hits

oktober 2012

Design update!

Hei! 
vil bare si ifra at noen av kategoriene ikke er up and running enda, på menyen min, men de kommer snart snart snart ;)  

-Charlie-

Oljet hud?! Store Porer?! Her er løsningen!

Tea Tree Pore Minimiser er en ny Primer som er tilpasset en oljet og uren hudtype.
Den er med på å redusere porene over tid og inneholder Tea Tree Oil som virker antibakterielt og betennelsesdempende, noe som er veldig fint for en med for eksempel rød og hissig akne.
I tillegg inneholder den også mineralpudder som gir huden en fin glød, samtidig som du forblir helt matt gjennom dagen!

Denne påføres etter dagkrem og før makeup, så hvis du er plaget med at huden blir fort blank, bør du sikre deg denne kremen for et matt resultat og en hud som har det godt og beskyttet under makeupen!
 

-Charlie-

Om Meg

Heisann!
Jeg heter Charlotte Berg, er 26 år, kommer fra utsiden av Bergen, men jeg er nå bosatt i Halden.
Min store lidenskap her i livet er å jobbe med skjønnhet!

Denne bloggen handler om nettop det- skjønnhet, alt fra inspirasjon, tips og triks om hud, hår, kropp og sminke til tutoirals og videoer med sminke looks som er enkle og gjennomførbare for "hvermannsen"

I 2005 begynte jeg å utdanne meg innen frisørfaget og jeg har gått 1 år på skole og 1 år i lære som frisør.

Etter det (i 2008) begynte jeg å jobbe i The Body Shop.
Gjennom The Body Shop har jeg deltatt på mange hudpleie og makeupkurs, jeg ble så inspirert og higen på å lære mer så da bestemte meg for å gå videre i utdanning. 

Sommeren 2011 flyttet jeg til Halden, for å starte på makeuputdannelsen i Oslo!
(ja jeg pendlet hele veien til Oslo =P )

Jeg begynte på Artcomplexion makeupskole i Oslo, august 2011 og var ferdig utdannet (som nr 2. best av kullet vårt- har lov å skryte litterann! ) juni 2012

Så nå jobber jeg som freelance som makeupartist og skjønnhetsblogger!

Som sagt vil denne bloggen handle utelukkende om skjønnhet!
Jeg kommer til å skrive om produkter jeg bruker og har testet, jeg deler de tipsene jeg har å komme med innen hår, kroppspleie, hudpleie og makeup.
Dere får også et innblikk i mitt arbeid som makeupartist, fotoshoots, moteshow jeg har vært med å sminket til, bruder jeg har vært så heldig å få fikset til sin store dag og 
generelt ansiktet og håret mitt med forskjellige makeup looks og frisyrer!

Har dere spørsmål om noe eller ønsker å booke meg til å gjøre makeup eller hår er det bare å ta kontakt på charlotte.b.88@live.com :)

Her har du meg i et nøtteskall:

(jeg vil påstå at jeg er ganske flink å skille jobb og privatliv høhø) 

Veldig koselig at du stakk innom bloggen min og leste litt om meg- så håper jeg du finner nytte i hva jeg har å komme med! 
Enjoy! 

-Charlie-

 

Vixen Blog Awards 2012/13

Hei kjære lesere!

I fjor ble jeg veldig overrasket og glad over å ha blitt nominert til Vixen Blog Awards!
Jeg var ikke mye forberedt på det og bloggen var veldig ny og upusset, så i år vil jeg prøve igjen litt mer bevistt!

Det jeg mener er bra med bloggen min er at du får direkte skjønnhetstips, bilder og inspirasjon.
Bloggen handler om meg som makeupartist og hva jeg har gjort, men også hva jeg har av kunnskap
som jeg kan dele med dere!

Du leser ikke om livet mitt og hva jeg har spist til middag, men gjerne hvilken ny hår olje jeg har testet eller min favoritt look f.eks.

Blir kjempeglad om du vil nominere meg i år også!

 

AND this is HOW you do it!

- Gå på http://www.vixen.no

-  scroll litt ned på siden og trykk på nominasjons boksen til høyre på siden, den ser slik ut: - så kommer dette vinduet opp og da fyller du inn feltene:

:


 DONE! :)

 

 Xoxo

-Charlie-

Hudpleie Rutiner

Hvordan er din hudpleie rutine?
Renser du hver morgen og kveld? 
Fukter huden med dagkrem, nattkrem, serum? 

Vi får bare tildelt en hud, så det er så utrolig viktig at vi passer på den og gir den riktig pleie.
Tenkte å dele med dere noen tips fra min hudpleie rutine:

Min hudtype er kombinert, jeg er både litt tørr men kan også bli lett oljet i huden og jeg har begynt å få mine første aldringstegn:

1. Rens2. Skrubb3. Maske4. Toner


- Når man er ca i midten av 20årene kan huden begynne å vise tegn på aldring, det gjør nettopp min hud, så jeg bruker en ansikts rens i en hudpleieserie for de første aldringstegnene, Nutriganics, som er en økologisk sertifisert serie fra The Body Shop. Rensen vasker skånsomt bort urenheter, smuss oljer og sminke i huden, samtidig som den mykgjør, frisker opp og glatter ut huden.

- En gang i uken bruker jeg en skrubb med høyt konsentrat av vitamin C fra Camu Camu bær, skubbpartikler fra knuste mikropartikler og fukt fra sheasmør.

- Masken som jeg bruker etter skrubben (også en gang i uken) er i Nutriganics serien igjen, det er en fuktighetsgivende og oppstrammende leiremaske som renser godt i dydben samtidig som den jobber med fuktighet og aldringstegnene.

- Til slutt bruker jeg en forfriskende toner.
Når vi renser huden, endres PH verdien i huden, så for å nøytralise PH verdien bør man bruke en toner, den er også med på å lukke porene og klargjøre huden for påføringen av kremer.

 5. Øyekrem6. Dagkrem7. Nattkrem8. Ansikt spray
-
Øyekrem er kjempeviktig! Huden rundt øyepartiet er så tynt at der har ikke dagkremen din noe å gjøre, så for å få riktig fukt og beskyttelse rundt øyet legger jeg et par prikker med Nutriganics øyekrem og lar huden trekke dette til seg

- Deretter påfører jeg Aloe Vera Day Cream i resten av ansiktet. Denne gir huden min riktig fuktghet iløpet av dagen. Den er kjølende lett og fin.

- Om natten tar huden til seg ekstra mye av virkestoffene i kremen du påfører, så her legger jeg Nutriganics Night Cream for å gi masse fukt og pleie til de første aldringstegnene. Rik og god  økologisk nattkrem!

- Ansiktvann er min store avhengighet- jeg bruker Vitamin C Face Spritz, spesielt når jeg legger makeup, den gir masse vitamin C til huden og er kjempedelig å spraye seg meg opptil flere ganger gjennom dagen for å holde på fukten, gløden og gi friskhet til huden!

Så her har du min hudpleie rutine, håper du fant noe nyttige tips til din egen hudpleie rutine!