt for arbeid -som de egentlig ikke kan. 

Jeg er som dere vet utdannet makeupartist, det er ikke en beskyttet tittel og hvem som helst kan i prinsipp kalle seg makeupartist.
Frisør derimot er mer beskyttet- du må ha fagbrev for å jobbe og selv om man kan kalle seg hva man vil, så får man neppe jobb som frisør i en anerkjent salong uten kompetansen som følger et fagbrev.
Utenom makeupartist utdannelsen har jeg også delvis fullført frisørutdannelse.
Fordi jeg ble syk under utdanningen, måtte jeg avbryte etter å ha fullført 3 av 4 år - derfor kaller jeg ikke meg selv for frisør. 
Men for at jeg kan drive med deler av frisørfaget sammen med arbeidet jeg gjør som freelance makeupartist, har jeg tatt flere kurs innen hårstyling og det var også en del av pensum i den ettårige utdannelsen på makeupartist skolen. Likevel, fordi jeg har ekstremt stor respekt for faget, utdanning og arbeidstittel, kaller jeg meg ikke frisør selv om jeg har holdt på med det i 10 år, jeg kaller det erfaring og begrenser mine tjenester til det jeg faktisk kan. 

Når en kunde booker meg til å gjøre en jobb, og om det blir ytret ønske for hårstyling, sørger jeg for at jeg kun påtar meg arbeid som går innenfor min kompetanse. Hvis kunden ønsker noe mer enn det jeg er faglig kompetent til å gjøre- så hyrer jeg med meg noen som kan gjøre denne jobben.

Det handler om respekt ovenfor faget og ikke minst ovenfor kunden! Denne respekten, er det desverre ikke alle som har.
Tydligvis..
Og helt ærlig, gjør det meg ganske forbanna! Nå er den store bryllups sesongen i gang og tilbudene om hvor og hvordan man kan få ordnet seg og sine til den store dagen er mer utbredt nå enn før.
Mange hyrer inn både meg og mine kolleger til å komme hjem til seg for styling på den store dagen, andre går til frisørsalonger eller skjønnhetssalonger og får alt ordnet der. 
Dette kommer til å bli en av de viktigste og største dagene i livet til denne personen, så det å få lov å gjøre en brudestyling er for meg en stor ære og dette er en jobb jeg føler det er ekstremt viktig å gjøre sitt beste arbeid på.

Iløpet av de årene jeg har jobbet freelance, har jeg hørt om alt for mange tilfeller av dårlige opplevelser utført i enkelte salonger. 
Der de har vært på en prøvetime og blitt sminket med billige produkter som ikke holder stand til en slik type makeup, slik at makeupen verken holdt på huden etterpå eller passet til vedkommende. Heldigvis for noen tilfeller, har dette vært en prøvetime, for da kunne de velge annerledes til selve dagen.
Men det er ikke alle steder man får prøvetime på makeupen, og der står man da, med en fantastisk nydelig frisyre og en makeup som ikke står til i det hele tatt. Resultatet har da vært at bruden vasker av seg sminken og gjør den selv istedet, når man egentlig har betalt for at noen andre skal gjøre dette for seg.
DET er helt krise! 

Det er en grunn til at man går på skole i 5-10 måneder for å lære om hvordan man legger makeup. På samme måte som man går på skole og i lære for å bli frisør. Det tar tid og øvelse å mestre disse yrkene.

Det fins ingen fasit på hvordan dette gjøres, men det finnes retningslinjer, teknikker og ikke minst produkter- egnet for nettopp denne type makeup og dette lærer man om på skole og/eller kurs. 
Vi blir aldri utlært i dette yrket og kan alltid lære nye ting, så jeg sier ikke at bare ved å ha tatt en makeupartist utdannelse, så kan du alt i verden og ingen kan røre deg! Jeg sier heller ikke at du ikke kan være kompetent i det hele tatt uten å ha gått på skole- men noe form for kunnskap bør du sitte på før du tar på deg dem viktige jobben som er ved å sminke en brud.

Makeupen skal sitte hele dagen, den skal tåle gledestårer, kyss og klemmer. Ikke minst skal den skal bli tatt bilde av og foreviges i album og bli til minner for resten av livet. Da er det viktig at makeupen er perfekt og passer til bruden på alle måter.

