hits

august 2016

Down to Earth

SAMSUNG CSC

Hola darlings! 

Nå er det pinadø ikke lenge til avreise! Jeg kjenner reisenerver som det ljomer og pulsen min går i 190- og enda er det to dager igjen, herlighet- kommer til å være et vrak på fredag, haha! 
Selv om jeg gleder meg max til å ankomme New York og til å ha denne fantastiske solo ferien min, så gruer jeg meg også til å fly- alene! Men det kommer til å gå kjempefint, jeg får bare ta noen puste øvelser og gjøre masse yoga før jeg drar, så kanskje jeg klarer å roe meg ned litt! 

Men- over til det som dagens innlegg skulle handle om! Nemlig makeuplooken jeg viste dere i går, i dag har jeg med litt produktinfo og en liten steg for steg guide på hvordan du lager looken- wohoo! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC
Endelig har The Body Shop lansert øyenskygge paletter hvor man kan lage trykke ut øyenskyggene og personalisere fargene man ønsker.
Foreløbig er det kun ferdige paletter, men det vil etterhvert komme single skygger som man kan bytte ut fargene med! 
Jeg har kjøpt meg den i Smokey Brown og det er den jeg skal vise dere i dag!

SAMSUNG CSC

Denne paletten består av en matt brun, to skimrende lysere toner og en mørk brun skimret farge. Prisen er bare 279,- og den er også 100% vegansk.

SAMSUNG CSC
For å skape denne looken gjør du så her:
1. Start med å prime lokket med en eyeshadow primer, deretter dytter du på første fargen over hele lokket, her har jeg brukt den matte brune for å skape dybde i blikket før jeg går videre med shimmer fargene.
2. Med en fuktig pensel dytter du så på med valgfri skimrende farge, jeg gikk for den nede til venstre i paletten, når penselen er fuktig får du en ekstra metallisk og skimrende effekt utav fargen.
3. Deretter er det tightlining langs øvre våtkant, da får ser vippene tettere ut og et skarpere blikk.
(sorry for de blurry bildene på 3. og 4. kamera mitt klikket litt underveis)

SAMSUNG CSC

4. Deretter er det tid for liner, her brukte jeg en gel liner for å få en presis og fin linje
5. Avslutt med maskara! Hvis du er så uheldig som meg og klarer å grise- så husk å bare la flekkene tørke helt og så bare børster du dem av med en øyenskygge kost eller tørr q-tip.

SAMSUNG CSC

Jeg ønsker å ha en veldig glødende hud og mørke lepper i en rustrød farge, så da la jeg et skimrende solpudder i rammen av ansiktet, The Body Shop Baked Bronzer 02 og over kinnben og nesetipp la jeg Honey Bronze Highlighting Dome 01. På leppene la jeg en matt brun lipliner og deretter gikk jeg over med en mørk rød leppestift, Lip Liner 002 Beech og Colourcrush Lipcolour 125 Crazy Sexy Crimson. 
 
SAMSUNG CSC
And VOILA- Looken er komplett! 

SAMSUNG CSC

Så fikset sveisen som jeg viste dere i forrige innlegg og tok på meg favorittjakken og gikk ut i finværet og poserte for kamera, hehe!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere likte looken, nå må jeg stikke ned på jobben- så snakkes vi litt senere! 
Klemmer fra nervevraket, hehe 

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Hårstyling #Hår #Makeup #Sminke #Outfit

Cool Girl

SAMSUNG CSC

Hey superstars! 
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra både jobb og muskelterapi, i dag startet dagen kl 06 og arbeidsdagen 0730- og selv om jeg er desidert et B menneske som elsker å sove lenge så er det faktisk helt fantastisk å stå opp før fuglene fiser og ha en tidlig start på dagen, for jo tidligere du starter, jo tidligere er du ferdig! Nå kan jeg derfor nyte resten av dagen og slappe av og gjøre meg klar til avreisen på fredag. TENK det- om bare TREEE dager sitter jeg på flyet på vei til New York, det her helt heelt sykt! 

Anywho- På lørdag fikset jeg håret på en ny måte og da kom det brått inn melding via snapchat om hvordan jeg hadde laget denne frisyren, og om ikke jeg kunne lage en tutourial av nettopp denne sveisen. Det er jo klart jeg kan!! Så nå har jeg gjort det og her er den!!

SAMSUNG CSC

Start med å dele opp håret skrått over øret på begge sider og fest i strikk. seksjoner deretter håret på toppen av hode i to, enten med midtskill eller din naturlige skill. og så ignoererer vi den ekstremt stygge etterveksten min! 

SAMSUNG CSC

Fest det løse håret på ene siden i strikk så ikke hårene blander seg, og flett en omvendt parisaflette tett mot skillen hele veien ned.
Før du fester strikken, dra litt i fletten så den blir løsere i lengdene og fest så strikken. Gjenta på andre siden av hodet.

SAMSUNG CSC

Nå har du to fletter på toppen av hodet, og det er jo kult nok det- men enda kulere er det å snurre fletten sammen og feste i en liten dott på hver side av hodet. Jeg har sett flere ulike eksempler på to dotter på hodet i sommer, så dette er min vri på den sveisen. Det er rett og slett bare å snurre sammen fletten til en passende ball og fest med strikk og evt spenner om du trenger det og VOILA, your done!

SAMSUNG CSC

Jeg syns frisyren er gøyal, ungdommelig og praktisk! Og for å understreke ungdommelig, så ble jeg faktisk spurt om legitimasjon på butikken på lørdag, haha, made my day! 

Såh- her er et noen snaps til av frisyren sammen med dagens makeup og outfit. Mer detaljer av sminken kommer senere, må bare mekke sammen bildene så skal dere få dem servert! 

*Bildedryss*
SAMSUNG CSC

Jeg har enda ikke gått lei Coachella jakken min og så har jeg fått helt dilla på den nye sports BH'en fra H&M og har en som jeg bruker til hverdags og en som jeg faktisk trener med. Den er bare så sykt digg å ha på, så jeg bruker nesten bare den om dagen, syns det er så kjipt å ha på vanlig BH nå, haha!

SAMSUNG CSC

Meen, jeg er ikke så vågal at jeg gikk på jobb sånn her altså- jeg slengte på meg en lang singlet over først, hehe
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det ble også etterlyst mer dramatisk makeup- og jeg er jo glad i å innfri ønsker, derfor kommer det mer bilder av makeupen, en liten tutourial og detaljer i neste innlegg, så stay tuned!
SAMSUNG CSC

Og husk- Det er bare å skrike ut om det er noe dere ønsker jeg skal vise, enten hår, makeup eller outfit! 


SAMSUNG CSC

Ha en fantastisk nydelig dag my loves ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Hårstyling #Hår #Makeup #Sminke #Outfit

Nude Skin

God morgen alle sammen!

Nå har jeg akkurat stått opp, sitter her med en kopp kaffe og gosser meg over å ha fått nesten 10 timer søvn i natt!
I går ble jo en litt sleten dag, opp tidlig for å jobbe varetelling etter sene nattestimer på lørdagen. For så å prøve å drepe fyllasjuken, dro jeg meg selv opp på fjellet etter jobb, for å svette ut syndene, og steike meg for en hard tur det var, men igjen super digg når jeg kom ned igjen.
Det resulterte jo i en stup trøtt Charlie når kvelden kom, så da gikk jeg i seng før 00 og sov til rett før klokken 10.

Jeg har senvakt på jobben i dag, så da passer det jo perfekt å få en liten utsovings, pluss at da rekker jeg jo å slenge fra meg en lyd her inne til dere! 
For jeg har enda et nytt produkt å vise dere, en flett ny foundation- whohooo!

SAMSUNG CSC

Det er en slik en cusion foundation, et nytt konsept som har florert det siste året hos diverse andre merker, og nå har også The Body Shop kastet seg på bølgen. Men hva er det som er så innmari bra med den her typen foundation? 
Vel- for å nevne et par ting:
Multitasking - Den dekker som en vanlig foundtaion, glatter ut huden, føles og ser ut som en BB creme
Sminke og hudpleie i ett - Med både aloevera, rosevann og solfaktor får du god fuktighet og høy beskyttelse av huden når du har den på
I farten - Den smarte boksen er lett å ta med, lett å bruke, lett å gjøre touchups- hvorenn du er!

SAMSUNG CSC

Slik ser den altså ut, og bruksområdene er mange! Du kan enten bruke den alene, slik jeg har gjort på disse bildene, eller sammen med flere produkter. 
Om du ønsker høyere dekk kan du bygge den opp i flere lag, eller ha den på over foundation og concealers. Resultatet er duggfriskt og semi matt, så om du har oljet hud er det en idè å ha på et løspudder over etter påføring. 

SAMSUNG CSC

Jeg har brukt denne hver dag i snart en uke, og virkelig elsker resultatet den gir huden min, for det ser ikke ut som jeg har på meg makeup, og huden ser frisk, jevn og flawless ut når jeg har den på! 

SAMSUNG CSC

Dere vet jo at jeg liker å ha en slik nude skin look og pare det med et par sterke lepper, og en liten fugl har hvisket til meg at dype røde lepper er en av de hotteste fargene denne høsten, derfor paret jeg dagens makeup med nettopp dette!

