hits

november 2016

Big, Bold and Beautiful

SAMSUNG CSC

Hæææppy tuesday!!! 
Jeg startet egentlig dagen med å skulle lage video til dere med hvordan jeg lager dagens look, satt meg ned, begynte å filme, men så køddet kameraet seg og halve videoen endte opp med å være utav fokus.. Det kan se ut som jeg snart bare må bite i det sure eple og kjøpe meg nytt kamera, fordi etter at det fikk seg de to smellene det har fått nå, så er farger og fokus helt på bærtur! Hjelper jo heller ikke at vi er inni den tiden på året hvor godt dagslys er mangelvare...
Noen av dere som kan anbefale et godt kamera til det jeg bruker det til? 

SAMSUNG CSC

I går var jeg forresten på Hot Yoga for første gang, og steike så deilig! Kjenner det godt på gangsperren i dag, men det er jo bare max digg- så om du er frysepinn som meg og stiv og støl i muskler og ledd så anbefaler jeg på det sterkeste å teste ut Hot Yoga.
Siden det var en kvelds session, og jeg da dusjet og vasket håret før jeg la meg, så rakk ikke håret bli tørt før jeg traff puten. 
Så da jeg våknet i dag var håret rett og slett OVERALT, haha, så for å temme dette litt sprutet jeg litt nytt vann i tuppene og fluffet det opp med litt Killer Curls og Anti Gravity spray fra Kevin Murphy og håret ble brått Big, Bold and Beautiful.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det jeg liker så godt med disse produktene er at de ikke bare gir håret fin styling og hold- men de er såklart cruelty free, samt at de er spekket med gode næringsrike ingredienser. Ofte er styling veldig uttørkende på håret, men disse er ikke det! 
Killer Curls for eksempel, inneholder Bergamot frukt olje, Paraguay blad og vannmelom ekstrakt, Alovera og Baobab frø olje - disse ingrediensene er med på å gi fuktighet, styrke og gi pleie til håret, samtidig som du får en styling som holder uten å være stiv og ekkel i håret. Digg! Den er litt pricy, koster 429,- men til gjengjeld, jeg bruker typ en dæsj på størrelse med et blåbær til hele mitt hår, så den varer lenge. 
I tillegg booster jeg det litt med Anti Gravity som er en vektløs aerosol fri spray som gir fint volum og hold til håret. Denne inneholder honning og grapefrukt ekstrakt og det hjelper å holde på fuktighet og vitaminer til håret. Prisen på den er 369,- 
Dette er forresten produkter jeg har kjøpt og betalt selv, dette er ikke sponset innlegg- Jeg kjøper mine produkter hos Think Hairwear, som er en av de utvalgte salongene i Norge som får selge disse finfine produktene.

SAMSUNG CSC

I helgen testet jeg også ut en ny kombo av farger på leppene, og har brukt den hver dag siden lørdag. Det er så mange som har spurt hvilke farger det er jeg har på så da må jeg dele det her vettu -det er Matte Lip Liquid i fargene 019 Sicily Iris og 024 Tokyo Lotus - ooog bittelitt highilight dyttet på midten av leppen. 

SAMSUNG CSC

Her har jeg også gått inn for å være BOLD, for her har jeg overtegnet leppene mine så til de grader! 
Som dere vet er jeg sterkt imot å drive med injeksjoner her og der, og vil heller gjøre som Kylie Jenner gjorde FØR hun tulla det til og fylte opp leppene så til de grader, nemlig å bare bruke sminke. Da passer det perfekt å bruke slike matte leppeprodukter, for de holder seg på i timesvis uten å gå bort, så om man vil jukse til seg litt større lepper for en kveld, så funker dette flott! 

SAMSUNG CSC

Jeg elsker komboen av disse to fargene, og syns de utgjør såpass mye at resten av makeupen kan holdes til det minimale. Her er det bare naturlig hud, highlight i kinna, formede bryn og brun maskara på vippene. 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg kle på meg min deilige nye jakke og komme meg avgårde på jobb! 
Vi snakkes snart mine fine ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Dagens

Vailent Vox

SAMSUNG CSC
God kveld fine venner! ♥ Håper dere har en helt fantastisk helg sålang!
Jeg må jo faktisk bare starte dette innlegget med en ydmyk og overrasket tone, for jeg hadde virkelig ikke forventet den responsen jeg fikk på mitt forrige innlegg!
WOW... meldinger tikket inn på både telefon, inbox, facebook og litt her i kommentarfeltet. Gode og støttende ord, og gjenkjennelser fra egne erfaringer. 
Alle har vel på et tidspunkt vært igjennom det jeg beskrev og mange følte seg veldig truffet og heldigvis følte de seg oppløftet og inspirert av det jeg skrev. 
Det er mer enn hva jeg hadde forventet og sitter igjen med en ekstrem godfølelse nå, takk! 
Takk for så mange gode ord, takk for at dere deler deres tanker og følelser og takk for at dere popper innom her og leser og gir lyd fra dere- jeg setter ekstremt stor pris på det ♥

___________________

Så- over til dagens tema, hehe, i går var det jo den o-store Black Friday, det var shopping på HØYT nivå på alle kjøpesentre, nettbutikker og folk gikk tydligvis bananas! Jeg sto selv på jobb og ekspederte en hel haug med mennesker og hadde det utrolig gøy, men tenkte at å være kunde selv i dette shopping madnesset, DET gidder jeg ikke! 
Men så etter jobb, så var det forsatt noen timer igjen før alt stengte, og jeg datt innom et par butikker og fant brått en masse julegaver, og vips! så hadde jeg iløpet av 1 time og 20 minutter kjøpt inn både julegaver OG en aldri så liten gave til meg selv. 
For sist på agendaen satte jeg beina mine innom Carlings for å kjøpe en gave- jeg gikk målrettet til det jeg visste jeg skulle kjøpe, de hadde jo 30% på hele sjappen, så jeg hadde sett meg ut fra før hva jeg skulle kjøpe. På veien bort til stativet dette hang på, skimtet jeg noe lekkert og shiny-lilla oppå veggen i øyekroken. Jeg brukte stor vilje og ignorerte det nydelige skimtet, og forsatte bort til det jeg faktisk skulle ha.
Hun som var på jobb kom bort og hjalp meg med å finne rett størrelse og da vi hadde funnet rett vare var jeg klar til å gå til kassen for så å løpe ut igjen..
Men så spør hun "Er det noe mer du vil ta med deg i dag?" 
Motvillig strakk øynene mine seg mot den lilla på veggen og jeg klarte ikke lengre holde igjen. "Den!" Sa jeg bare og pekte.
Hun gliste og svarte "Ja, DEN!" 
"Jeg klarer ikke gå ut herfra uten å ha sett den der på- kan jeg få prøve den?"
"Selvsagt- jeg skal ta den ned til deg"

Idet jeg førte armen gjennom og jakken falt på plass, så falt jeg pladask- denne jakken, den kunne ikke henge igjen i butikken når jeg gikk ut derfra.

SAMSUNG CSC

Her snakker vi Bomber jacket dere! La meg introdusere Vailent Vox bomber jacket fra Carlings - og dere finner den faktisk på herreavdelingen. 

SAMSUNG CSC

Først tok jeg den på meg i liten størrelse, men så tenkte jeg- jeg har allerede en bomber jacket som er kort og nett, og nå som det er kaldt ute og jeg faktisk var i manko på varm jakke til vinteren, gunnet jeg på og gikk for en størrelse M, til herre, haha! Så den er gigantisk, og jeg ELSKER det!

SAMSUNG CSC

Kan herved melde om flytting- til inni denne jakken!
Neida, joda..

SAMSUNG CSC

For å matche min deilige lilla dilla til ansiktet- gikk jeg i dag for en mix av lilla og rosa på leppene. 
Her blandet jeg de nydelige Matte Lip Liquids fargene 019 Sisily Iris i ytterkant av leppen og deretter 025 Tokyo Lotus innpå resten av leppen, akkompagnert med litt highlighter fra Shimmer Waves 04 sånn helt på midten. 

SAMSUNG CSC

Klager ikke på litt fin longlasting ombre lepper til en helt insane kul jakke, eller hur?! 

SAMSUNG CSC

Sånn- der var siste deige bilde ferdig! Haha! 

Hva syns dere om jakken? ♥ 

- Love Love - 

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #Jakke #BomberJacket #Makeup #Sminke #Dagens

Styggen på ryggen!

SAMSUNG CSC

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne med dette innlegget, men jeg har gått og grublet så lenge, så nå må jeg sette ord på det jeg føler. Det pleier jo å hjelpe.

Noen ganger føler man seg bare dritt og dårlige følelser baller på seg. Enten om det handler om det fysiske utseende eller om det handler om en følelse man får inni seg av diverse grunner.

Den siste tiden har jeg kjent på dette på begge måter.
En faktor er den ekstreme skjønnhetshysteriet som herjer, liker ikke å innrømme det, men det har gått inn på meg. 
Jeg har tatt meg selv i å se meg i speilet, legge merke til aldringstegnene og mislike endringene som skjer med hår, hud og kropp. Den ene bloggeren etter den andre viser oss sine før og etter bilder etter injeksjoner og operasjoner og jeg ser også dette på folk rundt meg og lurer på om det er dette som er fremtiden vår? 
Er det slik at ingen av oss skal godta oss selv for den vi er og at vi bare skal gå og "fixe" på alt vi er misfornøyd med? Skal det være så enkelt? Skal dette være fasiten? Handler det liksom alltid om utseende og hva vi møter i de første sekundene vi ser på oss selv eller andre? Eller fins det noe mer?
Jeg håper det, for det er det jeg velger å tro på- jeg måtte bare grave litt for å finne frem selvtilliten min igjen.

Den andre faktoren handler faktisk om dating- for der spiller utseendet en veldig stor rolle og i dagens samfunn, en enda større rolle enn før.  
For en stund siden traff jeg en fyr, dette med kjærlighet og dating nå om dagen er faen meg vanskelig altså. Enten jeg har møtt noen fra Tinder eller in real life, så begynner det først og fremst med utseende.

På Tinder er vi nesten som i en katalog, eller- det er ikke bare nesten, det ER en katalog. Bla videre til neste side hvis du ikke liker det du ser. 
Utseende, utseende og atter en gang utseende. Speil speil på veggen der- hvem er vakrest på Tinder?

Men så var det denne fyren da, jeg møtte han ikke på Tinder, møtte han faktisk på en jobb. Jeg var ikke på jobben for å finne kjærlighet akkurat, så ble litt overrasket over å treffe noen, ha det morsomt, ha felles interesser og bli sjarmert sånn på den måten. 
Det var koselig, det var enkelt og det var så komfortabelt. Jeg kunne være meg selv fra første sekund, tulle og tøyse og brydde meg fint lite om utseende. For denne fyren kom ikke med NOEN av de typiske "sleezeball" bemerkelsene. 
For første gang på jeg vet ikke hvor lenge, følte jeg meg genuint likt av det motsatte kjønn. For MEG, min personlighet, min væremåte og med den bagasjen jeg har.  Ikke at det trengs en mann til for å få bekreftelse på at man er en bra person, men det er jo litt ekstra fint da, for vi ser jo alle etter en partner å dele livet med etterhvert- og når man har vært singel lenge, så er den bekreftelsen noe man gjerne glemmer at man ønsker, helt til man får den igjen. 
Så da levde jeg litt i sus og dus en stund, hadde det utrolig fint, følte meg selvsikker, følte meg bra, angsten var omtrent forduftet og alt gikk på skinner. 

Helt til det ikke gjorde det lenger. Det var plutselig bare over.
I motsetning til en klassisk Tinderdate-avslutning som som oftest bare blir en slags fading, (hvor man bare slutter å svare den andre personen litt etter litt, er litt fraværende og fader dem sakte med sikkert ut til de forhåpentligvis tar hintet og skjønner at man ikke er keen- og nei, den metoden der er faktisk ikke okei!) fikk jeg faktisk bare plutselig beskjed på at nei, nå ville han ikke mer.
Men det var alt jeg fikk. " Jeg vil ikke mer, men vet ikke hvorfor" 

Alle de tingene jeg hadde følt meg selvsikker over, ble trukket ut under meg som når noen trekker pluggen ut av støpselet.
Jeg sto igjen og lurte på hva i all verden det var som var feil med meg, så derfor begynte jeg å lete etter feilene mine, og sakte men sikkert, snakket meg selv ned, til det jeg så igjen var et speilbilde av en uattraktiv kvinne, som var kjedelig og som ikke var god nok. 

__________________
 

Når du lar slike negative tanker få vokse og gro over tid, er det utrolig hva du klarer å gjøre mot deg selv, og det er virkelig ikke noe kjekt. 
Så jeg fant ut at det var på tide å dra seg selv utav driten, komme seg opp og videre og grave ned disse negative tankene. 
For de har ikke noe godt for seg, verken for meg, eller for noen andre!

En ting som alltid er oppløftende for meg er å snakke med mamma, så jeg dro ut til henne en tur og vi pratet sammen om alt mulig. 
Også dette med skjønnhet, aldring og det evige jaget etter å se så himla perfekt ut hele tiden. Gjør vi disse tingene for oss selv, for berømmelse, for det motsatte kjønn?! Hvorfor dette evige jaket mot et perfekt ytre?! 
Det er jo noe jeg har skrevet mye om, hvor jeg frontet den naturlige skjønnhet og heier på at vi skal elske oss selv for den vi er og at hvordan du ser ut ikke er det som definerer deg. Så nå skjønte jeg at jeg måtte si disse tingene til meg selv.
Selv om det gikk skeis med den fyren, så betyr jo ikke det at jeg ikke er god nok! Det er heller ikke utseende mitt som definerer meg som person, det er ikke hvordan jeg ser ut som skal avgjøre om du liker meg eller ikke.
Det er hvem jeg er, hva jeg står for og hvordan jeg oppfører meg som avgjør hvem jeg er! 

SAMSUNG CSC

Som mamma så fint sa "Æ ser nu ut som æ gjør, så enten får de nu lik mæ førr den æ e, eller så kan de vær fri!" 

Og det er faktisk så enkelt, dere. 
Enten det er for en potensiell kjæreste, vennene dine eller deg selv- husk nettopp dette- DU er bra nok som du er, uansett hvordan du ser ut! 


Hvis du vil nominere bloggen min til Årets Beauty Blogg i Vixen Blogawards, så kan du stikke innom HER og nominere :)

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Selvbilde #kjærlighet #dating #tinder

Hvorfor være som alle andre!?

SAMSUNG CSC

Goood kveld alle sammen! 

Har dere hatt en fin helg? 
Min har vært helt super, i går hadde jeg en helt fantastisk morsom dag på jobb, som ble avrundet med et utrolig koselig julebord med flotte kollegaer og avsluttet med en liten tur på byen. I dag sto jeg opp etter bare 5 timer søvn, kroppen min er rar sånn altså, sjans å sove ut og lenge og den bare "Nei, tenkte du sku gå rundt og være trøtt resten av dagen!" 
Men det ble heldigvis en forfriskende dag med en liten tur i skauen med en kompis og den fiiine hunden hans, og så kjøpte vi oss litt veggis sushi og gumlet godteri og brus etterpå! Deilig søndag! 

MEN over til tema i dagens innlegg- nemlig det å ta bevisste valg og avgjørelser i livet, basert på egne verdier og velferd.
I dag har jeg lastet opp en ny header, som tydeliggjør ett av disse valgene, som for meg er veldig viktig, veldig sentral og det jeg har bygget hele denne bloggen rundt. 
Nemlig ikke dyretestede produkter. 
Ja, jeg har skrevet om det før, men det er faktisk skremmende hvor mange som ikke bryr seg om dette temaet. Eller de sier de bryr seg, men velger å ikke ta et så kraftig standpunkt og velger å støtte de merkene som forsatt driver med dyretesting likevel og trekker på skuldrene med likegyldige svar som - "jammen det er så fin leppestift" Eller "primeren er alt for god til å slutte å bruke den" 
For meg er det ikke aktuelt engang! Jeg tenker at vi i dag har kommet så langt med teknologien at det å teste kosmetikk ingredienser på dyr er fullstendig unødvendig! De har klart å fremstille kunstig hud i laboratorier og det er kliniske tester hvor FRIVILLIGE mennesker velger å prøve ut produkter og ingredienser.
Dyr har ikke den muligheten. De kan ikke si noe for eller imot om de vil bli sprøytet inn i øyet med et kjemikalie eller barbert av pelsen for å bli stukket og smurt og sprøytet på. Jeg vil tro at hadde de kunne sagt noe, så hadde de sagt imot- for selv DU der ute vil neppe få noe på huden eller inn i øynene som du ikke vet hva er, som kan skade deg, gjøre deg blind eller gi deg utslett på huden? 

Hvorfor det enda fins dyretesting er for meg helt utenkelig. Det er akkurat som med pelsindustrien. Grusom! 


Bildet er lånt herfra 

Så når noen skriver til meg og spør om jeg kan anbefale produkter, eller hvorfor jeg ikke bruker eller skriver om produkter fra de merkene som befinner seg på denne listen, så er dette hvorfor.

Jeg ønsker IKKE å støtte oppunder dyretesting.
Det er vi som forbruker som har makten, og hvis vi nekter å bruke produktene så lenge de blir testet på dyr, så vil kanskje merkene etterhvert slutte med nettopp dette. MEN det skjer jo bare hvis alle hadde tenkt sånn, og i og med at kampen mot dyretesting har pågått i så mange år som den har og vi enda sitter her med en lang lang liste over merker som forsatt foretar testing på dyr, så er vi ikke mange nok som bryr seg. 

Derfor skal ikke jeg være en av de som ikke bryr seg, jeg kommer til å forsette å holde meg til cruelty free produkter, uansett hvor mange sponsor avtaler jeg går glipp av, uansett hvor mange andre "bra" produkter jeg ikke får kjent på- så lenge et produkt er laget med ingredienser testet på dyr- så vil jeg ikke skrive om det! 

Jeg vil mye heller at det skal være flere lykkelige kaniner som denne søtnosen hoppende rundt!Det er nok av andre som fronter og skriver om produkter fra dyretestede merker, og jeg har ikke noe behov for å være som alle andre.

-Charlie out-

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Dyretesting #DeterikkeOK

Klarte ikke legge den fra meg!

Hei fininger!
Den siste uken har jeg vært helt oppslukt, både med jobbing, men også med den nyeste boken fra Lars Kepler- Kaninjegeren!

Lars Kepler er pseudonym for Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril. De har gjort braksuksess med sine 5 andre bøker i serien om kriminaletterforskeren Joona Linna og nå er den 6. boken endelig å få tak i hos bokhandleren.
Jeg har gått nærmest hver dag siden den ble sendt til trykken i Norge, og fulgt med når den havnet ut i butikkene, for den ble sluppet i Sverige for noen uker siden. Jeg har såklart lest alle de andre bøkene i serien, i tillegg til den frittstående boken Playground.

Jeg er en sucker for en god krim roman, og det er stort sett bare det jeg faktisk leser. Mine andre favoritter er blant annet Harlan Coben og John Hart, men Kepler... arh; de er helt sinnsyke! Hvert eneste ledige minutt jeg har hatt siden jeg kjøpte boken forrige torsdag, har jeg satt meg ned med boken og lest. Derfor har jeg heller ikke tatt meg tid til å lage noe nye looks å presentere på bloggen, hehe, så jeg må bare unnskylde, jeg klarte bare ikke legge boken fra meg!

Under her kan du lese det som står på baksiden av boken og hvis det fenger deg så er det bare å løpe til butikkhyllene og skaffe deg boken.

Jeg kan love deg en intens lesning, fra første side blir du fenget i plottet! Du får et innblikk i de forskjellige karakterenes liv og roller, og du får også bli med inn i Kaninjegerens psyke og jeg kan bare si deg én ting- dette er ikke en bok for den sarte. Enkelte kapittel og setninger gjorde meg faktisk uvel- men det var så hinsides spennende at jeg måtte bare lese videre, selv om jeg syns det var mye grusomt. Men hele plottet er så godt skrevet, så spennende og fengende at jeg får ikke anbefalt denne boken - og de andre i serien forsåvidt, nok!

 Har du ikke lest disse bøkene enda? Da er du in for a treat!
De andre bøkene i serien i kronologisk rekkefølge: Hypnotisøren,  Paganinikontrakten, Ildvitnet, Sandmannen, Stalker og nå Kaninjegeren.


Skjermdump fra CappelenDamm.no

Hvis du et en krimnørd som meg- sjekk ut disse bøkene altså!

Nå skal jeg ta en bitteliten pause fra krim og lese en roman jeg fikk til bursdagen, Bienes Historie, så pulsen min kan roe seg og de syke hendelsene fra Kaninjegeren kan legges litt lengre bak i minnet. Hehe.

Dette var jo veldig lite typisk beautyblogger av meg å anmelde en bok, men altså- når jeg kommer over noe bra, måtte det være seg leppestift, foundation eller en bok; så vil jeg dele mine anbefalinger! Denne tiden av året er jo tross alt den perfekte tid å sette seg i sofaen, med pledd, noe varmt i en kopp, fyr i peisen og med en god bok i fanget- er dere ikke enig?!

Nå skal jeg svinge meg rundt og få unna noen ærend! Vi prates snart mine fine ♡

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Livet #Høst #Kos #Bok #CappelenDamm #Blogg

Video \\ Eyeliner On Fleek

SAMSUNG CSC

Hey heeey!! 
Jeg holdt på å si god fredag, men det er jo faktisk bare torsdag, hehe - ønsketenking kanskje?!
Men tiden går så fort at fredagen er plutselig over oss likevel!

MEN, vet dere hva?! Jeg har mekket en ny viiiideo! Jippi! 
Må bare si tusen takk for sparket i ræven av min fine leser Ingrid, som veldig gjerne ønsket at jeg skulle lage en video med min statement eyeliner- for da gjorde jeg det vettu!
Fant også ut at det er flere måneder siden forrige video og sånn kan vi faktisk ikke ha det, jeg lover å bli flinkere med videoer igjen altså!

Men nå skal jeg ikke mase mere- vi kjører bare video

*Snurr Film*
Husk å slå på full HD

SÅ- hva syns dere?! 
Er det noe annet du vil se meg lage video om, så bare hyl ut, så skal jeg innfri så godt jeg kan ♥

Nå må jeg løpe på jobb- snakkes senere!

PS- Det blir veldig glad om du vil nominerer bloggen min til årets Beauty Blogg på Vixen Blogawards 

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop 

Syns du jeg fortjener det?!God kveld mine venner ♥
Nå har jeg blogget i litt over fem år- (TENK det!!) og i alle de fem årene har dere flotte fine lesere heiet og stemt på meg til Vixen Blogawards! 
Det har gitt meg to semifinaleplasser og to finaleplasser- HELT villt og det setter jeg så stor pris på og er ydmyk og glad for at dere har heiet sånn på meg! 

I år er det åpnet for nok en runde med nomineringer til Vixen Blogawards og det blir tøffere og tøffere konkurranse, for i år er det også mulig å nominere Instagram og Youtubere i samme katergorier og der er det jo så utrolig mange dyktige beautyguruer! 

Jeg er nå meg, slenger ut mine tanker og følelser, bilder av looks og how to guider og deler det jeg har å bidra med i skjønnhetsverdenen.
Her på bloggen handler det jo om dyrevennlige produkter, noe som kanskje enkelte vil syns gjør det litt for ensformig, mens andre elsker å få vite hvor gode akkurat disse produktene er- jeg mener, det er jo et drøss av andre som representerer de store merkene, så da kan jo jeg vise de merkene som ikke alle andre bruker ;)

I tillegg hyller jeg den naturlige skjønnhet, sminken til hvermannsen og prøver å inspirere med ting som de aller fleste vil kunne klare å gjøre selv.
Så da håper jeg at de av dere som har heiet på meg før og dere nye tilskudd av lesere har lyst å nominere meg til årets Beautyblogg - eller andre kategorier om dere skulle mene jeg passer inn flere steder :) 

Da fjorårets kåring gikk av stabelen hadde jeg den beste kvelden på lenge og fikk minglet med så utrolig mange fine mennesker og alt dette er takket være dere! 


Kjente jeg ble veldig glad for en liten tur down memory lane med disse bildene!

I skrivende stund sitter jeg med en ny makeupvideo, jah jeg vet, DET var påtide det! Hehe, så da er det bare å glede seg til den er ferdig for nå skal jeg slutte å bare vise bilder av lineren jeg alltid lager- nå skal jeg vise dere hvordan jeg lager den og hvordan DU kan få det til selv! 

Vel, det var bare det jeg ville innom og si- ja og at jeg er veldig gla i dere og for at dere popper innom her i mitt lille skjønnhetsunivers! 

Så hvis du vil sende meg til Oslo på Vixen Blogawards i Januar igjen, så kan du stikke innom HER og nominere :)

Ta-ta ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Vixen #VixenBlogawards

Cool, Calm, Collected

SAMSUNG CSC

Hey babes! 
Det er så fint ute om dagen, frost i bakken, ti tusen farger i bladene, solen som skinner varmt i den kalde luften.. Jeg kunne sittet med en kopp kaffi og bare sett ut når dagene er så fine som den har vært i dag! Meeen i stede har jeg slumret lenge i sengen før jobb, sånn at jeg ble nødt å forte meg med både hår og sminke før jeg løp av sted til bussen. Når morgenene blir litt knapp med tid, er det så digg å bare ha ting som gjør det lett for seg selv for å få en til å se og føle seg smashing på null komma nix! 

SAMSUNG CSC
Tiden disponibelt etter slumring i sengen og en litt for lang varm dusj, tannpuss, frokost og kaffe,- til å sminke seg, kle seg og fikse håret var i underkant av 20 min i dag.
Men med en outfit bestående av to plagg, sminke bestående av mine 5 kjappe favs og håret piffet i en fei gikk dette så smurt at jeg fikk til og med tid å knipse noen bilder av looken før jeg løp av sted! 

SAMSUNG CSC
Forrige uke snopte jeg meg en sånn super digg lang kjole fra Cubus, den har ganske høy splitt på begge sider, men med lange armer og et passe tjukt stoff er den varm og god og ser bare comfy og chill og fin ut alt på en gang- me loves! Så med et par varme gode strømpebukser var dagens outfit på plass. Tok to minutter! 

SAMSUNG CSC
Håret hadde jeg vasket og lufttørket i går, så det var litt sånn semikrøllete og frizzy, så det piffet jeg opp med å sprute litt vann igjennom håret før jeg pumpet opp krøllene mine med litt Kevin Murphy Body Builder skum og Anti Gravity spray- dette tok toppen 3 minutter.

SAMSUNG CSC
Makeupen ble kjapt lagt med mine absolutt favorittprodukter om dagen- den lette og fine Fresh Nude Cusion Foundation jevnt i hele ansiktet, Baked Bronzer i kinn sammen med Shimmerwaves som får plass på både kinnben og blendet på øynene som øyenskygge.

SAMSUNG CSC
Til slutt la jeg liner og highlihgt med de superfine Eye Colour Sticks Nevada Gold og Cyprus Bronze og til slutt på leppene har jeg på Matte Lip Liquid i fargen 014 -Sydney Amaryllis.

SAMSUNG CSC

I tillegg til mine topp 5 favs som jeg kaller dem, har jeg på meg Kat Von D maskara på vippene og 2 in 1 Gel Liner og Brow & Lash Gel på brynene. Tilsammen 10 min på hele ansiktet.

SAMSUNG CSC

Oog ja- jeg tok på meg den gule Bomber jakken utenpå kjolen, fordi den gule jakken passer til ALT! Haha!

SAMSUNG CSC

Nå er det høy kosefaktor i sofaen resten av kvelden før en ny arbeidsdag står for døren i morra.
Har dere hatt en fin start på den nye uken? 

Snakkes i morra fininger ♥


__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop #Outfit 

 

Little Black Dress

SAMSUNG CSC

Gooood fredag fininger!!
Nå nærmer vi oss julebordsesongen og i den forbindelse har jeg vært ute og funnet den perfekte kjolen! 
Den passer perfekt til julebordet, men også hvis du styler den med en kul bomber jakke og et par ankel boots, så toner du den ned og gjør den hakket mer laidback.

Med løst hår og en mørk og deilig leppestift er dette en look som jeg digger hemningsløst!
La oss bare kjøre bildedryss..

SAMSUNG CSC

Her har jeg på meg min elskede gule bomber jakke fra Forever 21 - og teksten på ryggen på denne jakken kunne ikke vært mer on point! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kjolen får du på Carlings, jakken og skoene kjøpte jeg på Forever 21 i Miami

SAMSUNG CSC
Jeg elsker måten kjolen er laget, helt tight fitting, perfekt lengde til meg som er så lav, og siden den er helt tight, liker jeg at den er såpass dekkende, ikke noe kløft og greier sånn at den blir vulgær. Og det at huden er synlig gjennom blondene på armene gjør den rett og slett litt småsexy! 

SAMSUNG CSC

Når kjolen har så mye "going on" så valgte jeg å kjøre helt naturlig løst hår med mine curls, lett øyesminke og en dyp burgunder leppestift.
Dette er den nyeste matte leppestiften til The Body Shop i fargen Osaka Plum

SAMSUNG CSC
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg hive meg rundt og gjøre meg klar til å stikke på familie bowling, vi gjør det et par ganger i året, samler hele familyen store og små og drar og bowler, kjempekoslig! 

Ha en aldeles fanatastisk nydelig helg my loves ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop #Outfit #LittleBlackDress #Carlings

Take a closer look

SAMSUNG CSC

Hola babes! ♥

Asså, hallo så deilig det var med en oppfriskning av hårfargen min!! Jeg begynte å bli litt lei av å måtte bruke lilla shampo og balsam hele tiden for å få bort det gule etter blekingen forrige måned. Jeg syns fort at når man bleker håret og ikke bruker noe skyll/minicolour over så ser blondfargen fort veldig sånn gusjegul ut. Og jeg begynte å skimte det mange steder i håret, samt litt oransje her og der også- så da fikk jeg nok, og etter å ha lagt en uke sjuk, så følte jeg at jeg trengte noe for å piffe meg opp litt! Derfor gikk turen til Think Hairwear, en stk minicolour ble lagt i håret, et hakk mørkere enn den blekede fargen og med bittelitt ask tone i seg, så det ble litt kaldere og likere min naturlig hårfarge. I tillegg fikk jeg stusset undercutten i nakken, for den var blitt ekkelt lang nå, hehe- sykt DIGG! 

SAMSUNG CSC

MEN over til dagens makeupherligheter! For i dag tenkte jeg å vise dere tre nye farger fra Matte Lip Liquid samlingen, tidligere har jeg vist dere disse tre fargene, og i dag ville jeg vise dere noen superlekre, dypere farger, perfekt for høstmakeupen! 

SAMSUNG CSC

Først ut er 016 Tahiti Hibiscus
SAMSUNG CSC

Denne fargen er klar, rød og med hint av burgunder. Superfin! Neste er 017 Mauritius Dahlia
SAMSUNG CSC

Dette tror jeg må være en av topp tre favorittfargene, en deilig bærfarget tone, som jeg syns var utrolig fin til hudtonen og øyefargen min. 
Dette er virkelig en perfekt høstfarge!

Til slutt 019 Sicily Iris
SAMSUNG CSC

Fest setebeltet, her har vi tidens vampy farge, dyp dyp lilla, nesten sort når du bygger den opp til full dekk på leppene. Denne scorer også utrolig høyt på favorittlisten, for ikke bare var den fin på leppene, har du sett eyelineren min i disse bildene? Vel- på enden har jeg også lagt inn litt av denne fargen nemlig! Må si jeg virkelig elsker disse matte leppe kremene- de sitter sykt godt, blir ikke tørre og ekkel på og siden det fins 12 farger, så kan man variere i det uendelige! Looove! ♥

Har du testet disse enda?! 

Nå skal jeg komme meg til fysioterapauten og blir litt mørkbanket- hva står på planene deres i dag fininger?!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop 

All I Need

SAMSUNG CSC

God formiddag fininger! 

Da var jammen oktober over- herlighet, fler enn meg som syns den måneden bare fløy av sted?! 
Men FOR en måned det ble! Med en fantastisk miniferie til Miami, masse jobbing og masse deilige nye sminke produkter i samlingen! 
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker leppeprodukter, og når jeg fikk påfyll av sååå mye nye fine farger i leppestift samlingen min så føles det som om livet er komplett! Haha, neida, det er ikke så ekstremt, men jeg føler virkelig at når ingenting annet funker, så er det å dra på seg en lekker farge på leppene så utrolig oppløftende. 

SAMSUNG CSC

Litt av mine nyeste tilskudd i samlingen ♥

SAMSUNG CSC

Nå ble ikke siste uken av oktober helt som planlagt, jeg skulle vært på jobb hver dag med heidundranes Halloween looks og helgen skulle tilbringes i Oslo med gode venner og konsert med favorittbandet. Men influensa og ørebetennelse ville det annerledes, så da ble det bare å holde seg hjemme og slappe av og la kroppen komme seg. Nå er jeg på bedringens vei, men ørebetennelsen sitter i enda og det ringer sånn i det ene øret mitt at jeg holder på å bli sprø! 
MEN, jeg orker ikke sitte hjemme mer, så det er jobb igjen i dag og når formen ikke er helt toppers så hjelper det å ta på litt fin makeup og trå ut av dørene og få litt frisk luft i fleisen! 

SAMSUNG CSC

Jeg skal dog bytte ut hatten med hue når jeg går ut da, og pakke meg inn i et godt og stort skjerf.

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av:
HUD - The Body Shop CC Cream, Fresh Nude Cusion Foundation og All in One Face Base
KINN - Baked Bronzer og Shimmer Waves
ØYNE - Eyecolour Stick Plum Siberian Quartz og Eyecolourstick Nevada Gold
BRYN - 2 in 1 Gel liner Brown og Brow & Lash Gel
LEPPER - Matte Lip Liquid Goa Magnolia

SAMSUNG CSC

Jeg virkelig elsker de nye Eyecoloursticks og Matte Lip Liquid, de gjør det å ta på makeup til en lek, det går fort og det sitter så utrolig godt på! 
Noe som er perfekt når regnet pisker og vinden blåser- det er ikke akkurat makeupvennlig vær ute om dagen og da er det greit med noe som holder seg godt.

SAMSUNG CSC

Siden det er ny måned feirer jeg også med å ha lagt ut en ny spilleliste på Spotify- deilig med ny måned, ny musikk og ny sminke- perfekt!

SAMSUNG CSC

Spillelisten min finner du her - den er fylt opp med alt mulig fra rolig til fartsfylt, nytt, gammelt og feel good.
Nå skal jeg gjøre siste forberedelser og så stikke på jobb- hva står på agendaen deres i dag da fininger? ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBodyShop