hits

november 2015

Ukens..

God morgen fineste! 

Nå har jeg kjørt omtalemandager i en god stund, men jeg tenkte nå at det var på tide med noe nytt! Jeg tenker å helle presentere Ukens.. som da tar for seg både produkt, inspirasjon og litt diverse andre tema! Da blir det litt gøyere syns dere ikke? 

Vel, det er ikke så mye annet å gjøre enn å bare kjøre igang og gi det hele et forsøk- Lez go!! 

Ukens...

...Favoritt Produkt

Denne ukens favoritt produkt må være den nye Limited Edition Øyenskyggepaletten Swinging Silver fra The Body Shop med fire lekre øyenskygger, med farger som er inspirert av 1920 tallet og som har et pigment og en konsistens en bare kan drømme om! Jeg elsker dette palettet!

...Craving

Jeg kan jo aldri få nok paletter liksom... Så det er ikke overraskende at jeg craver etter det nyeste som kommer?! Hehehe
Noen som har fått med seg at Gwen Stefani har samarbeidet med Urban Decay og laget en øyenskygge palett? OH MY! Den ser så sykt fin ut!!! 
Dette er det første design samarbeidet som Urban Decay gjør, og hvem er ikke bedre til å være med på dette en nettopp Gwen Stefani?! Hun er et ikon når det kommer til både stil og makeup og denne paletten hun har laget gjenspeiler hennes go to farger. Så nå kan du selv gjenskape flere av hennes looks ved hjelp av denne limited edition paletten. UD| Gwen Stefani Eyeshadow Palette (495,-)forhandles ekslusivt hos Kicks Steen & Strøm, Kicks Oslo City og Kicks.no og blir tilgjenglig nå iløpet av starten på desember.
Jeg fikk også tips om at hvis du ønsker å sikre deg et eksemplar av palettet, så kan du sende navn og mobilnr til Thea.KIRKEDELEN@loreal.com

...Wantie

Jeg har lenge lenge gått og ønsket meg pastellfarger i håret og tidligere i år testet jeg ut en dag med nettopp dette... Da brukte jeg bare hairchalk så det forsvant dagen etter i dusjen, men siden den gang har jeg sett bare flere og flere som har fått seg nettopp slikt hår.. Og i uken som gikk nå, har jeg kjent ekstra mye på at jeg rett og slett bare MÅ få meg noen pastelltoner i håret, som varer i mer enn en dag! Derfor har jeg bestemt at i dag går jakten ut til frisørsalonger for å se om jeg kan finne en sånn type colour bomb fargeshampo/balsam/kur ting, som jeg kan hive i håret. Jeg er bare nødt nå! 


Bildene er fra her, her og her

...Inspirasjon

I og med at jeg har ønsket meg pastell hår, så har ukens inspirasjon vært de fine hår frisyrene fra  @InspireHairstyles


Biildene er fra instagramkontoen til InspireHairstyles

...Crush

Ukens crush denne uken er helt klart Gwen Stefani! Den damen er bare helt RÅ! 

Bilde herfra

...Throwback

Det er litt gøy å se tilbake i arkivet og denne ukens throwback er til dette innlegger hvor jeg viser en video der jeg gjør smokey eyes og kommer med masse smarte tips!

Da var uken min oppsummert! Hva syns dere om denne typen innlegg?! Er dette noe dere er keen på å se mer av?

Vi snakkes snart mine fine ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

3 ENKLE FESTFRISYRER

God morgen! 
Disse bildene hadde jeg planer om å dele med dere i går kveld etter jobb. Men da jeg kom hjem litt før kl 20, ble det rett i matfatet for så og sitte barnevakt for min lillebror og da var det kveldsmat, bading og legging- så plutselig var klokken nesten 22 og da var jeg helt kaputt og gikk da faktisk rett å la meg selv, hehe!

Men bedre sent enn aldri og frisyrene jeg har til dere her i dag er av den super enkle typen som passer både til fest og hverdags. Hvis du er en av de som kanskje må gå rett fra jobb til julebord, med liten tid til å legge makeupen og få på festantrekket, kan disse tre enkle frisyrene være fin inspirasjon til nettopp deg!

1. Løst hår med dyp sideskill

Denne er jo fantastisk enkel, sleng over litt ekstra hår i skillen din så du får en dyp sideskill, ta litt tørrshampoo med volum i røttene og frisyren holder seg slik hele kvelden. 
Dette er lett, fint og tar null tid! Men hvis du har noen ekstra minutter å avse kan du gjerne ta en krøllstav og lage litt krøller i håret også!

Makeup looken jeg har på meg på bildene kan dere finne steg for steg guide til HER 

2. Høy hestehale 

Høy hestehale er både fint og enkelt, og hvis du tar en liten del av håret, snurrer det rundt der strikken er synlig og fester med en liten spenne så ser hestehalen mye penere ut også. Her igjen kan du også hvis du har 5 minutter- bruke en krølltang til å lage liv i håret som kommer ut i hestehalen.
For at frisyren ikke skal bli for hverdagslig, har jeg brukt en børste til å samle alle småhår i front bakover slik at det er "rent" rundt ansiktet. Med denne frisyren får makeupen og antrekket ditt mye oppmerksomhet så det passer veldig bra hvis du vil vise frem nettopp dette!

3. Easy Bun

En fin dott på toppen av hodet er både klassisk og fint. For å lage "dotten" litt ekstra pen, kan du først snurre håret slik som på bildet over før du da surrer det rundt strikken og fester med spenne. 

Likt som med hestehalen vil denne frisyren gi fokuset på makeupen og antrekket.

Hvis du vil pynte denne frisyren enda mer til kan du sette i spenner med perler eller stener på. Det er også veldig fint med litt diskret hår glitter sprayet på.

Nå som jeg har vist noen veldig enkle frisyrer, tenkte jeg å lage noen litt mer avanserte å vise dere også- høres det greit ut? 

Nyt, nyt og nyyyyyt helgen mine venner ♥
Masse klemmer

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Silver Lining

Heei hei! 

Tenk, nå er det straks helg igjen- første søndag i advent er på søndag allerede og julebord og fest sesongen er i full gang.
Forrige uke ga jeg dere en dramatisk look med smokey eye og mørke lepper, og i dag vil jeg vise dere en ny fest look med en dramatisk liner og klassisk rød leppe!

 • Til å begynne med la jeg foundation og løspudder på huden som base.
 • Deretter la jeg primer på øyet før jeg gikk på med den første øyenskyggen, en lys shimmer farge.
 • Lineren er hovedfokuset på øynene denne gang, så her startet jeg med en gel liner på skråpensel og jobbet den sakte men sikkert til en kraftig liner
 • For å få det til å bli så likt som mulig på andre øyet, se rett frem i et speil og tegn på en hjelpelinje før du fyller den helt i. 

 • Deretter gikk jeg inn med en grå skygge for å fremheve globallinjen og skape dybde i blikket.
 • For ekstra farge og komplement til øyenfargen, la jeg inn en fersken skygge på midten av lokket og duset opp mot globalen.
 • Til å fylle i bryn brukte jeg brow gel på en skrå børste, fylte i underkant av øyet og gredde gjennom med en tom børste for å fordele fargen over hele brynet.

 • Man kan enten gå for en sort dramatisk liner, eller gjøre slik jeg gjorde for å få det til å bli enda mer festling, nemlig å legge glitterliner over den sorte.
 • På med maskara og øynene er ferdig!
 • I kinnene la jeg lett contour i underkant av kinn, opp langs pannen og ned under haken og over kinnbena frisket jeg opp med skimmerkuler i friske farger.

 • Leppene skal være markerte og synlig rød, derfor la jeg først inn en lip liner langs hele leppen, den jobbet jeg da inn med en pensel for å få godt hold.
 • Deretter var det på med leppestift før jeg helt til slutt gikk over med penselen igjen.
 • På denne måten får du jobbet produktet godt inn i leppen og det vil også sitte ekstra godt og lenge!Så da var det bare å fikse håret, kle på seg festklærne og du er ready to go!Om du vil gjøre looken enda mer dramatisk kan du fint legge sort kajal på våtlinjen for et mer smokey og intenst blikk!

Siden jeg bare skal på jobb i dag, blir det ikke festkjole i dette innlegget, men tenker å vise dere mitt julebords antrekk iløpet av helgen!Skal du på noen julebord eller julefester i år?!
Kom forresten innom litt senere for å se 3 enkle frisyrer som passer fint til festsminken!

 Ha en helt nydelig dag mine venner!
Veldig glad i dere!!! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

#KjærePappa

I dag fikk jeg en melding med link til en video og et spørsmål om jeg hadde lyst å dele videre.
En sterk video laget av CARE, med et sterkt innhold som ga meg frysninger langt inn i hjerteroten- dette nøler jeg ikke med å ville dele videre!

Bildet er herfra

Jeg er en datter, mine søstre er også døtre og mine nieser er døtre, så sjansene for å møte på den rette gale gutten/mannen en der...

"1 av 5 døtre i Norge er blitt utsatt for vold av en partner. Døtre i alle aldre, i alle land og i alle samfunnslag er i risikosonen."
-Care Norge-

Jeg har vært heldig og har selv aldri vært utsatt for vold av en partner. Men det er så mange jenter og kvinner som blir utsatt for dette hver eneste dag. 
Du kan gjøre noe for å unngå at noen som står deg nær, blir utsatt for vold, og èn veldig enkel ting som du kan gjøre er å se denne filmen og dele den videre!

Bevissthet har stor makt! Så hvis vi alle bare er litt mer bevisst - kan det være en måte å minske volden på..
Vær så snill og del videre, vern om de du har rundt deg, bry deg, vær observant og si ifra hvis du mener noe ikke er som det skal være!

Bildet er herfra

CARE arbeider for kvinners rettigheter og for å bekjempe underliggende årsaker til fattigdom og sosial ulikhet. Dette krever et helhetlig, målrettet arbeid innenfor flere områder. Følg Care Norge på facebook og youtube !

 

Mye kan skje på ett år..

Det er ganske vannvittig hvor mye som kan skje iløpet av ett år.. 
I dag poppet det opp et sånn minne på facebook siden min, og der kom det opp et innlegg fra denne datoen i fjor. Jeg klikket innpå det og leste hva jeg hadde skrevet i 8 tiden på morgenen den 24.11.2014.

Det er ikke ofte jeg skriver personlig her på bloggen, helst fordi jeg har lyst at det bare skal handle om skjønnhet og tips og triks, men jeg føler også for å dele litt av meg ved enkelte annledninger, fordi bloggen er jo en del av meg og jeg er jo en del av bloggen. 

Så- hva skjedde for ett år siden? Du kan gjerne lese hele innleget her hvis du har lyst å henge med på hva jeg snakker om.
For ett år siden var jeg inne i kanskje en av de tøffeste periodene i mitt liv. Jeg slet med helsen, jeg slet med meg selv, jeg slet med vekten og jeg hadde hjemlengsel..
Jeg var inne i et rehabiliterings program for å trene opp kroppen min, samtidig som jeg var kasteball i helsesystemet for utredning av hvorfor jeg forsatt gikk rundt med kronisk kvalme og smerter i magen, selv etter operasjonen i april som liksom skulle fikse problemet!
Trening og kvalme hører jo ikke særlig godt sammen, men jeg var med på det jeg klarte og lærte ganske mye av å være der, så selv om det var grusomt mens det sto på så sitter jeg her nå og har gode tanker om den tiden likevel.

Men hva mer har skjedd? Hvordan går det med helsen? 
Det har skjedd ganske mye og det går veldig mye bedre med helsen! Det er så sykt deilig å endelig kunne si! 
Iløpet av det året som har gått, fikk jeg endelig den rette undersøkelsen gjort hos indremedisiner, som fant ut en ganske enkel og ufarlig grunn til hvorfor jeg har slitt så mye med kvalme de siste årene. Jeg har hatt en kronisk betennelse mellom spiserøret og magesekken, så nå har jeg fått medisin for det og har hatt en helt ny hverdag siden! DET er så sinnsykt deilig! 

Utover helsegreier, tok 4 år på østlandet slutt! Jeg hadde veldig hjemlengsel, forholdet til kjæresten hadde for lengst gått fra kjærlighet til vennskap og vi valgte å avslutte forholdet, så da var det helt rett å dra hjem igjen til Bergen og familie og venner etter det.
Så i mars i fjor pakket jeg sammen det mest nødvendige og tok min lille gamle Toyota Starlet over fjellet og hjem igjen til der jeg hører til. Det er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt på lenge. Bare det å komme hjem, ha mamma og pappa og søskene mine i ganske umiddelbar nærhet har vært noe jeg virkelig trengte.

Deretter begynte det å skje bra ting med bloggen- jeg ble signert her hos Side2.no og det har vært helt utrolig bra! Flere av dere fantastiske folk poppet innom her og jeg føler jeg begynte å virkelig blogge! Ikke bare legge inn sporadiske innlegg i ny og ne, men å ha fast innhold og hyppige oppdateringer. Noe jeg forsatt jobber med og ønsker å bli enda bedre på.
Nå har dere fineste til og med sendt meg til semifinalen til årets Beautyblogg, så noe rett må jeg visst gjøre? =)


Så for å ta resten av året i kort fatning, så vi ikke blir sittende her med dette innlegget resten av dagen- 
- Tilfriskningen er på god vei, med rette medisiner og rett behandling.
- Jeg er hjemme igjen i Bergen og nyter tid med familien og venner!
- I sommer dro jeg på min første utlandsferie på 6 år, sammen med min far, lillesøster og bror- til THAILAND!!! Min første tur dit og det var fantastisk!!
- Jeg kom igang med gode treningsrutiner, så på sensommeren meldte jeg meg på mitt første løp, Stoltzekleiven Opp, slo min personlige rekord opp fjellsiden der og mestringsfølelsen av å bli med på dette var helt utrolig!
- Yoga har blitt en viktig del av tilværelsen, noe som har hjulpet meg mye, spesielt med tanke på fibromyalgien.
- Nye og gamle venner har kommet inn i livet og det føles bare utrolig bra!
- Som sagt, bloggen går oppover med Side2 og Vixen Blogawards- det blir veldig spennede å se hvor dette går videre!
- Og det siste nye var å begynne å jobbe litt igjen. Etter 1,5 år i sykdomspermisjon, har jeg endelig begynt å jobbe i gamlejobben min hos The Body Shop- ganske sykt å tenke på at det i mars er 8 år siden jeg begynte å jobbe der! Så det ligger liksom i blodet mitt å stå på jobb der, og det føles helt fantastisk være tilbake. 