SAMSUNG CSC

Fresh Nude Cushion Foundation SPF 30, lanseres senere denne uken i samtlige The Body Shop butikker og jeg anbefaler dere virkelig å komme innom en av butikkene og prøve den! Dere finner meg på Galleriet i Bergen hele denne uken så det er bare å komme innom så kan jeg vise dere den ♥

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg hive meg rundt her litt og få unna et par ærend før jeg drar på jobb! Ha en absolutt fantastisk mandag fineste!


______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #thebodyshop #Makeup #Sminke 

Selvpleie dagen derpå!

Hey hå!

Herlighet, i går! Hehe- Det ble litt av en kveld, den gale familien min samlet seg, vi hadde tre griller, langbord, musikk og diskolys, det manglet ingenting for en helaften med hygge, og vi hygget til langt på natt! 
Heldige meg skulle jo også opp tidlig i dag for å jobbe,- men nå er jeg hjemme igjen, huset og uteplassen er shinet etter gårsdagen og jeg har tatt på meg treningstightsen og skal krype over dørstokkmila og komme meg ut og opp et fjell og svette ut gårsdagens synder.
Galskap- I know! Haha!

Når jeg kommer hjem igjen fra fjelltur, blir det full restitusjon og et aldri så lite hjemmespa- for er det noe jeg anbefaler dagen derpå så er det selvpleie!
I fjor skrev jeg dette innlegget med 5 kjappe tips til dagen derpå så det er jo greit at jeg følger mine enge tips av og til også da! :) 

Jeg har fått meg en ny superdigg ansiktsmaske og den ska få lov å gå løs på huden min, mens jeg har hårkur i håret og drikker te eller noe anna godt.

SAMSUNG CSC

Jeg skrev også litt om mine hudpleirutiner før helgen, om hvordan du får lykkelig hud iløpet av 30 dager, så det kan du lese om her om du vil :)

Denne masken er helt super på dager som dette, fordi den er skikkelig rensende og god og etterlater huden mer glødende og ren.
Et par nøkkelingredienser er Himalayansk Bambus kull, grønn te blader og Community Trade Tea tree olje som også er antibakteriell, denne komboen sammen med leiren, skrubber og renser og trekker ut overflødig olje fra huden og så føler du deg supernice etterpå. 

Verdt å nevne at den er helt fri for mineral oljer, paraffin og så er den 100% vegansk!

SAMSUNG CSC

Her er bilder fra da jeg testet den for første gang her om dagen- den tar virkelig skikkelig godt, renser i dybden, etterlater huden utrolig forfrisket med mindre synlige porer og alt og det som den lover! DIGG!

SAMSUNG CSC

Men nuh- skal jeg komme meg ut av døren og opp et fjell før jeg gror fast i sofaen og ikke orker likevel, haha! 

Hva skal dere gjøre i dag mine fine? 
Nyt søndagen! ♥
 

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #hudpleie #hudpleietips #thebodyshop

Happy Skin in 30 days!

SAMSUNG CSC
Hei fineste!! Det er helg, og helgen er den perfekte tida til å ta litt ekstra vare på seg selv og i dag skal det handle om å ta vare på huden!
God hudpleie gjør virkelig underverker, og for en med trøblete hud er det alfa omega å ha et godt hudpleie regime. 
Nå som vi går fra èn årstid til en annen er det fort gjort at huden vår kommer i ubalanse, så derfor tenkte jeg å dele med dere min oppskrift på hvordan få huden i balanse og oppnå happy skin in 30 days!

SAMSUNG CSC

Først litt fakta- huden fornyer seg hver 28 dag- så for å få et optimalt hudpleieresultat er det viktig å pleie huden med samme hudpleieserie i minst 28 dager for å se det rette resultatet på huden. Noen ganger vil du se resultatene fortere, men om du ikke opplever noe endring etter 28 dager, da kan det være du må bytte noen ut noen av produktene. En annen ting som ikke alle tenker på er at når du starter på ny hudpleieregime, er det viktig å huske på at man kan oppleve endringer som for eksempel mer urenheter iløpet av de første ukene. Dette er fordi du nå er i gang med en renseprosess som huden ikke har vært vant til og da vil det naturlig nok komme frem urenheter som har ligget i underhuden.

Et par viktige punkt til:
Om du er usikker på hudtype og hud tilstand, kan du få en hudpleie analyse for deretter å finne en hudpleieserie som passer din hud.
Det viktigste er å ha gode renseprodukter og pleieprodukter, samt en god maske er absolutt å anbefale,- her kan du finne en som går spesifikt på eventuelle problem områder. For spesielle hudtilstander fins det ekstra produkter og redskap man kan bruke i hudpleierutinen for å hjelpe huden i gang.

SAMSUNG CSC
Daglig rens- Nutriganics Foaming Facial Wash \ Sminkefjerner - Camomile Silky Cleansing Oil \ Ukentlig skrubb - Vitamin C Glow Boosting Microdermabrasion

Hver morgen:

 • Rens huden med ansiktsvask i lunket vann- om du bruker for varmt vann vil du strippe huden din for fuktighet og etterlate huden tørr og stram- da vil huden prøve å kompensere med å lage egen fuktighet, som resulterer til økt talgproduksjon som igjen resulterer i mer oljet hud og tørrere hud.
 • Etter rens er det lurt å bruke en alkoholfri toner- toneren er laget for å nøytralisere PH verdien i huden din, fjerne siste rest av skitt og smuss i huden og forberede huden på påføring av pleieprodukter.

SAMSUNG CSC
Toner - Aloe Calming Toner \ Essense Lotion - Drops of Youth Essense Lotion \ Drops of Youth Concentrate

 • Ved en hudtilstand som krever ekstra pleie, kan man med fordel gå over med en essence lotion, denne vil tilføre ekstra fuktighet og pleie til huden din, redusere synlighet av porer og gjøre at du trenger mindre produkt på huden etterpå.

SAMSUNG CSC

 • Ved en hudtilstand som det jeg har, fuktfattig, akne, aknearr og 25++ legger jeg også til et serum til å jobbe mot disse problemområdene.
  Her har jeg et serum med plantestamceller, som jobber med blant annet fornyelsen av huden for å gjenopprette balansen i huden.

SAMSUNG CSC

 • Påfør så øyekrem/øyegel rundt øynene ? her er det viktig å velge rett produkt til det du trenger, hvis du er plaget med hovne øyne og ringer under øynene kan en øyegel gjøre underverker for deg. Er du tørr og har mer tydelige linjer, bør du gå for en krem.

SAMSUNG CSC
Øyekrem - Oils of Life Intenseley Revitalizing Eye Cream-Gel

 • Avslutt med dagkrem og husk halsen!

SAMSUNG CSC
Dagkrem - Vitamin C Glow Boosting Moisturiser 

Hver kveld:

 • Rens huden med ansiktsvask i lunket vann- hvis du har brukt makeup kan du fjerne dette med sminkefjerner først og deretter rense huden med vask.
 • Forsett med toner og eventuelt essence lotion
 • Deretter er det pleieprodukt til øynene
 • Avlsutt med nattkrem- det er ofte forskjell på dag og nattkrem, en dagkrem inneholder ofte beskyttende ingredienser for å beskytte huden din mot ytre påvirkninger som forurensning, solen osv om dagen, mens en nattkrem inneholder legende ingredienser for å reparere det som huden utsettes for om dagen. Nattkremer er ofte rikere på fuktighet og siden huden tar til seg 4 ganger mer pleie om natten vil du få ekstra utbytte av de gode ingrediensene i nattkremen.

SAMSUNG CSC
Serum for fuktighet og klarhet - Drops of Light Pure Health Brighteing Serum \ Nattkrem - Tea Tree Night Lotion \ Punktbehandling - Tea Tree Oil

En til to ganger i uken:

 • Etter at du har renset huden, skrubber du huden med en skrubb tilpasset din hudtype og tilstand. Skrubben fjerner døde hudceller, skitt og smuss på huden samt at den øker blodsirkulasjonen som igjen gjør at huden jobber bedre med fornyelse og renselse.
 • For å forsterke pleien etter skrubb er det lurt å bruke en maske, enten du trenger en som renser og fjerner urenheter eller om du trenger en som pleier og fukter. Masken virker enda bedre på huden din når den er nyrenset og skrubbet, så gjør gjerne dette samtidig.
 • Fuktmasker kan gjerne brukes oftere om du har tørr hud, da kan du gjerne erstatte nattkremen med fuktmaske noen ganger i uken til huden din er bedre fuktet.

SAMSUNG CSC
Rensemaske - Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Ekstra redskap:

 • Hvis du har en tørr og livløs hud kan du gjerne bruke redskaper sammen med pleieproduktene dine, da fins det forskjellige ansiktsmassasje redskap som du kan bruke sammen med serum, olje eller krem for å øke blodsirkulasjonen i huden din og gjøre at produktene vil trekke bedre inn i huden.
 • Hvis du har urenheter kan du bruke skure pads sammen med ansiktskrubben din for å få en dypere rens.
 • Om du har blackheads fins det en blackhead remover som du bruker for å fjerne disse, bruker du denne er det viktig å bruke den på nyrenset og varm og fuktig hud.
 • I tilelgg har jeg alltid stående tea tree oil til å bruke som punktbehandling når jeg får utbrudd av urenheter, det er den ultimate livredder når en kvise kommer uanmeldt! 

