hits

oktober 2015

The Green Monster

Hola! 
It's Halloween folkens!!! 


For meg startet det allerede i går med å lage et grønt monster utav Christian som skulle på Ricks sitt Halloween arrangement. 
Jeg både gruet og gledet meg til å gjøre denne makeupen, fordi han hadde funnet et bilde av denne looken, som hadde blitt gjort av en mester i bodypainting, såe jeg hadde litt å stebe etter! Du kan se orginalen her om du vil

Men med litt egne justeringer på det hele, ble det et utrolig kult resultat og Christian stakk søren meg av med første plassen i kostyme konkurransen som var på Ricks.
Det gledet meg veldig! Dere som følger meg på snapchat fikk se llitt underveis og hvordan det hele ble til slutt i går. Så da tenkte jeg å dele med dere her hvordan det hele ble!

*BIldedryss*Her kan dere se litt hvordan det var underveis! Det tok nesten 4 timer å lage dette!

 

 Jeg tror dette må være den mest kompliserte looken jeg har gjort på noen andre før, så det var utrolig kult å få utfordre skillsene litt, og ikke minst gøy at han faktisk vant for beste kostyme, hehe.


Hva syns dere?!

Nå skal jeg hive meg rundt igjen, og gjøre klart for neste pulje med folk som skal sminkes! Ha en nyyydelig feiring dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke #Makeup

 

 

Rockin Pumpkin

Hallais fint folk!! Da er Halloweenhelgen her og det er duket for feiringer rundt omkring både i dag og i morgen.
Jeg mener det ikke blir Halloween uten et gresskar, er ikke dere enig? 

Dagens Halloweenmakeup blir derfor min versjon av et gresskar! En liten bildeguide til hvordan jeg gikk frem følger også med i dag! 
Enjoy!

For å lage denne looken har jeg gått frem med å legge hvit base og så bruke oransje øyenskygge over. Rett og slett fordi jeg ikke hadde en oransje basefarge i kittet mitt! 
Så man tager hvad man haver- som det sies. Anywho- jeg fordelte hvitt over hele ansiktet, men etterlot øyehulen og området rundt munnen fritt. 

Deretter gikk jeg inn med en kajal og tegnet opp munn og tenner, øyne og nesen.Så fylte jeg inn med sort og mettet det med sort skygge, så det våte holder seg på plass!
For å få den rette oransje nyansen, blandet jeg sammen litt forskjellige oransje og gule øyenskygger og dyttet over med en beautyblender helt til jeg fikk den fargen jeg ønsket.Hvis jeg hadde hatt grønn hårfargespray, ville jeg satt håret opp i en høy topp og sprayet det grønt for å få stilken til gresskaret, men jeg hadde ikke det, så da fant jeg heller frem et skjerf jeg har laget i grønt og brukte det istede. Sort genser og skinnjakke og looken ble komplett som et litt rocka gresskar!Hvis dere ikke har sett de enda, så få med dere de tre andre Halloweenlooksene jeg har laget i år, link under bildet!

Golden, The Princess of Darkness og Colourful Skull

Skal dere feire Halloween i år? Hva skal dere kle dere ut som?!

 

Nå skal jeg hive meg litt rundt, for helgens første kunde kommer snart for å bli forvandlet til et grønt monster av noe slag, hehe, stay tuned på snapchat for updates underveis!

♥♥♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

___________________________________________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke #Pumpkin #Gresskar #Makeup

 

Damson In Distress

Hei fininger! ♥

I dag vil jeg også dele en vanlig makeuplook med dere, inspirert av Halloween i fargene!
Siden jeg la oransje i går, blir det lilla farger i dag.

*Bildedryss*

Dagens Makeup består av :

Hud- The Body Shop Fresh Nude Foundation (Helt ny!!) og All in One Face Base
Kinn- The Body Shop EVM Mineral Powder, Baked to Last Bronzer 02 og Brush On Sunlight
Øyne-
The Body Shop All in One Instablur Eye, Colourcrush Eyescolour 110- Sand By Me, 405 Blueberry Night, 210 Berry Cheeky,
360- Gold Rosemance, 320- Grape Expectationsog 015- Moonlight Kiss som eyeliner 
Bryn- 
The Body Shop Brow Definer og Colourcrush Eyecolour 215- Coconuts About You 
Lepper-
The Body Shop Eyedefiner Purple som lipliner og
Colourcrush Lip Colour 240- Damson In Destress overYou like?! =)

 

Nå må jeg løpe så jeg rekker jobb! Vi snakkes senere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________
#skjønnhet #Halloween #DagensMakeup #Sminke #Farger

Sunrise

God morgen!! 

Denne uken er dedikert til Halloween og jeg har hittil vist dere 3 looks som kan passe fint til helgens utkledninger. Men så er det jo ikke sikkert alle skal kle seg ut, noen må kanskje jobbe og av mange forskjellige andre grunner ikke skal feire Halloween. Derfor tenkte jeg det var på sin plass å dele en look, som er inspirert av Halloween i fargene, men thats it! Looken er ellers en fin høstlig look som kan brukes til når som helst. Håper dere liker den!

*Bildedryss*Dagens Makeup består av :

Hud- The Body Shop Fresh Nude Foundation (Helt ny!!) og All in One Face Base
Kinn- The Body Shop EVM Mineral Powder og Brush On Sunlight
Øyne-
The Body Shop All in One Instablur Eye, Colourcrush Eyescolour 240- Gorgeous Gold, 115- Be My Clementine, 215- Coconuts About You
og 015- Moonlight Kiss som eyeliner 
Bryn- 
The Body Shop Brow Definer og Colourcrush Eyecolour 215- Coconuts About You 
Lepper-
The Body Shop Lipliner 04 og Colourcrush Lip Colour 240- Damson In DestressHva syns dere?

Nå skal jeg fly ut dørene og komme meg på jobb! Ha en nydelig dag vakre venner ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________
#skjønnhet #Halloween #DagensMakeup #Sminke #Farger

Colourful Skull

Hellu!! ♥

Er det flere som begynner å bli klar til Halloween helgen? 
Som dere kanskje har skjønt er det full Halloween uke her på bloggen og jeg jobber med å få ut noen enkle guider med inspirasjon til Halloween looks og idag vil jeg presentere en fargerik variant av hodeskalle til dere! 

Denne gangen gikk jeg løs på de mest fargerike øyenskyggene jeg har sammen med hvit base på huden og sort i øynene.

Start med å blande godt med hvitt i foundationen og fordel i hele ansiktet og halsen. Deretter bruker du en svamp, velger deg noen farger og begynner å dytte på fargene der du vil ha dem.

Jeg la dem ganske tilfeldig rundt om i ansiktet, men jeg valgte bevisst å legge den mørkere blå og lilla under kinnbenet slik at det ble litt innhulet effekt der.

Når du er fornøyd med plasseringen av fargene begynner du å fylle i øyehulene med sort. Deretter tegner du opp nesen og hvis du vil litt "hakk" rundt om i ansiktet. 
For at det skal settes godt på plass gikk jeg over med matt sort øyenskygge over alle stedene jeg la sort.

Så er det klart for munn og tenner. Her la jeg inn ekstra med hvitt og fylte i med sort slik at det ser ut som tenner. 
(jeg hadde litt kappløp med å bli ferdig før lyset forsvant, så her gikk det litt fort i svingene og ble dermed ikke heeeelt perfekt =P )Avlsutt med løspudder for å feste hele sminken godt og du er klar! 

Likte dere denne looken?

For mer Halloween inspirasjon se HER og HER

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke #Farger

The Princess Of Darkness

I dag har jeg laget en ny Halloween look til dere! Også i dag viser jeg hvordan du kan bruke din helt vanlige sminke til å lage Halloween look og har kun hjelp i hvit teater hudsminke som jeg blander i foundationen. Ellers finner du alt annet jeg har brukt i sminkepungen.

For å lage denne looken, begynte jeg med å legge basen på huden i ansiktet, ørene og nedover halsen og brystet. Satt det med pudder og gikk så inn for å legge skygge.Her la jeg først skygge med kald brun og så gikk jeg over med litt sort øyenskygge. Jeg la skyggene under kinnben, langs neseryggen, i tinningen og rundt kragebeina.

På øynene startet jeg med å legge en rød kajal under øyet og oppover i øyekroken og deretter duset jeg ut liplineren slik at det ble som du ser på bilde 3 og 4.

Deretter gikk jeg inn med en matt kobber brun farge og dyttet over hele lokket og blendet godt ut. Så la jeg litt sort ytterst på lokket og dro det med under øyet. 
Så duset jeg alt sammen til det var blendet mykt og fint sammen. 

Brynene tegnet jeg først opp med blyant, før jeg gikk over med en lett skimrende grå øyenskygge. Jeg overdrev formen veldig så det skulle se intenst ut.Så lagde jeg "blodutredelser" rundt om i ansiktet med lipliner, disse linjene duset jeg ut med en tynn pensel før jeg fylte i linjene med matt mørkebrun øyenskygge.Leppene tegnet jeg opp med mørk lipliner ytterst og rød lipliner og leppestift innpå leppen. For å få øynene til å se ekstra sår ut, la jeg rød lipliner på våtkanten.
Maskara la jeg kun maskara på de ytterste vippene. 

Kostymet er enkelt, sinnsyke hæler, all black strømpebukse, skjørt, topp og jakke med hette!


Hva syns dere?

For mer Halloween inspirasjon se HER og HER

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

___________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke

It's That Time Again...

Dette er vel den tiden de aller fleste makeup artister gleder seg til hvert år! Tiden for å være ekstra kreativ, tiden hvor vi finner frem spesialeffekter, blod og gørr.
Jeg snakker selvsagt om Halloween! Jeg kjenner det kribler i fingrene etter å leke litt med sminken så i dag, en uke før selve dagen, ville jeg starte med å vise dere enkel look som passer fint for deg som ikke har så voldsomt mye spesial sminke. Til denne looken trenger du bare helt vanlig sminke og hvit farge til å blande i foundation.

Denne looken inspirert fra Den Hvite Dame. 

Først startet jeg med å fukte huden med en illuminerende basekrem. Deretter la jeg et lag med vanlig foundation. Deretter blandet jeg hvitt i foundationen min og la i høydene i ansiktet og så blendet jeg det inn med en svamp.

Deretter pudret jeg over huden med transparent pudder, før jeg gikk videre til å legge litt skygge under kinnbeinet. Så gikk jeg over brynene med hvit kajal, så de fikk et litt "frosted" utseende.

For å få et godt underlag til øyenskyggen la jeg først en gull kajal over hele lokket, deretter hvit kajal nederst langs vippelinjen. Deretter gikk jeg over lokket med en gullfarget øyenskygge.  


I globallinjen gikk jeg inn med bronzeren, denne fargen trakk jeg også under øyet. Så påførte jeg litt maskara kun på de midterste vippene.

På kinnbenet la jeg den samme bronzeren som jeg brukte på øynene og så gikk jeg over med shimmerkuler over der igjen. Ned langs neseryggen la jeg også litt skygge og oppå neseryggen la jeg shimmer highlight. Leppene tegnet jeg opp og fylte i med lipliner, deretter gikk jeg over med shimmer highlight både rundt leppen og på leppen.

Og for ikke å glemme halsen og brystkassen, så gikk jeg også inn med samme farger som i ansiktet. For å få litt grått i håret sprayet jeg på med masse tørrshampo og så kledde jeg på meg en hvit løs kjole med en beige strikket genser over og looken var komplett!Må jo ikke bare være blod og gørr når man kler seg ut heller

Har dere lagt noen planer for hva dere skal være på Halloween? 

Håper dere har en helt nydelig helg kjære venner ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

___________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke

Årets største trend..

I går kom jeg over en artikkel som fikk meg til å gå litt i tenke boksen og da følte jeg for å dele tankene mine her med dere og høre hva dere mener og tenker om dette..Det er ingen hemmelighet at Contouring er den store hypen for 2015 og kosmetikk leverandører produserer egne contourkits og et drøss av andre produkter egnet til contouring. Det florerer av før og etter bilder, how to guider og videoer av hvordan man selv kan utføre denne teknikken, som tidligere har vært forbeholdt de proffesjonelle.

Men så tenker jeg -hva er effekten av dette? 
Hva gjør det med oss jenter og kvinner at det produseres og frontes i alle hjørner hvordan vi "enklest" og med "de beste produktene" skal få til å endre ansiktene våre?

Fordi nå snakker jeg ikke om det å gi litt glød og form i ansiktet slik som vi gjør med litt solpudder, nå snakker jeg om den teknikken hvor vi først påfører en foundation som er tilpasset huden vår, for så å legge til et annet meget dekkende produkt som skal gi oss illusjonen av mer innsunkne kinn, høyere kinnben, smalere nese, slankere hals og smalere kjeve.
En ting er å bruke denne teknikken til når vi skal på noe veldig spesielt, eller til fotoshoot eller show og andre ting som krever en kraftigere makeup.
Men det som skremmer meg, er at jeg ser mer og mer at dette er noe man plutselig skal gjøre til hverdagsrutine, din daglige makeup skal da altså bestå av å fullstendig endre hvordan du egentlig ser ut med bruk av sminke. Misforstå meg rett, jeg sier ikke at vi aldri skal bruke contouring, men jeg vil at vi tenker litt over når vi bruker det og hvorfor!

Jeg er veldig for å fremme din og min naturlige skjønnhet, bruke produkter som forskjønner det man allerede har. Når jeg jobber både med kunder som vil bli ny og få personlige sminketips, så er jeg opptatt av at man skal lære seg sminke teknikker som man kan ta i bruk til det hverdagslige. Igjen, fremme det som er vakkert med hver enkelt person, ikke vise dem hvordan man dekker over, sjuler og gjemmer hvordan man egentlig ser ut!

For hva skjer når du tar av deg all sparkelet? Hva skjer med selvbildet til hver enkelt om man tar på seg en maske hver eneste dag, som endrer hvordan du faktisk ser ut? Er du ikke vakker nok slik som du er? Er det dette budskapet vi har lyst å fremme? 

Som makeupartist elsker jeg sminke og alt det morsomme man kan gjøre med sminke og det er såklart kult å se effekten av både contouring og andre teknikker som fins i sminkeverdenen. Men jeg er uhyre opptatt av at vi ikke skal miste oss selv i mylderet av det morsomme og flotte som fins av sminke. Fordi til syvende og sist så tar vi av oss sminken, og hvis du bare føler deg "vakker" når du er malt og konturert går det feil vei...

 

Hva er din mening?!
_________________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

___________________________________________
#skjønnhet #naturligskjønnhet #Contouring #Sminke 

Favoritt Foundations

GoOOd mandag!!

Jeg syns tiden går så sinnsykt fort!! Er det noen som har tenkt over at det er knappe 2 måneder til jul?! 
Det er så villt, hvor blir tiden av!?

Vel, mens jeg sitter å fordøyer sjokket over tiden som løper i fra meg, så tenkte jeg idet minste å underholde dere med å vise dere 3 av mine favoritt foundations!
Hver mandag har jeg jo omtale av ett eller flere produkter, og jeg får mye spørsmål om foundations så da håper jeg dere liker denne lille guiden blandt mine favoritter.

Det er 3 helt forskjellige foundations, som gir forskjellige resultat. Jeg liker jo å variere litt på hvordan jeg sminker meg, så disse 3 favorittene er hver til sin funksjon best i det området de skal brukes til.

Naturlig

Jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden, være naturlig og fronte produkter som er gode for deg og for miljøet. Mineralmakeup er derfor et naturlig valg for meg i den settingen. Her har jeg testet utrolig mye forskjellig og jeg havner tilbake til denne pudder foundationen hver eneste gang. 
Prisen er god, ingrediensene er få (noe som er vesentlig for et godt mineralpudder) dekkevnen og holdbarheten er super så derfor blir mitt favoritt mineralpudder Extra Virgin Mineral Powder Foundation fra The Body Shop.

 

Medium

 

Her har jeg testet meg gjennom mye forskjellig, og det er helt nylig at jeg faktisk har funnet denne. Jeg er så glad for å endelig ha funnet en skikkelig god foundation som sitter hele dagen, gir fra medium til full dekk på huden og som i tillegg føles utrolig god ut på. Den er lett å jobbe med, både med kost og beauty blender, som gjør at du kan velge hvor mye du vil at den skal dekke. Den blir matt på huden, uten å bli uttørkende og jeg har sagt det før og sier det igjen, det er som om man tar på seg et lag med photoshop, fordi den jevner ut porer, linjer og gir huden en frisk og fin glød. Urban Decay Naked Skin Ultradefinition Liquid Makeup er virkelig en god foundation som jeg anbefaler på det varmeste!

Full coverage

Dette er min favoritt når jeg er ute å jobber, dette er en fantastisk foundation, laget for å passe alt fra den sarteste såre hud til normal til uren hud. Dette er vel egentlig hudpleie sminke, så den er helt super når det kommer til ingredienser og ikke minst så gir den et helt fantastisk resultat! Jeg har denne i paletter, slik at det blir praktisk når jeg er ute og jobber freelance. Men den fins i en og en forpakning til foundation også. Det er en krem konsistens på denne, den er lett å fordele både med svamp/beautyblender og børster. Så her gjelder det å finne sin metode til påføring. DMK Cosmetics Foundation.

Foundation børster

Så må jeg jo nesten vise dere noen gode børster til å påføre foundation med! Her har jeg både flat, stipple og mineralbørster pluss en beauty blender! 
Det er veldig smak og behag hva man bruker til hva- men hvis dere er keen på en guide på hvilke sminkebørster som kan brukes til hva- hyl ut i kommentarfeltet eller i en melding til meg så skal jeg fikse noe bra! 

Mineral foundation fra The Body Shop HER
Urban Decay Fundation HER
DMKC- har ikke funnet noe link til nettbutikk
Børster MakeupMekka mineralkost HER, The Body Shop Mineral Brush HER og Foundation Brush HER
Zoeva HER og Marvel Blending sponge HER
Ingen av disse lenkene er sponset btw ;)

Hva er deres favorittfoundation og hvorfor er den din favoritt?

 

Ha en fantastisk mandag folkens! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_____________________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #foundation #favoritter #hudpleie #sminke #DMKC #UrbanDecay #TheBodyShop

Slik styler du sommer skjørtet til høsten!

Selv om vi nå går mot mørkere tider og kaldere vær, så betyr det ikke at vi må pakke vekk alle de fine freshe sommer plaggene!
Med litt enkel omstyling, kan du fint bruke sommerens fineste plagg også om høsten og vinteren.
Nettopp det har jeg gjort til dagens outfit! Da har jeg tatt et av mine favorittskjørt fra i sommer, kledd på meg ull strømpebukse, strikke genser og et skjerf, og vips er skjørtet fullt brukanes til de kaldere dagene også! 

*Bildedryss*

Tidligere i sommer stylet jeg dette skjørtet med en lett topp og en kort denim jakke.
Mens jeg i dag gikk for ull strømpebukse strikke genser og hjemmelaget ullskjerf med et par røffe boots til.Dette superkule skjørtet er fra StyleConnection

 

Dagens Makeup kan du lese mer om HER

På med et par freshe solbriller og så var det ut og nyte høst solen!

Hva syns dere?!

Nyt resten av søndagskvelden vakre venner! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_____________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #DagensOutfit  #StyleConnection #PrideSkirt

Crush

Ah, det er så ubeskrivelig deilig med det været som er ute nå! Helt klar himmel og strålende sol, til og med vindstille! Kan virkelig ikke be om et mer perfekt høstvær. 
Siden været er flott og humøret på topp (hihi, det rimte) så dro jeg med meg kamera ut på en liten fotoshoot for å knipse litt outfitbilder! 
Det kan dere glede dere til å få se litt senere i dag, for akkurat nå er jeg på vei ut døren for å gå i barnebursdag. 


Så imens dere venter på outfitbilder, kan dere få en titt på dagens makeup, som er markerte bryn, usminkede øyne og en søt rosa leppe! 

*Bildedryss*

Dagens Makeup består av
HUD - Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Liquid Makeup, Naked Skin Weightless Ultra Coverage Concealer og DMKC Powder.
KINN - B H Cosmetics Sculpt & Glow contour kit og The Body Shop Highlighting Dome 02

BRYN - Makeup Mekka All In One Brow Palette og Brow Tamer Flexible Hold Tinted Brow Gel fra Urban Decay
LEPPER - The Body Shop Lip & Cheek Stain 01 og Colourcrush Shine Lipstick Magenta De Rouge 

Jeg bare elsker den friske fargen som er på denne leppestiften, og så er den helt nydelig å ha på leppene fuktmessig også. 

