hits

september 2017

Mamma

Kjære mamma, gratulerer så masse med dagen! ♥
Ord blir fattig når man skal beskrive deg, du e det snilleste, varmeste, mest omtenksomme mennesket eg vet om og eg kan bare håpe og drømme om at eg en dag kan leve opp til en brøkdel av den du e.

I dag e det din dag, men av alle bilder eg gikk igjennom, fantes det mest bilder av deg som steller istand til alle vi andres dager, for ikkje bare var du mammaen til mine søstre og meg, du var også dagmammaen til alle barna i Skiftedalsvegen. Der ble du ansett som både den kule, men også litt skumle mammaen i gaten som man ikkje skulle kødde med. Fordi da fikk man ikkje smake den deilige sjokoladekaken du lager med Firkløver sjokoladekrem ♥

Det e mulig Fredrik og ser på deg som skummel av og til, men aller mest ser han på deg med rein begeistring og beundring, for du e nemlig super mamma og supermormor i alle våres øyne!

Fra bleieskift, til barneskole, ungdomsskole og videregående, skoleball, guttetrøbbel, bilkjøring, arbeidslivet, til å stå på egne bein- har du vist vei, vært en støtte og alltid vært et forbilde for oss! Hvis det e nokka i dette livet vi har blitt bortskjemt med, så e det kjærlighet fra deg, så då kan vi bare håpe at vi klarer å skjemme deg bort med litt av det samme ♥

Vi Elske dæ mamma ♥

Stay Strange

SAMSUNG CSC

Happy Tuesday godtfolk!
Shit- tiden flyr så sykt, jeg føler jeg ikke har rukket å få med meg at det har blitt september enda, hehe, og nå er den hvert øyeblikk over.
Med all jobbingen så forsvinner liksom bare dagene og forrige uke var det sykkel vm her i Bergen, hvor jeg jobbet alle dagene og jeg følte eneste jeg gjorde var å stå opp, spise, dra på jobb, jobbe, dra hjem fra jobb, spise, sove og så på an igjen...
Men innimellom alt styret, rakk jeg å friske opp rosafargen i håret og knipse noen kjappe bilder her forleden- så da tenkte jeg å dele disse med dere ♥

SAMSUNG CSC

Det er alltid så rart å gå igang å ta makeupbilder igjen etter et langt opphold, så jeg følte meg så utrolig rar der jeg sto å poserte for kamera. Men så passet det jo egentlig helt perfekt med teksten på toppen jeg har på meg, fordi den både beskriver hvordan jeg følte meg der og da, samtidig som den egentlig kommer med et sjult budskap om at det er ok å være annerledes. ♥

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har brukt i dagens look er som følger:
CC creme Bright Glow 
Matte Clay Foundation 
2-In-1 Smoky Gel Liner & Brow Definer Brown
Face Contouring Palette Light - Kinn, kontur, øyne og highlihgt
Lip & Cheek Stain -  Pink Hibiskus i kinn
Drops Of Glow - Illuminating 
Lash Hero Fibre Extension Mascara 
Matte Lipstic 410 - Havana Red & Shine Lip Liquid  - Cherry Gum
Makeup Setting Spray

SAMSUNG CSC

Vi har fått inn helt nye glosser på jobb - som er helt ah-maazing ♥ Min favoritt er selvsagt den mest fargesprakende og jeg parer den sammen med matt oransjerød leppestift, wihuu! 

SAMSUNG CSC

På øynene har jeg lagt en klassisk eyeliner for så å bryte det helt med å legge blå maskara oppe og nede, samt å fargelegge noen av de nederste vippene med den rosa maskaraen- GØY! 

SAMSUNG CSC

Jeg tenkte å få til å lage et skikkelig review innlegg med glossene senere, så dere kan se de på helt au naturel - for de er virkelig dødsfine, må prøves!

SAMSUNG CSC

Vel, det var alt jeg rakk for dere i dag- for gjett hva jeg skal nå? 
Hehe, ja du gjettet nok riktig, rockstaren skal på jobb og jeg sitter nå på bussen og håper at trafikken i dag skal gå som normalt igjen etter sykkel vm.. 

Jeg må også bare si at jeg ELSKER å jobbe i den nye butikken vår på Galleriet, så om du er i Bergen, må du faktisk bare få tatt turen innom og se, ellers så må du vente til jeg får somlet sammen et innlegg med bilder av nydeligheten, høhø

Ha en fantastisk fabelaktig dag alle mine fine ♥

-Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

TIng Skjer..

God morgen! ♥

I dag ble en deilig start på dagen, uten alarmer eller noenting og jeg fikk sove helt til kroppen min var klar for å våkne- for første gang på... husker ikke sist gang!
For brått har det snart gått en hel måned siden jeg skrev forrige innlegg- og et kryptisk innlegg som bare fikk folk til å sitte igjen som et stort spørsmålstegn! 
Det var ikke helt meningen, men steike meg for en måned dette har vært, and we are not done yet!

Okey, så for å ta det hele fra start så skal jeg endelig dele litt hva som har skjedd den siste tiden og nå som ting har roet seg biiiitelitt, så får jeg kanskje tid til å oppdatere litt mer jevnlig fremover, håper jeg!

La oss ta turen tilbake til torsdag 24.08, for det var der det hele startet.

Jeg våkner opp om morgenen og det kribler i magen, da først for bare èn ting, nemlig et jobb intervju til en bonus sidejobb, senere på dagen. Jeg har ikke gått på mange jobbintervju i mitt liv, noe som kanskje sier seg selv når jeg har jobbet i samme firma i snart 10 år- men jeg har holdt mange jobbintervju, så jeg vet jo hva det går i, ergo- kriblinger i magen.

Så mens jeg sitter der ved kjøkkenbordet, drikker kaffe og spiser frokost, tikker det inn en mail med en forespørsel om jeg vil bli med på tur for å delta på et makeup masterclass, i Helsinki!
Eehh- det ville jeg selvfølgelig og ringte inn på jobb for å se om jeg kunne få fri til å bli med, for turen var allerede uken etter!

Alt ordner seg og jeg hopper rundt av glede og tenker at NÅ, nå går det ikke an å få en bedre start på dagen!
Men så- mens jeg sitter på bussen på vei til jobb intervjuet, så tikker det inn enda en forespørsel; om jeg vil være gjestelærer på makeupskolen her i Bergen og lære elevene opp i deres aller første dag med øyeteknikker.
SÅKLART jeg vil det! 
Igjen tenker jeg at NÅ går det ikke an å toppe denne dagen, for nå har det kommet tre gode ting på rappen her. 

Jobbintervjuet går veldig bra, så da jeg gikk ut av dørene derfra var det bare å vente til over helgen for å høre om jobben ble min. 
Jeg sjekker mobilen idet jeg går ut og ser det har tikket inn en meldingsforespørsel på messenger. 

Skulle JEG få jobbe med sminke på ABER BERGEN!?!?!
Jeg trodde ikke mine egne øyne og svarte henne så fort "JA" som mulig, i håp om at hun ikke hadde spurt noen andre i påvente på svar fra meg! 

Asså denne dagen, jeg fløt på en rosa sky og lurte på om noen kunne vekke meg snart! Var dette virkelig? Eller var det bare en drøm slik som da jeg drømte jeg hadde støvsuget hele huset og ikke skjønte en dritt da jeg sto og tråkket i smuler på kjøkkenet...
Men neida, dette var på ekte, dette var muligheter som har falt min vei fordi jeg har stått på som en tulling for å komme meg på beina og tilbake i fullt gir! 

Så da var det bare til å stålsette seg og gjøre seg klar for doble dager med jobbing og masse nye gøye opplevelser og erfaringer!

Mandag - Lærerjobb på The Makeup Acadamy

Min første dag som lærer- dette var SÅ gøy og ikke minst lærerikt.

Tirsdagsmorgen - Aber Bergen 

Onsdag - fikk jeg jobben! ♥

Torsdag - 24 timers tur til Helsinki!

For en gjeng, for en tur og FOR en opplevelse!!! ♥

Fredag var det tilbake på jobb på The Body Shop, rett fra flyplassen, og siden den dagen har det gått i ett! 
Med bruder i helgene og full fart på The Body Shop- vi har nemlig pusset opp butikken (bilder kommer) og de siste ukene har dagene mine på jobb vart i 10 og 12 timer fleste parten av dagene. Så det er ikke rart tiden til å sette seg ned her og skrive har vært snever. 
Men nå blir det mer back to normal fremover og jeg gleder meg til det, men med 3 jobber pluss blogg, må det sjongleres litt, så jeg må bare finne en rytme som funker! 


Alle disse fine bildene er tatt av Åshild Ringhus

Håper dere vil forsette å følge med på den nye spennende tiden som kommer! 
Jeg setter stor pris på alle meldingene som har tikket inn om hva som skjer og har skjedd denne siste måneden ♥

Som alltid, følg med på Snapchat for å få siste oppdateringer, både privat og jobb!

xoxo 
-Charlie

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify