hits

august 2015

Siste sjanse til å bli med på giveaway!!

GOood mandagsmorgen!

Jeg ville bare starte dagen i dag med å minne dere på denne flotte giveawayaen som det i dag, er siste sjans til å være med på!!

//Samarbeid med Rå Organics Skincare

 

Hvis du har lyst å vinne dine helt egne produkter fra RÅ - så må du bli med på dette!

ALT du trenger å gjøre er å like dem på instagram! 

Det er nemlig så enkelt som at hvis du går inn på instagram og følger @råorganicskincaresandvika@råorganicskincaregjøvik eller @råorganicskincare 
(eller bare gjerne alle tre fordi det øker vinnersjansnene) 
Så er du med i trekningen av produkter til en verdi av 3000,-
JA, du leste riktig TRE TUSEN KRONER, det er ganske mye deilige produkter det!!

Jeg har gjort det veldig enkelt for dere, det er nemlig direkte link til de respektive instagramkontoene i navnene over her, så bare klikk dere inn, follow, follow og follow - så er dere med i trekningen!
It's as simple as that! 

Vinneren blir kåret tirsdag 1. september,- blir det deg?!

Vi tytes etterpå, for mandagsomtale ♥
-Charlie

 

________________________________________________
#Giveaway #konkurranse #skjønnhet #råorganicskincare

Video \\ Favourite Makeuplook

ENDELIG!! 

Er jeg ferdig med redigering av videoen som jeg spilte inn på fredag. Det er helt tydelig at jeg trenger både ny data og et annet redigeringsprogram, for det tar jo 100 år slik som det er nå.. Men den som venter på noe godt, venter ei forgjeves og her kommer videoen jeg lovet dere

*Snurr Film*
Husk å slå på HD

Produktene jeg har brukt i denne videoen er 

Hud: Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer og Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation. 

Kinn: bhcosmetics Forever Nude Sculpt & Glow palette og The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome 02

Øyne: Makeupmekka Water Resistant Eyeliner Pencil Brown med Blackout fra Naked 2 paletten over

Lepper: (♥) Star Gazer Lip Liner Pen 01 og Urban Decay Sheer Revolution Lipstick -F Bomb

Fortell meg gjerne hva dere syns om videoen og kome som alltid gjerne med ønsker til hva dere vil se i neste video! ♥

Vi snakkes senere fininger!!
-Charlie

Klikk her, for å abonnere på kanalen min

___________________________________ __________________
#Makeup #Video #Tutourial #HowTo #Redlips #Skjønnhet

In the making

God morgen verdens fineste gjeng!!! ♥

Denne morgenen har jeg brukt til å spille inn ny video for dere og så snart den er ferdig redigert skal dere få den her på bloggen! 
Looken jeg viser er veldig lik gårsdagens makeup, og jeg viser hvordan jeg legger eyelineren og min favoritt rød leppe, så det er bare å glede seg- Stay tuned... ♥

*Sniktitt Bildedryss*

Jeg bruker en eyeliner teknikk som alle skal kunne få til, der jeg kombinerer kajal og øyenskygge.

Leppene tegnes opp med en lip liner pen før jeg fyller på med en nydelig sheer leppestift. 

Jeg håper å ha videoen klar til i kveld og senest i morgen iløpet av dagen. Det  hele kommer an på hvor gode venner jeg og redigeringsprogrammet mitt er i dag =P 

Snakkes senere mine venner ♥

-Charlie

___________________________________
#skjønnhet #makeup #dagensmakeup

StarGazer

Hei fininger!! 

Har dere hatt en bra uke sålangt? Jeg sitter nå her med tidenes gangsperr etter en tur opp Stoltzekleiven i går ettermiddag! 
Jeg sitter oppe på kontoret, og så ringte telefonen i ste, og den lå nede, så jeg måtte løpe ned trappen og det var ikke bare bare når lårene er stive som stokker! Haha, det må ha vært litt av et syn, så er glad jeg var alene i huset =P men ennå som jeg sprang, så rakk jeg ikke telefonen.. og det var sjult nummer så fikk ikke ringt tilbake heller. Jaja- nok mas!! 

Dagens makeup er klar! Klassisk liner og røde lepper.

*Bildedryss*
Dere ser meg mye med fletter i håret her på bloggen om dagen, og det er ikke bare fordi jeg syns det er en fin frisyre å gå med.
Det er nemlig et lite triks, for å kure håret dagen lang, samtidig som man ser litt fresh ut på håret!

Det har seg nemlig slik at håret mitt ble en smule tørt etter mye sol og saltvann i sommer, så jeg bruker en fuktgivende hårbalm fra The Body Shop, som jeg kliner godt på med i hele håret før jeg fletter det. Så går jeg med det slik i to dager og så vasker jeg ut balmen. Da får håret masse fuktighet uten at det er synlig at jeg har det fullt av olje dagen lang!

Så om du også har fått litt slitasje på håret etter sommeren, er dette et genialt tiltak! Du kan bruke hvilken som helst fuktgivende hårolje,
og du kan til og med bruke ren kokos olje! (mer om det kommer i et eget innlegg senere)
DER, da fikk jeg sneket inn et lite hårtips i dagens makeuplook også!

Makeupen i dag består av veldig få produkter, det er rett og slett bare mineralpudder på huden, litt farge og glød i kinnene, svart liner og maskara, bryn gel
og så på leppene, derav grunnen til navnet på innlegget, Star Gazer lip liner pen.
- Oh my! Den er så god og er virkelig blitt en favoritt som jeg ikke klarer meg uten!
Det er en lip stain pen, som holder i timesvis på leppene, på bildene her har jeg kun den på,
men den er superfresh å bruke som underlag til en rød eller oransje leppestift.♥ LOVE THIS!!! ♥

Har du noen lip stains som du syns jeg bør skaffe meg og teste ut?! 