SAMSUNG CSC
Skurepad - Facial Buffer \ Rensesvamp - Soft Facial Buffer \ Pore renser - Blackhead Remover \ Massasje verktøy \ Twin Ball Facial Massager 

Jah- så da håper jeg at det var noen som lærte noe nytt og fikk innspill på noe nyttig! Å følge disse stegene, har for meg gjort underverker for huden min i allefall, så om huden din er i ubalanse, kan det kanskje være en ide å teste ut noen av disse stegene.

SAMSUNG CSC

En liten huskis som jeg bruker er at om du kan gå èn dag uten å ha noe på huden din, og huden din ikke verken er tørr eller overstadig oljet- da vet du at hudepleien din virker! 

Nå skal jeg gå og gjøre meg klar til årets familie sommerfest hvor alle i vår "mine-dine-våre" familie kommer til oss for en hyggelig hurramegkveld! 
Håper dere nyter helgen og koser dere max max ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #hudpleie #hudpleietips #thebodyshop

Mitt livs største reise!!

SAMSUNG CSC

And I'm baaaack! 

Som jeg fortalte dere i forrige uke, trengte jeg å ta et pust i bakken da det rett og slett har vært litt for mye for meg i det siste. 
Nå har jeg hatt litt fri, hatt mye tid med familien, fått slappet av litt og komt igang med treningen igjen. I går fikk jeg for første gang på så lenge at jeg ikke husker sist, vasket ned hele huset og komt i orden i alt styling utstyret mitt etter alle jobbene jeg har hatt i det siste..
Jeg er ekstremt avhengig av å ha orden i sakene mine, og når jeg har hatt det så travelt, har jeg ikke hatt tid å holde orden og da blir jeg enda mer uorganisert og klarer ikke fokusere. Så nå begynner alt å bli organisert igjen og jeg er endelig på plass med litt ny giv til både jobb og blogg og sosial omgang! DIGG! 

SAMSUNG CSC

Jeg har liksom ikke lyst å bruke denne bloggen som noe klagemur, og ikke vil jeg bli syntes synd på- for det er ikke synd i meg, jeg velger jo selv hvor mye jeg vil jobbe og det er jo jeg som har valgt å ta på meg mer enn jeg var helt i stand til å klare. Eller, jeg klarte jo jobben, men alt anna rundt meg blir kaos. Når det er kaos rundt meg blir det kaos i hodet og da må man bare stoppe opp litt og bare ta i et tak med seg selv. Eller ihvertfall må jeg det! 

SÅ- nå har jeg tatt masse nye bilder, testet litt deilige nye produkter og så holder jeg på å gjøre meg klar til kanskje noe av det største jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg skal reise til New York - ALENE!
Hjelp!! Haha!! 

Om bare 8 dager setter jeg altså snuten avgårde på min aller første solo ferie, til en by jeg har drømt om å besøke, i en hel uke skal jeg være der og oppleve, nyte og få masse ny inspirasjon og ikke minst SHOPPE! 
Helt mutters alene blir jeg ikke, for jeg har noen venner som skal være i byen på samme tidspunkt som meg, men jeg reiser bort alene, skal bo i et kollektiv med fremmede mennesker og med mindre jeg avtaler noe med noen, så skal jeg oppleve masse nytt -alene.

Etter jeg så filmen, How to be single, så gikk det bare opp et lys for meg og jeg innså at jeg måtte bare hoppe i det og følge drømmene min, og i det siste har  en av drømmene vært å oppleve New York. I alle år har jeg alltid reist på ferie med enten familie, venner eller mine tidligere kjærester. Men aldri har jeg reist bare akkurat dit JEG ville dra, gjøre de tingene JEG ønsket mest å gjøre, så i en alder av 28 år, mens jeg ennå er singel og ikke trenger å ta hensyn til noen andre enn meg selv akkurat nå- vel, hvorfor ikke?! 
Plutselig kommer kjærligheten, barn og forpliktelser krypende, og når den tid kommer har jeg lyst til å kunne sitte der og mimre om de tingene jeg drømte om å gjøre, og at jeg faktisk gjorde dem!! 

Vi lever en gang, så hvorfor ikke faktisk LEVE livet?!

SAMSUNG CSC

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

No Limits

SAMSUNG CSC

Hey superstars! 
Oi, plutselig har det gått ALT lang tid siden jeg var innom dere sist... Men jeg har rett og slett ikke klart å finne tid å sette meg ned foran dataen og skrive med dere, det har gått så vanvittig i ett atte hjelp! Etter uken min i Flåm, hadde jeg tenkt å skrive et innlegg om hvordan det var, hva jeg har drevet med og alt- slapp av, det kommer, hehe, men det var rett på jobb på mandag og så hadde jeg bare SMIKK fulle dager hele forrige uke, så nå er jeg faktisk så sliten og trøtt og tappet at jeg snart kjenner at jeg går i bakken. Det er ikke helt bra, men etter jobb i dag har jeg fri frem til mandag. 
Jeg er  bare så utrolig dårlig på å sette grenser for meg selv, jeg vil jo bare jobbe, stå på, være sosial, gjøre alt som alle andre kan gjøre og mere til, men av og til går jeg også tom for batteri og jeg kjenner meg så ekstremt på reservetanken nå.. 
Passer egentlig ganske flott med den nye tank toppen jeg har på meg i dag fra Style Connection, hvor det står No Limits over brystet, fordi det er litt sånn jeg holder på om dagen, ingen grenser for hvor mye jeg tar på meg! 
Men etter jobb i dag skal jeg ta meg et alvorlig pust i bakken, slappe av, gjøre litt yoga og gå en tur eller noe, så jeg kan få litt orden i sakene mine igjen. 

SAMSUNG CSC

Jeg er så utrolig heldig som elsker jobben min og at det jeg syns er det gøyeste å drive på med, er det jeg får lov å jobbe med. 
Men det fins en grense, en grense jeg ikke er så flink å holde meg til, i forhold til hva som er sunt å holde på med, for nå har det vært mye greier, både jobbmessig og privat- så nå ville jeg bare innom dere og si hei- vise at jeg lever og gi dere noen bilder av dagens hår og makeup, og så bare si at jeg kommer snart sterkere tilbake, jeg må bare ha et pust i bakken! ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håret er stylet med de deilige produktene jeg snakket om i dette innlegget  og dagens makeup består av 
HUD- The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer, Instaglow CC creme, Honey Bronze Drops of Sun, EVM Powder foundation, Baked Bronzer og Blush og Honey Bronze Highlighting Dome
ØYNE- 2in1 Gel Liner Black, Super volume Mascara og Highlighting Dome i øyekroken
BRYN- Brow and Liner Kit 02
LEPPER- Lip & Cheek Stain -Bright Peony i 3 lag

SAMSUNG CSC

Ønsker dere en helt fantastisk dag videre- nå skinner jo faktisk solen, og det er jo bare helt fantastisk! 
 

Vi snakkes snart mine fine, veldig glad i dere ♥ 
______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Thebodyshop #Sminke #DAgensmakeup

 

Brow Rehab Bergen

God freeeedag!

I går hadde jeg meg en skikkelig me time dag, hvor jeg både snopte meg ny klokke, sko, litt hårprodukter og så spanderte jeg på meg en time hos Brow Rehab. De har blitt så varmt anbefalt alle veier, så da tenkte jeg at jeg skulle teste det ut!

Da jeg kom inn i lokalet deres, var det behagelig musikk, fine og rene lokaler og en fin atmosfære, så jeg satt meg ned å ventet på min tur. 
Før jeg kom til var det to kunder som akkurat ble ferdig og som hadde fått veldig fine former på sine bryn, så nå var jeg veldig spent!


Bildene er lånt fra deres Facebookside

Brynene mine har jeg spart på i flere år nå egentlig, for å prøve å få ut nok hår til å nappe dem i en jevn form.
Noe som virker som en nermest umulig oppgave- selv for en proff brow rehabber. 

SAMSUNG CSC

Jeg ble håndhilst på av hun som skulle ordne mine bryn, hun var veldig hyggelig og utførte en utrolig behagelig bryn behandling på meg, hvor hun forklarte underveis hva hun gjorde.
Jeg hadde bestillt brynsløft, deres signatur behandling, som går utpå farging av bryn, voksing og napping til 650,-.
Det hele tok 45 minutter og når du sammenligner med at jeg tidligere bare har farget og nappet bryn i frisørsalonger, hvor man da ligger med hodet i frisørvasken når man får utført behandlingen, så var dette 1000 ganger mer behagelig. Her ligger man på en deilig seng (arbeidsbenk), får teppe på om man ønsker det og ligger der å hører på fin musikk i 45 minutter mens noen duller i ansiktet ditt, dødsdigg!

Opplevelsen vil jeg virkelig gi en toppscore poengsum for, helt upåklagelig!
Resultatet- vel, med mitt utgangspunkt, tror jeg kanskje ikke formen kunne blitt bedre, men fargen ble hakket for mørk. Jeg liker å ha markerte bryn, men ikke SÅ markerte, men fargen forsvinner jo litt etter noen dager- så det kan også være bare jeg syns det er veldig uvant i dag og at jeg i morgen syns det er helt perfekt! Hehe

SAMSUNG CSC

Bildet hun tok i går ble så blurry- så jeg tok nye i dag, helt uten noe på huden og bildet er ikke redigert.

