hits

juli 2016

HOT STUFF

SAMSUNG CSC

Hehe, er det egentlig lov å si i en overskrift til et innlegg med bilder av seg selv?!
For det er faktisk ikke meg selv jeg mener, men den kanonlekre nye badedrakten jeg har kjøpt meg fra Accsessorize.
Asså sjekk ut den her da- den er så fin og hot og alt på en gang!

SAMSUNG CSC

Derfor slengte jeg den bare på sammen med et par highwaist bukser, lekre pumps og noen freshe shades fra Monki og måtte bare knipse litt bilder og vise dere. Føler meg rett og slett awesome i denne habitten, bare synd det er for kaldt ute til å faktisk gå ut sånn her akkurat nå! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

LOVES IT!​

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg kom nettopp hjem etter å ha stylet brud, var oppe grytidlig i dag morges så dagens makeup består av noe så enkelt som litt CC cream og mineralpudder, farge i bryn og fav leppestiften min Wonderland fra Gwen Stefani x Urban Decay.

SAMSUNG CSC

Føler meg faktisk mest fresh med minst mulig makeup, men litt bryn og lepper må til, hehe.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå ska jeg rydde litt i kittet etter dagens jobbing, så må jeg ut og handle noe mat etterhvert også!

Hva gjør dere på i dag? Ønsker dere en helt fantastisk helg ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Dagensoutfit #DagensMakeup #Sminke #Hår #Styling

Smarte Løsninger

SAMSUNG CSC

God fredagskveld fineste ♥
Da har to veldig intensive arbeidsuker nesten kommet til endes for min del, jeg har en brudestyling i morgen tidlig før jeg har halvannen dag med helg før den store spennende jobben jeg har neste uke starter på mandag! 
Jeg gleder meg veldig til å dele med dere hva som skjer neste uke, det blir stort for meg og jeg tror det blir utrolig spennende, utfordrende og gøy!

Men før vi kommer så langt, tenkte jeg å dele med dere noen geniale løsninger som jeg har kommet over den siste tiden! Jeg er en skikkelig sucker for smarte løsninger og digger når ting kan brukes til mer enn hva de opprinnelig var laget for- så håper dere finner litt inspirasjon i dette innlegget.
Når man jobber som freelancer er det ikke alltid man får jobbe fra et fast sted som studio rommet mittofte er det ut på location og DA er det utrolig viktig å ha rett utstyr og rett oppbevaring til dette utstyret, når man er ute og jobber.

SAMSUNG CSC

Først må jeg bare vise dere studio mitt, hehe!
For et par måneder siden gjorde jeg om min lillesøster sitt gamle soverom til et lite arbeids studio for meg, her tar jeg imot kunder til både sminke og styling og stort sett alle prøvetimer før bryllup gjøres også her. I tillegg har jeg egen chillax krok på rommet med en liten sofa, min elskede pc, en tv og god plass på gulvet til Yoga sessions. Living the dream, hehe! 

SAMSUNG CSC

Før jeg fikk alt på stell så det nemlig slik ut! 
SAMSUNG CSC

En lang natt og en halv dag etterpå hadde jeg skrudd sammen både stol, pult og kommode til alle mine sminke og styling produkter og utstyr.

SAMSUNG CSC

Og jeg må si jeg ble meget meget fornøyd med resultatet! 

SAMSUNG CSC

Noe av det jeg er mest fornøyd med er den utrolig billige og gjennbruks vennlige måten jeg oppbevarer sminkekostene mine på- nemlig i kokosmelk bokser!
Jeg har bare vasket dem i maskinen, revet av embalasjen og vips- ferdige lekre og fine sminkekost-oppbevaringsbokser ♥

SAMSUNG CSC

Utover det har jeg fått fullstendig orden i all makeupen min, og alt er lekkert sortert i egne skuffer etter kategorier og merker! Må jo fore OCDen litt også, haha

SAMSUNG CSC

Så her kan jeg enkelt, ryddig og oversiktlig ta imot både kunder til sminke og hårstyling OG ha perfekt makeuplys fra de store vinduene til å lage bloggvideoer og ta bilder til dere, av looks jeg lager. 

SAMSUNG CSC

Men som jeg innledet med- er det jo ikke alle jobber som gjøres fra studio- nei, de aller fleste jobber skjer ute på location, og da er det essensielt for meg at måten jeg frakter det jeg skal bruke på er enkel, brukervennlig og ikke minst at det er lommebokvennlig å investere i!
Pulten, stolen, kommoden og oppbevaringsboksene til å ha i skuffene på stylingrommet, er alt fra IKEA, og kostet til sammen 2200,- om jeg ikke husker heeelt feil, så det er ganske så innafor.

Men siden jeg brukte såpass på inventaret på rommet, måtte jeg tenke litt rimeligere når jeg skulle ut å handle inn løsningene jeg skulle bruke ute på location. Fra før av hadde jeg sminke-verktøyskassen min, så det jeg trengte nå var noe å oppbevare hårstyling utstyret mitt i, og da gikk jeg rett og slett inn på samme sjappen hvor jeg kjøpte sminke-verktøyskassen!

SAMSUNG CSC

Nemlig på Jula! Jepp, du leste riktig- JULA! Det er ikke bare hammer, skrujern og skruer som kan puttes i verktøykassene fra jernvarebutikkene, nei, de kan helt fint brukes av oss i skjønnhetsyrket også.
Sminke-verktøyskassen min kan kjøpes for 399,- (jeg kjøpte den for 4 år siden og da var den faktisk billigere, bare 249,- men det er forsatt ikke gale med 399,-) 
Hårstylings kofferten min kostet 249,- og var genial! De er begge laget av aluminium så de veier minimalt, noe som også er essensielt når man skal drasse det her med seg på locations.

I tillegg tok jeg med meg to stk oppbevaringsenheter til å ha alt av klemmer, strikk osv i- til den nette sum av 39,- per stk!! AH, det er så digg å finne tingene man trenger til så fine priser ♥
De fantes også i både større og mindre varianter så det er flust å velge i dere!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se så genialt!!! ♥ Orden ♥

SAMSUNG CSC

Det som er vettu, er at skal du kjøpe disse oppbevarings greiene fra sminke forretninger, så koster de pinadø skjorta og mere til.
Alle produktene vi har med oss koster faktisk mer enn nok, om ikke vi må betale oss ihjel på å kunne frakte det med oss i tillegg...

SAMSUNG CSC
Her er min elskede sminke-verktøykasse og det som jeg digger ekstra mye med denne er for det første at alle inndelingene er justerbare, så du kan lage rommene nett som du vil, tilpasset det du skal ha med deg, i tillegg er den super enkel å rengjøre siden det ikke er stoff nedi skuffene, noe det faktisk er på de du kjøper som er laget for sminke. Denne er helt super duper og har vært med meg på mange rare steder i løpet av de siste 4 årene ♥

SAMSUNG CSC

Så over til hårstylings kofferten, her er det samma greien med inndelinger, flytt og gjør som du vil med dem. Praktisk med lommer til å ha børster og klyper i festet til avdeleren i lokket også.

SAMSUNG CSC

I tillegg har den et rom i lokket bak avdeleren hvor jeg har plassert krølljernene mine, og har plass til litt anna greier også. 

SAMSUNG CSC

Alt i alt en helt super koffert både å frakte og jobbe fra når jeg er ute på jobb.

SAMSUNG CSC

Så der- håper dette var nyttig lesing for de av dere som lurer på hvordan dere kan frakte de dyrebare produktene deres med dere på jobbene deres!
Spesielt med tanke på dere fine makeupskole studenter, som snart går i gang med skolestart- ta dere en tur på Jula, hihi! 

__________________

Nå skal jeg gå igang med å vaske sminkekoster og pakke ned sminken jeg trenger til morgen, før jeg tar kveld. 

Hva er deres planer for helgen mine skjønne? ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnet #tips #smart #løsning #oppbevaring #jobb #blogg #sminke #hår #styling #freelance

Bitchin'

SAMSUNG CSC

Gooood morning superstars! 
I dag var det jammen meg hardt å stå opp altså.. Var hos fysioterapaut i går og fikk en real knaings over rygg, nakke og armer- så i dag kjenner jeg at jeg er skikkelig støl, men vondt skal vondt fordrive så det var bare å vente til det går over! 
Nå sitter jeg påkledd og snart klar for å dra avgårde på en handlerunde, for nå må det fylles på i stylingkittet til helgens og neste ukes jobbing.
Jeg har handlet litt og litt hele denne uken også, så tenkte å dele med dere litt bilder etter jeg er ferdig med innkjøpene for i dag så dere får se hva som befinner seg i kittet mitt! 

Men først, litt outfit bilder- Dette har endt opp med å bli mitt go to antrekk i det siste- siden det er mye jobbing, er det mye sorte klær- men det trenger ikke være kjedelig av den grunn! Så her har jeg på meg fav T-shorten min fra StyleConnection (ingen bombe kanskje, haha) sammen med sorte tights, Bomberjacket, hatt, shades og sekk.

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bitchin' Tee fra StyleConnection
Bomberjacket fra Monki
Tights fra Gina Tricot
Hatt, klokke og sekk fra Accsessorize
Shades fra TGR

SAMSUNG CSC

Litt arti å tenke på at jeg for bare to uker siden syns det var så rart og uvant og ut av komfortsonen å gå med hatt, og så plutselig nå klarer jeg nesten ikke å gå en dag uten! Syns det er viktig å utfordre seg selv litt, enten det er noe så lite og enkelt som å ta på en hatt eller om det er andre litt større ting i livet!

SAMSUNG CSC

I dag skal jeg også kjøpe meg en skikkelig fin bursdagsgave til meg selv, mer om det litt senere- nå må jeg løpe ut døren så jeg rekker alt jeg skal før jeg begynner på jobb i dag! 

SAMSUNG CSC

Hva står på deres agenda i dag da?
Ha en fantastisk dag mine fine ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

I'm So Exited

SAMSUNG CSC

Oh lord! Denne uken, det skjer så mye, det er så villt! Eller det er jo egentlig neste uke som bli aller mest utrolig, men denne uken lades opp til neste uke med forberedelser og jeg holder på å dø av spenning for denne jobben jeg snart skal gjøre! 

Nå skal jeg straks dra og treffe kunden min, så vi kan avtale litt før mandagen kommer og vi går igang. 
Møtet vårt skal finne sted på Flesland før hun flyr avgårde til USA, og før jeg busser inn til byn på jobb- så det er travelt, det er mye planlegging, masse spenning og fy søren som jeg gleder meg! 

Dere skal seff få mer info- men akkurat nå måtte jeg bare få ut litt sommerfugler fra magen med å dele en ørliten bit med dere! 
Jeg hater egentlig når andre bloggere driver å teaser sånn her, men istede for å tease dere for 3 måneder siden da jeg ble booket på denne jobben, så er det mer innafor å nevne det nå som det bare er en knapp uke til vi går igang- så dere skal ikke få sitte så alt for lenge på pinebenken.
Nå løper jeg ut av døren, for å rekke møtet, vi snakkes litt senere

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Happy Face

SAMSUNG CSC

Ah! Herlighet for en helg, for noen fine folk jeg har rundt meg og så utrolig heldig jeg er! ♥

Fredag feiret vi min siste dag som 27 åring, og på slaget 00 fikk jeg bursdagssang og det hele! 
Herlighet som vi koste oss, lo, pratet, hørte på gøy musikk og bare hygget oss max! TUSEN TAKK for alle fine meldinger, godt selskap og alt det gode jeg har opplevd denne helgen- jeg er og forblir et stort happy face fra nå av!

SAMSUNG CSC

"Stille før stormen"

SAMSUNG CSC

Min fine fetter, som hjalp meg både med å handle mat, dekorere OG lage digge drinker!

SAMSUNG CSC

Vi hadde min spesialitet, Grapefruit Mojito (som Marius måtte lage for meg, mens jeg lagde klar all maten, hehe) I tillegg disket han opp med Sangria! 

SAMSUNG CSC

Jeg hadde kjøpt inn litt pynt og stæsj fra både nille og kremmerhuset og hadde skikkelig sommerstemning over alle linjer!

SAMSUNG CSC

BÆSTIS og fine folk ♥

SAMSUNG CSC

Min episke og nye favoritt koppholder!!! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Min fine storesøster og fetter Marius- han er btw er singel!! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Alt i alt, bare max kos både fredag og i går! Gårsdagen besto først av litt kaffe og kaker med min mellomste søster med mannen og kids, samt fixing av håret til min fine Karina og kvelden den avsluttet jeg med fotbad, masse snop, litt godt i glasset og bok! Rett og slett perfekt- og siden solen skinner i dag også, skal jeg pinadø kose meg gløgg i dag også! 

Nyyyt dagen fineste dere ♥
Klem i fleng fra meg!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Bursdag  #Sminke #Feiring 

DA VAR DAGEN HER!

SAMSUNG CSC

Jah, det er jo uungåelig at denne dagen kommer, dagen hvor jeg ifølge kallenderen blir ett år eldre! 
Da jeg var yngre var det alltid stas å ha bursdag, telte ned dagene flere uker i forveien og kunne ikke vente med å få bli ett år eldre.
Men jo eldre jeg blir jo lengre unna vil jeg at bursdagen skal være, haha! 
Neida, det er utrolig koslig med bursdag, en hel dag hvor jeg får masse koselige meldinger, snaps og det som er, men jeg syns også tiden går alt alt alt for fort! NÅR skjedde det at jeg havnet i slutten av 20 årene liksom?! Jeg føler meg forsatt som om jeg er i starten av 20 årene, men ifølge kalenderen, har jeg nå bare to år til hvor jeg kan si at jeg er i 20årene! 

SAMSUNG CSC

Jaja, tiden går og vi blir eldre og klokere og alt det her, så jeg plages ikke av å bli eldre, for alder er jo bare et tall, det er jo hvordan man er som person og hva man gjør i livet som har noe å si! 

SAMSUNG CSC

Ikke det at et innlegg med masse bilder av meg selv på bloggen er så veldig viktig eller definerende av meg som person, men jeg tok disse bildene her om dagen, tenkte å skrive et innlegg med dagens makeup, kom aldri så langt- så da slenger jeg dem inn i dette lille "gratulerer med dagen til meg selv" innlegget, haha! =P 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I går feiret jeg med et lite knippe av gode venner og familie, den siste dagen min som 27åring, og stelte i stand med både grillmat og litt godt i glassene! 
Knipset litt bilder av det også, så skal ikke se vekk fra at det plutselig dukker opp noen bilder av det og! 
Jeg koste meg iallefall glugg ihjel og er så glad for at jeg har så fine folk rundt meg ♥

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg ta på meg kjole! Må jo tross alt være litt fin på bøørsagen, så skal jeg ut å handle litt med bestis Karina, før det blir kaffe og kaker litt senere i dag! Selv om det kanskje ikke er så gøy å bli eldre, så er det hvertfall gøy med bursdag, hihi!

Hva gjør dere på i dag da fininger?

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Bursdag  #Sminke #DAgensmakeup

Bronzed Grunge

SAMSUNG CSC

God morgen! 

Da er det jammen meg FREDAG igjen! Herlighet som tiden flyr!! Og i dag er søren meg siste dagen før jeg blir enda ett år eldre...
Jeg skal snart stikke på jobb og så etter jobb får jeg besøk av noen venninner hvor vi skal feire min siste dag som 27åring, hehe.

SAMSUNG CSC

Her om dagen da jeg satt og sminket meg og begynte å legge lineren over øyet kjente jeg et behov for å dra på litt, så istede for å lage den klassiske lette lineren over øyet som jeg har brukt så mye i det siste, så smudget jeg lineren utover og dyttet på litt bronzet skygge og endte opp med en litt rocka grunge look i brune kobber og bronze toner. For å understreke grunge looken enda mer slengte jeg på meg en nude brun leppe med litt highlight på midten og dermed var looken komplett!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har brukt til dagens look er:
HUD- The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer, Instaglow CC creme, Honey Bronze Drops of Sun, EVM Powder foundation, Fresh Sorbet Blush Florida Sunstar og Honey Bronze Highlighting Dome
ØYNE- 2in1 Gel Liner Brown, Colourcrush Eyecolour 260 Golden Cinnamon, 245 Coco Deluxe og 360 Golden Rosemance, Define & Lengthen Mascara- Brown
BRYN- Urban Decay Brow Tamer
LEPPER- Lip Liner Beach og Honey Bronze Highlighting Dome

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det jeg liker så godt med disse bruntonene er hvor utrolig de fremhever det grønne i øynene mine! 

SAMSUNG CSC

Og den brune leppen, jeg vet ikke- det er bare noe så utrolig kult over den fargen, jeg er helt hekta!!! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Thebodyshop #Sminke #DAgensmakeup

Awesomeness

SAMSUNG CSC
HAH! Dere- sjekk de shadsene her! Gjetter du hvor jeg har kjøpt dem er du god! 
For jeg hadde IKKE trodd at jeg skulle finne så kule og ikke minste behagelig og godt lysbeskyttende solbriller der. Men vet du hva, jeg fant disse herlighetene på TGR butikken til 50,- ELSK på sånne fantastiske kupp! 

SAMSUNG CSC

Jessdaa, så vet jeg jo at jeg lovet å kåre en vinner av The Body Shop Pinita Colada Body Butteren på tirsdag og så ser jeg på kalenderen i dag at det er jo søren meg plutselig blitt TORSDAG! ÆÆ- tiden løper løpsk og jeg klarer ikke holde følge... MEN bedre sent enn aldri, for her kommer vinneren av bodybutteren

HENRIETTE CELIN!!!!

Wiiiii!!!! Henriette, du er innom bloggen min HVER gang jeg oppdaterer og kommer med koselige kommentarer og det setter jeg så ubeskrivelig stor pris på! 
Derfor valgte jeg å ikke gå for tilfeldig trekning av bodybutteren, men en velfortjent leserinnsats som bakgrunn. TUSEN TAKK for at du er innom! 
Send meg en melding på inbox med navn og adresse så jeg får sendt den avgårde til deg :) 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg hive meg rundt og gjøre meg klar for jobb! Hva driver dere med på denne fine dagen? ♥
______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Thebodyshop #Konkurranse #Giveaway #bodybutter

B & W

SAMSUNG CSC

I dag er det sååå grått ute.. det er tåke, det regner og gradestokken er ikke over 15 grader engang, i tillegg er jeg så forkjølet atte hjelp!!
Det er jo bare så typisk vettu, når du skal jobbe hver dag fremover og være helt tett i pappen, hoste, nyse og være i begredelig form..
Men jeg hiver innpå det jeg kan av remedier, og gjør det beste utav det!

SAMSUNG CSC

For litt siden tok hadde jeg en liten fotoseanse her, hvor jeg sku ta bilder av både outfit og sminke, men jeg var så sykt trøtt i fjeset den dagen at jeg på alle bildene ser sur, trøtt og sleeeten ut! (verdt å nevne at jeg tok bildene rett før jobb, siste arbeidsdag før feiren, så det var vel kanskje berettiget at jeg så slik ut hehehe) 
Men, så ble det liksom noen litt kule bilder, men posene under øya gjorde at det ikke ble spesielt fine sminkebilder, så satt jeg her nå inspirert av det grå været og redigerte dem om til svart hvitt, og da vettu- DA ble det noe helt anna! Så tenkte å dele litt black and white bilder med dere i dag.

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Antrekket består av 
Cropped Mesh Sweat - StyleConnection
Comic Swim Suit - StyleConnection
Bukse - H&M

SAMSUNG CSC

Ja, jeg skal fint innrømme at jeg bor i den badedrakten, og etter jeg kjøpte den cropped genseren har jeg bodd i den også! 
Hehe, men jeg prøver å variere antrekkene så godt jeg kan altså, men skjønner hvis dere snart er lei av at jeg viser de samme tingene =P

Nå skal jeg gjøre meg så klar som mulig til jobb, håper dere har en fin fin dag ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #outfit #Dagensoutfit #styleconnection

How To Be Single

SAMSUNG CSC

Nå stikker jeg fingrene mine uti farvann som jeg ikke vanligvis skriver om igjen- merker at jeg driver å gjør det mer og mer om dagen, men har man skrivelyst så har man skrivelyst! Og jeg kan tenke meg at det av og til faktisk er litt kjekt å lese om noe annet enn sminke og skjønnhetstips hele tia?
Vel, uansett- tenkte å komme med et innlegg om en artikkel jeg leste her om dagen på side2.no om 6 fordeler ved å være singel. 

De fleste bloggerne jeg følger er i faste forhold, og mange av de som ligger på topplisten er også det- og deler både bilder og hendelser fra sine liv med sine partnere. Det er flott og fint det altså, jeg finner masse inspirasjon og glede i å lese om det men så savner egentlig også å lese litt om den andre siden.
For første gang i mitt voksne liv er jeg faktisk singel selv og har vært det i litt over ett år nå. Da jeg var 17 ble jeg sammen med min første ordentlige kjæreste og vi holdt sammen i over 4 år, og så gikk jeg egentlig veldig rett inn i et nytt forhold - så summa summarum var jeg i fast forhold i ca 9 år tilsammen. Iløpet av de 9 årene skjedde det jo som det gjerne gjør iløpet av nesten et tiår veldig mye, og jeg vokste sammen med de jeg var sammen med og ble en veldig sånn forholdsjente. Livet mitt handlet om å gjøre den andre glad og så glemte jeg meg selv, og når det hele var over igjen så satt jeg liksom der og bare "hvem er jeg nå?!" så iløpet av det året som nå har gått har jeg lært utrolig masse om meg selv og hva jeg ønsker å gjøre med livet mitt! 

SAMSUNG CSC

- Litt tilbake til artikkelen, jeg skal ikke gjengi hele- men tenkte å komme med mine erfaringer med nettopp det de lister opp som fordeler med å være singel!

Vennskap- venner er viktig, gjennom hele livet, både mens du er singel og etter du har etablert deg med en partner- og etter jeg flyttet hjem til Bergen har jeg fått tatt opp kontakten igjen med mange av mine venner fra før jeg flyttet og det er så fint! Når man er singel føler jeg faktisk at man setter litt ekstra pris på vennene sine, fordi det er faktisk de man tyr til når det er noe man trenger å snakke om eller vil ha noen å være med. I et forhold så har man jo kjæresten i som regel umiddelbar nærhet- men når det ikke er der, så er det godt å vite at man har venner som er der! Både at de er der for meg, men at jeg også kan være der for de og støtte om det er noe.


Eneste ulempen jeg har er at de fleste venninne mine er i forhold da, hehe, med familier og etablerer seg og styrer på, så jeg har ikke noen wingwoman venninne å dra ut med når jeg en sjelden gang finner på det! Haha!

Egentid- Kanskje noe av det viktigste jeg har opplevd etter jeg ble singel er å verdsette egentiden, det å bare tenke på seg selv litt, ta hensyn til seg selv og gjøre akkurat det en selv vil. Fort gjort at det høres veldig egoistisk ut, men vet du hva- alle burde være litt egoistisk om det å tenke på seg sjøl litt av og til! 
Nå bor jeg jo ikke alene, men sammen med papsen og lillebror, så jeg har nok av folk rundt meg til enhver tid og må ta hensyn til og hjelpe til- så er ikke sånn at det har blitt helt meg meg meg her heller. Men når jeg da først har huset for meg sjøl, kan slappe av med den maten jeg har lyst å spise, se den filmen jeg har lyst å se på og ikke ta hensyn til noen andre enn meg selv- den tiden er så sykt digg og jeg verdsetter den utrolig høyt! 
Så er det noe med det å lære seg å kose seg i sitt eget selskap og like å være litt aleine!

SAMSUNG CSC

Utfordringer- Et av mine store mål har vært å bli mer spontan, oppleve mer, lære mer og være mer åpen - hvordan blir man det?! Vel, ved å si ja til ting! 
Som jeg har nevnt før, har jeg hatt en greie med meg selv at hvis det dukker opp en mulighet, hva det enn måtte være- så lenge det ikke er noe som står i veien for denne opplevelsen, f.eks hvis det koster penger man ikke har, eller at man jobber eller har andre avtaler som ikke kan byttes på, så skal jeg bare kaste meg ut i det og bli med på det! Her får man bruk for begge de to øverste punktene og det er både å kunne dra på opplevelser med venner, men også det å ta steget til å dra på opplevelser på egenhånd! Takket være det har jeg fått oppleve Thailand hvor jeg fikk kjørt både ATV i jungelen og vannscooter, gått mitt første motbakkeløp, dratt på roadtrips, sittet på bakpå en motorsykkel, fått flere store musikkopplevelser og jeg har testet ut å dra på tinderdates- hehe- mer om det en anna gang!
En av de siste store tingene jeg utfordret meg selv med å gjøre var å dra på Bergenfest- Alene! Jeg traff jo folk som jeg kunne være med når jeg først var der, men jeg kom dit og gikk derfra alene, og det var en utrolig spesiell følelse å ha gjort noe sånt.
Når man er et kjærestepar så har man jo kjæresten til å gjøre slike ting med, men som singel så gjelder det å gå litt ut av komfortsonen og utfordre seg selv til å oppleve ting man ellers gjerne ikke får opplevd!


Ny partner- Hvem skal bli den neste store kjærligheten?! Vel, når man er singel og ikke er desperat på jakt etter den nye store forelskelsen, men tar det litt lungt og heller faktisk fokuserer på å finne ut hva du faktisk ser etter i en ny partner. Så har jeg troen på at man klarer å finne den man virkelig ser etter til slutt! For etterhvert som man dater, treffer nye mennesker OG tilbringer tid med seg sjøl, så finner man ut hva man vil ha i en partner og ikke minst hva man ikke vil ha! 
Et par ting jeg har lært meg er at JEG skal være like viktig for den andre, som det den er for meg og hvis en person virkelig er interessert i deg, så gjør den faktisk en innsats for å tilbringe tid med deg. Hvis du er den som jager etter å få være med vedkommende og bare får vage svar om at det ikke passer å treffes, men aldri et alternativ til å treffes en annen gang- så er faktisk ikke vedkommende så interessert i deg!Finn lykken - Et siste punkt er det å være lykkelig! Fordi jeg tror det at for å kunne være ordentlig lykkelig i et forhold, må du finne ut hva som gjør deg lykkelig ellers i livet også- for hvis du har det bra med deg selv og tingene du gjør på egenhånd, da vil jeg tro at når man da kommer sammen med et annet menneske, så blir lykken dobbelt så stor! 

Så finn ut hva du liker, hva som gjør deg glad og oppsøk disse tingene- vær lykkelig med deg selv og kos deg med å bare være deg- fordi det kommer tidsnok det her med kjærligheten!


______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Livet #Skribling #singelliv #Singel

Lyst på en ny deilig sommerduft!?

sponsede produkter
SAMSUNG CSC

Hei på dere!!! 

Ah, nå lukter det så digg på badet og av meg! Haha! 
På jobben har vi nå endelig fått inn sommer limited edition duften, i fjor var det Mojito og i år er det Pinita Colada- og jeg mener det! AH MAH GAD! 
Den lukter så sykt digg, ser fresh ut, føles utrolig deilig på huden og er bare den perfekte sommerduften!

SAMSUNG CSC

Nå før helgen fikk jeg med meg disse herligheten hjem og har brukt dem hver dag siden og er helt hektet! 
Dusjsåpen er en deilig kremet gel konsistens med fukgivende honning samt naturlig ekstrakt av både kokosnøtt og ananas.
Bodyscruben er beriket med både Marulaolje, Babassuolje, Soyaolje, Kokosolje, naturlig ekstrakt av kokos og ananas og skrubbekornene er laget av knuste kokosskall. Jeg er så glad i den deilige konsistensen på Body Sorbet - så det er denne jeg har brukt mest av kremene, fordi den er lett i konsistensen og inneholder både honning, sesam olje og kjølende Aloevera, så den er ekstra god når man blir litt varm og solbrent om sommeren!

SAMSUNG CSC

Bodybutteren er litt rikere i konsistensen og passer bedre når man er litt tørrere i huden, men den er skikkelig digg å bruke på leggene etter at man har barbert dem, gir et super glansig og fint utseende på beina, holder fukten i 24 timer og har både Shea smør, Soyaolje og Brazilnut olje som fuktgivere. Dødsdigg!

SAMSUNG CSC

Derfor tenkte jeg at en av dere fine lesere kan FÅ en slik en deilig 200ml Pinita Colada Body Butter av meg!
Keen på det eller!? Da er det bare å skrike ut i kommentarfeltet at du er med, så velger jeg en av dere innen tirsdag ♥

Nå skal jeg synke ned i sofaen og lese boken min, har blitt helt hektet på Lars Keplers nye bok- Playground.
I morra er det ny dag og ny uke med masse jobbing! Ha en herlig søndagskveld fineste ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Thebodyshop #Konkurranse #Giveaway #bodybutter

Skaper minner sammen

God søndag superstars! 

Da har jeg kommet hjem igjen, heldigvis like hel- for hjelpe meg det ble en dramatisk start på turen hjem fra Hamar hvor jeg har vært siden torsdag...
Etter jobb på onsdag hadde jeg min siste bit med ferie for sommeren og den skulle tilbringes hos bestis på Hamar, hvor hun bor. I går var agendaen å kjøre sammen over fjellet hjem til Bergen slik vi gjør hver sommer, men allerede bare en timestid ut i turen, kunne det jammen blitt full stopp!

Vi hadde passert Gjøvik med ca 20 minutter og kjørte på vei 33 mot Fagernes- der ser vi, til begges store forskrekkelse, en semitrailer komme kjørende- I VÅRT KJØREFELT! Den holdt på å ta en forbikjøring av ikke mindre enn TRE biler samtidig, og dette kom han ikke til å rekke nå som vi kom kjørende. 
Sekundene dette tok gikk kjempesakte, vi rakk begge å risikoanalysere alt rundt oss og eneste utvei var å bremse helt opp og kjøre så langt ut av veibanen som mulig uten å havne i den skrå grøften på siden av veien, slik at den idioten av en trailersjåfør kunne passere uten å meie oss ned på veien. 
Fy søren for en følelse, det var helt jævlig! Vi hadde begge så mye adrenalin og sjokk i kroppen at vi måtte bare kjøre til nærmeste busstopp og gå ut av bilen og riste løs og puste litt. Jeg hadde anstrengt meg så mye at jeg fikk kramper i beina! 
Følelsen av å se traileren komme rett mot deg, i en 80 sone, hvor det ikke er nok plass på siden av veien til at man kan kjøre av, men at man må velge grøften for å unngå å påkjørt.. Heldigvis er bilen til venninnen min en liten knøtt så vi klarte å skråstille oss slik at vi ikke havnet ned i skråningen på siden av veien iallefall, og det gikk jo bra, men etter sjokket så ble jeg rasende!! 
Forrige uke da jeg også var på roadtrip, ble vi vitne til en annen trailer sjåfør som kjørte svin og tok farlige forbikjøringer og som også havnet i samme situasjon som det jeg og Karina havnet i nå- hvor bilen som kom i mot måtte bråbremse og hive seg ut i veien for å unngå kollisjon. 

Etter at vi hadde roet oss litt ble det en passe hissig telefon til politiet med beskrivelse av hendelsen, traileren og hvor vi var. Håper virkelig de fikk stoppet fyren og gitt han en salig reprimande for å skape farlige trafikksituasjoner! 

Uansett- sett vekk i fra den hendelsen, har vi hatt en fantastisk helg sammen, med både grilling, mas og kjas, kos i solen og en heller kald opplevelse med innvielse av Comic Swim Suit badedrakten min, som jeg hittil bare hadde brukt på land! Haha! Tenkte derfor å dele et lite bildedryss med dere fra denne fine helgen - og en artig video fra vårt lille badeeventyr! 

*Bildedryss*

Første kvelden besto av skravling, grillings, kaffekos og marshmellows

Andre dag ble det tur ned til Mjøsa, se Skibladner dampe forbi og vasse litt i vannet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så fikk Karina den "geniale" ideen om at vi sku kveldsbade i Mjøsa- og dere som følger meg på snapchat fikk jo med dere den artige badeturen vår!
Tenkte jeg måtte dele den her også, spesielt siden jeg klarte å få med på film at badenymfen Karina faktisk trynte på vei ut i vannet! Hahahaha! 

'

*Snurr Film*

Jeg var ikke sånn dødsfornøyd med det kalde vannet, så her ser dere en stk kald Charlie etter dukkerten- for selv om det ikke er med på film, så tok jeg også noen svømmetak uti vannet, det var obligatorisk for å kunne kalle det å bade før jeg gikk opp på land.

Men er litt usikker på hvor god ide dette egentlig var, for i dag sitter jeg inne med piggtråd hals, hoster som en tulling og feber som suser i kroppen.. 

