hits

juli 2015

Bright Colours

Heisann dere!!
Har dere det fint? Jeg savner å høre fra dere, så fortell meg gjerne hva dere driver med.

Jeg koser meg masse på ferie, og i går dro vi til Hard Rock i Patong for å feire bursdagen min. Der ble det litt handling i Hard Rock shoppen så i dagens outfit er t skjorten jeg snopte meg med.

Til t skjorten har jeg på meg Kristin Skirt fra StyleConnection ♡ og spreke fargelagte negler i rosa og oransje.

Neglelakkene er fra Cuccio- De er på salg hos NordicGlaze for tiden, så det er verdt å ta en titt!

Nå skal vi straks ut å spise, etter en lang dag med soling, bading og massasje ♡ (I'm in heaven)

Tenkte også å få samlet litt bilder fra turen vår til Phi phi Islands så dere kan få se hvor utrolig vakkert det var!
Det blir jo nesten litt sånn reise blogg her nå som jeg er på ferie, men det får dere tåle :-P hehe

Vi snakkes snart loves
Xoxo
-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#skjønnhet #sommer #ferie #thailand #dagensoutfit #dagensmakeup

Go Charlie, its your Birthday!

Hei fininger!
Akkurat nå blogger jeg fra mobilen i lobbyen på hotellet,  vi venter nemlig på å bli tatt med i tuk tuk taxi inn til Patong for å spise på Hard Rock i anledning min bursdag! Wiiii!

Tidligere i dag fikk jeg til og med bursdagskort og kake på døren, av hotellet! Det var utrolig koselig :)
Jeg kan faktisk ikke komme på en bedre måte å feire bursdag på enn nettopp i et deilig varmt land med flotte omgivelser og familie rundt meg!

Håper dere har en hærlig dag!
Mange klemmer fra bursdags "barnet" ♡

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

Neglefine føtter

Hallååå! 
Nå som jeg er i solfylte Thailand og går masse barbeint, må jeg nesten ha velstelte føtter, så før jeg dro ga jeg meg selv en liten pedikyr med filing av negler, lakking med en sprek farge og innsmørning av deilig fot butter!Fargen jeg brukte Totaly Tokyo fra Cuccio- jeg bare elsker disse lakkene, de er så pigmenterte og lett å bruke!
Og akkurat nå er alle Cuccio produkter på salg hos Nordic Glaze med 45% avslag!!!
Just Sayin ;)Tilslutt smurte jeg inn føttene med Cuccio Milk & Honey Butter- den kan brukes på både hender og føtter og gjorde huden utrolig myk.

Så nå når jeg graver føttene ned i sanden på stranden, så er de myke og fine og neglene er freshe og rosa! Håper dere har det bra- fortell meg gjerne hva dere gjør i ferien og si ifra om det er noe beauty ting dere vil jeg skal poste om herfra!
Kommer tilbake med mere snaps fra ferien iløpet av uken, litt beauty produkter som jeg har snopt meg og litt antrekksbilder, det hører jo med.
Nå skal jeg legge meg fordi det er opp tidlig i morra, da skal vi ut i speedbåt til Phi Phi Island- ååå som jeg gleder meg =)

Hvis du har lyst å følge med på litt spontane ferie snaps og andre snaps, så er det bare å følge meg på snapchat- RockstarCharlie 

Masse klemmer
-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Sommer #Ferie #Skjønnhet #Fotpleie #Neglefin 

Gledelig gjensyn

Hei igjen!

Før jeg legger meg nå (kl er 0200 her) så ville jeg dele med dere hva jeg gjorde dagen før jeg dro på ferie!

Jeg fikk nemlig gleden av et hyggelig gjensyn med Emilie, bloggeren som skriver emiliesskap.blogg.no!

Vi dro inn til Bergen sentrum, vandret innom litt forskjellige sminke butikker før vi gikk rundt og knipset litt bilder av hverandre og med hverandre!


Foto- Emilie


Emilie var sommerfresh med blomstrete kjole, dongeri jakke og converse sko. Jeg var iført min nye favorittbukse, skinnjakke og ankelboots.


Dette var Emilies første tur ut som jente på hele 2 måneder så jeg følte meg beæret som fikk ta del av en såpass viktig dag for henne!

Hvis du ikke har lest bloggen hennes før, så anbefaler jeg deg virkelig å ta turen innom :)Takk for en hærlig dag Emilie ♡

Nå er det natta for meg her I Phuket!

Masse klemmer og kjærlighet

-Charlie

#skjønnhet #blogg #dagensoutfit 

Vacation Time

Hei alle sammen!! 

Har dere det bra?! Er du på ferie? Hjemme og jobber? Vil gjerne høre hva dere driver med!

Nå er straks min andre dag her i Thailand over og etter å ha sovet av oss jet laggen så har vi i dag hatt en flott tur på Kata Beach, før vi dro tilbake på resorten, spiste middag og så dro vi på shopping i Patong! 

Tenkte å dele et litt med dere på hvordan vi har det så langt...

*Bildedryss*

Min søster og jeg drakk fra en kokosnøtt mens lillebror lekte seg i sjøen

Føtter i sand.... en helt nydelig følelse!Yoga på stranden, yess yess- dette har jeg gledet meg masse til å gjøre og det var så deilig å få lekt litt i sanden!Tilbake på hotellet og få litt mat i magenKlar for shopping!Fikk låne en tralle til å frakte varer og lillebror tilbake til rommet, haha! 

I morgen blir det å utforske en ny strand og Down Town Phuket,- herlighet så deilig det er med ferie!
Ønsker dere en nyyydelig kveld <3

Langdistanse klemmer fra meg

#Sommer #Ferie #Thailand #Skjønnhet 

 

On My Way

God formiddag! 
Akkurat nå sitter jeg på Oslo Lufthavn, med kribling i magen og nerver på topp, fordi jeg skal i dag reise til Thailand!!!

Jeg er ikke spesielt glad i å fly, men turen fra Bergen til Oslo gikk jo bra, så da gjør sikkert denne turen på 11 timer bra også...
Wish me luck! Så blogges vi fra paradis ♡

Xoxo
- Charlie

Sommer Fresh

God morgen!! 

Min indre klokke er virkelig på bærtur om dagen! Tror det må være reisenerver, fordi jeg driver å våkner både 4, 5 og 6 om morran (står opp først etter 7 da men)
Nå er vi enda en dag nærmere avreise til Thailand, kofferten skal pakkes og jeg har lagt frem alt av klær jeg skal ha med meg. 

Som skjønnhetsblogger, er det nesten selvskrevent at jeg kommer til å ha med meg en del skjønnhetsprodukter! Sminken har jeg allerede planlagt og det kan du lese om HER. Men så var det hvilke kroppsprodukter jeg skulle ta med meg.. Jeg lurte på om jeg skulle ta med meg Mango, Pink Grapefruit eller Coconut serien, da alle er friske, sommerlige og dødsgode!

Men så lanserte The Body Shop en ny serie, som jeg nevnte for dere i forrige uke, og jeg sier bare flytt dere Mango og Pink Grapefruit- her kommer Virgin Mojito!
Oh lord den er så god da, frisk, litt søt, litt syrlig og til meg er det akkurat perfekt. Så denne blir definitivt med i kofferten min på turen!I går skinte solen som bare det og da benyttet jeg annledningen og brukte den nye isbøtten min og lagde meg en Virgin Mojito til å drikke OG så hadde jeg Virgin Mojito på meg =P hehehe - en liten fotoseanse i solen er ikke feil! Selv om naboene virkelig må lure på hva jeg styrer med, hahaha

Så hvis du fikk lyst å gjøre som meg, lukte deilig friskt av lime og mynte i sommer, så finner du alle produktene både i nettbutikk og hos din nærmeste The Body Shop butikk! 

Nå skal jeg hive meg rundt og ordne med et par last minute ting før avreise, kjøpe mer solkrem, handle litt på apoteket, pakke ferdig... 

Hva skal dere i dag da mine kjære?! 

Lots of love 

-Charlie

#Skjønnhet #TheBodyShop #VirginMojito #Produkter #Sommer

Dagens Outfit

Helluu!! 

Har dere det bra?! Håper solen har skint like mye hos dere som den har her i dag!
Jeg startet dagen i dag med yoga i solen, etterfulgt av jobbing med bilder til bloggen og litt forberedelser til ferien jeg skal på.
Det har jeg faktisk helt glemt å nevne her, men jeg drar til Thailand på fredag! iiiiiik!
Jeg kjenner at jeg har skikkelig reisefeber nå- dette blir første skikkelige utlandsferien min på 6 år!!! Så nå var det påtide.
 

Ville derfor dele med dere dagens outfit, buksen jeg har på meg i dag, kjøpte jeg ens ærend til Thailand turen, det er enda en vid bukse fra Lindex og den er super digg, super fresh og fin til hvilken som helst anledning. 

*Bildedryss*Toppen er fra Gina Tricot- kjøpte den for 3-4 år siden og jeg er veldig fornøyd med at den har holdt seg så fin i alle disse årene. 
Jeg syns magetopp passer fint til denne typen bukser, fordi den er høy i livet og da ser du bare den lille biten av magen- noe som er helt greit nå på sommeren!
 

Hva syns dere? Mage topp inn eller ut? =P 

Lots of love

-Charlie

#Skjønnhet #Outfit #DagensOutfit #Sommer

Cream Delight

God morgen og god mandag!

I dag våknet jeg uhyre tidlig, av meg selv, før vekkerklokken.. Hva skjer med det liksom? Haha, men det gjorde jo at jeg fikk litt god tid nå på morrakvisten til å jobbe litt.
Det er mandag og på mandager er det omale dag her på bloggen, så i dag vil jeg vise dere noen lekre og gode neglelakker! 

Cuccio, er et merke jeg for bare noen måneder siden ble kjent med, og har rukket å bli veldig glad i lakkene fra dette merket.
Det er utrolig god pigmentering, fin konsistens til å påføre lakkene med, penselen fordeler produktet lett og fint på neglene og så tørker de raskt!

Her kan dere se samlingen jeg har rukket å få meg hittill- de lyse nude fargene er fra kolleksjonen Amore Collection og de var rett og slett helt nydelige på!

Jeg syns ofte at lyse lakker er vanskelig å få både dekkende og jevn, så jeg var veldig spent på å prøve denne fargen her, som er en kremet hvit.

Her har jeg først påført ett lag og så påført et nytt lag når det første hadde tørket. Da ble det helt jevnt og full dekk på lakken og jeg syns resultatet ble riktig så delikat! Denne fargen heter Mystery in Milan
Lakkene kan du få hos Nordic Glaze og akkurat nå er Amore Collection lakkene på salg til kun 49,- (ordinær 99,-) 

Har dere prøvd noen av lakkene fra Cuccio før? 

Vi snakkes senere loves <3

-Charlie

#Skjønnhet #Negler #Neglelakk #Neglefin #Cuccio #NordicGlaze

Makeover Time!!!

Hei vakringer!! 

I går hadde jeg en skikkelig spennende jobb foran meg.
Jeg skulle nemlig få gjøre en skikkelig makeover på en flott jente! 

*Bildedryss*

Her har vi søte Angelin før vi gikk i gang...

Klar ferdig gå!

No way back...

Håret som havnet på gulvet...

Friske opp fargen litt....

Og VOILA!

Snakk om total forandring! Hun er steintøff og det var veldig gøy å få lov å leke med håret hennes!Hva syns dere?! 

Ha en flott søndag venner

-Charlie

#Makeover #Skjønnhet #BliNy #Frisyre #Makeup 

Pop of Orange

Oransjerøde lepper altså! 
Det er bare så elsk! 

Eller jeg syns i det minste det... hehe

Her har jeg funnet frem The Body Shop Colourcrush Lipcolour 115 og paret sammen med lipliner fra Star Gazer, det er min favoritt kombo.På øynene har jeg lagt Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil sammen med den sorte øyenskyggen i Naked 2 paletten.Huden er sminket med Bella Pierre mineralpudder og bh cosmetics contour og glow kit.Hva syns dere om fargerike lepper?

Psst - sjekk antrekket jeg paret med denne makeupen HER

-Charlie

#Dagens #Makeup #DagensMakeup #Skjønnhet #Sminke #Sommer

Chill

Heisann! 

Været i går var bare freakin amazing!! Det var jo ikke meldt noe særlig bra, så når skyene forsvant fra himmelen midt på dagen i går ble det bare en strålende sommerdag!!
DEILIG!!! Jeg føler liksom vi må nyte hver en sommerdag som kommer, for de har ikke vært så alt for mange av i år, hvertfall ikke her i Bergen.

Men, når sola skinner og været er varmt så er det så gøy å kunne kle seg i litt deilige sommerklær.
Tidligere i uken var jeg på en litten shopping runde og kjøpte meg enda en sånn deilig flagrende bukse fra Lindex.
Fra før av har jeg den fargerike, som min lillesøster brukte på vår lille "Girls Night Out" for en stund siden.

Jeg paret buksen med en Crop Top, løst hår, solbriller og rød oransje lepper! 

*Bildedryss*


Elsker disse vide buksene, de er så deilig å gå med og du kan bruke de både til fest og til kos, alt etter hvordan du styler resten av antrekket.

Hva er ditt favoritt sommerplagg?! <3
Tune inn senere for flere makeup bilder!

-Charlie

#Dagens #Outfit #DagensOutfit #Skjønnhet #Mote #Styling

Virgin Mojito

God morgen! 

Hva er vel bedre enn å starte dagen med friske nye produkter?
Som atpåtil lukter helt fantastisk friskt og sommerlig?

The Body Shop lanserte denne uken en helt ny limited edition serie, Virgin Mojito- og siden Mojito er min favoritt drink så måtte jeg ta turen innom The Body Shop på Vestkanten og snope litt!Jeg kjøpte meg likegreit denne flotte isbitbøtten som var fylt med produktene fra serien. Oppi der var alle produktene i serien, utenom Body Sorbeten, så den kjøpte jeg utenom.SE SÅ LEKKER!!! Prisen på denne er 699,- og det er fantastisk value for money fordi produktene som er oppi koster til sammen 774,- 
Dermed sparer du 75,- OG får isbøtten med gratis!! DET er vinn vinn! =D Slik ser det ut når du åpner denne herlige pakken.

Og her er alt som er oppi:
Body Butter- et mykt og deilig bodybutter som er spekket med fuktighet og hele 7 Community Fairtrade ingredienser.
Body Scrub- en lett kroppskrubb beriket med Community Fair Trade honning for å tilføre naturlig fuktighet. OG så inneholder den 100% biologisk nedbrytbare skrubbekorn!
Shower Gel- med denne friske Shower Gelen får du den ultimate sommerfølelsen! Den renser huden skånsomt med sin såpefrie formel og lukter superdigg.
Body Splash- dette er en ny, innovativ duftformulering inspirert av karibiske rytmer, spennende eller? Den lukter like friskt og godt som resten av serien og blir prikken over i'en for å få den deilige duften fra denne serien til å vare. I tillegg er den formulert slik at den kan brukes i solen!
Bath Lily- denne svampen er til for å gi deg en god vask, lett eksfoliering av huden mens du dusjer OG når du bruker denne med din dusj gel, så bruker du myyye mindre produkt! 

Serien ser bare friskere enn friskest ut og lukter heeeeeelt fantastisk! Det må rett og slett bare oppleves! 

 

Sammen med Body Sorbeten, ble serien komplett og alt samlet ser slik ut.
Virgin Mojito Body Sorbet 149,- Body Scrub 198,-  Body Butter 189,-  Shower Gel 89,-  Body Splash 259,-

Du får tak i produktene både på nett og i alle butikker- så løp innom nærmeste The Body Shop og kjenn på denne deilige nyheten!!

Ha en forfriskende morgen alle sammen <3

-Charlie

 

#Skjønnhet #nyheter #TheBodyShop #VirginMojito #kroppspleie

Perfekt Sommermakeup

God kveld mine vakre venner!! 

Om sommeren bruker de fleste av oss mye mindre makeup enn vanlig. Solen skinner, vi blir brune og fine og behovet for sminke reduseres for de fleste.
I tillegg er ikke sminke alltid like praktisk om sommeren, da det ofte bare renner vekk likevel. Men noen dager må litt sparkel til så jeg tenkte å vise dere en enkel og fin makeup som er perfekt nå på sommeren!

Huden krever minimalt med makeup, men det er fint å legge litt fokus på øyne og lepper, slik jeg gjør i denne looken. 
Her har jeg helt enkelt fylt i brynene, lagt en lett liner med brun øyenskygge og påført en volumiøs og fin maskara.


Bella Pierre 5 Eyeshadows Palette Camouflage Green, bhcosmetics Loveable Lash Mascara og ModelCo More Brows

Til huden har jeg bare brukt litt concealer, mineralpudder og et supert contourkit hvor jeg får både varme og glød, highlight og contour i en og samme palette!
Og på leppene har jeg en bærfarget lekker leppestift for å bringe litt ekstra farge til ansiktet.Bella Pierre Loose Mineral Foundation, Urban Decay Naked Skin Concealer, bhcosmetics Forever Nude Sculpt & Glow Kit på huden.
Bella Pierre Mineral Lipstick Cherry Pop på leppeneMed mineral makeup på huden så vil du la huden puste, samtidig så du får et naturlig resultat og beskyttelse mot solen.

Hvordan liker du å sminke deg om sommeren?

Ha en fantastisk kveld!!
Masse klemmer <3

-Charlie

#DagensMakeup #Sommer #Sminke #Skjønnhet #NordicGlaze 

Something Old

Dagens outfit i dag ble med et plagg som nesten kan kalles vintage.
Det trenger nemlig ikke alltid være det nyeste og mest moteriktige så lenge du tar vare på klærne og bruker dem slik du liker. 
Som med nettopp dette plagget. 

Det morsomme er at det ble kjøpt for 30,- på salg for over 7 år siden. Det ble kjøpt på pur F til et bad taste bursdagskalas for en venninne, hvor min søster, jeg og en venninne til kledde opp bursdagsbarnet med bind for øynene i det styggeste vi fant på kleshengerne i butikken. 
Men så ble det slik at jeg tok vare på dette plagget. Lot det henge lenge i skapet, før jeg plutselig tok det frem en dag og fant ut at det ikke var så stygt likevel! 

Plagget er da denne jakken. Den var HELT ut for 7 år siden og nå er den helt INN igjen, for meg i det minste.

*Bildedryss*

 

Jeg digger de fargerike detaljene på jakken, det gjør at den blir litt mer livlig og når jeg da kjører på med fargerike lepper så blir det perfekt!

Litt rocka boots er det beste jeg vet å gå i og disse bootsene er mine favoritter! Som kanskje også er veldig synlig på hvor slitt de er...

En enkel grå jeans og sort singlet passer perfekt til jakken og skoene.

Og så må jo nesten mine fargerike solbriller bli med..
 

Har dere noe plagg som dere har tatt vare på i årevis?
 

Håper dere nyter sommeren, enten det er i solskinn, regnvær eller i syden...
Neste ut blir dagens makeup så følg med! <3 

-Charlie

 

#Dagensoutfit #Outfit #Antrekk #Skjønnhet #Mote 

Dagens

Hey hey!!

Ville bare poppe innom med en liten sniktitt til dere før eg løper ut døren.
Jeg har fått tatt både dagens makeup og dagens outfit bilder i dag og nå skal jeg avgårde på en liten innkjøpsrunde med mine søstre.
Så da ville jeg bare si ifra om at dere må stikke innom igjen seinere i dag for å få litt flere bilder av outfit, makeup og produkter!


Vi snakkes litt senere my loves!

-Charlie

Summertimes

Hei mine venner!! 
Har dere det bra?! Hvordan er sommeren deres så langt?

Forrige uke var vi virkelig heldige og fikk noen skikkelige sommerdager, med nydelig vær og god stemning! 
Derfor har det blitt noen dager med opphold fra meg. Jeg har nytt solen og samvær med firbeinte, venner og familie og på mandag dro jeg over til Hamar for å besøke min beste venninne og sitte på med henne over fjellet og hjem igjen her til Bergen. Så da tenkte jeg å dere et lite bilde dryss fra Snapchat de siste dagene før det blir litt beauty innlegg nå inn mot helgen.

*Bildedryss*


Først ble det litt kos i solen med både firbeinte, venner og familie. 

Så ble det å fly til Hamar for å så ta turen tilbake til Bergen i bil.

Bare for å gjøre turen litt mer innholdsrik tok vi en overnatting på Furulund Pensjonat før vi kjørte videre til Bergen.Her overnattet vi også i oktober i fjor, da vi tok turen fra Bergen til Hamar. Det var skikkelig leirskole feeling, med hver vår enkeltseng, brettspill og koselige omgivelser.


Så ble vi sultne og fant ut at det var lurt å kjøpe engangsgrill og pølser. Men vi hadde ikke noe redskaper og da gikk Karina til skogs og fant oss hver vår pinne til å grille pølser med. Vann til å slukke grillen med hadde vi også glemt, så da måtte vi gå noen hundre meter ned til et vann, fylle på min tomme iste flaske og hennes colaboks for å få vann til å slukke med! Hehehehe

Nå er vi begge vel hjemme igjen og hvis du vil se mer bilder og video fra turen vår, så får du bare legge meg til på Snapchat- Rockstarcharlie, så får du se!

I morra blir det litt skjønnhetsrelatert stoff her igjen, så da er det bare å tune inn igjen da! :)

Klemmer i fleng!
-Charlie

#Livet #Snapchat #Skjønnhet #Sommer

My Kind Of Candy!!

God morgen!
Eller, for meg er egentlig det ikke så god morgen helt enda, jeg ER så morragretten i dag atte hjelp! 
I går, før min søster og jeg badet i deilig sol her hjemme, var vi på helsehuset og fikk tatt oss noen vaksiner som må til, før vi skal dra på ferie.
Jeg hadde ikke tatt noen vaksiner siden ungdomskolen og måtte derfor oppdateres på alt, pluss ta hepatitt vaksine. Stikket i armen gikk fint, resten av dagen i går gikk fint, litt støl i armen der jeg fikk både stivkrampe og alt mulig ant greier, men forsatt ved godt mot og god form!

MEN så... I morges, før fuglene feis, våknet jeg i feberaktig sus og vanvittige smerter i begge armene! Skjønte ingenting og bare "hva F***?"
Så kom jeg jo på at det var dette hu dama som satt vaksinen sa kunne skje og seff måtte det bli sånn med meg! Så nå har jeg sittet våken og drukket kaffi, prøvd å tenke hapy thoughts og der kommer dagens innlegg inn! 

De fleste som kjenner meg og en del av dere faste lesere har fått med seg at jeg ikke kan spise en del ting. Mer spesifikt så spiser jeg ikke melk, egg, gluten eller soya.
I tillegg pga litt andre helseplager som jeg har spiser jeg veldig sunt, rent og uten for mye tilsetningsstoffer, da det gjør ting verre for meg. Så jeg pleier å kalle det at jeg er påtvunget sunn =P hehe

MEN noe godt unner jeg meg, og jeg tenkte å dele med dere hva det er jeg som oftest tyr til når jeg er fysen på noe ant enn bare frukt og bær som godis!

Disse her barene er freaking amazing! Spesielt den som heter Caffe mocha- det er brownies med kaffesmak liksom! Pekan og ingefær troner også høyt som favoritter så de fikk også bli med på bildet. Det her er jo egentlig ikke snop da, det er rawfood barer, som smaker som snop. Så de er sunne da, men så dyre at jeg kjøper dem og spiser dem som snop! Jeg drikker ikke noe særlig mye brus, men jeg er veldig gla i drikke med smak! Så enten spriter jeg opp litt isvann med frukt eller bær, eller så drikker jeg te.
Både varm og kald te er namme namm og favorittene mine er Clipper teene. De har masse gode smaker og så er ingrediensene rene og gode, samt at det er fairtrade.
Innafor! MEN så ikke dere tror at jeg er DEN sunnhetsfreaken, HER mine venner, er min store svakhet! Sjokolade....
Her er utvalget jeg hamstret med meg fra Sverige før jeg flyttet fra Halden. Den hvite og den som er alternativ til melkesjokolade var nye for meg og jeg ble ganske så happy når jeg fant disse! De tre andre er ganske mørke, men utrolig gode og jeg kunne spist en hel plate om gangen hvis det ikke hadde vært for prisen.
Den gjør at man rasjonerer. Veldig. Her hjemme i Norge tror jeg prisen ligger på fra 40,- alt etter hvor du kjøper dem. og for 100g så er det en stiv pris.

Om høsten og vinteren når regn og høst stormer ruver, så pleier jeg å bruke kakao smør og kakao masse og lage min egen sjokolade... mmmm!! Her lages det marsipan og pistasjipan kuler, de dyppes i hjemmelaget sjokolade og dyppes i bringebærkakedryss =D

Hjemmelaget Bounty sjokolade og pistasjipankuler med bringebær! Nå kjente jeg at jeg ble i mye bedre humør! Hehehe, sjokolade altså! Det er virkelig noe av det beste som fins, er dere ikke enig?

Hva er deres favoritt godis da?!

-Charlie

__________________________________________________
#skjønnhet #snop #godteri #godis #sjokolade #raw #rawfood 

Vinner av giveaway, sol, sommer og solfaktor!

Hei fininger!!! 

Herlighet for en deilig dag det har vært!! Solen har skint i hele dag, varmegradene har vært høye og sommerfølelsen har vært på topp!
I dag er det jammen meg første juli, er det mulig?! Hvor ble det av juni måned egentlig?

Vel- hva er vel en bedre start på måneden enn å presentere vinneren av giveawayen jeg publiserte på mandag?
Jeg blir så glad når dere kommenterer, det er høydepunktet på dagen min å gå gjennom de koselige tilbakemeldingene fra dere. 
Spesielt gøy er det når en kommentar litt utenom det vanlige dukker opp og det er nettopp den som sendte denne kommentaren, som stikker av med goodiebagen fra giveawayen. Eller rettere sagt, kjæresten til den som kommenterte! 

Tommy- det var utrolig koselig av deg at du ville overraske din kjære, og veldig kjekt at du tok deg tid til å svippe innom den åpne fanen på pcen og gjøre noe hyggelig for henne! Det er du, eller din kjære, som denne gang er vinneren av giveawayen og vil få en epost av meg veldig snart! :) GRATULERER! 

Så tilbake til som og sommer! 
I forrige uke presenterte jeg en ny solkrem som jeg hadde kjøpt og jeg er bare sååå fornøyd med den at jeg må skrive litt om den en gang til! 

Min søster og jeg la oss ut i solen i dag for å jobbe litt med brunfargen før vi skal på ferie. Hun er jo brun og fin, det er verre med meg som er en bleikfis uten sidestykke! Men det er jo også derfor jeg er så opptatt av å bruke solkrem, fordi jeg blir ikke brun, jeg blir brent hvis jeg ikke passer på! Derfor ble jeg så glad dag jeg kom over denne utrolig gode solkremen fra Coola i forrige uke. Den inneholder masse deilige pleiende ingredienser, snille ingredienser og den er heller ikke testet på dyr. 

Huden blir så utrolig myk og fin, ikke blir den klissete og den jeg har, lukter ikke noe så den kræsjer ikke med eventuell parfyme eller deodorant.
I tillegg til den til kroppen, kjøpte jeg også en til leppene. Etter at jeg ble solbrent på leppene tidligere i år, så fant jeg ut at DET skulle jeg ikke la skje igjen!!Denne har også solfaktor 30 og beskytter dermed i massevis!

#Happyface - fordi jeg kan bruke min nye bikini fra H&M og kimonoen jeg kjøpte i fjor <3 ELSK!

Så i tillegg til min søster og meg som nøt solen, fikk vi besøk av naboens nydelige hund som også ville nyte litt sol og photobombe resten av bildene mine!

Se så skjønn hun er! <3 Dån, elsk og alt på en gang!

Noen som har det godt jah...

"Kooooos med meg"

"Godt fornøyd!"

Hvordan har dagen deres vært?

Klemmer og koser i fleng <3
-Charlie

________________________________________________________________
#Skjønnhet #Solbeskyttelse #Giveaway #vinner #SOL #sommer #Loveit