SAMSUNG CSC

Alt i alt, vil jeg si resultatet er en god 4'er, mens opplevelsen får en 6'er - så sammelagt havner jeg på en god 5'er.

Om jeg vil tilbake? Definitivt- for om man stikker innom innen 3 uker får man touch up på brynsløftet til 400. Pluss at de har klippekort hvor hver 5. brynsløft er gratis! Så tenker jeg også slik at det ikke blir perfekt på første behandling når man vokser ut brynene, så vi får se hvordan det blir neste gang- jeg har allerede booket time 23.august, så da skal dere få nye bilder og oppdatering da!

Dette er jo en luksus behandling, koster litt mer enn andre steder, men jeg syns at det var såpass digg å bare la noen andre ta styringen på brynene mine og å få ligge og slappe av i 45 minutter- kanskje det var det som gjorde det for meg, etter de harde dagene jeg hadde i forkant, haha! 

Hva syns dere? Har dere vært på Brow Rehab før? 
Nå skal jeg begynne å pakke og gjøre bilen og utstyret mitt klart for en ny tur opp til Flåm, siste innspurt nå!
Følg med på snapchat for å få oppdateringer, ellers kommer det oppsummering på bloggen over helgen.

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #BrowRehab 


 

 

Home for a minute

SAMSUNG CSC

Hei mine fine venner!

Nå sitter jeg hjemme i sofaen med min andre gigantiske kopp med kaffe, herlighet jeg er så sleten i poteten!! 
Som jeg nevnte i forrige innlegg så har jeg vært 3 dager i Flåm nå, og FOR noen dager må jeg bare si! 
De av dere som følger meg på snapchat (RockstarCharlie - bare til å legge meg til =D ) har fått med dere litt behind the scenes bilder og videoer til nå.

For de av dere som nettopp har tunet inn, så har jeg vært på fotoshoot i tre dager nå for et anerkjent amerikansk-kinesisk par som skal ha et storslått bryllup i Flåm i helgen. Jeg har blitt booket inn for hele uken, men etter mye frem og tilbake og endringer i planer, dukket det opp en fridag i dag som jeg har benyttet meg av og dratt hjemom en tur så jeg får slappet skikkelig godt av før det braker løs i helgen.
Flere detaljer kan jeg ikke komme med enda, både fordi jeg må vente til etter helgen og fordi jeg ikke helt har peiling selv enda på alt som skal skje! 
Så hold ut med meg, så skal dere få all infoen når jeg selv har den!


Som sagt, hittill har vi hatt tre dager med fotoshoot, første dag var det bare en enkel shoot ved stranden i Aurland, dag to ble helt motsatt, da ble det 4 timer kun i kjøring rundt om i Flåm, Aurland, Lærdal og Bondehagen - bare sjekk kjøreruten på kartet her- var jo helt villt! 
Det mest crazy var turen over Aurlandsfjellet- altså jeg er bare så stolt av den lille kjerren av bil jeg kjører rundt i! Den 20 år gamle Toyota Starleten min dro meg med seg opp fjellet uten noen problemer og selv om pulsen var passe høy over høydeskrekk og frykt for at bilen skulle bryte sammen, så gikk det helt knirkefritt!! I går var det ny tur opp i fjellet, men da ble jeg ikke med- de ville ikke risikere å dra bilen min opp der en gang til, i tilfelle det var et engangstilfelle at det gikk så bra, haha! Så i går ble det hår og makeup på morgenen og deretter å kjøre fra Lærdal og inn til hotellet i Flåm hvor det sto bryllupskake baking på planen.
Jepp- bryllupskaken! Godt jeg er vane med både store hotell kjøkken og baking! De har flydd inn en jente fra kina som står for å lage all dessert og bryllupskaken, så i går gikk jeg rett og slett fra å være makeupartist og stylist- til bakerassistent.

Etter først noen timer på kjøkkenet, så avslapping i Flåm og noen kopper kaffe senere kom de andre omsider ned fra fjellet så vi kunne dra videre på location. Nest ut var nemlig en geitegård! Så da var det bare å gå igang med touch ups på hår og makeup før vi menget oss inn med alle geitene for å få noen spektakulære bilder av både paret, dyrene og de majestetiske fjellene. 

Så uten noe mer mas- så kjører jeg et bildedryss til dere med bilder fra locations og behind the scenes:

*Bildedryss*Det var passelig iskaldt på toppen av Aurlandsfjellet, men oh my for en utsikt!!!
Jeg gleder meg så sykt til å se det ferdige resultatet av dette bildet. for bare med mitt mobilkamera, så ble dette ganske tøft!