Poenget mitt er at det er en ukultur blant enkelte salonger der man VET at man faktisk ikke har kompetanse til å gjøre denne jobben, men gjør det likevel, fordi man vil tjene mer penger og lar det gå utover kunden..

Løsningen på denne ukulturen er faktisk ganske enkel- nemlig å skaffe seg kunnskap! 
Salonger kan helt fint hyre inn en makeupartist, enten til å jobbe side om side under en brudestyling, eller til å kurse de som jobber i salong til hvordan man legger brudemakeup. Vinn-vinn-vinn situasjon, spør du meg!
Men det handler kanskje litt om stolthet, at man ikke vil innrømme at man ikke er så god på en ting.. 

Bare for å ha det sagt, før noen går hen og blir krenkefjes (som Raa og Osnes så fint kaller det) Jeg sier ikke ALLE salonger, jeg sier noen salonger. For det fins salonger av ypperste kvalitet i alle felt, også på makeup.

Så til dere i salong; Jeg lurer bare på om dere ikke heller har lyst til å kunne gjøre en jobb med større trygghet og kompetanse, fordi det har blitt investert i å ta litt videre kurs/utdanning?

Og til dere som kunder; Ville du som kunde latt deg bli sminket til ditt bryllup av en som egentlig ikke visste hva den gjorde på OG ikke minst betalt ganske mye penger for dette?! 

Hva syns dere?

Klem C

Stay

SAMSUNG CSC

God mandagskveld, håper dere har hatt en helt fantastisk helg ♥
Hos meg gikk helgen til jobbing, hygge med gode venner, kvalitetstid med mamsen og sol, mest mulig sol!
Helt perfekt!
I helgen har jeg også tenkt og grublet over hva det skulle handle om på bloggen i dag og jeg holder på med et innlegg som inneholder litt tekst og grubling og tanker- tror nesten kanskje det må få komme en egen kategori her på bloggen hvor jeg samler slike ting, for brått kommer de bare mer og mer, men mens jeg satt og skrev her nå, kjente jeg at det innlegget blir ikke klart i kveld. Men som litt sånn vomfyll imens, vil jeg dele den deiligste sommerkjolen hittil i år- jeg har ikke bare èn av den, jeg har to, så fin er den! 

SAMSUNG CSC

Kjole - Carlings Stay Alexy 

SAMSUNG CSC

Jeg kjøpte den først i svart- fordi da kan jeg bruke den på jobb ;) Men så bare måtte jeg faktisk ha den i rosa også.
For i den rosa var det jo fint selv med tanke på hvor blek jeg er, haha!

SAMSUNG CSC
Men til 199,- kan man vel unne seg en i hver farge eller hur? 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg skrible litt videre på det andre innlegget- med litt korrektur og et par overblikk så håper jeg å ha det klart til i morra!

Hva gjør dere på denne fine mandagen da?

Klem i fleng ♥

Favorites in the sun

Hola Babes!
Nyter dere solen? Det gjør endelig jeg ihvertfall- etter å ha lagt under dynen siden tirsdag kveld med feber og drit!
Men i dag er endelig formen stigende igjen, så da har jeg fått slukt litt etterlengtede D vitaminer ute i solen et par timer.

Tenkte i solens anledning at jeg skulle vise dere et par solfavoritter!

#1 Solfaktor! 🌞
Huden må beskyttes så her kjører vi på med skikkelig beskyttelse! Jeg bruker Skin Defence solbeskyttelse fra The Body Shop over dagkremen, den har faktor 50, så da blir det kanskje ikke solbrent nese i dag. Oppå der igjen har jeg favoritten Instaglow CC creme for litt fin glød i huden. Denne har også solfaktor så den brukes hver dag.

#2 Noe å gjøre på 🤗
Soling er det kjedeligste som fins i verden, jeg klarer ikke å ligge i ro og bare steike, så jeg må ha noe å gjøre på. Derav fotoseansen jeg hadde som resulterte i disse bildene, hehe. Så jeg har filt negler og lakket dem med en fresh ny lakk og blastet p3 Christine for full styrke og deltatt i med meninger i dagens låtpanel!

