hits

juli 2017

LET ME BE YOUR HERO

SAMSUNG CSC
GOoood mornings superstars! 

Dagen er her! Om få strakser setter jeg meg i bilen og kjører til Nordfjoreid for å kose meg på festival i 3 dager, oooh lordy lord som jeg gleder meg! 
Dere skal få en aldri så liten update før jeg kjører, men NÅ, nå skal jeg faktisk ta denne bloggen litt tilbake i skjønnhetsverdenen, for det har blitt lite skjønnhet og masse diverse dill her i det siste. Jeg syns forsåvidt det er koselig å skrive om litt forskjellig, men hva syns dere? 

Vel, i dag skal vi snakke litt om vipper- fordi her for litt siden fikk mine kollegaer og jeg lov å prøve en flett ny maskara på jobben, for å se om den skal tas inn på det Norske markedet. Det er en sann glede å kunne si at JEPP- denne herligheten kommer snart i en butikk nær deg! 

Maskaraen det er snakk om heter Lash Hero Fibre Extension Mascara og den er freakin AMAZING!


(Skjermdump fra TheBodyShops instagramkonto)

Første par dagene jeg testet denne var jeg litt i villede, fordi jeg skjønte ikke om fibrene skulle på først eller hvor mye som skulle på.. 
Men så knakk jeg koden - det skal på ett strøk maskara, så legger man på fibre og så avslutter med maskara oppå der igjen! 
And VOILA så har du vipper herfra til månen! Nesten ihvertfall

This is how you do it!

SAMSUNG CSC
Jeg startet med å legge en lett eyeliner først og så la jeg ett strøk maskara på vippene.
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Så er det tid for fiberdelen, den er best å påføre med øyet lukket, så ikke fibrene drysser inn i øynene, det klør nemlig. 
Men vi damer er gode på multitasking så bare lukk det ene øyet, mens du ser hva du gjør med det andre, påfør fibrene på det lukkede øyet og så bare svitsjer du og gjør samme på andre siden. 
SAMSUNG CSC
Cuz dis is when the magic happens!
SJEKK ut venste siden her da! Dette er ETT lag med fibre og maskara- kan bygge enda mer på om man vil også. 
SAMSUNG CSC
Den her maskaraen er bare så sjukt nice at jeg ikke kan få sagt det nok! Det tok litt tid å bli vant til den i burjan, men når man kommer over den uvant biten så er det no going back asltså!
SAMSUNG CSC
Da er det bare til å vente til denne nydeligheten dukker opp i en The Body Shop nær deg ♥

Nå må jeg faktisk ut i bilen og pakke ferdig, dusje, lage kaffe og så komme meg på veien!!! 
Vi snappes 
-Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Courage

SAMSUNG CSC
God morgen! 

I dag poppet det opp et minne på Facebook fra to år tilbake og jeg klikket meg inn og begynte å se på bildene... 
Bildene var fra Thailandturen sammen med pappa, lillebror og lillesøsteren min.
Det var gode minner, jeg har mange gode minner fra den turen, men også mange tøffe minner. 

På denne tiden for to år siden sto jeg MIDT i den verste delen av angsten, jeg hadde nettopp begynt å gå til psykolog og hadde fått litt ord på følelsene mine, men forsatt sleit jeg helt enormt med å takle bare de minste tingene. Å gå noe sted alene var uaktuelt, gjøre noe alene var alt for skummelt, jeg hadde gruet meg noe vannvittig til den lange reisen helt ned til Thailand og prøvde faktisk febrilsk å få familien til å velge en destinasjon som var mye nærmere enn Thailand, bare så jeg skulle ha mindre angst for den lange flyturen. Idiotisk?! Ja. Glad for at ingen hørte på meg? Ja. 

