hits

september 2016

Never enough

SAMSUNG CSC

God morgen fininger!! Nå er det jammen meg helg igjen, og hva er vel bedre enn å starte helgen med litt deilig ny sminke?! 
Nå som det er høst er det liksom litt mer innafor å dra på litt mer på makeupen, og da er det vel ikke noe som er bedre å dra på med en litt deilig glitter hæ?! 
Forrige uke fikk vi jo inne disse deilige Eyecolour Sticksene på jobben og de er så vanvittig fine, og skimrer som baaare det! 
Så nå inn mot helgen kjører jeg knæsje lepper og glitrende øyelokk- og siden jeg er så gira så har jeg laget en bitteliten guide til hvordan jeg tok det på.

SAMSUNG CSC

...Ja, og siden jeg er bittelitt ulykkesfugl og har klart å miste kameraet mitt både i gulvet inne i tillegg til at jeg lot vinden blåse det over ende en dag jeg sto ute med tripoden og tok bilder ute på betongen, så har det klikket litt for kameraet mitt og gir meg litt sånn ymse resultater når jeg tar bilder, såe- steg for steg bildene mine ble litt mørke og uklare, men dere skjønner forhåpentligivis tegningen, høhø!

SAMSUNG CSC

- Først startet jeg med å påføre primer på øynene og så la jeg en matt brun skygge over hele lokket.
- Deretter gikk jeg over med den deilige skimrende Eyecolour Stick i fargen Nevada Gold på lokket, fra vippelinjen og opp til rett før globalen.
- For at overgangen skal bli fin, er det viktig å blende godt med en gang før den setter seg. 
- Et intenst blikk skapes deretter med en svart eyeliner og noen gode strøk med sort maskara. Easy peesy!

SAMSUNG CSC

Seee så fint et shimmer ♥

Du kan se hele påføringsmetoden på My Story på Snapchaten min- bare til å legge meg til RockstarCharlie 

SAMSUNG CSC

For å gjøre looken komplett, la jeg en kanll rød oransje matt leppestift på leppene, og her har jeg brukt den lekre nye matte leppestiften Havana Red Matte.

SAMSUNG CSC
Denne fargen er så lekker, matt og holdbar- uten at leppene blir helt knusk tørr heller! 

SAMSUNG CSC

Resterende makeupprodukter i ansiktet er:
CC cream, Cusion Foundation og litt EVM Mineral Foundation på huden.
Kinnene er varmet opp av Honey Bronze Bronzer og høydene i ansiktet er highlightet med Honey Bronze Highlighting Dome 01.
Brynene er forsatt on fleek fra min forrige session hos Brow Rehab, så de er bare formet med litt Brow & Lash Gel og bittelitt 2 in 1 Gel liner Brown.

SAMSUNG CSC

Den nude neglelakken jeg har på er også helt elsk- det er den fine 730 Almond Kiss.
Alle produktene er forresten fra The Body Shop utenom maskaraen og eyelineren, som er Fra Kat Von D.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det blir virkelig aldri nok shimmer, og disse nye Eyeshadow Sticks er bare helt nydelig å bruke! Enkel å legge, fiiiine på og så sitter de som bare det! 

SAMSUNG CSC

Neste uke kommer også to nye leppefarger inn, en dypere plommefarge om jeg ikke har lest helt feil og da tenker jeg å vise dere en deilig mørk høstlook!
Så sant kamera mitt forsatt lever.. for det viser nesten helt svart skjerm når jeg slår det på og var faktisk bare heldig med litt dagslys da jeg tok disse bildene i går. Hjelp.. har ikke råd til å kjøpe nytt! Haha! 

SAMSUNG CSC

Meeen jah- hva syns dere?! Er det bare jeg som har glitter madness fortiden eller henger dere med meg på trenden?

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå må jeg få i meg resten av kaffen og gjøre meg klar til å dra på jobb- vi skal nemlig ha et aldri så lite event på jobben i dag, nemlig #FacemaskFriday, så om du be nysgjerrig på hva det går utpå må du nesten bare poppe innom meg på jobben, eller på en av våre andre The Body Shop avdelinger, for dette blir gøysig! 

SAMSUNG CSC

Vi glitres senere my loves! 
Masse, mye, mest glad i dere ♥

__________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #Makeup #TheBoyShop

Lace

SAMSUNG CSC

Gooooood lørdag!!! 

Jeg lovet dere noen bilder av nye produkter og da tenkte jeg det passet greit med en ny makeuplook, er dere ikke enig? 
På onsdag kom det nemlig et par deilige nyheter sammen med varene på jobben og jeg måtte jo såklart få med meg noen av godbitene hjem! 
I dag tenkte jeg å vise dere 3 av disse godbitene - L'ez GO!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

The Body Shop har ENDELIG lansert helt matte leppestifter, og jeg mener det- they are to die for! 
På onsdagen da vi fikk de måtte jeg seff gå rett på den knalleste fargen og prøve den på, og siden jeg bare hadde en kort vakt på jobb så skulle jeg rett på trening etter jobben. Da fant vi ut at det var den perfekte annledning til å sjekke nøyaktig hvor gode og holdbare disse nye deilighetene er og jammen besto de prøven med glans (eh- eller matt?) !!
Jeg tok på et lag av den deilige 423- Rio Fuchsia Matte og dro ut på en to timers fjelltreningstur, og leppestiften den holdt seg helt perfekt frem til jeg sto i dusjen etterpå, DET er imponerende det! 

SAMSUNG CSC

Se så fine de eeeeeeeer!!!

SAMSUNG CSC

I tillegg kom det noe helt nytt også, nemlig disse vannfaste Eyecolour sticks, helt suuuper for en rask og enkel øyeskyggepåføring.
I dagens look har jeg på meg den lilla og den i gull, helt enkelt påført bare under øyet og rett over vippelinjen, I LOVE! ♥

SAMSUNG CSC

Tenker å teste de ut enda mer og så komme med nærmere omtale av de senere :) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har sagt det før og sier det igjen- nye leppestifter er noe av det vakreste som fins ♥ hehehe

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg komme meg inn til sentrum en tur og handle et par ting, før det blir en rooolig sofa kveld på meg i dag. 
Hva skal dere i dag? 

♥♥♥♥

__________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #Makeup #TheBoyShop

Non Stop!

SAMSUNG CSC

God kveld fininger!

Nå har jeg akkurat fått landet litt etter en lang, fantastisk dag på jobb og teateret! 
I dag var det nemlig premiere på den utrolig gøye forestillingen om Jungelboken på fyllingsdalen teater, og etter å ha først jobbet på The Body Shop for så å dra på teateret å jobbe etterpå hver dag hele uken, så har det vært lite tid til å komme innpå her og oppdatere dere.. 
Og i morgen er det først jobb og så er det Stoltzen Opp løpet rett etterpå! Jeg kjenner jeg gruer meg litt, fordi jeg ikke har fått trent like mye som jeg hadde ønsket på det fjellet, men i morgen så får det bare gå som det går- det viktigste er at jeg deltar og at jeg får kjørt meg selv litt, for det er sååå deilig etterpå.
Lørdag blir min første fridag etter å ha jobbet i ett strekk siden forrige mandag, hehe, duracell kanin sa du?

SAMSUNG CSC

Men fortvil ikke, jeg skal lage tid til dere her inne også- bare husk at jeg deler mye snaps på snapchat av hva som skjer når jeg ikke har tid å titte innom her! 
I går ankom det forresten en hel haug med nye deilige produkter på jobben, og jeg har selvsagt tømt lommeboken og snopt med meg litt som jeg skal vise dere- så det er bare å glede seg. Men inntill da,- nå tar jeg kveld, må lade batteriene etter disse intense dagene, så skal jeg heller dele masse kjekt nytt med dere i helgen! 

Husk at jeg er veldig glad i dere og er utrolig takknemlig for hver og en som klikker seg inn her inne ♥

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

Big Bang

SAMSUNG CSC

Går det an å være forelsket i et sminkeprodukt?! For det er det jeg er nå nemlig! 

Hei forresten, har dere det bra?!
Det blir visst litt sporadisk oppdatering fra meg disse dagene, jeg har nemlig uken full med jobbing på både The Body Shop og så på Fyllingsdalen Teater etterpå. I går var jeg ferdig rett før klokken 22, så det blir lange dager, men det er jo bare SÅ gøy! 
Jeg har regi på sminken, hvor jeg har laget looksene til skuespillerne for deretter å kurse dem i å gjøre disse lookene selv på de resterende forestillingene. Det er Jungelboken vi holder på med, og oppsetningen ser helt fantastisk ut- hvis du vil komme og se stykket kan du bestille biletter HER

Men tilbake til overskriften, for den omhandler nemlig tidenes RÅESTE leppestift, oh my gaaaad! Kan vi bare ta ett minutts stillhet og nyte synet av denne fargen? Knall rosa, metallisk og full i shimmer- KAN det bli bedre?! 
Jeg tenker jeg skal la bildene tale for seg altså...

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det er den sykt deilige Vice Lipstick fra Urban Decay i fargen Big Bang sammen med tilhørende 24/7 Glide-on Lip Pencil som er på leppene idag.
Den er bare så sykt elsk, fargesterk, gøyal, fin, vakker- alt på en gang! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Resten av makeupen består av:
Hud og kinn- Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup, The Body Shop Drops Of Sun, UD Beached Bronzer, TBS Honey Bronze Dome 01 og All in One Face Base
Øyne- The Body Shop Brown Quad, Colourcrush Eyecolour Berry Cheeky, Kat Von D Liner og Maskara
Bryn- The Body Shop Brow & Lash Gel - den fine formen og fargen på brynene er utført av flinke Ina på Brow Rehab Bergen

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Syns også det var gøy å hente opp det rosa i leppen til øynene, og valgte derfor å legge den knall rosa øyenskyggen med en fuktig skråpensel, slik at den ser ut som en liner, og fargene komplementerer også de grønne øynene mine veldig fint. 

SAMSUNG CSC

Urban Decay har virkelig skjønt det når det kommer til sminke, jeg elsker jo bare ALT jeg har fra de så langt.
Og de nye palettene fra The Body Shop er også helt fab, skikkelig pigmenterte og vanvittig godt hold- til den nette sum av 279,- får du 4 fine øyenskygger, det kaller jeg kupp! 

Men nå skal jeg komme meg utav dørene, i dag blir det så travelt at det nesten ryker av meg- det er først trening, for på fredag er det motbakkeløpet og jeg har ikke trent meg nok til det i det hele tatt, så her er det siste innspurt, deretter skal jeg kjøre til en av våre andre butikker å hente noen varer før jeg deretter skal kjøre videre til jobb, før jeg avslutter dagen på teateret igjen.. PUH! 
Godt jeg nettopp har hatt en uke ferie, hehe! 

Hva skal dere i dag lovlies? ♥

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #UrbanDecay #TheBodyShop

Nå ser jeg ikke slik ut lenger!

SAMSUNG CSC

Ah, hehe jeg MÅTTE bare bruke den overskriften, det blir skrevet sånn om alle kjendiser (ikke at jeg anser meg selv som kjendis på noe som helst nivå)  når de gjør noe nytt med utseende, og jeg klarer jo aldri å la vær å gå inn og se, ikke fordi overskriften "Nå ser hun ikke slik ut lenger" er så utrolig fengende, men jeg syns alltid det er interessant å se hva folk gjør når de fornyer seg litt!
Og i går, da var det min tur å fornye meg litt, jeg spanderte nemlig på meg både frisørtime og bryn fixing i går. 
Resultatet- det kan dere se rett under her det! 

SAMSUNG CSC
Slik så jeg altså ut før jeg dro til frisøren; den forrige bunnfargen jeg fikk lagt, hadde falmet og blitt en veldig gylden varm blondfarge, så har vi min ettervekst som kom oppå der igjen og så de super blonde tuppene mine ytterst. Fin mix hæ?! 
Jeg er litt allergisk mot for varme farger i håret mitt så da ba jeg frisøren min Arleen fra Think hair Wear i Knarvik, om å få bort den fæle gusjne mellomfargen og så at hun måtte bare hugge løs på de slitte tuppene mine, ingen vits i å ha langt hår når tuppene er så tørre og slitte. Så da endte jeg opp med å se slik ut!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det er utrolig uvant, å være så lys i hele håret utenom helt oppe i min naturlige ettervekst, men det er bare en vanesak. Jeg tenker å legge et litt grålig skyll over håret, slik at det blir enda likere min naturlige farge. Men nå skal håret få hvile litt først. 
Jeg ELSKER klippen, det var så vanvittig godt å fjerne alt det slitte og få en lettere manke. For ikke bare var det slitt, men alt det håret veier faktisk ganske mye, så å gå med hestehale en hel dag ga meg faktisk hodepine fordi håret mitt var så tungt bak! Da er det påtide å klippe seg vett.

SAMSUNG CSC

Arleen er virkelig fantastisk flink, hun kan faktisk bare se på deg og så vet hun hva hun skal gjøre med deg- noen frisører bare har det der i seg, og hun er en av dem! Tusen takk snuppa, I love it!! 

Hvis du vil bestille time hos henne kan du ringe til Think hair Wear i Knarvik 55 70 70 93 ♥

________________________

Nå skal jeg komme meg avgårde til jobb og så må jeg få til en treningsøkt etter jobb, om bare en uke skal jeg nemlig delta i et motbakke løp!! HJELP! 

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #bliny #forandringfryder

Grab that Pole

Heeeey beauties! 

Det er så drøyt at det går an å være så ødelagt av å snu litt rundt på døgnet, jeg sliter sånn med jet lag at jeg ikke vet hvor jeg skal snu meg!
Nå har jeg hatt to netter hvor jeg har sovet skikkelig godt og lenge, og de to andre nettene, helt elendig.. I natt sovnet jeg rundt halv tre, enda jeg var kubbeklar klokken 22 i går kveld. Jeg sleit så vanvittig for å komme meg opp i morges og våknet ikke før 4. alarmen. Med den nye fancye fitgear2 klokken min rundt armen registrerer den både aktivitet iløpet av dagen, samt søvnen min om natten og når vekkerklokken min ringer så vibrerer også klokken, sånn at jeg skal klare å våkne ganske greit, men i dag var det såå hardt, nå sitter her jeg med min 3. kopp kaffe og føler meg både bakfull, tung i kroppen og trøtt som et fly! Jeg håper bare så inderlig at det gir seg snart, sist jeg var i USA tok det en hel uke før jeg var meg selv igjen, uff, håper jeg slipper det altså..

MEN nok klaging fra meg, jeg har nemlig noen kule bilder å dele med dere! 
Før jeg dro på ferie jobbet jeg veldig mye, og en av jobbene jeg gjorde var for Iron X-Pole Studio, en kjempegøy dag hvor jeg stylet hun som driver stuidoet og hun gjorde fantastiske poseringer på stangen mens flinke fotograf Heidi Johansen Mongstad knipset i vei.
Resultatet kan dere se her:
Foto: Heidi Johansen Mongstad
Hår og makeup: Meg

 

Jeg er bare SÅ utrolig imponert over styrken og skillsene på dette kvinnemennesket, og jeg er så heldig at jeg skal få litt kursing så jeg kan teste dette ut selv, IIIK!! 

Om dere bor i Bergensområdet og ønsker å lære noen poleskills, så kan dere sjekke ut Facebooksiden til Iron X

Nå skal jeg slurpe i meg resten av kaffen og stikke bort på Fyllingsdalen Teater og ha et møte med teatersjefen der angående litt sminking av neste forestilling- wohoo! Gøysig!

Hva driver dere med i dag?! 

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg 

Sparkle sparkle sparkle!

SAMSUNG CSC

Åååhh!! Da var det endelig på tide å vise dere de deilige sminkenyhetene jeg har fått med meg hjem fra New York!! 
Det er så porno, det er så lekkert, det er sexy og det er sparkle sparkle sparkle ♥
Hvem får vel nok av glitter liksom? Ikke jeg iallefall og de nye produktene fra Urban Decay er spekket av skimmer og deilig glitter, hvis det går an å bli forelsket i produkter, så er det det jeg har blitt nå! Haha! 

Men asså- jeg tror jeg bare skal la bildene få tale for seg altså, for bare sjekk det her ut..

SAMSUNG CSC

Se så mye deilig!!! Mesteparten har jeg kjøpt med meg hjem fra New York, mens noe fikk jeg i pressepakke fra Urban Decay rett før jeg dro.

SAMSUNG CSC
For ordens skyld, presseproduktene er moondust paletten, 1 stk foundation, 3 concealere, 2 leppestifter, 2 eyelinere og en pro brush

SAMSUNG CSC

Urban Decay Pro Børster, omg de er så fiiiine!! Og den nye All Nighter foundationen er bare så sykt god! Jeg kjøpte den i New York og hadde den på ene kvelden jeg gikk ut, og huden min så bare mega flawless ut, den dekket helt sykt bra, med bare minimal mengde, så denne gleder jeg meg veldig til å teste mer av. Concealerne fikk jeg tilsendt før jeg dro, de har jeg ikke rukket å teste enda, men dette er fargekorrigerende concealere som skal jevne ujevnheter i fargen i huden, spennende!

SAMSUNG CSC

Moondust paletten er bare så sykt deilig, fy søren for noen farger og for et lekkert skimmer, gleder meg som en unge til å prøve de ut!!Bare seeee på disse fargene!!!

SAMSUNG CSC

Så måtte jeg bare kjøpe meg Naked 3 paletten, jeg har Naked 2 fra før og den er kjempefin til å legge brudemakeup med, 3'eren er også fylt med fine duse deilige farger som blir perfekt til de kommende brudene jeg har nå i høst.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♥♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​

SAMSUNG CSC

I tillegg snopte jeg med meg dette Kat Von D kittet, med to sylskarpe mini eyelinere og en helt sinnsykt god maskara, angrer på at jeg ikke plukket med meg flere av denne, for de kommer til å bli flittig brukt, det kan jeg love dere!