#3 Fresh Lips 💋
Altså- dere kjenner meg nå ikke sant?! Og dere vet at jeg er såpass forfengelig i min uforfengelighet at jeg ALLTID pynter på leppene! Til dette er de nye Vice Liquid Lipstick perfekt! Long lasting, fargesterk og suuuperfine farger. Gidder ikke mere makeup på i solen altså, men litt fine farger på leppene må til 💋

#4 Hjemmelaget Iskaffe 💛
Forfriskende digg drikke må til i varmen. Siden jeg er så heldig at pappa er like kaffeglad som meg, så har vi skikkelig kaffemaskin hvor jeg kan mekke dobbel espressoshot, riste sammen med litt knust is og toppe med mandelmelk som jeg kan nyte uti solen. Perf.

#5 Tyte i tlf! 😁
Når man ikke får vært sosial med noen face to face er det supert å bare plukke opp tlf og tyte litt- passet perfekt at mens jeg tok disse bildene ringte tlf min, så jeg later ikke som engang på bildet, haha!

Så det var 5 kjappe favoritter i solen fra meg! Har dere noen favoritter å tilføye? 😎

Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb fininger- vi tytes snart 💋

YES, IT'S REAL!

//Sponsede presseprodukter

SAMSUNG CSC
God morgen dere! 
Herlighet så deilig det er å våkne til enda en solskinnsdag og at uken begynner på en tirsdag! Jeg elsker fridager, hehe. 
I dag har jeg attpåtil senvakt, så jeg fikk sove lenge, uten vekkerklokke, superdigg.
Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur på pilates i dag, men etter gårsdagens dobbeløkt, og det faktum at jeg våknet 10 minutter før pilatestimen begynte, måtte det bli treningspause på meg i dag. Likegreit, for da fikk jeg tid å oppdatere dere her før jeg går på jobb i stede. I dag skal vi nemlig prate litt om hårprodukter! 

SAMSUNG CSC

JA, dette er mitt ekte hår, med mine ekte krøller!
I helgen var jeg på senterfest og jeg mistet nærmest telling av folk som måtte ta meg i håret og spurte om det var ekte. Jeg måtte bare le- for det er jo ikke utenkelig at dette hadde vært noe man betaler masse peeng hos en frisør for å få fixet, men jeg har ikke gjort noe spesielt. Jeg har bare brukt en shampo, balsam og et styling produkt for å fremheve det jeg har fra naturens side. 1. Shampo som renser håret og gir det lett tekstur, uten å virke uttørkende. pris 289,-
2. Balsam i en unik gelelotion formel som pleier og mykgjør håret og etterlater det med lett tekstur. pris 299,-
3. Volume Spray - og det er her magien skjer! Spray i hendene og fordel jevnt i håret og knip opp krøllene.
For enda mer tekstur kan det fønes med diffuser eller bruke krølltang. pris 349,-

SAMSUNG CSC

Fra dag til dag frisker jeg rett og slett opp krøllene ved å spraye litt vann i håret sammen med litt mer av volum sprayen og piffer opp krøllene. 
Hvorfor digger jeg disse produktene?
For det første, de lukter superdigg! For det andre, prisen ekke så hakkanes gale. For det tredje, håret mitt får vanvittig fin glans, krøllene fremheves og holdes og det blir verken stivt eller unaturlig.

LOVE LOVE LOVE! ♥

SAMSUNG CSC

Anbefales på det varmeste! 

Nå skal jeg både piffe opp krøllene, sminke meg og kle meg før jobb, vi prates snart mine fine ♥

Klem C

Perfekt start


Happy monday! 
I dag kan jeg vel snakke for de aller fleste når jeg sier HAPPY monday- fordi solen skinner over det ganske land og det har vært helt fantastiske temperaturer ute og det virket hvertfall som om nesten hele Bergen hadde samlet seg ute i dag, da jeg var en tur inni byn tidligere.
Det føles så digg, ENDELIG kom våren, på selveste første mai, det er hva jeg kaller en perfekt start!

I dag har jeg hatt en aktiv dag både ute og inne, dagen startet hos min nye PT- for min andre økt, deretter hev jeg meg bare hjemom for å spise litt før jeg føk ut av dørene igjen og besteg Fløyen. I dette været kunne rett og slett ikke dagen bli tilbragt inne, så det ble en god tur og litt nyting av solskinn på toppen med kanskje byens beste kaffe!  Den er så god at det er verdt å gå opp bare for å nyte en kopp!Da jeg kom hjem igjen fikk jeg laget noe superdigg mat og kost meg ute i solen, før jeg nå kom meg inn for å hilse på dere og redigere litt makeup og hår bilder som kommer ut i uka! 

Håper dere har hatt en herlig dag ♥ 
- Charlie