Rett etter badingen tok vi turen på butikken, tømte hyllene for snop og chips og dro hjem til henne og koste oss med en ny serie på Netflix "Stranger Things"

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har en slik god og ekte veninne, og enda bedre er jo at vi har kjent hverande hele livet, så det er ingen som kjenner meg så godt som nettopp henne og vi kan være oss selv på alle nivå, i hverandres selskap.
Me love you long time ♥

___________

Nå skal jeg pleie den elendige formen min med en lang dusj, en stor kopp te med sitron og ingefær og bare slappe av resten av dagen.
Men tune inn litt senere- jeg har en liten GIVEAWAY på vei!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #StyleConnection #Bading #sommer #Ferie #Vennskap #bestevenner 

Livet er fint

Det er fredag og i dag har jeg nytt dagen i solen her med min beste venninne i Hamar! ♡
Vi har gått tur i domkirkeparken, sett Skibladner gli forbi utpå Mjøsa, gikk tur videre langs strandlinjen inn til Hamar sentrum, spist is, spilt spill og slappet av i solen på verandaen her.
Max kos!
Vi tar turen over fjellet i morra, det har liksom blitt en tradisjon at jeg kommer over hit, for å sitte på med henne når hun skal hjem til Bergen på sommerferie. Så har vi oss en roadtrip hvor vi koser oss i hverandres selskap og sære humor!

Aah, men jeg må bare si- det er på dager som dette, hvor solen skinner, selskapet er upåklagelig og tiden bare flyter av sted mens man hygger, at man kan kjenne på at livet er ganske så fint ☆

Ønsker dere en herlig helg!
Lots of løøøøv ♡

Resting Bitch Face

SAMSUNG CSC

Current mood- skamtrøtt med poser under øya og et RBF fastgrodd i ansiktet mitt..

Altså, det er greit at det er sommerfeire, og at det for deg ikke er noe hinder i å feste hvilken som helst dag i uken og at du ikke skal opp tidlig for å jobbe.
Men det skulle altså JEG!
Så kjære nabo, hvem enn nabo det var, for det klarte jeg ikke å lokalisere- tusen takk for at du og festen din spilte seriøs syre trance musikk på full guffe laaangt uti natten i natt sånn at jeg knapt har fått noe søvn. Håper i det minste du og alle dine høylydte skrikende (asså hva er greien med å hyle høylydt utenfor liksom) venner er max fyllasjuk i dag, som et lite plaster på såret til meg..

SAMSUNG CSC

Som dere sikkert skjønner funker jeg ekstremt dårlig på lite søvn, uffameg, jeg blir så sur og guffen og uggen og bare blæ....
Vi bor tross alt i et ekstremt rolig familiestrøk, med såvidt jeg visste bare folk i 40+ skiktet med små barn, så var virkelig ikke forberedt på å ligge våken halve natten pga festing på en tirsdag!

SAMSUNG CSC

Vel- nå har jeg akkruat kommet hjem fra jobb og får snart besøk av Evi som skal friske opp hårfargen sin litt, så har akkurat laget meg en heftig kopp kaffe slik at jeg får opp energinivået litt. 

SAMSUNG CSC
Men men- nå fikk jeg iallefall et passende innlegg til disse suritryne bildene jeg endte opp med å ta forrige uke og ennå ikke har delt! Haha! 
Jeg er egentlig stort sett bli altså- så med litt kaffe nå og avslapping så lover jeg å komme tilbake med et stort smil og positiv attitude!

Fortell meg gjerne hva som står på agendaen deres i dag og så håper jeg at dere nyter dagen! ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #StyleConnection #RBF

 

Out of the Comfortzone

SAMSUNG CSC
Da var dagen kommet, ferien er over og det er back to work! Er egentlig ganske digg, gleder meg til å dra på jobb og møte kollegene mine igjen og ikke minst til å teste ut den nye Pinita Colada serien som har kommet i butikk mens jeg har hatt ferie!

SAMSUNG CSC

For litt siden snopte jeg meg faktisk en ny hatt- jeg er ikke noe særlig flink å gå med hodeplagg, men syns det er innmari kult når andre gjør det- så i dag trer jeg ut av komfortsonen og skal gå med min nyinnkjøpte hatt! 


SAMSUNG CSC
Hatt - Accessorize 
Croped T-Shirt - Monki 
Cropped Mesh Sweat - StyleConnection
Bukse - Lindex
SAMSUNG CSC

I dag har jeg også fått kjent skikkelig på den nye hårklippen min, hittill har jeg jo bare gått med det oppsatt så jeg får vist frem undercutten i nakken. Vet ikke om dere kan se det, men jeg har klippet en del av lengden og fått løftet det godt fremme i luggen og litt rundt om, så i dag har jeg knepet frem litt av krøllene mine også, føles superdigg- så jeg sier det igjen- om du vil bli fresh på håret, stikk innom Cutters  
 

SAMSUNG CSC

Og så eeelsker jeg den uberkule Cropped Mesh Sweat genseren fra StyleConnection, den er superdigg å ha på, og ser superkul ut, LOVESIT!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Vel, nå skal jeg hive meg rundt og hoppe på bussen inn til jobb!
Ha en fantastisk dag mine fine ♥

Lyst på mer lesestoff? Sjekk også ut:
I'm Back
Wonderland
Bildene ingen har sett.. Før nå!!

___________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Friøsr #Cutters #Klipp #Oslo #Blogg #Outfit #StyleConnection 

Bildene ingen har sett.. før nå!

SAMSUNG CSC

God mandag superstars! 
Hvordan går denne ukens første dag for dere?! Her pøøøser det ned, jeg er trøtt i fleisen og kjenner at det er tøft at dette er siste dag i ferien min...
Så for å lette litt på stemningen har jeg gått en runde i bildene mine og funnet frem noen saftige bloopers bilder som hvertfall fikk meg til å trekke litt på smilebåndene denne grå mandagen.

*Bildedryss*

Antrekksbilder
Dette er og forblir en vanskelig kategori for meg- alltid er det minst 90% fuck-up bilder når jeg tar antrekksbilder og de få som funker, de funker stort sett bare til nøds! Haha! 

SAMSUNG CSC

"Kjøpt meg ny t-shorte- viktig å vise hele motivet på ryggen, ja og vaskelappen da..."

SAMSUNG CSC
De første bildene i en antrekkserie er alltid bare kleine poseringer..

SAMSUNG CSC

Helfigurbilder- der både ansikt, håret, bena, armene og positur skal være i harmoni- det skjer typ aldri her!

SAMSUNG CSC

Vær, vind og høye sko man ikke klarer å gå i...

SAMSUNG CSC

Hehe, her tok jeg ørtogførti bilder før jeg landet på ETT som funket! 
Jeg tar bilder med selvutløser, så da er det ikke bare bare å få til å fange det rette øyeblikket!

SAMSUNG CSC

Men jeg hadde det i det minste litt gøy da!

SAMSUNG CSC

Når andre skal ta bilde av deg
"Skal jeg ta et bilde av deg mens du står her, på konsert med ditt favorittband!?" 
Spurte han så fint og tok DETTE bildet! 

Closeups
Dette er vel den type bilder jeg tar mest av, for å få frem sminken jeg gjør. Men det blir ikke alltid like vellykket å holde styr på øyne og munn og vinkel på hode...
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

På bildet til høyre hadde jeg klumset litt med kamera fordi det ville ikke ta bilde når jeg kom for nærmt linsen, så i et litt irritert øyeblikk klarte kamera og fokusere og "KNIPS" foreviget dette finne bildet!

Den fine autofokus funksjonen- når den ikke funker...

SAMSUNG CSC

Maskara bilder er alltid like flatterende!
SAMSUNG CSC

Og så.. To the grand finale-
min beste venninne sa faktisk at jeg aldri burde vise dette bilde til noen, fordi det ble såpass ille..
Men det er jo nettopp derfor jeg har disse innleggene!!

Så her, versågod, my finest blooper moment!


SAMSUNG CSC

Så- om du en dag skulle føle deg litt mindre flatterene- vel da kan du bare huske på dette flotte bildet av meg!
Ha en super duper dag mine fine! ♥

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #bloopers #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #fail #bilder #foto #blogg

 

 

Wonderland

SAMSUNG CSC

Hei igjen fineste! 
Nå har jeg fått knipset litt bilder av den nye sveisen min, som i dag er satt opp i en oppned omvendt flette fra bakhodet og opp, og fra toppen av hodet og bakover- samlet i en knute på toppen! Hvis det gikk an å skjønne, hehe, men dere ser det på bildene under iallefall.

SAMSUNG CSC

I tillegg bare MÅ jeg vise dere mitt siste makeupinnkjøp- nemlig denne sykt fine leppestiften fra Gwen Stefani kolleksjonen til Urban Decay. Den er bare SÅ lekker atte- bare sjekk den herlige rosa fargen!! 

SAMSUNG CSC

Trenger ikke noe særlig anna makeup når denne er på for den er så fin at den skal få skinne i fred! ELSK!

SAMSUNG CSC

Såå lovet jeg jo flere bilder av sveisen, og må si at jeg kommer nok til å gå med oppnedflette fra bakhodet endel fremover! Da kommer undercuten skikkelig godt frem og oppned fletten får også ekstra oppmerksomhet syns jeg! 

SAMSUNG CSC

Messy Bun frisyren er jo kul i seg selv, men med en flette fra front og bak som møtes i toppen så blir det liksom litt mer spennende, er du ikke enig?

SAMSUNG CSC

Jeg er uansett superhappy, både med min nye frisyre og den deilige nye leppestiften, for ikke bare er den fin å se på, den er helt fantastisk å ha på leppene!
Myk og god i konsistensen, VELDIG godt pigmentert så den sitter lenge på og passe matt og shiny på samme tid- PERF!

SAMSUNG CSC
For å komplementere mitt freshe nye hår- måtte jeg jo ha på meg noe freshe kule klær vettu, så i dag har jeg satt sammen StyleConnection Comic Swim Suit med StyleConnection Boring Denim Shirt, et par jeans fra H&M og shades fra Kapphal.

______________________________

Hehe, fikk en melding av bestisen min da jeg snappet henne et bilde av antrekket og hun bare "Har du i det hele tatt badet i den badedrakten?!" 
"Nei det har jeg ikke, norsk sommer og greier vettu" svarte jeg, og hun skriver "Du sliter den faktisk ut..... på LAND! bahahahaa!"

Hehe- hun har jo helt rett- meeen når ikke sommeren byr på badevær- så tar vi badeklær inn i vanlige klær! ♥
Har dere en fin lørdag mine fine? 

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Friøsr #Cutters #Klipp #Oslo #Blogg #Cutters #Outfit #StyleConnection #DagensOutfit #DagensMakeup #UrbanDecay

NY SVEIS HOS CUTTERS I STORGATA!

Fått med dere at det geniale frisørkonseptet Cutters har åpnet ny salong i Oslo?! 
Jeg har jo skrevet et par ganger om de flinke folka på Cutters og jeg forsetter å la meg imponere av dem!
På bare 6 mnd har de gått fra èn salong i Bergen, til å nå ha 4 steder du kan klippe deg på, nemlig ved Fløibanen i Bergen og i Oslo finner du dem på Oslo City, Forskningsparken og i den nyeste fine salongen i Storgata!

SAMSUNG CSC

Konseptet er enkelt, du går inn i salongen, betaler på automaten eller via VIPS, setter deg og venter og du vil straks få klippet deg!  Klippen tar omtrent 15 minutter, ikke noe vasking og dilling, kun klipping- og prisen den er 299,- uansett!

SAMSUNG CSC

Den nyeste salongen som åpnet for bare en uke siden, er plassert helt ypperlig i Storgata 33, med kort vei opp til Youngstorget og Torggata- ganske så midt i smørøyet med andre ord!

SAMSUNG CSC

Tenkte også å dele noen kjappe fakta om hvorfor jeg digger Cutters mens jeg har deg her:
- Hver siste mandag i måneden drar frisørene fra Cutters ut til frivillighetsorganisasjoner og tilbyr GRATIS klipp til noen av de som kanskje trenger det mest. Les mer om det her
Prisen er 299,- uansett om du er kvinne eller mann, eller har langt eller kort hår!
- Kvalitet og fornøydhetsgaranti - det er dyktige frisører som jobber hos Cutters og de streber etter å gi deg den beste opplevelsen med høy kvalitet!

SAMSUNG CSC

Jeg bare elsker designet i salongene, det er så utrolig fresht, enkelt og kult, og folka som jobber der er fantastisk glade og flike!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Da jeg var på lynferien min i uken, droppet jeg innom den fine nye salongen i Storgata for å få stusset sveisen min litt. Heldige meg fikk flinke Fetisha til å gå løs på håret mitt, og jammen lot jeg henne gå litt crazy når hun først var igang!

SAMSUNG CSC

Jeg satt meg i stolen og bare - "nå må de slitte tuppene mine av og sååå luuuurer jeg litt på om jeg har lyst på litt sånn undercut i nakken..." 

Det var ikke noe å lure på lengre for plutselig satt jeg der med en liten hestehale i hånden! Så nå har jeg kastet meg på trenden med undercut i nakken jeg også! Fetisha lagde en lekker V form i nakken min og resten av håret fikk seg en real stussings og oppfriskning, super digg!