 PSSST! det går forsatt an å nominere dine favoritt blogger til årets Vixen Blogawards, og jeg blir uendelig takknemlig og hæppi om du vil nominere meg!
Bare trykk HER så kommer du til nomineringen

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________
#Skjønnhet #DagensMakeup #Hårstyling #Redlips 

Trend Alarm

90 tallet har vært en sentral del av trendbildet en god stund nå og her for et par dager siden ringte 90 tallet meg, litt på tull - men så har det bare forsatt da og jeg leste nettopp en artikkel på Side2.no om nok en 90 talls inspirert trend!
Nemlig- den brune leppestiften! 

Jeg abonnerer på Glossybox, og der får jeg hver mnd skjønnhetsprodukter som jeg ikke aner hva blir, og da hender det at det kommer ting som jeg ALDRI ville kjøpt selv, men som jeg blir veldig glad i når jeg tester.
Denne gang ble det den brune leppestiften.

*Bildedryss*

 

Jeg brukte en bærfarget lipliper under i dag, og så tok jeg den brune leppestiften over, for helt brun-brun, må jeg varme meg litt opp til å bli helt fortrolig med. 
Men hvis du er som meg, keen på å teste ut nye ting, som denne nye gamle trenden med bruntoner på leppene, er en bærfarget bruntone et godt sted å starte! 

 

 

Lipliner 04 fra The Body Shop
Slim Lipstick Sheer 101 fra Makeup Store

På øynene brukte jeg Makeup Mekka Water Resistant Eyeliner Pencil Brown langs vippelinjen.
Den duset jeg utover med Busted og Blackout fra Naked 2 Paletten.
Resten av øyet har fått litt av Bootycall, fra øyekroken duset utover og Tease er lagt veldig lett i globallinjen, også fra Naked 2.
Bh cosmetics mascara.


Jeg har for tiden helt dilla på buskete brun, og har gredd igjennom med farget bryngel fra ModelCo.

 

Har du prøvd brun leppestift?

__________________________________
#skjønnhet #trend #leppestift 

Touch of Happiness

God mandag vakre venner!

Håper dere har hatt en fin start på uken :) 
Jeg liker å få så fin start på uken som mulig og derfor har jeg omtale av fine produkter hver mandag!

Denne uken er det en noen deilige produkter fra Rituals som står for tur.
Da jeg var ute og reiste i sommer, plukket jeg med meg en flere produkter fra Rituals på Tax Free'en, både i reisestørrelser og vanlige størrelser.
Jeg var så glad for å kunne kjøpe disse produktene der, fordi det ikke er noen Rituals butikk i Bergen ennå- så hvis du skal ut å fly så anbefaler jeg dere virkelig å stikke snuten innom Rituals hyllen og plukke med dere noen godbiter!

Produktene jeg skal omtale i dag, er fra en smart reisepakke hvor du får 4 produkter i håndbagasje vennlig størrelse, som gir deg alt du trenger til å dusje og smøre deg på kroppen uansett hvor du er.

Pakken inneholder Happy Buddah foaming shower gel sensation 50ml, Fortune Oil caring shower oil 75ml, Fortune Scrub invigorating body scrub 70ml og Touch of Happiness rich moisturising body lotion 70ml. Alt dette betalte jeg 149,- for! 

Jeg valgte denne pakken mest fordi oransje er en av mine favoritt farger og så syns jeg navnene på produktene var så fine, hehe.
De dufter deilig av mandarin og yuzu (som er en slags manarin frukt, bare surere og som er veldig kjent for sin aromatiske duft) og søt appelsin med seder tre.
Dette er skikkelig friske dufter og etter at jeg hadde tatt en dusj med disse, og min søster kom inn på badet etterpå var responsen "mmmmm!! Hva er det du har dusjet med?!"

Foaming gel'en syns jeg er veldig spennende. Første gang jeg prøvde dette var jeg en smule skeptisk til konsistensen, og jeg endte opp med å bruke den som barberskum til bena, men nå ha den grodd på meg! Den er utrolig drøy i bruk, du trenger bare et bittelite pump av den fordi skummet vokser i hånden og da har du mer enn nok til å vaske kroppen med.

Dusj oljen passer perfekt til når man er litt ekstra tørr i huden og passer ypperlig nå som høsten gjør sitt inntog, med den varme duften av seretre og søt appelsin.

Skrubben kommer i en gelekonsistens med medium + grove kuler. Så du med et par skrubbehansker får du en veldig effektiv og god skrubbings av kroppen!
Denne har også duften av Mandarin og Yuzu- utrolig frisk og deilig.Body Cremen er bare ELSK! Den har en ganske tykk konsistens, men smøres florlett ut på huden og trekker raskt inn og gir kjempemasse fuktighet.
Duften er varm og frisk av søt appelsin og sedertre, uten å være for fremtredende slik at du fint kan bruke parfyme og deo i annen duft etterpå.Til 149,- så er dette et flott kit til en god god pris og jeg anbefaler det virkelig! De hadde også kit i 3 andre serier, så her gjelder det bare å finne sin favoritt duft!

Om du ble fristet til å teste, men ikke skal innom Tax Free'en så har Rituals egne butikker i Oslo omegn- Fornebu, Sandvika, Aker Brygge, på Douglas i Bogstadveien og hos Steen & Strøm Nedre Slottsgate. Du finner dem også på Kvadrat i Stavanger og på Sandens i Kristiansand. De har egen nettside hvor man kan shoppe fra og ellers fant jeg de også Kicks.no

Har dere prøvd disse produktene før?
Isåfall hva syns dere om de?

Ha en fantastisk dag så lenge fininger ♥
-Charlie 

____________________________________________
#omtale #kroppspleie #skjønnhet #Rituals

Et bilde sier mer enn...

Jeg tar mye bilder! Bilder av antrekk, bilder av sminke, bilder av settinger hvor jeg skal vise frem produkter... 

Det er jo ikke sånn at det går knirkefritt for seg og at alle bildene er like pene og pertentlige! Hehe, langt der ifra! 
Så etterhvert som bilder tas og blir ført over på dataen, så samler det seg en del av disse mindre bra bildene.
Siden det er helg og sånn, så fant jeg ut at en god latter forlenger jo livet litt, så hvis jeg kan bidra med å forlenge noen minutter for dere i dag ved å vise disse misfitsene av noen bilder, så måtte jeg nesten bare slenge dem ut på det vide nett. 

Enjoy!

*Bildedryss*

 

Skulle bare vise en solkrem, men ble en smule overfalt i forsøket...Solbriller på eller av?

Må bare fukte leppene litt...

Alltid like vellykket med bilder der jeg skal være litt akrobatisk...Klarer liksom ikke helt å time hoppet med selvutløseren og heller ikke innenfor bilderammen!

Det var nesten da! 

Outfit bilder gone wrong..Fint våkent blikk for å vise frem sminken.. ehh..

"You got lipstick on yout teeht!"

 

Hehehe, liker dere å se sånne bilder hvor ting ikke går helt som det skal?

Nå skal jeg gjøre meg klar og stikke ut til Stall til min søster. Nyt helgen videre dere <3 

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*
__________________________________________________
#Bloopers #Makeup #Outfit #Skjønnhet #Humor

Life's Too Short To Be Bland

GOD HELG dere!!
Hva er planen denne helgen?!

Jeg er ute hos min mor akkurat nå, her skal vi grille sammen med min søster og svoger og to av tantebarna mine. ♡

I dag følte jeg for å leke litt med farger i sminken og la en flerfarget eyeliner I gull, fersken og blå.
Jeg fant også ut at jeg ville dele med dere hvordan jeg lager denne typen eyeliner, siden jeg nå har vist en del looks på bloggen med nettopp denne teknikken!

Så uten noe mere mas..

*Bildedryss*

Produktene jeg har brukt til looken

Leppene ble knall knall rosa fordi... vel.. hvorfor ikke?! ☆

Først startet jeg med å tegne med hvit kajal langs vippelinjen.

Deretter dyttet jeg på gull fargen innerst i øyekroken og dro litt ut mot midten av lokket.
Fra midten og utover la jeg den ferskenfargede.

Og helt ytterst la jeg den blå. Deretter duset jeg fargene sammen, påførte litt sort kajal helt nederst ved vipperoten og deretter på med maskara. 

På neglene klarte jeg som vanlig ikke å velge bare en farge og kjørte på med 4 forskjellige ☆

Etter 90 talls innlegget mitt hvor jeg lagde fletter i håret, fikk jeg helt dilla på å lage de, så da ble det fletter i dag igjen!

Hva syns dere?

Veldig gøy om dere prøver dere på denne eyeliner teknikken og deler med meg på snapchat! -RockstarCharlie

Nyyyt fredagen venner ♡♡♡

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#makeup #howto #skjønnhet #negeler #hårstyling #dagensmakeup

Makeupvideo \\ Smoke it up!


//Produktene i videoen er sponset av MakeupMekka

Hei igjen!! 

Som nevnt i forrige innlegg, så har jeg enda en video på lur! 
Denne gang viser jeg hvordan dere enkelt kan gjøre hverdagslooken i forrige video om til smokey eyes, perfekt for kvelden.

Produktene som er brukt i videoen er fra Starterkit Eyes Deluxe fra Makeup Mekka!

 *Snurr Film*
Husk å ta på HD kvalitet

Håper dere likte videoene! 
Skrik gjerne ut om det er noe dere vil jeg skal lage video om til neste gang :)

Snakkes plutselig <3

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#HowTo #Makeup #Tutourial #Sminkevideo #MakeupMekka

 

 

Makeupvideo \\ Hverdagsmakeup

//Produktene i videoen er sponset av MakeupMekka

Heisann alle sammen!! 

I dag kan jeg endelig dele med dere en rykende fersk makeupvideo!! 
Det er jammen blitt en stund siden forrige video, så nå syns jeg det var på tide å få laget en.

I denne videoen tar jeg for meg kjapp og enkel hverdagsmakeup til øynene ved hjelp av Starterkit Eyes Deluxe fra Makeup Mekka!

*Snurr Film*
Husk å ta på HD kvalitet 

You like?!
Har du lyst å se hvordan du enkelt gjør denne looken om til fest look?
- se den videoen HER!! 

Lots of looove ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#HowTo #Makeup #Tutourial #Sminkevideo #MakeupMekka

90 tallet ringte!

Hahaha, det spørs om alle syns dette er like morsomt som meg, men det ble jammen meg en god latter på min søster, mamma og meg i går! 

Jeg var nemlig ute hos min mor i går etter et møte tidligere på dagen. Siden jeg skulle på et møte, hadde jeg jo kledd meg ordentlig og siden sommeren plutselig har funnet ut at den skulle komme til Bergen, så var jeg kledd ALT for varmt. Så da jeg kom til mamma holdt jeg på å kovne av varmen og spurte om der fantes en shorts eller noe jeg kunne låne.

Mamma gikk opp i garderoben og gravde, og så hører jeg henne le godt mens hun roper på meg...
Jeg går opp trappen og finner henne med et stort glis- "Prøv denne!!" jeg prøver det valgte plagget, og vi knekker sammen i latter.
Det utvalgte plagget er nemlig en snekkershorts- en snekkershorts fra en gang på 90 tallet- med Mickey Mouse på! 
Og det verste var at dette plagget, var passelig, ca 20 år etter det ble kjøpt! 

Så slik ble det med gårsdagen, jeg gikk rundt ute hos mamma, plukket rips, klippet min nevø på håret, gikk på butikken en tur og satt i solen med min mor og søster iført en snekkershorts fra barndommen.

Det hører også med til historien at jeg la ut et par tulle bilder på Mystory på snap, og til min beste venninnes store fortvilelse tullet jeg med at jeg skulle lage et Dagens Outfit bilde og poste på bloggen.
Hun ble helt fra seg og sendte "nei nei nei! Av med shortsen, ikke ta bilde.. NOooo!" 

Da blåste vi litt liv i flammen og min mor og søster yppet på at "Jo gjør det!! Det blir jo gøy!" -såe siden jeg er opptatt av å ta meg sjøl ekstremt LITE høytidelig, så kunne jeg ikke annet enn å dy meg...

Karina, min bestis- denne er til deg! =D ♥

*BIldedryss*

Jeg måtte nesten dra den helt ut og lage musefletter i håret og sminke meg med med 90 tallet in mind.

