hits

oktober 2017

The Mad Hatter

SAMSUNG CSC

Hello... it's me again!
Her kommer siste looken fra reprisekjøret mitt og det er min absolutt favoritt Halloween look av all time ♥ The Mad Hatter!

SAMSUNG CSC

Også denne looken, som flere av de andre jeg har vist dere, er dette gjort KUN med helt vanlig sminke og kostymet er bare klær og stæsj jeg har hatt liggende. Det eneste jeg kjøpte inn til dette kostymet var hårfarge sprayen- så hele kostymet kostet meg 189,- å lage. Passer fint for alles budsjett det her!

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har brukt til denne looken er som følger:

HUD - The Body Shop Fresh Nude Foundation + Lightening Drops og mettet med All in One Face Base, Matte Kajal White + Colourcrush Eyecolour 001 ? Sugar Glaze
KINN - Colourcrush Eyecolour 320- Grape Expectations  + 310- Berry Cheeky, 415- Midnight Flirt + 410- Blackcurrant Affair og 510- Something Blue
ØYNE - Colourcrush Eyecolour 320- Grape Expectations , 310- Berry Cheeky, 415- Midnight Flirt, 410- Blackcurrant Affair, 510- Something Blue, 115- Be my Clementine, 210- Bronze Bliss og 305- Berry Cute + Lip Liner Coral Crush og Matte Kajal White
BRYN - Lip Liner Coral Crush + Matte Lipstick 410 - Havana Red + Colourcrush Eyeshadow 210- Bronze Bliss
LEPPER - Matte Lip Liquid - 022 Paris Peony

How to - The Mad Hatter

SAMSUNG CSC

 • Start først med å blande i hop foundation til nesten helt hvit og påføre så over hele ansiktet, samt litt nedover halsen.
 • Rundt øynene skal det være mye sterke farger, for å få dem til å poppe skikkelig, la jeg i tillegg hvit matt kajal rundt hele øyet før jeg deretter dyttet på de skyggene som skulle være der.

SAMSUNG CSC

 • Først ut er knall rosa, den legges under ene øyet, på andre øyet blandet jeg rosa, kobber og oransje for å få en litt mer rust rød farge.
 • Under den knall rosa på første øyet la jeg også inn litt lilla og blendet sammen.
 • Restene av skyggen trakk jeg med opp i globallinjen.

SAMSUNG CSC

 • På selve lokket på første øyet, la jeg inn en lys rosa og blendet sammen med fargen i globalen.
 • På andre øyet la jeg turkis blå og blendet godt.
 • For å fikse på formen under øyet gikk jeg deretter inn med "viskelær teknikken" litt foundation på en kost, og visker ut og retter på linjene.
 • Deretter pudret jeg huden, så alt festet seg godt.

SAMSUNG CSC

 • For å få frem den intense hvite fargen, samt ha litt dimensjon, gikk jeg inn med matt hvit kajal igjen og fylte på i alle høyder i ansiktet, nett som med highlighter- dette gjøres på neserygg, panne, kinnben, hake og kjevepartiet.
 • Så for å sette dette på plass brukte jeg hvit lett skimrende øyenskygge over alt hvor jeg la den matte kajalen.

SAMSUNG CSC

 • For å skape dybden i kinnene, la jeg inn en dusere mørke rosa i ene kinnet og blendet nedover mot haken.
 • På andre siden brukte jeg en dus lilla - jeg dro også med meg restene og la fra meg litt farge i rammen av ansiktet oppe i pannen.
 • Samme fargene gjentok jeg på nesen i samme farge rekkefølge.

SAMSUNG CSC

 • For en litt skarpere kontur la jeg deretter inn en mer knall lilla rett under kinnbenet på ene siden og knall rosa på samme sted på andre kinnet.
 • Så tok jeg den turkis blå og swipet lett over haken.
 • Våtkanten på øynene fikk seg et lite touch av oransje lip liper før jeg gikk videre med samme fargen for å forme brynene.

SAMSUNG CSC

 • Her fylte jeg først i brynene som vanlig, gredde deretter igjennom og så begynte jeg å overdrive formen med å tegne "Hårstrøk" utenfor mitt naturlige bryn.
 • Dette forsterket jeg med oransje leppestift og så helt til slutt for å sette fargene i brynet, gikk jeg inn med en kobber øyenskygge på samme penselen.

SAMSUNG CSC

 • Leppene fylte jeg i med matt leppefarge i rosa - overdrev formen i forhold til mine naturlige, og lagde en litt ekstra spiss amorbue
 • Helt til slutt på makeupen tok jeg litt matt hvit kajal på en maskara kost og gredde gjennom vippene på undersiden for å fremheve disse!

SAMSUNG CSC

Så var det tid for å gjøre ferdig håret!!

På forhånd hadde jeg krøllet håret med den tynneste krøllstaven jeg har, samt at jeg preppet håret godt med både varmebeskyttende og en hold spray fra Kevin Murphy.

SAMSUNG CSC

For å få den nydelige oransje fargen brukte jeg Fudge Hair Art i fargen Coral Crush og sprayet over hele håret! Siste finish ble å utfrisere det med en friseringskam, for å få det enda større og litt mer brusete. Hello volume! ♥

Sååå på med hatt og resten av kostymet og looken ble komplett- SE så gøy!!! 

SAMSUNG CSC

Jeg har på meg 4 forskjellige sjal, knytt i sløyfer og knuter, over en playsuit fra H&M sin Coachella kolleksjon. Jakken er også fra H&M, hatten fra Accsessorize og hanskene fra Gina Tricot. Som sagt, alt bare ting jeg har kjøpt for lenge siden og hatt liggene.
For meg handler Halloween looks om det å bruke det man har og ikke alltid måtte kjøpe noe nytt, så er vi miljøvennlig, lommebokvennlig og kreativ- alt på en gang! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere likte innlegget og så må dere ha en fantaaaastisk Halloween feiring både i dag og eventuelt til helgen også!

Klem i fleng! ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Enchantress

SAMSUNG CSC

Happy Halloween folkens! 
Håper mange av dere har hatt en gøy feiring i helgen! Jeg fikk inn litt bilder inspirert av mine looks, blant annet Pumpkin looken og Mad Hatter som dere skal få bilder av litt senere i dag. Det var gøy å se! 
Jeg tok en fullstendig utypisk Halloween helg, bortreist på campingvognen med mine fine søstre, hvor alt annet enn blod og gørr og sminke sto på menyen. 
Etter veeeldig mye jobbing og et månedslangt mareritt med en visdomsjeksel som måtte opereres ut, og et smerteh***tte uten like i ettertid pga kompliksjoner, trengte jeg et seriøst avbrekk. Så da ble det 100% relaxmode, god mat, godt selskap og det gjorde ekstremt godt for kropp og sjel.
Fra i går startet nemlig en 11 dagers lang arbeidsuke, så her går det unna om dagen kan du siii. I tillegg til jobbing, er jeg jo også på boligjakt, så etter jobb i går var det visning og i morgentimene i dag har jeg sittet parat på telefonen med budgiving- det gikk ikke min vei i dag, så bolijakten forsetter!
Derfor, som dere kanskje skjønner, har jeg ikke rukket å produsere noe innlegg før nå, så da skal dere heller få to på rappen i dag! 

SAMSUNG CSC

Dagens look er The Blonde Enchatress, reprise fra i fjor, og en look som var utrolig gøy å lage! 

SAMSUNG CSC

How To - Enchantress

SAMSUNG CSC

 • Først ut- foundation, her har jeg gått for en som er hakket lysere en min hudtone, hele ansiktet, ører og hals dekkes.
 • Pudre så over med løspudder for å sette alt på plass.
 • Tid for bryn- og som vi alle vet det er tross alt bryndronningen Cara Delevingne, som spiller denne rollen, så her har jeg gått all in og virkelig fylt inn brynene maks- til og med jukset dem litt tettere i front.

SAMSUNG CSC

 • Deretter skal vi lage tidenes minst nøye smokey eye- kjør på med en sort kajal, som du deretter duser ut med en god og fluffy kost.
 • Etter det dytter du sort og grå skygge over slik at alt sitter som støpt. 
 • Dra så med deg litt skygge ned i "tårer" nedover kinnet, her har jeg blandet både sort og grå skygge for å skape littepitt dimensjon.

SAMSUNG CSC

 • Finn en grov og god svamp med hull i- jeg brukte en oppklippet bilvaske svamp her- får ikke håpe det var noe såperester i den, og dytt på litt grønn og sort farge rundt om i ansiktet, hovedsaklig i kinn og rundt munnen og litt oppover i pannen.
 • Så er det tid for  være litt kreativ vettu, tegne på symboler, som ikke betyr noenting som helst, men som ser utrolig kult ut! 
 • Vi skal ha tre rader av disse meningsløse symbolene i pannen og så to rader over kinnbena.

SAMSUNG CSC

 • Siste finish, inn med bilvaske svampen igjen og dytt på litt mer sort og grønt der du ser det trengs.
 • Litt farge på leppene er greit også- her har jeg brukt matt leppestift i nude og så dyttet jeg over litt sort skygge med fingen.
 • Finn frem masse smykker, her kom min massive samling av crap jeg aldri bruker veldig handy, tok bare på masse masse greier.
 • Til den kronelignende saken Enchantress har på hodet, tok jeg et smykke som hadde noe lignende form, så varmet jeg det med hårføneren og bøyet det til en form som var enda litt mer passelig (mens smykket var varmt hadde jeg det inni et håndkle så jeg ikke sku brenne meg)
 • Når kronen er festet dro jeg frem litt lugg, klinte på masse hårolje og litt hårspray så det skulle holde seg på plass i disse slyngete trådene...

Og Voila - FERDIG!

SAMSUNG CSC

Produktene til dagens look var som følger:
HUD - ​The Body Shop Fresh Nude Foundation, Loose Face Powder, på svampen Colourcrush Eyeshadow, Eyedefiner Green
ØYNE - Matte Kajal Black, Colourcrush Eyeshadow 015 og en grå som jeg ikke hadde nr på- oops! 
BRYN - 2 in 1 Gel liner Brown, Brow & Lash Gel
SYMBOLENE I KINN OG PANNE - Skinny Felt Liner + Loose Face Powder
LEPPER - Matte Lip Liquid Windsor Rose + Colourcrush 015

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Madness! 

Stay tuned for min store favoritt look senere i dag, nemlig The Mad Hatter ♥

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Day Of The Dead

SAMSUNG CSC

Hello again, nå sitter jeg og har lunsj på jobben, men jeg spiste så fort at jeg rakk å slenge sammen dette innlegget for dere i tillegg! :) 
Dette er reprise på Day of The Dead looken fra i fjor, og det er en kjapp, enkel og grei look som kan gjøres i to variasjoner. 
Selv om den type munn jeg har laget her er noe jeg syns er vanskelig å få til, så virker det som om det er noe som er lett for de fleste andre enn meg, hehe og derfor kaller jeg looken enkel. Variasjonen er rett og slett med eller uten maske over øynene, så jeg viser full look først med sminken og så masken til slutt i bildeserien.

How To - Day of The Dead

SAMSUNG CSC

 • Start med å påføre foundation på huden, bruk en som var ganske lik din naturlige hudfarge og bygg opp god dekk i hele ansiktet.
 • Form så brynene kjapt med litt gel og brynsfarge.

SAMSUNG CSC

 • Bare på gøy går vi inn for en fargerik contouring, likt som forrige look, trenger ikke disse linjene å duses for mye ut.
 • Påfør shading under kinnben, i rammen av ansiktet og nesen.
 • Deretter videre til munnen som bare består av litt streker her og der.

SAMSUNG CSC

 • Først drar du en strak over selve leppen, så lager du streker ut ifra munnviken.
 • Etter det får du bare over med streker fra over leppen og ned til underleppen- ingen hokus pokus.
 • Sååå siden jeg er inne på glittermadness fylte jeg inn litt glitterskygge over de sorte strekene, det må ikke gjøres om du vil ha sorte streker :) 

SAMSUNG CSC

 • Samme glitter skygge påførte jeg langs shadingen i ansiktet, for å lage litt ekstra kontur og selvsagt få frem litt sparkle- igjen helt valgfritt
 • For å få frem enda litt mer dimensjon, påførte gjerne også highlight på alle høyder i ansiktet.

SAMSUNG CSC

 • Da var det over til øyne - her brukte jeg eyecolourstick og lagde en form som matchet formen på øynene i masken som skal på.
 • Når formen er fin duses kantene, til du er nøgd med overgangene.
 • Denne sticken er genial da den er perfekt som base for å få alt du putter over til å sitte som støpt, noe som er fordelaktig til en Halloweenfeiring.
 • Deretter påførte jeg en matchende glitter øyenskygge over hele formen, både over og under øyet.

SAMSUNG CSC

 • På midten av lokken og inn mot øyekroken påførte jeg en oransje farge for å få øyefargen til å poppe litt ekstra
 • Avslutningsvis er det på med maskara og en liten liner langs øvre vippelinje.
 • Helt til slutt påførte jeg også litt mattende pudder under øyne for å dekke litt ekstra godt.

SAMSUNG CSC

 • Håret satt jeg opp i en stram hestehale og for å gi en ekstra variasjon til looken hadde jeg en glitter maske fra H&M på.
  Med masken på kan man velge om man trenger å ha like mye produkt på både øyne og f.eks nese konturen, for om tiden er knapp kan man droppe øyesminken/konturene og bare lage munn og ha på masken, da går det hvertfall super kjapt!
 • Masken kostet 79,- på H&M - dette var jo i fjor, men jeg regner med det vil finnes noe annet bra lignende på Både H&M, Accesorize og andre lignende butikker. 
 • Resten av kostyme er bare en sort kjole og en blondetopp jeg hadde i skapet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her ser dere forskjellene med og uten maske- begge variantene er enkle og effektfulle og passe de aller flestes egenskaper når det kommer til sminke!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Håper dere likte looken, nå skal jeg løpe ned igjen på jobb og sette frem den nye Trend sminken som vi får inn for songen.
Om dere tar en titt på instagram, kan dere få en liten sniktitt på noe av det som kommer- for det er MYE fint! 
Just sayin ;) 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Halloweenlook - Entering Space

SAMSUNG CSC

Morniiiings, har dere det bra?! Guu dette er tidlig, spesielt med tanke på at jeg ikke fikk sove før i ett draget i natt og at jeg sto opp for snart en time siden. 
Nå begynner det å nærme seg Halloween helg for fult, da må man bare utnytte dagen helt, så derfor har jeg avtalt med to stykk som senere i dag skal få være modeller for meg og mine penselstrøk, slik at jeg får vist dere noen nye kreasjoner - og ikke bare i mitt fjes! Det håper jeg blir veldig bra, så da gjenstår det bare å finne tid til å redigere og ordne med bilder, inni den ellers alt for travle uken min! 
Heldigvis har jeg forsatt noen looks fra i fjor på lager, til å kjøre i reprise og dagens fjes er inspirert av litt galaxy, glittermadness og futuristiske tendenser, så hvis du ønsker å få til noe lignende kan du følge pictourialen videre i innlegget!

SAMSUNG CSC

How To - Galaxy Futurisma

Som ved alle andre looks, her er det helt vanlig sminke som brukes (produktinfo finner du lengre ned)
Vil bare nevne at det er ingen fasit for hva som er rett og galt verken i produkter du bruker eller måten å legge det på- det her er en fantasi look, så om du vil prøve deg på noe lignende er det bare å være kreativ og leke deg litt, det gjorde jeg :) 

 • Start med å blande foundationen med Lightening drops slik at den blir hvitest mulig og påfør i hele ansiktet, samt nedover halsen.
 • Pudre over huden med setting powder så det holder seg på plass.
 • Gå så videre med å legge øyeskygge primer over og under øynene, siden det skal øyenskygge sånn ca overalt, hehe.
 • For å få øyenskyggen til å sitte enda bedre brukte jeg eyecolourstick til å tegne opp et par linjer med, for så å feste med glitterskygge over etterpå, denne gir ekstra feste for skyggene, spesielt bra for skimmer og glitter, da det ikke alltid sitter like godt uten et godt feste under.

SAMSUNG CSC

 •  Start i innerkroken av øyet jobb deg nedover så langt du ønsker.
 • Gå så videre til skyggelegging i kinn og rundt nesen, her kommer contouring skills inn i bildet, bare uten å blende for godt

SAMSUNG CSC

 •  I pannen forlenget jeg formen jeg har på hårfestet og lagde en grønn og grå form nedover langs hele hårfestet og lot det møtes i en spiss fremme i pannen, her følger du bare din egen ansiktsform og hårfeste.
 • For å få inn litt mer farge la jeg en deilig oransje glitter skygge over øyenlokket, før jeg blendet det med litt grå øyeskygge i globalen og utover.
 • Så puttet jeg på masse highlighter i alle høydene i ansiktet, nesen, pannen, kinnben, haken og overleppen.
 • Jeg glemte å ta bilde av dette steget, men jeg tok også med meg litt skyggelegging av gropen på haken, under nesen og nedover halsen og kragebena, der gikk jeg også inn med highlighter for å fremheve skyggeleggingen.

SAMSUNG CSC

 • Fremhev brynene med noen sorte penselstrøk, før du deretter jobber inn litt glitterskygge på dem i tillegg.
 • Deretter kan du hente frem litt prikkedilla og bruke en eyeliner til å lage masse prikker overalt i skyggeleggingen- igjen la fantasien lede deg!
 • Da jeg var i New York i fjor, kjøpte jeg verdens minst hverdagslige grønne leppestift med masse glitter, og til denne lokken fikk jeg ENDELIG fikk den! 
 • Denne tok jeg først på som normale folk, før jeg brukte fingeren og blottet den inn i leppen ooog litt utenfor leppen.
 • Helt tilslutt la jeg litt mer eyecolour stick på våtlinjen, eyeliner på øvre vippelinjen og så et strøk med maskara!

SAMSUNG CSC

Vips- så såg jeg ut som et eller annet hentet inn i fra fremtiden! 

SAMSUNG CSC

Produktene jeg brukte for å få til denne looken er som følger:
HUD - Urban Decay All Nighter Foundation + The Body Shop Lightening Drops, NYX HD Studio finishing powder, The Body Shop All in One Face Base

KINN - Urban Decay Afterglow Highlighter- Sin, Gwen Stefani Palette - Fargen Serious, er den jeg har skyggelagt med Moondust Palette Fargen Magnetic, i ytre kinnben og prikkene er laget med Kat Von D Ink Liner

ØYNE - Urban Decay Primer Potion, The Body Shop eyecolourstick- Cairo Granite, Moondust Palette fargene Galaxy, Lightyear, Vega, Element og Lithium - disse fargene har jeg forsåvidt blandet litt overalt, både i pannen, rundt nesen og også i brynene, Maskara fra Kat Von D

BRYN - The Body Shop 2 in 1 Gel Liner + litt Moondust skygger, for det meste fargen Galaxy 

LEPPER - Urban Decay Vice Lipstick - Junkie sammen med bittelitt av øyenskyggen Serious, som jeg dyttet lett på midten av leppen og ut i leppekrokene

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kunne dette vært noe for deg i år?! 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Rockin Pumpkin

SAMSUNG CSC

Goood morning, 
Jeg kjenner det kribler intenst i fingrene etter å få laget nye makeuplooks til årets Halloween, spesielt når jeg får gjensyn med disse gamle lookene, håper jeg rekker å lage noe kult etter jobb i morra, før dagslyset forsvinner! 
I dag får dere et gjensyn med frøken gresskar- dette er kanskje en av de enkleste lookene jeg har laget, det er ikke mange podukter, ei heller mange steg for å få det til, så dette burde være bankers for de fleste å få til! 

SAMSUNG CSC
How to - Rockin Pumpkin

 • For å lage denne looken legger du først en hvit base i hele ansiktet, enten fettsminke eller vannfarge
 • Så bruker du en oransje øyenskygge til å dytte på over alt det hvite.
 • For å spare deg for tid og produkt, kan det være lurt å tegne opp de stedene du vet du skal ha sort, som øyne og munn, så slipper du å først legge hvit og oransje der for så å bare dekke det til igjen. 

 • Først la jeg en ca outline med den hvite fargen, deretter går du inn med en kajal og tegner opp munn og tenner, øyne og nesen.
 • Fyll så inn med sort fettsminke eller vannfarge og mett det tilslutt med sort skygge, så det våte holder seg på plass!

 • Når du er ferdig med alt det sorte, gå over det oransje for å lage litt dimensjon og tetthet på fargen.
 • For å få den rette oransje nyansen, blandet jeg sammen litt forskjellige oransje og gule øyenskygger og dyttet over med en beautyblender helt til jeg fikk den fargen jeg ønsket.
 • Her er ingen fasit, bare kjør på til du selv digger det!

Hvis jeg hadde hatt grønn hårfargespray, ville jeg satt håret opp i en høy topp og sprayet det grønt for å få stilken til gresskaret, men jeg hadde ikke det, så da fant jeg heller frem et skjerf jeg har laget i grønt og brukte det istede. Sort genser og skinnjakke og looken ble komplett som et litt rocka gresskar!

SAMSUNG CSC

Det enkle er ofte det beste ;)

SAMSUNG CSC

Gøysig, ikke sant?! 
Har du planlagt hva du skal være på Halloween enda? 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Colourful Scull

SAMSUNG CSC

Happy monday fintfolk! Har dere hatt en bra helg?
Jeg jobbet fulle dager både fredag og lørdag, hadde super koselig venninne kveld på lørdag etter jobb, og i går hadde jeg seriøs rydde og vaske dag i huset. Hadde egentlig planer om å gjøre årets første nye Halloween look, men jeg kom rett og slett ikke så langt. Da jeg satt og spiste sein frokost gikk det reprise av Norske Rotehjem på tv, noe som resulterte i at jeg fikk seriøs rotallergi, haha! Sååå hele huset ble vasket og shinet og jeg begikk meg nok en gang ut på et nytt rydde prosjekt på styling rommet.. Jeg blir bare aldri fornøyd innpå der, men skal jeg kunne kreere noe kule looks, og ikke minst ta imot kunder der resten av året, MÅ jeg ha ting på stell. Derfor gikk jeg skikkelig til verks og et nytt rydde og kaste prosjekt er nå igang. Ble ikke helt ferdig så jeg forsetter i dag etter jobb, kvitter meg med litt gammel drit som bare samler støv og som jeg tror jeg kommer til å få bruk for- men vi vet jo alle hvordan det egentlig er med slike ting ikke sant? 
Men nå prater jeg meg helt bort her- la oss komme tilbake til tema, nemlig Halloween looks - her får dere enda en deilig thowback!

SAMSUNG CSC

How To - Colourful Scull

SAMSUNG CSC

 • Start med å blande godt med hvitt i foundationen og fordel i hele ansiktet og halsen.
 • Deretter bruker du en svamp, velger deg noen farger og begynner å dytte på fargene der du vil ha dem.

 • Jeg la dem ganske tilfeldig rundt om i ansiktet, men jeg valgte bevisst å legge den mørkere blå og lilla under kinnbenet slik at det ble litt innhulet effekt der.

 • Når du er fornøyd med plasseringen av fargene begynner du å fylle i øyehulene med sort.
 • Deretter tegner du opp nesen og hvis du vil litt "hakk" rundt om i ansiktet. 
 • For at det skal settes godt på plass gå tilslutt over med matt sort øyenskygge over alle stedene der blir lagt sort.
 • Så er det klart for munn og tenner. Her la jeg inn ekstra med hvitt og fylte i med sort slik at det ser ut som tenner. 
 • Husk å mette våtkanten oppe og nede på øyet med sort farge, så det ikke kommer slike "hudhull" inni alt det sorte rundt øynene!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hva syns dere? 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

Halloweenlook - Princess of Darknes

SAMSUNG CSC

Goood formiddag folkens! 
Det er fredag og bare èn uke igjen til Halloween begynner å feires rundt om, derfor får dere i dag dere denne vampyraktige halloweenlooken, litt småskummel og samtidig kjempeenkel å få til selv!

SAMSUNG CSC

How To - Princess of Darkness

Dette er enda en look gjort med helt vanlig sminke- det vil dere se på alle de neste lookene jeg poster, det er at jeg prøver å gjøre alt med sminke som de aller fleste gjerne har liggende, slik at det skal være mulig å lage det selv uten noe mikk makk. Kostymet er også helt enkelt, sinnsyke hæler, all black strømpebukse, skjørt, topp og jakke med hette!

 • For å lage denne looken, begynner du med å legge basen på huden i ansiktet, ørene og nedover halsen og brystet.
 • Sett det så med mattende pudder.
 • Deretter er det klart for shading, i rammen av ansiktet, halsen og krageben osv

 • For å få til de intense øynene, start med en rød kajal/lipliner under øyet og oppover i øyekroken og deretter dus ut liplineren slik at det blir som du ser på bilde 3 og 4.
 • For å få mer dybde og for å sette produktet på huden, gå inn med en matt kobber brun farge og dytt over hele lokket og blend godt ut.
 • Tilslutt kan du gå inn med sort i utterkan av lokket og under øyet, for så å blende dette sammen med de andre fargene på lokket.
 • Brynene tegnes på i mørk brunsort, deretter kan du gå over med en brynsskygge, jeg brukte en skimrende grå for å være litt crazy, hehe.
 • Overdriv gjerne formen, da ser det mer intenst ut.

 • For å lage "blodutredelser" rundt om i ansiktet, er det bare til å gå inn med lipliner igjen, her har jeg brukt en rød og en lilla.
 • Bruk en en tynn pensel til å mykne linjene litt med, deretter kan du fylle de linjene med matt mørkebrun øyenskygge for å skape mer dybde og "ektehet".

 • Leppene tegnes først opp med mørk lipliner ytterst og deretter rød lipliner og leppestift innpå leppen.
 • For å få øynene til å se ekstra sår ut, legg også rød lipliner på våtkanten. 
 • Maskara velger du selv hvor mye du vil ha på, jeg valgte å kun ha på de ytterste vippene for ikke å stjele oppmerksomhet fra looken. 

And thats it!!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Er dette en look du selv kunne gått for til Halloween?! 

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Hello Halloween

SAMSUNG CSCHusker dere disse?! 
Vel, de av dere som er ny innpå her, har kanskje ikke sett dem før- så derfor tenkte jeg å kjøre et lite bildedryss nå med noen av de beste Halloween makeuplookene jeg har gjort til nå som en liten oppkjøring til det som skal kreeres i år- det blir gøy!!

Først ut skal dere få Lady in White og selvsagt sammen med en bildetutourial på hvordan dere kan gjenskape noe lignende selv!

SAMSUNG CSC

How to - Lady in White

SAMSUNG CSC

Produktene jeg har brukt til denne looken er HELT vanlig sminke, sammen med litt fettsminke til ansikt i hvit. 

 • Start med å fukte huden med en illuminerende basekrem og gå deretter over med vanlig (lyst) foundation.
 • Blånd så hvit farge inn i foundation og legg i alle høydene i ansiktet, litt sånn som når du highlighter.
 • Deretter pudrer du over huden med transparent pudder for å sette det våte på plass.
 • Gå så videre til å skape skygge under kinnben.
 • For å få et "frostet" utseende på bryn brukte jeg en matt hvit kajal og tegnet over brynene.

 • For å få et godt underlag til øyenskyggen, legger du først en gull kajal over hele lokket, deretter hvit kajal nederst langs vippelinjen
 • Deretter går du over lokket med en gullfarget øyenskygge, så legger du en bronzet farge i globalen og blender alt jevnt og fint sammen.  
 • For å skape mer dybde kan du legge inn ekstra farge over kinnbenet og langs neseryggen, med den samme bronzeren som du brukte i globalen.
 • Deretter kan du kjøre på med herlig highlight i resten av ansiktet til du er fornøyd med mengden shimmer og glød.

 • Leppene tegnes opp og fylles i med lipliner og deretter går du over med shimmer highlight både rundt leppen og på leppen.
 • For ikke å glemme halsen og brystkassen, fremhev krageben og hals med samme farger som blir brukt i ansiktet. 

 • For å få litt grått i håret er det bare ti å spraye på med tørrshampo og bare la støvet ligge!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? 
Nest ut kommer en reprise på Princess of Darkness - rak motsetning til denne lyse looken her, stay tuned....

Følg meg gjerne på de sosiale medier jeg er på
Snapchat - RockstarCharlie​
Instagram 
Facebook
Youtube

Spotify

 

Living in denial..

Innlegget inneholder sponsede produkter

God morgen!

Altså- hvordan har det seg at man som liten kan føle at et år varer så sykt sykt lenge, når man som voksen ikke rekker å få med seg at august er ferdig før man er i midten av oktober?!
Jeg klarer seriøst ikke henge med altså, dagene går ALT for fort og selv om jeg føler tiden står stille, så ser jeg jo at den raser den forbi i lysets hastighet. 
Nå har jeg innsett at jeg lever i fornektelse av at høsten snart er ferdig og at vinteren er over oss... Jeg var faktisk ikke ferdig med å ha sommer, hehe og lever i fornektelse litt til.
Noen av disse bildene tok jeg faktisk for snart 3 uker siden, skjønner dere, 3 uker... og først NÅ får jeg satt meg ned og delt dem, det går ikke an- jeg føler at jeg tok dem i forgårs! 
Anywho -jeg har jo lovet å snakke litt mer om mine favoritt skjønnhetsprodukter fra den siste tiden, så derfor tenkte jeg å presentere mine topp 3 goodies for tia til dere nuh!

Først ut har dere kanskje det produktet jeg er aller mest avhengig av i hele mitt livet! Nemlig Instaglow CC creme - det er heller ikke helt tilfeldig at ordet insta er med i navnet her, fordi dette produktet er nesten litt som å ta på seg et intstagram filter! 
Huden blir super smooth, fuktet, glødende- samtidig som den ikke gjør deg mer oljet gjennom dagen. Superbonus er at du får solfaktor med på kjøpet og dermed så er huden BÅDE fuktet og beskyttet og ser fab ut - HURRA! 
Den her påfører jeg med en kost, for da får jeg et litt mer dekkende resultat, for sånn i utgangspunktet så er ikke dette et dekkende produkt, men den jevner hudtonen, slik at små ujevnheter av rødhet og lignende jevnes ut og blir mindre synlig. Den funker like bra alene som en primer under andre produkter for å få max hold på sminken din iløpet av dagen.
For min del er denne super sammen med bittelitt concealer og glød i kinn, for jeg er jo ingen storfan av den her voldsomt dekkende sminken og nå som jeg nærmer med de gyldne 30, preges jo huden av mer linjer enn da jeg var 20- noe som igjen betyr at jo mer sminke man pakker i fjeset jo mer legger det seg i linjene og det ekke no pent altså.
Så om du er gira på å bruke max 2 min på fleisen og vil at huden skal stråle litt ekstra, uten å føle deg oversminka og dekket i huden, så er dette produktet for deg også! ♥ 

Sponset produkter

Etter at jeg choppet av meg alt håret fikk jeg disse herlige produktene i posten og de har vært med på holde håret mitt rent, velduftene og glansfullt! 
Her ser dere en hårskrubb, shampo, balsam og olje- Hårskrubb er ganske nytt på markedet tror jeg, jeg har ikke sett det så mye før iallefall, men det er veldig smart, spesielt hvis man bruker mye styling. Da har det lett for å bli en build up i håret og det kan se litt matt og livløst ut, men ved å skylle gjennom håret, deretter bruke denne skrubben og skumme gjennom håret med, før shamponering, får du vekk skitt, smuss og build ups slik at håret ditt kan oppnå optimal glans!! 
Jeg føner jo sjeldent håret, lar det heller luftørke, så etter å ha skrubbet, shamponert og balsamert håret, håndkletørker jeg håret og kniper inn den deilige oljen etterpå og lar det bare henge fritt så krøllene mine kommer naturlig frem.


Det er 3 essensielle ingredienser i denne serien som gjør den heeeelt super og det er argan olje, alma ekstrakt og coriander olje- alle disse skal gjøre håret lettere å gre, mykt og super glossy- uten å føles oljete. I tillegg er det lettvekter formula som gjør at håret tørker fortere når du føner og oppnår nydelig glans.
Me loves ♥


Sååå for litt siden fikk vi jo inn noen super deilige nye glosser på jobben og jeg lovet jo å dele bilder av disse til dere- for de er bare helt AhMAZE!! 
Disse er beriket med Marula Olje som kommer fra solidarisk handel programmet Eudafano Women?s Co-operative i Ondangwa, Namibia. Marula olje er i nesten all sminken til The Body Shop og hver gang du handler et produkt som inneholder denne fantastisk fuktighetsgivende oljen, så støtter du kvinnene som jobber i kooperativet slik at de får en stabil og god inntekt og kan gå på skole blant annet- det føles ganske digg gjør det ikke?!
I tillegg så får du med deg jojoba olje og argan olje som bidrar til å bevare og gi fukt til leppene dine, de er helt UTEN petroleum, mineraloljer, carmine og gluten- OG de er 100% veganske! Wohooo!! Jeg bare elsker disse glossene og har brukt dem hver eneste dag siden vi fikk dem på lager - så om du har lyst på digg fuktighet på leppene i vinter med litt farge og som ikke føles klissete på leppene, vel, da er det bare å komme innom meg på The Body Shop og shop till you drop ♥

Sånn- da har jeg fått delt litt beauty goodies med dere endelig, for senere i dag setter jeg i gang med et deilig deilig gjensyn av mine beste Halloween makeuplooks! DET blir gøy! 
Som sagt, jeg har ikke rukket å skjønne hvor langt vi er på vei i dette året, det er jo bare 10 dager til selve Halloween, men bare en uke til festivitetene rundt Halloween begynner, så jeg må få ræven i gir- for det kan ikke gå et år uten at jeg kommer med mine kreative innspill til denne fantastiske anledningen. 
Nå er det er bare til å stay tuned, så kommer det litt herlig Halloween inspo, først litt throwback og så litt nytt fra litt senere i dag!

Vi snakkes veldig snart ♥
-Charlie