SAMSUNG CSC

Så måtte jeg plukke med meg en ekstra Primer Potion, fordi det bare er en av de beste øyeskygge primerne på markedet!

SAMSUNG CSC

For å komplementere de lekre fargene i Moondust palettet fikk jeg også tilsendt to superfine linere i skimrende blå og kobber, wii gleder meg til å leke med de

SAMSUNG CSC

Og så dere,- til det dere vet jeg elsker mest av alt på jord når det kommer til sminke-
Leppestifter!!!

SAMSUNG CSC

Urban Decay har jo lansert Vice 100 - en kolleksjon av 100!!!! Leppestifter i forskjellige konsistenser og farger, alt fra matt til kremet til shimmer og sheer- og de er uhmaaazing! Jeg fikk tilsendt to farger- Jawbreaker (mega matte) og Backtalk (comfort matte) og så kjøpte jeg to stk på turen Big Bang og Junkie (metallized) og fyyy søren for noen farger!!! Gleder meg villt til å vise dere dem på!
Den grønne Junkie,er ikke fordi det har klikket for meg og at jeg skal prøve å starte ny trend med grønn leppestift, men hvis det blir dødskult- kanskje jeg gjør det likevel, haha, den kjøpte jeg som en del av mitt crazy Halloween kostyme for i år! Jeg må jo nesten komme med noe gøye looks til dere i år også- så det er bare til å følge med, for jeg fikk kostymet mitt i posten i dag og alt jeg kan si er WÆÆÆH!! Hehehe

SAMSUNG CSC

I tillegg snopte jeg også med meg Lip lineren til både Big Bang og til Wonderland, leppestiften dere sikkert har merket at bodde i vesken og på leppene mine på alle bilder og snaps fra New York, den fargen er bare så elsk, så nå måtte jeg bare ha lineren også. 

SAMSUNG CSC

Hvor mye penger jeg la fra meg på Sephora tør jeg nesten ikke sjekke engang, haha, men det ble LITT kan du si- men asså, jeg har fått mye fint for penga, og det kommer til å bli noen awesome looks av disse godsakene!
Her i Norge får du forresten alle UD produktene på Kicks.no :)

___________________

Nå skal jeg ta med meg alle utropstegnene og pelle meg på jobb, så får vi tytes senere.
Husk, at jeg digger digger dere, og er veldig takknemlig for hver og en som titter innom- så forsett gjerne med det!
Kjøss og klem ♥

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #UrbanDecay #KatVonD #Innkjøp #NewYork #Sephora

Hjelper det egentlig å sette ned foten?!

SAMSUNG CSC

Nå som jeg har rukket å komme hjem fra ferie og fått litt tid foran dataen og catchet up på litt blogg og media lesning så ser jeg at den debatten jeg kastet meg på for noen måneder tilbake forsatt ulmer og at det ikke har skjedd en dritt i den retning som det burde, heller tvert i mot...

Tidligere i dag så videoen til Kristin Gjelsvik og nok en gang satt jeg og nikket meg igjennom alt hun sa og kjente at jeg kokte like mye som da jeg sist engasjerte meg i denne saken. Fordi her om dagen leste jeg en annen blogg, hvor dette med plastisk kirurgi og kosmetiske inngrep normaliseres og snakkes om som om det er det mest fantastiske og naturlige på jord. 
Jeg blir virkelig bare kvalm av det hele.. Sist jeg skrev om dette kom det inn en del meldinger fra de som var enige, men i et annet forum hvor jeg delte innlegget haglet det inn med kvasse kommentarer som om at det at jeg ville ta et standpunkt for å fremme den naturlige skjønnheten og prøve å roe ned normaliseringen av dette falske og kosmetiske- var feil! Som om at det var helt på tryne å ville fremme det å være normal og uretusjert! Hva skjer med det?! 
For det er det dere blir- dere som stapper alt mulig greier i ansikt og kropp og kutter og skjærer og fyller på hit og dit, dere er retusjerte utgaver av dere selv og jeg blir så lei meg av å se denne utviklingen, ikke bare lei meg, jeg blir sint og sur og lurer seriøst på hvor dette skal ende! 

En ting er at verdenen utvikler seg og at vi får systemer og teknologi som gagner oss (i de fleste tilfeller), men å sammenligne dette skjønnhetshysteriet og normaliseringen av det å fikse på utseende fordi det er en del av utviklingen av samfunnet, sammenlignet med en slags nyttig teknologi!?
NEI!!! 
Hva i all verden er det som er nyttig med større lepper? Hva i all verden er nytten av at du er så stram i fleisen at du ikke kan gi et ordentlig følelsesutrykk?
Alle skal få gjøre som de vil, ja det skal de- men tenk dere om i to sekunder, før dere spyr ut i sosiale medier om hvor fantastisk det er å være fylt av plastikk og gift stoffer.. Som Kristin påpeker, har vi glemt at vi skal bli gammel i denne kroppen? Hvordan tror du at du ser ut når du faktisk eldes og har et ansikt fusket til å se ut som du er 20 år yngre enn det du er- bare ta en titt på en av episodene av hvilket som helst Hollywood fruer program, er det noen av de plastikk damene som har fått ansiktet fylt i botox, strammet hit og til månen og fylt i leppene som to ballonger- SYNS dere virkelig det ser BRA ut?! Er det virkelig slik dere ønsker å se ut?! 

For å ta et par skrekkens eksempler...

Alle bildene er hentet herfra  - sånn i tilfelle du trenger flere bilder å se på...

Og så for ikke å glemme alle disse "naturlige" lip fillersene, som er syntetisk tillaget av blant annet stoffer vi allerede har i kroppen, stoffer som vi produserer selv, men som naturlig senker produksjon på etterhvert som vi eldes, for det er det som skjer for hvert år, vi eldes og skal se eldre ut og kroppen vår skal gå igjennom visse prosesser som følge av dette.

Vi skal ikke gå igjennom dette!

Disse "naturlige" og midlertidige fillersene kan også skape allergiske reaksjoner- lenge etter at man har sluttet å bruke de, fyllet kan kapsle seg og lage klumper og kuler og hevelser, som man må inn og igjen ta nye nålestikk for å rette opp i...

Vil du risikere dette?!


Alle disse bildene har jeg hentet herfra

Kanskje du er enig, kanskje du er uenig, kanskje du gir blanke F'en i hele debatten.
Men etter å ha fulgt debatten, engasjert meg så mye jeg kan, fulgt de andre som engasjerer seg, og likevel ser at innlegg som støtter oppunder å drive med plastic fantastic frontes og deles og normaliseres, så lurer jeg på om det i det hele tatt hjelper å sette ned foten?! 

Om det hjelper eller ei, jeg gir meg ikke- jeg nekter å bli med på dette hysteriet, for enn om jeg jobber i dette skjønnhetsyrket så er det IKKE den slags skjønnhet jeg vil være med å fronte! 

Du er faktisk god nok akkurat som du er og etterhvert som man blir eldre, så vil man innse at skjønnhet og utseende, ikke er det som betyr noe her i verdnen! 
Utseendet ditt definerer ikke deg som person- det er det DU og din personlighet som gjør. ♥ Be yourself, everybody else is taken!

-Over og ut-

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #PlasticFantastic #Skjønnhetsideal #Skjønnhet #skjønnhetspress 

Take me back!

SAMSUNG CSC

Hola og god mandag kjære fine lesere!!

Herlighet, denne frøkna er bare så på bærtur jet lagget atte hjelp! Natt til i går sov jeg 14 og en halv time, men i natt fikk jeg bare sovet 3 timer, lå våken til kl 0330 og skulle opp og på jobb kl 0630... Nå er jeg hjemme igjen fra jobb og sliter alvorlig med å holde meg våken selv med 3. kopp kaffe for dagen, så blir jeg bare tyngre og tyngre i kroppen og ser at det blir hardere å snu døgnet igjen enn først antatt.. Men jeg må bare holde ut til i kveld, så får jeg prøve å legge meg litt tidlig og helle sove godt ut før jobb i morra.

Det er så rart å være hjemme igjen nå, se ut vinduet og ikke se store bygninger eller høre folk snakke amerikansk til meg på gaten og fremmede som sier "have a good one!" Bare fordi de vil ønske deg en god dag! 
Kulturforskjellene her og der er enorme, og selv om det er utrolig godt å være hjemme, så savner jeg New York allerede! 
Så mye faktisk at jeg allerede driver å leter etter tid til en ny tur- for det skjer, så snart jeg har spart opp litt penger igjen, hehe.

Men imens jeg drømmer meg vekk til mer opplevelser, tenkte jeg å dele med dere et siste bildedryss fra denne deilige turen min, så tenkte jeg å komme med et aldri så lite innkjøpsinnlegg i neste post, for jeg har jo seff snopet litt deilige godsaker mens jeg har vært over dammen. 

*Bildedryss*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På tur i Brooklyn Bridge Park ♥

SAMSUNG CSC

Se så fint da!!! Utsikten fra Brooklyn over til Manhattan, ordet Concrete Jungle har fått en helt ny mening for meg, det er så vakkert, så stort, så spennende!
Selv om jeg alltid har vært en jente som har trivdes best på landet, på fjellet, i norsk natur og frisk luft, så tok denne byen virkelig pusten a

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her kan du til og med se Empire State Buiding gjennom brobena!

SAMSUNG CSC

Så måtte det jo bli en tur over selve Brooklyn Bridge også.

SAMSUNG CSC

Matthew hadde faktisk aldri gått over broen, selv om han har bodd i Brooklyn og New York i over vel et tiår tilsammen, så da var vi to glade turister på tur denne dagen, i fantastisk sol og 30 varmegrader! (Ja, han angret bittert på valget av helsort antrekk og jeans, haha)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Utsikt mot frihetsgudinnen var det også!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg tror jeg kunne stått der i timesvis og bare sett... men det var jo så mye mer jeg måtte se før jeg dro!
Så siste dagen, bare noen timer før jeg skulle dra til flyplassen, hadde jeg meg en siste liten ekskursjon, da gikk turen til East Village område (tror hvertfall det var det, haha) for å handle litt mere deilige gluten og melkefrie bakevarer. Jeg visste jo ikke hva slags mat jeg kom til å få på flyet, så for å være sikker kjøpte jeg med meg både skones og litt søt bakst som jeg kunne kose meg med. Og jammen var det bra jeg fylte opp med greier, for jeg kunne ikke spise noe annet enn frukten på flyet og med 10 pund i matpenger til de 24 timene jeg hadde på reise, ble det ikke akkurat noe festmåltid på flyplassen heller. 
Så istede koste jeg meg med kaffe og scones og donuts og banabread fra Erin McKenna's Bakery ♥ mmmmm!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg fant enda mer gatekunst som jeg bare syns var så imponerende.. tenk at hjemme i Bergen så males det bare over, selv når det er skikkelig kunstnerisk.. En ting er tægging av random ræl, men når det faktisk betyr noe, står for noe, så blir det malt over! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hehe, så mens jeg gikk der da, i gatene og tok bilder, så sto det en gruppe arbeidere og fulgte med og bare "Skal du ta bilde av oss også?!" og jeg bare "Ja, altså hvis dere vil det så kan jeg såklart det!" Så da fikk jeg et blinkskudd av den her blidfisen på veien også!

SAMSUNG CSC

Og så kom jeg på at jeg har jo helt glemt å vise dere hvordan det så ut utenfor der jeg bodde hele uken! 

SAMSUNG CSC

Her er opp gaten fra utenfor bygningen..

SAMSUNG CSC

Og her er ned gaten, hehe- ikke noe WOW faktor, men utrolig koselig og urbant. På kveldene hadde de barbeque på fortauet med boomblastere og funky musikk. En helt unik og spesiell stemning, som ikke kan beskrives med ord, men som rett og slett må oppleves!
En annen ting om må oppleves var den mega koselige, åpennårdetpassereieren-kaffe og boksjappen nedi veien. Her gikk jeg nesten hver morgen, nesten hver fordi det ikke var alltid han som drev stedet hadde kommet seg opp av sengen til å åpne sjappen i tide, for å kjøpe kaffe og høre en strofe eller to fra musikken de spilte fra en gammel platespiller.

SAMSUNG CSC

Utenfor den ene morgenen satt denne karen, han så rimelig lost ut, og jeg prøvde å slå av en prat og spurte om det var greit at jeg tok bilde, og han kunne fortelle at han på en måte var her på ferie, reisende fra en liten bygd i Texas. Hehe, vet ikke helt hva han mente med "på en måte ferie" for han utdypet det ikke, men syns det var helt greit at jeg tok bilder iallefall. 

SAMSUNG CSC

Slik så det ut inne, i vinduet der var det ett enkelt bord med en krakk foran, slik at man kunne sitte der med kaffen og jobbe litt mens man kikket utav vinduet på forbipasserende. 

SAMSUNG CSC

Utenfor sto en bokhylle, her kostet alle bøkene en dollar og man kunne enten kjøpe, selge eller bytte til seg bøker.

SAMSUNG CSC

Så koselig ♥

 

SAMSUNG CSC

Enda litt mere gatekunst...

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og så- jeg måtte bare ta det med, fordi da jeg bodde i Texas for 20 år siden, så skolebussen HELT kliss lik ut. Ingenting er endret, polstringen i setene er make, bussformen, fargen, ALT, helt likt! Det bragte tilbake masse minner og nostalgiske følelser...

SAMSUNG CSC

Og helt til slutt, en meget fornøyd meg, utenfor på trappen med mine deilige bakevarer fra Erin McKenna's og klar for avreise hjem igjen til Norge. 

Steike meg for en tur, for en opplevelse og for noen inntrykk og minner jeg har fått.
Gleder meg allerede til neste tur, når enn den måtte bli ♥

Nå skal jeg komme meg opp av sofaen min, pakke ut av kofferten, handle inn middag og komme igang med litt arbeid- ferien er over og hverdagen er igang!
Håper dere har en helt fantastisk strålende dag!

Love love love ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 
 

Max uflaks!!

SAMSUNG CSC

Heeey, hvordan har dere det?!
Altså er det MULIG å ha så dårlig reisekarma som det jeg opplevde i går?! De av dere som følger meg på snapchat fikk se en passe sleten, oppgitt og sur Charlie i går, med endeløse snaps av forsinkede fly og kjipe ventetilstander på flyplasser..Jeg mener det, 24 timer på reisefot, 3 knappe timer søvn i et flysete, 4 fly, 3 av dem forsinket som dermed resulterte i at jeg måtte bli booket om 3 ganger og fikk laaange ventetimer på flyplassene, 10 pund i matpenger som kompensasjon og på toppen av det hele- ingen bagasje da jeg kom frem....
Den opprinnelige turen min skulle rundt 11-12 timer, det skulle være to fly og 2 timers mellomlanding og så skulle jeg være fremme i Bergen kl 10 på morgenen i går- så du kan tro jeg var passe oppgitt og sliten da jeg dumpet inn dørene her et halvt døgn senere enn planlagt! Da jeg kom hjem satt jeg her og var bare helt mutt en stund, tenkte på om jeg skulle bestille meg noe mat på døren eller om jeg bare skulle gå og legge meg, så jeg tok en dusj og gikk for sistnevnte. Nå har jeg fått sovet ut, håper jeg, for jeg våknet pinadø kl 13!! Det er over 13 timer med søvn på meg det! Men sånn sett så tok jeg vel egentlig bare igjen den søvnen jeg ikke fikk mens jeg var på reise.
Så nå sitter jeg her, hjemme alene, venter på bagasjen som endelig har dukket opp på Flesland og på at forvirringen av både forskjellige tidssoner, klima og kultur skal gå over- for jeg har en skikkelig utavmegsjæl følelse her jeg sitter med alle inntrykkene jeg har fått på denne ferien min..   

Nei, så nå skal jeg ha meg en kopp kaffe til, så skal jeg sette sammen et deilig siste bildedryss til dere fra de siste dagene mine i den fantastiske byen ♥
Jeg kjenner nesten jeg har hjertesorg over å ikke være der lenger, det var så flott, så stort, så spennende og så utrolig masse mer jeg hadde lyst til å få se- men da kan jeg spare det til neste gang istede ;)

Snakkes snart mine fine ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

You are Such a Poser!

Lokaltid 1415

SAMSUNG CSC

Hehehe, dere vet at for hvert fine bilde som blir publisert har man mest sannsynlig minst 10 som ser helt forjævlig ut! Hahaha! 
Vel, det er intet unntak her for å si det sånn!

Tenkte det ville være litt morsomt å ta en titt på noen av de mislykkede bildene jeg har posert for de siste par dagene

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC
"Bare står her og fikser håret, helt tilfeldig"

SAMSUNG CSC
"Tar du bilde no?!"

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Ser ut som han baki bildet der ville være med på morroa også!

SAMSUNG CSC
"Har du tatt bildet enda?!"

SAMSUNG CSC

"Det blåser litterann"

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
"Skal eg se mot kamera eller ut mot byen?"

SAMSUNG CSC
Armene er liksom alltid bare i veien...

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
"eeeh.."

SAMSUNG CSC
Så var det disse armene då..

SAMSUNG CSC
And this face...


Stor takk til min personlige tourguide og fotograf Matthew! :) hehehe

Jaja- heldigvis ble det noen vellykkede også, de kommer litt senere, nå skal vi kjøre avgårede til flyplassen og så bærer det hjemover..
Det var mye jeg fikk gjort på denne uken, men også et par ting jeg ikke rakk, så dette blir definitivt ikke siste gang jeg kommer hit! 
Steike meg for en fantastisk tur jeg har hatt og som de fleste andre som har besøkt byen, vil jeg absolutt anbefale alle å dra hit.