 
Brun matt øyenskygge, buskete bryn og en nude leppe.Hehehe

Ha en fantastisk dag vakre vesner!
Og Karina, takk for tipset om å lage dagens outfit av denne bukseshortsen =P 

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________
#DagensOutfit #Morsomt #Humor #Uhøytidelig #Skjønnhet #90tallet

How To... Mix'n Mash!

Goood morgen! :)

Forrige uke viste jeg dere at jeg gikk litt bananas med noen nye neglelakker og endte opp med en ganske kul effekt på neglene! 
Tenkte derfor å vise dere i dag hvordan dere kan få til samme looken på neglene selv!

*This is How To Do it*Jeg brukte disse lakkene fra OPI Hawaii Collection 

Fra venstre NLH 65, NLH 74 og NLH 75.

 • Start med å fjerne evt gammel neglelakk fra neglene med neglelakkfjerner, hvis du ikke har lakk på gå likevel over neglene med litt fjerner- ja selv om du ikke hadde lakk på neglene er dette lurt å gjøre, da du fjerner oljer, skitt og smuss og da vil neglelakken feste seg bedre 
 • Påfør deretter den turkise NLH 65 på 3 av neglene

 • De resterende to neglene farges med den lilla NLH 75
 • La det tørke før du starter på lag nr 2.
 • På Lille fingeren, vil jeg kun ha den turkise fargen, og legger derfor strøk nr 2. med denne fargen igjen.
 • Fra ringefingeren og bort påfører jeg NLH 74, den er transperant, men blå og grønn og med shimmer i.
 • Jeg legger to strøk av denne fargen for å få en heldekkende neglefarge. Om du vil at underfargen skal skinne mer igjennom, så holder det med ett lag
 • La det hele tørke og avslutt med en top coat for et langvaring og godt resultat!

*Voila*You Like?! =)

Nå skal jeg dra avgårde på et møte og så deretter tilbringe resten av dagen sammen med min mor, min ene søster og noen nydelige tantebarn <3 
Nyyyt dagen videre, og håper solen skinner på dere alle sammen!

Lots of loooove ♥
-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#HowTo #Neglefin #Negledesign #Skjønnhet #OPI

 

Kiss French - Wear Italian

//Produktene er sponset

Happy mandag alle sammen!!

Da er ferien offesielt over for de aller fleste i landet, skolene har begynt igjen og rush trafikken er tilbake på veiene..
Men solen skinner og livet smiler, så lenge du smiler til livet! 

Jeg smilte hvertfall stort da jeg kom fra posten i dag, der var det nemlig kommet en ny pakke med en helt utrolig nyhet oppi!
Dere vet hvordan jeg blir når nye produkter lanseres, jah, litt smågal, hehe.

Men dere hør på dette-

Se for deg saftige fikener, sakte modnet under den italienske solen. Innhaler den bittersøte harmonien av de grønne bladene, det melkeaktige saftige kjøttet og de beroligende trefasettene..

Se for deg at du kan dusje med disse duftene, fukte huden med pleiende ingredienser og avlsutte det hele med en dæsj av den deilige friske duften av fiken, løftet opp av friske noter fra drueblad, og krokus. Harmonert med en feminin touch av toskansk rose og varmet med rav og eiketre.

Akkurat nå sitter jeg her og lukter så godt at jeg skulle ønske det var noen hjemme så jeg kunne brifet med de gode duftene, haha!

Ah, men dere, nok snakk- nå skal dere få se de vakre nyhetene som er lansert i dag hos The Body Shop

*Bildedryss*

The Body Shop har redesignet duftserien sin, noen dufter lukterer det samme som før og så har det kommet litt nytt, denne deriblant! 
Dette er en Eu De Toilette, så duften er lett og fin og holder i ca 4-6 timer på huden. Hvis du bygger opp duften med å bruke både dusj, bodylotion/body butter og frisker opp med body misten i samme serie, en gang eller to, vil duften holde hele dagen!
Prisen på denne er 339,- og kan kjøpes i alle The Body Shop Butikker eller i nettbutikken

I tråd med The Body Shops forpliktelser, som er å bruke de fineste naturlige ingrediensene, er fikene håndplukket midt på sommeren, når det saftige kjøttet er på sitt mest modne og aromaen på sitt rikeste- noe som resulterer i en utsøkt fikennote.

Dusj gelèn er som alle andre dusj produkter fra The Body Shop, fri for kjemisk såpe og tilsatt deilig honning, slik at du fukter huden mens du vasker den,
VINN VINN situasjon!
Bodylotionen i denne serien er beriket med deilig sheasmør, er lett i konsistensen og trekker raskt inn i huden. Helt perfekt!
Skulle du behøve mer fuktighet fins der bodybutter i samme serien.
Prisen er 129,- for shower gel og 179,- for bodylotion.

De andre duftene som er lansert kan du se under her, og så vil jeg anbefale dere en tur innom The Body Shop for å kjenne på de herlige duftene! 

Hva syns dere? Ser de ikke utrolig flotte ut? 

Nyt dagen videre dere!!
- Og duh, hvis du er grådi grei, og syns jeg fortjener det seff, så blir jeg veldig glad om du vil nominere bloggen min til årets Beautyblogg <3

Lots of love
-Charlie

 

 

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

 #Produkter #Omtale #Skjønnhet #TheBodyShop 

Jeg er ...

God søndag vakringer!
Hvordan er formen etter helgen? Har du vært ute på sprell eller hatt en rolig innehelg?
Jeg har vært barnevakt for lillebror og en kamerat av han siden i går, så jeg var tidlig oppe og lagde frokost til gutta før jeg satt meg ned med en kopp kaffi for å oppdatere meg på dagens medier. Der kom jeg innpå bloggen til Ida Wulff med et innlegg med masse gøye setninger om henne. I samme innlegget skrev hun at hvis det var noen med blogg som leste det innlegget, så utfordret hun til å svare på de samme setningene hun hadde svart på!

Sååe- da tenkte jeg å gjøre nettopp det! 

*Enjoy*

I vennegjengen er jeg: hun snille -Som flyr til andre siden av landet, for å sitte på i bilen når bestevenninnen skal kjøre bilen over fjellet..
Hun som står klar med saks og fargekam når det gikk skeis med hjemmefargen og kjøkkensaksen..
Hun som kjører bil, buss eller tog så langt som det trengs, når det trengs og som alltid er tilgjengelig på telefonen for en prat! 

På date er jeg: et stort spørsmålstegn. Hvordan funker dette dating greiene egentlig?! 

I familien er jeg:  igjen den snille og så er jeg den som lager maten (mest fordi da vet jeg hva som er i den, i og med at jeg ikke kan spise gluten, melk, egg eller soya. Men bortsett fra hos mamma, mamma er god og fixer alt! <3) 

På jobb er jeg: min egen sjef på den ene jobben, noe som gjør meg ekstremt produktiv og hardtarbeidende, men oooogså litt for flink til å utsette enkelte oppgaver, typ sånne som krever at man scanner kvitteringer inn på dataen for å arkivere i 10 år...
På jobber der jeg er ansatt av andre, så er jeg veldig pliktoppfyllende og hardtarbeidende, ambisiøs og alltid blid! :) 

På skolen er jeg: heldigvis ikke å finne lenger, siden jeg var ferdig der for 3 år siden! 

På toget er jeg: utkoblet fra verden rundt meg og innkoblet i enten utsikten eller en bok med musikk på ørene, eller i en serie på paden!

I telefonen er jeg: mye lysere i tonefallet enn jeg er til vanlig -spesielt hvis jeg snakker med arbeidsgivere/kunder/selgere/diverse andre som jeg ikke kjenner personlig.. 

På melding er jeg: den som uttrykker mer med emojis enn tekst!  

På Tinder er jeg: ikke så ofte.. men hvis jeg kjeder meg så er det jo fint tidsfordriv å swipe litt, spesielt om det skulle dukke opp en bra match! (hvis det hadde gått an, ville det vært en uskyldig engel emoji etter denne setningen her)

På Facebook er jeg: den som poster mer statuser med oppdateringer av bloggen enn noe annet. Hva jeg spiser til frokost, tenker på eller gjør på er ikke interessant verken for meg å skrive eller for andre å lese om! (derimot får man se nok av dette på my storyen min på snapchat i stede, høhø, -tok nettopp et bilde av frokosten min og la ut der =P )

Om morgenen er jeg: trøtt... og nødt til å ha i meg frokost omtrent idet minuttet jeg kommer meg opp av sengen! Og så må jeg ha kaffi til!  

På fest er jeg: hun som kommer for sent fordi hun har sminket og stasjet alle rundt seg og derfor såvidt rukket å ordne seg sjøl..
Noe som resulterer i at nye fjes på festen som spør hva jeg jobber som og jeg svarer "jeg er makeupartist" alltid ser på meg og svarer "hm! interessant, du ser ikke ut som det i det hele tatt!"
- nei... men alle vennene mine ser ut som at jeg er det...

På naschpiel er jeg: aldri med... rett og slett fordi jeg sovner lenge før det er på tide med nasch...

På byen er jeg: alltid å finne på dansegulvet!

På møter er jeg: tidlig ute, kledd ordentlig og uansett hva møtet gjelder så er jeg alltid litt nervøs for ett eller annet. 

Hjemme alene er jeg: kledd i comfy clothes, med null sminke og håret samlet i en dott.

I diskusjoner er jeg: den som lytter.. jeg er sjeldent aktiv i en diskusjon selv, jeg syns det er mest interessant å observere andre som diskuterer, få med meg begge sider av saken det gjelder og så være med på konklusjonen av diskusjonen med perspektivet fra begge sider..
Kanskje jeg burde ha blitt sånn meklingperson istede for makeupartist og blogger?

Når jeg pynter meg: er jeg ekstremt ubesluttsom! Kjole eller skjørt? Shorts eller bukse? Eller tights? Hmmm... blå eyeliner eller grønn? Lilla eller blå maskara? Rød lepper? eller oransje, eller kanskje lilla er best i dag? .... at jeg noensinne kommer meg utav døren liksom?!

Som overnattingsgjest er jeg: sjelden å se egentlig.. jeg liker best å være den som varter opp andre og blir så fortumlet når andre skal stelle i stand noe for meg.. omså det bare er at jeg får en ferdig oppredd seng for å sove i. I tillegg så har så mange needs i matveien at jeg føler meg veldig til bry når andre blir "utsatt" for å måtte ta hensyn til mat allergiene mine ved frokostbordet dagen etter..

På eksamen er jeg: den som er sist ferdig og med størst krampe i armen etterpå
- eller først ferdig fordi jeg ikke skjønte en dritt av hva oppgavene gikk ut på og dermed måtte hoppe over halvparten av dem..
sistnevnte gjelder da forøvrig når det var matte eksamen... 

Bak rattet er jeg: syngende! Musikken på full guffe så jeg (og evt noen stakkars passasjerer) ikke hører stemmen min, hehe.. 

På stranda er jeg: hun som aldri går lengre ut i sjøen enn at vannet rekker til brystet (vannskrekk) ....


... og trygt oppe av vannet igjen er jeg hun som gjør yoga i sanden -fordi det faktisk er helt fantastisk digg!

Hvis du også har blogg og har skrevet et lignende innlegg, så send meg gjerne link! Og hvis du har blogg, men ikke skrevet et sånt innlegg enda- DO IT! =) 

Nå kan dere forresten glede dere masse til uken som kommer! Det blir nemlig sminkevideoer med how to, litt produkt nytt og noen supre skjønnhetstips å finne her på bloggen, så stay tuned!

Vi snakkes senere i dag venner <3

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Funfacts #Livet #Skjønnhet 

It aint the blues- its just blue!

God helg my loves! 

Dagens outfit er det perfekte antrekk til enten en casual date, kaffe med venninnene eller om du bytter ut skoene med et par høye pumps, så er du klar for en kveld ute! Jeg elsker at kombinasjonen av stramt og løst og fine farger, og denne skjorten er perfekt til å toppe dette antrekket.

*Bildedryss*Skjorte og skjørt fra StyleConnection og topp fra Cubus.Hva syns dere? =)

Håper dere har en srålende helg der ute- fortell meg gjerne hva dere gjør på, eller send det til meg på snap (RockstarCharlie)! =) 

Lots of looove

-Charlie

det går forresten forsatt an å nominere til Vixen Blogawards, jeg blir veeeeldig glad om du vil nominere meg! <3

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#DagensOutfit #StyleConnection #Mote #Skjønnhet 

Palmalicious

Hola! 

Nå må det virke som jeg ikke har annet enn klær fra StyleConnection i skapet mitt! MEN det er rett og slett bare det at jeg har handlet en del der i år og har nå fått en god del sammensatte outfits av det og har lyst å dele det med dere! :) 
Se gjerne de to andre antrekkene mine her og her

Dagens antrekk er helt enkelt, med Palm Sweat og Favorite Skirt. Makeupen er lett og naturlig og håret utslått- just the way I like it!

*Bildedryss*

Denne genseren er bare helt elsk! Lang, mykt stoff og superfresh print!
Skjørtet er kjempekult, sitter stramt og er asymmetrisk foran, I love it! Siden det ikke akkurat er dødsvarmt, blir jeg nok å bytte ut skjørtet med jeans i dag, men ville hvertfall bare vise dere skjørtet =P hehe

Vi sees til neste outfit my loves!!

-Charlie

 

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#DagensOutfit #StyleConnection #Mote #Skjønnhet 

GIVEAWAY!!!!

//Samarbeid med Rå Organics Skincare

På en helt vanlig tirsdag midt i august, så syns jeg det passet med å gjøre noe litt koselig- er dere ikke enig at det passer fint?!

Tidligere i år fikk jeg nemlig prøve noen helt fantastiske produkter fra merket Rå Organics Skincare, utenom ansiktsmasken som jeg forsatt har litt igjen av, så er hver eneste dråpe av hvert produkt brukt opp og huden og håret min elsket virkelig disse produktene! 

Men det var ikke bare for deres gode praktiske egenskaper, at disse produktene falt i smak, det var også på grunn av verdiene bak selve produktene og merkevaren.
Som mange av dere vet, liker jeg det best når produktene er naturlig, gjerne økologisk, med lokale ingredienser og selvsagt- ikke testet på dyr!
Rå organics skincare går innom alle disse kriteriene og da blir jeg så glad, og når produktene at på til er fabelaktig gode så er det stormende suksess i min bok!
Hvis du vil vite enda mer om produktene kan du lese litt mer om det her =)


Denne skrubben er forresten noe av det mest fantastiske jeg har prøvd EVER!! Just sayin...

Derfor ble jeg enda gladere, da de tok kontakt med meg igjen og ville at jeg skulle dele en helt super giveaway med dere, mine fantastisk lesere!!
Det er nemlig så enkelt som at hvis du går inn på instagram og følger @råorganicskincaresandvika@råorganicskincaregjøvik eller @råorganicskincare 
(eller bare gjerne alle tre fordi det øker vinnersjansnene) 
Så er du med i trekningen av produkter til en verdi av 3000,-
JA, du leste riktig TRE TUSEN KRONER, det er ganske mye deilige produkter det!!

Jeg har gjort det veldig enkelt for dere, det er nemlig direkte link til de respektive instagramkontoene i navnene over her, så bare klikk dere inn, follow, follow og follow - så er dere med i trekningen!
It's as simple as that! 

Vinneren blir kåret tirsdag 1. september,- blir det deg?!

Vi tytes senere my loves <3 
-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Giveaway #RåOrganicsSkincare #Konkurranse #Instagram #skjønnhet

Kan vi gjenta suksessen?!?

Nå dere, har nomineringen til årets Vixen Blogawards startet! 
De siste fire årene, har dere nominert og stemt meg frem i kategorien årets skjønnhetsblogger! Og det har fått meg til semifinalen 3 ganger og i fjor sendte dere meg helt til finalen med stemmene deres! <3

Her kan dere lese mer om de forskjellige kategoriene og her er litt om juryen som skal velge ut de beste bloggerne utifra nominasjonene deres!

Så da lurer jeg på, klarer vi å gjenta suksessen nå for 5.året på rad?! Syns dere jeg fortjener å være med i teten til årets beautyblogg?! 
Feel free til å nominere i andre kategorier altså, men det er vel beautyblogg som er mest representativt for bloggen min? =)

I såfall hadde jeg blitt enormt masse mye glad om dere ville klikke dere inn og slenge igjen en nominsjon! =)

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

 

Så da er det bare for meg å vente i spenning =P

Lots and lots of looove <3
-Charlie

#Vixen #Blogawards #2015 #BeautyBlogg #Skjønnhet

Dagen derpå.. Rescuetime!

Vi har (nesten) alle vært der... Dagen derpå!
Enten dagen derpå betyr dagen etter ei heidundranes kule med alkohol brusende i kroppen, eller om det er dagen etter en natt du var lenge våken av hvilken som helst grunn!

Uansett så er den følelsen man våkner med på denne dagen en litt seig, trøtt og guffen følelse i kroppen.. 
.. og alt etter som hva dagen før gikk utpå litt andre diverse kjipe kroppslige følelser..

I går ble det for en god venninne og meg en slik en lang natt. Med litt godt i glasset iløpet av kvelden, dansing, mye latter og god stemning.
Klokken var mellom 0400 og 0500 når hodet traff puten og jeg sto opp kl 1030, så jeg har vært seig og trøtt og følte egentlig bare for å gå og legge meg igjen.

Men så kom jeg på en bedre idé- gjøre noen gode ting for meg sjøl, som kanskje kan ta knekken på den trøtte og kjipe tilstanden!
Så da gjorde jeg det og det resulterte i en liten topp 5 Dagen derpå rescue liste!

*Le'z Go* 

 • Først og fremst, ta en dusj! Gjerne en med lunket vann som heller mot det kalde- det vekker deg og gir mer energi.

 • Mens du først er i dusjen, gi deg selv en god skrubbings i både ansikt og på kroppen, få bort døde hudceller, ut med avfallstoffer! 
  ...og evt vekk med stempel på armen som beviser hvor du var i går!
 • Vask håret og ta deg en deilig hårkur og mens den virker, ta på en ansiktsmaske i samme slengen, velpleid hud og velpleid hår- Helt perfekt på en dag som denne!
 • Et av de absolutt BESTE tingene du kan gjøre er å ta på en kjølende øyekrem, DET er så utrolig digg på de hovne øynene dine og du vil kjenne deg flere hakk bedre bare på grunn av denne lille gesten.


 

 • Sist men ikke minst; drikk masse vann og spis frisk frukt! Det smaker godt, det er godt for deg og istede for å ty til junk fooden som egentlig bare gjør deg enda mer uggen, få i deg noe sunt og godt som gir deg masse vitaminer og antioksidanter! 


 

Your welcome =P

Nyt resten av søndagen dere, enten det er dagen derpå eller bare dagen!

Vi tytes snart mine venner <3
-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#DagenDerpå #StuffToDo #Rescue #Skjønnhet #Tips #FølDegBedre

Smoke it up!

Hey hey hey! 

Nok en dag denne helgen med SOL! Ah det er så sweet!

I dag har jeg dratt på litt kreativitet på neglene og litt smokey på øynene, noe som passer perfekt for lørdager og festligheter, er dere ikke enig?
Så uten så veldig mye mer fuzz så kjører vi bare på med...

*Bildedryss*Øye og leppesminken min består i dag av alle produktene i DENNE herlige pakken fra Makeup Mekka! 
Hudmakeupen består av DMK Cosmetics foundation med Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation over.
I rammen av asniktet og kinnene har jeg brukt bh Cosmetics Forever Sculpt & Glow kit. 
På neglene gikk jeg litt bananas i dag, og har blandet og lekt meg med alle disse lekre fargene fra OPI! På lillefingeren har jeg kun den grønne alene, på ringfingeren den grønne og den blågrønne shimmer fargen, så på lang fingeren har jeg den lilla og den blågrønn shimmer fargen og på pekefingeren samme bare at jeg har lilla på sidene =P hehe

Så på andre hånden har jeg litt av den rosa shimmer fargen sammen med lilla og så den grønne og den blågrønne shimmer om en annen!

Jæddææ- trenger ikke være A4 bestandig gjør man vel? 
hmm.. kanskje jeg bare egentlig aldri er A4 ?!
hehehe


Hva skal dere i dag da mine skjønne?! =) 
Og BTW, add meg gjerne på snapchat, send meg bilder av makeupen deres, neglene eller outfits, eller what ever!!
Jeg syns det er sååå koselig å høre fra dere =D 

Snap - RockstarCharlie

GOD HELG! <3 <3 <3

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#DagensMakeup #DagensNegler #Neglefin #SmokeyEyes #Makeupmekka #UrbanDecay #DMKC 

Colour Bomb!!

Det er FREDAG!!! Og akkurat nå så skinner også sola- Deilig!

Hva skal dere til med denne helgen da? 
Jeg har planer om å samle et par venninner og feire bursdagen min på etterskudd denne helgen. Så da ble det å rote litt i skapet etter noe fint og kult og comfy å ha på meg og under ser dere resultat av et mulig antrekk og makeuplook!

*Bildedryss*

Toppen og jakken er hau gamle, men ting som blir tatt vare på det holder seg =)
Skjørtet derimot, er et nytt tilskudd i garderoben og det er fra StyleConnection!!
Pride Skirt HER - Jeg elsker stoffet på skjørtet, det er av polyester og elestan, er så lett og behagelig å ha på og det er jo bare dødskult! Dagens makeup består av DMK Cosmetics foundation med Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation over. I rammen av asniktet og kinnene har jeg brukt bh Cosmetics Forever Sculpt & Glow kit. 
Bryn er formet med The Body Shop Brow Pencil og Makeup Mekka Brow Gel.
På øynene har jeg lagt The Body Shop Colourcrush Eyecolour Be My Clementine og Urban Decay Naked 2 og Bh Cosmetics Mascara.
På leppene har jeg The Body Shop Lip & Cheek Stain og Colourcrush Lip Colour Coral Cutie

 

Hva syns dere?! =) 

Ønsker dere en fantastisk helg <3 <3 

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#DagensOutfit #DagensMakeup #sminke #mote #skjønnhet #StyleConnection #TheBodyShop #UrbanDecay #DMKC #BHCosmetics

Playtime!!

Har dere noengang blitt hoppende glad for nye klær?! 
Hehe, vel- det må jeg jo bare si at jeg blir av disse klærne her! Mer fargesprakende og gøy skal du lete lenge etter... Jeg mener- palmer, ananas og farger fra hele skalaen, alt i ett og samme antrekk! 

Kristin Gjelsvik, som driver StyleConnection.no, lager helt fantastisk klær og jeg håper at merket vil vokse og gro og for alltid bli på markedet, for disse klærne er bare FAB!

For to uker siden fylte jeg 27 år, og da snopte jeg meg litt bursdagspresang til meg selv fra meg selv, fra nettopp StyleConnection. Her er en liten smakebit på noe av det jeg kjøpte meg.

*Bildedryss*

Som dere ser er ikke dette noe stive plagg som man ikke kan bevege seg i, heller tvert imot.. hehe

Tighstene er stram, men super comfy, denne kommer til å bli brukt mye. Jeg elsker at Pineapple tee'en er stor i halsen og har en løs passform.

Palm Sweat
Pineapple Tee
Big City Lighst Leggings - alt fra StyleConnection
Multicolour Solbriller fra Aldo


 

Hva syns dere? Flere som er like forelsket som jeg er, i designet fra StyleConnection?

Jeg gleder meg til å vise dere flere antrekksbilder, for det er bare til å bli glad av alt sammen! 
Vi tytes snart my loves

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

 

#DagensOutfit #Mote #StyleConnection #Skjønnhet 

 

Viewpoint

Heisann!!

