hits

september 2015

Golden Flirt

Hey hey!! ♥
Har dere hatt en fin helg og uke sålangt?

Som jeg har skrevet litt om i det siste. deltok jeg på lørdag i mitt aller første løp. Og ikke bare et hvilket som helst løp, neida- et motbakkeløp også kalt verdens bratteste løp! 
Jæddæ.. her kjører vi på når vi først går i gang! Jeg er ihvertfall utrolig stolt og fornøyd og gleder meg til neste års løp allerede! 
Hehe- så stikk inn på Instagramen min og se resultat, bilder og video fra lørdagen. 
Nå som jeg har fått smaken på fjellturer ble det pinadø en tur opp Ulriken i går og hvis været holder blir det StoltzenYoga i morra- tar helt av jo! =P MEeen nok snakk om det, jeg skal vise dere noe nytt! Noe sminkerelatert- er jo helst det dere skal få se her inne hos meg =)

Jeg har prøvd meg gjennom veldig mange røde, oransje, lilla og rosa leppestifter her på bloggen. Men da var det noen som savnet litt variasjon og ville se litt annerledes brune og bronze leppefarger også. Derfor har jeg til denne looken funnet frem en brun, gullbroze aktig farge og paret sammen med en fresh lilla eyeliner! 

*Bildedryss*

 

På øynene har jeg lagt en lys skimmer farge fra midten til innerst på øyelokket, og litt forbi inn mot nesen for å lysne blikket og skape highlight der.
I globalen har jeg brukt en matt brun skygge for å skape dybde og for å løfte blikket. Langs vippelinjen har jeg lagt en lilla kajal, og deretter gått over 
med en lilla øyeskygge for å feste kajalen. Til slutt maskara både oppe og nede!


Hud: Urban Decay
Weightless Complete Coverage Concealer warm light og DMKC Pro-set Loose Powder Light. 
Kinn: B H Cosmetics Sculpt & Glow contour kit
Øyne:
The Body Shop Colourcrush Eyecolour 360- Gold Rosemance, 215- Coconuts About You og 405- Blueberry Nigh sammen med Eye Definer Purple.
Nilens Jord Extension Mascara og på bryn ModelCo More Brows.
Lepper:
The Body Shop Colourcrush Lipcolour 305- Golden Flirt

 

Det var først litt uvant å ha på en brun leppestift, men det ser jo egentlig ganske fint ut, er dere ikke enig? Dette er jo en farge jeg egentlig ikke ville valgt til meg selv, men etter å ha gått med den på hele dagen så kjente jeg at den grodde på meg! 

Hva syns du?! Kunne du brukt denne fargen selv?

Nå skal jeg snart gå i gang med å gjøre klart til månedens favoritter video, som kommer nå som september måned straks er over!
Gleder meg masse til å vise dere favorittene fra september for det ble masse nytt og fint.

Snakkes senere my loves ♥
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


 

 

#Skjønnhet #Sminke #DagensMakup

Tame Them Brows

Goood mandag!

Det er tid for litt mandagsomtale, og i dag har jeg en deilig og fantastisk nyhet til dere!
Tidligere har jeg skrevet om bryns gel med farge på, som farger og former brynene slik at de ser fyldig og flott ut. Denne gelen er, såvidt jeg har funnet ut utilgjengelig/vanskelig å få tak i, til det norske markedet...

Men nå dere, NÅ!! Etter litt iherdig leting, har jeg funnet en erstatter til min tidligere bryns favoritt fra ModelCo- La meg introdusere:

Urban Decay Brow Tamer
Flexible Hold Tinted Brow Gel

Denne fantastiske lille saken her, kommer i en fin beholder, med en liten og presis børste, som får perfekt mengde produkt på når du tar den ut.
Jeg er overlykkelig over å ha funnet denne! For ikke bare er den cruilty free og dødsgod, den har fin pris og er VELDIG lett tilgjengelig i Norge. Hurra!!!
Det jeg liker ekstra godt med denne er at det er fleksibelt hold, så brynene blir ikke helt avstivet, det ser forsatt naturlig ut og den gir fantastisk fylde og farge til brynene. Tilgjengelig på Kicks.no for 185,- og om jeg ikke tar helt feil kan den også bestilles til deg via din lokale Kicks butikk.

Så hvordan er den på brynet?

Vel slik ser det "dårlige" brynet mitt ut, uten noenting på. 
Som dere ser har jeg flere partier med lite til ingen hår. Sånn har dette brynet alltid vært og er heldigvis ikke noe selvforskyldt overnapping fra tenårene.
Men irriterende er det uansett at jeg aldri får vokst ut nok hår her. Derfor bruker jeg alltid brynsgel eller annet brynsprodukt for å fikse disse tomhullene.

I dag, kun ved bruk av Urban Decay Brow Tamer i fargen Warm Brown, ser brynet mitt slik ut. I'm in LOVE!! 

Jeg liker å gre dem til så de er litt bustete i front, samtidig som de ligger samlet bakover i halen. Slik ser da begge brynene ut. 

Så med litt foundation, rouge og leppestift på, er min no makeup-makeup på plass! :)Har du et favoritt produkt til brynene? 

Jeg har masse nyheter i sminkesamlingen min om dagen, så det er bare å følge med for updates og bilder og looks og alt og det ♥

Ha en nyyyydelig dag videre fininger!
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


 

It's Go Time!

Shit! Dagen er her! Dagen hvor jeg skal ha nummer på magen og bli timet på veien opp den bratteste fjellveien her i byn-
Stoltzekleiven Opp!

