hits

juni 2015

Snakk om kundeservice!!!

Heisann dere! 

I dag er det mandagsomtale, men i dag tenkte jeg ikke omtale et spesifikt produkt, men mer en kundeservice opplevelse!
Og i tillegg blir det en supernice giveaway til en av dere heldige lesere lengre nede i innlegget! =D

Forrige måned skrev jeg om noen nye produkter i samlingen min, derav noen produkter fra Glossybox, som jeg har abonnert på i flere år nå.
Et av produktene jeg hadde fått, en øyenskygge, var knust da jeg åpnet min månedlige eske- men jeg tenkte ikke noe særlig over det, fordi jeg har så utrolig mange øyenskygger. Hadde planer om å bare reparere den med litt flytende antibac og presse den sammen igjen.Dette tok jeg bilde av og skrev kjapt om i innlegget jeg postet. Så tenkte jeg ikke mer over det.Plutselig, et par dager senere dukket det en kommentar opp under innlegget fra selveste Glossybox! 
De hadde lest innlegget mitt og ba meg sende dem en mail og så skulle de erstatte produktet til meg!

Dette hadde jeg aldri forventet meg, og ble utrolig glad og enda mer fornøyd med å abonnere på Glossybox.
Ikke bare får man utrolig masse flotte produkter hver mnd, til kun 179,- men man får en fantastisk kundeservice med på kjøpet.

Om du ikke har hørt om Glossybox før, vil jeg anbefale deg å ta en titt HER

Såååå- siden Glossybox var så gavmild mot meg, tenkte jeg å være gavmild med dere også- og har derfor satt sammen noen veldig flotte produkter som jeg vil gi til en av dere fantastiske lesere! I denne pakken vil du finne både vippeserum, hårkur, parfyme, AloeVera gel og litt anna godt snacks! 
Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å kommentere med navn og mail adresse i kommentarfeltet. 

Og så er det helt lov og veldig koselig om du vil følge meg på både facebook og instagram ;) 

Så hvem har lyst på en pakke i posten?! <3 =)

-Charlie

___________________________________
#Skjønnhet #Glossybox #Giveaway 

Mix It Up!

Heisann fininger!! 

Ny uke, herlighet som tiden flyr, føles som jeg nettopp satt å skrev at det var første fredag i juni, og nå er det jammen siste mandag i juni allerede!! 
Flere enn meg som syns tiden bare løper avgårde?

Vel uansett, jeg liker å gjøre noe gøy om mandager, få en fresh start på uken liksom, så derfor vil jeg dele med dere mine litt crazy og fargespakende negler og vise dere hvordan dere kan få det til selv.

Først fant jeg fram alle de sprekeste fargene jeg har i samlingen min, en god base og top coat, en svamp, en tynn pensel og en god og rik håndkrem.

Jeg ville lage et tilfeldig mønster, litt sånn galaxy inspirert, så det hele handler bare om å matche fine farger og blande de sammen på neglen.

For å lage mønsteret brukte jeg først en farge som jeg dekket store deler av neglen med, deretter dyttet jeg fargen inn i neglen med en svamp så det blir litt "ruglete" mønster. Deretter påførte jeg en ny farge, og dyttet den rundt med svampen. Jeg lar ikke hver farge tørke før neste påføring, alt gjøres mens fargene er våte, for å få de til å blende seg fint sammen.

Så videre på med enda en farge, ford å lage litt mønster kan du bruke den tynne penselen og dra neglelakken inn i hverandre, for så å dytte over med svampen som siste finish på mønsteret. Avslutt med top coat! Jeg brukte top coat fra seche vite- den skal påføres mens lakken enda er våt, fordelen med dette er at den gjør at alle fargene glir flott sammen, så du ikke kan se at det er lagt i flere lag.Det er bare din egen fantasi og kreativitet som kreves for å få til dette- ja og så litt forskjellige neglelakker da!
Men det er ikke meningen at det skal være noe system eller perfeksjonisme over dette, det er bare å leke seg, være fargerik og gøyal! 

Jeg ble veldig fornøyd med tommelen her, det ble så spennende fargesammensetninger og det ser levende ut!

Hva syns dere?! 
Er dette noe dere kunne tenke dere å teste ut? 

Ha en fantastisk dag folkens, så snakkes vi senere for litt omtale i kveld! <3

-Charlie

__________________________________________________
#neglefin #negler #skjønnhet #farger #gøy #kreativ #fargerik

Berry Lips

På tide med en ny Dagens Makeup! 

I dag lekte jeg meg med en litt mørk leppefarge i brunlige toner- noe jeg egentlig ALDRI går med! Men syns faktisk ikke det ble så hakkende gale, så ville da dele dagens look med dere.

*Bildedryss*

Maskaraen i dag er plommefarget, og eyelineren er brun. Da blir ikke utrykket så hardt på øynene som med svart maskara.Produktene jeg har brukt i dag er:

Hud- Urban Decay Weightless Complete Coverage Concealer, The Body Shop EVM Powder, Honey Bronze Highlighting Dome,
BH Cosmetics Forever Nude Sculpt & Glow Kit

Øyne- Nvey Eco Ultra Definition Cake Liner og Coleur Caramel Long Lashes Mascara - 02 Plum. (affiliate link)
I globallinjen har jeg litt av solpudderet ifra glowkittet.

Bryn- Model Co More Brows og The Body Shop Brow Definer 03

Lepper- Zuui Organics Lip Liner- Berry (affiliate link) og Makeupstore Slim Lipstick Sheer 101

Hva syns dere?!  =)

 

___________________________________________
#Skjønnhet #DagensMakeup #Sminke #Look

Dette blir med på ferien!

Når man skal ut å reise er det et par ting som er essensielle å ha med når det kommer til skjønnhetsprodukter.
Noen ting er virkelig must haves, andre mer sånn man har lyst å ta med, men egentlig ikke trenger og tar med likevel..
Derfor tenkte jeg å samle her en liten liste av absolutte must haves og want to have til ferien! 

Til ansiktet

Til ansiktet i ferien, er det viktig med god rens og god fukt og solbeskyttelse.
Her har jeg tatt frem en god ansikts rens, en krem som kan brukes morgen og kveld for en litt fet hud- noe som er veldig vanlig å få nå på sommeren.
Så har jeg med en mild dagkrem med solfaktor og til slutt en leppomade med solfaktor
The Body Shop Aloevera Face Wash og Soothing Moisture Lotion Spf 15. Rå Organics Skincare Sevje fuktighetskrem og Coola Liplux Spf 30

Til kroppen

Når det kommer til kroppen har jeg med solkrem med spf 30, en god body wash og body butter. Bodybutteret er perfekt som after sun krem og at det lukter kokosnøtt er også helt perfekt for sommeren. Til føttene har jeg en kjølende gele, dere vet hvor hoven og vonde føtter kan bli i varmen? Hvis du dusjer føttene i litt kaldt vann og smører de godt inn med en kjølende gel, spesielt før du legger deg, så vil hevelsen gå ned og det vil hjelpe deg å sove bedre i sommervarmen. Til slutt er også en god deo et absolutt must å ha med! 
Coola Classic Sunscreen Spf30, The Body Shop Coconut Body Wash og Bodybutter, Peppermint Reviving Leggel og Sanex Deo.

I sminkeveskenHer er jeg ekspert i å ta med meg masse ting jeg egentlig ikke trenger, for er det noe jeg gjør lite av om sommeren og spesielt på ferie i utlandet, så er det å sminke meg! 
Men det kommer gjerne kvelder hvor man skal pynte seg litt og da er det fint å ha noen gode og enkle produkter med seg - så her er det jeg ville hatt med meg.

For å få litt glød, dekke eventuelle ujevnheter eller urenheter, farge på vippene og brynene er dette det jeg trenger!
The Body Shop Instant Glow Enhancer, Urban Decay Weightless Complete Coverage Concealer, Coleur Caramel Long Eyelashes Mascara og ModelCo More Brows.

Når det skal være litt ekstra, har jeg med mineralpudder med solfaktor, highlighter og et eyeliner kit! Skal jeg virkelig slå på stortrommen har jeg også et highlight og contouring kit.
Nvey Eco- High Definition Cake Eyeliner Duo, The Body Shop Extra Virgin Mineral Powder Spf25, Honey Bronze Highlighting Dome, Bellapierre Cosmetics Mineralfoundation spf15 og BH Cosmetics Forever Nude Sculpt & Glow Kit.

Og selvsagt- leppestifter! Du ser meg sjeldent uten noe på leppene, så her må jeg ha med minst 3 farger, hehe! En knall, en rolig og en midt i mellom.
The Body Shop Colourcrush Shine Lipstick, Urban Decay Sheer Revolution Lipstick og Nvey Eco Advanced Care Lipcolour.

Til slutt lurer dere kanskje på om ikke jeg skal ha med meg en body skrubb og en ansiktskrubb - men det har jeg tenkt å lage selv når jeg trenger det, av ingredienser jeg alltid har på kjøkkenet! Se hvordan her!

Hva er deres ferie must haves?
Skal dere på noe spennende ferie i år?

Mange klemmer!!

-Charlie

__________________________________________________
#Skjønnhet #MustHave #Produkter #Sommer #Ferie #Reise  

Endelig funnet den rette!

Sommeren lot virkelig vente på seg, men nå som den kom kom den skikkelig godt også! 

Sola har stekt og varmet i noen dager nå og det kjens bare så utrolig deilig, men en ting som er mindre deilig- er å være solbrent! Noe jeg blir utrolig lett.
Men så har jeg ett problem, jeg reagerer ofte på solkremer, jeg kan få soleksem og vonde kviser på kroppen av å ha på solkrem.. DET er irriterende det! 

Så jeg har lett og lett etter en solkrem, som både er snill mot huden, ikke gir meg reaksjoner, har gode ingredienser og sist men ikke minst- som ikke er testet på dyr!

I går, fant jeg endelig den rette solkremen!

COOLA produktene inneholder 70-97% økologiske ingredienser og er en av få solkremprodusenter i verden som har dette.
Jeg kjøpte meg den solkremen uten duft, og er veldig fornøyd med den!. Den trakk kjempefint inn i huden, drøy i bruk og den ble IKKE KLISSETE- Halleluja!! 

Jeg plukket også med meg leppomaden med solfaktor, da den jeg har fra før ikke har vært sterk nok og jeg har hatt solbrente lepper opp til flere ganger i år, selv med faktor 15 på.. 
Så nå satser jeg på at denne skal gjøre susen med faktor 30.

Prisen på disse er ganske høy i forhold til mange andre solkremer, men jeg syns faktisk det var verdt det, med tanke på hva jeg ønsker av ingredienser på en solkrem og at jeg ikke vil at det skal være testet på dyr! Solkremen til kroppen kostet 299,- og liplux 129,- og jeg kjøpte de hos Sunkost.I ansiktet bruker jeg Aloe Vera Soothing Moisture Lotion spf 15- og et mineralpudder med spf 25 over. 
Bruker jeg vanlig solkrem i ansiktet så popper det opp urenheter overalt, men jeg tenkte å prøve den fra Coola når denne fra TBS går tom. Så nå som jeg har beskyttelse fra topp til tå, kan jeg være så masse ute i sola som jeg bare vil! 

Har dere prøvd dette merket? 
Hvilken solkrem bruker dere? 

-Charlie

_______________________________________________
#Skjønnhet #sol #Solkrem #spf #Sommer

Øvelse gjør mester...

Det er sol, det er varmt, det er 21 juni.
Den internasjonale yogadagen! Da kunne jeg nesten ikke la dagen gå uten å gjøre litt yoga selv.
Øvelsen jeg øvde på i dag var å stå på hodet, først med bena hvilende på albuen, før jeg deretter løftet dem videre opp og ut.
Det var sykt tungt, sykt vanskelig, tok mange forsøk - men jeg fikk det endelig til, og det var fordi jeg øvde på det!!

Det heter seg at øvelse gjør mester!
Og det gjelder jo uansett hva det er du ønsker å mestre, enten det er sminke, trening eller jobb!
Den eneste måten å nå målene dine på er å øve og jobbe på!

Så mitt budskap i dag, er ikke bare å vise dere at jeg fikk til å stå på hode, men at uansett hva målet ditt er, ikke gi opp, øv, stå på og til slutt vil du nå målet ditt!

Håper dere har hatt en nydelig helg, vakre venner <3

-Charlie

________________________________________________
#Yoga #Inspirasjon #Trening #Helse #Skjønnhet

Prioriteringer

Nå er helgen her igjen dere! 
Er det bare meg eller flyr liksom dagene forbi oss her nå? Føler det nettopp ble mandag og vips så har det blitt fredag igjen!

Vel helg er deilig det, selv om jeg skal begi meg ut på noe som ikke er fullt så deilig, eller det blir sikkert det, men jeg bare gruer meg hemningsløst! Haha!
I dag skal min eldste søster og jeg nemlig gå opp Stolzekleiven. For dere andre som er fra og har vært mye i Bergen, dere vet hva jeg snakker om. 
Dere super veltrente dere tenker sikkert, "hva er det å grue seg for!?" men altså det er FIRE år siden sist jeg gikk opp der, og kondisen min har liksom ikke akkurat blitt bedre med årene uten sånn type trening... hehehe

Så mens jeg sitter her med morra kaffen min, gjelder det å prioritere de viktige tingene før trening. Som å lakke neglene. I samme farge som treningsbuksen. 


Cuccui Colour Base Coat og St. Barts in a Bottle


Frisk og fin blåfarge som oser sommer og sol! Og så matchet den treningsbuksen da, det er viktig.
neida, joda, nei =P FØLG MED PÅ SNAPCHAT FOR Å SE HVORDAN TUREN GÅR =D 
ROCKSTARCHARLIE

Hva skal dere bruke helgen til da mine lovleys?! 

Klemmer i fleng!!

-Charlie

________________________________________________________________
#Skjønnhet #Dagensnegler #nails #matching #trening #stoltzen 

StyleConnection \\ Wanties!

Ååååhh!!! 

Det har kommet så sykt mye fint i nettbutikken til dyktige Kristin Gjelsvik! 
Denne damen er så RÅ! Hun er vanvittig dyktig, kreativ, fargerik og er en stor stor inspirasjon for meg.

Nå har jeg sittet inne og sett på noen godiser som jeg har planer om å klikke hjem veldig snart, tenkte å dele med dere hva det er jeg har lyst på, kanskje dere finner noe dere har lyst på også? Lånte disse fantastiske bildene fra nettsiden hennes

Hot Tropic Bikini HER
Big City Leggings HER
Palm Sweat HER
Colourful Strech Skater Skirt HER

 

Flere enn meg som er frelst i disse tøffe klærne?! 

Lots of looove! 
-Charlie

Dagens Makeup \\ Something Blue

Hellu hellu!!

I dag tenkte jeg å dele flere bilder av makeuplooken fra lørdagens girls night out med dere! 
Jeg har tydeligvis dilla på blå øyenskygge og maskara om dagen, så dagens look inneholder jo da også dette.

 

*Bildedryss*
Produkter brukt til looken:

Hud - The Body Shop Instant Glow Enhancer, Urban Decay Naked Concealer, The Body Shop EVM Foundation Powder,
BH Cosmetics Forever Nude Sculpt & Glow kit

Øyne - The Body Shop Matte Kajal White, Carbon Definer Blue, Colourcrush Eyecolour 505 -Boyfriend Jeans, 510 -Something Blue, 215 -Coconuts About You
Og Coleur Caramel Mascara blue

Bryn - The Body Shop Brow Definer 03 og Model Co - More Brows

Lepper - Urban Decay Sheer Revolution Lipstick- Sheer Anarchy

Hva syns dere? 

 

Ha en nyyydelig dag videre mine venner! <3

-Charlie

_____________________________________________________________________________
#skjønnhet #dagensmakeup #thebodyshop #urbandecay #coleurcaramel #bhcosmetics

Trenger huden din glød?!

//Produktene er sponset

Da har du truffet på riktig blogginnlegg! 

I dag er det jo mandag og mandager er omtaledager her på bloggen.
Dagens produkter er noen deilige nyheter fra The Body Shop og deres Vitamin C serie.