Hva står på agendaen deres i dag da? 
Ønsker dere en vakker solfylt dag ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #DagensMakeup #TheBodyShop #MakeupMekka #UrbanDecay 

Sparkles

God lørdag fineste ♥
Og FOR en lørdag, solen skinner, det er omtrent ikke en sky på himmelen og snart skal jeg avgårde til Kvamskogen med familien.
Pappa har nemlig kjøpt seg campingvogn, og vi skal avgårde for å se på campingplassen hvor vognen skal stå. Det som er ekstra koselig er at der vi har fått plass, det er der vi hadde campingvogn da vi var små, og hadde våre første år med ski på beina så dette kommer til å bli bra nostalgisk. For ikke å glemme at ski og snowboard sesongen i år er reddet! Hehe!

Men nå er jo ikke dette en blogg om ski og sport, det er en skjønnhetsblogg, så i dag har jeg lakket neglene med en herlig lakk, med masse deilig glitter!

*Bildedryss*

Dagens lakk er fra Makeupstore og heter Nina shimmer. 
Visste du forresten at hvis du sliter med svake negler som knekker og sprekker så er det å bruke en glitterlakk faktisk helt supert!? 
Glitterlakker er nemlig såpass kraftig, om det blir rett ord å bruke, at neglene dine får et ekstra godt lag og dermed vil de ikke knekke like lett når du har på glitter lakk! Så hvis du sliter med dette, kjøp inn masse lekre lakker med nydelig glitter, så får du også muligheten til å ha lengre og fine sparkling negler!
Mens jeg satt på kontoret og lakket neglene så skinte sola inn vinduet og traff neglene, og lakken skinte helt nydelig! Jeg fikk ikke til å fange det like godt på kamera som det ser ut i virkeligheten, men oh my så lekkert det var! 

Nå skal jeg pakke tursekken og gjøre meg klar for et døgn i min tante og onkel sin vogn, for de står også på samme camingplass som vi fra neste helg skal stå på.
Gleder meg masse! 

Hva skal dere bruke helgen til?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_____________________________________________________________
#skjønnhet #negler #dagensnegler #neglefin #makeupstore 

The Jacket

.. og da mener jeg THE jacket! Denne jakken er virkelig en elskling i yttergarderoben min. Vintage kan jeg vel snart kalle den også, nå som den nærmer seg 10 år gammel! Da jeg kjøpte den var den så UT som det går an å få det, haha! Ikke var den noe særlig fin da heller, for fargen var helt knall og stoffet stivt og faktisk var den egentlig for liten til meg også, så den mangler en knapp etter at jeg tvingte den igjen den gangen jeg ikke var så smal, høhø...  

Men jeg måtte ha den der den hang på salg-stativet, nedsatt fra 1300,- til 100,- (!!!) fordi den var så stygg at ingen ville ha den. 
Og nå... Nå som den har blitt med meg ut i vær og vind og på x antall flyttelass de siste snart 10 årene, har den rukket å bli litt slitt og nå syns både jeg og de som møter meg når jeg har den på at den er cool som bare dèt og kan ikke få nok av den! 

*Bildedryss*

 

I dag paret jeg jakken med pilotbriller, helsort antrekk- bukse og genser alt fra H&M, sorte sko, håret opp i en snurret hestehale og leppene i en matt rosa farge!

Har dere et slikt plagg, som var så ut at det nå er in?! hehe

Håper dere har fått vært ute og nytt den deilige høstsolen dere også ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #hår #DagensOutfit  

 

Bones

Hellu mine fine! ♥

Har dere det bra?! 
I går hadde jeg en liten fotoseanse og tok litt annerledes bilder enn det jeg pleier å ta- med en enkel og fin dagens makeup med en av mine nye favoritt øyenskyggefarger for tiden. Jeg har forsatt dilla på sort hvitt bilder så starter og slutter også dette innlegget med litt stemningsfyllt sort hvitt..

*Bildedryss*

Det er Urban Decay Vice4 palette med øyenskyggen Bones (som dere ser i venstre hjørne på bildet her)  som har blitt min nye yngling! Den er så delikat og fin og er perfekt til en enkel look, som dagens makeup er. 

Dagens Makeup består av
HUD - Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Liquid Makeup, Naked Skin Weightless Ultra Coverage Concealer og DMKC Powder.
KINN - B H Cosmetics Sculpt & Glow contour kit og The Body Shop Highlighting Dome 02
ØYNE - Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging og fargen Bones Vice4 Palette og Bootycall fra Naked2 palette i innerkroken av øyet. Langs vippelinjen har jeg lagt Blackout, også fra Naked2 og på vippene har jeg Nilens Jord Extensions Mascara
BRYN - Makeup Mekka All In One Brow Palette og Brow Tamer Flexible Hold Tinted Brow Gel fra Urban Decay
LEPPER - Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil Bad Blood og Stark Naked blandet sammen og deretter Sheer Revolution Lipstick Liar over

Ønsker dere en deilig uke ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #DagensMakeup #NilensJord #TheBodyShop #MakeupMekka #UrbanDecay 

New in!

Heisann dere!

Da var det mandag og på mandager er det produktomtaler her på bloggen! I dag tenkte jeg å ta for meg litt av de nyeste produktene jeg har skaffet så dere får en litt bredere omtale i dag.

Enjoy!