Nå har jeg nettopp hatt en fantastisk fotoshoot med de lekre nye klærne mine fra StyleConnection, så det er bare å glede seg til freshe bilder av det snart!
Jeg må benytte meg av å ha fotograf i hus, altså min søster Ingrid, før hun stikker avgårde til Kristiansand for å studere- så jeg gleder meg til å dele bildene med dere senere.

Før den tid vil jeg dele litt flere bilder fra et helt nydelig sted vi besøkte i Thailand.
Hvis du noensinne drar til Phuket, og skal oppholde deg i nærheten av Kata eller Karon så må du besøke dette stedet.
Det heter Karon Veiwpoint og rett nedenfor er det en fantastisk restaurant som heter Heaven, hvor du får utsøkt mat, mens du kan nyte utsikten over hele Kata og Karon området. Og hvis du kommer på ettermiddagen i 18 tiden så kan du sitte og se på solnedgangen mens du spiser, rett og slett helt fabelaktig!

*Bildedryss*

 

Solnedgangen fra utsiktspunktet <3

Utsikt over hele Kata og Karon

 

På restauranten Heaven- og maten var nettopp det, heavanly good!

Så var det bloggeren på tur.... heheheKjolen min er fra Bik Bok i fjor, jeg har bare brukt den en gang før denne ferien, men gjett om den skal brukes mer fremover!!

Utsikten var rett og slett breathtaking!

Vi snakkes snart mine venner <3

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Sommer #Ferie #Thailand #Utsikt #Natur #Vakkert 
#Outfit #Skjønnhet

Multicolour Pixels

God kveld fininger!
Har dere det bra?!

Jeg lever forsatt litt på Thailand turen og det kommer til å bli en del bilder derfra nå de neste innleggene, men det regner jeg med går bra ;) 

Dere vet jo at jeg er veldig glad i farger! Så da jeg fant et par sko i pikslet mønster og minst 5 forskjellige farger på, og deretter et par solbriller som også hadde piksler og masse farger- vel, da kunne jeg nesten ikke la de bli værende igjen i butikken!
Så jeg dro frem kortet og snopte i vei og her er hvordan jeg stylet de

*Bildedryss*

Jumpsuit fra Lindex
Sko fra Pixels
Solbriller fra ALDO

Elsket disse solbrillene så de kommer til å bli brukt MYE! Og for ikke å snakke om skoene, jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere mens jeg først var i gang, for dette er noe av det mest komfortable jeg noensinne har hatt på beina! Ikke fordi det var kaldt akkurat, men fordi vi skulle besøke et buddhistisk tempel, slengte jeg på meg en tynn cardigan og seff måtte da Galaxy bagen min fra StyleConnection bli med til å ha stæsj oppi! 

Apropo StyleConnection.. mens jeg var i Thailand, så unnet jeg meg selv en bursdagsgave til meg selv, fra meg selv fra nettopp StyleConnection.no og jeg sitter nå i verdens deiligste kuleste tights og tee og det er bare å glede seg til outfitbilder av disse herlighetene, I'm in looove =D

(ja det fins en sniktitt på snapchaten min så hvis du ble nysgjerrig på hva jeg har snopet meg er det bare å adde meg på snap : RockstarCharlie)

Masse kjærlighet!

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Outfit #Sommer #Ferie #Thailand #Mote #Skjønnhet #StyleConnection #Aldo #Lindex #Pixels

Paradis på jord!

Hallo igjen mine vakre venner!! 

Da er jeg hjemme i Norge igjen, etter en helt fantastisk ferie i Thailand! Jeg har ikke ord for hvor flott denne ferien har vært og hvor utrolig godt det gjorde for kropp og sinn å få dra på denne turen.

Nå sitter jeg her hjemme igjen, ved kjøkkenbordet med kaffien min og bare mimrer tilbake til alle de gode opplevelsene.
Det var èn opplevelse som var spesielt flott og det var turen vår til Phi Phi Islands, så jeg vil gjerne dele noen bilder fra den turen med dere!

*Tidenes Bildedryss*

Yoga på stranden dere... det er så bliss som det går an å få det!Her ser dere båtene vi dro ut med, noen skikkelig drog av noen speebåter, som gikk FORT med sine 750 hester!


Ingrid koser seg i vind og bølger i båten...
Jeg derimot, sitter livredd og klamrer meg fast! Haha, men jeg klarte å tvinge frem et lite smil til bildet her!

Jeg har veldig vannskrekk og i starten av båtturen var det veldig mye bølger.. og båten den kjørte FORT.. såe var en smule redd der jeg satt!

 

Vel fremme på første øy, hvor Ingrid og jeg gikk og utforsket litt! 

Vi møtte denne tøffe karen!

Vi kjørte så videre og var innom Monkey Island, her gikk vi ikke i land, men fikk se på det flotte dyrelivet fra båten

Sååå søte!

"Smile to the camera"

Her kjørte vi forbi noen grotter...

... før det bar videre inn i denne bayen, dette er faktisk et av locationene fra filmen The Beach!

 

Og i denne bayen, skulle det bades fra båten!

Alle hoppet uti vannet... 

Og jeg satt der og tenkte for meg selv at jeg ikke kunne la vannskrekken min holde meg i fra en slik once in a lifetme opplevelse.. så jeg stålsatte meg og bestemte meg for å gjøre noe jeg aldri før har gjort! Så nå kan jeg si at jeg har badet i samme vann som Leonardo Dicaprio!

Deretter bar det videre til selveste The Beach- Maya Krabi

Det var bare helt ekstremt vakkert der!

Hehe, her følte jeg meg mye tryggere i vannet, for her kunne jeg stå :PMin nydelige søster og meg

Til slutt dro vi videre til denne søte lille øyen...

Her er vi og koser oss hele gjengen!

Det er virkelig bare en ting å si og det er at jeg skal tilbake hit en gang! Herlighet for en opplevelse, vakrere omgivelser skal man virkelig lete lenge etter!
Ah, jeg er bare så takknemlig for å ha fått oppleve dette..

Nå skal jeg hoppe i dusjen og så er det ut til min eldste søster for å feire bursdag.
Vi snakkes senere venner! 

Lots of love

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Sommer #Ferie #Thailand