hits

juni 2016

Video \\ Instaglow Makeup

SAMSUNG CSC

Heiii fininger!

I går spilte jeg inn en ny video til dere, hvor jeg viser dere hvordan jeg bruker disse deilige produktene jeg har mast om de siste innleggene mine! 
Hvor Instaglow CC creme og Drops of Sun er sentrale- samt hvordan jeg lager ombre leppen jeg viste bilder av i går, bare med en annen farge denne gang.

Håper dere liker videoen!

*Snurr Film*
Husk å slå på full HDSAMSUNG CSC


Produktene jeg har brkt i videoen er:
Hud- Instaglow CC Creme, Honey Bronze Drops of Sun, Fresh Sorbet Blush -Florida, Highlighting Dome 01 Baked Bronzer 02 i kinn, EVM Powder og All in One Face Base
Øyne- Smokey 2in1 Gel Liner Brown, Colourcrush 215- Coconuts About you og Define & Lengthen Mascara
Bryn- Colourcrush Eyecolour 215 + Brow & Lash Gel
Lepper- Lip Liner Hot Date og Honey Bronze Highlighting Dome 01

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?!
 

Sjekk gjerne også ut
- Vinn Urban Decay + Gwen Stefani Eyeshadow Palette
Silence The Icons
Makeovertime 
B a someBody

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #blogg #skjønnhetsblogg #thebodyshop  #Video #sminkevideo


 

Princess

SAMSUNG CSC

Helluu dere! 
Har dere hatt en bra helg?! ♥
Denne helgen gikk så fort atte hjelpes! Jeg jobbet omtrent hele forrige uke, så uken fløy forbi- fredag hadde jeg fri, så da vasket jeg hele huset og på kvelden satt jeg barnevakt for min lillebror. Lørdag morgen hadde jeg brud og forlover som skulle styles langt utpå landet, pluss 3 hoder som skulle klippes! Etter en hel dag på farten skulle vi attpåtil ha en koselig bursdags feiring, med grilling, party telt og god stemning her hjemme, så da var det bare å sette fra seg utstyret, hive meg i dusjen og få på feststemning.
Som vanlig ble jeg utpå kvelden stående på kjøkkenet og komponere godsaker til å fylle glassene med, og jeg kom på en skikkelig god vri på Mojito- nemlig å toppe den med grapefruit brus istede for club soda, mmmm! Det ble snadder!!
Da klokken var halv to krøp jeg nærmest i sengen og etter bare noen små timer med søvn var det tidlig opp igjen søndag for å gjøre oss klar til å dra i dåp. 
Så da jeg kom hjem fra det, var det rett i koseklærne og så forsvant jeg fra verden i noen timer med film og kos. Da jeg sluknet for kvelden sov jeg i hele 9 timer, før jeg måtte opp for å gjøre meg klar til jobb!

Men før jeg dro på jobb så lagde jeg en ny look til dere- dette har vært min go to look siste uken, elsker den! Og håret, hehe, inspirert av en viss isprinsesse, med omvendt flette fra topp til bunn! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Med disse herlige produktene på plass, blir looken komplett!

SAMSUNG CSC

Hud- Instaglow CC Creme, Honey Bronze Drops of Sun i kinn og rammen av ansiktet, Fresh Sorbet Blush -Florida på eplekinn, Highlighting Dome 01 på alle høydene i ansiktet, Baked Bronzer 02 i kinn, EVM Powder all over og All in One Face Base på og rundt øynene. 
Øyne- Smokey 2in1 Gel Liner Brown til å tightline og legge såvidt litt langs ytre vippelinje + Colourcrush 215- Coconuts About you til å duse langs vippelinjen og Define & Lengthen Mascara
Bryn- Bittelitt Smokey 2in1 Gel Liner Brown i front av brynet for å bare fylle i tomrommet + Brow & Lash Gel
Lepper- Lip Liner Beech og Honey Bronze Highlighting Dome 01

SAMSUNG CSC

Cluet er å få det lit å se så lite sminket ut som mulig, ingen klumper eller noe, så jeg har gredd gjennom vippene med en ren børste etter påføring av maskara. Og brynene har bare såviiiidt det er fått bittelitt farge, ellers er det bryngel for å buske til fronten og for å holde alt på plass.

SAMSUNG CSC

Og så til leppene, my god jeg elsker denne fargen! Det er superlett å få til- se bare her

SAMSUNG CSC

Voila! 

SAMSUNG CSC

Skal så lite til og så ser det smashing ut, OG det holder på leeenge! LOVE! 

SAMSUNG CSC

Så denne looken handler om å se så naturlig ut som mulig, samtidig som øynene får lett definering og leppene får farge. 

SAMSUNG CSC

Så til håret da, jeg elsker fletter! Og det er super hot i år, samt utrolig praktisk om sommeren!
Jeg har gått sånn her i flere dager på håret nå- Jeg tupèrer først et parti med hår i front, før jeg startet på omvendt pariserflette fra toppen av hodet og bakover. Når jeg passerer rett over øret, begynner jeg å dra fletten mot siden, slik at den ender helt ute på venstre side og legges ned over skulderen. 
Her om dagen var det en søt jente på et par år, som ble helt satt ut da hun så fletten- "Prinsesse!" sa hun og pekte på den! "Prinsesse ELSA!" hehe

SAMSUNG CSC

Jeg fletter fletten helt stramt først, fester den med strikk og så til slutt drar jeg i hver del for å få den til å bli løsere, da ser håret mye fyldigere ut!

SAMSUNG CSC

You like?!

Nå tenkte jeg å hive meg i dusjen og så begynne på en aldri så liten video innspilling! Det har vært litt lite av det i det siste syns jeg, så er det noe spesielt dere har lyst å se? 

