hits

juni 2017

Mellow Yellow

SAMSUNG CSC

Oh happy day!!! 
I dag skinner endelig solen i Bergen, og det HELT uten en eneste dråpe regn i tillegg, for å toppe det hele har gradestokken krøpet oppover og hele Bergen feirer med sommerkjoler, shorts, solbriller og uteaktiviteter! 
Bortsett fra meg da, jeg er på jobb og har seinvakt, høhø

Før jeg dro på jobb idag, rakk jeg å frese fra meg litt på en heftig treningsøkt, samt å friske opp fargene i håret og knipse litt bilder av dagens outfit og makeup! #Frøkeneffektiv

SAMSUNG CSC

I dag feirer vi solen, og derfor har jeg lagt en bronzet makeup med gule toner over øyelokkene og friske farger på leppene- as allways! 
For å oppnå effekten på øynene, dyttet jeg den gule skyggen midt på lokket, og blendet inn med Baked Bronzer solpudderet i globalen og under øyet.
Innerst i øyekroken har jeg brukt litt highlight fra Contour paletten.
Link til alle produktene er under bildet :) 

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har brukt i dagens look er som følger:
CC creme Bright Glow 
Matte Clay Foundation (Foreløbig ikke tilgjenelig i nettbutikk, men fins i alle fysiske butikker)
Face Contouring Palette Light
Baked-To-Last Bronzer
2-In-1 Smoky Gel Liner & Brow Definer Brown
Lip & Cheek Stain - Bright Peony - (lepper) & Pink Hibiskus (kinn)
Super Volume Mascara Black
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens outfit består av en deilig maxikjole fra H&M og håret står i dag til alle kanter, pumpet opp av Killer Curls fra Kevin Murphy ♥
Altså- jeg elsker den krøllkremen - i dag tok jeg den i håret mens det ennå var fuktig og pumpet opp krøllene mens jeg fønet håret og vavavoooom! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vel, det var alt jeg rakk å mase med dere i lunsjen min, nå må jeg løpe ned i butikken igjen!
Vi sees snart my loves- nyt dagen og SOLEN ♥

- xo Charlie

 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Fra hat - til nesten elsk!

Goood fredag godtfolk! 
I går jobbet jeg til midnatt og var hjemme kvart på ett om natten, lure meg hadde selvsagt en klesvask som måtte henges opp før jeg kunne legge meg, og enda lurere meg hadde satt opp muskelterapi klokken 0900 etterfulgt av trening kl 1100, dagen etter å ha jobbet nattåpent. Noen ganger lurer jeg på om hjernen min bare flyter rundt inni hode som en suppe og ikke som en funkerende svamp, men skitt la gå- jeg tåler å være litt trøtt! 
Uansett, en god treningsøkt gjør virkelig susen for en trøtt og sliten kropp, det er ihvertfall helt sikkert. I hvertfall når man etter en helt time med god innsats får en deilig runde med alt for mange burpees, bare sånn på gøy! Skal gi deg gøy jeg.... 

Hehehe- men ja, nå skal jeg ikke snakke meg bort, men jeg skal faktisk snakke om trening! 
Fordi jeg har jo som dere vet Fibromyalgi, og i den sammenheng er det viktig for meg å holde kroppen sunn og frisk og sterk. 
Jeg har hatt en helt grei balanse på å gå i muskelterapi og trene litt yoga og litt fjellturer og litt sånn småstyrke innimellom, men aldri 100% konsekvent. 
Rett og slett fordi jeg syns styrketrening har vært DRITAKJEDELIG og fordi jeg ikke har visst om jeg gjør øvelsene rett. Så glemmer jeg å telle hvor mange repetisjoner jeg tar, glemmer å puste, så detter det bare helt ut for jeg får det liksom ikke til, gir opp og bare dropper det. 

Men nå har det vært litt andre boller de siste 7 ukene, for jeg har nemlig fått meg personlig trener!
Hils på Tobias - også kjent som mannen med kjeppen, haha! Tobias er èn av to trenere i PT duoen T&C Personlig Treining  og har iløpet av de siste 7 ukene fått meg opp og ut 2 ganger i uken.
Iløpet av disse ukene har jeg gått fra å ikke vite hvordan jeg gjør benkpress og såvidt klare å holde stangen den første gangen, til å nå løfte 30KG i benkpress- DET er gøy! 


