hits

desember 2016

Dette gir meg julestemning!

SAMSUNG CSC

God formiddag fininger! ♥

Har dere en bra førjulstid? 
Det er så sprøtt at det er 4 dager igjen til jul, denne tiden går så sykt fort!
Jeg husker da jeg var liten, så føltes det som om desember måned varte et helt år! 
Julaften kunne ikke komme fort nok, og når dagen endelig var her så gikk tiden sååå sakte og middagen varte lengre enn noe annet, men da tiden for pakkeåpning endelig kom så var all ventingen verdt det. 

Nå som vi er blitt voksen, så fyker desember av gårde og det føles som om vi ikke rekker noenting. Det er lett å bli oppkavet i "julestresset" og midt opp i all jobbing og juleshopping så glemmer man gjerne å nyte førjulstiden! 
Men i år har jeg prøvd å ikke bli dratt med i kaoset og selv om ikke snøen har kommet, snarere tvert i mot her jeg sitter å ser ut på trærene som nesten blåser overende, plussgrader og regn. Ikke mye som minner om jul annet enn julelysene som er hengt opp ute. 
Likevel, så er faktisk julestemningen her- fordi jeg har gjort det jeg kan for å ta den innover meg. 
Så om du enda ikke har fått julestemning, så tenkte jeg å komme med mine topp julesteminings tips, kanskje det vil hjelpe stemningen på vei hos deg også? 

Julemusikk

Det fins så utrolig mye god stemning i musikk, og for å piffe opp julestemningen, har jeg mekket sammen den ultimate julespillelisten på Spotify, med masse feelgood sanger fra både nåtid og noen skikkelig gode gamle slagere. På med anlegget og fyr løs musikken og jeg kan love deg en liten boost i julestemningen!

Julegaveshopping

I år har jeg vært utrolig strategisk når det kommer til handlingen, jeg startet tidlig med å lage lister og valgte ut fridagene mine til å gå til verks med handlingen.
Det kan fort bli veldig stressende å handle julegaver, så hvis man er litt forberedt så gjør det opplevelsen koselig, fremfor stressende. 
Istede for å tenke at man må og man skal og kave seg opp, så har jeg prøvd å tenke sånn- Hva vil gjøre denne personen glad?
Hva kan jeg gi som vil gi glede? For det handler ikke alltid om TING, det handler om gleden å gi, og man kan gi hva som helst! 
Så i år har jeg både kjøpt ting til de som har ønsket seg det, men jeg har også ordnet i stand et par ting som jeg håper vil gi utrolig mye glede. 

SAMSUNG CSC

Julegavepakking

Etter at man har fått dreisen på alle gavene, så skal de jo pakkes inn! Og med unntak av noen få butikker som lekebutikker og The Body Shop hvor jeg jobber, får man stort sett ikke noe pakket inn lengre. Men det gjør ikke meg noe, jeg elsker å pakke inn gaver ( heldigvis siden jeg nå om dagen pakker inn ca 100 gaver hver dag på jobb! )
I år gikk jeg til innkjøp av kjempefint papir på OBS! og masse fint glitrende bånd, noen ubrukelige til og fra lapper fra Nille, slengte på julespillelisten min, kakao i koppen og hadde en aldri så liten koslig stund for meg selv på kjøkkenet her hjemme. 

SAMSUNG CSC

Kakao

Apropos Kakao i koppen, dette er faktisk et must i juletiden og i år har jeg funnet verdens BESTE kakao! Den kan fåes litt forskjellige steder, jeg kjøpte min på Kremmerhuset til 119,- Du varmer bare melk og har i et par sjeer med kakao og rører sammen og vips, julestemning i en kopp!

SAMSUNG CSC

Kose genser og fargerike sokker!

Dette må jeg ha, en god strikkegenser til å holde varmen med og så noen fargerike juletematiserte sokker! I dag kjører jeg bare helt røde, men jeg har noen grå med isbjørn og nisseluer og noen grønne med julekuler også, så de går på rundgang. 

SAMSUNG CSC

Disneyfilmer

Det blir ikke jul uten Disney, og der tror jeg de aller fleste er enig. Da vi var små fikk vi alltid en disney film i julesokken hver julemorgen. Så vi kunne spise julegodter og se film mens mamma forberedte til middagen. Jeg kjenner bare tanken på minnet av dette gir meg julestemning ♥

Røde Julelepper

Ja, altså- jeg er jo faktisk skjønnhetsblogger, så dette punktet er jeg nødt å ta med! Hehe, i år har jeg lagt mitt elsk på den klare røde Lip Defineren og Matte Lip Liquid Sydney Amaryllis over, dette blir en kjempefin julerød farge og holder seg på i timesvis!

SAMSUNG CSC

... og sist men ikke minst den ultimate julestemnings boosteren!

Juleverksted

Hvert år de siste tja... 6 årene, om jeg ikke tar helt feil, så har jeg hatt tradisjon med å lage juleverksted. Her inviterer jeg søstrene mine og et par gode venninner og setter sammen et helt utrolig koselig juleverksted hvor vi lager alt mulig digg godis, som både spises der og da men som også legges under noen juletrær. Årets juleverksted går av stabelen i morgen, så nå skal jeg skrive handleliste til alt vi trenger og så skal det handles inn etter jobb i morgen.
Jeg slenger med et par bilder av fjorårets juleverksted, så kanskje dere skjønner hvorfor dette er det ultimate julestemnings boosten!

Håper dette kunne være til inspirasjon for dere som ikke har fått den store stemningen enda! Og til deg som har masse julestemning, fortell meg gjerne hva som gir nettopp deg julestemning!


Husk å ta vare på hverandre, spre glede og ikke stress ♥ Mange varme juleklemmer sendes deres vei!

PS.
Noe som også hører julen til er semifinalen i Vixen Blogawards, hvor jeg er nominert og trenger din stemme for å komme videre til finalen- Dere kan stemme hver 12. time frem til 31. desember og jeg blir veeeeldig glad om dere vil ta dere tiden til å slenge inn en stemme eller to. Bare trykk HER - så kommer dere rett innpå til avstemmingen ♥ Takk!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

 

 

I'm Gonna Do My Thing

SAMSUNG CSC
Hey heeeeey!

Asså - denne dagen ble jo bare tusen ganger fantastisk for en liten halvtime siden! 
Jeg satt og scrollet på Facebook og så kom jeg over en post fra Celina Karine, hvor hun deler link til semifinalistene i årets Vixen Blogawards og jeg tenkte "Åh, så kjekt! I år har hun kommet videre!" samtidig som jeg tenkte at jeg nok ikke hadde det, siden det i år var åpnet for både youtubere og instagramkontoer i tillegg til bloggere. Så jeg trykket meg innpå for å se hvem andre som var kommet videre og så bare booom

Der står pinadø navnet mitt jo!!! 
Herlighet- TUSEN TAKK, til alle dere som har nominert meg, nok en gang! 
Dette blir 5. gang jeg er videre - det er helt sprøtt!!! Spesielt med så mange andre flinke i denne kategorien!! ♥

Så siden jeg er så glad, og takknemlig og ydmyk - så skal dere få noe fint igjen, og i første omgang, er det en ny video!! 

*Snurr Film*

Så ja, nå må jeg fordøye dette- shit! Dere aner ikke hvor mye dette betyr for meg! TAKK ♥

Klem i fleng - LOVE you!!!

PS.
hehe, nå håper jeg jo seff dere vil stemme meg videre inn i finalen også da- Dere kan stemme hver 12. time frem til 31. desember.
Bare trykk HER - så kommer dere rett innpå til avstemmingen ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Dagens #Video

We gonna fly

SAMSUNG CSC
God morge...eh- formiddag! 
Jeg har gankse nettopp stått opp- jeg satt oppe litt for lenge i går og redigerte video og hørte på lydbok, hehe.
Men til mitt forsvar, jeg har stått opp og funnet kaffe, satt på julemusikken OG gjort klart pannekakerøre som står og sveller mens jeg skriver dette!
Jepp- det er snakk om havrepannekakene som har tatt over livet mitt, haha, og som dere har sett meg masseprodusere hver eneste uke på snapchat den siste måneden. Men asså de eeer så gode! Perfekte frokost panniser, sunne, mettende og så er det jo så lettvint å bare hente ut en pannekake (eller tre) fra fryseren om morran, tine i mikroen og strø over litt honning og blåbær! mmmmm!

MEN nå drifter jeg fullstendig avsted her- jeg skulle snakke om noe HELT annet enn pannekaker i dag, haha!
Jeg har nemlig laga ny video- som jeg egentlig skulle fått ut i helgen, men så klikket det fullstendig for redigeringspogrammet så måtte pent bare bruke den tiden det tok å få den ferdig klippet og det ble sent i går kveld. 
Så jeg lastet den opp på tubern i gårkveld, men tenkte å vente til i dag med å poste den her- siden de ferreste blogginnlegg blir oppdaget passert midnatt, høhø..

Tydligvis siden jeg prater minimalt på videoen, fikk jeg utløp for det med tekst her i stede, men nå skal jeg slutte å skrible og bare snurre film!

Husk å slå på full HD 

Alle produktene som ble brukt i denne videoen er:
Hud og kinn- Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup, Urban Decay Naked Skin Weghtless Complete Coverage Concealer, Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation, The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun, Urban Decay Beached Bronzer, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome, The Body Shop Shimmer Waves og Urban Decay Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray

Øyne og Bryn- The Body Shop Eye Colour Stick - Nevada Gold,  The Body Shop Shimmer Waves, The Body Shop 2 in 1 Gel Liner Black, Urban Decay Razor Sharp Eyeliner - Chaos, Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner -  Spandex, Kat Von D Mascara
The Body Shop 2 in 1 Gel Liner Brown og Urban Decay Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel

Lepper- Urban Decay 24/7 Glide on Lip Pencil - Big Bang, Urban Decay Vice Lipstick - BigBang og The Body Shop Matte Lip Liquid - Tokyo Lotus

Hår- Maroccan Oil Dry Shampoo og Kevin Murphy - Anti Gravity Spray

SAMSUNG CSC

___________________________

Som dere kanskje så, hadde jeg en liten happy accident midt under filmingen der- det kommer en egen video å hvordan dette ble tilslutt, Gøysig!
Nå skal jeg gå ned og steke pannekaker- whop whooop!

Ha en fantastisk dag mine fine ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Dagens #Video

Den stygge andungen

SAMSUNG CSC
God morgen!
I dag poppet det opp et minne på facern med et innlegg jeg skrev for to år siden, jeg klikket meg inn og leste og kjente at jeg rett og slett skulle ta en liten reprise, for her skrev jeg et par ting som vi alle har godt av å bare ta et lite gjensyn med.

10.12.2014
"Skjønnhet
Hva er skjønnhet?
Hvor kommer skjønnhet fra?

Ikke nødvendigvis fra et beauty produkt eller sminke. (yes, I said that!)

Skjønnhet er noe du er, har og alltid vil ha! 
Men i dagens samfunn så blir vi fortalt at skjønnhet er noe du må skaffe deg, noe du må fixe på noe for å få.
Det er jeg helt uenig i! 

Ja dette er en skjønnhetsblogg, ja denne bloggen handler mest om produkter og sminke looks, hårfrisyrer og ja jeg viser tips til diverse looks og skjønnhetsritualer.
Men det er nettopp derfor jeg skriver akkurat dette! 

Du trenger ikke noe ekstra for å være vakker, du er allerede vakker! 
De produktene jeg bruker og viser er noe jeg bruker fordi det gir meg glede, det er gøy, min hobby, gir velvære, det forskjønner det man allerede har, 
men jeg vil presisere at det ikke er noe du må ha for å bli vakker, for å få skjønnhet! 

Så hva er skjønnhet og hvor kommer det fra?
Min mening er at skjønnhet kommer i fra glede, latter, velvære, humor, vennskap, godhet og personlighet!
Når du har det godt så vises det på deg og du utstråler da din indre skjønnhet.
En ting som jeg jobber mye med, med meg selv, er å gjøre positive ting, ting som gjør at jeg får det bra- en av de tingene er å blogge, en annen ting er å høre på musikk, lage mat eller gjøre noe godt for noen andre. 
Ved å gjøre noe godt for deg selv og for andre så får du det godt og hva skjer når vi har det godt?

Gjør noe godt for deg selv, gjør deg selv glad, gjør andre glad- vær deg selv, ikke la noen fortelle deg at du ikke er vakker og ikke tro at du må endre deg selv for å være vakker!
Skjønnhet det kommer innenfra og du er allerede så skjønn ♥"

______________________________________

Jeg kjente at vi trengte en liten påminnelse på nettopp dette, spesielt nå i disse tider- hvor plastic fantastic er større enn noen gang! 
Her forleden fikk jeg opp en reklame midt i fleisen, "Den perfekte julegaven til venninne, søster eller mor" og så med bilde av en med leppeinjeksjoner og tilbud på diverse inngrep. "Kjøp gavekort til noen du er glad i" 
Nei vettu hva!! Hvis noen hadde gitt meg gavekort på et kosmetisk inngrep til jul, da hadde jeg faen ikke trodd de var mye glad i meg altså! 

Presset i dagens samfunn er alt for stort, det er ALT for mye fokus på utseende, jeg kjenner jo på det selv og det er litt derfor jeg også etterhvert har begynt å ha et annet fokus her på bloggen. Selv om jeg hele tiden har fremmet skjønnhetsprodukter og looks, med dette budskapet i bunn, så føler jeg likevel at hvis denne bloggen bare skal være side opp og side ned med bilder jeg poserer på og viser frem sminke på, så hadde jeg bare blitt drita lei av meg selv! 
Siden jeg er så heldig å ha en plass på et nettverk som side2.no og bloggen min da har mulighet til å nå ut, så vil jeg bruke muligheten til å nå ut til deg som kanskje sitter der og tviler på deg selv og føler at utseendet ditt hemmer deg på et eller annet vis. 

Det høres kanskje teit ut, men vet du hva? Det hjelper å bli eldre!
Ikke bare fordi du får fokus på andre og litt mer viktige ting her i livet, enn at du syns at nesen din er stor eller leppene for små. Men det er en annen viktig faktor å huske på- du er ikke ferdig utviklet enda!
Hvis jeg visste da jeg var 20 år, smålubben og på mitt aller mest usikre tidspunkt hittil i livet, at jeg 8 år senere kom til å få en nese som var mindre potet, et ansikt som var litt lengre og ikke minst at jeg skulle klare å få bort alle ostekakene jeg hadde trøstespist og som lå fint rundt hoftene. 
Kom disse tingene fordi jeg la meg under kniven og opererte nesen mindre eller sugde vekk fettet? 
NEI! Disse tingene kom fordi jeg, ja første faktor var at jeg sluttet å spise en hel ostekake alene, midt i uken, hver uke.. Men for det andre, jeg ble eldre! 
Jeg har vokst, ansiktet mitt har endret seg, blitt mer voksent, kroppen min har endret seg, blitt mer voksen. Nesen har falt litt mer på plass i ansiktet, fordi jeg har latt den få sin naturlige utvikling...

Then.. and now..

SAMSUNG CSC

Kjære venn, du som er så ung og vakker og fin akkurat som du er! Ikke tukle med ansiktet eller kroppen din, du er ikke ferdig utviklet! 
Det er så mye som kan skje, og som skal skje med kroppen din i ten og tyveårene, jeg har ikke bikket 30 enda, men det skjer sikkert en hel del endringer der også som vi skal være glad for at skjer.

Den aller største endringen som skjer etterhvert som vi vokser til, det er tryggheten, tryggheten vi får på oss selv etterhvert som vi blir eldre.
Men den biten stopper opp, om du går hen og prøver å operere vekk usikkerhetene dine. 
 

Husk at du er unik, det fins bare en som deg- og du er fin nok som du er ♥

SAMSUNG CSC

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #skjønnhet #skjønnhetspress #Usikkerhet #Selvtillit

Festlige Favoritter

SAMSUNG CSC
God helg fininger ♥

Har dere hatt en bra uke så langt?
Jeg våknet mandag morgen med piggtråd hals og en grufull forkjølelse på vei, trodde virkelig jeg fikk min dose da jeg ble sjuk før Halloween, men guess again!  Nå har jeg hatt fri i dag og i går, så jeg har brukt tiden til å restituere sånn at jeg blir fort frisk, spille Sims 4, haha, ooog i tillegg har jeg også fått testet ut min nye ringlight fra Skatush
Aldri så dumt at det ikke er godt for noe, ikke sant? 
Jeg har ikke knipset noe nye bilder av meg selv, jeg er så hoven rundt nesen etter å snytt meg hundreognitti ganger de siste dagene, derav bruken av arkivbilde på toppen her, men jeg fikk knipset litt bilder av mine festlige favoritter!
Så la oss ta et lite bildedryss på deilige, glitrende og festlige godsaker ♥  

SAMSUNG CSC

Først ut har vi disse herlige mini toalettmappene, fra H&M - disse er perfekt til å ha leppestifter, leppomader, hårstrikk og fliseklemmer i.
På den måten har du alt smått nips naps samlet på ett sted i vesken, og du trenger ikke å grave i evigheter for å finne de småtingene som ellers alltid forsvinner i veskenes store sorte gap.

SAMSUNG CSC

En annen fantastisk mappe, er den litt større Unicorn mappen fra StyleConnetion- her får man plass til litt mer og er den perfekte mappen å ha et touchup kit til sesongens festligheter oppi.
Det perfekte Touchip kittet jeg har med meg består av Fresh Nude Cusion Foundation, Honey Bronze Highlighting Dome, EyeColour Stick, Matte Lip Lipstick, mini Perversion Mascara og mini DryShampoo fra Morrocan Oil.

SAMSUNG CSC

Og så en liten closeup, til mine favoritt highlighting produkter- her ser dere storfavoritten Honey Bronze Highlighting Dome fra The Body Shop.
Den er bare pur perfeksjon og den lille hendige størrelsen, gjør den perfekt å ha med i partyvesken.
I tillegg har jeg tatt med Shimmer waves 04 og Brush on Sunlight, også fra The Body Shop, i tillegg til de herlige Afterglow Highlighterne Sin og Fireball fra Urban Decay.

SAMSUNG CSC

Jeg kan ikke ha et festlighetsinnlegg uten å vise frem litt leppestifter- og her kan dere se de super lekre Vice Lipstick fra Urban Decay. 
Mine favorittfarger er BigBang, Cruel, Jawbreaker og Backtalk.

SAMSUNG CSC
Sammen med leppestiftene har vi noen fantastiske metalliske og glitrende Eyelinere - Heavy Metal ACDC og Spandex, og Razor Sharp Chaos og Fireball

SAMSUNG CSC

Når man skal ut på festligheter, trenger man jo noen festlige vesker og jeg har to stykk som går på rundgang. 
Først ut har dere den megasøte og uberkule Cupcake bag fra StyleConnection.

SAMSUNG CSC

Denne har blitt flittig brukt, til tross for at den såvidt bare rommer mobilen, kortholder og et par meget nøye utvalgte tuchup makeupprodukter.
Men igjen, det som er deilig med denne vesken er at du ikke KAN ta med deg hele utvalget du likevel ikke rekker å bruke anyways, så når du skal ut og danse, så kan du det, selv med vesken på!

SAMSUNG CSC

Da jeg var i New York i høst, gikk jeg ut med denne vesken på shopping ene dagen og ble stoppet midt på gaten, inni butikker, i kaffekøen, overalt! 
av jenter som ville se på vesken, ta bilde av den spurte hvor den var fra og som komplimenterte den. 
Så Kristin fikk god og fin internasjonal omtale den dagen, haha ♥

SAMSUNG CSC

Og apropos New York - mitt kanskje desidert beste kjøp der borte- er denne vesken! 

SAMSUNG CSC

Da jeg gikk inn på Aldo ikke langt fra Union Square, og denne sto inni hyllen lengst inne i butikken og ropte på meg, da skjønte jeg at denne måtte jeg faktisk bare ha! Den er bare så meg på alle mulige måter, hehe! 

SAMSUNG CSC

Sånn- det var alt for denne gang! 
Skal se og få filmet en ny video og knipset noen fine makeuplooks når formen er på topp igjen, så untill next time...

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke

Nå blir det andre boller!!!

SAMSUNG CSC
Investeringer og prioriteringer! 
Det er det jeg har gjort nå- oooog bittelitt impuls, hehe- i går satt jeg og scrollet gjennom Instagram og kom over et bilde hvor noen viste et sånt mobil ring light. Så jeg klikket meg innpå hashtaggen til dette merket og scrollet litt på bilder og havnet plutselig innpå nettsiden til denne butikken. 
Og vet dere hva jeg fant?! 
VIDEO RING LIGHT til kamera!!!! 

Nå er jeg uhyre spent og håper så inderlig at jeg har brukt pengene mine fornuftig, for nå har dette stått på ønskelisten og innkjøpsplanlisten i sikkert snart to år. Endelig er det på vei til meg i posten! Har noen av dere erfaring med denne?
Jeg har jo aldri hørt om siden før, men jeg brukte kvelden i går og dagen i dag på å lese meg litt opp på omtaler, og fant ingen negative.. Krysser fingrene for et godt kjøp og gleder meg til å kunne ta bilder og lage videoer -selv når dagslyset glimter med sitt fravær i mørketiden!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke 

 

Easy Peasy Glowing Makup Video

SAMSUNG CSC

Gooood FREDAG!!! 
Jippiii, endelig helg og jeg har fått mekket ny video!! Jeeei!!
Denne gang viser jeg hvordan jeg lager en lett og glødende makeup, enkel å få til og med de fine ombre leppene som jeg har vist dere tidligere.
Nå kan dere se steg for steg hvordan jeg lager dem!

Snurr film
Husk å slå på full HD


Musikk: Royal Deluxe - I'm Gonna Do My Thing og Black Eyed Peas - Pump It

Produktene jeg bruker i videoen er:
Hud og Kinn - The Body Shop Instaglow CC Creme, EVM Mineral Powder Foundation, Honey Bronze Powder og Highlighting Dome, Brush on Sunlight og avsluttet med Urban Decay All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray
Øyne og Bryn - The Body Shop Eyecolourstick, Shimmer Waves 04, 2 in 1 Brow & Liner Gel - Brown, Define & Lengthen Mascara og Super Volume Mascara
Lepper - The Body Shop Matte Lip Liquid 019 Sicily Iris og 024 Tokyo Lotus og Shimmer Waves 04

Kostene jeg bruker er:
Makeupmekka Pro Mineral Foundation Brush og Pro Angled Brush - til ansikt og kinn
Zoeva 109 Face Paint - til highlighting
The Body Shop Double ended Eyeshadow brush - til bryn, tightlining og til findefinert dekk på huden på mindre områder

______________________

Håper dere likte videoen, som vanlig, gi meg gjerne en lyd i kommentarfeltet hva dere syns! Er det forresten ønskelig med ukentlige fredagsvideoer fremover kanskje? Jeg har lyst å få til en fast greie, men når syns dere det er best å få nye videoer? 
Gi meg gjerne en lyd hva du syns :) 

Håper dere får en strålende helg ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Dagens #Video

 

It's that time again...

SAMSUNG CSC

Hey hå nydelige mennesker!!!
I dag er det 1. desember, wow- føles som om november varte i sånn 5 sekunder før den var omme! 
Men det er helt greit, nå er det jul folkens, og det er så gøy så gøy!! Jeg holder på å lage en julegave, hvor jeg måtte leite litt gjennom bildene mine og da bladde jeg meg gjennom en haug finfine bilder som ikke ble helt som de skulle, hehe.
Sånt blir det jaggu innlegg av vettu- for her kommer en helt ny rekke med bloopers bilder!!! 

Værsågod

__________________

Har blitt så sykt flink på å posere til sminke bilder...

SAMSUNG CSC
Det er skikkelig inn å se sløv ut nemlig, jeg lover! 

SAMSUNG CSC

Fikk også vite at det ser dødsfint ut om du blåser litt lett gjennom leppene idet man tar bildet, da ser leppene skikkelig fine ut..

SAMSUNG CSC

.. men det er liksom ikke meningen at man faktisk skal kunne se at du blåser luft ut gjennom leppene da.. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg tar jobben min veldig seriøst, okei?!

SAMSUNG CSC

Føler også at jeg har fått SKIKKELIG teken på å ta outfitbilder..
Da skal jo både ansikt, hår og kropp fungere i en slags harmoni og alt jeg kan se er - NAILED IT!!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det til høyre her var sånn nesten litt kult, menneh- fikk jo ikke med all teksten på ryggen av jakken i bildet da.. det var jo ikke helt topp!

SAMSUNG CSC

BLINKSKUDD! haha! 
SAMSUNG CSC

Når du drar på ferie, så er det liksom litt obligatorisk med fine ferie bilder- men det hjelper ikke når fotograf og "modell" ikke samarbeider så godt

SAMSUNG CSC
Fra parken i New York ♥
Til Miami Beach..

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC__________________

Såh- håper der fikk trekt på smilebåndet denne fine torsdagen!
Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb- så snakkes vi snart mine fine ♥

- Love, love, kiss kiss -

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Bloopers