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

_________________________

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

"KOS MED MEEEEG!"

SAMSUNG CSC
Hahaha

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg komme meg ut og inn til sentrum en tur- jeg skal både klippe under cuten i nakken min og få fikset brynene for første gang på sikkert 100 år!
Mer om det i neste innlegg ♥

Ha en fantastisk dag mine fine!!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #Hår #Styling #Makeupartist #påjobb #freelnace


 

The perfect hair

SAMSUNG CSC

Happy monday ♥
Nå holder jeg på å gjøre meg klar for avreise til Flåm hvor jeg skal jobbe litt denne uken.
Men før jeg reiser ville jeg dele med dere noen produkt anbefalinger som bare er helt kickass gode og som jeg har forelsket meg fulltendig i!

SAMSUNG CSC

Håret mitt har naturlig fall og litt krøller i og for å piffe opp krøllene ekstra er det noen produkter jeg har brukt i det siste som virkelig gir håret mitt skikkelig va-va-voom effekt og som gjør at jeg får maks utbytte av krøllene.

Produktene jeg har brukt er fra Kevin Murphy, som er ett av mine favoritt hårstylingsmerker.
Det er 100% Cruelty Free og har både gode ingredienser og gode dufter i sine produkter.
Underverkene jeg har brukt mest er Body Builder, Anti Gravity og nykommeren Killer Curls fra den nye serien The Waves of Our Lives.


Bildet er lånt fra Kevin Murphy Norges facebookside

Nå har jeg bare testet Killer Curls sammen med de to andre produktene og ikke bare alene, eller med de to andre produktene på bildet- så etterhvert som jeg tester den mer nøye vil jeg gi en mer eksakt omtale av den. På siden deres står det dette om produktene:
"Kevin Murphy har laget en fantastisk sammensetning av produkter for krøllete hår! Man bygger først Anti.Frizz, fuktighet som gir elastisitet og ikke minst alle vitaminer fra A til H inn i håret ved å prime håret med EASY.RIDER
Deretter tilfører man stivelse, hold, kontroll og spenst med KILLER.CURLS
Ved å blande KILLER.CURLS og EASY.RIDER får man mykere KILLER.CURLS (cuddle.curls)
I tørt hår bruker han så MOTION.LOTION for ekstra shine og definisjon. Et godt produkt å forme med uten å tilføre håret mer stivelse, men heller mer mykhet!"


SAMSUNG CSC
Uansett er komboen av Body Builder og Anti Gravity helt fantastisk, både til å knipe opp krøllene når håret er nyvasket og til å preppe håret med før jeg gjør en oppsetning eller styling. Disse to gir håret godt og holbart hold, som gjør frisyren perfekt hele dagen gjennom og så holder håret seg mykt og naturlig, uten å bli hardt og stivt, noe som er essensielt for et fint stylet krøllet hår. Som ekstra bonus i tillegg, så lukter produktene helt fantastisk! 


Bildet er lånt herfra 

SAMSUNG CSC

På lørdag vasket jeg håret, for så å preppe det med Body Builder, Anti Gravity og Killer Curls, utover kvelden på lørdag testet jeg å jobbe inn litt mer produkt og knipe opp enda mer krøller, noe som funket helt fantastisk, og da jeg gikk ut på lørdag var det med et fantastisk stort og fint krøllet hår! I går og dag frisket jeg opp frisyren med å bare spraye tørrshampo i hodebunnen og litt vann i tuppene for så å knipe krøllene på nytt- forsatt ikke noe stivheter i håret, det ser naturlig ut og krølllene holdt perfekt hele gårsdagen også. Så dette er virkelig den perfekte kombinasjonen for det perfekte håret spør du meg!

SAMSUNG CSC

Det eneste som er litt dumt, er at de er en smule pricy disse produktene, så jeg har kjøpt dem inn litt og litt for å kunne teste dem, men jeg må si at de faktisk absolutt er verdt den prisen. Selv om det svir litt i lommeboken idet jeg trekker kortet inni frisørsalongen, så føler eg virkelig at det er en god investering for å få et velpleiet, stylet og ikke minst velduftende hår! 

SAMSUNG CSC

Nå må jeg forsette å pakke videre, er så spent på denne ukens jobbing- Det jeg vet er at det blir fotoshoot i 3 dager nå i første omgang, omgivelsene er i fantastisk nydelige Flåm, så til helgen er forsatt ikke alt klart hva jeg skal gjøre- men jeg skal oppdatere dere så fort alt er på plass! 

Ha en superduper fantastisk start på uken mine fine ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #DagensMakeup #Sminke #DagensHår #Hår #Styling #KevinMurphy #CrueltyFree