#ObligatoriskSpeilselfie =P

Jeg har jo alltid likt å trene, men aldri likt styrketrening, og jeg har jo tidligere gått til personlige trenere på treningssentre, fått litt øvelser og oppfølging men aldri klart å faktisk vedlikeholde det. Tobias har virkelig jobbet med å få inn gode teknikker på alle øvelsene jeg gjør, og gitt meg alternative øvelser for å lære meg teknikkene og bevegelsesmønsteret slik at når jeg skal løfte med stang og vekter- så gjør jeg det skikkelig og skadefritt! 
DET er så viktig det! Spesielt når man trener forebyggende for sykdom, er det ekstra viktig å ikke trene på seg skader og dette er Tobias veldig opptatt av. Nå er jeg jo bare såvidt begynt, men allerede hatt utrolig god effekt av treningen, jeg er sterkere, har mer overskudd, sover bedre OG jeg har lyst til å trene på egenhånd i tillegg til de to øktene i uken jeg trener med Tobias! 

Det som er ekstra superdigg med denne treningsduoen er først og fremst at de er superhyggelige og det er alltid god og avslappet stemning på trening i tillegg til at de ikke holder til på et treningsstudio! 
De holder nemlig til på Kronstad Helsepark og har en treningssal hvor man får trene alene sammen med den man har som PT. 
Så om man ikke liker å gå rundt på et treningsstudio og føle på alle øyne som stirrer (selv om sikkert ingen egentlig stirrer, så er det den følelsen liksom..) 
Man får være i fred, fokusere på treningen og det å få til alle øvelsene.
Og så er det utsikt til et herlig bakeri med ferske bakevarer som man kan belønne seg med etterpå om man vil, haha! Mer om styrketrening, øvelser og sånn kommer etterhvert som jeg nailer det mer selv, nå ville jeg først bare introdusere disse utrolig flinke gutta og fortelle om det supre sommer tilbudet de har gående for øyeblikket! 

Sjekk ut facebooksiden demmes for mer info om tilbudet!

Whoop whoooop! Daaa er det bare å ta med seg en venn og komme seg på trening! 
Nå, tar jeg velfortjent helg ♥ Nyt den kjære fine lesere!

-xo Charlie

Pretty in Purple

SAMSUNG CSC

Yess yess, da er jeg tilbake med flere bilder av håret og dagens makeuplook til dere! 

Farger har så utrolig mye å si på humøret, hvertfall humøret mitt, og det er helt klart at det å sette farge på tilværelsen gjør meg hakket mer lykkelig! 
Derfor er det en meget fargerik Rockstar dere får kikke på i dag, med lilla og rosa hår og lilla og rosa makeup- wohoo! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det er jo en stund siden sist jeg gjorde en How To guide, så jeg har mekket sammen ei aldri så litta bilde tutourial av øyemakeupen min, og så får dere et lite bildedryss med friske bilder av alt det her lengre nedover!

*ENJOY*

SAMSUNG CSC

Dagens look er gjort med pastell øyenskygger, og det er jo ikke alltid like lett å få frem skikkelig godt pigment, derfor tenkte jeg å vise dere hvordan dere enkelt får best utnyttelse av en pastellfarge i denne lille bildeguiden!

1. Legg en matt kajal i hvit over hele lokket og blend ut overgangen til huden med fingeren.
2. Dytt på pastellfargen med en svampekost for å mette fargen godt inn i den hvite basen.
3. Legg så litt skygge i globalen, her har jeg gått for en lilla tone som bare er hakket mørkere en den lyse lilla fargen, og blend overgangene godt.
4. For å få fargene enda mer intens, tegn langs vippelinjen med sort kajal, pass på å få fargen helt inn til vipperoten (tightlining) slik at det ikke blir "hull".
5. For mer intens sort farge kan du gå over med en flytende liner over kajalen, avslutt så med maskara.