Nyheter fra Makeup MekkaHer er de nyeste innslagene fra Makeup Mekka! Jeg kjøpte inn dette nydelige palettet i varme høstfarger (199,-), en dobbelsidet lipgloss (129,-), vipper og lim (79,-).


I tillegg kjøpte jeg denne brynspaletten (179,-), som by the way, er det største brynspalettet ever tror jeg! Haha! I tillegg kjøpte jeg den nye brynspennen (99,-), men her valgte jeg desverre feil farge så den ble helt feil til meg som dere kan se i halen på brynet på bildet under.

På bildet over kan dere se en look jeg gjorde med disse produktene og jeg kan bare si med en gang at jeg ELSKER de øyenskyggene! SE så fine de er! 
De blender seg utrolig godt og lett sammen og pigmenteringen er helt super.
Brynspaletten er utrolig god, fargen er akkurat passe varm og kald og den blir helt jevn når jeg påfører den.
Brynspennen er kjempefin å jobbe med, så jeg må bare passe på å få kjøpt rett farge- så kan jeg få vist den til dere!
Lip glossen er også flott, den er fuktig og fin, tørker ikke ut leppene når den går bort og gir en fin farge og et veldig glossy resultat. 
Jeg har ikke en look hvor jeg viser vippene på enda, men jeg syns disse vippene er utrolig lekre, limet er også godt å jobbe med så det er absolutt verdt å teste ut.

Alle produktene kan dere finne på Makeup Mekka sin nettside her

Nyheter fra Urban Decay

Vice4 Palettet er virkelig helt fantastisk! Dette er et limited edition palette, satt sammen av 20 nydelige nyanser. 
Alle fargene er høyt pigmenterte og fløyelsmyke i påføringen. Har allerede fått flere favoritter fra palettet og fargen Flame, troner høyest til nå! 
Dette er virkelig et palette som passe for deg som liker å eksperimentere med gøye farger, samt deg som liker det jordnære og enkle. Dette palettet kommer dere til å se mye til her på bloggen fremover, bare så det er sagt. Prisen på palettet er 490,- 

Såå har vi de herlige nye 24/7 Glide on Lip Pencil (150,-) Disse 5 fargene er laget for å matche leppestiftene som jeg viser lengre nede i innlegget, Matte Revolution Lipstick. Liplinerne holder helt sinnsykt godt, er høyt pigmenterete og er fantastisk gode å jobbe med. Enten du bruker disse alene eller sammen med matchende leppestift vil de gi et holdbart resultat som varer og varer. Awesome!

Jeg har lekt litt med disse lip linerne og i begge lookene jeg har vist, har jeg laget en ombre leppe med både Glide on Lip Pencil og matchende Revolution Lipstick.Så tilslutt vil jeg vise dere Matte Revolution Lipstick, dette er helt matte og nyyydelige leppestifter som kommer i 9 nyanser. Det jeg virkelig elsker med disse leppestiftene er at de ikke tørker ut leppene selv om de er matt i formelen. Leppestiftene er nemlig spekket med masse fuktighetsgivende oljer som bevarer fuktigheten mens du ser smashing ut med dine matte lepper! 
Disse koster 175,- pr stk.Urban Decay får dere ekslusivt hos Kicks Oslo City, Steen & Strøm og på Kicks.no

Har dere prøvd noe av disse produktene? 

Ønsker dere en herlig mandagskveld ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #MakeupMekka #UrbanDecay

Mystery

God lørdag alle sammen!!
Hva har dere på agendaen i dag?! Jeg skal ut med noen venner på stand up i kveld, det gleder jeg meg masse til!
Men før morro ble det litt jobb, så jeg dro på meg arbeidsklær og sto ute og malte en del av huset i noen timer tidligere i dag, før jeg gikk inn og lagde en helge look til dere! 

*Bildedryss*

Dagens look er en smokey eye med varme toner på øynene, inspirert av de deilige høstfargene som omringer oss ute og leppene er gjort med min nye dilla, i ombre.Dagens Makeup består av
HUD - Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation og Naked Skin Weightless Ultra Coverage Concealer.
KINN - B H Cosmetics Sculpt & Glow contour kit og The Body Shop Highlighting Dome 02ØYNE -
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging og fargene Flame og Delete fra Vice4 Palette og Bootycall fra Naked2 palette i innerkroken av øyet. Langs vippelinjen har jeg lagt Blackout, også fra Naked2 og på vippene har jeg Nilens Jord Extensions Mascara

BRYN - Makeup Mekka All In One Brow Palette og Brow Tamer Flexible Hold Tinted Brow Gel fra Urban Decay

LEPPER - Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil Bad Blood i ytterkant og Stark Naked i midten
og deretter Matte Revolution Lipstick Bad Blood ytterst og Sheer Revolution Lipstick Liar i midtenHva syns dere?! Skal jeg lage tutourial på slik look?

Ønsker dere en fantastisk lørdag fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #DagensMakeup #NilensJord #TheBodyShop #MakeupMekka #UrbanDecay 

Kevin Murphy Trend Report aw/15

Hey hey!!! 
På onsdag var jeg på Kevin Murphy show og fikk se masse flotte frisyrer! Kevin Murphy er et av mine absolutt favorittmerker når det kommer til hårprodukter.
Hvorfor? Vel, for det første- de er cruilty free, bruker ikke parabener eller sulphater i produktene sine, i tillegg så er Kevin en faktisk person, som er frisør, og som har utviklet produkter i tråd med hva som trengs på markedet. Det er likanes eller hur?

Tenkte nå og dele et lite bildedryss med dere fra kvelden!

*Bildedryss*

Alexander Woll, som er Brand Manager for Kevin Murphy Norge, på scenen og introduserer frisørene som skal utføre stylingen for oss.


Frisørene som viste oss frisyrene er Camilla Jönsson og Massimo Morello.

Her er alle medvirkende frisører, assistenter og makeupartister på scenen.

Det var en flott kveld, med masse ny input og inspirasjon! 
Hva syns dere?

Følg gjerne med på sosiale medier 

Flame

Heisann fininger! 

Da har jeg fått gått over bildene fra gårsdagens høstlige look og tenkte å dele med dere hvordan det ble!
Jeg var som jeg skrev i går på et show for Kevin Murphy, bilder fra showet kommer litt senere, så da stasjet jeg meg litt og testet et par nye produkter før jeg forlot huset. Og slik ble det:

*Bildedryss*
(ja jeg har fått litt dilla på svart hvitt bilder, hehe)

Jeg følte for å være litt kreativ og gjorde en to-tone leppestift, med mørk lilla ytterst og rød i midten.
På øynene gikk jeg for en glødende flammefarget øyenskygge og håret løst med lette krøller. 

Dagens Makeup består av
HUD - Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Liquid Makeup, Naked Skin Weightless Ultra Coverage Concealer og DMKC Powder.
KINN - B H Cosmetics Sculpt & Glow contour kit og The Body Shop Highlighting Dome 02


LEPPER -
Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil Blackmail ytterst og Bad Blood i midten
og deretter Matte Revolution Lipstick After Dark ytterst og Bad Blood i midten
ØYNE -
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging og fargen Flame fra Vice4 Palette som hovedskygge på lokket.
Langs vippelinjen brukte jeg Deadbeat og i innerkroken og under øyet brukte jeg Framed - disse også fra Vice paletten.
Maskaraen i dag er Cannonball Ultra Waterproof Mascara fra Urban Decay.
BRYN -
Makeup Mekka All In One Brow Palette og Brow Tamer Flexible Hold Tinted Brow Gel fra Urban Decay


Siden jeg tross alt skulle på et Kevin Murphy show, måtte jeg nesten bruke produkter i håret fra det samme merket, hehe. 
Mens håret var vått, gredde jeg igennom håret med Body Builder og deretter sprayet jeg over Anti Gravity Spray før jeg fønet håret
og krøllet det med Cortex Krøllestaven.

Hva syns du, er dette en look du kunne gått for selv?! 

Ha en nydelig dag videre ♥
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #hår #DagensMakeup #Frisyre #KevinMurphy #UrbanDecay 

Showtime

Heisann dere!

Jeg er bare kjapt innom for å gi dere en sniktitt på dagens look! Om få strakser skal jeg nemlig på et show i regi av Kevin Murphy her i Bergen og har stasjet meg litt for anledningen. Flere bilder kommer i morra! 

Nå gleder jeg meg masse til å se tøffe frisyrer og deilig mote og få litt påfyll av inspirasjon så jeg kan dele med dere!

Ha en nydelig kveld ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Matte Menace

God morgen dere ♥

Hadde dere en fin helg?! 
Det ble ikke så mye aktivitet her i helgen, fordi da hadde jeg rett og slett blitt nødt å døpe om bloggen til husmorblogg fremfor skjønnhetsblogg! 
Dere som følger med på snapchat, fikk se en litt annen side av meg enn dere kanskje er vant til, hehe- vel, kort fortalt, jeg var ansvarlig for å stelle i stand bursdag for min lillebror som fylte 9. Det innebar å handle inn pølser, is, kakeingredienser og ballonger. Lage godteposer til barna, bake, rydde, vaske pynte... hehe, skikkelig typisk oppførsel for en singel 27 åring som ikke har egne kidz! Hehe, men det ble veldig vellykket bursdag og det var veldig koselig å ha familien her og se alle barna kose seg!

MEN nok om min #Husmortilværelse - nå går vi tilbake til sminkens verden dere!!


Jeg driver å tester litt nye produkter om dagen, og noe av det nyeste i samlingen er Matte Revolution Lipstick fra Urban Decay.
Dette er en utrolig god matt leppestift, som er spekket med gode ingredienser! Leppestiften har Urban Decays patentbeskyttede Pigment Infusion System?, som gir formelen en fantastisk myk tekstur, rik pigmentering og jevn og fin fargefordeling på leppene. For å nevne litt av godsakene som er i denne leppestiften, må jeg dra frem både avokado, oliven, babassuoljer og Shea smørets innhold; illipe-smør,- som sammen gir langtidsvirkende fuktighet til leppene. Og som om ikke det var nok, finner du også en god dose antioksidanter med både vitamin C og E i ingredienselisten. Me like! 
Resten av makeupen består av Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup og DMKC Powder på huden. Brynene er definert med All in One Brow Palette Fra Makeup Mekka og Brow Tamer Flexible Hold Tinted Brow Gel fra Urban Decay. Vippene er løftet med Nilens Jord Extension Mascara. 
Fargen på leppestiften jeg har på meg er Matte Menace!


I dag ville jeg vise dere denne nydelig rosa fargen, fordi den passer fint til oktober måneds tema,- nemlig Rosa Sløyfe-aksjonen.
Jeg syns denne aksjonen er så utrolig viktig og hadde selv lyst å bidra så godt jeg kunne, derfor har har gjort noe så enkelt som å sende en SMS til 2277 skrevet ROSA i meldingen og sendt avgårde. Vil du også bidra til Rosa Sløyfe-aksjonen kan du lese litt mer om dette HER

Såh, der fikk jeg vist dere en fin leppestift OG støttet en viktig sak i samme slengen! Hiv dere gjerne på og gjør det samme :)
Ellers vil jeg bare ønske dere en nydelig dag videre og så blogges vi litt senere ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_____________________________________________________________
#skjønnhet #sminke #rosa #rosasløyfeaksjonene #støttengodsak 

How to do.. Colour Splash Nails

Har du lyst på slike fargesprakende gøye negeler til helgen?!


Then le'meh show ya how to do it! 

♦Start med å legge to strøk med hvit lakk, her har jeg brukt Cuccio Florence Frensy

♦ Finn frem de fargene du vil bruke til å lage fargespill med.


♦ Tørk av nesten all fargen av penselen og dytt på og stryk på i tilfeldige strøk. 
♦ La det gå ca 30 sekunder mellom hver farge, de tørker veldig fort så trenger ikke mer enn som så.


♦ Gjenta prosedyren med alle fargene du vil bruke. 
♦ Tørk av pendelen, dytt på, la tørke litt og så neste farge.

♦ Her har jeg brukt Primarily Yellow først, så Pen & Pink deretter Purple Perspective og til slutt Turquoise Asthetic.

♦ Avslutt med top coat, der brukte jeg Seche Vite Top Coat. Jeg elsker dette tilfeldige og litt rotete mønsteret, det ser friskt og lekent ut og du velger helt selv hvordan du vil at det skal se ut! 
Aldri mer kjedelige negler for å si det sånn!!

Kunne dere tenke dere å teste ut dette? 

Ønsker dere en nydelig helg fininger!
Og som alltid, send meg gjerne deres looks og/eller negler på snapchat! Det er så koselig å se dere ♥

Masse klemmer fra meg 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Urban

Hei verdens vakreste! ♥

Har dere det fint? Må si jeg er litt imponert over å ha produsert to blogg innlegg i dag og klokken er enda ikke 12!
Noen dager er man gjerne bare mer effektiv enn andre? Vel, på en annen side, jeg brukte tross alt hele gårsdagen på å få til videoen jeg la ut i forrige innlegg, så.. var vel helst i går jeg var effektiv og dagen i dag som nyter godene, hehe.
Anywho... Jeg har lekt med litt av de nye produktene fra Urban Decay- og det har blitt denne looken her!

*BIldedryss*

På øynene har jeg brukt Tease i globalen og Bootycall fra innerkroken av øyet og over lokket, disse fra Naked2 paletten. Deretter brukte jeg  Jilted og Urban og fra Electric paletten, og lagde en eyeliner med disse fargene.

Først la jeg Jilted over hele vippelinjen og deretter gikk jeg over med Urban fra ca midten av øyet og utover. Som underlag brukte jeg Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging, noe som gjorde at skyggene satt like fint fra morgen til kveld! Brynene har jeg formet med Brow Tamer.På huden har jeg Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup og Naked Skin Weightless Ultra Coverage Concealer.

På leppene har jeg på Matte Revolution Lipstick Bittersweet og After Dark- blandet sammen.


Alle produktene finner du her =)

Hva syns dere? Hvilke farger vil dere se neste gang? 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Farger #Sminke #DagensMakeup #UrbanDecay

September Favoritter

GOD MORGEN! ♥

Tenk at vi er kommet til oktober allerede! Syns virkelig at september bare fløy forbi!
Vel, når en måned er omme er det tid for å oppsummere favoritter fra måneden som har gått og i denne videoen presenterer jeg masse godbiter som jeg ble veldig glad i iløpet av september.

*Snurr Film*
Husk å slå på HD kvalitet


Ingen av lenkene er sponset, jeg ønsker bare at det skal bli lettere for dere å vite hva produktene koster og hvor man får tak i dem =)

The Body Shop Polynesian Monoi Body & Hair Oil 249,- Himalayan Charcoal Body Mask 269,- og Japanese Camelia Cream 349,-
Rå Organic Skincare Sevje Kroppskrubb 369,- og Sevje Dyptrensende Maske 239,-
H&M In Between Days Dry Shampoo 79,-
OPI Black Cherry Chutney ca 150,-
Cuccio Florence Frenzy 99,- ( på tilbud nå til 55,-)
Seche Vite Top Coat 129,- 
Urban Decay Electric Pressed Pigment Palette 380,- Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup 285,- Brow Tamer Flexible Hold Gel 185,- og Matte Revolution Lipstick 175,-
Nilens Jord Extensions Mascara ca 139,- 
The Body Shop Kajal 129,- Fresh Sorbet Blush (pris og link kommer)

Hva var dine favoritter i september?

Følg med litt senere i dag, for bilder av Dagens Makeup, hvor jeg bruker flere av produktene i videoen!
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*