Sjekk gjerne også ut
- Vinn Urban Decay + Gwen Stefani Eyeshadow Palette
- Silence The Icons
Makeovertime 
B a someBody

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #blogg #skjønnhetsblogg #thebodyshop  #skjønnhet #hår #hårstyling #flette

Silence The Icons

Wææææ!! Nå er den her!!
Musikkvideoen som jeg gjorde hår og makeup på for tre uker siden, er nå ute og det ser så sykt bra ut! 
Hele teamet den dagen besto av utrolig dyktige folk og kameramann Benjamin Langeland har virkelig gjort en helt fantastisk jobb, jeg er helt satt ut! 

Sjekk ut videoen, gi den gjerne en tommel opp, del videre og alt sånn :)

*Snurr Film*

Hva syns dere?! 

Les gjerne også:
- #Lovemyjob
- Uken som gikk
- Hvordan er det å være makeupartist

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #blogg #skjønnhetsblogg #musikkvide #musikk #graceandmenace #jobb #makeupartist

 

B a someBody

SAMSUNG CSC

God morgen! 

Brått er det snart helg igjen, og vi er søren meg på vei inn i siste helgen i juni! Hvor blir tiden av?! 
Det føles som om dagene raser av gårde, noe som egentlig er kjempebra, for det betyr stort sett at man har det bra og driver med noe man liker.
Jeg har blitt veldig opptatt av det å bruke tiden til noe som gjør en glad og ikke la livet bare gli forbi - derfor har det blitt mye opplevelser i det siste, både med konserter, turer og jobbing. Heldigvis kan jeg putte jobben min under kategorien opplevelser, for jeg elsker jobben min  og alt det forskjellige jeg får være med på iløpet av en arbeidsdag! Jeg syns faktisk at det er gøy å stå opp om morran for å kunne dra på jobb! 
Okei, akkurat det å stå opp er ikke noe gøy, men når jeg først er oppe- DA blir det gøy, hehehe

Om nøyaktig èn måned i dag, fyller jeg 28 år- shit! haha!
Uansett, selv om jeg er i den alderen hvor de fleste har begynt å slå seg til ro med både mann og barn, hus og stasjonsvogn og det som er, fins jeg ikke på samme plass i livet i det hele tatt! 
Jeg gjorde det egentlig litt omvendt og holdt på med sånt da jeg var tidlig i 20 årene (utenom kidsa da, der har jeg nøyet meg med å bare være tante!). Jeg hadde et mannfolk på plass, vi hadde leilighet, fast jobb- alt var stabilt.. Men så skjer livet, og livet skjer gjerne ikke helt som man har trodd og planlagt alltid..
Heldigvis! For jeg elsker å ha det slik jeg har det nå! Jeg er fri, jeg er på et godt sted med meg selv, jeg bobler av glede, motivasjon og gleder meg til hver ny dag for å se hva som skjer! 

Har hørt mye på en sang i det siste som heter B a noBody- fin sang om hvordan man gjerne har det litt tidligere i livet- men jeg kjenner meg så ferdig med å ha det slik, så ferdig med å ikke være meg og ikke kunne gjøre det som driver meg, så derfor ble dagens headliner B a someBody istede!

I dag blir en bra dag, først får jeg koslig besøk av mamsen, 2 av søstrene mine og to tantebarn! Sååå er det endelig premierefest, på Lille Ole Bull, av musikkvideoen jeg jobbet på for noen uker siden og jeg gleder meg villt til å se det ferdige resultatet! Det blir også en minikonsert og masse god stemning, er du i Bergen i kveld, bør du stikke innom og sjekke det ut! <link til eventet>​

- Jah.. det ble brått masse på hjertet mitt denne morgenen, så kjekt om du tok deg tid å lese gjennom alt babbelet mitt, før jeg endelig kom til poenget med innlegget! Nemlig dagens makeup! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Nå som det er sommer liker jeg å la huden puste så mye som mulig uten å dekke så voldsomt med alt mulig. Det blir dessuten helt sykt synlig når lyset er så sterkt, om man har på masse makeup, og det ser rett og slett u-lekkert ut!

SAMSUNG CSC

Nå som ENDELIG huden min er på bedringens vei, har jeg ingen problem med å gå uten å dekke huden med masse foundation og har faktisk gått over til å kun bruke en CC cream med litt lett mineralpudder over. Mer om den tenker jeg å skrive om i et eget innlegg. Nå har jeg allerede fylt dette innlegget med så mye tekst atte hjelpes!

SAMSUNG CSC

Så har jeg fått skikkelig dilla på highlight og bruker det masse masse- diskrèt, men masse! hehe!

SAMSUNG CSC

På leppene i dag- Lip & Cheek Stain Bright Peony + pådytt av highlight på midten av leppen, til det brukte jeg Colourcrush Eyeshadow 360- Gold Rosemance♥

SAMSUNG CSC
Makeupen består av kun The Body Shop Makeup:
Hud- Instaglow CC Creme, Honey Bronze Drops of Sun, Fresh Sorbet Blush -Florida, Highlighting Dome 01, EVM Powder og All in One Face Base på og rundt øynene. 
Øyne- Matt Kajal -White + Colourcrush 115- Be My Clementine, Smokey 2in1 Gel Liner Brown + Colourcrush 245- Coco Deluxe og Define & Lengthen Mascara
Bryn- Smokey 2in1 Gel Liner Brown + Brow & Lash Gel

SAMSUNG CSC

Jeg har forresten gått bananas og shoppet veldig mye i det siste, og et av de nyeste plaggene ser dere såvidt her- en herlig jumpsuit fra Nelly, ska få knipset noen nye bilder av hele drakten snart så dere kan få seee! 

Stay tuned my darlings ♥

Sjekk gjerne også ut
- Vinn Urban Decay + Gwen Stefani Eyeshadow Palette
- Mohawk Braid
Au Naturel
Makeovertime 

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #blogg #skjønnhetsblogg #thebodyshop  #mote #dagensoutfit #outfit #klær #antrekk

Mohawk Braid

Hei og god kveld mine fine! ♥

Denne dagen har bare flydd av sted! Jeg gjorde egentlig klart dette innlegget tidligere i dag og tenkte at jeg skulle blogge ferdig i lunsjen på jobb, men det har bare gått i ett i hele dag, så jeg har ikke rukket noenting før nå! 
I dag tenkte jeg bare å vise dere en superkul og lett frisyre som er perfekt nå på sommeren når du vil ha håret vekk av ansiktet, men forsatt vil ha det litt mer spenstig enn en dott på toppen av hode eller en tradisjonell hestehale!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Slik gjør du:
- Del inn det håret du ønsker å flette på toppen av hodet
- Spray litt tørrshampo i bunnen for å få litt ekstra volum, tupèr fronten om nødvendig
- Start med å flette en utovervendt flette bakover og ta med deg hår etterhvert som du jober deg bakover hodet, flett fletten hele veien ned og fest med et strikk
- Dra deretter i fletten så den blir løsere, hele veien oppover til du har fått den slik du vil
- Til slutt samler du resten av håret i en høy hestehale, gre bakover eventuelle hårtuster og spray med hårspray så det blir stramt og rent på sidene
- Jeg pleier alltid å la det være to tuster igjen rett over ørene, slik at det blir litt finere til ansiktet mitt, men det er opp til en hver om det trengs

SAMSUNG CSC

And thats it! ​

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Superlett og cool frisyre som passer både til hverdags og til fest! 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?!

Sjekk gjerne også ut
- Vinn Urban Decay + Gwen Stefani Eyeshadow Palette
- Au Naturel
- Makeovertime 
- B a someBody

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #Hår #Hårstyling

Makeovertime \\ Wild Cerice

God morgen og god mandag!!! 

FOR en avslutning på uken jeg har hatt, med Bergen fest onsdag og lørdag og masse fantastiske gode musikkopplevelser, hvor Biffy Clyro og Highasakite var main events for min del. I tillegg fikk jeg avslutte uken med å gjøre en super gøy makeover på denne flotte damen! 
 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Her har jeg først stusset frisyren litt så vi ble kvitt slitte tupper. Så farget etterveksten hennes med den samme fargen vi pleier å bruke, en dyp burgunder.
Mens etterveksten sto og godgjorde seg, la jeg inn felt med bleking i en ombre-balayage teknikk i endene av håret hennes.
Deretter skylte vi ut bunnfarge og bleking og så påførte jeg OSMO Colourpsycho fargepigment i fargen Wild Cerice over de blekede endene og i undercutten i nakken. Og slik ble da et ferdige resultatet!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg gjorde også en kjapp "no makeup-makeup" på henne hvor jeg la The Body Shop Instaglow CC creme, Honey Bronze Drops of Sun og Highlighting Dome 01 på huden. På leppene og lett i kinn, la jeg Lip & Cheek Stain Pink Hibiscus.

SAMSUNG CSC

Om jeg kan si det selv, så syns jeg hun ble RÅLEKKER! Disse fargene kledde henne utrolig bra og bare se hvor godt øyefargen hennes popper frem!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Dere vet jo hvor mye jeg elsker å leke med farger, så jeg bare gliste fra øre til øre for hvert steg i prosessen vi kom og syns det er dødsgøy at jeg fikk lov å leke med det fine håret til Evi! ♥
Etter at jeg la bilde av henne ut på MyStory har det allerede kommet forespørsler om å gjøre dette i mintrgrønn på en annen, så det blir gøy!!

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om håret?! 

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #Hår #Hårstyling

Put a spell on you

SAMSUNG CSC

God fredag fininger!! ♥
I dag våknet jeg kl 0700- over en time før vekkerklokken skulle ringe! Jeg syns det er veldig koselig med sommer og fuglekvitter, men jeeezes! MÅ de kvitre så sykt høyt utenfor vinduet mitt?! Hehe, huff.. jaja, jeg fikk hvertfall veldig god tid på morran i dag, og har sminket meg, tatt bilder og komponert dette innlegget til dere. Fikset håret mitt om og om igjen, byttet klær 3 ganger.. Noen som kjenner seg igjen eller?! 

Ville iallefall dele dagens makeup med dere- dette er en perfekt look for helgen, en smokey liner over øyet laget av både eyeliner og øyenskygge! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av :
Hud- The Body Shop Instaglow CC cream, All in One Face Base, Honey Bronze Drops of Sun og Honey Bronze Bronzing poweder, Highlighting Dome og Baked Blush. 
Øyne-  The Body Shop Eye Palette Swinging Silver, Smokey 2 in 1 gel liner, All in one Face Base og Super Volume Mascara
Bryn- Smokey 2 in 1 gel liner Brown
Lepper- Lip Pencil Beech og Lip & Cheek Stain Vineyard Peach

SAMSUNG CSC

Jeg har fått helt dilla på å bruke All in One Face Base som øyenskygge, den gir så utrolig fin base farge på lokket og er perfekt når du vil ha et helt matt underlag til resten av øyenmakeupen. 

Og se da! Jeg har skaffet meg bling til ørene! Kan faktisk ikke huske sist jeg hadde noe i hullene i ørene, så det føles rart, men digg å ha litt bling på plass!
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

You like?! :)

SAMSUNG CSC

Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb hvor jeg skal være til kl 18 og så er det rett hjem og slapp av resten av kvelden! Hva er deres planer for helgen da? ♡

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Helt Magisk!

Årh!!! Opplevelsene jeg hadde i går dere, fy f*en så lykkerus jeg fikk! 
Musikk er som nevnt veldig viktig for meg, og å få live musikkopplevelser er helt forbanna magisk! Det var derfor jeg kastet meg over dagspassene for i går og lørdag, da Bergen Fest slapp bilettene. 
Planla ikke å dra med noen, jeg bare booket bilettene fordi jeg skulle ikke gå glipp av dette! Hehe!


Slapp av, nå skal jeg ikke bytte felt og bli musikkblogger, men jeg må faktisk bare dele dette med dere, fordi det var så stort og det var helt fantastisk! 

Helt siden jeg oppdaget Biffy Clyro i 2009, takket være min søster som introduserte meg for dem, så har jeg digget de, og jeg kan nesten alle de rare og fantastiske sangene dems på rams! 
De har spilt flere konserter i Bergen siden da og jeg har vært på alle jeg kunne gå på, så når jeg så at de skulle være headliner til gårsdagens åpning av BergenFest, måtte jeg bare skaffe meg pass. 
De andre artistene som spilte hadde jeg ikke så mye kjennskap til, foruten Band of Horses, som også er utrolig bra, men gjett om det ble mye bra konsertopplevelser og god musikk som nå har blitt nye favoritter i min bok. Isreal Nash og Vintage Trouble og det mindre kjente Hage, hadde utrolig mye bra å by på. 

Vintage Trouble vet virkelig hvodan skape stemning og sangeren kom ned blant publikum og både sang og danset og lagde max god stemning!Da Band of Horses dro igang "Funeral" ble det all sang fra hele Plenen og det var et magisk øyeblikk!

Men så når det endelig var tid for siste konserten, Biffy Clyro- jeg skalv i kroppen og var spent som bare det, og kjente på en så fantastisk følelse jeg ikke vet om jeg klarer å forklare! De er så utrolig awesome live atte hjelp! Selv om jeg dro alene til festivalen, traff jeg jo såklart mange kjente som jeg menget meg med på de forskjellige konsertene, men på Biffy konserten måtte alle dra før den var ferdig, så jeg sto der alene, midt i crowden, sang med og nøt musikken og tok så mange bilder at jeg tømte batteriet på telefonen min, hehe. 


Som jeg nevnte, har jeg delt opplevelsen av Biffy Clyro med min mellomste søster, så det var veldig rart å ikke ha henne med, men jeg filmet og tok masse bilder og sendte henne slik at hun fikk ta litt del i konserten likevel :) 

Men asså, fy søren, jeg er helt in aw- det var så sinnsykt magisk! Og enda bedre, så annonserte de fra scenen at de kommer tilbake til Bergen i høst! 
Da blir det jammen enda en konsert på meg altså! 

Nå står neste musikkopplevelse for tur på lørdag hvor favoritter som Astrid S, Highasakite og Milky Chance - for å nevne noen, står for tur. Jeg tror ikke at Biffy Clyro opplevelsen blir slått, men jeg tipper det blir ganske close. GLEDER MEG! 

Noen av dere som skal på Bergen Fest, eller som har like stor kjærlighet for Biffy Clyro som meg?

 

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Throwback - Bloggbilder fra arkivet

Heisann dere!

Hehehe- her om dagen dumpet jeg over et gammelt innlegg på bloggen min, som fikk meg både til å vri meg litt i stolen da jeg så de dårlige bildene jeg tok, samtidig som jeg tenkte at det kunne være interessant å sjekke ut utviklingen min fra da jeg startet i 2011 og frem til nå! 

Da jeg opprettet bloggen for 5 år og 2 uker siden, hadde jeg aldri sett for meg at jeg skulle sitte her nå, som side2 Skjønnhetsblogger hvor mine meninger plutselig blir til artikler og sminkelooksene jeg gjør blir delt! Men det er det som er så morsomt meg livet, hvis du er åpen for det, kan alt mulig skje!

SAMSUNG CSC

Men tilbake til 2011 da, der jeg satt hjemme i Bergen og opprettet en blogg fordi jeg skulle studere på ArtComplexion Makeupskole i Oslo, så derfor tenkte jeg å skrive litt om hvordan skoleåret gikk, hva jeg lærte osv. Slik ble det ikke- fordi etterhvert som jeg fant tilbake til skrivelysten jeg som barn hadde mye av, og ønsket mitt om å lære bort kom krypende, så utviklet bloggen seg til å bli et sted hvor jeg delte tips og triks og produktomtaler og etterhvert nå også makeuplooks, outfits og frisyrer. Både med steg for steg hvordan gjøre det selv, og bildedryss med ferdig resultat for å gi inspirasjon. 

Det som er så vanvittig gøy med både yrket mitt som makeupartist og nå som blogger, er at man hele tiden utvikler seg, blir flinkere, lærer noe nytt og man blir aldri utlært, aldri er det slik at du ikke kan bli bedre enn det du er i dag og det er jeg vanvittig glad for! Haha! For bare sjekk ut de bildene jeg nå skal dele med dere! Hehehe, jeg vil virkelig selv påstå at jeg har blitt MYE flinkere til å blogge, både med tekst og bilder. Enjoy! 

*Bildedryss*

2011

- På skolen, vi hadde sminket hverandre slik at det skulle kunne passe til en reklame, min reklame var smykker. Overkill much?! 

2011 - 2012

Jeg hadde mørkt hår i ca 6 år før jeg våren 2012 først klippet av meg 3/4 deler av håret og begynte å lysne håret tilbake til mine naturlige farger igjen.

Haha, huff, her er det helt tydelig at jeg ikke ante hva jeg gjorde på når det kom til bildetaking, lyssetting og blitzbruk...
Det ble jo ofte slik at jeg tok bilder til bloggen på kvelden, fordi jeg dro hjemmefra med toget kl 0700 og var ofte ikke hjemme før kl 23, når jeg først hadde skole og så jobb etterpå. Da ble det mange bilder i mørket, med blitz.. 

2012 - 2013​

Og fyy for noen bryn jeg har på det øverste bildet! 

2013 og 2014 ​

- Ser at jeg har ganske like poseringer gjeonnom bildene mine, hehe. Men så ser jeg også at lys og bildekvalitet kommer seg kraftig etter 2014!Sommer 2013 VS Sommer 2015
Veeeldig god bildekvalitet må jeg si... Mye bra som kom utav at jeg endelig skaffet meg et skikkelig kamera! 2015 til 2016

- Detter året er det året det har skjedd mest på, både med blogg og på privaten, og det føler jeg kanskje gjenspeiles ganske bra i både bilder og tekst. Håper hvertfall dere liker utviklingen like bra som det jeg gjør!

Når jeg setter så mange bilder fra forskjellige tider opp mot hverandre, avsløres brått hva som er mine favoritt vinkler til å ta bilder fra.. hehe!

Vel, oppsummert da, så har dere ikke syns det har vært helt krise i det minste, for dere flotte, fine lesere har sendt meg til 2 semifinaler og 2 finaler som årets skjønnhetsblogger ♥ 

Så da gjenstår det bare å se hvordan bloggen og jeg utvikles videre i 2016 :)

SAMSUNG CSC

Takk for at dere henger med, både dere som har fulgt med i alle år og dere som er nye! 
Jeg setter utrolig stor pris på hver og en av dere, tilbakemeldingene deres og jeg er veldig veldig gla i dere- Uten dere hadde jeg jo ikke vært her nå og heller ikke utviklet meg til å bli bedre! 

Tusen takk- Dere er best ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

#LoveMyJob

Hey hå! 
I dag fikk jeg endelig tak på bildene fotografen tok på innspillingen av musikkvideoen i forrige uke, og som lovet tenkte jeg å dele de med dere! 

Flotte flinke folk som har medvirket til dette!
Regi & Klipp: Benjamin Langeland
Idè: Benjamin Langeland & Jens Erik Aasmundseth
Prod.ass: Dag Håvar Lie
Setfotograf og logistikk: Andreas Michael Steinsvik
Sminke og hår: Charlotte Ariel Berg

Medvirkende: 
Prest: Thomas Anthun Nielsen
Ung gutt: Aleksander Turøy
Voksen gutt: Ole Petter Hvidsten Knarvik
Gorilla: Seb Vognstølen
Elefant: Eirik Strønen Søfteland
Krokodille: Kristoffer Karlsen
Gris: Erik Aasen
Kanin: Jens Erik Aasmundseth

Bandet!

En fokusert BenjaminTightlining av øyet, var virkelig ikke noe poppis blant gutta! Haha- men de klarte seg gjennom det!

De andre gutta var blitt gjort så fine, så da var det gøy å få leke litt med Thomas og gjøre han litt fæl! 

Det ble helt utrolig mye flotte sekvenser og gleder meg villt til å se det ferdige resultatet neste uke! 

Jeg kjenner jeg er utrolig takknemlig for å få lov til å jobbe med det jeg brenner for, og for at det er så utrolig mye forskjellig jeg kan gjøre!

Gleder meg til å kunne dele videoen med dere når den slippes ♥

Nå skal jeg gå og gjøre meg klar, for om 3 timer åpnes dørene til Bergen Fest hvor jeg skal i dag! Wohoo!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Au Naturel

Hei igjen! 

Popper bare innom for å dele dagens makeup og outfit! 
Siden det er jobbings i dag, er det all black outfit og i dag følte jeg for en super naturlig makeuplook, med lilla lepper og markerte bryn.
Nå har jeg spart leeenge på disse bryna, og endelig begynner de å bli litt fyldige og fine!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av 
Hud- The Body Shop Instaglow CC Creme, EVM Foundation og All In One Face Base
Kinn- Honey Bronze Drops Of Sun, Baked Bronzer og Brush on Sunlight
Øyne og Bryn- Define & Lengthen Mascara Brown, 2in1 Gel Liner Brown og Brow & Lash Gel
Lepper- Colourcrush Lipcolour 240 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Jeg elsker denne t-shirt kjolen, kjøpte den på Gina Tricot i 2011 hvis jeg ikke husker helt feil- digger at den er så løs og ledig, kort foran og lengre bak. Så kan jeg style den opp og ned alt etter hva jeg føler for!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og disse solbrillene fra Monki, ah- de er så elsk! De gir veldig god sollys beskyttelse og så syns jeg de ser dødkule ut på!

SAMSUNG CSC

Håper dere nyter dagen! Nå er det straks off to work! ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Moments

SAMSUNG CSC

God morgen fineste! 

Da var nok en ny uke over oss- jeg syns tiden flyyyyr avgårde nå som det brått er blitt sommer! 
På onsdag allerede starter BergenFest, og jeg skal både på onsdag og lørdag, ah, gleder meg som en unge! Føler det bare var noen få uker siden jeg kjøpte biletter, men det er jo over 3 måneder siden!

Musikk er veldig viktig for meg, og jeg har en veldig variert musikksmak med alt i fra rock til pop til indie og det som er. Eneste du ikke finner i mitt musikk bibliotek er hard metall, det er ikke helt min greie, men omtrent alt mulig inbetween er diggbart. 
Det som treffer meg aller mest er beats som får deg til å føle musikken, både med tekst og takt og instrument. 
Jeg leter konstant etter ny musikk å høre på, så her om natten (kan ikke si her om dagen, fordi det var faktisk ganske så sent) fikk jeg et kreativt innfall og da må jeg ha musikk! Så jeg satt i gang med å lete etter noe nytt og fint å høre på, noe som fikk meg til å føle, noe som fikk meg til å utforske videre på kreativiteten.. 

SAMSUNG CSC

Det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal starte når man leter etter ny musikk, men en måte er jo å sjekke ut hva vennene dine hører på. Jeg har koblet opp spotify til facebook, så alle vennene mine fra face som bruker spotify- jeg snoker på musikksmaken deres, just so you know, haha! 

Men jeg kom over utrolig mye bra musikk den natten og med litt nye innspill fra andre, og litt fra mine personlige favoritter, ble brått en ny spilleliste med foreløbig 108 sanger og over 6 timer med godsaker til ørene og sjelen, til! 

Introducing...Hvis du likte noe av det som var på listen her, eller om du mener det er noe som bør legges til -del det gjerne med meg! Og det er bare til å følge spillelisten om du vil ♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og gjøre meg klar til jobb! Hva skal dere til med i dag da?

________________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Har det gått for langt!?

Nå har jeg tenkt på dette en stund, og har lest på et par andre blogger om det samme temaet, men nå har jeg hatt det for travelt til å gidde å sette meg ned å ta en selfie og se på de nye tilskuddene av filtre på snapchat i det siste. Helt til nå. Her jeg satt med en kopp kaffe og tenkte å se om det var noen gøye nye "hoder" å putte på mitt eget på snapchat.

For jeg digger snapchat, med face swap og baklengs spoling og fremover spoling og litt morsomme effekter som de kommer med av og til.

Men nå syns jeg å ane en viss fokus. En fokus mot det "pene", mot det "vakre" og "uskyldige" for det er det jeg får følelsen av at det skal være med disse filtrene.
De skal gjøre deg penere, få deg til å se ut som en bedre utgave av deg selv, men jeg syns det hele er litt kvalmt. Akkurat nå er det 5 forskjellige "beauty" versjoner du kan gjøre deg om til - av 13 funksjoner. Ja og i tillegg det faste filteret som ligger der da. Det blir 6. 6 forskjellige liksom penere versjoner av deg selv du kan ta bilde av, endre deg til...

Her snakker vi større øyne, smalere nese, fyldigere lepper, klarere hud, rynke og pore-fri hud... Er dette greit?! 

Hvis vi tenker på alle de unge og usikre som bruker snapchat. Som hver dag tar selfies, legger på filtre og får seg selv til å føle seg bedre, i hva -noen sekunder? For så å føle seg dritt over at de ikke ser sånn ut likevel?! 

Jeg syns fokuset har blitt veldig skjønnhetsfiksert og jeg liker det IKKE! 

Vi får skjønnhetspress kastet over oss hvor enn vi går og det kreves litt å stå imot presset, være seg selv og være fornøyd med seg selv.
Det er så mange bloggere og andre kjente profiler som står fremst i skjønnhetspressets bølge og fremmer sine kosmetiske og kirurgiske endringer og normaliserer det hele. Med filtre som dette kan det også bidra til å øke ønsket om å endre seg selv.
For med disse filtrene får man se seg selv med de mest typiske endringene en gjerne tror en ønsker å gjøre, og når man også ser disse "forbildene" gjøre endringer, er ikke veien lang før Sofie på 15 sitter og vil det samme..  Det syns jeg er innmari skummelt! 

#NoFilter

Nei folkens, jeg blir litt matt av dette her altså! 

Snapchat skal være GØY, ikke et ledd til å gi en dårlig selvbilde, det holder med disse "beauty" filtrene nå altså!
Hva syns du om dette?!

________________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Favorites in the Sun!

Aahh- sol og sommer! Det er det BESTE jeg vet! 
Og i dag tenkte jeg å dele noen av de beste produktene å bruke til min favoritt tid på året!

*Le'z Go*

SAMSUNG CSC

Solen den steiker og huden den brenner- men ikke hvis du beskytter den godt!! I fjor skrev jeg et innlegg om at jeg endelig hadde funnet en deilig solkrem som jeg tålte uten å få eksem, men den var jo så dyr at det gjorde vondt hver gang jeg måtte smøre meg, fordi jeg nærmest kunne se pengene ski utover kroppen... Selv om jeg var veldig fornøyd med både ingredienser og alt i den, så ville jeg teste om det fantes et litt rimerligere produkt jeg heller kunne bruke!
Derfor var lykken stor da en venninne av meg som jobber i Vita, tipset meg om Harmoni sin solkrem- cruilty free, full-i-ekle-kjemikalier-fri og lommebok vennlig! HURRA! Ingen eksem, ikke blitt solbrent og den er helt fin og god både i lukt og konsistens, jippi! 
Til leppene har jeg forsatt den ifra Coola, jeg syns den er veldig god og den var ikke såå ille i pris, hehe.

Jeg slengte også med i bildet her denne drikken fra Bon Aqua- nei det er ikke noe spons, den var bare sykt forfriskende og god! Jeg er en absolutt sucker for alt som inneholder mango og denne drikken med mango og appelsin, var utrolig forfriskende og god på en varm sommerdag! Anbefales!

Mah Shaaaades- ah som jeg elsker mine fine briller fra Aldo ♥ bare så synd jeg klarte å ha dem i jakkelommen sammen med en neglefil sånn at glassene nå er full i riper....

SAMSUNG CSC

I ansiktet nå som det er mye sol og sommer, prøver jeg å holde til et minimum, men her er noen av mine favoritt nøkkelprodukter nå om dagen!
Etter vi fikk inn CC creme med solfaktor 20, har jeg brukt den HVER dag! Jeg bare ELSKER den, super alene og super som base til andre produkter. Som regel bruker jeg mineralpudder over sammen med litt glødende solpudder og på leppene har jeg SEFF Lip & Cheekstain! 

SAMSUNG CSC

Men så er det en annen liten herlighet som jeg også har begynt å bruke veldig mye og det er denne lille saken her! Drops of Sun! 
Den bruker jeg til å ha i rammen av ansiktet over CC creme, for å få litt solkysset glød. Det som er så fint med denne er at den ser ut som hud når du har den på, du ser ikke at du har produkt der, så du kan se solkysset og brun og fin ut - UTEN å se sminket ut! Video hvor jeg viser hvordan jeg bruker denne kommer veldig snart altså- I promise!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og så, sist men ikke minst- etter en dag i solen, er det ingenting bedre enn å ta en deilig dusj og avlsutte med å kline kroppen inn i Olive Body Butter fra The Body Shop! Denne er så frisk og deilig på duften, fukter godt uten å være alt for mye og til det aller fineste med den- Den lindrer solbrent hud! 
Hver gang jeg blir solbrent, så smører jeg meg inn med denne og da blir huden helt fin igjen uten å flasse eller noe. Vet ikke hva det er som gjør den så god på solbrent hud, men noe er det, og det er fabulous! 

SAMSUNG CSC

Hva er dine sommer favoritter?

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Back To My Roots!

.. eller nesten da!

Nå har jeg vært på en etterlengtet tur til min flinke frisør Arleen på Think Hair Wear i Knarvik. Denne gang gikk vi for en kald og fin bunnfarge, som er litt mer lik min naturlige hårfarge sånn at når etterveksten kommer, blir det ikke så stor kontrast. Den er riktig nok litt mørkere enn min naturlige blondfarge, men den er i noen lunde samme kjølige tone, og siden det er sommer, så vil solen og x antall hårvask lysne fargen litt, sånn at det hele bare blir seende veldig naturlig ut etterhver! Me likes! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg syns alltid det er så rart å farge håret, føler meg litt som en annen person i et par dager, flere som har det sånn eller?! Haha!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens makeup ble slik!

SAMSUNG CSC
Hud- The Body Shop Instaglow CC Creme, Honey Bronze Drops of Sun, EVM Foundation, All in One Face Bace, Baked Bronzer & Baked Cheek Colour
Øyne- Shimmer Cubes 06, Baked Cheek Colour, Smokey Definer Brown og Define & Lengthen Mascara
Bryn- 2 in 1 Smokey Gel Liner Brown & Brow and lash Gel
Lepper- Lip Liner Coral Blush og Lip & Cheek Stain Dutch Tulip

SAMSUNG CSC

Arleen er virkelig en kunstner når det kommer til hår og heldig som jeg er så er hun en av mine beste venninner ♥
Om du lurer på hvor du skal friske opp fargen din før sommeren så er dette dama du bør besøke- Just Sayin! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg på jobb! Håper dere får en kanonfin fredag ♥

PS- ikke glem å bli med på giveawayen jeg har gående!!

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Monki Buisness

ÆÆÆÆ!! Vet dere hva jeg har kjøpt meg eller?! 
TIDENES kuleste Bomber Jacket! Jeg eeelsker den! 
Egentlig er jeg ikke noe særlig på å følge trender, og nå som bomberjakke har blitt så trendy er det nesten som jeg ikke har ville bruke den jeg har hatt fra før i de siste 8 årene, fordi jeg vil ikke havne i "mainstreem" "gjør som alle andre" båsen- men når jeg kom over denne jakken, så dreit jeg i alt av restriksjoner og kjørte på, den kunne ikke få bli igjen i butikken, foruten at det står Monki på merkelappen inni jakken, kunne det liksågodt stått mitt navn på den! 

SAMSUNG CSC

Så da ble den med meg hjem, sammen med et par nye kule shades! Og jada- jeg paret den sammen med mitt nye fav plagg, haha- badedrakten fra StyleConnection ♥ #vilaldritadenav
#menjodajeggjørjodetogsåerikkeekkelliksom

SAMSUNG CSC

Bare sjekk så kul den er! Og den fargen da dere... jeg døde nesten da jeg så den, haha! Den fins forøvrig også i blekrosa og sort. 

SAMSUNG CSC

Så for å nevne enda en bra greie- Prisen er til den nette sum av 400,-
Pluss at den har faktisk litterann tykkelse, så den holder deg varm når vinden biter litt som den gjør i dag.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Lyst å bare stikke ut og vise min nye "venn" til alle - men får snart en hårfarge kunde her, så må nesten holde meg hjemme til hun kommer, hehe.

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om jakken? 

OG du- ikke glem å bli med på giveawayen jeg har gående ♥

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Vinn Urban Decay Gwen Stefani Palette!!

God morgen fineste!! 
Vet dere hva?! Nå syns jeg at det var på tide med en ny konkurranse og denne gang klinker jeg til med Gwen Stefani Eyeshadow Palette fra Urban Decay som premie! Denne Paletten var en del av hennes limited edition samarbeid med Urban Decay og den paletten er nå utsolg- men hvis det var noen av dere som ønsket seg denne og som ikke fikk sjansen, har dere sjansen!!! 

SAMSUNG CSC

Jeg tenkte denne gang å kjøre konkurransen via Instagram- nå er det ikke langt unna til jeg når 1000 følgere på instagram kontoen min, så jeg tenkte rett og slett at jeg skulle plukke ut en av dere fine følgere der til å vinne paletten etter at 1000 tallet er rundet!

På min instagram får dere se bilder av makeuplooks, makeup produkter, behind the scenes når jeg er ute og jobber og bittelitt trening og mat- så mye likt som her på bloggen, bare inkludert et par ekstra småting!

Det du trenger å gjøre er bare å følge meg på instagram og skrive i kommentarfeltet at du er med, om du allerede følger meg på instagram, så er det bare å like og del innlegget og kommentere under!Når 1000 følgere passeres så trekker jeg en vinner, og går dette over stokk og stein og mange melder seg på- så er det muligheter for ekstra premier ;) 

LYKKE TIIIIIL!!! ♥

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Take it Easy

God formiddag mine fine! ♡

Nå er jeg på vei til jobb, og til min store glede er det tirsdag i dag- våknet nemlig med tidenes mandagsfølelse i dag, så da var det så digg å komme på at det faktisk er tirsdag! Haha!

Før jeg dro avgårde i dag, rakk jeg å knipse noen nye bilder som jeg tenkte å dele med dere!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

På sånne varme dager som det har vært i det siste, er egentlig det siste man har lyst til å kle seg i helsort uniform på jobben- men jeg har funnet noen plagg som bare gjør det hele helt okei! Nemlig denne digge crop toppen fra Monki og den løse flowy buksen fra Lindex.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Til dagens makeup har jeg gått for en varm look, med bare noen enkle nøkkelprodukter, som holder seg godt til dette været og som er kjappe å legge på.
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På jobben har vi endelig fått inn CC crème og den har solfaktor 20!! Åh, den er bare så himla perfekt! Den jevner hudtonen og holder huden beskyttet gjennom hele dagen. Og hvis man ønsker mer dekk enn det CC crèmen gir alene kan man gå over med ønsket pudder! Helt superb! 

SAMSUNG CSC

Er det innafor å si at jeg er max fornøyd med håret mitt i dag forresten?! I går tok jeg en dusj tidlig på kvelden, greide håret med litt Grapeseed Glossing Serum fra TBS og lot det luftørke. Da jeg sto opp i dag så det slik ut! ♡

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Topp fra Monki - 80,-   Bukse fra Lindex - 299,-     Shades fra Kapphal - 99,- 

SAMSUNG CSC

Nå er jeg straks fremme på jobb, så vi snakkes senere! Nyt dagen alle sammen ♡

 

Behind the scenes!

Hola loves, har dere det bra?!

I dag har jeg hatt en kjempegøy og spennende dag på musikkvideo innspilling, hvor jeg sto for makeup og hårstylingen.
Må bare si FOR et fantastisk crew med dyktige mennesker jeg har vært med i dag, jeg er helt amazed over hvor flinke alle er på sine felt, og ble så utrolig inspirert av å jobbe med alle sammen i dag og det er så DEILIG å se så mange unge og talentfulle mennesker! Det gjør meg så glad! 

Jeg tok med kamera mitt for å knipse litt bilder, men så var det også egen fotograf der, som tok helt fantastiske bilder, så tenkte å dele bare noen kjappe snaps som jeg tok med mobilen- så skal dere heller få se noen litt mer proffe og utrolig kule bilder når jeg får dem fra fotografen! 

*Bildedryss*

Litt opprigging før kostymene skal på og kamera skal rulle..
Innspillingen foregikk på et stort lager nede på Nøstet rett før Verftet i Bergen- digget at omgivelsene var så rustikke og tilfeldige!

Den bamsen, den bamsen du... Den fikk virkelig gjennomgå altså!
... And then they all fell down!

Hehe, jeg kunne nesten ikke la dagen gå unna, uten å teste ut kostymene jeg også, haha!

Snakker vi nytt profilbilde eller?! Haha
________________

Vel, kort oppsummert har det vært en fantastisk, gøy og inspirerende dag, og jeg gleder meg villt til å se resultatet og ikke minst til å dele det med dere!
I mellomtiden kan dere like Facebooksiden til Grace & Menace og lytte til sangen vi lagde video til i dag, under her ♥

Nyt kvelden fininger ♥

Les gjerne også:
Hvordan er det å være makeupartist?!
Beauty Shoot
Uken som gikk

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

What will happen next?!

SAMSUNG CSC
 

Ah, sommer i Bergen er så vanvittig magisk! Vi bergensere setter liksom ekstra pris på det fine været når det endelig beriker oss med sitt nærvær, haha! 
Så nå som varmegradene har krøpet over 26 varmegrader og vel så det. passet ypperlig at jeg fikk pakken min fra StyleConnection med det nyeste sommer tilskuddet i garderoben min! 

SAMSUNG CSC
 

Nemlig denne super kule nye Comic Swim Suit -badedrakten, som jeg både kan ligge her hjemme og sole den ekstremt bleke kroppen min i, eller hive en kul shorts, et skjørt eller en bukse over og så stikke ut!
 

SAMSUNG CSC

Jeg bare elsker den! Passformen er perfekt- den er fargerik og har masse gøye motiv og tekst på seg- det er nesten så navnet mitt liksågodt kunne stått som en av tekstene for den skriker meg på alle måter!

SAMSUNG CSC

Jeg liker også spesielt denne lille boksen hvor det står "What will happen next?!" - Fordi den er så spot on, beskrivende for hvordan livet er akkurat nå- masse som skjer, nye muligheter, nye mennesker, masse jobbing og horisonten er så åpen for at hva som helst kan skje! 


SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Ah, jeg blir bare så utrolig glad av disse fantastiske klærne til Kristin, og er så sykt fornøyd med alle tingene jeg hittil har snopet meg fra butikken hennes! SAMSUNG CSC
 

Hva syns dere om badedrakten?

_________________________________________________________________________-

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*