SAMSUNG CSC
Det er ganske sprøtt å tenke tilbake på. Her var jeg på et ganske fælt tidspunkt i livet, angsten spiste meg opp innvendig, jeg var uthult og tynn og sleit med å spise, kunne ikke gjøre ting alene og sto på alle andre sine ben enn mine egne.
Når man står midt opp i det, er det som å være i en helt egen boble, man ser ikke annet enn sin egen fortvilelse og det føles som om man aldri skal bli kvitt den grusomme følelsen som er inni deg. 
SAMSUNG CSC
Jeg husker så utrolig godt dette stramme smilet jeg satte opp på bildene, for inni meg skriker kroppen, jeg er kvalm, svimmel, utrygg og føler meg helt jævlig.
Det siste jeg hadde lyst til var å smile.
SAMSUNG CSC
Jeg er så evig takknemlig for at jeg fikk støtte og motstand fra de rundt meg. Motstand i den forstand at de ikke lot meg "fore" angsten som det heter, og ble nødt å face my fears og komme meg gjennom dette! Pappa har vel vært den største påvirkningen til at jeg kom meg på plass igjen i hodet, da det var han som hjalp meg å finne psykolog og siden jeg faktisk bor i hans hus, så blir det naturlig at han utfordret meg mest til å komme gjennom dette! 

For å virkelig vise kontrast til samme dato for 2 år siden og hvor jeg var på det tidspunktet- er det ekstra gøy å si at i morgen drar jeg alene på roadtrip opp til Nordfjordeid for å delta på Malakoff festivalen. DET hadde jeg ikke sett for meg for 2 år siden. Og jeg er faktisk jævlig stolt! 

Poenget mitt er ikke bare, "se på meg så flink jeg har vært", men jo- litt det også, for det er viktig å erkjenne sine seire og gi deg selv anerkjennelse for alle kampene man vinner, store som små, og glede seg over hvor langt man har kommet! 
For selv om jeg av en eller annen grunn forsatt sliter med å ta bussen, så gjør jeg det likevel, og ansten får ikke lengre styre meg. 
Jeg er i førersetet av mitt eget liv og poenget mitt er at uansett hvor langt nede man føler seg på et tidspunkt i livet, så kommer det faktisk til å bli bedre!
Angsten er altoppslukende, men du kommer deg gjennom det!

#Courage 

If I can do it, so can you! ♥

SAMSUNG CSC
-Charlie

 

 

#Unknown

SAMSUNG CSC
Happy tuesday! 

Aaahh, det kriiiibler i magen, for nå er det bare TO dager igjen til avreise til Malakoff! 
Jeg er så spent at dere aner ikke!
Er det forresten noen av dere som skal dit? Hadde vært gøy å møtt dere isåfall ♥

Nå sitter jeg å venter på bussen til byen, skal treffe Karina, spise lunsj, vandre litt i byn før jeg til slutt skal på Brow Rehab og fixe bryna litt.
Det er faktisk ganske så digg med ferie og håper dere andre også nyter max, selv om vi ikke har noe sommervær i år. 

Tenkte meg også en tur innom et par bruktsjapper i byn- er på leit etter den perfekte denim jakken, har letet i flere måneder, men enda ikke funnet en som passer verken meg eller lommeboken. 
For litt siden var jeg innom en relativt ny vintagebutikk i byn, Paulina Vintage Boutiqe som jeg må si er noe av det koseligste butikkbesøket jeg har gjort på lenge! 
Jeg var innom for å finne denimjakke, hun hadde èn, men den snakket liksom ikke til meg. Det gjorde derimot denne røde herligheten her!

SAMSUNG CSC
Dette er en lett og samtidig varm vindjakke, den er tynn og lett foran og godt fôret i ryggen. Man kan tilogmed trekke et belte gjennon bak, men her har ikke jeg funnet rett belte enda, så det får jeg vise dere senere. Prislappen var ganske grei- 499,- og prisen på plaggene i denne butikken er veldig god! 
Det er så mange som priser seg alt for høyt i bruktbransjen, men plaggene er tross alt brukt, så prisen må stå til plagget og det gjør det her.

SAMSUNG CSC
Jeg bare elsker de forskjellige sømmene som er lagt inn og den sitter utrolig flott på! 
Aner ikke hvor gammel den er, men tipper på at den er fra 80 tallet, kanskje til og med 70 tallet? 
Det står Made in Austria på den, men innkjøperen fant den i Italia, så den har vært på en aldri så liten reise- det syns jeg er spennende. Og så er det ikke noen andre i nærheten som har lik. Det liker jeg enda bedre. 

SAMSUNG CSC

Skal definitivt bli flinkere på å handle brukt og det burde flere unge bli flinkere til også. Skal man skape sin egne unike stil, så nytter det lite å handle på for eksempel Bik Bok. No offence.. 
Det som er så kjipt når du finner noe kult i slike butikker, fordi selv om man kan gjøre sin egen greie med plaggene, så er det så masseprodusert og "alle" blir like og da forsvinner unikiteten over det hele. Ja, om man bryr seg om sånne ting da såklart. 
Men det er ikke bare det å kunne være mer unik som er bra med å handle brukt- det er jo selvsagt bærekraftig og miljøvennlig! 
Vi har ALT for høyt forbruk på klær, for mye dårlig kvalitet og bruk og kast mentaliteten blir skyhøy. 
SAMSUNG CSC
Så når jeg drar til byn i dag, blir det såklart en tur innom Paulina Vintage for å se hva annet spennende som har kommet inn siden jeg var der sist! 

Kyss og klem ♥
-Charlie

Siste innspurt!


Heisann, oisann!! 
Da er siste ferieuke her for min del, steike tiden har gått fort! 
Første uken av ferien ble jo som nevnt i forrige innlegg en real festuke og andre uken av ferien ble vel mer en sånn god samaritan og kvalitetstiduke ♥

Som dere vet, bor min beste venninne på østlandet, nærmere bestemt Hamar, og hvert år flyr eller toger jeg bort til henne for så å sitte på med henne når hun kjører over fjellet og hjem til Bergen i ferieukene hennes. I år var intet unntak, så tirsdag forrige uke satt jeg meg på et fly og et tog og dro på besøk.

Siden vi ikke skulle sette nesen vår mot Bergen før Torsdagen, klarte jeg å trumfe gjennom en liten harryhandel- Selvsagt til ingen ringere enn Charlottenbergs Shoppingsenter!!
Planen var egentlig å hamstre inn litt gluten og melkefri matstæsj, da jeg er vane med utvalget på Maximat på Nordby- ble jeg brått skuffa her! På Nordby selger de nemlig store kvantums pakker av blant annet mandelmelk, rabbattert slik at det koster kun 17,- literen. Men her på Charlottenberg, var det egentlig helt identiske priser som i Norge på gluten og melkefritt utvalg, så da ble det ikke noe hamstring av dette. Charlotte Berg = skuffa over Charlottenberg!
(klarte ikke dy meg)

MEN det ble ikke bare skuff, for kortet fikk brent seg litt likevel, på både sportshoppen, Carlings og godisfabrikken! 

Torsdag var det klart for roadtrip og Snopeguri 1 og 2 satt klar med smågodt og kanelgifler, klare for en 8 timers tur over fjellet i deilig vær! 

Underveis på turen meldte jeg med en av mine faste fjellturvenner og kom på at vi hadde en avtale om Stoltzen denne torsdagen, så da Karina hev meg av hjemme, ble det rett og slett å snu i døren og kjøre mot Sandviken og komme seg opp på fjellet! Etter 8 timer i bilen, en pose kanelgifler innabords, uten middag- var dette den hardeste Stoltzen turen på lenge! Men vi kom oss opp, selv om tiden min ble 4 minutter dårligere enn min beste tid... Såe- jeg sitter i treningstøy nå, klar for å stikke ut og trene etterpå, hehe. 

Sist ut på agendaen denne uken, var å sitte barnevakt for mine herlige tantebarn! ♥
Så fredag ettermiddag kjørte jeg ut i Øygarden og der ble jeg frem til i går ettermiddag. Ganske deilig å ha en helg uten fest og mrro, for denne uken blir det nok av det! 
Nå er det nemlig siste innspurt og klargjøring før jeg torsdag setter snuten mot Malakoff og min aller første skikelige festival opplevelse! 
Kjenner litt på at angsten kryper rundt, men jeg skal vise den hvem som er sjef!

-Nå skal jeg komme meg ut på trening! 
Nyt dagen ♥

-Charlie

Let the good times roll

SAMSUNG CSC
Ohoy godfolk! ♥
FOR en fest forrige uke ble, herlighet, hvor skal jeg begynne liksom! 
The Weekend på tirsdag, bursdagsbesøk for min nevø med pizza og kaker på onsdag, etterfulgt av VG lista med min fetter etterpå, så enda en bursdag på torsdag, denne gang min svoger som fylte 30 - HURRA! 
Fredag fikk jeg besøk av en aldeles herlig gjeng og vi stelte i stand Tapas og ansiktsmasker og kos før vi dro ut og hygget videre. 
Lørdag var det filmkveld på menyen med chips og brus i godt selskap, og i går fikk jeg også besøk av en venninne som bare skulle komme og ta det kuli og preikse sjit, før vi brått bestemte oss for en spontantur til byen, 20 minutter før siste buss gikk, mens vi satt der i slaskeklær og ingen sminke! 
Vi løp gjennom skapet, tørrshampo og sminken min, før vi løp til bussen og vips så hadde vi vært ute til alt stengte og satt oppe til kl 5 i uthuset her hjemme, vekket pappa gjorde vi og... hehehe, kjekt med ferie ja.. 

Men tilbake til fredagen! 
Det var også helt spontant at vi samlet oss en gjeng, min kjære fetter og noen andre fine venner. Vi snakket om å mekke sammen noe nachos, men så kom jeg på at jeg hadde mye gøy i kjøleskapet og at vi heller kunne lage tapas. Jeg har aldri laget tapas selv, men gjett om det ble suksess- i tillegg er alt gluten, melk og sojafritt. Derfor tenkte jeg å dele dette med dere, så det kanskje kan være til inspirasjon om dere eventuelt skal stelle i stand mat til noen med samme allergier!

SAMSUNG CSC

På menyen:
Kyllingvinger med salat
Oste Quesedias med Pico de Gallo fra Eldorado
TortillalefseChips med Mango Salsa fra Eldorado
Spanske Kjøttboller fra Firstprice med hjemmesnekra tomatsaus
Druer, honningrøstede nøtter, salsa og guaqemole.

SAMSUNG CSC

Først ut, kyllingvinger, ferdig i 500grams poser fra Prior, trenger bare å varmes i 15 minutter og så er de klar til å spises. For å få litt grønt innslag la jeg oppi noen crispsalatblader og cherry tomater. 

SAMSUNG CSC

Deilige friske druer til å knaske på ♥

SAMSUNG CSC

Tortillalefsechips - Jeg hadde en pakke med glutenfrie tortillalefser, disse er fra coop og kommer i pakke på 4 stk. Jeg hadde to stk igjen som vi tørrstekte i en panne og knakk i biter etterpå, servert med Mangosalsa fra Kiwi sitt sommer grill sortement.

SAMSUNG CSC

Oste quesedias med vegansk mozarella i glutenfrie tortilla lefser fra Bee Free, salsa og hjemmelaget guaccis - nom nom! 

SAMSUNG CSC

Spanske kjøttboller med tomatsaus - Disse kjøttbollene fra First Price smaker helt supert! De ble varmet i ildfast form i ovnen, mens min fetter mekket i hop en digg tomatsaus utav en boks hakkede tomater, litt oregano, chilli, salt, pepper og sukker. 
Han blandet alt i en kjele, stavmikset det hele og lot det få et lite oppkok på platen. 
Festmåltidet ble toppet med alternative mojitos- hehe, jeg hadde nemlig glemt å kjøpe tonic vann, så vi toppet dem med prosecco- det ble faktisk veldig godt!

SAMSUNG CSC

Å stelle i stand alt dette tok faktisk ikke mer enn 20 minutter og det ble kjempesuksess, så dette kan varmt anbefales!  
Vi toppet jo også kvelden med å ha litt spa feeling og kjørte på med deilige ansiktsmasker og fuktighetskremer før vi dro ut- noen fordeler fins det tross alt i å henge med en makeupartist og The Body Shopper, hehe!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#Squad 

Ah, det her har vært bare en helt nydelig uke og helg! ♥
Nå har jeg hatt en litt slack dag i dag, men jeg har likevel fått gjort unna en god del ting og tang før i morra, da drar jeg nemlig til Hamar for Karina og meg sin årlige roadtrip til fra Hamar til Bergen. 
Stay tuned!

Klem i fleng ♥ 
-Charlie

#Edit

SAMSUNG CSC
Hei igjen fineste! 
I dag har jeg hatt skikkelig søndag, og vært plantet aller mest i sofaen og resten her på kjøkkenet, med dataen foran meg. Jeg har nemlig sittet med bilderedigering i heeeele dag! 

Den siste tiden har jeg fulgt med på en fotograf fra Bergen som heter Marcus Valeur på Instagram, og han har drevet og postet en haug med poster om sine Lightroom Presets- som ser helt amazing ut! Siden jeg ikke bruker photoshop- da mine redigeringsskills er ikke eksisterende, så bruker jeg bare Lightroom selv, da det kun er farge, lys og cropping jeg driver med på mine bilder. Så i dag klarte jeg ikke dy meg, og spanderte på meg disse her Lightroom presetsene som han har mekket i hop og har sittet nå i timesvis og kludret med litt forskjellige bilder! 

SAMSUNG CSC

Jeg har jo ikke lyst til å forvrenge bilder slik at det blir urealistisk i forhold til at det er sminkebilder jeg poster mest, og vil da at sminken skal se så ektefølt ut på bildene som mulig, så jeg kommer nok aller mest til å bruke disse filterne på produktbilder og omgivelses bilder, så blir jeg nok å fikse ansiktsbildene på samme måte som jeg har gjort til nå.
Men jeg måtte nesten teste ut filtrene på alt fra natur, produkter, outfit og makeupbilder når jeg først lastet dette ned, og jeg må si jeg er godt fornøyd med effektene!
Så her kommer et aldri så lite bildedryss med resultater:

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

<- Min edit - Marcus Valeur Preset ->
 

Lightroom Presets \\ by Marcus Valeur

SAMSUNG CSC
 
<- Min edit - Marcus Valeur Preset ->

Lightroom Presets \\ Marcus Valeur

SAMSUNG CSC
<- Min edit - Marcus Valeur Preset ->

Det som har aller størst effekt er natur og omgivelses bilder som dere kan se under her;


 

Bildet over er faktisk tatt med mobilen, så det trenger ikke å være det aller beste kamera heller for å få utrolig god effekt av presetsene, her kan dere se før og etter.

 
<- Min edit - Marcus Valeur Preset ->

Ganske awesome, ikke sant?! 

Lightroom Presets \\ Marcus Valeur

Om du ble giret på å teste ut, kan du sjekke ut linken her ->Lightroom Preset by Marcus Valeur og Instagram og Facebook om du vil følge med for andre fete bilder tatt av Marcus!

Men nå skal jeg løsrive meg fra dataen her, for jeg får straks besøk av en venninne for litt girls night! ♥
Ha en fantastisk søndagskveld videre - nyt max

-Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Lykkelig alene


Bildekilde
Happy sunday! 
Har dere hatt en fin helg? ♥
Dette har vært en innholdsrik helg- eller egentlig uke, for min del- med både venner og familie og hyggelige sammenkomster og musikkopplevelser og det hele. Føler jeg har fått en helt ny giv etter denne uken og det kjens ganske digg ut! 

Den siste tiden har jeg som jeg har nevnt før, vært litt inni en tenkeboble og tilbragt mye tid i mitt eget hode og jobbet med saker og ting som skal sorteres. 
Èn av tingene som jeg tenker mye på, er hvordan alle rundt meg etablerer seg mer og mer og har både kids og hus og hjem og gifter seg og kjøper campingvogn... Livene deres faller liksom på plass, mens jeg sitter her og ser på- ett år igjen til jeg fyller 30, bor hjemme hos pappa, kjører rundt i en skranglekasse fra '96 som sikkert snart detter fra hverandre og jobber så masse jeg kan for å tjene nok penger til å kunne etablerer meg på egenhånd.
Med et ekstra trykk på på egenhånd.

I to og et halvt år har jeg vært singel nå, og til tider er det både trist og ensomt, samt superdigg og befriende. 
Samfunnet vårt er nemlig ikke bygget opp til at vi skal være alene, og boligmarkedet er ihvertfall ikke laget for å stå i alene, men jeg akter å gjøre det likevel! 
Og hvis jeg skal komme meg dit jeg ønsker å komme meg til- så vil jeg klare det, uten å måtte hvile på en kjæreste som skal bli samboer alt for fort, bare for å komme meg raskere på boligmarkedet. Det får ta den tiden det tar, mens jeg sparer og jobber og står på.

Men så var det den her ensomheten som kommer snikende. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det til tider er litt ensomt å være singel, men jeg er heldig og har masse gode venner som jeg kan være sammen med, og dishe om alle de mislykkede datesene jeg har hatt iløpet av de siste to årene, hehe. 
 
Men skal liksom det å finne noen å være sammen med, være det evige svaret på lykken i livet? Eller klarer man å være lykkelig uten kjærligheten? 
For jeg har jo massevis av kjærlighet rundt meg, fra både venner og familie- og selv om man til syvende og sist vil ha den ene personen i livet som blir ditt alt og som du kan elske over alt på jord, så kan man liksom ikke gå rundt å surmule i mellomtiden heller! 

Og det er der jeg er nå. 
Jeg vil være lykkelig, jeg vil ha noen å være lykkelig sammen med, men det haster ikke å finne den store kjærligheten, for den kommer når den kommer! 
Dessuten er det er så mye jeg gjerne vil gjøre og oppleve og oppnå- før jeg skal ta på meg rollen av å både gjøre noen andre lykkelig og bli gjort lykkelig. 
Så mens jeg venter på at tiden skal bli inne for den slags, så må jeg skape min egen lykke! 

SAMSUNG CSC
I sikkert snart to måneder nå har jeg gått og lurt på hva jeg skulle gjøre med denne 3 ukers ferien min, som det nå faktisk bare er to uker igjen av! ettersom det jeg egentlig skulle i sommer ikke ble noe av og i går landet jeg endelig på avgjørelsen! 
Som jeg har snakket om mange ganger, er musikk en stor del av livet mitt, så derfor blir min ferie i år, min aller første skikkelige musikkfestival!
Ja, jeg var på Bergenfest i fjor, men det var bare dagspass for to av dagene, og man bor ikke på festialområdet. Det skal jeg nå! 
Jeg skal nemlig på Malakoff festivalen og der skal jeg få se to av mine aller største musikk favoritter, nemlig Biffy Clyro og Sondre Justad. 
Det er selvsagt et drøss med andre artister og band jeg gleder meg stort til å se, men de to førstnevnte, de er liksom helt spesielle. Biffy Clyro har jeg sett nærmest hver gang de har vært i Norge siden jeg fikk opp ørene for dem i 2009, og då jeg så dem på Bergen Fest i fjor hadde jeg frysninger over hele meg- så jeg gleder meg vilt til denne opplevelsen.
Så har vi Riv i Hjertet for eksempel, den sangen beskriver så utrolig godt hvordan jeg har hatt og har det. Det er nettopp det som Sondre synger "Æ vil kjenn at æ lev, æ vil kjenn at det riv i hjertet" det er sånn jeg føler det! Jeg vil oppleve, se, føle og kjenne på kroppen at jeg lever! 

Nå glorifiserte jeg kanskje voldsomt det å dra på en rockefestival i 3 dager, men det er slik det føles for meg. 
Enda mer spesielt kanskje, er at jeg faktisk tar denne festivalopplevelsen alene. 
Jada, det er kjentfolk som skal dit og jeg kommer til å treffe på dem og henge litt med de forskjellige folkene- men jeg drar dit alene.
I all hovedsak fordi alle som kunne tenkt seg å bli med, enten er bortreist på ferie eller skal stå på jobb, og i utgangspunktet hadde jeg virkelig ikke noe lyst å dra alene. Følte meg som Viggo Venneløs og tenkte at det ville føles kjipt å skulle dra på en festival uten å ha noen å dele opplevelsen med.. 
Men så tenkte jeg- hvorfor skal jeg belage meg på at ANDRE mennesker skal bidra til min lykke? Hvis det er noe jeg brenner for og ønsker og drømmer om, hvorfor skal jeg ikke bare kunne gjøre nettopp det jeg vil?! 
Ja- det er skiiiit skummelt, men samtidig, tenk for en opplevelse!? Og ikke minst, HER snakker vi eksponerings terapi mot angsten, hehe! 

Jeg trivest best med å være lykkelig, og hvem er det som sier at man ikke kan være lykkelig alene?!

 

Coloursplash Nails

SAMSUNG CSC

Hallais!  

DA er jeg hjemme igjen etter halvannen time knallkjør på trening, PUH!
Vi filmet faktisk under supersettet i dag, så jeg må bare se over videoen og sjekke om det ble bra, så kommer det kanskje en liten snutt av at jeg får kjørt meg litt på trening etterhvert, høhø..

MEN videoen vi skal se på i dag er nemlig av hvordan jeg lakker disse her fargerike neglene jeg har hatt de siste par ukene. Flere har kommentert og spurt hvor jeg har tatt disse neglene og da må jeg bare si at "jeg gjør det sjæl" og nå skal dere få se hvordan jeg gjør det, gøysig! 
 

SAMSUNG CSC

*Snurr Film*
Husk å slå på HD kvalitet

 

Håper dere likte videoen, nå skal jeg løpe gjennom dusjen og frese ut til mamsen og klippe min niese, før det bærer videre til enda et bursdagsbesøk med mer kaffe og kaker, jammen godt jeg har personlig trener, hæ? Hehe

Nyt dagen fineste ♥

- Charlie

Summer in The City

SAMSUNG CSC
Hey hey leserfjes!! ♥

Har dere det bra? Er dere på ferie eller er dere hjemme? 
Jeg gikk på ferie denne uken, etter å ha jobbet non stop de siste ukene var det ganske digg! I år reiser jeg ingen sted, så det har ikke føltes helt som ferie enda, jeg har liksom bare hatt litt fri! Men det begynner å synke inn nå etter 4 dager med fri, selv om agendaen har vært tjåka! 
Mandag var forsåvidt rolig og grei med trening og familietid, men tirsdagen gikk i ett banka kjør- og hele dagen ble toppet av en helt fantastisk konsertopplevelse med The Weekend ♥

Dette var jo omtrent en minifestival, for både Dårlig Vane, Cezinando og Bryson Tiller spilte før The Weekend kom på scenen. 
Konserten til The Weekend varte faktisk litt i korteste laget, men det var ganske så amazing så lenge det varte!
God stemning, dansing, fine folk og selvsagt musikken ♥ Det er faktisk lite som slår live musikkopplevelser! Jeg hadde med meg fine Evi på konserten og så traff vi et drøss med andre fine mennesker. Det er det som er så fint med sånne store arrangement i en liten by, er at man alltid treffer noen man kjenner og det blir god stemning!
Litt mindre god stemning når man er singel og det oppstår en Tinder Hotsptot hvor man går på 4 tidligere mislykkede dates iløpet av 10 min, men det får bli en annen historie, haha!

Alt i alt en helt nydelig dag! Nå gleder jeg meg max til neste musikkopplevelse ♥
Nå skal jeg på trening og når jeg kommer tilbake får dere en ny video - wohooo! 

xoxo Charlie
(Tinderhjerte =P )