Hvor veien går videre nå blir spennene å se, jeg ønsker jo å komme tilbake i full jobb, vinne Vixen Blogawards, kjøpe ny bil, egen leilighet og litt sånne ting, hehehe..
Men for første gang i mitt liv har jeg ikke en spesifik plan for hva som skjer fremover! Nå skal liksom bare brikkene få falle litt på plass av seg selv, mens jeg følger vinden, lærer og opplever på veien..

Livet er bra, spennende og gøy, og jeg gleder meg til hver ny dag! ♥Hva ser du når du ser på deg selv?!

Jeg møter mange forskjellige flotte jenter og kvinner i min jobb. Alle ser forskjellige ut, alle har forskjellige hudtoner, forskjellige øyeformer og farger og alle kler forskjellige ting.

Men noe er det samme med hver eneste en av de jeg møter..

De har alle negative ting å si om sitt eget utseende.

Dette syns jeg er så utrolig synd... Jeg er veldig nøye på å fortelle dem, alle sammen, hvor flotte de er. Fordi alle sammen er flotte og har noe som er vakkert og eksepsjonelt ved seg. Men nesten hver gang jeg forteller noen hvor fine øyne de har, hvor vakkert håret er eller hva som helst annet kompliment, så svarer de aller fleste med, "nei uff, jeg syns..." ...og så noe negativt om seg selv.

Yrket mitt er jo litt av den overfladiske typen, sett fra et enkelt perspektiv så det handler om sminke, hårfiksing og hudpleie.. ting som koster penger og ting som vi bruker for å gjøre oss selv litt finere. Men det handler også om mer enn det, hvis du velger å se det på en litt annen måte enn hva det ser ut som.
Jeg er uhyre opptatt av å ha beina godt plantet på jorden og passe på at det som er viktig, ikke er hvilket status merke det er på øyenskyggen eller leppestiften, eller å se finest ut på en selfie. Jeg er opptatt av at vi skal kunne se på oss selv som vakre, flotte og gode kvinner både MED og UTEN sminke. OG jeg er opptatt av at det ikke bare er utseende som har noe å si for hvem du er som person! Når det er sagt, så syns jeg sminke er gøy og at det kan være med på å gi oss noe positivt, noe kreativt og noe fint. Som jeg hele tiden sier- sminke er til for å forskjønne det du allerede har, ikke for å skjule eller endre hvordan du ser ut! 

Så jenter og damer- det er på høy tid at vi ser oss i speilet med noen mindre kritiske øyne!
Ta deg en titt i speilet, se litt ekstra på deg selv- Hva er det du ser når du ser på deg selv?!

Fortell meg gjerne hva du ser i kommentarfeltet! ♥ MORE IS MORE

Heiiii!!!!

I går lovet jeg dere en ny makeuplook med steg for steg for hvordan å legge den perfekte festmakeupen!
Jeg liker jo å levere på det jeg lover- så her er looken og steg for steg finner dere under første bilde!
Denne looken er inspirert av 1920 tallet, med mørke lepper, øyenskygge som er lagt høyt opp over øyet og med paljett belagt luehatt som prikken over i'en. 

Nå som det er mørkere ute og festsesongen er godt i gang, så er det bare til å kjøre på med lepper og øyne, som tittelen sier "More is more" og det går helt fint å ha dramatiske øyne og en sterk leppe! Dette er jo noe av det beste med høsten og vinteren, man har enda mer spillerom på makeupen og kan dra på litt ekstra, så slå deg løs og ha det gøy med sminken! 

 • Start med å legge basen på huden. Jeg la foundation og pudder, bronse i kinn og highlight over kinnben, neserygg og amorbuen over leppen
 • Derretter fylte jeg i bryn med brynspenn og gredde over med farget brynsgel. 
 • For å få øyenskyggen til å virkelig poppe frem, la jeg først øyenskygge primer på lokket, før jeg dyttet på den første øyenskyggen, jeg brukte farge nr 4 i paletten. 

 • Jeg ville overdrive formen utforbi øyet, så for å få en presis form la jeg et visittkort fra nedre vippelinje og skrått ut, deretter dro jeg med meg øyenskyggen ut forbi øyet langs kanten av kortet. 
 • Deretter la jeg på den andre fargen, nr 2 i paletten, i globallinjen og duset det godt ut.
 • Så dro jeg fram kortet igjen for å legge eyelineren i linje med skyggen, her brukte jeg gel eyeliner for enkel og presis påføring
 • Tilbake til farge nr 2- den la jeg også under øyet.
 • For å skape enda mer dybde og dramatikk til looken, la jeg farge nr 3 fra paletten- en dyp skimrende blå, i global linjen.
 • Her er cluet å duse godt så så linjene ikke blir for harde, men at du forsatt får den dramatiske formen!  

 • Så var det tid for maskara og lepper.
 • Jeg tegnet først på leppen med dyp matt lip liner og gikk deretter over leppen med en leppepensel med litt leppomade på.
 • Til slutt slapp jeg håret løst og tok på luehatten for å gjøre looken komplett! 

På neglene la jeg 2 lakker, først en dyp blå og deretter en gull shimmer lakk.

Pigmentet på øyenskyggene i denne paletten er helt RÅ! SE så tydelig fargen kommer frem! Og for ikke å snakke om påføringen, de er fløyelsmyke, blender seg godt sammen og er nydelig å duse ut og jobbe med. Vil også bare legge til at jeg ikke redigerer bildene mine med annet enn lysjustering og farge korrigering hvis det trengs, så du får se sminken så rett som det går an, med huden min slik den er, og øyenskyggene akkurat som de er, så ingen fading, blurring eller annet "juks" i photoshop!


 

Produktene jeg har brukt til dagens look er 
HUD- The Body Shop Fresh Nude Foundation blandet med Lightening Shade Adjusting Drops og DMKC powder
KINN- The Body Shop Baked Bronzer 02 og Brush On Sunlight
ØYNE- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, The Body Shop Eye Palette Swinging Silver, Smokey 2 in 1 gel liner og Nilens Jord Extensions Mascara
BRYN- The Body Shop Brow Definer og Urban Decay Brow Tamer 
LEPPER- Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil Blackmail
NAILS- The Body Shop Nail Clour Shade 680- Blue Abyss og Nail Sequins Gold

Hva syns dere om looken? 

 Ha en helt nydelig dag folkens! Veldig glad i dere!!! ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

____________________________________________________________________________________________________
#Skjønnhet #Dagensmakeup #FestMakeup #1920 #Dramatisk #Sminke #TheBodyShop #TheBodyShopJul #UrbanDecay

 

Let me show you..

... a little sneak peek!

Holder på med en How To guide på en ny look, som passer perfekt til denne tiden på året, enten du skal på julebord eller annen festligheter!

Sååå - er det jo litt gøy med snik titting da, så dere får se en liten smakebit nå og så kommer hele looken i morgen, fordi jeg nå skal avgårde for å jobbe nattåpent i Bergen.
 

Nå må jeg løpe for å rekke jobb! Ha en nydelig kveld mine fine ♥

Og dere- jeg blir veldig glad om dere vil stikke innom vixen.no og stemme på meg årets beautyblogg, dere kan bare her så kommer dere på rett side! =)

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Julebordstyling

Hei på dere!!

Nå er det faktisk straks helg igjen allerede og nå som vi nærmer oss slutten av november (herlighet, er det noen som kan forteller meg hvor i alle dager tiden blir av?! syns det går så fort nå at jeg knapt rekker å snu meg før en ny dag har gått!!!) vel, nå som vi snart er i slutten av november, begynner tiden for juleborord! 

Fine kjoler, litt ekstra stasjet sminke og flotte frisyrer skal lages til årets begivenhet. 
Forrige helg hadde jeg en julebord styling her, tenkte derfor jeg skulle dele med dere hvordan det ble.
Må bare beklage den dårlige bildekvaliteten, men det var mørkt, lyset her var dårlig og da måtte jeg ta i bruk blitz.. 

Evi har veldig tjukt og langt hår, så jeg krøllet alt håret i en sidehestehale, og danderte deretter resten av håret i en lett oppsats. 

Se så fine bryn hun har!!! ÅH jeg er så misunnelig!! Sminken ble en lett varm smokey eye, med løsvipper og rød leppe.


Jeg har en litt lyssetting jobb å gjøre til denne vinteren, hvis jeg skal kunne dokumentere arbeidet mitt etter solen har gått ned! 
Men jeg lover å komme med flere looks inspirert til julebordsesongen, så det er bare å stay tuned!

 

Ha en fin fin dag da dere! ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

40 Spørsmål!

God morgen fininger! ♥

Nå er det en god stund siden sist jeg gjorde slike spørsmål, de er jo så morsomme å svare på og responsen fra dere når jeg svarer på disse har vært så bra før, så da tenkte jeg at det ville være morsomt å dele med dere i dag.
Er jo litt kjekt å bli litt bedre kjent, i og med at dere for det meste får skjønnhetstips og generelt lite om meg som person. Så da er det gøy å dele litt en gang i blant!1. Hvor gammel er du om 5 år?

Oi, da er jeg visst 32! 

2. Hvem har du vært med i minst to timer i dag?
Det var i går da jeg begynte å svare på spørsmålene.. i dag har jeg jo bare vært alene siden det er så tidlig på dagen, hehe

I dag har jeg vært med min gode venn Chrsitian i ca 2 timer, dere så han sist som The Green Monster, her på bloggen og i dag har han vært innom her og fått klippet håret litt! 

3. Hvor høy er du?

Jeg er hele 160cm høy/lav, hehe

4. Hvem var den siste personen du ringte?

Det var min venninne Marion.

5. Hvem var den siste personen som ringte deg?

Da jeg ringte Marion, så tok hun ikke telefonen, så da ringte hun meg opp igjen! Hehe

6. Hvilken film så du sist?

Haha, jeg så noe så kleint som The Duff - Huffameg, mens jeg så den merket jeg at jeg virkelig er blitt for gammel til slike filmer! 

7. Hva stod i den siste tekstmeldingen du fikk?

"Sender du meg epost adressen din? kiss kiss " 

8. Foretrekker du å ringe eller tekste?

Tekste!! Jeg liker egentlig bare å snakke i telefonen med mamma, søstrene mine og et knippe av venninnene mine, som jeg ellers ikke får sett så ofte. 
Ellers blir jeg veldig glad for å bli kontaktet via mail, sms eller messenger, hehehe

9. Hva er ditt favorittsted? 

Først må jeg si hjemme hos mamma! Ingenting er herligere enn å komme hjem til mor <3
Utover det så er det så mange fine steder i verden, men høyt på listen troner Thailand og San Fransisco!

10. Hvilket sted liker du minst? 

Venterommet på legekontoret! 

11. Hva irriterer deg aller mest i hverdagen? 

Folk som sniker i kø! Enten det er i kø på butikken, i kø for å komme seg på offentlig transport, eller idioter som legger seg heeeelt fremst i bilfelt som går fra to til ett sånn at det stopper opp.. Hva med å bare snu seg og se når folk lager luker du kan slippe inn i lenge før feltet du ligger i smalner inn, fremofor å tvinge deg helt frem og presse deg ut sånn at flyten i trafikken stopper opp?! 


12. Hva er det siste bildet du tok med telefonen?

 Et bilde av min nye avhengighet- en kopp med te fra TeTøsene

13. Har du noen kjæledyr?

Nei, jeg skulle ønske jeg hadde en hund! Men det skal jeg ha på et eller annet tidspunkt =)

14. Når stod du opp i morges? 

Sto opp 0740, er vel sånn helt greit det eller? 


15. Hvor er du om 10 år? 

Om ikke annet så er jeg hvertfall 10 år eldre! Jeg aner rett og slett ikke! Så mye har skjedd de siste årene at jeg rett og slett nå er på en helt ny kurs i livet og jeg er i dag på et helt annet sted enn jeg så for meg for bare 5 år siden, såe.. alt kan skje, men forhåpentligvis har jeg funnet meg noen å dele livet med, har drømmejobben, en hund, kanskje noe kidz? 


16. Chips eller godteri?

Ehh, jatakk begge deler! Men helst hver for seg.. hehe


17. Hvilket klipp på YouTube fikk deg til å le sist? 

Denne videoen er så sann! 

18. Hva er din beste egenskap? 

Min beste egenskap må vel være at jeg er snill. Jeg vil bare at alle rundt meg skal ha det bra og gjør derfor alt jeg kan for at det skal være sånn!


19. Hva er du dårligst til? 

Oi, hehe, tørr jeg innrømme det da? Jeg kan være et skikkelig rotehue.. glemsk, surrete og vimsete.. Men jeg er klar over det i det minste, selvinnsikt er greit å ha oppå de dårlige egenskapene i det minste!

20. Hva er du iført når du sover? 

Stort sett truse og topp, men nå som det er kaaldt ute, blir det gjerne et par ull labber og en digg og stor trøye! 

21. Hvem ringer du til når du er forbanna?

Vel, det kommer an på hvem som har gjort meg forbanna det! Men stort sett en av søstrene mine eller mamma ringer jeg til om det er noe.

22. Hva er den største premien du har vunnet?  

Hmm.. Jeg vant et gavekort på eleven.no på 500,- for litt siden, hehe

23. Hva er det rareste du noen gang har spist?

Tror det må være struts! Fikk smake det da jeg var på ferie i Italia.

24. Har du noen piercinger? 

Ikke nå lengre, jeg hadde i navlen, men kroppen min ville ikke ha den der, så den vokste ut... og nå har jeg et kjempe stygt arr der i stede! 25. Hva hører du på akkurat nå?

Nrk p3- fast lytter!

26. Hvilken is er din favoritt?

Hjemmelaget Pistasjis med sjokolade biter i <3 <3 <3 åh, det er så himmelsk godt! Men tror det er den dyreste isen å lage, for den er laget med malte pistasjnøtter, kokoskrem, ren vanilje og hvis jeg ikke husker helt feil agavesirup, sjokoladebiter og melis. Men sååå verdt det da! Og så er den egnet for veganere og melk og egg allergikere =D

27. Kan du skifte olje på en bil? 

Nei, desverre! Skulle ønske jeg var hakket mer handywoman enn det jeg er altså!

28. Liker du kaffe? 

 OM jeg liker kaffe?? De av dere som følger meg på snapchat vet kanskje litt for godt hvor mye jeg liker kaffe!!!29. Hva foretrekker du å drikke til frokosten? 

 Kaffe!! Og vann eller appelsin juice.

30. Norge på sitt beste? 

 Norge om sommeren er jo det fineste som fins! Men jeg er også veldig glad i en god vinter oppi fjellene i Norge, med ski eller snowboard på beina!

31. Hva er det siste du kjøpte? 

 Litt kjedelig å fortelle om handelen i dagligvaren jeg gjorde sist, men av gøye ting så var det siste jeg kjøpte en skikkelig haul på The Body Shop som dere kan se på bildet under!32. Har du noen gang vært innlagt på sykehus? 

 Ja, to ganger faktisk.. Første gang var jeg 13, da hadde jeg vært på den lokale badeplassen der hvor jeg vokste opp, og skulle bare sykle rett hjem (5 minutter unna) for å tømme blæren, før jeg skulle henge videre med vennene mine. Men så var jeg litt ivrig, syklet over veien uten å se meg skikkelig for og deeer kom der en bil... Så da måtte jeg pent vente med å tømme blæren til etter at jeg hadde blitt sjekket, scannet og fått ultralyd (over min veldig fulle blære) på sykehuset, så først etter over 4 timer siden jeg opprinnelig hadde behov, ble jeg trillet til et toalett på sykehuset. hehe, huff! Jeg kan heldigvis le av episoden nå, og det gikk veldig bra med meg, ingen knekte bein eller noe! 
Andre gang var i arpil i fjor, etter mange år med sykdom fant legene endelig ut av en del av hva som hadde gjort meg så dårlig de siste årene. Da var jeg inne og fikk en kikkhullsoperasjon i magen for å fjerne vev som vokste der det ikke skulle vokse. Nå er jeg veldig mye friskere og på vei tilbake til topp!

33. Snakker du andre språk enn norsk? 

 Snakker engelsk såklart, bodde ett år i Texas da jeg var 8, så jeg snakker vel mer amerikansk enn engelsk.
Ellers kan jeg kafè fransk, spansk og tysk (som betyr at jeg kan gjøre meg forstått når jeg skal bestille mat i de gitte landene) 

34. Hvilken dessert liker du best? 

 ALLE!!! hehe, det er ikke til å stikke under en stol at jeg er en godtemums uten like og jeg elsker alt som er søtt og godt! 
Men hvis jeg må komme på en favoritt så må det være is. For uansett hvor mett man er så har man alltid plass til is! 

35. Banner du mye? 

 Hehehehe, huff- guilty as charged! Jeg er da halvt nordlenning og halvt bergenser, så det ligger vel kanskje litt i blodet mitt?! 

36. Hvilke gode nyheter fikk du sist? 

Det er det letteste spørsmålet å svare på- for det var såklart da jeg fikk beskjed i forrige uke om at dere fantastiske lesere hadde nominert meg til Årets Beauty Blogg i Vixen Blogawards!!! 

pssst! hvis du trykker på bildet så åpner det seg en ny fane som gjør at du kan gi meg en stemme så jeg når til finalen i år også =D

37. Eier du noen verdifulle smykker? 

 Nei, ikke av verdi som i at de koster mye. Men jeg bærer en nydelig ring som jeg fikk i bursdagsgave av min skjønne niese for 2 år siden. Den betyr mye for meg fordi hun plukket den ut spesielt til meg <3

38. Hva foretrekker du å bruke penger på?

 Her tror sikkert alle at jeg kommer til å svare sminke! Men det er faktisk noe så kjedelig som MAT! hehehehe
Og sååå kommer hudpleie, hårpleie og sminke.

39. Fortell tre ting som leserne ikke vet om deg!

1. Når du søker etter meg på Facebook, så kommer jeg opp som Charlotte Ariel Berg. 
Veldig mange har kommentert til meg at jeg har et så fint navn, hehe, men jeg må nok skuffe dere der, fordi jeg heter ikke Ariel. 
Det er nemlig et resultat av en drikke lek med noen venninner på en hyttetur for 5-6 år siden, hvor vi i denne leken fikk tildelt hvert vårt Disney navn- jeg fikk da tildelt Ariel.
For å gjøre det hele ekstra internt og morsomt skrev vi alle våre Disney navn inn på Facebook. Selv om alle andre har tatt vekk navene sine, så har min søster og jeg behold våre, så hun har Fomle og jeg Ariel som "mellomnavn"
En annen grunn til at jeg har beholdt navnet, foruten at jeg syns det faktisk klinger ganske greit i navnet mitt, så er det ingen andre som heter Charlotte Ariel Berg på Facebook og da er det veldig lett, når jeg treffer nye folk som vil legge meg til, å finne meg på Facebook!

2.  Min mor er nordlansk og min far er bergenser, så da jeg var liten hadde jeg en smule dialekt forvirring, så jeg snakket med nordlandsk tonefall og vekslende skarre og rulle R. Den dag i dag, sier jeg for eksempel ikke t-skjorte med skarre R selv om jeg snakker helt bergensk.

3. For 7-8 år siden veide jeg ca 30kg mer enn det jeg gjør i dag.
Da jeg ble obs på at jeg hadd "eeest godt ut" som min farmor sa til meg.. så satt jeg meg et mål om å slanke meg 10kg. 
Sakte men sikkert iløpet av 8mnd hadde jeg kvittet meg med hele 15 kg og var egentlig fornøyd med det! Men så fikk jeg glutenallergi og når jeg sluttet å spise gluten raste jeg ned 8kg til. Så gikk det litt tid og jeg utviklet melk og egg intoleranse og i tillegg slet jeg meg flere andre helseproblemer samtidig, og dermed mistet jeg enda mer vekt og gikk rett og slett fra overvekt til undervekt... Nå jobber jeg for å holde meg på normalvekt skalaen! 


40. Hva er dine planer for helgen? 

 I helgen skal jeg jobbe med en bloggvideo som jeg holder på med til dere!!! Og så skal jeg være med venninner og bli fin på vin og såå skal jeg spise brunost for første gang på snart 3 år, da jeg driver å provoserer melke intoleransen min i disse dager! Å guuud som jeg gleder meg til å sette tennene mine i varme nystekte glutenfrie rundstykker med fløtemysost fra Tine på!

 Fortell meg 3 ting om dere selv da?! Det blir gøy!

Nå skal jeg løpe avgårde på jobb! Håper dere får en helt fantastisk dag!! 
Veldig glad i dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Velvære Mandag

//Sponset produkt

God mandagskveld! 
Håper dere har hatt en bra helg og en fin start på uken =)

Jeg pleier alltid å starte uken med en mandagsomtale, så i dag tenkte jeg å vise dere noe som bare er helt perfekt for årstiden vi nå er i.
I kveld har nemlig høst/vinter været ruvet utenfor med sterke vinder, haggel og piskende regn om en annen. Ettersom jeg plutselig har begynt å befinne meg på treningssenter for å trene om dagen, så falt det seg bare helt perfekt å legge såre og slitne muskler under varmt og godt vann med litt godsaker oppi, etter dagens økt!
Om du ikke har skjønt det enda så er det disse godsakene jeg tenkte å omtale i dag!

Forrige uke var jeg på Jule event hos The Body Shop og i goodiebagen vi fikk med oss, lå blant annet denne herlige saken - Frosted Plum Bath Frizzies.
(Sjekk ut mystoryen min på snapchat hvis du vil se hvordan de ble når jeg tok dem i badevannet! *Frizzzzz* hehe) 

Så etter en hard treningsøkt, fylte jeg badekaret med vann, slukket lyset på badet og tente opp i stearinlys. Håret ble kuret med Monoi oljen og i badetvannet var da som sagt Frosted Plum Bath Frizzies. 

Det var morsomt å se på hvordan den frizzet idet den traff vannet og i tillegg fikk vannet en melkeaktig lavendelfarge. Duften var også veldig diskret og kjempedeilig! Så hvis du ikke er den som liker de sterkeste luktene i badevannet, så kan jeg absolutt anbefale denne til deg! Det er 10 frizzy'er i boksen og den koster 249,- Dette er limited edition også, så gjelder å være førstemann til mølla! 

Så utover at den er morsom å se på mens den oppløser seg, lukter digg og gir vannet litt farge - er det ikke så mye mer å si enn at det bare er å nyte et deilig bad. Det fortjener du!

Hvis du ikke er den heldige innehaver av badekar- så kan du alltids gjøre slik jeg gjorde i fjor, før jeg fikk meg badekar, les mer om det her... hehehe

Hva enn du gjør på i kveld, pass på å unne deg selv litt velvære, det gjør så godt!

Snakkes i morra fininger ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_________________________________________________________
#skjønnhet #mandagsomtale #Produkt #omtale #Velvære #TheBodyShop

 

Jaddaaaaa!!!

Oh my god dere! Nå er semifinalistene til årets Vixen Blogawards publisert og jammen har ikke dere nominert meg hele veien til semifinale for FEMTE året på rad! ÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!! TUSEN, TUSEN, TUUUSEN TAKK til alle som har nominert! Jeg er så sinnsykt glad at jeg sitter å hopper på stolen mens jeg skriver, haha!
Jeg er så vanvittig takknemlig, dere aner ikke! Det at dere igjen har nominert meg og at fagjuryen har valgt meg ut, det viser at alt arbeidet jeg legger ned i denne bloggen faktisk betyr noe for dere, det er en anerkjennelse på at man gjør noe riktig og det føles så utrolig bra! Og gir meg selvsagt enda mer giv etter å formidle enda mer og enda bedre.

Det at jeg får lov å pøse på dere mine anbefalinger av produkter som ikke testes på dyr, har gode verdier og ingredienser, det at dere gidder å skrolle nedover side på side med fjeset mitt både med og uten sminke, se på videoene der jeg fabler og stotrer mens jeg viser dere månedens favoritter og drikker kaffe, hehe og følger med på tips og triks og how to guider til hvordan du som hvermannsen skal få til å legge en bra liner eller krølle håret og alt det her som jeg kommer med. Det er en ære at dere vil følge meg og jeg setter helt sykt pris på hver og en av dere lesere!

Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg har hatt det ganske tøft helsemessig de siste årene, og gjennom denne tiden har jeg brukt bloggen som min måte å jobbe på når kroppen ikke har vært helt med meg. Bloggingen har holdt meg gående og vært en positiv greie for meg å holde på med og nå som jeg er i tilfriskning, så er det bare enda mer fantastisk å holde på med dette. Det at dere syns at det jeg har gjort med denne bloggen er verdt en semifinale plass, ah, det er helt ubeskrivelig fantastisk for meg..

TUSEN MILLIONER HJERTELIG TUSEN TAKK, dere er virkelig de beste leserne jeg kunne ønsket meg! ♥

Jeg er så lykkelig og så veldig, veldig glad i dere ♥

hvis du vil sende meg videre til finalen, trenger du bare trykke her og stemme, stemme og stemme!!


Du kan stemme hver 12. time- fra både pc, mobil og nettbrett =D

Mange klemmer fra en ydmyk og ekstremt glad Charlie!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #Vixen #VixenBlogAwards #Semifinalist

 

Feel So Good

God morgen verdens beste ♥

Nå har jeg omsider landet litt igjen etter noen hektiske dager denne uken! 
På onsdag var jeg på et utrolig koselig event hos The Body Shop i Torggata, nemlig årets jule event.
Det blir liksom ikke jul uten The Body Shop for meg!
Bare se på årets tema for eksempel- det er helt perfekt- "Feel So Good"

Det er nettopp det det hele handler om, å føle seg bra, enten det er frodi kremen du bruker lukter godt, eller fordi du vet at ingen dyr har blitt skadet i å lage dette produktet eller fordi du vet at det ligger gode verdier med Community Fair trade bak!

Denne fantastiske gjengen sammen med et par andre, var der for å varte opp oss bloggere, med litt produktinfo, deilig te og noe å bite i og deeilig håndmassasje!

Så fra kos til noe viktig! Noe veldig viktig, som er en av grunnene til at jeg elsker The Body Shop! 
Hvert år er det en spesiell verdikampanje til jul og i år handler det om å gi rent vann! 

For rundt 650 millioner mennesker over hele verden er det en mangelvare med rent vann og rundt 1400 personer dør hver dag av sykdommer som kommer av skittent vann og dårlige sanitærforhold.
The Body Shop har nå inngått et samarbeid med en internasjonale organisasjonen WaterAid for å kunne være med å bidra til arbeidet med å gi mennesker som trenger det, tilgang på rent vann.

Så hva kan du gjøre? Jo- ved å kjøpe en av gave eskene hos The Body Shop!! Ved kjøp av de utvalgte gavene, vil WaterAid gi familier i Etiopia rent vann for en dag. Så handler du 5 av disse utvalgte gavene- betyr det 5 dager med rent vann for en familie.

Dette er så sykt viktig og så vanvittig bra tiltak- er dere ikke enig?

Her kan dere se litt hva som er å velge mellom i årets jule sortiment!

Glazed Apple var en stor favoritt i fjor, som er tilbake i år sammen med nykommeren Frosted Plum og veteranen Frosted Cranberry.

Disse luktene er bare heeelt nydelige, så hvis du vil sikre deg en av disse limited edition produktene, vil jeg anbefale deg å være tidlig ute!

Såååå... Kommer det jo alltid ny Winter Trend Makeup, og i år ser den helt nydelig ut! 

Årets Kolleksjon er inspirert av det skinnende 1920-tallet og The Great Gatsby og kommer i to varianter- Silver Starlet og Glam Gold.

Her er det snakk om å skape looks som er skimrende, glitrende og metalliske- more is more!

Julegave eskene har noe til enhver, alt fra små gaver til store gaver- i alle prisklasser. Så enten du bare skal ha den lille ekstra tingen, eller om du skal ha en stor flott pakke så vil du finne noe som passer her.I tilefelle du lurte på hva min favoritt duft av juleserien er....

Her blir nydelige Stephanie fra TheStrawberryBrunette sminket!

Her fikk jeg en utrolig deilig hånd skrubb og håndmassasje av fine Randi. Og det var helt tydelig at hendene mine trengte litt fornyet blodsirkulasjon, jeg ble helt nummen og fikk ny farge på hendene etterpå! haha!

Fikk minglet litt med disse fine jentene ♥ hadde ikke sett Gilan, Cecilie, Celina og Agnes siden Vixen Blogawards i vinter, så det var utrolig koselig! Fikk også endelig hilst på skjønneste Sanne.
Andre fine bloggere som Chioma, Heidi, Astrid og Jeanette og Andreas fra Wa2Wo var også der- og det var så koselig å treffe de alle sammen!  
Merker at dette er noe av det jeg savner med å bo på østlandet altså! Det er bare noen få utvalgte events jeg får mulighet til å dra bort og få med meg, og da går det lengre tid mellom hver gang jeg får truffet disse fine folka! 

Det var også slik at vi kunne pakke vår egen kurvgave, så det ble også litt juleverkstedsfølelse! Utrolig koselig!Det er ingen tvil om at julestemningen er på vei og at jeg gleder meg stort til jul! Tusen takk til The Body Shop for en fantastisk koselig kveld!

Ha en fantastisk morgen ♥

______________________________
#TheBodyShop #Jul #Julestemning

Dramatic Lines

God morgen verdens fineste! ♥

Tidlig på an i dag med mye på agendaen! Skal snart ut og ordne noen ærend før jeg skal sette snuten mot Flesland og ta turen over til Østlandet. 
Faktisk, så blir det min første tur bort etter at jeg flyttet hjem igjen til Bergen. Det kom jeg på først nå.. Så nå var det jammen på tide med en tur, selv om det blir en kort tur!
Først skal jeg til min beste venninne i Hamar for litt kvalitetstid, før det i morgen er klart for et event i Oslo sentrum! Deretter er det hjem med 22 flyet fra Oslo, og så er det opp før fuglene fiser torsdag- for å stå klar på VIP Frokost på Galleriet! Gøy, gøy gøy!

Så før jeg raser avgårde på et par travle dager, ville jeg dele dagens makeup med dere! En dramatisk liner, med duse skygger og nude leppe.

Fikk faktisk litt sånn 60 talls vibe utav denne looken, hehe

Dagens Makeup består av :

Hud- The Body Shop Fresh Nude Foundation og DMKC Powder
Kinn- The Body Shop EVM Mineral Powder, Baked to Last Bronzer 02 og Brush On Sunlight
Øyne-
 Colourcrush Eyescolour 360- Gold Rosemance, og 215- Coconuts About You 015- Moonlight Kiss som eyeliner
sammen med Urban Decay 24/7 Glide-On Eyepencil. Nilens Jord Extensions Mascara på vippene
Bryn- 
The Body Shop Brow Definer og Colourcrush Eyecolour 215- Coconuts About You 
Lepper-
The Body Shop Colourcrush Lip Colour 315

For å få til denne dramatiske lineren så tegner jeg først opp en strek med kajal langs vippelinjen. Deretter tar jeg en tom slanted brush og duser linjen utover forbi øyet, og innover fra midten, ned mot innerkroken av øyet. Deretter dytter jeg over med sort øyenskygge for å få en klar og sterk farget linje.

Det som er så genialt med kajal eyeliner metoden er at du har mye mer kontroll over påføringen enn når du kun bruker våtliner. Så det er enklere å rette opp i feil hvis du bommer, men også lettere å unngå å bomme fordi kajalen er så lett å jobbe med!

Hvordan liker du best å legge eyeliner?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

____________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #Eyeliner #Thebodyshop #UrbanDecay #DMKC

Økologisk Mandag

Ny måned, ny mandag, nye produkter! 

Forrige uke fikk jeg meg noen nye produkter fra det økologiske merket Nvey Eco. Den evige jakten på god foundation og maskara forsetter så nå ble det en ny variant å teste ut! 
Hittil har jeg bare brukt foundationen en gang, så jeg vil ikke gi mer enn en intro av produktene i dag, da det krever litt mer tid i utprøving før jeg kommer med nøyaktig omtale. Men første inntrykk av de er bra!


(affiiate lenker)

Nvey Eco Moisture Rich Fluid Foundation var veldig fin på huden den dagen jeg hadde den på, og ingredienselisten på den er jo ingenting å klage på -med pleiende ingredienser som økologisk Kamille, Vitamin A, E og C. I tillegg er den oljefri og duftfri, så det passer jo veldig godt for en sart hud!

Nvey Eco Volumising Mascara har jeg ikke testet enda, men børsten ser veldig fin ut og den skal gi vippene en fyldig og volumiøs effekt. Også denne er duftfri og inneholder blant annet økologisk Bivoks og økologisk Jojobaolje. Denne gleder jeg meg til å teste når jeg er tom for den jeg bruker for tiden. (Vil ikke ha for mange maskarer åpne på samme tid, siden de ikke har like lang levetid som andre produkter)

Nvey Eco Hydrating Lip Lusture var utrolig deilig å ha på og luktet kjempegodt! Den var også utrolig fin i fargen og passet fint både alene og over lip liner.

Jeg MÅ også nevne det at ALLE produktene på shop.TorhildKristine.com nå er på høstsalg til hele 65% avslag!

Så hvis du er giret på å få fatt i noen deilige økologiske og kjempegode produkter, så stikk innom siden og få med deg litt godsaker hjem! :)
Nedenfor kan dere se noen av lookene jeg har gjort med de forskjellige økologiske produktene du kan få kjøpt hos Torhild Kristine. 

New Years Green, Berry Lips og Go Green

Ha en fantastisk mandag mine kjære! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #Økologisk #sminke #TorhildKristine #NveyEco 

Bittersweet

Hallå!! Har dere hatt en bra helg?! ♥

Jeg har hatt en ganske bra helg med jobbing og avslapping om en annen, helt perfekt! 
Derfor syns jeg det passet perfekt å dele med dere en enkel look hvor jeg bruker min favoritt kombo for tiden- nemlig Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil og Matte Revolution Lipstick i fargen Bittersweet. 

*Bildedryss*

Til så sterke lepper midt i uken valgte jeg å gå for kun maskara på vippene.

Resten av dagens makeup består av
HUD - Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Liquid Makeup og DMKC Powder.
KINN - The Body Shop Highlighting Dome 02
BRYN - Makeup Mekka All In One Brow Palette og Brow Tamer Flexible Hold Tinted Brow Gel fra Urban Decay
Vipper - Nilens Jord Extensions Mascara

En mer langvarig leppe duo tror jeg du skal lete leeenge etter og jeg får ikke skrytt nok av det! 
På torsdag holdt denne duoen fra kl13 til langt utpå kvelden, og da gjennomgikk den både spising og drikking gjennom hele dagen. Jeg er amazed! 

Har dere prøvd disse leppeproduktene?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #DagensMakeup #TheBodyShop #MakeupMekka #UrbanDecay #NilensJord

Save The Date!!!

Hva syns du om å få servert litt deilig frokost, få se siste nytt på sminkefronten, handle med 25% avslag OG få mulighet til å få personlige makeuptips, av RockstarCharlie in the flesh?! 

Vel nå kan du det, hvis du tar turen innom The Body Shop på Galleriet i Bergen
den 12.11.2015 fra kl 0800. 

Foruten at jeg skal være der og vise frem de lekre nyhetene på sminkefronten vil du få handle produkter til 25% avslag fra 0800-0900.
Og hvis du handler for over 1000,- FÅR du med deg en Body Butter gratis! Dette blir jo bare SÅ bra!! 

I tillegg så vil det være 25% avslag på makeup den helgen og jeg vil også være der igjen på lørdag 14.11. Kom og si hei og ta med deg en venn eller fem!

Vi sees!♥

 

Berry Gorgeous

Hey hey!

I dag føler jeg døgnet mitt er helt snudd på hodet! Jeg sovnet av en eller annen grunn ikke før i 3 tiden i natt, våknet kl 7, sovnet igjen kl 8 og sto opp like før kl 11...
Så nå sitter jeg her etter kaffi og frokost inntak og føler at det forsatt er tidlig morgen, mens virkeligheten er at det er langt forbi formiddag. Døgnvill asså!

Jeg tok en titt i speilet og fikk se at jeg har tiiidenes poser under øynene, hehe, så å dele dagens fjes tror jeg at jeg skal spare dere for, derfor deler jeg et par snapshots av gårsdagens fjes istede!

I går lekte jeg litt med fargen på leppene, og som jeg snakket om i gårsdagens video, så brukte jeg da The Body Shop Eye Definer Purple som lipliner og deretter hadde jeg Colourcrush Lipcolour 240- Damson in Destress over. Resten av makeupen består av 
Hud- The Body Shop Fresh Nude Foundation (Helt ny og som jeg syns er HELT fantastisk!!!) og DMKC Powder
Kinn-  The Body Shop Highlighting Dome 02
Bryn- The Body Shop Brow Definer og Colourcrush Eyecolour 215- Coconuts About You Hva syns dere om leppefargen? Kunne dere brukt denne komboen?

Nå får jeg snart besøk av en venninne, så jeg får løpe gjennom dusjen og gjøre meg litt mer presentabel, hehe.
Ha en vakker dag fine folk! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_______________________________________________________
#Skjønnhet #Sminke #DagensMakeup #thebodyshop #dmkc 

Oktober Favoritter

Goood kveld dere! ♥

Som lovet er mandagsomtalen i dag en ny video med månedens favoritter! Jeg må egentlig bare advare litt på forhånd, jeg var visst ikke heelt våken og med, da jeg filmet videoen. Jeg fikk også litt trøbbel med fullt minnekort, sol midt i fleisen og jeg datt litt ut her og der.. men jeg hadde bare ca en halvtime på meg til å spille inn videoen før jeg måtte løpe avgårde på jobb, så da måtte det bare bli som det ble, hehe. Kanskje dere til og med ser litt sjarm i det eller noe sånn!? 
Vel, lå gå-

*Snurr Film*
Husk å slå på full HD

Hva syns dere om denne månedens favoritter? Har dere noen av de samme favorittene?

♥  Setter uendelig stor pris på at dere popper innom og ser hva jeg har å komme med og gir meg kommentarer! ♥

Ha en nydelig kveld videre! Klemmer i fleng!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________
#Skjønnhet #Video #Blogg #Favoritter #oktober #sminke #hudpleie #kroppspleie

It's All Over Now

jah... da var Halloween over for i år da! Har dere hatt en bra feiring? 

Jeg feiret med beina høyt, noe godt i glasset, en film og masse godis, etter en vellykket jobbhelg! For i år ble det sminking av kunder til Halloween og siden dere allerede har fått se The Green Monster, ville jeg dele to looks til med dere.

Scary Clown

Til denne looken brukte jeg fremgangsmåten jeg gjorde på meg selv da jeg lagde Colourful Skull, og så la jeg inn klovne øyne, nese og munn.

Pirate Skeleton

Når man skal på piratfest, så kan man jo ikke bare komme som en vanlig pirat! Det er jo mye kulere å komme som et pirat skjelett!! 

Det som var så utrolig kult med årets Halloween looks, var at alle disse 3, vant hver sin første plass for beste kostyme på arrangementene de var på!

#Winniiiing!!!!

Hehehe, men det er virkelig utrolig kjekt, når man har brukt henholdsvis 4, 3 og 2,5 timer på å lage disse lookene, at de pinadø stikker av med seieren. Artig for dem og veldig stas for meg! 

Så for å runde av årets Halloween, får dere se en liten recap av årets sminkelooks på bildet under her!

OG hvis dere vil vende tilbake og se på Halloween lookene til inspirasjon for utkledning til enten nyttårsaften eller karneval eller hva, så finner dere nå alle lookene i egen kategori i menyen! Håper dere har likt det dere har fått se i år, så etter mange ønsker om det, kan jeg love at vil det til neste år, vil komme noen mindre skumle varianter også, hehe.

Nå skal jeg rydde i kaoset på makeup rommet, vaske koster og svamper og det som er.. 
Nyt søndagen videre dere, og husk- i morra på mandagsomtale og siden det er ny måned er det tid for ny månedens favoritter video, så pass på å stikk innom i morra også ♥

Setter kjempestor pris på dere alle sammen! ♥
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_____________________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke #Farger