Vi snakkes igjen i Norge ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

 

It's A Beautiful Day

Lokaltid 16.30

SAMSUNG CSC

Steike, det er jammen meg den siste fulle dagen min her nå! Tiden har flydd, skrittene jeg har gått er mange og opplevelsene store! 
Jeg har såklart ikke lyst å reise hjem, men det må jeg jo... hehe- imens skal jeg kose meg mest mulig den siste tiden jeg har igjen, så da blir det lite prat og masse bilder i dagens innlegg, med bilder fra gårsdagens tur til Coney Island og Brooklyn Prospect Park.

*Bidedryss*

SAMSUNG CSC

Det var helt vanvittig fint vær og sykt varmt i går, det er det i dag også forsåvidt, men det var virkelig den perfekte dag å dra til Coney Island på, ikke var det så mange folk heller så det var super chill.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg klarte ikke dy meg, måtte ha minst ett yoga bilde fra denne turen, og dette ble den perfekte plassen å ta det på, hehe.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Sjekk han her poserer til bilde jeg tok da! 

SAMSUNG CSC
Og så tok vi denne, fy søren, her snakker vi sug i magen! 
Pulsen min gikk fra 82 - 149 etter å ha tatt denne, haha!

SAMSUNG CSC

Så avsluttet vi dagen med en liten stroll i parken, hvor vi til og med spottet en liten filminnspilling med Chris O'Dowd fra Bridesmades.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Wheeere's Charlie?!

SAMSUNG CSC

Hehe, nå har jeg spist mat, slappet av litt etter å ha vært på Brooklyn Bridge tidligere, så nå skal jeg inn til Manhattan og shoppe litt! 
Snakkes senere ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

Blonde in The City

Lokaltid 09.11

SAMSUNG CSC

God morgen!
Herlighet for en dag det ble i går... Først låser jeg meg ute da jeg dro for å kjøpe kaffe i går morges- uten telefon, så jeg måtte banke på døren til noen i første etasje hørte meg og låste opp! Flaut! Så for å toppe det hele klarte jeg å havne på ville veier da jeg dro til byen alene.
Jeg skulle nemlig ha min første alene dag i sentrum og endte opp med å rote meg fullstendig vekk. Sulten og sliten og med masse handleposer spurte jeg om hjelp til å finne rett subway, og fikk perfekte forklaringer til det jeg oppdaget var den feile subwayen... Totalt brukte jeg nesten 3 timer fra jeg skjønte at jeg hadde gått meg bort til jeg kom meg på rett spor igjen, så dermed ble det verken tatt noe bilder og jeg fikk egentlig bare gjort unna shopping i èn av de 5 butikkene jeg hadde planlagt å stikke innom i går. Så i dag kuler jeg an litt, om det blir en ny tur inn til byen så blir det evt i ettermiddag en gang, bare for å gå rundt i Union Square, der jeg er kjent og ikke rote meg vekk alle andre steder, hehe. Nå går turen ut for å kjøpe litt kaffe- med mobil og nøkler, så skal vi til Coney Island etterpå, det blir gøy! 

Husk å følg med på snapchat - Rockstarcharlie for å få med dere det som skjer, når det skjer! (eller når jeg får koblet opp til wifi i det minste, høhø)

Håper dere har det fiiint og at de deilige finværsdagene som er hjemme nå behandler dere bra ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

By The Way

Lokal tid 17.00

 

SAMSUNG CSC

Hallaien!! 
Da var enda en dag kommet midtveis, ca 20 000 skritt er loggført og dagens utflukt tok oss til Central Park, Upper East Side og The MET og Harlem.
Her snakker vi kontraster folkens, fra å rusle i behagelige Central Park og bli forelsket i det søteste ekornet og nyte grønne og stille omgivelser, til å gå gjennom rikmannstrøket på Upper East Side for så å ta subwayen til Harlem og gå gjennom gatene der. Klasseforskjellen er så stor, stemningen og alt er fullstendig annerledes, selv om områdene er ganske nær hverandre. Jeg forsetter å bli overveldet over alle inntrykkene og kjenner meg så utrolig takknemlig for at jeg har muligheten til å ta denne reisen, oppleve alt jeg får oppleve og se alt jeg får se. 
Nå har jeg faktisk vært her siden fredagkveld, og enda ikke gått på en eneste shopping runde, i går kjøpte jeg meg en trenings klokke og et par småting på Rituals, men utenom det har jeg mer enn nok med å bare se- se på alt som er så utrolig annerledes enn det er der hjemme. Høre på mennesker snakke, se folk sove på gaten, alle fargene som omgir oss her, alle kontrastene... Wow, er alt jeg kan si, og at jeg definitivt skal tilbake her igjen! 

Tenker bare å kjøre igang et bildedryss i dag også, håper dere liker de.

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg falt pladask for dette søte ekornet som drakk av en liten dam på bakken for så å posere litt for meg mens jeg knipset bilder.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

These shoes are made for walkin...

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg gikk store deler av tiden i parken i dag og bare, "denne plassen har jeg sett på Gossip Girl!!" Hehehe

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

The Famous steps!

SAMSUNG CSC

Litt kunst måtte vi jo få med oss også! 

SAMSUNG CSC

Elsker intensiteten i blikket på denne statuen!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og.. eh- denne statuen, vel.. hehehe
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vel ute på gaten igjen, kom vi over et kult utstillingsvindu med masse gamle colaflasker fra overalt i verden.

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

'SAMSUNG CSC

Ooog enda et bakeri med gluten og melkefrie varer- hehe, jeg kommer til å forspise meg på søtsaker og bakevarer her borte!

SAMSUNG CSC

Og så avsluttet vi dagen i Harlem

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Alt i alt, enda en stor inntrykksfull dag, og etter å ha slappet av litt i leiligheten nå, skal vi snart ut og spise litt. 


Untill next time.... XOXO Gossip Girl

Hihi, klarte ikke dy meg! 

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 
 

Concrete Jungle

Lokal tid 18.03

SAMSUNG CSC

Hvor skal jeg begynne?! 
Vel, nå har jeg fikset meg et adapter i det minste- så nå er jeg tilbake på laptopen og har fått sett gjennom de to første dagene med bilder, mens roomien min kokkelerer på kjøkkenet. Det er helt sykt luksus for meg å få maten laget og servert, haha! 
I dag har vi gått rundt i over 5 timer, og fått med oss Lower East Side, Soho, West Village, Little Italy, Chinatown and Union Square! 
Jeg bor i Brooklyn, i en leilighet med 3 andre, men det er Matt, som dukker opp på snapchat og i noen av bildene her, som jeg kjenner. Han er stand up kompiker og har jobbet 12 år på hotell så han har super peiling på alle steder som er verdt å sjekke ut og har vært en helt super tourguide disse to dagene. Det som er så digg med å bo utenfor byen er at jeg lærer mye mer om mange flere steder og får sett mye mer, vi tar subway og jeg har kjøpt meg eget Metrocard, så jeg føler jeg får en litt mer utfoldet opplevelse.
I dag og i går har det handlet mest om å bare gå rundt og se- men utover uken nå blir det litt shopping, jeg skal teame meg opp med en jente, kanskje fler, og stikke innom Sephora og mange andre steder og finne noen perler ifra både sminke, hår og kles verdenen- i det minste håper jeg det, hehe! 
Men så i første omgang, et lite bildedryss av de siste to dagene!

*BIldedryss*

SAMSUNG CSC

Dette er rett borti høgget fra der jeg bor- det er så utrolig masse kul street art, tror nesten jeg blir å poste et eget innlegg med bare det etterhvert!

SAMSUNG CSC

På vei opp til M train, denne går over bakken og så har du L train som går under bakken. 
I dag tok vi den som går over bakken så jeg fikk se utsikten mot byen på vei innover.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg føler liksom alt bare er så kult og urbant, det er så utrolig inspirerende å se på!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

China town

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Her sitter jeg max lykkelig med ene boksen med godsaker som jeg har handlet i dag- hehe, altså, de fleste som drar på ferie bruker gjerne penger på shopping og ting de kan ta med seg hjem, jeg bruker lykkelig mine penger på ting jeg kan spise! I dette tilfellet, Donuts og bananbrød fra det glutenfrie og veganske bakeriet Erin McKenna's Bakery. Som er et bakeri for sånne som meg- med gluten og melke allergi, og såklart for veganere. 
Her får man alt man bare kan drømme om i et tradisjonelt bakeri, bare at her trenger jeg ikke drømme, her kan jeg kjøpe hva jeg vil, og alt kan jeg spise!
Det var helt magisk godt og uttrykket i fjeset mitt her tror jeg beskriver følelsen ganske bra! Så om du er glutenfri og eller vegansk, eller melkefri- dette stedet bør du sjekke ut! 

SAMSUNG CSC

Jeg kjøpte også en sånn her, en type skones med vegansk mozzarella, cherrytomater og masse digge urter! 

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

Her er bare noen av de mange gatene vi har gått gjennom i dag, bakerst i bildet der ser du Empire State Building.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

...og så et par godbiter fra gårsdagen

SAMSUNG CSC

Her var vi ved Times Square og litt forskjellige steder i midten av Manhatten.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Liten lunsjpause i parken.

SAMSUNG CSC

Vi stakk også nesen innom Chelsea Market

SAMSUNG CSC
Alt her inne var så sykt fint å se på- her var det dog ikke noe jeg kunne spise, hehe.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hadde så sykt lyst på en av disse capsene, eller bare alle!! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Haha- only in New York, at du ser noen lage en grill utav en handlevogn liksom!

SAMSUNG CSC

"Charming Charlie" - That's me allright! 
SAMSUNG CSC

Det var alt for i dag tenker jeg- jeg er bare så overveldet av intrykk- det er så sykt spennende her, gleder meg masse til å se mer, men nå skal jeg faktisk ha meg en powernap før det blir en liten tur ut igjen etterpå.
Jeg har forresten både spist superdigg middag og gomlet i meg en donut mens jeg har skrevet dette innlegget, haha!

Vi snakkes veldig snart! Lots of love ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Hårstyling #Hår #Makeup #Sminke #Outfit
 

Frøken urutinert

Gudd morning darlings!
(Det er altså morning her- lokaltid 0835)
Hehehe- her er jeg i The Big Apple, har gått rundt masse og tatt bilder og satt i går og skulle laste de opp og så bare f*en.... pcn tom for strøm og frøken urutinert her har ikke tatt med adapter!!!
Sååå- i dag når ferden går tilbake til Manhattan så skal jeg finne adapter og dermed få lastet opp et innlegg litt senere med masse fine bilder!

Jeg må jo bare si, at jeg elsker dette stedet! Alt jeg har sett, alle jeg har møtt, alt er bare så flott! I tillegg så landet en av mine beste venner her i går, så når han og kjæresten har fått orientert seg litt skal jeg treffe dem og ha litt kvalitetstid.

Nå skal jeg hive meg rundt og gjøre meg klar for å ta "the L" inn til Manhattan igjen ♡

Følg forresten gjerne med på snapchat- Rockstarcharlie
Hver gang jeg støter på WiFi oppdaterer jeg der nemlig!

Sees snart fineste

Gooo Time!!

Folkens!!!
Nå skjer det!!! Nå sitter jeg på Flesland klar for avgang, først til London og etter 5 ventetimer på Heathrow, går turen videre til JFK!!! Dette er så sykt, JEG skal til New York liksom! Ti tusen sommerfugler i magen er en underdrivelse, herlighet som jeg gleder meg! Dere får update via snapchat så langt det lar seg gjøre, og så oppdaterer jeg bloggen når jeg kommer frem ♡
Veldig glad i dere!

Det er faktisk litt sykt, men jeg matcher koffertene mine, haha!