Nå har jeg stått opp tidlig, spist god frokost, gjort klar litt frukt og snacks til når jeg kommer ned fra fjellet igjen og laget en fet spilleliste til å ha på ørene på veien opp.

Det er helt spacet, jeg har skikkelig sommerfugler i magen og gruer og gleder meg, noe som er veldig rart, fordi det er jo ikke som om at jeg går dette løpet for å vinne noe ( jeg er uansett 10 minutter tregere opp der enn hun som holder rekorden)
Men tror det må være fordi jeg aldri har vært med på noe form for løp før og ikke vet hva jeg har i vente..


.
'Men jeg syns det er spennende å være med på dette da, og man blir filmet når man kommer på toppen, haha, så dere kan faktisk sitte å se på live sending og se meg komme heseblesende oppover der, en eller annen gang rundt 1215 i dag =P
(regner med ca den tiden siden jeg har pleid å gå opp på ca 20 min og starttiden min er 1158, blir skikkelig drit om jeg får mye dårligere tid i dag, haha)

Sjekk ut livesendingen HER


Jeg krysser fingrene for bra tid opp fjellet i dag og at jeg ikke kapitulerer på veien eller noe sånn, haha! Wish me luck! 

Ønsker dere en helt fantastisk nydelig helg, verdens fineste gjeng ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Bronzed Up

God morgen! 

Vet dere, det er så viktig å ta vare på vennene sine, tilbringe tid med dem, lytte, le og kose seg! 
I går var jeg på jentekveld, noe som det er utrolig lenge siden sist jeg var. Etter jeg flyttet hjem til Bergen har jeg for det meste vært sammen med vennene mine en og en om gangen. Men i går fikk vi samlet oss 3 venninner og lagde hjemmelaget pizza, snakket i timesvis og så en koslig film og det var rett og slett en så fantastisk koselig kveld! Så jeg fikk kjenne ekstra godt hvor mye jeg faktisk har savnet venninnen mine mens jeg har bodd på østlandet!
Men nå er jeg tilbake, og jeg er så takknemlig for vennene mine ♥

I går før jeg løp ut av dørene her, så lovet jeg dere flere bilder av gårdsagens makeup- så her er de

*Bildedryss*

 

Jeg har handlet litt nytt fra Makeup Mekka denne uken, og måtte jo teste ut mitt nyeste tilskudd i sminkekolleksjonen!

Hud
Urban Decay Ultra Weightless Cocealer
DMKC Translucent Powder Light
BH Cosmetics - Sculpt & Glow kit

Øyne og lepper
Metallic Bronze Eye Kit
Primer, øyenskyggepalett, maskara og liglossJeg elsker disse varme fine fargne, de er skikkelig høslige og de blendet seg utrolig godt sammen. Denne paletten vil jeg varmt anbefale!
Lip glossen var også veldig fin, og dere vet jo hvor glad jeg er i røde ting på leppene!?

Hva syns du om looken?!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________
#skjønnhet #sminke #smokeyeye

Smakebit

Hei fininger!!

OM jeg er støl i dag? 
Shit asså, i går var det hardt å komme seg opp fjellsiden, og som om ikke det var nok så slo jeg på stortrommen og ble med på Stoltzen Yoga på toppen.
Det var tross alt den 100'de gangen de arrangerte det på toppen der, så da var det jammen på tide jeg ble med for første gang, hehe.

Hittil i dag har jeg nesten bare vært på farten.. var også en tur innom legen i ste, og klarte i sus og dus å gå der ifra uten å betale, FLAUT.. så jeg må dra innom igjen i morra og gjøre opp for meg, haha! Noen flere som har klart å glemme sånt?
Nå skal jeg straks inn til byen, hente startnummeret mitt til Stoltzen Opp på lørdag, herlighet, nå kjenner jeg at jeg gruer meg asså! 
Så tilslutt skal jeg tilbringe litt etterlengtet tid med noen gode venninner resten av kvelden ♥

Fikk forresten en deilig pakke i posten i dag og jeg har laget en varm smokey eye look med produktene, men jeg rekker ikke å se over alle bildene før jeg må dra nå, så slenger ut en liten snik titt, så skal dere få flere bilder i morra, okei? :)

Sjekk ut disse fargene da!!! De er så høstlige og fine! 

Vi blogges i morra verdens fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________
#skjønnhet #sminke #smokeyeye

Get Ready!

Hallaisen dere! ♥ 

Som de av dere som følger meg på snapchat ser, så trener jeg en del for tiden, og det går mye i turer opp Stoltzekleiven her i Bergen, samt litt leking på Yogamatten hjemme.
Det er litt ekstra intensivt om dagen fordi jeg har vært så dum/lur, alt etter hvordan man ser på det, og meldt med på Stoltzen Opp, som er et løp opp en heftig fjellside her i Bergen. Ifølge nettsiden deres er det faktisk verdens bratteste løp!
Siden jeg har aldri deltatt i noe form for løp før, så dette kan bli veldig spennende (og jæ*** hardt)

Siden trening er sentralt for tiden, tenkte jeg derfor det passet bra å dele med dere noen av mine favoritt treningsfrisyrer!
I tillegg noen kjappe tips i forhold til sminke og trening, PLUSS, en liten ekstra anbefaling som jeg vil at dere skal ta en titt på, nederst i innlegget! 

*Bildedryss*

For noen måneder siden skrev jeg et innlegg om sminke og trening. Her skrev jeg litt om for og imot, samt at jeg av og til bruker litt sminke mens jeg trener, og jeg vil gjerne følge opp det temaet litt. Fordi, det jeg må si jeg har lært meg de siste månedene med trening, er at sminke på huden ikke er nødvendig, og heller ikke noe særlig bra i det hele tatt! 
Hvis ansiktet er fullt av sminke når vi svetter oss igjennom en heftig treningsøkt, som f.eks. det å gå opp Stoltzen er, så får ikke huden puste.
Porene blir tettet og det kan oppstå kviser og irritert hud. Derfor har jeg begynt med å fjerne all hudsminke før jeg går i gang med en slik treningsøkt. 
Jeg som ikke har blitt tildelt en plettfri og fonøyelig hud, må passe på ekstra da jeg er utsatt for både vonde kviser og tørrhet med min teite sensitive hud. 

Min anbefaling til dere er derfor- Fjern sminken FØR trening!
Hvis du ikke har tid eller mulighet før treningen, så fjern den i det minste med en gang du er ferdig å trene..

Som dere kommer til å se i bildene videre nedover her, har jeg ikke sminke på huden, det eneste jeg bruker er litt gel i brynene (fordi de er skikkelig umulikus for tiden)
og leppomade om jeg har tørre lepper. THATS IT!
Jeg syns også det er viktig å poengtere at vi godtar oss selv slik vi er og ser ut, og ikke faller for presset om å se så forbaska bra ut hele tiden.
Jeg er meg, du er deg og det er det vi bør like med hverandre, ikke bare fokusere på å SE flott ut bak en haug med sparkel! 
Såh, det var dagens visdomsord fra meg, hehe.. 

Nuh- over til frisyrene!

3 i 1- flette

Istedenfor å bare ha en vanlig flette, delte jeg opp sideskillen min, flettet to fletter bakover og samlet de til en flette fra midten av bakhodet og ned.
Det gjør frisyren hakket mer spennende.

Med alt håret trekt bakover, så er frisyren veldig praktisk til all type trening.
Og selv om jeg ikke er opptatt av å være så himla stasjet når jeg trener, er det kjekt å gjøre små grep for føle seg litt ektra fresh! Noe som er enkelt ved å bare piffe opp frisyren litt.

Dobbel Pariser

Neste ut er hårkur flettene mine, hehe, når jeg skal kure håret, kliner jeg det inn i en fuktgivende hårolje, fletter i to pariserfletter og går slik i to dager.
(Dette er dag to så derfor ser flettene skikkelig bustete ut =P)

Men foruten å være hårkur frisyre, så er det en fresh, litt barnslig og gøyal frisyre- syns jeg! 

PonyTail

Så har vi klassikeren, nemlig hestehale!  Det er enkelt, greit, fint og noe alle får til.

Men når hestehalen blir for lang, slik som min er begynt å bli, hender det jeg pisker meg sjøl i trynet med håret, ikke akkurat praktisk...
I enkelte treningsformer så er det rett og slett mer praktisk å ha vekk alt håret.

Da er det veldig enkelt og greit å lage en liten ball utav håret i hestehalen, så er det vekk av veien! 

Up in a Bun

Dette er for eksempel den perfekte yoga frisyren, da håret er helt vekk og jeg kan både gjøre øvelser på hodet og på rygg, uten at håret er et issue!

Har dere noen favoritt frisyrer til treningen?

______________________________________

Så over til den ekstra anbefalingen.
Min kjære barndomsvenn Kevin, har utdannet seg som PT og har nettopp lansert en helt fantastisk hjemmeside, med mye bra både for deg som trener hjemme og i studio, samt til deg som er PT selv.
Følg med på PT-KP.no, lik siden hans på facebook og følg kanalen hans på Youtube! It's Worth it!

________________________________________________

Nå skal jeg i gang med å vaske litt her i huset, før det er ut og opp Stoltzen en siste gang før løpet på lørdag. Wish me luck! ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Bright Line

Heisann venner!! 

Beklager at det ikke ble noe mandagsomtale i går, men jeg har en aldri så liten teknisk issue for tiden! 
Min kjære laptop er helt på bærtur og krasjer i hytt og pine, gjerne da spesielt mens jeg holder på med bilde og video redigering....

Så i går satt jeg borte hos en venn av meg for å leite etter ny laptop, samtidig som han prøvde å finne en måte å redde den her på imens jeg venter på å kjøpe ny.
Det var ikke mye håp for denne krabaten desverre, hehe, så har nå sett på en laptop, som jeg bare må finne litt penger til å kjøpe!
I mellomtiden får jeg prøve å holde ut med denne her, selv om det tar 100 år å redigere bilder og videoer, så skal jeg gjøre mitt ytterste for at dere får masse nytt og fint innhold her på bloggen!

Men men, anywho! Jeg har en ny makeuplook å vise dere!
Jeg har lekt litt med noen nye fargerike kajaler og laget en grønn og gull look med røde lepper til.

*Bildedryss* 

Her er alle produktene jeg bruke til dagens look. Minus den lilla kajalen, den fikk jeg ikke brukt, hehe

HUD- Wonderblur primer, All in One BB Creme og Highlighting Dome 02
ØYNE- Colourcrush Eyeshadow 360 Golden Rosemance, 215 coocnuts about you, 615 Fig Leaf sammen med Eye Definer Green og 240 Gogreous Gold sammen med Eye Definer Gold
BRYN- Smokey 2 in 1 Gel Liner
LEPPER- Colourcrush Lipcolour 125 Crazy Sexy Crimson blandet med 101 Red Siren


Hva syns dere?! 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________________
#skjønnhet #DagensMakeup #eyes #lips

How To... Smokey Eyes

Heisann dere!!

Har dere hatt en fin helg?! 
Nå har jeg en flott godbit til dere- En splitter ny video med hvordan legge smokey eyes!
For hva er vel bedre enn å bruke en dag som denne til å sitte og se på videoer for påfyll av inspirasjon, eller å øve på nye sminketeknikker og leke seg med det!?

Håper dere liker videoen, gi den gjerne en thumbs up om dere liker det dere ser! :)

*Snurr film*
Husk å slå på HD kvalitet

Hva syns dere om looken?  

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________________
#skjønnhet #howto #smokey #eyes

Colourpaint

Heisann fininger!
Jeg er denne helgen på en aldri så liten båttur med en hel haug av slekten min, vi feirer både en 80 en 50 og en 30 årsdag! Internett her er ikke akkurat til å skryte av, og det er ikke kapasitet til å laste opp den videoen jeg har laget. Men den kommer opp så fort jeg er hjemme igjen!

Derfor blir det et mobil innlegg, med neglene mine, fordi jeg syns de ble ganske kule!

Jeg lakket neglene med hvit lakk her om dagen. Så begynte den å skalle av litt etter noen dager og da fant jeg ut at jeg skulle teste å bruke Colour Paints fra OPI til å "klædde" på I tilfeldig mønster for å skjule avskallingen. Egentlig skal man bruke en sølv lakk under disse, men det funket veldig bra på hvit lakk også!

Så da vil jeg bare ønske dere en deilig helg og så snakkes vi når jeg er tilbake på land ♡

Smokey

Hei dere!! 
Nå er det jammen meg snart helg igjen!
Og i den anledning vil jeg vise dere en perfekt fest høstlook- nemlig smokey eyes! I dag har jeg laget en smokey eye med grå, lilla og sort, fra en flott øyenskygge palett fra Makeup Mekka. 
Jeg har ikke bare tatt bilder, jeg har nemlig også filmet en tutourail og laget to versjoner av videoen. En rask som dere får se i innlegget under her, og en som er litt mer utfyllende, den kan du se HER

Her kommer video og bilder- ENJOY!

*Snurr Film*

*Bildedryss*

Produktene jeg har brukt til denne looken er disse fra Makeup Mekka - Du finner alle produktene og litt mer her

Eyeshadow Magnet (øyeskygge-primer)
Smoky Soft & Heavy Mineral Eyeshadow Palette
Pro Water Resistant Kohl Eyeliner Deep Black
5 XL Massive Volume Mascara
Duo Super Smooth Lipgloss Innocen

 

Hva syns du om looken? Er du glad i å bruke smokey eyes?

Vi snakkes snart vakringer!
-Charlie

 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________________
#skjønnhet #makeupmekka #smokey #eyes

Makeup Lesson \\ Brow Fix -del1

Hellu hellu!!

Da er det endelig på tide med en ny makeuplesson!
Jeg har tidligere hatt en makeuplesson på øyemakeup og hudmakeup, så i dag tar jeg for meg bryn.
Det vil bli to deler av bryn lesson, rett og slett fordi det fins så mange forskjellige gode måter å forme og fylle i bryn på, så i dag tar jeg for meg 3 forskjellige teknikker og så vil dere få noen fler i neste makeup lesson.Først ut er bryns blyant. Her bruker jeg Brow Definer 03 fra The Body Shop, man kan også bruke en skrå kost for å duse ut blyanten, og i tillegg er det lurt å ha en børste til å gre gjennom brynet med.

1. Først starter jeg med å tegne i små strøk i underkant av brynet. Dette er for å fylle i der som det mangler fylde og for å få en fin linje på brynet. 
Her er det også viktig å ikke begynne helt fremme i brynet, for å unngå for hard linje helt fremst.
2. Deretter grer jeg gjennom brynet for å fordele fargen.

3. Over til halen, her grer jeg først hårene nedover for å finne den naturlige høyden på brynet. 
4. Så tegner jeg fra høyden og utover i halen med blyanten.

5. Igjen, over med børsten for å fordele fargen og for å gre hårene i riktig form.

6. Avslutningsvis går jeg over med en brynsgel for å forsikre om at hårene holder seg på plass hele dagen! 

Det som er viktig når man bruker en brynsblyant, er å være lett på hånden og ikke tegne på for hardt. Det skal jo tross alt se ut som hår og ikke en påtegnet strek når du er ferdig! 

Neste ut i dag er bryns skygge. Her har jeg kittet fra Glo Minerals sammen med en skråbørste fra The Body Shop.

1. Her bruker jeg litt samme teknikk som med blyant, start litt bak i brynet og påfør skygge fra underkant og opp mot høyden av brynet.
2. Gre deretter håret i halen nedover

3. Og fyll i fra høyden og ned i halen.

4. Deretter med restene på kosten, gå frem og fyll  i fronten av brynet, samt i overkant av brynet om du skylle trenge ekstra fylde der. 
5. Avslutt med brynsgel, enten blank eller med lett farge.

Når man bruker brynsskygge er det viktig å finne en farge som ser naturlig ut og som ikke er for varm i fargen. Less is more, så hvis du vil ha naturlig utseende bryn er det bittelitt produkt på om gangen som gjelder. Og såklart en lett hånd i påføringen!
Sist ut i dette innlegget, er farget bryns gel. Her har jeg to forskjellige, en fra Makeup Mekka og en fra Model Co. Førstnevnte er en lett farget gel, så den er fin å bruke alene om du er så heldig å ha rett farge og form på brynene dine og bare vil ha hårene gredd fint på plass, men den er også ypperlig å bruke som avslutning på brynene når du har fylt dem i med som jeg har gjort over her, med blyant eller skygge.
Den andre er en godt farget brynsfarge, med små fibre i seg, for å både gi deg et resultat av fyldigere og mer markerte bryn.1. Jeg viser dere her den fra Model Co. Her strarter jeg igjen, ikke helt fremme, og grer meg bakover i brynet. 
2. Denne typen brynsprodukt er perfekt for å få den litt bustete bryns effekten. Så jeg grer hårene litt oppover og ut.
3. Helt til slutt bruker jeg det som som er igjen på kosten og grer igjennom fronten av brynet. Igjen, anbefaler jeg å avslutte i front, og bare bruke restene som er igjen på børsten, da får du finest fordeling på de fremste hårene.
Hvis du begynner der, er det fort å få alt for mye produkt på kosten, og når brynene er for markerte i front ser man let veldig streng ut, og det vil vi jo ikke?!

Med farget brynsgel er det viktig å passe på mengden, begynn heller med lite produkt og bygg på. Det er fort gjort å få for mye på og da ser vi ut som sinnataggen istede for Cara Delevingne!

 

Håper dere syns denne guiden var grei, skrik ut om det er noe spesielt dere vil se til neste bryn makeup lesson!

Nå er det forresten bare få dager igjen til å nominere dine favorittbloggere til Vixen Blog Awards, og jeg blir så uendelig glad og takknemlig hvis du skulle ville nominere min blogg til årets beautyblogg ♥

Vi snakkes snart my loves!
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

____________________________________________
#skjønnhet #makeuplesson #howto #bryn #guide

Unngå å bli deppa i høst!

Jeg hørte på radioen tidligere i dag, at Ramona og Siggen kommenterte at på vg.no i dag står det en artikkel om hvordan man unngår høst depresjon og hva du skal gjøre for å forebygge dette. Men så var dette innlegget kun tilgjenelig via vg+ og da ble de skikkelig skuffa over å ikke få lese de gode tipsene.

Vel, jeg kan ikke gjengi hva som står i det innlegget da jeg ikke har vg+, men jeg kan godt komme med et par gode tips for å ihvertfall holde humøret og godfølelsen oppe iløpet av høsten og vinteren som kommer!


 • Unn deg noe godt!
  - Være seg god mat, god drikke, gode velværeprodukter, eller bare all of the above!

 

 • Sett av en dag, en gang i blant, til degtid!
  - Dette er din dag, her skal du gjøre bare gode ting for deg selv. Enten du vil ta et avslappende bad, med deilige hjemmespa produkter og en god bok, eller om det er å sitte i godkroken, se serier og slappe av, det er opp til deg. Men ta deg tid til å gjøre noe som du bare får goodfeeling av!

 • Gå på turer!
  - Det er faktisk utrolig deilig, både når høstsolen skinner, men selv også om regnet plasker ned. Det er pesielt godt hvis det plasker ned og når du da kommer inn igjen og tar av deg de våte klærne, hopper i dusjen og kan smøre deg inn med deilige kremer etterpå, det føles rett og slett som toppen av luksus! 

 • Gå på standup!
  - Hva er vel bedre for å få opp humøret, enn å sitte i et par timer og bare le non stop?! 
 • Ikke mulighet til å gå på standup? Fortvil ikke- Gå på Youtube!
  - Det fins uhorvelige mengder morsomme videoer på youtube, både av standup show, katter eller folk som tryner! Whatever floats your boat...

 • Bruk farger!
  - Enten du kler deg i farger, sminker deg med farger eller har noen friske farger i interiøret ditt, så vil noen fine freshe farger definitivt gi deg en oppløft og et bedre humør.

 • Vær med barn og/eller dyr! (forutsett at du faktisk liker barn og dyr)
  - Barn og dyr gjør noe med oss, barna snakker så fritt, leker så godt og bringer latter og glede. Dyrene tilbyr varme og gjerne litt kos, og ofte gjør dyr mye morsomme ting som vi kan le av.

 • Vær med vennene dine!
  - Inviter til en deilig høstmiddag, lag hjemmelaget konfekt, ha filmkveld eller hjemmespakveld! Det er så mye som er koselig å gjøre inne på høsten, så hvorfor ikke dele dette med de du er mest glad i å være sammen med?

 • Spis sjokolade!
  -
  Sjokolade inneholder gode antioksidanter, utløser endorfiner (som igjen gjør deg lykkeligere) og ikke minst- smaker det jo superdigg!! 
  Need I say more?

Hva er ditt beste tips for å holde humøret oppe når mørketiden kommer?

Ønsker dere en lys og lystig høsttid! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

___________________________________
#Tips #skjønnhet #høst #lykke #glede

The Humble Bean

God mandag dere!

Ny uke, ny mandag og ny omtale her i bloggen!
Nå som sommeren offesielt er over og høsten begynner å lande inn over oss, så er det ekstra mange unnskyldninger for å få gjort unna litt selvpleie på regntunge høstkvelder. Er dere ikke enig?

Vel, dagens produkt kan du fint bruke enten det er sommer eller høst, morgen eller kveld, men spesielt god er denne hvis du som meg, elsker kaffe.
Fordi det er nettopp det dette produktet er laget av! 

The Humble Bean er en utrolig deilig body scrub laget av Arabica kaffebønner og extra virgin kokos olje fra Fiji. 
Den er laget av Jessica Sakis, i Australia, og hun var så utrolig snill og ga meg denne skrubben da jeg møtte henne på Phi Phi Island turen vår i Thailand i sommer! 

Når du står i dusjen og huden er våt, så tar du ut litt av skrubben i hendene og masserer i 2-3 minutter på fuktig hud.
Etter at du har skrubbet, skyller du den av og huden vil deretter føles myk og forfrisket samtidig deilig fuktet av kokosoljen.

Det er jo som dere vet mange fordeler ved å skrubbe huden, og når du bruker denne fjerner du både døde hudceller, øker blodsirkulasjonen og reduserer cellulitter.
Og ikke minst så dufter den super digg av kaffe og kokosolje!
Alle ingrediensene er 100% naturlig, det er ingen skadelige kjemikalier og prisen er ca 105,-  

Jeg har jo en forkjærlighet til produkter som er litt unike, laget med kjærlighet, naturlige ingreidenser og som selvsagt, ikke har blitt dyretestet! 
Det er at dette produktet er oppfunnet og laget av denne søte flotte damen Jessica, gjorde meg varm i hjertet og derfor ønsker jeg å dele dette med dere.

For mer info sjekk ut facebook og instagram til The Humble Bean ♥

Vi snakkes litt senere vakringer! 
-Charlie

______________________________________________________
#Omtale #TheHumbleBean #Kropp #Selvpleie #Skjønnhet

The Lion

Da jeg lagde denne looken, hadde jeg tenkt å kalle den for noe som hadde med de mørke leppene å gjøre...Men så satt jeg å kikket gjennom litt bilder på facebooken min og kom over et "lekkert" bilde av meg, som min beste venn Karina hadde mekket sammen.

Jeg er jo født i Løvens tegn og tuller ofte med at jeg er typisk løve osv.
Det måtte hun gjøre noe med og lagde derfor dette flotte bildet av meg!

Så da jeg gikk gjennom disse bilene av dagens makeup, klarte jeg ikke å få det løve bildet ut av hodet, fordi håret mitt denne dagen, ser rett og slett ut som en løvemanke! Dermed lever jeg opp til kunstverket til min kjære venninne og mitt stjernetegn så da ble tittelen på denne looken The Lion.

*Bildedryss*Hudmakeupen i dag består av Urban Decay Concealer og pudder foundation som jeg har blitt så glad i! 
I kinnene har jeg The Body Shop sin Highlighting dome.

På øynene har jeg brukt Bootycall, Tease og Half Baked fra Naked 2 paletten til Urban Decay.
Brynene er markert med Glo minerals Brow Collection og Makeup Mekkas Brow Gel og maskaraen er er 5XL Volume Mascara fra Makeup Mekka.

På leppene i dag har jeg på med den nye Lip Stain fra H&M kollekskjonen som jeg omtalte i forrige innlegg - jeg ELSKER fargen! Den er så fin! 

Hva har dere på agendaen i dag da mine kjære venner?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


___________________________________
#Dagensmakeup #Skjønnhet #sminke 

First Impressions

Hei igjen vakringer!! 

Nå er videoen jeg filmet i går med de nye H&M produktene ferdig!
Det ble intro av alle produktene jeg har kjøpt, litt om pris, ingredienser og første inntrykk 

*Snurr Film*
husk å slå på HD kvalitetFortell meg gjerne hva dere syns om videoen og jeg blir sååå glad om dere vil abbonere på kanalen min ♥

Lots of looove
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*_______________________________
#skjønnhet #video #omtale #sminke 

Travle dager!

Heisann verdens flotteste lesere!! 

Jeg er bare kjapt innom for å gi dere en liten update- det er mye som skjer om dagen, både med blogg og privat! Det er mange produkter jeg har og skal teste, dette skal tas bilder av, filmes og klippes og redigeres. I tillegg holder jeg på med ny Makeup Lesson til dere- så jeg har ganske mange baller i luften akkurat nå, men jeg holder dere litt oppdatert på snapchat og så publiseres alt her så fort jeg er ferdig med redigeringer :)

Deler så et lite bildedryss fra en dag på kontoret, heheHva driver dere med?! Tell me, tell me- enten i kommentarfeltet eller på snap! ♥

Vi snakkes senere my loves ♥

*Følg meg gjerne på Snap, Facebook og Instagram*

 

_______________________
#skjønnhet #update #blogg

New in!

Heisann dere! 

I går var jeg som sagt på shopping! Da gikk turen innom H&M og de har jo nettopp relansert all sminken og skjønnhetsproduktene deres.
Da måtte jeg jo nesten finn ut hva de nye produktene er gode for og kjøpte derfor med meg litt forskjellig!

Jeg har nettopp filmet en first impression video til dere, og må bare redigere den så skal dere få den servert her på bloggen.
Imens tenkte jeg å dele bilder av det jeg har kjøpt med dere.

IN-BETWEEN DAYS DRY SHAMPOO 79,50,-
BRUSH CLEANSER SPRAY 39,50,-

COLOUR ESSENCE EYE PENCIL, into the blue 49,50,-
AQUA LIQUID EYELINER , poolside 59,50,-GOSSAMER LIP STAIN, leading lady 79,50,-
LIP DEFINER, maui lei, tithonia, bramble ripple og cherry tart 49,50.- pr stk

BROW SPECIALIST 39,50,-

Skrik ut om det er noen produkter dere har testet fra H&M, og si hva dere syns!
Eller om det er noen produkter dere har lyst at jeg skal teste og skrive om!
 

Vi snakkes senere my darlings ♥

*Følg meg gjerne på Snap, Facebook og Instagram*

___________________________
#Skjønnhet #sminke #H&M #newin 

Enkelte dager

Flyr bare forbi før du rekker å snu deg! 

Som i dag for eksempel. Jeg sov litt lenge, sto opp klokka ni og lagde min vanlige frokost og så satt jeg meg opp på kontoret for å jobbe litt.
Her ventet en smikk full mailboks med bare masse reklame mail som jeg ikke har giddet å slette den siste måneden.. og da har det visst hopet seg opp gitt...

Så midt i inboksryddingen, ringte min søster og krevde litt kvalitetstid sammen med henne, nevøen min og mamma, så da gikk turen til Åsane og Horisont kjøpesenter.
Der fløy det både timer og penger og da jeg kom hjem i halv sju tiden med litt for mange poser, ble det litt tid til å se gjennom alt jeg hadde kjøpt, dokumentere det på snapchat, haha! og så pakke det vekk i skuffer og skap. 

Etter dette var det bare å hive i seg noe middag og nå sitter jeg her, klokken er kvart på ni og dagen er snart omme! 
Så apropo snapchat- mange av dere følger meg der allerede, noe jeg syns er utrolig koselig!! 
Og på dager som dette hvor tid flyr av sted og jeg ikke rekker å sette meg ned med et spesifikt tema, makeuplook eller video å dele med dere- så skjer det mye rart innpå den her my storyen min. Derfor, hvis du føler for å få updates når som helst på døgnet, så får du gjerne slå følge og legge meg til på snapchat.
Der får du et innblikk i mitt private liv, alt mulig rart jeg finner på å gjøre, men også selvsagt masse skjønnhetsrelatert innhold. 

Derfor sier jeg bare legg meg til som venn på snapchat,
så skal vi ha det gøy! ♥Vi snappes ♥
-Charlie

_____________________________
#LetsBeFriend #Snapchat #Skjønnhet 

Høstens nyheter!

God morgen fininger! 

Mandag er her igjen, og jeg liker jo å starte mandager med å vise dere deilige produkter- så får vi en litt ekstra fin start på uken!
På fredag fikk jeg en pakke i posten, den inneholdt noen av de ferskeste produktene hos The Body Shop denne høsten, og jeg tenkte derfor å vise disse til dere.

//Produktene er sponset,
omtalen er ikke det ;) 

På sminkefronten har de lansert noen utrolig lekre nye Eye Definers, her er 3 av fargene- de har fått en rosa og en turkis også som ser helt FAB ut!!
I tillegg er det kommet noe veldig spennende som er Sorbet Blush. Aldri sett noe lignende før, og konsistensen på denne var utrolig fin. Dere som følger meg på snapchat så meg teste denne ut i går og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Den kommer i 4 farge nyanser.

Det som er så bra med kajalene fra The Body Shop er at de er beriket med Marula olje, Shea smør og bivoks, noe som er helt særegent da dette er Community Fair Trade ingredienser som både gjør produktet godt for deg, samt at det gir de som produserer og leverer ingrediensene en stabil inntekt og fremtid.  

Sorbet Blushen er også beriket med gode ingredienser fra Community Fair Trade som Aloe Vera og Honning. I tillegg er den tilsatt Rose ekstrakt for en deilig og frisk duft!
Den lukter nydelig og fukter i opptil 12 timer og kan fint brukes på huden både med og uten hudmakeup. 

Til kroppen har det kommet MASSE spennende nytt! 
The Body Shop har lansert Spa og The World, med deilige produkter som er optimal til å koble ut, stresse ned, rense og oppnå lykke.

Her er en av de to 350ml skrubbene som er kommet. Denne er laget meg oljene fra Ximenia treet som er spesielt mykgjørende for huden. 
Skrubbekornene i denne er fine saltkorn.Kroppskremene er også i 350ml, denne er en lukseriøs souflet aktige kremen er beriket med oljer fra den elegante Camelliablomsten.
Duften er diskret og fin og den fukter utrolig godt!Monoi er en helt fantastisk olje, denne kan brukes til både hår og kropp og gir nydelig fuktighet og lukter utrolig godt.
Oljen er en høyt verdsatt og hellig blanding av kokosolje og tiareblomster. Et skikkelig vidunder produkt!På lørdag stakk jeg innom The Body Shop butikken som ligger i nærheten av meg for å sjekke ut resten av produktene, og der var flere godbiter jeg blir nødt å kjøpe meg etterhvert, blant annet en rensende kull og leire kroppsmaske!! 

Prisene på produktene er veldig gode, du får mye for pengene og vil du se mer av utvalget og priser kan du stikke inn på din nærmeste The Body Shop butikk, eller sjekke ut nettsiden HER 

Hva syns dere?! Flere enn meg som ELSKER at det kommer så mye nytt og spennende om høsten? 

Ha en nyydelig dag dere ♥
-Charlie


_______________________________________________________________
#Mandag #Omtale #Produkter #TheBodyShop #SpaOfTheWorld #Skjønnhet

Skal, skal ikke...?!

Hallaien dere!

AH! før jeg kommer til poenget i dagens innlegg, må jeg bare si- FOR en kveld det var i går!!
Jeg ble invitert av noen venner til å bli med på stand up på Ricks i Bergen i går, jeg har aldri vært på stand up før, så jeg var veldig spent.
Så da komikerne gikk på scenen og kjørte på med vitsene sine fikk jeg trent både magemuskler og lattermuskler i ansiktet. Da jeg ikke trodde jeg ikke kunne ha det morsommere, kom Christer Torjussen på scenen og startet det hele med å dra frem et Penny blad. De fleste jenter der ute vet hva Penny blad er og har/har hatt, et forhold til dette bladet, så jeg ble veldig spent på hva han skulle med dette bladet. Han holdt oss på latterbenken gjennom hele opptredenen sin og helt til slutt så dro han frem dette bladet igjen, og der dro han frem en "er du klar for å få hest" type quiz og gjorde den om litt.
Jeg lo så jeg skreik og grein gjennom hele greien, fytti grisen jeg tror aldri jeg har ledd så hardt! Hahaha! 

Så jeg må rett og slett komme med en anbefaling og det er til alle dere som befinner dere i Bergen og som ikke har noe særlig på agendaen i kveld- ta dere en tur på Ricks og få med dere dette showet! Fordi en god latter forlenger livet- og her kan dere virkelig få dere noen ekstra år i bonus!! 

Såder- det var min lille utenomtema anbefaling for dagen =P hehehe

___________________________________________________________________

Og nå tilbake til tittelen på innlegget, -det har seg nemlig slik at jeg sitter å vurderer en sak og trenger deres feedback.
I gårsdagens look viste jeg dere en ny midlertidig sveis- og både underveis, mens jeg krittet ned hele håret mitt i rosa, lilla og blå nyanser, sminket meg og før jeg tok bilder til bloggen, snappet jeg litt bilder og la ut på my story på snapchat
(RockstarCharlie- legg meg gjerne til! ♥)
Responsen fra dere som følger meg fra før, var at håret var helt FAB og etter at jeg postet bildene jeg på bloggen, hvorpå enda flere kommenterte håret og til og med mamma'en min sendte inn kommentar om at håret mitt var tøft, da kjente jeg at jeg fikk veldig blod på tann!

Oi oi, så lyst jeg fikk til å ikke bare ha disse fargene i håret etter å ha stått en timestid på badet og krittet i vei.. men jeg fikk lyst å ha sånn her hår hele tiden!!

Så mitt spørsmål til dere er da: 
Skal jeg, eller skal jeg ikke farge håret mitt med litt forskjellige pastellfarger?!


Er det noen av dere som har farget håret slik? hvordan var det? Hvor lenge holdt det? 

Jeg blir såå glad hvis dere vil komme med deres mening på dette! ♥
Send meg din mening enten på snapchat, i kommentarfeltet her, eller på facebook! 

Nå venter jeg i spenning på hva dere syns! 

-Charlie

______________________________________
#Hår #Sminke #Skjønnhet #avstemming

Blue Jean

Im blue daba di daba daa! 

hehehe- jeg innser nå idet jeg poster dette innlegget at det er mye blått på gang i dag!
Blått i håret, blått i sminken og nå er jammen meg dagens outfit blå! 
Jaja, blått er flott!

*Bildedryss*Topp fra H&M - fra sånn, 3-4 år siden
Jeans fra H&M - kun 199,- i butikk nå, og den er superdigg å gå med! Anbefales!
Belte, også haug gammelt, fra Gina Tricot
Solbriller fra Vouge

Nå skal jeg snart gjøre meg klar for en kveld ut med venner og stand up i Bergen by! 
Hva driver dere med?

♥♥♥♥♥♥♥
-Charlie

*Følg meg gjerne på Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________
#DagensOutfit #Skjønnhet #Blå

ColourCrush

Hei fininger!!! 

Åh, det er sååå deilig at solen melder sin ankomst selv om høsten er over oss! 
Derfor måtte jeg nesten ta med meg kamera ut i solen og knipse litt bilder av dagens look.

*Bildedryss*

I går var jeg en tur innom H&M, for å se litt på den nye sminke kolleksjonen deres. Der var det veldig masse gøy, så det ble noe produkter med hjem kan du si!

I dagens makeup har jeg brukt to av produktene fra H&M kolleksjonen, nemlig kajalen og lip liner. 
And guess what?! De er faktisk veldig bra! Wohoo!

På leppene har jeg brukt H&M Lip Definer Cherry TartKajalen er H&M Colour Essence Eye Pencil Into The Ble

Resten av makeupen er Urban Decay concealer og pudder. bh Cosmetics contour kit.
Naked2 Palette, Makeup Mekka Ultra Length Fibre Mascara og ModelCo More brows

I håret har jeg brukt Hair Chalk fra The Body Shop (kjøpt i utlandet, er ikke tilgjengelig i Norge) Jeg kunne egentlig tenke meg å farge håret i sånne gøye pastellfarger, meeen jeg er alt for glad i min blonde hårfarge til å tørre =P

Hva syns dere om looken? Har dere testet noe av den nye sminken til H&M?

 Ønsker dere en fantastisk dag ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Snap, Facebook og Instagram*


____________________________________________________________
#DagensMakeup #Hår #Skjønnhet 

Favoritter fra August

GOood morgen! 

I går hadde jeg maks teknisk uflask! 
Det startet bra- filmet video, fikk lagt den inn på dataen, klippet og redigert ferdig uten noen hikker fra redigeringsprogrammet, lagret og alt var klart i 20 tiden. Tenkte dette blir bra greier og så begynner jeg å laste opp på youtube.
Men så- midt i opplastningen så tuller internettet seg og jeg får ikke lastet den ferdig!!! 

Først når klokken var passert langt over midnatt fikk jeg lastet den opp- men da var liksom hele mandagen gått og dermed fikk jeg ikke levert mandagsomtalen som planlagt... Just my luck liksom! Men jeg velger å tro at jeg kan gjøre opp for meg ved å publisere dette innlegget skikkelig tidlig i dag, jeg er nemlig nettopp stått opp og sitter med kaffen i koppen foran meg, så mine kjære gode vakre lesere- her får dere mandagsomtalen, en tirsdagsmorgen!
Denne gang ble omtalen en "måneds favoritt" omtale- Enjoy

*Snurr Film*
Husk å slå på HD kvalitet

Hva har vært deres favoritter i måneden som gikk?!

 Ønsker dere en fantastisk dag ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*
____________________________________________________________
#Månedens #Favoritter #Kroppspleie #Hår #Negler #Makeup #Skjønnhet