hits

desember 2015

Året jeg ble rosa på håret!

Hei dere fine mennesker! 

Er dere klar for morgendagen og for ta imot det nye året? 
Jeg er veldig klar! Jeg hører alle sier det samme, men føler på meg at 2016 skal bli mitt år. Året hvor alle brikkene faller på plass, hvor jeg tar livet mitt tilbake til der det skal være og der mange nye muligheter vil komme! 

Jeg pleier ikke vanligvis å ha nyttårsforsett. Sist jeg hadde det var i 2008, da jeg bestemte meg for at jeg ikke lenger skulle være overvektig.
Det klarte jeg med hardt arbeid og viljestyrke! Jeg brukte et par år på å slanke meg dit jeg ville være, men så på grunn av sykdom de siste årene, raste jeg forbi målet mitt og havnet på den for lave siden av vektskalaen.. Nå som helsen min er bedre enn på flere år og i tillegg med god hjelp i masse, masse julemat og julegodis i år, er vekten nå der den burde være! 
Så denne gang er nyttårsforsettet mitt å komme meg tilbake i full jobb igjen, trene mer og bli sterkere i kroppen slik at jeg holder fibromyalgien bedre i sjakk og dermed vil klare å jobbe mer. Utover det har jeg planer og mål for bloggen- men det får dere se hva blir, når jeg har alt på plass ;) 

Meeen tilbake til nåtiden, og til forberedelser for i morgen! Jeg har i dag frisket opp fargen på håret, nå gikk det faktisk nesten 2 uker fra jeg farget det sist til jeg måtte friske opp, og det kunne egentlig gått enda lengre tid for fargen som satt uti det håret som er behandlet, var forsatt like fargesterk og fin, men på mitt ubehandlede hår var det falmet en god del, så derfor bestemte jeg meg for å friske opp nå, siden det tross alt er feiring i morgen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargene jeg bruker er ikke oksiderende, semi permanente farger, fra Osmo - Colour Psycho. Jeg har brukt Wild Violet og Wild Cerice sammen med Colour Tamer.
Siden det er ikke oksiderende farger, er det rene pigment som legger seg utpå ditt hår. Hvis håret ditt er fargebehandlet, lysnet eller bleket, vil det gi et bedre og holdbart resultat. Mitt hår er bare fargebehandet ytterst, etter en lysfarging i fjor, ellers er håret mitt ubehandlet, derfor slipper fargen fortere i det ubehandlede håret. 

SAMSUNG CSC

Jeg er helt utrolig fornøyd med fargene og hvor godt de sitter. Håret mitt har heller ikke blitt mer skadet og fargene er glansfulle hele tiden, selv når de falmer.

Hvis du vil prøve selv, viser jeg fremgangsmåte i dette innlegget, der brukte jeg noen andre farger, men fremgangsmåten er den samme nå med disse fargene!

SAMSUNG CSC

Nå som håret mitt er såpass iøyefallende, har jeg latt makeupen være relativt enkel. Men jeg tenkte å leke litt med en kul look til i morgen, så hvis dere har noen ønsker eller forslag til look jeg skal vise dere til i morgen, så hyl ut! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Makeupen i dag er fra den nye Urban Decay Gwen Stefani kolleksjonen. Looken er helt enkel, med lys skygge, fargen Skimp over hele lokket og matt brun, fargen Anaheim, i globalen og langs vippe linjen har jeg lagt den sorte Blackout som liner. Da jeg fikk øyenskygge paletten, fulgte det også med noen prøver på leppestifter som kommer senere, og i dag har jeg på meg fargen Firebird. Den matchet jo håret mitt helt perfekt! Hehehe 

SAMSUNG CSC

Det er litt morsomt å tenke på at jeg i sommer kun lekte meg med slike hårkritt for å få litt pastell toner i håret, og da jeg først la litt fargepigment i håret for ca en måned siden, var det i en dus og beskjeden lilla. Nå har jeg plutselig sjokk rosa og lilla hår! Men jeg elsker det! 

SAMSUNG CSC

Ha en nydelig dag videre dere fantastiske nydelige lesere! ♥ Love you all!  

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Nærmer seg slutten

Hei mine fine! ♥
Har dere hatt en fin jul? Fått alt dere ønsker dere? Det håper jeg virkelig! 

I år fikk jeg bare fine ting, alt hva jeg kunne ønsket meg. Det ble en rolig feiring, med min eldste søster, hennes mann og ene niesen min, mamma og hennes mann og meg. Intimt, koselig og max avslappende! De andre dagene har gått til å besøke resten av familien, de andre søstrene mine og alle tantebarna, og det aller beste må jeg si var søndagen, da det først og fremst begynte å snø, masse nydelig sno!! Dagen ble tilbragt ute hos mamma og vi fikk den deiligste kalkun middagen EVER! Og gjett om jeg stappet i meg, herlighet, skulle tro jeg aldri hadde fått mat før! De siste dagene har jeg regelrett gått og vagget fordi jeg har vært så mett! Haha! Men det er sånn det skal være i juleferien, spør du meg. Slappet masse av har jeg også fått gjort og som dere kanskje har merket har jeg hatt en liten pc ferie også. Dette er faktisk første gang jeg åpner pc'en min siden julaften! Men nå er jeg tilbake :) 

Hva har dere gjort i disse dagene da? Masse julebesøk og slikt? Og hva er planene for nyttårsaften?

For nyttårsaften er jo bare to knappe dager unna! Nå er det jammen meg siste uken i dette året og allerede på fredag er vi i 2016.
Et nytt år. Med nye muligheter og nye opplevelser! 
Nye makeuplooks, frisyrer, farger og tips og triks... Jeg gleder meg! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

VINNER AV CHRISTMAS GIVEAWAY DEL 3!!

