hits

november 2017

Seasonal Delights

SAMSUNG CSC

Gooood lørdag! 
Nå sitter jeg å ser at det PLASKER ned utenfor og jeg skal snart gå til bussen med fullt makeupkit og ting som ikke liker å bli vått... Gleder meg! 
MEN før jeg går så kan jeg dele dagens makeup med dere, før den blir ødelagt i regnet, hehe.

SAMSUNG CSC

Vi har fått litt ny sesongsminke på jobben, og det vil jo jeg vise frem! 
Dette er limited edition produkter og det er bare utvalgte butikker (slik som den jeg jobber i) som har fått alle produktene- og da gjelder det å være raskt ute før de forsvinner! 

SAMSUNG CSC

Først ut har vi to paletter - her fins alt man trenger til den komplette dag og fest makeup! 

SAMSUNG CSC

Inni palettene finner du 5 forskjellige farger - 4 av dem er tørre og kan brukes som øyenskygge og eyeliner og highlighter og den siste er fuktig og kan brukes til kinn og lepper! LOVE IT ♥

SAMSUNG CSC

Enda bedre er det at disse palettene har det nye klikk systemet, slik at hvis du ønsker å bytte ut en farge kan du velge en annen refill og putte inni slik at du skreddersyr paletten perfekt til deg! Disse koster 289,- så det er heller ikke så innmari ran for lommeboken!

SAMSUNG CSC

Sååå har vi fått inn 6 forskjellige Metallic Lip Liquids til 139,- 
De er en utvidelse av Matte Lip Liquid og gir et matt OG metallisk utseende når du tar dem på. Det som er fint er at du kan ha dem på leppene og det ser smashing ut- samtidig kan du bruke dem som base til øyenskygge og til og med som eyeliner, slik jeg har gjort i dagens look!

SAMSUNG CSC

Til slutt har vi fått inn verdens beste eyelinerpen, herlighet denne lille saken har virkelig changed up the game. 

SAMSUNG CSC

Man får en utrolig presis og fin linje til øynene, den er helt super å påføre og sitter så godt på som jeg aldri har opplevd av en annen liner før.
I tillegg har du et stjerne stempel på andre siden, HALLO! så gøy! Og det stempelet sitter så vanvittig godt, når jeg har laget slike stjerner på hånden, så sitter de på helt til jeg bruker sminkefjerner og får dem bort, ellers sitter de selv gjennom håndvasking som jo skjer ganske mange ganger om dagen! 

SAMSUNG CSC

Som dere ser lengre ned brukte jeg stjerne stempelet til å lage falske øredobber, syns det funket helt supert, spesielt nå som jeg driver å sparer til bolig og ikke har tatt meg råd til å kjøpe nye øredobber etter de forrige ble borte, haha!

SAMSUNG CSC

Hvis du er gira på å teste ut disse herlighetene, er det bare å komme innom meg på jobb så skal jeg vise deg ♡

(Hvis du ikke bor i Bergen får du stikke innom din lokale The Body Shop såklart) 

Men nå må jeg komme meg ut i regnet og avgårde på jobb! Snakkes snart 💋

SAMSUNG CSC

We Rule The World

SAMSUNG CSC

God formiddag fineste! ♥

I morges fikk jeg sove alrarmfritt og våknet nesten bare av meg selv, hehe, telefonen på lydløs ringte, så jeg ble vekket av litt svak vibrering på nattbordet ved siden av meg. Men klokken var jo nesten 0900, så det gikk faktisk helt fint å våkne da. Jeg la meg vel i 00 draget i går og sovnet midt i en veldig spennende episode av Stranger Things, så straks jeg er ferdig å skrive med dere her nå, skal jeg skru på episoden og se ferdig mens jeg steker meg litt havre panniser, digg start på dagen med andre ord.

 

I går ble en helt annerledes start på dagen, og jeg kjenner nå at det å bli med på en budrunde på leilighet man virkelig vil ha, og så ikke få den tar litt på, ikke sånn at jeg er lei meg og har lyst å gi opp eller noe, tvert imot- for jeg vet at leiligheten jeg ser etter og har råd til, vil dukke opp etterhvert. Men jeg kjenner at jeg bruker helt enorme mengder energi, bare det å sitte og vente på at det innenfor den rammen av 30 minutter du har satt på budet ditt, kan det plutselig tikke inn en melding med et høyere bud, som du må høyne igjen og vente på nytt... og sånn går det helt til du når maxgrensen din og må gi deg. 
I går knivet jeg med noen som hadde betraktelig dypere lommer enn meg, og den som vant runden endte opp med å betale veldig veldig mye over takst, noe som er sjelden vare nå til dags- og SÅ bra var ikke den leiligheten, hehe.
Men herlighet så mye nerver som er i spinn og energi som brukes på dette, jeg holdt jo på med dette FØR jeg skulle på jobb i 8 timer på senvakt, det kjente jeg på kroppen altså!


Det er ikke akkurat flust med leiligheter å velge mellom heller, det ligger masse leiligheter ute, men de fleste er 100-200 000 over min prisklasse, for budsjettet mitt er jo ikke skyhøyt, jeg er jo bare meg og skal klare å betjene lånet uten å bo meg ihjel. 
Dette blir  også min første leilighet jeg kan kjøpe og min første gang på markedet alene.
For selv om jeg har bodd for meg selv siden jeg var 15 år- både på leiemarkedet og sammen med min forrige kjæreste i leiligheten som han eide. 
Så jeg har jo vært med på dette med visninger og budrunde og slikt før- men ikke til MEG, ikke for bare MIN skyld og da blir det en helt annen greie. 
Det er også det som er poenget - jeg vil vise meg selv og alle andre, at jeg klarer å stå på egne bein, at jeg kommer meg inn på markedet og kan eie mitt eget sted! Samfunnet i dag er nemlig ikke bygget opp for å være alene, man må være to, og ja jeg får hjelp av kausjonist til den biten jeg mangler i egenkapital, men jeg skal betjene lån og alt alene. 
Jeg har jo ikke tenkt å være en ensom staut resten av livet og gjøre alt aleine, men jeg har tenkt å bevise at det går an, at man forsatt kan være selvstendig, som kvinne, på egenhånd og ikke være avhengig av en mann/livspartner for å komme noe vei her i livet!

 

Så nå skal jeg riste av meg den tapte budrunden og jobbe på som en hest og fylle opp sparekontoen enda mer, mens jeg venter på at den neste leiligheten i min prisklasse skal dukke opp på markedet! 
 

Nyt dagen dere ♡