La meg introdusere Vitamin C Glow Boosting Moisturiser og Instand Glow Enhancer

C-vitamin spiller en viktig rolle for å holde huden sunn. Fra før av bruker jeg en face mist fra samme serien, for å tilføre huden frisk glød.
Denne serien inneholder en av de mest potente naturlige kildene til vitamin C, nemlig Camu Camu bær fra regnskogen i Amazonas. 
Høres ikke det bare så eksotisk og digg ut?! 

Camu Camu bær inneholder opptil 60 ganger mer c-vitamin enn appelsiner, så det gir virkelig huden en skikkelig booster!

Jeg har nå brukt denne dagkremen i ca en måned og jeg elsker den!
Konsistensen er geleaktig og lett og passer perfekt for normal til kombinert hud. Hvis du har tørr hud, kan du fint bruke den, men da anbefaler jeg deg å bruke et fuktighetsserum i tillegg.

Produktet lover å få huden til å se klarere ut med en naturlig glød, og formuleringen bekjemper tegn på tretthet og gir huden en "juicy" fuktighet.
For min del holder den ihvertfall det den lover, huden min ser frisk og fin ut med den på og for ikke å glemme å nevne- den lukter helt fanfreakintastic!! 

Prisen er 249,- og fås i alle TBS butikker og på nettbutikken.

Så har vi denne herligheten her- jeg vil kalle det en slags primer og highlighter. Den er laget for å brukes som siste ledd etter hudpleierutinen og virker som både hudpleie og makeupprodukt i ett.
Den lover å gi huden en frisk glød i tillegg til å etterlate huden fløyelsmyk.

Jeg har gått veldig mye uten sminke i det siste, der jeg bare har brukt dagkremen og så denne oppå, thats it! Huden min har sett kjempefin ut, jevn, glødende og frisk ut. 
Så jeg mener absolutt den gjør det den lover. 

Det som også er genialt med denne er at den som sagt kan brukes alene, men også før og etter makeup! Hvis du legger et lag med denne, påfører makeup, så kan du som et siste ledd legge litt av denne på brynsbenet, neseryggen, amorbuen og andre steder du vil tilføre litt glød i ansiktet! Det blir så fint!

Prisen er 219,- og fås også i alle TBS butikker og på nettbutikken

På bildet under har du meg trøtt og nyoppstått til venstre og nyfuktet og lett sminket til høyre. 
 

Her har jeg renset huden, påført de to deilige Vitamin-C produktene samt sminket huden med litt BBcreme, mineralpudder og Honey Bronze produktene som også er fra The Body Shop.

Så som dere sikkert skjønner, så vil jeg virkelig anbefale dere disse produktene, de kjens gode ut på huden, prisen er snill, ingrediensene gode og snill mot huden, ikke minst! Og så var det den lukten da, herlighet, det må bare oppleves! NYDELIG godt lukter det.

Noen av dere som har prøvd disse selv? Hva syns dere isåfall?

Håper omtalen falt i smak- kom gjerne med tilbakemeldinger eller spørsmål om dere har noen!!
Ønsker dere en hærlig og glødende mandag =D <3

-Charlie

 

________________________________________________________
#skjønnhet #omtale #thebodyshop #vitaminc #hudepleie #makeup

Girls Night Out

Hei igjen dere! 

Har dere hatt en bra helg?! 

I går dro jeg og lillesøsteren min på en sommer grill fest og da måtte vi dolle oss opp litt vettu!
Her kommer da et mega bilde dryss av hvordan vi endte opp med å se ut

*Bildedryss*

Musikk fra mobilen, foran speilet, på gulvet på jenterommet- noen som kjenner seg igjen?!Ingrid har på seg Crop Top fra H&M og Bukse fra Lindex.
Jakken, skoene og clutchen er hennes fra gammelt av.

Jeg har på meg kjole fra Fellini, jakke fra Only og solbriller fra Ginatricot.
Tightsen og skoene er haug gamle =P Flere bilder og produktbeskrivelse av makeupen kommer i et eget innlegg!

Hva syns dere om antrekkene våre?!

-Charlie og Ingrid <3

 

___________________________________________________________
#Skjønnhet #DagensOutfit #DagensMakeup #GirlsNightOut #Sisterlove 

Perfekt start på dagen

Sommeren er her! 
Det er bare det at Bergen ikke har skjønt det helt ennå....

MEN tidligere i dag, kom solen snikende, og på hjørnet av huset ble det perfekt varme og da løp jeg ut med yoga matten min og kjørte en deilig økt, midt i solsteiken!

Det er faktisk definisjonen på en perfekt start på dagen, spør du meg!
Jeg har hatt så utrolig god effekt av å drive med yoga fast ca annenhver dag nå de siste 3 mnd.
Effekten kjens spesielt godt på fibromyalgien og i tillegg har jeg fått en og annen synlig muskel og det er jo ikke å forakte!

Jeg er ingen yoga ekspert, men følger som jeg skrev i mitt forrige yoga innlegg, videoene til Adriene på youtube og har lært masse av det.

 

Så da prøver jeg meg frem båe med å kjøre programmene hun viser, men også å blande sammen øvelser til mitt eget opplegg. 

Tenkte da også å dele med dere 10 fine fordeler med å drive med yoga!

1. Du får bedre fleksibilitet og blir mykere

2. Holdningen din blir bedre

3. Du bygger muskler og styrker hele kroppen

4. Balansen din blir bedre


5. Øker blodsirkulasjonen din

6. Hjelper deg å fokusere

7. Løsner spenninger i kroppen

8. Beroliger kroppen og hele systemet ditt

9. Forbedrer søvnen din

10. Og sist men ikke minst, gjør deg lykkeligere! :)

Ha en nydelig søndag videre mine venner! 
Sjekk gjerne ut dette innlegget, med bilder av antrekk og makeup fra i går <3

Masse klemmer

-Charlie

___________________________________
#Skjønnhet #Helse #Yoga #Fibromyalgi 

Nå braker det løs!

I dag starter det store sommer salget hos The Body Shop og du kan både i butikk og på nett få fatt i masse deilige godbiter til 25% avslag! 
Wohoooo!!! 

Klikk på bildet og du kommer rett til salget i nettbutikken! I tillegg til limitied edition seriene er også en rekke av orgnal utvalget med i salget, hvor både Mango, Coconut, Vineyard Peach, Aloe Vera produkter- med fler, er på tilbud!

Favorittene mine på salget må være de deilige body sorbetene, dette er de to jeg kjøper inn, kjølende, friske, mykgjørende og passer perfekt for varm og solkysset sommerhud! 

 

I tillegg finner du duft produkter, fotproduker og masse annet deilig snacks på dette salget- så skynd deg innom nærmeste The Body Shop butikk, eller ta turen innom nettbutikken og sjekk ut sortimentet!! 

Happy Shopping! <3

-Charlie

 

_______________________________________
#TheBodyShop #Sommer #Salg #Skjønnhet 

Frekke Folk!

Hei mine venner!
DA er jeg omsider kommet meg over fjellet med flyttelass og hele pakken og er klar til å vie dere min fulle oppmerksomhet igjen.
Det ble brått helt stille her i helgen, meningen var å gjøre litt makeup looks og vise dere litt gøy før flytteinnspurten, men så skjedde det noe maks ubehagelig og utrolig kjipt!

Siden leiligheten jeg skulle flytte fra, var i 4 etasje og ute heis, så skulle vi lagre alle tingene mine i over natten nedi garasjen. Slik at når bilen med hengeren kom dagen etter, var det bare å lempe over fra garasjen og oppi hengeren. 
Derfor bar jeg ned nesten alt jeg eide, med unntak av verdisaker, pakket og klart, stablet fint og greier inn i garasjen, lukket porten og låste den.

Lite visste vi, at naboen ikke hadde låst sin garasje - men det var det nemlig noen andre som fant ut av!
Tingene mine hadde stått i garasjen i under ett døgn og iløpet av det halve døgnet har noen frekke jævler tatt turen inn i naboens ulåste garasje, klippet seg gjennom gitteret og tatt turen inn til mine ting...

Alle esker var blitt åpnet og gjennomsøkt, ting lå slengt rundt både i vår garasje, men også i naboens. Frekkingene hadde faktisk løftet flere esker og bager inn der og tømt ut innholdet, så bilder fra barndommen og gamle dagbøker lå slengt rundt...
Snowboardbagen min var blitt slengt avgårde og de hadde åpnet den og tatt ut den ene skoen og plassert skibrillene mine på et bord, men ikke tatt med seg brettet mitt.
Det hele så bare utrolig rart ut og det var så mye rot at jeg ikke klarte å se hva som eventuelt var blitt borte. 

Etter noen lange timer med omigjen pakking og rydding, kom jeg på ting som manglet, og nå som jeg er kommet hjem og har begynt å pakke ut så kommer jeg på flere og flere ting som er borte og det er ikke reint lite heller...

Men de fleste ting kan erstattes og det er ikke det at tingene mine er borte som er det verste. Men følelsen av at noen frekke fremmede, har rotet gjennom alle tingene mine, tatt på de, gjennomsøkt de, sett på bildene mine, funnet navnet mitt... Følelsen av at noen har gjort innbrudd ikke bare i tingene mine, men i privatlivet mitt også. Det er ingen hyggelig følelse!

Så nå sitter jeg her i Bergen, ferdig flytta, noen ting fattigere, men med en uhyggelig erfaring rikere!
Og så håper jeg at min eks nabo ikke lar garasjen sin stå ulåst flere ganger! 

- Charlie

 

______________________________
#blogg #hus #hjem #innbrudd  

How To \\ Longlasting Red Lips

FREDAG!!! 
Solen skinner og det er første fredag i juni måned! Det er litt deilig det!

Siden det nå er helg så tenkte jeg å vise dere en kjapp og enkel video på hvordan få leppestiften til å sitte som et skudd, og det lenge!  

Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at jeg digger å bruke sterke farger på leppene så det er intet unntak i denne videoen her! 

*Snurr Film*  

Det du trenger for å få langvarig leppestift selv er:

  1. Leppeskrubb og leppomade - lag selv slik jeg gjorde her
  2. En Leppe pensel
  3. Lip Liner
  4. Lip Stain
  5. Leppestift 

Håper dere likte videoen og at dere nyyyyter fredagen videre! 
Nå skal jeg hive på meg arbeidsklær og arbeidslyst og begynne å bære ned masse esker og bager og ting og tang til garasjen, slik at det er klart til å lastes på hengeren i morra!
Dette blir god trim, ned og opp 4 etasjer uten heis x antall ganger- hehe, wish me luck ;)

Helgeklemmer i fleng!! <3

-Charlie

__________________________________________________________
#Skjønnhet #lepper #redlips #HowTo #video #guide #flyttekaos  

Hair Talk!

Heisann dere!

Får så dårlig sammvittighet over å ikke ha tid til å lage nye ting nå i denne flyttingen, meeen jeg har jo mye bra i arkivet også!
Tenkte derfor å dele med dere denne hårvideoen som jeg lagde for en stund siden, jeg syns disse frisyrene og tipsene er noe som passer ypperlig nå til sommerfrisyrene så da er det bare til å skru på lyden, sette videoen på HD kvalitet og høre på meg bable litt om produkter og vise noen enkle og fine frisyrer!

*Snurr Film* 

 

Masse klemmer fra meg! <3

______________________
#Hårstyling #Vlog #Video #Hårprodukter #hår #skjønnhet 

Hot Orange

Hei på dere!! 

Inne på mitt elskede sminkerom, er det nå stort sett bare esker og bager og ting som blir pakket ned. 
Så mens jeg satt der på gulvet og sorterte og pakket ned ting, samlet jeg sammen alle neglelakkene mine i en liten eske.

Deretter tittet jeg på mine neglelakkfrie negler.. så nedi esken igjen...
Det er jo ikke noe i veien for å ha fine negler selv om jeg holder på med flytting?

Så der satt jeg, mellom esker og pakkenelliker og la litt deilig farge på neglene før jeg la sammen fargene i esken og pakket det ned.

*Bildedryss*

 

Har dere en fin uke sålangt?! 
Solen tittet såvidt innom i dag, er det nå lov å håpe på mer enn 9 grader og litt sommer fremover?!

Mange klemmer
-Charlie

____________________________________________
#Skjønnhet #Negler #Farger #Flytting