SAMSUNG CSC

SE så GØY! Hihi, og det er dødsdigg å ta på, pluss at hodebunnen min elsket å få litt luft.

SAMSUNG CSC

Her er noen av de fine folka du finner hos Cutters i Storgata -Så om du skulle trenge deg en klipp og har lyst å få det gjort hos flinke proffe folk til en pris du ikke blakker deg fullstendig på - Stikk innom Cutters og hils gjerne fra meg! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg style den nye sveisen min og få tatt litt nye freshe bilder av den så dere kan få se! ♥ 
Ha en super duper lørdag fininger!

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Friøsr #Cutters #Klipp #Oslo #Blogg 

I'm Back!

Steike! Da har jeg akkurat fått landet litt etter en lyntur av en liten ferie!
Jeg har roadtrippet litt på Norges østland og har nå lagt bak meg 1687km og over 24 timer i bil, men fy søren så koselig og gøy det har vært! 


Masse gode venner har blitt besøkt på denne lynturen, klarte til og med å skvise inn litt familie tid, da min far var på campingferie med litt flere familiemedlemmer. Så nå har jeg fått masse påfyll av gode klemmer av familie og venner, samt litt deilige allergimatvarer fra sverige. 
Planen var faktisk å blogge underveis på turen, jeg hadde gjort klart noen bilder og alt, men jeg kjente at jeg rett og slett bare trengte å koble ut og nyte turen fremfor å sitte med hodet trøkt ned i data og mobil. Snapchat har derimot blitt oppdatert med jevne mellomrom, så mange av dere har fått fulgt meg på turen likevel! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Utrolig nok, etter bare 4 dager på tur hadde jeg helt utrolig masse meldinger og mail å gjennomgå, så etter at jeg sov dødslenge i morges, våknet 1140! haha, fikk i meg noen etterlengtede kopper kaffe, har jeg bare sittet her på dataen og jobbet meg gjennom alle henvendelsene! 
Så derfor tenkte jeg oppdatere dere med litt kjappe snaps fra turen, og så skal jeg gå gjennom litt nye blogg bilder så dere skal få servert iløpet av kort tid! ♥
Håper dere nyyyter dagene, del gjerne hva du gjør i ferien- elsker å høre hva dere driver med! 

Veldig glad i dere ♥

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Ferie #Blogg #Skjønnhet #Skjønnhetsbloggerpåtur #Kaffe #Kaffeelsker #NorgeRundt #Norge #Vakkert #Roadtrip

Expressionista Scandinavia

SAMSUNG CSC

God kveld! 
Håper dere har hatt en helt fantastisk helg! Nå har jeg akkurat satt meg ned og lar det så smått synke inn at jeg nå har en uke med ferie!
Fy søren så utrolig digg det blir, for nå har jeg jobbet ræven av meg frem til for en liten time siden! I dag har jeg nemlig vært på en ny fotoshoot og jobbet med den utrolig dyktige fotografen  Jonn Schlemayer
Derfor passet det også perfekt at jeg i dag kan dele bildene fra forrige shooten jeg gjorde med han og et knippe andre utrolig flinke folk!
Forrige gang var vi på tur ute rundt løvstakken og melkeplassen, både rett ved byggefelt og også langt oppe og inni skogen, det var en lang, kald, men utrolig gøy dag som resulterte i noen helt magiske bilder! 

*Bildedryss*

Photographer/Retoucher/Stylist: Jonn Schlemayer,
Photo assistant: Michela Heim
MUA: Charlotte Ariel Berg
MUA assistant: Madeline Iversen Tybäck
Model: Anja Louise Brooke, Charlotte Hoaas

Photographer/Retoucher/Stylist: Jonn Schlemayer
Photo assistant: Michela Heim
Makeup and Hair: Charlotte Ariel Berg
Makeup and Hair assistant: Madeline Iversen Tybäck
Models: Anja Louise BrookCharlotte Hoaas

Clothes by: Cuplé (Bergen, Norway)
Shoes by: H&M and Nike
Jewelry: Stylist own
Location: Bergen, Norway

Jonn Schlemayer © 2016 All rights reservedPhotographer/Retoucher/Stylist: Jonn Schlemayer,
Photo assistant: Michela Heim
MUA: Charlotte Ariel Berg
MUA assistant: Madeline Iversen Tybäck
Model: Anja Louise Brooke
Model: Anja Louise Brook
Clothes by: Cuplé

Photographer/Retoucher/Stylist: Jonn Schlemayer,
Photo assistant: Michela Heim
MUA: Charlotte Ariel Berg
MUA assistant: Madeline Iversen Tybäck
Model: Anja Louise Brooke, Charlotte Hoaas
Model: Anja Louise Brook
Clothes by: Cuplé

Jeg elsker disse bildene, så utrolig vakre omgivelser og nydelige modeller i flotte klær fra Cuplè!

Hvis du bor i Bergen og går opp Løvstakken grusveien rundt melkeplassen, så legg merke til den oransje fjellveggen på venstre side, utrolig vakkert og jeg hadde aldri lagt merke til den hadde det ikke vært for denne shooten her!

Dag to tilbragte vi i studio hvor det ble litt mer close up bilder med fokus på hår og makeup.Photographer/Retoucher/Stylist: Jonn Schlemayer,
Photo assistant: Michela Heim
MUA: Charlotte Ariel Berg
MUA assistant: Madeline Iversen Tybäck
Model: Anja Louise Brooke,
Model: Anja Louise Brook
Clothes by: Cuplé

Photographer/Retoucher/Stylist: Jonn Schlemayer,
Photo assistant: Michela Heim
MUA: Charlotte Ariel Berg
MUA assistant: Madeline Iversen Tybäck
Model: Charlotte Hoaas
Model: Anja Louise Brook
Clothes by: Cuplé

Og så favorittbildet mitt fra første dagen, eventyrlig med skogen rundt og solen som skinner igjennom trærne og ned på modellene!
Magisk! 

Photographer/Retoucher/Stylist: Jonn Schlemayer,
Photo assistant: Michela Heim
MUA: Charlotte Ariel Berg
MUA assistant: Madeline Iversen Tybäck
Model: Anja Louise Brooke, Charlotte Hoaas
Model: Anja Louise Brook
Clothes by: Cuplé

Hva syns dere?! 

Gleder meg veldig til bildene fra dagens shoot kommer, for i dag fikk jeg virkelig leke med asymmetri og farger og former- som dere som følger meg på snapchat gjerne har sett allerede! 

Nå skal jeg lage noe mat og så pakke bagen så jeg er klar til å dra på en aldri så liten roadtrip i morra! Wohooo! 
Nyt kvelden fininger ♥

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #blogg #skjønnhetsblogg  #hår #hårstyling #mote #fotoshoot #foto #fotograf #makeupartist #jobb