GOOOOOOD JUL!!!

Da er julaften her, pinnekjøttet er på kok, gavene er plassert under treet og tv'en er på med juleprogram! 

Ute stormer det med vind og regn, men her inne her det så julete og kosete at været får bare være som det er, selv om litt frost og snø ikke hadde skadd.
Vi får heller bare være takknemlig for dagen i dag, god mat og godt selskap.

Jeg håper jo også at jeg kan gjøre noen litt ekstra glad i dag, for det er nemlig tid for å kåre siste vinneren av Christmas Giveaway! 
Nok en gang tok jeg hjelp i random.org og kommentarene som tikket inn via blogg og facebook er blitt tatt med og denne gang var vinneren Kamilla! 

Gratulerer så masse!! En ekstra julepakke vil komme din vei ♥

SAMSUNG CSC

Ønsker dere en herlig, fantastisk og fin fin jul alle sammen  ♥ ♥ ♥ Jeg er kjempeglad i dere alle sammen :-**Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

50 Shades of...

God morgen alle sammen!!

Lillejulaften, tenk det! ♥ Det er så sykt at tiden har gått så fort, men nå etter et par timer med jobbing i dag, blir det juleferie helt til nyttårsaften!!

SAMSUNG CSC

Her om dagen tok jeg en ny runde på oppfriskning av hårfargen min, siden jeg ikke har brukt permanente farger, men bare semipermanent ikke oksiderende pigment farger så fader de litt og litt for hver vask. Denne gang testet jeg ut en ny fargetype, den forrige jeg hadde var Paintbox fra Fudge, og denne gang kjøpte jeg inn Colour Psycko fra Osmo. Det var veldig stor forskjell på disse to merkene, nå har jeg jo bare brukt fargene en gang og har enda ikke vasket håret etter fargingen, så vet ikke hvor mye det vil falme etter første vask, men hvis jeg måler første inntrykk mot førsteinntrykk fra begge merkene, er Osmo sine HELT klart mye bedre! Fargen har dekket mye mer, selv på mitt ubehandlede hår, fargen er jevn over hele og jeg har brukt nøyaktig samme påføringsmetode. Den fra fudge festet seg veldig lite i mitt ubehandlede hår og det ble litt ujevnt uti lengdene da det festet seg mer enkelte steder. Så nå gjenstår det å se hvordan det blir etter første vask, før jeg skal gi fargene karakterer.
Men jeg bare sier - SJEKK ut denne fargen da! 

SAMSUNG CSC

Slik som de andre gangene, har jeg delt av håret og lagt en farge i underhåret og en annen på toppen. Jeg ante virkelig ikke hvordan det ville bli mens jeg sto og blandet sammen, så den knall fargen som be på toppen, ble litt sånn *Surprise* hehehe
Men selv om det ble knallfarge og ikke særlig pastell farge, så syns jeg det ble dødskult likevel! 

SAMSUNG CSC

Det var så dårlig lys da jeg tok bildene, at den intense fargen faktisk ikke vises i det fulle, for en er superknall og glansfull denne fargen! 
And I love it!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns du?!
__________________________________

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg ut av dørene, i kveld står det grøt, julepølse og masse anna digg på menyen, pynting av juletre og pakke inn de siste pakkesangene, men først skal jeg på litt siste liten hårfixings oppdrag! 

Hva driver dere med på denne lille julaften da? ♥

Masse klemmer fra meg :-**Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Charlie og Sjokoladefabrikken

God morgen!! Tenk nå er det bare TO dager igjen til jul! Herlighet, tiden har virkelig flydd forbi! 
Er dere i mål med alle gaver eller er det noen som skal ut og panikkhandle i dag? Hvis du mangler noen gaver får du noen gode gavetips her som du enkelt kan lage selv!

I god juletradisjon så hadde jeg juleverksted her på søndag, med to av søstrene mine og to beste venninner. Da var det duket for sjokolade laging og kos jeg kom faktisk på i går, at dette er det tiende året på rad jeg holder på med konfekt laging! Jeg ble introdusert for det av min første kjæreste og hans familie, og så tok jeg det med meg videre og har selv holdt disse juleverkstedene de siste 5 årene og utvidet med andre konfekt typer! 

SAMSUNG CSC

Sånn som disse kulene her! Det er pistasjipan- altså pistasjnøtter kvernet til mel og blandet med melis, olje og vann, trillet til kuler og dyppet i sjokolade og så før sjokoladen stivner drysset over med jorbær kakedryss. Dette er bare den mest utrolige deilige kombinasjonen og det er farlig enkelt å overspise seg på disse! 

Her er godgjengen, vi sitter her og fyller dadler med hjemmelaget marsipan, før de skal dyppes i sjokolade. Dette er den faste oppskriften og gjengangeren etter første gang jeg ble introdusert for konfektlaging, og det er virkelig tidenes mektigste godis, men åååå så godt det er!  

SAMSUNG CSC

Selv om dadlene ser ganske disgusting ut før vi har fått dyppet de i sjokolade, hehehe! 

SAMSUNG CSC

Jeg hadde jo da planer om å lage risgrøt og være skikkelig julete til mat, men ble visst nedstemt av noen som ønsket seg noe salt og med kjøtt... 
Og siden Peppes ligger rett nedi svingen fra her jeg bor, så var jeg ikke vond å be om å bestille pizza fremfor å lage grøt, hehehe.

SAMSUNG CSC

Etter mat var det full produsksjon igjen- her sitter jeg å lager klar fyllet til bounty sjokolade, se så konsentrert! Haha! 

SAMSUNG CSC

Min søster Cecilie, hadde med seg en sjokolade fontene, den var gøy, morsom og sinnsykt grisete! 

Jeg lagde melkefrie sjokolader, så jeg hadde egen sjokolade smeltet over vannbad, som var mye mindre grisete, hehe

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mmmmmmm Sjokolaaaaadeeeee!!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg glemte helt å ta bilder av bountyen vi lagde, jeg var vel for opptatt med å spise den, haha! 
Det som ble produsert var ihvertfall Pistasjipansjokoladejordbærkuler, Marsipan daddel trekt med sjokolade og Bounty sjokolade! Skikkelig nam nam!
Dette er super fine julegaver å gi videre i enten fine cellofanposer eller hjemmelagde papiresker eller tomme syltetøyglass.
Eller så kan man bare spise de selv, hehe.

SAMSUNG CSC

Jeg har ofte pleid å lage min egen sjokolade fra bunn, med kakao smør og kakaomasse, men det tar en del tid, så for å være tidsbesparende har vi brukt ferdig mørk sjokolade og til melkefri godis brukte vi Plamil melkefri sjokoladeplater. All godisen er også glutenfri og eggfri! 
                    
SAMSUNG CSC

Glade og fornøyde sjokolade makers! Tusen takk for en herlig og latterfull dag og kveld jenter ♥

SAMSUNG CSC

Ha en nydelig dag fininger! Og husk å meld dere på Christmas Giveawayen! ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

ÅRETS SISTE CHRISTMAS GIVEAWAY!!

Da er det duket for den siste giveawayen denne julen! 

Samme som de to andre, er alt du trenger å gjøre å kommentere at du er med! Men jeg blir selvsagt veldig glad hvis du vil følge meg på Youtube, Snapchat RockstarCharlieFacebook og Instagram =D Det er morro morro!

Her er ukens premie!!!

Hvis du vil ha den- gi et lite pip i kommentarfeltet ♥

SAMSUNG CSC

Denne gang vil vinneren bli trukket på selve julaften, så da gjelder det å komme innom og sjekke ut om du er den heldige vinneren av en ekstra julepakke i år!
(selv om den kommer litt etter jul da..)

 Så da vil jeg bare si lykke til, ha en nydelig kveld og jeg er veldig glad i dere og setter stor stor pris på dere alle og enhver ♥ ♥ ♥*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

VINNER AV CHRISTMAS GIVEAWAY DEL 2!!

GOD KVELD VAKRINGER!

Litt sen update i dag, men har vært busy bee med farging av hår, klipping av hår, matlaging og sjokoladespising etter gårsdagens juleverksted! 
My oh my, så mye god sjokolade vi lagde i går, da jeg inviterte to av søstrene mine og våre sisters from another mister, eller hva vi nå skal kalle dem =P 
Fullt hønsehus, kakling, pizza, sjokoladeproduksjon og latter fylte gårsdagen- mer om det litt senere!

For nååå mine venner, er det på tide å avduke vinneren av forrige ukes Christmas Giveaway! Igjen er det random.org som har bestemt hvilken kommentar som skal vinne premien, og denne gang var det kommentar nr.1 som stakk av med seieren! 

Gratulerer så masse til deg- bloggeren av Trollblomst.blogg.no =) Du vil snart få en mail av meg =)

SAMSUNG CSC

Neste giveaway kommer ut på bloggen kl 20 i kveld- så pass på å stikk innom og sleng fra deg en kommentar så er du med i trekningen av julens siste giveaway!

- snakkes veldig snart ♥*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

I'M DONE!

Du vet du får en bra dag når du våkner med en så salig kink i nakken at du har lyst å begynne å grine, så du står en halvtime i dusjen under glovarmt vann mens du tøyer og bøyer for å myke deg opp og bruker mengder av tigerbalsam som dagens "parfyme"...


Når du endelig har kommet deg utav kinken nok til å fungere halvveis, begynner du å gjøre deg klar til jobb.
For god stemning setter du på nrk p3 appen og hører på lørdagsrådet, spiser frokost, drikker kaffe og sminker deg samtidig for å være effektiv. På den måten rekker du å ta litt bilder av sminken, for å poste på bloggen, før du skal fly ut dørene!
 
Men så... mens du sitter der og endelig er fornøyd med eyelineren du har lagt, så kjenner du at du har noe på øyet... Du leiter i speilet etter det "ettellerannet" som plager øyet ditt, men finner ingenting. Og attpåtil driver radio appen og tuller seg så den hopper frem og tilbake i programmet du hører på... 


Etter å ha blunket noen hundre ganger og gravd innpå øyet uten å finne noe, kjens det likevel greit ut. Neste steg er å kle deg til jobb, fikse håret og nå er du klar for å ta bilder. Men lyset ute vil det annerledes.. det er for mørkt ute til å få bra nok lys på bildet og så for å toppe det hele vil ikke kameraet være på lag i dag heller! Det kommer en merkelig lyd fra det og så står det "system failure" på skjermen... 

Det beste bildet du fikk tatt i dag ble slik...

SAMSUNG CSC
Litt synlig at jeg er oppgitt over dagen sålangt?!

Det tilsynelatende usynlige, men maks tilstedeværende ettellerannet du har på øyet, nekter å slippe tak, så du blir nødt å vaske av all sminken, og kaste på deg nytt i full fart, som ikke blir LITT like fint som det du hadde på først.. Men shitt på- hakke tiiid!
Etter mye okk og ve kommer du deg endelig ut døren og avgårde på jobb, og mens du går fra bilen og inn til jobben så høljer det ned og du har ikke paraply!  


Omsider er du ferdig på jobb og det er nå duket for kaffe og kaker (du ikke kan spise siden du ikke tåler gluten, melk og egg) hos et familiemedlem som har bursdag. Når besøket er ferdig er du så snill at du er med din fetter for å hjelpe han med julegavene!

Du kjenner deg nå litt sulten og tar med deg en banan i vesken fra fruktskålen, og tenker det blir bra som etter jobb, etter besøk og etter shopping snacks!
Etter en og en halv sinnsykt effektiv time er dere ferdig med både helgehandel og alle julegavene, og dere går fornøyd til bilen.
Nå er blodsukkeret på 0 og du gleder deg over at du har en banan å fylle opp blodsukkertanken med -og graver etter den nedi vesken...

Der blir du møtt av deilig klissete bananmousse fordi innholdet i vesken din har skviiist bananen...


#Storyofmylifetoday #badday #canonlygetbetter #seeyoutomorrow

Blue Sparkle

Fredag igjen allerede!! 
Siste helgen før jul- tenk dere det! Mange som skal ut og panikk shoppe julegaver i helgen, eller er det julebord som står på agendaen?

Jeg har full jobbehelg foran meg, og gleder meg til å ta imot alle gale julegavehandlere på The Body Shop på galleriet, både i dag og i morra, før det blir å fikse sveisen på noen siste liten kunder før julaften! Søndag er satt av til juleverksted sammen med to av mine søstre og noen venniner, det blir kjempekoslig!

Siden det er helg og greier tenkte jeg å dele en ny makeuplook med dere! Lez go!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens look er en gjort med en grå og lilla øyenskygge, blå liner med sølvglitter over og blå maskara.
Brynene er formet med lilla farge og leppene i sterk matt rosa!

SAMSUNG CSC

Jeg bare ELSKER blå maskara!

SAMSUNG CSC

Og så er det favorittkomboen på leppene med Urban Decay Lip liner og Revolution Lipstick for et sinnsykt holdbart resultat!

SAMSUNG CSC

Produktene til dagens look er

Hud- The Body Shop Fresh Nude Foundation og DMKC Powder
Kinn- The Body Shop Highlighting Dome 02
Øyne-
The Body Shop All in One Instablur Eye, Swinging Silver Palette med farge nr 2 blandet med Colourcrush Eyecolour 405 Blueberry Night, Carbon Blue Definer med Nvey Eco Vibrant Blue Mascara
Bryn- 
The Body Shop Eye Definer Purple
Lepper- 
Urban Decay 24/7 Glide-on Lip Pencil Bittersweet og Revolution Lipstick Matte Menace

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♥ Ha en nyyydelig fredag mine fine, husk at jeg er veldig glad i dere!! ♥*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Crazy Weird Shit I do...

Hehehe, vi har vel alle våre ting som vi gjør, ting som er litt rart, ting vi ikke nødvendigvis roper høyest om at vi gjør fordi vi innerst inne vet at det er litt teit det vi gjør?!
Vel, jeg håper hvertfall jeg kan si vi og ikke bare jeg i dette tilfellet..

I går da jeg drev å ryddet, kom jeg over min wierd greie.. og fant ut at dette må jeg slutte med! Og nettopp derfor skal jeg dele dette, fordi da er jeg nødt å gi meg med det, hehe


Bilde lånt herfra

Du vet den følelsen når du kjøper et nytt produkt. Et produkt pakket i en litt fin og eksklusiv eske? 
Du tar produktet ut av esken og hvis det for eksempel er snakk om en fin dagkrem da, noen ganger bruker du kanskje esken, til å ha krukken med krem i en liten stund til.
Men så blir du lei av å ta krukken ut og inn av esken hele tiden. Dermed er krukken for seg selv på badet, og den fine esken? Går den i søpla? Nei.... Den går i samlingen....

La meg presentere samlingen...

SAMSUNG CSC

Samlingen av TOMME esker til fine produkter!!!! Hahaha, huff!!! ER det mulig?! Jeg har samlet på helt tomme esker, produktet er tatt ut og i bruk, men esken, som er minnet om produktet da det var helt nytt, har fått bli igjen gjemt i en skuff sammen med alle andre esker... 
Nå var den skuffen blitt til tre skuffer og jeg fant ut at nei, NÅ er det på tide å slutte med dette! Hva i all verden skal jeg med disse eskene? Ja, de er fine å se på, men jeg kommer jo ALDRI til å få bruk for de!? Så nå har jeg tatt et oppgjør med meg selv og besluttet meg for å kaste disse eskene nå en gang for alle! 

SAMSUNG CSC

Hvis ikke det er noen andre syke samlere der ute som har lyst på de da?! =P

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Har du noe crazy wierd shit, du gjør?!

____________________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Vibrant

Heeeei!

Jeg må bare først si beklager for lite oppdateringer om dagen, men jeg regner med desember er like travle for dere som den er for meg?! 

De siste dagene har flydd avsted i familiebesøk, jobbing og julegavehandling! Og nå har jeg vært ute på timesvis julegave shopping både mandag, tirsdag og i dag!
Jeg gjorde meg egentlig ferdig på mandag og hadde bare en liten ting til å kjøpe i går og en liten ting å kjøpe i dag, så utenom det har jeg bare vært med mine søstre og min mor på deres julegave innhandlinger. Sååå gjett hva jeg skal i morra da?! Joda, rett etter litt jobbing skal jeg rett avsted på Lagunen og hjelpe pappa med å handle sine julegaver... Oh holly jolly Christmas!!! hehehe

Så dagene flyr avgårde, jeg har agendaboken full og blogg agendaen egentlig enda fullere, men får ikke tid til å sette meg ned å gjøre alt jeg skal gjøre, så i dag blir det en kjapp og enkel update på dagens makeup, så rekker jeg forhåpentligvis å gjøre ferdig det jeg har planer om å dele med dere i helgen, før jeg skal jobbe i morra! Puh!

Meeen- nok klaging fra meg! La oss kjøre igang Dagens Makeup!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Siden jeg har farget håret lilla syns jeg det er gøy å bruke litt enkle farger i sminken- så de siste dagene har jeg kjørt knall blå maskara og lilla bryn med en fin farge på leppene. Veldig enkelt og veldig greit!

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av;

Hud - Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup
Kinn -
The Body Shop Fresh Sorbet Cuban Watermelon
Øyne - Nvey Eco Volumising Mascara Vibrant Blue
Bryn -
The Body Shop Eye Definer Purple og Long Lashes Mascara 04- Plum
Lepper -
Urban Decay Matte Revolution Lipstick After Dark

Jeg elsker effekten av farget maskara! Fordi den gjør så mye og det krever så lite! 
Så om du ikke har tid eller lyst til å bruke masse øyenskygger og eyelinere, men ønsker å få en effektfull makeup - så kjør på med farget maskara! SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva driver dere med om dagen mine kjære? Stresser dere rundt like mye som meg nå rett før jul?! 

Forresten!! Ikke glem å meld deg på CHRISTMAS GIVEAWAY!! =D

♥ Ha en fantastisk kveld mine fine, husk at jeg er veldig glad i dere!! ♥*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

CHRISTMAS GIVEAWAY!!!!

Daaa var det klart for 2. giveaway denne julen! 
Så hvis du vil få denne herlige pakken hjem i posten er det eneste du trenger å gjøre å slenge en liten kommentar i kommentarfeltet under om at du er med! =) 

SAMSUNG CSC

Samme som forrige uke, vil jeg såklart oppfordre deg til å følge meg på facebook, instagram, youtube og snapchat for å være oppdatert på siste nytt, men det er ingen krav ;) 
Da er det bare å ønske dere lykke til!!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

VINNER AV CHRISTMAS GIVEAWAY!!

God morgen dere!! ♥

Har dere hatt en fin helg?! 
Jeg er bare innom her på morgenkvisten for å dele med dere hvem som vant forrige ukes Christmas Giveaway!!! 

SAMSUNG CSC
Tusen takk til alle som ble med og gratulerer så masse til deg Nina!! ♥

Til dere som ikke vant denne gangen kommer det en ny sjanse om veldig få strakser, denne ukens giveaway er nemlig oppe på bloggen kl 1200- så da er det bare å poppe innom igjen og melde seg på i kommentarfeltet =)

Snakkes senere ♥
Veldig glad i dere!!!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


ENKEL JULESMINKE!

Hey hey!! Har dere en fin helg sålangt?! ♥
Jeg kom akkurat fra jobb og gjør meg klar for en skikkelig familie helg, først er det å sitte barnevakt for min lillebror i kveld, med film, godis og kos og i morra er det ut til min eldste søster og feire ene niesen min sin bursdag- så da blir det enda mer kaker og godis og brus! 

Til denne helgens sminkelook, ville jeg vise dere en enkel og naturlig sminke- for selv om jeg er glad i å gå med masse farger og har more is more som motto noen ganger, er det fint å vise litt variasjon til de av dere som vil ha det helt enkelt, men likevel effektfullt! 

SAMSUNG CSC

Til denne looken gikk jeg for et tynt lag foundation for å jevne hudtonen sammen med en frisk fersken rouge i kinnene.
På øynene la jeg en lys kremfarget skimmer farge over hele lokket og innerst i øykroken la jeg litt highlight med glitter.

SAMSUNG CSC

Brynene ble gredd med litt brynsgel og vippene fikk et lite lag med brun maskara. 
På leppene gikk jeg for en helt natulig og fin sheer leppestift. 

Denne looken passer kjempefint til festsesongen og er ypperlig for deg som ikke liker å bruke noe særlig sminke, men har lyst å gjøre litt utav det likevel! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om du har lyst å sprite looken opp litt ekstra, så kan du pare den naturlige looken med et par knallrøde lepper!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva liker du best å bruke?*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

DIY- PASTEL HAIR

Helg igjen allerede!! 
Tiden løper avgårde som bare det og det er nå kun 13 dager igjen til jul!!! Oh my.... jeg har jo bare såvidt det er begynt på julegaver, hehe, ops! 

Men istede for å handle julegaver da, så har jeg holdt på med en steg for steg guide til hvordan jeg farget håret mitt lilla! Det er en enkel og ikke permanent metode, så da kan jeg trygt anbefale dere hvordan dere kan gjøre dette helt selv! 

SAMSUNG CSC

Det er et par forutsetninger for å få det til å bli et bra resultat og det er som følger:

 • Lyst hår, gjerne behandlet- for da vil pigmentene kunne feste seg i håret bedre
 • Jevn farge på håret om du ønsker et helt jevnt resultat
 • Ikke alt for skadet hår, da vil fargen fort se blass ut

For å gjøre dette selv trenger du også et par redskaper:

 • Paintbox fargene du vil ha, samt "whiter shade of pale" som gjør fargene om til pastell fremfor knallfarger
 • En skål til å blande fargene i
 • Hansker og plastforlie
 • Fargebørste og fargekam

SAMSUNG CSC

Første steg er å vaske håret med shampo, 2 ganger og ikke ha i balsam. Håndkletørk håret og gre forsiktig gjennom håret slik at alle floker er borte.
Del opp håret i ønsket seksjoner, om du skal ha litt forskjell i fargen. Jeg har delt håret i to og har en litt mørkere farge under og en lysere på toppen.

SAMSUNG CSC

Nå som håret er delt opp så er du klar for påføring. Ta seksjoner av håret, fordel fargen jevnt over alt med fargepenselen. Når du har fordelt fargen godt, bruk fargekammen og gre gjennom seksjonene for å være sikker på at alt håret er dekket med fargen. Pensle over mer farge om nødvendig.

SAMSUNG CSC
Pakk så håret inn i plastfolie. Dette vil gjøre at fargen jobber seg bedre inn i håret.
Gå så videre til neste seksjon med hår og fordel farge med penselen, kam over og jevn ut fargen. Pakk tilslutt alt håret inn i plastfolie og la det virke i 6-30 minutter.
Jo lengre du lar det virke, jo mer farge og holdbarhet får du. 

SAMSUNG CSC

For å fylle minuttene med noe vettugt, kan du gjøre som meg og ta en ansiktsmaske imens du danser til musikken på radioen og koser deg!

SAMSUNG CSC

Skyll tilslutt ut fargen godt, du vet at du er ferdig å skylle når vannet ikke lengre er farget, fordel balsam i håret og skyll ut.

SAMSUNG CSC

Tørk håret og style slik du ønsker! 

SAMSUNG CSC

Voila!*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Pink Punk

God morgen fineste ♥ utrolig gøy at dere likte gårsdagens innlegg så godt! Jeg har aldri hatt så mange klikk på ett innlegg før på bloggen, så jeg var helt mindblown i går mens jeg så at tallene stadig krøp oppover! 
Det er helt tydelig at dere liker at jeg spriter bloggen opp med litt skjønnhetshumor, så det blir definitivt mer av den typen innlegg fremover! Gøøøy! 

På mandag viste jeg dere en ny dagens makeup og i dag kommer bildene med steg for steg hvordan jeg gjorde looken og hvilke produkter jeg brukte.

SAMSUNG CSC

Produktene jeg brukte i denne looken:

Hud- Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup
Kinn- The Body Shop EVM Foundation 405 og Brush On Sunlight (fins kun i butikk)
Øyne- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti Age, Gwen Stefani Eyeshadow Palette, 24/7 Glide-On Lip Pencil Blackmail og Nilens Jord Extensions Mascara
Bryn- Urban Decay Brow Tamer
Lepper- Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil Stark Naked og Sheer Revolution Lipstick Rapture

SAMSUNG CSC

 • Start med å påføre basemakeupen, foundation, bronzing og rouge.
 • Gre gjennom bryn med brow tamer
 • Påfør Eyeshadow Primer og start med å påføre første skygge- her gikk jeg for Bathwater over hele lokket før jeg gikk inn med Harajuku.
 • Blend øyenskyggen godt med en blenderbrush
 • Deretter er det klart for eyeliner- i dette tilfellet brukte jeg lipliner i fargen Blackmail 

SAMSUNG CSC

 • Gå deretter inn med en tynn pensel med fargen Punk over eyeliner linjen, legg også litt farge langs nederste vippelinje så den blir knyttet til linjen oppe.
 • Legg også litt dybde i globallinjen, til dette brukte jeg også fargen Punk på en blender brush.
 • For å lysne opp innerst i øyekroken legg fargen Pop og dra den med fra øyekroken og under øyet også. 
 • Påfør så et eller to lag maskara.
 • Tegn opp leppene med lipliner og gå til slutt over med leppestift. For en mer dramatisk look kan du velge en mer fargesterk leppestift om du vil!

SAMSUNG CSC

And your done!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♥ Ha en fabelaktig nydelig dag mine venner! Massevis av kjærlighet fra meg ♥


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Breaking the rules!

8 ting vi kvinner gjør, som vi vet vi ikke burde gjøre!

Det er enkelte ting her i livet, som er sjølskrevne at vi rett og slett ikke skal gjøre fordi det ikke er bra for oss! 
Disse tingene fins det også en del av i skjønnhetsverdenen, men likevel, enn så mye vi VET vi ikke må gjøre disse tingene- så gjør vi dem likevel...

Knipe kviser som ikke er klare...

At ikke vi klarer å la vær dette... det gjør bare vondt verre og vi ender opp med enten et sår eller en rød og jævlig kjempekul fordi vi bare plager betennelsen i huden.. 
Dont do it! Just dont do it!


Illustrasjonsfoto: Stockphoto

...knipe kviser som ikke er klare rett før du skal på fest!

Fins det er mer typisk scenario?! Du sitter der med nærspeilet og sminker deg og gjør deg fin til kvelden... og så ser du den, den nesten klare kvisen som lurer der under første lag med foundation. Tanken som går gjennom hode er ofte følgende "Det er så typisk, skal vedde på at den kvisen blir skikkelig klar mens jeg er på fest! Best jeg tar den nå, før den bryter skikkelig ut!!"
NEI! det er ikke best å ta den! Ikke ta den- la den være og ta heller med deg litt ekstra concealer i vesken!!

Dette er jo som over, du får samme resultatet- bare det ENDA mer krise fordi nå har du tullet det til før du faktisk skal ut og være og føle deg fin! 
Men istede så har du nå et sår midt i fleisen og ingen sminke i verden klarer å dekke dette!
..jeg klarte å gjøre nettopp dette rett før jeg skulle ut og feire en av mine beste venners bursdag på fredag... FML! hehehe

Tar rensemaske dagen før eller samme dag som man skal noe viktig...

Spa teen girl applying facial clay mask. Beauty treatments. Over blue background.
Illustrasjonsfoto Fotolia 

En annen ting vi fort kan finne på å gjøre hvis vi ser at det er tendenser til litt urenheter i huden rett før en begivenhet, er å ta en dyprensende maske for å få ut skiten! 
Dette er jo bare å be om trøbbel- fordi her kan vi risikrere at masken tar med seg ikke bare det som du allerede har sett har begynt å bryte ut til en kvise, men den tar gjerne med seg enda mer fra det som ligger i underhuden din og VIPS så har du masse flotte nye røde nupper og halvklare kviser på dagen du helst vil at huden skal stråle! 

Sove med sminken på...


Illustrasjonsbilde her; edit av meg

Kvelden og natten har vært lang og du vil bare sove..
Du ser deg i speilet og tenker at å fjerne de smokey eysene med løsvipper og foundation og contouring, kommer til å ta for laaaang tid..
Dessuten blir du sikkert bare mer våken av det, det eneste du vil nå- er å sove... med sminken på! 

Kjenner du deg igjen? Hehe, vi har alle vært der- og vi har alle våknet dagen etter og angret så det synger etter når løsvippine er gnidd utover kinnet og flere av dine egne vipper har blitt dratt ut av fjesgnikking på puten. Og når vi snakker om puten- der ligger en maske av foundation, pudder, leppestift og det som er... 
Og så som om ikke det var nok, så har nattens tette maske gjort huden din irritert og du har minst tre nye kviser!!  


Illustrasjonsbilde her edit av meg

Skraper på neglelakken, når den begynner å skalle av...

Istede for å bare finne frem neglelakkfjerneren og et par pads og bruke 2-3 minutter på å ta vekk den ukes gamle flakende neglelakken, nei da bruker vi heller 30 min på å sitte å skraaaape den av med neglene, noe som gjør at du får vondt på fingrene og potensielt knekker et par negler i prosessen... *sukk*


alternativt kan du bare lakke over den stygge flakende lakken med en heftig og fin glitterlakk- problem solved =P

Ikke vasker sminkekostene ofte nok...

 

For enkelte er det er et så stort ork, å finne frem kostene, gjøre klar shampo og balsam og gi dem en real vaskings. Men oh lord, som du får igjen for det da!
Kostene varer mye lengre og de holder seg fine og DU slipper å få stygg hud fordi du har brukt samme skitne foundation kost i flere måneder!
...evt kan du gjøre som meg, å kjøpe inn flere hundre koster sånn at du kan ta ny kost etter et par dager, og dermed utsette vasken noen ekstra dager... hehehe

Dusje leeeenge, i alt for varmt vann!


Illustrasjonsfoto her

Aaaah... Hva er ikke bedre enn en laaaaaaaaaaang varm dusj, nå som det er kaldt og kjipt og guffent ute?! 
Vel, det som er bedre er en myk og ikke irritert hud, fordi det er nettopp det du får av å dusje alt for lenge i alt for varmt vann! Du fjerner masse av din egen fuktighet og huden kan bli skikkelig tørr og fæl.
Men, akkurat denne tar jeg ikke så tungt, fordi hva ellers er det vi har body lotion og body buttere til?! hehehe

Sover med vått hår..

Det hender jeg sover med vått hår- men da som oftest i snurrefletter slik at jeg våkner med fine krøller som jeg ikke trenger å bruke krølltang eller noe tid på!
Man bare våkner og ser awesome ut på håret!

MEN hvis du bare dusjer i den deilige varme lange dusjen vi snakket om over her, og så får du ikke tid til å tørke håret skikkelig før du må hive deg til køys og dermed legger deg med vått hår....
Vel da ender du fort opp som min beste venninne på bildet under her! 


Bilde: Screenshot av Karina fra snapchat =P delt med tillatelse, mot en bestikkelse, hehehehe  

 

Er dere enig jenter? Kom gjerne med flere eksempler om det er noen jeg har glemt!

♥Husk forresten å bli med i ukens Christmas Giveaway!!!


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

CHRISTMAS GIVEAWAY!!!!

Nå som julen nærmer seg er det alltid kjekt å være litt ekstra snill og hyggelig mot andre og siden dere alltid er så snill mot meg vil jeg være snill mot dere!

Sååå over den siste tiden har jeg samlet opp litt produkter og gjort klar til en aldri så liten ukentlig giveaway nå frem til jul! Er ikke det gøy?! 
Jeg har 3 pakker å sende og først ut er en herlig liten pakke med noe godt til hender, lepper, ansikt og kroppen! 

Har du lyst på disse godisene? 
Du trenger ikke gjøre noe mer enn å skrive i kommentarfeltet at du vil ha pakken og så legge igjen e-postadressen din så jeg kan kontakte den som vinner! 
Vinneren trekkes og publiseres på neste mandag! =)

SAMSUNG CSC

♥Jeg vil jo selvsagt oppfordre til å følge meg på diverse sosiale medier, men det er ingen krav for å bli med i trekningen.♥ 
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Ha en fantastisk mandagskveld videre alle dere fine!!! ♥♥♥


Dagens Makeup

Hei!!

Da var det allerede en ny uke så nå tenkte jeg det passet med en ny makeup look siden det har vært litt lite av det de siste ukene.. Det er mye pga de dårlige lysforholdene som er om dagen, da er det vanskelig å få til bra bilder, og da ender jeg opp med å ikke publisere de! 
Jeg er litt sånn at jeg heller vil poste sjeldnere og bra, enn hyppig og mindre bra! 
Men som om ikke det var nok er nettverket her hjemme så ustabilt om dagen, så de to innleggene jeg har liggende og jobber med som ikke krever at jeg tar bra bilder, blir ikke ferdig de heller fordi jeg må finne bilder på nett! For når nettet har vært nede i hele dag frem til nå, så har jeg ikke fått funnet disse bildene... bah... men- jeg får idet minste lagt opp dette innlegget nå- så skal jeg se om jeg får til å bli ferdig med de to innleggene før nettet faller ut igjen!!

Men nok klaging fra meg! Nå skal dere få se dagens look- denne kommer det også en How To guide på senere også, må bare få redigert ferdig bildene. =)

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag har jeg lekt med den nye Gwen Stefani Eyeshadowpalette fra Urban Decay- og jeg må bare si at jeg elsker dette palettet!!! 
Fargene er så fine og gode og jobbe med, så dette vil jeg virkelig anbefale dere å skaffe dere! Spesielt fordi det er så anvendelig med de nøytrale fargene og så har du noen få litt funky farger for å sprite opp lookene med. Skikkelig bra palette altså.
Sjekk gjerne ut videoen hvor jeg viser palettet litt mer nøye HER

SAMSUNG CSC

Jeg valgte å gå for rosa og lilla farger på lokket for å fremheve mine grønne øyne, og en ganske lys leppe slik at looken blir mer hverdagslig. Men med et enkelt bytte med en knallfarget eller mørk leppestift hadde dette blitt en festlook på null komma niks!

SAMSUNG CSC

Jeg la også lip liner som eyeliner i dag, jeg ville ha en dyp lilla farget liner, og da var Liplineren Blackmail helt perfekt til dette!

SAMSUNG CSC

 

Hva syns dere?! Beskrivelse av alle produkter og fremgangsmåte kommer i How To innlegget senere.

SAMSUNG CSC

 

Hva syns dere?!
___________________________


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

November Favoritter

Heiii!♥

Da var det helg igjen dere! Og ferskt fra pressen er en splitter ny månedens favoritter video hvor jeg viser mine største favoritter fra måneden som gikk og i tillegg har jeg en aldri så liten sneak peak på et FLETT nytt fantastisk spennende produkt!!! 

*Snurr film*

Hva var deres favoritter i måneden som gikk?*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

ENDELIG!!!!!

ENDELIIIIIG!!! Åhr.. dette har jeg hatt så lyst til sååå lenge!! Helt siden August har jeg vurdert om jeg skulle, hvordan jeg skulle og hvor jeg skulle gjøre dette! 
Og på mandag bar det ut på en liten runde innom masse forskjellige frisørsalonger, og hjem kom jeg med det jeg trengte- til å fixe dette selv! 

Er det innafor å være så sjøldigger å si at jeg ELSKER håret mitt nå?! Jeg ble så innmari fornøyd og føler meg som meg, dette var helt rett og jeg er så glad for at jeg gjorde det! 

Produktene jeg brukte for å fixe det her til, var Paintbox fra Fudge- som ikke tester på dyr! Hurra! 
For å få fargen blandet jeg den rosa og den blå til en fin lilla farge og for å få den til å slå ut som pastell blandet jeg i Whiter Shade of Pale, ca halvt om halvt i mengde.
Jeg har også delt håret i forskjellige seksjoner slik at det er mørkere noen steder og lysere andre steder, så det blir litt spill i håret.

Hva syns dere?! 

 ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

På dager som denne....

...Ute er det grått og regnet plasker ned.. Det ble aldri lyst ute i dag, det har bare vært en dus halvmørk og grå dag. Det er kaldt og guffent og som om ikke det var nok har internett vært nede i hele formiddag...
Skulle virkelig ønske jeg kunne stå opp hver dag med masse inspirasjon til å lage fantastiske looks og videoer til dere, men på dager som denne, når det ikke er lys, ergo jeg får ikke tatt et eneste brukbart bilde uansett hvordan jeg lyssetter fordi jeg rett og slett ikke har fotoutstyr til det.. Så får jeg ikke meg selv til å være så kreativ!
Vel.. da får jeg bare diske opp med noe annet da! 
Noe som kan lette på humøret som dette grå og triste været gir oss (eller ihvertfall meg)

Det har seg nemlig slik at jeg har en egen mappe hvor jeg samler på bilder som går skeis! Som jeg har sagt før til akkurat det å være en skjønnhetsblogger, som tar tusenvis av bilder av seg selv, så er det viktig å ikke ta seg selv så høytidelig! Og jeg liker å vise dere at jeg slettes ikke er like fin på hvert et bilde som jeg tar- snarere tvert imot! 
Så da sier jeg bare kos dere med mine misfit bilder!

*Bildedryss*

Dagens makeup...

....Når fokuset ikke helt treffer....

... og klassikeren med å blunke idet bildet tas! 

...kunsten med å se ut som man er på en god snurr...Dagens Outfit...

...kroppsdeler i feile positurer- den armen der, den er bare feil!

...så gjelder det å treffe rett plassering i kameralinsen..

...Kroppsdeler igjen da, hva skjer med beina her?!

Mer Dagens Makeup...

...eh.. greit å skulle gå i karakter til Halloween Looken, menehh... 

... eller når bildet egentlig blir bra, og så slår naturkreftene inn og blåser (bokstavelig talt) i hva du holder på med!

...Eller når andre skal ta bilde av deg! *SMILE*

......

Sinnataggen!

Og til slutt- "Maskarafjes"!

 

Håper dere fikk dratt litt på smilebåndet av disse mindre bra bildene av meg =P
Nå er det snart helg og da ligger det an til en ny fresh makeuplook- så får jeg bare håpe at jeg får litt brukanes dagslys til å få tatt disse bildene! 

Nyt kvelden dere! ♥

 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*