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har brukt i dagens look er som følger:


Matte Clay Foundation (Foreløbig ikke tilgjenelig i nettbutikk, men fins i alle fysiske butikker)
Face Contouring Palette Light
Baked-To-Last Bronzer
2-In-1 Smoky Gel Liner & Brow Definer Brown
Lip & Cheek Stain - Bright Peony - (lepper) & Pink Hibiskus (kinn)
Colourcrush Shine Magenta De Rouge
Matte Kajal - White
Super Volume Mascara Black

SAMSUNG CSC

Så var det sveisen da! Vi er jo inne i festialsommertid og da hører det jo med med litt morsomme flettefrisyrer, så da måtte jeg jo nesten vise dere dette!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På topplokket har jeg flettet tre fletter bakover, deretter har jeg flettet disse tre flettene sammen bak og festet med små gummistrikk! 

SAMSUNG CSC

Må si jeg syns dette blei skikkelig fint og en fin variasjon i fra den her dutten jeg pleier å ha på toppen av hodet! 

SAMSUNG CSC

Jeg skulle gjerne blitt og kjatret enda mer med dere, men nå må jeg faktisk løpe til bussen så jeg rekker jobb!! Om dere vil sikre dere noen gode kupp i dag, så vet dere hvor dere finner meg!
Håper dere får en helt nyyyydelig torsdag fineste ♥
- xo Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Dare to be different

SAMSUNG CSC
Hey superstars!!! 
Føler nesten at det er fredag i dag jeg, det er bynatt i Bergen sentrum og jeg skal jobbe til midnatt, før det er fridag i morra! Digg!

Veeel, i går da.. så fikk jeg så mye fargerik inspirasjon fra innlegget jeg la ut, atte jeg gikk hen og brakte litt farger inn i livet mitt igjen, rettere sagt håret! 

SAMSUNG CSC
Rett etter jobb løp jeg innom Vita og kjøpte meg meg noen tuber med farge og dro rett hjem og satt i gang! 
SAMSUNG CSC

Først vasket jeg håret med kun shampo og håndkletørket det.
Deretter delte jeg håret inn i litt forskjellige seksjoner, så fordelte jeg de her tre fargene i håret og lot det virke.
Sjekk gjerne videoen min om hvordan det gjøres HER :)

SAMSUNG CSC

Det var bare deilig å få litt farger i håret igjen, og jeg kjenner faktisk at jeg føler meg mer som meg selv med farger i håret. Noe som er ganske rart med tanke på at det ikke akkurat er noe naturlig over disse fargene, haha! Det jeg liker godt med disse fargene er at de fader fint ut av håret, slik at når du er lei, er det bare å vaske håret så forsvinner det gradvis og du er tilbake til slik håret var før. Andre farger jeg har prøvd tidligere har sittet som pinn i kusjit og gjort at jeg endte opp med å bruke en formue hos frisør for å rense ut fargene... Det slipper du med disse, HURRA!

SAMSUNG CSC

Dere skal få litt flere resultatbilder senere- sammen med dagens makeuplook, jeg må bare gå gjennom bildene og så kommer det om ikke så alt for lenge! 
Snakkes snart ♥
- xo Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Dette drømmer jeg om..

SAMSUNG CSC
Happy humpday! 
Vi er midt i uken, det er èn arbeidsdag igjen av uken før jeg tar helg og jeg kjenner at det trengs litt ny inspirasjon og fine bilder her på bloggen! 
Den siste tiden har jeg vært liiitterann i nedi en dump, og for å komme meg opp av dumpen, er jeg nødt til å snu tankemønsteret. Det er kun jeg som kan gjøre noe med om jeg er lykkelig eller ei, og akkurat nå føles det som om noen har snappet teppet ut fra under beina mine- så da må jeg rett og slett gå og stelle meg på et anna teppe! 
For at jeg ikke skal synke dypere ned i dumpen, er jeg nødt å bare gjøre det jeg tror og håper funker, og det er noe så "enkelt" som at jeg må fylle hodet mitt med ting som gjør meg glad og som motiverer meg til å se lyset på andre siden av tunellen.
Derfor tenkte jeg i dag å ta et lite dypdykk i hva det er som står høyest på drømmelisten min om dagen, hva jeg gleder meg til fremover og hvilket mål jeg jobber mot! 

This is what I dream of...

Sol og varme

SAMSUNG CSC

Altså dette Bergensværet... Føler omtrent på vinterdeperasjon her, vi er i slutten av juni og må bruke jakke og skjerf når vi går ut- og paraplyen, den kan vi heller ikke gå uten! Puh... Jeg drømmer meg vekk i fine bilder av sol og sommer alle andre steder og varmer meg på det, mens jeg venter og håper på at sommeren vil komme til Bergen også etterhvert, sånn at jeg kanskje kan få bruk for bikinien min i år...

Føtter i sand

SAMSUNG CSC
Såå.. Om sommeren omsider kan bestemme seg for å ta turen, drømmer jeg om å kunne sette føttene i litt sand og vasse i vannkanten...

Latter

SAMSUNG CSC

Kosekveld, med venninner, noe godt i glass og god stemning, det er helt uslåelig. 
Når bestevenninnen bor på andre siden av landet og de to andre bestisene har fullt opp med mann og barn og hus og hjem, (hardt å være den eneste single og barnløse i gjengen, haha) så blir det ikke ofte vi får samlet gjengen. Men i sommer, skal jeg fly over fjellet og hente hjem Karina
(bildet) for vår årlige roadtrip hjem fra østlandet hvor hun bor. Og når vi alle er i Bergen igjen, blir det samling av alle mine fine og da skal lattermusklene få jobbe ♥

God Mat

Matvraket kan jo ikke gå sommertiden i møte uten å drømme om deilige sommerretter og nye smaker- god mat skal oppleves både selvlaget og ute på restaurant.

Musikk opplevelser

Når det ikke er planlagt noe eksotisk reise denne sommeren, får man oppleve det man oppleve kan på hjemmefronten, derfor drømmer jeg meg vekk i sommerens musikkopplevelser her i Bergen og omeng! Å dra på en god konsert er så utrolig fantastisk og er noe jeg vil oppleve så mye som mulig!
Først på ønskelisten står Malakoff, aldri vært på den festivalen og har foreløbig ingen å dra med, hehe, så kan være det blir solotur slik jeg gjorde med Bergenfest i fjor- man treffer alltid noen- kjente eller ukjente og gøy blir det garantert. Favorittbandet Biffy Clyro skal tross alt spille ♥  
Faktisk så har jeg bursdag den helgen, hehe- så kanskje jeg får guilt trippet noen til å bli med for å feire meg, haha!
Etter det er det Highasakite som står på agendaen 17.8 på Bergenhus Festning, sist jeg så dem var Bergenfest i fjor og det var magisk, jeg gleder meg MAX


New York


Bildekilde

Bare et liiite hopp fra de andre tingene jeg drømmer om? hehe, vel New York blir det, bare vet ikke helt når enda. 
Til jul samlet vi familien på spleiselag og har startet med sparing til tur for mine to eldre søstre og meg selv, så iløpet av høsten håper vi å gå mellom skyskraperne og over Brooklyn Bridge ♥
(blant annet, hehe)

SAMSUNG CSC

Et lite bildedryss fra solo turen min til New York i september i fjor ♥

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å dele dette med to av de fineste menneskene jeg vet om i hele verden!

SAMSUNG CSC

My place

Sist, men ikke minst og helt på toppen av min drømmeliste, er det å skaffe meg min egen leilighet.
Mitt sted, ingen andre å ta hensyn til, privatliv, et krypin til å utfolde mine kreative ønsker innen interiør og ikke minst til å få følelsen av optimal selvstendighet!
I alt for mange år har jeg vært avhengig av at noen andre skal hjelpe meg for å bo og leve, enten det har vært en samboer og kjæreste, eller nå som jeg "snylter" på papsen. Jeg er utrolig heldig og takknemlig for at jeg har muligheten til å bo slik jeg gjør i dag, men herreminn, jeg blir jo 29 år om en knapp måned. Jeg har ikke lyst å bo hjemme til jeg blir en peppermø!! 
Nå som jeg er tilbake i fra sykdom og drit og tilbake i full jobb igjen for første gang på 6 år, med en inntekt det faktisk går an å leve av, er det sparemodus for ALT det er verdt. Drømmen er at innen ett år skal jeg sitte som eier av noe jeg kan bo i!
I den sammenheng drømmer jeg jo litt om hvordan det skal se ut i denne kåken jeg skal bo i, og da jeg kom over denne reportasjen her om dagen, om den mest fargerike fantastiske leiligheten, fikk jeg endelig et skikkelig bilde på hvordan jeg vil ha det. 
Så da avslutter jeg dette innlegget med masse deilig, deilige farger!Bildekilde
Tenk å bo så fint!
Jeg gleder meg!

SAMSUNG CSC

Okei, nå kjente jeg meg veldig mye mer lykkelig, bare ved å ha sittet her og sett på fine minner fra i fjor og drømt meg vekk i fine bilder til inspirasjon av tiden som kommer.. 

Håper det er fint med dere mine fine, nå skal jeg rydde litt i klesvasken før jeg kryper til køys og så lover jeg litt sminke og hår bilder i morra ♥
- xo Charlie

 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Video \\ Get Ready With Me

SAMSUNG CSC

Goood morgen fineste!! 

I dag har jeg en flett ny video til dere- en Get Ready With Me og den nyeste matte foundationen fra The Body Shop, sammen med et knippe andre favvis produkter! Vi fikk inn foundationen denne uken, og det kunne ikke passet bedre. Den eeeeer så god! Det er en mineralbasert, matt og fulldekkende foundation som er perfekt for den mer oljete hudtype, noe som vi typisk får nå når det blir varmere i været. Som dere også ser i videoen, så har jeg med litt promo på "Forever Against Animal Testing" Jeg spilte inn videoen i går før jeg skulle på jobb og da var uniformen på, så da tenkte jeg at jeg skulle nevne det her også- fordi vi har en global kampanje sammen med Crueltyfree International hvor vi pusher mot et lovpåslag for å stoppe ALL dyretesting på kosmetikk verden over- jeg kommer til å skrive et eget innlegg om dette senere, men ville hvertfall nevne det og oppfordre dere til å skrive under på kampanjen, enter på nett eller i butikk ♥

 

I videoen forklarer jeg kort om ingredienser og fordeler med den nye fountaionen og viser hvordan den påføres, så da sier jeg bare
*Snurr Film* og enjoy!

Dette er IKKE en sponset video- men som jeg sier innledningsvis, så jobber jeg jo i The Body Shop og blir supergira når vi får nye skamgode produkter og vil vise frem til dere! ♥ og så må jeg legge til et bittelite PS. for vi har 25% på alle produkter denne helgen, så om du har lyst å snope deg noen godbiter fra videoen, er det bare å klikke seg inn på lenkene under! 

Nå skal jeg løpe inn i butikken og jobbe litt før det endelig er HELG! Håper dere har en helt fantastisk lørdag ♥
xo - Charlie

Produktene i videoen:
Matte Clay Foundation (Foreløbig ikke tilgjenelig i nettbutikk, men fins i alle fysiske butikker)
Face Contouring Palette Light
Baked-To-Last Bronzer
2-In-1 Smoky Gel Liner & Brow Definer Brown
Lip Definer - Coral Crush
Lip & Cheek Stain - Dutch Tulip
Super Volume Mascara Black
Sminkekoster

Makeup Heaven

SAMSUNG CSC

Hola Chicitas! Har dere en fin start på helgen? 
Nå begynner jeg endelig å få tilbake energien og det er så ubeskrivelig deilig etter å ha dinglet i halvannen uke! 
I dag vil jeg dele noen bilder med dere, fra et event jeg var på for to uker siden. 
Ja- et event, her i Bergen! DET hører til sjeldenhetene det! 
Jeg syns virkelig det skjer ALT for lite her i byen, det fins bloggere i andre bydeler enn Oslo, men det er jo kun i Oslo ting skjer. 
Dette eventet var jo ikke eksplisitt for oss bloggere, men det var nå et par 3 stykk av oss som dukket opp der- I hovedsak var dette et arrangement for makeupelskere, fordi her i Bergen har ENDELIG INGLOT åpnet sine første dører og de inviterte til VIP kveld hvor vi fikk servert bobler, goodiebags, og vi se en nydelig sminke demo, samt at vi fikk handle på svært gode rabatter, happy faces all around!


FOTO: Sofie Mortensen

Jeg er SÅ glad for at INGLOT har åpnet her i Bergen, endelig får vi tilskudd i makeupen her i byn, med sterke pigmenter, gode ingredienser, cruelty free og finfine priser! 


FOTO: Sofie Mortensen

Jeg fikk svidd kortet mitt litt, da de hadde valgt perfekt dato for kvelden, bare noen dager etter at lønnen min var på konto, så da fikk jeg mulighet til å snope med meg hjem et knippe must haves! 
SAMSUNG CSC
Jeg ELSKER neglelakkene og disse Liquid Lipsticksene er supergode!
SAMSUNG CSC
Gots to have some glitter you know
SAMSUNG CSC

Nå har jeg ikke fått lekt noe særlig med produktene enda, men jeg gleder meg villt til å få testet ut litt og lekt med glitteret ikke minst! 


FOTO: Sofie Mortensen

Sofie og meg - Det er såå kjekt å ha en beauty blgoger til her i byen, hun er superflink og inspirerende - Sjekk gjerne ut bloggen hennes her ♥

Nå skal jeg slurpe i meg resten av kaffen min, så skal jeg gå løs på å organisere litt i makeupen min og ta en ny runde på hva som skal kastes/gis bort.
Det er alltid noen produkter som blir mindre brukt, eller aldri brukt og da er det mye bedre å gi dem et nytt hjem hvor de blir brukt enn at det ligger å tar opp plass her hos meg. I tillegg er det greit å bare gå over utløpsdato på andre produkter og sjekke at ingenting er dårlig, nå som brudesesongen er i gang er det uhyre viktig for meg å ha et rent og ryddig makeupkit! 

Dere får følge med på snapchat hvordan ryddingen går, og der er det også lov å hyle ut om dere får lyst på noe av det som havner i gies bort seksjonen :) 
Vi sees på snappen! 
Kiss kiss ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Blir vi aldri gode nok?!

SAMSUNG CSC
Hei mine fine!! 
Nå begynner jeg endelig å bli frisk igjen, etter over en uke langflat med feber og hoste og vondt i alt det går an å ha vondt i. Jeg har èn dag igjen på en hestekur av en antibiotika og så regner jeg med å være tilbake på full guffe, for nå har jeg strømmet igjennom nesten 2 sesonger av Criminal Minds og har nermest liggesår etter denne langflate uken og er driiiiita lei hehehe. Men foruten å ha streamet masse på viaplay, så har jeg også lest litt på blogg og nett og først kom jeg over et flott initiativ i regi av Sunn Fornuft Plakaten og #postitgeriljaen og ble så glad! Men så i dag kom jeg over et annet innlegg som jeg bare kjente at tok litt luften utav meg...  Det ble det jammen en liten video utav!
 

*Snurr Film*

Det var litt tankespinn fra meg i dag, jeg sitter mye i tankeboksen om dagen og det merkes kanskje litt her også- men når disse nye tankene er sortert så kan jeg formulere meg og formidle slik jeg har lyst til, så heng med, I'll be back ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Glow For It

SAMSUNG CSC

DET ER SOMMER!!!!! 

Ifølge kalenderen iallefall, hehe, vel sola har faktisk skint her i dag, men det blåser iskaldt og tempen er ganske sur. Ikke at det plager meg, jeg har lagt inne i hele dag, med unntak av en tur til legen og deretter innom apoteket. Altså, er det dejavu eller repeat mode på gang her eller? For jeg tilbrakte første dagene i mai flat ut full i feber og jada, gjett hvordan jeg startet denne måneden også da? Joda, fått et virus og greier... FEELOTT DEEET! 

Men ingenting er så gale at det ikke er godt for noe da, for nå fikk jeg jo faktisk redigert videoen jeg spilte inn i helgen, på en fresh og glødende sommermakeup! Skal love dere at jeg ikke ser så fresh ut som det der i dag ass... 

Men jeg skal faktisk ikke mase noe mere, jeg sier bare SNURR FILM og kos dere med denne deilige no makeup- makeup looken, perfekt til sommeren!

Håper dere liker videoen, nå kryper jeg tilbake til køys! ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify